PDA

View Full Version : TDM vs HORNET 600

Σελίδες : 1 [2]

g_m900
06/09/2012, 20:14
Νικο μην μπερδευεις το Φορουμ TDMHELLAS.GR με την λεσχη TDMHELLAS.

εκει αναφερετε ο trelf οπου στο ανοιχτο κομματι εχει φυσικα ΚΑΙ καγκουρες !!!

η Λεσχη ναι ποτε δεν εδωσε τετοιο δικαιωμα πλην 1-2 περιπτωσεων...

trelf
06/09/2012, 20:33
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ
Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
Μπάιζ !

φίλε μου παρεξηγησες τα λεγομενα μου ....

πολύ σοβαρά χωρίς κοροϊδία είπα στο φίλο να κάνει ΚΑΙ εκεί το πόστ διότι πιθανόν το παιδί με το tdm που αναφέρει να παρακολουθεί κ το αντίστοιχο φόρουμ !!!!!απορώ γιατι προσβληθηκες ....

και να ενημερώσω οτι είχα tdm ....το θεωρώ ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ......

επίσης παρακολουθω κ τώρα με το 990 αλλά κ παλιότερα ενεργα το tdmHellas.gr ...ρίξε μια ματιά θα βρείς πολλά ποστ μου....

απορώ κ πάλι γιατί παρεξηγηθηκε το σχόλιο μου.....

MG-KTiNoS
06/09/2012, 20:38
σωστά τα λες, αλλά πες τα στον γκρι TDM που του δώσανε TDM και αυτός βάζει χόντρα με κόρνετ

Και γιατί να του πω ?
Εγώ φίλε φαρμακείο έχω.
Θα έρθει θα πάρει μπαμπάκια, μπεταντίν, οξυζενέ, επιδέσμους….
Να ζήσουμε κι εμείς ρε φίλε !
Κλέφτες θα γίνουμε ????
:lol::lol:

Τέσπα ότι είχα να πω το είπα και σοβαρά θα ήθελα να προσθέσω κάτι.
Το ότι σε κάποια στιγμή της ζωής μου πήρα ίδιο μηχανάκι με κάποιον δεν με βάζει στην ίδια πλευρά μ αυτόν.
Δεν με κάνει φίλο, σύμμαχο κλπ κλπ
Δεν είναι αρκετό !

MG-KTiNoS
06/09/2012, 20:48
φίλε μου παρεξηγησες τα λεγομενα μου ....

πολύ σοβαρά χωρίς κοροϊδία είπα στο φίλο να κάνει ΚΑΙ εκεί το πόστ διότι πιθανόν το παιδί με το tdm που αναφέρει να παρακολουθεί κ το αντίστοιχο φόρουμ !!!!!απορώ γιατι προσβληθηκες ....

και να ενημερώσω οτι είχα tdm ....το θεωρώ ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ......

επίσης παρακολουθω κ τώρα με το 990 αλλά κ παλιότερα ενεργα το tdmHellas.gr ...ρίξε μια ματιά θα βρείς πολλά ποστ μου....

απορώ κ πάλι γιατί παρεξηγηθηκε το σχόλιο μου.....

Γιατί όσο ήμουν εγώ εκεί το λάιβ ριπλάι θα είχε και πανηγυρική έξοδο !
Τώρα αν άλλαξε αυτό από τότε που έφυγα δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω. (αν και δε παρακολουθώ πια ενεργά)
:smokin:

υγ
Τώρα με την κρίση όμως έχω ρίξει νερό στο κρασί μου !
Λέω άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους.
Να εκφραστούν ελεύθερα !!!!

Ξέρεις τι ανεργία μαστίζει την υγεία ?
Ορθοπεδικά, φάρμακα, αντιτετανικοί ?
‘Όλα ράφι αράχνη !

:lol:

devil's animal
06/09/2012, 21:06

:bawl::bawl::bawl::bawl:

συγνωμη, δεν αντεξα....:blush:

MG-KTiNoS
06/09/2012, 21:20
:bawl::bawl::bawl::bawl:

συγνωμη, δεν αντεξα....:blush:

Ναι μωρέ εξ άλλου μια ιδέα είναι όλα...
Κι αυτοί που ψάχνουν να βρουν γιατί δεν ανάβει το εργαλείο κι αυτοί που σέρνονται στις Σέρρες και μετά τους ακούς να μιλάν σα να έχουν το πιάσει το Ρόσσι από τα @@...
κι άλλοι που έχουν σούπερ εντούρο και δεν τα κάνουν τίποτα.
Όλοι εδώ στην ίδια γυάλα έτοιμοι να κρίνουν τους «άλλους»

devil's animal
06/09/2012, 21:34
Ναι μωρέ εξ άλλου μια ιδέα είναι όλα...
Κι αυτοί που ψάχνουν να βρουν γιατί δεν ανάβει το εργαλείο κι αυτοί που σέρνονται στις Σέρρες και μετά τους ακούς να μιλάν σα να έχουν το πιάσει το Ρόσσι από τα @@...
κι άλλοι που έχουν σούπερ εντούρο και δεν τα κάνουν τίποτα.
Όλοι εδώ στην ίδια γυάλα έτοιμοι να κρίνουν τους «άλλους»

δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι, αλλα αφου εκανες παραθεση το δικο μου μηνυμα να πω οτι δεν μπορω να μην θεωρησω αστειο οταν καποιος λεει οτι το TDM "το θεωρει ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΜ 990!!

αυτο μονο :tomates::tomates: επιδεχεται...

:wave2:

ego_o_idios
06/09/2012, 21:37
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ σκουπιστείτε τώρα γιατί μας πήρανε τα φλόκια….
Εγώ λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων ΚΑΙ ένα ΤδΜ 900 μερικά χρόνια πριν.
Όταν το πήρα είχα στο μυαλό μου το δευτερεύον οδικό δίκτυο της Ελλάδας, τα Βαλκάνια και την Ασία.
Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου έδωσε.
Διαβάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αν κάποιος σας έδινε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ να του πείτε τη γνώμη σας εσείς θα παίζατε πιάνο για δοκιμή.
Ότι αν κάποιος σας έδινε παπούτσια ποδοσφαίρου θα χορεύατε μπαλέτο κλπ κλπ
Το σχόλιο για το φόρουμ του ΤΔΜ Ελλάς με χάλασε. Ήμουν στη λέσχη αυτή για αρκετά χρόνια (και ΔΣ) και μπορώ να βεβαιώσω ότι η καγγουριά ποτέ δεν ήταν στο χαρακτήρα της λέσχης αυτής
ΚΛΕΙΝΩ με μια τσάμπα συμβουλή που διάβασα από τον Κ Μαλτέζε
Πριν βγάλεις την ακίδα από το μάτι του άλλου, κοίτα να βγάλεις τον κορμό από το δικό σου
Μπάιζ !

re file pare ke ena mpouzouki na sou vroume ke mia ki8ara gia akopaniamenta ke na tragoudas ton pono sou:lol:
sta apaftaria mas ti ekanes me ton laxanontolma tis yamaha ke to kseroume oti ta yamaha ine gera mixanakia

edo milame oti afti i mpetoniera den pai vima ine ena mpourdelo ke xariktirismeno mixanaki pou agorazoun oi tipoi tipou tdm..:lol:

ta ipolipa ine triferes malakies

MG-KTiNoS
06/09/2012, 21:40
δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι, αλλα αφου εκανες παραθεση το δικο μου μηνυμα να πω οτι δεν μπορω να μην θεωρησω αστειο οταν καποιος λεει οτι το TDM "το θεωρει ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΜ 990!!

Καλά σιγά με τις ντομάτες γιατί έχουνε πάει και 2ε έτσι?

Κατ αρχήν ξεχνάς τον αναβάτη.
Λες το ΚΤΜ είναι καλλίτερο κλπ
-Για ποιόν?
Για το κουλάδι είναι καλλίτερο?
Για αυτόν που πάει κάθε μέρα δουλειά σπίτι και μια το μήνα πάει και μια βόλτα έξω?
Για αυτόν που παίρνει 800 το μήνα ?

Ιδανικό μηχανάκι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Υπάρχει κατάλληλο μηχανάκι για τον άνθρωπο και τη χρίση που θα του κάνει
Και ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας αναβάτης είναι ΚΟΥΛΑΔΙ και το χειρότερο είναι ότι πιστεύει ότι γ,,, και δέρνει (που πάει να πει ότι στο 90% τον δρόμων θα ήταν πιο γρήγορος με το ΤΔΜ παρά με το R1 που πήγε και πήρε)

MG-KTiNoS
06/09/2012, 21:43
re file pare ke ena mpouzouki na sou vroume ke mia ki8ara gia akopaniamenta ke na tragoudas ton pono sou:lol:
sta apaftaria mas ti ekanes me ton laxanontolma tis yamaha ke to kseroume oti ta yamaha ine gera mixanakia

edo milame oti afti i mpetoniera den pai vima ine ena mpourdelo ke xariktirismeno mixanaki pou agorazoun oi tipoi tipou tdm..:lol:

ta ipolipa ine triferes malakies

κοίτα να στο πω απλά...
κι εγώ για χαζό σε κόβω αλλά τι να λέμε τώρα κουβέντα θα ανοίξουμε !

kostas777
06/09/2012, 21:45
Και ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας αναβάτης είναι ΚΟΥΛΑΔΙ
....

MG-KTiNoS
06/09/2012, 21:47
....

και το στρομα του ειναι παραπάνω από μια χαρά ! (ή και το Τδμ πολύ του πέφτει)

ego_o_idios
06/09/2012, 21:52
κοίτα να στο πω απλά...

i mama mou leei oti xazos ine aftos pou kani xaza pramata ke ego den exo tdm....:lol:

power hornet
06/09/2012, 21:53
sniper το λες σοβαρα οτι δικαβαλο και φορτωμενο δεν μπορει να κανει προσπεραση σε μια νταλικα?
αμα ναι μαλλον συγνωμη που στο λεω το χορνετ σου πρεπει να ηταν μπουρδελο.
μια χαρα προσπερασεις κανει εγω δικαβαλο φορτωμενο σαμαρια 80 λιτρων συν τανκ παγκ στο εξωτερικο που βγηκα φετος σε ιταλικο δρομο που οι νταλικεριδες πανε κοματια σε συγκριση με εδω μια χαρα εκανα προσπερασεις.

οσο αφορα που λες δεν μπορει να στιψει, μια χαρα στριβει και σε μεγαλες ταχυτητες, μπορει να μην εχει την αμεσοτητα ενω ss σε γρηγορες εναλλαγες στροφες αλλα ενταξει καλα παει.
στην πιστα που εχω μπει μεγαρα μια χαρα στιβει αλλα οπως ειπα ποιο πανω δεν ειναι ss.

παντος το καινουργιο χορνετ απο το 7 και μετα νομιζω που φοραει και κινητηρα απο cbr600rr υποβαθμισμενο ειναι σαφως ποιο δυνατα απο τα παλια 98 μεχρι και 6 αν δεν κανω λαθος που φορανε και αλλο πλαισιο.

ego_o_idios
06/09/2012, 21:57
κοίτα να στο πω απλά...

:a016:

MG-KTiNoS
06/09/2012, 21:58
i mama mou leei oti xazos ine aftos pou kani xaza pramata ke ego den exo tdm....:lol:

Περίμενα μια πιο S/M απάντηση…
(έχω και σόνυ α 55 θες τίποτα?)

MG-KTiNoS
06/09/2012, 21:59
:a016:

και ήρθε....

και σιγά μην είσαι το 1%

sniper
06/09/2012, 22:00
sniper το λες σοβαρα οτι δικαβαλο και φορτωμενο δεν μπορει να κανει προσπεραση σε μια νταλικα?
αμα ναι μαλλον συγνωμη που στο λεω το χορνετ σου πρεπει να ηταν μπουρδελο.
μια χαρα προσπερασεις κανει εγω δικαβαλο φορτωμενο σαμαρια 80 λιτρων συν τανκ παγκ στο εξωτερικο που βγηκα φετος σε ιταλικο δρομο που οι νταλικεριδες πανε κοματια σε συγκριση με εδω μια χαρα εκανα προσπερασεις.

οσο αφορα που λες δεν μπορει να στιψει, μια χαρα στριβει και σε μεγαλες ταχυτητες, μπορει να μην εχει την αμεσοτητα ενω ss σε γρηγορες εναλλαγες στροφες αλλα ενταξει καλα παει.
στην πιστα που εχω μπει μεγαρα μια χαρα στιβει αλλα οπως ειπα ποιο πανω δεν ειναι ss.

παντος το καινουργιο χορνετ απο το 7 και μετα νομιζω που φοραει και κινητηρα απο cbr600rr υποβαθμισμενο ειναι σαφως ποιο δυνατα απο τα παλια 98 μεχρι και 6 αν δεν κανω λαθος που φορανε και αλλο πλαισιο.

Κοίτα να δεις γιατί κάπου το έχετε χάσει. Και φορτωμένο πάει κι αξιοπρεπώς αλλά σαν τετρακύλλινδρο και γυμνό αν πας κρουζινγκ με 5-6η και θες να κανεις προσπέραση κατεβαζεις 2-3 ταχύτητες. Δεν έχει τη ροπή για να ανοιξεις το γκάζι, απλά θα βουλιάξεις. Δεν μιλάω για εθνική, που κι εκει λόγω κακής αεροδυναμικής δεν εισαι για πολλά για πολλή ώρα, θα κανεις την προσπέραση εύκολα.

Στα μεγαρα όλα τα μηχανακια πανε, ειναι κοντή και τεχνική πιστα αλλά (μαμά) είναι σουμιές κι αν πιέσεις, θα έχεις σοβαρά θέματα.

Του 7 και μετά δεν έχει κινητήρα του CBR, έχει χτιστεί για το χορνετ από την αρχή, βασισμένο στον κινητήρα του RR. @@ πλαίσιο φοράνε..

ego_o_idios
06/09/2012, 22:03
Κοίτα να δεις γιατί κάπου το έχετε χάσει. Και φορτωμένο πάει κι αξιοπρεπώς αλλά σαν τετρακύλλινδρο και γυμνό αν πας κρουζινγκ με 5-6η και θες να κανεις προσπέραση κατεβαζεις 2-3 ταχύτητες. Δεν έχει τη ροπή για να ανοιξεις το γκάζι, απλά θα βουλιάξεις. Δεν μιλάω για εθνική, που κι εκει λόγω κακής αεροδυναμικής δεν εισαι για πολλά για πολλή ώρα, θα κανεις την προσπέραση εύκολα.

Στα μεγαρα όλα τα μηχανακια πανε, ειναι κοντή και τεχνική πιστα αλλά (μαμά) είναι σουμιές κι αν πιέσεις, θα έχεις σοβαρά θέματα.

Του 7 και μετά δεν έχει κινητήρα του CBR, έχει χτιστεί για το χορνετ από την αρχή, βασισμένο στον κινητήρα του RR. @@ πλαίσιο φοράνε..

re 8a pai makria i valitsa me ta mpourdela? san kati gerontia iste pou tsakonontousan pios exi pio poles anapiries...

banditgr
06/09/2012, 22:48
Η συζήτηση είναι γενικά ακυρη...το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν είχε κάποια στιγμή στη ζωή του ένα 1000ss,άσχετα μάρκας χρονολογιας κλπ. Δεν έχει ιδέα τι σημαίνει γκάζι.Οποτε και οι συγκρίσεις με Tdm κλπ είναι άκυρες,για τον απλό λόγο ότι τα δικυλινδρα δεν πανε να κόντραρουν 1000ss ...και δεν μπορούν,αλλα τουλάχιστον έχουν κανταρια ροπης,ένα 600 ( που το hornet δεν είναι και ss) δεν έχει ουτε καν ροπή.για εμενα τα 600 τετρακυλινδρα είναι τα πιο αδιάφορα μοτο. Είχα απο όλα ....δεν τα έχω καβαλήσει απλα,τα είχα δικά μου.

power hornet
06/09/2012, 22:52

συγνωμη αλλα κανεις λαθος εδω φοραει κινητηρα απο rr και μην επιμενεις σε αυτο το θεμα,απλα ειναι υποβαθμισμενος κινητηρας δεν εχει πως να το πω αλλες ρυθμισεις σε σχεση με ενα rr γιαυτο βγαζει και λιγοτερους ιπους.
μονο που αλαξε πλαισιο απο χαλυβδινο και φοραει αλουμινενιο πλαισιο τεχνολογικα και μονο ειναι σαφως καλυτερο.

αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε ειναι ενα γυμνο μηχανακι,δεν λεω οτι αυτο και μονο.
για τα λεφτα του και αυτα που προσφερει μια χαρα τα κανει.

.υ.γ γιαυτο υπαρχουν και διαφορετικες κατηγοριες μηχανων το καθενα ειναι καλο σε αυτο που ειναι.

7gibernau
06/09/2012, 23:06
Κάτι τέτοια θρεντς θα τα βλέπουν τα παιδιά μας και ο Μητσοτάκης και θα γελάνε....

SVX
06/09/2012, 23:18
έκανα μια πολύ ωραία κόντρα με ένα γκρι TDM στην εθνική στον Κηφισό ανάβαση η οποία εξελίχτηκε σε τρελές σφήνες με χιλιόμετρα από 140 μέχρι 200+ και τελείωσε στα βόρεια προάστια

Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον TDMάκια γιατί το έλεγε η ψυχή του και δεν έκοψε καθόλου ακόμα και όταν το "παιχνίδι μας" είχε γίνει επικίνδυνο σε κάποια φάση και δεύτερον αν δει αυτό το μήνυμα να μου στείλει ένα pm για να το ξανακάνουμε! :ninja:

http://www.youtube.com/watch?v=FCfjpKEoqEI

267627

trelf
07/09/2012, 01:27

βαριεμαι να μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ....παρολο το προκλητικο σου ποστ

ένα πράγμα θα σου πω μόνο ....οι πωλήσεις καταξιώνουν ένα προϊόν στην αγορά....κ δεν τους ενδιαφέρει όλους μόνο το γκάζι και σούζα 1-2-3....

κ για το 990 έχω να πω οτι είναι Κ@@@@ΛΑ ΤΡΕΛΗ !!!!αλλά δεν είναι συνετή επιλογή για πολλούς λόγους ....αλλά που να νιώσεις ....

sniper
07/09/2012, 09:31
συγνωμη αλλα κανεις λαθος εδω φοραει κινητηρα απο rr και μην επιμενεις σε αυτο το θεμα,απλα ειναι υποβαθμισμενος κινητηρας δεν εχει πως να το πω αλλες ρυθμισεις σε σχεση με ενα rr γιαυτο βγαζει και λιγοτερους ιπους.
μονο που αλαξε πλαισιο απο χαλυβδινο και φοραει αλουμινενιο πλαισιο τεχνολογικα και μονο ειναι σαφως καλυτερο.

αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε ειναι ενα γυμνο μηχανακι,δεν λεω οτι αυτο και μονο.
για τα λεφτα του και αυτα που προσφερει μια χαρα τα κανει.

.υ.γ γιαυτο υπαρχουν και διαφορετικες κατηγοριες μηχανων το καθενα ειναι καλο σε αυτο που ειναι.

Δεν κάνω λάθος. Διάβασε τον ειδικό τύπο του 07 όταν πρωτοβγήκε η μηχανή.

Πλαίσιο λες το δοκάρι πάνω το οποίο κουμπώνει ο κινητήρας και το ντεπόζιτο;

Ναι γυμνό μηχανάκι είναι και ναι για τα λεφτά του προσφέρει κάποια (πολλά, λίγα εξαρτάται από τον αναβάτη του). Στους 11 μήνες που το είχα μόνο καλές αναμνήσεις έχω αλλά και κάποιες λίγες όταν το μηχανάκι αποδείχτηκε λίγο γι αυτό που ήθελα.

Τώρα για τις κόντρες με ΤΔΜ κι άλλα 2τροχα μπουρδέλ@ σαν το ΤΔΜ λίγο με νοιάζει. Όσοι γουστάρουν ας τις κάνουν και μετά ας γράφουν στα φόρα ό,τι θέλουν. Εγώ έχω μηχανάκι που δεν κάνει για κόντρες.

Cpt. Haddock
07/09/2012, 09:34
[...]....οι πωλήσεις καταξιώνουν ένα προϊόν στην αγορά....[...]

Ο Τερενς δικαιώνεται :plaf:

[...]
Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) [...]

Ζεφύρι / Ανω Λιόσια?

MG-KTiNoS
07/09/2012, 09:46

Εκεί πάω με το ΧΤ...

sniper
07/09/2012, 09:48

Εκεί πάω με το ΧΤ...

Και φεύγεις με τα πόδια ημίγυμνος.

devil's animal
07/09/2012, 10:02
βαριεμαι να μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ....παρολο το προκλητικο σου ποστ

ένα πράγμα θα σου πω μόνο ....οι πωλήσεις καταξιώνουν ένα προϊόν στην αγορά....κ δεν τους ενδιαφέρει όλους μόνο το γκάζι και σούζα 1-2-3....

κ για το 990 έχω να πω οτι είναι Κ@@@@ΛΑ ΤΡΕΛΗ !!!!αλλά δεν είναι συνετή επιλογή για πολλούς λόγους ....αλλά που να νιώσεις ....

δυστυχως εχουμε μαθει να λεμε οτι απο την στιγμη που ενα προϊον πουλαει ειναι και καλο...:rolleyes:
μεγαλυτερη φενακη απο αυτο δεν υπαρχει, γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας στους ελληνες αναβατες...
ενα απλο παραδειγμα:
ειναι 1000? τσεκ
εχει το χαρακτηρισμο on-off? τσεκ
ειναι εμφανισιακα "μηχαναρα"? τσεκ
εχει ροπη? τσεκ
εχει κ@υλωτικο ηχο με aftermarket? τσεκ

ΑΡΑ ειναι και γ@μω τα μηχανακια ακομα και για το 2012!!:rolleyes:

επισης θα ηθελα να μου πεις τους (πολλους?) λογους που καποιος ΠΡΕΠΕΙ να επιλεξει το TDM σε αντιθεση με το 990 (περαν της τιμης) και γιατι ΕΣΥ δεν εχεις ακομα το υπερεργαλειο και εχεις το 990....

transalpblack
07/09/2012, 10:17
και μετα λενε καγκουρες ΜΟΝΟ τους TDMαδες.

ρε πατε καλα????????

τουλαχιστον πες μας ποιος την ειχε μεγαλυτερη γιατι μας τρωει η αγωνια !!!!

Ο μόνος λόγος που διάβασα αυτό το θέμα είναι γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις!!!

trelf
07/09/2012, 11:47
δυστυχως εχουμε μαθει να λεμε οτι απο την στιγμη που ενα προϊον πουλαει ειναι και καλο...:rolleyes:
μεγαλυτερη φενακη απο αυτο δεν υπαρχει, γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας στους ελληνες αναβατες...
ενα απλο παραδειγμα:
ειναι 1000? τσεκ
εχει το χαρακτηρισμο on-off? τσεκ
ειναι εμφανισιακα "μηχαναρα"? τσεκ
εχει ροπη? τσεκ
εχει κ@υλωτικο ηχο με aftermarket? τσεκ

ΑΡΑ ειναι και γ@μω τα μηχανακια ακομα και για το 2012!!:rolleyes:

επισης θα ηθελα να μου πεις τους (πολλους?) λογους που καποιος ΠΡΕΠΕΙ να επιλεξει το TDM σε αντιθεση με το 990 (περαν της τιμης) και γιατι ΕΣΥ δεν εχεις ακομα το υπερεργαλειο και εχεις το 990....

φιλε μου το ειχα το tdm...το εδωσα για να δοκιμασω κατι διαφορετικο,το οποιο και αυτο θα το δωσω καποια στιγμη και θα παρω κατι αλλο....και παει λεγοντας....διοτι η μηχανη για μενα αυτη τη στιγμη εξυπηρετει κ@@λα και μονο......

ποια τα πλεονεκτηματα του tdm;;;

1)και το βασικοτερο.....με 120 στην εθνικη καιει 4 λτ/100χμ....ενω αντιστοιχα το 990 δεν κατεβαινει τα 6 λτ/100....33% περισσοτερη καταναλωση με την πιο οικονομικη οδηγηση....6 λτ/100χμ θα καψει το tdm με 150-160 σταθερα ταχυτητα ταξιδιου....ΧΩΡΙΣ υπερβολες...βρες μου ενα μηχανακι που κανει αυτα που κανει το tdm στον ιδιο βαθμο και καιει τοσο....εχεις ιδεα ποσο καιει η varadero?το africa?τα 600 4-κυλινδρα;
2)δεν ζηταει ουτε ευρω.....αριστη αξιοπιστια....
3)χαμηλες θερμοκρασιες στην πολη σε σχεση με το 990

σε ολα τα υπολοιπα σε σχεση ,με το 990 χανει...στησιμο....φρενα.....νευρο....για λιγο,αλλα χανει...μπορει να μην παιρνει αριστα,αλλα παιρνει πολυ καλο βαθμο....γι αυτο το λογο το θεωρω ολοκληρωμενο μηχανακι.....ειναι μια μηχανη που κανει τα παντα,μπορει τιποτα να μην τα κανει τελεια,αλλα σε πολυ καλο βαθμο!γι αυτο το θεωρω συνετη επιλογη....ειναι μηχανη....ειναι εργαλειο δουλειας....το καβαλας με μαγιο,με σορτς,με κοστουμι.....κυκλοφορει σε πολη ανετα...κτλ κτλ...τα κανει ολα!

και οι πωλησεις δεν λενε οτι ενα προιον ειναι το καλυτερο απ ολα σε ολους τους τομεις.....αλλα σιγουρα δηλωνουν ενα προιον που μπορει και ικανοποιει επαξια ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αγοραστικου κοινου,και δεν μπορω να διαβαζω σχολια που στερουν του σεβασμου που του αξιζει...

Cpt. Haddock
07/09/2012, 11:52
1)και το βασικοτερο.....με 120 στην εθνικη καιει 4 λτ/100χμ....ενω αντιστοιχα το 990 δεν κατεβαινει τα 6 λτ/100....33% περισσοτερη καταναλωση με την πιο οικονομικη οδηγηση....6 λτ/100χμ θα καψει το tdm με 150-160 σταθερα ταχυτητα ταξιδιου....ΧΩΡΙΣ υπερβολες...βρες μου ενα μηχανακι που κανει αυτα που κανει το tdm στον ιδιο βαθμο και καιει τοσο....εχεις ιδεα ποσο καιει η varadero?το africa?τα 600 4-κυλινδρα;[...]

Ειπαμε να υπερβαλλουμε, αλλα σε λογικα πλαίσια...

trelf
07/09/2012, 11:59

αμφιβαλλεις για την καταναλωση που αναφερω στις ταχυτητες αυτες;;..... φιλε μου ψαξε το λιγο παραπανω,ξερω τι σου λεω...

Cpt. Haddock
07/09/2012, 12:05
Ναι, αμφιβαλλω. Δε λεω οτι λες ψεματα, απλα υπερβαλεις θετικα ως προς το μηχανακι που είχες. Εκτος εαν εννοεις σε τρελα ευνοϊκές συνθηκες (ουριος ανεμος, κατηφορα, μονοκαβαλος, χωρις βαλιτσες), τοτε ναι, για λιγο ετσι ειναι οι καταναλωσεις.

Αλλα σε μεσο όρο τα νουμερα που λες τα θεωρω υπερβολη. Διοτι και με το Tiger εαν πας σταθερα 140 και σε ευνοϊκες συνθηκες θα καταληξει μετα απο καποια ωρα να δειχνει ο δεικτης στιγμιαιας καταναλωσης γυρω στα 5lt. Aπλα ποτέ δε μπορεις να πας σταθερα, οποτε η μεση καταναλωση (που μας ενδιαφερει φυσικα) ειναι σαφως υψηλότερη.

Οταν δε, υπάρχει το 1050 στην πιατσα, απορω γιατι μιλαμε ακομα για το TDM :smokin:

sapila racing
07/09/2012, 12:07
Οταν δε, υπάρχει το 1050 στην πιατσα, απορω γιατι μιλαμε ακομα για το TDM :smokin:

Γιατί TDM εχουν πάρει όλοι, αρα ειναι το πιο καλό.
Οπως και το Huyndai Accent ενα πράμα. ;)

Cpt. Haddock
07/09/2012, 12:09
Σωστα! :a10:

Απορια (που σκεφτομαι να μπω στο ΤΔΜ φορουμ και να τη γραψω - πριν φαω το μπαν): Οσοι παιρνουν ΤΔΜ υποχρεωτικα καταθετουν κρανος/γαντια/μπουφαν κλπ με την αγορα? Τα παιρνουν πισω όταν το πουλησουν? :p

devil's animal
07/09/2012, 12:17
φιλε μου το ειχα το tdm...το εδωσα για να δοκιμασω κατι διαφορετικο,το οποιο και αυτο θα το δωσω καποια στιγμη και θα παρω κατι αλλο....και παει λεγοντας....διοτι η μηχανη για μενα αυτη τη στιγμη εξυπηρετει κ@@λα και μονο......

ποια τα πλεονεκτηματα του tdm;;;

1)και το βασικοτερο.....με 120 στην εθνικη καιει 4 λτ/100χμ....ενω αντιστοιχα το 990 δεν κατεβαινει τα 6 λτ/100....33% περισσοτερη καταναλωση με την πιο οικονομικη οδηγηση....6 λτ/100χμ θα καψει το tdm με 150-160 σταθερα ταχυτητα ταξιδιου....ΧΩΡΙΣ υπερβολες...βρες μου ενα μηχανακι που κανει αυτα που κανει το tdm στον ιδιο βαθμο και καιει τοσο....εχεις ιδεα ποσο καιει η varadero?το africa?τα 600 4-κυλινδρα;
2)δεν ζηταει ουτε ευρω.....αριστη αξιοπιστια....
3)χαμηλες θερμοκρασιες στην πολη σε σχεση με το 990

σε ολα τα υπολοιπα σε σχεση ,με το 990 χανει...στησιμο....φρενα.....νευρο....για λιγο,αλλα χανει...μπορει να μην παιρνει αριστα,αλλα παιρνει πολυ καλο βαθμο....γι αυτο το λογο το θεωρω ολοκληρωμενο μηχανακι.....ειναι μια μηχανη που κανει τα παντα,μπορει τιποτα να μην τα κανει τελεια,αλλα σε πολυ καλο βαθμο!γι αυτο το θεωρω συνετη επιλογη....ειναι μηχανη....ειναι εργαλειο δουλειας....το καβαλας με μαγιο,με σορτς,με κοστουμι.....κυκλοφορει σε πολη ανετα...κτλ κτλ...τα κανει ολα!

και οι πωλησεις δεν λενε οτι ενα προιον ειναι το καλυτερο απ ολα σε ολους τους τομεις.....αλλα σιγουρα δηλωνουν ενα προιον που μπορει και ικανοποιει επαξια ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αγοραστικου κοινου,και δεν μπορω να διαβαζω σχολια που στερουν του σεβασμου που του αξιζει...

οσο αφορα τις καταναλωσεις μου φαινεται και εμενα λιγο υπεραισιοδοξο το 4λ/100χλμ...
ακομα και ετσι να ειναι ομως, υπαρχει ενα BMW 800 που ειναι σαφως οικονομικοτερο και πολυ πιο "στημενο" απο το TDM...
το θεμα της αξιοπιστιας πλεον παιζει παντου...
τωρα για την ζεστη, δεν νομιζω οτι παραπονιουνται πολλοι γι'αυτο απο την στιγμη που το μηχανακι τους αποζημιωνει σε δεκαδες αλλους τομεις...

το TDM μπορει να ειναι καλο για να σε παει απο το Α σημειο στο Β αλλα...
δεν θα σε παει αν παρεμβαλλεται χωμα...
δεν θα σε παει πλαγιολισθαινοντας και ντριφταροντας σε καθε εξοδο...
δεν θα σε παει με νευρο..
κλπ..κλπ..

nassosxlvbros
07/09/2012, 12:17

δηλαδή αυτό:
με το 990 χανει...στησιμο....φρενα.....νευρο....για λιγο,αλλα χανει...μπορει να μην παιρνει αριστα,αλλα παιρνει πολυ καλο βαθμο....γι αυτο το λογο το θεωρω ολοκληρωμενο μηχανακι.....ειναι μια μηχανη που κανει τα παντα,μπορει τιποτα να μην τα κανει τελεια,αλλα σε πολυ καλο βαθμο!γι αυτο το θεωρω συνετη επιλογη....ειναι μηχανη....ειναι εργαλειο δουλειας....το καβαλας με μαγιο,με σορτς,με κοστουμι.....κυκλοφορει σε πολη ανετα...κτλ κτλ...τα κανει ολα!

δεν το θεωρείς υπερβολή; από το 990 χάνει λίγο σε στήσιμο φρένα νεύρο; ΛΙΓΟ; μάλλον πρέπει να κυκλοφοράνε 2 ειδών TDM...απλό και .... RR!

πάντως αν δε κοπεί το "λίγο" θα σκοτώσω όλα τα παιδάκια στο λεωφορείο...

υγ όσο για κατανάλωση,με 100-110 κμ Αθήνα Πύργο με το χόρνετ μόνος χωρίς ζελατίνες κλπ πήγα με 1 γέμισμα...;)

trelf
07/09/2012, 12:18
Ναι, αμφιβαλλω. Δε λεω οτι λες ψεματα, απλα υπερβαλεις θετικα ως προς το μηχανακι που είχες. Εκτος εαν εννοεις σε τρελα ευνοϊκές συνθηκες (ουριος ανεμος, κατηφορα, μονοκαβαλος, χωρις βαλιτσες), τοτε ναι, για λιγο ετσι ειναι οι καταναλωσεις.

Αλλα σε μεσο όρο τα νουμερα που λες τα θεωρω υπερβολη. Διοτι και με το Tiger εαν πας σταθερα 140 και σε ευνοϊκες συνθηκες θα καταληξει μετα απο καποια ωρα να δειχνει ο δεικτης στιγμιαιας καταναλωσης γυρω στα 5lt. Aπλα ποτέ δε μπορεις να πας σταθερα, οποτε η μεση καταναλωση (που μας ενδιαφερει φυσικα) ειναι σαφως υψηλότερη.

διαβασε ενα παλιοτερο ποστ μου σε φιλικο φορουμ..."http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=24471.msg276370#msg276370"....εχε κατα νου οτι στο ποστ αναφερω ταχυτητες στην εθνικη με 150-160....και για 35 χιλ 180χμ/ωρα....και μετρησα καταναλωση 5.5/100 συμφωνα με τα λιτρα που ελεγε το μηχανημα στο βενζιναδικο και τα διανυθεντα χιλιομετρα....

οποτε με 110-120 αν πας σε εθνικη σταθερα....μην αποκλειεις το 4λτ/100....το οποιο το εχω μετρησει αλλη φορα που τεσταρα παλι καταναλωσεις....

υ.γ.:γνωριζω οτι τα κοντερ κλεβουν στην καταναλωση...το ιδιο κανει το αυτοκινητο μου...

δεν ειπα ειναι το πιο καλο....ειπα οτι ειναι ισως η πιο συνετη επιλογη....value for money.....

sniper
07/09/2012, 12:20

Είσαι προβοκάτωρας.. Εγώ με το 954 έκανα μια φορά 348 χλμ πριν μου ανάψει το λαμπακι (15lt)... 4,3 lt/km... παίζει να σκεφτόμουν την αυτοκτονία εκείνες τις τραγικές ώρες...

trelf
07/09/2012, 12:24
οσο αφορα τις καταναλωσεις μου φαινεται και εμενα λιγο υπεραισιοδοξο το 4λ/100χλμ...
ακομα και ετσι να ειναι ομως, υπαρχει ενα BMW 800 που ειναι σαφως οικονομικοτερο και πολυ πιο "στημενο" απο το TDM...
το θεμα της αξιοπιστιας πλεον παιζει παντου...
τωρα για την ζεστη, δεν νομιζω οτι παραπονιουνται πολλοι γι'αυτο απο την στιγμη που το μηχανακι τους αποζημιωνει σε δεκαδες αλλους τομεις...

το TDM μπορει να ειναι καλο για να σε παει απο το Α σημειο στο Β αλλα...
δεν θα σε παει αν παρεμβαλλεται χωμα...
δεν θα σε παει πλαγιολισθαινοντας και ντριφταροντας σε καθε εξοδο...
δεν θα σε παει με νευρο..
κλπ..κλπ..

συμφωνω! γι αυτο εχω το 990 φιλε μου :)

https://www.youtube.com/watch?v=oVGry7-gZkg

Cpt. Haddock
07/09/2012, 12:26
[...]υ.γ.:γνωριζω οτι τα κοντερ κλεβουν στην καταναλωση...το ιδιο κανει το αυτοκινητο μου...
[...]

Δεν κλεβουν τα κοντερ στην καταναλωση, κλεβουν στα χιλιομετρα, αρα πας με λιγοτερα απ' οσα νομιζεις. Επισης κλεβουν οι αντλιες των βενζιναδων :lol:

Εχε υποψη σου οτι εαν πραγματικα θες να βρεις τιμες καταναλωσεων δε φτανει η μια φορα μετρηση σε τυχαιες συνθηκες σε τυχαιο βενζιναδικο. Θελει πολλες μετρησεις και φουλαρισμα σε διαφορα βενζιναδικα ωστε να μειώσεις το σφαλμα. Αυτο που εβγαλες εσυ ειναι μια τιμη, την "αισιοδοξισες" :lol: και λιγο (το 'χω κανει κι εγω το λαθος), αλλα στατιστικα δε λεει τιποτα.

Για να υπολογισω τελικα ποσο καιει το tiger, μετρησα πολλες φορες τις καταναλωσεις στη διαδρομη Αθηνα-Πρεβεζα, με διαφορες συνθηκες (κρυο, ζεστη, αερα) και χρησιμοποιώντας τυχαια βενζιναδικα.

Μονον οταν αρχισαν να συμφωνουν (+/- ενα μικρο σφαλμα) οι υπολογισμοι vs ενδειξεις vs λιτρα βενζιναδικου, εφτασα σε αποδεκτο νουμερο, μεικτης διαδρομης και όχι ιδανικών συνθηκων εθνικης.

Είσαι προβοκάτωρας.. Εγώ με το 954 έκανα μια φορά 348 χλμ πριν μου ανάψει το λαμπακι (15lt)... 4,3 lt/km... παίζει να σκεφτόμουν την αυτοκτονία εκείνες τις τραγικές ώρες...

Ναι, ειμαι. Και περισυ στην ΠΣΚ που γυρισα με διαλυμενο πισω λαστιχο και με μαξ 100 χαω στο δρομο, ειδα καποια στιγμη στο τριπ κομπιουτερ αυτονομια... 400χλμ :lol:

Δεν το εχω ξαναδει απο τοτε

trelf
07/09/2012, 12:28

εδω παντως το 954 fireblade λεει 18 λιτρα τεποζιτο και 3.5 λιτρα ρεζερβα.... οποτε μηπως εκαψες 18 λτρα για 348;;; 5.1 λτ/100 δηλαδη....

http://www.motomag.gr/moto/index.php?option=com_k2&view=item&id=82:honda-cbr-1000rr-fireblade-2004-2007&Itemid=147&tmpl=component&print=1

Cpt. Haddock
07/09/2012, 12:30
[...]δεν ειπα ειναι το πιο καλο....ειπα οτι ειναι ισως η πιο συνετη επιλογη....value for money.....

Πραγματικο value for money ειναι το Vstrom650, κανενα αλλο.

trelf
07/09/2012, 12:33
Δεν κλεβουν τα κοντερ στην καταναλωση, κλεβουν στα χιλιομετρα, αρα πας με λιγοτερα απ' οσα νομιζεις. Επισης κλεβουν οι αντλιες των βενζιναδων :lol:

Εχε υποψη σου οτι εαν πραγματικα θες να βρεις τιμες καταναλωσεων δε φτανει η μια φορα μετρηση σε τυχαιες συνθηκες σε τυχαιο βενζιναδικο. Θελει πολλες μετρησεις και φουλαρισμα σε διαφορα βενζιναδικα ωστε να μειώσεις το σφαλμα. Αυτο που εβγαλες εσυ ειναι μια τιμη, την "αισιοδοξισες" :lol: και λιγο (το 'χω κανει κι εγω το λαθος), αλλα στατιστικα δε λεει τιποτα.

