Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: bike wrapping

Νέο μέλος

bike wrapping

Χαιρετω ολους συμφορουμιτες ληστες... Εχει κανεις υπ'οψιν κατα ποσο γινεται να περασεις σε ολα τα πλαστικα αυτοκολλητη μεμβρανη(ειτε αλλαγης χρωματος η στο ιδιο χρωμα) κ κατα ποσο ειναι δυνατο να γινει παραγγελια για συγκεκριμενο σχεδιο. Αν ναι περιπου ποσο κοστιζει; Το χρωμα μου εχει θαμπωσει κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι επιδιορθωσιμο ! Ευχαριστω

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kameno_tost Προβολή μηνύματος
    Χαιρετω ολους συμφορουμιτες ληστες... Εχει κανεις υπ'οψιν κατα ποσο γινεται να περασεις σε ολα τα πλαστικα αυτοκολλητη μεμβρανη(ειτε αλλαγης χρωματος η στο ιδιο χρωμα) κ κατα ποσο ειναι δυνατο να γινει παραγγελια για συγκεκριμενο σχεδιο. Αν ναι περιπου ποσο κοστιζει; Το χρωμα μου εχει θαμπωσει κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι επιδιορθωσιμο ! Ευχαριστω
    Θα σου απαντήσουν ατομα που το έχουν κάνει αλλα έχω δει αυτοκολλητο βινυλιου σε μοτo και επαθα πλακα.
    Κοστος λιγο κατω απο 2 κατοσταρικα
    Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 26/08/2012 στις 18:18.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Το έχω κάνει στα αυθεντικά πλαστικά και ναι είναι πολύ καλό αλλά πολύ ζόρικο να το κάνεις μόνος...
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrIoannis Προβολή μηνύματος
    Το έχω κάνει στα αυθεντικά πλαστικά και ναι είναι πολύ καλό αλλά πολύ ζόρικο να το κάνεις μόνος...
    Ποσο κοστισε; γτ απ'οσο ξερω υπαρχουν κ διαφορετικες ποιοτητες κ τιμες...

το wrapping ειναι αρκετα της μοδας τελευταια κ με μια βολτα στα μαγαζια που πλεον υπαρχουν αρκετα, μπορεις να παρεις τιμες να δεις ποιοτητες υλικων κ πολυ πιθανων να δεις την δουλεια του καθενος επιτοπου, αφου συνηθως υπαρχει ενα αυτοκινητο πελατη.
    ακομα κ μια βολτα στο ιντερνετ μπορεις να δεις στα σαιτ τους που εχουν αρκετες φωτο
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF