View Full Version : MotoGP 2013, Round 1 Qatar
chr1s_86
04/04/2013, 21:02
:D
:)
286696
Όλα τα HONDA βγήκαν στο χωράφι!
akaposto
04/04/2013, 21:13
αυτός ο Bradl την Κ1 δεν πρέπει να την πήρε απο την άσφαλτο ούτε μια φορά
καπετάν-παραλίας :lol:
chr1s_86
04/04/2013, 21:16
δοκίμαζαν τα φρένα ρε σεις... :p
giannis21
04/04/2013, 21:18
πολυ καλη πρωτη γευση παντως.Ο γιατρος ξανα στα ψηλα,ο crutchlow super,οι Ισπανοι δυνατοι και ο dovi απο κοντα!!!Καλα θα περασουμε φετος!!
motomaniac
04/04/2013, 21:58
πολυ καλη πρωτη γευση παντως.Ο γιατρος ξανα στα ψηλα,ο crutchlow super,οι Ισπανοι δυνατοι και ο dovi απο κοντα!!!Καλα θα περασουμε φετος!!
το μονο σιγουρο!!!
MG-KTiNoS
04/04/2013, 22:29
αυτός ο Bradl την Κ1 δεν πρέπει να την πήρε απο την άσφαλτο ούτε μια φορά
καπετάν-παραλίας :lol:
Η ταχύτητα στην κ1 πέφτει κατα 241 χλμ.
Εύκολο να το κάνεις καλά δεν είναι.
Το παλεύει πάντως ο άνθρωπας. Πολλοί το πάλεψαν λίγοι τα κατάφεραν.
Θα δούμε.
(αλλά πέρσι δεν είδαμε:D)
motomaniac
04/04/2013, 22:50
o spies τερματισε την μερα 13ος... νομιζω και φετος θα ειναι ο πιο τυχερος... χαχαχαχχαχαα
akaposto
05/04/2013, 17:10
σα να 'χει πιο πολύ σκόνη απο χθές
MG-KTiNoS
05/04/2013, 17:21
o spies τερματισε την μερα 13ος... νομιζω και φετος θα ειναι ο πιο τυχερος... χαχαχαχχαχαα
;'Exei πρόβλημα ο άνθρωπος στον ΟΜΟ
endopandou
05/04/2013, 18:08
Το πρόβλημα με τον μαρκίζα είναι πως εντάξει είναι γρήγορος αλλά δίνει την εντύπωση πως σε κάθε στροφή θα πέσει, ενώ απο την άλλη ο Γιώργος και ο x-doctor δείχνουν βράχοι απάνου στα μοτοσακά.
Ο Pedrosa αν τα κάνει κακάκια θα φάει πολύ κράξιμο. Πάλι είναι ανάδρομος ο Ερμής ρπμ? :a11:
chr1s_86
05/04/2013, 18:16
Το πρόβλημα με τον μαρκίζα είναι πως εντάξει είναι γρήγορος αλλά δίνει την εντύπωση πως σε κάθε στροφή θα πέσει πάνω σου, ενώ απο την άλλη ο Γιώργος και ο x-doctor δείχνουν βράχοι απάνου στα μοτοσακά.
Ο Pedrosa αν τα κάνει κακάκια θα φάει πολύ κράξιμο. Πάλι είναι ανάδρομος ο Ερμής ρπμ? :a11:
fixed :tooth:
endopandou
05/04/2013, 18:30
fixed :tooth:
:tooth:
Ε μα με τον μλκ τον πιπίλα, 8 χρόνια στο περίμενε την έχει τη γκόμενα και μόλις πάει να :a021: τη ρωτάει μήπως δεν είναι σωστό. :plaf:
Τι στα 'χει ανοίξει ρε μλκ? test pap λες να θέλει? Δεν πειράζει, ξέρεις εσύ... :a31:
Δεν έδειξε κι ο σκηνοθέτης τι έγινε στον τελευταίο γύρο του Γιώργου, το να πίεσε για να κάνει καλύτερο χρόνο από τον Μάρκο και έκανε λάθος έχει διαφορά με το να έκανε απλά ένα γύρο. ;)
Πλάκα θα έχει να τους βάλει ο Μάρκος τα δυό καλάμια σε μιά μπότα... :D
chr1s_86
05/04/2013, 18:36
Ε μα με τον μλκ τον πιπίλα, 8 χρόνια στο περίμενε την έχει τη γκόμενα και μόλις πάει να :a021: τη ρωτάει μήπως δεν είναι σωστό. :plaf:
Τι στα 'χει ανοίξει ρε μλκ? test pap λες να θέλει? Δεν πειράζει, ξέρεις εσύ... :a31:
Δεν κατάλαβα τίποτα :hypnotize: :lol:
endopandou
05/04/2013, 18:42
Δεν κατάλαβα τίποτα :hypnotize: :lol:
:tooth: Κότεψε ο Πεντρόσα βρε Χριστοφοράκοοοο (και χορεύουν τα ποντίκια)
chr1s_86
05/04/2013, 18:53
αααααα κατάλαβα :a014:
πάντως και πέρσι ήταν 7ος στο grid αλλά τερμάτισε 2ος με ελάχιστη διαφορά... οπότε βλέπουμε on race day! :D
endopandou
05/04/2013, 18:53
edit Δικό μου το λάθος chr1s δεν είχα προσέξει τι έγραψες στο quote και το συνέχισα για τον Ντάνι. #MyBad :D
MG-KTiNoS
05/04/2013, 19:12
αααααα κατάλαβα :a014:
πάντως και πέρσι ήταν 7ος στο grid αλλά τερμάτισε 2ος με ελάχιστη διαφορά... οπότε βλέπουμε on race day! :D
Άμα δε φύγει καλά αυτός δεν τον βλέπω καθόλου καλά.
Για να προσπεράσει κάνει 3 ευχέλαια, 2 βοτντού, 1 αίτηση και 5 ευρώ χαρτόσημο...
