View Full Version : Sos από το νοσοκομείο !!
petros128
25/07/2013, 23:25
Σήμερα κατά της 1 παρά ιχ κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση με εμένα σε διπλής κοικλοφοριας δρόμο με διαχωριστική νησίδα με φαρδι πεζοδρόμιο και δέντρα αποπειράθηκε αναστροφης στο τέλος νησίδας από τέρμα δεξιά ! Εγώ με
Το σκουτερ people 200 οδηγουσα με 50-60 τέρμα αριστερά( φαρδης δρόμος ) βλέπω σχεδόν κάθετα το ιχ μπροστά μου (αν μπορέσω αναβαζω φότο από το Κίν αλλιώς στέλνω με εμαιλ στου ενδιαφερομενουν να πουν την γνώμη τους ) πατισα φρένα ανοιχτηκα χτύπησα μπροστά γωνία προφυλακτηρος και βρέθηκα πάνω στην νισηδα ξαπλα περνώντας ξυστά από μια πινακίδα του κοκ και το μηχ καρφομενο στο κρασπεδο με το πλάι ! Δεν ξέρω τι ζημιά έχει είναι ιδιοκτησίας μου με ασφάλεια της επιχείρησης που έχω στο όνομα μου ενοικιάσεις μοτο με ασφάλεια 69 εύρος το τρίμηνο ! Με πήρε το ασθενοφόρο μέσα σε 3 λεπτά είμαι μέσα προληπτικά μόνο μολοπες και μυηκους πόνους στον δεξιό μυρο! Τώρα τι κάνω απλά ήθελα να το μοιραστο και να ακούσω και καμία συμβουλή γιατί δεν μου έχει τύχει πάλι κάτι παρόμοιο !
MG-KTiNoS
25/07/2013, 23:57
σιδερενιος...
:)
Υπομονή, κάνε όλα τα απαραίτητα τεστ στο νοσοκομείο να δεις που βαδίζεις και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
blackbusa
26/07/2013, 03:25
Σήμερα κατά της 1 παρά ιχ κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση με εμένα σε διπλής κοικλοφοριας δρόμο με διαχωριστική νησίδα με φαρδι πεζοδρόμιο και δέντρα αποπειράθηκε αναστροφης στο τέλος νησίδας από τέρμα δεξιά ! Εγώ με
Το σκουτερ people 200 οδηγουσα με 50-60 τέρμα αριστερά( φαρδης δρόμος ) βλέπω σχεδόν κάθετα το ιχ μπροστά μου (αν μπορέσω αναβαζω φότο από το Κίν αλλιώς στέλνω με εμαιλ στου ενδιαφερομενουν να πουν την γνώμη τους ) πατισα φρένα ανοιχτηκα χτύπησα μπροστά γωνία προφυλακτηρος και βρέθηκα πάνω στην νισηδα ξαπλα περνώντας ξυστά από μια πινακίδα του κοκ και το μηχ καρφομενο στο κρασπεδο με το πλάι ! Δεν ξέρω τι ζημιά έχει είναι ιδιοκτησίας μου με ασφάλεια της επιχείρησης που έχω στο όνομα μου ενοικιάσεις μοτο με ασφάλεια 69 εύρος το τρίμηνο ! Με πήρε το ασθενοφόρο μέσα σε 3 λεπτά είμαι μέσα προληπτικά μόνο μολοπες και μυηκους πόνους στον δεξιό μυρο! Τώρα τι κάνω απλά ήθελα να το μοιραστο και να ακούσω και καμία συμβουλή γιατί δεν μου έχει τύχει πάλι κάτι παρόμοιο !
an katalava kala opws ta perigrafeis den paizei provlima...batsoi irthan?me ton malaka milises?pragmatognwmes?
logika anoixtikes aristera...tyxeros eisouna pou den...ase to den...
milas me asfalistiki tou typa...mathaineis ti egine me tous batsous....apo ekei kai pera ksekinas diadikasies apozimiwsis...
i diadikasia exei ws eksis...an o typas den einai ekdidwmenis gynaikas tekno tha sou kanei thetiki dilwsi oti ekane malakia...ayto tha to matheis apo tin asfalistiki tou...exontas kalws ta pragmata mazeveis oti ylikes kai swmatikes zimies exeis kai ta katathetheis stin asfalistiki tou...wp...miso...an zitiseis kai swmatikes vlaves mexri 3000 an thymame kala se kalyptei i asfaleia tou...gia megalytera posa blekeis me dikastireia kai exei o theos...ksikina me ayta...pes mas poia einai i asfalistiki sou kai simantikotero poia einai i asfalistiki tou kai edw eimaste...kai vevea einai simantiko na mathoume an irthan pragmatognomwnes kai apo tis 2 asfalistikes kai an irthan kai ti kategrapasn oi batsoi...
