PDA

View Full Version : MotoGP 2013, Round 1 Qatar

Σελίδες : 1 2 3 [4]

sniper
09/04/2013, 15:28
287113

Aπό τις καλυτερες φωτό! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

RaGe_Raptor
09/04/2013, 15:56
287113

Jorge :sad:
Vale :a39:
:smokin:

costas81
09/04/2013, 16:51
:)

视频: 2013年MotoGP第1站卡塔尔站正赛

http://v.youku.com/v_show/id_XNTM5OTYxNTYw.html (full race eng)

oraios!

costas81
09/04/2013, 16:52
:beer:

ADVENTURAZ
09/04/2013, 16:56
287113

Θ Ε Ο Σ ! ! ! ! ! ! !

Aggelos_SV
09/04/2013, 17:38
Νομίζω πως ΤΟ στιγμιότυπο του αγώνα ήταν αυτό...:eek:

287135

MG-KTiNoS
09/04/2013, 20:05
287142

Εγώ πάντως αυτό κατάλαβα....

:lol:

MG-KTiNoS
09/04/2013, 20:12
287143

:bawl:

DimChios
09/04/2013, 20:25
287142

Εγώ πάντως αυτό κατάλαβα....

:a28::a38:

MG-KTiNoS
09/04/2013, 20:36
:a28::a38:

Εε μααααα με το μπαρδόν ε ?
Ήρθε 2ος πίσω από το Γιώργη που έκανε έναν αγώνα υπόδειγμα και βάζετε τέτοιες φωτογραφίες?
:D

Μετά από μια πολ, μετά από έναν αγώνα που 1ος έφυγε και 1ος τελείωσε και ούτε μια στιγμή δε φάνηκε η πιθανότητα να τον πλησιάσει κάποιος....
Μα ποιός νοιάζεται αν γύρισες ????
Όχι ο Γιώργης πάντως !

Που να πάρει και κανένα αγώνα αγώνα δηλαδή τι έχουν να δουν τα μάτια μας...
(ευτυχώς στην Αμερική δεν προβλέπεται)
:lipssealed:

Sir Eater
09/04/2013, 20:40
Την τελευταια φορα που δεν προβλεποταν στην Αμερικη νομιζω - αν θυμαμαι καλα- πως συνεβει το επος της Laguna Seca με τον Stoner...

Λεω εγω τωρα με το μικρο μου το μυαλο...!

MG-KTiNoS
09/04/2013, 20:50
Την τελευταια φορα που δεν προβλεποταν στην Αμερικη νομιζω - αν θυμαμαι καλα- πως συνεβει το επος της Laguna Seca με τον Stoner...

Λεω εγω τωρα με το μικρο μου το μυαλο...!

Μήπως μπορείς να θυμηθείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε και τι μεσολάβησε, έως σήμερα?

byron
09/04/2013, 20:51
Εε μααααα με το μπαρδόν ε ?
Ήρθε 2ος πίσω από το Γιώργη που έκανε έναν αγώνα υπόδειγμα και βάζετε τέτοιες φωτογραφίες?

Μετά από μια πολ, μετά από έναν αγώνα που 1ος έφυγε και 1ος τελείωσε και ούτε μια στιγμή δε φάνηκε η πιθανότητα να τον πλησιάσει κάποιος....
Μα ποιός νοιάζεται αν γύρισες ????
Όχι ο Γιώργης πάντως !

Που να πάρει και κανένα αγώνα αγώνα δηλαδή τι έχουν να δουν τα μάτια μας...
(ευτυχώς στην Αμερική δεν προβλέπεται)
:lipssealed:

Ο Ρόσσι ή ο οποιοσδήποτε που οδηγάει όχι μόνο γρήγορα, αλλά με πάθος είναι και θα είναι περισσότερο στην καρδιά του κόσμου και τώρα και στο μέλλον. Ετρεξε ο Γιώργης μόνος του και όντως ήταν αλάνθαστος και πύραυλος. Ελα όμως που δεν θέλουμε αγώνες που θα σε παίρνει ο ύπνος, με αναβάτες που θα γυρνάνε στο -5 μέχρι στο -25...

