Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 108

Θέμα: Αγορά Μοτό έως 3000 ευρώ Μπέρδεμα...

Νέο μέλος

Αγορά Μοτό έως 3000 ευρώ Μπέρδεμα...

Παρακολουθώ και διαβάζω το forum εδώ και πολύ καιρό και θα ήθελα τη γνώμη και άποψη σας για αγορά μηχανής.

Το κεφάλαιο που έχω στο μυαλό δε ξεπερνά τις 3000 ευρώ άντε 3500 για κάτι αρκετά καλό.
    Δεν θα ήθελα μηχανάκι με μεγάλο κόστος συντήρησης (προτιμώ να τα τρώω στις βενζίνες να το ευχαριστιέμαι )
    Η Χρήση: Βόλτες, ταξίδια, πόλη, χειμώνα καλοκαίρι (δικάβαλος). Η χρήση μέσα στη πόλη θα είναι μικρή μιας και για κάθε μέρα έχω ένα πενηνταράκι και κάνω τη δουλειά μου.

Για να σας βοηθήσω κοιτούσα περισσότερο τη κατηγορία on-off (Τι περίεργο...) και ψαχνόμουν για africa με τις τιμές να παίζουν στα 2000-3000 ευρώ.Με λίγα περισσότερα χρήματα κοιτούσα κάποια Vstrom 650 και Varadero MK2... μετά ήρθε το πρώτο χτύπημα όταν είδα ένα GS 1150 στη γειτονιά και θυμήθηκα την ύπαρξη του, το οποίο μου άρεσε αρκετά (τιμές 3000-3500) . Έπειτα μετά από συζητήσεις με ένα φίλο μου έριξε την ιδέα για CBF 600 ή 1000 (καμία σχέση με τα προηγούμενα) ως άνετο μηχανάκι αξιόπιστο που τα κάνει όλα και συμφέρει, και μπορώ να πω ότι άρχισα να το ψιλοψάχνω...

Προβληματισμός:
    Vstrom: Τίμιο, εύκολο στην οδήγηση και τα κάνει όλα σχετικά καλά (αλλά δε ξεχωρίζει πουθενά) μάλλον χωρίς ABS στα χρήματα που ψάχνω
    Africa: Τη λατρεύω αλλά πιστεύω ότι με αυτά τα χρήματα αγοράζεις κάτι πολύ πιο σύγχρονο.
    Varadero: Σ'αυτα τα χρήματα μιλάμε για μοντέλο 04 με αρκετά χλμ έχει ABS και Injection (έχει βρομίσει ο τόπος)
    GS1150:Μάλλον μοντέλο έως 2002 χωρίς servo με ABS.Tο γουστάρω πολύ σα μηχανάκι αλλά κι αυτό θα έχει φορτωμένα χλμ. Δεν το έχω οδηγήσει ποτέ και με προβληματίζει το ύψος και το βάρος (είμαι 1,78, 85 κιλά)
    CBF 600s: Εδώ πάω καθαρά για touring που με χαλάει λίγο αν και ξέρω ότι το χώμα θα είναι 10% της χρήσης αν πάω σε on-off, μάλλον μοντέλο 04 καρμπιρατέρ.Καλό και αξιόπιστο και ίσως η πιο λογική επιλογή , αλλά δε με εξιτάρει καθόλου σα μηχανάκι.Επίσης δεν είχα ποτέ τετρακύλινδρο και δε ξέρω τι συμπεριφορά έχει στις μικρές διαδρομές ή μέσα στη πόλη.
    CBF 1000: Εδώ τουλάχιστον είναι injection αλλά σ'αυτά τα χρήματα πιστεύω είναι δύσκολο να βρεθεί και να είναι σε καλή κατάσταση.
    TDM 900: Μ'αρέσει σα μηχανάκι , δε μ'αρέσει η θέση οδήγησης και το ξύλο που τρως από τον αέρα , ειδικά ο πίσω (Το βάζω για να μου το αποκλείσετε κι εσείς για να μου φύγει)

Τώρα είναι λογικό να έρθει κάποιος και να μου πει παλικάρι μου δε ξέρεις τι θες και είναι λογικό... Έχω φάει μπέρδεμα κι επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα κινείται από το συναίσθημα και όχι τη λογική θέλω τη βοήθεια σας ώστε να βρω τη σωστή ισορροπία μεταξύ των δύο.

Η σειρά που θα διάλεγα με βάση το συναίσθημα θα ήταν αυτή:
    Gs1150->Africa->Varadero->TDM->CBF1000->Vstrom 650->CBF600

Υ.Γ : F650-TA-και οτιδήποτε Ιταλικό δε με ενδιαφέρουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Εγω θα προτεινα TDM.Eχει λιγο απο ολα,παει παντου (εκτος χωμα),ειναι απροβληματιστο,εχει απειρα ανταλλακτικα (μεταχειρισμενα και μη) και πολυ καλη αξια μεταπωλησης.Και εμφανισιακα θεωρω πως το καλυτερο απο οσα ανεφερες.Τα μειον του....Το μονο σοβαρο του μειον ειναι οτι ειναι μηχανακι μαγνητης για κλεφτρονια,λογω ανταλλακτικων.

Gs 1150 Kαι μη ρωτάς πολλά πολλά .

Άσε που είναι πολύ αξιόπιστα μηχανάκια και θα τα κάνεις όλα .

....Αν πάλι αποκλήσεις τελείως το χώμα .... Μα τελείως όμως , τότε Cbf 600 αρκετά πιο οικονομικό σε όλα του .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    BMW

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ktm 950 το έχεις σκεφτει?

Κλικ μι

Διαφορετικά βαραντερο

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Varadero

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

στης μερες που ζουμε οι περισσοτεροι υπολογιζουν και το κοστος χρησης (καταναλωση,συντηρηση,τελη κλπ)
    αν τα υπολογιζεις και συ παρε v strom (αν και με τα λεφτα που εχεις δεν..) αλλιως βουρ για bmw.

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    εγώ θα προσθέσω και την επιλογή του Versys της Kawasaki
    καλά χιλιόμετρα και πες μας που κατέληξες
    bike away your everyday routine

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αφου δεν σκοπευεις να το καις καθημερινα μεσα στην πολη και το θες για πιο μεγαλες διαδρομες...παρε ενα ΚΤΜ 950 adv...
    απλα καμια σχεση με οτι εχεις ποσταρει και θα το ευχαριστηθεις τα μαλα...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αφου δεν σκοπευεις να το καις καθημερινα μεσα στην πολη και το θες για πιο μεγαλες διαδρομες...παρε ενα ΚΤΜ 950 adv...
    απλα καμια σχεση με οτι εχεις ποσταρει και θα το ευχαριστηθεις τα μαλα...

+950
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mandagor Προβολή μηνύματος
    Δεν θα ήθελα μηχανάκι με μεγάλο κόστος συντήρησης (προτιμώ να τα τρώω στις βενζίνες να το ευχαριστιέμαι )
    οπότε ΔΕΝ θες ΚΤΜ γιατί θα τα τρως (και) στις βενζίνες και θα κλαίγεσαι.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    O ανθρωπος λεει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mandagor Προβολή μηνύματος
    Δεν θα ήθελα μηχανάκι με μεγάλο κόστος συντήρησης
    ... κι εσεις του προτεινετε KTM

Ντροπή

Αν και για να ακριβολογουμε , σε ενδιαφερει μονο να μην εχει μεγαλο κοστος συντήρησης.
    Το να ειναι αξιόπιστο , δε σε ενδιαφερει ?
    Ταξιδακια λες.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Πάρε cbf 600s να βρείς την υγεία σου! Και μέσα στην πόλη πάει, και λίγο καίει, και συντήρηση αραιά και πού θέλει, και σιδερόκωλες κάνει! ΑΑΑ και δεν σπάει δεν χαλάει!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Λεει οτι θέλει οικονομικό στην συντήρηση μηχανάκι και εχει υψος 1.78 ενω μπορεί να διαθέσει μεχρι 3000 Ευρω.
    Κι εσείς του λέτε KTM 950 ADV.

Aν πχ έλεγε οτι μπορεί να διαθέσει 12.000 Ευρω για μηχανάκι για μεγάλα ταξίδια δικάβαλος κι εχει υψος 2.05 και βαρος 150 κιλά, παίζει να του προτείνατε και το Innova η το KTM 400 EXC ας πουμε ε?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Πάρε cbf 600s να βρείς την υγεία σου! Και μέσα στην πόλη πάει, και λίγο καίει, και συντήρηση αραιά και πού θέλει, και σιδερόκωλες κάνει! ΑΑΑ και δεν σπάει δεν χαλάει!!!
    +600 στις μέρες που είμαστε δν πρέπει να δίνουμε τα μισά μας λευτα στους μάστορες, και να ξέρεις οτι δε θα σε αφήσει ποτε και πουθενά ένα cbf γενικά και φυσικά μια χαρα ταξίδια θα κάνεις χωρίς να σου καταπίνει 10-10 τα λίτρα βενζίνας
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μοτο!!
    από dhead στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2006, 15:18
  2. ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 18:20
  3. Δανειο για αγορα μοτο;;;
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 22:38
  4. Γερμανική αγορά μοτο...
    από free rider στο forum Off topic