Σύνδεση

View Full Version : Εγκατάλειψη από μοτοσυκλετιστή

Σελίδες : 1 [2] 3 4

sniper
12/07/2012, 16:04
Και δικη μου επισης...αλλα ΑΝ,λεω ΑΝ τελικα ειναι απανθρωπος...τι ?

Δεν υπάρχει τι.. Είναι δεν είναι θα πληρώσει..

Το σημαντικό είναι να γίνει καλά το αγοράκι γιατί δεν του έχει μείνει κόκκαλο που να μην έχει σπάσει...

kostaspetrou
12/07/2012, 16:14
Πηγαίνω σ' ενα δρόμο με το μηχανάκι μου... με 200, με 300 με warp 2 χωρίς δίπλωμα κι ασφάλεια.
Παραβιάζει κόκκινο φορτηγό και γίνομαι πάνω του χαλκομανία και με μαζεύει το CSI Miami.

Φταίω εγώ που δεν έχω δίπλωμα ή το φορτηγό που παραβίασε το φανάρι;
Φταίω ΕΓΩ διότι χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια δε θα'πρεπε καν να κυκολφορώ σε δημόσιο δρόμο,οπότε το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκην δε θα'χε συμβεί.

Η ασφάλεια, ναι. Αλλά διαφωνώ για το δίπλωμα. Πρόκειται για το διαπιστευτήριο βασικών γνώσεων/ικανοτήτων οδήγησης. Βέβαια, εδώ είναι Ελλάδα...
:rolleyes:
Δεν παίζει ρόλο η ασφάλεια;Πες το αυτό στη μάνα και στα παιδιά της,όταν με το καλό συνέλθουν!
Τι διαβάζουμε ρε...

Η αίσθηση μου με βάση αυτά που διαβάζουμε (αλλά και το ότι είναι ένστολος - πολύ μεγάλο ποσοστό "ένστολων" είναι αντικοινωνικοί και μισάνθρωποι) είναι πως προκειται για τσόγλανο του κερατά.
Είσαι πολύ λάθος φίλε μου...Δεν είμαι ένστολος αλλά αυτό που λες απλά δεν ισχύει,ειδικά για όσους μπήκαν στα σώματα ασφαλείας από σχολές.Αδικείς τους περισσότερους έτσι.

Έχουν εκπαιδευτεί να είναι ψύχραιμοι και να σκέφτονται λογικά σε καταστάσεις που η συντριπτική πλειοψηφία δέν φαντάζεται κάν.
Θεωρητικά ναι,έχεις δίκιο,ΑΛΛΑ (υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά...) μην ξεχνάς ότι και ο πιο αιματοβαμμένος βετεράνος ενδέχεται σε κάποια στιγμή-ειδικά αν αυτή δεν είναι πολύ σχετική με την εκπαίδευσή του-να τα χάσει, ή τέλως πάντων να μην αντιδράσει όπως έχει διδαχθεί.
Καλό είναι να κρατάμε μια πισινή,όλοι κάπου,κάποτε μπορεί να τα παίξουν και να τα κάνουν μ*υνί καπέλο...

ΥΓ:Κρατάτε δυό πισινές για την ακρίβεια του δημοσιεύματος...

Red Rider
12/07/2012, 16:21
Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...

Ακριβώς..

Πολλά ήθελα να γράψω επί του θέματος,αλλά το μόνο πού αρμόζει στην παρούσα φάση είναι να προσευχηθούμε-σε όποιον θεό πιστεύει ο καθένας-να αναρρώσουν τα παιδάκια και να ζήσουν μια υγιή ζωή,σωματικά και πνευματικά.

sergiosm
12/07/2012, 16:23
Φταίω ΕΓΩ διότι χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια δε θα'πρεπε καν να κυκολφορώ σε δημόσιο δρόμο,οπότε το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκην δε θα'χε συμβεί.

Νομικά κάνεις λάθος.
Αν θες να το συζητήσεις "ηθικά" ή σε άλλο επίπεδο είναι άλλο θέμα
Αν και αν ψάξεις στο φορουμ έχει αναλυθεί εκτενέστατα

Δεν παίζει ρόλο η ασφάλεια;Πες το αυτό στη μάνα και στα παιδιά της,όταν με το καλό συνέλθουν!
Τι διαβάζουμε ρε...

Αυτοί (για την ώρα τουλάχιστον) θα τα πάρουν από το επικουρικό. Το ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα το έχει ο ίδιος όταν το επικουρικό θα τον κυνηγήσει για τα λεφτά που θα δώσει

Το θέμα είναι να γίνουν καλά τα παιδιά και η μάνα τους.

Από κει και πέρα το θέμα των ευθυνών θα πάρει το δρόμο του ...

imitrelos
12/07/2012, 16:23
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το συμβάν και γενικά για το θέμα ......ανάλογα με τήν λογική του

Στο θέμα για τα ΟΥΚ είναι απαράδεκτο ότι δέν σταμάτησε ο λόγος ότι για αυτό εκπαιδεύτικε και ναι για να βλέπει διαμελισμένα πτώματα

Αν και δέν μου αρέσει να κρίνω .....για άλλη 1 φορά λόγο ενός Βλ@κ@ ( συγνώμη αλλά αυτό πιστεύω ) ακούσαμε για μηχανόβιους αντικοινωνικούς κοντράκιδες
κλπ κλπ

Και ναι φταίει ότι και να έγινε δέν ξέρω το σημείο αλλά έχει χτυπήση ένα όχημα πρίν Δέν σταμάτησε απλά ανάπτυξέ ταχύτητα και άν η απόστασή μεταξύ τών 2 ατυχημάτων είναι 200 μέτρα .....όλοι καταλαβένουμε ότι ήταν εσκεμένη διαφυγή αλλά του έκατσε η μπίλια στο κόκινο
αλλά δέν πειράζει τώρα θα τήν πιεί καλά απο το ναυτοδικίο και για όσους ξέρουν είναι κατα πολύ αυστηρότερα τα στρατιωτικα δικαστήρια απο τα κανονικά

και πρίν κράξετε .....απο ότι βλέπω μιλάμε για ΧΤ αν δέν κάνω λάθος και με τήν σβοδρότητα του ατυχήματος μάλλον μετά απο τόν ποδηλάτη το καρύδωσε για να τήν κάνει σάν μάγκας ....και όπως κράζω τους αμαξάδες .....κράζω και τόν "συνάδελφο" μοτοσυκλετιστή

Και ναι δέν υπάρχει λόγος να τόν λυπηθώ δέν έγινε ένα ατύχημα λόγο αμέλειας ...απροσεξείας η κακής στιγμής αλλά κατ'εξακολούθηση μαλακία στο μυαλό του

mats8282
12/07/2012, 16:25
Πηγαίνω σ' ενα δρόμο με το μηχανάκι μου... με 200, με 300 με warp 2 χωρίς δίπλωμα κι ασφάλεια.
Παραβιάζει κόκκινο φορτηγό και γίνομαι πάνω του χαλκομανία και με μαζεύει το CSI Miami.

Φταίω εγώ που δεν έχω δίπλωμα ή το φορτηγό που παραβίασε το φανάρι;

Η υπαιτιότητα δεν είναι θέμα διπλώματος ή ασφάλειας..Αν υπάρχει όμως αβεβαιότητα για το ποιός ευθύνεται,δεν υπάρχουν μάρτυρες και ο ένας από τους 2 εμπλεκόμενους δεν έχει δίπλωμα λογικά ο δικαστής θα πιστέψει τον νόμιμο...

Στο παράδειγμα που δίνεις μάλλον συνυπαιτιότητα θα είναι λόγω υπερ-υπερβολικής ταχύτητας,σε πιο νορμάλ ταχύτητες από τα 200 θα ήταν του φορτηγού σίγουρα...

Όχι πως θα σε νοιάζει αν έχεις γίνει ήχος και φως αλλά τέλος πάντων....

sergiosm
12/07/2012, 16:29
Διατήρηση της ψυχραιμίας κάτω από τέτοιες συνθήκες συνήθως σημαίνει απανθρωπιά.. γνώμη μου, βέβαια...

Διαφωνώ.

Διατήρηση της ψυχραιμίας σημαίνει ότι δεν γίνεσαι ράκος και κάνει αυτά που πρέπει να κάνεις.
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν τρέμεις ολόκληρος ή ότι μέσα σου δεν είσαι σκατά.

Αντίθετα το να το σκάσεις, σημαίνει ότι το μυαλό σου δούλεψε και σκέφτηκε τις συνέπειες του να μείνει (βλέπε σύλληψη κλπ) και αποφάσισε (επέλεξε) να το σκάσει.
Αν καθόταν εκεί και δεν έκανε τίποτα, θα μπορούσα να δεχτώ ότι σοκαρίστηκε και (λόγω του σοκ) δεν ήξερε τί να κάνει.

Γνώμη μου ...

ADVENTURAZ
12/07/2012, 16:32
Ακριβώς..

Πολλά ήθελα να γράψω επί του θέματος,αλλά το μόνο πού αρμόζει στην παρούσα φάση είναι να προσευχηθούμε-σε όποιον θεό πιστεύει ο καθένας-να αναρρώσουν τα παιδάκια και να ζήσουν μια υγιή ζωή,σωματικά και πνευματικά.

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο φιλε μου...μακαρι να αναρρωσουν πληρως και γρηγορα...εχω τσαλακωθει απο το πρωι που το διαβασα...

sniper
12/07/2012, 16:34
Διαφωνώ.

Διατήρηση της ψυχραιμίας σημαίνει ότι δεν γίνεσαι ράκος και κάνει αυτά που πρέπει να κάνεις.
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν τρέμεις ολόκληρος ή ότι μέσα σου δεν είσαι σκατά.

Αντίθετα το να το σκάσεις, σημαίνει ότι το μυαλό σου δούλεψε και σκέφτηκε τις συνέπειες του να μείνει (βλέπε σύλληψη κλπ) και αποφάσισε (επέλεξε) να το σκάσει.
Αν καθόταν εκεί και δεν έκανε τίποτα, θα μπορούσα να δεχτώ ότι σοκαρίστηκε και (λόγω του σοκ) δεν ήξερε τί να κάνει.

Γνώμη μου ...

Σέργιο, έχεις δουλέψει κάτω από καταστάσεις τρέλας; Οχι, το να αργείς να εμφανιστείς λόγω κίνησης στο δικαστήριο ή το να κινδυνεύει ο πελάτης σου να πάει φυλακή από δικό σου λάθος, ΔΕΝ είναι κατάσταση τρέλας.

Τρέλα είναι να πας στους 200 σφυγμούς και να πρέπει να αποφασίσεις για καταστάσεις ζωής ή θανάτου. Γι αυτό κι εκπαιδεύεσαι.. για να μην σκέφτεσαι. Σκέφτονται οι επιτελικοί οι οποίοι δεν είναι στους 200 σφυγμούς..

kostaspetrou
12/07/2012, 16:35
Νομικά κάνεις λάθος.
Αν θες να το συζητήσεις "ηθικά" ή σε άλλο επίπεδο είναι άλλο θέμα
Αν και αν ψάξεις στο φορουμ έχει αναλυθεί εκτενέστατα

Αυτοί (για την ώρα τουλάχιστον) θα τα πάρουν από το επικουρικό. Το ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα το έχει ο ίδιος όταν το επικουρικό θα τον κυνηγήσει για τα λεφτά που θα δώσει

Το θέμα είναι να γίνουν καλά τα παιδιά και η μάνα τους.

Από κει και πέρα το θέμα των ευθυνών θα πάρει το δρόμο του ...
Πάντα εξετάζω τα πράγματα πρώτα ηθικά και όσο μπορώ βάζω τον εαυτό του στη θέση αυτού που την πατάει,δε θεωρώ το νόμο μπαμπούλα αλλά πυξίδα.
Το επικουρικό φίλε μου έχει πρόβλημα και πολύ φοβάμαι ότι θα πάρει πούλο...Από που νομίζεις ότι έχει έσοδα το επικουρικό;
Απ' τ' ασφαλιστήρια συμβόλαια.Όταν όμως πολλοί κυκλοφορούν ανασφάλιστοι...

Μακάρι να ξεμπλέξουν υγιείς όλοι τους...

BLiTzER
12/07/2012, 16:36
Τι διαβάζουμε ρε...

Στην ικανότητα οδήγησης, όχι, κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρω τι διαβάζετε, ΡΕ, αλλά σίγουρα έχετε θέμα κατανόησης.

DimChios
12/07/2012, 16:38
Στην ικανότητα οδήγησης, όχι, κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρω τι διαβάζετε, ΡΕ, αλλά σίγουρα έχετε θέμα κατανόησης.

οντως δεν διαβασε σωστα την προταση σου ο φιλος, το παρατηρησα κι εγω...

χαλαρωσε! ;)

imitrelos
12/07/2012, 16:39
Πρίν κάτι χρόνια έτυχα σε ένα σχετικό περιστατικό ήμουν με τήν ξαδέρφη μου και με χτυπάει μια κυράτσα που μόλις τήν είχαν αφήσει να φυγεί η αστυνομία γιατί είχε χτυπήση ένα άλλό αμάξι , με χτυπάει στο πλάι ....η ξαδέρφη κάτω στήν άσφαλτο και εγώ μετά απο ένα μικρό σλαλόμ για αν αποφύγο ένα δέντρο σκάω σε ένα τοίχο με λίγα χιλιόμετρα ...βλέπω καθώς είμαι ακόμα κάτω τήν κυρία πάνω απο τήν ξαδέρφη μου να τήν βρίζει γιατί ξυλώθηκε ο προφυλακτήρας τής τους αστυνομικους κάγκελο , πάω και βλέπω άν είναι καλά με τήν άλλη να ουρλιάζει (δέν τήν ένοιαζε άν μια κοπέλα ήταν κάτω ) άν δέν τήν πέρναν οι αστυνομικοί πιό πέρα προσπαθόντας να τήν πούν να ζητήσει συγνώμη τουλάχιστών γιατί έφταιγε δέν το καταλάβεβαι κάν.....

Ο λόγος που το λέω όλο αυτο είναι γιατί πρέπει να φυμώμαστε πάντα μερικούς κανόνες

1) και πράσινο να έχεις φέρεσε σάν να μήν έχεις
2) σεβόμαστε τουε άλλους στόν δρόμο
3) σεβασμός στήν ανθρώπινη ζωή ........ είμαστε δέν είμαστε μέρος του ατυχήματος προσπαθούμε να βοηθήσουμε

sergiosm
12/07/2012, 16:44
Σέργιο, έχεις δουλέψει κάτω από καταστάσεις τρέλας; Οχι, το να αργείς να εμφανιστείς λόγω κίνησης στο δικαστήριο ή το να κινδυνεύει ο πελάτης σου να πάει φυλακή από δικό σου λάθος, ΔΕΝ είναι κατάσταση τρέλας.

Τρέλα είναι να πας στους 200 σφυγμούς και να πρέπει να αποφασίσεις για καταστάσεις ζωής ή θανάτου. Γι αυτό κι εκπαιδεύεσαι.. για να μην σκέφτεσαι. Σκέφτονται οι επιτελικοί οι οποίοι δεν είναι στους 200 σφυγμούς..

Έχει πεθάνει συγγενής στα χέρια μου. Από καρδιά και όχι από δικό μου λάθος.
Δεν έχω βρεθεί (και εύχομαι να μην βρεθώ ποτέ σε αντίστοιχη θέση) και δεν ξέρω πώς είναι.
Ο χαρακτηρισμός όμως "απάνθρωπος" μου φαίνεται υπερβολικός.
Δηλαδή οι διασώστες που καθημερινά βλέπουν τα μοίρα όσα είναι απάνθρωποι;
Οι γιατροί στα επείγοντα που αντιμετωπίζουν πολυτραυματίες είναι απάνθρωποι;
Εκεί είναι η "ένστασή" μου.
:wave2:

sergiosm
12/07/2012, 16:47
Πάντα εξετάζω τα πράγματα πρώτα ηθικά και όσο μπορώ βάζω τον εαυτό του στη θέση αυτού που την πατάει,δε θεωρώ το νόμο μπαμπούλα αλλά πυξίδα.

Ο καταλογισμός ευθυνών όμως είναι νομικό θέμα. Και σε αυτό αναφέρθηκε ο sniper

Το επικουρικό φίλε μου έχει πρόβλημα και πολύ φοβάμαι ότι θα πάρει πούλο...

Για αυτό είπα "για την ώρα τουλάχιστον"

Μακάρι να ξεμπλέξουν υγιείς όλοι τους...
+ 10000000..........

astroman76
12/07/2012, 16:49
Η Μαλακια ειναι οτι η Πατησιων πλεον ειναι ενα κυκλοφοριακο χαος! πολλα αμαξια πολλα μηχανακια συχνα φαναρια πολλοι πεζοι (που περνανε τον δρομο απο οπου να ειναι ) Μενω κοντα εκει οταν ερχομαι Αθηνα και μου προκαλει εντηπωση οτι δεν ειπαρχουν ατυχηματα καθημερινα εκει...

Τα μηχανακια και οχι μονο πανε ΤΑΠΑ... η ασφαλτος γλυστρα σαν Γυαλι ιδικα πρως Κεντρο....

Τροχαια ειπαρχει στην Αθηνα και Αν ναι τι κανει?

imitrelos
12/07/2012, 16:52
snipper σορρυ αλλά είσαι λάθος ερώτηση άν ήταν αμάξι και η μητέρα μοτοσυκλέτα θα έλεγες τα ίδια.........

kostaspetrou
12/07/2012, 16:56
Είσαι σίγουρος;Για κοίτα το πόστ του radd στο οποίο απάντησες:

Από τη στιγμή που χτύπησε τον ποδηλάτη και επιχείρησε να φύγει γκαζώνοντας και παραβιάζοντας κόκκινα στο κέντρο της πόλης ΔΕΝ χωρά ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για το ΤΣΟΓΛΑΝΙ που ΔΕΝ είναι μοτοσυκλετιστής αλλά ένας από τους πολυάριθμους τα τελευταία 15 χρόνια ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.
Καμιά σχέση με ατυχία (που όλοι μπορεί να έχουμε) και καμιά σχέση με λάθος (που όλοι κάνουμε) πρόκειται για ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Ανδρισμός 0 ανθρωπιά 0 - Γαμήσι ανελέητο του εύχομαι ολόψυχα.-

δίπλωμα-ασφάλεια κανένα ρόλο δεν παιζουν.
Πουθενά δεν επικεντρώθηκε σε ικανότητα οδήγησης μόνο.
Μετά του λες:

Η ασφάλεια, ναι. Αλλά διαφωνώ για το δίπλωμα. Πρόκειται για το διαπιστευτήριο βασικών γνώσεων/ικανοτήτων οδήγησης. Βέβαια, εδώ είναι Ελλάδα...
Ούτε εσύ συνδύασες ασφάλεια με ικανότητα οδήγησης.

Οπότε το ποιός έχει πρόβλημα κατανόησης φαίνεται,ΡΕ.

SVX
12/07/2012, 16:57
Θυμαστε αλανια που ελεγα οτι ενας ανασφαλιστος οδηγος ειναι ο καλυτερος υποψηφιος για εγκαταλειψη θυματος τροχαιου?

Ελατε τωρα να μου πειτε οτι τα βγαζετε ζορικα και δε θα πληρωσετε ασφαλεια σε τουτο το σαπιο συστημα κλπ κλπ....

Γιατι αν ηταν ασφαλισμενος και με τα χαρτια του (δεν ειχε ουτε διπλωμα) δε θατρεχε σαν τη πουτανα να κρυφτει το τσουτσεκι

vagtav
12/07/2012, 17:02
Ακριβώς..

+990

+ μερικά χρονάκια φυλακή για να καταλάβει τη μαλακία του ο πιτσιρικάς.

BLiTzER
12/07/2012, 17:16
Οπότε το ποιός έχει πρόβλημα κατανόησης φαίνεται,ΡΕ.

Κατ'αρχάς την ειρωνεία και το "ρε" τα χρησιμοποίησες εσύ αρχικά κι εγώ απλά το τόνισα για να πάρεις χαμπάρι ότι όχι μόνο δεν κατάλαβες τι διάβασες, αλλά πουλάς και εξυπνάδα.

Ούτε εσύ συνδύασες ασφάλεια με ικανότητα οδήγησης.

Οrly?

Η ασφάλεια, ναι. Αλλά διαφωνώ για το δίπλωμα. Πρόκειται για το διαπιστευτήριο βασικών γνώσεων/ικανοτήτων οδήγησης.

Και εδώ πέρα τι κάνω? Πλέκω πουλόβερ?

Δε σου απαντάω ξανά. Βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι. Αν θες, κατάλαβε. Αν δε θες, τουλάχιστον σχολίαζε πιο διακριτικά, αν δεν είσαι σίγουρος.

BLiTzER
12/07/2012, 17:21
Θυμαστε αλανια που ελεγα οτι ενας ανασφαλιστος οδηγος ειναι ο καλυτερος υποψηφιος για εγκαταλειψη θυματος τροχαιου?

