Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Μηχανες για γυναικες

Νέο μέλος

Μηχανες για γυναικες

Καλησπερα, ειμαι καινουρια στο φορουμ και νεα οδηγος επισης. Θα ηθελα τη γνωμη σας στο θεμα, ποιες τυπου μηχανες η' και συγκεκριμενα μοντελα θεωρειτε οτι ειναι πιο καταλληλα για γυναικες? προσωπικα ενδιαφερομαι για μηχανες υψηλου κυβισμου.

Καλώς ήρθες Fenia
    Για αρχή κάνε μια αναζήτηση στο forum. Έχουν συζητηθεί παρόμοια θέματα στο παρελθόν και ίσως σε καλύψουν.

+1

Μηχανάκι καλό για γυναίκα ....Τί μηχανάκι δηλ ?

Άντρα θέλω ,τώρα τονε θέλω . Πε μας βρε κοπελιά τί κατηγορία θες να σου πούμε . Πες και τις διαστάσεις σου . Στήθος δεν μας ενδιαφέρει(για τώρα) ..Ύψος γράψε (το βασικότερο).

Γιατί θες να πάρεις μηχανή ; Να κάνεις δηλ τί διαδρομές ; Μηχανή δρόμου ψάχνεις ;
    Μόνο αμα δωσεις ινφο θα παρεις σωστες απαντησεις .

Έχω μια γνωστή και οδηγάει ένα τέτοιο και να σου πω την αλήθεια ...της πάει πολύ !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati-hypermotard-1100-evo-2011-3d-model.jpg 
Προβολές:	460 
Μέγεθος:	50,9 KB 
ID:	286492

Δύο θέματα θα πρέπει να κοιτάξεις: Πρώτον την εμπειρία που έχεις και δεύτερον το ύψος σου. Πες μας αυτά τα δύο για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Νέο μέλος
    Sandra4
    Εκανα μια προχειρη ανασκοπηση αλλα δεν βρηκα μεχρι τωρα, σ'ευχαριστω
    Τελευταία τροποποίηση από Fenia; 02/04/2013 στις 10:33. Αιτία: ξεχασα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Δύο θέματα θα πρέπει να κοιτάξεις: Πρώτον την εμπειρία που έχεις και δεύτερον το ύψος σου. Πες μας αυτά τα δύο για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
    Ειμαι 1,70 και καινουρια οδηγος, οποτε προς το παρον μονο για παπακι με βλεπω. Απλα σκοπευω να εξελιχτω Ο τυπος που μ'αρεσει περισσοτερο ειναι cruiser, p.x Honda Rebel Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2013-honda-rebel-a-great-package-for-the-chopper-beginner_2.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	61,3 KB 
ID:	286499

τωρα αυτο που ψαχνω ειναι εμφανιση, ταχυτητα και ανεση.. δεν ζηταω πολλα

και το ροζ δεν ειναι το χρωμα μου..

μ'αρεσει πολυ η ducati monster

Όνομα:	BikeSpecial-ducati-monster-696-13.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	286500
    αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πιο δυσκολη στο χειρισμο, γι'αυτο ρωταω κιολας
    Lioulios μ'αρεσει η επιλογη σου..
    ειδα κι ενα προσφατο μηνυμα σου στο "πιο νεος.. " πολυ κατατοπιστικο
    Τελευταία τροποποίηση από Fenia; 02/04/2013 στις 10:49. Αιτία: ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fenia Προβολή μηνύματος
    Ειμαι 1,70 και καινουρια οδηγος, οποτε προς το παρον μονο για παπακι με βλεπω. Απλα σκοπευω να εξελιχτω Ο τυπος που μ'αρεσει περισσοτερο ειναι cruiser, p.x Honda Rebel Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2013-honda-rebel-a-great-package-for-the-chopper-beginner_2.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	61,3 KB 
ID:	286499

τωρα αυτο που ψαχνω ειναι εμφανιση, ταχυτητα και ανεση.. δεν ζηταω πολλα

και το ροζ δεν ειναι το χρωμα μου..

