Σύνδεση

View Full Version : Σκεψεις για οικονομικο on-off ...

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

tkata
23/08/2013, 17:44
BMW 650GS μετά το 2001 με ψεκασμό.
Όχι το funduro F650...καμία σχέση...!. Άλλη κατηγορία μηχανή από πολλές απόψεις. Ελαφρύ, αξιόπιστο, οικονομικό, ζυγισμένο, καλό πλαίσιο και μοτέρ άσπαστο...
ΟΧΙ, δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά θα είμαι σύντομα. Το θεωρώ ολοκληρωμένη επιλογή και για πόλη και για διαδρομές με λίγες υποχωρήσεις. Για χωματάκια η έκδοση dakar θα σε βολέψει καλύτερα. Είναι όμως μονοκύλινδρο...

Σε δικύλινδρο θα πήγαινα σε TA 600 το Japan με το μονό δισκόφρενο...παλιό μεν...αλλά...

SHOOTER045
23/08/2013, 17:52
καποιες σελιδες πισω ακομα το παιχνιδι παιζοταν
ειπαμε και προτειναμε πολλα/αφρικα-τενερε-ντι αρ-μπε εμ βε κλπ
ο ανθρωπος<κλινει>στο DR 800 BIG μας αρεσει η οχι
ειτε γιατι εχουμε-ειχαμε απο τα αλλα που προτειναμε ειτε γιατι θα θελαμε,ειτε θελουμε να πουλησουμε ειτε ειτε ειτε
για να μην παει και αλλο μακρια η βαλιτσα,ας δουμε οσοι ξερουμε κουσουρια του μπιγκουλα,και πως μπορουμε να τα θεραπευσουμε,και τιποτα παραπανω

tkata
23/08/2013, 17:56
ειτε γιατι εχουμε-ειχαμε απο τα αλλα που προτειναμε ειτε γιατι θα θελαμε,ειτε θελουμε να πουλησουμε ειτε ειτε ειτε
για να μην παει και αλλο μακρια η βαλιτσα,ας δουμε οσοι ξερουμε κουσουρια του μπιγκουλα,και πως μπορουμε να τα θεραπευσουμε,και τιποτα παραπανω

Νταξ...! Μια γνώμη ακόμα είπαμε...τι με έπιασες από τα μούτρα τώρα...; Πουλάς κανά DR ;;;;; ;) (Αστείο ήταν...!)

argiris34
23/08/2013, 17:58
ας πω και γω την βλακεια μου
γιατι οχι ενας πηγασος με καρμπυρατερ, οι τιμες που ζητανε ειναι για γελια, ανορθωτης και διακοπτης λυνονται πανευκολα, το κομπλερ της μιζας ειναι το ιδιο με τα bmw αρα οτι προβλημα μπορει να ειχες ειναι κοινο
καλοστημενο μανιτζεβελο μες την πολη το 130 σε ταξιδι το εχει χαλαρα μονος δικαβαλα δεν το εχω τεσταρει καταναλωση περιπου 6-7lt/100km
κιαμα θες ελα να κανεις το δικο μου μια βολτα
προυποθεση να φερεις τον ντουκο να τον δω απο κοντα γιατι δεν τον εχω πετυχει πουθενα

SHOOTER045
23/08/2013, 18:12
Νταξ...! Μια γνώμη ακόμα είπαμε...τι με έπιασες από τα μούτρα τώρα...; Πουλάς κανά DR ;;;;; ;) (Αστείο ήταν...!)

τσου
ουτε αντ/κα suzuki πουλαω
ουτε το εβαλα ποτε στον προσωπικο καταλογο των,<θελω>μου........:bawl:

camen
23/08/2013, 18:30
Busa ε? Ρε λες? :a014:

:smokin:

AUFGEBRACHT
23/08/2013, 18:32
Βusa ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Kαθαρά χωμάτινο μηχανάκι, θα σε ξενερώσει απίστευτα στην άσφαλτο...

camen
23/08/2013, 18:36
Σας ακουσα για την Αφρικα,μη μου σπατε τα @ρχιδι@ με το Bigoula:p:p:p
Tον συμπαθησα ,θα τον κοιταξω κ αν μΕ κανει θα παμε για τα στεφανα....:D

AUFGEBRACHT
23/08/2013, 18:40
Σας ακουσα για την Αφρικα,μη μου σπατε τα @ρχιδι@ με το Bigoula:p:p:p
Tον συμπαθησα ,θα τον κοιταξω κ αν μΕ κανει θα παμε για τα στεφανα....:D

Μετά πρόσεχε μην άδεις σαν άλλος Μάκης Χριστοδουλόπουλος το άσμα "αυτά τα στέφανα που φτιάχτηκαν με άνθη κάθε λουλούδι έχει γίνει αγκάθι "... :lol:

SHOOTER045
23/08/2013, 18:45
Μετά πρόσεχε μην άδεις σαν άλλος Μάκης Χριστοδουλόπουλος το άσμα "αυτά τα στέφανα που φτιάχτηκαν με άνθη κάθε λουλούδι έχει γίνει αγκάθι "... :lol:

την εκφραση<εκλασα τον καφε>την ξερεις?????????????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

camen
23/08/2013, 18:57
Νταξει μωρε,ενα μηχανακι ειναι...Δε θα πεσουμε να πεθανουμε κιολας,την δουλεια μας θα την κανουμε πιστευω;)

skylaros
23/08/2013, 18:58
Χωρίς να έχω και πολλές γνώσεις επί του θέματος ας την πω και εγώ την μλκ μου... Θεωρώ πως ένα μηχανάκι για αυτά που ζητάς θα πρέπει να έχει, σχετικά χαμηλή τιμή απόκτησης, να έχει άνετη σέλα, να μην έχει κραδασμούς, να έχει μια σχετική κάλυψη από τον αέρα και να μη βγάζει όσο γίνεται ζημιές, για τα δικά μου δεδομένα θα μέτραγε και η οικονομία καυσίμου, αλλά είδα πως κάτι τέτοιο δε σε απασχολεί. Το Tenere που σου προτάθηκε μου το είχε δώσει ένας θείος πριν κάτι χρόνια για κάνα χιλιόμετρο και νόμιζα πως θα μου φύγουν τα σφραγίσματα, το DR σαν μονοκύλινδρο και μάλιστα στα 800 cc υποθέτω πως θα είναι το ίδιο και χειρότερο. Μηχανάκια 15++ χρόνων ή που θα τα βρεις λιωμένα ή που θα είναι αστεράκια από μερακλήδες και άριστα και προφανώς με τιμές που θα σε βάλουν σε σκέψεις για κάτι πιο καινούργιο (βλέπε Vstrom) δηλαδή θα δημιουργηθεί το εξής άφρικα συντηρημένη στην πένα με 2800 μοντέλο του 95-98 ή στρώμα στα 3200+ ? εμένα κάτι τέτοιο θα με μπέρδευε ιδικά αν συνυπολογίσει κανείς πως μάλλον από χώμα απλά θα περνάς από πάνω. Όπως σε βλέπω και αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα το trasnsalp το 650 και πιστεύω πως θα σε κάλυπτε (στο αισθητικό κομμάτι με κάνα προβολάκι και μερικά ψιψιψόνια πάνω σίγουρα θα γινόταν περισσότερο ελκυστικό). Για να σε προλάβω να σου πως πως εγώ στη δική μου συγκυρία θα έπαιρνα το 650 gs γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω η οικονομία είναι κάτι που πολύ με απασχολεί (όπως και το abs). Ότι και αν επιλέξεις εύχομαι τα καλύτερα και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται :)

υγ: φαντάσου πως δεν έχω καν σφραγίσματα :ppp για να μην αδικήσω μιας που δεν είμαι οδηγός μηχανής ίσως να ήμουν σφιγμένος και να επηρεάστηκα από αυτό.

devil's animal
23/08/2013, 19:05
Θωμα, αμα ειναι να πας στα 800cc, παρε κατι που ν'αξιζει να πληρωνεις τα τελη και τις ασφαλειες...
κατι τετοιο (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3990811/) δλδ...

και ασε τα μονοκυλινδρα και τα δικυλινδρα στην ακρη...
θα συντηρεις 800cc πραμα και θα ταξιδευεις με 140 σαν κομπρεσερ..:lol:
το μηχανακι θα γινει ο σκλαβος σου και θα σε ταξιδεψει οπου γουσταρεις δικαβαλος και με πραγματα και με αξιοπρεπεις ταχυτητες...

αν δεν θες ν'ανεβεις στα κυβικα τοσο πολυ, τραβα παρε ενα ΧΤ660 και αδειασε μας την γωνια...:a22:

daz
23/08/2013, 19:17
BMW 650GS μετά το 2001 με ψεκασμό.
Όχι το funduro F650...καμία σχέση...!. Άλλη κατηγορία μηχανή από πολλές απόψεις. Ελαφρύ, αξιόπιστο, οικονομικό, ζυγισμένο, καλό πλαίσιο και μοτέρ άσπαστο...
ΟΧΙ, δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά θα είμαι σύντομα. Το θεωρώ ολοκληρωμένη επιλογή και για πόλη και για διαδρομές με λίγες υποχωρήσεις. Για χωματάκια η έκδοση dakar θα σε βολέψει καλύτερα. Είναι όμως μονοκύλινδρο...

Σε δικύλινδρο θα πήγαινα σε TA 600 το Japan με το μονό δισκόφρενο...παλιό μεν...αλλά...

+1 :beer:

Μωρ' τι μας λες!
Ναι! Μη πει κανένας λογικός άνθρωπος την άποψή του εδώ μέσα, κατ' ευθείαν να τον βάλουμε στο λάθος δρόμο. :lol:

Μη τον παρεξηγάς. Είναι καλό παιδί αλλά όταν δει κάποιον να παίρνει μια κλίση κάτι παθαίνει! :lol:

camen
23/08/2013, 19:23
Θωμα, αμα ειναι να πας στα 800cc, παρε κατι που ν'αξιζει να πληρωνεις τα τελη και τις ασφαλειες...
κατι τετοιο (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3990811/) δλδ...

και ασε τα μονοκυλινδρα και τα δικυλινδρα στην ακρη...
θα συντηρεις 800cc πραμα και θα ταξιδευεις με 140 σαν κομπρεσερ..:lol:
το μηχανακι θα γινει ο σκλαβος σου και θα σε ταξιδεψει οπου γουσταρεις δικαβαλος και με πραγματα και με αξιοπρεπεις ταχυτητες...

αν δεν θες ν'ανεβεις στα κυβικα τοσο πολυ, τραβα παρε ενα ΧΤ660 και αδειασε μας την γωνια...:a22:

55 πλερωνει το DR... Eιναι 779...

daz
23/08/2013, 19:51
Ο λογος που θελω να παραμεινω οσο πιο χαμηλα γινεται στο χρηματικο ειναι ακριβως το οτι αυτα τα μηχανακια τα παντρευεσε!

Μπερδεύεσαι ολίγον. Παντρεύεσαι τα μηχανάκια που κοιτάς εσύ. Έχεις πάντα την επιλογή να πάρεις κάτι που δεν θα το παντρευτείς ακόμα και στα ίδια χρήματα.

Ή λίγο παραπάνω, με την προϋπόθεση ότι θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω όταν αποφασίσεις να το πουλήσεις.

ΧΤ για παράδειγμα. Στο ανέλυσα νωρίτερα γιατί ακόμα και αυτό μπορεί να σε καλύψει (άνετα) ενώ πάντα θα υπάρχουν τυπάκια που θα ψάχνουν για ΧΤ.
Και με λίγα παραπάνω παίρνεις το x να το απολαμβάνεις καθημερινά στην πόλη, (σε σχέση με αφρικα, big xtr κτλ) αλλά το πουλάς ακόμα πιο εύκολα ενώ παράλληλα διατηρείς τη δυνατότητα για χωμάτινα περάσματα.

Και έχεις κάτι που έχει καλύτερες αναρτήσεις απ' όλα όσα κοιτάς + το r. Χαμηλότερο βάρος απ' όλα τα υπόλοιπα που έχουν παίξει μπαλα ως τώρα + χαμηλότερο κέντρο βάρους κ.α. πολλά.

Γιατί πρέπει σώνει και καλά αυτό που θα πάρεις να είναι 20ετίας και βάλε?

toyar
23/08/2013, 19:59
suzuki freewind:cool:

daz
23/08/2013, 19:59
55 πλερωνει το DR... Eιναι 779...

Και σε λίγο δεν θα πλερώνει τίποτα γιατί θα είναι αντίκα.* :lol:

*All right reserved to Aufgebracht.

DrBig
23/08/2013, 20:40
Και σε λίγο δεν θα πλερώνει τίποτα γιατί θα είναι αντίκα. :lol:

Λες να γνεται αυτο και με χωρες? :lol:

AUFGEBRACHT
23/08/2013, 21:03
Και σε λίγο δεν θα πλερώνει τίποτα γιατί θα είναι αντίκα. :lol:

Μη μου κλέβετε ατάκες θα βάλω copyright :lol:

daz
23/08/2013, 21:09
Μη μου κλέβετε ατάκες θα βάλω copyright :lol:

Α με πρόλαβες? Κάτσε να το διορθώσω..

AUFGEBRACHT
23/08/2013, 21:22
Και σε λίγο δεν θα πλερώνει τίποτα γιατί θα είναι αντίκα.* :lol:

*All right reserved to Aufgebracht.

:bawl: Έγραψες σωστά και τ' όνομά μου, δεν αντέχω 2 συγκινήσεις σε τόσο λίγο διάστημα...

daz
23/08/2013, 21:24
:bawl: Έγραψες σωστά και τ' όνομά μου, δεν αντέχω 2 συγκινήσεις σε τόσο λίγο διάστημα...

Are you crazy? Copy paste έκανα!

AUFGEBRACHT
23/08/2013, 21:28
Are you crazy? Copy paste έκανα!

Apple σε κόβω να έχεις εσύ γιατί ο IE ακόμα και στο copy paste κάνει λάθος το όνομά μου...

daz
23/08/2013, 21:50
Apple σε κόβω να έχεις εσύ γιατί ο IE ακόμα και στο copy paste κάνει λάθος το όνομά μου...

Άσε ρε 'συ, στον ΙΕ κάθε φορά που πήγαινα να γράψω το όνομά σου μου έβγαζε αυτό.

298154

Sorry Camen, σου δίνουμε χρόνο να σκεφτείς γιατί το hardware conflict είναι χειρότερο απ' το software..

298155

virus
23/08/2013, 21:59
α ρε καμενακο 15 σελιδες για χαρη σου κι εχεις ψευτοκατασταλαξει σε DR :beer:

και στο τελος θα παρεις αφρικα επειδη ειναι το μονο που δεν παντρευεσαι :bawl:

SHOOTER045
23/08/2013, 22:41
Άσε ρε 'συ, στον ΙΕ κάθε φορά που πήγαινα να γράψω το όνομά σου μου έβγαζε αυτό.

298154

Sorry Camen, σου δίνουμε χρόνο να σκεφτείς γιατί το hardware conflict είναι χειρότερο απ' το software..

298155

την παλευετε καθολου οι δυο σας?:a31::a31:

gbtechelec
24/08/2013, 09:05
Ο daz έγραψε.
Σε ευχαριστούμε για τον κόπο που έκανες να γράψεις τα παραπάνω τόσο αναλυτικά.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω κάποια στιγμή ένα, να το φέρω σε κατάσταση βιτρίνας και να το βγάζω έξω μόνο καθε Κυριακή. Nα εγκαινιάσω δλδ μια νέα κατηγορία, την cafe on-off. :lol:
Η υστερική απόδοση ενός δίχρονου καθαρόαιμου της δεκαετίας του 90 και η πιστονιά του bigoula είναι κάτι που πρέπει να διατηρηθεί.

Το μηχανάκι αυτό το έχει κολλητός μου σε υπερ άριστη κατάσταση και το λατρεύει.
Αλλά και αυτό της φωτογραφίας φαίνεται πολύ καλά συντηρημένο. Δικό σου υποθέτω ε?[/QUOTE]

Οχι φίλε daz , η δικιά μου είναι στη φωτο παρακάτω .:owned:

Θέλω να ξανα...πώ ότι δεν είναι σωστό να κρίνουμε μηχανές που δεν έχουμε οδηγήσει . Το DR 800 S , όταν έχει ρυθμισμένο τον αντικραδασμικό του , δεν έχει πολλούς κραδασμούς .
Έχει όσους( ίσως και λιγότερους) και τα άλλα μονοκύλινδρα που έιχα .( ΧΤ 600 , XR 650 , XT350 Jap). Το αναφέρω γιατί γράφτηκε εδώ το εξής .( οδήγησα ένα tenere και είχε πολλούς κραδασμούς ,'αρα το 800άρι θα έχει περισσότερους). Κάθε μοτοσυκλέττα πρέπει να έχει τη συντήρηση που της αξίζει ,απο τεχνικό που γνωρίζει αλλιώς απο απλές εργασίες service δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα ( π.χ. ΚΤΜ Δούκας με κολλημένο μοτέρ επειδή δεν αλλάχτηκαν σωστά τα λάδια -χωρίς εξαέρωση-).

Τέλος θέλω να πω ότι η ομορφιά κάθε μηχανής είναι θέμα προσωπικό και ...υποκειμενικό .

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία .:beer:

298159

camen
24/08/2013, 09:18
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία .:beer:

Κουκλι ειναι κ το δικο σου,να το χαιρεσε:beer:

SHOOTER045
24/08/2013, 09:19
ωραιος ο μπιγκουλας :a18:
εχεις δικιο στα παραπανω και η naomi cambel εχει ιδιοτροπιες αλλα ειναι θεα............
οσο για τον daz μικρο παιδι ειναι
δωστου λιγο χρονο θα μαθει κια αυτος...........:tooth::tooth::tooth:

daz
24/08/2013, 09:49
Κουκλι ειναι κ το δικο σου,να το χαιρεσε:beer:

+1

οσο για τον daz μικρο παιδι ειναι
δωστου λιγο χρονο θα μαθει κια αυτος...........:tooth::tooth::tooth:

Θέλω να μου πεις που διαφώνησε μαζί μου. :rolleyes:

SHOOTER045
24/08/2013, 09:56
Αλλά και αυτό της φωτογραφίας φαίνεται πολύ καλά συντηρημένο. Δικό σου υποθέτω ε?[/QUOTE]

Οχι φίλε daz , η δικιά μου είναι στη φωτο παρακάτω .

σιγα την διαφωνια δεν θα βγαλουμε και πιστολια :a015::a015::a015:

SHOOTER045
24/08/2013, 09:57
+1

Θέλω να μου πεις που διαφώνησε μαζί μου. :rolleyes:
ενα αστειακι για καλημερα μαζι με τον κααφε.........:D:D:D

camen
24/08/2013, 10:03
Καντε σωστα τις παραθεσεις ρε να μην ψαχνουμε τι εγραψε ο καθενας!!!

Daz,καλοβλεπω το bmw τωρα ...:smokin:

akis_trevor
24/08/2013, 10:10

θωμα,σε τρωει ο κωλαρακος σου κι εσενα να γινει:σκεψεις για οικονομικο on off part 2,ετσι;:D

οσο δεν καβαλας μηχανακια να κανεις ενα τεστ ραιντ να τα δεις στην πραξη θα αλλαζεις συνεχεια αποψεις,πηγαινε δες κανενα απο πατρα,αν σ'αρεσει στην οδηγηση,αν σου κανει κλπ για να καταληξεις σε 1-2 μηχανακια και να ξερεις τι ψαχνεις!

daz
24/08/2013, 10:21

:a013: :a10:

Μόνο να το βρεις σε καλή κατάσταση.

ενα αστειακι για καλημερα μαζι με τον κααφε.........:D:D:D

:a36:

Καλημέρα. :)

camen
24/08/2013, 10:27
Μόνο να το βρεις σε καλή κατάσταση.

Μια πλακιτσα καναμε για την καλημερα:cool:

daz
24/08/2013, 10:29
Αλλά και αυτό της φωτογραφίας φαίνεται πολύ καλά συντηρημένο. Δικό σου υποθέτω ε?

Οχι φίλε daz , η δικιά μου είναι στη φωτο παρακάτω .

......:

Αχαχαχα... Τώρα το είδα αυτό.

Τι μλκ! :lol:

daz
24/08/2013, 10:31

:moutza:

Καλημέρα και σε σένα.

:lol:

AUFGEBRACHT
24/08/2013, 10:38
Αχαχαχα... Τώρα το είδα αυτό.

Τι μλκ! :lol:

Παρενέργεια από τους κραδασμούς του Μπίγκουλα...

AUFGEBRACHT
24/08/2013, 10:41
Φίλτατε camen σκέφτηκες το Africa, σκέφτηκες το DR800, επειδή κατάλαβα περίπου τι σε ενδιαφέρει με την πρώτη ευκαιρία ανέβα Αθήνα, οδός Πατησίων 44 είναι το μαγαζί που σε ενδιαφέρει...

SHOOTER045
24/08/2013, 10:54
Παρενέργεια από τους κραδασμούς του Μπίγκουλα...

και γω ελεγα γιατι κουνιεται το pc????????????:confused:
στην αρχη νομιζα σεισμος αλλα τελικα θα ηταν οι κραδασμοι του μπιγκουλα οπως ειπες..........:tooth::tooth::tooth:

endopandou
24/08/2013, 10:56
Φίλτατε camen σκέφτηκες το Africa, σκέφτηκες το DR800, επειδή κατάλαβα περίπου τι σε ενδιαφέρει με την πρώτη ευκαιρία ανέβα Αθήνα, οδός Πατησίων 44 είναι το μαγαζί που σε ενδιαφέρει...

εεε :moutza: τι μλκ είναι, τι μλκ είναι. :tooth:

:tooth: :owned:

daz
24/08/2013, 11:19

devil's animal
24/08/2013, 11:20

μην του τα λες μισα του παιδιου και χαθει...
camen, Πατησιων 44 και Τοσιτσα 1...
οντως θα βρεις αυτο που ψαχνεις...
:bawl::bawl:

camen
24/08/2013, 11:27
Δε σας πιανω η αληθεια ειναι:rolleyes:

daz
24/08/2013, 11:29
Δε σας πιανω η αληθεια ειναι:rolleyes:

http://www.namuseum.gr/contact-gr.html

camen
24/08/2013, 11:32

http://www.namuseum.gr/contact-gr.html

Eχω δει αξιοπιστια κ ποιοτητα κ απο τα καινουργια;)

daz
24/08/2013, 11:35
Eχω δει αξιοπιστια κ ποιοτητα κ απο τα καινουργια;)

Ποιος είπε ότι τα παλιά δεν είναι αξιόπιστα και ποιοτικά?

camen
24/08/2013, 11:36
Ποιος είπε ότι τα παλιά δεν είναι αξιόπιστα και ποιοτικά?

Εγω το λεω,δε σου φτανει?!:moutza:

daz
24/08/2013, 12:00
Εγω το λεω,δε σου φτανει?!:moutza:

:Conflict:

Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί μάλλον διάβασες αυτό που νόμιζες ότι θα γράψω και σου ξέφυγε ένα "δεν".

Αν εσύ λες πως δεν είναι αξιόπιστα γιατί κοιτάς μόνο όσα είναι 20ετίας και βάλε?

Χαθήκαμε ή μου φαίνεται?

camen
24/08/2013, 12:10
:Conflict:

Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί μάλλον διάβασες αυτό που νόμιζες ότι θα γράψω και σου ξέφυγε ένα "δεν".

Αν εσύ λες πως δεν είναι αξιόπιστα γιατί κοιτάς μόνο όσα είναι 20ετίας και βάλε?

Χαθήκαμε ή μου φαίνεται?

Θες αδεια επειγοντως φιλαρακι:cry:

daz
24/08/2013, 12:22
Θες αδεια επειγοντως φιλαρακι:cry:

Άδεια έχω!

Μλκ ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τα τελευταία ποστ.

Ο Aufgebracht σου συνέστησε μαγαζί στην Πατησίων 44 για να αγοράσεις αυτα που κοιτάς.

Δεν το έπιασες όμως, οπότε πόσταρα την ιστοσελίδα του εν' λόγο μαγαζιού.

Εσύ δεν ξέρω τι νόμισες αλλά κανείς δεν είπε ότι τα παλιά δεν είναι ποιοτικά και αξιόπιστα.
Αλλού είναι η διαφορά τους με ένα πιο καινούριο.

Αλλά δεν έχω σκοπό να αναλύσω τίποτα. Ότι έγραψα έγραψα. Από δω και πέρα μόνο δούλεμα.. :lol:

AUFGEBRACHT
24/08/2013, 12:27
Άδεια έχω!

Ε τότε να δούμε δίπλωμα, ασφάλεια και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας...

miscelano
24/08/2013, 12:36
εχω αφρικα τα τελευταια 10 χρονια....αλλαξα μια φορα ανορθωτη οταν την πηρα και μετα απο 4 χρονια οταν γυρισα ελλαδα (ημουν ιταλια)...το μηχανακη δεν μου εχει ζητησει τιποτε αλλο και εχω κανει πολλα χμ πανω του...τα τελευταια 3 χρονια λογω του οτι κανω σερφ παω διακοπες παντα με το τουτου το χρισιμοποιω μεσα στην πολη αντε και κανενα επαρχιακο μια στις τοσες....ειλικρινα το θεμα βαρους ειναι μεν θεμα αλλα μετα τα 50 χμ στη σελα το συνηθηζεις και δεν σου φαινεται (εμενα τουλαχιστον)...εχω αλλαξει σελα με του τονυ μπατζιο και εχω βαλει ψηλη ζελατινα και πραγματικα στο ταξιδι πας με 120-130 και αναβεις τσιγαρο (1.81 υψος)....εγω στα λεφτα που θελει να δωσεις φιλος δεν θα κοιτουσα τπτ αλλο....υπαρχουν πολλα αφρικα που ειναι υπερτουμπανιασμενα (οπως το δικο μου) που τα δινουν με 2κ και ισως και λιγοτερα αν μιλησεις στο τηλ...στο παρελθον ειχα αλλαξει πολλα μηχανακια αλλα με το που πηρα την αφρικανα κολησα...τωρα αυτα που λενε οι συνφορουμιτες περι αρχαιοτητων, δικιο εχουν αλλα περι ορεξεος που λενε...

DrBig
24/08/2013, 12:38
Μια χαρα μηχανη ειναι το Big και πολυ αξιοπιστο. Κραδασμους εχουν μονο οσα δεν εχουν σωστα ρυθμισμενους τους αντικραδασμικους αξονες, που αν θυμαμαι καλα εχει τρεις. Στο χωμα δεν παιζεται για τα κιλα του, πολυ ευκολη μηχανη να πας γρηγορα και αρκετα καλλιτερο απο τα αλλα μεγαλα ον-οφφ της εποχης. Ταξιδι ομως σα το αφρικα η το τρανσαλπ δεν κανει.

Μπιγκουλας ψηφιζει μπιγκουλα (η τρανσαλπ 650)

gbtechelec
24/08/2013, 13:05
Μια χαρα μηχανη ειναι το Big και πολυ αξιοπιστο. Κραδασμους εχουν μονο οσα δεν εχουν σωστα ρυθμισμενους τους αντικραδασμικους αξονες, που αν θυμαμαι καλα εχει τρεις. Στο χωμα δεν παιζεται για τα κιλα του, πολυ ευκολη μηχανη να πας γρηγορα και αρκετα καλλιτερο απο τα αλλα μεγαλα ον-οφφ της εποχης. Ταξιδι ομως σα το αφρικα η το τρανσαλπ δεν κανει.

Συμφωνώ . :beer:

Vstrommer71
24/08/2013, 14:00
Βασικα εχετε κατσει κι εχετε κανει δεν ξερω γω ποσες σελιδες,και τελικα αυτο που θελει ο Θωμας ειναι ενα Vstrom 2004-2005 με λιγα χρηματα τελειωνει η υποθεση.Θα κανει τα ταξιδακια του ανετα δικαβαλος,θα παει με προσοχη και τις διαβασεις του απο χωμα και θα εχει ολο το πακετο.Γκαζι,δυνατοτητα φορτωματος,ανεση,μικρη καταναλωση κι ενα πολυ αξιοπιστο μηχανακι,και πιο καινουργιο απο τα αλλα που συζητατε
Τωρα για τον αλλο φιλο που του ξινιζε το Vstrom,OK,γουστα ειναι αυτα.Εμενα το Vstromακι με πηγε παντου(εστω κι αν το εκανα μπανιο σε κανα ποταμι που και που!) και δεν χρειαζεται πολυ πολυ συζητηση.Vstrom και τελος:beer:

daz
24/08/2013, 14:04

Συμφωνώ αλλά την ψήφο μου την έριξα αλλού λόγο παλαιότητας και δύσκολης μεταπώλησης. :lol:

......Vstrom .....

+1

Nice avatar. :beer: :wave2:

SHOOTER045
24/08/2013, 14:13

:a014::a014::a014:

nikvolos
24/08/2013, 18:55
V-STROM με δυο χιλιάρικα απλά δεν υπάρχει...

camen
24/08/2013, 19:03
V-STROM με δυο χιλιάρικα απλά δεν υπάρχει...

;););)

camen
25/08/2013, 08:58
Eιναι ωραιο μηχανακι τελικα...:cool:

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 09:03

Και ταιριάζει και με τις αντλίες... :lol:

Υ.Γ. Οι προβολείς πάνω από τα φλας είναι αντιαεροπορικοί;

DrBig
25/08/2013, 09:11

Γιατι αυτο δεν ειναι? (εκτος ισως απο τα συγκεκριμενα χρωματα)

298194

camen
25/08/2013, 09:21
Γιατι αυτο δεν ειναι? (εκτος ισως απο τα συγκεκριμενα χρωματα)

Tσου:smokin:

DrBig
25/08/2013, 09:30
Tσου:smokin:

δεν εχεις γουστο :moutza:

:p

camen
25/08/2013, 09:33
δεν εχεις γουστο :moutza:

:p

Τσαμπα το ψευδωνυμο σου ρε :redcard:

DrBig
25/08/2013, 09:37
Τσαμπα το ψευδωνυμο σου ρε :redcard:

Εμ, δυο εχω απο δαυτα αλλα εσυ το χαβα σου, δεν ακους!
(μπορει και να γερναω εδω που τα λεμε και τα θελω πιο γλυκα τα μοτοσακα)

camen
25/08/2013, 09:40
Εμ, δυο εχω απο δαυτα αλλα εσυ το χαβα σου, δεν ακους!
(μπορει και να γερναω εδω που τα λεμε και τα θελω πιο γλυκα τα μοτοσακα)

Ο εχων 2 να δινει το ενα,ειπε καποτε ενα τυπακι με μουσια κ μακρυα μαλλια:smokin:

DrBig
25/08/2013, 09:52
Ο εχων 2 να δινει το ενα,ειπε καποτε ενα τυπακι με μουσια κ μακρυα μαλλια:smokin:

τους σταυρωνουνε κατι τετοιους :evil:

vaska
25/08/2013, 10:00
Είμαι ακόμα πολύ αδύναμος αλλά μου αρέσει η αντιπαράθεση και θα προσπαθήσω να γράψω αργότερα και την δική μου άποψη την οποία τελικά είμαι σίγουρος θ' ακολουθήσει ο Θωμάκος.

Υ.Γ. Άκου ένα χιλιάρικο DR 650. Να έρθω ρε φίλε να με δώκεις 3 με 3 χιλιάρικα????

daz
25/08/2013, 10:05
τους σταυρωνουνε κατι τετοιους :evil:

Έφυγεεεεε... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=83858&page=36&p=2364899&viewfull=1#post2364899) :lol:

camen
25/08/2013, 10:10
Υ.Γ. Άκου ένα χιλιάρικο DR 650. Να έρθω ρε φίλε να με δώκεις 3 με 3 χιλιάρικα????

DR 800

SHOOTER045
25/08/2013, 10:21
παρε αυτο που θες
σαν την λαμψη καταντησαμε

ΤΕΛΟΣ

KRS
25/08/2013, 11:07
Ένα Τενερέ 660 δεν πρότεινε κανείς..
Το DR(που μου αρέσει και με) αν είναι 779 δεν πληρώνει 55,πας στα 120.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4006079/

camen
25/08/2013, 11:12
Ένα Τενερέ 660 δεν πρότεινε κανείς..
Το DR(που μου αρέσει και με) αν είναι 779 δεν πληρώνει 55,πας στα 120.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4006079/

H κατηγορια των 55 ειναι από 301 κ.ε. μέχρι 785 κ.ε.
Απο οσο με εμαθαν 779<785:D

Προτειναν 660 αλλα εγω κανω πως δε το βλεπω,δε μ αρεσει κ πολυ και ειπαμε το εμφανισιακο(για εμενα τουλαχιστον) παιζει ρολο!

SHOOTER045
25/08/2013, 11:14
o σουπιας λιιιγο ποιο πισω
για κοιτα καλυτερα.......αφου καθαρισεις το <μελανι>του.........:D

KRS
25/08/2013, 11:21
Τώρα που το ξαναβλέπω,έχεις δίκιο:beer:
Πάντως ο Αφρικάνος που λοιδωρήθηκε παραπάνω,σε ποιότητα κατασκευής το "στρώμα" είναι μπροστά του κινέζικο...
20χρόνια μετά τα πλαστικά του γυαλίζουν σαν χτές,και ναι το κλασικό πρόβλημά του είναι ανορθωτής και τρόμπα βενζίνης.150κ χλμ από καινούριο,οικογενειακός φίλος από 3 φορές το καθένα...140 ταξιδεύει άνετα, η σέλα του όντως είναι λίγο μικρή για μεγάλο ον-οφ.

camen
25/08/2013, 11:27
Πάντως ο Αφρικάνος που λοιδωρήθηκε παραπάνω,σε ποιότητα κατασκευής το "στρώμα" είναι μπροστά του κινέζικο...
20χρόνια μετά τα πλαστικά του γυαλίζουν σαν χτές

Εδω πηγαινε αυτο που ειπα περι ποιοτητας κ αξιοπιστιας.
Καινουργια μηχανακια κ ειναι λες κ τους εριξες βιτριολι.Τριζουν ολα τα πλαστικα,τα μεταλλα θαμπωνουν για πλακα κλπ κλπ...
Και οταν σ αφησουν απλα βλεπεις ενα λαμπακι αναμμενο που σημαινει καποιο σφαλμα! Και τρεχα γυρευε...
Οκ,μπορει να εχουν καλυτερη αναρτηση και περισσοτερο γκαζι αλλα θα κανω την παραχωρηση...;)

daz
25/08/2013, 11:44
Τώρα που το ξαναβλέπω,έχεις δίκιο:beer:
20χρόνια μετά τα πλαστικά του γυαλίζουν σαν χτές,και ναι το κλασικό πρόβλημά του είναι ανορθωτής και τρόμπα βενζίνης.150κ χλμ από καινούριο,οικογενειακός φίλος από 3 φορές το καθένα...140 ταξιδεύει άνετα, η σέλα του όντως είναι λίγο μικρή για μεγάλο ον-οφ.

Το εξαντλήσαμε το θέμα με την άφρικα. Δεν είπε κανείς πως δεν είναι ποιοτικό το μηχανάκι, ούτε ότι δεν ταξιδεύει με μια σχετική άνεση (και υψηλή κατανάλωση). Ούτε φυσικά το σταυρώσαμε για τα στάνταρ και εύκολα αντιμετωπίσιμα, προβλήματα που βγάζει.
Συνεπώς συμφωνώ σε όλα όσα λες. :lol:

Εδω πηγαινε αυτο που ειπα περι ποιοτητας κ αξιοπιστιας.
Καινουργια μηχανακια κ ειναι λες κ τους εριξες βιτριολι.Τριζουν ολα τα πλαστικα,τα μεταλλα θαμπωνουν για πλακα κλπ κλπ...
Και οταν σ αφησουν απλα βλεπεις ενα λαμπακι αναμμενο που σημαινει καποιο σφαλμα! Και τρεχα γυρευε...
Οκ,μπορει να εχουν καλυτερη αναρτηση και περισσοτερο γκαζι αλλα θα κανω την παραχωρηση...;)

Αυτό που είπες περί ποιότητας είναι σωστό υπό προϋποθέσεις. Αυτό που είπες περι αξιοπιστίας δεν είναι σωστό.

Αν η διαφορά τους ήταν μόνο οι αναρτήσεις και το γκάζι, εγώ αλλάζοντας μόνο ένα σώβρακο θα μπορούσα να δουλέψω στη ΝΑΣΑ. :lol:

camen
25/08/2013, 11:52
Το εξαντλήσαμε το θέμα με την άφρικα. Δεν είπε κανείς πως δεν είναι ποιοτικό το μηχανάκι, ούτε ότι δεν ταξιδεύει με μια σχετική άνεση (και υψηλή κατανάλωση). Ούτε φυσικά το σταυρώσαμε για τα στάνταρ και εύκολα αντιμετωπίσιμα, προβλήματα που βγάζει.
Συνεπώς συμφωνώ σε όλα όσα λες. :lol:

Αυτό που είπες περί ποιότητας είναι σωστό υπό προϋποθέσεις. Αυτό που είπες περι αξιοπιστίας δεν είναι σωστό.

Αν η διαφορά τους ήταν μόνο οι αναρτήσεις και το γκάζι, εγώ αλλάζοντας μόνο ένα σώβρακο θα μπορούσα να δουλέψω στη ΝΑΣΑ. :lol:

Θα στο πω απλα...

Κυκλοφορουν αναμεσα μας μετα απο μια 20ετια,γραφουν απειρα χιλιομετρα στα χερια ταξιωδωτων και με ενα πλυσιμο ειναι σαν καινουργια...

Κανενα σημερινο μηχανακι δε μπορει να το κανει αυτο...Ελα αφου το ξερεις,μη μου σπας τα αρχιδια πρωινιατικα:mad:

KRS
25/08/2013, 11:54
Αυτό που είπες περι αξιοπιστίας δεν είναι σωστό.

Nα περιμένουμε λίγο μερικά μοντέλα να παλιώσουν λίγο...γιατί τα sv στο εξωτερικό δεν έχουν καλό όνομα.

daz
25/08/2013, 14:00
Κυκλοφορουν αναμεσα μας μετα απο μια 20ετια,γραφουν απειρα χιλιομετρα στα χερια ταξιωδωτων και με ενα πλυσιμο ειναι σαν καινουργια...

Αυτό σημαίνει ότι είναι ποιοτικά.

Αλλά εγώ πόσο πιο απλά να στο πω?

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ KAI ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ!

Αυτό που σου είπα είναι ότι το παρακάτω..

ισχύει υπό προϋποθέσεις διότι υπάρχουν και καινούρια μηχανάκια που θα κάνουν το ιδιο μετά από 20 χρόνια. Δεν είναι όλα τα καινούρια για τα μπάζα.

Μλκ πίνεις? :lol:

Κανενα σημερινο μηχανακι δε μπορει να το κανει αυτο...Ελα αφου το ξερεις,μη μου σπας τα αρχιδια πρωινιατικα:mad:

Μπορεί αλλά δεν είναι φθηνό. Σα θες σου κάνω και λίστα. (όχι πολύ μεγάλη είναι η αλήθεια)

Και μη μου φωνάζεις εμένα! :mad:

:moutza:

camen
25/08/2013, 14:05
Και μη μου φωνάζεις εμένα! :mad:

Νταξει,σ αγαπαω εγω,μην κανεις ετσι:a9:

daz
25/08/2013, 14:05
Όσον αφορά αυτό..

Αυτό που είπες περι αξιοπιστίας δεν είναι σωστό.

Το είπα επειδή υπάρχουν και καινούρια που είναι εξίσου αξιόπιστα με τα παλιά και όχι επειδή τα παλιά δεν είναι.

Αλλά όπως βγάζουν βλάβες τα καινούρια ετσι έβγαζαν και τα παλιά. Η μόνη διαφορά τους είναι οτι στα καινούρια ανάβει λαμπάκι ενώ στα παλιά όχι. :lol:

daz
25/08/2013, 14:07
Νταξει,σ αγαπαω εγω,μην κανεις ετσι:a9:

:yuck: :lol:

camen
25/08/2013, 14:14
Μπορεί αλλά δεν είναι φθηνό. Σα θες σου κάνω και λίστα. (όχι πολύ μεγάλη είναι η αλήθεια)

Απο περιεργεια κ μονο θα ηθελα να τα ακουσω ...

Αλλά όπως βγάζουν βλάβες τα καινούρια ετσι έβγαζαν και τα παλιά. Η μόνη διαφορά τους είναι οτι στα καινούρια ανάβει λαμπάκι ενώ στα παλιά όχι. :lol:

Αναβει λαμπακι κ το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το κοιτας.
Τουλαχιστον τα παλια σε γυριζαν παντα σπιτι;)

daz
25/08/2013, 14:48
Απο περιεργεια κ μονο θα ηθελα να τα ακουσω ...

Οι καιροί που η ποιότητα είχε τον πρώτο λόγο έχουν περάσει γι' αυτό βλέπουμε όλο και λιγότερα ποιοτικά μηχανάκια.
Πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις όμως.

Σήμερα μπορείς να βρεις αρκετά, ευρωπαϊκά κυρίως, που έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, συναρμολόγησης, βαφής κτλ.
O βασιλιάς όμως μάλλον είναι αυτό. Ακριβό μεν αλλά ότι πιο ποιοτικό μπορεις να βρεις σε δίτροχο σήμερα. Κάπου διάβαζα για την ποιότητα της βαφής του. Δεν έχει κανένα λόγο να ζηλεύει την βαφή μιας φεραρι ας πούμε.

298202

Αναβει λαμπακι κ το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το κοιτας.
Τουλαχιστον τα παλια σε γυριζαν παντα σπιτι;)

Έλα μωρέ τα παλιά ήθελαν ένα κατσαβίδι τα καινούρια θέλουν Usb! Και τι έγινε? Τώρα και κατσαβίδι να χρειαστεί για να γυρίσει σπίτι κάποιος, το πιθανότερο είναι να πάρει οδική. :lol:

camen
25/08/2013, 15:00
τα καινούρια θέλουν Usb!

Aυτο που εβαλες ρε μλκ,θελει ολο το τμημα των Μηχανικων Η/Υ ετσι κ αναψει λαμπακι αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...

camen
25/08/2013, 15:00
Τώρα και κατσαβίδι να χρειαστεί

Απο πενσες ξερω εγω,μια περιοδο γυριζα με μια στην κωλοτσεπη...Ρωτα κ τον vaska να σου πει:smokin:

SHOOTER045
25/08/2013, 15:02
κατι μου θυμιζει............

daz
25/08/2013, 15:03
Aυτο που εβαλες ρε μλκ,θελει ολο το τμημα των Μηχανικων Η/Υ ετσι κ αναψει λαμπακι αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...

Απο πενσες ξερω εγω,μια περιοδο γυριζα με μια στην κωλοτσεπη...Ρωτα κ τον vaska να σου πει:smokin:

To ξέρω! :lol:

camen
25/08/2013, 15:07
Θελω να μου πεις ομως ποια απο τα σημερινα μηχανακια θεωρεις οτι θα κυκλοφορει μετα απο μια 20ετια!!!

Γτ αυτο που εβαλες δεν κυκλοφορει ουτε κ σημερα στους δρομους:p

daz
25/08/2013, 15:20
Θελω να μου πεις ομως ποια απο τα σημερινα μηχανακια θεωρεις οτι θα κυκλοφορει μετα απο μια 20ετια!!!

Γτ αυτο που εβαλες δεν κυκλοφορει ουτε κ σημερα στους δρομους:p

Μη με βάζεις να σκέφτομαι δεν μπορώ. :lol:

298204

Nostradamus
25/08/2013, 16:39
Θωμά δεν επισπεύδεις λίγο την αγορά που θα κάνεις ρε φίλε γιατί ο "σουπίας" έπιασε τα guzzi και μας βλέπω να περνάμε τις 100 σελίδες??? :lol:

SHOOTER045
25/08/2013, 16:41
αμα δεν πιασουμε MORINI ΜΟΝΤΕSA KAI NORTON δεν κανουμε τπτ..............

devil's animal
25/08/2013, 16:45
ακομα συζητατε για ποια αρχαιολογια θα παρει ο Θωμας??
:plaf:

toyar
25/08/2013, 16:49
πανεμορφο.............
αλλα για να υπαρχει ακομα μετα απο 20 χρονια θα πρεπει να κυκλοφορησει σε 18:smokin:

AUFGEBRACHT
25/08/2013, 16:51
αμα δεν πιασουμε MORINI ΜΟΝΤΕSA KAI NORTON δεν κανουμε τπτ..............

Εεεεπ... ένα είναι το on/off και αποδεδειγμένα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_ccVu992CYE