Ο Ρόσσι είναι ο μάγειρας που θα ρίξει τα αλατοπίπερα και τα μαγικά του ματζούνια μετατρέποντας έναν αγώνα σούπα, σε έναν απ΄τους καλύτερους αγώνες που έχει δει κάποιος ο εραστής των αγώνων ταχύτητας. Αν αφαιρούσες από το κάδρο τον Ρόσσι με τα περάσματα απ΄τον απέραστο, τη λύσσα του να καλύψει 4 - 5 ? δευτερόλεπτα απ΄τους πρώτους, ΧΩΡΙΣ να είναι κοτσαδούρα σε κανέναν....τι θα σου είχε μείνει απ΄το Qatar 2013 ?

Εεε...μέχρι να αλλάξει το σκηνικό από τον Marquez, αφήστε τον Ρόσσι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους άλλους.

byron
09/04/2013, 20:55
Μήπως μπορείς να θυμηθείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε και τι μεσολάβησε, έως σήμερα?

2 χαμένα χρόνια με ένα 3μπούρδελο, και μια επιστροφή θεαματική θα έλεγα :tooth:

AUFGEBRACHT
09/04/2013, 20:56
Ο Ρόσσι ή ο οποιοσδήποτε που οδηγάει όχι μόνο γρήγορα, αλλά με πάθος είναι και θα είναι περισσότερο στην καρδιά του κόσμου και τώρα και στο μέλλον. Ετρεξε ο Γιώργης μόνος του και όντως ήταν αλάνθαστος και πύραυλος. Ελα όμως που δεν θέλουμε αγώνες που θα σε παίρνει ο ύπνος, με αναβάτες που θα γυρνάνε στο -5 μέχρι στο -25...

Ο Ρόσσι είναι ο μάγειρας που θα ρίξει τα αλατοπίπερα και τα μαγικά του ματζούνια μετατρέποντας έναν αγώνα σούπα, σε έναν απ΄τους καλύτερους αγώνες που έχει δει κάποιος ο εραστής των αγώνων ταχύτητας. Αν αφαιρούσες από το κάδρο τον Ρόσσι με τα περάσματα απ΄τον απέραστο, τη λύσσα του να καλύψει 4 - 5 ? δευτερόλεπτα απ΄τους πρώτους, ΧΩΡΙΣ να είναι κοτσαδούρα σε κανέναν....τι θα σου είχε μείνει απ΄το Qatar 2013 ?

Εεε...μέχρι να αλλάξει το σκηνικό από τον Marquez, αφήστε τον Ρόσσι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους άλλους.

. + -

MG-KTiNoS
09/04/2013, 21:03
byron
Εγώ χαίρομαι που γύρισε -χωρίς πλάκα-
και τον θαυμάζω που σ αυτή την ηλικία μπορεί ακόμα και τρέχει.
Αλλά η φώτο είναι μια πολύ κακιά συνήθεια των οπαδών του που κρατάει χρόνια.
Ρε φίλε βάλε τον Κράτσλοου να έχει νόημα, με το Γιώργη που είναι στη χρυσή εποχή της καριέρας του τι μπλέκεσαι???
Ο Μάρκεζ έδειξε καλά στοιχεία πράγματι, μακάρι να πάει μπροστά το παιδί.

