View Full Version : Αγώνας με παπάκια!
devil's animal
12/10/2013, 14:53
Σημασία έχει να κάνουμε κάτι που θα έχει χαβαλέ, όχι να με δουν 10 άτομα να τρυπάω τον sapila racing. :p
ωωωωωω, τι του ειπε....:eek::eek:
Αχχααααχχχααααχχχχ
Θα πέσει πολύ γέλιο, θα βαλω καμερα και πίσω αυτη τη φορά για να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον. :D
Συμφωνώ για Σ/Κ, να δούμε και τα κόστη βέβαια. Αν η Κυριακή εχει ιδια τιμη με Σαββατο δεν το συζητάμε, καλύτερα Κυριακή.
Δε λες που δε σου πε ότι θα τραβήξει και μια καντηλάτη (σούζα ε) πάνω στην προσπέραση ...
Κρατήστε μου μια θεσούλα κάπου μπρος λέμεεεεεεεε.
i ll be there http://www.youtube.com/watch?v=KXewIR7Y7cc :D
motomaniac
12/10/2013, 19:18
πολυ σας ζηλευω ατιμοι αθηναιοι... :(
SHOOTER045
12/10/2013, 20:14
πολυ σας ζηλευω ατιμοι αθηναιοι... :(
ρε γειτονα
δεν παμε να σκουπισουμε το αιγινιο να κανουμε και εμεις εναν εκει?
boussias
12/10/2013, 21:20
Θα πάρω τιμή και για Κυριακή. Καλύτερα οι κριτές να είναι της πίστας να είναι και εκπαιδευμένοι. π.χ. αν μπώ κριτής και δω τον Βύρωνα να ρίχνει τσάι στον Sapila μπορεί να έχω αφήσει την σημαία και να έχω πέσει κάτω απο τα γέλια...:beer:
:)
Θα πάρω τιμή και για Κυριακή. Καλύτερα οι κριτές να είναι της πίστας να είναι και εκπαιδευμένοι. π.χ. αν μπώ κριτής και δω τον Βύρωνα να ρίχνει τσάι στον Sapila μπορεί να έχω αφήσει την σημαία και να έχω πέσει κάτω απο τα γέλια...:beer:
:)
Κοίτα να ΄χεις μαζί χαρτομάντιλα γιατί θα κλαις απ΄τα γέλια... :a08:
sapila racing
12/10/2013, 22:00
Κοίτα να ΄χεις μαζί χαρτομάντιλα γιατί θα κλαις απ΄τα γέλια... :a08:
Σε χαίρομαι ρε φίλε, γιατί πραγματικά φαίνεσαι αισιόδοξος!
Μολις πέσει η σημαία όμως αμα είσα σε άλλη ομάδα δεν έχει φιλιες, να το ξέρεις. :a9:
:beer: :beer:
Πρέπει να δούμε τις κατηγορίες πάντως.
Αμα παίζουν και 200 scooter τότε γιατί να μην παίξει πχ το CBR125 του zephyr? :evil:
SHOOTER045
12/10/2013, 22:09
μου θυμισατε εναν παρομοιο αγωνα με παπακια και μονο
αλλα ο δικος μας εδω ηταν χωματινος
σε σχεδον κυκλικη διαδρομη με 3-4 στροφες
και παααααααααααααααρα πολυ γελιο...............:lol::lol::lol:
sapila racing
12/10/2013, 22:16
video από τις περσινές δοκιμές της ομάδας του sapila racing team σε ιδιωτική πίστα.
Το μηχανάκι μας είναι ήδη καλό, αλλά θα το βελτιώσουμε λίγο ακόμα. :D
http://www.youtube.com/watch?v=wkeug2BwRYE
Σε χαίρομαι ρε φίλε, γιατί πραγματικά φαίνεσαι αισιόδοξος!
Μολις πέσει η σημαία όμως αμα είσα σε άλλη ομάδα δεν έχει φιλιες, να το ξέρεις. :a9:
:beer: :beer:
Πρέπει να δούμε τις κατηγορίες πάντως.
Αμα παίζουν και 200 scooter τότε γιατί να μην παίξει πχ το CBR125 του zephyr? :evil:
οτι κατηγορίες και αν υπάρξουν, no mercy ... :cool:
παιδες μην με βαλετε στον αγωνα,καλυτερα πηγαιντε εκκλησια.:priest:
κουφαλες θα περασω καιμια απο σπατα να ρωτησω,πρεπει προλαβουμε καιτον καιρο,καλοθα ειναι να ειναι κυριακη ολοημερο ,να γουσταρουμε.
Εγω θα κατεβω με γιωργο gyroscopikofenomeno και η ομαδα μας θα λεγεται ΤσεΤουλες Racing Team.
Αν δεν δεχθητε το cbr125 (που καλα θα κανετε) θα κατεβουμε με inova. (mooning)
zentakiasSF
13/10/2013, 01:48
λιφαν - σουπρα 100αρι 3 βαλβιδο, να το βαλω??
ισως να ειναι κ τα τελευταια του χλμ μετα απο κατι τετοιο :a48:
motomaniac
13/10/2013, 07:04
ρε γειτονα
δεν παμε να σκουπισουμε το αιγινιο να κανουμε και εμεις εναν εκει?
εμεις ηδη πηγαμε..... περσι.. και θα ξαναπηγαιναμε φετος αλλα δεν προκοψα...
angelosxs
13/10/2013, 13:18
Αντε παιδια αυτη την φορα να το κανουμε,θα εχει πολυ γελιο... Astrea grand,astrea supra και c50 ετοιμα για πολεμο χεχε
Απαραιτητο για μενα ειναι να βαλουμε και φωτογραφο...... :lol:
astroman76
13/10/2013, 23:42
τα σπατα ειναι υπερβολικα μικρη πιστα 30-36εκ ο γυρος απο γρηγορους.. αν το βαλεις επι 4 ωρες ειναι ζαλαδα!
η μονη για τωρα σωστη πιστα για τετοιον αγωνα ειναι ο ασπροπυργος που εκανε και το thatsracing εχει αλλη εισοδο και εξοδο για τις μοτο και αρκετο χορο για ολλους... και αρκετα μεγαλη για να απλοθουν τα μηχανακια....
εμεις καναμε 6 μηχανακια χ 3 αναβατες η καθε ομαδα 50ευρο το ατομο ητανε και πολυ γαματα....:ninja:
motomaniac
15/10/2013, 09:41
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/564850_418196498246550_1003775441_n.jpg
SHOOTER045
15/10/2013, 09:54
εμεις ηδη πηγαμε..... περσι.. και θα ξαναπηγαιναμε φετος αλλα δεν προκοψα...
αν παιξει τιποτα φετος η γενικα στα κοντα
πες μου
θα κατεβω με το glx,βγαλσιμο μονο την ποδια και τιποτα αλλο...........:D
motomaniac
15/10/2013, 10:08
αν παιξει τιποτα φετος η γενικα στα κοντα
πες μου
θα κατεβω με το glx,βγαλσιμο μονο την ποδια και τιποτα αλλο...........:D
θα βρσικουν τα πατηναρια σου πααααρα πολυ.. εγω εξυνα τα αναδιπλουμενα δικαβαλος.... ;)
SHOOTER045
15/10/2013, 10:12
ψψψιιιιιτττττττττττ
αναδιπλουμενα εχω φιλος;)
και προσεχως(οταν βρω χρονο και ορεξη)τηλεσκοπικο και δισκοφρενο ΝΑ με το συμπαθειο απο cbr 600f
τα εχω στην αποθηκη και να δω ποτε θα τα βαλω επανω
motomaniac
15/10/2013, 11:32
ψψψιιιιιτττττττττττ
αναδιπλουμενα εχω φιλος;)
και προσεχως(οταν βρω χρονο και ορεξη)τηλεσκοπικο και δισκοφρενο ΝΑ με το συμπαθειο απο cbr 600f
τα εχω στην αποθηκη και να δω ποτε θα τα βαλω επανω
ανοξε μια συζητηση αλλου. εχω απορια. τι τηλεσκοπικο απο τι? δισκοφρενο σε τι ζαντα? κλπ... εχω κι εγω κατι ιδεες αλλα θα τις κανω μαλλον στο pw μου... αλλιως τα λεμε απο πμ..
SHOOTER045
15/10/2013, 12:13
εχεις πμ
οτι κατηγορίες και αν υπάρξουν, no mercy ... :cool:
Βρήκα εργαλείο να τρέξω λέμεεεεεεεε
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4085863/
SHOOTER045
16/10/2013, 09:49
σαν να κλεβεις εκκλησια θα ναι με αυτο...........:lol:
motomaniac
16/10/2013, 23:26
σαν να κλεβεις εκκλησια θα ναι με αυτο...........:lol:
ναι καλα.. στις ευθειες ναι αλλα αντε φρεναρε το για να στριψει.. Κ1 οικοπεδακι λεμε...
Τι θα γίνει ρε μάγκες;;;Έχω φορέσει την ολόσωμη και περιμένω πάνω στο παπί να μπω πίστα!Δεν κρατιέμαι...
devil's animal
17/10/2013, 23:28
Κωστηηηηηηηη.............
boussias
18/10/2013, 07:39
Έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο απο την πίστα του Ασπρόπυργου. Πολύ σωστός και γνώστης.
Προτείνει Trackday ενδιάμεσα απο Kart γιατί να νοικιάσουμε την πίστα για μισή ημέρα το κόστος είναι μεγάλο (π.χ. για Κυριακή θέλουμε 60€ έκαστος, min = 1000€). Πλεονέκτημα είναι ότι θα έχουμε και κερκίδα απο τα παιδιά με τα Kart.
Υπάρχει χρόνος για 27/10 (Κυριακή πριν απο 28η) και μετά έχει διαθέσιμη την πίστα στις 10/11 πάλι.
Μου είπε ότι θα μπάινουμε απο τις 10 το πρωί κάθε 30-40 λεπτά μέχρι το απόγευμα με κόστος 25 - 30€ έκαστος (μέσα στο κόστος ο Γιατρός).
Αρκεί να είμαστε πάνω απο 5 μηχανές.
Επιπλέον, πρέπει όσοι θέλουν να έχουν συμμετοχή να μην αλλάξουν γνώμη. Προκαταβολή δεν ζητάει, μόνο να του πούμε 3-4 ημέρες πριν πόσες συμμετοχές έχουμε μαζέψει.
Εγώ μέχρι εκεί μπορώ να το πάω, καλό είναι να ανοιχτεί ξεχωριστό Thread με τις συμμετοχές.
Η πίστα είναι 850 μέτρα και χωράει άνετα ανα Session 15 μηχανές (παπάκια)
Τα στοιχεία του υπεύθυνου της πίστας με π.μ σε αυτόν που θα κανονίσει τις συμμετοχές.
boussias
18/10/2013, 07:41
Κωστηηηηηηηη.............
Έφτασε.... :)
devil's animal
18/10/2013, 15:22
Έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο απο την πίστα του Ασπρόπυργου. Πολύ σωστός και γνώστης.
Προτείνει Trackday ενδιάμεσα απο Kart γιατί να νοικιάσουμε την πίστα για μισή ημέρα το κόστος είναι μεγάλο (π.χ. για Κυριακή θέλουμε 60€ έκαστος, min = 1000€). Πλεονέκτημα είναι ότι θα έχουμε και κερκίδα απο τα παιδιά με τα Kart.
Υπάρχει χρόνος για 27/10 (Κυριακή πριν απο 28η) και μετά έχει διαθέσιμη την πίστα στις 10/11 πάλι.
Μου είπε ότι θα μπάινουμε απο τις 10 το πρωί κάθε 30-40 λεπτά μέχρι το απόγευμα με κόστος 25 - 30€ έκαστος (μέσα στο κόστος ο Γιατρός).
Αρκεί να είμαστε πάνω απο 5 μηχανές.
Επιπλέον, πρέπει όσοι θέλουν να έχουν συμμετοχή να μην αλλάξουν γνώμη. Προκαταβολή δεν ζητάει, μόνο να του πούμε 3-4 ημέρες πριν πόσες συμμετοχές έχουμε μαζέψει.
Εγώ μέχρι εκεί μπορώ να το πάω, καλό είναι να ανοιχτεί ξεχωριστό Thread με τις συμμετοχές.
Η πίστα είναι 850 μέτρα και χωράει άνετα ανα Session 15 μηχανές (παπάκια)
Τα στοιχεία του υπεύθυνου της πίστας με π.μ σε αυτόν που θα κανονίσει τις συμμετοχές.
οχι οτι το 60€ εκαστος ειναι πολυ, απλα για να μαζευτει το χιλιαρικο θα χρειαστουν το λιγοτερο 17 μηχανακια..που μαλλον δεν θα μαζευτουν...
οποτε παμε με το 2ο σεναριο που ειναι το 30αρικο εκαστος με sessions και ελαχιστη συμμετοχη 5 μηχανακια...
για να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας, προτεινω στο καινουργιο thread που θα ανοιχτει για τις συμμετοχες, να μπει και ενα poll για να δουμε τι ειδους μηχανακια /παπακια/σκουτερακια μπορουν να συμμετεχουν...
και να αποφασιστει αν θα γινει αγωνας 4ωρος με ομαδες (αν γινεται) ή θα γινει ενας αγωνας με ατομικες συμμετοχες, μιση ωρα π.χ....
Κωστη, αφου εκανες εσυ τις συννενοησεις με την πιστα, ανοιξε το thread μπας και προλαβουμε τις 27/10...
:wave2:
Κωστη, αφου εκανες εσυ τις συννενοησεις με την πιστα, ανοιξε το thread μπας και προλαβουμε τις 27/10...
:wave2:
Λιγάκι βιαστικό μΕ ακουγεται
devil's animal
18/10/2013, 16:26
Λιγάκι βιαστικό μΕ ακουγεται
ε, αν μπει για τα καλα ο Νοεμβρης φλερταρουμε με τις βροχες ολο και περισσοτερο...
ε, αν μπει για τα καλα ο Νοεμβρης φλερταρουμε με τις βροχες ολο και περισσοτερο...
Αρα ευκολοτερα ντριφταρισματα
Επισης υπαρχει και το 2014 :lol:
Έχει να πέσει σαβούρδα .... και των γονέων λέμε.
Οκ και στη βροχή και στο χαλάζι με τπτ δεν το χάνω αυτό, αν γίνει Κυριακή θα φέρω και την μικρή κόρη. Κανονίστε να με ξεφτιλίσετε οι αγωνιάρηδες.
Λοιπόν μάγκες για να μην κάνουμε τη Ζωή μας δύσκολή πρέπει άπλα να δούμε ποιοι με τι μηχανάκια θα πάρουν μέρος.
Τώρα όσον άφορά στα σεσσιον εγώ λέω να το κάνουμε ως εξής:
- Πρώτο σκέλος χρονομετρημενα (μπορεί και να παραλειφθεί)
- Πρώτο σκέλος του αγώνα 15γυροι
- Δεύτερο σκέλος (εκκίνησή με αντεστραμμένη σειρά του πρώτου σκέλους) 15γυροι
Νέτα σκέτα.
zentakiasSF
01/12/2013, 01:13
δεν βγηκε ακρη τελικα εε??
θα το πουλησω το παπί κ μετα δε θα μπορώ να παρω μερος!! :lol:
catmaster
30/03/2014, 14:47
ένα Up μιας και έφτιαξε και ο καιρός ....
ένα Up μιας και έφτιαξε και ο καιρός ....
:a014:
:a014:
Και 2 μη σου πω..:a014::a014:
scooter δεχομεθα??
catmaster
30/03/2014, 17:22
Και 2 μη σου πω..:a014::a014:
scooter δεχομεθα??
βασικα κάποιος πρέπει να κανονίσει για τους κανονισμούς (βαμβακούλας speaking) :D
(αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο ψηλός ο μοντερέιτορ με τη βαυαρική προπέλα είναι τίμιος και δεν θα τα στήσει για πουστιά)
α και δίχρονα να παίξουν μέσα σε δική τους κατηγορία αν είναι :D
sapila racing
31/03/2014, 09:20
βασικα κάποιος πρέπει να κανονίσει για τους κανονισμούς (βαμβακούλας speaking) :D
(αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο ψηλός ο μοντερέιτορ με τη βαυαρική προπέλα είναι τίμιος και δεν θα τα στήσει για πουστιά)
Φαντάσου οτι ο zephyr που το ξεκίνησε δεν έχει καν παπί πλέον!
motomaniac
31/03/2014, 10:51
για αυτο το κυπελλο γινεται βορεια ελλαδα.. ςεχουμε καγκουροπαπιες εδωωωω... ωω.. μπολικες.. εγω παντως θα ημουν μεσα αν γινοταν καπου κοντα μας.
Κατάλαβα.... Στην θέση μου θα τρέξει η Βίκυ η γκαζιάρα....!
zentakiasSF
01/04/2014, 01:18
δεν βγηκε ακρη τελικα εε??
θα το πουλησω το παπί κ μετα δε θα μπορώ να παρω μερος!! :lol:
και γω παιδια το εχω πουλησει το παπί απο το νοέμβριο... ποτέ δεν έτρεξα σε πίστα εστω κ για πλακα... :lol:
SHOOTER045
01/04/2014, 01:29
για αυτο το κυπελλο γινεται βορεια ελλαδα.. ςεχουμε καγκουροπαπιες εδωωωω... ωω.. μπολικες.. εγω παντως θα ημουν μεσα αν γινοταν καπου κοντα μας.
μια απο τα ιδια γειτονα,τωρα που θα ανεβει και cc το glx θα φορεσει και τηλεσκοπικο με δισκο
αααααααααα τωρα που το θυμηθηκα κανενα<καλο>σετ-της προκοπης εννοω-οχι ohlins-αμορτισερ για το παπι
που παιζουν?
motomaniac
01/04/2014, 10:13
μια απο τα ιδια γειτονα,τωρα που θα ανεβει και cc το glx θα φορεσει και τηλεσκοπικο με δισκο
αααααααααα τωρα που το θυμηθηκα κανενα<καλο>σετ-της προκοπης εννοω-οχι ohlins-αμορτισερ για το παπι
που παιζουν?
για yss εχω ακουσει για φτηνα και καλα. αλλιως πουλανε κατι μπλε με μπουκαλα αζωτου και καλα ρυθμιζομενα αλλα για δες κι ebay.
SHOOTER045
01/04/2014, 12:07
Στειλε μου λινκ με πμ μητσο