View Full Version : spring trackbike 5-6-7/4
ελα το team να ετοιμαζεται.....
:smokin::smokin:
harris_x
09/03/2013, 21:28
:smokin:
chducos1
09/03/2013, 22:28
το team ετοιμο ειναι
εσεις οι 2 οι απου πανου ειστε ετοιμοι?
grharris
10/03/2013, 09:34
284145
284146
grharris
10/03/2013, 09:35
Ετοιμαζόμαστε να βάλουμε το κουστουμάκι μας!!!:D
harris_x
11/03/2013, 08:46
το team ετοιμο ειναι
κάτι έμαθα για 'σένα....
κατα τα άλλα, ready....
DrIoannis
11/03/2013, 09:11
Έτοιμοι είμαστε και εμείς από κάτω... 4-5 θα ανέβουμε παρέα και ελπίζω να μας κάνει την χάρη ο καιρός.Μετά από σχεδόν 5 χρόνια θα πατήσω τη νέα πλέον άσφαλτο των Σερρών
chducos1
11/03/2013, 10:58
κάτι έμαθα για 'σένα....
κατα τα άλλα, ready....
ασε χαρη χαλασα
.τριμπουρδελο σαν το δικο σου με επεισαν να παρω.να δω ποτε θα σπασει!!!!!!!!!!
Ετοιμαζόμαστε να βάλουμε το κουστουμάκι μας!!!:D
Χαρη πολυ ομορφο δειχνει μεγεια
grharris
11/03/2013, 19:47
Χαρη πολυ ομορφο δειχνει μεγεια
Θα το φορέσω το ΣΚΔ και θα στείλω report!
Θα είσαι πάνω Νίκο?
harris_x
11/03/2013, 20:11
ασε χαρη χαλασα
δεν παθαίνει τπτ λέμε το τούμπανο.... :rockon:
το ducati το έχεις ή το έδωσες;
DrIoannis
11/03/2013, 21:20
ασε χαρη χαλασα
Αποχωρίστηκες το classic?
Θα το φορέσω το ΣΚΔ και θα στείλω report!
Θα είσαι πάνω Νίκο?
Ναι περιμενω πως κ πως...
ελα το team να ετοιμαζετε.....
:smokin::smokin:
Eιναι τα μηχανακια ετοιμα, φορτωμενα στο τρειλορ, δεμενα, κουκουλωμενα, κοτσαρισμενα στο αμαξι και περιμενουμε να περασουν οι μερες
.
.
.
.
.
.
.
.
ειναι λιγο δυσκολο να βρω παρκινγκ βεβαια :lol: αλλα 23 μερουλες μεινανε μονο, θα περασουν. Που να καθομαι τωρα να ξεκοτσαρω :D
chducos1
12/03/2013, 13:02
τρελλοι ειστε ρε που θα δωσω τον ντουκο.αντε να περασουν οι μερες να περασομε 3μερο γεματο και γαματο
harris_x
12/03/2013, 17:34
τρελλοι ειστε ρε που θα δωσω τον ντουκο.αντε να περασουν οι μερες να περασομε 3μερο γεματο και γαματο
είπα κι εγώ.....
μια χαρά..... :a013:
grharris
12/03/2013, 19:58
Ομάδα, λέω να στείλω το μεκανάκι με τον Κιοσσέ και να ανέβω με το αυτοκίνητο.
Το εγχείρημα συμφέρει μόνο αν μαζευτούμε 2-3 άτομα. Στα 4 κάνουμε πάρτυ!
Υπολογίζω 180€ βενζίνες πήγενε - έλα και 50€ τα διόδια.
Αναχώρηση Πέμτη απόγευμα και επιστροφή Κυριακή βράδυ.
Ακούω προτάσεις!
grharris
12/03/2013, 20:01
Ααα, επίσης ψάχνω για κουβέρτες!
Μεταχειρισμένες για αγορά ή δανικές για το τριήμερο!