δεν εχεις αδικο...εχω κανει πολλες μετρησεις και ιδιως τωρα με το 990 που τσουζει σε μεγαλες ταχυτητες....στα ταξιδια το παω παντα 120-140....και μετραω συνεχεια καταναλωσεις...

το tiger ποσο καιει αληθεια; δωσε μια εικονα σε πολη χαλαρα και πιεσμενα....και σε ταξιδια αντιστοιχα....

sniper
07/09/2012, 12:34
εδω παντως το 954 fireblade λεει 18 λιτρα τεποζιτο και 3.5 λιτρα ρεζερβα.... οποτε μηπως εκαψες 18 λτρα για 348;;; 5.1 λτ/100 δηλαδη....

http://www.motomag.gr/moto/index.php?option=com_k2&view=item&id=82:honda-cbr-1000rr-fireblade-2004-2007&Itemid=147&tmpl=component&print=1

Κοιτάς λαθος μηχανάκι.

sniper
07/09/2012, 12:35
...
το tiger ποσο καιει αληθεια; δωσε μια εικονα σε πολη χαλαρα και πιεσμενα....και σε ταξιδια αντιστοιχα....

Μείνε στο χαλαρά και στα ταξίδια ρε παιδί μου.. :bawl:

trelf
07/09/2012, 12:37
Πραγματικο value for money ειναι το Vstrom650, κανενα αλλο.

ειναι σιγουρα πολυ πολυ καλη επιλογη για all around μηχανη......συγκριτικα με το tdm δε νομιζω η καταναλωση να διαφερει και πολυ,λογω V....και σε επιδοσεις εχουν διαφορα... η ανεση σε μεγαλες ταχυτητες,αεροδυναμικα μου λενε οτι κουναει ολοκληρο μετα τα 160....ομως εχει χαμηλοτερα τελη και πιο οικονομικη τιμη.......

Μείνε στο χαλαρά και στα ταξίδια ρε παιδί μου.. :bawl:

χαχαχα

trelf
07/09/2012, 12:38
Κοιτάς λαθος μηχανάκι.

χχμμμ...σορρυ....

Cpt. Haddock
07/09/2012, 12:46

Για πόλη δεν ξερω, αλλα μιλωντας για τη συγκεριμενη διαδρομη που σου ανεφερα και ξεκινωντας απο Παγκρατι για Πρεβεζα, με πολυ χαλαρη οδηγηση η μεση καταναλωση ειναι 6.2/100 και με πιο νορμαλ (αλλα παλι χαλαρη) ειναι 6.6. Αυτο μετρημενο πολλες φορες και παντα τριβαλιτσος, εχω καταληξει σε αυτο το ευρος καταναλωσης.

Ειναι καλη διαδρομη για μετρηση γιατι περιλαμβανει πολη, εθνικη, εθνικη της συμφορας, επαρχιακο με ανηφορες, εθνικη, επαρχιακο, επαρχιακο στενο. Οποτε σου δινει πληρη εικόνα.

Πολυ χαλαρη εννοω 120-130 μαξ στην εθνικη και στο επαρχιακο, προσπερασεις χωρις τρελα κατεβασματα
Χαλαρη εννοω 130-140 (αντε και λιγο 150) και λιγο πιο "ζωηρα" προσπερασματα.

Φυσικά εχουν υπαρξει και εξαιρεσεις όπως μια φορα που πηγα πραγματικα πολυ χαλαρα και απο Αθηνα εβαλα βενζινη στην Αμφιλοχια (340 χλμ περιπου) και παλι μονο 15 λιτρα (συμφωνα με το βενζιναδικο), επισης μια φορα που γυρνουσα και ειχε πολυ ισχυρο δυτικο ανεμο (αρα ουριος) και πηγαινα με 160 κι εβλεπα στο τριπ να δειχνει πολυ χαμηλες τιμες.

Και μια φορα που το γ@μησα τελειως και δε θες να ξερεις ποσο εκαψε :cry:

edit: 310 ειναι η Αμφιλοχια.

trelf
07/09/2012, 12:50
Για πόλη δεν ξερω, αλλα μιλωντας για τη συγκεριμενη διαδρομη που σου ανεφερα και ξεκινωντας απο Παγκρατι για Πρεβεζα, με πολυ χαλαρη οδηγηση η μεση καταναλωση ειναι 6.2/100 και με πιο νορμαλ (αλλα παλι χαλαρη) ειναι 6.6. Αυτο μετρημενο πολλες φορες και παντα τριβαλιτσος, εχω καταληξει σε αυτο το ευρος καταναλωσης.

Ειναι καλη διαδρομη για μετρηση γιατι περιλαμβανει πολη, εθνικη, εθνικη της συμφορας, επαρχιακο με ανηφορες, εθνικη, επαρχιακο, επαρχιακο στενο. Οποτε σου δινει πληρη εικόνα.

Πολυ χαλαρη εννοω 120-130 μαξ στην εθνικη και στο επαρχιακο, προσπερασεις χωρις τρελα κατεβασματα
Χαλαρη εννοω 130-140 (αντε και λιγο 150) και λιγο πιο "ζωηρα" προσπερασματα.

Φυσικά εχουν υπαρξει και εξαιρεσεις όπως μια φορα που πηγα πραγματικα πολυ χαλαρα και απο Αθηνα εβαλα βενζινη στην Αμφιλοχια (340 χλμ περιπου) και παλι μονο 15 λιτρα (συμφωνα με το βενζιναδικο), επισης μια φορα που γυρνουσα και ειχε πολυ ισχυρο δυτικο ανεμο (αρα ουριος) και πηγαινα με 160 κι εβλεπα στο τριπ να δειχνει πολυ χαμηλες τιμες.

Και μια φορα που το γ@μησα τελειως και δε θες να ξερεις ποσο εκαψε :cry:

edit: 310 ειναι η Αμφιλοχια.

χαχαχαχα.....εαν δεν εφυγες τα 9-10 λτ/100χμ δεν με τρομαζεις....ειναι πλεον με το 990 γνωστες καταναλωσεις.......

sniper
07/09/2012, 12:54
χαχαχαχα.....εαν δεν εφυγες τα 9-10 λτ/100χμ δεν με τρομαζεις....ειναι πλεον με το 990 γνωστες καταναλωσεις.......

Τα 15/100 σε τρομάζουν; :mad:

endopandou
Γεια και χαρά σε όλους

trelf ερώτηση: Πως καταφέρνεις να κάνεις ταξίδι με 120; Σχεδόν σκορτσάρει με αυτά τα χλμ. Ασε τους κραδασμούς.

Επίσης το v-strom δεν κουνάει καθόλου στα 160. Το πρόβλημα είναι πως η μαμά ζελατίνα απο τα 150 και πάνω δημιουργεί κραδασμούς στο κράνος λόγω σχήματος.

nassosxlvbros
Μην πάρετε Hornet...δεν είναι καλά...:)
http://www.youtube.com/watch?v=9bT8luiDMeM

http://www.youtube.com/watch?v=Z0B87PHoyTQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=wM4f0Fdk3BU

χάλια λέμε...http://www.youtube.com/watch?v=fz4HZmgLGkE&feature=related

και μου μπαίνουν και κάτι τέτοιες off road ιδέες....: http://www.youtube.com/watch?v=N-DuzXcQ4qM&feature=relmfu :eek:

VASOS
07/09/2012, 12:55
...
υγ όσο για κατανάλωση,με 100-110 κμ Αθήνα Πύργο με το χόρνετ μόνος χωρίς ζελατίνες κλπ πήγα με 1 γέμισμα...;)

Ρε πστ μου βγάζει και η honda v-strom? Μπράβο Honda...

nassosxlvbros
07/09/2012, 12:57
Ναι αλλά ΔΕΝ θες να ακούσεις και μέγιστη,δε θες.....:cry:

trelf
07/09/2012, 12:59
Τα 15/100 σε τρομάζουν; :mad:

:eek:
Με τι εχεις δει τετοιες καταναλωσεις;;;;;;;; ελεος!!!!!

Γεια και χαρά σε όλους

trelf ερώτηση: Πως καταφέρνεις να κάνεις ταξίδι με 120; Σχεδόν σκορτσάρει με αυτά τα χλμ. Ασε τους κραδασμούς.

Επίσης το v-strom δεν κουνάει καθόλου στα 160. Το πρόβλημα είναι πως η μαμά ζελατίνα απο τα 150 και πάνω δημιουργεί κραδασμούς στο κράνος λόγω σχήματος.

οριακα στο σκορτσαρισμα.......πολυ σταθερο γκαζι,τρελη υπομονη.....και παιζοντας κορωνα/γραμματα να πεθανω απο βαρεμαρα.....

sniper
07/09/2012, 13:03
:eek:
Με τι εχεις δει τετοιες καταναλωσεις;;;;;;;; ελεος!!!!!

...

Με το προηγουμενο 954 που είχα.. Αθήνα-Αγ. Κων/νος 55'.

VASOS
07/09/2012, 13:03
Εγώ πραγματικά απορώ με τον sniper που είχε τέτοιο διαμάντι και το πούλησε. μλακία φίλος.

trelf
07/09/2012, 13:04
Μην πάρετε Hornet...δεν είναι καλά...:)
http://www.youtube.com/watch?v=9bT8luiDMeM

http://www.youtube.com/watch?v=Z0B87PHoyTQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=wM4f0Fdk3BU

χάλια λέμε...http://www.youtube.com/watch?v=fz4HZmgLGkE&feature=related

και μου μπαίνουν και κάτι τέτοιες off road ιδέες....: http://www.youtube.com/watch?v=N-DuzXcQ4qM&feature=relmfu :eek:

αααα ρε γμτ....πως ροπιαζουν ετσι ψηλα τα 4-κυλινδρα...τελικα δεν μπορεις να τα εχεις ολα με ενα μηχανακι....οποτε θα παρω και δευτερο!!!! ;)

ο τυπος με το R1 δεν παιζεται....χαχα!

Με το προηγουμενο 954 που είχα.. Αθήνα-Αγ. Κων/νος 55'.

αυτα ειναι!!!

sniper
07/09/2012, 13:06
Εγώ πραγματικά απορώ με τον sniper που είχε τέτοιο διαμάντι και το πούλησε. μλακία φίλος.

Δεν σας καταλαβα, τι πούλησα;

sniper
07/09/2012, 13:06
αααα ρε γμτ....πως ροπιαζουν ετσι ψηλα τα 4-κυλινδρα...τελικα δεν μπορεις να τα εχεις ολα με ενα μηχανακι....οποτε θα παρω και δευτερο!!!! ;)

ο τυπος με το R1 δεν παιζεται....χαχα!

αυτα ειναι!!!

Είχε 0.70 τότε η βενζίνη... ίσως και λιγότερα..

Το χόρνετ παιζει και με κανενα VTR που δεν πάνε κ αυτά βήμα;

Χαλαρώστε... σε λιγο θα δείτε και τελικές 240ρες... :bawl:

Cpt. Haddock
07/09/2012, 13:07
οριακα στο σκορτσαρισμα.......πολυ σταθερο γκαζι,τρελη υπομονη.....και παιζοντας κορωνα/γραμματα να πεθανω απο βαρεμαρα.....

Που σημαινει οτι ειναι μη ρεαλιστικές συνθηκες οδηγησης, αρα τα νουμερα που σου δινει αυτη η περιπτωση αξιζουν μονο ως καταγραφη του "ελαχιστου" και οχι ως "μεση καταναλωση" που ειναι και το ζητουμενο. ;)

Κι εμενα μου εδειξε αυτονομια 400χλμ (δηλαδη με 20 λιτρα ντεποζιτο ήμουν κατω απο 5λτ/100χλμ), αλλα οδηγουσα (όπως προανεφερα) με μαξ 100 στις ευθειες του Θεσσαλικου καμπου. Κατι που ομως δε θα το ξανακανω (ελπιζω :lol: ) ποτε.

:beer:

endopandou
07/09/2012, 13:20
οριακα στο σκορτσαρισμα.......πολυ σταθερο γκαζι,τρελη υπομονη.....και παιζοντας κορωνα/γραμματα να πεθανω απο βαρεμαρα.....[/QUOTE]

Πάντως αυτές οι ταχύτητες για τέτοια μηχανήματα δεν πάνε πιστεύω. Το έκανα 1 φορά με το ΚΤΜ club και δεν μου άρεσε. (να με περάσει fiat 127 ήταν κάπως...)
Απλά τα 120-130 δικάβαλο τα σηκώνουν και τα 250άρια με κάποιες ανάλογες παραχωρήσεις.
Φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, τι αρέσει στον καθένα και πόσο αντέχει τις βενζίνες δεν σηκώνει κριτική.

nassosxlvbros
07/09/2012, 13:23

Αν θυμάμαι από παλιό σου πόστ είναι αυτό το 954 που έγινε της "αναλήψεως" ; :(

που να τους σαπίσει η τσαπού τους....

VASOS
07/09/2012, 13:26

το hornet το 600 λέμε. και πήρες 954? δεν σε καταλαβαίνω...:lol:

sniper
07/09/2012, 13:29
Αν θυμάμαι από παλιό σου πόστ είναι αυτό το 954 που έγινε της "αναλήψεως" ; :(

που να τους σαπίσει η τσαπού τους....

Ναι.

TROOPER
07/09/2012, 13:29
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

ξεκιναει ενα θρεντ με tdm vs pornet που πηγαιναν με 200 (αλλα τους ειχε στον καθρεφτη ενα glx) και φτασαμε να αναλυουμε το αν ειναι value for money το v-strom δλδ η η κουβεντα παει απο το κακο στο χειροτερο η εχει ερθει νεα παρτιδα ναρκωτικων τρομερα βελτιωμενη!!!!!

ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ!!!!!!!!!!:hunter::hunter::hunter:

sniper
07/09/2012, 13:31
το hornet το 600 λέμε. και πήρες 954? δεν σε καταλαβαίνω...:lol:

CBR600FiS πήρα.

Μια χαρά ήταν το χορνετάκι λέμε γι αυτό που ήταν όμως. Τίποτα παραπάνω ή παρακάτω.

MG-KTiNoS
07/09/2012, 13:31
δ

Ξέρεις τι λες τώρα…?
Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα γιατί να πάρω Χιουντάι και όχι πορσικό !
ΑΥΤΟ ΛΕΣ

sniper
07/09/2012, 13:32
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

ξεκιναει ενα θρεντ με tdm vs pornet που πηγαιναν με 200 (αλλα τους ειχε στον καθρεφτη ενα glx) και φτασαμε να αναλυουμε το αν ειναι value for money το v-strom δλδ η η κουβεντα παει απο το κακο στο χειροτερο η εχει ερθει νεα παρτιδα ναρκωτικων τρομερα βελτιωμενη!!!!!

Εσύ είχες fazer... κάτσε στην άκρη ρε μπαγλαμα που ήθελες και πίστα με το @δι.

VASOS
07/09/2012, 13:33
CBR600FiS πήρα.

Μια χαρά ήταν το χορνετάκι λέμε γι αυτό που ήταν όμως. Τίποτα παραπάνω ή παρακάτω.

Αυτό ξέρω και γω. Αλλά για τελικές, καταναλώσεις, ροπές, κρατήματα, αλλαγές 4-5 που λέγονται εδώ μέσα έχω ψιλοφρίξει.

sniper
07/09/2012, 13:33
Ξέρεις τι λες τώρα…?
Αν τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα γιατί να πάρω Χιουντάι και όχι πορσικό !
ΑΥΤΟ ΛΕΣ

Εσύ δλδ αν ειχες τα λεφτά να πάρεις πορσε, θα έπαιρνες χιουντάι;

MG-KTiNoS
07/09/2012, 13:36

Γιατί το τάιγγερ είναι μια κατηγορία πιο πάνω και σε λεφτά.... Άρα ναι σαν το χιουντάι κακό είναι ?
και κάτω από το χιουντάι υπάρχει και το ΚΙΑ (στρόμα)
Κακό είναι?

Όχι φυσικά!
κακό είναι να σκάσεις όλα σου τα λεφτά να πάρεις ςς και μετά να μην έχεις λεφτά να πας πουθενά και να σαπίζει το μηχανάκι στα Μπουρνάζια.

ΝΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΡΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΡΑ ΚΤΜ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ

sniper
07/09/2012, 13:38
Γιατί το τάιγγερ είναι μια κατηγορία πιο πάνω και σε λεφτά.... Άρα ναι σαν το χιουντάι κακό είναι ?
και κάτω από το χιουντάι υπάρχει και το ΚΙΑ (στρόμα)
Κακό είναι?

Όχι φυσικά!
κακό είναι να σκάσεις όλα σου τα λεφτά να πάρεις ςς και μετά να μην έχεις λεφτά να πας πουθενά και να σαπίζει το μηχανάκι στα Μπουρνάζια.

ΝΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΡΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΡΑ ΚΤΜ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ

Ξέρεις τον Τσίου ε; :bawl:

MG-KTiNoS
07/09/2012, 13:38
Εσύ δλδ αν ειχες τα λεφτά να πάρεις πορσε, θα έπαιρνες χιουντάι;
ότι λέω από πάνω
ΑΝ είχα λεφτά ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ δεν θα το κουβέντιαζα και στα @@ μου αν χάλαγε ή αν το έσπαγα ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΑ...
-αλλά δεν έχω-

υγ
και κάνω ντελίβερι με το ΧΤ και μου την πέφτουν οι Ρομά να με φάνε (και δεν κάνω πλάκα)
:lol::lol::lol:

υγ
φυσικά και ξέρω τον Τσίου :lol:

TROOPER
07/09/2012, 13:44
Εσύ είχες fazer... κάτσε στην άκρη ρε μπαγλαμα που ήθελες και πίστα με το @δι.

α ναι συγγνωμη.

εδω ειναι οσοι πανε ταπα και τους χαζευουνε τα glxακια :lol::lol::lol:

g_m900
07/09/2012, 14:03
Τελικο συμπερασμα:

2 μαπα μηχανακια, κανανε κοντρα σε μαπα δρομο.
Νικητης το Glx παρατηρητης !!!

trelf
07/09/2012, 15:32
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

εσύ πες μας εντυπώσειςαπό gxxr σε adv !!!

Manalishi
07/09/2012, 16:00
4l/100χλμ χλωμό σαν ακέραιος...

το λιγότερο που έχω δει είναι 4,6λ/100 σε εκδρομή.

Ακολουθούν τα δύο τελευταία γεμίσματα μου:

+

360,2 χλμ με 16,5 χλμ στην ρεζέρβα.

Γέμισα με 31,49 ευρώ, με 1,799 το λίτρο

Αποτέλεσμα = 17,5 λίτρα

17,5λ στα 360 χλμ εντός πόλης. Κατανάλωση στα 100?? =

+++

326 χλμ, με τα 100 απο αυτά στην πίστα(CSS) και 15χλμ σε ρεζέρβα, γέμισα με 16,9 λίτρα.....5,18λίτρα ανα 100 χλμ.

+++

Captain: οι αντλίες κλέβουν προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω...

pektis
07/09/2012, 16:09
4/100 μονο τα bmw!;)

g_m900
07/09/2012, 16:54
360 αυτονομια μεσα στην πολη;;;
Με 30 πατε;;

TROOPER
07/09/2012, 19:00
εσύ πες μας εντυπώσειςαπό gxxr σε adv !!!

εκει που τελειωνει το ενα αρχιζει το αλλο.

(βαλε ελευθερα οποιο θες εσυ ποιο ειναι το ενα και ποιο το αλλο.οποιο και να βαλεις μεσα θα εισαι).

sniper
07/09/2012, 19:02
360 αυτονομια μεσα στην πολη;;;
Με 30 πατε;;

Που την είδες εσυ την αυτονομία αυτή να λέμε ότι έγινε σε πόλη; Εκτός του ότι δεν γίνεται, θα είχαν πάρει φωτιά τα μοτοσακά.

g_m900
07/09/2012, 19:33
4l/100χλμ χλωμό σαν ακέραιος...

το λιγότερο που έχω δει είναι 4,6λ/100 σε εκδρομή.

Ακολουθούν τα δύο τελευταία γεμίσματα μου:

+

360,2 χλμ με 16,5 χλμ στην ρεζέρβα.

Γέμισα με 31,49 ευρώ, με 1,799 το λίτρο

Αποτέλεσμα = 17,5 λίτρα

17,5λ στα 360 χλμ εντός πόλης. Κατανάλωση στα 100?? =

+++

326 χλμ, με τα 100 απο αυτά στην πίστα(CSS) και 15χλμ σε ρεζέρβα, γέμισα με 16,9 λίτρα.....5,18λίτρα ανα 100 χλμ.

+++

Captain: οι αντλίες κλέβουν προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω...

Εντος πολης δεν γραφει εδω;

kostas777
07/09/2012, 21:41
τελικά η κόντρα είναι για το ποιό μηχανάκι καίει λιγότερο. κάποτε τα στήνανε και μύριζε το σύμπαν καμμένο λάδι! πως γίναμε έτσι ρε;

αυτό με την κατανάλωση.. ας καίει αυτό παραπάνω και φάε λιγότερο :rolleyes:

ρε μπελά που βρήκαμε ρε

έχω κάνει 15χλμ με μια σταγόνα βενζίνης κυριολεκτικά. έσβηνα στις κατηφόρες και τις ανηφόρες με ρελαντί. και γαμώ τις οικονομίες, γυρνάς όλη την ελλάδα με ένα γέμισμα και σου περισσεύει κιόλας

επίσης, όποιος μας λέει μετρήσεις κλπ. ας αναφέρει και το βάρος του, π.χ. κάποιοι είναι τριπλάσιοι από μένα.

LOUKILOUK
07/09/2012, 22:39
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

Και καλά αυτά που είναι και για μηχανάκια..., αυτός ο γκέι ο Λοχίας, που κολλάει...!!!!:confused:

Κατά τα άλλα μπράβο στα παιδιά που απόλαυσαν μια γρήγορη βόλτα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας...
Αντε και στα δικά μας οι στερημένες εδώ στη ξενιτιά...
Τέλος, αυτό που λέει η δική μου εμπειρία, είναι ότι στην Ελλάδα μόνο στις ευθείες (και όχι πάντα...), μετράει το "γκάζι" και το "εργαλείο", όταν αρχίσουν οι στροφές κλαίνε πολλές μανούλες και φυσικά τότε όλες οι κουλομαρίες με τα "εργαλεία" γίνονται πολίτικαλι κορέκτ και θεωρούν "περιθώριο" κάτι πιτσιρικάδες με ροζ παπιά πχ που "στρίβουν δίχως αυριο"...καθημερινά...
Δεν λέω, "παιχταρά" μου, καλό είναι να φοράς το σούπερ ποδοσφαιρικό παπούτσι και την κλιμακούλ εμφάνιση στην προπόνηση στο χόρτο-χαλί με τον σερ Άλεξ Φέργιουσον να σε κοουτσάρει, αλλά πρόσεχε γιατί στις αλάνες κυκλοφορούν κάτι ξυπόλυτα αλάνια με δανεική φανέλα, αλλά με ταλέντο και φαντασία που μπορεί να σε κάνει να ξερνάς από τις "σακούλες" που σε κερνάνε...γατάκια...
;)

:beer::wave2:

Lioulios
08/09/2012, 01:29
εκει που τελειωνει το ενα αρχιζει το αλλο.

(βαλε ελευθερα οποιο θες εσυ ποιο ειναι το ενα και ποιο το αλλο.οποιο και να βαλεις μεσα θα εισαι).

Βάλε και το 950 στην πίστα να μας πεις και εντυπώσεις .

TROOPER
08/09/2012, 01:33
Βάλε και το 950 στην πίστα να μας πεις και εντυπώσεις .

το 950 θελει τη δικη του πιστα και αυτη ειναι κατα σαλλονικα μερια.;)

paco
26/09/2012, 19:57
Μέχρι και σήμερα δεν έχει δει το μύνημα ο TDMάκιας :( και στο forum του TDM δεν μου δέχτηκαν το αίτημα να ανοίξω λογαριασμό... :moutza:

dmf
26/09/2012, 23:03
Εντάξει μη σε παίρνει από κάτω

paco
27/09/2012, 22:36
Θα το ξεπεράσω