View Full Version : Ποιος ειπε το bandit αργο?
Παραθετω αυτο το βιντεο γιατι πολλοι νομιζουν οτι επειδη το μηχανακι μας βγαζει 85 και οχι 100 αλογα δεν παει σαν τα υπολοιπα 600αρια.
Επισης καποιοι λενε οτι δεν βγαζει τελικες, στο βιντεο εγραφα 245 και καπου χτυπησα και κοφτη εκτης στα 250
Πληροφοριακα αναφερω πως μονο οπου τραβαω βιντεο το πηγα τερμα γκαζι, ολη τη διαδρομη την εβγαλα με 130-140 για να εχω βενζινη
Απολαυστε υπευθυνα :D
http://www.youtube.com/watch?v=HqDyrO4eLcU
H.A.Balafoutre
20/08/2012, 23:53
Ωραίο βίντεο.
ωραιος!!!! παντα τετοια!!!
Παραθετω αυτο το βιντεο γιατι πολλοι νομιζουν οτι επειδη το μηχανακι μας βγαζει 85 και οχι 100 αλογα δεν παει σαν τα υπολοιπα 600αρια.
Επισης καποιοι λενε οτι δεν βγαζει τελικες, στο βιντεο εγραφα 245 και καπου χτυπησα και κοφτη εκτης στα 250
Πληροφοριακα αναφερω πως μονο οπου τραβαω βιντεο το πηγα τερμα γκαζι, ολη τη διαδρομη την εβγαλα με 130-140 για να εχω βενζινη
Καλό το βίντεο :vroum:, για ένα πολύ καλό μηχανάκι όπως το bandit.
Αλλά αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω, σε νοιάζει αν κάποιος λέει το μηχανάκι σου αργό ή οτιδήποτε άλλο; :hmm:
Εμένα δε μου καίγεται καρφί για το αν κάποιος έχει καλή η κακή γνώμη για το μηχανάκι μου.
thanos_s
21/08/2012, 00:58
οι τελικες σου ειναι πολυ καλες οντως..
Ποια εννοεις υπολοιπα 600αρια? το gsr ειναι πιο γρηγορο στο χλμ παντως..
Καλό το βίντεο :vroum:, για ένα πολύ καλό μηχανάκι όπως το bandit.
Αλλά αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω, σε νοιάζει αν κάποιος λέει το μηχανάκι σου αργό ή οτιδήποτε άλλο; :hmm:
Εμένα δε μου καίγεται καρφί για το αν κάποιος έχει καλή η κακή γνώμη για το μηχανάκι μου.
Περισσοτερο για να δειξω οτι αδικως ειναι παρεξηγημενο μηχανακι, διοτι τελικα και τα 85 γεματα αλογα ειναι αρκετα καλα .
Ειμαι ευχαριστημενος απο το μηχανακι μου και το διασκεδαζω μαζι του, μαλλον οπως το γραψα βγαζω καποιο κομπλεξ. Απλα το γραψα ετσι για πιο ελκυστικο τιτλο :D
Καλες βολτες σε ολους μας και παντα με προσοχη :)
ΥΓ καλα με περασε ενα r1 στην υλικη... ουτε που τον ειδα
οι τελικες σου ειναι πολυ καλες οντως..
Ποια εννοεις υπολοιπα 600αρια? το gsr ειναι πιο γρηγορο στο χλμ παντως..
hornet fazer z750 gsr
Εικαζω κι εγω πως ολα αυτα ειναι καλυτερα στο χιλιομετρο, παντως μετρησα 13+κατι για το 0-200 και δεν εχω βρει για τα εν λογω αντιστοιχες μετρησεις.
Σε σχεση παντως με το cbf δεν εχει αισθηση
thanos_s
21/08/2012, 01:06
Περισσοτερο για να δειξω οτι αδικως ειναι παρεξηγημενο μηχανακι, διοτι τελικα και τα 85 γεματα αλογα ειναι αρκετα καλα .
Ειμαι ευχαριστημενος απο το μηχανακι μου και το διασκεδαζω μαζι του, μαλλον οπως το γραψα βγαζω καποιο κομπλεξ. Απλα το γραψα ετσι για πιο ελκυστικο τιτλο :D
Καλες βολτες σε ολους μας και παντα με προσοχη :)
ΥΓ καλα με περασε ενα r1 στην υλικη... ουτε που τον ειδα
Αν μιλας για λιγα αλογα, τι να πω και εγω με 132 πρωτο σταδιο (114 μαμα) απο 1300cc :D
yiannis172
21/08/2012, 01:33
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να νιωθετε περιεργα που οι μοτο σας εχουν λιγα αλογα σε σχεση με αλλες.Εχουν λιγοτερα γιατι ειναι σχεδιασμενες να εχουν λιγοτερα (ωστε να εχουν ροπη απο χαμηλα) και οχι επειδη ειναι κακοσχεδιασμενες ή λιγοτερο καλες.Ειδικα εσενα φιλε thanos αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις κανα CB1300 που το μηχανακι ειναι ονειρο.Τωρα τα Bandit,CB κτλ εχιουν ΡΟΠΗ ΠΑΝΤΟΥ και οταν μιλαμε για τα μεγαλα 1200+ υπαρχει και αφθονη.Εγω που εχω μηχανη με 'καλα αλογα' για την κατηγορια της πραγματικα στους περισσοτερους δρομους της Ελλαδας αναγνωριζω την υπεροχη μιας τετοιας κατασκευης σαν το CB-GSX1400 κτλ στις περισσοτερες κλειστες-ορεινες διαδρομες.Καθε πραγμα εχει τη χαρη του πιστευω και ειναι πολυ καλο καπου.
thalasinos
21/08/2012, 09:09
Eγω πάντως μια χαρα τον βλέπω τον ληστη και ο καθένας με τα γουστα του !!!
Ασχετο!! Αυτο που προσεξα στο βιντεο και το βλεπω συνεχεια στην εθνικη ειναι τα αυτοκινητα που ενω σε βλεπουν να ερχεσαι παραμενουν στην αριστερη λωριδα!!!!! εχω ριξει παλαμιδες...........:moutza:
Eγω πάντως μια χαρα τον βλέπω τον ληστη και ο καθένας με τα γουστα του !!!
Ασχετο!! Αυτο που προσεξα στο βιντεο και το βλεπω συνεχεια στην εθνικη ειναι τα αυτοκινητα που ενω σε βλεπουν να ερχεσαι παραμενουν στην αριστερη λωριδα!!!!! εχω ριξει παλαμιδες...........:moutza:
Μια χαρα πανε τα περισσοτερα αμαξια. Οταν καποιο αμαξι κανιει προσπεραση στην αριστερη με 150 περιμενω να τελειωσει την προσπεραση του και να μπει δεξια. Οχι επειδη εγω κατεβαινω με 200+ να μου ανοιγουν δρομο λες και ειμαι σεΐχης . Αμα βεβαια πετυχεις τον οδηγο του σαββατοκυριακου, που προσπερναει με 110 τη νταλικα που παει με 80, ε ειανι ενα θεμα
Δεν υπάρχει η έννοια «τόσα άλογα είναι καλά».
Υπάρχει το «μου φτάνουν αυτά που έχω» (ευτυχία...:) ) και το «δεν με φτάνουν αυτά που έχω» (δυστυχία...:( )
με ενδιάμεση κατάσταση το «εντάξει είναι, αλλά δεν θα με χάλαγε κάτι λίγο ακόμα» (παλεύεται...:rolleyes:).
Ρωτήστε όσους έχουν πάνω από 200 άλογα :vroum:να σας πουν αν τους φτάνουν (ή έστω για πόσο καιρό ακόμα θα τους φτάνουν)...
Όπως δεν υπάρχει η γενικότερη έννοια «τόσο (οτιδήποτε) είναι καλό».
Ή σου αρκεί, ή όχι...:wave2:
MG-KTiNoS
21/08/2012, 12:42
266665
Αργό το Μπάντιτ?
Ποιός λέει τέτοια πράματα?
Τίποτα γλήγοροι με ΤΔΜ?
:lol:
υγ
τα μηχανάκι δεν είναι ςς, άρα τι πάει να πει δεν είναι γρήγορο ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
αν και παίζει ρόλο και το χέρι, γιατί πολλοί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι χεράδες, ακούν και τις αγκράπες εκ εΞΣΠερματώνουν....
Τέσπα...
thanos_s
21/08/2012, 13:11
266665
Αργό το Μπάντιτ?
Ποιός λέει τέτοια πράματα?
Τίποτα γλήγοροι με ΤΔΜ?
υγ
τα μηχανάκι δεν είναι ςς, άρα τι πάει να πει δεν είναι γρήγορο ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
αν και παίζει ρόλο και το χέρι, γιατί πολλοί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι χεράδες, ακούν και τις αγκράπες εκ εΞΣΠερματώνουν....
Τέσπα...
Εμενα με εχουν αχτι τα τδμ και τα στρωματα αν με δουν με το cb (γιατι με το zx10 κοιτανε αλλου :P)
H καλυτερη μου...Φευγω με δευτερα απο σταση αθορυβα και αερινα :D
πολύ καλή η εκκίνηση στην αρχή (το 0-100) :cool:
Το οτι δειχνει +10% το λαβαμε υπ'οψιν?
http://www.youtube.com/watch?v=GMr0OVjw3bA
amyroukai
21/08/2012, 14:27
LOL όσοι έχουν πάνω από 200 άλογα... Ήταν ένας Ιταλός, ένας Γερμανός, ένας Ιάπωνας και ένας Έλληνας και πήγαιναν στο δάσος και... :bawl:
πήξαμε στα μεγάλα χέρια.
Dim απλά θα συμφωνήσω με το ότι δεν υπάρχει κάτι να αποδείξεις σε κανέναν...
http://www.youtube.com/watch?v=GMr0OVjw3bA
Ενώ οι δικές μας μηχανές τα δείχνουν ακριβώς ε;
Ενώ οι δικές μας μηχανές τα δείχνουν ακριβώς ε;
Εγω βρισκω απλα χαριτωμενο να πιστευει καποιος οτι με 85 αλογα και αεροδυναμικη τουβλου μπορει να πιασει 250 χιλιομετρα την ωρα.
Δεν εκανα καμια συγκριση με οτιδηποτε.
αεροδυναμικη τουβλου..
:bawl::bawl::bawl:
Έκανα εγώ την σύγκριση για να μπεί αλατοπίπερο στη συζήτηση.:p
Εγω βρισκω απλα χαριτωμενο να πιστευει καποιος οτι με 85 αλογα και αεροδυναμικη τουβλου μπορει να πιασει 250 χιλιομετρα την ωρα.
Θα μπορούσες μήπως να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοείς με την 'αεροδυναμικη τουβλου'?
akis_trevor
21/08/2012, 15:55
οτι ειναι βαρυ και χοντροκομενο....φανταζομαι...
Θα μπορούσες μήπως να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοείς με την 'αεροδυναμικη τουβλου'?
Αεροδυναμική sport
266677
Αεροδυναμική Bandit (εντάξει δεν είναι το Bandit στην φωτογραφία..)
266678
MG-KTiNoS
21/08/2012, 16:04
Η ώρα ήταν αδερφέ, τρεις παρά δέκα...
οτι ειναι βαρυ και χοντροκομενο....φανταζομαι...
Το βάρος είμαι σίγουρος ότι δεν επηρεάζει την αεροδυναμική.
Όσο για το χοντροκομμένο δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς με το χοντροκομμένο για να βγάλω ποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Ευχαριστως....δεν εχει ξοδευτει ενα σεντ για να σχιζει τον αερα με χαρη, οπως πχ σε (καποιες) μηχανες με ολοσωμα φαιρινγκ.
Μιλαμε για γυμνο μηχανακι με nose fairing, right?
Του παπου σου το αυτοκινητο ειχε χαμηλοτερο συντελεστη αεροδυναμικης.
Τιποτε αλλο δεν εχω να προσθεσω επ'αυτου.
:bawl::bawl::bawl:
Έκανα εγώ την σύγκριση για να μπεί αλατοπίπερο στη συζήτηση.:p
Α ωστε ετσι πονηρουλη! :lol:
Αεροδυναμική sport
266677
Αεροδυναμική Bandit (εντάξει δεν είναι το Bandit στην φωτογραφία..)
266678
Να συμπληρωσω οτι οι μπλε κορδελες δεν ειναι σακιδιο που ξηλωνεται :bawl:
Οι 'κορδελες' ειναι γραμμες ροης. Το χρωμα συνδεεται με την πιεση, οσο πιο ψυχρο τοσο μικροτερη η πιεση.
Αυτο που γινεται στην πλατη του αναβατη της μπεμπας (το ελα να δεις) ειναι ενδειξη του μεγεθους της οπισθελκουσας
Να συμπληρωσω οτι οι μπλε κορδελες δεν ειναι σακιδιο που ξηλωνεται :bawl:
Δεν έχεις Bandit, γι'αυτό το λές..:lol:
Ευχαριστως....δεν εχει ξοδευτει ενα σεντ για να σχιζει τον αερα με χαρη, οπως πχ σε (καποιες) μηχανες με ολοσωμα φαιρινγκ.
Μιλαμε για γυμνο μηχανακι με nose fairing, right?
Του παπου σου το αυτοκινητο ειχε χαμηλοτερο συντελεστη αεροδυναμικης.
Τιποτε αλλο δεν εχω να προσθεσω επ'αυτου.
Ο λόγος που έκανα την ερώτηση ήταν γιατί λανθασμένα κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα αεροδυναμικής και το οποίο θα ήθελα να το γνωρίζω. Δεν κατάλαβα ότι ο χαρακτηρισμός αφορούσε όλη την κατηγορία.
Ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου.
Ακόμη δυστυχώς κανένας από τους παππούδες μου δεν είχε ποτέ αυτοκίνητο όποτε το παράδειγμα δεν βοηθάει για να βγει κάποιο συμπέρασμα.
Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια βιντεάκια εδώ μέσα. Και 20% και 30%... ^^
Ο λόγος που έκανα την ερώτηση ήταν γιατί λανθασμένα κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα αεροδυναμικής και το οποίο θα ήθελα να το γνωρίζω. Δεν κατάλαβα ότι ο χαρακτηρισμός αφορούσε όλη την κατηγορία.
Ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου.
Ακόμη δυστυχώς κανένας από τους παππούδες μου δεν είχε ποτέ αυτοκίνητο όποτε το παράδειγμα δεν βοηθάει για να βγει κάποιο συμπέρασμα.
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη ρε συντροφε, την πλακα μας κανουμε και που και που λεμε και κατι σωστο. Το 'αυστηρον' υφος ειναι ακρως παραπλανητικο και γραφτο στα τετοια σου, τουλαχιστον οσων αφορουν εμενα.
Περι αεροδυναμικης, δεν τρεχει κατι ειδικα με το μπαντιτ, απλως ειναι κατι στο οποιο πονανε ολες οι μηχανες ανεξαιρετως σε σχεση με τους τετρατροχους φιλους, με ελαχιστες μονο εξαιρεσεις που ακουν στο ονομα μπουσα, zzr, XX και τα λοιπα hypertourer.
Θυμαμαι οταν βγηκε η 316, τελη 80 αρχες 90, με 90 αλογα που ηταν απο τα πρωτα 1600ρια που πλησιαζαν τα 200 κμ/ω. Στα ιδια επιπεδα κνουνται οι μη αεροδυναμικες μηχανες οι οποιες εχουν ομως σημαντικα μικροτερη μετωπικη επιφανεια. Αυτο σημαινει τραγικα μεγαλο αεροδυναμικο συντελεστη σε σχεση με ενα νορμαλ αυτοκινητο.
Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια βιντεάκια εδώ μέσα. Και 20% και 30%... ^^
Ειδικά βιντεάκια απο κάτι Ducati στο σταντ.. :D
http://www.youtube.com/watch?v=YGLlWnaZkow&lc=CXtZmImTXPAd07qnISoV6_lTY8wzV_PPN-X88rXt0pU&feature=inbox
Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη ρε συντροφε, την πλακα μας κανουμε και που και που λεμε και κατι σωστο. Το 'αυστηρον' υφος ειναι ακρως παραπλανητικο και γραφτο στα τετοια σου, τουλαχιστον οσων αφορουν εμενα.
Περι αεροδυναμικης, δεν τρεχει κατι ειδικα με το μπαντιτ, απλως ειναι κατι στο οποιο πονανε ολες οι μηχανες ανεξαιρετως σε σχεση με τους τετρατροχους φιλους, με ελαχιστες μονο εξαιρεσεις που ακουν στο ονομα μπουσα, zzr, XX και τα λοιπα hypertourer.
Θυμαμαι οταν βγηκε η 316, τελη 80 αρχες 90, με 90 αλογα που ηταν απο τα πρωτα 1600ρια που πλησιαζαν τα 200 κμ/ω. Στα ιδια επιπεδα κνουνται οι μη αεροδυναμικες μηχανες οι οποιες εχουν ομως σημαντικα μικροτερη μετωπικη επιφανεια. Αυτο σημαινει τραγικα μεγαλο αεροδυναμικο συντελεστη σε σχεση με ενα νορμαλ αυτοκινητο.
Ότι τα αυτοκίνητα έχουν καλύτερο συντελεστή αεροδυναμικής είναι γεγονός.
Σε μια συνέντευξη που είχα διαβάσει ενός σχεδιαστή αεροδυναμικής -δεν θυμάμαι καλά, νομίζω της yamaha και μιλούσε για την σχεδίαση του diversion αλλά ίσως να το μπερδεύω- ο τύπος έλεγε ότι το πρόβλημα που έχουν στις μηχανές είναι ο αναβάτης, ο οποίος εξ'ορισμού δεν έχει αεροδυναμικό σχήμα και τον οποίον δεν μπορούν να σχεδιάσουν. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να το κρύψουν όπως γίνεται στα ss. Με αποτέλεσμα όσο ποιο όρθιος κάθεται ο οδηγός τόσο να ελαττώνονται οι επιλογές των σχεδιαστών. Οπότε ο τύπος ουσιαστικά έλεγε ότι όσο οι οδηγοί θέλουν να είναι εκτεθειμένοι(βλέπε δίκυκλο) και όρθιοι δεν υπάρχει ελπίδα ουσιαστικής βελτίωσης.
Ότι τα αυτοκίνητα έχουν καλύτερο συντελεστή αεροδυναμικής είναι γεγονός.
Σε μια συνέντευξη που είχα διαβάσει ενός σχεδιαστή αεροδυναμικής -δεν θυμάμαι καλά, νομίζω της yamaha και μιλούσε για την σχεδίαση του diversion αλλά ίσως να το μπερδεύω- ο τύπος έλεγε ότι το πρόβλημα που έχουν στις μηχανές είναι ο αναβάτης, ο οποίος εξ'ορισμού δεν έχει αεροδυναμικό σχήμα και τον οποίον δεν μπορούν να σχεδιάσουν. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να το κρύψουν όπως γίνεται στα ss. Με αποτέλεσμα όσο ποιο όρθιος κάθεται ο οδηγός τόσο να ελαττώνονται οι επιλογές των σχεδιαστών. Οπότε ο τύπος ουσιαστικά έλεγε ότι όσο οι οδηγοί θέλουν να είναι εκτεθειμένοι(βλέπε δίκυκλο) και όρθιοι δεν υπάρχει ελπίδα ουσιαστικής βελτίωσης.
Εκτος του αναβατη, ειναι το οτι δεν προσφερεται η μηχανη για να φτιαξεις κατι τελειως κλειστο, εκτος κι αν κανεις κατι τετοιο:
http://jalopnik.com/346625/acabion-gtbo-the-750bhp-340mph-enclosed-motorcycle-enters-production
Cpt. Haddock
21/08/2012, 17:39
Δεν είπε κανεις ότι το Bandit είναι αργό....
ΕΙΝΑΙ αργο :lol:
xaxaxaxa παει το καψαμε κι αυτο.
69 κιλα ειμαι 173 και ειχα σκυψει εντελως , κολλησα το κρανος μου στο τεποζιτο τοσο που δεν εκανε φασαρια απο τον αερα αλλα ακουγα τη μηχανη κανονικα. Νταξει αεροδυναμικη τουβλου δεν εχει, μια μικρη μελετη εχει γινει. Τουβλο ηταν το cb400 Που απο τα 90 ο αερας ενοχλουσε. Σιγουρα δεν ειναι και ss ή st
Εχω παει και καμαρωτος 230 αλλα ετοιμαζομουν να γινω σουπερμαν.
το 10% κλεψιμο δεν ξερω αν παιζει, σιγουρα κλεβει. Δεν ξερω αν κλεβει 10%,μου φαινεται υπερβολικο, ηλπιζα λιγοτερο. Στο αμαξι παντως (civic του 96) στα 200 εχω πραγματικα 190 με το gps . Αμα στα 200 βγαλω το gps στη μηχανη θα εξαυλωθω σε καποια μπαριερα
amyroukai
21/08/2012, 18:41
Από τα περιοδικά θυμάμαι μετρημένη τελική περί τα 230. Άρα το 10% κλέψιμο δεν είναι απίθανο, μάλλον σωστό ακούγεται.
και εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι το ζήτημα... Επίσης από περιοδικά, το bandit σε σχέση με το cbf600, er-6 κλπ είχε καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει και καλύτερες μετρήσεις φρεναρίσματος. Το αν οπτικά δεν αρέσει σε κάποιους, υποκειμενικό. Οι αριθμοί πάντως δεν λένε ψέμματα...
MG-KTiNoS
21/08/2012, 18:50
σ αυτα τα μηχανάκια τα "νούμερα" είναι σχετικά.
(και για το ΤΔΜ)
Πάει να πει κανέναν δεν απασχολεί αν το μηχανάκι έχει τελική 220 ή 230.
(σοβαρά)
Οι 'κορδελες' ειναι γραμμες ροης. Το χρωμα συνδεεται με την πιεση, οσο πιο ψυχρο τοσο μικροτερη η πιεση.
Αυτο που γινεται στην πλατη του αναβατη της μπεμπας (το ελα να δεις) ειναι ενδειξη του μεγεθους της οπισθελκουσας
αααα μάιστα, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όταν πάω με την χοντρούλα μου πάνω από 250 χλμ κάτι με γαργαλάει στην πλάτη.
:D
Είναι η οπισθέλκουσα. Μωρέ μην το μάθει η milf ότι ανεβαίνει κι άλλη γκόμενα στη μηχανή θα με σκίσει λέμε.
:D:D
amyroukai
21/08/2012, 19:02
κάτσε να δεις τώρα τι κουβέντα ξεκινάς, για το αν το BMW έχει τα άλογα και την αεροδυναμική να φτάσει τα 250, αν και πόσο κλέβουν τα γερμανικά κοντέρ...
κατά τα λοιπά, βοήθειά σου! Τα χαιρετίσματά μου στον Vstromer με την άπειρη τελική που δεν τον σκιάζει ούτε αεροδυναμική ούτε άλογα ούτε γκόμενα...
Επίσης από περιοδικά, το bandit σε σχέση με το cbf600, er-6 κλπ είχε καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει και καλύτερες μετρήσεις φρεναρίσματος. Οι αριθμοί πάντως δεν λένε ψέμματα...
Σου διαφεύγει πως το CBF600 έχει 72 ίππους...
κάτσε να δεις τώρα τι κουβέντα ξεκινάς, για το αν το BMW έχει τα άλογα και την αεροδυναμική να φτάσει τα 250, αν και πόσο κλέβουν τα γερμανικά κοντέρ...
κατά τα λοιπά, βοήθειά σου! Τα χαιρετίσματά μου στον Vstromer με την άπειρη τελική που δεν τον σκιάζει ούτε αεροδυναμική ούτε άλογα ούτε γκόμενα...
250 χλμ και άνω ήταν χιούμορ αγαπητέ, τέτοια τελική μ' εμένα επάνω μόνο σε γκρεμό και με ούριο άνεμο
:bawl:
amyroukai
21/08/2012, 20:03
Σόρι κιόλας αγαπητέ Vaska, θες να μου πεις ότι οι άλλοι μιλάνε σοβαρά; :beer:
Μένο δεν μου διαφεύγει τίποτα. Και το bandit στη ρόδα τόσους περίπου έχει. Η διαφορά του στις δυναμομετρήσεις με το CBF είναι πολύ μικρή. Στην ροπή έχει μεγάλη διαφορά. Και τέλος πάντων, από τη στιγμή που είναι στην ίδια ακριβώς κατηγορία και στοχεύει στο ίδιο ακριβώς κοινό, η σύγκριση αναπόφευκτη...
72 τροχο... ναι... ζήτημα το CBF να βγάζει 60 τροχό...
αααα μάιστα, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι όταν πάω με την χοντρούλα μου πάνω από 250 χλμ κάτι με γαργαλάει στην πλάτη.
:D
Είναι η οπισθέλκουσα. Μωρέ μην το μάθει η milf ότι ανεβαίνει κι άλλη γκόμενα στη μηχανή θα με σκίσει λέμε.
Παρακαλω να γραφει στα πρακτικα οτι του Vaska τ'αρες η 'οπισθελκουσα' :a014:
amyroukai
22/08/2012, 01:04
Κατ' αρχήν βρες κάποιον που δεν του αρέσει... Αν και για τον Βασκα τα λέει ο Νιο χρόνια τώρα...
Επίσης Μένος είσαι λάθος και θα ψάξω να δω αν έχω στο σπίτι ακόμα το συγκριτικό να ανεβάσω διαγράμματα...
Και τέλος πάντων. ΣΟΒΑΡΑ ασχολείται κόσμος τέσσερις "σελίδες" για το αν το bandit είναι γρήγορο; ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ... Δεν είναι καλό. Όχι σοβαρά. Καλό είναι μόνο το δικό σας.
chr1s_86
22/08/2012, 02:24
Παραθετω αυτο το βιντεο...
Πάντως δεν θυμάμαι να έχει γραφτεί κάτι κακό για το bandit στο moto.gr. Οπότε τι κάνεις, στέλνεις το link με αυτό το thread σε όσους σου είπαν κάτι τέτοιο;
Βy the way ωραίο το video :beer: αλλά αφού ποστάρεις video με τελικές κτλ νομίζω πρέπει να αλλάξεις αυτή την υπογραφή... (κάπου το ξαναλέγαμε; :hmm:)
Mετρημενο με gps η αποκλιση στο ταχυμετρο ειναι 8,3%.
Οσο για την αεροδυναμικη που αναφερετε, το ποσο τελικη θα φτασει ενα οχημα δεν εξαρτατε μονο απο απο την οπισθελκουσα αλλα απο το αποτελεσμα της οπισθελκουσας και της μετωπικης επιφανειας.
Μπορει ενα αυτοκινητο να εχει καλυτερη οπισθελκουσα αλλα στην μετωπικη επιφανεια χανει κατα κρατος απο μια μηχανη.
Ετσι η hayabusa φτανει τα 300 με 170 αλογα και ενα αυτοκινητο χρειαζετε 400+ για την ιδια τελικη.
Ακομη και στις μηχανες υπαρχουν μεγαλες διαφορες.
Δειτε απο μπροστα διπλα διπλα ενα σουπερ σπορτ και μια bmw r1200 και οι διαφορες σε πλατος και υψος ειναι διπλασιες.
Οσο για την αεροδυναμικη που αναφερετε, το ποσο τελικη θα φτασει ενα οχημα δεν εξαρτατε μονο απο απο την οπισθελκουσα αλλα απο το αποτελεσμα της οπισθελκουσας και της μετωπικης επιφανειας.
Μπορει ενα αυτοκινητο να εχει καλυτερη οπισθελκουσα αλλα στην μετωπικη επιφανεια χανει κατα κρατος απο μια μηχανη.
Ετσι η hayabusa φτανει τα 300 με 170 αλογα και ενα αυτοκινητο χρειαζετε 400+ για την ιδια τελικη.
Ακομη και στις μηχανες υπαρχουν μεγαλες διαφορες.
Δειτε απο μπροστα διπλα διπλα ενα σουπερ σπορτ και μια bmw r1200 και οι διαφορες σε πλατος και υψος ειναι διπλασιες.
Το ξερουμε συντροφε. Αυτο που τονιζουμε ειναι οτι το μπουσα (το οποιο εχει απο τους καλλιτερους αεροδυναμικους συντελεστες σε μηχανη) θελει τα μισα αλογα απο αμαξι για τα 300, αλλα εχει πολυ μικροτερη απο την μιση μετωπικη επιφανεια του αμαξιου. Πραγμα που σημαινει οτι ενα σπορ αμαξι ειναι πολυ πιο αεροδυναμικο.
Τι προσπαθεί να αποδείξει το βίντεο;;;
Καταρχήν οι μετρήσεις ταχύτητας πρέπει να γίνονται με GPS για να είναι ακριβείς. Το κοντέρ πάντα κλέβει (εξού και η έκφραση "κοντερίσια") Το GSR μου κοντερίσια βγάζει 265... Σιγά να μην είναι πραγματικά!!!
Στο κάτω κάτω έχει σημασία αν πηγαίνει το bandit με 200 ή 220; πραγματικά χιλιόμετρα;; Το ότι είναι από τα πιο αργά στην κατηγορία του είναι γεγονός, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία του! Δεν φτιάχτηκε ούτε για τελικές ούτε για επιταχύνσεις! Αυτό για το οποίο φτιάχτηκε, δηλαδή μια all around χρήση με τίμιες δυνατότητες ταξιδιού και φορτώματος, το κάνει επάξια!
Είναι ένα πολύ τίμιο μηχανάκι. Μην πάμε όμως να το συγκρίνουμε με άλλα σε τομείς όπως η τελική ή η επιτάχυνση,που δεν παίζει να συγκριθεί.
amyroukai
22/08/2012, 12:16
άιντε πάλι.
ξαναματαλέω. power bikes, 0-300, MOTO, το bandit σε σχέση με er-6, cbf600, diversion600 ακόμα και με το shiver είναι πιο γλήγορο από στάση, στις περισσότερες μετρήσεις αν όχι σε όλες πιο γρήγορο εν κινήσει και με τα πιο αποτελεσματικά φρένα σε αποστάσεις.
Εννοείται πως το "γρήγορο" και "αργό" στα χαρτιά τελικά μικρή σημασία έχει γιατί τα χέρια του αναβάτη κάνουν πάντα την διαφορά.
Το βίντεο είναι άνευ ουσίας, όντως. Αλλά έχει πλάκα. Και δεν είναι το πρώτο που ανεβάζει ο προσέχω για να έχω, αλλά όπως την βρίσκει κανείς.
amyroukai, δεν υπάρχει λόγος να τσιτώνεσαι.. κανείς δεν είπε το Bandit "κακή μηχανή".
Το έχω πάρει βόλτα και το βρήκα ευκολοδήγητο, ιδιαίτερα φιλικό στον αναβάτη και με όμορφο design.. αλλά μέχρι εκεί.
Όπως είπε και ο Viper4, είναι ανούσιο να κοιτάμε ροπή και τελικές, σε μηχανές που δεν φτιάχτηκαν για αυτόν το σκοπό. :wave2:
....
....το bandit σε σχέση με er-6, cbf600, diversion600 ακόμα και με το shiver είναι...
μονοκυλινδρα,2κυλινδρα,4τρακυλινδρα σε σειρα....οτι να ναι γιαννη....συγκρινουμε ανομοια πραματα μου φαινεται....
και ναι το μπαντιτ ειναι τιμιο και καλο για αυτο που ειναι αλλα μη τρελαθουμε κιολας οτι ειναι και γρηγορο.ναι σε σχεση με παπι ειναι γρηγορο.σε σχεση με κατι στην κατηγορια του δλδ (φειζερ,χορνετ,Ζ που βασικα ειναι μια κατηγορια μονο του και κακως μπαινει στη συγκριση) ειναι για τον μπεοντα μια και ειναι 300 τονους σε σχεση με τα υπολοιπα και απο στησιμο αστο καλυτερα.στο cbf του ριχνει, μια και το χοντα ειναι και καμια 20αρια αλογα κατω.
αλλα μη συγκρινουμε @@ με πορτοκαλια ;)
amyroukai
22/08/2012, 12:37
φίλε ότι συγκρίνει το περιοδικό γιατί είναι όλα "μεσαία στριτ κατηγορία" διαβάζω. τα παράπονα... ε καλά τα δύο περιοδικά έκλεισαν οπότε ο χούντρας και ο καλαντζόπουλος δεν, στον χατζάρα πλέον.
προσωπικά, τις επιλογές μου τις έκανα και εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα δικά μου μηχανάκια, γιατί είναι δικά μου και όλων των άλλων είναι χρέπια :D
αντε ας το αλλαξουμε τον τιτλο γιατι ηρθαν τρικυμιες..
περισσοτερο για πλακα το γραψα τον τιτλο ετσι , το ξαναπα
Το βιντεο απλα για τη χαρα το ανεβασα, να εχουμε και μια ιδεα πως ανοιγει κι αυτο το μηχανακι. Βιντεο με μηχανη ειναι , οποτε διασκεδαστικο ειναι, εγω τουλαχιστο βλεπω συχνα τετοια
φίλε ότι συγκρίνει το περιοδικό γιατί είναι όλα "μεσαία στριτ κατηγορία" διαβάζω. τα παράπονα... ε καλά τα δύο περιοδικά έκλεισαν οπότε ο χούντρας και ο καλαντόπουλος δεν, στον χατζάρα πλέον.
προσωπικά, τις επιλογές μου τις έκανα και εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα δικά μου μηχανάκια, γιατί είναι δικά μου και όλων των άλλων είναι χρέπια :D
δεν αμφιβαλω οτι μιλας με βαση τα στοιχεια των περιοδικων.αλλα κοντα στο νου και η γνωση ε...
ολοι κανουμε τις επιλογες μας και ζουμε με αυτες.αλλες ειναι καλες,αλλες κακες.μακαριοι οι ευτυχισμενοι με αυτες.και με αυτο σαν δεδομενο μου φαινεται τοσο λαθος ενα τετοιο θρεντ...;)
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ... Δεν είναι καλό. Όχι σοβαρά. Καλό είναι μόνο το δικό σας.
και εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα δικά μου μηχανάκια, γιατί είναι δικά μου και όλων των άλλων είναι χρέπια :D
Αντιφάσκεις..:lol:
amyroukai
22/08/2012, 13:33
Αντιφάσκεις..:lol: Καθόλου. Ότι είναι καλό για εμένα, εννοείται πως δεν είναι απαραιτήτως καλό για τους άλλους.
μου φαινεται τοσο λαθος ενα τετοιο θρεντ...;) Δεν διαφωνώ, αλλά πόσα τέτοια και αν δεν έχουν ανοίξει κατά καιρούς σε όλες τις κατηγορίες... Τεσπα, και γιατί όχι ζεστό νεράκι αφρό ξου και προσφέρω και το αφτερ σέιβ για απαλό δερματάκι, δεν θα χάσει κανείς τίποτα... Ας ξαναβάλει το βίντεο στο "γενικής συζήτησης" θρεντ για το 650 ο δημήτρης :beer:
....
Δεν διαφωνώ, αλλά πόσα τέτοια και αν δεν έχουν ανοίξει κατά καιρούς σε όλες τις κατηγορίες... Τεσπα, και γιατί όχι ζεστό νεράκι αφρό ξου και προσφέρω και το αφτερ σέιβ για απαλό δερματάκι, δεν θα χάσει κανείς τίποτα... Ας ξαναβάλει το βίντεο στο "γενικής συζήτησης" θρεντ για το 650 ο δημήτρης :beer:
μαλλον λοιπον δεν διαφωνουμε.
Ποιος ειπε το bandit αργο
opoios to odigise na ypotheso?
amyroukai
22/08/2012, 13:46
troop όχι. στο ορκίζομαι στα μανίκια σου, να πέσουν αν λέω ψέμματα. :bawl:
harris_x
22/08/2012, 13:55
Ποιος ειπε το bandit αργο?
σουμιε το λέμε, όχι αργο
:p
Το έχει πει κάποιος γρήγορο δλδ;
amyroukai
22/08/2012, 14:22
σουμιε το λέμε, όχι αργο ειδικά αυτό του Ichigo.
harris_x
22/08/2012, 14:27
Το έχει πει κάποιος γρήγορο δλδ;
oxi, alla 8es na xaraktiriseis to bandit, soumie 8a to peis, oxi argo
harris_x
22/08/2012, 14:33
ειδικά αυτό του Ichigo.
:lol::lol::lol:
oxi, alla 8es na xaraktiriseis to bandit, soumie 8a to peis, oxi argo
Καλα ολα αυτα, αλλα γιατι να θελει καποιος να χαρακτηρισει το μπαντιτ?
Καλα ολα αυτα, αλλα γιατι να θελει καποιος να χαρακτηρισει το μπαντιτ?
Βαριέται κι οι φελλοί τελείωσαν.
Βαριέται κι οι φελλοί τελείωσαν.
Για ποιο πραγμα μιλαμε? Ξεχασα....
Για ποιο πραγμα μιλαμε? Ξεχασα....
Για την Σούλα..
Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.. Μπάντιντ θα είχε..
Για την Σούλα..
Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.. Μπάντιντ θα είχε..
Ναι αλλα οπως ξερω πανε σφαιρα τ'ατιμα....εχω δει και βιντεακι στο youtube...θα το βρω και το ποσταρω.
Ναι αλλα οπως ξερω πανε σφαιρα τ'ατιμα....εχω δει και βιντεακι στο youtube...θα το βρω και το ποσταρω.
λουπαρει η κουβεντα και δεν υπαρχει λογος...
αφηστε το να πεθανει εν ειρηνη....:smokin:
amyroukai
23/08/2012, 08:52
λουπαρει η κουβεντα και δεν υπαρχει λογος...
αφηστε το να πεθανει εν ειρηνη....:smokin: στο ξαναείπα και ΟΚ το είπα κάνοντας πλάκα, αλλά δώσε τη χαριστική βολή...
TONYBANDIT
29/08/2012, 23:10
για να ριξω και εγω λιγη μπεντζινα στην φωτια http://www.youtube.com/watch?v=9i_H9Z-15gQ
amyroukai
30/08/2012, 09:19
γιατί; γιατί να το κάνεις αυτό; Και τέλος πάντων στο Αμέρικα το 1200άρι έχει φανατικούς οπαδούς και τόσες πολλές μετατροπές που χάνεις το μέτρημα...
Ουδεμία σχέση με το 650.
DimChios
30/08/2012, 10:21
...και απο αναρτησεις γ@μανε!
γεια σου ρε ιτσιγκο με το σουμιε σου!
:bawl:
spyrakos35
30/08/2012, 10:23
οπότε τώρα μπερδεύτηκα....
στρομα 650 ή ληστής 650??? :uplate:
harris_x
30/08/2012, 10:28
οπότε τώρα μπερδεύτηκα....
στρομα 650 ή ληστής 650??? :uplate:
εξαρτάτε για τι το θες...
chr1s_86
30/08/2012, 10:39
για να ριξω και εγω λιγη μπεντζινα στην φωτια http://www.youtube.com/watch?v=9i_H9Z-15gQ
Αν ήξερε να ξεκινάει ο τύπος με το XX δεν θα βλέπαμε αυτό που είδαμε. :smokin:
Και από πότε ένα video με άγνωστους αναβάτες είναι αντιπροσωπευτικό για τα μηχανάκια ; :confused:
jorgevaldano
30/08/2012, 10:53
Σε κάθε περίπτωση το βιντεάκι δεν προσέφερε τίποτε αφού έδειξε μόνο την εκκίνηση.
Α, και μερικές ξερογκαζιές....
...και απο αναρτησεις γ@μανε! .........:bawl:
Ποιος ειπε το Bandit Αργώ??
267128
Πρεπει να αλλαξεις την υπογραφη φιλος!;)
Πρεπει να αλλαξεις την υπογραφη φιλος!;)
νταξει νεος δεν ειμαι πλεον, οχι ομως εμπειρος οπως αλλοι.
ας υπαρχει για να τη βλεςπω και να θυμαμαι να προσεχω παντα ;)
el_hymador
30/08/2012, 14:19
A ρε φουστη, στερηση μηχανης που θελετε ολοι σας! Αν ειχατε να οδηγησετε 2 χρονια, το Bandit θα σας φαινοταν λαχαταριστο ως desmosedici! Ας ειχα και CB 500 ρε πουστη μου, το προηγουμενο κιολας, θα χεζομουν απο τη χαρα μου. Αυτο που λενε καταλαβαινεις την πραγματικη αξια ενος πραγματος οταν το στερηθεις. Να τις χαιρεστε παντως οσοι ακομα εχετε και καβαλατε, δεν μπορειτε να φανταταστειτε ποσο τεραστιος ειναι ο ρολος μιας βολτας στη ψυχολογια.
A ρε φουστη, στερηση μηχανης που θελετε ολοι σας! Αν ειχατε να οδηγησετε 2 χρονια, το Bandit θα σας φαινοταν λαχαταριστο ως desmosedici! Ας ειχα και CB 500 ρε πουστη μου, το προηγουμενο κιολας, θα χεζομουν απο τη χαρα μου. Αυτο που λενε καταλαβαινεις την πραγματικη αξια ενος πραγματος οταν το στερηθεις. Να τις χαιρεστε παντως οσοι ακομα εχετε και καβαλατε, δεν μπορειτε να φανταταστειτε ποσο τεραστιος ειναι ο ρολος μιας βολτας στη ψυχολογια.
Τι λες ρε φιλε...εγω δεν την παλευω ουτε μια μερα χωρις μηχανη...:lol:
(ΥΓ. Πρεπει να ειμαι σοβαρα.....)
Σοβαρος παντως, σιγουρα οχι :p
Να τις χαιρεστε παντως οσοι ακομα εχετε και καβαλατε, δεν μπορειτε να φανταταστειτε ποσο τεραστιος ειναι ο ρολος μιας βολτας στη ψυχολογια.
Ποια ψυχολογία? Εγώ για τις γκόμενες την έχω.
harris_x
30/08/2012, 17:41
ποιο είναι το θέμα είπαμε;;;;; :evil:
MG-KTiNoS
30/08/2012, 18:00
ποιο είναι το θέμα είπαμε;;;;; :evil:
τα χάρχαλο που κάποιος νομίζει πως δεν είναι αργό....
(από μέσα είναι χαγιαμπούζα μην το βλέπεις έτσι)
devil's animal
30/08/2012, 19:44
το bandit ειναι best value for money....
ΓΙΑΤΙ πρεπει να ειναι και γρηγορο?:rolleyes::confused:
το bandit ειναι best value for money....
ΓΙΑΤΙ πρεπει να ειναι και γρηγορο?:rolleyes::confused:
Δεν συζηταμε αν πρεπει, αλλα αν ειναι :rolleyes:
Joyrider
30/08/2012, 20:58
Θέλω να ρωτήσω κάτι ουσιώδες γιατί εμένα όλα αυτά τα άλογα, τελικές και ιστορίες δεν με ενδιαφέρουν:
Χαρακτήρα έχει; :tooth:
devil's animal
30/08/2012, 21:00
Δεν συζηταμε αν πρεπει, αλλα αν ειναι :rolleyes:
αααααααααααααααααααα.......
οκ....
ΔΕΝ ειναι
:a56:
ego_o_idios
30/08/2012, 22:24
pantos palia den xriazotane na xani i na klevi to konter
stamatimeno to mixanaki me mia sfaliara sta organa epiane 200...
:lol::lol::lol:
amyroukai
31/08/2012, 10:56
Loop loop
να δεις στο διπλό σταντ πόσα πιάνει, άφρο...
Τι λες ρε φιλε...εγω δεν την παλευω ουτε μια μερα χωρις μηχανη...:lol:
Εχεις ομως αυτογνωσια!!
Εχεις ομως αυτογνωσια!!
Αλλη φορα δεν ξαναμιλαω...αμαν πια........!!!!!:bawl:
amyroukai
31/08/2012, 18:12
Αλλη φορα δεν ξαναμιλαω...αμαν πια........!!!!!:bawl:
Αμήν... :beer:
PortisHead
01/09/2012, 13:00
Γρήγορο....αργό....
...το οτι ειναι κακασχημο κανεις δεν το παρατήρησε ?
:P