Ελατε τωρα να μου πειτε οτι τα βγαζετε ζορικα και δε θα πληρωσετε ασφαλεια σε τουτο το σαπιο συστημα κλπ κλπ....

Είσαι λίγο άκυρος (σχεδόν παραπλανητικός) γιατί, πιθανότατα, δεν είχε ασφάλεια επειδή δεν είχε δίπλωμα. Το οποίο είναι 10 φορές πιο χοντρό ε.

Επίσης το ΣΑΠΙΟ, με κεφαλαία, σύστημα, το οποίο εγώ πληρώνω και διατηρώ, με ασφάλειες, διπλώματα και τα πάντα, αυτή τη στιγμή με έχει χρεώσει κανά 4χίλιαρο και με έχει στην αναμονή και στο τρέξιμο, ΜΗΠΩΣ και πάρω κάποια στιγμή κάποια αποζημίωση. Μεγάλη κουβέντα. Ας μη την ανοίξουμε πάλι.

kostaspetrou
12/07/2012, 17:25
Κατ'αρχάς την ειρωνεία και το "ρε" τα χρησιμοποίησες εσύ αρχικά κι εγώ απλά το τόνισα για να πάρεις χαμπάρι ότι όχι μόνο δεν κατάλαβες τι διάβασες, αλλά πουλάς και εξυπνάδα.

Οrly?

Και εδώ πέρα τι κάνω? Πλέκω πουλόβερ?

Δε σου απαντάω ξανά. Βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι. Αν θες, κατάλαβε. Αν δε θες, τουλάχιστον σχολίαζε πιο διακριτικά, αν δεν είσαι σίγουρος.
Το "ρε" δε το'πα σε σένα,είπα τί διαβάζουμε ρε στο τέλος.
παρακάτ...
Πάλι εκτίθεσαι:έχεις με έντονα γράμματα το δίπλωμα με την ικανότητα.
Ο radd όμως στον οποίο απάντησες ΠΟΥΘΕΝΑ δεν επικεντρώθηκε σε ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!Ο άνθρωπος αναφέρθηκε σε αντικοινωνική συμπεριφορά!Κοίτα καλά τί διαβάζεις!
Ούτε εσύ συνδύασες ασφάλεια με ικανότητα στην απάντησή σου σ' αυτόν!

Κοίτα κανένα συντακτικό...

mats8282
12/07/2012, 17:26
Παιδιά και ασφάλεια να είχε,από τη στιγμή που δεν έχει δίπλωμα,θα είχε την ίδια αξία με ένα κωλόχαρτο..

sniper
12/07/2012, 17:32
Έχει πεθάνει συγγενής στα χέρια μου. Από καρδιά και όχι από δικό μου λάθος.
Δεν έχω βρεθεί (και εύχομαι να μην βρεθώ ποτέ σε αντίστοιχη θέση) και δεν ξέρω πώς είναι.
Ο χαρακτηρισμός όμως "απάνθρωπος" μου φαίνεται υπερβολικός.
Δηλαδή οι διασώστες που καθημερινά βλέπουν τα μοίρα όσα είναι απάνθρωποι;
Οι γιατροί στα επείγοντα που αντιμετωπίζουν πολυτραυματίες είναι απάνθρωποι;
Εκεί είναι η "ένστασή" μου.

Οι διασώστες δεν έχουν καμία σχέση με τα ΟΥΚ και παρόμοιες στρατιωτικές μονάδες ή δυνάμεις καταστολής..

sergiosm
12/07/2012, 17:33
Παιδιά και ασφάλεια να είχε,από τη στιγμή που δεν έχει δίπλωμα,θα είχε την ίδια αξία με ένα κωλόχαρτο..

όχι ακριβώς.

Γιατί, αν είχε (ή και αν έχει γιατί ειπώθηκε ότι η μηχανή είναι του πατέρα του) θα πληρώσει η ασφάλεια και μετά θα τα αναζητήσει από αυτόν (και τον πατέρα του, αν πράγματι είναι του πατέρα του) ...

sergiosm
12/07/2012, 17:34
Οι διασώστες δεν έχουν καμία σχέση με τα ΟΥΚ και παρόμοιες στρατιωτικές μονάδες ή δυνάμεις καταστολής..

Έχουν όμως με καταστάσεις όπως αυτή που βρέθηκε ο συγκεκριμένος ΟΥΚας

BLiTzER
12/07/2012, 17:34
Τι λέτε? Καμία ασφαλιστική δεν καλύπτει οδηγό χωρίς δίπλωμα.

sniper
12/07/2012, 17:35
Έχουν όμως με καταστάσεις όπως αυτή που βρέθηκε ο συγκεκριμένος ΟΥΚας

Ναι ρε Σεργιο αλλά ο ένας εκπαιδεύεται να σώζει. Ο άλλος το αντίθετο!

sniper
12/07/2012, 17:36
Τι λέτε? Καμία ασφαλιστική δεν καλύπτει οδηγό χωρίς δίπλωμα.

Λέει ότι το όχημα θα είναι ασφαλισμένο (κι άρα θα πληρώσει η ασφαλιστική) αλλά όχι ο οδηγός (τον οποίο θα κυνηγήσει η ασφαλιστική μετά)

BLiTzER
12/07/2012, 17:40
Ισχύει αυτό? Νομίζω αναφέρεται ρητώς στο συμβόλαιο ότι πρέπει να έχεις ικανότητα οδήγησης.

DrEvil
12/07/2012, 17:42
Ισχύει αυτό? Νομίζω αναφέρεται ρητώς στο συμβόλαιο ότι πρέπει να έχεις ικανότητα οδήγησης.

Ισως εχει αυτη την παρατηρηση /τον ορο, για να μπορει να τα διεκδικησει μετα.

sergiosm
12/07/2012, 17:42

Ναι για να πληρώσει το "θύμα" σου.
Από κει και πέρα θα σε κυνηγήσει για να σου πάρει όσα έδωσε εξαιτίας σου

sergiosm
12/07/2012, 17:45

Ένας λόγος παραπάνω για να μην ... σοκαριστεί από αυτό που έκανε.

Η διαφωνία μου είναι στον χαρακτηριστμό "απάνθρωπος". Δεν έχει σχέση με επαγγέλματα.

mats8282
12/07/2012, 18:07
Η μοτοσυκλέτα είπαν,στον Alpha τώρα,είναι στο όνομα του πατέρα του....Την πούλεψε και αυτός....

Αυτόπτης μάρτυρας,νεαρός σχετικά ~35,στην κάμερα μίλησε για 150 χλμ και σε μια κάμερα καταστήματος φάνηκε μόνο μια σκιά να περνάει,σε slow motion κιόλας...

MitsosNaked
12/07/2012, 18:12

Μάλλον εσύ βλέπεις το ράμπο κρίνοντας απο τα γραφόμενά σου.

SVX
12/07/2012, 18:36
Είσαι λίγο άκυρος (σχεδόν παραπλανητικός) γιατί, πιθανότατα, δεν είχε ασφάλεια επειδή δεν είχε δίπλωμα. Το οποίο είναι 10 φορές πιο χοντρό ε.

Επίσης το ΣΑΠΙΟ, με κεφαλαία, σύστημα, το οποίο εγώ πληρώνω και διατηρώ, με ασφάλειες, διπλώματα και τα πάντα, αυτή τη στιγμή με έχει χρεώσει κανά 4χίλιαρο και με έχει στην αναμονή και στο τρέξιμο, ΜΗΠΩΣ και πάρω κάποια στιγμή κάποια αποζημίωση. Μεγάλη κουβέντα. Ας μη την ανοίξουμε πάλι.

2 επιλογες δηλαδη.... ή να ετοιμασω γκαζακια... ή να γινω αλκοολικος... ετσι οπως το παρουσιαζεις εσυ μονοπλευρα εισαι πιο ακυρος

BLiTzER
12/07/2012, 18:42
Μμμ δεν είχα σκοπό. Απλώς παρουσίασα και την άλλη πλευρά. Όχι, δεν πιστεύω ότι είναι αποκλειστικά σάπιο, αλλά έχει τρύπες που μας γαμάνε μια χαρά, ακόμα κι όταν θέλουμε να είμαστε νομιμότατοι.

DimChios
12/07/2012, 18:42
εν τω μεταξυ... ονομα δεν διερρευσε ακομα ε?

Εχετλαίος
12/07/2012, 18:44
εν τω μεταξυ... ονομα δεν διερρευσε ακομα ε?

Tι σημασία έχει;
Σημασία έχει να γίνουν καλά τα κοπελάκια και η μάνα τους...

DimChios
12/07/2012, 18:45
Tι σημασία έχει;
Σημασία έχει να γίνουν καλά τα κοπελάκια και η μάνα τους...

το ειπαμε ρε Στελιο μου αυτο και το ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

Το είπαμε! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

Εχετλαίος
12/07/2012, 18:49
το ειπαμε ρε Στελιο μου αυτο και το ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

Το είπαμε! ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

Nαι και συνεχίζω. Τι σημασία έχει να μάθεις πως τον λένε; Και μέχρι που θα πρέπει να μάθουμε όλοι την αληθινή αλήθεια για ότι έγινε;
Από το πως οδήγαγε χωρίς δίπλωμα μέχρι το τι αισθανότανε στιγμές μετά ή και τώρα;
Άστο να πάει για θέμα σου λέω. Χιλιοπαιγμένο και δε βγάζει και κανείς άκρη πια...
Εκτός και αν είναι παιγμένος, πλερώνει ήδη και μάλιστα κανείς να μη μάθει πως και πόσο.

nikos_abel
12/07/2012, 20:00
Σκέφτομαι τον πατέρα του.
Που είτε τον άφηνε να παίρνει τη μηχανή εν γνώση του είτε δεν τον άφηνε και τώρα χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο.

imitrelos
12/07/2012, 20:11
ναι έκανε λάθος γιατί σε μια φωτός έδειχνε ένα χτ. αλλά ναι ήταν z ,βασικά δεν φταίει το παλικάρι το καφασακι φταίει που δέν έχει φρένα. χαχαχα

ΥΓ. snipper περιμένω μια απάντηση από εσένα για το αν αντί για τα παιδιά ήταν ένας με μηχανή και ο 21χρονος με αμάξι

George_Sp
12/07/2012, 20:20
Βαριεμαι να διαβαζω τις βλακειες, τι μαθαμε τελικα, οτι δεν ειχε διπλωμα κ η μηχανη ηταν στο ονομα του πατερα του ? Καταλαβα καλα ?

χωρίς δίπλωμα ο μικρός. η μηχανή στο όνομα του πατέρα και ανασφάλιστη.

blackbusa
12/07/2012, 20:25
thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...απλα ειναι θεμα τυχης στιγμης καρμα δεν ξερω τι....σε 5 μερες θα εχετε γυρισει παλι στην ζωη σας και στα @@ σας τα πιτσιρικια οσπου να ξαναγινουν παλι θεμα και ντορος απο τους ΑΡΔ...ενα δροσερο ντουζακι με την ζεστη που εχουμε ειναι προτεινομενο...ολα τα υπολοιπα ειναι απλα moto.gr...οι μεν και οι δεν...

radd
12/07/2012, 20:44
thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...απλα ειναι θεμα τυχης στιγμης καρμα δεν ξερω τι....σε 5 μερες θα εχετε γυρισει παλι στην ζωη σας και στα @@ σας τα πιτσιρικια οσπου να ξαναγινουν παλι θεμα και ντορος απο τους ΑΡΔ...ενα δροσερο ντουζακι με την ζεστη που εχουμε ειναι προτεινομενο...ολα τα υπολοιπα ειναι απλα moto.gr...οι μεν και οι δεν...

Από μαλακίες ασφαλώς κι έχω κάμποσες, αλλά να περνώ πάνω από ανθρώπους σα να είναι ακρίδες δεν το έχω κάνει (κι ούτε φαντάζομαι οι λοιποί συμφορουμίτες) κι αν το έκανα δεν θα ήταν μαλακία αλλά κάτι άλλο, άρα άκυρα τα περί "ηθικολογίας" και "κροκοδίλιων"

sniper
12/07/2012, 20:49
ναι έκανε λάθος γιατί σε μια φωτός έδειχνε ένα χτ. αλλά ναι ήταν z ,βασικά δεν φταίει το παλικάρι το καφασακι φταίει που δέν έχει φρένα. χαχαχα

ΥΓ. snipper περιμένω μια απάντηση από εσένα για το αν αντί για τα παιδιά ήταν ένας με μηχανή και ο 21χρονος με αμάξι

Μ' ένα "p" παρακαλώ..

Το ίδιο θα έλεγα!

Επίσης, βλέποντας το όλο σκηνικό πλέον έχουμε και λέμε:

1. 21 έχει Ζ750 καινούργιο.
2. 8 το πρωί πάει με 150 (καλά αυτό ελέγχεται, με το ματι δεν καταλαβαινεις ταχύτητες)
3. παρασέρνει τον ποδηλάτη
4. παρασερνει μάνα και παιδιά
5. συλαμβάνεται και δεν παραδίδεται

Άρα μιλάμε για κάποιον που πρέπει να πληρώσει πολύ ακριβά την μαλακία που κουβαλάει μέσα του.

@MitsosNaked : Σε ξαναρωτάω, έχεις περάσει κάποιο σχολείο ή εκπαίδευση εκεί; Αν όχι, δεν μπορείς να ξέρεις..

thePrince
12/07/2012, 20:50
Είμαι κατά της θανατικής ποινής. Ωστόσο, δεν πιστεύω ούτε στο σωφρονιστικό σύστημα, ειδικά στο ελληνικό. Στο κάτω-κάτω τι να σωφρονίσεις από αυτόν τον αλήτη που αδιαφορεί καθημερινά (και ανενδοίαστα, είμαι σίγουρος) για τους νόμους — οι γονείς είναι εκείνοι που θέλουν σωφρονισμό. Για αυτόν θα ήθελα τιμωρία χειρότερη από τη φυλακή, αφού ξέρω πως σε 5-10 χρόνια θα είναι πάλι έξω ο φονιάς, αλλά τα δημόσια βασανιστήρια -ευτυχώς- δεν επιτρέπονται. Θα ήθελα να επιτραπεί η θανατική ποινή για μία μέρα, τη μέρα της δίκης του. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα έκανα αν ήταν ο γιος μου στο νοσοκομείο εξ αιτίας του.

radd
12/07/2012, 21:04
Δεν το εκανε απο προθεση ρε μαστορα.. οτι να ναι :rolleyes:

ναι μωρέ το καημένο! χτύπησε τον ποδηλάτη κι έκανε στο κέντρο της πόλης δοκιμή στις ρεπρίζ του καβασάκι...
ας μη το κρίνουμε αυστηρά..
:a4:

George_Sp
12/07/2012, 21:07
στο σημείο πάντως που έγινε το συμβάν υπάρχει κανονικά διάβαση και φανάρι πεζών. δείτε σε κάνα google maps οτι η Τροίας και η Κοδριγκτώνος δεν είναι τίποτα στενάκια στο ύψος της Κυψέλης που έχει τυφλά σημεία ή παρκαρισμένα αριστερά δεξιά.....μιλάμε για το καθαρό κομμάτι της Πατησίων με τα αλλεπάλληλα φανάρια μετά την ΑΣΟΕΕ και την καθαρή 3η λωρίδα για λεωφορεία και τρόλλεϋ.

ggs
12/07/2012, 21:19
Ένα νέος με την «αυτοπεποίθηση» ,την «άγνοια κίνδυνου» και τις «ικανότητες» που θεωρούσε ότι είχε λογω των 21 χρόνων του και της επαγγελματικής του «ιδιότητας» , έκανε την δολοφονική μ@λ@κια ….
αντέδρασε σαν ένας χ@σμενος 15χρόνος…
Τον «μάγκωσαν» και θα πάρει τον δρόμο του….
Τα παιδάκια να γίνουν καλά και όλα τα άλλα…

sniper
12/07/2012, 21:27
Ένα νέος με την «αυτοπεποίθηση» ,την «άγνοια κίνδυνου» και τις «ικανότητες» που θεωρούσε ότι είχε λογω των 21 χρόνων του και της επαγγελματικής του «ιδιότητας» , έκανε την δολοφονική μ@λ@κια ….
αντέδρασε σαν ένας χ@σμενος 15χρόνος…
Τον «μάγκωσαν» και θα πάρει τον δρόμο του….
Τα παιδάκια να γίνουν καλά και όλα τα άλλα…

A γεια σου γιατί κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάει σε αδεια πατησίων με πάνω από 100... Κάποιοι είστε αστείοι.

SVX
12/07/2012, 21:27
thats life αν δεν το εχετε καταλαβει...αλλα το εχετε παραγαμησει με την ηθικολογια και τα κροκοδιλια δακρυα....μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...και οποιος λεει το αντιθετο ειναι απλα ψευτης...

NAI αλλα ο τυπας δεν ειναι 16μιση χρονω.... και να σου θυμισω οτι ο φοβος φυλαει τα ερμα ... οι των 80s & 90s καταλαβαινουν τι εννοω

George_Sp
12/07/2012, 21:29
A γεια σου γιατί κανένας εδώ μέσα δεν έχει πάει σε αδεια πατησίων με πάνω από 100... Κάποιοι είστε αστείοι.

εγώ προσωπικά δεν έχω πάει σε άδεια πατησίων ούτε με 80. Κυρίως γιατί τα τελευταία 12χρόνια που ζω στην Αθήνα, ξέρω οτι στο μεγαλύτερο μήκος της το βράδυ ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί κανένα πρεζόνι ή μεθυσμένος αλλοδαπός και να μην προλάβω να φρενάρω ή να τον αποφύγω.

THEOD
12/07/2012, 21:39
http://www.zougla.gr/greece/article/epigousa-anagi-gia-ema
Μηπως είναι καλή ιδέα κάποια λέσχη μοτοσυκλέτας να διοργανώσει στα γρήγορα μια αιμοδοσία ?

sniper
12/07/2012, 21:40
εγώ προσωπικά δεν έχω πάει σε άδεια πατησίων ούτε με 80. Κυρίως γιατί τα τελευταία 12χρόνια που ζω στην Αθήνα, ξέρω οτι στο μεγαλύτερο μήκος της το βράδυ ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεταχτεί κανένα πρεζόνι ή μεθυσμένος αλλοδαπός και να μην προλάβω να φρενάρω ή να τον αποφύγω.

Συγχαρητήρια.

Αλλά δεν έχεις και μηχανή.. σορρυ ε;

ggs
12/07/2012, 21:42
Μηπως είναι καλή ιδέα κάποια λέσχη μοτοσυκλέτας να διοργανώσει στα γρήγορα μια αιμοδοσία ?

"
Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα των παιδιών στον Ευαγγελισμό.

Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών.
Ματσιουρόφσκα Κλαούντια και Ματσιουρόφσκα Νταβίντ, ηλικίας 7 ετών "

η "λεσχη" ειναι ο καθενας μας..

THEOD
12/07/2012, 21:45
"
η "λεσχη" ειναι ο καθενας μας..
Σαφώς...εγώ το είπα απλά ως μια συμβολική κίνηση μοτοσυκλετών που με αυτήν την ενέργεια θα περάσουν το μηνυμα ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι"...

George_Sp
12/07/2012, 21:49

+άπειρο.

blackbusa
12/07/2012, 23:04
Από μαλακίες ασφαλώς κι έχω κάμποσες, αλλά να περνώ πάνω από ανθρώπους σα να είναι ακρίδες δεν το έχω κάνει (κι ούτε φαντάζομαι οι λοιποί συμφορουμίτες) κι αν το έκανα δεν θα ήταν μαλακία αλλά κάτι άλλο, άρα άκυρα τα περί "ηθικολογίας" και "κροκοδίλιων"
α καλα οτι ναναι...

τεσπα...προσωπικα πιστευω οτι οποιος δεν εχει οφηγησει ποτε μεθυσμενος,δεν εχει τρεξει ποτε μεσα σε μια πολη δεν εχει παραβιασει ποτε του τον ΚΟΚ κλπ κλπ δικαιουτε να κρινει...ολοι οι υπολοιποι δηλαδη ολοι μας τουμπεκι ψιλοκομμενο...και σιγα μετα ζουμια μην πλυμμηρισουμε...

ολα ειναι θεμα τυχης και τιμινγκ ξαναγραφω...του μικρου του εκατσε το τζοκερ και την πουτσισε ασχημα...μακαρι να την βγαλουν καθαρη τα 3 ατομα που χτυπησαν...δηλαδη τι να πουμε για χιλιαδες παιδακια στην Αφρικη που καθε μερα πεθαινουν σαν τις μυγες και δεν ακουγετε πια τιποτα...ξεχασα δεν ειναι πια τις μοδας...

George_Sp
12/07/2012, 23:10
δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ειρωνικός.......το συμβάν ήταν αρκετά σοβαρό και πρέπει να προβληματίζει μαζί με όσα άλλα γίνονται (όπως αυτά με τους ηλικιωμένους που περιέγραψαν 2 μέλη στο ''ΣΕ ΕΙΔΑ'' ) για την γενικότερη κατάσταση.

Επίσης δε βρίσκω νόημα της σύγκρισης με τα παιδάκια στην Αφρική και γενικά τα υπόλοιπα προβλήματα της ανθρωπότητας. Φόρουμ μοτοσυκλέτας είμαστε και το βάρος πέφτει στην Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη δραστηριότητα του δικύκλου μας.

Μακάρι να έφτανε το χέρι μου μέχρι την Αφρική για να βοηθούσα. Και μακάρι να γεννιόμουνα με αμέτρητα ''χέρια'' για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ όσους έχουν ανάγκη.

Τί είμαστε τελκά? Άνθρωποι που χτίσαμε πολιτισμό ή ζώα? (ρητορικό το ερώτημα μιας και όσο περνάνε τα χρόνια τείνουμε να καταστρέψουμε οποιαδήποτε έννοια πολιτισμού και αρμονικής συνύπαρξης)

radd
12/07/2012, 23:45
α καλα οτι ναναι...

τεσπα...προσωπικα πιστευω οτι οποιος δεν εχει οφηγησει ποτε μεθυσμενος,δεν εχει τρεξει ποτε μεσα σε μια πολη δεν εχει παραβιασει ποτε του τον ΚΟΚ κλπ κλπ δικαιουτε να κρινει...ολοι οι υπολοιποι δηλαδη ολοι μας τουμπεκι ψιλοκομμενο...και σιγα μετα ζουμια μην πλυμμηρισουμε...

ολα ειναι θεμα τυχης και τιμινγκ ξαναγραφω...του μικρου του εκατσε το τζοκερ και την πουτσισε ασχημα...μακαρι να την βγαλουν καθαρη τα 3 ατομα που χτυπησαν...δηλαδη τι να πουμε για χιλιαδες παιδακια στην Αφρικη που καθε μερα πεθαινουν σαν τις μυγες και δεν ακουγετε πια τιποτα...ξεχασα δεν ειναι πια τις μοδας...

τζοκερ, τάιμινγκ, Αφρική... νομίζω πως είσαι πάααρα πολυυυύ μπερδεμένος!
δε νομίζω πως μπορώ και ούτε θέλω να ξεμπερδέψω το κουβάρι κανενός, καληνύχτα...

blackbusa
13/07/2012, 01:51
τζοκερ, τάιμινγκ, Αφρική... νομίζω πως είσαι πάααρα πολυυυύ μπερδεμένος!
δε νομίζω πως μπορώ και ούτε θέλω να ξεμπερδέψω το κουβάρι κανενός, καληνύχτα...
ξεκινα με το να ξεμπερδευεις το δικο σου κουβαρι αφου πιστευεις οτι καποιος πηγε επιτηδες και επεσε σε καποιους ανθρωπους...

blackbusa
13/07/2012, 02:10
δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ειρωνικός.......το συμβάν ήταν αρκετά σοβαρό και πρέπει να προβληματίζει μαζί με όσα άλλα γίνονται (όπως αυτά με τους ηλικιωμένους που περιέγραψαν 2 μέλη στο ''ΣΕ ΕΙΔΑ'' ) για την γενικότερη κατάσταση.

Επίσης δε βρίσκω νόημα της σύγκρισης με τα παιδάκια στην Αφρική και γενικά τα υπόλοιπα προβλήματα της ανθρωπότητας. Φόρουμ μοτοσυκλέτας είμαστε και το βάρος πέφτει στην Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη δραστηριότητα του δικύκλου μας.

Μακάρι να έφτανε το χέρι μου μέχρι την Αφρική για να βοηθούσα. Και μακάρι να γεννιόμουνα με αμέτρητα ''χέρια'' για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ όσους έχουν ανάγκη.

Τί είμαστε τελκά? Άνθρωποι που χτίσαμε πολιτισμό ή ζώα? (ρητορικό το ερώτημα μιας και όσο περνάνε τα χρόνια τείνουμε να καταστρέψουμε οποιαδήποτε έννοια πολιτισμού και αρμονικής συνύπαρξης)

προσωπικα δεν διαβαζα και δεν διαβαζω το νημα ''ΣΕ ΕΙΔΑ'' γιατι το θεωρω οτι καταντησε μια λαλακια και μιση....χειροτερο απο την Τατιανα...στο θεμα μας τωρα...την γενικοτερη κατασταση την γνωριζω καλα ποσο μαλλον το θεμα ηλικιωμενους που ειχα αρκετες εμπειριες (η μια πολυ τραυματικη μαλιστα)...απλα θεωρω (προσωπικη γνωμη παντα) υποκριτικο να κατηγορουμε και να βαζουμε στο καζανι της κριτικης καποιον που εκανε μια χοντρη μαλακια και για την οποια θα την πληρωσει ακριβα(σωστοτατα βεβαια)...και οπως προειπα μαλακιες εχουμε κανει ολοι μας...απλα ειμασταν τυχεροι που δεν την πληρωσαμε (εμεις η και καποιοι αλλοι) πολυ ακριβα...οσο αφορα τους αφορισμους για ενα αγνωστο γεγονος με πρωταγωνιστες καποιους αγνωστους που αυριο μεθαυριο θα τους εχουμε ξεχασει ειναι απλα για γελια...μαγκια σου και ομορφα τα λες για τα πολλα ''χερια'' αλλα οπως ξερεις και εσυ ειναι κατι το τοσο ουτοπικο που εχει καταντησει κλισε...
βασικα ζωα ειμαστε απλα λιγο πιο σκεπτομενα???εξυπνα???δενξερω τι....αν εσυ πιστευεις οτι ειχαμε η εχουμε πολιτισμο μαλλον διαβασες την ιστορια απο την πλευρα των δυνατων/νικητων....υπαρχει και η αλλη...αυτο με την αρμονικη συνυρπαξη αναρωτιεμε που και ποτε το εζησες ποτε...η που το διαβασες/εμαθες οτι υπηρξε ποτε....ειπαμε thats life...

thePrince
13/07/2012, 11:16
Αυτή η σαχλαμάρα «μαλακίες έχουμε κάνει όλοι μας» πρέπει να σταματήσει. Ανασφάλιστος χωρίς δίπλωμα να παραβιάζει κόκκινα για πλάκα χτυπώντας και εγκαταλείποντας ποδηλάτη και μάνα με 2 ανήλικα, ε όχι, δεν το έχουμε κάνει. Δεν πρόκειται ούτε για «μαλακία», ούτε για κακιά στιγμή, ούτε για γκαντεμιά. Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά - ο άνθρωπος είναι δημόσιος κίνδυνος και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, με την αυστηρότερη ποινή που προβλέπεται, επί δύο.

STOYBI
13/07/2012, 11:46
Αυτή η σαχλαμάρα «μαλακίες έχουμε κάνει όλοι μας» πρέπει να σταματήσει. Ανασφάλιστος χωρίς δίπλωμα να παραβιάζει κόκκινα για πλάκα χτυπώντας και εγκαταλείποντας ποδηλάτη και μάνα με 2 ανήλικα, ε όχι, δεν το έχουμε κάνει. Δεν πρόκειται ούτε για «μαλακία», ούτε για κακιά στιγμή, ούτε για γκαντεμιά. Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά - ο άνθρωπος είναι δημόσιος κίνδυνος και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, με την αυστηρότερη ποινή που προβλέπεται, επί δύο.

+ οσα......

Ξεμπερδεψτε το ατυχημα... ( που πραγματικα μπορει να τυχει στον καθενα....)

Με το την κοπαναω ενω χτυπαω ανθρωπους ( και μαλιστα χ2 ...)

Με το δεν εχω δπλωμα αρα και ασφαλεια ( γιατι και ασφαλισμενο να ηταν το μηχανακι ... Δεν ! )

Για τα αναθεμα προς το παιδι δεν ξερω...

Αλλα για τον πατερα ( που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης...... )

Σιγουρα θα ηταν απολυτα δικαιολογημενα...!

nassosxlvbros
13/07/2012, 11:53
Το "μαλακίες έχουμε κάνει όλοι μας" είναι στανταράκι ηθελημένα ή άθελά μας...αλλά το ΠΟΣΟ αυτές οι μαλακίες ήταν βλαβερές για τους άλλους-είτε το έχουμε καταλάβει ότι έγιναν είτε όχι-είναι το θέμα.Το να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή δε θα αλλάξει την κατάσταση αν τα 2 παιδιά μείνουν ανάπηρα όλη τους τη ζωή...

sniper
13/07/2012, 11:58

Μην κυκλοφορείτε στην Ελληνική ύπαιθρο...

Ελλάδα δεν ειναι μόνο η Αθήνα και στην επαρχία κινούνται διαφόρων τύπων οχήματα από 14ρηδες και πάνω..

Για τον τύπο συμφωνούμε ότι πρέπει να τιμωρηθεί. Το θέμα είναι αν το έκανε εσκεμένα ή όχι. Ξεχασατε πως είναι να είσαι 21 και πάνω σε μηχανή, ή δεν το νοιώσατε ποτέ.

GFawkes
13/07/2012, 12:07
Οι απαντησεις που διαβαζω
με κανουν να νιωθω οτι δεν υπαρχει μελλον στην Ελλαδα, εαν νεοι ανθρωποι σκεφτονται κατ'αυτον τον τροπο...

Κριμα..

nassosxlvbros
13/07/2012, 12:13
Οι απαντησεις που διαβαζω
με κανουν να νιωθω οτι δεν υπαρχει μελλον στην Ελλαδα, εαν νεοι ανθρωποι σκεφτονται κατ'αυτον τον τροπο...
Κριμα..

Κρίμα -ξεκρίμα αυτά υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν γύρω μας...α,και να σου υπενθυμίσω τη νοοτροπία μερικών "παλιών" σε καταστάσεις τέτοιες με αιμόφυρτα θύματα,εγκαταλείψεις και τα λοιπά: "απαπα,εγώ δε βάζω στ'αμάξι μου τραυματία,ας έρθει το ασθενοφόρο,να μου γεμίσει το αμάξι αίματα..."

Doufe
13/07/2012, 12:16
καταρχας μακαρι τα 2 παιδια να ειναι καλα κ χωρις κουσουρια, (χλωμο)
μακαρι η τιμωρια αυτου του παιδιου να μην ειναι η φυλακη, εγω θα ηθελα η τιμωρια να ειναι εξω να δουλευει κανονικα να δινει το 80% τοθ μισθου του στα παιδια αυτα κ να ειναι καθε μερα μαζι τους για 3 ωρες ωστε να βλεπει τι πραγματικα προκαλεσε.... (ξανακαβαλας ρε μαλακισμενο μηχανη μετα ? )

επισης δεν βλεπω καμια δικαιολογεια σε οσα εκανε, ΟΛΟΙ εχουμε περασει με κοκκινο (θελω να πιστευω ελεγχομενα κ αν μας παιρνει) αυτο το αμυαλο περασε 2 κοκκινα κ πηγαινε σφεντονα, αντι να σταματησει εφυγε παρατησε (εκρυψε την μηχανη) κ πηγε στην μοναδα του (κ οχι στην μοναδα αιμοδοσιας) με το σκεπτικο οτι θα τον προστατεψει το ιδιωμα κ η υπηρεσια του (κοινως βυσμα), να σταματησει να δει τι εκανε δεν το ξερε να το κανει γτ ετρεχε να παει να δςσει αιμα, αλλα να παει στην αγκαλια του βυσματος ηξερε, γι αυτο λοιπον ασ δοθλεψει οοοολη του τη ζωη ωστε να πληρωσει τα πιθανως αναπηρα που αφησε με την ενεργεια αυτη !!!

imitrelos
13/07/2012, 12:16
Μ' ένα "p" παρακαλώ..

Το ίδιο θα έλεγα!

Επίσης, βλέποντας το όλο σκηνικό πλέον έχουμε και λέμε:

1. 21 έχει Ζ750 καινούργιο.
2. 8 το πρωί πάει με 150 (καλά αυτό ελέγχεται, με το ματι δεν καταλαβαινεις ταχύτητες)
3. παρασέρνει τον ποδηλάτη
4. παρασερνει μάνα και παιδιά
5. συλαμβάνεται και δεν παραδίδεται

Άρα μιλάμε για κάποιον που πρέπει να πληρώσει πολύ ακριβά την μαλακία που κουβαλάει μέσα του.

@MitsosNaked : Σε ξαναρωτάω, έχεις περάσει κάποιο σχολείο ή εκπαίδευση εκεί; Αν όχι, δεν μπορείς να ξέρεις..

εγώ φταίω που σε αναβάθμισα σε ρρ μοντέλο: ) mzniper (xaxaxa) μην με παρεξηγείς πλακιτσα κάνω εγώ και το κινητό που γράφει ότι θέλει

GFawkes
13/07/2012, 12:22
Κρίμα -ξεκρίμα αυτά υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν γύρω μας...α,και να σου υπενθυμίσω τη νοοτροπία μερικών "παλιών" σε καταστάσεις τέτοιες με αιμόφυρτα θύματα,εγκαταλείψεις και τα λοιπά: "απαπα,εγώ δε βάζω στ'αμάξι μου τραυματία,ας έρθει το ασθενοφόρο,να μου γεμίσει το αμάξι αίματα..."

Ποσο καλα με ξερεις....

Irest my case for the rest.

yannis24
13/07/2012, 12:43
απο το newsit.gr :

Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθούν όλοι όσοι βρίσκονται από το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού την απίστευτη προσέλευση πολιτών αλλά και ενστόλων του Πολεμικού Ναυτικού.

Όλοι, εθελοντές αιμοδότες θέλουν να προσφέρουν το αίμα τους για να σωθεί το μικρό αγόρι το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή μετά την παράσυρση και εγκατάλειψη εκείνου της δίδυμης αδερφής του και της μητέρας τους από τον ασυνείδητο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκλονισμένοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχουν κατακλύσει το νοσοκομείο από νωρίς το πρωί σε τέτοιο σημείο που η διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας.

Με την ανακοίνωση καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να σταματήσουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο σήμερα και αύριο, αλλά να ξαναπάνε από την 1η Αυγουστου, καθώς το 7χρονο αγοράκι αν όλα πάνε καλά θα χρειαστεί πολλά χειρουργεία για να αποθεραπευθεί.

Ο 7χρονος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική αφού φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις. Με άλλα λόγια, το κορμάκι του έχει σμπαραλιαστεί.

Θα χρειαστούν πολλές επεμβάσεις και από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι από πάνω του όλοι οι γιατροί, όλων των ειδικοτήτων και προσπαθούν να τον σώσουν.

Η δίδυμη αδερφή του, είναι σε καλύτερη κατάσταση και σύμφωνα με τους γιατρούς, εντός της ημέρας θα βγεί από την εντατική. Όμως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δίπλα του, εκτός από τον πατέρα του είναι και παιδοψυχολόγος, αφού η μικρή ρωτάει συνεχώς για τον αδερφό της και για την μητέρα της.

Η μητέρα των παιδιών είναι στην εντατική του Ευαγγελισμού και σύμφωνα με τους γιατρούς, αντιμετωπίσθηκε το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τον σπλήνα της και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελέγξιμη.

Από το νοσοκομείο δεν έχει φύγει ούτε λεπτό ο πατέρας των διδύμων αλλά και δάσκαλοι του 150ου δημοτικού σχολείου Αθηνών.

nassosxlvbros
13/07/2012, 12:50
Ποσο καλα με ξερεις....

Irest my case for the rest.

Μπα,μη νομίζεις...κανείς δεν ξέρει (πραγματικά) κανέναν...απλά το παλεύουμε για βελτίωση...;)

nicksior
13/07/2012, 12:53
Θα προσπαθήσω να γίνω «δικηγόρος» του πιτσιρικά.
Ο μικρός , παιδί σχεδόν, είναι κι ο ίδιος θύμα της κοινωνικής αναλγησίας – αδιαφορίας που βιώνουμε καθημερινά . Αυτό το «η δουλειά μου να γίνει και δε πα να γ…θεί ο κόσμος όλος» ειδικά όταν δεν με βλέπει κανείς η μπορώ να φύγω να κρυφτώ…
Θύμα γιατί ποτέ δεν πήρε μαθήματα συμπεριφοράς , ήθους , αξιοπρέπειας, ανάληψης ευθυνών , ούτε από την οικογένειά του , ούτε από το σχολείο του , ούτε από την υπηρεσία του …
Αντίθετα καθημερινά έβλεπε να επιβραβεύεται ο καπάτσος , ο κλέφτης , ο «έτσι γουστάρω» . Παραδείγματα πλείστα όσα και όχι μόνο από τον χώρο του υποκόσμου αλλά (σημεία των καιρών) και από χώρους που θα έπρεπε να είναι ηθικά άμεμπτοι (εδώ βάλτε ότι θέλετε , σε όλα θα είστε μέσα!)
Τρόμαξε , είναι αλήθεια, όταν αντιλήφθηκε τι είχε κάνει και στα κλάσματα δευτερολέπτου που έπρεπε να πάρει την απόφαση ή να βοηθήσει ή να εξαφανισθεί , διάλεξε το δεύτερο.
Αυτές οι σε χρόνο dt αποφάσεις είναι που διαφοροποιούν τον καθένα μας. Αντίθετα με τον χρόνο λήψης τους που είναι απελπιστικά μικρός προϋποθέτουν μεγάλο χρόνο διαμόρφωσης χαρακτήρα ώστε να είναι σωστές .
Εύχομαι η εξέλιξη της υγείας των τραυματιών να είναι τέτοια που δεν θα επιβαρύνει τη συνείδησή του περισσότερο.
ΥΓ. Όσοι είστε γονείς να ξέρετε πως τα παιδικά μάτια φωτογραφίζουν – καταγράφουν κάθε σας ενέργεια. Αντισταθείτε στον πειρασμό του «έλα μωρέ… , σιγά μη… , όλοι το ίδιο κάνουν..»

nikos_abel
13/07/2012, 12:55
Θα προσπαθήσω να γίνω «δικηγόρος» του πιτσιρικά.
Ο μικρός , παιδί σχεδόν, είναι κι ο ίδιος θύμα της κοινωνικής αναλγησίας – αδιαφορίας που βιώνουμε καθημερινά . Αυτό το «η δουλειά μου να γίνει και δε πα να γ…θεί ο κόσμος όλος» ειδικά όταν δεν με βλέπει κανείς η μπορώ να φύγω να κρυφτώ…
Θύμα γιατί ποτέ δεν πήρε μαθήματα συμπεριφοράς , ήθους , αξιοπρέπειας, ανάληψης ευθυνών , ούτε από την οικογένειά του , ούτε από το σχολείο του , ούτε από την υπηρεσία του …
Αντίθετα καθημερινά έβλεπε να επιβραβεύεται ο καπάτσος , ο κλέφτης , ο «έτσι γουστάρω» . Παραδείγματα πλείστα όσα και όχι μόνο από τον χώρο του υποκόσμου αλλά (σημεία των καιρών) και από χώρους που θα έπρεπε να είναι ηθικά άμεμπτοι (εδώ βάλτε ότι θέλετε , σε όλα θα είστε μέσα!)
Τρόμαξε , είναι αλήθεια, όταν αντιλήφθηκε τι είχε κάνει και στα κλάσματα δευτερολέπτου που έπρεπε να πάρει την απόφαση ή να βοηθήσει ή να εξαφανισθεί , διάλεξε το δεύτερο.
Αυτές οι σε χρόνο dt αποφάσεις είναι που διαφοροποιούν τον καθένα μας. Αντίθετα με τον χρόνο λήψης τους που είναι απελπιστικά μικρός προϋποθέτουν μεγάλο χρόνο διαμόρφωσης χαρακτήρα ώστε να είναι σωστές .
Εύχομαι η εξέλιξη της υγείας των τραυματιών να είναι τέτοια που δεν θα επιβαρύνει τη συνείδησή του περισσότερο.
ΥΓ. Όσοι είστε γονείς να ξέρετε πως τα παιδικά μάτια φωτογραφίζουν – καταγράφουν κάθε σας ενέργεια. Αντισταθείτε στον πειρασμό του «έλα μωρέ… , σιγά μη… , όλοι το ίδιο κάνουν..»

Όλα.

DimChios
13/07/2012, 12:58
απο το newsit.gr :

Ο 7χρονος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική αφού φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις. Με άλλα λόγια, το κορμάκι του έχει σμπαραλιαστεί.

με γαμησες ρε Γιαννη γμτ :sick:

mats8282
13/07/2012, 14:15
όχι ακριβώς.

Γιατί, αν είχε (ή και αν έχει γιατί ειπώθηκε ότι η μηχανή είναι του πατέρα του) θα πληρώσει η ασφάλεια και μετά θα τα αναζητήσει από αυτόν (και τον πατέρα του, αν πράγματι είναι του πατέρα του) ...

Ναι αλλά και πάλι θα του τα ζητήσει μέχρι κεραίας συν τους όποιους τόκους....Οπότε μια ή άλλη είναι,για τον ασφαλισμένο το χαρτί της ασφάλειας παραμένει κωλόχαρτο...

sergiosm
13/07/2012, 14:38
Ναι αλλά και πάλι θα του τα ζητήσει μέχρι κεραίας συν τους όποιους τόκους....Οπότε μια ή άλλη είναι,για τον ασφαλισμένο το χαρτί της ασφάλειας παραμένει κωλόχαρτο...

Για τον ασφαλισμένο ναι.

Εγώ όμως μιλούσα για το θύμα που (ευτυχώς) έτσι θα αποζημιωθεί ευκολότερα και περισσότερο από το αν ήταν ανασφάλιστος

blackbusa
13/07/2012, 14:45
Το "μαλακίες έχουμε κάνει όλοι μας" είναι στανταράκι ηθελημένα ή άθελά μας...αλλά το ΠΟΣΟ αυτές οι μαλακίες ήταν βλαβερές για τους άλλους-είτε το έχουμε καταλάβει ότι έγιναν είτε όχι-είναι το θέμα.Το να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή δε θα αλλάξει την κατάσταση αν τα 2 παιδιά μείνουν ανάπηρα όλη τους τη ζωή...
exeis odigisei methysmenos estw kai mia fora???methysmenos pou me vasi ton Kok antistixei se 1 potiri alcool/2potiria byrra/kati tetoio???an oxi bravo sou...an nai eisai tyxeros pou den petyxes kanenan....pio liana den borw na to kanw....fantazomai oloi eseis pou twra anathematizete kai krazete kai den kserw ti tha exete kathe mera sto myalo sas ayta ta paidakia kai tha zeite mesa stin pikra kai tin mizeria gia ayto pou epathan...tespa...poly to koyrasa...hola

golis
13/07/2012, 15:02
isioma ola,mazi ta fagame ktl, ki to allo pou eipes me ta pedakia stn afriki ,to xe pi kai i Lagard man....

Κανένας οίκτος και κακώς βλέπουμε το γνωστό τρολάρισμα στο παρόν,για τον συγκεκριμένο επίδοξο δολοφόνο.
Εις γνώση του οδηγούσε παράνομα μοτοσυκλέτα ,
Εις γνώση του δεν ήταν ασφαλισμένη ,
Εις γνώση του δεν τίμησε το εθνόσημο ,
Εις γνώση του στην Πατησίων ρπμ μαλλιά,
Εις γνώση του δεν τίμησε τα παντελόνια που φορούσε ,εγκαταλείποντας τα ΘΥΜΑΤΑ του.
Να το χαίρεται ο πατέρας του.

20 χρόνια στους δρόμους πάνω σε 2 τροχούς me 100ades xiliades xlm και να πάω καλιά μου απο έναν παρόμοιο δολοφόνο είναι bad luck ? trolalol.
να σαπίσει απ τις τύψεις ο ένστολος.
Παράδειγμα προς αποφυγήν δεν θα γίνει στην μπανανία, γιατί υπάρχουν πολλοί όμοιοι του.

blackbusa
13/07/2012, 15:32
isioma ola,mazi ta fagame ktl, ki to allo pou eipes me ta pedakia stn afriki ,to xe pi kai i Lagard man....

Κανένας οίκτος και κακώς βλέπουμε το γνωστό τρολάρισμα στο παρόν,για τον συγκεκριμένο επίδοξο δολοφόνο.
Εις γνώση του οδηγούσε παράνομα μοτοσυκλέτα ,
Εις γνώση του δεν ήταν ασφαλισμένη ,
Εις γνώση του δεν τίμησε το εθνόσημο ,
Εις γνώση του στην Πατησίων ρπμ μαλλιά,
Εις γνώση του δεν τίμησε τα παντελόνια που φορούσε ,εγκαταλείποντας τα ΘΥΜΑΤΑ του.
Να το χαίρεται ο πατέρας του.

20 χρόνια στους δρόμους πάνω σε 2 τροχούς me 100ades xiliades xlm και να πάω καλιά μου απο έναν παρόμοιο δολοφόνο είναι bad luck ? trolalol.
να σαπίσει απ τις τύψεις ο ένστολος.
Παράδειγμα προς αποφυγήν δεν θα γίνει στην μπανανία, γιατί υπάρχουν πολλοί όμοιοι του.

ουαου....δηλαδη να καταλαβω???περασαμε απο το σταδιο ''να γινουν καλα τα μικρα'' και φτασαμε στο σημειο ''μακρυα απο τον κολο μου και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουνε?''
αν δεν το εχετε καταλαβει καλα...δεν υπερασπιζομαι τον μαλακα πιτσιρικα (που καλα θα κανει να πληρωσει την μαλακια του) αλλα κραζω εσας τους ηθικολογους και δηθεν και υπερανω που ανακαλυψατε την Αμερικη....ειστε παντα σωστοι....ακολουθητε πιστα τον Κοκ...δεν εχετε κανει ποτε μαλακιες...και βεβαια θα σας στιγματισει για την υπολοιπη ζωη σας αυτο το γεγονος....

υ.γ.το παραδειγμα με τα παιδακια στην Αφρικη ειναι ακριβως οπως το ειπες...οπως η Κριστιν στο ''καραπηγαδι'' της για το ποιος πεθαινει και που,μολις δει ενα παιδακι να πεθαινει απο την ασιτια θα της κατσει καπως και θα τις κυλισει ενα δακρυ...μετα η ζωη συνεχιζετε...

nassosxlvbros
13/07/2012, 15:53
exeis odigisei methysmenos estw kai mia fora???methysmenos pou me vasi ton Kok antistixei se 1 potiri alcool/2potiria byrra/kati tetoio???an oxi bravo sou...an nai eisai tyxeros pou den petyxes kanenan....pio liana den borw na to kanw....fantazomai oloi eseis pou twra anathematizete kai krazete kai den kserw ti tha exete kathe mera sto myalo sas ayta ta paidakia kai tha zeite mesa stin pikra kai tin mizeria gia ayto pou epathan...tespa...poly to koyrasa...hola

Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα πιο προσεκτικά σε παρακαλώ...ούτε αναθεμάτισα ούτε έκραξα κανέναν!Και ούτε κάνας άγιος είμαι ούτε και ο πιο τυχερός οδηγός ούτε όμως και ο χειρότερος παράνομος...και ναι,και το μηχανάκι κρυφά από το γέρο μου έχω πάρει,και το αμάξι,και πιωμένος έχω οδηγήσει αρκετές φορές,και χωρίς δίπλωμα,κλπ με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ όμως:Πήγαινα αργά και δεξιά με 25-30 κμ/ώρα,όχι με 100+και τα φανάρια "βαθύ πράσινο"....άλλο όμως ένας πιωμένος που πάει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργά και προσπαθεί έστω και σκνίπα να τηρήσει τον κοκ και άλλο ένας "τυφλωμένος" που έχει αργήσει και θεωρεί το δρόμο δικό του...

ADVENTURAZ
13/07/2012, 16:05
...Τρόμαξε , είναι αλήθεια, όταν αντιλήφθηκε τι είχε κάνει και στα κλάσματα δευτερολέπτου που έπρεπε να πάρει την απόφαση ή να βοηθήσει ή να εξαφανισθεί , διάλεξε το δεύτερο.
Αυτές οι σε χρόνο dt αποφάσεις είναι που διαφοροποιούν τον καθένα μας...

Το ρεζουμε ολης της ιστοριας για `μενα ειναι αυτο...αδερφε :a10:

Volo
13/07/2012, 16:26
Εύχομαι ολόψυχα να γίνουν καλά όλοι κυρίως το αγοράκι. Είναι άδικο ρε γαμώτο δεν έφταιξε σε τίποτα.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως τίποτα δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν παλαβοί στους
δρόμους που δεν νιώθουν. Εγώ στα 21 μου δυστυχώς έκανα παρόμοιες μαλακίες και ήμουν τυχερός που
δεν χτύπησα κανέναν. Στην Κηφισίας π.χ έτρεχα. Θα μπορούσε ένα βράδυ κάποιος να πέρναγε το δρόμο
απρόσεχτα και να τον έστελνα. Είχα ανθρώπους όμως δίπλα μου που όταν με πήραν χαμπάρι ότι δεν έχω
μυαλό φρόντισαν να μου βάλουν. Και μου έβαλαν. Προφανώς αυτό το παιδί δεν είχε κανέναν να του
εξηγήσει τίποτα, δεν υπήρξε μάλλον κανένας που να του σπάσει το κεφάλι λίγο να βάλει μυαλό, δεν
υπήρξε ένα "ΣΕ ΕΙΔΑ", ένα "μοτο.γρ" στη ζωή του λίγο να τον προβληματίσει.
Τα παιδάκια να γίνουν καλά.

BLiTzER
13/07/2012, 16:26
άλλο όμως ένας πιωμένος που πάει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργά και προσπαθεί έστω και σκνίπα να τηρήσει τον κοκ

Γενικά, μπορεί να μην έχεις άδικο, γέλασα, όμως, λίγο με το παραπάνω.

blackbusa
13/07/2012, 16:47
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα πιο προσεκτικά σε παρακαλώ...ούτε αναθεμάτισα ούτε έκραξα κανέναν!Και ούτε κάνας άγιος είμαι ούτε και ο πιο τυχερός οδηγός ούτε όμως και ο χειρότερος παράνομος...και ναι,και το μηχανάκι κρυφά από το γέρο μου έχω πάρει,και το αμάξι,και πιωμένος έχω οδηγήσει αρκετές φορές,και χωρίς δίπλωμα,κλπ με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ όμως:Πήγαινα αργά και δεξιά με 25-30 κμ/ώρα,όχι με 100+και τα φανάρια "βαθύ πράσινο"....άλλο όμως ένας πιωμένος που πάει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργά και προσπαθεί έστω και σκνίπα να τηρήσει τον κοκ και άλλο ένας "τυφλωμένος" που έχει αργήσει και θεωρεί το δρόμο δικό του...

:lol::lol::lol: οτι ναναι....για να απαντησω και σοβαρα...στο τελευταιο θα συμφωνησω για την διαφορετικοτητα τις υποθεσης μιας και ο πρωτος δεν χτυπησε κανεναν και ο δευτερος χτυπησε....το να αντιστραφουν οι ρολοι δεν ειναι κατι το αδυνατον....το αντιθετο θα ελεγα...και βεβαια καποιος που ειναι πιωμενος οσο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργα και να παει και δεν εχει την ιδια αντιληψη του χωρου με καποιον που παει ταπα και ποσο μαλλον τα αντανακλαστικα να αντιδρασει...θεωριτικα ειναι χειροτερος εγκληματιας ο πιωμενος....μετα ειπαμε....αν το πιασουμε το τζοκερ η οχι ειναι θεμα τυχης....αν σου κατσει την εκατσες....

nassosxlvbros
13/07/2012, 18:07
:lol::lol::lol: οτι ναναι....για να απαντησω και σοβαρα...στο τελευταιο θα συμφωνησω για την διαφορετικοτητα τις υποθεσης μιας και ο πρωτος δεν χτυπησε κανεναν και ο δευτερος χτυπησε....το να αντιστραφουν οι ρολοι δεν ειναι κατι το αδυνατον....το αντιθετο θα ελεγα...και βεβαια καποιος που ειναι πιωμενος οσο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αργα και να παει και δεν εχει την ιδια αντιληψη του χωρου με καποιον που παει ταπα και ποσο μαλλον τα αντανακλαστικα να αντιδρασει...θεωριτικα ειναι χειροτερος εγκληματιας ο πιωμενος....μετα ειπαμε....αν το πιασουμε το τζοκερ η οχι ειναι θεμα τυχης....αν σου κατσει την εκατσες....

Mα εδώ ρε αδερφέ δε μιλάμε για θέμα τζόκερ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ και πλακωμένος!ΟΚ χάλια και ο μεθυσμένος,αλλά είπαμε...πόσα φανάρια θα γλυτώσεις πηγαίνοντας τάπα ακόμα και νηφάλιος;Άλλο πράμα πιωμένος και μειωμένες αντιδράσεις αλλά χαμηλή έως μηδενική ταχύτητα,και άλλο τελικές μες την Πατησίων πρωινιάτικα...εν ολίγοις και μη το κουράζουμε,τα οχήματα είναι σαν τα όπλα: αν δε ξέρεις να τα χειρίζεσαι τα κρατάς στο ντουλάπι κλειδωμένα,δε τα κυκλοφοράς γεμάτα κάνοντας βόλτες...

imitrelos
13/07/2012, 18:15
blackbusa ναι παράνομός ο ένας παράνομός και ο άλλος αλλά εσύ για να δικαιολογήσεις τα κάνεις ΟΛΑ σόπατο ......

παράνομο και μαλακία να οδηγείς μεθυσμένος και τα λοιπά.....αλλά το να φύγεις απο ατύχημα είναι ΚΑΦΡΙΛΑ έχει τεράστια διαφορά και να σου πώ και κάτι η αντίδραση μετά το πρώτο χτύπημα δείχνη ότι μιλάμε για γαιδούρη και σε ρωτάω ότι ρώτησα πρίν...ΑΝ ήταν αμάξι που χτύπησε μηχανή τι θα έλεγες ......
συγνώμη για αυτό που θα σου πώ αλλά βγάλε τίς παρωπίδες έγκλημα δέν είναι το ατύχημα αλλά η συμπεριφορά μετά ....και σκέψου ότι ΚΑΝ δέν παραδώθηκε τόν βρήκαν......από ότι καταλαβένεις μιλάμε για κάτι άλλο ..για ένα βλάκα που πρακτικά δέν τόν ενδιέφερε για τούς άλλους αλλά πώς θα τήν κάνει

nassosxlvbros
13/07/2012, 18:29
blackbusa ναι παράνομός ο ένας παράνομός και ο άλλος αλλά εσύ για να δικαιολογήσεις τα κάνεις ΟΛΑ σόπατο ......

παράνομο και μαλακία να οδηγείς μεθυσμένος και τα λοιπά.....αλλά το να φύγεις απο ατύχημα είναι ΚΑΦΡΙΛΑ έχει τεράστια διαφορά και να σου πώ και κάτι η αντίδραση μετά το πρώτο χτύπημα δείχνη ότι μιλάμε για γαιδούρη και σε ρωτάω ότι ρώτησα πρίν...ΑΝ ήταν αμάξι που χτύπησε μηχανή τι θα έλεγες ......
συγνώμη για αυτό που θα σου πώ αλλά βγάλε τίς παρωπίδες έγκλημα δέν είναι το ατύχημα αλλά η συμπεριφορά μετά ....και σκέψου ότι ΚΑΝ δέν παραδώθηκε τόν βρήκαν......από ότι καταλαβένεις μιλάμε για κάτι άλλο ..για ένα βλάκα που πρακτικά δέν τόν ενδιέφερε για τούς άλλους αλλά πώς θα τήν κάνει

+ 599cc...αυτό και μόνον αυτό..όλα τα άλλα είναι κουβέντες για να περνάει η ώρα...

blackbusa
14/07/2012, 01:06
αλλά εσύ για να δικαιολογήσεις τα κάνεις ΟΛΑ σόπατο ......

τι δικαιολογησα και που???

Εχετλαίος
14/07/2012, 06:59
Eλληνική δικαιοσύνη (πολιτική, στρατιωτική, στα @@ μας) στα καλλίτερά της!
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apologeitai_o_21xronos_poy_paresyre_ta_didyma.1853462.html
16χιλιαρικάκια και καθαρίζεις!
:yuck: :yuck: :yuck:

bulmont
14/07/2012, 07:27
Γιά να δώ θά 'χει τ΄αρχ@δι@ να κάνει μιά επίσκεψη στο νοσοκομείο;;;;;;;;

golis
14/07/2012, 07:33
Τα πρεζόνια-π0υτάνες με το έιτζ τα είδαμε σε φωτογραφίες με ονοματεπώνυμο.
Τον ένστολο γιατί να μην τον δούμε ;
Αύτος δεν είναι πάμπλικ ένεμι ;
Καλές βουτιές.

irinia
14/07/2012, 09:24
ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ..........ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ Κ.Λ.Π....

Πρώτα πρέπει νά ξακαθαρίσουμε ότι,
δέν ύπάρχουν όδηγοί 2-3 είδών.
Πολλοί πού έχουμε πάθος μέ τή μηχανή,γράφουμε καί πολλά χλμ.
μέ τά αύτοκίνητα μας.
Τό θέμα λοιπόν έχει νά κάνει μέ τόν ΑΝΘΡΩΠΟ..!!
Μή σάς φαίνεται καθόλου περίεργο,ή έποχή μας πλέον παράγει
τέτοιους τύπους.
Έπειδή έτυχε νά έμπλακώ σέ παρόμοιο τροχαίο,τό πρώτο πράμμα πού έκανα
στό δευτερόλεπτο, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, άρπαξα τή χτυπημένη γυναίκα
καί τήν έτρεξα στό νοσοκομείο, ΑΜΕΣΩΣ,χωρίς κάν νά περιμένω άσθενοφόρο
μέ ότι αύτό συνεπάγεται παίρνοντας καί τό άνάλογο ρίσκο...!!
Τό άγχος γιά τήν ύγεία της ήταν πολύ μεγαλύτερο άπό τή λογική τού άν έπρεπε
ή όχι νά μετακινηθεί μέ τό δικό μου αύτοκίνητο.
Ή έκτίμηση ήταν πρόχειρη και γιατρός δέν είμαι.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ,
έτσι πρέπει νά άντιδράσει.....
Τώρα γιά τό ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε κάνει κατά καιρούς διάφορες μαλακίες,
έ ...........αύτό πιά είναι γνωστό.
Κάθε φορά όμως πού παίρνετε τό τιμόνι νά εύχεστε όπως κι έγώ τό έξής...
ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑ ΑΦΟΡΜΗ...........
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ...!!
Γιαυτό τίς τρέλλες σας λεβέντες ,έξω μακρυά άπό πόλεις καί όχι στήν Πατησίων
μέ 150...!!
Εύχομαι νά γίνουν όλοι καλά οί χτυπημένοι,καί ό νεαρός πού ή φιλοσοφία του
δέ συμβαδίζει μέ τό σκεπτικό τών ένόπλων δυνάμεων,άφού πάρει τό μάθημα του
νά ξαναενταχτεί στήν κοινωνία,σάν ΑΝΘΡΩΠΟΣ πλέον.

DimChios
14/07/2012, 09:44
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apologeitai_o_21xronos_poy_paresyre_ta_didyma.1853462.html

εμ, τα ειπα εγω:

.... ας την βγαλουν "φθηνα" τα παιδακια τουλαχιστον μιας και το μπασταρδο θα τη γλιτωσει το πολυ πολυ με κανα στρατοδικειάκι!

Τα πρεζόνια-π0υτάνες με το έιτζ τα είδαμε σε φωτογραφίες με ονοματεπώνυμο.
Τον ένστολο γιατί να μην τον δούμε ;
Αύτος δεν είναι πάμπλικ ένεμι ;
Καλές βουτιές.

κι αυτο το ειπα αλλα... :rolleyes:

Τελος, σε ποιούς απο εσας εχει τύχει να χτυπήσουν κάποιον δικό του? Γιατι εμενα (και το εχω γραψει και αλλου αρκετα παλιοτερα-δε βρισκω το θρεντ) εχει χτυπησει μαλακισμενο την αδερφη μου, στην ιδια ηλικια με τα μικρα η αδερφη μου, στα 17 ο μπασταρδος!
Ας μη ξανα αναλυσω τις συνθηκες και λεπτομεριες!
Μπορει υστερα απο τοσα χρονια να μην εχει τυχει να τον συναντησω αλλα...

Ποιος το εγραψε...αν θα παει μια επισκεψη στο νοσοκομειο? Να σου απαντησω πως ΑΝ υπαρχει ΜΙΑ πιθανοτητα να παει θα το κανει ΜΟΝΟ αν τον συμβουλεψει ετσι ο δικηγορος του!

sergiosm
14/07/2012, 10:36

Αυτό ήταν λίγο πολύ το αναμενόμενο, αφού κατά 99,99% η κατηγορία θα είναι αμέλεια, άρα για πράξη για την οποία δεν είναι δεδομένη η φυλάκιση.

Όσο κυνικό και αν ακούγεται το γεγονός ότι (ΕΥΤΥΧΩΣ) και οι τρεις είναι ζωντανοί λειτούργησε υπέρ του. Και μακάρι να ζήσουν και ας την βγάλει φτηνότερα.

Για όποιον έχει όρεξη το θέμα έχει ξανασυζητηθεί
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125800

PortisHead
14/07/2012, 10:42
ΜΠΡΑΒΟ !!!
Η δικαιότερη αποφαση που θα μπορουσε να παρθει.
Αυτη που θα περιμενε ο καθε πατέρας.
Ευχομαι τώρα απλα να τον "αναλάβει" ο πατερας των παιδιων....και να αποδώσει δικαιοσύνη.