View Full Version : Προσφορά του Υπουργείου Συγκοινωνιών προς τις μανάδες μας-Δωρεαν ταψια
Οδηγουσα εντελως μηχανικα πηγαινοντας στο κεντρο, και οπως σε καθε φαναρι, ετσι και στο συγκεκριμενο, προσπαθησα(οπως και ολοι...) να βγω στην πρωτη σειρα μαζι με τα αλλα δικυκλα!
Σε ετουτο ομως το φαναρι ηταν δυσκολη η προσβαση στην first line, οχι γιατι μου εκλεινε τον δρομο ενα δικυκλο, αλλα η....ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ!!!!!
Θεε και κυριε, τι ηταν αυτο?
Στην αρχη νομιζα οτι ειχε βαλει κανενα ταψι απο μπακλαβα για να μην του ερχονται τα νερα απο την ροδα, αλλα εντελει και για κακη μου τυχη,διαπιστωσα οτι ηταν μια απο τις νεες πινακιδες!!!!
Προσπαθησα να τον πλησιασω και να τον ρωτησω, αλλα υπηρχε κινδυνος να με θερισει η πινακιδα αν περναγα απο πολυ κοντα!
Μιλαμε για μεγεθος που θα επρεπε την διπλωσουμε για να παρουμε το μεγεθος των τωρινων!!
Ανετα αν σας τελειωσουν τα ταψια, μπορειτε να παρετε μια και να ψησετε κανενα παστιτσιο επανω(για γεμιστα δεν ξερω, ισως καουν απο κατω...)
Στο επομενο φαναρι μου εξηγησε οτι μολις την παρελαβε, αλλα δεν μπορει να καταλαβει, γιατι μαζι με την αδεια κυκλοφοριας, του δωσανε και εναν......ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οδηγουσα εντελως μηχανικα πηγαινοντας στο κεντρο, και οπως σε καθε φαναρι, ετσι και στο συγκεκριμενο, προσπαθησα(οπως και ολοι...) να βγω στην πρωτη σειρα μαζι με τα αλλα δικυκλα!
Σε ετουτο ομως το φαναρι ηταν δυσκολη η προσβαση στην first line, οχι γιατι μου εκλεινε τον δρομο ενα δικυκλο, αλλα η....ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ!!!!!
Θεε και κυριε, τι ηταν αυτο?
Στην αρχη νομιζα οτι ειχε βαλει κανενα ταψι απο μπακλαβα για να μην του ερχονται τα νερα απο την ροδα, αλλα εντελει και για κακη μου τυχη,διαπιστωσα οτι ηταν μια απο τις νεες πινακιδες!!!!
Προσπαθησα να τον πλησιασω και να τον ρωτησω, αλλα υπηρχε κινδυνος να με θερισει η πινακιδα αν περναγα απο πολυ κοντα!
Μιλαμε για μεγεθος που θα επρεπε την διπλωσουμε για να παρουμε το μεγεθος των τωρινων!!
Ανετα αν σας τελειωσουν τα ταψια, μπορειτε να παρετε μια και να ψησετε κανενα παστιτσιο επανω(για γεμιστα δεν ξερω, ισως καουν απο κατω...)
Στο επομενο φαναρι μου εξηγησε οτι μολις την παρελαβε, αλλα δεν μπορει να καταλαβει, γιατι μαζι με την αδεια κυκλοφοριας, του δωσανε και εναν......ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ!!!!!
ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΔΩΩΩΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To ξερεις το ανεκδοτο που λεει ''Παρακαλειται ο κατοχος του ΖΜΑΔΦΓΗ 3242354353521232525453534534, οπως μετακινησει το οχημα του γιατι εμποδιζει την κυκλοφορια η πινακιδα του''
Ε...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!
:lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Καλα τις ειδα και εγω...
Παμε να αντιγραψουμε τις Ευρωπαικες ως συνηθος... Τι να πεις.:a31:
Θα πεσει πολυ γελιο, ουτε κατω απο την ουρα δεν χωρανε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν βρει κάποιος φώτο ας βάλει...!!!Δηλ. εγώ που θα πάρω τώρα μηχανάκι θα έχω τέτοια....????!!!! :yuck: :yuck: Παίζει τίποτα να είναι μόνο Αθήνα ακόμα, γιατί εδώ Θεσσαλονίκη δν έχω δει κάτι τέτοιο...!!!
Εγω λεω αντι το G2, να βαλω μια απο τις νεες πινακιδες για προστατευτικο πλατης.
Σιγουρα θα την πιανει ολη!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Καλα τις ειδα και εγω...
Παμε να αντιγραψουμε τις Ευρωπαικες ως συνηθος... Τι να πεις.:a31:
Θα πεσει πολυ γελιο, ουτε κατω απο την ουρα δεν χωρανε....
Καιρος να βαλετε φτυαρια κατω απο την ουρα οπως εμεις οι γιουροΠΕΗ !!
adam_tsouk
09/10/2005, 09:48
Μέχρι στιγμης την έχουμε γλιτώσει......
Στην επόμενη να δούμε!:D
:a018: :a018: :a018:
FestoNero
10/10/2005, 02:36
ΑΡΘΡΟ 5 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ
1. Oι εξωτερικές διαστάσεις της πινακίδας (οπίσθια) έχουν μήκος διακόσια ογδόντα (280) χιλιοστά και ύψος διακόσια δέκα (210) χιλιοστά.
2. Η διάταξη των στοιχείων και συμβόλων από αριστερά προς τα δεξιά θα είναι η εξής:
α) Πρώτη γραμμή
το κυανού χρώματος αντανακλαστικό πεδίο, εντός του οποίου υπάρχει το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το διακριτικό της χώρας μας GR, ύψους ογδόντα οκτώ (88) χιλιοστών,
η σήμανση ασφαλείας στον οριζόντιο άξονα του αντανακλαστικού πεδίου
ο συνδυασμός των τριών γραμμάτων,
β) Δεύτερη γραμμή
η παύλα πάνω από την οποία και σε ίση απόσταση από το κάτω άκρο του κυανού αντανακλαστικού χρώματος υπάρχει ανάγλυφη η σφραγίδα του Κράτους με το εθνόσημο
ο συνδυασμός των τριών (3) αριθμών.
http://www.kep.gov.gr/categories/aytokinita/pinakides/1609.asp
Δηλαδη, για να καταλαβετε ποσο θα ειναι το μεγεθος της, θα ειναι οσο περιπου μια σελιδα Α4
Και εις ανωτερα σε Α3
CHRISTINE
10/10/2005, 07:24
Από το message board του Μοτο....
Βέβαια εδώ πρόκειται για cbr125r αλλά έτσι για να καταλάβουμε περίπου τι παίζει.
25712
CHRISTINE
10/10/2005, 07:27
.
25714
Ο λογος που εγραψα τα παραπανω, ειναι επειδη πιστευω οτι σε περιπτωση ατυχηματος θα ειναι ακρως επικινδυνες!
Θα ειναι σαν δρεπανια αν γινει η κακη στιγμη...
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
AAAMMMMMMMMMMMMMAAAN !!
ΜΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝΕ ??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΡΟΠΕΪΚΟ ΑΥΤΟ !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !!
:rotflmao: :rotflmao:
Μόλις φόρεσα και τη δικιά μου...
:eyepop: :a24: :hypnotize
Συγνώμη ρε παιδιά, είναι ΗΛΙΘΙΟΙ??? Δεν είναι επικίνδυνο αυτό το πράμα????? Στα πολλά δεν θα κρατάει αντίσταση από τον αέρα τόσο που εξέχει?????
Σίγουρα θα αυξηθούν πάρα πολύ αυτοί που απλά δεν θα έχουν πινακίδα........
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
AAAMMMMMMMMMMMMMAAAN !!
ΜΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝΕ ??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΡΟΠΕΪΚΟ ΑΥΤΟ !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !!
λοιπόν θα σου πω τι είναι
τα αμάξια έχουν δύο επιλογές για την πίσω πινακίδα, την κλασική μακρόστενη και την άλλη που είναι ακριβώς ίδια με αυτή που είδατε στην φωτό παραπάνω,
απλά οι δικοί μας οι παπάρες βαριόντουσαν ή δεν ξέρω τι να φτιάξουν τα σωστά μεγέθη για τις μοτό και άφησαν τα ίδια, εγώ πάντως, την τοποθέτησα ακριβώς στο κέντρο και το δεξιό κομμάτι το λίγησα γιατί το έβρισκαν τα αέρια από την εξάτμιση και έκανε πολύ φασαρία, αλλά ακόμα κι έτσι είναι πολύύύύύ άσχημη
άσε που
στα παπιά θα καλύπτει και τα δύο φλας
στα στριτ δεν μπορώ να φανταστώ πού θα μπορούσε να μπει
είναι πολύ ηλίθιο μέγεθος και πολύ επικίνδυνο εξέχει πάρα πολύ
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
λοιπόν θα σου πω τι είναι
τα αμάξια έχουν δύο επιλογές για την πίσω πινακίδα, την κλασική μακρόστενη και την άλλη που είναι ακριβώς ίδια με αυτή που είδατε στην φωτό παραπάνω,
απλά οι δικοί μας οι παπάρες βαριόντουσαν ή δεν ξέρω τι να φτιάξουν τα σωστά μεγέθη για τις μοτό και άφησαν τα ίδια, εγώ πάντως, την τοποθέτησα ακριβώς στο κέντρο και το δεξιό κομμάτι το λίγησα γιατί το έβρισκαν τα αέρια από την εξάτμιση και έκανε πολύ φασαρία, αλλά ακόμα κι έτσι είναι πολύύύύύ άσχημη
άσε που
στα παπιά θα καλύπτει και τα δύο φλας
στα στριτ δεν μπορώ να φανταστώ πού θα μπορούσε να μπει
είναι πολύ ηλίθιο μέγεθος και πολύ επικίνδυνο εξέχει πάρα πολύ
Εγώ πάντως αν έπαιρνα νέα μηχανή τώρα δεν θα την έβαζα, σε περίπτωση κλήσης θα πήγαινα στο δικαστήριο και θα έλεγα ότι δεν τη βάζω γιατί είναι επικίνδυνη. Δεν ξέρω αν θα έστεκε στο δικαστήριο αλλά έτσι θα έκανα.
Καλά όλες αυτές οι σούπερ μοτό-λέσχες τι κάνουν? Ταξιδάκια και εκλογές μόνο?????
μουχαχαχαχαχα μα τι λαλακες αυτοι στο υπουργειο!!!!
εγω ΔΕ βαζω αυτο τοι πραμα στο μηχανακι μου!!!(εχω τωρα τη μικρη βασικα αλλα λεμε αν τη χασω κτλ...)
αυτη ειναι σα ταμπελα στις εθνικες οδους
ασε που κοβει 20 χλμ τελικες :D
Νομιζω οτι το θεμα ειναι ΠΑΡΑ πολυ σοβαρο, και ας χρησιμοποιησα σαρκαστικο υφος.
Πρεπει να κινητοποιηθουμε αμεσα, τωρα που ειναι ακομα νωρις!
Αυτο το ''ΠΡΑΓΜΑ'' μπορει να κοψει και λαιμους :mad:
afrotwin
10/10/2005, 10:00
re afti i pinakida 8a mas troi 4-6 ipous apo tis mixanes mas
Ρε παιδιά ηρεμήστε...
δείτε το και από την θετική του πλευρά το θέμα...
Ας πούμε είναι πρώτης τάξεως προφυλακτήρας για μηχανές, άμα τσακωθείς με κανένα θα του λες ότι "θα σου φέρω την πινακίδα στο κεφάλι" και θα χέζετε, θα μπορείς να διατηρείς γύρω γύρω από την πινακία όλη την συλλογή από τα αυτοκόλλητα τελών κυκλοφορίας για την επόμενη 10ετία κτλ.
Είδατε ρε γαϊδούρια πως μεριμνά για εμάς η πολιτεία ;
Αχάριστοι.....
:a52:
χαχαχχα τις ειχα δει και ξεχασα ρε γαμωτο να σα το πω....τις εβαζαν σε ενα modenas kriss2 και κυριολεκτικα εκρυβε τα φλας!!!
Μιλαμε για ηλιθιοι ηλιθιων!Ασε που ειναι επικινδυνο απο καποια γωνια και μετα τα φλας εξαφανιζονται πισω απο τη πινακιδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
. :look: :eyepop:
TO ....CBR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ???:rotflmao: :lol:
EarthDog
10/10/2005, 11:51
Ούτε στη σέλα δε χωράει !!!!!
ε ρε γέλια...
ktm640lc4
10/10/2005, 11:53
να ρωτησω τι ακριβως λετε?
για ποιες πινακιδες λετε?
δεν εχω δει τιποτα.
:eyepop:
CHRISTINE
10/10/2005, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:look: :eyepop:
TO ....CBR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ???:rotflmao: :lol:
Αν κάνεις την πινακίδα λίγο πιο εκεί θα το δεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρτε και απο εξωτερικο για να δειτε τα χαλια μας
25753
αιντε να βαλω και απο ιρλανδια
25754
και τωρα η δικη μας
25756
afrotwin
10/10/2005, 12:11
parte tin ke avatar
25757
Μόλις μου είπε ένας φίλος γιατί είναι τόσο μεγάλες οι δικές μας...
Οι κάμερες στα φωτογραφικά ραντάρ έχουν μυωπία και αστιγματισμό και δεν μπορούσαν να βγάλουν καλή φωτογραφία :lol: :rotflmao: :lol: ...
Κουτάκηδες παιδί μου, τι να τους πεις τώρα!
Άντε ρε σεις με τα turbo χρέπια σας!
Ξέρω ότι με διαβάζεις...
Ναι, εσύ με το κόκκινο τούμπανο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
[B]...εξωτερικές διαστάσεις της πινακίδας (οπίσθια) έχουν μήκος διακόσια ογδόντα (280) χιλιοστά και ύψος διακόσια δέκα (210) χιλιοστά...
Σε όλη την υπόλοιπη (πολιτισμένη) Ευρώπη οι διαστάσεις είναι 240x130mm...
ktm640lc4
10/10/2005, 12:32
τι ειναι ακριβως αυτα που δειχνετε?
αυτα θα μπουν στα μελλοντικα μηχανακια μας??????????????????????????????
??????????????????????????????????
???????????????????????????????????
Πειτε οτι κανετε πλακα.........:eyepop: :uplate: :sick: :look: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Πειτε οτι κανετε πλακα...
Δυστυχώς είναι η στυγνή πραγματικότητα!
ktm640lc4
10/10/2005, 12:37
καλα πριν λιγο καιρο δεν ειχαν τσιγκο να βγαλουν πινακιδες.
τωρα τι επαθαν?????????????????
δεν νομιζω οτι θα γινει κατι τετοιο ποτε.
καλα πριν λιγο καιρο δεν ειχαν τσιγκο να βγαλουν πινακιδες.
τωρα τι επαθαν?????????????????
δεν νομιζω οτι θα γινει κατι τετοιο ποτε.
"Δεν είχαν τσίγκο" σήμαινε πως λόγω συνεχών ακυρώσεων των διαγωνισμών δεν είχαν πινακίδες να μας δώσουν...
Τώρα έχει ξεκινήσει και πάλι η προμήθεια πινακίδων, οι οποίες είναι ακριβώς όπως τις βλέπεις στις φωτογραφίες...
Τη δικιά μου την πήρα σήμερα το πρωί...
Πίκρα!
ktm640lc4
10/10/2005, 12:45
δηλαδη πρεπει να παω να παρω και εγω?
αυτη που εχω ειναι ακυρη?
αν η απαντηση ειναι ναι, δεν παω, κραταω αυτη και να πανε να να να να.
και να η λυση!!!(η πινακιδα στο σπιτι)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
25758
δηλαδη πρεπει να παω να παρω και εγω?
αυτη που εχω ειναι ακυρη?
αν η απαντηση ειναι ναι, δεν παω, κραταω αυτη και να πανε να να να να.
Όχι, μόνο για νέα μηχανάκια. Βέβαια αν θες να βγεις εξωτερικό θα έχεις πρόβλημα με την "παλιά" πινακίδα, πράγμα που ισχύει βέβαια εδώ και καιρό.
Αν όταν πήρες τη μηχανή, σου έδωσαν κανονική αλλά "παλιά" πινακίδα δεν έχεις πρόβλημα...
Αρκεί να είναι από το Υπουργείο, με το εθνόσημο χτυπημένο, κλπ...
Αν μέχρι τώρα κυκλοφορούσες με προσωρινή (χάρτινη, πλαστική ή ο,τιδήποτε άλλο) και σχετική βεβαίωση από το Υ.Μ.Ε. πρέπει να πας να πάρεις την κανονική, νόμιμη πινακίδα σου...
Αλλιώς τρως κλήση...
ktm640lc4
10/10/2005, 12:56
οκ ηρεμησα.
οχι εχω την παλια την κανονικη. κανονικοτατη με σφραγιδες και λοιπα.
αλλα η καινουργια θα ταιριαζει στο 636 που θελω να παρω?
οχι.
σκ..α στα μουτρα τους.
αν και νομιζω οτι δεν θα κρατηση το κολπο αυτο. κατι θα γινει να αλλαξει.
σκ..α στα μουτρα τους.
afrotwin
10/10/2005, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν όταν πήρες τη μηχανή, σου έδωσαν κανονική αλλά "παλιά" πινακίδα δεν έχεις πρόβλημα...
Αρκεί να είναι από το Υπουργείο, με το εθνόσημο χτυπημένο, κλπ...
Αν μέχρι τώρα κυκλοφορούσες με προσωρινή (χάρτινη, πλαστική ή ο,τιδήποτε άλλο) και σχετική βεβαίωση από το Υ.Μ.Ε. πρέπει να πας να πάρεις την κανονική, νόμιμη πινακίδα σου...
Αλλιώς τρως κλήση...
as poume oti otan pira tin mixani den ixan pinakida na mou dosoun ke to egrapsan ke stin adia ala tora pou exoun prepi na valo afto to prama
kseri kanis an exi kostos ke ti kostos exi?
makis206
10/10/2005, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
Δέν ξέρω τί κόστος παίζει φίλε afro αλλά άκουσα πως με την αντικατάσταση της παλιάς πινακίδας με ένα καινούργιο ταψί, παίρνεις δώρο και τον μπακλαβά πνιγμένο στα σορόπια..
Προσφορά του υπουργείου.
as poume oti otan pira tin mixani den ixan pinakida na mou dosoun ke to egrapsan ke stin adia ala tora pou exoun prepi na valo afto to prama
Ναι, αυτό το πράγμα θα φοράς...
Κόστος δεν έχει, το έχεις πληρώσει όταν έβγαλες την άδεια και πλήρωσες τα τέλη κυκλοφορίας...
Εγώ πήγα σήμερα, τους έδειξα την άδεια, επέστρεψα την περίφημη "βεβαίωση" και πήρα το ταψάκι μου...
ktm640lc4
10/10/2005, 13:11
καλα πως το εκαναν αυτο ορε παιδια?
οχι πειτε μου πως.
ποιος... μαλ.....ς το σκεφτηκε???????????
θελω να βριξω αλλα δεν θα το κανω.
θα βριξω απο μεσα μου......
:nono: :confused: :nono: :confused:
ποιος... μαλ.....ς το σκεφτηκε???????????
Σκέφτηκε;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
makis206
10/10/2005, 13:19
θελω να βριξω αλλα δεν θα το κανω.
θα βριξω απο μεσα μου......
:nono: :confused: :nono: :confused:
Μή στεναχωριέσαι, βρίξε απ'όξω σου !
http://www.antegamisou.com/
:beer:
ktm640lc4
10/10/2005, 13:27
παντα ειχα απορια πως παιρνουν κατι τετοιες αποφασεις.
κανας δημοσιογραφος κανας βουλευτης με μηχανη δεν παιζει?
τι κανουν ρε διαολε?
ξερω οτι ειμαστε μπου.....λο αλλα τετοιο πραγμα ρε παιδι μου..........
DirtRider
10/10/2005, 14:46
...ρε παίδες...για στακάρετε λίγο, γιατί κοντεύω να τρεζαθώ...:
...τι γίνεται με τους επίσημους αγώνες εντούρο όπου ο κανονισμός προβλέπει να υπάρχει επίσημη ταξινόμηση και νόμιμη πινακίδα στο όχημα...
...δηλαδής θέλετε να μου πείτε ότι τα καλλίγραμμα και σεξουλιάρικα εντουράκια θα μοιάζουν από πίσω σαν Gold Wing ;;; :bawl: :bawl: :bawl:
...μ' αρέσει που μέχρι πρότινος δούλευα τους γερμανούς φίλους μου για τις ταψάρες τους...και τώρα οι δικοί μας φωστήρες αποφάσισαν να διακοσμήσουν τα μηχανάκια μας με τσίγκο σε μέγεθος του νομού Ροδόπης...;;;
Τελικά δεν θα υπάρχει λόγος να παίρνουμε για την πόλη μέσα παπάκια και σκουτεράκια, μιας και λόγο της κωλο-ΦΑΡΔΙΑΣ μας δεν θα μπορούμε να περάσουμε ανάμεσα από τα κουτιά.... (από τώρα βλέπω στα ΜΜΕ: ..."πεζός παρασύρθηκε από ....πινακίδα").
Ακόμα βέβαια γελάω, γιατί πραγματικά ΔΕΝ μπορώ να το πιστέψω....
25766
Innersense
10/10/2005, 14:59
Τι λέτε τώρα ρε παιδιά, θα τρέξει το δάκρι κορόμηλο στους δρόμους άμα σκάσουν μηχανές με τέτεια ταψιά για μουσακά απο πίσω!
Ένας θεός ξέρει πως την γλύτωσα πάντως, μιας και την πήρα τέλος Ιουνίου και απ' ότι μου είπε ο καταστηματάρχης, δεν πρόλαβε καν να βγάλει πινακίδες σε άλλα 4 μηχανάκια που πούλησε την ίδια μέρα!!!!
dimitris74
10/10/2005, 16:11
ειμαι περιεργος να δω πως θα συμπεριφερεται το airbrake στα 250+ σε κανα SS, προβλεπω να φευγει καμια και να σφηνωνεται σε κανα επερχομενο οχημα
ktm640lc4
11/10/2005, 08:37
Για να δειτε τι μαλ....νος λαος ειμαστε.
Οταν ξηλωθει η πινακιδα απο τα πολλα σε κανα ss οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, και καρφωθει σε κανα αυτοκινητο τοτε, (ελπιζω να μην υπαρξουν θυματα γιατι με αυτην την ταχυτητα οτι φυγει ξυριζει κεφαλια,) τοτε θα καταργηθει.
Φαντασου να ειναι απο πισω κανα μηχανακι. Γιατι δεν παιζει ΑΝ θα φυγει, αλλα ΠΟΤΕ θα φυγει.
Λυπαμαι πραγματικα για την μαλ...ια που δερνει αυτην την χωρα.
Κλειστε το μπου...ο να τελειωνουμε ρε φουστη μου.
Αι σιχτιρ. (ολα αυτα αν ειναι αληθεια γιατι ακομα δεν το πιστευω, σοκ)
Καλημερα
:wave2:
Κοίτα δυσπιστία ο άνθρωπος!
:lol: :rotflmao: :lol:
Όσοι ήταν Δέλεαρ χθες είδαν ταψί από κοντά (όχι πως από μακριά δε φαίνεται)...
Πείτε του πως είναι αλήθεια...
Γ@μώ τα υπουργεία μου, γ@μώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Βέβαια αν θες να βγεις εξωτερικό θα έχεις πρόβλημα με την "παλιά" πινακίδα, πράγμα που ισχύει βέβαια εδώ και καιρό.
Αυτό είναι διασταυρωμένο ρε παιδιά? :confused: :confused: :sad:
Τίποτα πρόσφατες εμπειρίες από 1ο-2o χέρι?
makis206
11/10/2005, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
ειμαι περιεργος να δω πως θα συμπεριφερεται το airbrake στα 250+ σε κανα SS, προβλεπω να φευγει καμια και να σφηνωνεται σε κανα επερχομενο οχημα
Εγώ είμαι περίεργος να δώ άν καταφέρει κανένα SS να ξεπεράσει τα 200χλμ τελικής μ'αυτό το "αλεξίπτωτο" απο πίσω !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ είμαι περίεργος να δώ άν καταφέρει κανένα SS να ξεπεράσει τα 200χλμ τελικής μ'αυτό το "αλεξίπτωτο" απο πίσω !!
Γιατί το βλέπετε μόνο σαν αντίσταση;
Εμένα χθες το βράδυ που είχα τον αέρα από πίσω με έσπρωχνε καλύτερα!
makis206
11/10/2005, 09:25
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστός !!
Cpt. Haddock
11/10/2005, 09:33
Μήπως να βάλουμε και σκότες να στρίβει κατάλληλα για να ορτσάρουμε;;; (λέω εγώ ο ναυτικός...) Να παίρνουμε όλο τον αέρα και πλάγιο να έχει να μη μασάμε.
:lol: :lol: :lol:
Θα κάνουμε και οικονομία
(γι' αυτό τις έκαναν μεγάλες ρε σεις! Το βρήκαμε)
Τι λες εσύ ρε Mc που είσαι και επί των κατασκευών; (και λόγω nickname)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι λες εσύ ρε Mc που είσαι και επί των κατασκευών; (και λόγω nickname)
Τι να σου πω ρε καπετάνιε...
Ίσως κάποια ηλεκτροϋδραυλική βάση πινακίδας με αντίστοιχα χειριστήρια στο τιμόνι για να βρίσκεις πάντα τον ούριο άνεμο...
Χωρίς πλάκα τώρα, αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να την "ντύσω" γύρω γύρω με λαστιχάκι γιατί αυτή η μ@λ@κία είναι σκέτο ξυράφι...
Cpt. Haddock
11/10/2005, 09:57
Σοβαρά ρε σεις, επειδή εκτός απο αντιαισθητική :yuck: (το λιγότερο) είναι και ενδεχομένως επικίνδυνη αυτή η κουμούτσα
:look:
ξέρουμε αν έχει γίνει κάτι απο λέσχες μηχανών, κάποια ενέργεια προς το ΥΜΕΤ?
:confused:
(χλωμό το κόβω, είναι και νωρίς ακόμα...)
:mad: :sick: :dizzy:
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν σας αρεσει το υπεροχο αυτο δημιουργημα .... Εκτος απο πινακιδα μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν :
1)Παγκος εργασιας για τους πολυμηχανους ,
2)Τραπεζακι βεραντας- εξωτερικου χωρου ,
3)Στεγαστρο για καποιο κατοικιδιο ζωακι που μπορει να εχετε,
Δεν υπαρχει χωρος σταθμευσης?Μην σας απασχολει... Παρκαρετε το μηχανακι σας αναποδα (με την πινακιδα προς τα κατω)Θα δειτε ειναι πολυ στερεο και πιανει ελαχιστο χωρο!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Βεβαια υπαρχουν ακομα πολλες λειτουργιες τις πινακιδας που δεν τις γνωριζουμε αλλα 8α περιμενουμε το Μanual ......
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την πολυ καλη δουλεια που κανετε...!!!!
Συνεχιστε ετσι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχασα και την φωτο ...:lol:
25848
Πες τα ρε συ Meni0s...
Τους τα έλεγα χθες το βράδυ, αλλά με είχαν συνέχεια στο δούλεμα...
"Δεν πάει που δεν πάει βήμα, έβαλες και το αερόφρενο" και άλλα τέτοια...
Kαι το κακο ειναι οτι πρεπει να παω να παρω και εγω το "ταψι" μου ,αλλα δεν βαριεσε κοψε ραψε 8α το κανω ευρωπαικων προδιαγραφων 240x130mm...:lol: :lol:
Πες τα ρε συ Meni0s...
Τους τα έλεγα χθες το βράδυ, αλλά με είχαν συνέχεια στο δούλεμα...
"Δεν πάει που δεν πάει βήμα, έβαλες και το αερόφρενο" και άλλα τέτοια...
Για να μην τρέχεις πάνω από 200 το κάνανε :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :D :D :bawl: :lol: :bawl: :lol:
powerphot
11/10/2005, 13:05
...σε ένα απο αυτά τα μαγαζιά που φτιάχνουν πινακίδες και να την αντιγράψετε στο μισό μέγεθος.
Άμα σας ρωτήσει κανείς γιατί είναι τόσο μικρή να του πέιτε
ότι είναι......zip-αρισμένη:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolai
Για να μην τρέχεις πάνω από 200 το κάνανε
:eyepop: :eyepop: δεν ειπαμε να μη πειραζουμε το μικρο? ε? :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:eyepop: :eyepop: δεν ειπαμε να μη πειραζουμε το μικρο? ε? :lol: :lol: :lol:
Hello a-mixani :wave2: δεν κρατήθηκα συγνώμη :p
γεια σου και σενα! :wave2: :wave2: :wave2:
ρε μη το πειραζεις γιατι οταν μεγαλωσει (το μοτορι) θα σας παρει ολους στο κυνηγη!!
Για να μην τρέχεις πάνω από 200 το κάνανε
δεν ειπαμε να μη πειραζουμε το μικρο? ε?
Γιατί εμένα τώρα μου μυρίζει συνδυασμένο δούλεμα από nikolai και a-mixani;
Δεν τσιμπάω, δε μασάω!!!
O nikolai είναι φίλος μου και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μηχανές...
Ούτε πόσες ρόδες έχουν δεν ξέρει...
Γιατί εμένα τώρα μου μυρίζει συνδυασμένο δούλεμα από nikolai και a-mixani;
φτου σου!! εγω σε υπερασπιζομαι και εσυ μου λες οτι σε δουλευω? ε?
με πληγωνς!! :cry: :cry: :cry:
ε να λοιπον :a22: :a22: :a22: :a22: :lol:
φτου σου!! εγω σε υπερασπιζομαι και εσυ μου λες οτι σε δουλευω? ε?
με πληγωνς!! :cry: :cry: :cry:
ε να λοιπον :a22: :a22: :a22: :a22: :lol:
Συγγνώμη, αλλά έτσι όπως έπεσαν τα posts...
Θα με συγχωρήσεις;
Pleaeaeaeaeaseeeee...
Preeeetty pleaeaeaease...
With a cherry on the top;
adam_tsouk
11/10/2005, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ξεχασα και την φωτο ...:lol:
Εσένα πο#$τη θα σε σκίσω...
Παιδιά είναι κουτάκιας και μας κάνει και πλάκα από πάνω...
Οι κ.κ. mods παρακαλούνται να τον κάνουν ban!
Θα φωνάξω και τον afro...
Πάνωωωωωω τουουουουου!!!
1) ξέρω πόσες ρόδες έχουν οι μηχανές (λιγότερες από όσες θα έπρεπε για να στέκονται μόνες τους όρθιες)
2) με τέτοια πινακίδα και εσυ κουτάκιας θα θεωρείσαι σε λίγο
3) σταμάτα πια το off topic σα δεν ντρέπεσαι :nono: :lol: :lol:
Συγγνώμη, αλλά έτσι όπως έπεσαν τα posts...
Θα με συγχωρήσεις;
Pleaeaeaeaeaseeeee...
Preeeetty pleaeaeaease...
With a cherry on the top;
:eek: ε...αμα εχει και cherry on top...:lol: :lol: :lol: :a9:
Cpt. Haddock
11/10/2005, 13:40
με τέτοια πινακίδα και εσυ κουτάκιας θα θεωρείσαι σε λίγο
Ouch !!!!
:a26:
Αυτό πόνεσε
(γιατί είναι αλήθεια γαμώτο....)
:mad: :mad: :mad:
:a29:
Gandalf dr685sm
11/10/2005, 13:50
Γιατί διαμρτύρεστε ρε παιδιά....
Είπανε να μας βάλουν πλακάτ έτοιμα για sponsors και διαφημίσεις , έτσι ώστε να κονομήσουμε και κανά φράγκο , όταν θα πάρουμε την καινούρια μηχανή μας με δάνειο....
:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
1) ξέρω πόσες ρόδες έχουν οι μηχανές (λιγότερες από όσες θα έπρεπε για να στέκονται μόνες τους όρθιες)
1. Με τι νέες πινακίδες στέκονται όρθιες και χωρίς stand...
Οι νέες βάσεις πινακίδας μάλιστα θα έχουν τρύπες και για βοηθητικές...
2. Καλύτερα για να μας δείχνετε το σεβασμό που μας πρέπει...
Μακριά μας, μη σας ξύσουμε το χρώμα με τα ταψιά μας...
3. Εδώ είναι οι Γενικές και λέμε ό,τι γουστάρουμε...
Moderation στο δικό σου forum...
Άντε τώρα να βιδώσεις καμιά τουρμπίνα στο χρέπι σου που σκορπίζει...
Cpt. Haddock
11/10/2005, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Γιατί διαμρτύρεστε ρε παιδιά....
Είπανε να μας βάλουν πλακάτ έτοιμα για sponsors και διαφημίσεις , έτσι ώστε να κονομήσουμε και κανά φράγκο , όταν θα πάρουμε την καινούρια μηχανή μας με δάνειο....
:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
ααααααααα !!!!
Τότε να βάλουμε και μία ίδια μπροστά
afrotwin
11/10/2005, 14:09
i megaliteri pinakida tou kosmou ine pio anekti apenanti se afti tin savoura me rodes pou exis vali gia avatar
ke na sou po lefta gia amaksi den ixes to seat piges ke pires?
i megaliteri pinakida tou kosmou ine pio anekti apenanti se afti tin savoura me rodes pou exis vali gia avatar
ke na sou po lefta gia amaksi den ixes to seat piges ke pires?
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση afrotwin!
Απ' ό,τι είδες όμως, με το που σε φώναξα την έκανε με ελαφρά...
Σιγά μην την έκανα με ελαφρά... συνεργείο ήμουν :lol: :lol: :lol:
ΝΤΟΥΠΣ ΝΤΟΥΠΣ ΝΤΟΥΠΣ
-Οτι και να μου πεις μικρέ και εσυ φίλε μου AFRO
ένα και μόνο θα σας πω και ας με λέτε κάφρο
-Της πινακίδας η κοψιά μοιάζει να είναι καύλα
αφού τα χρέπια σας με αυτή δεν πάν τελεία και παύλα
-Το γκάζι σαν ανοίγετε μουγκρίζει το μοτέρ σας
μα στο ίδιο μέρος μένετε κολλάει και το κοντέρ σας
-Αν είστε μάγκες φίλοι μου με ρίμα απαντήστε
γιατί έχω πάλι έμπνευση άντε... για... τραγουδήστε!
Το Fr ειναι αυτο στο avatar σου φιλε μου???
Ναι :cool:
FR...
Όπως λέμε FRου FRου κι αρώματα...
ΝΤΟΥΠΣ ΝΤΟΥΠΣ ΝΤΟΥΠΣ
Έγραψες!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Οταν δια8εσεις τα μισα χρηματα απο οσα εδωσες για το ιμπίθα....
και αγορασεις ενα διτροχο δεν θα σε χαλαει τιποτα, ακομα και το "ταψι" απο πισω....
Σου μιλαω εκ πειρας...:lol:
Γιατι οταν βολταρω το Φρ του γερου μου νομιζω οτι θα με παρει ο :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Παντα φιλικα :wave2:
Οταν δια8εσεις τα μισα χρηματα απο οσα εδωσες για το ιμπίθα....
και αγορασεις ενα διτροχο δεν θα σε χαλαει τιποτα, ακομα και το "ταψι" απο πισω....
Σου μιλαω εκ πειρας...:lol:
Γιατι οταν βολταρω το Φρ του γερου μου νομιζω οτι θα με παρει ο :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: Dont worry οδηγωντας το 8α εχεις αρκετη ωρα για τα στιχακια σου ...
Παντα φιλικα :wave2:
FR...
Όπως λέμε FRου FRου κι αρώματα...
ή Frίκη !!
:D
Cpt. Haddock
12/10/2005, 15:19
ΝΤΟΥΠΣ ΝΤΟΥΠΣ ΝΤΟΥΠΣ
Κοίτα να δεις τι πάθαμε μ' αυτές τις πινακίδες
αντί για βόλτες με χαρά κόβουμε τις τσουκνίδες
Έρχονται φίλοι απ' αλλού, τετράτροχα οδηγώντας
και μας τη λένε ξαφνικά "γιατί δεν πας γ*μιώντας;"
Αλλά δε φταίνε μόνο αυτοί, φταίνε τα υπουργεία
που με τις πινακίδες τους μας κάναν σαν αιδο**α
Ν' αλλάξει πρέπει γρήγορα της μηχανής η πλάκα
γιατί στο δρόμο θα μας λεν "κοίτα ρε το μ***κα"
Για να 'ναι λέει νόμιμος και οδηγός εντάξει
πρέπει στης μηχανής τον πισινό, ένα ταψί ν' αράξει
κι έτσι μας ήρθε ο φίλος μας κι ωραία μας τη λέει
εμάς που πήραμ' δίτροχο, μας πνίξανε τα χρέη
Γεια σου ρε καπετάνιε!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Παρακαλώ να μεταφερθούν στις Αναζητήσεις μαζί με τα άλλα ποιήματα!
:a2: :a18: :a18: :a20:
ΩΡΑΙΟΣ... ΑΞΙΟΣ
O capten έγραψε καλά
το άθλημα κατέχει
για τα ταψιά τα έχωσε
άλλο πια δεν αντέχει
Μαζί σας είμαι και εγω
γαμιέται ο Δίας ο Ξένιος
και ας έχω γέρικο FR
που λέει και ο Μένιος
Θα πάρω λάμα κοφτερή
Θα πάρω λειαντήρα
θα το πατήσω το ταψί
με έναν οδοστρωτήρα
stavrogin
12/10/2005, 15:39
Μπραβο_μπραβο,
Γρηγορα αναδημοσιευση στα ποιηματα:a012: :a012: :a012:
devil's animal
12/10/2005, 15:58
με ενα σφυρι, μια ταναλια, πενσα και τα σχετικα στραβωνει και γινεται μια χαρα η πινακιδουλα..........
και αν σε σταματησει ο βρωμομπατσος του λες πως εχεις αγορασει πολλα οικοπεδακια τωρα τελευταια.......και η πινακιδα εγινε μινιον....!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
ρε θα κλαψουνε:bawl: :bawl: οι ταναλιες..........!!!!!:D :D
Κύριοι είναι γεγονός!!!!!!
Δεν έιναι πινακίδα αυτό είναι πλακάτ!!!!! Με παααααρα πολλές χρήσεις...
1. Δεν πεταεί λάσπες το πίσω λάστιχο...
2. Για διαφιμηστικούς λόγους (όπως αναφέρθηκε....)
3. Για την βροχή!!! (μπαίνεις απο κάτω και δεν βρέχεσαι....
ενώ περισεύει χώρος για να τον νοικιάζεις εν μέσω βροχής σε
περαστικούς μέχρι να περάσει...)
4. Ξαπλώνεις απο κάτω όταν ο ήλιος καίει...
5. Σερβίρεις ΑΝΕΤΑ το πασχλινό αρνί
6. Τηγανίζεις αμελέτητα (για δώδεκα νοματέους) για ΠΛΑΚΑ
και άλλα πολλά γιατί βαριέμε να γράφω...
Παντως την είδα live και τρελάθηκα!!!
:eek: :eek: :eek: :eek: :eyepop:
Σε σημείο που το σκέφτομαι να αλλάξω μοτορι....
ixnilatis
13/10/2005, 18:35
:mad: :mad: :mad:
Εδώ ρε σεις οι ''γείτονες'' τα μεμέτια μπορεί να έχουνε κι αυτοί εδώ και χρόνια πινακίδες ταψιά για μπακλαβά, αλλά τουλάχιστον αισθητικά είναι πιο ωραίες
26115