View Full Version : Z750 turbo project
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
344681
πρεπει να γινει βαση που θα το κραταει πανω στα καλαμια αλλα μεχρι τοτε καινουργιο μου καπελο και που θα σε κρεμασω:p
344682
sapila racing
10/11/2015, 20:06
Ωραίο το φανάρι, κακία σκέτη το μηχανάκι! :beer:
πω πω πως θα κανει οταν κάνεις την πρώτη βόλτα!! :eek:
:a014:
εχω παρει 5 κιλα απο το πολυ ποπ κορν...
περιμενω πως και πως το τελικο αποτελεσμα!!!
περιμενω πως και πως το τελικο αποτελεσμα!!! εγω να δεις!
Εχω σχεδον τελειωσει με τα ηλεκτρικα εκανα ολα τα τεστ που δινει το μανουαλ , μενει μια καλυτερη ταξιθετηση στα καλωδια αλλα αυτο οταν παρει μπροστα, δεν ρισκαρω αλλο τυλιγμα-ξετυλιγμα με μονωτικη ταινια.
Ενα πολυοργανο περιμενω για να μπει στο καντραν στην θεση του δεικτη θερμοκρασιας που εχει το gsxr, θα δειχνει:πιεση (μπαρομετρο), πιεση λαδιου, θερμοκρασια λαδιου, βολτομετρο
Εχω δωσει να φτιαξουν νεα ρακορ για το ψυγειο λαδιου, να μπει λαδι μεσα και μετα:eleison::vroum:
Περασα και τον νεο χαρτη στο PC3 τροποποιημενος απο εμενα με βαση 2 χαρτες που δανειστηκα απο απο το Gpz750 turbo com σε μοτοσυκλετες που περασαν απο δυναμομετρο, αυτα μεχρι να παρει μπροστα, στην πορεια θα γινει προσαρμογη στο δυναμομετρο.
345165
theofilos888
13/11/2015, 12:26
Μιλαμε πολυ κακια το εργαλειο!!!! Αντε με το καλο στο δρομο!!!!!! :D
mad shark
14/11/2015, 18:33
αντε να το δουμε και στον δρομο το εργαλειο με τον μανο καβαλαρι να κανει τσαφ τσουφ :moutza:
:panic::vroum::sun::a25:
https://www.youtube.com/watch?v=nKLnRZpSQeU&feature=youtu.be
theofilos888
25/11/2015, 16:34
Ηχος απ τα παλια..... με τσαμπουκα!
Ωωωωω ναααιιιι!!!!!!!
:beer:
mad shark
25/11/2015, 17:13
επιτελους εκανε βρουμ βρουμ αντε και τσαφ τσουφ η τουρμπινα στο δρομο με το καλο :moutza::beer:
Τωρα το πηρα χαμπαρι. Αντε ρε μανο το ωραιοτερο βρουμ!!!!!!!!!
Γρηγορα στους δρομους :beer:
motomaniac
26/11/2015, 09:16
Me το καλο!!!
Black Mamba
26/11/2015, 09:24
Δωσε πονο!!!
Μετα απο 3 χρονια στο παταρι εφτασε η στιγμη να πατησει ασφαλτο:)
346700
346701
346705
sapila racing
02/12/2015, 15:26
:eek: Μόνο εσυ κι ο Χρηστος απο την Κρήτη τα κανετε αυτα τα κόλπα!
τωρα τα kawasaki κρεμαστετα ψηλαααααααααα...
Ε, τουριστικο μερος ειναι και εκει στην Παραλια! :lol:
:eek: Μόνο εσυ κι ο Χρηστος απο την Κρήτη τα κανετε αυτα τα κόλπα!
εχουμε ανταλλαξει αποψεις για το θεμα με τον χρηστ:D , παταρι η ταρατσα εχει τα θετικα του, δεν σε πιανει ματι:lol:
ωωωωωωωωωωωωωω :eek::eek::eek:
άντε με το καλό η κούκλα να σεργιανίσει
mad shark
02/12/2015, 19:31
επιτελους προσεδαφηστηκε το ΑΕΡΟΘΟΥΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε και καλα ταξιδια εεεεεε καλες διαγαλαξιακες βολτες :moutza:
Τώρα το είδα ,έχετε ανέβει κατηγορία ρε εσείς με τις ταράτσες ...
Εύγε ,καλά τελειώματα αδελφέ.
Πρωτες τσαρκες με τα καινουργια λαστιχα:sun: , χωρις εξατμιση ακομα ευτυχως δεν εχει κοσμο η παραλια :vroum:, φτιουφ απο την τουρμπινα... ειπαμε δεν παμε πανω απο 4-5000 :a027: :rtr:
348644
348645
Εχει ακομα τουριστες βλεπω! :bawl:
Αντε με το καλο εξατμισονι και ρυθμισμα...
video να δουμε και να ακουσουμε:beer:
Πρωτες τσαρκες με τα καινουργια λαστιχα:sun: , χωρις εξατμιση ακομα ευτυχως δεν εχει κοσμο η παραλια :vroum:, φτιουφ απο την τουρμπινα... ειπαμε δεν παμε πανω απο 4-5000 :a027: :rtr:
348644
348645
ΝΤΡΟΠΗ!
Ακομα στρογγυλό είναι το λάστιχο. .....:D
:evil:
παρα πολυ ωραιο :beer::beer:
το Κ&Ν βγαλτο χαλαει την γευση ρε μανο!!!!!!!!!!!!!!
theofilos888
22/12/2015, 20:35
Θελουμε βιντεο με ηχο!!!!!!!!!!!! :evil:
Κουκλαρα! και special χρωμα! Καλους δρομους!!!
Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους! βιντεάκι θα ανεβάσω όταν μπεί η εξάτμιση :vroum:
προς το παρόν μια νυχτερινή φωτογραφία με την τοποθέτηση πολυόργανου στην θέση που ήταν η θερμοκρασία
349247349246
αυτό που έλειπε ήταν η ένδειξη βενζίνης, αγοράστηκε ένα απο ebay και χρησιμοποιήθηκε το κέλυφος μιας χαλασμένης κάμερας που είχα με κάποιες τροποποιήσεις για να μπει σωστα μέσα, το αποτέλεσμα είναι αυτό:
349248
349249
349250
Και η εξάτμιση καρμπόν- τιτάνιο δωράκι απο τον madshark:D
349251
349252
spyros33f
31/12/2015, 20:30
Kαλη χρονια,αντε να φυσηξει το εργαλειο
pegasakos
31/12/2015, 21:23
Μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια δουλεια. Αντε με τον νεο χρονο πολλες και καλες βολτες:beer:
φιλε απιστευτη δουλεια!μπραβο!
Καλό ,βγάλε και καμμιά άλλη γιατί μόνο από δεξιά το φωτογραφίζεις .
Βίντεο εννοείται έπειτα και βγάλε όπως σου είπαν και το πορτοκαλί ντέκαλ της ΚΝ.
Εγώ μπορεί να δοκίμαζα και το κάτωθι (φθηνό είναι).
http://www.ebay.com/itm/Venom-MK-II-Cafe-Racer-Drag-Racing-Fairing-Windshield-Fits-7-Round-Headlights-/191186649225
Black Mamba
08/01/2016, 09:49
Ωραιο το ματ χρωμα!
Βγαλε το ΚΝ αυτοκολλητο, δεν κολλαει στο ολο προτζεκτ.
Η μασκα που προτεινει ο buckley, του παει περισσοτερο.
Καλα χιλιομετρα!
Αααα...βιντεακι, ναι?;)
motomaniac
08/01/2016, 09:55
εμενα δεν με αρεσε το χρωμα.. βεβαια δεν με αρεσουν γενικα τα ματ. πολυ μουντο μου καθεται.. αν δνε βγαλεις το αυτοκολητο μπορεις να βαλεις πορτοκαλι η χρυσαφι λεπτομερειες.. η χαλκινες. ολα ανοδιωμενα εννοω ετσι... η δικη σου η μασκα μου αρεσει!! αυτη του Πανου πολυ γιαμαπα μου κανει.. rd κι ετσι..
ιδιαιτερο το χρωμα οπως το μηχανακι, δε με χαλαει, νομιζω μονο η μασκα του εχει πεσει καπως μεγαλη (η εχει κατσει πολυ ψιλα), και το τιμονι επισης πολυ ψιλο και αυτο, θελει κατι πιο κοντα στην τιμονοπλακα...κατα τ αλλα κουκλι...στο δρομο πως ειναι?
Για το αυτοκόλλητο Κ&Ν που ξενίζει κάπως, έκανα :a31: και το πέρασα κάτω απο το βερνίκι , μάλλον θα περάσω καρμπόν τα 2 πλαϊνά καπάκια μαζί με την μάσκα και την εξάτμιση που είναι επίσης καρμπόν για να υπάρχει ισορροπία.
Το χρώμα μου βγήκε λίγο ποιο ανοιχτό απο όσο ήθελα αλλά δέν και είναι άσχημο, αυτό που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να φέρω την μοτοσυκλέτα σε λειτουργική κατάσταση για να περάσει ΚΤΕΟ.
Βίντεο εννοείται έπειτα και βγάλε όπως σου είπαν και το πορτοκαλί ντέκαλ της ΚΝ.
http://www.ebay.com/itm/Venom-MK-II-...-/191186649225 η μάσκα που έβαλες είναι πολυ σούπα πάνο,αν παρατήρησες και το πίσω φανάρι είναι το μαμά,τετράγωνο πίσω τετράγωνο εμπρός. δύσκολα βάζεις πράγματα σε αυτό το μηχανάκι χωρίς να γίνει τσίρκο :wave2:, η μάσκα είναι απο ZRX1100 ZRX1200 δέν σου άρεσε? φωτογραφία απο δεξιά δεν έβαλα γιατί δεν μου κάθισε καλά το ψυγείο λαδιού που θα πάρει πόδι με την πρώτη ευκαιρία :pantofla:
Η μάσκα p@nos έχεις δίκιο θέλει κατέβασμα 20-30mm θα δείξει καλύτερα:a013: το τιμόνι προς το παρόν μου φαίνεται καλό, η γεωμετρία της είναι ποιο γρήγορη μια και μίκρυνε η κάστερ,τα φρένα εμπρός με τις 6πιστονες και την ακτινική τρόμπα μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση, πίσω θα βγει η κινέζικη τρόμπα που είναι για :a02: και θα μπει η μαμά από το cbr.
Όσο αφορά τον κινητήρα, τετάρτη μέσα, άνοιγμα απο τις 2000 στροφές σπουλάρει απο τις 4.500 περίπου, 0,5-0,6 bar δέν το πίεσα παραπάνω ,200 χλμ έχω κάνει αλλά νιώθω οτι έχει αρκετή δύναμη, θέλει προσοχή ακόμη είναι στο στρώσιμο.:a05:
350076
350077
350078
Πιστευω με τιμονι σε στυλ fz1 θα ταν καλυτερο τωρα μασκα χρωματα και ιστοριες περι ορεξ...:beer:
Καλη συνεχεια!!
free rider
08/01/2016, 17:13
εύγε σε όποιον έχει την τρέλα και μαστορεύει τόσο ωραία τη μηχανή
Μεγειά και καλοδούλευτη. Κούκλα είναι!!!! :beer:
dimmie_72
08/01/2016, 20:18
http://www.ebay.com/itm/Venom-MK-II-Cafe-Racer-Drag-Racing-Fairing-Windshield-Fits-7-Round-Headlights-/191186649225
κάτι ξέρεις, η θυμάσαι εσύ... :a013:
φλρκ επειδή είμαι κοντά (Λεπτοκαρυά), πμ me pls αν θες και να μεταφέρω εντυπώσεις στους γεράκλες σαν αυτόν τον Πατρινό!
george.S
10/01/2016, 11:59
φανταστικο !
παρακολουθω οπως και αρκετοι ακομα με ενδιαφερον.
προσωπικη γνωμη να αλαξεις τιμονι
Εχω καβαλετα και τιμονι απο FZ1 06+ γνησια αν θες πμ..:beer:
motomaniac
13/01/2016, 22:30
φιλε θα με κανεις μια βολτα?
φιλε θα με κανεις μια βολτα?
Βρες εσυ αλλη μια φλατ βιδα αλλεν για το πισω αμορτισερ σαν αυτη που μου εδωσες και θα τα βρουμε :a33:
theofilos888
14/01/2016, 18:06
Βρες εσυ αλλη μια φλατ βιδα αλλεν για το πισω αμορτισερ σαν αυτη που μου εδωσες και θα τα βρουμε :a33:
Πες τι διασταση θες, να στη στειλω!
SHOOTER045
14/01/2016, 18:14
Αν έννοιες [φρεζατη] δώσε mm και θα την πάρεις πάραυτα
πολυ προθυμους σας βλεπω :tooth::tooth:
εγω δεν θα σου στειλω βιδα το θελω το μυαλο μου :D
Ολα αυτα για μια βολτα..?:bawl:
SHOOTER045
14/01/2016, 19:37
πολυ προθυμους σας βλεπω :tooth::tooth:
εγω δεν θα σου στειλω βιδα το θελω το μυαλο μου :D
Κλωτσησα τα πάσα.
Έβαλα κολαουζο και μου έμειναν :a25::a25::a25:
motomaniac
15/01/2016, 15:31
M10 θελει, σαν βιδα δισκοπλακας. πολυ ρηχο κεφαλι με βαθυ το αλεν.
Μερικά Update που έγιναν:
Εγινε τροποποίηση στην βάση του πίσω φαναριού για να μπει ποιο μέσα και να δείχνει ποιό όμορφο:)
350924
350925
Μπήκε σκάστρα τύπου FV για εκτόνωση τής πίεσης και όχι μόνο:evil:
350926
350927
Αλλάχτηκε η πίσω τρόμπα, επιτέλους έχω φρένο!
350928
:eek:βιντεο θελει ο λαος:beer:
Φανταστική δουλειά! Το μηχανάκι θα βαφτεί ή θα μείνει όπως είναι τώρα;
:eek:βιντεο θελει ο λαος:beer: Με :a29: .... ήδη κρατιεμαι με το ζορι να μην το ανοιξω πολυ, 300 χιλιομετρα εχω διανυσει, ειμαι στο στρωσιμο ακομα:a05:, σημερα πηρα νεες πινακιδες περασα ΚΤΕΟ οποτε θα κυκλοφορω νομιμα:smokin:
Στα 0.9 bar ανοιγει το actuator,μετα τις 4000 αρχιζει να ανεβαζει πιεση, 2-3 ανοιγματα που το εκανα στις 7000 στροφες μου τεντωσε τα χερια:vroum:
Βιντεο θα ανεβει μολις τελειωσω το στρωσιμο:priest:
Φανταστική δουλειά! Το μηχανάκι θα βαφτεί ή θα μείνει όπως είναι τώρα; το χρωμα οπως έχω αναφερει και σε προηγουμενο ποστ θα μεινει ετσι προς το παρον:beer:
dynagrego
29/01/2016, 20:44
1 μπαρ δεν ειναι και λιγο γιατι ας μη ξεχναμε οτι δεν ειναι μονο η πιεση αλλα κι η παροχη αερα της τουρμπινας που σε σενα ειναι αρκετα περισσοτερη μιας και την εχεις αλλαξει με μεγαλυτερη.
Θελει προσοχη το afr να μη δουλευει καπου στεγνο.Ποσο το δουλευεις στις ψηλες?
Η'ακομα καλυτερα αν σου χουν δωσει το διαγραμμα afr απο το δυναμομετρο.
Σορυ που ρωταω,αλλα αμα δεν ειναι καπως σωστο το afr μπορει να γινει σοβαρη ζημια σε δευτερολεπτα ακομα και στο πρωτο γκαζωμα.
Σωστή η σκέψη σου! δυναμόμετρο δέν έχει περάσει ακόμα, το μαξ των στροφών που το πήγα είναι αυτό που ανέφερα (7000) στεγνό δέν θα το έλεγα με βάση τα μπουζί που ελένχω τακτικά, ακόμα σε ήπιους ρυθμούς στροφών κινούμαι.
dynagrego
30/01/2016, 11:07
Θελω επισης να σου πω κατι πολυ σημαντικο για τη λειτουργια των κομαντερ 3 και 5 που δεν το ξερει ο πολυς κοσμος κι εχουν γινει καποιες λανθασμενες διορθωσεις στους χαρτες εξαιτιας αυτης της παρεξηγησης.
Οταν θελουμε να αυξησουμε τη ποσοτητα καυσιμου που παει στα μπεκ νομιζουμε οτι αν ανεβασουμε τα κελια του χαρτη παραδειγματος χαριν απο το 5% στο 15% τοτε θα παρουμε και 10% παραπανω καυσιμο.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.
ας δουμε τι λεει λοιπον η φιλη μας η νταινοτζετ γι αυτο σαν απαντηση σε μεηλ που της ειχα στειλει.
The arithmetic used when accepting trims is not a direct addition or subtraction from one table to the other, but actually a multiplication of all of the stock fuel and base map fuel. In other words if you were getting 100 units of fuel stock and the base map has a 10% increase then you now have 110 units of fuel. If Auto-tune decided that that needs to be 12% leaner and you accept the trims the new base number in the table would be -3. The arithmetic would look like this: (100 + 10) * 0.88 = 96.8 or 97. So the new fuel change would be -3.
stynikop
30/01/2016, 11:11
Μπράβο σου, ανυπομονώ να ακούσω ήχο!
Buckley, το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ κι εμένα! Είναι και σε καλή τιμή.
Βασικά θα το ήθελα και για μένα αλλά λέει πως δεν στέλνει Ελλάδα...
Πώς μπορούμε να το εχουμε;;
dynagrego
30/01/2016, 19:12
Αυτο που ειναι μεγαλης σημασιας στη δικια σου περιπτωση,ειναι να μπορεις να ελεγχεις μονος σου το afr ανα πασα στιγμη και να μπορεις μετα να προβαινεις στις αναλογες διορθωσεις στο χαρτη.
Δυστυχως στα δυναμομετρα δεν γινεται παντα σωστη δουλεια και μπορει να σου ρυθμισουν ωραια το μειγμα ας πουμε στο τερμα γκαζι ενω σε ολες τις υπολοιπες θεσεις του γκαζιου ο χαρτης να ειναι λαθος με αποτελεσμα τη προβληματικη και καμμια φορα επικινδυνη λειτουργια του κινητηρα.Εχουμε φαει απογοητευση κι απο καποια μεγαλα ονοματα του χωρου.
Επισης καποιες βελτιωσεις που μπορει να γινουν στη πορεια μπορει να χρειαζεται να σε κανουν να επισκεπτεσαι ξανα και ξανα το δυναμομετρο,κατι που ειναι επιπονο και κοστιζει κι αρκετα.Καλυτερα να εχεις καποιο τροπο να φτειαχνεις το δικο σου χαρτη στη βολτα και στο δρομο.
dynagrego
30/01/2016, 19:21
Αυτο μπορει να γινει με 2 τροπους.
Ο πρωτος ειναι να χρησιμοποιησεις καποιο καταγραφικο οπως το wideband 1 η' το lm2 το οποιο θα σου καταγραφει το afr σε διαφορες θεσεις του γκαζιου,σε διαφορετικες πιεσεις boost και στροφες του μοτερ.
Τα δεδομενα καταγραφονται σε αρχειακι excell,το μελετας μετα τη βολτα και προβαινεις μονος σου σε διορθωσεις του χαρτη αποκτωντας βεβαια καποια εμπειρια.
Ο αλλος τροπος ειναι να προμηθευτεις ενα PC5 με autotune να στα κανει σχετικα ολα αυτοματα.Επισης μια οθονη lcd θα βοηθησει να κανεις παλι καταγραφη των δεδομενων.Το παλιο pc3 μπορεις να το πουλησεις μετα.
motomaniac
30/01/2016, 22:34
Κουμπαρε, υπάρχει κανα λινκ; Έχει σελίδα μοτομανιακ της Βέροιας;
http://motomaniac-center.car.gr/bikes/
mad shark
01/02/2016, 23:51
δε μου λες αυτο το μαγαζι ειναι λιγο πιο πανο απο εκει που ειχαι ο θωμας tomas tunning το δικοτου ?
motomaniac
02/02/2016, 11:00
δε μου λες αυτο το μαγαζι ειναι λιγο πιο πανο απο εκει που ειχαι ο θωμας tomas tunning το δικοτου ?
διπλα
Βαλτε καμια φωτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
:a52:
Μερικά update που έγιναν:
Μπήκε χαμηλό τιμόνι,τοποθετήθηκαν καθρέπτες και η μασκα χαμηλωσε :cool:
Στις φωτογραφίες σε σχέση με τις προηγούμενες στο ίδιο backrount φαίνεται και η διαφορά στο πίσω φανάρι που μπήκε ποιο μέσα όπως επίσης η εξάτμιιση και η σκάστρα.
352290
352291
352292
Εχω διανύσει 900 χιλιόμετρα περίπου και ετοιμάζομαι για τέταρτη αλλαγή λαδιών και φίλτρου:cool:
Ακόμα πειραματίζομαι με το γρανάζωμα:tooth: αρχικά ξεκίνησα με 47 πίσω μου φάνηκε κοντό μετά έβαλα 45αρι με αυτο στις 4000 είχα 100 χλμ , στις 7000 περίπου τα χιλιόμετρα ήταν 160 με το actuator να ανοίγει στα 0.9bar και να γονατίζει η μοτοσυκλέτα.
Τώρα έχω 43 πισω με 17 πάντα μπροστά και στις 7000 η ταχύτητα ανέβηκε στα 190 χλμ, το ζητούμενο βέβαια δεν είναι οι τελικές σε σχεδόν γυμνή μοτοσυκλέτα μια και πεφτει πολύ :boxing: απο τον αέρα, η τουρμπίνα πάντως γεμίζει πολύ έυκολα και απο τις χαμηλές στροφές και αυτό ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου όταν έκανα την επιλογή της Gt2056:a2:
352299
352297
george.S
16/02/2016, 19:39
δυνατο !!!!
Αν δεν είχα ανοίξει την παροχή με τα επιστρεφόμενα του injection στο ρεζερβουαρ θα εκανα μια τραμπα τα κουστουμια με το ατμοσφαιρικο αδερφάκι ετσι για να σταματησουν οι γκρίνιες:a22:
Πρίν λίγες μέρες που ήμουν στο μηχανολογικό για την νέα άδεια με ρωτάει ο υπάλληλος: το χρώμα είναι πράσινο όπως γράφει η άδεια? ε ναι του λέω, ευτυχώς κατάλαβα αμέσως το λάθος ( τι σου κανει το υποσυνείδητο) :panic: και του είπα να το διορθώσει:giggle:
352347
motomaniac
17/02/2016, 15:57
μπραβο ρε Μανο!!!
mad shark
18/02/2016, 17:43
μπραβω μανο το αποτελεσμα ελπιζω να σε δικεονει μετα απο τοση δουλεια παντος κητα και αυτο που κουβεντιασαμε για την ρηθμηση του ακτουειτορ απο το πασο της βεργας μπωρει να διορυωθει το θεμα :beer:
μπραβο ρε Μανο
μια χαρα το πηγες ,,,,,, αψογα
Χθές ήταν η πρώτη μεγάλη εξόρμηση μαζί με φίλους . Αφετηρία Κατερίνη στο καφέ απέναντι απο τα ΚΤΕΛ , Η διαδρομή πρός τον Αγιο δημήτριο μια στάση καφέ στον χωριό λιβάδι που συνήθως τετοια εποχη έχει χιόνια:sun:, περάσαμε Σέρβια Κοζάνης και στο Χωριό νεράιδα σταματήσαμε για φαγητό, απο εκεί επιστροφη απο βέροια μέσω το παλιού δρομου, πολλές στροφές αναβάσεις καταβάσεις και μαγευτική διαδρομή για όποιον θελήσει να την κάνει, χωρίς διόδια, ένα μπλόκο μόνο αγροτών στην γέφυρα του Αλιάκμονα στα Σέρβια αλλά το περάσαμε με ελαφριά πηδηματάκια:vroum:
Εντυπώσεις απο το τουρμπάκι πολύ καλές: δέν μουδιασαν τα χέρια ο κόλος δέν πόνεσε:lol: σε αντίθεση με κάποιους άλλους:a22: το γρανάζωμα κάλο για ταξίδια αλλα ίσως λίγο μακρύ δέν έχω καταλήξει ακόμα, συγκρίνω βέβαια με το zzr1100 άλλες ροπές, αλλά καί ποιό ξεκούραστο σε κλειστές διαδρομές το τούρμπο, η ευχάριστη έκπληξη ήταν η κατανάλωση 6.5 λιτρα στα 100 σε σχετικά σβέλτους ρυθμούς:D
Μερικές φώτο από την εξόρμηση
352828
352829
352830
Αυτή η θέα είναι το κάτι άλλο!
352831
και μια προσθήκη με την διαδρομή
352883
πως ξεχωριζουν τα ομορφα μοτορια. σαν την μυγα μες στο γαλα.
καλοβολτο ναναι :beer::beer:
τα λενε αυτα οταν κανονιζονται τετοια βολτακια στη γειτονιά μας!! οντως ωραια διαδρομη, την εχω κανει αρκετες φορες... στην καντίνα στη γέφυρα δε σταματήσατε για ενα ψητο λουκανικάκι!? :beer: καλοτάξιδο το "θηριο" by the way!
dynagrego
23/02/2016, 07:49
To ειδα στο facebook,εναλλακτικος δρομος αυτουνου το μοτερ..
To ειδα στο facebook,εναλλακτικος δρομος αυτουνου το μοτερ..
Ειναι του Lorcan parnel, στην υπογραφη του στο turbo.com γραφει:
First to 200mph (2006) and still the fastest (211mph)
Quickest turbo-only 8.69 @ 162mph
Τα νεότερα είναι οτι πατινάρει όταν φορτώσει πίεση παρότι έχω βάλει 30% σκληρότερα ελλατήρια στον συμπλέκτη:plaf: είχα μια υποψία αλλα σήμερα το επιβεβαίωσα :cry:.
οπότε πάμε για Lock up στο προσεχές μέλλον:a018:,
motomaniac
25/02/2016, 22:33
Ειναι του Lorcan parnel, στην υπογραφη του στο turbo.com γραφει:
First to 200mph (2006) and still the fastest (211mph)
Quickest turbo-only 8.69 @ 162mph
Τα νεότερα είναι οτι πατινάρει όταν φορτώσει πίεση παρότι έχω βάλει 30% σκληρότερα ελλατήρια στον συμπλέκτη:plaf: είχα μια υποψία αλλα σήμερα το επιβεβαίωσα :cry:.
οπότε πάμε για Lock up στο προσεχές μέλλον:a018:,
εγω παλι εμαθα απο τα παιδια με τα τουρμπο εδω οτι φταινε τα ελατηρια. τα χειροποιητα λεει δεν ειναι καλα. οποτε τσεκαρε τα μαμα πριν πας στο λοκαπ.
εγω παλι εμαθα απο τα παιδια με τα τουρμπο εδω οτι φταινε τα ελατηρια. τα χειροποιητα λεει δεν ειναι καλα. οποτε τσεκαρε τα μαμα πριν πας στο λοκαπ.
Τα ελατήρια μήτσο απο ένα σημέιο και μετά δεν μπορούν να περάσουν την δύναμη του μοτέρ στους τροχούς ( αν αυτή είναι αυξημένη ), αυτά που έχω βάλει είναι ποιό σκληρά το καταλαβαίνει κάποιος απο την δύναμη που χρειάζεται η μανέτα του συμπλέκτη για να πατηθεί σε σύγριση με τα μαμα αφού ντιζάτο;)
motomaniac
25/02/2016, 22:54
Τα ελατήρια μήτσο απο ένα σημέιο και μετά δεν μπορούν να περάσουν την δύναμη του μοτέρ στους τροχούς ( αν αυτή είναι αυξημένη ), αυτά που έχω βάλει είναι ποιό σκληρά το καταλαβαίνει κάποιος απο την δύναμη που χρειάζεται η μανέτα του συμπλέκτη για να πατηθεί σε σύγριση με τα μαμα αφού ντιζάτο;)
δεν ξερω. εγω απλα λεω τι ακουσα. ασχημα λογια. 9για τα ελατηρια φυσικα) απο την αλλη εκτος απο χρονο δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. οι δισκοι?
SHOOTER045
25/02/2016, 22:59
http://m.ebay.com/itm/221839467735
Ρε συ, το πατιναρισμα ειναι το προβλημα,οχι το πατημα στην μανετα.
SHOOTER045
25/02/2016, 23:05
Ααα
Να του δώσω ενα σετ που έχω πρόχειρο απο Subaru τότε. :D
http://m.ebay.com/itm/221839467735
κάτι τέτοιο θα πρότεινα κι εγώ...
Ρε συ, το πατιναρισμα ειναι το προβλημα,οχι το πατημα στην μανετα.
ναι αλλά ο (ημι)υδραυλικός συμπλέκτης θα μπορεί να ελαφρύνει το βάρος κάποιων ακόμα σκληρότερων ελατηρίων...
mad shark
27/02/2016, 18:11
μανο εχω σιμπλεκτη απο caterpilar μπουλντοζα τη λες τον μονταρουμε χα χα χα :lol::p
για δες αν βαλης και ροδελες για να σκληρινι κιαλο λες να το σωσης :eek:
μανο εχω σιμπλεκτη απο caterpilar μπουλντοζα τη λες τον μονταρουμε χα χα χα :lol::p
για δες αν βαλης και ροδελες για να σκληρινι κιαλο λες να το σωσης :eek:
Μπακαλίστικη λύση αφου μειώνει την διαδρομή των ελατηρίων ;)
το Lock up Πάνο είναι μονόδρομος.
Αυτο μπορει να γινει με 2 τροπους.
Ο πρωτος ειναι να χρησιμοποιησεις καποιο καταγραφικο οπως το wideband 1 η' το lm2 το οποιο θα σου καταγραφει το afr σε διαφορες θεσεις του γκαζιου,σε διαφορετικες πιεσεις boost και στροφες του μοτερ.
Τα δεδομενα καταγραφονται σε αρχειακι excell,το μελετας μετα τη βολτα και προβαινεις μονος σου σε διορθωσεις του χαρτη αποκτωντας βεβαια καποια εμπειρια.
Ο αλλος τροπος ειναι να προμηθευτεις ενα PC5 με autotune να στα κανει σχετικα ολα αυτοματα.Επισης μια οθονη lcd θα βοηθησει να κανεις παλι καταγραφη των δεδομενων.Το παλιο pc3 μπορεις να το πουλησεις μετα.
Γιώργο ευχαριστώ για τίς πολύτιμες πληροφοριες που μοιράζεσαι μαζί μου, ξέρω ότι σου έχουν στοιχήσει χρόνο και χρήμα, θα τα πούμε απο το τηλέφωνο :a012:
dynagrego
28/02/2016, 21:41
Eτσι πληροφοριακα υπαρχει και η Falicon που της στελνεις τη καμπανα του συμπλεκτη σου,αφαιρουν το γραναζι και προσθετουν billet καλαθι που χωραει και κανα δισκο παραπανω.Κανε scroll σε αυτο το λινκ,δινουν τιμη και για Ζ1/ΚΖ.
http://www.faliconcranks.com/clutch_price.html
mad shark
26/03/2016, 09:23
:D για το βαψημο δεν αναφερες τιποτα στο φορουμ ακομα νεαρουλι :p λοιπον θα κανω τον ρουφιανω χα χα χα το μοτοσακο ξαναβαφεται παιδες στα οριτζιναλ χροματα της καβα περιμενω φοτο με τα νεα χροματα μολης τελοιοσει :moutza:
:D για το βαψημο δεν αναφερες τιποτα στο φορουμ ακομα νεαρουλι :p λοιπον θα κανω τον ρουφιανω χα χα χα το μοτοσακο ξαναβαφεται παιδες στα οριτζιναλ χροματα της καβα περιμενω φοτο με τα νεα χροματα μολης τελοιοσει :moutza:
ε ρε blitzer που σας χρειάζεται...
theofilos888
26/03/2016, 11:58
Πρασινο;;;;;;; καυλααααααααα
:D για το βαψημο δεν αναφερες τιποτα στο φορουμ ακομα νεαρουλη :p λοιπον θα κανω τον ρουφιανο
Θα έρθεις απο γερμανία καλοκαίρι χμμμ... :cry: βόλτα δεν έχει όπως καλόμαθες πέρυσι για να μάθεις να μήν μαρτυράς:moutza::a9::a28::hunter:
περιμένω τα σηματάκια αλλά αυτό ειναι το χρώμα με τις ρίγες απο το Ζ1100R
355598
Θα έρθεις απο γερμανία καλοκαίρι χμμμ... :cry: βόλτα δεν έχει όπως καλόμαθες πέρυσι για να μάθεις να μήν μαρτυράς:moutza::a9::a28::hunter:
περιμένω τα σηματάκια αλλά αυτό ειναι το χρώμα με τις ρίγες απο το Ζ1100R
355598
Κερνάω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε