Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Sos από το νοσοκομείο !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της petros128

Sos από το νοσοκομείο !!

Σήμερα κατά της 1 παρά ιχ κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση με εμένα σε διπλής κοικλοφοριας δρόμο με διαχωριστική νησίδα με φαρδι πεζοδρόμιο και δέντρα αποπειράθηκε αναστροφης στο τέλος νησίδας από τέρμα δεξιά ! Εγώ με
    Το σκουτερ people 200 οδηγουσα με 50-60 τέρμα αριστερά( φαρδης δρόμος ) βλέπω σχεδόν κάθετα το ιχ μπροστά μου (αν μπορέσω αναβαζω φότο από το Κίν αλλιώς στέλνω με εμαιλ στου ενδιαφερομενουν να πουν την γνώμη τους ) πατισα φρένα ανοιχτηκα χτύπησα μπροστά γωνία προφυλακτηρος και βρέθηκα πάνω στην νισηδα ξαπλα περνώντας ξυστά από μια πινακίδα του κοκ και το μηχ καρφομενο στο κρασπεδο με το πλάι ! Δεν ξέρω τι ζημιά έχει είναι ιδιοκτησίας μου με ασφάλεια της επιχείρησης που έχω στο όνομα μου ενοικιάσεις μοτο με ασφάλεια 69 εύρος το τρίμηνο ! Με πήρε το ασθενοφόρο μέσα σε 3 λεπτά είμαι μέσα προληπτικά μόνο μολοπες και μυηκους πόνους στον δεξιό μυρο! Τώρα τι κάνω απλά ήθελα να το μοιραστο και να ακούσω και καμία συμβουλή γιατί δεν μου έχει τύχει πάλι κάτι παρόμοιο !
    Most sports require one ball, Motocross requires two

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    σιδερενιος...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Υπομονή, κάνε όλα τα απαραίτητα τεστ στο νοσοκομείο να δεις που βαδίζεις και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros128 Προβολή μηνύματος
    Σήμερα κατά της 1 παρά ιχ κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση με εμένα σε διπλής κοικλοφοριας δρόμο με διαχωριστική νησίδα με φαρδι πεζοδρόμιο και δέντρα αποπειράθηκε αναστροφης στο τέλος νησίδας από τέρμα δεξιά ! Εγώ με
    Το σκουτερ people 200 οδηγουσα με 50-60 τέρμα αριστερά( φαρδης δρόμος ) βλέπω σχεδόν κάθετα το ιχ μπροστά μου (αν μπορέσω αναβαζω φότο από το Κίν αλλιώς στέλνω με εμαιλ στου ενδιαφερομενουν να πουν την γνώμη τους ) πατισα φρένα ανοιχτηκα χτύπησα μπροστά γωνία προφυλακτηρος και βρέθηκα πάνω στην νισηδα ξαπλα περνώντας ξυστά από μια πινακίδα του κοκ και το μηχ καρφομενο στο κρασπεδο με το πλάι ! Δεν ξέρω τι ζημιά έχει είναι ιδιοκτησίας μου με ασφάλεια της επιχείρησης που έχω στο όνομα μου ενοικιάσεις μοτο με ασφάλεια 69 εύρος το τρίμηνο ! Με πήρε το ασθενοφόρο μέσα σε 3 λεπτά είμαι μέσα προληπτικά μόνο μολοπες και μυηκους πόνους στον δεξιό μυρο! Τώρα τι κάνω απλά ήθελα να το μοιραστο και να ακούσω και καμία συμβουλή γιατί δεν μου έχει τύχει πάλι κάτι παρόμοιο !
    an katalava kala opws ta perigrafeis den paizei provlima...batsoi irthan?me ton malaka milises?pragmatognwmes?

logika anoixtikes aristera...tyxeros eisouna pou den...ase to den...

milas me asfalistiki tou typa...mathaineis ti egine me tous batsous....apo ekei kai pera ksekinas diadikasies apozimiwsis...

i diadikasia exei ws eksis...an o typas den einai ekdidwmenis gynaikas tekno tha sou kanei thetiki dilwsi oti ekane malakia...ayto tha to matheis apo tin asfalistiki tou...exontas kalws ta pragmata mazeveis oti ylikes kai swmatikes zimies exeis kai ta katathetheis stin asfalistiki tou...wp...miso...an zitiseis kai swmatikes vlaves mexri 3000 an thymame kala se kalyptei i asfaleia tou...gia megalytera posa blekeis me dikastireia kai exei o theos...ksikina me ayta...pes mas poia einai i asfalistiki sou kai simantikotero poia einai i asfalistiki tou kai edw eimaste...kai vevea einai simantiko na mathoume an irthan pragmatognomwnes kai apo tis 2 asfalistikes kai an irthan kai ti kategrapasn oi batsoi...

perastika btw...mia xara sou ekatse....se paromoio? peristatiko epatha eksartrwsi omou me akinisia (leme twra) 3 mines...apozimiwsi meta apo 5 xronia kai o gamowmos na mou thymizei ti esti ponos...

Καλημέρα και ευχαριστώ για τα περαστικά σας ! Σήμερα θα έχω περισσότερα νέα !

Νέο μέλος Το avatar του/της Antonis SP
    επειδη το περασα προσφατα να σου πω τι εγινε.
    πηγα στον δικο μου ασφαλιστη το χαρτι της αστυνομιας, ολα τα χαρτια που πηρα απο το νοσοκομειο (εκανα αιτηση και τα πηρα απο την γραμματεια), το χαρτι της οδικης βοηθειας της ασφαλιστικης μου που πηρε το μηχανακι απο τον τοπο του ατυχηματος και το μηχανακι ηρθε και το ειδε πραγματογνωμωνας που μου εστειλε ο ασφαλιστης μου.
    μετα με πηρε τηλεφωνο γιατρος της ασφαλιστικης για να με εξετασει.
    πηρα 500 ευρω για το μηχανακι και 800 ευρω σωματικες βλαβες (ειναι το ανωτατο ποσο που δινουν οταν εχεις μονο κακωσεις αν ειχες και σπασιμο ανεβαινει το ποσο).
    ο ασφαλιστης σου θα μιλησει με την ασφαλεια του αλλου οδηγου και οχι εσυ.
    αν εισαι ασφαλισμενος σε μια ασφαλεια και δεν εχεις προσωπικο ασφαλιστη (πολλες φορες γινεται αυτο και ειναι λαθος) τοτε μαθε ποιος θα αναλαβει την υποθεση και μιλα μαζι του κυνηγοντας τον λιγο για να σε εξυπηρετηση σωστα και γρηγορα.
    ελπιζω να σε βοηθησα και σου ευχομαι σιδερενιος και παντα ορθιος

Ναι φίλε μου όλα βοηθάνε δεν ξέρω πολλά αλλά ξέρω ότι αν δεν γίνουν όλα σωστά θα βγω χαμένος ! Για την δουλειά μου μπορώ να ζητήσω αποζημίωση ; Εχω ενοικιάσεις μοτο δουλεύω μόνο τον αυγουστο αν ο γιατρός μου δώσει αναροτικη 20 μέρες παει να πει ότι χανω την σεζόν μπορώ να τα ζητήσω αυτά ;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros128 Προβολή μηνύματος
    Ναι φίλε μου όλα βοηθάνε δεν ξέρω πολλά αλλά ξέρω ότι αν δεν γίνουν όλα σωστά θα βγω χαμένος ! Για την δουλειά μου μπορώ να ζητήσω αποζημίωση ; Εχω ενοικιάσεις μοτο δουλεύω μόνο τον αυγουστο αν ο γιατρός μου δώσει αναροτικη 20 μέρες παει να πει ότι χανω την σεζόν μπορώ να τα ζητήσω αυτά ;
    Μίλα με έναν δικηγόρο. Εδώ μέσα τι να σου πει και ποιος;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    μιλα με ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!(ακομα κιαν δεν χρειαζετε, ακόμα κιαν ειναι κάλο παιδί, ο παππάς της ενορίας σου, η θεία σου , η μάνα σου, ολλοι καλοι το παίζουν και μετα λενε δεν ξέρουν και δεν εφταιγαν) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!!! περα απο την αστική ευθύνη (οτι σε χτύπησε έκανε μια παρανομία που μπορεί να την ξανα κάνει και να σκοτώσει κανα παιδί) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΟΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ απο καθε παπάρα ασφαλιστή,εμπειρογνωμονα που μπορεί να σου φερει αντιρρηση (με την φοβέρα οτι αμα λενε μαλακίες θα τούς κανείς μήνυση για ψευδομαρτυρια κτλπ κτλπ )
    αν αποζημιωθεις οπως θες την αποσύρσεις χωρις κανενα θεμα. καν τους να χεστουν πανω τους ζητα ΠΟΛΛΑ γιατι θα παρεις λιγότερα, ετσι λειτουργούν οι ασφαλιστικές. ζητα απο την τροχαία το πόρισμα του συμβάντος. οι εμπειρογνωμονες ειναι υποτίθεται ανεξάρτητοι ορκωτοί αλλα δεν το πιστεύω(και ποσο μαλλον στην ψωροκωστενα που ζουμε σηγα μην του ελενχουν και ποτε).
    και ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στην κατάθεση σου.

περαστικα και υπομονη γιατι θα φας καιρο σιγουρα.

(την επαθα λιγο μετα το πασχα και πλεον εμαθα, εμενα παραβιασε στοπ επεσε πανω μου και μια γαμω κληση για το στοπ που εσφαξε δεν πηρε η πουτ@ν@. ... ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ )

Παλαιό μέλος
    Περαστικά και υπομονή.

Οτι είπε ο "SONone" .

Ζήτα ποινική δίωξη, και πάντα με δικηγόρο ενάντια στην ασφαλιστική του, εμείς αναγκαστήκαμε,να φτάσουμε προ-πυλών που λέει ο λόγος,όταν μας δώσανε ψύχουλα και τους είπαμε για αγωγή και οτι συντάσετε η έκθεση με παραστατικά κτλ. το ποσό εκτοξευθήκε αποζημιώσης προκειμένου να μην πάμε

Αυτά απο εμένα.
    Σιδερένιος.

Νέο μέλος Το avatar του/της Antonis SP
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    μιλα με ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!(ακομα κιαν δεν χρειαζετε, ακόμα κιαν ειναι κάλο παιδί, ο παππάς της ενορίας σου, η θεία σου , η μάνα σου, ολλοι καλοι το παίζουν και μετα λενε δεν ξέρουν και δεν εφταιγαν) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!!! περα απο την αστική ευθύνη (οτι σε χτύπησε έκανε μια παρανομία που μπορεί να την ξανα κάνει και να σκοτώσει κανα παιδί) ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΟΞΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ απο καθε παπάρα ασφαλιστή,εμπειρογνωμονα που μπορεί να σου φερει αντιρρηση (με την φοβέρα οτι αμα λενε μαλακίες θα τούς κανείς μήνυση για ψευδομαρτυρια κτλπ κτλπ )
    αν αποζημιωθεις οπως θες την αποσύρσεις χωρις κανενα θεμα. καν τους να χεστουν πανω τους ζητα ΠΟΛΛΑ γιατι θα παρεις λιγότερα, ετσι λειτουργούν οι ασφαλιστικές. ζητα απο την τροχαία το πόρισμα του συμβάντος. οι εμπειρογνωμονες ειναι υποτίθεται ανεξάρτητοι ορκωτοί αλλα δεν το πιστεύω(και ποσο μαλλον στην ψωροκωστενα που ζουμε σηγα μην του ελενχουν και ποτε).
    και ΖΗΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ στην κατάθεση σου.

περαστικα και υπομονη γιατι θα φας καιρο σιγουρα.

(την επαθα λιγο μετα το πασχα και πλεον εμαθα, εμενα παραβιασε στοπ επεσε πανω μου και μια γαμω κληση για το στοπ που εσφαξε δεν πηρε η πουτ@ν@. ... ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ )
    εμενα με χτυπησε και εφυγε και την βρηκα την αλλη μερα στην αντιπροσωπεια της opel που το ειχε παει για φτιαξιμο γιατι το μονο που προλαβα να δω ηταν μαρκα και χρωμα.(κορινθια). εκανε αρνητικη δηλωση οτι εγω επεσα πανω της και οτι ειδε απο τον καθρεφτη της (τον αριστερο της καθρεφτη τον εχω εγω) οτι δεν επεσα και εφυγα με μεγαλη ταχυτητα χαχαχα (honda c50). παρ'ολα αυτα με τα στοιχεια που ειχα καταθεσει η ασφαλιστικη που της ζηταγα 2000ευρω μου εκανε την προταση για 1300 και αφου μιλησα με την νονα μου που ειναι δικηγορος μου ειπε οτι αν παμε δικαστικως επειδη ειχα μονο ενα πριξιμο στο αριστερο χερι και ποδι και δεν νοσηλευτικα στο νοσοκομειο θα ζητησουμε γυρω στα 10000 και θα παρουμε 4000-5000 αλλα μετα απο 3 χρονια τουλαχιστον.
    ετσι απαφασισαμε να παρω τα 1300 και να βρεθουμε στο δικαστηριο για να παρει την ποινη της η οποια ειναι 6 μηνες αφαιρεση διπλωματος και φυλακιση 3 μηνες εξαγορασιμη βεβαια. δεν πηρε καμια κληση απο την τροχαια εχει μονο το ποινικο που θα βρεθουμε στο δικαστηριο η κυρια ειναι προισταμενη της δημοτικης αστυνομιας χαχαχα
    εδωσα καταθεση στην αστυνομια και σχηματιστηκε απο την αστυνομια δικογραφια (χωρις να κανω εγω προσωπικη μηνυση και να δωσω 150 ευρω).
    σ'αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να μιλαμε παντα με τον ασφαλιστη μας και με δικηγορο.

Μάγκες βγήκα !!!! Δευτέρα θα έχω νέα ! Πήρα άδεια από το νοσοκομείο 10 μέρες με επανεξέταση ! Ποναω στην μέση και στο μύρο από μέσα ψηλά .....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    περαστικά σου τζουτζούκο και σιδερένιος όλα τα κανονίζουν οι αρμόδιοι σχετικά με αποζημειώσεις και τα σχετικά εσυ να σαι καλα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Απλά ανχωνομε γιατί έχω ακούσει πολλά ! Δεν θέλω να πάω χαμένος και εγώ γιατί έπαθα ζημιά με την δουλειά μου δεν μπορώ να πάω ! Εχω ενοικιάσεις σκοουτερ και χανω την σεζόν ένα Αύγουστο περίμενα να δουλέψω !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1079311_430080503772099_1653835809_n.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	296362

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2013, 13:59
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2007, 12:49
  3. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm