View Full Version : Πρώην: 'Kλοπές έξω από γήπεδα, σινεμά κλπ'
SHOOTER045
10/03/2013, 16:17
[QUOTE=bros400pgm;2296712]Προσωπικα εχω να δω εξουσια να κανει περιπολια στην γειτονια μου (10χλμ εξω απο το κεντρο της Πατρας), πανω απο 10 χρονια και επειδη θα καταληξουμε στο τελος οτι η υπηρεσια δεν σας παρεχει τα απαραιτητα μεσα, κανονιστε πρωτα να στησετε σε καθε περιοχη/συνοικια απο ενα περιπολο (οχι για να εξυπηρετει τον τοπικο αρχοντα) και μετα παμε και παρακατω. Αλλωστε, η βλακεια, η χαζομαρα και η επιπολαιοτητα ειναι βασικα γνωρισματα ΚΑΙ της "υπηρεσιας".[/QUOTE
<των ελληνων ειπα>και οι αστυνομικοι ελληνες ειναι,εκτος αν τους θεωρεις αλλογενεις,δεν ξερω τι συμβαινει στη πατρα,ακριβως αλλα πιστευω πως και εκει αν τους φωναξεις για κατι υποπτο θα ερθουν,υπαρχει γενικη οδηγια για περιορισμο των ασκοπων περιπολιων και αρα του κοστους γκεγκε?
Λεφτά για βενζίνη γιόκ δηλαδή, έ;
bros400pgm
10/03/2013, 16:38
Στα παπακια μου αμα γινει το εγκλημα και μετα αφησετε τα everest. Γκεγκε?
SHOOTER045
11/03/2013, 01:46
Λεφτά για βενζίνη γιόκ δηλαδή, έ;
ακριβως :confused:
SHOOTER045
11/03/2013, 02:04
Στα παπακια μου αμα γινει το εγκλημα και μετα αφησετε τα everest. Γκεγκε?
διακρινω ενα μισος ε?στα παπακια μου δεν μπορω να πω εχουν γεμισει απ το γραψε γραψε γκεγκε?οταν καταλαβεις οτι δεν ειναι και superman να ειναι παντου οταν θες,αν το εγκλημε γινεται στα δρυμικλανα και εγω ειμαι τσιμισκη,τοτε ουτε με πυραυλο προλαβαινω,ασε που θα μου πουν πως δεν επρεπε να ειμαι εκει προληπτικα,γιατι στατιστικα στο κεντρο εχει ποιο συχνα συμβαντα-περιστατικα,οταν επειδη τους βλεπεις να πινουν καφε ενω αλλοι δημοσιοι κλεινουν γραφεια και πανε για μπανιο η μπεκρουλιαζουν με τσιπουρα,οταν καταλαβεις πως ειναι η μονη δημοσια υπηρεσια με δικια της αστυνομια(εσωτερικων)οταν σταματησεις την καραμελα με τον καφε στα εβερεστ οταν αλλοι με εξοδα υπουργειου δικου τους πανε ταξιδια στο εξωτερικο(και για να πινουν στα εβερεστ κποιος τους ειπε να ειναι εκει κοντα,και αν ετυχε να ειναι τα εβερεστ και οχι το καφε του στραβογιαννου καλα κανανε και εγω στην θεση τους στα εβερεστ θα πηγαινα για να σπαζονται περισοτερο οι ψυνισμενοι)οταν καταλαβεις οτι ειναι στη μεση του κυκλωνα,λαος απο την μια εντολες και ανωτεροι απο την αλλη,οταν καταλαβεις οτι με τα μεσα που διαθετουν(οι περισοτεροι)πληρωνουν και φτιαχνουν οχηματα και μοτο,ντυνονται και εξοπλιζονται(εχεις δει αλλον δημοσιο να αγοραζει το γραφειο του?να φτιαχνει με δικα του χρηματα το αμαξι του?οταν καταλαβεις μερικα απο αυτα,τοτε ελα να σε κερασω καφε σε οποιο εβερεστ θελεις
SHOOTER045
11/03/2013, 10:09
Παρακαλώ ψυχραιμία...
:smokin::cool::smokin: