View Full Version : Γιατι αγοράζει ο κόσμος ducati;
nemethon
21/09/2005, 23:19
Τα ducati ποτέ δεν μου άρεζαν εμφανισιακά και γενικά ο ήχος που βγάζουν μου θυμίζει έντονα harley ,αυτοί ηταν και οι λόγοι που καθε φορά που μου δινόταν η ευκαιρία να οδηγήσω ένα ,την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι.
χθές αναγκάστηκα να καβαλήσω ένα για μια μεγάλη βόλτα επειδή το παιδί που το είχε ηθελε να οδηγήσει το δικό μου οπωσδήποτε. Καβαλάω λοιπον το 749 και φεύγουμε
καταρχήν, μου φαίνεται με το που βγαίνουμε στην εθνική οτι το μηχανάκι δεν πάει βήμα και στα ψηλά μου φαίνεται χειρότερο απο κατι ιαπώνικά τετρακυλιν 600 που έχω οδηγήσει.Παρατήρησα επίσης οτι έχει έντονους κραδασμούς που φτάνουν σε σημείο να γίνονται πολύ ενοχλητικοί.
η οδήγηση μεσα στην πόλη με μποτιλιάρισμα κυριολεκτικά μαρτύριο, εκει που βάζω στο Κ5 6η και πηγαίνω με 40-50 km/h και τραβάει σαν δυνατό scooter, στο 749 ετσι και διανοηθείς να το κάνεις αυτό θα αρχίσει να χοροπηδάει σαν τρελαμένο άλογο
το μονο καλό που βρήκα είναι οτι για έναν άπειρο οδηγό το συγκεκριμένο μηχανάκι θα ήταν ενα πολύ καλό εργαλείο για να αρχήσει να μπαίνει στα άδυτα του στρείβην, μπηκαμε σε κάτι πολυ κλειστές στροφές και εκει μου ενέπνεε ασφάλεια για απειρα ινδιανιλίκια
δεν θελω να κάνω το Μάγκα, ουτε να την πώ στους ducatisti
απλά λέω την γνώμη μου
Zan_Prizol
21/09/2005, 23:26
Καταρχήν περίμενε τώρα τους ΝΤΟΥ-κατού-ΤΣΕ να φορέσουνε την στολή τους και την μπέρτα την καλή τους...:lol: :lol: :lol: ήδη ακούω την βοή τους...:eek:
Μιας και οι απόψεις είναι σαν τις κωλοσουφρίδες...κατ' εμέ η απρίλια είναι too much και αν θα έπερνα ευρωπαικό...σίγουρα θα ήτανε απρίλια (μίλλε νιαμ νιαμ νιαμ νιαμ νιαμ :eyepop: :eyepop: :eyepop: )
Εγω θα αφήσω τους Ducatisti να μιλήσουν , ΓΟΥΣΤΑΡΩ όποτε καβαλάω DUCATI , γουσταρω να κάνω στριφτερές βόλτες μαζί τους και φαίνεται... αλλά δεν ξέρω για έναν λόγο προσωπικού κολλήματος (τίποτα ιδιαίτερο) προς το παρόν δεν θα έπερνα Ducati.
24381
Φιλε μου χωρις να θελω να σου επιτεθω,φοβαμαι δεν θα καταλαβεις ποτε γιατι μερικοι αγοραζουν τετοιες μοτοσυκλετες!
Θα αγοραζεις το μοντελο της επομενης χρονιας, χωρις να ξερεις το γιατι
Οπως λεει και ο Νιονιος ''Οποιος δεν καταλαβαινει, δεν ξερει που πατα, και που πηγαινει''
:wave2:
el_hymador
22/09/2005, 00:46
Σεβαστη η αποψη σου , αλλα μια μοτοσυκλετα (και ολη την μηχανολογικη φιλοσοφια που κρυβεται απο πισω της) χρειαζεται να την ζησεις περισσοτερο απο μια βολτα για να την εκτιμησεις.
Αφοριστικα θα μπορουσα και εγω να πω οτι ολα τα τετρακυλινδρα japan ειναι πολυστροφα μιξερακια (αλλα θα ημουν λαθος!)
Η αισθηση ειναι αυτη που μετραει παραπανω και τα ducati εχουν αισθηση ιδιαιτερη και πολυ εντονη.Τωρα αν σου παει η οχι , τι να πω? περι ορεξεως........
Παντως , και χωρις να ειμαι υποστηρικτης οποιασδηποτε εταιριας , μια απο τις ποιο εντονες μοτοσυκλετιστικες εμπειριες που ειχα ηταν οταν οδηγησα ενα 900ss Αθηνα-Πατρα. Ο τροπος που στριβει αυτη η μηχανη ηταν διαφορετικος απο οτιδηποτε αλλο εχω οδηγησει......απλα απολαυστικος!!!
Nikoskazer2000
22/09/2005, 01:12
Δεν εχω εμπειρία απο Ducati αλλα και ούτε απο μεγάλες μηχανές γενικότερα, αλλα απ' οσα ακούω και διαβάζω οι Ducati και οι Aprilia είναι μηχανές ευκολοδήγητες και με πολύ καλό χαμηλομεσαίο φάσμα ροπής (πράγμα που δικαιολογεί το "ευκολοδήγητες")!
Απο δικιάς μου άποψης το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι οτι είναι πολύ όμορφες και έχουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ήχο!!!
Τα μηχανάκια δεν τα πολυχαϊδεύω,δεν τα στήνω έξω από καφέ,δεν ψάχνω να βρω τον δρόμο με την φοβερή άσφαλτο,δεν παω κάθε μέρα πίστα.Δεν είμαι χομπίστας,θέλω το μηχανάκι να δουλεύει ρολόϊ(ή πλυντήριο,όπως θέλετε :wacko: ) να μην απαιτεί,να μην με κουράζει(κραδασμοί,σέλες,θέση οδήγησης ξου ξου μακρια),...πληρώνω και θέλω τεχνολογία :look:...το CBR την μια είναι παπί,την άλλη σπορ,την άλλη σπορ τούρινκ γράφοντας όσα χιλιόμετρα μπορείς να φανταστείς τέρμα γκάζι και ούτε που ασχολείσαι με λάδια και ιστορίες.Σέρβις;Εεεεεεεχει ακόμα...μέχρι και γερό χώμα το χω παει.Παίρνω τα πάντα απ'αυτό και δεν ζητάει τίποτα το μαύρο.
Όσο για την αίσθηση που έχουν τα ντουκάτια δεν με συγκινεί και πολύ απο τη στιγμή που μου ζητάνε να συμβιβαστώ.
ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ!
ΟΥ!
DUCATI SUCKS!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
Τα ducati ποτέ δεν μου άρεζαν εμφανισιακά και γενικά ο ήχος που βγάζουν μου θυμίζει έντονα harley ,αυτοί ηταν και οι λόγοι που καθε φορά που μου δινόταν η ευκαιρία να οδηγήσω ένα ,την απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι.
.........δεν ειμαι οπαδος των Ιταλικων ΑΛΛΑ εχουν μουρη που ζηλευουν ολοι (χαρακτηριστικο των Γιαπωνεζων) και αν νομιζεις πως κανουν τον ιδιο ηχο με τα harley εχεις προβλημα με τα αυτια σου (ακου οι ψαροβαρκες να κανουν τον ιδιο ηχο με τη συμφωνικη της Βιεννης) ........
χθές αναγκάστηκα να καβαλήσω ένα για μια μεγάλη βόλτα επειδή το παιδί που το είχε ηθελε να οδηγήσει το δικό μου οπωσδήποτε. Καβαλάω λοιπον το 749 και φεύγουμε
καταρχήν, μου φαίνεται με το που βγαίνουμε στην εθνική οτι το μηχανάκι δεν πάει βήμα και στα ψηλά μου φαίνεται χειρότερο απο κατι ιαπώνικά τετρακυλιν 600 που έχω οδηγήσει.Παρατήρησα επίσης οτι έχει έντονους κραδασμούς που φτάνουν σε σημείο να γίνονται πολύ ενοχλητικοί.
.....και εγω εχω δυκιλινδρο αλλα εχει λιγοτερους κραδασμους απο πολλα τετρακυλινδρα......
η οδήγηση μεσα στην πόλη με μποτιλιάρισμα κυριολεκτικά μαρτύριο, εκει που βάζω στο Κ5 6η και πηγαίνω με 40-50 km/h και τραβάει σαν δυνατό scooter, στο 749 ετσι και διανοηθείς να το κάνεις αυτό θα αρχίσει να χοροπηδάει σαν τρελαμένο άλογο
........παρε K5 ή R1 και τα λεμε..........
το μονο καλό που βρήκα είναι οτι για έναν άπειρο οδηγό το συγκεκριμένο μηχανάκι θα ήταν ενα πολύ καλό εργαλείο για να αρχήσει να μπαίνει στα άδυτα του στρείβην, μπηκαμε σε κάτι πολυ κλειστές στροφές και εκει μου ενέπνεε ασφάλεια για απειρα ινδιανιλίκια
..καλες τουμπες (δεν χαριζει λαθη).......
απλά λέω την γνώμη μου
και δεν ειμαι ducatiκος ....
FJR 1300 και ξερο ψωμι
Dodok edessa
22/09/2005, 07:37
.
μονος σου το είπες .....δεν ειναι για απειρους φίλε μου...ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια ,για συγκεκριμενους οδηγους.
Οπως ολα στην ζωη,αν δεν μπορεις να νιωσεις ,δεν θα μπορεσεις και να εκτιμήσεις αυτό που σου προσφέρει. Τώρα αν εσύ με μια βόλτα κατάλαβες γιατί είναι μαλάκες όλοι αυτοί που είναι τρελοί και παλαβοί με την ducati μπράβο σου.
Στην επόμενη βόλτα ,έλα να σου δώσω το ΚΧ να πας καμία τρακοσάρια χιλιόμετρα εθνική να μου πεις αν κάνη για το βουνό.:smokin:
βεβαια υπαρχουν και απο όλες τις εταιρίες πολυ καλά μηχανακια ,αλλα αυτο που σε ξεσηκωνει μετράει :wave2:
α!!!και μη ξεχνας .το 749 παρουσιαστηκε 1994..δεν ειναι αδικη η συγκριση με το κ5.:confused:
βάλε το κ5 διπλα σε αυτα που εφτιαχνε η suzuki εκεινη την εποχή (gsx- f)και μετα ελα πές.:lol:
και στο κάτω κάτω δεν ειναι αναγκη να αρεσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
φιλικά και ιταλίκά :lol: :wave2: :rotflmao: :lol: :wave2:
24389
DrIoannis
22/09/2005, 08:03
Με λενε DrIoanni και ειμαι Ducatisti :) .Εχω οδηγισει πολλα μηχανακια(R1,CBR 600,Aprilia RSV,XT(!),Z750...)αλλα την αισθηση βραχου που δινει η Ducati μεσα στη στροφη δεν την εχω νοιωσει.Οδηγησα την 998 ενος φιλου και πραγματικα με συνεπηρε ο τροπος και ο ηχος αυτης της μηχανης!Αλλα(ναι υπαρχει αλλα...)δεν ξερω ποτε θα παρω Ducati,γιατι το κοστος λειτουργιας ειναι πολυ μεγαλο και προς το παρον στον τοπο διαμονης μου σε λιγα μερη μπορω να την οδηγησω ετσι οπως της αρμοζει.
Dodok edessa μαλλον την 748 περιγραφεις γιατι η 749 ειναι 2 χρονων περιπου
απλά λέω την γνώμη μου
την αποψη σου λες φιλε μου ...και ειναι δεκτη....γιατι ομως στις διαμαχες δεν καταλαβενω:confused: απο την στιγμη που δεν θελεις να κανεις το μαγκα οπως ειπες........α και να μην παρεις ποτε ducati γκαζιαρι μου στην ηλικια που βρισκεσε αυτο που μετραει στο κυκλο σου ειναι το φαινεσθε.....:wave2:
Dodok edessa
22/09/2005, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Dodok edessa μαλλον την 748 περιγραφεις γιατι η 749 ειναι 2 χρονων περιπου
:a013: σορρυ για την 748 ελεγα,εχεις δίκιο :wave2:
εγω εχω μια αλλη απορια...
