Σύνδεση

View Full Version : Power Kit Gia Fmx650!!!!

Σελίδες : [1] 2

jinks
01/10/2005, 07:51
TO EXEI UEMA STO MOTO.KIT GIA FMX + 13 ALOGATA!!!AKRIBOS OTI TOY ELEIPE.

AN DEN ITAN KAI AEROPSIKTO KAI EIXE KAI STROFOMETRO....KRIMA!

OldMan
01/10/2005, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks

:wave2: :wave2: :wave2:

Όταν ανοίγουμε ένα thread στο οποίο, εκτός από νέα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου κ.λ.π. εκφράζουμε και προσωπικές απόψεις, το πηγαίνουμε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ στις Διαμάχες !!!

:wave2: :beer: :wave2:

Κανένας
01/10/2005, 13:40
FMX + 13 ALOGATA!!!AKRIBOS OTI TOY ELEIPE.

AN DEN ITAN KAI AEROPSIKTO KAI EIXE KAI STROFOMETROκαι ΑΝ δεν ήταν μπορΝΤελο η αντιπροσωπεία και δεν ήταν χοντα και αν δεν υπήρχαν κουτοί καταναλωτές και δεν βαριόμουν να φτυαρίζω κάρβουνο, δεν θα έγραφα τίποτα λιγότερο :smokin:

idi
01/10/2005, 17:21
αυτο ειναι που του λειπει.... http://www.levymoto.ch/images/ktm2004_motor.jpg

ΚΙΤ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
01/10/2005, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αυτο ειναι που του λειπει.... http://www.levymoto.ch/images/ktm2004_motor.jpg

ΚΙΤ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μόνο εσύ!:lol: :lol:

Lazio
01/10/2005, 17:44
θα απαντησω με 1 παροιμια: τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας...... :a21:

DimST
04/10/2005, 13:38
το μοτέρ του fmx είναι μια πολύ καλή βάση για αρκετά και αξιόπιστα άλογα.... σε κάθε περίπτωση, πιο αξιόπιστα αυτά απο τα μοτέρ των LC4.
:rolleyes:

σημ. δεν μιλάω για αναρτήσεις, δεν μιλάω για στήσιμο, μιλάω για καθαρά άλογα και επιδόσεις, ούτος η άλλος τα δύο μηχανάκια ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία

DUKASII
04/10/2005, 14:22
πολύ καλά τα λες..το lc-4 αποδεδειγμένα φτανει μεχρι τα 83 άλογα στη ροδα.

νούμερο που για να το δεις με honda..

πεφτεις για ύπνο...

Lazio
04/10/2005, 14:42

AN DEN ITAN KAI AEROPSIKTO KAI EIXE KAI STROFOMETRO....KRIMA!

kαι ΑΝ η γιαγια μου ειχε πατινια θα ηταν βυτιοφορο....

DimST
04/10/2005, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

πεφτεις για ύπνο...

83 άλογα (;) με βαλβίδες κάθε 30 λεπτά και γενική μοτέρ κάθε 2 ώρες!;; (φαντάζομαι εννοείς VDB Μοτέρ 700cc)... είσαι ψιλοφάουλ :winka: αλλά μην το κάνουμε θέμα.

:beer: :D

DUKASII
04/10/2005, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
83 άλογα (;) με βαλβίδες κάθε 30 λεπτά και γενική μοτέρ κάθε 2 ώρες!;; (φαντάζομαι εννοείς VDB Μοτέρ 700cc)... είσαι ψιλοφάουλ :winka: αλλά μην το κάνουμε θέμα.

:beer: :D 709 cc..
και γιατι να μη το κάνουμε θέμα..το μοτέρ αυτο πηρε 2 παγκόσμια..στα σμ..
οποτε για αξιοπιστια..ΤΣΙΤΑ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟΓΑ..83 ΡΟΔΑ..

EIMAI MEΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2..
ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΟΓΑ ΠΑΝΩ..αλλα για λογους αξιοπιστιας 30 λεπτων οπως λες και εσυ το αφησανε στα 83.
αν θελανε ασ πουμε για 400 μετρα ενα μοτερ..το ανεβάζανε στα 90...+

nikonian
05/10/2005, 07:51
Το μοτέρ του FMX,Dominator,XR 650L κλπ εδώ και χρόνια το έχει πάρει μια αμερικάνικη εταιριούλα , Aligator λέγεται, το έχει περιποιηθεί , έχει βγάλει 75 άλογα και το φοράει σε ένα παράξενο μηχανάκι, το οποίο είναι μεν παραγωγής, επομένως πολύ πιο αξιόπιστο από κάθε αγωνιστικό.
'Οσοι το καβάλησαν απλά παραμιλάνε, γιατί έχει πολύ χαμηλά το κέντρο βάρους, κάτι σαν χαρλεοσκούτερ, με τον αναβάτη ανάσκελα και λένε ότι πάει και στρίβει εκπλητικά.
Πριν από 2 χρόνια είχα δει το site της Aligator αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα

DimST
05/10/2005, 07:56
Αδερφέ, αυτό το μηχανάκι δεν μπορεί το εχει εσύ και εγώ, όπως και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αξιοπιστία αγωνιστικής μοτοσυκλέτας την στιγμή που αλλάζονται τα πάντα μετά απο μερικα... αγωνιστικά λεπτά.

Αυτό που εγώ είπα είναι πως το συγκεκριμένο μοτέρ (domie, xr-l και fmx πλέον) είναι άθραυστο, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο έχει και μεγάλα περιθώρια αύξησης απόδοσης χάνοντας σχετικά λίγα απο αυτήν μέχρι ένα σημείο, όπως ακριβώς και με τα αερόψυκτα ΧΤ, απο την άλλη το LC4 μοτέρ είναι μεν γνωστό για την απόδοση του δεν είναι γνωστό όμως σε καμία περίπτωση για την εξαιρετική του αξιοπιστία.

:beer: :beer:

GST
06/10/2005, 06:52
επειδη διαβασα χτες το κειμενο για τη μετατροπη να προσθεσω οτι δεν ειναι επισημη μετατροπη της αντιπροσωπειας αλλα προταση ενος αντιπροσωπου....επομενως χανεις την εργοστασιακη εγγυηση και εχεις να κανεις μονο με τον αντιπροσωπο που κανει την μετατροπη.....η αξια της 2000 εουρο!

mtsop
06/10/2005, 13:27
Τόση καιρό μιλάτε για το πόσα άλογο βγάζει ο κινητήρας αλλά τίποτα για το τρίπτυχο αναρτήσεις-πλαίσιο-φρένα. Αν τα φτάσεις αυτά στο επίπεδο του LC4, αγοράζεις 3 LC4. Οπότε οποιαδήποτε σύγκριση περιτεύει πιστεύω.

idi
06/10/2005, 13:30
δε ξερω με τι να πρωτογελασω....

με το +13 αλογα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

με το "πιο αξιοπιστο" το τσιτωμένο σαπιομοτερ του FMX η το μαμα του ΚΤΜ που και παλι πιο πολλα αλογα βγαζει.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!!!!

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!

ΕΛΕΟΣ
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Πολυμήχανος
07/10/2005, 00:45
Να σου πω εγώ με ποιούς να γελάσεις...

Επειδή διαβάζω τελείως ανόητες συγκρίσεις, να γελάσεις με όλους αυτούς που αγόρασαν LC4 και εντός εγγύσησης , τα μισά από όσα κυκλοφορούν ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ.

Να γελάσεις επίσης με όσα πάλι εντός εγγύησης πάντα, καίνε-βράζουν το νερό του ψυκτικού μόλις τα ζορίσεις λιγάκι και πρασινίζουν από το κακό τους...

Ειδικά στο τελευταίο να γελάσεις με όλους αυτούς που πήγαν και αγόρασαν το καμάρι της εταιρίας, το V2 που στο long term test λέει στο ημερολόγιο συντήρησης όπως αυτό ΕΥΚΡΙΝΩΣ γράφει στα σχετικά τεύχη του περιοδικού ΜΟΤΟ ''2000 km, συμπλήρωμα ψυκτικού υγρού γιατί το είχε αδειάσει τελείως'' (ε, ρε γλέντια)

Να γελάσεις επίσης με τις πολύ καλές αναρτήσειες , στήσιμο , κράτημα κ.ο.κ. που είπε ο φίλος, ειδικά όταν το μοτέρ είναι στον μάστορα για επισκευή (πάντα εντός εγγύησης)

Μπράβο ρε αστέρια. Μαλακία το FMX , ε; Ναι μαλακία είναι , αλλά μαλακία που με στοιχειώδη συντήρηση, θα πηγαίνει (και μεταξύ μας όχι και πολύ πιο αργά ) για μια ζωή και θα το δώσεις γιατί το βαρέθηκες...

Όχι γιατι το σιχάθηκες...