:a22:
το team ετοιμο ειναι
:lol::lol::lol:
αμα παρουν μπροστα τα τριμπουρδελα :a22:
Ααα, επίσης ψάχνω για κουβέρτες!
Μεταχειρισμένες για αγορά ή δανικές για το τριήμερο!
κουκλε ειμαστε 2 αμαξια που σερνουν τρειλερ.αν στειλεις το μηχανακι με κιοσσε,χωρας σε ενα απο τα 2 αμαξια.;)
το team ετοιμο ειναι
μια αλλαγη στα λαδια στο μπροστινο εχω να κανω και να δεσω μηχανακι σε τρειλερ :D
Έτοιμοι είμαστε και εμείς από κάτω... 4-5 θα ανέβουμε παρέα και ελπίζω να μας κάνει την χάρη ο καιρός.Μετά από σχεδόν 5 χρόνια θα πατήσω τη νέα πλέον άσφαλτο των Σερρών
θα χαρουμε να σας δουμε μαγκες!!:beer:
αντε ντε!!!!!!
chducos1
14/03/2013, 16:48
και εγω μαλλον με κιοσσε θα το στειλω
αρα ψαχνω για αμαξι
και εγω μαλλον με κιοσσε θα το στειλω
αρα ψαχνω για αμαξι
αν ανεβεις απο αθηνα μιλα γρηγορα να κανουμε κουμαντα.
chris.r675
14/03/2013, 18:45
ασε χαρη χαλασα
κοιτα ρε το γατακι πηρε μηχανακι ξυραφι και εβγαλε γλωσσα,γυρναγε με 6εκτη σε ολη τι πιστα με το τρακτερ και
λεει και μαγκιες τωρα!αντε να περασουμε καλα το τριημερο και πανω απ ολα χωρις πτωσεις!
harris_x
14/03/2013, 21:56
ωραίο team θα είμαστε
:a25::a30::a30::a54::a46::a30::a25::a46::a54::a25:
:vroum:
chris.r675
15/03/2013, 14:41
284849
τα γατακια εβγαλαν νυχια δρακο!
chducos1
15/03/2013, 16:19
284849
τα γατακια εβγαλαν νυχια δρακο!
ρε μαλακα ψαρωσα στηυν αρχη και νομιζα οτι ηταν απο τα moto gp.
μετα ειδα πιο προσεκτικα και καταλαβα οτι ειναι απο το ενιναιο των κορινων!!!!!
πισω σου ειναι δικαβαλος ο δαλας με την τραυματιοφορεα ρεεεεεεεεεεεε
απ"οτι εχετε καταλαβει περναμε γαματα πανω
chris.r675
15/03/2013, 17:55
πρεπει μια καμερα να γραφει μονιμα ολο το τριημερο μεσα στο box!ε ρε γελια που θα ριξουμε!
ο Γιαννος που ειναι ρε παιδια?
Ακομη γυμναζεται? :hmm::vroum:
284849
χρησταρα βλεπω ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ προοδο :beer::beer:
κανονιστε μλκς να μη μπορουμε να οδηγησουμε απο τα γελια ε!!!! :lol:
chducos1
16/03/2013, 12:37
ο Γιαννος που ειναι ρε παιδια?
Ακομη γυμναζεται? :hmm::vroum:
πληροφοριες τον θελουν στα παρισια στο studio του gautier να ραβει την νεα του φορμα
chducos1
16/03/2013, 12:38
καλα τωρα
αφου τα ξερεις
θελουμε να γινει και εκτατο racebike μονο για εμας μετα απο καταχρησεις
εκει να δεις γελιααααααα
road spirit
16/03/2013, 12:44
μαλακισμένα, θα με αναγκάσετε να κάνω το σκατό μου παξιμάδι να έρθω, και ας μη μπω πίστα, μόνο για τη βόλτα, μόνο και μόνο για να μη χάσω τέτοιο παρεάκι ... σταδιάλα ρε ...
chris.r675
16/03/2013, 20:23
285003
οι εργασιες ξεκινησαν!μετα απο 7 ωρες δουλειας βγαλαμε απο το triumph το μπροστινο,για revalving αλλαγη λαδιων,λυσαμε ολο το ρ1
για να εγκαταστησουμε το zafm,δεσαμε την εξατμιση, και αλυσιδα granazia sto stκαι ειμαστε ετοιμοι!
chris.r675
16/03/2013, 20:26
χρησταρα βλεπω ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ προοδο :beer::beer:
γιωργο με τα κλιπ ον μου λυθηκε ολο το σωμα και ετσι ηρθε και ο χρονος,ρε μαλακα δεν χωραω με τιποτα πανω στο μηχανακι!
καλα τωρα
αφου τα ξερεις
θελουμε να γινει και εκτατο racebike μονο για εμας μετα απο καταχρησεις
εκει να δεις γελιααααααα
:lol:
285003
οι εργασιες ξεκινησαν!μετα απο 7 ωρες δουλειας βγαλαμε απο το triumph το μπροστινο,για revalving αλλαγη λαδιων,λυσαμε ολο το ρ1
για να εγκαταστησουμε το zafm,δεσαμε την εξατμιση, και αλυσιδα granazia sto stκαι ειμαστε ετοιμοι!
ααααυτα ειναι ρε μαγκες!!! :beer:
γιωργο με τα κλιπ ον μου λυθηκε ολο το σωμα και ετσι ηρθε και ο χρονος,ρε μαλακα δεν χωραω με τιποτα πανω στο μηχανακι!
χρηστο ποσα χρονια σου λεω να το δωσεις και να παρεις ενα μηχανακι για πιστα να ξεκλειδωσεις ??? νομιζω οτι ενα gsxr (οχι απαραιτητα 1000αρι) θα σε διευκολυνε παρα πολυ ;)
μαλακισμένα, θα με αναγκάσετε να κάνω το σκατό μου παξιμάδι να έρθω, και ας μη μπω πίστα, μόνο για τη βόλτα, μόνο και μόνο για να μη χάσω τέτοιο παρεάκι ... σταδιάλα ρε ...
ελα ρε μλκ!!!!:a25::a25::a25:
Μετά από 5 χρόνια απραγίας θα είμαι και εγώ μέσα!
Η φόρμα δεν ξέρω αν θα μου κάνει... :)
chris.r675
18/03/2013, 13:59
ααααυτα ειναι ρε μαγκες!!! :beer:
χρηστο ποσα χρονια σου λεω να το δωσεις και να παρεις ενα μηχανακι για πιστα να ξεκλειδωσεις ??? νομιζω οτι ενα gsxr (οχι απαραιτητα 1000αρι) θα σε διευκολυνε παρα πολυ ;)
γιωργο ετσι οπως ηρθαν οι καταστασεις τωρα,υπεροχο ειναι και το st!αν επερνα αλλο μηχανακι daytona θα ηταν,τιποτα αλλο!τριμπουρδελα μονο!
fazerakis
18/03/2013, 14:41
Φατσες θα σας δω πανω με το καλο.
Αντε ουτε τρεις βδομαδες δεν μεινανε.
Chris μη μασας το ST σου ειναι απο τα πιο ζηλευτα μηχανακια...κι ασε τα R1 να κυνηγιουνται μεταξυ τους.
γιωργο ετσι οπως ηρθαν οι καταστασεις τωρα,υπεροχο ειναι και το st!αν επερνα αλλο μηχανακι daytona θα ηταν,τιποτα αλλο!τριμπουρδελα μονο!
ρε τι εχουμε παθει με τις κυλοτες....ουτε μοντελα να εισασταν...!!!!!:lol:
Φατσες θα σας δω πανω με το καλο.
Αντε ουτε τρεις βδομαδες δεν μεινανε........
:beer::beer:
harris_x
18/03/2013, 18:01
γιωργο ετσι οπως ηρθαν οι καταστασεις τωρα,υπεροχο ειναι και το st!αν επερνα αλλο μηχανακι daytona θα ηταν,τιποτα αλλο!τριμπουρδελα μονο!Ι agree :beer::beer::beer:
harris_x
18/03/2013, 18:02
284849
τα γατακια εβγαλαν νυχια δρακο!:a23:
chris.r675
18/03/2013, 21:34
ρε τι εχουμε παθει με τις κυλοτες....ουτε μοντελα να εισασταν...!!!!!:lol:
:beer::beer:
δεν ειναι τυχαιο οτι βγαινει το καλυτερο 600αρι για ποσα χρονια,ειναι το ποιο γραμμικο μηχανακι σε γκαζι
και εχει γεωμετρια ξυραφι,νεους αναβατες μπορει να τους τρομαξει αλλα οσοι το εχουν στριβει μονο με τη σκεψη!
δεν εχω κολληματα με τα μοτο,μπορουσα να αγορασα οτιδηποτε!ειτε ευρωπαικα ειτε γιαπονεζικα
chris.r675
18/03/2013, 21:35
:a23:
thanks χαρη!
δεν ειναι τυχαιο οτι βγαινει το καλυτερο 600αρι για ποσα χρονια,ειναι το ποιο γραμμικο μηχανακι σε γκαζι
και εχει γεωμετρια ξυραφι,νεους αναβατες μπορει να τους τρομαξει αλλα οσοι το εχουν στριβει μονο με τη σκεψη!
δεν εχω κολληματα με τα μοτο,μπορουσα να αγορασα οτιδηποτε!ειτε ευρωπαικα ειτε γιαπονεζικα
ναι αλλα εγω μπορω να σας πειραζω :D
harris_x
19/03/2013, 09:28
μπορείς, αλλα πέτα το :smokin:
μπορείς, αλλα πέτα το :smokin:
θα σου το πεταξω οταν βρεθουμε :smokin:
Κοίτα ρε γμ τη κρίση μου που βγάλανε γλώσσα και τα γατάκια...
Κοίτα ρε γμ τη κρίση μου που βγάλανε γλώσσα και τα γατάκια...
τι μιλας μωρε?αφου και προ κρισης ξεπουπουλιαζοσουνα και μετα κρισης ξεπουπουλιαζεσαι (απλα με δικαιολογια), ΚΟΤΑ :smokin:
Κανονιστε ρε να μαζευτουμε μπολικοι να κανουμε και μεις harlem shake στο pitlane
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Κανονιστε ρε να μαζευτουμε μπολικοι να κανουμε και μεις harlem shake στο pitlane
:lol::lol:
fazerakis
19/03/2013, 11:53
Αυτο κι αν ειναι ιδεα...
θα εχω φορτωσει περουκες, καπελα, βατραχοπεδιλα και αναπνευστηρες.
chris.r675
19/03/2013, 23:16
γιωργο να μην ξεχνιομαστε,πετα τοοοο!:lol:
γιωργο να μην ξεχνιομαστε,πετα τοοοο!:lol:
μην εισαι παπαρας.το πεταξα μια φορα στη κ10 και ακομα στο γκαραζ μου ειναι.δε λεει να με αποχωρηστει! :lol:
υ.γ.πλεον αγριεψε κιολας.........:smokin:
harris_x
20/03/2013, 13:43
:bawl: :lol::lol::lol::lol::lol:
chris.r675
20/03/2013, 18:28
μην εισαι παπαρας.το πεταξα μια φορα στη κ10 και ακομα στο γκαραζ μου ειναι.δε λεει να με αποχωρηστει! :lol:
υ.γ.πλεον αγριεψε κιολας.........:smokin:
Αυτο στην κ10 δεν ηταν πεταμα ητανε πτηση κανονικη γιωργο!παλι καλα που δεν το μαζεψατε κομμματια τοτε!
αγριεψε ε!χμ,ποσα ακομα αλογα θελετε,μπορειτε να μου πειτε?
Αυτο στην κ10 δεν ηταν πεταμα ητανε πτηση κανονικη γιωργο!παλι καλα που δεν το μαζεψατε κομμματια τοτε!
αγριεψε ε!χμ,ποσα ακομα αλογα θελετε,μπορειτε να μου πειτε?
πραγματι...
δεν πηρε αλογα το πραμα χρηστο.απλα γεμισε εκει που επρεπε ;)
τριτη αλλαγη λαδιων στο μπροστινο, τεταρτη πλυσιμο και ready to race :a54::a54:
harris_x
21/03/2013, 09:42
τριτη αλλαγη λαδιων στο μπροστινο, τεταρτη πλυσιμο και ready to race :a54::a54:
:moutza:
DrIoannis
21/03/2013, 10:23
:a54:
:moutza:
ναι μωρε νταξει.σαββατο πωωωωωω :ZZZ:
harris_x
21/03/2013, 10:24
ναι μωρε νταξει.σαββατο πωωωωωω :ZZZ:
good :a10:
πληροφοριες τον θελουν στα παρισια στο studio του gautier να ραβει την νεα του φορμα
:bawl::bawl: όλοι οι τρελοί μαζευτήκαμε πάλι :smokin:
Αναφορά από το Παρίσι σκέτη αποτυχία.... O Jan Paul ράβει μόνο γλυκά αγοράκια που γυρνούν 1:50+ που σημαίνει πως δεν έχω φόρμα και ακόμα ψάχνομαι :cry:
Χαίρομαι πολύ που θα σας ξαναδώ παιδιά :sun: Έχει περάσει καιρός, έχασα και ένα trackbike λόγω μίας περιπέτειας που είχα και ανεβαίνω λίγο μαγκωμένος... δηλαδή
λέω να σκίσω κανά γατάκι να πάρω τα πάνω μου :rotflmao::rotflmao::a2::a2:
Παράκληση: Υπάρχει μαγαζί για ενοικίαση στολής? Με τη δικιά μου τσακωθήκαμε γμτ και δεν μου κάθετε καλά :sad:
off topic: Δεν έχω σχέση με το θέμα καθώς "μηχανόβιος" είμαι μόνο στην ψυχή. Επιτρέψτε μου όμως (έχοντας παρακολουθήσει και προηγούμενα σας trackdays) να σας δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνετε (και θα συνεχίσετε να κάνετε). Όχι για τους χρόνους, όχι για τα "χέρια" που έχετε, αλλά για την παρέα, την διάθεση, τα πειράγματα, την προετοιμασία, την αλληλοβοήθεια και τόσα άλλα. Μάλλον στο λήμμα ευτυχία θα πρέπει να μπει και το και η έκφραση spring trackbike.
Συνεχίστε να γουστάρετε ρε αλάνια, να τα δίνετε όλα, να φτύνετε στα μούτρα τη μιζέρια και την κακομοιριά και πάνω απ' όλα να περνάτε καλά.
Σε κάποιους που σας διαβάζουν, ήδη κάτι φτερουγίζει μέσα τους και περιμένουν (με παραπλήσια ανυπομονησία με τη δική σας) να δουν φωτογραφίες από τους "αγώνες", τα παρασκήνια και να διαβάσουν όλα τα παραλειπόμενα.
Να περάσετε καλά.:beer:
:bawl::bawl: όλοι οι τρελοί μαζευτήκαμε πάλι :smokin:.....................
γιαννο το μποξ το εκλεισες η θα κλαιμε ρε ? :lol:
off topic: Δεν έχω σχέση με το θέμα καθώς "μηχανόβιος" είμαι μόνο στην ψυχή. Επιτρέψτε μου όμως (έχοντας παρακολουθήσει και προηγούμενα σας trackdays) να σας δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνετε (και θα συνεχίσετε να κάνετε). Όχι για τους χρόνους, όχι για τα "χέρια" που έχετε, αλλά για την παρέα, την διάθεση, τα πειράγματα, την προετοιμασία, την αλληλοβοήθεια και τόσα άλλα. Μάλλον στο λήμμα ευτυχία θα πρέπει να μπει και το και η έκφραση spring trackbike.
Συνεχίστε να γουστάρετε ρε αλάνια, να τα δίνετε όλα, να φτύνετε στα μούτρα τη μιζέρια και την κακομοιριά και πάνω απ' όλα να περνάτε καλά.
Σε κάποιους που σας διαβάζουν, ήδη κάτι φτερουγίζει μέσα τους και περιμένουν (με παραπλήσια ανυπομονησία με τη δική σας) να δουν φωτογραφίες από τους "αγώνες", τα παρασκήνια και να διαβάσουν όλα τα παραλειπόμενα.
Να περάσετε καλά.:beer:
δεν ξερω τι να γραψω.......ακρως συγκινητικο ποστ. ευχαριστουμε φιλε.
ποτε δεν πιστευα οτι κατι που δινει χαρα σε μενα και σε φιλους, θα δινει ταυτοχρονα χαρα και ελπιδα και σε καποιους που ουτε που μας εχουν δει ποτε στη ζωη τους και μαλιστα χωρις να συμετεχουν η να παρευρισκοντε....να εισαι παντα καλα....:beer::beer::beer::beer:
harris_x
22/03/2013, 13:34
Να περάσετε καλά.:beer:ευχαριστούμε πολύ :beer::beer::beer:
harris_x
29/03/2013, 14:08
ιμάντες πήραμε
λαδάκια πήραμε
τακάκια πήραμε
μπιτόνι πήραμε
άντε, μια βδομάδα έμεινε......... :a25::a25::a25::a25:
ιμάντες πήραμε
λαδάκια πήραμε
τακάκια πήραμε
μπιτόνι πήραμε
άντε, μια βδομάδα έμεινε......... :a25::a25::a25::a25:
Θα έρθει κι ο Ηλίας επάνω; :uplate:
harris_x
29/03/2013, 14:30
Θα έρθει κι ο Ηλίας επάνω; :uplate:
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Then, pray to change...
harris_x
29/03/2013, 14:36
Then, pray to change...
:bigcry::bigcry::bigcry:
DrIoannis
29/03/2013, 20:58
Έχουν γίνει όλα και το μόνο που μένει λάστιχα και καιρός!!!
Έχουν γίνει όλα και το μόνο που μένει λάστιχα και καιρός!!!
Μιά από τα ίδια!
:bigcry::bigcry::bigcry:
Νταξ, το κανόνισα.
Νταξ, το κανόνισα.
εγω του το πα.δεν βρεχει.
DrIoannis
01/04/2013, 13:46
Παρασκευή και Σαββάτο μάλλον γλυτώσαμε την νεροποντή τώρα για Κυριακή είμαστε στο όριο...
harris_x
01/04/2013, 13:55
Νταξ, το κανόνισα.
good :D
Ετοιμάζω τα πολυεστερικά :a25:
Νταξ, το κανόνισα.
Θυμήσου μόνο να τον λύσεις την Κυριακή το βράδυ...
harris_x
01/04/2013, 13:58
Θυμήσου μόνο να τον λύσεις την Κυριακή το βράδυ...
μπα, ας τον λύσει καλύτερα τη Δευτέρα ;)
chducos1
01/04/2013, 18:34
ΓΑΤΑΚΙΑ
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΞΟΥΡΑΦ
ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΣΑΓΑΚΙ
ΓΙΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ROBERT
DrIoannis
02/04/2013, 21:02
Εμείς οι Νότιοι την πατήσαμε!Η ΠΝΟ έχει απεργία ΜΟΝΟ 3-4-13 και έτσι χάνουμε το καράβι και φυσικά το trackday...
harris_x
02/04/2013, 21:28
Εμείς οι Νότιοι την πατήσαμε!Η ΠΝΟ έχει απεργία ΜΟΝΟ 3-4-13 και έτσι χάνουμε το καράβι και φυσικά το trackday...
οχι ρε φίλε :uplate:
μλκια....
οχι ρε φιλε!
φευγετε αυριο,φτανετε νωρις το πρωι παρασκευη πειραια και παρασκευη μεσημερι ειστε επανω!
η μερα εχει μεγαλωσει οποτε δεν βλεπω το προβλημα...!νταξει χανετε μιση μερα η εστω και ολοκληρη την παρασκευη αλλα εχει ολοκληρο σ/κ!κριμα ειναι....
υ.γ.ντιμ ευχαριστουμε για τα αυτοκολητακια!!!!:beer::beer:
DrIoannis
03/04/2013, 13:03
Δυστυχώς δεν πρόκειται να μπούμε σε τέτοια έξοδα (1500 ανά άτομο) και να μην το χαρούμε πχ να χάσουμε μέρες κλπ.Δεν θα ανέβουμε...
Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά σε ένα χρόνο που την παθαίνω.Την μία η πίστα δεν είναι έτοιμη,την άλλη συνέδριο, τώρα απεργία! Δεν παλεύεται πια!!!
Δυστυχώς δεν πρόκειται να μπούμε σε τέτοια έξοδα (1500 ανά άτομο) και να μην το χαρούμε πχ να χάσουμε μέρες κλπ.Δεν θα ανέβουμε...
Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά σε ένα χρόνο που την παθαίνω.Την μία η πίστα δεν είναι έτοιμη,την άλλη συνέδριο, τώρα απεργία! Δεν παλεύεται πια!!!
κριμα ρε γμτ....τι να πω....
chris.r675
03/04/2013, 22:47
286625
ο μπρουνο θα τα προσεχει μεχρι αυριο!καλο δρομο να εχουμε ολοι!
286625
θα τα πουμε πανω ρε μαγκες. καλο δρομο :wave2:
sapila racing
04/04/2013, 08:45
Καλούς γύρους και περιμένουμε ανταπόκριση οταν γυρίσετε! :beer:
harris_x
04/04/2013, 09:15
286625
:rockon:
Καλό δρόμο ρεεεεεεεεεεε, θα τα πούμε πάνω :beer::beer::beer::beer:
bros400pgm
04/04/2013, 10:03
Καλα να περασετε μαγκες :wave2:
DimChios
04/04/2013, 10:08
υ.γ.ντιμ ευχαριστουμε για τα αυτοκολητακια!!!!:beer::beer:
"χαρτογράφηση" της πίστας εκανα για να μη χαθειτε!
Καλη διασκεδαση ρε σεις!
:beer::beer::beer::beer:
harris_x
04/04/2013, 11:45
"χαρτογράφηση" της πίστας εκανα για να μη χαθειτε!
Καλη διασκεδαση ρε σεις!
:beer::beer::beer::beer:
Thanks ρε!
Και για τα αυτοκολλητάκια και για τις ευχές :beer::beer::beer::beer:
fazerakis
04/04/2013, 14:31
Κατα τη γνωμη μου φευγετε σημερα. Δεν μπαινετε Παρασκευη αλλα καθεστε Δευτερα. Το ιδιο πραγμα σχεδον ειναι.
Ειναι μεγαλη μαλακια να χασετε ετσι το τρακντει. Μονο και μονο οτι θα ειστε σπιτι και θα το σκεφτεστε ειναι ψυχοφθορο.
Ειναι μεγαλη μαλακια να χασετε ετσι το τρακντει. Μονο και μονο οτι θα ειστε σπιτι και θα το σκεφτεστε ειναι ψυχοφθορο.
Eτσι οπως τα λεει ο Ζιζελ ειναι Γιαννη...... αμα δεις τη φατσα του Ιταλιανου που δεν ανεβαινει, θα καταλαβεις :lol:
bros400pgm
04/04/2013, 17:11
Μητσο, ποιοι ανεβαινετε απο το νησι?
DrIoannis
04/04/2013, 20:03
Δυστυχώς παιδιά δεν...Καλά να περάσετε όσοι με το καλό πάτε.