PDA

View Full Version : bike wrapping

kameno_tost
26/08/2012, 16:07
Χαιρετω ολους συμφορουμιτες ληστες... Εχει κανεις υπ'οψιν κατα ποσο γινεται να περασεις σε ολα τα πλαστικα αυτοκολλητη μεμβρανη(ειτε αλλαγης χρωματος η στο ιδιο χρωμα) κ κατα ποσο ειναι δυνατο να γινει παραγγελια για συγκεκριμενο σχεδιο. Αν ναι περιπου ποσο κοστιζει; Το χρωμα μου εχει θαμπωσει κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι επιδιορθωσιμο :cry:! Ευχαριστω

Sapadak
26/08/2012, 16:14
Χαιρετω ολους συμφορουμιτες ληστες... Εχει κανεις υπ'οψιν κατα ποσο γινεται να περασεις σε ολα τα πλαστικα αυτοκολλητη μεμβρανη(ειτε αλλαγης χρωματος η στο ιδιο χρωμα) κ κατα ποσο ειναι δυνατο να γινει παραγγελια για συγκεκριμενο σχεδιο. Αν ναι περιπου ποσο κοστιζει; Το χρωμα μου εχει θαμπωσει κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι επιδιορθωσιμο :cry:! Ευχαριστω

Θα σου απαντήσουν ατομα που το έχουν κάνει αλλα έχω δει αυτοκολλητο βινυλιου σε μοτo και επαθα πλακα.
Κοστος λιγο κατω απο 2 κατοσταρικα

DrIoannis
26/08/2012, 18:13
Το έχω κάνει στα αυθεντικά πλαστικά και ναι είναι πολύ καλό αλλά πολύ ζόρικο να το κάνεις μόνος...

kameno_tost
27/08/2012, 11:39
Το έχω κάνει στα αυθεντικά πλαστικά και ναι είναι πολύ καλό αλλά πολύ ζόρικο να το κάνεις μόνος...

Ποσο κοστισε; γτ απ'οσο ξερω υπαρχουν κ διαφορετικες ποιοτητες κ τιμες...

fantacid
27/08/2012, 13:24
το wrapping ειναι αρκετα της μοδας τελευταια κ με μια βολτα στα μαγαζια που πλεον υπαρχουν αρκετα, μπορεις να παρεις τιμες να δεις ποιοτητες υλικων κ πολυ πιθανων να δεις την δουλεια του καθενος επιτοπου, αφου συνηθως υπαρχει ενα αυτοκινητο πελατη.
ακομα κ μια βολτα στο ιντερνετ μπορεις να δεις στα σαιτ τους που εχουν αρκετες φωτο

Sapadak
27/08/2012, 13:38
Δες εδώ

http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=34&t=19827