25560

downhill
07/10/2005, 07:41
Έχουμε το FMX μία εβδομάδα.Έχω αναλάβει το στρώσιμο,κυρίως στην Ε.Ο και μπορώ να πω ότι είναι ένα αξιοπρεπές χαμηλού κόστους μηχανάκι...Σίγουρα δεν είναι KTM,HUSABERG,HUSQVARNA,αλλά με 6.250?μετρητά δεν μπορούσε να πάρει τίποτε άλλο.Τα μόνα αρνητικά είναι ότι δεν έχει στροφόμετρο και κυρίως ψυγείο.Αλλά μερικοί δεν το αγοράζουν για να κάνουν κόντρες στο φανάρι ή σούζες.Για να πάνε βόλτα,ή στη δουλειά τους είναι πολύ καλό,και σίγουρα πιο ασφαλές απο παπιά και σκούτερ.Αν και θα προτιμούσα να είχε πάρει ένα Street-κατά προτίμηση kawasaki!!!!-το FMX είναι ωραίο.Και μην ξεχνάτε ότι οι περισότεροι δεν μπαίνουν σε πίστες,και αν αρχίσουν να κάνουν παντιλίκια και σούζες στους δημόσιους δρόμους,γίνονται καραγκιόζιδες που κανείς απο εδώ-ετσι θέλω να πιστεύω-δεν αποδέχεται.Τί να τα κάνει ο αδερφός μου τα 80 άλογα στη Λένορμαν;Ή μήπως θα βγει με SM στην Ε.Ο να πιάσει 120-150 χλμ/ωρα;Στα 80χλμ/ωρα κουνάει σαν βάρκα,λόγω ψηλού κέντρου βάρους και όρθιας θέσης οδήγησης.

idi
07/10/2005, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος

Επειδή διαβάζω τελείως ανόητες συγκρίσεις, να γελάσεις με όλους αυτούς που αγόρασαν LC4 και εντός εγγύσησης , τα μισά από όσα κυκλοφορούν ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ.

Να γελάσεις επίσης με όσα πάλι εντός εγγύησης πάντα, καίνε-βράζουν το νερό του ψυκτικού μόλις τα ζορίσεις λιγάκι και πρασινίζουν από το κακό τους...

Ειδικά στο τελευταίο να γελάσεις με όλους αυτούς που πήγαν και αγόρασαν το καμάρι της εταιρίας, το V2 που στο long term test λέει στο ημερολόγιο συντήρησης όπως αυτό ΕΥΚΡΙΝΩΣ γράφει στα σχετικά τεύχη του περιοδικού ΜΟΤΟ ''2000 km, συμπλήρωμα ψυκτικού υγρού γιατί το είχε αδειάσει τελείως'' (ε, ρε γλέντια)

Να γελάσεις επίσης με τις πολύ καλές αναρτήσειες , στήσιμο , κράτημα κ.ο.κ. που είπε ο φίλος, ειδικά όταν το μοτέρ είναι στον μάστορα για επισκευή (πάντα εντός εγγύησης)

Μπράβο ρε αστέρια. Μαλακία το FMX , ε; Ναι μαλακία είναι , αλλά μαλακία που με στοιχειώδη συντήρηση, θα πηγαίνει (και μεταξύ μας όχι και πολύ πιο αργά ) για μια ζωή και θα το δώσεις γιατί το βαρέθηκες...

να σου πω... επρεπε να φτασει το 2005 ωστε να φτιαχτει επιτελους ενα αξιοπιστο μηχανακι???

καλα εισαστε θυματα του μαρκετιγκ της Honda... νομιζετε οτι ειμαστε ασχετοι???

ολα τα αλλα ειναι αναξιοπιστα???

τα αεροψυκτα ΧΤ (σημιωση ιδια τεχνολογια με τα FMX του 2005 απο το 1980....) δεν ειναι αξιοπιστα????

και δε φταιω εγω που γελαω...

Η ΙΔΙΑ Η HONDA ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ FUN MOTO :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hornet
07/10/2005, 09:30
τωρα συγγνωμη ποιος κανει σπαμ λεγοντας μαμακιες!!!

idi
07/10/2005, 09:31
Και επιδη 'το εχω παρει προσωπικα' το θεμα 'ΠΑΤΑΤΑ FMX' ερωτώ...

το 99% των αγοραστών του FMX θα το πουλησουν σε 1-2 το πολυ 3 χρονια για να παρουν αλλο μηχανάκι (FACT)…

ΤΙ ΜΑΣ ΥΜΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!!!!

Και μη ξεχνιόμαστε...

ΤΟ FMX ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ MONT

DimST
07/10/2005, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Και επιδη 'το εχω παρει προσωπικα' το θεμα 'ΠΑΤΑΤΑ FMX' ερωτώ...

το 99% των αγοραστών του FMX θα το πουλησουν σε 1-2 το πολυ 3 χρονια για να παρουν αλλο μηχανάκι (FACT)…

ΤΙ ΜΑΣ ΥΜΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ" ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!!!!

Και μη ξεχνιόμαστε...

ΤΟ FMX ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ MONT

μην το αγοράσεις φιλαράκι... για να το βγάζει μια εταιρία του μεγέθους την honda κάτι ξέρει... πολύ το ζορίσαμε το πράγμα και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

:wave2: :beer:

idi
07/10/2005, 09:42
ΑΜΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

XTMPAM
07/10/2005, 09:49

Για ποια φλάντζα κεφαλής μιλάς ρε αρχηγέ?Δεν παίζει κάτι τέτοιο!Κόλλα ειδική μπαίνει στο εν λόγο σημείο!Έχεις δίκιο στα 30000χλμ σε ένα γενικό που του έκανα βάλαμε τέτοια κόλλα (έτσι και αλλιώς όμως)!!!
Για ποιο V2 μιλάς?Για το 950 το ADVENTURE?Δε νομίζω γιατί στο long test του 0-300 που του χουν πιει το αίμα δεν έχει βγάλει τίποτα μόνο αλυσίδα και γρανάζια και έχει κάνει 26000χλμ και το κόστος συντήρησης ειναι 200ευρω!!

ΕΛΕΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ FMX ME TO LC4!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!ΜΕ ΤΟ LC4 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ ΦΡΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ!!!:rotflmao: :rotflmao:

AFTER
07/10/2005, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
για να το βγάζει μια εταιρία του μεγέθους την honda κάτι ξέρει...

:wave2: :beer:

Βεβαιως και ξερει!
Για τον ιδιο λογο που βγαζει και τα παπια...

mtsop
07/10/2005, 12:18

Με τη διαφορά πως εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανένα να πάρει την πατάτα της Honda. Λες το FMX να κόψει πολλούς αγοραστές από την ΚΤΜ; :wave2:

DUKASII
07/10/2005, 12:45
ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΤΜ..ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΛΑΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ..

γιατι..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
επισης γελαω με οσους κατσουνε διπλα σε ενα lc-4 και το μόνο που έχουν να πουν..
ειναι οτι δεν ειναι αξιόπιστο.

επισης γελαω με ολους αυτους που για να γινουν καλύτεροι..μειώνον τους ανταγωνιστες τους[ανταγωνιμος το fmx..τρομαρα μου λεμε..]
και επίσης γελαω οταν βλεπω μηχανακια..με 650 κυβικα..[πιο πολλα απο τα 625 του κτμ] και εχουνε 30 αλογα.

εσυ φυσικα θα γελάς οταν θα βλεπεις κανα κτμ διπλα σου ..και εσυ καβαλάς το fmx..
καλα..διπλα σου..μη το περνεις και τις μετροιτης..μια πλακα καναμε.

DimST
07/10/2005, 14:10
Τα μηχανάκια σαφέστατα και δεν έχουν το ίδιο κοινό, δεν πρόκειτε το εφεμιξ να κόψει πωλήσεις στο κατέμ και ανάποδα.
Τώρα αν το μοτέρ του fmx είναι περισσότερα αξιόπιστο απο τα ktm λίγο ενδιαφέρει τους κατεμάδες (και 'μένα προσωπικα), ομοίος και οι wp αναρτήσεις την άλλη μεριά μια - θεωρητικά τουλάχιστων οι αγοραστές fmx δεν θα τις χρειαστούν.

Σε προηγούμενο πόστ αναφέρθηκα στο μοτέρ του fmx και μόνο σε αυτο. Εϊπα πως με 5 πραγματάκια το μηχανάκι μεταμορφώνεται απο άποψη απόδοσης και με μικρή ή μηδαμινη μείωση αξιοπιστίας. Είναι ουσιαστικά ένα τίμιο και φθηνό μηχανάκι όπως ακριβώς ήταν το αερύψυκτο ΧΤ. Θα σε πάει απο ένα σημείο στο άλλο χωρίς πολλά έξοδα και με μικρό κόστος χρήσης. Παράλληλα όμως και ακριβώς λόγο μικρού κόστους αγοράς αλλά και περιθωρίων μοτέρ αποτελεί μια καλή βάση για πρότζεκτ.

οκ?

:beer: :wave2:

thander
07/10/2005, 15:00
Λοιπόν, το LC ΕΧΕΙ φλάντζα κεφαλής, όπως τα περισσότερα (όχι όλα) μηχανάκια. Αυτό που δεν έχει είναι φλάντζα στο καπάκι της κεφαλής ή αλλιώς του εκκεντροφόρου, γιατί αυτό λειτουργεί ώς έδραση για τα ρουλεμάν του εκκντροφόρου. Αυτό το καπάκι έχει μόνο κόλλα, η οποία δεν είναι τόσο καλή από το εργοστάσιο και χάνει πολλές φορές λίγο (ή και πολύ) λαδάκι. Το ανοίγει ο μάστορας, βάζει κολλίτσα, έληξε η υπόθεση.

Τώρα, για το ζήτημα της σύγκρισης, δεν μπορώ να πω τίποτα, αφού γενικά όλοι μας έτσι περνάμε την ώρα μας όταν βαριόμαστε: συγκρίνουμε ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα, παραβλέποντας συνειδητά συνήθως τις ειδοποιούς διαφορές τους, γιατί έτσι μας έχει πλάκα! Σαφώς έχει περισσότερο ενδιαφέρον να συγκρίνει κανείς το FMX με το LC, παρά το FMX με το XT, ή τα LC με τα Husky. Καλά να περνάτε με ό, τι έχει ο καθείς

XTMPAM
07/10/2005, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από thander
Λοιπόν, το LC ΕΧΕΙ φλάντζα κεφαλής, όπως τα περισσότερα (όχι όλα) μηχανάκια. Αυτό που δεν έχει είναι φλάντζα στο καπάκι της κεφαλής ή αλλιώς του εκκεντροφόρου, γιατί αυτό λειτουργεί ώς έδραση για τα ρουλεμάν του εκκντροφόρου. Αυτό το καπάκι έχει μόνο κόλλα, η οποία δεν είναι τόσο καλή από το εργοστάσιο και χάνει πολλές φορές λίγο (ή και πολύ) λαδάκι. Το ανοίγει ο μάστορας, βάζει κολλίτσα, έληξε η υπόθεση.

Τώρα, για το ζήτημα της σύγκρισης, δεν μπορώ να πω τίποτα, αφού γενικά όλοι μας έτσι περνάμε την ώρα μας όταν βαριόμαστε: συγκρίνουμε ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα, παραβλέποντας συνειδητά συνήθως τις ειδοποιούς διαφορές τους, γιατί έτσι μας έχει πλάκα! Σαφώς έχει περισσότερο ενδιαφέρον να συγκρίνει κανείς το FMX με το LC, παρά το FMX με το XT, ή τα LC με τα Husky. Καλά να περνάτε με ό, τι έχει ο καθείς

EM AYTO ΛΕΜΕ ΔΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ!!ΑΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ HUSKI ΕΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ?:yuck: :a1: :a2: :a13:

Πολυμήχανος
07/10/2005, 19:18
Νάτος και ο άλλος ο έξυπνος... Μπέρδεψε το καπάκι της κεφαλής με την κεφαλή την ίδια..

Για να μαθαίνετε και 5 πράγματα, φλάντζα κεφαλής είναι ανάμεσα στον κύλινδρο και την κεφαλή. Εκεί δλδ που τελειώνει ο κύλινδρος και ξεκινάει η κεφαλή.

Η φλάντζα αυτή υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε όλα τα μηχανάκια από καταβολής μοτοσυκλετών και αυτή είναι που είναι κακοφτιαγμένη στα ΚΤΜ και χαλάει , με αποτέλεσμα όταν ζοριστεί λίγο το μηχανάκι τα καυσαέρια να διαρρέουν στον χώρο του ψυκτικού. Το ψυκτικό τότε βράζει και κάνει την πράσινη παρουσία του στον χώρο της μοτοσυκλέτας...

Αυτό που λέει ο φίλος είναι το καπάκι της κεφαλής και ουδεμία σχεση έχει φυσικά με την φλάντζα κεφαλής...

Επίσης να μην παρεξηγείτε τι λέμε. Πολλή φόρα πήρατε και δεν διαβάζετε καν τι σας γράφουν... Δεν είπα ότι το FMX είναι ανταγωνιστής του LC4, ούτε ότι κάποιος θα ταλαντευτεί αν θα πάρει το ένα ή το άλλο.

Απλά ότι με το πρώτο θα κάνει αυτά τα απλά πράγματα που το μηχανάκι υπόσχεται. με το δεύτερο απλά θα μάθει τι σημαίνει ΚΤΜ (Και Τώρα Μάστορα;)

Οπότε idi και λοιποί κομπλεξικοί, δεν είναι το θέμα αν το μηχανάκι είναι αξιόπιστο ή αν θα κρατήσει 3 χρόνια, λες και το ένα είναι 98% αξιόπιστο ενώ το άλλο 96% αξιόπιστο.

Το θέμα είναι ότι αν το ένα είναι 98% , το άλλο είναι 3% ... Ένας μπελάς σε δύο ρόδες. Πως να το κάνουμε δλδ;

magon
07/10/2005, 20:18
εχω φμχ με 2000κλμ. εδω κ ενα μηνα μοιραζω τσαγια στα 400μ. το πηρα να ηρεμισω κ κοιτα τι βγηκε, ειναι κ τρενο. που να βαλω κ το κιτ. αντε να δουμε...σημερα παλι εσκισα ενα ψρ426. τι αλο να πω ρε παιδια. οποιοσ το χει ξερει. βιαστικατε να πειτε μαμακιεσ για το φμχ... απλα τα χοντα τα σκιζεισ κ ειναι αξιοπιστα ακομα. τα ευροπαικα αμα τα σπασ βγαζουν ζημιεσ. αμα τα ανοιγεισ σωστα ειναι αξιοπιστα, εκει ειναι η διαφορα. εγω θελω μηχανη οχι ψυγεια κ ψηφιακα. το εργαλειο ειναι να ναι κ αλητεια, με λιγα λογια ειναι η χαρλευ τον μοταρντ. αλο χαρλευ κ αλο βμψ τσοπερια. δεν συγκρινονται.

n1k3man
07/10/2005, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από magon
εχω φμχ με 2000κλμ. εδω κ ενα μηνα μοιραζω τσαγια στα 400μ. το πηρα να ηρεμισω κ κοιτα τι βγηκε, ειναι κ τρενο. που να βαλω κ το κιτ. αντε να δουμε...σημερα παλι εσκισα ενα ψρ426. τι αλο να πω ρε παιδια. οποιοσ το χει ξερει. βιαστικατε να πειτε μαμακιεσ για το φμχ... απλα τα χοντα τα σκιζεισ κ ειναι αξιοπιστα ακομα. τα ευροπαικα αμα τα σπασ βγαζουν ζημιεσ. αμα τα ανοιγεισ σωστα ειναι αξιοπιστα, εκει ειναι η διαφορα. εγω θελω μηχανη οχι ψυγεια κ ψηφιακα. το εργαλειο ειναι να ναι κ αλητεια, με λιγα λογια ειναι η χαρλευ τον μοταρντ. αλο χαρλευ κ αλο βμψ τσοπερια. δεν συγκρινονται.

ΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ WR ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ KLX300R ME KONTO ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ Σ' ΕΧΩ ΛΕΜΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΛΔ? ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FMX ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΕΔΩ:

ΤΟ FMX EINAI ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ ΛΕΜΕ

οχου να πουμε μας επρηξες τα ουμπαλα, τραβα πιες κανα καφεδακι μεχρι το κολωνακι &ελα παλι :lol:

:wacko:

adam_tsouk
07/10/2005, 20:50

Και εσύ από τη Καλλιρόης περνάς;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
07/10/2005, 21:53
:lol: :lol: :lol:
Μιλαμε πηρα τον idi τηλεφωνο μολις εμαθα οτι τους πατας ολους.
:lol:
Ειμαι τσατσονι και κατινα:lol:
Ακου λεει η Χαρλευ του μοταρντ. Δηλαδη μονος σου σκαβεις τον λακκο σου:lol: .
Ακου η Χαρλευ του μοταρντ.
Πωπω ας με σβησει καποιος μοντ δεν μπορω να σταματησω να γραφω μαλακιες λεμε:lol:

downhill
07/10/2005, 21:59
Αν και έχω δηλώσει επανηλειμένως ότι είμαι οπαδός της Kawasaki και των Street-S.S μοτοσυκλετών,με 260χλμ που έχω κάνει μέχρις στιγμής στην Ε.Ο με το FMX μπορώ να πω ότι είναι ωραίο.Βέβαια έχει σκληρή σέλα,πέφτεις σε λακούβα και κλωτσάει σαν γαϊδαρος,μπορεί να έχει μόνο 38 άλογα αλλά έχει ωραία αίσθηση.Απο scooter και παπί στην πόλη είναι πολύ καλύτερο...Πας και χαλαρά καμιά εκδρομούλα εδώ κοντά για καφεδάκι με 1 στάση να ξεπιαστεί ο κώλος σου!Για κόντρες πέρνεις ένα ZX-636 και καθαρίζεις!!!(Μάλλον θα το πάρω με τον νέο χρόνο,αλλά όχι για κόντρες,δεν κάνω μαλακίες...)

gcrook
07/10/2005, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
Αν και έχω δηλώσει επανηλειμένως ότι είμαι οπαδός της Kawasaki και των Street-S.S μοτοσυκλετών,με 260χλμ που έχω κάνει μέχρις στιγμής στην Ε.Ο με το FMX μπορώ να πω ότι είναι ωραίο.Βέβαια έχει σκληρή σέλα,πέφτεις σε λακούβα και κλωτσάει σαν γαϊδαρος,μπορεί να έχει μόνο 38 άλογα αλλά έχει ωραία αίσθηση.Απο scooter και παπί στην πόλη είναι πολύ καλύτερο...Πας και χαλαρά καμιά εκδρομούλα εδώ κοντά για καφεδάκι με 1 στάση να ξεπιαστεί ο κώλος σου!Για κόντρες πέρνεις ένα ZX-636 και καθαρίζεις!!!(Μάλλον θα το πάρω με τον νέο χρόνο,αλλά όχι για κόντρες,δεν κάνω μαλακίες...)

