PDA

View Full Version : Αγορά Μοτό έως 3000 ευρώ Μπέρδεμα...

Σελίδες : 1 [2]

Pan (dvs)
24/09/2013, 13:16
Συμφώνω εν μέρει με αυτά που λές αλλά πληροφοριακά το Capo θέλει Service κάθε 7.500 χιλιόμετρα και οι πολλοί του κάνουν κάθε 10.000. Για μηχανάκι του 2001 δεν το λές μεγαλύτερο κόστος συντήρησης.
BMW θα έπαιρνα άνετα αν είχα τα φράγκα μιας και η υποστήριξη είναι απίστευτη και κάποια μηχανάκια ερωτεύσιμα. Honda 1 φορά πήρα και ποτέ ξανά φτού φτού. Kawasaki θα έπαιρνα πάλι με 1000!!
Τεσπα του το μαμήσαμε του παιδιού το θέμα με το spam πάλι!!!

Μεγαλυτερο κοστος οχι στο service του αλλα στα ανταλλακτικα.
Η υποστηριξη της bmw μπορει να ειναι αψογη αλλα κοστιζει.
Οσο για το τελευταιο ειμαστε (υποθετω)μεσα στο θεμα.Για κριτηρια αγορας μηχανης μιλαμε.

paramedic
24/09/2013, 14:57
Μεγαλυτερο κοστος οχι στο service του αλλα στα ανταλλακτικα.
Η υποστηριξη της bmw μπορει να ειναι αψογη αλλα κοστιζει.
Οσο για το τελευταιο ειμαστε (υποθετω)μεσα στο θεμα.Για κριτηρια αγορας μηχανης μιλαμε.
Και για Aprilia και για BMW ας είναι καλά το internet και το εξωτερικό που τα βρίσκει όλα στην μισή τιμή απο Ελλάντα.

ggs
24/09/2013, 15:30
αααχ ... το Caponord....:lol:

απο παλιοτερο μου ποστ...

Το 2003 απάτησα πρώτη φορά τις πιστές Γιαπωνέζες συντρόφους μου που είχα 15 χρόνια ,για τα όμορφα μάτια και την εξωτική ομορφιά μιας κοκκινομάλλας Ιταλίδας καλλονής (Caponord Alpine Red).
την πείρα «παρθένα» και άβγαλτη για να γνωρίσει μόνο τις δικές μου περιποιήσεις .
Της αγόρασα τα πιο όμορφα ρουχαλάκια , την πήγαινα στα καλύτερα SPA για καθαριότητα , της έδινα τα καλύτερα φαγητά (λάδια, βενζίνες),δεν την ζόρισα ποτέ...
Τσακώθηκα με τους φίλους μου που μου έλεγαν «πρόσεχε φίλε μην μπλέξεις με τέτοιες…»
Εγώ όμως ήμουν ερωτευμένος …
Δεν είχαν περάσει ούτε έξι μήνες μαζί της και άρχισε τα κόλπα…
Όλο δεν αισθανόταν καλά , είχε «πονοκέφαλο» κ.λ.π. …εγώ την πήγαινα πολύ συχνά στους γιατρούς γιατί φοβόμουν για την υγειά της καλής μου, πληρώνοντας συνέχεια για να έχει ότι χρειαστεί ….στο τέλος άρχισα να υποψιάζομαι ότι τα είχε φτιάξει με έναν απ αυτούς και μου έτρωγαν τα λεφτά…
Αναγκάστηκα να μιλήσω πολλές φορές και στην μαμά της (Aprilia) μπας και της βάλει μυαλό ….που να το ήξερα ότι η μάνα ήταν χειρότερη από την κόρη….μας είχε γραμμένους στα @ρχιδι@ της …

Μετά από τρία μαρτυρικά χρόνια ,η φλόγα του έρωτα είχε σβήσει…έψαχνα χίλιους τρόπους για να χωρίσουμε αλλά εκείνη δεν έλεγε να φύγει με τίποτα …
Τελικά , βρέθηκε κάποιος που την ερωτεύθηκε και την πείρε ….ελπίζω να έχει βάλει μυαλό και να μην του κάνει τα ίδια…

:lol:

irinia
24/09/2013, 15:44
ΤΩΡΑ...............ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ

Κρίμα......

ggs
24/09/2013, 15:54
ΤΩΡΑ...............ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ

Κρίμα......

Βέβαια σε μια μεταχειρισμένη, μετά από τόσα χρονιά , μπορεί να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της και να είναι μια χαρά….:D

AristidisZ
24/09/2013, 16:09
Βέβαια σε μια μεταχειρισμένη, μετά από τόσα χρονιά , μπορεί να έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της και να είναι μια χαρά….:D

σωστόν, η παρθένα είναι πιο ευαίσθητη, η ποτ@ν@ που την έχουν περάσει τόσοι και τόσοι τι να νιώσει :D

paramedic
24/09/2013, 16:31
ΤΩΡΑ.............ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ

ΚΡΙΜΑ......

paramedic
24/09/2013, 16:33
σωστόν, η παρθένα είναι πιο ευαίσθητη, η ποτ@ν@ που την έχουν περάσει τόσοι και τόσοι τι να νιώσει :D
Αυτό πρέπει να μπει στις κουβέντες μεγάλων αντρών.:):)