View Full Version : Θέλω χωμάτινο (πήρα KTM τελικά)....
τα ρούχα τις μπότες και το μηχανάκι θα τα πλένεις μόνος σου ρε Γιώργηηηηηηηηηη! :lol:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: σε καλο σου!!!!!!!
Το πλυσιμο ειναι και λιγο καρφωμα, προσεχετε το .... καθε 2η βολτα το πλυσιμο για σκαστες :smokin:
Πέταξε μια μ@λακία ο Χάρούλης και θα τσακωθούμε στο τέλος....
Allst@rf
28/05/2013, 14:33
Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η είσοδος για τον εντουροπαραδεισο βρίσκεται στοχχιλιομετρο απο την πόρτα του σπιτιού μου...
:p
Κατά τα αλλά, όπως λέει και o katanas, ένα λάθος μηχανακι για αρχαριο στο ξεκίνημα του μπορει να είναι ο λόγος να ξενερωσει με το άθλημα και να το παράτησει άδικα...
Το μόνο υπέρ που έχουν τα διχρονα έναντι των τετραχρονων είναι το βάρος, που στο βουνό και στα δύσκολα φαίνεται...
Το κόστος συντηρησης πάνω κάτω είναι το ίδιο πιστεύω...
Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η είσοδος για τον εντουροπαραδεισο βρίσκεται στοχχιλιομετρο απο την πόρτα του σπιτιού μου...
Κατά τα αλλά, όπως λέει και o katanas, ένα λάθος μηχανακι για αρχαριο στο ξεκίνημα του μπορει να είναι ο λόγος να ξενερωσει με το άθλημα και να το παράτησει άδικα...
Το μόνο υπέρ που έχουν τα διχρονα έναντι των τετραχρονων είναι το βάρος, που στο βουνό και στα δύσκολα φαίνεται...
Πιστεύεις λάθος και προφανώς δεν είχες ποτέ 2χρονο.
Με τα 2τ η περιοδική συντήρηση είναι.... τίποτα, μηδέν, δεν υπάρχει. Μια φορά την σεζόν αλλάζεις λάδια σαζμάν και είσαι κομπλέ. Λεω για χρήση που κάνουμε εμείς έτσι? Οι παγκόσμιοι του 1 φορά στις 1-2 εβδομάδες.
harris_x
28/05/2013, 14:47
Aφου θυμήθηκα τον τελευταίο κωδικό, επιτέλους θα συνησφέρω κι εγώ στον προβληματισμό σου Χάρη!
Σε ποιά περιοχή μένεις;
Το καλοκαίρι το δανεικο μηχανακι θα το έχεις στην Αθήνα ή επαρχία;
χρειάζεσαι κράνος ΜΧ ή παλιό φουλφεϊς για τις πρώτες βόλτες, θώρακα, και μπότες.
Χαϊδάρι.
Επαρχία (όπως έγραψα και πιο πάνω κάπου μετά το Αιγίο)
Θα έχω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που αναφέρεις απλά ιδανικά θα ήθελα δικές μου μπότες, we will see.
Απο μηχανάκι θα έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω την τύχη μου σε τουλάχιστον 125 2Τ και 200 2Τ.
Εσύ τι λες, να το επιχειρήσω ή όχι;
sapila racing
28/05/2013, 14:48
Eίσαι απο τους τυχερούς. :beer:
Σχετικά με το κόστος συντήρησης όμως το δίχρονο είναι σαφως φτηνότερο.
Ενα KTM 450 πχ στις 90 ωρες θέλει την μάνα του και τον πατέρα του.
Πιστόνι, έλεγχο κεφαλής, αλλαγή όλα τα ρουλεμάν του κινητήρα κλπ.
Και το δίχρονο θέλει πιστόνι και πιο γρήγορα μάλιστα, αλλά δεν έχει κεφαλή να βγάλεις για να αλλάξεις το πιστόνι, ούτε να ελέγξεις και να ρυθμίσεις βαλβίδες, που το 450 θέλει κάθε 15 ώρες.
