View Full Version : Μηχανες για γυναικες
Καλησπερα, ειμαι καινουρια στο φορουμ και νεα οδηγος επισης. Θα ηθελα τη γνωμη σας στο θεμα, ποιες τυπου μηχανες η' και συγκεκριμενα μοντελα θεωρειτε οτι ειναι πιο καταλληλα για γυναικες? προσωπικα ενδιαφερομαι για μηχανες υψηλου κυβισμου.
Καλώς ήρθες Fenia :wave2:
Για αρχή κάνε μια αναζήτηση στο forum. Έχουν συζητηθεί παρόμοια θέματα στο παρελθόν και ίσως σε καλύψουν.
Lioulios
02/04/2013, 02:24
+1
Μηχανάκι καλό για γυναίκα ....Τί μηχανάκι δηλ ?
Άντρα θέλω ,τώρα τονε θέλω . Πε μας βρε κοπελιά τί κατηγορία θες να σου πούμε . Πες και τις διαστάσεις σου . Στήθος δεν μας ενδιαφέρει(για τώρα) ..Ύψος γράψε (το βασικότερο).
Γιατί θες να πάρεις μηχανή ; Να κάνεις δηλ τί διαδρομές ; Μηχανή δρόμου ψάχνεις ;
Μόνο αμα δωσεις ινφο θα παρεις σωστες απαντησεις .
Έχω μια γνωστή και οδηγάει ένα τέτοιο και να σου πω την αλήθεια ...της πάει πολύ !
286492
Δύο θέματα θα πρέπει να κοιτάξεις: Πρώτον την εμπειρία που έχεις και δεύτερον το ύψος σου. Πες μας αυτά τα δύο για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Sandra4
Εκανα μια προχειρη ανασκοπηση αλλα δεν βρηκα μεχρι τωρα, σ'ευχαριστω:)
Δύο θέματα θα πρέπει να κοιτάξεις: Πρώτον την εμπειρία που έχεις και δεύτερον το ύψος σου. Πες μας αυτά τα δύο για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Ειμαι 1,70 και καινουρια οδηγος, οποτε προς το παρον μονο για παπακι με βλεπω. Απλα σκοπευω να εξελιχτω:p Ο τυπος που μ'αρεσει περισσοτερο ειναι cruiser, p.x Honda Rebel 286499
τωρα αυτο που ψαχνω ειναι εμφανιση, ταχυτητα και ανεση.. δεν ζηταω πολλα:D
και το ροζ δεν ειναι το χρωμα μου..
μ'αρεσει πολυ η ducati monster
286500
αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πιο δυσκολη στο χειρισμο, γι'αυτο ρωταω κιολας
Lioulios μ'αρεσει η επιλογη σου..
ειδα κι ενα προσφατο μηνυμα σου στο "πιο νεος.. " πολυ κατατοπιστικο
Ειμαι 1,70 και καινουρια οδηγος, οποτε προς το παρον μονο για παπακι με βλεπω. Απλα σκοπευω να εξελιχτω:p Ο τυπος που μ'αρεσει περισσοτερο ειναι cruiser, p.x Honda Rebel 286499
τωρα αυτο που ψαχνω ειναι εμφανιση, ταχυτητα και ανεση.. δεν ζηταω πολλα:D
και το ροζ δεν ειναι το χρωμα μου..
μ'αρεσει πολυ η ducati monster
286500
αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πιο δυσκολη στο χειρισμο, γι'αυτο ρωταω κιολας
Lioulios μ'αρεσει η επιλογη σου..
ειδα κι ενα προσφατο μηνυμα σου στο "πιο νεος.. " πολυ κατατοπιστικο
Από ύψος έχεις πάρα πολλές επιλογές η μία εκ των οποίων είναι η monster. Αλλά... ΑΛΛΑ η έλλειψη εμπειρίας δεν είναι κάτι που θα πρέπει να λάβεις ανάλαφρα. Μηχανές όπως αυτή ή το hornet (που πάλι κάνει για το ύψος σου) είναι πολύ επικίνδυνες για άπειρα χέρια, λόγω του γκαζιού και της εκρηκτικότητας που έχουν. Δεν έχει να κάνει με το πόσο προσεκτική θα είσαι, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή καταλάθος θα πατήσεις περισσότερο γκάζι, και τότε οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές...
Προσωπική μου άποψη ξεκίνα από κάτι με 125-250 κυβικά και ανέβα σε κανά χρόνο-δύο κατηγορία.
Πάντως ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση που μπήκε κάποιος να ρωτήσει κάτι που τον απασχολεί και αμέσως ξεκίνησε ο κανιβαλισμός του θέματος.
Αφήστε να πέσουν πρώτα 5-10 σοβαρά ποστ τουλάχιστον μπας και βρει κάποια άκρη και μετά ξεκινήστε τον χαβαλέ... Χάνει το νόημα του το φόρουμ έτσι όπως κάνετε.
alexzafeir
02/04/2013, 13:46
ΜΟΤΟ GUZZI
Ειναι ομορφες ηρεμες και τις φτανουν οι περισσοτερες γυναικες
286515
286519
Μια χαρα ειναι το μονστερ για πρωτη μηχανη..... σιγα το τρομακτικο γκαζι.....
Εμεις που ξεκινησαμε με 600αρι δηλαδη τι παθαμε? κερατα βγαλαμε?
Ολα στο μυαλο ειναι. Η πτωση (μακρυα απο εμας) με 80κμ στην πολη (80% της χρησης της) ειτε με σκουτερ ειτε με χαγιαμπουσα το ιδιο πονανε.....
Μπραβο ειχα υποψη μου τη moto guzzi nevada classic 750ie
286525
Viper4 σ'ευχαριστω για την απαντηση. Εκτος απο τα κυβικα, πρεπει να δωσω σημασια και στα κιλα της μηχανης, η' ειναι ασχετο?
286525
Viper4 σ'ευχαριστω για την απαντηση. Εκτος απο τα κυβικα, πρεπει να δωσω σημασια και στα κιλα της μηχανης, η' ειναι ασχετο?
Φένια, άστα τα μεγάλα και κυρίως MotoGuzzi που είναι 250 κιλά. Κοίτα κανένα 250αράκι που θα είσαι σχετικά ασφαλής μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία.
Lioulios
02/04/2013, 14:44
Από ύψος έχεις πάρα πολλές επιλογές η μία εκ των οποίων είναι η monster. Αλλά... ΑΛΛΑ η έλλειψη εμπειρίας δεν είναι κάτι που θα πρέπει να λάβεις ανάλαφρα. Μηχανές όπως αυτή ή το hornet (που πάλι κάνει για το ύψος σου) είναι πολύ επικίνδυνες για άπειρα χέρια, λόγω του γκαζιού και της εκρηκτικότητας που έχουν. Δεν έχει να κάνει με το πόσο προσεκτική θα είσαι, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή καταλάθος θα πατήσεις περισσότερο γκάζι, και τότε οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές...
Προσωπική μου άποψη ξεκίνα από κάτι με 125-250 κυβικά και ανέβα σε κανά χρόνο-δύο κατηγορία.
Έτσι ακριβώς .
Έχω βέβαια την αίσθηση και δεν θα ήθελα να στεναχωρήσω κάποιους , πως με κάποιο κρούισερ μηχανάκι τύπου Rebel , δεν πρόκειτε ποτέ να μάθεις τί θα πει μοτοσυκλέτα και ειδικά εσύ που κάποια στιγμή θες να πας σε κάτι πιο δρομίσιο .
Ο vider σου είπε οτι οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές - εγώ θα πω καταστροφικές αν δεν έχεις ιδέα τί γίνεται ανοίγοντας γκάζι . Αν δεν πάρεις λοιπόν κάτι σχετικό με αυτό που θες αργότερα και με λιγότερη δύναμη ώστε να μάθεις σιγά σιγά , τότε θα βρεθείς πο εκπλήξεως όταν από ένα Rebel πας σε μονστερ-χορνετ και λοιπά όπλα .
Ηληκιακά πώς πας ; Δίπλωμα δηλ παίζει απεριόριστο ή Θαααά... βγάλεις ;
Πόσα λ7 μπορείς να δώσεις ;
( φαντάσου πως θες και κανα 300-400άρι πάνω κάτω για τα βασικά .Κρανάκι -μπουφανάκι και γάντια είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις όπωσδήποτε για αρχή και έχει και συνέχεια η λίστα )
Έτσι ακριβώς .
Έχω βέβαια την αίσθηση και δεν θα ήθελα να στεναχωρήσω κάποιους , πως με κάποιο κρούισερ μηχανάκι τύπου Rebel , δεν πρόκειτε ποτέ να μάθεις τί θα πει μοτοσυκλέτα και ειδικά εσύ που κάποια στιγμή θες να πας σε κάτι πιο δρομίσιο .
Ο vider σου είπε οτι οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές - εγώ θα πω καταστροφικές αν δεν έχεις ιδέα τί γίνεται ανοίγοντας γκάζι . Αν δεν πάρεις λοιπόν κάτι σχετικό με αυτό που θες αργότερα και με λιγότερη δύναμη ώστε να μάθεις σιγά σιγά , τότε θα βρεθείς πο εκπλήξεως όταν από ένα Rebel πας σε μονστερ-χορνετ και λοιπά όπλα .
Ηληκιακά πώς πας ; Δίπλωμα δηλ παίζει απεριόριστο ή Θαααά... βγάλεις ;
Πόσα λ7 μπορείς να δώσεις ;
( φαντάσου πως θες και κανα 300-400άρι πάνω κάτω για τα βασικά .Κρανάκι -μπουφανάκι και γάντια είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις όπωσδήποτε για αρχή και έχει και συνέχεια η λίστα )
κοιτα, στην εκμανθηση ειμαι, δεν ψωνιζω ακομα.. ηλικιακα ειμαι ετοιμη βεβαια. απ'ο,τι καταλαβα ολοι λενε να παω σε κατι "μικρο" μεχρι 250 κυβικα και οσο πιο ελαφρια και ηρεμη μεχρι να αποκτησω εμπειρια. Καλως μεχρι εδω. Τα ορια ομως ποια ειναι? Δηλαδη παιζει να αποκτησω 1000αρα καποια στιγμη με το υψος μου(ειμαι αρκετα αθλητικος τυπος) η' χρειαζεται μυικη δυναμη και ειναι αδυνατο για τις "κοινες θνητες"? αμα εχει εμπειρια καμια γυναικα στο φορουμ ας μου πει σοβαρα. ps. το βλεπω καποια αγορακια εδω μεσα ειναι ετοιμα για trolling και χαβαλε, ελπιζω να μην σας προκαλω με τις χαζες ερωτησεις μου.. αλλα οι υπολοιποι που εχουν υπομονη, να ξερετε ειμαι ευγνωμων για τις απαντησεις..
Lioulios
02/04/2013, 15:16
Όταν αποκτήσεις επειρία , το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορείς να οδηγάς (σχεδόν) τα πάντα ,ακόμα και 1000άρια . Υπάρχουν και εδώ μέσα τέτοιες περιπτώσεις ...Κάποια στιγμή μπορεί και να φανούν . Θα σε βοηθήσουν ίσως περισσότερο από εμάς .
Καλή αρχή και μια καλύτερη συνέχεια σου εύχομαι .
286528
http://www.ktm.com/gr/naked-bike/390-duke/390-duke.html#.UVrbCBlJMb0
παρε μανστερακι μια χαρα ειναι για πρωτο.
SHOOTER045
02/04/2013, 15:23
Φένια, άστα τα μεγάλα και κυρίως MotoGuzzi που είναι 250 κιλά. Κοίτα κανένα 250αράκι που θα είσαι σχετικά ασφαλής μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία.
+1000000
και κυριως καλη σχολη και μια παρεα να σε παρουν μαζι τους βολτα και να σου δειξουν αυτα που δεν δειχνουν οι σχολες οδηγων
Όταν αποκτήσεις επειρία , το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορείς να οδηγάς (σχεδόν) τα πάντα ,ακόμα και 1000άρια . Υπάρχουν και εδώ μέσα τέτοιες περιπτώσεις ...Κάποια στιγμή μπορεί και να φανούν . Θα σε βοηθήσουν ίσως περισσότερο από εμάς .
Καλή αρχή και μια καλύτερη συνέχεια σου εύχομαι .
λες,ε? ωραια! ευχαριστω:D
Lioulios
02/04/2013, 15:49
Tο θέμα το έχει ανοίξει κοπέλα που είναι στη φάση σου (λίγο καλύτερη φάση - οΚ ) Διάβασε να δεις περί τήνος πρόκειται και αν μπορείς , μόλις πάρεις δίπλωμα , ζήτα να σου δώσουν ένα μηχανάκι που να μην το λυπούνται και πήγαινε και εσύ .
Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο ,αλλά εάν είχα την δυνατότητα , θα το έκανα με κλειστά μάτια . Αξίζει .Όλοι έχουν να πάρουν κάτι απο τέτοιες φάσεις .
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132876&highlight=Isi
286525
Σίγουρα και το βάρος παίζει ένα άλφα λόγο αλλά δεν είναι και τραγικές οι διαφορές από μηχανή σε μηχανή... όλες αυτές που σε ενδιαφέρουν γύρω στα 150-200 κιλά θα είναι. Σημασία έχει να μάθεις να την οδηγείς σωστά και με ασφάλεια. Κάτι τέτοιο με ένα 600άρι που ξυρίζει δεν είναι και τόσο απλό.
Άποψη μου μην ακούς αυτούς που λένε ότι όλα οκ να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο. Δεν είναι οκ! Θα σου τύχει να είναι λίγο βρεγμένο κάτω και να πατήσεις λίιιγο γκάζι παραπάνω από ότι πρέπει και να σου φύγει ο κώλος, θα σου τύχει να φτερνιστείς και ασυνέσθητα ο καρπός να γυρίσει λίγο... αυτό το λίγο μεταφράζεται σε πολύ γκάζι!
Προσωπικά από 125άρι πήγα στο 600άρι και για αρκετό καιρό ήμουν χεσμένος... και αρκετές φορές είχα κινδυνέψει κιόλας.
Καλύτερα να πάρεις ένα 250άρι ή ίσως ένα ήρεμο 400άρι σαν μηχανή-σχολείο και μετά να ανέβεις σε κυβικά και επιδόσεις!
οπως ο ανθρωπος,οταν γεννιεται.πρωτα μαθαινει να μπουσουλαει μετα να βαδιζει κ τελος να τρεχει.αναποδα δεν γινεται...
Lioulios
02/04/2013, 17:44
Καλύτερα να πάρεις ένα 250άρι ή ίσως ένα ήρεμο 400άρι σαν μηχανή-σχολείο και μετά να ανέβεις σε κυβικά και επιδόσεις!
ΕΕΕΕ ;;;;;;;
Fazer 400 . Kami;a 50ριά άλογα ...40 ρόδα θα χει αυτό (λέω - δεν ξέρω)
286538
Tο θέμα το έχει ανοίξει κοπέλα που είναι στη φάση σου (λίγο καλύτερη φάση - οΚ ) Διάβασε να δεις περί τήνος πρόκειται και αν μπορείς , μόλις πάρεις δίπλωμα , ζήτα να σου δώσουν ένα μηχανάκι που να μην το λυπούνται και πήγαινε και εσύ .
Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο ,αλλά εάν είχα την δυνατότητα , θα το έκανα με κλειστά μάτια . Αξίζει .Όλοι έχουν να πάρουν κάτι απο τέτοιες φάσεις .
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132876&highlight=Isi τελεια...ναι εχω καιρο για τετοια
βρηκα ενα αρθρο για τις καλυτερες entry level μηχανες.. αν απαγορευεται να το διαγραψω:look:
http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/33733.asp
Βασικα πρεπει να παρει κατι που να μπορει να το κουμανταρει(υψος/βαρος..)και να μην το παντρεφτει κιολας να μπορει να το δωσει μετα..
ΚΑλη αγορα σου ευχομαι και παντα ορθια!!:beer:
Allst@rf
02/04/2013, 20:30
Μιας είσαι αθλητικός τύπος όπως λες, παρε εντουρο...
Εμένα μου κάνει εντύπωση παντός, σε τέτοια γυναικεία θέματα να μην μπαίνουν οι γυναικες του φόρουμ να λένε τη γνώμη τούς.
Μιας είσαι αθλητικός τύπος όπως λες, παρε εντουρο...
Εμένα μου κάνει εντύπωση παντός, σε τέτοια γυναικεία θέματα να μην μπαίνουν οι γυναικες του φόρουμ να λένε τη γνώμη τούς.
Προσωπικα δεν ξεχωριζω τις μηχανες σε αντρικες και γυναικειες....Υπαρχουν απειρα παραδειγματα γυναικων που ''στιβουν'' πολυ απαιτητικες μηχανες ειτε προκειται για στριτ ειτε για εντουρο... Ας ξεκινησει με κατι ησυχο για αρχη σε μικρα κυβικα για τους λογους που ειπατε κι εσεις παραπανω...και επειτα βλεποντας και κανοντας αναλογα με τα γουστα της ... Θεωρω σημαντικο να αρχισει με μια μηχανη που να ειναι σχετικα ελαφρια ωστε να μπορει να την σηκωσει σχετικα ευκολα ή εστω να την τσουλησει ή εν πασει περιπτωσει να μπορει να την κουμανταρει χωρις να την τραβαει το βαρος κατω...8α γλιτωσει απο πολλη ταλαιπωρια και δε 8α εχει και αναγκη να περιμενει καποιον να την βοη8ησει...
Κατα τα αλλα ενα εντουρακι ή ονοφακι τυπου χρ σεροου αχ1 8α ηταν χρησιμο γιατι και πολυ ηρεμα ειναι και ευκολοδηγητα, ευελικτα στη πολη, οικονομικα ε...και αν πεσει δε 8α κλαιει και πολυ για τα πλαστικα που γδαρθηκαν...+ οτι αν 8ελει 8α παει και μια βολτιτσα στο χωμα...αλλα δεν νομιζω να της αρεσουν τετοιου τυπου μηχανες αλλιως 8α το ειχε αναφερει...
Η δικη μου διαδρομη ηταν να ξεκινησω με παπακι, και μετα που εγινε απεριοριστο το διπλωμα μου πηγα σε 250αρι, το βαρεθηκα ομως και μετα απο κανα 8μηνο πηγα σε 650...η μεταβαση δε μου φανηκε τραγικη ισως γιατι ειχα συνηθισει και ολη τη φαση της οδηγησης μεσα στην πολη και τη συμπεριφορα και τα απροοπτα του δρομου και των οδηγων...Στο χωμα μπηκα στην αρχη με το 640 αλλα επειδη μου εκοβε τα χερια εχω τωρα το 250ρακι αλλα γενικως παντα προτιμουσα το χωμα απο το δρομο και παντα αγαπουσα τις εντουρο μηχανες...Ειναι 8εμα γουστου και το τι 8ελει ο καθενας απο τη μηχανη του...
αυτιααααα.....:)
Προσωπικα δεν ξεχωριζω τις μηχανες σε αντρικες και γυναικειες....Υπαρχουν απειρα παραδειγματα γυναικων που ''στιβουν'' πολυ απαιτητικες μηχανες ειτε προκειται για στριτ ειτε για εντουρο... Ας ξεκινησει με κατι ησυχο για αρχη σε μικρα κυβικα για τους λογους που ειπατε κι εσεις παραπανω...και επειτα βλεποντας και κανοντας αναλογα με τα γουστα της ... Θεωρω σημαντικο να αρχισει με μια μηχανη που να ειναι σχετικα ελαφρια ωστε να μπορει να την σηκωσει σχετικα ευκολα ή εστω να την τσουλησει ή εν πασει περιπτωσει να μπορει να την κουμανταρει χωρις να την τραβαει το βαρος κατω...8α γλιτωσει απο πολλη ταλαιπωρια και δε 8α εχει και αναγκη να περιμενει καποιον να την βοη8ησει...
Κατα τα αλλα ενα εντουρακι ή ονοφακι τυπου χρ σεροου αχ1 8α ηταν χρησιμο γιατι και πολυ ηρεμα ειναι και ευκολοδηγητα, ευελικτα στη πολη, οικονομικα ε...και αν πεσει δε 8α κλαιει και πολυ για τα πλαστικα που γδαρθηκαν...+ οτι αν 8ελει 8α παει και μια βολτιτσα στο χωμα...αλλα δεν νομιζω να της αρεσουν τετοιου τυπου μηχανες αλλιως 8α το ειχε αναφερει...
Η δικη μου διαδρομη ηταν να ξεκινησω με παπακι, και μετα που εγινε απεριοριστο το διπλωμα μου πηγα σε 250αρι, το βαρεθηκα ομως και μετα απο κανα 8μηνο πηγα σε 650...η μεταβαση δε μου φανηκε τραγικη ισως γιατι ειχα συνηθισει και ολη τη φαση της οδηγησης μεσα στην πολη και τη συμπεριφορα και τα απροοπτα του δρομου και των οδηγων...Στο χωμα μπηκα στην αρχη με το 640 αλλα επειδη μου εκοβε τα χερια εχω τωρα το 250ρακι αλλα γενικως παντα προτιμουσα το χωμα απο το δρομο και παντα αγαπουσα τις εντουρο μηχανες...Ειναι 8εμα γουστου και το τι 8ελει ο καθενας απο τη μηχανη του...
αυτιααααα.....:)
Αναλυτικότατη και πληρέστατη. Συμφωνώ με τις κατευθύνσεις που δίνεις αλλά και με την επιλογή του ψευδο-εντούρο για πρώτη μηχανή. Μεγάλο τιμόνι, ευκολία στους χειρισμούς και η πτώση δεν κάνει πολύ καλό στην τσέπη. Εντουράκι και χώμα = σοβαρότατα σχολεία.
@ Fenia
Καλώς ήρθες και καλούς δρόμους!!
εγω να ρωτησω για τι πραγμα τι θελεις τη μηχανη?
-να πηγαινεις στη δουλεια
-να πηγαινεις για καφε
-να βαζεις τα ψωνια απο το σουπερ μαρκετ
-να εκδραμεις
-να αθληθεις
-να ποζαρεις
τι θελεις να κανεις εσυ?μετα θα δουμε ποιες μηχανες κανουν για αυτο που θελεις να κανεις ;)
Opisthogonia
03/04/2013, 14:54
286525
guzzi eixes sto mialosou lefta gia afta ta kataramena mixanakia exeis?min kitas mono pos sou aresi to mixanaki h an vgeneis tsima tsima na to pareis ...ena mixanaki einai san pedi zitaei sinexia kai den einai ftina ta exodatou (service lastixa ktlp ktlp)
Billymuse
03/04/2013, 18:29
αν θες να ρίξεις χρήμα τότε πήγαινε σε κάτι τέτοιο
Triumph Bonneville T100
286593
και αν εισαι σα το milf στη φώτο ακόμα καλύτερα
286594
Allst@rf
03/04/2013, 18:58
+400 στη sober...
alexzafeir
04/04/2013, 12:50
Εγω επιμένω σε moto guzzi γιατι οι γυναίκες δεν αλλαζουν ευκολα τα μηχανάκια οπως πολλοι από εμάς
πάντως σε εναλλακτικη αυτό
286647
chr1s_86
04/04/2013, 17:04
Πάρε DRZ 400 motard και μετά πάρε R6... :D
Marinos-GSXR
04/04/2013, 22:05
....βρες 2-3 μηχανακια που γουσταρεις εσυ..πηγαινε δες τα ενα ενα:smokin:....οποιο σε βολευει, και σου κανει και κλικ:eyepop:, και μπορεις να το βολταρεις:winka:(κανε και κανα μοτοσχολειο για να μπορεσεις να μαθεις να το γουσταρεις και να το απολαυσεις με ασφαλεια)....σαμαρωσου πανω και :wave2:.............
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και το καλωσορισμα:D :wave2:
Θα πρότεινα για πρώτο το http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/250/suzuki-inazuma-gw-250-2012-present-the-gsx250e-of-the.html για μία σειρά από λόγους που βαριέμαι να συζητήσω :wave2:
Καλή τύχη και καλή διαμονή στο forum..
Ακόμη να πάρεις το μηχανάκι;
-.-
Aggelos_SV
07/04/2013, 10:24
1,70 και αθλητικός τύπος διαβάζω...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΤΗREAD??????????? :lol:
Δεν κατάλαβα ποιά είναι ακριβώς η "προϋπηρεσία" σου στα μοτοσακά...μάλλον σχεδόν μηδενική ??
Αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου,θέλεις πραγματικά ένα σχετικά "μεγάλο" μηχανάκι και έχεις όρεξη να μάθεις οδηγώντας ,τότε δες προς γυμνά 600άρια όπως το monster (το παλιό που 'ναι και πιο μπάνικο κατ'εμέ!!),το SV (αντικειμενικά το πιο γαμιστερό μηχανάκι ever :p ) και αν το χρήμα υπάρχει ,το Street Triple.
Καλωσόρισες στο φορουμ Φένια...!!!Περιμένουμε ολόσωμη φωτο με μαγιο ή βραδυνό φόρεμα για να σου προτείνουμε και τι εξοπλισμό θα πρέπει να πάρεις για να οδηγείς με ασφάλεια!!! :D
Lioulios
07/04/2013, 12:02
Φίλος....Το στρητ τριπλε δεν κάνει για κάποιον που ...Μαθαίνει τώρα να οδηγάει
Bradipous
07/04/2013, 12:21
Ενα ninja 250 μεταχειρισμενο κατ΄εμε ειναι μια χαρα για σχολειο...
Και κοντα στο στυλ μηχανης που κοιτας και ηρεμο και ελαφρυ και σε ενδεχομενη πτωση δεν θα το κλαις (οσο θα εκλαιγες για ενα καινουριο τουλαχιστον)...
Αμα εδινες και ορισμενες περαιτερω πληροφοριες θα ηταν ευκολοτερο να σου προτεινουμε κατι. Πες μας ας πουμε απο που εισαι, τι μουσικη ακους, το τηλεφωνο σου και αλλα τετοια σχετικα με εσενα που θα βοηθησουν στην επιλογη μηχανης.. :p
Τωρα τα εντουρο, μοταρντ κλπ που προτεινετε δεν θα της ειναι καπως ψηλα για το 1,70 ? :hmm:
Παντως σχετικα με γυναικειες μηχανες δεν νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο, ειτε εισαι γυναικα ειτε αντρας αν τα λεει η καρδια σου μπορεις να οδηγεις τα παντα...
Προσφατα ειδα μια γυναικα με gsr 600 ενω προχθες ειδα 2 γκο.. εε κοπελες σε μια :ninja: zx6...
Aggelos_SV
07/04/2013, 14:30
Φίλος....Το στρητ τριπλε δεν κάνει για κάποιον που ...Μαθαίνει τώρα να οδηγάει
Μάλλον δεν πρόσεξες το πρώτο από τα 3 "αν" ,που ανέφερα...
Μια χαρά κάνει ,καθότι ελαφρύ,εύστροφο από χαμηλά,με πολύ καλή συμπεριφορά και φρένα.
Το γκριπ του γκαζιού δεν έχει μόνο 2 θέσεις...."κλειστό" και "τέρμα ανοιχτό"...υπάρχουν και τα ενδιάμεσα
Ξαναλέω...ΑΝ έχει το μυαλό στο κεφάλι και πραγματική όρεξη να μάθει,τότε και μόνο τοτε να κοιτάξει τα παραπάνω μοτοσακά.
1,70 και αθλητικός τύπος διαβάζω...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΤΗREAD??????????? :lol:
Δεν κατάλαβα ποιά είναι ακριβώς η "προϋπηρεσία" σου στα μοτοσακά...μάλλον σχεδόν μηδενική ??
Αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου,θέλεις πραγματικά ένα σχετικά "μεγάλο" μηχανάκι και έχεις όρεξη να μάθεις οδηγώντας ,τότε δες προς γυμνά 600άρια όπως το monster (το παλιό που 'ναι και πιο μπάνικο κατ'εμέ!!),το SV (αντικειμενικά το πιο γαμιστερό μηχανάκι ever :p ) και αν το χρήμα υπάρχει ,το Street Triple.
Καλωσόρισες στο φορουμ Φένια...!!!Περιμένουμε ολόσωμη φωτο με μαγιο ή βραδυνό φόρεμα για να σου προτείνουμε και τι εξοπλισμό θα πρέπει να πάρεις για να οδηγείς με ασφάλεια!!! :D
πρωτα δικη σου αγγελε :cool:
Lioulios
08/04/2013, 00:06
Fenia , άστο έτσι xωρίς φωτο . Εχει πιο πολύ σασπένς .
Πάντως το 675 ξαναλέω δεν κάνει ... Εϊναι κουτσούρι , Δεν κόβει καθόλου τιμόνι σε σχέση με τα άλλα και πολύ απόλυτο για κάποιον αρχάριο . Δε μιλάμε για κάποιον που αλλάζει κατηγορία και το παίρνει . Άγγελε , η Φένια στο δίπλωμα φτάνει ακόμα . 675 να πάει να πάρει που χει 100 άλογα ; Δεν θα το έλεγα ! Καμία σχέση με SV .
Ένα ψιλοψώφιο 400-600άρι χρειάζεται η γυναίκα .
SHOOTER045
08/04/2013, 15:16
με τι?
με μαγιο η με ολοσωμο?:D
στο θεμα μας τωρα εσυ τι γουσταρεις,τι κατεχεις(απο εμπειρια,χρημα κλπ)να διευκολυνεις και εμας
Aggelos_SV
09/04/2013, 16:48
πρωτα δικη σου αγγελε :cool:
Post no. 903 και 901 (και άλλες πολλές διάσπαρτες στο εν λόγω thread)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=117524&page=61&highlight=%CE%A0%CE%A3%CE%9A+%CE%B2%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1
:cool:
Αναμένουμε...:lol:
SHOOTER045
10/04/2013, 01:29
hot line ......:cool:
γιναμε....:bawl:
Lioulios
10/04/2013, 10:30
Post no. 903 και 901 (και άλλες πολλές διάσπαρτες στο εν λόγω thread)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=117524&page=61&highlight=%CE%A0%CE%A3%CE%9A+%CE%B2%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1
:cool:
Αναμένουμε...:lol:
Σιγά τον ωραίο
Aggelos_SV
10/04/2013, 16:23
Σιγά τον ωραίο
...ναι,αλλά είμαι επιτυχημένος!! :lol:
Hot line δεν λες τιποτα...!!!:bawl::bawl:
Καλως ηρθες Fenia...!