perastika btw...mia xara sou ekatse....se paromoio? peristatiko epatha eksartrwsi omou me akinisia (leme twra) 3 mines...apozimiwsi meta apo 5 xronia kai o gamowmos na mou thymizei ti esti ponos...
petros128
26/07/2013, 06:12
Καλημέρα και ευχαριστώ για τα περαστικά σας ! Σήμερα θα έχω περισσότερα νέα !
Antonis SP
26/07/2013, 09:29
επειδη το περασα προσφατα να σου πω τι εγινε.
πηγα στον δικο μου ασφαλιστη το χαρτι της αστυνομιας, ολα τα χαρτια που πηρα απο το νοσοκομειο (εκανα αιτηση και τα πηρα απο την γραμματεια), το χαρτι της οδικης βοηθειας της ασφαλιστικης μου που πηρε το μηχανακι απο τον τοπο του ατυχηματος και το μηχανακι ηρθε και το ειδε πραγματογνωμωνας που μου εστειλε ο ασφαλιστης μου.
μετα με πηρε τηλεφωνο γιατρος της ασφαλιστικης για να με εξετασει.
πηρα 500 ευρω για το μηχανακι και 800 ευρω σωματικες βλαβες (ειναι το ανωτατο ποσο που δινουν οταν εχεις μονο κακωσεις αν ειχες και σπασιμο ανεβαινει το ποσο).
ο ασφαλιστης σου θα μιλησει με την ασφαλεια του αλλου οδηγου και οχι εσυ.
αν εισαι ασφαλισμενος σε μια ασφαλεια και δεν εχεις προσωπικο ασφαλιστη (πολλες φορες γινεται αυτο και ειναι λαθος) τοτε μαθε ποιος θα αναλαβει την υποθεση και μιλα μαζι του κυνηγοντας τον λιγο για να σε εξυπηρετηση σωστα και γρηγορα.
ελπιζω να σε βοηθησα και σου ευχομαι σιδερενιος και παντα ορθιος :)
petros128
26/07/2013, 09:41
Ναι φίλε μου όλα βοηθάνε δεν ξέρω πολλά αλλά ξέρω ότι αν δεν γίνουν όλα σωστά θα βγω χαμένος ! Για την δουλειά μου μπορώ να ζητήσω αποζημίωση ; Εχω ενοικιάσεις μοτο δουλεύω μόνο τον αυγουστο αν ο γιατρός μου δώσει αναροτικη 20 μέρες παει να πει ότι χανω την σεζόν μπορώ να τα ζητήσω αυτά ;
Ναι φίλε μου όλα βοηθάνε δεν ξέρω πολλά αλλά ξέρω ότι αν δεν γίνουν όλα σωστά θα βγω χαμένος ! Για την δουλειά μου μπορώ να ζητήσω αποζημίωση ; Εχω ενοικιάσεις μοτο δουλεύω μόνο τον αυγουστο αν ο γιατρός μου δώσει αναροτικη 20 μέρες παει να πει ότι χανω την σεζόν μπορώ να τα ζητήσω αυτά ;
Μίλα με έναν δικηγόρο. Εδώ μέσα τι να σου πει και ποιος;
μιλα με ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!(ακομα κιαν δεν χρειαζετε, ακόμα κιαν ειναι κάλο παιδί, ο παππάς της ενορίας σου, η θεία σου , η μάνα σου, ολλοι καλοι το παίζουν και μετα λενε δεν ξέρουν και δεν εφταιγαν) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!!! περα απο την αστική ευθύνη (οτι σε χτύπησε έκανε μια παρανομία που μπορεί να την ξανα κάνει και να σκοτώσει κανα παιδί) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΟΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ απο καθε παπάρα ασφαλιστή,εμπειρογνωμονα που μπορεί να σου φερει αντιρρηση (με την φοβέρα οτι αμα λενε μαλακίες θα τούς κανείς μήνυση για ψευδομαρτυρια κτλπ κτλπ )
αν αποζημιωθεις οπως θες την αποσύρσεις χωρις κανενα θεμα. καν τους να χεστουν πανω τους ζητα ΠΟΛΛΑ γιατι θα παρεις λιγότερα, ετσι λειτουργούν οι ασφαλιστικές. ζητα απο την τροχαία το πόρισμα του συμβάντος. οι εμπειρογνωμονες ειναι υποτίθεται ανεξάρτητοι ορκωτοί αλλα δεν το πιστεύω(και ποσο μαλλον στην ψωροκωστενα που ζουμε σηγα μην του ελενχουν και ποτε).
και ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στην κατάθεση σου.
περαστικα και υπομονη γιατι θα φας καιρο σιγουρα.
(την επαθα λιγο μετα το πασχα και πλεον εμαθα, εμενα παραβιασε στοπ επεσε πανω μου και μια γαμω κληση για το στοπ που εσφαξε δεν πηρε η πουτ@ν@. ... ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ )
PetranGR
26/07/2013, 10:37
Περαστικά και υπομονή.
Οτι είπε ο "SONone" .
Ζήτα ποινική δίωξη, και πάντα με δικηγόρο ενάντια στην ασφαλιστική του, εμείς αναγκαστήκαμε,να φτάσουμε προ-πυλών που λέει ο λόγος,όταν μας δώσανε ψύχουλα και τους είπαμε για αγωγή και οτι συντάσετε η έκθεση με παραστατικά κτλ. το ποσό εκτοξευθήκε αποζημιώσης προκειμένου να μην πάμε ;)
Αυτά απο εμένα.
Σιδερένιος.
Antonis SP
26/07/2013, 10:53
μιλα με ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!(ακομα κιαν δεν χρειαζετε, ακόμα κιαν ειναι κάλο παιδί, ο παππάς της ενορίας σου, η θεία σου , η μάνα σου, ολλοι καλοι το παίζουν και μετα λενε δεν ξέρουν και δεν εφταιγαν) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!!! περα απο την αστική ευθύνη (οτι σε χτύπησε έκανε μια παρανομία που μπορεί να την ξανα κάνει και να σκοτώσει κανα παιδί) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΟΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ απο καθε παπάρα ασφαλιστή,εμπειρογνωμονα που μπορεί να σου φερει αντιρρηση (με την φοβέρα οτι αμα λενε μαλακίες θα τούς κανείς μήνυση για ψευδομαρτυρια κτλπ κτλπ )
αν αποζημιωθεις οπως θες την αποσύρσεις χωρις κανενα θεμα. καν τους να χεστουν πανω τους ζητα ΠΟΛΛΑ γιατι θα παρεις λιγότερα, ετσι λειτουργούν οι ασφαλιστικές. ζητα απο την τροχαία το πόρισμα του συμβάντος. οι εμπειρογνωμονες ειναι υποτίθεται ανεξάρτητοι ορκωτοί αλλα δεν το πιστεύω(και ποσο μαλλον στην ψωροκωστενα που ζουμε σηγα μην του ελενχουν και ποτε).
και ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στην κατάθεση σου.
περαστικα και υπομονη γιατι θα φας καιρο σιγουρα.
(την επαθα λιγο μετα το πασχα και πλεον εμαθα, εμενα παραβιασε στοπ επεσε πανω μου και μια γαμω κληση για το στοπ που εσφαξε δεν πηρε η πουτ@ν@. ... ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ )
εμενα με χτυπησε και εφυγε και την βρηκα την αλλη μερα στην αντιπροσωπεια της opel που το ειχε παει για φτιαξιμο γιατι το μονο που προλαβα να δω ηταν μαρκα και χρωμα.(κορινθια). εκανε αρνητικη δηλωση οτι εγω επεσα πανω της και οτι ειδε απο τον καθρεφτη της (τον αριστερο της καθρεφτη τον εχω εγω) οτι δεν επεσα και εφυγα με μεγαλη ταχυτητα χαχαχα (honda c50). παρ'ολα αυτα με τα στοιχεια που ειχα καταθεσει η ασφαλιστικη που της ζηταγα 2000ευρω μου εκανε την προταση για 1300 και αφου μιλησα με την νονα μου που ειναι δικηγορος μου ειπε οτι αν παμε δικαστικως επειδη ειχα μονο ενα πριξιμο στο αριστερο χερι και ποδι και δεν νοσηλευτικα στο νοσοκομειο θα ζητησουμε γυρω στα 10000 και θα παρουμε 4000-5000 αλλα μετα απο 3 χρονια τουλαχιστον.
ετσι απαφασισαμε να παρω τα 1300 και να βρεθουμε στο δικαστηριο για να παρει την ποινη της η οποια ειναι 6 μηνες αφαιρεση διπλωματος και φυλακιση 3 μηνες εξαγορασιμη βεβαια. δεν πηρε καμια κληση απο την τροχαια εχει μονο το ποινικο που θα βρεθουμε στο δικαστηριο η κυρια ειναι προισταμενη της δημοτικης αστυνομιας χαχαχα
εδωσα καταθεση στην αστυνομια και σχηματιστηκε απο την αστυνομια δικογραφια (χωρις να κανω εγω προσωπικη μηνυση και να δωσω 150 ευρω).
σ'αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να μιλαμε παντα με τον ασφαλιστη μας και με δικηγορο.
petros128
27/07/2013, 12:11
Μάγκες βγήκα !!!! Δευτέρα θα έχω νέα ! Πήρα άδεια από το νοσοκομείο 10 μέρες με επανεξέταση ! Ποναω στην μέση και στο μύρο από μέσα ψηλά .....
Billymuse
27/07/2013, 12:14
περαστικά σου τζουτζούκο και σιδερένιος όλα τα κανονίζουν οι αρμόδιοι σχετικά με αποζημειώσεις και τα σχετικά εσυ να σαι καλα :beer:
petros128
27/07/2013, 12:16
Απλά ανχωνομε γιατί έχω ακούσει πολλά ! Δεν θέλω να πάω χαμένος και εγώ γιατί έπαθα ζημιά με την δουλειά μου δεν μπορώ να πάω ! Εχω ενοικιάσεις σκοουτερ και χανω την σεζόν ένα Αύγουστο περίμενα να δουλέψω !
petros128
27/07/2013, 14:31
296362
petros128
31/07/2013, 08:06
Καλημέρα σε όλους ! Εχθές πήγα έδωσα κατάθεση ! Ο παππούς λέει ότι πήγε να αλλάξω λωρίδα κυκλοφορίας !!!!!!
Εγώ είπα τα δικά μου και φυσικά ζήτησα την ποινική του δίωξη ! Τώρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους !
Δικηγόρο καλό και υπομονή , τίποτε άλλο . ;)
petros128
31/07/2013, 09:08
Να πω και κάτι άλλο ; Ο τύπος μετακινησε το αυτοκ άμεσος μετά της σύγκρουση και η καταγραφή συμβάντος έγινε με
Το αυτοκ να είναι σε άλλη θέση ποιο ευνοϊκή για αυτόν!
Να πω και κάτι άλλο ; Ο τύπος μετακινησε το αυτοκ άμεσος μετά της σύγκρουση και η καταγραφή συμβάντος έγινε με
Εχει και εμπειρία δηλαδης σε ατυχηματα.
Να τον πας ασαλιωτα.
Καλα κουραγια υπομονη και περαστικα
alexxxcbr
31/07/2013, 09:31
Σκιστον οσο μπορεις.:wave2:
petros128
31/07/2013, 10:01
Πως θα το αποδείξω αυτό ;;;
sapila racing
31/07/2013, 10:11
Πως θα το αποδείξω αυτό ;;;
Πρέπει να έχεις καποιον μάρτυρα που να είδε τι έγινε και να δεχτεί να καταθέσει.
Θα έπρεπε να είχες ήδη κάποιον μάρτυρα και να τον είχε καλέσει η τροχαία να καταθέσει και αυτόν .
Μάρτυρες που εμφανίζονται από το πουθενά , ελέγχεται η αξιοπιστία τους και δεν ξέρω κατά πόσο θα συγκινήσουν το δικαστή .
Σου ξανα λέω , καλό δικηγόρο θες και τίποτε άλλο .
Αυτά που ρωτάς εδώ θα έπρεπε να είναι ήδη αντικείμενο κουβέντας με το δικηγόρο σου . ;)
petros128
31/07/2013, 12:55
Ξεκίνησα κουβέντα με μια εταιρία δικηγορον στη Θεσσαλονίκη ... Δεν ξέρω να πω όνομα ;;;;
petros128
31/07/2013, 12:56
Μπορείτε να πείτε την γνωμισας πως βλέπετε το αυτοκίνητο στην φοτο μπορεί να πίστη κάποιος ότι είναι αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας από δεξιά στα αριστερά ;
Σημασία δεν έχει ουτε τι κρίνουμε εμείς απο τη φωτό (ασε που δε φαινεται και τίποτα) αλλά τη έγραψε η ΤΟΤΑ στην εκθεση της.Η φρόντιδα ατυχήματος της ασφαλιστικής σου ήρθε???Της δικής του???Έχει κάνει κανείς σας δήλωση (θετική - αρνητική) ??
Υπάρχουν αυτόπτες που να τους κατέγραψε η ΤΟΤΑ?
Αυτά πρέπει να απαντήσεις για να καταλάβουμε γιατί μεχρι τώρα δε μας έχεις πει τίποτα παρα μόνο οτι ο τύπος προσπάθησε να παραποιήσει το ατύχημα.
petros128
31/07/2013, 13:28
Δεν πήρα αντίγραφο ακόμα εγώ πήγα
Νοσοκομείο και μόνο την ασφαλιστη μου πήρα άμεσα και είπα ότι τρακαρα . Δεν ξέρω τι άλλο έγινε ακόμα
Συνεχίζεις όμως να μη βοηθάς.Πέντε μέρες μετά το ατύχημα και δεν ξέρεις ακόμα τι ενεργειες έχουνε γίνει?Ο ασφαλιστής σου τι σου είπε?Τις φωτογραφίες ποιος τις τράβηξε??
petros128
31/07/2013, 13:50
Ενας φίλος μου που ήταν εκεί !
SHOOTER045
31/07/2013, 14:47
οπως και να εχει η αναστροφη απαγορευεται ΡΗΤΑ
το αν μετακινησε το οχημα γιατι ενοχλουσε-εμποδιζε την κινηση των αλλων ειναι αλλο ευαγγελιο,αν το εκανε εκ του πονηρου μην μασας και μιλα στον τροχαιο που εχει αναλαβει,βρες δικηγορο ζητα οτι σου ρθει απο ψυχικες οδυνες μεχρι γυναικολογικα και σκιστον,τα περιστατικα οπως τα περιγραφεις ειναι υπερ σου,κρατα αντιγραφα και στοιχεια απ ολα,βεβαιωσου οτι ο σκατας ειχε τα απαραιτητα δπλωμα-ασφαλεια-κλπ
οτι χρειαστεις πες μου
αν καταλαβα θεσ/νικη εγινε
περιφερειακο?λαγκαδα?ευοσμο?
SHOOTER045
31/07/2013, 14:48
Ενας φίλος μου που ήταν εκεί !
ελπιζω να τον δηλωσες σας αυτοπτη,οπως και κανεναν ακομα αν χρειαστει και μην το φωναζεις οτι ειναι φιλος σου οκ?
petros128
01/08/2013, 00:12
Ηγουμενίτσα έγινε !
petros128
01/08/2013, 00:12
ελπιζω να τον δηλωσες σας αυτοπτη,οπως και κανεναν ακομα αν χρειαστει και μην το φωναζεις οτι ειναι φιλος σου οκ? το έπιασα
!
Πετράν,εκεί που χτύπησες αποκλείεται να έχεις πρόβλημα.Από Ηγτσα είμαι.Ο δρόμος θεωρείται δυο λωρίδων αλλά ακόμη και εκεί να μην μπορείς να πατήσεις ο παππούς πήγε να μπεί σε δρόμο αντίθετα.Εκεί που ήθελε να πάει έχει απαγορευτικό για το ρεύμα στο οποίο κινούσασταν.
Περαστικά!
petros128
01/08/2013, 16:32
Πετράν,εκεί που χτύπησες αποκλείεται να έχεις πρόβλημα.Από Ηγτσα είμαι.Ο δρόμος θεωρείται δυο λωρίδων αλλά ακόμη και εκεί να μην μπορείς να πατήσεις ο παππούς πήγε να μπεί σε δρόμο αντίθετα.Εκεί που ήθελε να πάει έχει απαγορευτικό για το ρεύμα στο οποίο κινούσασταν.
Περαστικά!
Ναι φίλε μου έτσι είναι ! Ο παππούς έκανε χοντραδα είδες την φοτο ε ;
PetranGR
01/08/2013, 17:02
περαστικά και πάλι,και εμένα μετακινήθηκε το αμάξι μετά το τροχαίο μου γιατί είχε κολλήσει 2 ρεύματα,αλλά φρόντισαν γύρω γύρω οι άνθρωποι να το μεταφέρουν στους αστυνομικούς και στην καταγραφή αλλά και πάλι θα τον σκίσω ;)
Οπότε έχε το νου σου ,παραμάσχαλα τον δικηγόρο και οτι μάρτυρα έχεις,φάε τον ζωντανό.
Ναι φίλε μου έτσι είναι ! Ο παππούς έκανε χοντραδα είδες την φοτο ε ;
Ναι.Δν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Ζήτα και από τα παιδιά από το Dali,το cafe εκεί μπροστά αν χρειαστεί και άλλος μάρτυρας.