:lol:
(και φέτο χάρες δεν έχει...)
endopandou
05/04/2013, 19:19
Για να προσπεράσει κάνει 3 ευχέλαια, 2 βοτντού, 1 αίτηση και 5 ευρώ χαρτόσημο...
Σημαίες για βροχή. Στο Κατάρ. Ημαρτον.
costas_versys
05/04/2013, 20:21
Αυτή την ώρα εδώ στο Κατάρ έχει τον χειρότερο καιρό που έχω δει.
Συννεφιά, υγρασία, ψιλοβρέχει και έχει κάτι σαν αμμοθυέλα. Πριν λίγο που ήμουν έξω δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου από την σκόνη..
AUFGEBRACHT
05/04/2013, 20:31
Αυτή την ώρα εδώ στο Κατάρ έχει τον χειρότερο καιρό που έχω δει.
Συννεφιά, υγρασία, ψιλοβρέχει και έχει κάτι σαν αμμοθυέλα. Πριν λίγο που ήμουν έξω δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου από την σκόνη..
Δεν είναι αμμοθύελλα, άρχισαν να τρώνε τη σκόνη του Γιατρού :D
AUFGEBRACHT
05/04/2013, 20:36
;'Exei πρόβλημα ο άνθρωπος στον ΟΜΟ
To Tide είναι καλύτερο :D
286725
Ο Γιώργος δοκίμαζε το νέο πλαίσιο στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν κυνηγούσε χρόνο, ο Μάρκος είναι πολύ γρήγορος αλλά φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (αύριο θα φανεί αν είναι αξεπέραστο), τα honda βγαίνουν συνεχώς στο χωράφι πράγμα που σημαίνει πως αν πιεστούν λίγο στον αγώνα θα βγουν και φυσικά δεν θα έχουν καμιά τύχη.
Κατά τα λοιπά ο κατσαρίδας είναι πολύ κεφάτος και κάποιος θα κλάψει... :cry:
motomaniac
05/04/2013, 20:55
ο κατσαριδας ποιος ειναι?
AUFGEBRACHT
05/04/2013, 20:56
Crutchlow
endopandou
05/04/2013, 20:57
Υπ όψιν πως ο Μαρκίζας έκανε τον χρόνο με σκληρό πίσω ενώ όλοι οι άλλοι με μαλακό... :a30:
(α ρε Ντόβι! α ρε Ντόβι! ρεζίλι μας έκανες για 1/1000 :tooth:)
RaGe_Raptor
05/04/2013, 20:58
να τολμήσω να υποθέσω crutchlow?
εδιτ:με προλάβανε τα τσακάλια...
endopandou
05/04/2013, 21:09
Καταπληκτικό tweet από τον Glen Richards ''Poor old Pedrosa.. finally gets rid of Stoner then Marquez rolls into town'' :a012:
RaGe_Raptor
05/04/2013, 21:10
Καταπληκτικό tweet από τον Glen Richards ''Poor old Pedrosa.. finally gets rid of Stoner then Marquez rolls into town'' :a012::lol::cry::bawl::rotflmao:
chr1s_86
06/04/2013, 01:32
Ναι κι εγώ έχω την απορία γιατί βαφτίζετε τους αναβάτες όπως σας έρθει; Ονόματα δεν έχουν;
motomaniac
06/04/2013, 03:34
Ναι κι εγώ έχω την απορία γιατί βαφτίζετε τους αναβάτες όπως σας έρθει; Ονόματα δεν έχουν;
κοιτα το γλυφιτζουρης ηταν και επιτυχημενο και ευστοχο κι ευδιακριτο... ;)
akaposto
06/04/2013, 07:50
ε ποιός είναι ο μάστορας στα μπουρναζιώτικα; :p:cool:
286747
http://www.autosport.com/news/report.php/id/106532
Qatar MotoGP: Jorge Lorenzo and Yamaha unsure over new chassis, By Toby Moody and Matt Beer
ε ποιός είναι ο μάστορας στα μπουρναζιώτικα; :p:cool:
286748
Γιατί το όνομα το ξέρουν όλοι. Αν όμως χρησιμοποιείς το παρατσούκλι, δείχνεις πιο 'μέσα στα πράγματα', έχουν μια άλλη βαρύτητα αυτά που γράφεις ρε παιδί μου, δεν είσαι απλά θεατής του Moto GP, είσαι ο 'insider', ή στα ελληνικά 'ο έχων τα κονέ και τις πολλές γνώσεις'.
Τώρα, το ποιο παρατσούκλι χρησιμοποιείς για τον κάθε αναβάτη, συνήθως εξαρτάται από το τι ύφος θέλεις να δώσεις στο ποστ.
Για παράδειγμα, το 'κατσαρίδας' (που παρεμπιπτόντως προέρχεται από την ηχητική ομοιότητα του ονόματος 'Καλ Κράτσλοου' με το 'κακροουτς' που είναι η κατσαρίδα),είναι ένα χαριτωμένο χιουμοριστικό παρατσούκλι και τον αναφέρεις έτσι όταν θέλεις να πεις κάτι καλό (πχ 'μπράβο ρε κατσαρίδα, πάρτους τα σώβρακα'), αλλιώς χρησιμοποιείς το crash-low (ή 'χαμηλοπέφτουλας' στα ελληνικά).
Το 'Γιώργος' για παράδειγμα (Lorenzo) είναι κάτι ουδέτερο που χρησιμοποιείται πλέον από όλους αντί του 'γλυφιτζούριας' γιατί ο Lorenzo έχει πλέον ως αναβάτης το σεβασμό όλων ανεξαιρέτως, ενώ λίγο παλαιότερα όλοι χαβαλέδιαζαν με την προώθηση που έκανε για τόσα χρόνια στα chuppa chups και ήταν μια ζωή με ένα γλυφιτζούρι στο στόμα. Τότε όμως ήταν ένα κακομαθημένο που είχε γίνει Lego από τις πτώσεις, όχι το ρομπότ που συρνά στο ίδιο δέκατο για 30 γύρους, οπότε όλοι κόψαν το 'γλυφιτζούριας'.
Το ίδιο και για τους άλλους. Άμα πας τον Rossi τον λες γιατρό, άμα δεν τον χωνεύεις πρίγκηπα ή πούστρα, τον Stoner 'τρελλό' ή 'καγκουρώ' άμα τον πας και 'δόντια', 'Μπαγκς Μπάνυ' ή 'ψαρά' άμα θέλεις να τον μειώσεις και πάει λέγοντας.
Βέβαια, μιας και όλοι αυτοί γραμμένους μας έχουνε (και πολύ καλά κάνουνε), όλα αυτά δεν πάνε στους αναβάτες, αλλά σε όσους τους υποστηρίζουν εδώ στο φόρουμ.
Όταν λες ας πούμε το 'γιατρός', δεν εννοείς ακριβώς αυτό, αλλά κάτι σαν 'ο Rossi είναι ο γαμαωτζαμάουα και σας έχω ούλους' ενώ όταν λες 'πρίγκηπας' εννοείς κάτι σαν 'που πάτε ρε βλάκες, ακόλουθοι της πούστρας' κ.ο.κ
Βάζοντας ένα παρατσούκλι μέσα σε εισαγωγικά (πχ 'τι έγινε ρε παιδιά, αυτός ο «γιατρός» πάλι όγδοος ήρθε;'), μπορείς να δώσεις στο παρατσούκλι την αντίθετη εννοιολογική σημασία, πχ να λες 'γιατρός' και να σημαίνει 'πρίγκηπας', ή και ανάποδα (πχ 'τι έγινε ρε μάγκες, πάλι γάμησε ο «ψαράς»; ) αν χρειαστεί.
πυξιδας990
06/04/2013, 08:38
Γιατί το όνομα το ξέρουν όλοι. Αν όμως χρησιμοποιείς το παρατσούκλι, δείχνεις πιο 'μέσα στα πράγματα', έχουν μια άλλη βαρύτητα αυτά που γράφεις ρε παιδί μου, δεν είσαι απλά θεατής του Moto GP, είσαι ο 'insider', ή στα ελληνικά 'ο έχων τα κονέ και τις πολλές γνώσεις'.
Τώρα, το ποιο παρατσούκλι χρησιμοποιείς για τον κάθε αναβάτη, συνήθως εξαρτάται από το τι ύφος θέλεις να δώσεις στο ποστ.
Για παράδειγμα, το 'κατσαρίδας' (που παρεμπιπτόντως προέρχεται από την ηχητική ομοιότητα του ονόματος 'Καλ Κράτσλοου' με το 'κακροουτς' που είναι η κατσαρίδα),είναι ένα χαριτωμένο χιουμοριστικό παρατσούκλι και τον αναφέρεις έτσι όταν θέλεις να πεις κάτι καλό (πχ 'μπράβο ρε κατσαρίδα, πάρτους τα σώβρακα'), αλλιώς χρησιμοποιείς το crash-low (ή 'χαμηλοπέφτουλας' στα ελληνικά).
Το 'Γιώργος' για παράδειγμα (Lorenzo) είναι κάτι ουδέτερο που χρησιμοποιείται πλέον από όλους αντί του 'γλυφιτζούριας' γιατί ο Lorenzo έχει πλέον ως αναβάτης το σεβασμό όλων ανεξαιρέτως, ενώ λίγο παλαιότερα όλοι χαβαλέδιαζαν με την προώθηση που έκανε για τόσα χρόνια στα chuppa chups και ήταν μια ζωή με ένα γλυφιτζούρι στο στόμα. Τότε όμως ήταν ένα κακομαθημένο που είχε γίνει Lego από τις πτώσεις, όχι το ρομπότ που συρνά στο ίδιο δέκατο για 30 γύρους, οπότε όλοι κόψαν το 'γλυφιτζούριας'.
Το ίδιο και για τους άλλους. Άμα πας τον Rossi τον λες γιατρό, άμα δεν τον χωνεύεις πρίγκηπα ή πούστρα, τον Stoner 'τρελλό' ή 'καγκουρώ' άμα τον πας και 'δόντια', 'Μπαγκς Μπάνυ' ή 'ψαρά' άμα θέλεις να τον μειώσεις και πάει λέγοντας.
Βέβαια, μιας και όλοι αυτοί γραμμένους μας έχουνε (και πολύ καλά κάνουνε), όλα αυτά δεν πάνε στους αναβάτες, αλλά σε όσους τους υποστηρίζουν εδώ στο φόρουμ.
Όταν λες ας πούμε το 'γιατρός', δεν εννοείς ακριβώς αυτό, αλλά κάτι σαν 'ο Rossi είναι ο γαμαωτζαμάουα και σας έχω ούλους' ενώ όταν λες 'πρίγκηπας' εννοείς κάτι σαν 'που πάτε ρε βλάκες, ακόλουθοι της πούστρας' κ.ο.κ
Βάζοντας ένα παρατσούκλι μέσα σε εισαγωγικά (πχ 'τι έγινε ρε παιδιά, αυτός ο «γιατρός» πάλι όγδοος ήρθε;'), μπορείς να δώσεις στο παρατσούκλι την αντίθετη εννοιολογική σημασία, πχ να λες 'γιατρός' και να σημαίνει 'πρίγκηπας', ή και ανάποδα (πχ 'τι έγινε ρε μάγκες, πάλι γάμησε ο «ψαράς»; ) αν χρειαστεί.
νταξει,εγραψες,καλημερα
giannis21
06/04/2013, 08:39
ααααααααααααααααααα...τωρα μαλιστα!:beer:
akaposto
06/04/2013, 08:40
ξύνει δισκόπλακες :smokin:
286749
(υπάρχει και το άλλο που λέει: το νινί μου φλόγες βγάζει, λες να είναι πετρογκάζι ; )
MG-KTiNoS
06/04/2013, 08:47
ενώ όταν λες 'πρίγκηπας' εννοείς κάτι σαν 'που πάτε ρε βλάκες, ακόλουθοι της πούστρας' κ.ο.κ
(υπάρχει και το άλλο που λέει: το νινί μου φλόγες βγάζει, λες να είναι πετρογκάζι ; )
costas_versys
06/04/2013, 08:51
Σήμερα έχει την διπλάσια σκόνη από χθές. Ελπίζω να είναι καλό το θέαμα. Θα πάω στην πίστα 5 το απόγευμα που θα έχει Pit Lane Walk. Ελπίζω να βγάλω καμιά καλή φωτογραφία (αν και με τόση σκόνη και αέρα που έχει σήμερα δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά)..
endopandou
06/04/2013, 08:55
Σήμερα έχει την διπλάσια σκόνη από χθές. Ελπίζω να είναι καλό το θέαμα. Θα πάω στην πίστα 5 το απόγευμα που θα έχει Pit Lane Walk. Ελπίζω να βγάλω καμιά καλή φωτογραφία (αν και με τόση σκόνη και αέρα που έχει σήμερα δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά)..
Καλά να περάσετε περιμένουμε φωτό :beer:
endopandou
06/04/2013, 09:01
Είσαι μεγάλη μαφία :a012: Ωστόσο :moutza: γιατί μου χύθηκε ο καφές ρε άθλιο
costas_versys
06/04/2013, 09:23
Θα πάω με τον φιλαράκο μου εδω ...
endopandou
06/04/2013, 09:26
Η πιο σημαντική πληροφορία της ημέρας ήρθε απ' τον costas_versys. Οι βαλεντινικοί θα χαρούν απόψε αφού ο πρίγκιπας σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης είναι εξαιρετικός. Πως λέμε Ντάνι, το αντίθετο. Ενα εμότικον με κότα βρε παιδιά plz...:D
akaposto
06/04/2013, 10:53
Ενα εμότικον με κότα βρε παιδιά plz...:D
έφτασεεεεεε
286756
MG-KTiNoS
06/04/2013, 11:12
chr1s_86
06/04/2013, 11:50
Γιατί ....
Εντάξει με τέτοια επεξήγηση πάω πάσο... κι ας μην συμφωνώ.. :)
mavros_skilos
06/04/2013, 12:07
τη ωρα στηνομαστε στην tv για τα δοκιμαστικα???
και για τον αγωνα αυριο???...μονο τα μεγαλα....:beer:
akaposto
06/04/2013, 12:45
www.motogp.com
Στην αρχική σελίδα έχει το όλο πρόγραμμα. Έχει αλλάξει η διαδικασία.
Εντάξει με τέτοια επεξήγηση πάω πάσο... κι ας μην συμφωνώ.. :)
Ε καλά, δεν έγινε και τίποτα, λίγο πείραγμα καλό είναι, αρκεί να μην πολυπαίρνουμε στα σοβαρά το Moto GP ή αυτά που γράφουμε, την πλάκα μας κάνουμε.
Τόσα θέματα υπάρχουν που μας αναγκάζουν να τα πάρουμε στα σοβαρά, ας κρατήσουμε κι ένα να κάνουμε πλάκα ;)
Είσαι μεγάλη μαφία :a012: Ωστόσο :moutza: γιατί μου χύθηκε ο καφές ρε άθλιο
Εσύ καλά να πάθεις ρε... :a22: :wave2:
286749
Καλά ρε, αυτός σε λίγο θα ζητήσει να του ζωγραφίσουν το μηχανάκι και να καβαλάει τη σελίδα, όλα τα άλλα θα βρίσκουν κάτω...:eleison:
Τον έβλεπα χθες το βράδυ (εδώ (http://www.firstrow1.eu/sport/motosport.html)) και έπαθα πλάκα. Και ο Marquez σφεντόνα δε λέω, αλλά ρε παιδί μου φαινόταν ότι ο άνθρωπας το 'στιβε. Ο άλλος πήγαινε χαλαρά λες και πεταγόταν για τσιγάρα στο περίπτερο.
Θα πάω με τον φιλαράκο μου εδω ...
Σε μισώ με πάθος... :wave2: καλά να περάσεις :beer:
spyrakos35
06/04/2013, 14:50
Σε μισώ με πάθος... :wave2: καλά να περάσεις :beer:
που πας ρε ακόλουθε της πούστρας????
καλά δεν το είπα ρε παιδια? εδώ δεν πάει???? :lol:
καλά να περάσεις ωρέ :wave2:
286749
:uplate::eek:
....
fkol .. respect ρε φιλε :a012:
RaGe_Raptor
06/04/2013, 15:46
νταξ':a012:και μόνο που μπήκες στον κόπο...
akaposto
06/04/2013, 19:11
καθάρισε η πίστα ή τους έπιασε κωλοπιλάλα να γράψουν χρόνο;
edit: σαν πολύ γρήγορα δεν το πάει αυτός ο Κρατσακρούτσας;
MG-KTiNoS
06/04/2013, 19:24
καθάρισε η πίστα ή τους έπιασε κωλοπιλάλα να γράψουν χρόνο;
edit: σαν πολύ γρήγορα δεν το πάει αυτός ο Κρατσακρούτσας;
g... kai dernei !
Τελικά δεν είχαμε σημαντικές εκπλήξεις, ο Ζορζ αναμενόμενος, ο κατσαρίδας είναι φυσικά νυχτερινός τύπος, ο Ντάνι ξύπνησε.
Ο Dovi κέρασε αντιβίωση τον γιατρό και η ζωή συνεχίζεται... :D
chr1s_86
06/04/2013, 20:39
Τελικά δεν είχαμε σημαντικές εκπλήξεις, ο Ζορζ αναμενόμενος, ο κατσαρίδας είναι φυσικά νυχτερινός τύπος, ο Ντάνι ξύπνησε.
Ο Dovi κέρασε αντιβίωση τον γιατρό και η ζωή συνεχίζεται... :D
+1..
Το νέο σύστημα qualifying πάντως πολύ δυνατό..! Είσαι στην τσίτα για 15 λεπτά! (φαντάσου οι ίδιοι!) :a016::a016:
Ρε τον Dovi...Δε το περιμενα....
Ο doctor μας ξενερωσε λιγο...
Τες παν θα δουμε αυριο...
motomaniac
06/04/2013, 20:45
ο ντοβι? ο γνωστος? με την πρωην σκαλωσια? ρε τον ντοβι...
ο ντοβι? ο γνωστος? με την πρωην σκαλωσια? ρε τον ντοβι...
Αυτος,αυτος.....
endopandou
06/04/2013, 20:52
Σάμπαντυ κίλ Pedrosa πλίζ. :a29: Δεν είναι δυνατόν αναβάτης με τέτοια εμπειρία να κόβει γρήγορες βόλτες στην πίστα κόβοντας γρήγορους γύρους από άλλους. Απλά δεν είναι δυνατόν! Που 'σαι ψαρά να ρίξεις κάνα μπουνίδι στον τσάτσο :boxing:
O Dovi ... :a012: Mα 1,5 sec πιο γρήγορα απ' τη Χάιδω που είναι και τόσα χρόνια στη φτουκάτι? Νταξ, είπαμε να πάει καλύτερα αλλά εδώ τον έκανε ρόμπα.
chr1s_86
06/04/2013, 20:54
Σάμπαντυ κίλ Pedrosa πλίζ. :a29: Δεν είναι δυνατόν αναβάτης με τέτοια εμπειρία να κόβει γρήγορες βόλτες στην πίστα κόβοντας γρήγορους γύρους από άλλους. Απλά δεν είναι δυνατόν! Που 'σαι ψαρά να ρίξεις κάνα μπουνίδι στον τσάτσο :boxing:
O Dovi ... :a012: Mα 1,5 sec πιο γρήγορα απ' τη Χάιδω που είναι και τόσα χρόνια στη φτουκάτι? Νταξ, είπαμε να πάει καλύτερα αλλά εδώ τον έκανε ρόμπα.
Αφού δεν γίνανε όπως τότε με το Hayden πάλι καλά να λέμε! :cry:
Dovi rules ρε! :D
motomaniac
06/04/2013, 21:21
κι η λουγκρα τι θα πει τωρα ??? ο ντοβι εχει? τι?
Παντως,σαν rossiκος που ειμαι,ξενερωσα...
Δεν με πειραξε τοσο η θεση οσο η διαφορα απο τον 1ο - Γιωργη (τι ωραιο στυλ που εχει ο ποστης...).
Μη θυμηθω και την κηδεια που του εκανε κ ο Dovi...
Οσο για τον Cal... ο ανθρωπος βλεπω του χρονου να παιρνει τη θεση του Γιατρου...
MG-KTiNoS
06/04/2013, 21:31
υπομονηηηηηηηηηη.........
Σειρά εκκίνησης ; Τι ώρα (ελληνική), το έχει αύριο;
endopandou
06/04/2013, 21:37
Τι εννοείς υπομονή; Δεν ήταν ωραία και ελπιδοφόρα τα δοκιμαστικά;
Βρε εγω μαζι σου..
αλλα δεν ειναι too much +997 απο τον Γιωργη;
Και +500 κατι απο τον Dovi;
μακαρι αυριο να μας διαψευσει με μια καλη εμφανιση..
napalsardi
06/04/2013, 21:42
θα δαγκωσεις καμιά γλώσσα βραδιάτικα και θα τρέχουμε να βρούμε νοσοκομείο...
chr1s_86
06/04/2013, 21:46
Σειρά εκκίνησης ; Τι ώρα (ελληνική), το έχει αύριο;
http://www.crash.net/motogp/results/189552/1/qatar_motogp_losail_-_qualifying_2.html
Η μεγάλη κατηγορία έχει εκκίνηση στις 22:00
MG-KTiNoS
06/04/2013, 21:48
Ωραία ήτανε σίγουρα, αν και θα ήθελα πρώτο ντουκάτι το ΓιαΝΝόνε και πρώτο CRT τον Πετρούτσι. (απίθανο ναι το ξέρω αλλά θα το ήθελα)
Ελπιδοφόρα…
Μπα !
Τι να ελπίζω δηλαδή?
Ότι ο Χόρχες θα τους έκανε κηδεία το ξέραμε.
Ότι θα πήγαινε τόσο άσχημα ο Ρόσσι όχι δεν το περίμενα. Τώρα γιατί πήγε άσχημα δεν ξέρω και γιατί γύρισε τόσο λίγο.
Γενικά είναι νωρίς για να καταλάβεις τι παίζεται.
Περίμενα και πιο πολλά από τον Πετρογκαζάκη. Γαμάτοι ο Κράτσλοου και ο Ντόβι
όποιος ζει ελπίζοντας αποθαίνει χέζοντας
έλεγε ο παππούς μου
Εισ´ωραιος!:lol:
Βρε ασε μας στο πονο μας...Δε καταλαβαινεις οτι περιμεναμε πως κ πως να ξεκινησει ο vr απο την πρωτη γραμμη κ αντι γι αυτο απ την τριτη κ θα εχει μπροστα του κ τον dovi?
(Παντως μου αρεσει πολυ ο τροπος που μας πειραζεις εμας τα γιατροπαιδα..εχεις στυλ)
:wave2:
endopandou
06/04/2013, 21:49
θα δαγκωσεις καμιά γλώσσα βραδιάτικα και θα τρέχουμε να βρούμε νοσοκομείο...
:tooth: Κάτσε να γίνω πιο ακριβής. Δεν λέγαμε όλοι παρεούλα πως πρωτίστως μας ενδιαφέρει το θέαμα και μετά να κερδίζει ο δικός μας; Ε, πουν το;
chr1s_86
06/04/2013, 21:52
:tooth: Κάτσε να γίνω πιο ακριβής. Δεν λέγαμε όλοι παρεούλα πως πρωτίστως μας ενδιαφέρει το θέαμα και μετά να κερδίζει ο δικός μας; Ε, πουν το;
:lol: :lol:
(αφού περιμένανε front row λέμε..! :D )
(αν και το βάθρο αύριο παίζει να το έχει :smokin: )
thou-vou
06/04/2013, 21:58
παρότι δεν το χω το θέμα όπως οι υπόλοιποι, σε σχέση με τις προσδοκίες για τη φετινή χρονιά, οι σειρά των πρώτων 7, το πόσο κοντά είναι ο κρατς σε χρόνους, το ότι ο μικρός και ο παππούς είναι πιο πίσω και ο τρελοντοβι είναι τόσο "ψηλά" και μπροστά τους, μοιάζει να αφήνει υποσχέσεις τουλάχιστον για τους πρώτους γύρους... ελπίζω, σεμνά και ταπεινά δηλαδής να έχουμε τσαμπουκάδες...
costas_versys
06/04/2013, 22:05
Σήμερα ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α
costas_versys
06/04/2013, 22:07
Κάτσαμε απέναντι από την YAMAHA και γινόταν της τρελής ..
Καλός ο Ρόσσι κανείς δεν αντιλέγει και αγαπητός (αν και στην πίστα είναι μεγάλη κουφάλα).
αλλά μήπως παραέχει γίνει ντίβα?
Λέω?
286811
AUFGEBRACHT
06/04/2013, 23:02
Ό,τι να' ναι τελικά...
7gibernau
06/04/2013, 23:42
Καλός ο Ρόσσι κανείς δεν αντιλέγει και αγαπητός (αν και στην πίστα είναι μεγάλη κουφάλα).
αλλά μήπως παραέχει γίνει ντίβα?
Λέω?
286811Του παει το look...για τα κρύα βραδια με το αγόρι του...
endopandou
06/04/2013, 23:58
Τελικά έμεινα με την εξής απορία: Ποιος απ' τους δυο περσινούς ομόσταυλους μονομάχους ήταν πιο κερδισμένος απόψε. Ο Cal που παραλίγο να πάρει pol με το 2 specs παλιότερο δορυφορικό, ή ο Dovi που όργωσε με το υποτιθέμενο χρεποειδές φτουκάτι?
Vagelis26b
07/04/2013, 00:56
Σήμερα ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α
Φιλε......Δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω!!!Καλα να περασετε κ ελπιζω αυριο να μας εχεις κ αλλες εικονες απο τον αγωνα!!!;)
DoctoR_k6
07/04/2013, 02:09
Μην ειστε υβριστες...9 παγκοσμια εχει!!! Κ δεν εχετε δει πως θα τα παει ακομα...υπομονη!!
Δεν δειξανε κατι ουτε τα ελευθερα ουτε τα προκριματικα... Ακομα ειναι αρχη κ ρυθμιζουνε.
Αυριο το βαθρο το χει παντως σιγουρα!!!
motomaniac
07/04/2013, 04:09
Μην ειστε υβριστες...9 παγκοσμια εχει!!! Κ δεν εχετε δει πως θα τα παει ακομα...υπομονη!!
Δεν δειξανε κατι ουτε τα ελευθερα ουτε τα προκριματικα... Ακομα ειναι αρχη κ ρυθμιζουνε.
εσυ να φανταστω εισαι ο νταλαρας κι εγω ο τζιμακος ε? χαχαχα
RaGe_Raptor
07/04/2013, 07:11
αυτό...
akaposto
07/04/2013, 07:58
@costas_versys
πλάκωσε μας στις φωτό, μην το ντρέπεσαι!!!
... ελπίζω, σεμνά και ταπεινά δηλαδής να έχουμε τσαμπουκάδες...
Λοιπόν, πρώτη θέση γειά. Την έχει κάνει κράτηση ο στρογγυλομούρης. Εκκινήση, φώτα, γκάζι, γειά.
Έχει τρελό pace. Ίσως να μην ανοίξει απο την αρχή και να μην ρίχνει +1 sec σταθερά στον δεύτερο, θα το κάνει λίγο μετά. Αργότερα θα ξαναχαλαρώσει
και θα ρίχνει μόνο 0,5sec. Μιλημένα πράματα.
Ποιός άλλος θα κρατήσει εύκολα λάστιχα; Ο κτηνίατρος φυσικά, έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου. Προσπέραση δεν ρίχνει, αλλά με 2-3 μπροστά του
να το κόβουν απο τα χόρτα είναι σχετικά εύκολο να πλησιάσει το βάθρο. Αλλά δεν θα το καβαλήσει :p
Ο Dovi τώρα σιγά μην αντέξει 5 γύρους. Μόλις ανοίξουν μεταξύ τους λίγο λίγο θα πάρει την άγουσα για την θέση του το Ντουλάπι.
Ο κρατσακρούτσας θα τα βρεί μπαστούνια. Μακάρι να ανέβει βάθρο, αλλά αυτό προυποθέτει στην εκκίνηση να μην πάθει κοκομπλόκο που θα του τα φράξουν κανά δύο χοντάϊ, εκ των οποίων το ένα ο πετρογκάζης.
Ο οποίος πετρογκάζης, θα στρίψει δεύτερος και αν δεν φάει τα λάστιχα, εκεί θα τερματίσει.
Μαρκίζας. Από αυτό το παιδί περιμένουμε πολύ ξύλο. Έχει κοντά του παιδάκια να παίξει ένα σωρό. Ρόσσιδες, Μπράντληδες, Ντουκαταίους. Πρωτίστως θα κοιτάξει
να φυστικώσει τα δορυφορικά γιαμάπα. Μεγάλο θέμα, που λογικά θα του κόψει το βάθρο, πως θα τα πάει με τα λάστιχα. Ενώ το έχει, κάποια στιγμή θα πορωθεί και θα τα ξεφτιλύσει όλα :a016:, εξ'ου και το ξύλο που λέγαμε οτι περιμένουμε.
Υ.Γ. 1 Του μπούστη τόσες προβλέψεις έκανα, μια δεν θα πετύχω; :lol::lol:
Υ.Γ. 2 Θα με κάνετε ροσσικό στα γεράματα (του! :lol::lol::lol:) με τα πατομπούκαλα μερικοί :eyepop:
Το παλικάρι έχει κάνει θαύματα στα δίτροχα, απλά τα τελευταία χρόνια οι νεότεροι τον έχουν δαγκώσει πάρα πολύ, thats all.
Aggelos_SV
07/04/2013, 10:00
Μακάρι ο Ντοβιτσιόζος να μπορεί να την πάει την Ντουντούκα ,και να μην είναι απλά ένα πυροτέχνημα η (απλά καλή) χτεσινή επίδοση ..
Μην ξεχνάμε επίσης την "παραδοσιακή" έχθρα μεταξύ Ντόβι και Τσουπα-πουτς όταν έτρεχαν στα 250...η οποία και ελπίζω να αναβιώσει στα 1000cc
Άντε μωρή Ντουκάτιιιιιιιιιιι....κάνε κάτιιιιιιιιιιιιιι...δεν αντέχουμε κι άλλο χαντακωμένο Ιταλό!!!! :lol:
devil's animal
07/04/2013, 10:17
ακομα δεν αρχισε το πρωταθλημα και αρχισαν να φαινονται τα χρονια του γιατρου...
μακαρι να να κρατησει δυναμεις και να πρωταγωνιστησει, αλλα απ'οτι φαινεται ειναι ενα (μπορει και 2) κλικ, κατω απο τους αλλους...
για τον dovi μην βιαζεστε...εκανε μια καλη εμφανιση, μακαρι να κρατησει στον χρονο...
εγω το :a012: θα το δωσω στον Crutchlow, ο οποιος με δορυφορικο μηχανακι παιζει στα ισα με τον πιο φορμαρισμενο οδηγο (βλ. Lorenzo) και κανει και πλακιτσα στα χοντακια...
περιμενω επισης περισσοτερα απο τον pedrosa...τον πιστεψα περσι προς το τελος του πρωταθληματος πολυ...ξεκινησε μουδιασμενα, δυστυχως...
ο Marquez, αν δεν γινει ο ιπταμενος ανθρωπος/κανονι θα παιξει βαθρο γιατι εχει πεισμα...
αυτια και καλη τηλεθεαση...
:beer::beer:
AUFGEBRACHT
07/04/2013, 10:31
Το παλικάρι έχει κάνει θαύματα στα δίτροχα, απλά τα τελευταία χρόνια οι νεότεροι τον έχουν δαγκώσει πάρα πολύ, thats all.
Αυτό ακριβώς!!! Αρχίζει το MotoGP και μερικοί κάνουνε λες και αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για κάφρους... Η μικρόνοια μερικών εδώ μέσα δεν έχει όρια!!! Να διαβάσουμε τί γίνεται στο αγωνιστικό τριήμερο θέλουμε, όχι να μάθουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Το τί εξωφρενικά έχουμε διαβάσει δε λέγεται!! Μέχρι και ότι αναβάτης με 2 δεύτερες θέσεις ως καλύτερη επίδοση, 7-8 συνολικές νίκες στην καριέρα του και κάτι 17ος έβδομος, 16ος, 13ος, είναι καλύτερος από οδηγό με 9 παγκόσμια πρωταθλήματα, 100+ νίκες, 170+ podium :eyepop: ; Ας φτιαχτεί ένα thread να σχολιάζουν τη Μενεγάκη και τη Μελέτη μπας και διαβάσουμε λιγότερες βλακείες επιτέλους...
RaGe_Raptor
07/04/2013, 10:43
Αυτό ακριβώς!!! Αρχίζει το MotoGP και μερικοί κάνουνε λες και αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για κάφρους... Η μικρόνοια μερικών εδώ μέσα δεν έχει όρια!!! Να διαβάσουμε τί γίνεται στο αγωνιστικό τριήμερο θέλουμε, όχι να μάθουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Το τί εξωφρενικά έχουμε διαβάσει δε λέγεται!! Μέχρι και ότι αναβάτης με 2 δεύτερες θέσεις ως καλύτερη επίδοση, 7-8 συνολικές νίκες στην καριέρα του και κάτι 17ος έβδομος, 16ος, 13ος, είναι καλύτερος από οδηγό με 9 παγκόσμια πρωταθλήματα, 100+ νίκες, 170+ podium :eyepop: ; Ας φτιαχτεί ένα thread να σχολιάζουν τη Μενεγάκη και τη Μελέτη μπας και διαβάσουμε λιγότερες βλακείες επιτέλους...
το ¨Ελληνα είναι κάφρο και δε μπορεί να αποβάλλει τη νοοτροπία αυτή.....ίσως σε 3-4 γεννιές από τώρα....
chr1s_86
07/04/2013, 11:16
Καλά μην κάνετε έτσι... Λογική ποδοσφαίρου έχει όποιος θέλει να κερδίζει ο δικός του no matter what και να μην τον πιάνει και κανείς στο στόμα του... ε πάει πολύ...
Ειδικά για τον Vale αυτό που πρέπει να συζητιέται μέχρι στιγμής σε αυτό το thread είναι η 7η θέση στο grid. Τα πρωταθλήματα είναι από άλλες χρονιές, δεν μπορεί κανείς να πει μια κουβέντα και αμέσως είναι άκυρη λόγω πρωταθλημάτων και νικών; Αυτά είναι δεδομένα, τα ξέρουν όλοι. Μιλάμε για το τώρα...
.
Κάποιοι σαν εμένα θέλουν να δουν ΑΓΩΝΑ. Lore, Ped, Rossi, Marquez, Crutchlow, Dovi κτλ θέλω να τους δω όλους τι μπορούν να κάνουν! Αυτή είναι λογική κάποιου που αγαπά τους αγώνες μοτοσυκλέτας!
Αντε καλούς αγώνες να έχουμε! :beer:
devil's animal
07/04/2013, 11:20
....
γεια σου ρε Χριστοφορε...
:wave2:
AUFGEBRACHT
07/04/2013, 11:24
Καλά μην κάνετε έτσι... Λογική ποδοσφαίρου έχει όποιος θέλει να κερδίζει ο δικός του no matter what και να μην τον πιάνει και κανείς στο στόμα του... ε πάει πολύ...
Ειδικά για τον Vale αυτό που πρέπει να συζητιέται μέχρι στιγμής σε αυτό το thread είναι η 7η θέση στο grid. Τα πρωταθλήματα είναι από άλλες χρονιές, δεν μπορεί κανείς να πει μια κουβέντα και αμέσως είναι άκυρη λόγω πρωταθλημάτων και νικών; Αυτά είναι δεδομένα, τα ξέρουν όλοι. Μιλάμε για το τώρα...
.
Κάποιοι σαν εμένα θέλουν να δουν ΑΓΩΝΑ. Lore, Ped, Rossi, Marquez, Crutchlow, Dovi κτλ θέλω να τους δω όλους τι μπορούν να κάνουν! Αυτή είναι λογική κάποιου που αγαπά τους αγώνες μοτοσυκλέτας!
Αντε καλούς αγώνες να έχουμε! :beer:
Eμένα μ' ενδιαφέρει να βλέπω ΘΕΑΜΑ και ΜΑΧΕΣ, ανεξάρτητα από το ποιός κερδίζει, αυτό μας έχει λείψει. Το ξαναλέω, το thread έχει σκοπό την αγωνιστική κίνηση του τριημέρου αλλά κάποιοι επιμένουν να πιπιλίζουν μια βαρετή καραμέλα. Το να περιμένει κάποιος οπαδός του Ρόσσι να κερδίζει εσαεί είναι το ίδιο βλακώδες με το να τον ακυρώνει κάποιος συνολικά για όλα αυτά τα χρόνια επειδή τώρα μάλλον βρίσκεται στη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ δύση του. Αλλά έχουμε διαβάσει σημεία και τέρατα, μέχρι ότι τα 9 παγκόσμια ήταν απόρροια έλλειψης ικανών αντιπάλων και τυχερά. Το ότι τώρα δεν πρωταγωνιστεί τί σχέση έχει με το τί κάνει ή δεν κάνει στο κρεβάτι του δεν έχω καταλάβει ακόμα...αλλά είπαμε, μικρόνοια. Έν πάρει περιπτώση ας αλλαχτεί ο τίτλος από ΜotoGP σε VRGP αφού το επίκεντρο είναι τί κάνει ή δεν κάνει ο Rossi...
AUFGEBRACHT
07/04/2013, 11:27
Kαμία αντίρρηση και μαζί σου, αρκεί το να πιάνεις κάποιον στο στόμα σου να βασίζεται σε σοβαρό επιχείρημα... τώρα εάν είναι επιχείρημα ότι ο ένας είναι πούστης, ο άλλος άσχημος και μοιάζει με γύφτο, ο τρίτος κοντοστούπης...το αφήνω στην κρίση σου.
chr1s_86
07/04/2013, 11:36
.... Αλλά έχουμε διαβάσει σημεία και τέρατα, μέχρι ότι τα 9 παγκόσμια ήταν απόρροια έλλειψης ικανών αντιπάλων και τυχερά.....
Είπε κανείς κάτι τέτοιο σε ΑΥΤΟ το thread?
Σε κάθε περίπτωση τέλος από μένα, 18:00 έχουμε motoGP warm up και 19:00 moto3... τα λέμε τότε!
:)
AUFGEBRACHT
07/04/2013, 11:44
Τέλος και από εμένα, μακάρι να δούμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα, καλή θέαση σε όλους
MG-KTiNoS
07/04/2013, 11:53
Εγώ παιδιά, αν δε σας πειράζει ε ?
Λέω να πάω με τους κάφρους !
Όλη μου η ζωή είναι τόσο γαμηνένα σοβαρή που δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω σοβαρά για τον κύριο Ρόσσι που μέχρι τελευταία στιγμή παζάρευε και το τελευταίο ευρώ στο κοντράτο του με τη Ντουκάτι (και ύστερα ήρθε και μας έλεγε ιστορίες για ιταλούς με ιταλικές μοτοσικλέτες) ούτε για τον Κρατσακρούτσα που μόλις του κούνησε η βιοτεχνία χρήμα έκανε σα το σκύλο που βλέπει κόκκαλο.
Σόρυ ε, με το μπαρδόν....
Γουστάρω και Αλέφαντο :D άμα λάχει αλλά δε μπορώ να μιλάω σοβαρά για γελοία θέματα.
Τώρα άμα ο Κράτσλοου πλακώσει και το Ρόσσι στις μπούφλες δεν μπορώ να πω ότι θα με χαλάσει το θέαμα...
:rotflmao:
spyrakos35
07/04/2013, 11:56
............
Τώρα άμα ο Κράτσλοου πλακώσει και το Ρόσσι στις μπούφλες δεν μπορώ να πω ότι θα με χαλάσει το θέαμα...
:rotflmao:
θα είναι μπούφλες ή μήπως φούτσες???? :bawl: