PDA

View Full Version : Πρώην: 'Kλοπές έξω από γήπεδα, σινεμά κλπ'

Σελίδες : [1] 2

TheFace
08/10/2012, 19:59
Sorry ρε φιλαρακι, ξερω οτι εχεις τον πονο σου και σου ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να βρεις τον τιγρη σου... ΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλαβω πως στις μερες μας υπαρχει ακομα κοσμος που πηγαινει γηπεδο ή σινεμα με μηχανακι και μαλιστα ακριβο:confused:

akis_trevor
08/10/2012, 21:43
και αν ειναι το μεταφορικο του;

jorgevaldano
08/10/2012, 22:31
ΑΛΛΑ δεν μπορω να καταλαβω πως στις μερες μας υπαρχει ακομα κοσμος που πηγαινει γηπεδο ή σινεμα με μηχανακι και μαλιστα ακριβο:confused:

Φϊλε εσύ το μηχανάκι σου στο σαλόνι το 'χεις;

George_Sp
08/10/2012, 22:35

λογικά δε θα το χει στο σαλόνι....απλά θα είναι από εκείνους που ξέρει οτι βουτάνε στα γήπεδα συνέχεια μηχανάκια....και δη στο Καραισκάκη...και προτιμά να πάει με τον ηλεκτρικό που σε αφήνει ακριβώς απέξω. :)

jorgevaldano
08/10/2012, 22:43
Ναι, ούτε στο γήπεδο, ούτε στο σινεμά, ούτε σε συναυλιακούς χώρους, ούτε στην παραλία αφού είσαι στη θάλασσα και πού να τρέξεις....

Πάει στο καλό για μηχανάκι... :(

xmilo
08/10/2012, 22:54
Εντάξει παιδιά καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλα
Α) δεν πηγαίνω συχνά με τη μηχανή έτυχε τώρα
Β) αυτό είναι το μεταφορικό μου μέσο και δεν μπορώ να συντηρω ενα πάπι η ένα σκουτερ για τις αγγαρειες και τη μηχανη μόνο για βόλτα και καφέ
Γ) με το σκεπτικό αυτο δεν θα πρέπει να πηγαίνω ούτε σινεμα ούτε θέατρο ούτε για ποτό (και στα παραλιακά κλαμπ κλέβουν αβερτα αλλά συνέχεια είναι τιγκα στις μηχανές
τέλος πάντων η μηχανη δεν έχει κανά ιδιαίτερο χαρακτηριστικό εκτός απο Remus η πινακίδα είναι ΟΗΡ 2 δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω γιατί κάνει μπαμ
Ευχαριστω

xmilo
08/10/2012, 23:17
Συγγνώμη και κάτι ακόμα
Αν θεωρείτε ότι έκανα κάποιο έγκλημα που πήγα εκεί με τη μηχανη μου τότε μπορείτε απλά να μην βοηθήσετε δεν χρειάζεται κάτι άλλο
ευχαριστω παιδια να είστε παντα καλα

George_Sp
08/10/2012, 23:47
μην μας αποπαίρνεις.....είναι σίγουρα άσχημο να σου κλέβουν κάτι....και μεις τα πονάμε τα δικά μας.

το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι ξέρουν οτι το παρκινγκ στο γήπεδο είναι νούμερο 1 κίνδυνος όπως και οι συναυλιακοί χώροι....γενικά όπου γίνεται χαμός από κόσμο και είναι αφύλακτη η μηχανή μέσα στο χάος ανάμεσα σε τόσες άλλες.

και αμάξι που είχα ποτέ δε πήρα αυτοκίνητο για γήπεδο ή συναυλία.....παρέα με φίλους είτε συγκοινωνία είτε ταξί. δε γίνεται διαφορετικά.....η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι προτιμότερο να περιορίζεις τη χρήση της αγάπης σου σε ορισμένες περιπτώσεις παρά να την κλαις αργότερα.

τέλος πάντων. εύχομαι να τη βρεις. ανέβασέ μας καμιά φωτογραφία.

BLiTzER
09/10/2012, 01:57
Συγγνώμη και κάτι ακόμα
Αν θεωρείτε ότι έκανα κάποιο έγκλημα που πήγα εκεί με τη μηχανη μου τότε μπορείτε απλά να μην βοηθήσετε δεν χρειάζεται κάτι άλλο

Δεν έκανες κανένα έγκλημα. Δική σου η τσέπη, δικός σου ο πόνος. Αλλά, κάποιοι από εμάς, επειδή θέλουμε να έχουμε το μηχανάκι μας και την επόμενη μέρα, δεν πηγαίνουμε ούτε γήπεδα, ούτε κλαμπς, ούτε παραλίες με αυτό. Εγώ προσωπικά ούτε για καφέ δεν πάω, αν δεν έχω άμεση οπτική επαφή. Θυσίες, προτεραιότητες, όπως θες πάρτο.

Δε σε έκραξε κανείς. ΟΛΟΙ εδώ μέσα ξέρουμε πως είναι να χάνεις το μηχανάκι σου. Ελπίζω να βγάλεις άκρη...

sniper
09/10/2012, 11:00
Mακάρι να βρεθεί φίλε.
Οσο για τους εξυπνάκηδες που βρήκαν χώρο να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους, τι να πω. :rolleyes:

Μην πεις τίποτα... Γιατί δεν τους έχουν κλέψει ποτέ μηχανή... Και θα πω εγώ τίποτα και θα γίνω πάλι ειρωνικός κι εριστικός.

George_Sp
09/10/2012, 11:04
είναι προτιμότερο να πείτε και να κατονομάσετε τους εξυπνάκιδες, από το να πετάτε σπόντες στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος. και ο λόγος είναι οτι δεν απάντησαν στο θέμα ένας ή δύο αλλά αρκετοί.

εφόσον έχετε το μαχαίρι κόψτε σωστά και το καρπούζι...μή το ξεφλουδίζετε :)

sapila racing
09/10/2012, 11:09
είναι προτιμότερο να πείτε και να κατονομάσετε τους εξυπνάκιδες, από το να πετάτε σπόντες στον αέρα και όποιον πάρει ο χάρος. και ο λόγος είναι οτι δεν απάντησαν στο θέμα ένας ή δύο αλλά αρκετοί.

εφόσον έχετε το μαχαίρι κόψτε σωστά και το καρπούζι...μή το ξεφλουδίζετε :)

Πας γυρεύοντας μου φαίνεται ε?
Αμα θες να δώσεις συμβουλές σε άλλα μέλη ωστε να μην τους την κλέψουν καντο σε αλλο thread κι όχι εδώ οπου ο άνθρωπος ζητάει βοήθεια μπας και την βρεί, νομίζω οτι ειναι απλό και κατανοητό αυτό.
Θα έπρεπε να ηταν και αυτονόητο.....

Kostas2B
09/10/2012, 19:21
Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα,γιατι για να το βρεις ειναι μαλλον απιθανο...Αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως!
Για οσους πανε Καραϊσκακη : Στο παρκινγκ του γηπεδου,αφου περνας τις μπαρες ασφαλειας,δε νομιζω να εχει κανεις προβλημα αφου υπαρχουν σχεδον παντου securitαδες. Και εκτος αυτου,αν βαλεις καποιο συναγερμο ή κλειδαρια δισκοφρενου σιγουρα αποτρεπεις ακομα και τον πιο θαρραλεο κλεφτη να το παρει μπροστα στα ματια τους!!!

Επειδη οταν ειχα παει περυσι με το TDM εκει,το ειχα βαλει μεσα,διπλα σε αλλα μηχανακια,γινοταν ο κακος χαμος,ειχα δει οτι μερικοι το αφηναν εξω στο πεζοδρομιο,στο δρομο που περνα μπροστα απο το γηπεδο και σε διαφορα παρακειμενα στενα,στα οποια αν σταματησει βανακι,το φορτωνουν σε δευτερολεπτα! Εκλεψαν ενος γνωστου το fazer εκει...

Ειναι τοσο ευκολο να τους πιασει η αστυνομια επ'αυτοφορω,αλλα και τοσο απιθανο...

TheFace
09/10/2012, 19:47
Κλαίω που σβήστηκαν ποστ που έλεγαν κάτι ουσιαστικό, αλλά έμειναν τα τύπου "εύχομαι να το βρεις".

Τι ψαχνεις να βρεις... αντι απο κατι κακο σαν κι αυτο, να γινει εναυσμα για μια επικοδομιτικη συζητηση που μπορει να σωσει αλλους απο μελλοντικες κλοπες, προτιμουνται τα δακρυβρεκτα κλισσε... ο φαρισαϊσμος σε ολο του το μεγαλειο φιλε!!

Ελπιζω να προλαβεις να την πιεις πριν σβηστει κι αυτο! :beer:

TROOPER
10/10/2012, 06:37
μην κανετε λαθος...το παλικαρι δεν μπηκε για να γινει κουβεντα.μπηκε να αναφερει το συμβαν μπας και βρεθει το μηχανακι του.αν θελετε κουβεντα, παρτε το πρωτο ποστ του, κουοταρετε το και πηγαιντε να ανοιξετε ενα νεο θρεντ στα γενικα περι μοτοσυκλετας για το που παρκαρουμε και που οχι.

το να ξεκινατε στο παλικαρι τα ''εισαι με τα καλα σου ρε φιλε?'' κλπ κλπ το μονο που προκαλειται ειναι να γυρισει ο οποισδηποτε και να σας πει απο το ''δε μας φτανει ο πονος μας εχουμε και τους μαλακες'' μεχρι το να σβηνονται τα ποστ σας και να αναρωτιεστε ''γιατι αφου λεμε τοσο χρησιμα πραγματα?''

μερικες φορες δεν ειναι το τι λεμε αλλα ΠΟΥ το λεμε.

αυτα και μακαρι να βρεθει...:wave2:

byron
10/10/2012, 07:01
μην κανετε λαθος...το παλικαρι δεν μπηκε για να γινει κουβεντα.μπηκε να αναφερει το συμβαν μπας και βρεθει το μηχανακι του.αν θελετε κουβεντα, παρτε το πρωτο ποστ του, κουοταρετε το και πηγαιντε να ανοιξετε ενα νεο θρεντ στα γενικα περι μοτοσυκλετας για το που παρκαρουμε και που οχι.

το να ξεκινατε στο παλικαρι τα ''εισαι με τα καλα σου ρε φιλε?'' κλπ κλπ το μονο που προκαλειται ειναι να γυρισει ο οποισδηποτε και να σας πει απο το ''δε μας φτανει ο πονος μας εχουμε και τους μαλακες'' μεχρι το να σβηνονται τα ποστ σας και να αναρωτιεστε ''γιατι αφου λεμε τοσο χρησιμα πραγματα?''

μερικες φορες δεν ειναι το τι λεμε αλλα ΠΟΥ το λεμε.

αυτα και μακαρι να βρεθει...:wave2:

Όποιος έχει κλάψει μηχανάκι, ξέρει ήδη οτι έχει κάνει λάθος και το τελευταίο που θέλει να ακούσει είναι τι θα έπρεπε να κάνει για να μην του το κλέψουν. Τα παραπάνω ποστ είναι να ΄χαμε να λέγαμε...

@Blitz Σε συμβουλές του στυλ δεν πάω πουθενά χωρίς να τη βλέπω, μπορεί να σου πει και κανένας ξύπνιος να κυκλοφορείς μ΄αμάξι για να μην ανησυχεις καθόλου.
@the face. Αν έχεις να πεις κάτι που βοηθήσει το πρόβλημα που έχει ήδη κάποιος πες το και άσε τα βαρύγδουπα των Φαρισαίων. Συμβουλές του στυλ "τι μαλακία έκανες και πήγες εκεί" είναι καραγκιοζιλίκια και το τελευταίο που θέλει να διαβάσει κάποιος από έναν άγνωστο στο φόρουμ.
Sorry κιόλας που δεν αφήνουμε τα ποστάκια που παίζουν με τον πόνο του ανθρώπου. Αίντε λέμε....

TROOPER
10/10/2012, 07:13
Διαχώρισε τα ρε μαν.....

δεν εχω δικαιωμα στην κατηγορια βυρωνα.

BLiTzER
10/10/2012, 09:18
μπορεί να σου πει και κανένας ξύπνιος να κυκλοφορείς μ΄αμάξι για να μην ανησυχεις καθόλου.

Ξέρουμε όμως ότι θα ήταν άκυρο γιατί μιλάμε για μένα :P

Δεν το παίζω εξυπνίδης και σίγουρα το τελευταίο που περιμένεις να ακούσεις μετά από κλοπή είναι τύπους να στη λένε. Αλλά ακούω για χαμένα μηχανάκια σε γήπεδα και σινεμά τόσο συχνά που σκέφτομαι "Αλήθεια? Στο σινεμά 3 ώρες με το μηχανάκι στο έλεος του καθενός?" και φρικάρω που τα αφήνουν έτσι. Αυτό είναι όλο.

Ένιγουει, η ένστασή μου έγκειται στο όσο "άχρηστα" είναι τα ποστς που αναφέρετε εσείς και ο Τρούπης, άλλο τόσο άχρηστα είναι και τα ευχετήρια. Τα μόνα που θα πρεπε να μένουν είναι αυτά που βοηθούν το παιδί να τη βρει. Κάνω λάθος? Δεν έκανα επανάσταση κατά του συστήματος, δεν έθιξα κανέναν. Απλά το θεώρησα λίγο υποκριτικό. Αυτά.

TROOPER
10/10/2012, 09:29
Ξ.........

Ένιγουει, η ένστασή μου έγκειται στο όσο "άχρηστα" είναι τα ποστς που αναφέρετε εσείς και ο Τρούπης, άλλο τόσο άχρηστα είναι και τα ευχετήρια. Τα μόνα που θα πρεπε να μένουν είναι αυτά που βοηθούν το παιδί να τη βρει. Κάνω λάθος? Δεν έκανα επανάσταση κατά του συστήματος, δεν έθιξα κανέναν. Απλά το θεώρησα λίγο υποκριτικό. Αυτά.

ναι γιωργη.αχρηστα τα μεν αχρηστα και τα δε αλλα τουλαχιστον τα αχρηστα ευχετηρια ποστ ειναι το λιγοτερο ισως που μπορει κανεις να κανει και να δωσει και μια παρηγορια ενω τα αλλα ειναι αυτα που απλα θα στεναχωρησουν παραπανω τον ηδη στεναχωρημενο που εχει χασει τη μοτοσυκλετα του και ενδεχομενως να τον εκνευρισουν κι ολας (και οχι αδικα).

τελος απο μενα.:wave2:

Antonisss
10/10/2012, 11:00
Ρε παιδιά, καλά στο γήπεδο, αλλά στο σινεμά που συνήθως είναι σε κεντρικότατο δρόμο και κόσμος μπαινοβγαίνει πως σου τσιμπάνε τη μηχανή?

TheFace
10/10/2012, 11:10
Όποιος έχει κλάψει μηχανάκι, ξέρει ήδη οτι έχει κάνει λάθος και το τελευταίο που θέλει να ακούσει είναι τι θα έπρεπε να κάνει για να μην του το κλέψουν. Τα παραπάνω ποστ είναι να ΄χαμε να λέγαμε...

@Blitz Σε συμβουλές του στυλ δεν πάω πουθενά χωρίς να τη βλέπω, μπορεί να σου πει και κανένας ξύπνιος να κυκλοφορείς μ΄αμάξι για να μην ανησυχεις καθόλου.
@the face. Αν έχεις να πεις κάτι που βοηθήσει το πρόβλημα που έχει ήδη κάποιος πες το και άσε τα βαρύγδουπα των Φαρισαίων. Συμβουλές του στυλ "τι μαλακία έκανες και πήγες εκεί" είναι καραγκιοζιλίκια και το τελευταίο που θέλει να διαβάσει κάποιος από έναν άγνωστο στο φόρουμ.
Sorry κιόλας που δεν αφήνουμε τα ποστάκια που παίζουν με τον πόνο του ανθρώπου. Αίντε λέμε....

Να πω λοιπον κατι που θα "βοηθησει" και θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ... νταξι τωρα?
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ που ξερεις τι θελει να ακουσει ο καθενας γιατι εμεις ειμαστε απο αλλον πλανητη!

Τελος αυτος ο εξυπνος που θα πει στον blitz "να κυκλοφορει μ' αμαξι για να μην ανησυχει καθολου" ειναι βαθια νυχτωμενος αφου και αμαξια κλεβουν/ανοιγουν με μεγαλη συχνοτητα σε χωρους οπως γηπεδα και σινεμα!

Και κατι που συνεχιζω να μη καταλαβαινω... οταν μετα απο ενα ατυχες περιστατικο, πχ ενα σοβαρο τροχαιο, γινει συζητηση για τα λαθη και τις παραλυψεις που εγιναν με σκοπο να ΜΗ ξαναγινουν στο μελλον, τοτε αυτο θεωρηται ασεβια για τους εμπλεκομενους στο τροχαιο???

Επειδη μαλλον ΔΕΝ καταλαβες καλα, τα οποιαδηποτε τετοια σχολια ΔΕΝ εγιναν προσωπικα για το παλληκαρι που εχασε το μηχανακι του, ΑΛΛΑ δοθηκε απλα η αφορμη για μια γενικοτερη ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ συζητηση που ΙΣΩΣ να βοηθησει καποια μελλοντικα θυματα (εκ των οποιων μπορει να ειναι οποιοσδηποτε απο εμας). Τωρα αν σε χαλαει ο χωρος που γινονται (δικαιωμα σου μιας και εισαι admin) νομιζω oτι το σχολιο του trooper για ανοιγμα ενος ξεχωριστου θρεντ ηταν αρκετο και δεν χρειαζονταν τιποτα παραπανω... :wave2:

TheFace
10/10/2012, 11:42

Οχι, αλλα πολυ θα το 'θελα!

TheFace
10/10/2012, 11:43
και αν ειναι το μεταφορικο του;

Αν εμενα το μεταφορικο μου ειναι μια lambo, το βρισκεις σοφο να παω εξαρχεια για καφε?

TheFace
10/10/2012, 11:45
λογικά δε θα το χει στο σαλόνι....απλά θα είναι από εκείνους που ξέρει οτι βουτάνε στα γήπεδα συνέχεια μηχανάκια....και δη στο Καραισκάκη...και προτιμά να πάει με τον ηλεκτρικό που σε αφήνει ακριβώς απέξω. :)

Επιτελους, καποιος που λεει τα αυτονοητα! :a23:

TheFace
10/10/2012, 11:47
μην μας αποπαίρνεις.....είναι σίγουρα άσχημο να σου κλέβουν κάτι....και μεις τα πονάμε τα δικά μας.