(η συζήτηση που κάνεις μου θυμίζει την κουβέντα Ρένει ΖΒαν-τς, στο τέλος όμως όλοι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε ο ένας χωρίς τον άλλο)

MG-KTiNoS
09/04/2013, 21:07
2 χαμένα χρόνια με ένα 3μπούρδελο, και μια επιστροφή θεαματική θα έλεγα :tooth:

κενά μνήμης ?

endopandou
09/04/2013, 21:08
Αν αφαιρούσες από το κάδρο τον Ρόσσι με τα περάσματα απ΄τον απέραστο, τη λύσσα του να καλύψει 4 - 5 ? δευτερόλεπτα απ΄τους πρώτους, ΧΩΡΙΣ να είναι κοτσαδούρα σε κανέναν....τι θα σου είχε μείνει απ΄το Qatar 2013 ?

:eyepop: :plaf:
Εδώ είχαμε ρούκι που στην Κ1 ήταν 7ος, στην Κ3 ήταν 8ος, βρέθηκε ακόμα και 2ος και τερμάτισε 3ος με 1/10 διαφορά και ρωτάς τι άλλο έμεινε απο το Κατάρ;
Τι άλλο θες για να πεισθείς πως βλέπετε τα πράγματα όπως είσαστε και όχι όπως είναι.

Ζήτω η σταυροφορία :wave2:

RaGe_Raptor
09/04/2013, 21:14
Αν αφαιρούσες από το κάδρο τον Ρόσσι με τα περάσματα απ΄τον απέραστο, τη λύσσα του να καλύψει 4 - 5 ? δευτερόλεπτα απ΄τους πρώτους, ΧΩΡΙΣ να είναι κοτσαδούρα σε κανέναν....τι θα σου είχε μείνει απ΄το Qatar 2013 ?

ακριβώς αυτό...κι ο Marquez απ'ότι φαίνεται θα κάνει τα ίδια στη μεγάλη κατηγορία...απο τότε που έφυγε ο sic και η τρέλα/επιθετικότητά του και με το γιατρό καβάλα σε χαλασμένο μηχανάκι οι αγώνες έχασαν τον παράγοντα "διασκέδαση"...thank god he's back...

RaGe_Raptor
09/04/2013, 21:17
Εδώ είχαμε ρούκι που στην Κ1 ήταν 7ος, στην Κ3 ήταν 8ος, βρέθηκε ακόμα και 2ος και τερμάτισε 3ος με 1/10 διαφορά και ρωτάς τι άλλο έμεινε απο το Κατάρ;
Τι άλλο θες για να πεισθείς πως βλέπετε τα πράγματα όπως είσαστε και όχι όπως είναι.

Ζήτω η σταυροφορία :wave2:

η αλήθεια είναι ότι όλοι (βαλεντινικοί,αντι-βαλεντινικοί,δημοσιογράφοι,όλοι λέμε...!) περιμένανε με ανυπομονησία να δούνε αν ο γιατρός το "έχει" ακόμη κι αυτό επισκίασε ότι άλλο συνέβη στον αγώνα...

τι να κάνουμε φίλε θα μας υποστείτε τώρα....:a25:

MG-KTiNoS
09/04/2013, 21:26
Φίλε για μένα δεν επισκίασε τίποτε.
Και το Μάρκεζ είδα και τα ΑΡΤ και τον Μπράντλ να ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ σαβούρδα (Χριστόφορε:lol:) και άλλα πολλά...
Μόνο κάτι οπαδοί έλεγαν ότι ο Ρόσσι είχε ξοφλήσει κλπ κλπ
Δεν ξεχνάς να οδηγάς σε 2 χρόνια. Φυσικά και κανένας δεν περίμενε να έρθει και να κερδίσει με το καλημέρα αλλά από τη μια άκρη στην άλλη, έχει μεγάλη απόσταση.
Εν τέλει αv τελειώσει το πρωτάθλημα ο Ρόσσι (ας πούμε) 3ος φέτος είναι κακό αποτέλεσμα?
Μην τρελαθούμε!
(και ο Πετρογκαζάκης στην Αμερική θα ανανήψει)

endopandou
09/04/2013, 21:26
η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένανε με ανυπομονησία να δούνε αν ο γιατρός το "έχει" ακόμη

Φίλε μου είπες τεράστια κουβέντα :a013: Εξάλλου το ίδιο είχε επαναλάβει αρκετές φορές και ο ίδιος ο Vale, δηλαδή πως δεν ξέρει αν το έχει ακόμα. Το ίδιο είπαν ακόμα και κάποια στελέχη ομάδων και για να στο πάω ακόμα παραπέρα, το αγωνιστικό team της Yamaha είχε σημαντικότατες αμφιβολίες και πίστευε πως δεν το έχει.