Δεν διαφωνω οτι ειναι ενα τουλαχιστον τιμιο μηχανακι (αν και λιγο πιο ακριβο απ'οτι θα επρεπε).

Αλλα το παλικαρι απο πανω εχει καταντησει γραφικος.
Για να μην πουμε και τιποτ'αλλο.:smokin:

downhill
07/10/2005, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν διαφωνω οτι ειναι ενα τουλαχιστον τιμιο μηχανακι (αν και λιγο πιο ακριβο απ'οτι θα επρεπε).

Σαρακάκης Rules...

idi
07/10/2005, 22:23
XAXAXAXAXAXAX

MAGON MY MAN XAXAXAXAXA

XAXAXAX

XA
AXAXXA

XAXAX

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Α
ΧΧΑ
ΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
07/10/2005, 22:26

Οπότε idi και λοιποί κομπλεξικοί, δεν είναι το θέμα αν το μηχανάκι είναι αξιόπιστο ή αν θα κρατήσει 3 χρόνια, λες και το ένα είναι 98% αξιόπιστο ενώ το άλλο 96% αξιόπιστο.

Το θέμα είναι ότι αν το ένα είναι 98% , το άλλο είναι 3% ... Ένας μπελάς σε δύο ρόδες. Πως να το κάνουμε δλδ;

κομπλεξικοι εισαστε εσεις που ακομα και μια ΠΑΤΑΤΑ θα την διαφημησετε αν εχει τα σηματακια Honda πανω....

ασε που ακομα και αν ολα τα μηχανακια του κοσμου ηταν 3% αξιοπιστα και το FMX 98%....

ΠΑΛΙ FMX ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ FMX ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ... ΧΤ ΤΟΥ 1980ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ 2005 ΣΑΝ FUN MOTO(ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sniper
07/10/2005, 22:53
Τσακωθείτε με την ησυχία σας εδω....

:smokin:

mtsop
08/10/2005, 12:10

Έχεις αναλογιστεί οτι σε έχουν για το π@@τσ@ και δεν κάθονται να ασχοληθούν καν μαζί σου; Πάντως πλάκα πλάκα ίσως χαραμίζεσαι και πρέπει να σκεφθείς σοβαρά την συμμετοχή σου στο πρωτάθλημα supermoto γιατί και μήχανάκι καλό και γρήγορο έχεις αλλά και οδηγάρα είσαι. Άμα βάλεις και το κιτάκι ποιος σε πιάνει μετά, θα κατέβεις στο πρωτάθλημα ταχύτητας να προσπερνάς κάτι φλώρους με χιλιάρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

thander
08/10/2005, 17:44
Πάμε λοιπόν να το αρμέξουμε πάλι...

Φλάντζα κεφαλής και βέβαια είναι αυτή που μπαίνει μεταξύ κυλίνδρου και κεφαλής, και εννοείτα ότι ΔΕΝ έχουν "όλα τα μηχανάκια από καταβολής κόσμου"!!!(αγαπητέ φίλε Πολυμήχανε)
(έχω ένα μηχανάκι στο γκαράζ μου που δεν έχει, αν σε ενδιαφέρει...ψάξε λίγο να δεις)

Οι περιπτώσεις των LC με πρόβλημα στην φλάντζα κεφαλής είναι πραγματικά ελάχιστες, σε αντίθεση με το πρόβλημα στην κόλλα του καπακιού της κεφαλής, το οποίο εμφανίζεται συχνότατα.

Και τώρα επί της ουσίας, το LC είναι μηχανάκι φτιαγμένο για συγκεκριμένο σκοπό, όπου πραγματικά δεν έχει αντίπαλο, και όχι για φλώρους που το παίρνουν για να πηγαίνουν σκορτσαριστοί στην πόλη και να σκορπάει. Όποιος γουστάρει σπορ οδήγηση με μονοκύλινδρο πολιτικό μηχανάκι, και ΑΝΤΕΧΕΙ τα χρήματα που κοστίζει, το παίρνει και το καταφχαριστιέται για πολλές δεκάδες χιλιάδων χιλιομέτρων, και όταν το πουλήσει, ξαναπαίρνει γιατί του λείπει. Μην κάνουμε "κρεμαστάρια" όσα δεν είναι για την τσέπη μας...

BAD BOY
08/10/2005, 17:56
θελω FMX λεμε:mad:
και το θελω τωρα:alien:
θα σας πατησω ολα τα χαρβαλα:rolleyes:
θα βαλω και κιτ:winka:
6250+2000=8250ευρω
35+13=48αλογα
χωρις wp,brempo κλπ:confused:
ρε ας το διαλα θα παρω το ΚΤΜ:wave2:

sniper
08/10/2005, 18:39
Έχετε ξεφύγει τελείως λέμε....

Το FMX δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί το LC4 ή κάποιο άλλο SM ...

Είναι ένα μηχανάκι SM (ο όρος δεν παραπέμπει απαραίτητα σε αγώνες) που απευθήνεται σε κάποιον που δεν θέλει να καβαλάει ένα "άγριο" SM ή είναι κολλημένος με την Honda....

Τι φαγώνεστε τώρα...... δεν υπάρχει σύγκριση.....

:smokin:

Πολυμήχανος
08/10/2005, 18:53
kala oti peite...

KRIMA MONO POY DEN KRATHSA MIA APO AYTES TIS ANIPARKTES KAI SPANIES FLANTZES NA THN SKANARO EDO KAI TORA KAI NA THN PERASO NA THN DEITE...

MEXRI KAI POY XALANE SYNHTHOS THA SOY PO, MIA KAI SE SYNERGEIO THS EPARXIAS DOYLEYA TO 98 MEXR 2000 KAI EXO DEI ARKETES APO AYTES TIS ''SPANIES''. OPOS EINAI PERIPOY STROGGYLES, STHN MERIA POY EINAI PANO APO TON AYLO EKSAGOGIS, EKEI LIONOYN KAI THRYMATIZONTAI, ME APOTELESMA TO KAYSAERIO OTAN GINETAI H EKRHKSI MESA STON KYLINDRO NA DIAFEYGEI STO PSYKTIKO YGRO KAI NA BRAZEI TO TELEYTAIO....

AKOY SPANIES. KRIMA SAS LEO , KRIMA...

BAD BOY
08/10/2005, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχετε ξεφύγει τελείως λέμε....

Το FMX δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί το LC4 ή κάποιο άλλο SM ...

Είναι ένα μηχανάκι SM (ο όρος δεν παραπέμπει απαραίτητα σε αγώνες) που απευθήνεται σε κάποιον που δεν θέλει να καβαλάει ένα "άγριο" SM ή είναι κολλημένος με την Honda....

Τι φαγώνεστε τώρα...... δεν υπάρχει σύγκριση.....

:smokin: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ?
ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ?
ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?
ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ?
ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΝΑΙΠΕΡ:beer:
ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΠΑΝΤΑ...
6440+2000=8440ΕΥΡΩ
33+13=46ΑΛΟΓΑ
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HUSQVARNA SM610...(ΤΑ ΚΤΜ ΕΙΝΑΙ ΖΖΖΖΗΜΙΑΡΙΚΑ)
8600EYRO
47,8ΑΛΟΓΑΤΑ

adam_tsouk
09/10/2005, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΠΑΝΤΑ...
6440+2000=8440ΕΥΡΩ
33+13=46ΑΛΟΓΑ
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HUSQVARNA SM610...(ΤΑ ΚΤΜ ΕΙΝΑΙ ΖΖΖΖΗΜΙΑΡΙΚΑ)
8600EYRO
47,8ΑΛΟΓΑΤΑ