το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι ξέρουν οτι το παρκινγκ στο γήπεδο είναι νούμερο 1 κίνδυνος όπως και οι συναυλιακοί χώροι....γενικά όπου γίνεται χαμός από κόσμο και είναι αφύλακτη η μηχανή μέσα στο χάος ανάμεσα σε τόσες άλλες.

και αμάξι που είχα ποτέ δε πήρα αυτοκίνητο για γήπεδο ή συναυλία.....παρέα με φίλους είτε συγκοινωνία είτε ταξί. δε γίνεται διαφορετικά.....η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι προτιμότερο να περιορίζεις τη χρήση της αγάπης σου σε ορισμένες περιπτώσεις παρά να την κλαις αργότερα.

τέλος πάντων. εύχομαι να τη βρεις. ανέβασέ μας καμιά φωτογραφία.

+1050

TheFace
10/10/2012, 11:48
Δεν έκανες κανένα έγκλημα. Δική σου η τσέπη, δικός σου ο πόνος. Αλλά, κάποιοι από εμάς, επειδή θέλουμε να έχουμε το μηχανάκι μας και την επόμενη μέρα, δεν πηγαίνουμε ούτε γήπεδα, ούτε κλαμπς, ούτε παραλίες με αυτό. Εγώ προσωπικά ούτε για καφέ δεν πάω, αν δεν έχω άμεση οπτική επαφή. Θυσίες, προτεραιότητες, όπως θες πάρτο.

:a10:

TheFace
10/10/2012, 11:52
Γιατί δεν τους έχουν κλέψει ποτέ μηχανή...

... ειπε το μεγαλο μεντιουμ και χαθηκε μεσα στους καπνους... :rolleyes:

Την επομενη φορα που θα εχεις οιστρο πες μας 6 αριθμους... :cry:

jorgevaldano
10/10/2012, 11:54
.........

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κλέβονται συχνότατα μηχανάκια παρκαρισμένα κάτω από σπίτια. Τη νύκτα που ο ιδιοκτήτης ροχαλίζει επί ώρες, το σκοτάδι καλύπτει τα πάντα και ελάχιστοι κυκλοφορούν.

Τι θα έλεγες λοιπόν σε κάποιο θύμα κλοπής, "μα πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις σπίτι σου με το μηχανάκι!!!";

Ή μήπως "βρες γκαράζ και βάλτο", όταν το κοντινώτερο γκαράζ μπορεί να είναι στο 1.5 χιλιόμετρο, και θέλει και ένα πενηντάρικο το μήνα;

TheFace
10/10/2012, 11:57
Ρε παιδιά, καλά στο γήπεδο, αλλά στο σινεμά που συνήθως είναι σε κεντρικότατο δρόμο και κόσμος μπαινοβγαίνει πως σου τσιμπάνε τη μηχανή?

Κατ' αρχην δε μιλαμε για δρομο... ο νουμερο ενα κινδυνος σε αυτα τα μερη ειναι τα αχανη παρκινγκ! ;)

Αλλα ακομα και κοσμος να περναει, τι σου κανει εντυπωση? Ετσι οπως εχουμε γινει σαν ανθρωποι και σαν κοινωνια γενικοτερα (ο καθενας για την παρτη του) αλλα και απο φοβο μερικες φορες, ειναι πολυ πιθανον να μην ασχοληθει κανεις στη θεα μιας κλοπης... διστυχως! :(

sniper
10/10/2012, 11:59
....

Ασφαλιστής είσαι;

TheFace
10/10/2012, 12:05
Όπως όλοι γνωρίζουμε, κλέβονται συχνότατα μηχανάκια παρκαρισμένα κάτω από σπίτια. Τη νύκτα που ο ιδιοκτήτης ροχαλίζει επί ώρες, το σκοτάδι καλύπτει τα πάντα και ελάχιστοι κυκλοφορούν.

Τι θα έλεγες λοιπόν σε κάποιο θύμα κλοπής, "μα πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις σπίτι σου με το μηχανάκι!!!";

Ή μήπως "βρες γκαράζ και βάλτο", όταν το κοντινώτερο γκαράζ μπορεί να είναι στο 1.5 χιλιόμετρο, και θέλει και ένα πενηντάρικο το μήνα;

Το ιδιο ειναι το σπιτι με το γηπεδο? Εγω ειπα οτι καλο ειναι να αποφευγουμε μερη που μπορουμε... ενα απο αυτα ειναι το γηπεδο, το σινεμα κτλ... τι δεν καταλαβαινεις?

Οσο για το παρκινκ κατω απο το σπιτι, εγω προσωπικα που δεν θα το αφηνα ποτε! Προτιμω να περπατησω λιγο παραπανω, ΑΛΛΑ να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια! Οσο για το 50αρικο του παρκινγκ, θα το υπολογιζα ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΠΡΙΝ την αγορα της μοτοσυκλετας οπως κανω με ολα τα λειτουργικα εξοδα που εχει ενα μηχανακι οπως ειναι η βενζινη, η ασφαλεια κτλ

ggs
10/10/2012, 12:10
Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η κατοχή μηχανής δεν είναι και ότι πιο εύκολο , ειδικά στην Αθήνα…
Είναι περισσότερο επικίνδυνη σε σχέση με άλλα μεταφορικά μέσα.
Το κόστος συντήρησης (για τις μεγάλες) είναι μεγάλο
Κλέβονται εύκολα
Φορτώνονται εύκολα στους γερανούς της τροχαίας
Κοπανιούνται , γρατζούνιουνται , τις ρίχνουν κ.λ.π
Ναι , δυστυχώς έτσι είναι…
Ο καθένας λαμβάνει όποια μέτρα εκείνος νομίζει…
Για μένα , αν το άγχος προστασίας της μηχανής γίνει μεγαλύτερο από την ευχαρίστηση και την ευκολία που μου προσφέρει ,δεν νομίζω ότι θα αξίζει να την κυκλοφορώ καθημερινά…

TheFace
10/10/2012, 12:58
Ασφαλιστής είσαι;

Οχι. Εχω ομως φιλαρακι που ειναι ασφαλιστης. Αν θες κατι μου λες... χαρα μου να βοηθησω αν μπορω! :wave2:

ΥΓ. Αφου οι μαντεψιες δεν ειναι το φορτε σου, γιατι το ζοριζεις?

sniper
10/10/2012, 13:00
Οχι. Εχω ομως φιλαρακι που ειναι ασφαλιστης. Αν θες κατι μου λες... χαρα μου να βοηθησω αν μπορω! :wave2:

ΥΓ. Αφου οι μαντεψιες δεν ειναι το φορτε σου, γιατι το ζοριζεις?

Δεν μαντεψα, ρώτησα.

Βλέπω την σταυροφορία σου για την πρόληψη των κλοπών και το κατακεραύνωμα των ανυποψίαστων θυμάτων...

Τι μηχανή σου έχουν κλέψει και πότε;

Manitu
10/10/2012, 13:24
Δηλαδή για να καταλάβω ρε παίδες δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το παιδί που του κλέψανε την μηχανή ή το ήξερε ήδη ότι είναι επικίνδυνα ή το έμαθε μετέπειτα …
Το να έρχεται ο καθένας και να του το λέει ΣΕ ΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ?
Όχι αλήθεια πείτε μου !!! Είναι επικίνδυνα ε? ΣΩΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ είναι η απάντηση …

Αυτός είναι ο λόγος που είναι τουλάχιστον ανώφελο να τονίζετε το προφανές και να διδάσκετε τον παθόντα …
Δικαίωμα σας να κοιμάστε μαζί της όπως δικαίωμα μου και να την βάλω σε κίνδυνο …
Εύχομαι στο παλικάρι να την βρει και γρήγορα και στα καθίκια που την βούτηξαν τα χειρότερα …

George_Sp
10/10/2012, 13:25
TheFace....άστο ρε μαν...προφανώς όταν υπάρχει ο παραμικρός αντίλογος και διαφορετικότητα ύφους στην απάντηση από μέλος που δεν είναι παλΕο ή δεν προσπαθεί ΑΡΚΕΤΑ για να πιάσει το ύφος εδώ μέσα......προφανώς και είναι σαν να μιλάς στον τοίχο.
Εγώ το χω αντιληφθεί καιρό τώρα και αποστασιοποιούμαι. σιγά μη χαλάσω και τη ζαχαρένια μου.

Η γραμμή είναι η εξής: Είσαι παλΕος και κατέχεις μοτοσυκλετικά γαλόνια? Αν πεις τη συμβουλή σου όλοι κάθονται σούζα. Είσαι νέος και δεν έχεις αποδείξει πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα έχει ξύσει η μπότα σου? Οποιαδήποτε συμβουλή θεωρείται ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΣ και το κάνεις μόνο και μόνο για να ειρωνευτείς ή να καυτηριάσεις τον πόνο του άλλου.

ρε get a life λέμε! Σας πήραν τα χρόνια και μου θυμίζετε τη στενομυαλιά της γιαγιάς μου.
ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ!
ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ¨Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?
Αν νομίζετε οτι δεν είναι κέρδος και κέρδος είναι μόνο η ''θαλπωρή'' στα ευχολόγια.......γυρίστε από το άλλο πλευρό και συνεχίστε τον ύπνο σας. Η πραγματικότητα έξω είναι πολύ διαφορετική και αλιμονο σε όποιον πάει αδιάβαστος και με το σταυρό στο χέρι.

Εκτός αν πάλι έρχεται σε σύγκρουση με το υφάκι που έπεσε παρεξήγηση και με μένα παλαιότερα οτι εδώ μέσα είναι και λίγο μαγκιά και χαβαλές και να σηκώνουμε και κανένα σαρκασμό γιατί δεν είστε και από αυτούς που θα πάρουν τα νέα μέλη από το χεράκι να μας πάτε στο σχολείο.

Διαλέχτε. over and out.

sniper
10/10/2012, 13:33
....

Εσύ καλά θα κάνεις να μην ξανακουνήσεις το δάχτρυλο να μας υποδειξεις τι θα πούμε ή όχι.

Άιντε που έχεις κι αποψη επειδή καβαλάς ποδήλατο.

VANDA
10/10/2012, 13:36
ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ!
ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ¨Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

Είπαμε. ΝΕΟ ΘΕΜΑ και πείτε ό,τι θέλετε. ΤΟΣΟ δύσκολο είναι; Του παιδιού του την πήρανε, τέλος. Δε θα μπει κανείς στην κλοπή μιας συγκεκριμένης μηχανής για να διαβάσει συμβουλές και τι κάνει ο καθένας με τη μηχανή του, και πολύ περισσότερο δε θέλει να τα βλέπει ο ίδιος που την έπαθε. Μας το είπε.

jorgevaldano
10/10/2012, 13:58
Το ιδιο ειναι το σπιτι με το γηπεδο?

Αν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ σου κλέβουνε εξίσου άνετα το μηχανάκι, τότε ΝΑΙ είναι το ίδιο.

Κατάλαβες;

Cpt. Haddock
10/10/2012, 13:59
:plaf:

George_Sp
10/10/2012, 14:59
Είπαμε. ΝΕΟ ΘΕΜΑ και πείτε ό,τι θέλετε. ΤΟΣΟ δύσκολο είναι; Του παιδιού του την πήρανε, τέλος. Δε θα μπει κανείς στην κλοπή μιας συγκεκριμένης μηχανής για να διαβάσει συμβουλές και τι κάνει ο καθένας με τη μηχανή του, και πολύ περισσότερο δε θέλει να τα βλέπει ο ίδιος που την έπαθε. Μας το είπε.

υπάρχει κόσμος που για να πληροφορηθεί για τα επικίνδυνα σημεία η μοναδική ευκαιρία για τη συγκεκριμένη πληροφόρηση είναι να μπει σε ένα θέμα κλοπής.

εκτός αν νομίζετε οτι όλοι όσοι έχουν ένα λάπτοπ ή εναν υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ και στα φορουμ ξέρουν πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης και αν ξέρουν κατά βάση να κάνουν αναζήτηση με σωστά φίλτρα.

George_Sp
10/10/2012, 15:02
Εσύ καλά θα κάνεις να μην ξανακουνήσεις το δάχτρυλο να μας υποδειξεις τι θα πούμε ή όχι.

Άιντε που έχεις κι αποψη επειδή καβαλάς ποδήλατο.

κούνα το ποντικάκι σου και ρίξε ΒΑΝ αν δε σ αρέσουν αυτά που λέω. Αήντε που έχεις και άποψη επειδή είσαι administrator :)

PortisHead
10/10/2012, 15:06
Εμενα θα μου πει τελικα κανεις τι ειναι πιο οικονομικο ? Θερμοπομπός ή κονβεκτορας ?
Cap10 ?
Καμια ιδέα ?

:smokin:

sniper
10/10/2012, 15:08
κούνα το ποντικάκι σου και ρίξε ΒΑΝ αν δε σ αρέσουν αυτά που λέω. Αήντε που έχεις και άποψη επειδή είσαι administrator :)

Έχω άποψη επειδή καβαλάω πριν καβαλήσεις ποδήλατο κι επειδή μου έχουν ήδη φάει ένα μηχανάκι 6 μηνών...

Όταν φτάσεις εδώ, συζητάμε τα υπόλοιπα.

George_Sp
10/10/2012, 15:13
Έχω άποψη επειδή καβαλάω πριν καβαλήσεις ποδήλατο κι επειδή μου έχουν ήδη φάει ένα μηχανάκι 6 μηνών...

Όταν φτάσεις εδώ, συζητάμε τα υπόλοιπα.

έχω φτάσει με ποδήλατο σε μεγαλύτερο υψόμετρο. πιάνεται ή να συνεχίσουμε να μετράμε ποιος την έχει πιο μεγάλη......(την εμπειρία)

sniper
10/10/2012, 15:27
έχω φτάσει με ποδήλατο σε μεγαλύτερο υψόμετρο. πιάνεται ή να συνεχίσουμε να μετράμε ποιος την έχει πιο μεγάλη......(την εμπειρία)

Το μηχανάκι (ζωή σε μας) έβαλα... αλλά ούτε κι αυτό...

sapila racing
10/10/2012, 15:35
Το μηχανάκι (ζωή σε μας) έβαλα... αλλά ούτε κι αυτό...

Γιατί ασχολείσαι ακόμα ρε Νίκο? :confused:

BLiTzER
10/10/2012, 15:37
Επίσης αστείο είναι το γεγονός ότι όλο αυτό έγινε εδώ μέσα, όπου κάποιος τρώει τα μούτρα του, επειδή του πετάχτηκαν από ΣΤΟΠ και πέφτουν όλοι να τον φάνε επειδή πήγαινε (ο πρώτος) με 80 χλμ/ώρα, αντί 50 που ήταν το όριο και επειδή δε φορούσε μοτοσυκλετιστικές, προστατευτικές κάλτσες.

Συνεχίστε :touched:

TheFace
10/10/2012, 16:29
TheFace....άστο ρε μαν...

Το αφησα κιολας! ;)
Καλες βολτες σε ολους!

VANDA
10/10/2012, 17:49
υπάρχει κόσμος που για να πληροφορηθεί για τα επικίνδυνα σημεία η μοναδική ευκαιρία για τη συγκεκριμένη πληροφόρηση είναι να μπει σε ένα θέμα κλοπής.

εκτός αν νομίζετε οτι όλοι όσοι έχουν ένα λάπτοπ ή εναν υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ και στα φορουμ ξέρουν πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης και αν ξέρουν κατά βάση να κάνουν αναζήτηση με σωστά φίλτρα.

:uplate: Ok, θες να μπεις και να γράψεις στις ~325 κλοπές την άποψή σου για το πού είναι επικίνδυνο να αφήνουμε τα μηχανάκια;
ΑΝ κάνετε μια αξιοπρεπή κουβέντα με συμβουλές για να αποφεύγονται κλοπές, θα τη βάλω πάνω-πάνω στην κατηγορία και θα τη δούνε όλοι.
Επίσης, για άλλη μια φορά.. κάτι τέτοιο:

Συγγνώμη και κάτι ακόμα
ευχαριστω παιδια να είστε παντα καλα
μπορούμε να το σεβαστούμε;

byron
10/10/2012, 19:09
Να πω λοιπον κατι που θα "βοηθησει" και θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ... νταξι τωρα?
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ που ξερεις τι θελει να ακουσει ο καθενας γιατι εμεις ειμαστε απο αλλον πλανητη!

Τελος αυτος ο εξυπνος που θα πει στον blitz "να κυκλοφορει μ' αμαξι για να μην ανησυχει καθολου" ειναι βαθια νυχτωμενος αφου και αμαξια κλεβουν/ανοιγουν με μεγαλη συχνοτητα σε χωρους οπως γηπεδα και σινεμα!

Και κατι που συνεχιζω να μη καταλαβαινω... οταν μετα απο ενα ατυχες περιστατικο, πχ ενα σοβαρο τροχαιο, γινει συζητηση για τα λαθη και τις παραλυψεις που εγιναν με σκοπο να ΜΗ ξαναγινουν στο μελλον, τοτε αυτο θεωρηται ασεβια για τους εμπλεκομενους στο τροχαιο???

Επειδη μαλλον ΔΕΝ καταλαβες καλα, τα οποιαδηποτε τετοια σχολια ΔΕΝ εγιναν προσωπικα για το παλληκαρι που εχασε το μηχανακι του, ΑΛΛΑ δοθηκε απλα η αφορμη για μια γενικοτερη ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ συζητηση που ΙΣΩΣ να βοηθησει καποια μελλοντικα θυματα (εκ των οποιων μπορει να ειναι οποιοσδηποτε απο εμας). Τωρα αν σε χαλαει ο χωρος που γινονται (δικαιωμα σου μιας και εισαι admin) νομιζω oτι το σχολιο του trooper για ανοιγμα ενος ξεχωριστου θρεντ ηταν αρκετο και δεν χρειαζονταν τιποτα παραπανω... :wave2:

Λοιπόν, άκουσε να σου πω δυο λογάκια επειδή με τις διδαχές και τα κεφαλαία στραβώνω πολύ. Κατάλαβα πολύ καλά οτι τα σχόλια έγιναν προσωπικά προς τον φίλο που έγραψε το πρόβλημα του μιας και εκεί μέσα γράψατε τις σοφιστείες σας. Αν άνοιγε κάποιος ένα θέμα σχετικά με την αποτροπή των κλοπών, προφανώς και δεν θα γράφαμε τίποτα.

Όχι, λοιπόν όταν κάποιος τραβάει ένα μεγάλο ζόρι, είτε από ατύχημα είτε από κλοπή, είτε από αρρώστια δεν έχεις το δικαίωμα να του πεις οτι τα ΄θελε και τα παθε. Θα του το πουν τα φιλαράκια του όταν έρθει η ώρα, γιατί και αυτός και αυτοί ξέρουν οτι έχει κάνει μαλακία. Εγώ αυτό που περίμενα απ΄τους φίλους μου όταν στις 19/6/1985 μου έκλεψαν την 1η μου μοτοσυκλέτα απ΄την πλάζ της Βούλας, ήταν δυο καλαμπούρια για να ξεχαστώ, την παρέα τους όταν έψαχνα αμέτρητα βράδια απ΄το Μενίδι μέχρι τον κρεμασμένο λαγό και όταν δεν μπορούσαν, τα μηχανάκια τους μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να την ξεχάσω.

Συμβουλές και διδακτικές από άσχετους ήταν το μόνο που δεν ήθελα. Και όχι μόνο δεν ήθελα, αλλά αν βρισκόταν και κανένας γάτος να μου πει οτι ήμουν μαλάκας που πήγα για μπάνιο με τη μηχανή, θα παίζαμε μπουνιές εύκολα.

Αν έχετε να πείτε κάποια κουβέντα παρηγοριάς σε thread απώλειας, κάντε το μπας και βοηθήσετε τον άνθρωπο να νιώσει οτι είναι με ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν. Αλλιώς κάντε ένα back στη σελίδα, και ξελαφρώστε κάπου αλλού.

vaska
10/10/2012, 19:34
Λοιπόν, άκουσε να σου πω δυο λογάκια επειδή με τις διδαχές και τα κεφαλαία στραβώνω πολύ. Κατάλαβα πολύ καλά οτι τα σχόλια έγιναν προσωπικά προς τον φίλο που έγραψε το πρόβλημα του μιας και εκεί μέσα γράψατε τις σοφιστείες σας. Αν άνοιγε κάποιος ένα θέμα σχετικά με την αποτροπή των κλοπών, προφανώς και δεν θα γράφαμε τίποτα.

Όχι, λοιπόν όταν κάποιος τραβάει ένα μεγάλο ζόρι, είτε από ατύχημα είτε από κλοπή, είτε από αρρώστια δεν έχεις το δικαίωμα να του πεις οτι τα ΄θελε και τα παθε. Θα του το πουν τα φιλαράκια του όταν έρθει η ώρα, γιατί και αυτός και αυτοί ξέρουν οτι έχει κάνει μαλακία. Εγώ αυτό που περίμενα απ΄τους φίλους μου όταν στις 19/6/1985 μου έκλεψαν την 1η μου μοτοσυκλέτα απ΄την πλάζ της Βούλας, ήταν δυο καλαμπούρια για να ξεχαστώ, την παρέα τους όταν έψαχνα αμέτρητα βράδια απ΄το Μενίδι μέχρι τον κρεμασμένο λαγό και όταν δεν μπορούσαν, τα μηχανάκια τους μέχρι να ηρεμήσω λίγο και να την ξεχάσω.

Συμβουλές και διδακτικές από άσχετους ήταν το μόνο που δεν ήθελα. Και όχι μόνο δεν ήθελα, αλλά αν βρισκόταν και κανένας γάτος να μου πει οτι ήμουν μαλάκας που πήγα για μπάνιο με τη μηχανή, θα παίζαμε μπουνιές εύκολα.

Αν έχετε να πείτε κάποια κουβέντα παρηγοριάς σε thread απώλειας, κάντε το μπας και βοηθήσετε τον άνθρωπο να νιώσει οτι είναι με ανθρώπους που τον καταλαβαίνουν. Αλλιώς κάντε ένα back στη σελίδα, και ξελαφρώστε κάπου αλλού.

+1200
:beer:

VASOS
10/10/2012, 20:32

Αφού μπήκες στον κόπο να γράψεις για τα αυτονόητα :beer:

devil's animal
10/10/2012, 20:39

+οσα
:beer::beer::beer:

McTalas
11/10/2012, 00:28
baron + οσα γουσταρεις ρε μαν!!!

@ υπολοιπους: παω παντου με το μηχανακι, σινεμα, συναυλιες, οπουδηποτε και δεν εχω συναγερμο ουτε καν ντισκ λοκ και για 3 χρονια το ειχα εξω στο πεζοδρομιο και ουτε το τιμονι δεν κλειδωνα, εγω το μηχανακι το εχω για να το ζω τωρα εσεις βαλτε το σε μια γυαλα και περιφραξτετο μην τυχων και σας στο κλεψουν... ημαρτον!

avlihos
11/10/2012, 00:42
Κι εγω που νομιζα οτι στο καραισκακη κλεβουν μονο στο εισητηριο για να δεις «και καλα» κατι που λεγεται «μπαλα»!!!

Χωρις πλακα τωρα,περα απο τις εκατερωθεν μπιχτες και τον αλληλοσπαραγμο, το διδαγμα ειναι,νομιζω, οτι βουτανε αβερτα. Και καλο ειναι να ξερουμε και να προσεχουμε, που παρκαρουμε. Σε σινεμα π.χ. που να παρκαρεις; Σε φωτεινο σημειο, που περναει κοσμος κτλ κτλ... Νομιζω αυτο πρεπει να ειναι το νοημα του thread...

DrBig
11/10/2012, 06:34
Μπορει να μετανοιωσω που το γραφω αυτο αλλα τελος παντων, θα ηθελα να παρατηρησω τα εξης:

1) Το μονο επιχειρημα που στεκει σε αναλογες περιπτωσεις (αναφερομαι στο οριτζιναλ θρεντ) ειναι οτι 'κυριος εισαι εκτος θεματος, γραψτο καπου αλλου'.

2) Την σταση 'δεν εχεις δικαιωμα να λες στον παθοντα αυτο που δεν θελει να ακουσει οταν ποναει γιατι κι εμενα μου εχει συμβει' την θεωρω και αδερφιστικη :p και παραλογη και φασιστικη, διοτι κυριος, κρατα την ηθικη σταση που εσυ γουσταρεις για τον εαυτο σου, και ασε με εμενα να ειμαι ο εαυτος μου, που και δεν ποναω και εχω κατι να λογικο να πω.

TROOPER
11/10/2012, 08:47
+1000 σε βυρωνα και βαντα.

DrBig
11/10/2012, 09:05
+1000 σε βυρωνα και βαντα.

+1000 σε μενα

VANDA
11/10/2012, 09:20
Μπορει να μετανοιωσω που το γραφω αυτο αλλα τελος παντων, θα ηθελα να παρατηρησω τα εξης:

1) Το μονο επιχειρημα που στεκει σε αναλογες περιπτωσεις (αναφερομαι στο οριτζιναλ θρεντ) ειναι οτι 'κυριος εισαι εκτος θεματος, γραψτο καπου αλλου'.

2) Την σταση 'δεν εχεις δικαιωμα να λες στον παθοντα αυτο που δεν θελει να ακουσει οταν ποναει γιατι κι εμενα μου εχει συμβει' την θεωρω και αδερφιστικη :p και παραλογη και φασιστικη, διοτι κυριος, κρατα την ηθικη σταση που εσυ γουσταρεις για τον εαυτο σου, και ασε με εμενα να ειμαι ο εαυτος μου, που και δεν ποναω και εχω κατι να λογικο να πω.

Ωραία. Εσύ άνοιξε άαααλλο θέμα με τίτλο "τη λέμε ή όχι στον παθόντα για τη μλκια που έκανε?" :a55:

TROOPER
11/10/2012, 09:21
+1000 σε μενα

δεν τα εβαλα για την περιπτωση που μετανοιωνες ρε (υπαρχει χρονος ;) )

sniper
11/10/2012, 09:30
Ωραία. Εσύ άνοιξε άαααλλο θέμα με τίτλο "τη λέμε ή όχι στον παθόντα για τη μλκια που έκανε?" :a55:

Θες να σφαγούμε ε;

DimChios
11/10/2012, 09:54
δεν τα εβαλα για την περιπτωση που μετανοιωνες ρε (υπαρχει χρονος ;) )

+998

:a10:

ΕΛΕΟΣ μερικοι!

fkol k4
11/10/2012, 10:30
Θες να σφαγούμε ε;

Γιατί όχι; Θα είναι και κάτι καινούριο μιας και δεν έχει ξαναγίνει, να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον το φόρουμ :D :D

Πλάκα πλάκα πάντως, αν σφαχτούμε σε ένα-δύο θέματα μόνο, παίζει να μένει και η εντύπωση ότι «ο τάδε είναι μαλάκας κτλ κτλ», ενώ αν σφαχτούμε σε καμιά σαρανταριά, ε, όλο και θα βρεις 4-5 θέματα τουλάχιστον να συμφωνήσεις με τον καθένα, καλό κάνει.:bawl:

sniper
11/10/2012, 10:34
Γιατί όχι; Θα είναι και κάτι καινούριο μιας και δεν έχει ξαναγίνει, να αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον το φόρουμ :D :D

Πλάκα πλάκα πάντως, αν σφαχτούμε σε ένα-δύο θέματα μόνο, παίζει να μένει και η εντύπωση ότι «ο τάδε είναι μαλάκας κτλ κτλ», ενώ αν σφαχτούμε σε καμιά σαρανταριά, ε, όλο και θα βρεις 4-5 θέματα τουλάχιστον να συμφωνήσεις με τον καθένα, καλό κάνει.:bawl:

Δεν χρειάζεται, τους ξέρουμε. Τους κάναμε Mods. :bawl:

Sapadak
11/10/2012, 10:39
Δεν χρειάζεται, τους ξέρουμε. Τους κάναμε Mods. :bawl:

:a38:

spyro
11/10/2012, 12:15
Να πω τη κοτσάνα μου και εγώ και ας πέσει κάτω. :p

Το παρόν είναι ένα σοβαρό παράδειγμα του βασικού προβλήματος του moto.gr. κάποιοι νέοι φίλοι αισθάνονται ότι δεν υπολογίζονται και κάποιοι παλιοί φίλοι αισθάνονται ότι ορισμένοι νέοι το παρακάνουν. Στο τι αισθάνονται οι παλλιουρες εμένα δε με αφορά. Αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί κόβουν.

Αυτό που θα θελα όμως να εξηγήσω σε κάποιους «νέους» με την ευκαιρία του παρόντος, μπάς και τους σώσει από άσκοπες μελλοντικές τσαντίλες είναι το ακόλουθο.

Το παρόν φόρουμ είναι μοτοσυκλετιστικό παίδες. Για να αποκτήσετε το σεβασμό δε φτάνει μόνο να ακολουθήστε τα επίσημα rules ενός φόρουμ, πρέπει να εκτεθείτε μοτοσυκλετιστικά. Δε το λέω επι προσωπικού για κανέναν και δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο τρόπο «ανάκτησης σεβασμού».

Αλλά αν δεν εκτεθείτε κάπως με αντικείμενο τη μοτοσυκλέτα, το να παραθέτεται απόψεις (έξυπνες, ή μη, μορφωμένες ή όχι, διατυπωμένες ωραία ή άσχημα, με γνώσεις στο κινηματογράφο ή όχι, με γνώσεις στη χειρουργική ή όχι, με γνώσεις στον ΚΟΚ ή όχι) δε λέει απολύτως τίποτα.

Λέει πάρα πολλά σε ένα φόρουμ ποικίλης ύλης όπως το Insomnia για παράδειγμα.

Δε μπορείς όμως να επιζητάς σεβασμό από ένα απρόσωπο μοτο-κοινό όταν το αντικείμενο είναιι η μοτοσυκλέτα και εσύ το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι οι γνώσεις και το background στα γραφόμενα του Althouser ή στο τα παίζει πίσω από game of Thrones. Και επειδη το κάνεις κάποια χρόνια αυτό εδώ μέσα να περιμένεις ότι θα σου συμπεριφερθούν το ίδιο με ένα παλληκάρι παρα δίπλα που έχει γυρίσει τον κόσμο με 2 ρόδες, έχει ανακατασκευάσει κάποια χρέπια, τρώει σίδερα μέσα στη πίστα, τρώει γόνατα στο βουνό, διοργανώνει και συμμετέχει σε μοτο βόλτες, κτλ κτλ.

Μοτο φόρουμ γιου νόου? Μηχανόβιο σαίτ ρε μιστερ. Όχι σάιτ για ΜΗΧΑΝΟΧΡΗΣΤΕΣ, θελει και λίγο πάθος για το δίκυκλο πέρα απο το πάθος για το πόστινγκ ρε παιδιά

BLiTzER
11/10/2012, 12:20
θελει και λίγο πάθος για το δίκυκλο

Μιλάμε ακόμα για το moto.gr?

Το ότι κάποιος κάνει ανακατασκευές ή είναι 2 φορές τη βδομάδα στην πίστα, δεν κάνει τη γνώμη του επί παντός ούτε πιο ορθή, ούτε πιο σεβαστή. Σαφώς θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα του, αλλά εδώ μιλάμε για κοινωνικά και άλλα ευαίσθητα θέματα. Δεν καταλαβαίνω τη σχέση.

O DrBig είπε ακριβώς ότι είπα κι εγώ, σε πιο σοφιστικέ ύφος. Ο baron, παρόλο που εν μέρει διαφωνούμε, τα λέει ωραία και τον σεβόμαστε. Τουλάχιστον γίνεται συζήτηση, ακούμε 2 κουβέντες παραπάνω, αντί για "συλληπητήρια" και "+1000", τα οποία είναι παντελώς ανούσια.

PortisHead
11/10/2012, 12:36
Αξιοσημείωτο πάντως ειναι το γεγονος που ενας παλιουρας γραφει κατι βαθυστόχαστο και "κοινως" αποδεκτό
και 40 εκκολαπτόμενοι αυλικοι σπευδουν με likes , μπραβο , και μπυρες...

"Θελω να γινω και γω μερος της παρεας..." :cry:

sniper
11/10/2012, 12:40
Μιλάμε ακόμα για το moto.gr?

Ναι, εδώ δεν γράφεις;

Το ότι κάποιος κάνει ανακατασκευές ή είναι 2 φορές τη βδομάδα στην πίστα, δεν κάνει τη γνώμη του επί παντός ούτε πιο ορθή, ούτε πιο σεβαστή. Σαφώς θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα του, αλλά εδώ μιλάμε για κοινωνικά και άλλα ευαίσθητα θέματα. Δεν καταλαβαίνω τη σχέση.

Καμία σχέση. Αλλά σε μοτοφόρουμ αν δεν έχεις μηχανή είναι σαν να παει χορτοφάγος σε χασαποταβέρνα στη Χασια.

O DrBig είπε ακριβώς ότι είπα κι εγώ, σε πιο σοφιστικέ ύφος. Ο baron, παρόλο που εν μέρει διαφωνούμε, τα λέει ωραία και τον σεβόμαστε. Τουλάχιστον γίνεται συζήτηση, ακούμε 2 κουβέντες παραπάνω, αντί για "συλληπητήρια" και "+1000", τα οποία είναι παντελώς ανούσια.

τα συλληπτήρια και τα +1000 δείχνουν αλληλεγγύη και προσφέρουν ένα μαξιλάρι φιλίας.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, λυπάμαι, δεν μπορεί να σε κάνει κανένας να το καταλάβεις.

DrBig
11/10/2012, 12:43

Επιτελους και κατι σωστο!

VANDA
11/10/2012, 12:44
Πήγαμε 'γενικά'.. πείτε ό,τι θέλετε. Αμα πια..

DrBig
11/10/2012, 12:44
Επιτελους και κατι σωστο!

Συμφωνω κι εγω, τσακο +1000

McGyver
11/10/2012, 12:46
Συμφωνω κι εγω, τσακο +1000

Διαφωνούσες με τον εαυτό σου γιατρέ;

Ή mister;;;

DrBig
11/10/2012, 12:49
Διαφωνούσες με τον εαυτό σου γιατρέ;

Ή mister;;;

Οχι, απλα μου μοιραζω κρεντιτ μιας και δεν το κανει κανεις αλλος :lol:

McGyver
11/10/2012, 12:51
Οχι, απλα μου μοιραζω κρεντιτ μιας και δεν το κανει κανεις αλλος :lol:

Άμα σου περισσέψει κανένα credit (card) σφύρα...

:lol:

BLiTzER
11/10/2012, 13:06
Ναι, εδώ δεν γράφεις;

Nαι, αλλά το πόιντ μου ήταν άλλο.

Αλλά σε μοτοφόρουμ αν δεν έχεις μηχανή είναι σαν να παει χορτοφάγος σε χασαποταβέρνα στη Χασια.

Αυτό το δέχομαι και είναι αυτονόητο. Ξανά, άλλο είπα.

τα συλληπτήρια και τα +1000 δείχνουν αλληλεγγύη και προσφέρουν ένα μαξιλάρι φιλίας.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, λυπάμαι, δεν μπορεί να σε κάνει κανένας να το καταλάβεις.

Εγώ νομίζω ότι το μόνο που προσφέρουν είναι +1 στο ποστ κάουντερ. Δηλαδή αυτό έψαχνε το παλικάρι που ξεκίνησε το θρεντ? Αν έχουν ανάγκη από τέτοιες κουβέντες σε ένα φόρουμ, πάω πάσο ειλικρινά. Εγώ δεν έχω και αν πάθαινα κάτι παρόμοιο, θα προτιμούσα ποστάκια ουσίας, πραγματικής βοήθειας. Για "μαξιλάρια φιλίας" έχω τους φίλους μου.

sniper
11/10/2012, 13:19
Nαι, αλλά το πόιντ μου ήταν άλλο.

Αυτό το δέχομαι και είναι αυτονόητο. Ξανά, άλλο είπα.

Εγώ νομίζω ότι το μόνο που προσφέρουν είναι +1 στο ποστ κάουντερ. Δηλαδή αυτό έψαχνε το παλικάρι που ξεκίνησε το θρεντ? Αν έχουν ανάγκη από τέτοιες κουβέντες σε ένα φόρουμ, πάω πάσο ειλικρινά. Εγώ δεν έχω και αν πάθαινα κάτι παρόμοιο, θα προτιμούσα ποστάκια ουσίας, πραγματικής βοήθειας. Για "μαξιλάρια φιλίας" έχω τους φίλους μου.

Πόση ουσία να έχουν ποστ σε θρεντ κλοπής; Δεν είμαστε υπηρεσία ανεύρεσης χαμένων μηχανών...

dukeandthecity
11/10/2012, 13:21
επίσης το "συλληπτηρια" ή το "+1000" σημαινει ότι εγω, ο ανώνυμος χρήστης, θα έχω στο νου μου για το μηχανακι σου αν κυκλοφορεί στο δρόμο ή αν το παρει το ματι μου καπου παρατημένο.