Γιατι ο κόσμος αγοράζει μοτοσυκλέτες με κριτήριο το "πιο ειναι πιο αξιοπιστο"???
-Αν θελεις αξιοπιστία παρε παπι που ειναι και φτηνοτερο, δε σπαει δε χαλάει και εισαι σιγουρος οτι δε θα μεινει απο ανορθωτή, μπαταρια, τεντωτηρα καδενας κτλ κτλ
Επίσης γιατι ο κοσμος γουστάρει τις Ferrari, Lamborghini, τη Monica Beluci κτλ κτλ
Α εχω ακομα μια απορια 29 χρονια τωρα
Πως ειναι δυνατον μερικοι να βγαζουν τη ντοματα και τη πιπερια απο τα γεμιστα και να τρωνε μονο το ριζι
Καλα μαλακες ειναι? Ολη η νοστιμιά ειναι σε αυτα...
Αμα θες ριζι παρε ριζι ρε φιλε! Τι χαλας το καλυτερο φαγητό του κοσμου και με προκαλείς?
adam_tsouk
22/09/2005, 17:46
Ρε, μην τα ισοπεδώσουμε και όλα...... είπαμε.......
IDI: εγώ βγάζω τη πέτσα από τη ντομάτα , μετράει; :lol: :lol:
Runner Ducati
22/09/2005, 17:49
απλά λέω την γνώμη μου
Μεγαρα στο επομενο trackday... εσυ με το Κ5 και γω με το 620 της ξανθιας...
:a029:
το ποδι ειναι καλα πλεον και τερμα τα χαρισματα............
υγ: λεγε οτι θες... δικαιωμα σου ειναι... αλλωστε κατι τετοια περιμενουμε οι Ducatisti...
ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΑ............
:a016: :a08:
:a024:
:) :beer:
nemethon
22/09/2005, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
υγ: λεγε οτι θες... δικαιωμα σου ειναι... αλλωστε κατι τετοια περιμενουμε οι Ducatisti...
ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΑ............
Για Μεγαρα λιγο δυσκολο το βλέπω αλλα εαν θες να περασουμε απο Σερρες
καμια βολτίτσα θα ήταν μεγάλη μου χαρά
:a015:
Runner Ducati
22/09/2005, 18:38
Για Μεγαρα λιγο δυσκολο το βλέπω αλλα εαν θες να περασουμε απο Σερρες
καμια βολτίτσα θα ήταν μεγάλη μου χαρά
:a015:
Βεβαιως... καποια στιγμη μαλλον μεχρι τον Νοεμβρη (καλα ναμαστε ολοι) θα ανεβουμε Σερρες... θα ριξω ποστ...
:a54: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω εχω μια αλλη απορια...
Γιατι ο κόσμος αγοράζει μοτοσυκλέτες με κριτήριο το "πιο ειναι πιο αξιοπιστο"???
Τώρα θέλεις απάντηση;Λέγε ρε Τσιρίλε!
:evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Τώρα θέλεις απάντηση;Λέγε ρε Τσιρίλε!
:evil: :smokin:
ε πες για τα γεμιστα τοτεΝΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Eimaste malakes kai kolimenoi re osoi eimaste me ducati :dizzy:
Mas aresei na trexoume sta synergeia na akougonte san tis katsaroles ths giagias mou na mhn pane bhma.Etsi mas aresei, se opoion den aresei yparxei oloi h ypoloiph alfabhtos ,r,cbr,gsxr,klr,xt,rd,cbf,gsxf,kr,nsr,rgv,kx,cr,xx dialexte mia seira apo grammata kai afhste mas emas sthn yshxeia mas.
Runner Ducati
22/09/2005, 22:44
Αυτο το "αναξιοπιστο" Μονστερακι ποιος μπορει να με χαρισει μερικες χιλιαδες ευρα να το παρω??? ..................
εξ'ολοκληρου απο τιτανιο-μαγνησιο-ανθρακονημα...
μοτερ απο 998R απο την NCR....
135 κιλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
180 ιπποι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NCR (Ducati).........................
:) :lol: :lol: :beer: :beer:
24456
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ρε, μην τα ισοπεδώσουμε και όλα...... είπαμε.......
IDI: εγώ βγάζω τη πέτσα από τη ντομάτα , μετράει; :lol: :lol:
GayΚουλα τώρα το ειδα... ολο πετσάκια εχεις το μυαλο σου ε?
Και το ειπα εγω...κοψε τις παρεες με τον gayκλησκ...
:lol: :lol:
Runner Ducati
22/09/2005, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εγω θα αφήσω τους Ducatisti να μιλήσουν , ΓΟΥΣΤΑΡΩ όποτε καβαλάω DUCATI , γουσταρω να κάνω στριφτερές βόλτες μαζί τους και φαίνεται... αλλά δεν ξέρω για έναν λόγο προσωπικού κολλήματος (τίποτα ιδιαίτερο) προς το παρόν δεν θα έπερνα Ducati.
Τωρα πια δεν εχεις κανεναν λογο να εχεις κολλημα... ;) ισα ισα... μολις παρεις την Ντουντουκα των ονειρων σου, θα το απολαυσης με το παραπανω..........
:beer: :beer: :beer:
ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΑ............
αμα θέλω σου δίνω το μωρό μου:winka:
εκτός κι αν μου δώσεις το δικό σου monster mr παναή:winka:
ααααα και για να μην ξεχνιόμαστε, Θεοδώρα θα με λες:D
Γκε-γκε???:lol:
Mr. Μemethon, σεβαστή η γνώμη σου, μα...πές μου κάτι...:D
ποιός σε ρώτησε????:lol: :lol: :lol: :lol:
periklisk
22/09/2005, 23:23
Γιατί έτσι γουστάρουνε και αγοράζουνε.....
Το θέμα δεν είναι τι αγοράζεις αλλά να ξέρεις γιατί το αγοράζεις.....
Ο ντIDIς είναι βρωμογκέι
Η γη είναι στρογγυλή (σχεδόν)
Την Κυριακή αν δε βρέχει θα πάμε βόλτα
Runner Ducati
22/09/2005, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
αμα θέλω σου δίνω το μωρό μου:winka:
εκτός κι αν μου δώσεις το δικό σου monster mr παναή:winka:
ααααα και για να μην ξεχνιόμαστε, Θεοδώρα θα με λες:D
Γκε-γκε???:lol:
:confused: μονο εσυ εισαι ξανθια σε αυτο τον κοσμο ??? και με 620 ???
:rolleyes:
:confused: μονο εσυ εισαι ξανθια σε αυτο τον κοσμο ??? και με 620 ???
:rolleyes:
Φυσικά!!!:D :winka: :winka: :winka:
Multi-Duc
22/09/2005, 23:58
Τα ducati ποτέ δεν μου άρεζαν εμφανισιακά και γενικά ο ήχος που βγάζουν μου θυμίζει έντονα harley ,
ω-ρι-λα επειγοντως!!
το μονο καλό που βρήκα είναι οτι για έναν άπειρο οδηγό το συγκεκριμένο μηχανάκι θα ήταν ενα πολύ καλό εργαλείο για να αρχήσει να μπαίνει στα άδυτα του στρείβην,
το μεγαλο προβλημα με εναν οδηγο που δεν ξερει να οδηγαει (γενικα μιλαω) δεν ειναι οταν δεν ξερει να οδηγαει ,ειναι οταν δεν ξερει οτι δεν ξερει να οδηγαει ;)
Runner Ducati
23/09/2005, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
ω-ρι-λα επειγοντως!!
χεχεχε......... οντως... πως δεν σκεφτηκα αυτη την ειδικοτητα......
:)
:lol: :lol: :lol:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
το μεγαλο προβλημα με εναν οδηγο που δεν ξερει να οδηγαει (γενικα μιλαω) δεν ειναι οταν δεν ξερει να οδηγαει ,ειναι οταν δεν ξερει οτι δεν ξερει να οδηγαει ;)
ΣΩΣΤΟΣ!!!
nemethon
23/09/2005, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
Mr. Μemethon, σεβαστή η γνώμη σου, μα...πές μου κάτι...:D
ποιός σε ρώτησε????:lol: :lol: :lol: :lol:
mrs mimbus να σου εξηγήσω, επειδη εισαι και ξανθια απο οτι διάβασα, δεν με ρωτησε κανένας ισα ίσα εγω ρώτησα τα παιδια με ducati γιατι τους αρέσουν τόσο
nemethon
23/09/2005, 15:51
Βεβαιως... καποια στιγμη μαλλον μεχρι τον Νοεμβρη (καλα ναμαστε ολοι) θα ανεβουμε Σερρες... θα ριξω ποστ...
:a54: :beer:
περαστικά για το πόδι σου φίλε μου, θα αναμένω, :beer: :a51: :a51:
mrs mimbus να σου εξηγήσω, επειδη εισαι και ξανθια απο οτι διάβασα, δεν με ρωτησε κανένας ισα ίσα εγω ρώτησα τα παιδια με ducati γιατι τους αρέσουν τόσο
αν κατάλαβες, εννοούσα, μιας κι εσύ δεν είσαι ξανθός:D ότι δεν ρώτησε κανείς την άποψή σου. Γιατί δεν ρωτάς απλά:winka: περιγράφεις τις εντυπώσεις σου:D συνάμα:winka:
Θυμάσαι τι έχεις γράψει?
κι εγώ σε ρωτάω...."ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???":winka:
απλά λέω την γνώμη μου
nemethon
23/09/2005, 15:58
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
[B]αν κατάλαβες, εννοούσα, μιας κι εσύ δεν είσαι ξανθός:D ότι δεν ρώτησε κανείς την άποψή σου. Γιατί δεν ρωτάς απλά:winka: περιγράφεις τις εντυπώσεις σου:D συνάμα:winka:
Θυμάσαι τι έχεις γράψει?
κι εγώ σε ρωτάω...."ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???":winka:
Μα είδες που δεν καταλαβαίνεις, αυτο που έγραψα ήταν μια έμμεση ερώτηση
(αλλαξε επειγόντος χρώμα) :beer: :a15: :a51: :a51: :a51:
[Bκι εγώ σε ρωτάω...."ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???":winka:
(αλλαξε επειγόντος χρώμα) :beer: :a15: :a51: [/B]
αχχχχχ δεν με καταλαβαίνεις:D
αστο:winka: είναι για έξυπνους:lol: :lol: :lol:
βάψε τα μαλλιά σου μπας και δεις άσπρη μέρα:rotflmao: :rotflmao:
εγώ είμαι φυσικιά δεν αλλάζωωω :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: η 2 κλασσικες ατακες της nimbus! "σε ρωτησε κανεις?" και "μα δεν ειναι ολα για ολους!" :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε κοριτσαρα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: η 2 κλασσικες ατακες της nimbus! "σε ρωτησε κανεις?" και "μα δεν ειναι ολα για ολους!" :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε κοριτσαρα :wave2:
Μα αλήθεια λέω:D Δεν είναι όλα για όλους:lol: :lol:
Βρε καλή μου ο κάθε άνθρωπος έχει επιλέξει κάτι. Σωστά?
Για φαντάσου να ρωτήσω με ποιά κριτήρια επέλεξε ο καθένας την δικιά του μηχανή...λίγο κάπως δεν ακούγεται???
Δοκιμάζει κανείς κάτι κι αν δεν τον εκφράζει οκ. Νo hard feelings
:winka:
γειά σου κι εσένα ζουζούνα:wave2:
[QUOTE]
(αλλαξε επειγόντος χρώμα) :beer: :a15: :a51: :a51: :a51:
Το παλικάρι εμμέσως θέλει να σας πει ότι καβαλάει το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου και τα ντουλάπια σας τα έχει για πρωινό.:a30:
Nemethon μη χαίρεσαι σε δουλεύω εμμέσως :a5: :a22: :a22:
TheOneAB
26/09/2005, 09:08
pantws san post/erwtima i opos alios 8elete peite to einai...askopo!ma giati to goustarei/ekfrazei enoeite!auta den einai t kritiria agoras gia tis mihanes kai ton/tin opoiodipote?ti allo!