PDA

View Full Version : Προσφορά του Υπουργείου Συγκοινωνιών προς τις μανάδες μας-Δωρεαν ταψια

Σελίδες : 1 [2]

ixnilatis
13/10/2005, 18:36
κι άλλη μία :confused:

26116

620
14/10/2005, 00:41
File mou me to FR
poly kala ta les
alla ta 100 sou
ta epiasa apo proxtes.

Thn pinakida
kai an ebala
pou einai poly megali
otan stathis dipla mou
h ps...li pou tha fas
tha einai poly megali.

Gia ayto kai egw pano tha balw
giati toso mprosta pou tha me
den tha me blepeis allo.:wave2:

SubZero
14/10/2005, 09:00
ρε 'συ 620....

αυτο είναι διθυραμβικό δισύλαβο ή κανω λάθος???

:p :p :p :p :p :p :p :p :p

afrotwin
14/10/2005, 09:27
ego pantos magkes goustaro
to kalokeri 8a tin dino tou pitsirika na kani serfing stin paralia
meta ama ime kapou me poli ilio tin kano stegastro
ama tsampoukalefto me kanenan ston dromo tou tin katevazo sto kranio ke ka8arizo...
ke poses xrisi 8a vro akoma

pes re pedi mou oti se stelni i parea na feris kafedes gia 8 atoma pou 8a tous valis xoris pinakida?

ala isaste kolimenoi
stin elada zoume to ipourgio exi skefti gia ola ala esis.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hornet
14/10/2005, 16:47
αχαχαχα ρε τι παθαμε σκασανε και οι απανταχου αμοιροι αναξιοπαθουντες κουτανθρωποι να μας πουν πως ειναι η ζωη μεχρι τα 180 που πανε τα ρημαδια τους...που εισαι φιλε με το ιμπιζα......δεν εχουμε ιμπιζα και ουτε θελουμε!!!!!!!!

Χαχαχχαχααχ μαθαν πως γ@μιομαστε πλακωσαν και οι ....κουτακηδες!!

McGyver
14/10/2005, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
αχαχαχα ρε τι παθαμε σκασανε και οι απανταχου αμοιροι αναξιοπαθουντες κουτανθρωποι να μας πουν πως ειναι η ζωη μεχρι τα 180 που πανε τα ρημαδια τους...που εισαι φιλε με το ιμπιζα......δεν εχουμε ιμπιζα και ουτε θελουμε!!!!!!!!

Χαχαχχαχααχ μαθαν πως γ@μιομαστε πλακωσαν και οι ....κουτακηδες!!

Ψιτ, το συγκεκριμένο Ibiza τελειώνει το κοντέρ...
Είναι φίλος μου και μπήκε για να μου κάνει πλάκα...
Καλό παιδί, αλλά κουτάκιας...
Άντε ρε π@&στη nikolai, πάλι θα σε σώσω...

nikolai
17/10/2005, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ψιτ, το συγκεκριμένο Ibiza τελειώνει το κοντέρ...
Είναι φίλος μου και μπήκε για να μου κάνει πλάκα...
Καλό παιδί, αλλά κουτάκιας...
Άντε ρε π@&στη nikolai, πάλι θα σε σώσω...

:evil: και έχω κοντέρ 260! :beer:

sniper
17/10/2005, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolai
:evil: και έχω κοντέρ 260! :beer:

χαχα αχαχα χαχαχ αχαχα χαχαχα χαχαχ αχα χα
αχαχαχ αχαχ αχα χαχα χα αχα χαχα χα χαχ αχα χα χ
χα αχαχαχ αχ αχ αχ αχα χα χα χα χαχ αχ αχ αχ αχ αχ α χ

:rotflmao: :lol:

Να 'σαι καλά ρε φίλε...... για συνέχισε λίγο... να πάει καλά η βδομάδα μας.....

nikolai
17/10/2005, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
χαχα αχαχα χαχαχ αχαχα χαχαχα χαχαχ αχα χα
αχαχαχ αχαχ αχα χαχα χα αχα χαχα χα χαχ αχα χα χ
χα αχαχαχ αχ αχ αχ αχα χα χα χα χαχ αχ αχ αχ αχ αχ α χ

:rotflmao: :lol:

Να 'σαι καλά ρε φίλε...... για συνέχισε λίγο... να πάει καλά η βδομάδα μας.....

Τι σου άρεσε πιο πολύ? Οτι έχω κοντέρ 260? (Όπως όλα τα 1.8Τ 20V SEAT) ή οτι το τερματίζω? (Όπως όλα τα 1.8Τ 20V SEAT με πρόγραμμα και κάτι ψιλά)

sniper
17/10/2005, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolai
Τι σου άρεσε πιο πολύ? Οτι έχω κοντέρ 260? (Όπως όλα τα 1.8Τ 20V SEAT) ή οτι το τερματίζω? (Όπως όλα τα 1.8Τ 20V SEAT με πρόγραμμα και κάτι ψιλά)

ΧΑΧΑΧΑΧ αχ ΑΧΑ ΧΑ χΑΧ ΑΑ Χα χαΧΑ ΧΑΧΑ αχ ΑΧΑ
ΧΑΧΑ ΧΑ
αχ αχ ΑΧΑ ΧΑ ααχ
α χΑ Α χα χα α

Και λοιπόν; σε πόσους μήνες γίνεται όλο αυτό το γεγονός;

ktm640lc4
17/10/2005, 13:05
ΧΑΧΑ ΧΑ
αχ αχ ΑΧΑ ΧΑ ααχ
α χΑ Α χα χα α

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

nikolai
17/10/2005, 13:15
ΧΑΧΑ ΧΑ
αχ αχ ΑΧΑ ΧΑ ααχ
α χΑ Α χα χα α

:lol: απίστευτο χιούμορ είσαι σε παροξυσμό!

Meni0s
17/10/2005, 13:23
Aν και κουτακιας το συμπαθω αυτο το παιδι.....
Γιατι ειναι κρυφολατρης των 2 τροχων.... απλα να του αφησουμε λιγο χρονο μεχρι να το παρει χαμπαρι ! ! !:lol: :lol: :lol:

ea6gka
17/10/2005, 13:24
ρε σεις δειτε τη θετικη πλευρα, θα ανεβει ξ αξια των μεταχειρισμενων μηχανων λογω μικροτερων πινακιδων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
17/10/2005, 13:25
:lol: :lol:

Και τέρμα μουσικί (σκυλάδικα φυσικά) και λάμπες νεον από κάτω.....

SF
17/10/2005, 13:32
ΧΑΧΑ ΧΑ
αχ αχ ΑΧΑ ΧΑ ααχ
α χΑ Α χα χα α

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

Σε ποιό γκρεμό ρε είναι η σωστή ερώτηση!!!! Για να μαζευτούμε να κάνουμε χάζι!

:a5:

nikolai
17/10/2005, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:lol: :lol:

Και τέρμα μουσικί (σκυλάδικα φυσικά) και λάμπες νεον από κάτω.....

Γράφεται μουσική όχι μουσικί! δεν έχω και πιτσιλιστήρια να τους βάλω μπλε led!

nikolai
17/10/2005, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

Σε ποιό γκρεμό ρε είναι η σωστή ερώτηση!!!! Για να μαζευτούμε να κάνουμε χάζι!

:a5:

Στο Ζάλλογο!

hornet
17/10/2005, 13:49
Αν μη τι αλλο εχει χιουμορ το παλικαρι

Meni0s
17/10/2005, 13:51
Η αναλογια κιλων/ιπποι θα φταιει !!! :lol: :lol: :lol:

nikolai
17/10/2005, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Η αναλογια κιλων/ιπποι θα φταιει !!! :lol: :lol: :lol:

Φταίει που έχω χιούμορ? και εγω έλεγα οτι είναι που μικρός είχα πέσει από ημιόροφο στην Αντίπαρο!

devil's animal
17/10/2005, 14:02
ΧΑΧΑ ΧΑ
αχ αχ ΑΧΑ ΧΑ ααχ
α χΑ Α χα χα α

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν κρατιεμαι λεμε.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευγε!!!:wave2:

SF
17/10/2005, 16:02
:lol: :lol:ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ είχα καιρό να γελάσω κανονικα, στη δουλειά. (Βλ. παραπάνω ποστ νικολάη... και το σχόλιο και το sig και όλα!)

Φαντάσου να είχες και μηχανή ;)

:beer:

ktm640lc4
18/10/2005, 09:01
καλημερα

μολις ειδα μια τετοια φορεμενη πανω σε ενα παπι. ημουνα σταδιο ειρηνης και φιλιας και τον εβλεπα μεχρι την πρωτη αριστερη για συγγρου. :eek:

ηθελα να ηξερα, αυτος που το σκεφτηκε ξερει τι του γινεται????

ο σταθακης που ειναι? ο καβαθας που ειναι? (γαμω τα παιδια αυτος). ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι που ειναι τωρα στις κυβερνησεις τι κανουν?

και καλα αυτος που το σκεφτηκε ειναι μαλ....ας, αλλα οι αλλοι? και αυτοι μαλ...ες ειναι??????

ΕΝΑΣ χριστιανος δεν βρισκεται να πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε, τι κανετε??????????????? πατε καλα??????????

κανενας δεν οδηγει μοτοσυκλετα απο δαυτους? νομιζω κατα καιρους βλεπω καμποσους που οδηγανε στα καναλια που τους δειχνει.

διαολε τι συμβαινει???????

Ακομα και στις πινακιδες να ειμαι ο χειροτερος της ευρωπης????????? ακομα και στις πινακιδες ρε φουστη μου?

μα τον θεο, δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι κατι βαθυτερο που δεν καταλαβαινω. Θα δειξει.

alfa156
18/10/2005, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
:lol: :lol:ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ είχα καιρό να γελάσω κανονικα, στη δουλειά. (Βλ. παραπάνω ποστ νικολάη... και το σχόλιο και το sig και όλα!)

Φαντάσου να είχες και μηχανή ;)

:beer:
αρκει να σου πω οτι πηγαινα με το μηχανακι μου τερμα στην αττικη οδο και αυτος ηταν σε αποσταση αφαλειας αλλα...πισω μου....!!!!πανε καλα τα ρημαδια ..μεχρι να σπασουν βεβαια!!!!πεστους ρε θωμααααααααααααααα...

tifoefs
18/10/2005, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
καλημερα

μολις ειδα μια τετοια φορεμενη πανω σε ενα παπι. ημουνα σταδιο ειρηνης και φιλιας και τον εβλεπα μεχρι την πρωτη αριστερη για συγγρου. :eek:

ηθελα να ηξερα, αυτος που το σκεφτηκε ξερει τι του γινεται????

ο σταθακης που ειναι? ο καβαθας που ειναι? (γαμω τα παιδια αυτος). ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι που ειναι τωρα στις κυβερνησεις τι κανουν?

και καλα αυτος που το σκεφτηκε ειναι μαλ....ας, αλλα οι αλλοι? και αυτοι μαλ...ες ειναι??????

ΕΝΑΣ χριστιανος δεν βρισκεται να πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε, τι κανετε??????????????? πατε καλα??????????

κανενας δεν οδηγει μοτοσυκλετα απο δαυτους? νομιζω κατα καιρους βλεπω καμποσους που οδηγανε στα καναλια που τους δειχνει.

διαολε τι συμβαινει???????

Ακομα και στις πινακιδες να ειμαι ο χειροτερος της ευρωπης????????? ακομα και στις πινακιδες ρε φουστη μου?

μα τον θεο, δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι κατι βαθυτερο που δεν καταλαβαινω. Θα δειξει.

Αυτο λεγεταο γνωθι σεαυτον βρε ΚΤΜακια !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zoudis
19/10/2005, 09:28
χο χο χο ...τις είδα κ' εγώ χτες το βράδυ :lol: :rotflmao:

Σε ένα Τρανσαλπ....και φαινόταν ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ , φανταστείτε δηλαδη !!!! :D

Παιδιά, Όσοι πηραμε μηχανή πήραμε. Τώρα είναι ΓΕΛΟΙΟ το θέαμα :yuck: :yuck:

Αυτοι του Υπουργείου: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΑ, ΠΟΣΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕΕ :yuck: :yuck:

ktm640lc4
19/10/2005, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αυτο λεγεταο γνωθι σεαυτον βρε ΚΤΜακια !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλημερα

για το οτι ειμαστε οι χειροτεροι της ευρωπης λες? ή ακομα καλυτερα, του κόσμου? ακομα και σε αυτο?

ναι το ξερω, το ηξερα απο τοτε που καταλαβα τον κοσμο.

Απλα μερικες φορες οταν βλεπω ολα τα υπολοιπα κρατοι στον κοσμο να πανε μπροστα και εμεις πισω και στο καπακι βλεπω αυτο το σκηνικο με τις πινακιδες μου ερχεται καπως στραβα.

Δεν ξερω με τι μυαλο εγινε κατι τετοιο. Αδυνατω να καταλαβω.
Πραγματικα εχω παθει ΣΟΚ με την μαλακια που τους δερνει.

Ισως ειναι λεπτομερεια αυτο μπροστα στα προβληματα που εχει η χωρα και που συντομα κατα την γνωμη μου δεν θα υπαρχει (2 - 3 γενιές maximum, μετα ολοι μετανάστες),αλλα και παλι σε αφηνει μαλ...α.

ironbum2
19/10/2005, 11:50
Μετά από 9 σελίδες διάβασμα (ουφ...τέλειωσε) ένα έχω να πω...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Μια χαρά είναι οι πινακίδες όπως μια χαρά είναι και αυτός που το σκέφτηκε. Το άτομο πέρα από τον πρακτικό και ορθολογιστικό τρόπο σκέψεις (βλέπε όλα αυτά που είπατε περι υποστέγων ταψιών κλπ) έχει και έναν Α' εθνικισμό.

Παγκοσμίως θα αναγωνρίζουν τις Ελληνικές Μηχανές με την πρώτη ματιά. Ούτε ψάξε για εθνόσημα και λοιπες μ@λακίες.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!

AGGELIA 2006 :p:p

ΠΩΛΕΙΤΑΙ MHXANH (MONTELO) ME PALIES PINAKIDES MONO 20% PANV APO THN TIMH ANTIPROSWPEIAS. EYKARIA!!!!!!

Σοβαρά τώρα...κάτι πρέπει να γίνει. Πέρα από την αισθητική που είναι απαράδεκτη, πολύ σωστά αναφέρθηκε, οτι είναι επικίνδυνες (από όλες τις πλευρές) και κανένας μα κανένας δεν έχει δικαιολογήσει την χρησιμότητα αυτού του μεγέθους.

Νομίζω οτι ακόμα και μέσω του φόρουμ μπορούμε να στείλουμε μια επιστολή και να υπογράφουμε με τα πραγματικά μας ονόματα. (κάποιος με νομικές γνώσεις ας βοηθήσει για το πως μπορεί να γίνει αυτό).

johnpan
19/10/2005, 13:00
Κακά τα ψέματα παιδιά, χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που μπορούμε να πετύχουμε, άρα πρέπει να εμπλακεί και ο εδικός τύπος, τα περιοδικά δηλαδή.

Η μεγαλύτερη από τις συγκεντρώσεις μας ήταν αυτή του ΜΟΤΟ (το περιοδικό). Αν θέλουμε να ακουστούμε, καλύτερα να συνεργαστούμε. Ο κάθε σύλλογος και το κάθε περιοδικό τη δικιά του πορεία, δε γίνεται τίποτα...

modeerf
21/10/2005, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Κακά τα ψέματα παιδιά, χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που μπορούμε να πετύχουμε, άρα πρέπει να εμπλακεί και ο εδικός τύπος, τα περιοδικά δηλαδή.

Η μεγαλύτερη από τις συγκεντρώσεις μας ήταν αυτή του ΜΟΤΟ (το περιοδικό). Αν θέλουμε να ακουστούμε, καλύτερα να συνεργαστούμε. Ο κάθε σύλλογος και το κάθε περιοδικό τη δικιά του πορεία, δε γίνεται τίποτα...

Καλημέρα...

Υπερβολές...

Αρκούν 5 μοτοσυκλετιστές με καινουριες πινακίδες...τις ξεβιδώνουν, τις βάζουν την μία διπλα στην άλλη και κλείνουν και τα 2 ρευματα της Πατησίων...(ή μήπως 4 είναι υπεραρκετές???)

Και επειδή και πάλι μάλλον κανένας δεν θα "ακούσει" το αίτημα/παράπονο περνάμε στο σενάριο Βού...

...και αντί για οριζόντια, τις βιδώνουμε κάθετα...

Θα έχουν πλέον το ίδιο πλάτος με τις παλιές και το έξτρα μήκος θα χρησιμευει ώς λασπωτήρας...

ΙΠΠΕΑΣ
07/11/2005, 19:25
:yuck: :bawl: :cry: :sad: :uplate: :hypnotize
Δείτε το τροχό από το παπί και το τροχό από το αυτοκίνητο στο παρασκήνιο :eyepop: Δείτε για τι μέγεθος μ@λ@#$$@$ μιλάμε ....
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΕΕΜΕΕΕ !!

27643

tifoefs
07/11/2005, 19:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Athos
05/01/2006, 14:05
Πέρασαν πιά 3 μήνες γεμάτοι που τις βλέπουμε τις καινούργιες πινακίδες, τίποτα φυσικά δεν άλλαξε (και δηλαδή πώς θα μπορούσε αφού η προμήθεια είχει ήδη γίνει και η σύμβαση τρέχει) κι όλοι μας μας θέλοντας και μη τις συνηθίζουμε..

Ωστόσο η απόφαση που τις καθόρισε (σχήμα – μέγεθος) ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!
Στις 23.1.2004 , ΦΕΚ 192 Β του 2004 !!

Έπρεπε να φτάσει το φθινόπωρο του 2005 μέχρι να εξαντληθεί το στοκ των προηγούμενων πινακίδων, ώστε να δούμε τις καινούργιες με τα ματάκια μας για να το πάρουμε χαμπάρι..

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΦΟΡΕΙΣ , ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ; ;