:a23: :a23: :a23: :a23: :a20:

thander
09/10/2005, 17:42
κάνεις πλάκα έτσι;;; Πού είδες την φράση "σπάνιες φλάντζες"; Είπα ότι έχουν φλάντζες στην κεφαλή (όπως πολλά αλλά όχι όλα τα μηχανάκια επαναλαμβάνω αγαπητέ...αλλά μπορεί να μην σου έφεραν ποτέ μηχανάκι χωρίς φλάντζα κεφαλής στο "συνεργείο της επαρχίας" που δούλευες, οπότε δικιολογείσαι...), αλλά δεν είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο να τις καίνε (αν σου αρέσει περισσότερο αυτή η πιο μετριοπαθής τοποθέτηση επί του ζητήματος), και σίγουρα δεν είναι ο συνήθης λόγος για τον οποίο χάνουν λαδάκια από εκεί πάνω, που είναι το καπάκι όπως ξαναείπαμε. (για την ακρίβεια είναι αρκετά δύσκολο να χάσουν λάδια από την φλάντζα της κεφαλής, που ήταν-η απώλεια λαδιών- το σημείο που είχε θιχτεί από την αρχή του post...)
(μήπως στην περιοχή που ήσουν τους κάνανε τίποτα τα παλικάρια και καίγανε τις φλάντζες της κεφαλής;;;μήπως τα άφηναν χωρίς νεράκια;;μήπως;;)

stefanos
09/10/2005, 21:44
Λοιπόν έχεται πολύ πλάκα όλοι.
Το FMX είναι ένα καλό μηχανάκι για την δουλειά του.
Αν σκοπεύεται να του ρίξεται λεφτά ή να του ρίχνεται συνέχεια πάρτε κάτι άλλο απο την αρχή.
Και αν γουστάρεται Honda έχουμε crf xr650.
Ξεκινάται απο μια βάση που βγάζει άλογα.
Το αερόψυκτο είναι για άλλη δουλειά.
Για να το χρησιμοποιείς.
Οπως χρησιμοποιώ έγώ το δικό μου.
Με 2 φορές βαλβίδες στο 60000 χιλ.
Εχουμε κανα ΚΤΜ με 60000χιλ???????
Αν λοιπόν θέλεται κάτι που να κάνει την δουλειά του με 38 άλογα για πολλά χρόνια,
χωρίς να πηγαίνεται ΠΟΤΕ για σερβις και να του βάζεται μόνοι σας λάδια 2€ το λίτρο και αυτό να δουλεύει τότε πάρτε FMX.
Κάνει γι αυτή τη δουλειά ακριβώς.
Το πόσο γρήγορα θα πάει είναι στο δεξί σας χέρι και όχι στο μοτέρ.
Βέβαια εγώ έχω XR αλλά παρόμοια μοτέρ είναι να μην πώ ίδια.

stefanos
09/10/2005, 22:02
Λοιπόν και για τους τύπους που ψάχνουν άλογα και νομίζουν οτι εκεί υπάρχει κάποια τεχνολογία.

http://www.cyclenews.com/ShowStory.asp?HeadlineID=4002

Βέβαια τα αγωνιστικά του ξαδερφάκια βγάζουν αρκετά αλογάκια παραπάνω και είναι τα απολύτως δυνατότερα μονοκύλινδρα ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (και μάλιστα φτηνά).
Το άθλημα λέγεται speedway και έχει πολλά χρόνια στην πιάτσα
(sm και μαλακίες, οι τύποι δεν έχουν ούτε φρένα ούτε κιβώτιο μόνο ΓΚΑΖΙ και συμπλέκτη).:p

DUKASII
10/10/2005, 08:47
με εχετε κανει να γελαω με τις ώρες παλι.

το FMX ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΩ..[που σε ρεεεε?καλαααα??]

ειναι για τη δουλειά του..
Παω και εγώ κάτω στο κτμ..και του λεω..
τι δουλειά κανεις εσυ μωρη μαλακία..που σε εχω σε ταίζω..σε ποτίζω..και απο δουλεία τιποτα??

θα προκοψεις να ΄φέρεις κανα φραγκο στο σπίτι?
τιποτα το ρεμάλί..

δε με λες ρε πατέρα..
να σε στειλω ενα βιογραφικο..να το χωσουμε και το κατεμακι πουθενα να δουλευει???

παιδια εγώ εχω να πω το εξής..ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ..
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ hONDA ΦΥΣΙΚΑ..
ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ...(ΜΕ ΙΚΑ -ΕΝΣΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.) ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΤΕ...ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ..ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΙ...ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΜΕ 80 ΤΑΠΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝΑΝΗ ΜΕ 80 ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ..ΟΠΟΤΕ..

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ..ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ..ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΡΙΕΡ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ..
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ 60000 -65000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ HONDA.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ..ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΧΟΝΤΑ..

ΚΤΛ ΚΤΛ..

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ...ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ...
απο τη ζήλεια του θα ειναι.

και κατι ακομα..
ΘΕΛΩ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ..ΤΟΝ ΜΑΓΚΟΝ..

Η ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ..ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

0-400....!!!!

dodos_1
10/10/2005, 09:56

πεφτεις για ύπνο...

HONDA....The Power of Dreams!!!!:lol: :lol: :lol:

stefanos
10/10/2005, 10:34
τελικά κανα ΚΤΜ με 60000 χιλ έχουμε ή τα πετάτε όλοι νωρίτερα?
Οσο για 83 άλογα ρόδα το είπαμε και προηγουμένως βγαίνουν απο οποιοδήποτε υγρόψυκτο μονοκύλυνδρο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στα ΚΤΜ.

Ρε DUKE ντροπή με παπι στη δουλειά πάρε FMX.

ktm640lc4
10/10/2005, 10:40
Καλημερα.

Λοιπον να πω και εγω.

Το fmx ειναι ενα αξιοπιστο μηχανακι γιατι ειναι 650 κυβικα και βγαζει 30 αλογα. Λογικο ειναι.

Σε αυτην την ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

Εγω δεν καταλαβαινω 2 πραγματα.

1ον γιατι πανε και παιρνουν fmx ενω το xt660 ειναι ελαχιστα πιο ακριβο. Το enduro!! οχι το moratd. Kαι ο κινητηρας του ειναι ολοκαινουργιος.

2ον γιατι πανε και παιρνουν fmx λογω του οτι ειναι αξιοπιστο οπως λενε και μετα πανε και του ριχνουν λεφτα για να παει, στις ευθειες μονο, σαν lc4?? Γιατι για στροφες αστο καλυτερα.

Λογικες αποριες. Δεν εχω τιποτα με την honda αλλα το fmx ρε παιδι μου ειναι πισω.

Και ξερετε γιατι γινεται ολη αυτη η κουβεντα? Γιατι η honda ειναι μεγαλη εταιρια αλλα ενα μηχανακι στην γκαμα της να χτυπησει τα υπολοιπα lc4, husaberg, husqvarna και λοιπα δεν εχει. Αν ειχε το συζηταγαμε καλυτερα.

Και μην μου πειτε για xr650. Απλα θα προσπερασω.

DUKASII
10/10/2005, 10:41
πουλάω το κτμ..
να παρω xr me 60000000 χιγιομετρα.

να εχω να λεω...

οσο για παπι..δε ξερω καρδια μου
εγω παω ερχομαι με το κτμ.
παπι εχει η κοπελα μου και fmx η αδερφη της.

επισης πουλα το xr πατερα..γιατι σε λιγο θα ειναι πιο μεγάλο και απο σένα.και το οτι θα γραφει χιγιομετρα..δεν ντε και κανα σπουδαιο νεο ετσι??
αμανες γραψει 100000 και δουλευει ακομα..
περιμενς βραβείο??

gcrook
10/10/2005, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Καλημερα.

Λοιπον να πω και εγω.

Το fmx ειναι ενα αξιοπιστο μηχανακι γιατι ειναι 650 κυβικα και βγαζει 30 αλογα. Λογικο ειναι.

Σε αυτην την ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

Εγω δεν καταλαβαινω 2 πραγματα.

1ον γιατι πανε και παιρνουν fmx ενω το xt660 ειναι ελαχιστα πιο ακριβο. Το enduro!! οχι το moratd. Kαι ο κινητηρας του ειναι ολοκαινουργιος.

2ον γιατι πανε και παιρνουν fmx λογω του οτι ειναι αξιοπιστο οπως λενε και μετα πανε και του ριχνουν λεφτα για να παει, στις ευθειες μονο, σαν lc4?? Γιατι για στροφες αστο καλυτερα.

Λογικες αποριες. Δεν εχω τιποτα με την honda αλλα το fmx ρε παιδι μου ειναι πισω.

Και ξερετε γιατι γινεται ολη αυτη η κουβεντα? Γιατι η honda ειναι μεγαλη εταιρια αλλα ενα μηχανακι στην γκαμα της να χτυπησει τα υπολοιπα lc4, husaberg, husqvarna και λοιπα δεν εχει. Αν ειχε το συζηταγαμε καλυτερα.

Και μην μου πειτε για xr650. Απλα θα προσπερασω.

Α γεια σου.
Επιτελους ενα μετρο συγκρισης.
Εκει λοιπον εγκειται και η μαλακια της ολης υποθεσης που λεγεται FMX.
Τα ΚΤΜ ειναι απλα πολυ μπροστα για να τα συγκρινεις με το FMX.
Αλλα τα υπολοιπατης κατηγοριας;
Μαλλον πολυ πιο συμφερουσες αγορες αν θελεις την γνωμη μου.
Και το XT δεν ειναι κακο, καθε αλλο.
Και εχει αρχισει να βρωμαει ο τοπος Fmx,και ακομα δεν κυκλοφορησε καλα-καλα.
Οποτε...μπαρμπουτσαλα.

idi
10/10/2005, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Α γεια σου.
Επιτελους ενα μετρο συγκρισης.
Εκει λοιπον εγκειται και η μαλακια της ολης υποθεσης που λεγεται FMX.
Τα ΚΤΜ ειναι απλα πολυ μπροστα για να τα συγκρινεις με το FMX.
Αλλα τα υπολοιπατης κατηγοριας;
Μαλλον πολυ πιο συμφερουσες αγορες αν θελεις την γνωμη μου.
Και το XT δεν ειναι κακο, καθε αλλο.
Και εχει αρχισει να βρωμαει ο τοπος Fmx,και ακομα δεν κυκλοφορησε καλα-καλα.
Οποτε...μπαρμπουτσαλα.

δεν ειναι περιεργο

εχει τη μεγαλυτερη δαπανη σε διαφημηση (fact) !!!

μονο και μονο σε καθε μεταδωση του GP, 10 φορες βλεπεις το βλακα που 'περναει' το street και παει μεσα απο το χωμα για να φτασει νωριτερα στη πισινα

(ρε ειναι τοσο γρηγορο? αμα ειναι να το παρω να πατησω το Life_dab που την εχει δει!!! ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stefanos
10/10/2005, 11:03
Πρώτα απο όλα παλικάρια μου οι μοτοσυκλέτες δεν είναι κινητήρας μόνο, και οποσδήποτε οχι άλογα.
Μετά υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν κάτι επειδή τους αρέσει φατσικά.
Λοιπόν μια και το 90% των μηχανών που πουλούνται δεν αγοράζονται επειδή είναι οι καλύτερες κάπου αλλά επειδή μας αρέσουν δεχόμαστε οτι σε κάποιους θα αρέσει και το FMX οπότε και το αγοράζουν.
Και επειδή η κατηγορία δεν έχει και τα καλύτερα υποθέτουμε οτι το αγοράζουν γιατί γουστάρουν φατσικά και επειδή είναι και HONDA δεν θα σκορπίσει σε ένα χρόνο.
Αυτά.

Οσο για τα ΚΤΜ που είναι "μπροστά" θα ήθελα να το δικαιολογούσαμε με κάποιο τρόπο.

Εγώ ας πούμε λέω οτι τα CRF είναι πιο μπροστά απο όλα τα μονοκύλινδρα.

DUKASII
10/10/2005, 11:08
ΤΑ CRF..ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ...

ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ CRF...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ 450 ΜΧ...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΙΣΩ...

ΑΝΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ..
ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ..
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ..ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

gcrook
10/10/2005, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Αυτο το δεχομαι ανετα.
Πολυ απλα δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Αυτο εννοουσα φερνοντας το ΚΤΜ σαν παραδειγμα.:wave2:

stefanos
10/10/2005, 11:11
Και για να γίνω και προκλητικός άντε ρωτήστε τον oldman να σας εξηγήσει τι είναι ακτινική διάταξη βαλβίδων που έχει το "αρχαίο" honda απο το 80, και πότε φάνηκαν πρώτη φορά οι "σύχρονες" κεφαλές των ΚΤΜ.

stefanos
10/10/2005, 11:13
gcrook

εδω είναι διαξυφισμοί.
Να διαφωνήσεις αμέσως.:D

gcrook
10/10/2005, 11:17
gcrook

εδω είναι διαξυφισμοί.
Να διαφωνήσεις αμέσως.:D

Α ναι:D
Λοιπον διαφωνω καργα με την παρτη μου που συφφωνησα αμεσως:lol:

ktm640lc4
10/10/2005, 11:25
Πρώτα απο όλα παλικάρια μου οι μοτοσυκλέτες δεν είναι κινητήρας μόνο, και οποσδήποτε οχι άλογα.
Μετά υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν κάτι επειδή τους αρέσει φατσικά.
Λοιπόν μια και το 90% των μηχανών που πουλούνται δεν αγοράζονται επειδή είναι οι καλύτερες κάπου αλλά επειδή μας αρέσουν δεχόμαστε οτι σε κάποιους θα αρέσει και το FMX οπότε και το αγοράζουν.
Και επειδή η κατηγορία δεν έχει και τα καλύτερα υποθέτουμε οτι το αγοράζουν γιατί γουστάρουν φατσικά και επειδή είναι και HONDA δεν θα σκορπίσει σε ένα χρόνο.
Αυτά.

Οσο για τα ΚΤΜ που είναι "μπροστά" θα ήθελα να το δικαιολογούσαμε με κάποιο τρόπο.

Τα κτμ ειναι μπροστα, απο το συγκεκριμενο μηχανακι. Δεν εχω παρωπιδες. Ξερω τι γινεται. Βλεπω τι γινεται.

Καποιος θα μπορουσε να πει οτι το ΧΤ660 ειναι μπροστα. Δεν θα διαφωνισω. 45 αλογα τροχο και καλος κινητηρας. Απο την αλλη ειναι 180 κιλα με αναρτησεις καμια σχεση με lc4. Αν μπορουμε να συγκρινουμε παντα.

Εννοειται οτι καποιος θα παρει ενα μηχανακι επειδη του αρεσει. Εννοειται φυσικα. Καμια αντιρηση. Και fmx και οτι γουσταρει. Αν του αρεσει μια εμενα μου αρεσει 10.

Αλλα για μενα ηταν μεγα λαθος να βγαλει κατι τετοιο η honda μετα την κινηση της yamaha να βγαλει ενα πολυ καλο μηχανακι, δυνατο και μαλιστα φθηνο.

Οπως παντα ομως η honda εκανε αψυχολογητες ενεργειες. Για μενα παντα. Την γνωμη μου εκφραζω.

Οσο για το κτμ ναι ειναι μπροστα γιατι εχει ενα καλο κινητηρα, με πολλα αλογα και με κορυφαια περιφεριακα. Καποιος εγραψε εδω αν υπαρχει κτμ με 60000 χιλιομετρα. Ναι υπαρχει. Ενος φιλου που τα εχει περασει και το δικο μου με 50000 κοντα χιλιομετρα χωρις να εχει κανει τσικ. Μονο καποιες χαζοβλαβες. Τα εχω γραψει οποιος θελει παει και βλεπει.

Και ξαναγραφω η honda ειναι μια πολυ μεγαλη εταιρια. Αλλα μερικες φορες τα μηχανακια της ειναι ακυρα. Δεν ταιριαζουν με την εποχη.

Το dr400 ας πουμε ειναι ασχημο? Γιατι δεν παιρνουν αυτο. Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω οταν καποιος παρει το fmx ειναι να του αρεσει οπτικα.

Κατι απολυτα σεβαστο απο μενα.

Φιλικα παντα.
:wave2:

stefanos
10/10/2005, 11:48
Τα crf έχουν τίτλο duduko μου στην Ελλάδα στα SM και θα αποκτήσουν και στο Enduro καρδούλα μου.
Και λυπάμαι που το λέω αλλά το μπροστά αναφερόταν στην τεχνολογία, και σε αυτά που ΘΑ αντιγράψει η KTM και που προσπαθούνε να αντιγράψουνε η suzuki και yamaha εδω και καιρό μπας και βγάλουν κανα κινητήρα της προκοπής.

DUKASII
10/10/2005, 11:52
Τα crf έχουν τίτλο duduko μου στην Ελλάδα στα SM και θα αποκτήσουν και στο Enduro καρδούλα μου.
Και λυπάμαι που το λέω αλλά το μπροστά αναφερόταν στην τεχνολογία, και σε αυτά που ΘΑ αντιγράψει η KTM και που προσπαθούνε να αντιγράψουνε η suzuki και yamaha εδω και καιρό μπας και βγάλουν κανα κινητήρα της προκοπής.

ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤ650 ΣΕ ΛΙΓΟ...

AΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ..
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...

ΑΛΛΑ ΗΛΙΚΙΑ..:rotflmao: :lol:

OldMan
11/10/2005, 10:39
..άντε ρωτήστε τον oldman να σας εξηγήσει τι είναι ακτινική διάταξη βαλβίδων που έχει το "αρχαίο" honda απο το 80...

:look: :rolleyes: :sad:

Αμάν ρε Στέφανε....

Ανατρίχιασα !!!

:lol: :rotflmao: :lol:

OldMan
11/10/2005, 10:45
:sad: :sad: :sad:

Κούκλοι, έχετε ξεφύγει λιγάκι !!!

(Σε λίγο θα βγάλουμε και θα μετράμε και τα "πουλιά" μας ...):lol:

Τι ακριβώς είναι ένα "καλύτερο" μηχανάκι ??

DUKASII
11/10/2005, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:sad: :sad: :sad:

Κούκλοι, έχετε ξεφύγει λιγάκι !!!

(Σε λίγο θα βγάλουμε και θα μετράμε και τα "πουλιά" μας ...):lol:

οταν μιλαμε για αγωνιαρικα μηχανακια...
καλυτερο..

ειναι αυτο που κερδίζει...και αστους να λενε τωρα.

σε οτι αφορα τα μη αγωνιαρικα..

καλυτερο ειναι αυτο που μπορω να αγοράσω.

idi
11/10/2005, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

αυτο "παιζει"

παντως ΔΕΝ ειναι Honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dukeandthecity
11/10/2005, 10:59
τελικά κανα ΚΤΜ με 60000 χιλ έχουμε ή τα πετάτε όλοι νωρίτερα?
Οσο για 83 άλογα ρόδα το είπαμε και προηγουμένως βγαίνουν απο οποιοδήποτε υγρόψυκτο μονοκύλυνδρο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στα ΚΤΜ.

Ρε DUKE ντροπή με παπι στη δουλειά πάρε FMX.

Σορρυ παλικάρια, τώρα ξύπνησα εγώ. Εχουμε ΚΤΜ με 60.000 Km

(οπως λέμε Εχουμε Ibiza) :wave2:

OldMan
11/10/2005, 10:59
οταν μιλαμε για αγωνιαρικα μηχανακια...
καλυτερο..

ειναι αυτο που κερδίζει...και αστους να λενε τωρα.

σε οτι αφορα τα μη αγωνιαρικα..

καλυτερο ειναι αυτο που μπορω να αγοράσω.

:confused: :confused: :confused:

Δηλ. ρε Μπίμπη, εγώ που αγόρασα αγωνιάρικο μηχανάκι που κερδίζει, έχω ΔΥΟ φορές το "καλύτερο" ???

:lol: :rotflmao: :lol:

Julius
11/10/2005, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Σορρυ παλικάρια, τώρα ξύπνησα εγώ. Εχουμε ΚΤΜ με 60.000 Km

(οπως λέμε Εχουμε Ibiza) :wave2:

exoume exoume kai malista ton petrinon xronon tis KTM

montelo 96

epolithei to 2001 me 70.000

3 fores katevasma kinitira gia rouleman strofalou

mia fora espasa to karter se mia endurada

kai mia fora to kolisa (arpagma kai alagh pistonioy mono logo nikasil) epidi to skiza (paliosynithia) apo to proto metro (xoris zestama enoeite, auta einai gia toys floroys)

Episeis, KATHE kyriaki evgene endurada (auto to mixanaki etroge 5 toumpes meso oro kathe kyriaki, kante ton polaplasiasmo) kai etrekse kai se dyo agones enduro kai gyrisa kai olo thn orini evia spithami spithami.

DEN emeina pote, poythena. Akoma kai me to karter anoigmeno me gyrise spiti

kai pragmatika kathe ena apo ta 70.000.000 metra pou ekana ta ekana tsita kai ta diaskedasa afantasta.

akoma to thimame kai to nostalgo to mpourdelo

PS. milame gia to POLITIKO LC4 620

25852

DUKASII
11/10/2005, 11:43
κουλιε..
ειδες τι κάνει ο ΓΑΜΟΣ..

ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??

ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ..
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙς ΦΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ..

ΡΕ ΤΙ ΜΑΧΙΜΟ ΑΓΟΡΙ ΠΗΓΕ ΑΚΛΑΥΤΟ ΛΕΜΕ..

Julius
11/10/2005, 11:56
κουλιε..
ειδες τι κάνει ο ΓΑΜΟΣ..

ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??

ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ..
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙς ΦΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ..

ΡΕ ΤΙ ΜΑΧΙΜΟ ΑΓΟΡΙ ΠΗΓΕ ΑΚΛΑΥΤΟ ΛΕΜΕ..

Endurokatastash 2005

25853

OldMan
11/10/2005, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Endurokatastash 2005

:look: :confused: :look:

Καλά Julie, μιλάμε ότι έχεις χτυπήσει Factory μοντέλο !!!

(Εμείς ακόμη τραβιώμαστε με τα "ράκη" και τα "σάρωθρα"...).

:lol: :beer: :lol:

STOYBI
11/10/2005, 20:13
Julius
Endurokatastash 2005

Kαλο το εργαλειο...:lol:

Και ωραια χρωματακια !!!!:smilea:

Κατι απο WR F kai CRF μαζι μου θυμιζουν....:lol:

Ερωτηση.. Η σφουγγαριστρα ειναι RENTAL :confused:

dez
12/10/2005, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ερωτηση.. Η σφουγγαριστρα ειναι RENTAL :confused:
οχι, την εχει αγορασει

STOYBI
12/10/2005, 20:17

:rotflmao: :rotflmao:

Nαι ειδικα στο εντουρο αμα δεις τιτλο στο crf σφυρα μου...:smokin:

Εχουν το σοβαρο μειονεκτημα τα crf να εχει την ταση αυτη η πουστομπιελα να θελει να την κοπανησει απο καρτερ μερια ΚΑΙ...

Για δες που η κερατουκλα πολλες φορες τα καταφερνει ( Για δες απο τι προβλημα την παθαινουνε συνηθως οι οι SMοταδες ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ μια απο τα ιδια ηταν η αιτια που εγκατελειψε ο Σιαφαρικας το περσυνο ISDE

Και τελος παντων φιλε στεφανε δεν ειναι τυχαιο που στα βουνα τωρα πια συναντας το 90% ΚΤΜ Αυτοι ξερουν....:wave2:

Α και που εισαι... Πες σε καποιον στην honda οτι τετραχρονο μηχανακι χωρις μιζα δεν νοειται πια στο βουνο.. Γιατι ακομα χωρις μιζα το δινουν και η πλακα ειναι οτι ειναι και το ακριβοτερο...:sick:

STOYBI
12/10/2005, 20:20
dez
οχι, την εχει αγορασει

Κοιτα ρε.. Και εγω που νομιζα οτι ηταν στανταρ...:(

stefanos
13/10/2005, 16:07
Αυτό έλειπε τώρα να συγκρίνουμε τα CRF με τα KTM.
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πώ τι κάνει ο Σιαφαρίκας στο Ελληνικό πρωτάθλημα με το 450 οσο για τις μπιέλες ναι έχει συμβεί ελάχιστες φορές αναλογικά.
Και ναι τα βουνά είναι γεμάτα ΚΤΜ μιας και βρίσκεις άνετα περσινό τσάμπα.Και τελικά δεν είπα οτι τα ΚΤΜ δεν είναι καλά μηχανάκια για βουνό, αντίθετα πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ καλά μηχανάκια για το βουνό, φτάνει να έχεις φράγκα και διάθεση.

DUKASII
14/10/2005, 08:32
Αυτό έλειπε τώρα να συγκρίνουμε τα CRF με τα KTM.
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πώ τι κάνει ο Σιαφαρίκας στο Ελληνικό πρωτάθλημα με το 450 οσο για τις μπιέλες ναι έχει συμβεί ελάχιστες φορές αναλογικά.
Και ναι τα βουνά είναι γεμάτα ΚΤΜ μιας και βρίσκεις άνετα περσινό τσάμπα.Και τελικά δεν είπα οτι τα ΚΤΜ δεν είναι καλά μηχανάκια για βουνό, αντίθετα πιστεύω οτι είναι πάρα πολύ καλά μηχανάκια για το βουνό, φτάνει να έχεις φράγκα και διάθεση.

αι παράτα μας με τα crf..
πήγαινε δες τις κατηγοριες..και σε κάθε βάθρο θα δεις και ένα κτμ..

στα 125..δε..εχει καταντήσει ενιαίο.

στα υπολοιπα..τα μισά + μηχανάκια είναι κτμ

πανε δες και στις διαμάχες ένα ποστ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΤΜ..

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΡΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..
που θα συγκρίνουμε τη κορυφή με το πάτο..
γιατί μετά τα κτμ..
δεν είναι η Honda καρδιά μου..

η Yamaha είναι και η Suzuki.

όσο για το αν βγάζουν προβλήματα τα crf άσε με να το ξέρω καλύτερα σε παρακαλώ μιας και ο κολλητός μου τρέχει sm σε 2 κατηγορίες με ένα τέτοιο.
αι τώρα με το καλυτεροτερο ..

stefanos
14/10/2005, 09:46
Και πόσα εργοστάσια συμετέχουν σε αυτά τα "παγκόσμια"
μικρέ?
suzuki? yamaha? kawasaki? honda? ducati? bmw? ...............
Τι......... καμιά απο τις παραπάνω?

idi
14/10/2005, 09:47
αι παράτα μας με τα crf..
πήγαινε δες τις κατηγοριες..και σε κάθε βάθρο θα δεις και ένα κτμ..

στα 125..δε..εχει καταντήσει ενιαίο.

στα υπολοιπα..τα μισά + μηχανάκια είναι κτμ

πανε δες και στις διαμάχες ένα ποστ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΤΜ..

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΡΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..
που θα συγκρίνουμε τη κορυφή με το πάτο..
γιατί μετά τα κτμ..
δεν είναι η Honda καρδιά μου..

η Yamaha είναι και η Suzuki.

όσο για το αν βγάζουν προβλήματα τα crf άσε με να το ξέρω καλύτερα σε παρακαλώ μιας και ο κολλητός μου τρέχει sm σε 2 κατηγορίες με ένα τέτοιο.
αι τώρα με το καλυτεροτερο ..

ασε που ΚΑΙ στα GP παλι πλατη βλεπει το HRC :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stefanos
14/10/2005, 09:49
Τελικά μόνο η ΚΤΜ η HUSKY και η...............vileda με εργοστασιακό οδηγό ένα συμφορουμίτη admin συμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα.:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
14/10/2005, 10:06
μιας και δε συμμετέχει η hrc εκεί..

τα άλλα είναι για πέταμα..

και καλά είναι μόνο εκεί που συμμετέχει..

πουθενά δηλαδή.!!
ωραία τα λες ρε πατέρα...ωραία..

τελικά μόνο εκεί που νικάει η χονδρα..εχει άξια ο αγώνας...

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ...

ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΠΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ....ΤΑ Π@!@#!Α ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΤΕ..

ΜΕ ΤΑ CRF..KAI ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΡΗΜΑΔΑΚΙΑ...

stefanos
14/10/2005, 11:46
Ναι μικρέ αλλά εγώ κυκλοφορώ με το πραπρά μου ενώ εσυ με παπί HONDA.

Και δεν λέω οτι δεν συμετέχει η Honda στο "παγκόσμιο" λέω οτι συμετέχουν μόνο 2 εργοστάσιο και κάτι βιοτεχνίες.

DUKASII
14/10/2005, 11:56
ΚΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΑ ΠΑΤΕΡΑ..

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΠΑΚΙ..

ΔΕΥΤΕΡΟΝ...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ ΡΕ ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΥΛΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ...

ΕΣΥ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙς ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ..ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙς..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ???

οχι?? καλα ελα να σε το δώσω μια βόλτα να ξεχάστείς λιγακι...

:beer: :wave2:

το παιδι καλα???? να του παρεις ενα κτμ sx 65 να γουσταρ..

afrotwin
14/10/2005, 12:01
Endurokatastash 2005

kala re julie exo pa8i plaka leme
pou 8a vro ena tetio
re ama kikloforo me afto 8a peftoun i ginekes vroxi re den 8a perimeno
milame gia tin gkomenopagida....

OldMan
14/10/2005, 12:04
να του παρεις ενα κτμ sx 65 να γουσταρ..

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πουλάω ένα του '94 σε (σχετικά) άριστη κατάσταση (μόνο σαβούρδες - πολές όμως - έχει φάει) !!!

Ψηλώσαν τα τσογλάνια και πάμε για 85άρι (μπορεί και 125...) και η μικρή δεν το γουστάρει γιατί είναι πορτοκαλί !!!

Julius
14/10/2005, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kala re julie exo pa8i plaka leme
pou 8a vro ena tetio
re ama kikloforo me afto 8a peftoun i ginekes vroxi re den 8a perimeno
milame gia tin gkomenopagida....

tetoio exeis re, apla einai allo xroma kai mperdeftikes

:smokin: :smokin: :smokin:

afrotwin
14/10/2005, 12:08
tetoio exeis re, apla einai allo xroma kai mperdeftikes

ama ixa tetio re 8a menate oli xoris ginekes leme
8a itane oles gia parti mou....:rotflmao: :rotflmao:
me afto pou exo oute 8iliko kounoupi den plisiazi
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stefanos
14/10/2005, 12:25
Μπα στον πιτσιρικά θα δώσω το πραπρά μου κατ ευθείαν, και
σκεύτομαι να πάρω ΚΤΜ η DUCATI εγώ.
Οσο πλησιάζω την κλιμακτήριο παιδιαρίζω.

reinmeister
14/10/2005, 13:08
για δες ρε που σηκωσανε κεφαλι και τα lc 4...

τι εγινε κοριτσια?αρχισαν τα ρημαδια σας να σκορπανε καθε διμηνο αντι για καθε βδομαδα και την ειδατε μαγκες?

συνελθετε ρε .....σας φταινε τα fmx και τα xt που αν μη τι αλλο ειναι τιμια μηχανακια και κανουν τα παντα....μετρια μεν αλλα τα κανουν και τα κανουν παντα....

τι τεχνολογια και παπαριες τσαμπουνατε ρε.... το ιδιο μοτερ με τα lc του 80 φορατε βελτιωμενο(αυτο μην το δεσετε και κομπο) και μιλατε για το fmx...

σας εχουν βαλει ενα wp usd και μια πισινη με pds και σας εκαναν πελατες....τα βαζετε μπρος και σας ακουνε δυο τετραγωνα μακρυα,πατε με 120-130 και σας πεφτουνε τα δοντια απο τους κραδασμους ,το ενα χανει λαδια,το αλλο χανει νερα,το παραπερα κανει τα ρουλεμαν στροφαλου χαντρες κομπολογιου και χιλια δυο αλλα....

εχετε ολοι κολλητους τους εξουσιοδοτημενους,τρωτε καθε κυριακη στο σπιτι τους, πηδατε τις κορες τους και κοιτατε να τις παντρευτειτε μπας και παρετε καμια εκπτωση στα ανταλλακτικα και βαζετε ακραπες μπας και παψει να ακουγεται το μοτερ....

να πω οτι ειχατε κανα exc παει στο διαολο....αν μη τι αλλο αποδιδει πολυ καλυτερα απο τα μπουρδελα σας και σπαει με πολυ μικροτερη συχνοτητα...

ναι ρε...το fmx εχει αεροψυκτο μοτερ και αναρτησεις για γελια αλλα να δω ποσες απο σας κουκλες θα το περασετε σε κανα σφιχτο στροφιλικι με αναβατη που το λεει η ψυχη του...

ολα τα μηχανακια στριβουν...ποιος τα καβαλαει εχει σημασια...

απ ολους τους lc 4ραδες που εχω γνωρισει κατα καιρους ελαχιστοι μονο εκμεταλευονταν το στησιμο τους...ολοι οι υπολοιποι φτιαχνονταν με την ιδεα και μονο....οχι οτι οι κατοχοι των γιαπωνεζικων διαφερουν,αλλα τουλαχιστον δεν νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παππα απο τα αρχιδια...

πρωταθληματα και παπαριες....τι με νοιαζει εμενα τον κουλο ποσα εχει παρει ο ντεν μπος , ο τιανεν, ο κινιγκαντνερ και πας εις...

με ενδιαφερει να παρω ενα μηχανακι να κανω την δουλεια και το κεφι μου χωρις να βαζω ολη την ωρα το χερι στην τσεπη...

νταξ...η χοντα το χει παραχεσει με τα user friendly και τις μηδεμινες παροχες απο πλευρας value for money αλλα μην το παραγαμαμε...

και στην τελικη αν καποιος γουσταρει γκαζια απο μονοκυλινδρο ξερετε ολοι οτι δεν υπαρχει καλυτερη βαση απο αυτα τα αεροψυκτα μοτερ που τοσο κακοχαρακτηριζετε....

μην μου πειτε οτι δεν σας εχουν κανει κατα καιρους πελατες κατι ταπεινα xt ακια η xr ακια ε...και εξακολουθουν να δουλευουν και μετα την κοντρα...

και δεν πουλανε λογω marketing,dealership και αλλων συναφων λογων αλλα διοτι ειναι πραγματικα καλα μηχανακια για καθε μερα...κατι πολυ σημαντικο που επιλεγετε να ξεχνατε...

τα lc πουλανε μονο λογω εφε...πανεμορφα,αναρτησωμενα,μοταρνταδικα κι εγω δεν ξερω τι αλλο...

δεν σκεφτηκατε ποτε γιατι δεν πουλανε αντιστοιχα τα exc που και σαφεστατα ανωτερες μοτοσυκλετες ειναι και σιγουρα πιο αξιοπιστες....?

χαλαρωστε λιγακι και μαθετε να μην κακοχαρακτηριζετε καθε τι που δεν "λαμπει"....

παντα φιλικα....αν καποιος στραβωσε να πα να γαμηθει...διαμαχες ειναι εδω...:beer:

DUKASII
14/10/2005, 13:24
καλέ μου φίλε ρεινμαστερ..
εγώ τώρα δεν έχω lc-4..

όταν είχα όμως...
τα διάφορα γιαπωνέζικα τα πήγαινα κόντρα στα γνωστά στέκια..

ΔΙΚΑΒΑΛΟ!!!

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΑΚΟΥΣ??

οπότε αν εσύ σε κάποια σου ονείρωξη είδες χτ να περνάει lc-4...

δεν κακο..ολοι λίγο πολύ τα όνειρα μας γράφουμε εδώ μέσα.

τώρα πάλι για το τι κάνουνε οι κάτοχοι loc-4...

σου παραθέτω από κάτω μια φωτο από πίστα...γιατί στα στενά στροφιλικια γληγολοι με χτ και τα λοιπά ερπετά από την ιαπωνια..απλα δε πανε ποτέ.

λοιπόν πανε σε μια πίστα αυτή τη κυριακη..και πάρε φωτο πόσα χτ και fmx θα βρεις...και σου κάνω εγώ δώρο τα έξοδα εμφάνισης του.

όσο για τα θηλυκά που μας έσουρες..

μάλλον έχεις ανάγκη να δεις γυναίκα σύντομα φίλε..

και που σε άμα στράβωσες...σύρε γαμήσου παρακάτω..
:lol: :beer:

DUKASII
14/10/2005, 13:25
...

26191

Lazio
14/10/2005, 13:26
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ FMX ΕΙΣΑΙ.......... ΠΑΤΑΤΑ
:a029: :a029:
Αντε να ασχοληθειτε με κατι σοβαροτερο....

DUKASII
14/10/2005, 13:27
...

26192

DUKASII
14/10/2005, 13:34
ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΟΝΔΑ ΤΟ FMX...ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΟΝΟ...ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ..

ΤΟ ΦΜΞ ΛΕΕΙ..

ΡΕ ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΣΑΙ???

26193