View Full Version : CBR F4 vs ALL η επιστροφή!!!
Στα σοβαρά το τι κάνει στο μάξιμουμ το είδα απ' τον Μπούστα στα μέγαρα τότενες. Σε ευθεία το τι έκαναν τα ΤΤ εκεί πίσω που έμεναν ναι όντως δεν το ξέρω.
Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να ψάξω τον τύπο της εποχής. Όταν ξεβαρεθώ... Ως τότε περιμένουμε βιντεάκι και απο εσένα να αποδείξεις πως το ΤΤ είναι ο καινούριος βασιλιάς των ss της εποχής του. :beer:
εγω δεν εχω να αποδειξω κατι! μια απλη αναφορα εκανα! ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το μεγεθος του πουλιου μου ωστε να μπαινω σε διαδικασια να προσπαθω να αποδειξω με το ετσι θελω οτι το μηχανακι μου ειναι το καλυτερο οχι μονο στην κατηγορια του, αλλα και σε αλλες...
και αντε ας το παρει το ποταμι, οσο ειχα το ΤΤ δεν εβαλα ποτε κοντρα με αλλο μηχανακι και φυσικα ουτε εχω ιδεα τι μπορει να κανει καθως δεν το πηγα ποτε πανω απο 160 χλμ/ωρα ταχυτητα! εμενα αυτο που ηθελα να κανει μου το εκανε, και δεν ενιωθα καμια απολυτως αναγκη να αποδειξω σε οποιονδηποτε οτι την εχω μεγαλυτερη (την π@@@α, την τελικη, την ιπποδυναμη κτλ...) και ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο μερικοι εχουν ακριβως αυτη την αναγκη! τι ειναι αυτο που τους κανει να νιωθουν κατωτερα οντα ωστε να θελουν να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι καπου?
και για να το κλεισω εδω, απο τοτε που το ΤΤ πηρε ποδι λογο αφραγκιας, και μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο να παρω ενα καλο φθηνο all arround 600αρι, (δε χρειαζομαι κατι παραπανω), ταξιδευω και βολταρω με ενα ταπεινο ybr 250! και ξερεις κατι? πολυ το φχαριστιεμαι! οποτε ολα οσα ακουω να λενε μερικοι για επιδοσεις και για δευτερα στα μεγαρα, και οτι το δικο τους μηχανακι ειναι το καλυτερο και παιρνει σε κοντρα ακομα και το γιαμαχα του ροσι, εγω τα ακουω βερεσε και γελαω!! :beer: :wave2:
endopandou
21/09/2013, 22:02
:tooth: Α έτσι εξηγούνται όλα. Είπα και γω, ΤΤ να ρίξει σε f4... :tooth::tooth::tooth:
Ψιτ ντάρλινγκ 7 χρόνια είχα F4... Ποιο ΤΤ λέμε;
Δες λίγο καλύτερα το ποστάκι που παρέθεσες και δεν θα χρειαστεί να σου πω ποιο ΤΤ. ;)
endopandou
21/09/2013, 23:20
Δες λίγο καλύτερα το ποστάκι που παρέθεσες και δεν θα χρειαστεί να σου πω ποιο ΤΤ. ;)
Βρε συ συμφωνούμε. :p
ArgirisVale
22/09/2013, 07:36
εγω δεν εχω να αποδειξω κατι! μια απλη αναφορα εκανα! ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το μεγεθος του πουλιου μου ωστε να μπαινω σε διαδικασια να προσπαθω να αποδειξω με το ετσι θελω οτι το μηχανακι μου ειναι το καλυτερο οχι μονο στην κατηγορια του, αλλα και σε αλλες...
και αντε ας το παρει το ποταμι, οσο ειχα το ΤΤ δεν εβαλα ποτε κοντρα με αλλο μηχανακι και φυσικα ουτε εχω ιδεα τι μπορει να κανει καθως δεν το πηγα ποτε πανω απο 160 χλμ/ωρα ταχυτητα! εμενα αυτο που ηθελα να κανει μου το εκανε, και δεν ενιωθα καμια απολυτως αναγκη να αποδειξω σε οποιονδηποτε οτι την εχω μεγαλυτερη (την π@@@α, την τελικη, την ιπποδυναμη κτλ...) και ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο μερικοι εχουν ακριβως αυτη την αναγκη! τι ειναι αυτο που τους κανει να νιωθουν κατωτερα οντα ωστε να θελουν να αποδειξουν οτι ειναι καλυτεροι καπου?
και για να το κλεισω εδω, απο τοτε που το ΤΤ πηρε ποδι λογο αφραγκιας, και μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο να παρω ενα καλο φθηνο all arround 600αρι, (δε χρειαζομαι κατι παραπανω), ταξιδευω και βολταρω με ενα ταπεινο ybr 250! και ξερεις κατι? πολυ το φχαριστιεμαι! οποτε ολα οσα ακουω να λενε μερικοι για επιδοσεις και για δευτερα στα μεγαρα, και οτι το δικο τους μηχανακι ειναι το καλυτερο και παιρνει σε κοντρα ακομα και το γιαμαχα του ροσι, εγω τα ακουω βερεσε και γελαω!! :beer: :wave2:
Καλημερα ρε παληκαρια!!! λοιπον!!! πρωτα απο ολα σε εσενα προσωπικα δεν εχω να αποδειξω τιποτα οπως και σε κανενα αλλον... αλλα αν σου πω οτι λες μπαρουφες και οτι το ybr δεν ταξιδευει και δεν κανει και δεν ευχαριστιεσαι το ταξιδι και τις βολτες σου τοτε θα αντιδρασεις δεν μπορει ετσι;;; εκτος αν εισαι ................. το οτι ο καθενας την κα@λα της μηχανης την αντιλαμβανεται διαφορετικα σου λεει κατι;;;εγω προσωπικα γουσταρω να βαραω κοφτες ο αλλος αλλιως και ο καθενας με τον δικο του τροπο...δεν ειπα ποτε και το ξανα λεω οτι το φ4 ειναι το απολυτο εργαλειο και καλυτερο σε ολα!!!αν ηθελα κατι τετοιο θα εκανα το σκ@το μου παξημαδι θα μαζευα λεφτα για να παρω κατι τετοιο...
και προσωπικα δεν εχω ανοιξει με ττ...αν βρεθει κανενα στον δρομο μου μπορει και να δοκιμασω αλλα και να με παρει στα @@ μου... οπως και αν βρεθει καποιο απο τα μηχανακια που εχω αναφερει και με περασει παλι στα @@ μου γιατι δεν με ενδιαφερει με αυτην την εννοια ουτε θα κατσω να σκασω εγω ξερω οτι καποια απο αυτα τα εχω...και αν με περασει παλι θα το γραψω...και αν τυχει να συναντηθουμε οι δυο μας και παμε μια βολτα σε στριφτερη διαδρομη εγω με το φ4 και εσυ με το ybr250 θα απολαυσω την διαδρομη με τον δικο μου τροπο και εσυ με τον δικο σου και οταν γυρισουμε θα μου στειλεις και τις φωτο για να δω και εγω αυτα που εβλεπες εσυ ενω εγω τα εχανα στριβωντας ετσι απλα και ομορφα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
http://youtu.be/lX_X7KL2dG0
Ούτε εγώ το πιστεύω πως περνούσες τα φ4. Αν είχες CB1000 ή 1300 θα σε πίστευα, αλλά όχι με το ΤΤ.
:lol:
Καλημερα ρε παληκαρια!!! λοιπον!!! πρωτα απο ολα σε εσενα προσωπικα δεν εχω να αποδειξω τιποτα οπως και σε κανενα αλλον... αλλα αν σου πω οτι λες μπαρουφες και οτι το ybr δεν ταξιδευει και δεν κανει και δεν ευχαριστιεσαι το ταξιδι και τις βολτες σου τοτε θα αντιδρασεις δεν μπορει ετσι;;; εκτος αν εισαι ................. το οτι ο καθενας την κα@λα της μηχανης την αντιλαμβανεται διαφορετικα σου λεει κατι;;;εγω προσωπικα γουσταρω να βαραω κοφτες ο αλλος αλλιως και ο καθενας με τον δικο του τροπο...δεν ειπα ποτε και το ξανα λεω οτι το φ4 ειναι το απολυτο εργαλειο και καλυτερο σε ολα!!!αν ηθελα κατι τετοιο θα εκανα το σκ@το μου παξημαδι θα μαζευα λεφτα για να παρω κατι τετοιο...
και προσωπικα δεν εχω ανοιξει με ττ...αν βρεθει κανενα στον δρομο μου μπορει και να δοκιμασω αλλα και να με παρει στα @@ μου... οπως και αν βρεθει καποιο απο τα μηχανακια που εχω αναφερει και με περασει παλι στα @@ μου γιατι δεν με ενδιαφερει με αυτην την εννοια ουτε θα κατσω να σκασω εγω ξερω οτι καποια απο αυτα τα εχω...και αν με περασει παλι θα το γραψω...και αν τυχει να συναντηθουμε οι δυο μας και παμε μια βολτα σε στριφτερη διαδρομη εγω με το φ4 και εσυ με το ybr250 θα απολαυσω την διαδρομη με τον δικο μου τροπο και εσυ με τον δικο σου και οταν γυρισουμε θα μου στειλεις και τις φωτο για να δω και εγω αυτα που εβλεπες εσυ ενω εγω τα εχανα στριβωντας ετσι απλα και ομορφα!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
http://youtu.be/lX_X7KL2dG0 εκτος αν ειμαι........ τι?? αυτο που μου λες εχει συμβει πολλακις! κανεις δε πιστευει οτι εχω γυρισει τη μιση ελλαδα με το 250! αλλα δεν μπαινω στη διαδικασια να προσπαθω να τους το αποδειξω! εμενα μια χαρα με ευχαριστει αυτο που κανω και δε νιωθω την αναγκη να αποδειξω κατι στον οποιοδηποτε και συνεπως δε καταλαβαινω γιατι καποιοι εχουν την αναγκη να το κανουν αυτο ηθελα να πω στο πιο πανω σχολιο!
κατα τα αλλα, ετσι οπως το εθεσες τωρα, συμφωνω μαζι σου! εκτος απο ενα σημειο! μπορει το δικο σου f4 να μην ειναι το απολυτο εργαλειο, αλλα καποιο αλλο f4 ειναι σιγουρα! μονο που ειναι ιταλικο!!! χαχαχα :p:p
ArgirisVale
22/09/2013, 10:30
εκτος αν ειμαι........ τι?? αυτο που μου λες εχει συμβει πολλακις! κανεις δε πιστευει οτι εχω γυρισει τη μιση ελλαδα με το 250! αλλα δεν μπαινω στη διαδικασια να προσπαθω να τους το αποδειξω! εμενα μια χαρα με ευχαριστει αυτο που κανω και δε νιωθω την αναγκη να αποδειξω κατι στον οποιοδηποτε και συνεπως δε καταλαβαινω γιατι καποιοι εχουν την αναγκη να το κανουν αυτο ηθελα να πω στο πιο πανω σχολιο!
κατα τα αλλα, ετσι οπως το εθεσες τωρα, συμφωνω μαζι σου! εκτος απο ενα σημειο! μπορει το δικο σου f4 να μην ειναι το απολυτο εργαλειο, αλλα καποιο αλλο f4 ειναι σιγουρα! μονο που ειναι ιταλικο!!! χαχαχα :p:p
αν εισαι οτι να ναι βρε παιδι μου...δεν εννοουσα κατι συγκεκριμενο!!! μαγκια σου που το εχεις κανει!!! εγω δεν αμφιβαλω...αλλα αν ερχοταν η κουβεντα σε μια παρεα και σου λεγανε παπαρολογιες οτι δεν γινεται αυτο που κανεις εσυ δεν θα σε εβγαζε εξω απο τα ρουχα;;; εγω ετσι ειμαι ομως...οταν κανουμε μια κουβεντα για τελικες φ4 και αναφερεις δυο πραγματα και αρχιζουν οι λαλακιες και σου λενε διαφορα και ειρωνικα εεε!!! δεν μπορει ρε φιλε θα τα παρεις προσωπικα και στο κρανιο!!! οσο για το ιταλικο οπως και πολλα ιταλικα ειναι ωραια αλλα δαγκωνουν και βιαζουν την τσεπη ασυστολα!!! χαχαχαχαχ!!! :) :D :bawl: :p :a33: :beer:
devil's animal
22/09/2013, 10:50
http://youtu.be/lX_X7KL2dG0
πας πολυ καλα...
ευγε!
:beer::beer::beer:
ArgirisVale
22/09/2013, 10:55
πας πολυ καλα...
ευγε!
:beer::beer::beer:
ευχαριστω ρε animal!!!
petros1972
23/09/2013, 05:00
[QUOTE=petros1972;2375512] δεν το κανουνε τα νουμερα το μηχανακι ρε φιλε... τα χερια το κανουν...
αυτο ισχυει .αλλα αλλο να οδηγεις cbr και αλλο παπι.μετραει και η μηχανη πως να το κανουμε.
ArgirisVale
23/09/2013, 08:20
[QUOTE=motomike;2375518]
αυτο ισχυει .αλλα αλλο να οδηγεις cbr και αλλο παπι.μετραει και η μηχανη πως να το κανουμε.
Πέσ'τα βρε Πέτρο!!!
Εγώ μια φορά με μια "angela" τσάγιωσα κάτι 600αρια! :smokin:
ArgirisVale
23/09/2013, 16:19
Εγώ μια φορά με μια "angela" τσάγιωσα κάτι 600αρια! :smokin:
ποια ειναι αυτη παλι;;; κανενα πιτμπουλ;;; χαχαχαχα!!! :bawl: :bawl: :bawl:
ποια ειναι αυτη παλι;;; κανενα πιτμπουλ;;; χαχαχαχα!!! :bawl: :bawl: :bawl:
ωπα ρε φιλε! γιατι του νταζ πιτμπουλ και το δικο μου κανις, να 'ουμε??? :lol::lol::p
οπως καταλαβαινεις, πρεπει να δωσεις και εσυ ενα ονομα στην καλη σου!
petros1972
23/09/2013, 20:52
εγω μια φορα προσπαθουσα να πιασω ενα gsxr1000και ενω εκεινο πηγαινε ανετα εγω ζοριζομου να το πλησιασω.το ωραιο της υποθεσης στα φαναρια διαπιστωσα οτι ο οδηγος ηταν γυναικα
AUFGEBRACHT
23/09/2013, 21:19
εγω μια φορα προσπαθουσα να πιασω ενα gsxr1000και ενω εκεινο πηγαινε ανετα εγω ζοριζομου να το πλησιασω.το ωραιο της υποθεσης στα φαναρια διαπιστωσα οτι ο οδηγος ηταν γυναικα
To GSXR1000 δίνει φτεράαάάά...
το χειροτερο σεναριο θα ηταν να ειναι το μηχανακι μικροτερο απ'το δικο σου, να μη μπορεις να το φτασεις, και να διαπιστωσεις στο τελος οτι ο οδηγος ειναι γυναικα...
AUFGEBRACHT
23/09/2013, 21:35
το χειροτερο σεναριο θα ηταν να ειναι το μηχανακι μικροτερο απ'το δικο σου, να μη μπορεις να το φτασεις, και να διαπιστωσεις στο τελος οτι ο οδηγος ειναι γυναικα...
... και να ΄ναι και φυσική ξανθιά.
ArgirisVale
24/09/2013, 00:36
ωπα ρε φιλε! γιατι του νταζ πιτμπουλ και το δικο μου κανις, να 'ουμε??? :lol::lol::p
οπως καταλαβαινεις, πρεπει να δωσεις και εσυ ενα ονομα στην καλη σου!
ρε συ φιλαρακι νομιζα οτι ελεγε για την δημητριου...το τετα ειναι κατηγορια φτερου μπροστα στην αγγελα!!! :lol: :bawl: :D
το δικο μου ειναι αβαφτιστο ακομα αντε πειτε καμια γνωμη για να δουμε ποιος θα γινει ο νονος!!!
ti kanei to tt leei???
:plaf::cry::lol::lol::lol:
ArgirisVale
24/09/2013, 15:34
τα ηθελε και εσενα ο κ.... σου χαχαχαχχα!!! ειπαμε οτι περναμε καποια μηχανακια οχι και sbk!!! ;) :rolleyes: :bawl:
ArgirisVale
24/09/2013, 15:35
ti kanei to tt leei???
:plaf::cry::lol::lol::lol:
ελα πλακα κανει το παληκαρι... αυτα που τρεχουν στο ΤΤ εννοουσε!!! χαχαχαχχαχαχα!!!
ρε συ φιλαρακι νομιζα οτι ελεγε για την δημητριου...το τετα ειναι κατηγορια φτερου μπροστα στην αγγελα!!! :lol: :bawl: :D
το δικο μου ειναι αβαφτιστο ακομα αντε πειτε καμια γνωμη για να δουμε ποιος θα γινει ο νονος!!! ρε μεγαλε, τη δημητριου τη λενε αΤΖελα! αΓΓελα λενε τη μερκελ!! :lol::p
ελα πλακα κανει το παληκαρι... αυτα που τρεχουν στο ΤΤ εννοουσε!!! χαχαχαχχαχαχα!!!
ακριβως αυτο!!!!
299973
:lol::lol::lol:
ArgirisVale
25/09/2013, 00:54
ρε μεγαλε, τη δημητριου τη λενε αΤΖελα! αΓΓελα λενε τη μερκελ!! :lol::p
ναι εχεις δικιο μπερδεψα τα σκυλια!!! χαχαχαχα!!!:D οπως και να το κανεις ομως το αγγελα ειναι πιο βαρυ ονομα στην πιατσα!!! χαχαχαχχαα!!!!!!!! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
ArgirisVale
25/09/2013, 00:55
ακριβως αυτο!!!!
299973
:lol::lol::lol:
εισαι ο καλυτεροτερος!!! αυτο ακριβως εννοουσε!!! αλλα να σε διορθωσω στο οτι πηγαινε με την οπισθεν!!!