Αυτή σου την τεράστια κουβέντα λοιπόν σε παρακαλώ την μεταφέρεις στην θύρα 46 γιατί όταν εμείς, οι άπιστοι, το αναφέρουμε μας λένε αντιβαλεντινικούς.

αυτό επισκίασε ότι άλλο συνέβη στον αγώνα...
Οχι για όλους φίλε μου ;)

akaposto
09/04/2013, 21:29
Κανονικά ο Γιώργης ο Λορέντζος με τα γλυφισζούρια, λίγο λίγο σέβας αν είχε επάνω του,
λίγο τσίπα (σιγά μην έχουν τέτοια λέξη στα ισπανικά) θα έπρεπε να το ρίξει στα χαλίκια και να μην βγεί πρώτος.

Τώρα βέβαια, για να πληρώσει το λάθος του, η yamaha οφείλει να του κόψει 20 άλογα απο το μηχανάκι. Αν αυτό είναι δύσκολο, μπορούν απλά στον επόμενο αγώνα να του ρίξουν 2lt λιγότερη βενζίνα. Ή να κατουρήσουν μέσα σε αυτή.
Ή όλα τα παραπάνω γιατί και έτσι επικίνδυνος είναι.

Τα υπόλοιπα τσικό, είχαν την απεριόριστη χαρά να παίξουν στο ίδιο πλάνο στην τιβί, με τον υπερτιτανιομέγιστο οδηγό χορτοκοπτικού,
δεν καταλαβαίνω μερικούς που θέλουν να τους μνημονεύουμε κιόλας επειδή τι έκαναν να πούμε; Κατάφεραν να μην πέσουν; slow the eggs.

MG-KTiNoS
09/04/2013, 21:39
Κανονικά ο Γιώργης ο Λορέντζος με τα γλυφισζούρια, λίγο λίγο σέβας αν είχε επάνω του,
λίγο τσίπα (σιγά μην έχουν τέτοια λέξη στα ισπανικά) θα έπρεπε να το ρίξει στα χαλίκια και να μην βγεί πρώτος.

Τώρα βέβαια, για να πληρώσει το λάθος του, η yamaha οφείλει να του κόψει 20 άλογα απο το μηχανάκι. Αν αυτό είναι δύσκολο, μπορούν απλά στον επόμενο αγώνα να του ρίξουν 2lt λιγότερη βενζίνα. Ή να κατουρήσουν μέσα σε αυτή.

Τα υπόλοιπα τσικό, είχαν την απεριόριστη χαρά να παίξουν στο ίδιο πλάνο στην τιβί, με τον υπερτιτανιομέγιστο οδηγό χορτοκοπτικού,
δεν καταλαβαίνω μερικούς που θέλουν να τους μνημονεύουμε κιόλας επειδή τι έκαναν να πούμε; Κατάφεραν να μην πέσουν; slow the eggs.

spyrakos35
09/04/2013, 21:50

+1300
και
πόσα ακόμα θες ρε βύρωνα......

ρε, πείτε αλήθεια, αν προχτές ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΡΟΣΣΙ τι θα γράφατε για τον αγώνα σήμερα???? μήπως θα κλαψομουνιάζατε για την έλλειψη θεάματος???

και ρε συ μάνο..... οκ, εμείς είμαστε θύρα 46, εσύ τι είσαι???? όλες τις άλλες εκτος από την 46.....
αυτά που λες για τον ρόσσι, ισχύουν.... για τους άλλους ΔΕΝ ισχύουν??? γιατι δλδ όλοι οι αλλοι (σ.σ. μαρκεζ και λορενζο δλδ) θα συνεχίσουν να πηγαίνουν το ίδιο καλά??? δεν το είπες βέβαια οτι θα γίνει αλλά δεν είπες ποτε και οτι ΔΕΝ θα γίνει.....

α, και αυτά για τον ρουκι που στην κ1 ήταν 7ος κλπ κλπ, θυμήσου τι έκανε ο ρόσσι σαν ρουκι σε όποια κατηγορία και αν πήγε και μετά βάλτους δίπλα δίπλα και πες μας εεεεε?

υγ.... ΔΕΝ φωνάζω, τονίζω.... :p

fkol k4
09/04/2013, 21:50

Λες μετά να πάει να δανειστεί μηχανάκι από τον Crutchlow; (http://www.bbc.co.uk/sport/0/motogp/22042391):D

spyrakos35
09/04/2013, 21:56
Λες μετά να πάει να δανειστεί μηχανάκι από τον Crutchlow; (http://www.bbc.co.uk/sport/0/motogp/22042391):D

Would Jorge Lorenzo still win on my package? Yes, maybe - but that's him. Would Valentino Rossi or anyone else win on it? I don't think so. I think Lorenzo is what makes the difference at Yamaha but I'm confident we can do a good job on what we've got.

και μετά πήγε να μαζέψει χόρτα....

billydurex
09/04/2013, 22:09
ναι όπως τότε που τον έλιωσε...:lol:
287105
Χαχαχα

byron
09/04/2013, 22:22

Δηλαδή αυτό που σου έμεινε από τον αγώνα είναι η θέση που έχει στα Κ ένας ρούκι ? Γουάου !!! :tooth:

endopandou
09/04/2013, 22:26
εμείς είμαστε θύρα 46, εσύ τι είσαι???? όλες τις άλλες εκτος από την 46.....

Καταρχήν στον δικό σου: Δεν έχω ξαναδεί αναβάτη με τόση θέληση! Ούτε καν τον Doohan. Σε συνδυασμό με καταπληκτικές οδηγικές ικανότητες κατάφερε να τους ξεμπροστιάσει και να δείξει πως αν μη τι άλλο το έχει ακόμα.
Ξεχωρίζω θετικά τον απίστευτο Γιώργο που έχει κάνει τους πάντες (εκτός των βαλετζιπιτών) να παραμιλούν. Οι ίδιοι οι αναβάτες, ακόμα και ο πρίγκιπας, λένε πως αυτό που κάνει δεν γίνεται. Το ότι το προσπερνούν αρκετοί σΚολιασταί φόρουμς είναι σημείο των καιρών.
Επίσης τον Μαρκίζα ο οποίος έκανε ένα λάθος όλο κι όλο στο ντεμπούτο του. Δεν πέρασε σουβλάκι τον τσάτσο αμέσως και έχασε την ευκαιρία να τερματίσει δεύτερος. Δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία εν ολίγοις και σε αυτό ίσως και να ευθύνεται και η ομάδα του (άλλη συζήτηση αυτή)
Δεν ξεχνώ!... Τον Aleix ο οποίος εξακολουθεί να κατατροπώνει τον δικό μου.
Στους χαριτωμένους κατατάσσω και τον Dovi.

Oι ρόμπες: Την νο1 ρόμπα υπογεγραμμένη απ' όλους μας, νομίζω πως πρέπει να την δώσουμε στον τσάτσο. Μέχρι και ο Puig θα συμφωνήσει σε αυτό.
Νο2 ρόμπα: Οι Brandl και Alvi θα πάρουν από μία ο καθένας για δικούς του λόγους. Πάντως δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αυτή είναι η δουλειά τους και αν δεν μπορούν δεν με απασχολεί.
Νο3 ρόμπα: (Ρομπίτσα παιδική απ τα jumbo και όχι την μεγάλη που πουλάνε οι πλανόδιοι με τις 'κλούβες') Ο άλλος μου καλός, ο Cal. Αντίθετα απο τα συγχαρητήρια μόνο που του δίνουν, έκανε ένα τεράστιο σφάλμα. Δεν μπορεί φίλε μου να σε περνάει αναβάτης, να σου έχει εσωτερική και εσύ να αργείς να πέσεις στα φρένα. Για ποιο λόγοντα δεν πέφτεις στα φρένα πιο νωρίς για να μείνεις μέσα στη γραμμή (όσο το επιτρέπει η προσπέραση) και να προσπαθήσεις αργότερα να κάνεις την κίνησή σου? Δηλαδή στον θεό που πιστεύεις πες μου έναν. Ηταν ωραία η βόλτα εις τον αγρόν?... κλπ κλπ

Αυτή ήταν η άποψή μου περιληπτικά. Αναφέρθηκα και σε άλλους αναβάτες εκτός τον πρίγκιπα όπως θα δεις. Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις πως για τους 2 καλούς μου έγραψα πως τα έκαναν κακάκια σε αντίθεση με τον δικό σου που εκτιμώ πως έγραψα μια απο τις πιο κολακευτικές κουβέντες του τριημέρου.
Τώρα αν εσύ μου ζητάς να φωνάζω φόρτσα βάλε τους γ@μησες (σαν τις γιαγιάδες που για να δείξουν πίστη κάνουν το σταυρό τους σαν βρεθούν σε μικρότερη απο 500μ απόσταση απο εκκλησία) σόρυ αλλά δεν δύναμαι. Εξήγησα στον Βύρωνα πως υπάρχουν και άλλες οπτικές, τις οποίες φυσικά δεν οφείλετε να ασπαστείτε. (αν και τα στοιχεία...:tooth:)

byron
09/04/2013, 22:26
Would Jorge Lorenzo still win on my package? Yes, maybe - but that's him. Would Valentino Rossi or anyone else win on it? I don't think so. I think Lorenzo is what makes the difference at Yamaha but I'm confident we can do a good job on what we've got.

και μετά πήγε να μαζέψει χόρτα....

Μα γιατί το λες αυτό? Εχει γράψει ιστορία στους αγώνες ο Crutchlow...

287166

byron
09/04/2013, 22:30
Τώρα αν εσύ μου ζητάς να φωνάζω φόρτσα βάλε τους γ@μησες (σαν τις γιαγιάδες που για να δείξουν πίστη κάνουν το σταυρό τους σαν βρεθούν σε μικρότερη απο 500μ απόσταση απο εκκλησία) σόρυ αλλά δεν δύναμαι.

Μια αμφίεση σαν την παρακάτω και την αντίστοιχη στάση, θα αρκούσε νομίζω για να συγχωρεθείς.

287168

endopandou
09/04/2013, 22:33
Δηλαδή αυτό που σου έμεινε από τον αγώνα είναι η θέση που έχει στα Κ ένας ρούκι ? Γουάου !!! :tooth:

ΟΚ με ξεμπρόστιασες, είμαι ρηχός και δυστυχώς μόνο αυτό μου έμεινε.:rolleyes:

(αν κάνεις κέφι κουβέντα και όχι αντιδικεία πες μου βρε)

byron
09/04/2013, 22:35
ναι όπως τότε που τον έλιωσε...:lol:
287105

Πάρε ένα στα γρήγορα, και πες μου αν θέλεις κι άλλα...

http://www.youtube.com/watch?v=OX6idXIani0

endo. Πλακα κάνουμε βασικά. :beer:

AUFGEBRACHT
09/04/2013, 22:39

Πώπώ τί μου θύμισες, τον είχα δει από κοντά το συγκεκριμένο αγώνα, ακόμα κι εγώ που δεν υποστήριζα το Rossi, μόλις έγινε το προσπέρασμα που έβαλες αγκαλιαζόμουνα και χοροπήδαγα με κάτι τρελαμένους Ιταλούς δίπλα μου, οι δε Ισπανοί μπροστά μας είχαν μείνει αγάλματα!!!

costas81
09/04/2013, 22:53

Ο Θεός....

RaGe_Raptor
09/04/2013, 23:57
Οχι για όλους φίλε μου ;)

βασικά τους άγγλους σχολιαστές που άκουγα και το ότι ο σκηνοθέτης ήταν επικεντρωμένος μόνο σε αυτόν μετά την προσπέραση στον Bradl ,αυτή τη γεύση μου άφησε απ'τον αγώνα...ότι επισκίασε τα πάντα...το ξαναλέω:περιμένω πως και πως μάχες αιματηρές ανάμεσα σε Jorge-Vale-Marquez...

7gibernau
10/04/2013, 00:48
Μια αμφίεση σαν την παρακάτω και την αντίστοιχη στάση, θα αρκούσε νομίζω για να συγχωρεθείς.

287168

Στα τέσσερα ας είν και τριαντατεσσερα.......

eBoLaGR
10/04/2013, 00:48
Γιατι τοσος φανατισμος με τον Ροσσι ρε παιδια ? Μετοχες παρεα εχετε?

SHOOTER045
10/04/2013, 01:02
εγω ακομα ψωνιζω τα wudy να φανταστεις για τα χοτ ντογκ μου...

7gibernau
10/04/2013, 01:54
Πώπώ τί μου θύμισες, τον είχα δει από κοντά το συγκεκριμένο αγώνα, ακόμα κι εγώ που δεν υποστήριζα το Rossi.....:bawl::cry::bawl:

vangelis 64
10/04/2013, 02:33
Ωραία -και πιθανόν σωστά- τα λέτε για τον Λορένθο,ότι είναι ο πιο γρήγορος,τό'χει στην τσέπη φέτος κλπ.
Εγώ θά'θελα να ρίξω μια ματιά στον παλμογράφο του όταν τού βγάλουν την ταμπέλλα Rossi +0,5 :a014:

blackbusa
10/04/2013, 03:08
Ωραία -και πιθανόν σωστά- τα λέτε για τον Λορένθο,ότι είναι ο πιο γρήγορος,τό'χει στην τσέπη φέτος κλπ.
Εγώ θά'θελα να ρίξω μια ματιά στον παλμογράφο του όταν τού βγάλουν την ταμπέλλα Rossi +0,5 :a014:
Τι ψαχνεις ρε φιλαρακι με τον κουλο συνταξιουχο...και αν θυμασε ταμπελα του εβγαλαν...ενα γυρο πριν το τελος...στο +7...τον ειδες να μασαει?

blackbusa
10/04/2013, 03:13
Στα τέσσερα ας είν και τριαντατεσσερα.......

Ετσιιιιιιι....μαζι σου....δυστηχως ο Σετε ηταν στα χωραφια και δεν προλαβε να ριξει εναν...:sad:

spyrakos35
10/04/2013, 06:05
Εγώ θά'θελα να ρίξω μια ματιά στον παλμογράφο του όταν τού βγάλουν την ταμπέλλα Rossi +0,5

ευκολη η απάντηση

http://www.youtube.com/watch?v=ntnvvn1tXzo&feature=youtu.be

radd
10/04/2013, 08:23

Άμα το δούμε αυτό, πάει να πει πως ο Lore έχει πάρει μαθηματικά τον τίτλο - με τη βοήθεια και του Vale που έκοψε βαθμούς από τα honda - και πιθανότατα θα κάνει στην άκρη να δώσει τη νίκη στον teammate του να χαρεί κι αυτός, να ανεβεί και η τηλεθέαση... :smokin:

spyrakos35
10/04/2013, 08:37
Άμα το δούμε αυτό, πάει να πει πως ο Lore έχει πάρει μαθηματικά τον τίτλο - με τη βοήθεια και του Vale που έκοψε βαθμούς από τα honda - και πιθανότατα θα κάνει στην άκρη να δώσει τη νίκη στον teammate του να χαρεί κι αυτός, να ανεβεί και η τηλεθέαση... :smokin:

μπαααααααααα

δεν νομίζω να παίζει τέτοιο "συναδελφικό" σενάριο......

radd
10/04/2013, 08:44
Στα σοβαρά τώρα, σαφώς και δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
Ο Rossi είναι κωλοχαρακτήρας από τους λίγους και κανείς δεν τον θέλει, όλες αυτές οι "αγάπες" με τον Lore ξεκινούν από τη yamaha που έχει ανάγκη τους οπαδούς του Ιταλού. Και ο ίδιος ο Jorge (που είναι πανέξυπνο παλικάρι) ξέρει πως μια ανοιχτή κόντρα με τον Rossi βλάπτει την εικόνα και την "εμπορικότητα" του ονόματος του.

fkol k4
10/04/2013, 09:23
Ρε σεις ξεκολλάτε, τι πάει να πει «θα 'θελα να ρίξω μια ματιά στον παλμογράφο του όταν τού βγάλουν την ταμπέλλα Rossi +0,5»;:eleison:

Τι θα πάθει δηλαδή, καρδιακό; Σοβαρά μιλάτε τώρα; Το 2009 και το 2010 που την έβλεπε τι έπαθε; Αγωνιζόμενοι είναι όλοι τους και η ταμπέλα «ο Τάδε είναι πίσω σου μισό δευτερόλεπτο» τους κάνει το ίδιο όποιο και να είναι το όνομα που γράφει επάνω.

Εντάξει, το ότι θα βρεθεί και πίσω από τον Rossi σε κάποιες περιπτώσεις (πχ Mugello) το ξέρει ήδη, και τί να λέει; Εδώ βρέθηκε αγώνας που ήταν πίσω από τον Spies, ποια είναι η διαφορά, στο ότι με τον Rossi θα το ευχαριστηθούν περισσότεροι;

Δηλαδή πέρυσι που είδε τόσες φορές το «Pedrosa +0.5» ή το «Stoner +0.5» και ήξερε κιόλας πως θα τον περάσουν αεροπορία από πριν, τι έπαθε;
Ο Stoner τι έπαθε όταν έβλεπε ταμπέλα «Lorenzo +0.5»
Να είμαστε και λίγο λογικοί, το Moto GP είναι ένα άθλημα που το βλέπουμε για να το ευχαριστιόμαστε, πιστεύω να το έχετε ήδη υπόψη σας πως το να κερδίζει ο αναβάτης που υποστηρίζουμε δεν σημαίνει ούτε πως πηδήξαμε αυτόματα όλους τους υποστηρικτές των άλλων αναβατών ούτε πως μεγάλωσε ξαφνικά ο απαυτός μας, έτσι;

sapila racing
10/04/2013, 09:54
Eχει πλάκα πάντως να διαβάζεις το μακρύ και το κοντό του καθενός εδώ μέσα....

Μαλλον ειναι thread για ψυχανάλυση και οχι για αγωνα motogp. :D

sniper
10/04/2013, 09:58
Eχει πλάκα πάντως να διαβάζεις το μακρύ και το κοντό του καθενός εδώ μέσα....

Μαλλον ειναι thread για ψυχανάλυση και οχι για αγωνα motogp. :D

Φυσικά... οπαδικό έγινε κι αυτό αλλά αντί για εταιρείες μιλαμε για πρόσωπα.

Επειδή όμως έληξε ο αγώνας, κι έρχεται το Austin κλειδώνει το παρόν. Αναφορές στον επόμενο αγώνα στο ανάλογο thread παρακαλώ.