Εδω μέσα γραφουν ή διαβαζουν κουριερ ή επαγγελματίες που είναι όλη την μέρα στο δρόμο. Επίσης γράφουν ή διαβάζουν ανθρωποι που έχουν σχέση με ανταλλακτικα μέσα απο συνεργεία, μάντρες ή αντιπροσωπέιες. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά είναι απο τα λίγα μέσα που έχουμε απέναντι σε αυτούς που μας βουτανε τα μηχανακια μας.

Τα να μπαίνεις στο συγκεκριμένο ποστ και να ανοιγεις μια άλλη κουβεντα είναι το λιγότερο άστοχο.

BLiTzER
11/10/2012, 13:27
Πόση ουσία να έχουν ποστ σε θρεντ κλοπής; Δεν είμαστε υπηρεσία ανεύρεσης χαμένων μηχανών...

Ε όσο να ναι ο λόγος που ποστάρουν εδώ αυτός είναι. Μπας και το πάρει κανά μάτι. Ξαναλέω - και το λήγω εδώ από μένα - ότι αν υπάρχουν άτομα που απλά θέλουν να ακούν κουβέντες, έχω άδικο, είμαι περίεργος που το βλέπω διαφορετικά και πάω πάσο. Έσβησα ήδη το ποστ μου στο άλλο θρεντ από χτες.

Τέλος, γι'αυτό, αν έχεις προσέξει, απέχω μονίμως από τέτοια θέματα, όπως και θανάτων κτλ κτλ. Όχι επειδή δε με ενδιαφέρουν, όχι επειδή δε νιώθω, αλλά επειδή δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πω και προτιμώ να σιωπώ. Αν μπορώ να βοηθήσω όμως, θα το κάνω.

EDIT: Επειδή παρεξηγήθηκα, αναφέρομαι προφανώς σε μεταξύ τους άγνωστους συμφορουμίτες. Όταν εμπλέκεται προσωπικός φίλος, είναι σε άλλη κατηγορία, άλλη συζήτηση.

sniper
11/10/2012, 13:31
....

Τέλος, γι'αυτό, αν έχεις προσέξει, απέχω μονίμως από τέτοια θέματα, όπως και θανάτων κτλ κτλ. Όχι επειδή δε με ενδιαφέρουν, όχι επειδή δε νιώθω, αλλά επειδή δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πω και προτιμώ να σιωπώ. Αν μπορώ να βοηθήσω όμως, θα το κάνω.

Δεν σου έχουν φάει μηχανή, ή δεν έχεις χάσει φίλο.

Enough.

ggs
11/10/2012, 13:34
Όποιος έχει χάσει το μηχανάκι του , το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι να το βρει…
Στην προσπάθεια του αυτή , θα το γράψει σε φόρουμ , σε κολόνες , σε αγγελίες , στο κούτελο…
Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά εις βάρος του , αλλά ζει με την ελπίδα … άλλωστε , πολύ πρόσφατα εδώ μεσα ένα παιδί βρήκε την μηχανή του επειδή κάποιος το διάβασε στο φορουμ και την είδε στον δρόμο…
Το δεύτερο που θέλει να ακούσει είναι ενα καλό λόγο συμπάθειας …να το μοιραστεί με άλλους που έχουν πάθει το ίδιο ή κατανοούν την θέση του…
Σε θρεντ κλοπών , δεν χρειάζεται να γραφτεί τίποτε άλλο…

Η συζήτηση για το πια μέτρα μπορεί να λάβει ο καθένας για να μην του κλέψουν την μηχανή είναι ένα άλλο ξεχωριστό και χρήσιμο κεφάλαιο (και θρεντ)…
Άλλωστε , εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά τέτοια θρεντ…

spyro
11/10/2012, 17:54
......
....

το post μου δεν αφορά ρε Γιώργο τη κλεψιά του Tiger και τις αντιδράσεις αλλά στα μηνύματα: "εμένα γιατί με μαλώνετε και τους άλλους ή τους εαυτούς σας, όχι"

το ότι ο άλλος κάνει 2 ανακατασκευές και λέει και καμια π@παριά που και που και δε του τη λένε....... έ, πώς να το κάνουμε......... έχει κερδίσει και το σεβασμό για τα μηχανολογικά, για αυτό δε του τη λένε. Τόσο απλά.

Λές και εδώ είναι φόρουμ μέτρησης της αλήθειας ή της ευστοχίας

:wave2:

BLiTzER
11/10/2012, 19:28
Εγώ, πάντως, που δεν κατέχω μηχανολογικά και δεν έχω τη διάθεση/γνώση/χρόνο για ανακατασκευές, έχω κερδίσει τον καθολικό σεβασμό κάνοντας ακριβώς τέτοια ποστς.

LOUKILOUK
12/10/2012, 00:38
Συμφωνώ βασικά με βαρόνο, σαπίλα, σνάιπερ και λοιπούς στο ίδιο μήκος κύμματος, αλλά και ο Άγης έχει ένα σοβαρό πόιντ...
Τελικά ας γράφει ο καθένας ότι γουστάρει στα πλάισια της ελευθερίας της έκφρασης και ας κριθεί από τον καθένα μας με βάση το "τι", το "πως", το "πότε" τα γράφει...τουλάχιστον να έχουμε και πραγματική εικόνα του καθενός εδώ μέσα... Σκληρό και δύσκολο ίσως αλλά μπορούμε να το δοκιμάσουμε...
Για το παλικάρι κρίμα και μακάρι να βγάλει άκρη...

Και εμένα μου έχουν κλέψει και μηχανή από την πυλωτή το 1995 και πολύ πρόσφατα και ποδήλατο έξω από την δουλειά μου...Νοιώθω και καταλαβαίνω...παρόλα αυτά συνεχίσα να έχω μηχανή για να ζω και να γουστάρω και όχι να ζω για την μηχανή που γουστάρω... και παραλίες πήγα και γήπεδα και συναυλίες και σινεμά και εξάρχεια και πιτσούνι-σίτυ, και Βαλκάνια και Ευρώπη και δεν την έβλεπα πάντα τρωγοπίνοντας και μια χαρά κοιμόμουνα τα βράδια...γούστα είναι αυτά και άποψη ζωής...ο καθείς με τα δικά του και όλα σεβαστά αλλά χωρίς να συμφωνώ με όλα...

Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί η μηχανή...
:wave2:

υ.γ. Το μηχανάκι βρέθηκε τότε...μετά από καμιά 15αριά μέρες...είχα γράψει κάποτε ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας και κάποιοι παλιοί ειρωνεύτηκαν...ίσως ήρθε η ώρα να την ξαναγράψω τώρα που πάλιωσα....:cry:

spyrakos35
12/10/2012, 04:51
υ.γ. Το μηχανάκι βρέθηκε τότε...μετά από καμιά 15αριά μέρες...είχα γράψει κάποτε ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας και κάποιοι παλιοί ειρωνεύτηκαν...ίσως ήρθε η ώρα να την ξαναγράψω τώρα που πάλιωσα....:cry:

:rockon:

._

AristidisZ
12/10/2012, 10:29
Το 1998 που πήρα τη πάπια, είχα χάσει τον ύπνο μου.
Στο γκαράζ, με πέταλο και κουλούρα, και πάλι αγχωνόμουν...
Στο σχολείο τα ίδια, διπλοκλειδώματα, γήπεδο (Καραϊσκάκη φυσικά, ως γέννημα θρέμμα Πειραιώτης) ούτε κατά διάνοια, σινεμά, συναυλίες ποτέ κλπ
To 2004 πήρα τη μπουμπού, πάλι 2 κλειδώματα, συναγερμος, τηλεειδοποιηση, ασφαλεια με κλοπη
Και αυτοκίνητο που είχα τα ίδια, συναγερμοί, κουκούλες, αναζήτηση χώρου με φωτισμό κλπ κλπ
Στη πορεία τα μέτρα ασφαλείας (και εγώ προφανώς) χαλάρωσαν, αλλά πάντα φοβάμαι όταν αφήνω το εκάστωτε όχημά μου εκτεθειμένο
Από κει και πέρα όμως, κακά τα ψέμματα, το μηχανάκι είναι ένα εργαλείο
Αν είναι να παίρνω τραίνο για να πάω γήπεδο (εδώ να πω ότι υπολόγισα ότι 2 άτομα με τραίνο θέλουμε 5,60 για πήγαινε ελα σε ενα ματς, ενώ το μηχανάκι θα κάψει 1 φράγκο), να παίρνω ταξί για να πάω συναυλία, αυτοκίνητο (που δεν έχω) για σινεμά και λεωφορείο για τη παραλία, τι σκατά το πήρα το μηχανάκι ?
Γενικά, όπως λέει και ένας φίλος (και αρκετοί συμφορουμίτες), το μηχανάκι είναι πανταχώθεν εκτεθειμένο, πεσίματα (2 φορές μου την έχουν ρίξει κάτω στο γραφείο, και την έχω στα 10 μέτρα), γδαρσίματα, γδυσίματα και αρπαγές.
Καλώς ή κακώς όσοι καβαλάμε καλό είναι να μάθουμε να ζούμε με αυτό, να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα ασφαλείας μπορούμε - και σηκώνει η τσέπη μας -, και πάντα να χουμε στο μυαλό μας ότι το μηχανάκι είναι γενικώς "φτερό στον άνεμο", και αυτό να το βάζουμε στο μυαλό μας, όταν σκάμε και λεφτά για πάρτη του (αγορά, αξεσουάρ κτλ)

my 2 cents :wave2:

Y.Γ. εύχομαι πραγματικά στο παιδί (και σε όποιον χάνει κάτι με αυτό τον τρόπο) να σταθεί τυχερό και να βρει την κούκλα του

nikos_abel
12/10/2012, 10:39
Ερώτησις, ίσως ανόητη αλλά δεν πειράζει.

Λατρεύετε τις μηχανές ως αντικείμενα ή λατρεύετε τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση και την ενασχόληση μαζί τους;

vaska
12/10/2012, 10:42

Λατρεύετε τις μηχανές ως αντικείμενα ή λατρεύετε τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση και την ενασχόληση μαζί τους;

Δεν μπορείς να μας καταλάβεις δεν έχεις μηχανή.

Τα σκούτερ δεν είναι μηχανές όπως λέει κι ένας φίλος!!!!!

:D

DimChios
12/10/2012, 10:55

σβηστο απο δω και ανοιξε νεο θεμα! ειναι πολυ καλο για να χαθει εδω μεσα!

Γνωμη μου

;) :beer:

nikos_abel
12/10/2012, 11:14
Δεν μπορείς να μας καταλάβεις δεν έχεις μηχανή.

Τα σκούτερ δεν είναι μηχανές όπως λέει κι ένας φίλος!!!!!

:D

:moutza: :lol:

Υ.Γ. (είναι σαν τα μακ ένα πράγμα. Δε με φτιάχνει το μηχάνημα τόσο όσο ότι μπορώ να βλέπω τσόντες και
να μη κολλάω εύκολα ιούς :lol: )

σβηστο απο δω και ανοιξε νεο θεμα! ειναι πολυ καλο για να χαθει εδω μεσα!

Γνωμη μου

;) :beer:

Και να γίνει πάλι καυγάς με ένα τόσο ωραίο θέμα; Θα δούμε ρε Μήτσο πως θα πάει πρώτα

fkol k4
12/10/2012, 11:59

Το «λατρεύετε» είναι μάλλον υπερβολή.

Μας αρέσουν τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση τους.
Επίσης, μετά από κάποιο καιρό συνδέουμε συγκεκριμένες στιγμές (άλλοτε κακές και άλλοτε καλές) που ζήσαμε ενώ οδηγούσαμε μια μοτοσυκλέτα με την ίδια τη μοτοσυκλέτα.
Για παράδειγμα μια βόλτα με φίλους, ένα ωραίο ταξίδι, μια φορά που γίναμε μούσκεμα με μια ξαφνική μπόρα, μια χαζοπτώση για την οποία ακόμα μας κοροϊδεύει η παρέα, όμορφα μέρη που επισκευτήκαμε με τη μοτό, ανθρώπους που γνωρίσαμε, το πείραγμα με τους υπόλοιπους για τα γυρολόγια στην πίστα κτλ κτλ ότι θέλει ο καθένας βάζει.
Έτσι, η κάθε μοτοσυκλέτα λειτουργεί εκτός από μέσο με το οποίο εν δυνάμει δημιουργείς ευχάριστες καταστάσεις και ως «ψυχολογικό φωτογραφικό άλμπουμ» για τον ιδιοκτήτη της (και κάποιες φορές και για τους κοντινούς του ανθρώπους).

Το ίδιο συμβαίνει και με το αυτοκίνητο, με τη διαφορά πως η χρήση του αυτοκινήτου πολύ σπάνια έχει την ίδια συμμετοχή στη στιγμή με αυτή της μοτοσυκλέτας.
Η μοτοσυκλέτα κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην κάθε στιγμή, μόνο και μόνο λόγω του ότι η οδήγησή της είναι πιο «αδιάκριτη» από αυτή του αυτοκινήτου.
Υπάρχει αμεσότερη επαφή με το γύρω περιβάλλον (δεν έχει παράθυρα), χρειάζεται περισσότερες κινήσεις του σώματος, κουράζει περισσότερο, απαιτεί βενζίνη συχνότερα, γενικά δεν περνάει απαρατήρητη όπως το αυτοκίνητο.

Είναι άλλο να θυμάσαι μια βόλτα που σταμάτησες 2 φορές για βενζίνη και άλλη μια επειδή πιάστηκε ο κώλος σου και άλλο να θυμάσαι μια βόλτα που απλά να πήγες κάπου.

Αυτό για τα παλιά μηχανάκια.
Οπότε, αν σου κλέψουν το μηχανάκι που έχεις κάποια χρόνια, εκτός από το αντικείμενο σου κλέβουν και το «ψυχολογικό φωτογραφικό άλμπουμ» και αυτό ενοχλεί ακόμη περισσότερο.

Αν σου κλέψουν το καινούριο μηχανάκι αντίθετα, σε πειράζει περισσότερο το υλικό μέρος της υπόθεσης.

nikos_abel
12/10/2012, 12:04
Οπότε, αν σου κλέψουν το μηχανάκι που έχεις κάποια χρόνια, εκτός από το αντικείμενο σου κλέβουν και το «ψυχολογικό φωτογραφικό άλμπουμ» και αυτό ενοχλεί ακόμη περισσότερο.

;)...

AristidisZ
12/10/2012, 12:07

Αυτό φίλε Νίκο, δεν είναι καν ερώτηση

Λατρεύουμε τα συναισθήματα που προέρχονται από τις μηχανές, με φυσικό επακόλουθο να τις λατρεύουμε ως αντικείμενα :beer:

wtfrmlk
12/10/2012, 12:48
μαστιγα ρε γαμωτη

toyar
09/03/2013, 15:07
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=196555&catid=4

SHOOTER045
09/03/2013, 23:43
καποτε ειχαμε πιασει μια συμμορια στην θεσ/νικη που δουλευε ακρως επαγγελματικα,ειχε τσιλιαδορους με μοτο,και ενα ειδικα διαμορφωμενο φορτηγο με ραμπα το οποιο ηταν ηχομονωμενο παρακαλω,για τα μοτο που η μεγαφωνικη του συναγερμου δεν ηταν εμφανης,σε αυτες που ηταν εμφανης εβαζαν αφρο πολυουρεθανης και δουλευαν αφου παγωνε.σε ουτε ενα λεπτο το μηχανακι φορτνοταν και στην πορεια μεχρι το επομενο στοχο ηδη ηταν κομματια,το νου σας σε κλειστα βαν κλουβακια και φορτηγακια

bros400pgm
10/03/2013, 09:23
το νου σας σε κλειστα βαν κλουβακια και φορτηγακια

Σε μας το λες? Στους δικους σου να το πεις :lol::lol::lol::lol::lol:

SHOOTER045
10/03/2013, 15:47
Σε μας το λες? Στους δικους σου να το πεις :lol::lol::lol::lol::lol:

δεν μπορουν να ειναι παντου και ολες τις ωρες,μια εγρηγορση και απο μερους των πολιτων δεν βλαπτει,οτιδηποτε περιεργο και παραξενο μας κινει την περιεργεια,καλα θα ειναι να το επισημαινεται,αν πχ ενα περιεργο οχημα περναει ξαφνικα σχεδον καθε βραδυ απο την γειονια κλπ,και που εισαστε,ενα τηλ στο 100(χωρις χρεωση ειναι)δεν θα σας παρουν το κεφαλι,και μια απλη αναφορα,αν και οι πολιτες στην χωρα μας ηταν σε ποιο μεγαλη εγτηγορση,χαζα του τυπου((με στελνει ο γιος σου,ο ντρας σου που επθε λαστιχο,του χαλασε το αμαξι,μου παραγγειλε λαδια,κανουμε γκαλοπ για τον οργασμο της αγελαδας,ενδιαφερομαι να βαλω ιδια πορτα και κλειδαρια στο σπιτι μου,και το ποιο τραγικο φιλος πηγαινοντας με cbr 600rr 2010 για σερβις,εδωσε το μοτο του σε καγκουρα με zx636(το οποιο και εκεινο ηταν φαγωμενο)να δει τι λενε τα dunlop,ε ακομα τον περιμενει να γυρισει,δεν φτανει να το ξερουν οι δικοι μου,αλλα η βλακεια η χαζομαρα και η επιπολαιοτητα-βασικα γνωρισματα του ελληνα-δεν αντικαθισταται ουτε με το να βαλεις σε καθε γωνια απο εναν αστυνομικο με περιπολικο,το νου σας λοιπον

bros400pgm
10/03/2013, 16:06
Προσωπικα εχω να δω εξουσια να κανει περιπολια στην γειτονια μου (10χλμ εξω απο το κεντρο της Πατρας), πανω απο 10 χρονια και επειδη θα καταληξουμε στο τελος οτι η υπηρεσια δεν σας παρεχει τα απαραιτητα μεσα, κανονιστε πρωτα να στησετε σε καθε περιοχη/συνοικια απο ενα περιπολο (οχι για να εξυπηρετει τον τοπικο αρχοντα) και μετα παμε και παρακατω. Αλλωστε, η βλακεια, η χαζομαρα και η επιπολαιοτητα ειναι βασικα γνωρισματα ΚΑΙ της "υπηρεσιας".