Χμ... Στο 400 μου κάθε 1000 λάδια και κάθε 3000 βαλβίδες. Το έχω ανοίξει 3 φορές, τη μια χρειάστηκε. Πιστόνι ακόμα.
Τώρα για αρχάριο είναι σχετικό και με τα κιλά και τη σωματική διάπλαση πιστεύω. Δε ξέρω τι παίζει με τα καινούρια 350 αλλά με ότι γνωρίζω είτε 200 δίχρονο, είτε 400 τετράχρονο.
Aπο οδηγικης αποψης ομως κακα τα ψεματα......
Το τετραχρονο παντα θα συγχωρησει πολυ περισσοτερα απο το διχρονο και γενικα εχει την ταση να δειχνει τα πραγματα τοσο ευκολοτερα που πραγματικα μπορει να γινει εως πολυ επικινδυνο........
γενικα εχει την ταση να δειχνει τα πραγματα τοσο ευκολοτερα που πραγματικα μπορει να γινει εως πολυ επικινδυνο........
not enough data
not enough data
Σου κανει τα πραγματα τοσο ευκολα... Στα δειχνει τοσο ωραια ....
Που μερικες φορες εχεις οχι απλα φτασει στα ορια σου ... Αλλα τα εχεις ξεπερασει κατα πολυ ( Με οτι συνεπαγετε αυτο...!! )
Σου κανει τα πραγματα τοσο ευκολα... Στα δειχνει τοσο ωραια ....
Που μερικες φορες εχεις οχι απλα φτασει στα ορια σου ... Αλλα τα εχεις ξεπερασει κατα πολυ ( Με οτι συνεπαγετε αυτο...!! )
Δλδ τι μπορεί να σε κάνει να ξεπράσεις τα όριά σου στο χώμα; (ιδέα δεν εχω, γι αυτό ρωτάω)
SHOOTER045
28/05/2013, 15:17
η αναρτηση και το γενικο στησιμο
δυναμη βγαζουν ολα
αλλα πως και που...
ποιο μπορεις να οδηγας χωρις να σε σκοτωνει στην κουραση κλπ κλπ
Δλδ τι μπορεί να σε κάνει να ξεπράσεις τα όριά σου στο χώμα; (ιδέα δεν εχω, γι αυτό ρωτάω) Θα το καταλάβεις οταν βρεθεις αγκαλια με κανα δέντρο η σε κανα χαντάκι με καπελο το μηχανάκι ...:bawl:
Δλδ τι μπορεί να σε κάνει να ξεπράσεις τα όριά σου στο χώμα; (ιδέα δεν εχω, γι αυτό ρωτάω)
Aπο ενα στενο μονοπατι αναμεσα στα δενδρα με τον αυξημενο μεσο ορο ταχυτητας λογο υπερβολικης σιγουριας και σαφως λιγοτερων ανεβοκατεβασματων εναντι του διχρονου....
Μεχρι και τον λαθος υπολογισμο της ροης της ταχυτητας σου στο να ανεβεις ενα αποτομο εμποδιο .....
Με λιγα λογια ... Μερικες φορες σου προκαλει τον εφυσησυχασμο .. Σε κανει λιγο ποιο τεμπελη αντιθετα με το διχρονο που μερικες φορες σου δημιουργει τα αντιθετα συναισθηματα...!!
Aπο ενα στενο μονοπατι αναμεσα στα δενδρα με τον αυξημενο μεσο ορο ταχυτητας λογο υπερβολικης σιγουριας και σαφως λιγοτερων ανεβοκατεβασματων εναντι του διχρονου....
Μεχρι και τον λαθος υπολογισμο της ροης της ταχυτητας σου στο να ανεβεις ενα αποτομο εμποδιο .....
Με λιγα λογια ... Μερικες φορες σου προκαλει τον εφυσησυχασμο .. Σε κανει λιγο ποιο τεμπελη αντιθετα με το διχρονο που μερικες φορες σου δημιουργει τα αντιθετα συναισθηματα...!!
Μ' αλλα λόγια το ένα σε κάνει να κινδυνεύεις και το άλλο κουλό... σούπερ! :confused:
Θα στο εξηγήσω επιστημονικά....
Πτήση κάνει και ο αετός, πτήση κάνει και το freesbee, η μαλακία είναι να είσαι freesbee και να νομίζεις ότι επειδή πετάς είσαι αετός.
χικ
:ninja:
Πτήση κάνει και ο αετός, πτήση κάνει και το freesbee, η μαλακία είναι να είσαι freesbee και να νομίζεις ότι επειδή πετάς είσαι αετός.
χικ
Δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν το επόμενο thread που θα ανοίξει ο Χάρης θα είναι...... ΔΕΝ θέλω να πάρω χωμάτινο γιατί μου τα κάνατε τσουρέκια.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν το επόμενο thread που θα ανοίξει ο Χάρης θα είναι...... ΔΕΝ θέλω να πάρω χωμάτινο γιατί μου τα κάνατε τσουρέκια.
To epomeno thread to Harris tha prepei na parei egkrisi apo High Command
harris_x
28/05/2013, 15:37
:lol:
χικ
Πεσ το απο την αρχη ρε... Τι με αφηνεις και γραφω......??? :bawl::bawl:
SHOOTER045
28/05/2013, 15:42
μην ακους κανεναν
follow your heart
στην τελικη ας ακολουθησουν αυτοι που σε κραζουν να κανετε μια ετουροπαρεα....
δεν διαλεγεις γυναικα,χομπι θα κανεις-αθλημα κατ εμε,δοκιμαζεις και αν σου κατσει εκατσε
Χαϊδάρι.
Επαρχία (όπως έγραψα και πιο πάνω κάπου μετά το Αιγίο)
Ποιο Αιγιο..?? Μπορεις να κανεις τις δοκιμες 5 βηματα απο το σπιτι σου και το σκεφτεσε..??? :)
Ποιο Αιγιο..?? Μπορεις να κανεις τις δοκιμες 5 βηματα απο το σπιτι σου και το σκεφτεσε..??? :)
NΑι αλλά θα πρέπει μαλλον αν πηγαινοέρχεται στο Αίγιο για τα μηχανάκια...
harris_x
28/05/2013, 15:49
o φίλος που θα μου δανείσει εξοπλισμό και μηχανάκι είναι εκεί ;)
NΑι αλλά θα πρέπει μαλλον αν πηγαινοέρχεται στο Αίγιο για τα μηχανάκια...
o φίλος που θα μου δανείσει εξοπλισμό είναι εκεί ;)
sniper 12 points
SHOOTER045
28/05/2013, 15:50
και γω στον δανειζω
ερχεσαι εδεσσα?:smokin:
harris_x
28/05/2013, 15:53
και γω στον δανειζω
ερχεσαι εδεσσα?:smokin:
ευχαριστώ αλλα είναι κάπως μακρυά :lol:
:eleison:
εεετσι να τον πάτε sakeland να μάθει, να το βάλει φωτιά να το κάψει μόλις μπει στο ανηφορικό νταμάρι με το γκρέμι δεξια
εναλλακτικά μπορείτε να τον πάτε erzberg ή romaniacs που έχει και δέντρα και δεν θα σας βαράει ο ήλιος
και μετά λετε για εμένα που έβαλα τον μπιμπικο να ανέβει τον τοίχο. :moutza:
ευχαριστώ αλλα είναι κάπως μακρυά :lol:
Χάρη, εαν συνεχίσεις να συμμετέχεις στο παρόν νήμα ή θα πάρεις πρωτάθλημα δύο σελίδες παρακάτω ή θα το γυρίσεις στο βελονάκι
εμπα κι οτι σου κατσει!!!
αλλα κι εγω θα ελεγα στα 125!!!
λιγοτερα λεφτα αγορας, κι αμα σου κατσει θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ!!!
το τσοκαρο δεδομενο. αλλα ποναει λιγοτερο απο την αγκαλια με δεντρο. οποτες; δεν σε χαλα!!!!
harris_x
28/05/2013, 16:05
εμπα κι οτι σου κατσει!!!
αλλα κι εγω θα ελεγα στα 125!!!
λιγοτερα λεφτα αγορας, κι αμα σου κατσει θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ!!!
δεν επέμεινε κανείς για 200αρι.
μια γνώμη θέλω η οποία αν συνοδεύεται και με κανα επιχείρημα, ακόμα καλύτερα.
:beer:
μουχει βγαλει την παναγια το 250αρι κι εφαγα κι εναν μηνισκο. πιστευω θαμουν καλυτερα και θα φχαριστιομουν περισσοτερο με ενα 125 η και 200 οπως λες κι εσυ. δοκιμασε σε πιστακι η και εντουραδα δανεικα 125-200-250 και θα δεις τι πας και οχι τι σε παει.
Allst@rf
28/05/2013, 17:10
200αρι με κλειστά μάτια...
Συμφωνώ με τον αποπάνω. Το 200 στην ουσία είναι ένα υποκυβισμένο 250 με ηπιότερη συμπεριφορά (ξεσπάσματα, δύναμη κτλπ.) Και αν δεν κάνω λάθος είναι πιο εύκολο να μάθεις να το πας σε σχέση με το 125. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι εμπειρότεροι.
Ps.. Καλώς σας βρήκα!!!!! :beer: :beer:
Allst@rf
28/05/2013, 17:26
Ps.. Καλώς σας βρήκα!!!!! :beer: :beer:
Ακόμα δε μπηκες και σπαμαρεις...
Ντροπή σου...
Συμφωνώ με τον αποπάνω. Το 200 στην ουσία είναι ένα υποκυβισμένο 250 με ηπιότερη συμπεριφορά (ξεσπάσματα, δύναμη κτλπ.)r:
Δε θα το λεγα !!ποιο γραμμικο ειναι το 250... και ποιο ήπιο το 125.... το 200 αντιθέτως ειναι ποιο νευρικό ... και χωρίς δυναμη ψηλα. Οσον αφορα τα ktm πάντα.
Τα 250 απο 08 και μετά δουλεύουν πάρα πολύ γλυκά και χωρίς να τεντώνουν χέρια...
Πάσο. Με δανεικά μηχανάκια πάντα 200 04 και 250 06 το ''μικρό'' μου φάνηκε πιο εύκολο στον χειρισμό σε σχέση με το 250. Αυτό με τα 08+ μοντέλα δεν το γνωρίζω.
Πάσο. Με δανεικά μηχανάκια πάντα 200 04 και 250 06 το ''μικρό'' μου φάνηκε πιο εύκολο στον χειρισμό σε σχέση με το 250. Αυτό με τα 08+ μοντέλα δεν το γνωρίζω.
H ktm έχει εξελιξει ολα τα διχρονά της στο πέρασμα.. των χρόνων είναι εντυπωσιακό το πως βγάζει τη δύναμη ενα διχρονο 250- 300 08 + με ένα αντιστοιχο 03-04... η μέρα με τη νυχτα..
spyrakos35
28/05/2013, 18:42
το να πάρει κάποιος ένα xrάκι ή klxάκι 250 για να μάθει παίζει???
Παλαιότερης τεχνολογίας χειρότερα περιφερειακά (φρένα αναρτήσεις) μεγαλύτερο βάρος και γενικά καλύτερα σαν μεγαλύτερα παπιά παρά να αγκομαχάς στο μονοπάτι με τους τάφους :P. Πόσο μάλλον για πίστα που ανέφερε ο ενδιαφερόμενος πιο πίσω.
δεν επέμεινε κανείς για 200αρι.
μια γνώμη θέλω η οποία αν συνοδεύεται και με κανα επιχείρημα, ακόμα καλύτερα.
I did it... :D
harris_x
28/05/2013, 20:26
I did it... :D
το ξέρω, αλλά εγώ εμένα εννοούσα :)
H αλήθεια είναι πως οι γνώμες είναι κάπως μοιρασμένες.
Το παλικάρι που θα μου κάνει την μεγάλη χάρη να δοκιμάσω την τύχη μου με τα δικά του πράματα, επιμένει πως το 125 είναι καλύτερο. (μιλάμε πάντα για 2Τ εντούρο)
Ένας παλιός συνάδελφος που έχει πολλά χρόνια ενασχόληση με το άθλημα, μου πρότεινε 200.
Και οι δυο τους με ενθάρρυναν στο να το δοκιμάσω.
Εσείς έτσι όπως το πάτε θα με αναγκάσετε να κάνω poll :lol:
harris_x
28/05/2013, 20:28
Χάρη, εαν συνεχίσεις να συμμετέχεις στο παρόν νήμα ή θα πάρεις πρωτάθλημα δύο σελίδες παρακάτω ή θα το γυρίσεις στο βελονάκι
....
Εσείς έτσι όπως το πάτε θα με αναγκάσετε να κάνω poll :lol:
Από το να τρέχεις στις λάσπες ή στον trooper, καλύτερα poll dancing αλλά μάλλον θα σου πούνε να το ξυρίσεις το μουσάκι...
harris_x
28/05/2013, 20:41
Από το να τρέχεις στις λάσπες ή στον trooper, καλύτερα poll dancing αλλά μάλλον θα σου πούνε να το ξυρίσεις το μουσάκι...
OXI ρε φίλε.... τώρα που βγαίνει και κάτω απο το κράνος θα πρέπει να το ξυρίσω; :(
DimChios
28/05/2013, 20:52
OXI ρε φίλε.... τώρα που βγαίνει και κάτω απο το κράνος θα πρέπει να το ξυρίσω; :(
ναι αλλα και στο εντουρο θα σου μπλεκει στα κλαδια!
Ρε νούμερα, αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την κ@υλ@ του που έχετε στήσει φράχτες και οδοφράγματα.
Χαρούλη αγόρι μου κάνε την τρέλα σου, μεγάλο παιδί είσαι, ξέρεις μέχρι που ν' ανοίξεις το γκάζι.
Μαλακωσά μαλακωσά (που λέει και ο 33 - καλά σχετικό είναι αυτό, πολύ μαλακωσά δεν πας, μόνο χοροπηδάς) στην αρχή και τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Μακάρι να βρεις τον εαυτόν σου μέσα στις λάσπες και στα βουνά και να μην ξεκολλήσεις ποτέ.
:wave2::wave2:
Ξέρω ο τρούπης τρίβει από τώρα τα χέρια του αλλά δείχτου λεβέντη μου ότι τσάμπα τα όνειρα γι' ανανέωση πελατολογίου
:bawl:
harris_x
28/05/2013, 21:02
ναι αλλα και στο εντουρο θα σου μπλεκει στα κλαδια!
:lol::moutza:
SHOOTER045
29/05/2013, 00:30
με ΧR 250 εβγαλα απο αγωνες εντουρο μεχρι scramble,βεβαια ειχα κανει καποες μετατροπουλες
για klx περιπου τα ιδια αλλα θα προτιμουσα το 300
για εντουροβολτες-εντουραδες κλπ
θα σε πανε και τα 2 ΑΝΕΤΑ και προπαντων ποιο ξεκουραστα
θα κανεις βεβαια καποιες υποχωρησεις με καποιο απ τα δυο αλλα θα γουσταρεις
spyrakos35
29/05/2013, 07:22
με ΧR 250 εβγαλα απο αγωνες εντουρο μεχρι scramble,βεβαια ειχα κανει καποες μετατροπουλες
για klx περιπου τα ιδια αλλα θα προτιμουσα το 300
για εντουροβολτες-εντουραδες κλπ
θα σε πανε και τα 2 ΑΝΕΤΑ και προπαντων ποιο ξεκουραστα
θα κανεις βεβαια καποιες υποχωρησεις με καποιο απ τα δυο αλλα θα γουσταρεις
με γειές χάρη.... ;)
.............
Χαρούλη αγόρι μου κάνε την τρέλα σου, μεγάλο παιδί είσαι, ξέρεις μέχρι που ν' ανοίξεις το γκάζι..........
αυτο πιστευαμε οταν τον στειλαμε στο σχολειο και την πηρε την πουλαδα του :lol::lol:
χαρη γκοου φορ ιτ ρε!
εγω ειμαι εδω!! μη φοβασαι τπτ!!! :lol::lol:
harris_x
29/05/2013, 08:16
με γειές χάρη.... ;)
:nono: όταν/αν πάρω δικό μου, θα είναι 2Τ.
harris_x
29/05/2013, 08:18
αυτο πιστευαμε οταν τον στειλαμε στο σχολειο και την πηρε την πουλαδα του :lol::lol:
χαρη γκοου φορ ιτ ρε!
εγω ειμαι εδω!! μη φοβασαι τπτ!!! :lol::lol:
:a36:
btw, το σκεφτόμουν χθες....... :lol:
:a36:
btw, το σκεφτόμουν χθες....... :lol:
:kiss:
harris_x
29/05/2013, 08:43
:kiss:
το οποίο (αυτο που σκέφτηκα) δεν έχει καμία σημασία... :D
spyrakos35
29/05/2013, 08:51
μιλάμε τρούπη θα φτιαχτείς χοντρα..... :lol:
(φτου σκορδα)
nikos force
02/06/2013, 14:45
200αρι με κλειστά μάτια...
το εχεις καβαλησει?
Πάρε ενα 300ρι δίχρονο εντούρο ευρωπαϊκό. Είναι πια τόσο γραμμικά που είναι πολύ ευκολα στην οδήγηση. Ασε που μπορείς να τα κάνεις ακόμα πιο γραμμικά παίζοντας με το ελατήριο της βαλβίδας εξαγωγής στα ΚΤΜ, με πιο χοντρή φλάτζα βάσης, με βάρος στο βολάν, με πιο μακρύ γρανάζωμα, με γκαζιέρα μεγαλύτερης διαδρομής με με με...
Εγώ το δικό μου 300ρι ειχα ενάμιση μήνα να το καβαλήσω και βγήκα χτες για εντούρο και όλα καλά. Γύρισα σπίτι με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Εχει τρελά γκάζια αλλά είναι προβλέψιμο και αφάνταστα διασκεδαστικό. Αμα κουραστείς το δουλεύεις μία ή και δύο πάνω και πας με την ροπή ξεκούραστα και τεμπέλικα χωρίς πολλές αλλαγές.
Αλλά θέλει καλή φυσική κατάσταση, για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στο εντούρο, πιο σημαντικό και από την επιλογή μοτο, 2τ ή 4τ, 125 ή 250 κτλ, ΜΧ ή εντούρο κτλ κτλ.
harris_x
23/07/2013, 21:07
:D
296026
Allst@rf
24/07/2013, 00:12
Τα λεφτά και ο βηχας δε κρύβονται...
Allst@rf
24/07/2013, 00:16
το εχεις καβαλησει?
Ναι...
;)
7gibernau
24/07/2013, 01:18
Ναι...
;)
Όχι ρε φίλε, τι σου πε κει.....
harris_x
24/07/2013, 07:28
Τα λεφτά και ο βηχας δε κρύβονται...
Πες κι ένα μεγεια ρε σιχαμα :moutza:
pipe_smoker
24/07/2013, 08:10
Για δε ρε που σοβαρολογουσε αυτος τελικα....
Με 'γειες Χάρη:beer:
Καλολασπωτες.
harris_x
24/07/2013, 08:31
Για δε ρε που σοβαρολογουσε αυτος τελικα....
Με 'γειες Χάρη:beer:
Καλολασπωτες.Thanks :beer::beer::beer:
θα το πάρεις το 200αρι τελικά ρε? :ninja:
harris_x
24/07/2013, 08:38
θα το πάρεις το 200αρι τελικά ρε?
αν πάνε όλα καλά το απόγευμα πάω να το παραλάβω ;)
βγήκαν και τα χαρτιά του τρέιλερ... :a54:
:a013:
pipe_smoker
24/07/2013, 08:54
Τα παπουτσα μας τα μοστραρεις.
Τι εστι 200αρι δε μας ειπες ομως (εκτος κι αν μου διεφυγε)....
AristidisZ
24/07/2013, 09:00
12 σελίδες για να πούμε μεγειά για τις μπότες του Χάρη ;
καλή φάση :D
άντε καλορίζικες, και εύχομαι σύντομα διπλός στο χώμα ;)
harris_x
24/07/2013, 09:10
Τα παπουτσα μας τα μοστραρεις.
Τι εστι 200αρι δε μας ειπες ομως (εκτος κι αν μου διεφυγε)....
KTM 200cc 2T
12 σελίδες για να πούμε μεγειά για τις μπότες του Χάρη ;
καλή φάση :D
άντε καλορίζικες, και εύχομαι σύντομα διπλός στο χώμα ;)
Ευχαριστώ ρε :beer:
devil's animal
24/07/2013, 09:32
καλοριζικα και τα 2 Χαρουλη...
:beer::beer:
παιξε και εσυ λιγακι με τα χωματα σαν παιδι που εισαι και μετα επεστρεψε στην ασφαλτο που ειναι για ΑΝΤΡΕΣ...:p
DimChios
24/07/2013, 10:00
KTM 200cc 2T
ημουνα ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ;)
ΚΑ(Υ)ΛΟΛΑΣΠΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
:vroum::vroum::vroum::vroum::vroum:
Allst@rf
24/07/2013, 12:16
Όχι ρε φίλε, τι σου πε κει.....
ωχ ξεχασα το παρακατω...
το εχω καβαλησει αλλα αμεσως συνηλθα και ζητουσα πισω το δικο μου...
Ακόμη δεν το καβάλησες το μηχανάκι ρε χαμένο και πήρες τρέιλερ..???
Υ.Γ.
Μήνυμα στον Βρωμόπουλο για ανεμιστηράκι καi rekluse και το αδερφάτο της Βαρυπόμπης σε περιμένει...
Allst@rf
24/07/2013, 12:24
Υ.Γ.
ανεμιστηράκι
σε διχρονο :look:
rekluse πες του και τα κατα ομως
:wave2:
spyrakos35
24/07/2013, 12:25
δεν την βλέπω να συμπεθεριάζουμε τελικά.... :lol:
ας είναι... πάντα καλά και πάντα όρθιος....
sapila racing
24/07/2013, 12:29
Μεγειά σου Χάρη!
Καλοβολτο και καλολάσπωτο. :beer: :beer:
harris_x
24/07/2013, 14:34
καλοριζικα και τα 2 Χαρουλη...
:beer:Τhanks ρε :beer:
παιξε και εσυ λιγακι με τα χωματα σαν παιδι που εισαι και μετα επεστρεψε στην ασφαλτο που ειναι για ΑΝΤΡΕΣ...:p
όχι ρε, φλόμωσα με αντρικά παιγνίδια της ασφάλτου και αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι ποιο ξέγνοιαστο στα χώματα :winka:
ημουνα ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ;)
ΚΑ(Υ)ΛΟΛΑΣΠΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
:vroum:Ευχαριστώ Μιτσ :beer:
To είχα ρε το τρέιλερ απλά τα χαρτιά του έκαναν να βγούν 3 μήνες :eek:
Υ.Γ.
Μήνυμα στον Βρωμόπουλο για ανεμιστηράκι καi rekluse και το αδερφάτο της Βαρυπόμπης σε περιμένει...ανεμιστηράκι καi rekluse???
τι είναι αυτά :confused:
δεν την βλέπω να συμπεθεριάζουμε τελικά.... :lol:τι να πω ρε δικε μου, επειδή πάω στα χώματα χαλάει το συμπεθεριό;;
κρίμα :(
ας είναι... πάντα καλά και πάντα όρθιος....
:beer:Ευχαριστώ πολύ Σπύρο :beer:
Μεγειά σου Χάρη!
Καλοβολτο και καλολάσπωτο. :beer:Eυχαριστώ πολύ Άρη :beer:
Na pa na gamitheis re, stis laspes!
harris_x
24/07/2013, 15:13
Na pa na gamitheis re, stis laspes!
Ευχαριστώ ρε, θα σου στείλω μια φωτογραφία σε μέγεθος αφίσας με λάσπες και άλλα τέτοια ωραία :a22:
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Ευχαριστώ ρε, θα σου στείλω μια φωτογραφία σε μέγεθος αφίσας με λάσπες και άλλα τέτοια ωραία :a22:
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Να στείλεις, βαρέθηκα τον Αντώνη λασπωμένο με μπικίνι...
Μεγιες....... :D
Ωρα να ξεχασεις ολα τα υπολοιπα...!!! :D
harris_x
24/07/2013, 15:16
Να στείλεις, βαρέθηκα τον Αντώνη λασπωμένο με μπικίνι...
:lol::lol::lol:
harris_x
24/07/2013, 15:17
Μεγιες....... :D
Ωρα να ξεχασεις ολα τα υπολοιπα...!!! :D
Ευχαριστώ πολύ :beer:
Το 200αρι ε? Σοφή επιλογή! Φωτογραφία δεν έχει? :smokin:
Καλολάσποτες οι μποτούλες! :)
Allst@rf
24/07/2013, 15:25
Αν ερθεις το απογευμα πάρε τηλ να περασεις από την πιατσα να τα πούμε.
Κερναω φρεντο κουφάλα...
Άντε και θα έχω και χωμα απο τον "Γαλανόπουλο " να το ασημωσω για τα καλοριζικα... :tooth:
harris_x
24/07/2013, 15:29
Το 200αρι ε? Σοφή επιλογή! Φωτογραφία δεν έχει? :smokin:
Καλολάσποτες οι μποτούλες! :)φωτογραφία το βραδάκι, δεν έχω βγάλει ακόμα.
Ευχαριστώ :beer:
Αν ερθεις το απογευμα πάρε τηλ να περασεις από την πιατσα να τα πούμε.
Κερναω φρεντο κουφάλα...
Άντε και θα έχω και χωμα απο τον "Γαλανόπουλο " να το ασημωσω για τα καλοριζικα... :tooth:
Θα σε πάρω τηλ ;)
Ευχαριστώ πολύ :beer:
Na θυμασαι.... Εντουρο αυτον τον καιρο...
Δεν ειναι οτι καλλυτερο........
Τις οποιες απογοητευσεις αν θα εχεις .....
Κρατατες να τις ζυγισεις μετα τον χειμωνα...!
Na θυμασαι.... Εντουρο αυτον τον καιρο...
Δεν ειναι οτι καλλυτερο........
Τις οποιες απογοητευσεις αν θα εχεις .....
Κρατατες να τις ζυγισεις μετα τον χειμωνα...!
Καλά σου λέει ρε. Το καλοκαίρι αντί για μηχανή, πάρε ένα τζετ σκι....
harris_x
24/07/2013, 15:54
Καλά σου λέει ρε. Το καλοκαίρι αντί για μηχανή, πάρε ένα τζετ σκι....
πάει τώρα... η κίνηση έγινε... :D
πάει τώρα... η κίνηση έγινε... :D
Αυτό το "το χώμα είναι μαλακό" δεν ισχύει το καλοκαίρι, έτσι; :tooth:
harris_x
24/07/2013, 15:59
Αυτό το "το χώμα είναι μαλακό" δεν ισχύει το καλοκαίρι, έτσι; :tooth:
αν έχει βραχεί όμως;;; :cool:
Thread title adjusted, καλορίζικο ρε...
DimChios
24/07/2013, 16:00
κατι που δεν του ειπε κανεις βεβαια ειναι οτι......
εχει να πονεσει ο κ@λος σου μεχρι να βγαλεις καλους!
αν έχει βραχεί όμως;;; :cool:
Πόση μπύρα να πιεις ρε μλκ;
AristidisZ
24/07/2013, 16:01
έχω ένα πρόβλημα με τα phneia εδώ ρωτάνε ;