μ'αρεσει πολυ η ducati monster

Όνομα:	BikeSpecial-ducati-monster-696-13.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	286500
    αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πιο δυσκολη στο χειρισμο, γι'αυτο ρωταω κιολας
    Lioulios μ'αρεσει η επιλογη σου..
    ειδα κι ενα προσφατο μηνυμα σου στο "πιο νεος.. " πολυ κατατοπιστικο
    Από ύψος έχεις πάρα πολλές επιλογές η μία εκ των οποίων είναι η monster. Αλλά... ΑΛΛΑ η έλλειψη εμπειρίας δεν είναι κάτι που θα πρέπει να λάβεις ανάλαφρα. Μηχανές όπως αυτή ή το hornet (που πάλι κάνει για το ύψος σου) είναι πολύ επικίνδυνες για άπειρα χέρια, λόγω του γκαζιού και της εκρηκτικότητας που έχουν. Δεν έχει να κάνει με το πόσο προσεκτική θα είσαι, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή καταλάθος θα πατήσεις περισσότερο γκάζι, και τότε οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές...

Προσωπική μου άποψη ξεκίνα από κάτι με 125-250 κυβικά και ανέβα σε κανά χρόνο-δύο κατηγορία.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Πάντως ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση που μπήκε κάποιος να ρωτήσει κάτι που τον απασχολεί και αμέσως ξεκίνησε ο κανιβαλισμός του θέματος.

Αφήστε να πέσουν πρώτα 5-10 σοβαρά ποστ τουλάχιστον μπας και βρει κάποια άκρη και μετά ξεκινήστε τον χαβαλέ... Χάνει το νόημα του το φόρουμ έτσι όπως κάνετε.

ΜΟΤΟ GUZZI

Ειναι ομορφες ηρεμες και τις φτανουν οι περισσοτερες γυναικες

Όνομα:	imagesCAQCPLEQ.jpg 
Προβολές:	359 
Μέγεθος:	12,4 KB 
ID:	286515

Όνομα:	imagesCA5N3KV6.jpg 
Προβολές:	360 
Μέγεθος:	15,7 KB 
ID:	286519
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων untitled.bmp‎  
    Τελευταία τροποποίηση από alexzafeir; 02/04/2013 στις 13:51.
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Μια χαρα ειναι το μονστερ για πρωτη μηχανη..... σιγα το τρομακτικο γκαζι.....

Εμεις που ξεκινησαμε με 600αρι δηλαδη τι παθαμε? κερατα βγαλαμε?

Ολα στο μυαλο ειναι. Η πτωση (μακρυα απο εμας) με 80κμ στην πολη (80% της χρησης της) ειτε με σκουτερ ειτε με χαγιαμπουσα το ιδιο πονανε.....

Νέο μέλος
    Μπραβο ειχα υποψη μου τη moto guzzi nevada classic 750ie

Όνομα:	big_guzzi_nevada_750_2009_01.jpg 
Προβολές:	355 
Μέγεθος:	85,3 KB 
ID:	286525

Viper4 σ'ευχαριστω για την απαντηση. Εκτος απο τα κυβικα, πρεπει να δωσω σημασια και στα κιλα της μηχανης, η' ειναι ασχετο?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fenia Προβολή μηνύματος
    Μπραβο ειχα υποψη μου τη moto guzzi nevada classic 750ie

Όνομα:	big_guzzi_nevada_750_2009_01.jpg 
Προβολές:	355 
Μέγεθος:	85,3 KB 
ID:	286525

Viper4 σ'ευχαριστω για την απαντηση. Εκτος απο τα κυβικα, πρεπει να δωσω σημασια και στα κιλα της μηχανης, η' ειναι ασχετο?
    Φένια, άστα τα μεγάλα και κυρίως MotoGuzzi που είναι 250 κιλά. Κοίτα κανένα 250αράκι που θα είσαι σχετικά ασφαλής μέχρι να αποκτήσεις εμπειρία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Από ύψος έχεις πάρα πολλές επιλογές η μία εκ των οποίων είναι η monster. Αλλά... ΑΛΛΑ η έλλειψη εμπειρίας δεν είναι κάτι που θα πρέπει να λάβεις ανάλαφρα. Μηχανές όπως αυτή ή το hornet (που πάλι κάνει για το ύψος σου) είναι πολύ επικίνδυνες για άπειρα χέρια, λόγω του γκαζιού και της εκρηκτικότητας που έχουν. Δεν έχει να κάνει με το πόσο προσεκτική θα είσαι, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή καταλάθος θα πατήσεις περισσότερο γκάζι, και τότε οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές...

Προσωπική μου άποψη ξεκίνα από κάτι με 125-250 κυβικά και ανέβα σε κανά χρόνο-δύο κατηγορία.
    Έτσι ακριβώς .

Έχω βέβαια την αίσθηση και δεν θα ήθελα να στεναχωρήσω κάποιους , πως με κάποιο κρούισερ μηχανάκι τύπου Rebel , δεν πρόκειτε ποτέ να μάθεις τί θα πει μοτοσυκλέτα και ειδικά εσύ που κάποια στιγμή θες να πας σε κάτι πιο δρομίσιο .
    Ο vider σου είπε οτι οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές - εγώ θα πω καταστροφικές αν δεν έχεις ιδέα τί γίνεται ανοίγοντας γκάζι . Αν δεν πάρεις λοιπόν κάτι σχετικό με αυτό που θες αργότερα και με λιγότερη δύναμη ώστε να μάθεις σιγά σιγά , τότε θα βρεθείς πο εκπλήξεως όταν από ένα Rebel πας σε μονστερ-χορνετ και λοιπά όπλα .

Ηληκιακά πώς πας ; Δίπλωμα δηλ παίζει απεριόριστο ή Θαααά... βγάλεις ;

Πόσα λ7 μπορείς να δώσεις ;
    ( φαντάσου πως θες και κανα 300-400άρι πάνω κάτω για τα βασικά .Κρανάκι -μπουφανάκι και γάντια είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις όπωσδήποτε για αρχή και έχει και συνέχεια η λίστα )

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Έτσι ακριβώς .

Έχω βέβαια την αίσθηση και δεν θα ήθελα να στεναχωρήσω κάποιους , πως με κάποιο κρούισερ μηχανάκι τύπου Rebel , δεν πρόκειτε ποτέ να μάθεις τί θα πει μοτοσυκλέτα και ειδικά εσύ που κάποια στιγμή θες να πας σε κάτι πιο δρομίσιο .
    Ο vider σου είπε οτι οι συνέπειες δεν θα είναι και τόσο καλές - εγώ θα πω καταστροφικές αν δεν έχεις ιδέα τί γίνεται ανοίγοντας γκάζι . Αν δεν πάρεις λοιπόν κάτι σχετικό με αυτό που θες αργότερα και με λιγότερη δύναμη ώστε να μάθεις σιγά σιγά , τότε θα βρεθείς πο εκπλήξεως όταν από ένα Rebel πας σε μονστερ-χορνετ και λοιπά όπλα .

Ηληκιακά πώς πας ; Δίπλωμα δηλ παίζει απεριόριστο ή Θαααά... βγάλεις ;

Πόσα λ7 μπορείς να δώσεις ;
    ( φαντάσου πως θες και κανα 300-400άρι πάνω κάτω για τα βασικά .Κρανάκι -μπουφανάκι και γάντια είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις όπωσδήποτε για αρχή και έχει και συνέχεια η λίστα )
    κοιτα, στην εκμανθηση ειμαι, δεν ψωνιζω ακομα.. ηλικιακα ειμαι ετοιμη βεβαια. απ'ο,τι καταλαβα ολοι λενε να παω σε κατι "μικρο" μεχρι 250 κυβικα και οσο πιο ελαφρια και ηρεμη μεχρι να αποκτησω εμπειρια. Καλως μεχρι εδω. Τα ορια ομως ποια ειναι? Δηλαδη παιζει να αποκτησω 1000αρα καποια στιγμη με το υψος μου(ειμαι αρκετα αθλητικος τυπος) η' χρειαζεται μυικη δυναμη και ειναι αδυνατο για τις "κοινες θνητες"? αμα εχει εμπειρια καμια γυναικα στο φορουμ ας μου πει σοβαρα. ps. το βλεπω καποια αγορακια εδω μεσα ειναι ετοιμα για trolling και χαβαλε, ελπιζω να μην σας προκαλω με τις χαζες ερωτησεις μου.. αλλα οι υπολοιποι που εχουν υπομονη, να ξερετε ειμαι ευγνωμων για τις απαντησεις..

Όταν αποκτήσεις επειρία , το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορείς να οδηγάς (σχεδόν) τα πάντα ,ακόμα και 1000άρια . Υπάρχουν και εδώ μέσα τέτοιες περιπτώσεις ...Κάποια στιγμή μπορεί και να φανούν . Θα σε βοηθήσουν ίσως περισσότερο από εμάς .

Καλή αρχή και μια καλύτερη συνέχεια σου εύχομαι .

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27
  2. Ευρωπαϊκό rally για γυναίκες!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 08:56
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 11:42