View Full Version : Suzuki V-strom 1000 (2014)
amyroukai
31/01/2014, 09:11
Είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογήσεις την αγορά ενός "ον-οφ" με σαφέστατο ασφάλτινο προσανατολισμό όταν με 3000 λιγότερα η ίδια εταιρία πουλάει το Bandit 1250 με φέρινγκ και 3βάλιτσο. Ο συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης, θα πάει εκεί.
Κάτι ήθελαν να φτιάξουν στην Suzuki αλλά δεν τους βγήκε... Καλύτερα θα ήταν να αντέγραφαν το παλιό DR800 που ακόμα είναι ξεχωριστό σε εμφάνιση (το όμορφο-άσχημο είναι υποκειμενικό). Αυτό το πράγμα που βγήκε είναι ένα κολλάζ από "δημοφιλή" χαρακτηριστικά μοτοσικλετών του ανταγωνισμού, χωρίς συνοχή.
Όσοι το οδήγησαν από Αμερική πάντως δεν βρήκαν ψεγάδια, το "χειρότερο" σχόλιο ήταν ότι έχει αδύναμο πίσω φρένο. Και δεν έχει κεντρικό σταντ, είναι έξτρα (αντέγραψαν και την άφρικα...).
el_hymador
31/01/2014, 09:34
Eνώ άμα κόστιζε 11 ή ακόμα και 10 χιλιάρικα, θα γέμιζαν οι δρόμοι της Ελλάδας... :rolleyes:
Θεωρητικές είναι οι συζητήσεις που κάνουμε έτσι και αλλιώς.
Είναι λίγο δύσκολο να δικαιολογήσεις την αγορά ενός "ον-οφ" με σαφέστατο ασφάλτινο προσανατολισμό όταν με 3000 λιγότερα η ίδια εταιρία πουλάει το Bandit 1250 με φέρινγκ και 3βάλιτσο. Ο συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης, θα πάει εκεί.
Κάτι ήθελαν να φτιάξουν στην Suzuki αλλά δεν τους βγήκε... Καλύτερα θα ήταν να αντέγραφαν το παλιό DR800 που ακόμα είναι ξεχωριστό σε εμφάνιση (το όμορφο-άσχημο είναι υποκειμενικό). Αυτό το πράγμα που βγήκε είναι ένα κολλάζ από "δημοφιλή" χαρακτηριστικά μοτοσικλετών του ανταγωνισμού, χωρίς συνοχή.
Όσοι το οδήγησαν από Αμερική πάντως δεν βρήκαν ψεγάδια, το "χειρότερο" σχόλιο ήταν ότι έχει αδύναμο πίσω φρένο. Και δεν έχει κεντρικό σταντ, είναι έξτρα (αντέγραψαν και την άφρικα...).
ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΤΙΤ.................ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ
Κί άκόμα πουλάνε αύτά πού έφεραν τό 2010
άλλά 3 χιλιάρικα κάτω.....!!!!
Όσο γιά τό στύλ ,τήν όδήγηση κ.λ.π.
ΑΛΛΟ μπάντιτ,άλλο Βεστρόμ δύο διαφορετικά
πράμματα,άλλη θέση όδήγησης,άλλη προστασία,άλλη άνεση κ.λ.π....
Eνώ άμα κόστιζε 11 ή ακόμα και 10 χιλιάρικα, θα γέμιζαν οι δρόμοι της Ελλάδας... :rolleyes:
Θεωρητικές είναι οι συζητήσεις που κάνουμε έτσι και αλλιώς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...............
Δείτε πόσα κομμάτια πούλησαν τά μοτόρια πάνω άπό 500 κυβικά φέτος στήν Έλλάδα
όταν τό 2008 τό Χαγιαμπούζα γιά παράδειγμα θεριό μηχανάκι είχε πάνω άπό 700 κομμάτια...!!!
http://www.mrbike.gr/website/moto/poliseis-motosikleton-2013.html
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...............
Δείτε πόσα κομμάτια πούλησαν τά μοτόρια πάνω άπό 500 κυβικά φέτος στήν Έλλάδα
όταν τό 2008 τό Χαγιαμπούζα γιά παράδειγμα θεριό μηχανάκι είχε πάνω άπό 700 κομμάτια...!!!
http://www.mrbike.gr/website/moto/poliseis-motosikleton-2013.html
και τι μοτορια...:lol:
308780
Θα ειχε ενδιαφερον ο αντίστοιχος πινακας για την Ευρώπη ή και τον κόσμο για να δούμε τι πραγματικά τι θέλει ο κόσμος και να δούμε μήπως οι εταιρίες δεν κάνουν και τόσο «λάθος» με τα μοντέλα που βγάζουν…
amyroukai
31/01/2014, 10:09
Στο Αμέρικα πάντως ότι διάβασα μιλούσε σαφώς για το "πλεονέκτημα τιμής" που έχει το Vstrom 1000 σε σχέση με τα άλλα μεγάλα ον-οφ και ότι είναι ατού της Suzuki.
Επίσης παρατηρώ ότι οι μόνοι κομπλεξικοί που νιώθουν ότι έχουν ανάγκη να τονίσουν την ιπποδύναμη του μοντέλου τους στον πίνακα πωλήσεων, έτσι για να φαινόμαστε ρε παιδί μου, είναι οι.... Έλα Τέρενς, δικό σου.
Εκπληκτική η πορεία των ακριβών μοτοσικλετών εν μέσω κρίσης πάντως...
Τέρενς το γιατί πουλούσε η Busa όσο πουλούσε το ξέρουμε όλοι μας, έτσι; Δεν είναι ότι όσοι τις πήραν τις έσκισαν στο ταξίδι υψηλών ταχυτήτων, πιο πολύ ο συνδυασμός "φτηνά δάνεια μικρό πουλί" ήταν που τα έσπρωχνε όλα αυτά τα μηχανάκια με υψηλό πουλ μουρ συντελεστή. Ντάξει, τα πήραν και μερικοί που τα έλιωσαν "όπως πρέπει", σε ποσοστό.... 5% (παγκόσμια σταθερά κατά λύκο).
Στα μεγαλα «ον-οφφ» πάντως , όλες οι πολυπληθείς και ανταγωνιστικές καινούργιες προτάσεις των εργοστασίων κλ@σαν τα @@ στην BMW….
Θα μου πεις , η Ελλάδα δεν είναι δείγμα , αλλά και στην Ιταλία και Γαλλία που είχα δει έναν αντίστοιχο πινακα το GS1200 έκανε παρτυ….
AristidisZ
31/01/2014, 10:41
308780
Θα ειχε ενδιαφερον ο αντίστοιχος πινακας για την Ευρώπη ή και τον κόσμο για να δούμε τι πραγματικά τι θέλει ο κόσμος και να δούμε μήπως οι εταιρίες δεν κάνουν και τόσο «λάθος» με τα μοντέλα που βγάζουν…
off topic, το multistrada περισσότερες πωλήσεις από το hornet και το cbf
respect
devil's animal
31/01/2014, 11:41
308780
αφου εν ετη 2013 πουλαει ακομα το tdm 900 (και μαλιστα σε καλη θεση), καταλαβαινετε ποιοι ειμαστε και τι μας αξιζει...:a35:
Στο Αμέρικα πάντως ότι διάβασα μιλούσε σαφώς για το "πλεονέκτημα τιμής" που έχει το Vstrom 1000 σε σχέση με τα άλλα μεγάλα ον-οφ και ότι είναι ατού της Suzuki.
Επίσης παρατηρώ ότι οι μόνοι κομπλεξικοί που νιώθουν ότι έχουν ανάγκη να τονίσουν την ιπποδύναμη του μοντέλου τους στον πίνακα πωλήσεων, έτσι για να φαινόμαστε ρε παιδί μου, είναι οι.... Έλα Τέρενς, δικό σου.
Εκπληκτική η πορεία των ακριβών μοτοσικλετών εν μέσω κρίσης πάντως...
Τέρενς το γιατί πουλούσε η Busa όσο πουλούσε το ξέρουμε όλοι μας, έτσι; Δεν είναι ότι όσοι τις πήραν τις έσκισαν στο ταξίδι υψηλών ταχυτήτων, πιο πολύ ο συνδυασμός "φτηνά δάνεια μικρό πουλί" ήταν που τα έσπρωχνε όλα αυτά τα μηχανάκια με υψηλό πουλ μουρ συντελεστή. Ντάξει, τα πήραν και μερικοί που τα έλιωσαν "όπως πρέπει", σε ποσοστό.... 5% (παγκόσμια σταθερά κατά λύκο).
ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ..............ΕΠΙΣΗΣ
Έχω καί μικρό πουλί.....
Δέν ξέρεις γιατί πουλούσε τό Χαγιαμπούζα...........
Έπίσης δέν άνήκω στό 5% τής στατιστικής σου ύπηρεσίας ...
Ή ζωή κάνει κύκλους,τώρα έχω ένα παπάκι καί ένα βεστρόμ.
Τό πουλί μου πάλι μικρό τό νοιώθω παρότι όλη μέρα είμαι μέ τό παπί..!!
Σκέφτομαι νά πάρω κανένα 1200άρι μαστόδοντο....
Τί λές ύπάρχει περίπτωση νά μεγαλώσει τό πουλί..??
αφου εν ετη 2013 πουλαει ακομα το tdm 900 (και μαλιστα σε καλη θεση), καταλαβαινετε ποιοι ειμαστε και τι μας αξιζει...:a35:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..............ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ
Μοτόρι...??
Έχω καί μικρό πουλί.....
:a029:
Τί λές ύπάρχει περίπτωση νά μεγαλώσει τό πουλί..??
:nono:
AristidisZ
31/01/2014, 12:16
Θεός συγχωρέστο κι αυτό το thread...
:a029:
:nono:
ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ....??
Τόν φίλο σου πού μού είπε σέ γράφω στά......αρχ............μου
πού είναι καί μοντ δέν θά τόν μαλλώσεις..??
Ό κύριος πού άνέφερε πουλιά πιό πάνω..??
Ή όλοι ή κανένας...........ΙΣΟΝΟΜΙΑ,καί σέ τελική γιά τό δικό μου πουλί είπα:lol:
όχι τό δικό του.
Τέλος πάντων .....σβήστα νά άνεβούμε έπίπεδο...
devil's animal
31/01/2014, 12:21
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..............ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ
Μοτόρι...??
τιποτα...
μια χαρα ειναι για σενα...
αγορασε το και καλους δρομους...
:wave2:
Θεός συγχωρέστο κι αυτό το thread...
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ............
Ότι δέν θίγει πράμματα καί καταστάσεις ζεί καί βασιλεύει,μέ λίγα λόγια
όταν γράφουμε μαλακιούλες δέν ένοχλούμε κανέναν καί μάς τραβάνε καί λίγο τό αύτάκι.
Όταν ή κουβέντα χοντραίνει γά πολιτικά ,κοινωνικά θέματα τότε ή έρχεται κάποιος
άβανταδόρος καί άνεβάζει τό θερμόμετρο μέ τίς γνωστές συνέπειες ή
παρεμβαίνει ή ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ, μέ τό γνωστό πλέον καί τετριμμένο
L'ETAT CE MOI
τιποτα...
μια χαρα ειναι για σενα...
αγορασε το και καλους δρομους...
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....???
Ρέ πού πέσαμε στή μπουρζουαζία......
devil's animal
31/01/2014, 12:36
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....???
οχι ρε φιλε, για μενα ειναι πολυ δυνατο το κτηνος...
που να μπορεσω να το κουλαντρισω??
επισης ειναι τοσο αριστα στημενο απο αναρτησεις, πλαισιο και γεωμετρια που δεν θα μπορεσω ουτε 10 μοιρες να το γειρω...
να το παρω να το πηγαινω στην καφετερια και μετα να με κοροϊδευτε??:nono:
ενω για σενα που ειχες και busa και εισαι μαθημενος στα γκαζια ειναι οτι πρεπει...
οχι ρε φιλε, για μενα ειναι πολυ δυνατο το κτηνος...
που να μπορεσω να το κουλαντρισω??
επισης ειναι τοσο αριστα στημενο απο αναρτησεις, πλαισιο και γεωμετρια που δεν θα μπορεσω ουτε 10 μοιρες να το γειρω...
να το παρω να το πηγαινω στην καφετερια και μετα να με κοροϊδευτε??:nono:
ενω για σενα που ειχες και busa και εισαι μαθημενος στα γκαζια ειναι οτι πρεπει...
Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΦΕΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ.................ΣΤΑ GP
Τό έμαθες.......?
Παπί λέμε έχωωωωωωωωωωωωωωω
devil's animal
31/01/2014, 12:50
Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΦΕΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ.................ΣΤΑ GP
Τό έμαθες.......?
Παπί λέμε έχωωωωωωωωωωωωωωω
ε, και γιατι το λες σε μενα??
πηγαινε να σε δουμε και να σε χαρουμε...
ειχες ομως και μπουσα...
εκει τουλαχιστον θα εισαι σε πιστα και θα μπορεις να πηγαινεις με 220 χωρις να φοβασαι σκυλους, προβατα, αυτοκινητα... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=138083&page=3&p=2391606&viewfull=1#post2391606)
... και Ι4 μοτερ ....
Πρέπει να κάνει καλά παντηλίκια πάντως...
Αναφορικά παντως το Versys 1000 ειναι ασχημο αλλα δεν φαινεται το βαρος και ο ογκος του Ι4...
amyroukai
31/01/2014, 13:50
LOL
Επί του θέματος, για το Vstrom10000, έχουμε τίποτα; Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι σαν μοτοσικλέτα είναι εξίσου καλή (ή κακή) με τα υπόλοιπα ον-οφ. Η τιμή του είναι επίσης από 3000 ως 4000 χαμηλότερη (με τον όποιο βασικό εξοπλισμό κουβαλάει). Κάτσε να δούμε αν θα πουλήσε, ή αν θα γίνει σαν το Versys 1000. Μα τίποτα δεν έμαθαν από το πάθημα των "γειτόνων" ρε γμτ.
el_hymador
31/01/2014, 15:25
Φαντάζομαι ότι το σκεπτικό της τιμολόγησης σε αυτή την κατηγορία είναι "αφού πουλιέται εν μέσω κρίσης το GS στα φράγκα που πουλιέται, τότε κάτι θα πουλήσει και το δικό μας..." Αμ δε... γιατί το GS όσο και αν θέλουμε να παρακάμψουμε τα στερεότυπαμ είναι γεγονός ότι το αγοράζει -ως επί το πλείστον- $υγκεκριμένη κατηγορία αναβατών την οποία αφήνουν παγερά αδιάφορη τα υπόλοιπα μοντέλα και ας είναι -ως επί το πλείστον- καλύτερα από το βαυαρικό χειρομέρι με ρόδες. Από εκεί και έπειτα, αν βρεθεί άνθρωπος με δυνατότητα να σπρώξει 13.000 ευρώ σήμερα για μοτοσικλέτα, σιγά μην κολήσσει στα 3 και 4 παραπάνω για να πάρει κάτι άλλο... αν έχεις 13k στην Ελλάδα του σήμερα, έχεις και δυνατότητα για παραπάνω, μην τρελλαθούμε.
Με λίγα λόγια, το Στρόμι μπορεί να είναι μια χαρά μοτοσικλέτα και σε άλλες εποχές να πούλαγε σαν τρελό σε συνειδητοποιημένους αναβάτες. Eίναι εντελώς understatement μηχανάκι, προσγειωμένο και ουσιαστικό, σε μια κατηγορία που έχει ξεφύγει εντελώς και έχει κατακλυσθεί από 270 κιλα, ηλεκτρονικό πόλεμο, 150 άλογα (έλεος!!!) και άλλες τέτοιες παπαριές που αρμόζουν σε touring και ss, όχι σε on-off. Δυστυχώς αυτού του είδους οι συνειδητοποιημένοι αναβάτες, συνειδητοποιούν επίσης ότι όχι 13, ούτε καν 3 χιλιάρικα δεν μπορούν να διαθέσουν για αγορά μηχανής και ως εκ τούτου στη χώρα μας θα πάρει τα @@δια μου από πωλήσεις... στο εξωτερικό βέβαια θα πουλήσει και μάλιστα πολύ.
spyrakos35
31/01/2014, 19:52
Οχι ουτε εκει
Οχι ουτε εκει
ΑΜΕΡΙΚΑ...??
Μεγάλη άγορά,άκόμα πουλάει τό παλιό χιλιάρι....
Bradipous
31/01/2014, 20:58
ΑΜΕΡΙΚΑ...??
Εδω πουλαει η χαρλει, το στρωμα δεν θα πουλησει στο αμερικα... :D
Κατ εμε αν ηταν 1000-1500ευρω κατω θα εσβηνε το βαραντερο, σε τρανσαλπ ουτε καν αναφερομαι αφου το 700αρι ειναι ξεγραμμενο προ πολου... :rolleyes:
Και ετσι καταλαβαινουμε γιατι το tdm μενει 10 χρονια ιδιο -και καλα κανει- και πουλαει ακομα...
spyrakos35
31/01/2014, 21:00
ΑΜΕΡΙΚΑ...??
σωστή η παρατήρηση αλλά, δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά είναι ασχημο το παπί.....
σαν αγορά δεν μπορώ να την ψυχολογήσω γιατί είναι άλλη εντελώς κουλτούρα την αγνοώ.....
el_hymador
31/01/2014, 21:28
Το αμέρικα είναι τεράστια αγορά, έχει και τους βλαμμένους της αλλά έχει επίσης πάρα πολλούς που την βλέπουν αλλιώς και προτιμάνε την ουσία αντί του φρου - φρου και αρώματα...
Κάπως έτσι πουλάει σαν τρελό αυτό (http://image.motorcyclistonline.com/f/howto/doing_time/122_1001_kawasaki_klr650_motorcycle/31693029/122_1001_12_o%2Bkawasaki_klr650%2Bleft_side_view.jpg) το οποίο είναι πολύ τίμιο μηχανάκι αλλά σαν γ@μω το μο*νι σχεδιαστικά... οπότε γιατί να μην πουλήσει το στρόμι;
spyrakos35
31/01/2014, 21:30
[QUOTE=el_hymador;2426872 αυτό (http://image.motorcyclistonline.com/f/howto/doing_time/122_1001_kawasaki_klr650_motorcycle/31693029/122_1001_12_o%2Bkawasaki_klr650%2Bleft_side_view.jpg) [/QUOTE]
KLER :cry:
γι αυτό σου λέω, ΑΛΛΗ κουλτούρα.....
amyroukai
01/02/2014, 08:09
ΑΜΕΡΙΚΑ...??
Μεγάλη άγορά,άκόμα πουλάει τό παλιό χιλιάρι.... όπως λένε οι ίδιοι, the wee strom (το 650) outsells the 1000 three to one. Πουλάει, αλλά λίγο. Κακός ψεκασμός, κακή αυτονομία, μεγαλύτερο βάρος χωρίς λόγο λένε τα Αμερικάνα.
Το klr πουλάει (και προσφάτως ανανεώθηκε αισθητικά) διότι δεν σπάει δεν χαλάει ειναι μισά λεφτά από τα μεγάλα και αυτοί που το παίρνουν το πάνε πραγματικά εκτός δρόμου, όχι γκαϊφέ πλατεία, "φίλος". Οπότε καλά κάνει και πουλάει, μην πω κσι κρίμα που δεν έρχεται εδώ και παιζουν το g650 και το μικρό Τενερέ μονά τους.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.........ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ
Άπό τό 2006 δέ τόν τελείωσε.......τό 1000 δέν άνανεώθηκε ούτε σέ μία βίδα.
Παρόλα αύτά όντας στό 2014 άκόμα πουλάει,άντιλαμβάνεσαι άν βγεί πετυχημένο
τό νέο 1000 χωρίς τίς παιδικές άσθένειες πού άνέφερες τό τί θά κάνει.
Οί Άμερικάνοι βρίσκουν πολύ βαριά όλα τά 1200άρια τών 260-270 κιλών διότι όπως είπες
δέν τά έχουν γιά τήν καφετέρια
Όλα τά γιαπωνέζικα τά θεωρούν κορυφαία μέ πρώτα τά ΧΑΝΤΑ όπως τά λένε,πού όταν
τό πρωτοάκουσα δέν κατάλαβα.
Κάθε σπίτι τους έξω στήν έπαρχία έχει καί ένα ΧΑΝΤΑ,άπό κουρευτική μηχανή μέχρι
τό δίλιτρο τού πιτσιρικά..!!!
Οί Έλληνες είμαστε τού πούλ-μούρ καί χάνουμε τήν ούσία,ένα μονοκύλινδρο καβασάκι
γιά παράδειγμα άθραυστο πού κάνει τά πάντα οίκονομικά καί σούπερ άξιόπιστα.
Έδώ ό άλλος κόντεψε νά μέ δείρει πού έγραψα γιατί τί έχει τό ΤDM γιά νά μήν πουλάει.
Λές καί θά τό σετάρουμε νά πάμε στό Λέ Μάν....!!!!!
Έμείς ψάχνουμε ένα μηχανάκι νά μάς βλέπει πρώτα ό γείτονας,ό κόσμος γενικά,νά είναι μοναδικό
κι άς θέλει μετά άπό κάθε βόλτα συνεργείο.
Αύτοί θέλουν ένα νά τό βγάζουν άπό τό γκαράζ νά παίζουν καί νά τό ξαναρίχνουν μέσα μέχρι τήν έπόμενη βόλτα .
Είναι ή μεγαλύτερη άγορά τού κόσμου σέ μηχανές δέ μιλάμε γιά παπάκια καί σκουτεράκια φυσικά.
Όπως καί αύτοκινήτων .
Ή Εύρώπη μάς τρελλαίνει μέ τήν VW γιά παράδειγμα κι άν δείτε τίς πωλήσεις τής τογιότα ή τής Χόντα .......θά πάθετε
Όλα αύτά τά γράφω γιά νά δούμε πώς κανένας Ίάπωνας δέ νοιάζεται γιά τό πόσο θά πουλήσει αύτό πού βγάζει
σέ μιά Εύρώπη πού αύτή τή στιγμή περνάει τρομερή κρίση πού ξεκίνησε άπό τό Νότο άλλά άπλώνεται.
Έπίσης σέ μιά Εύρώπη πού έβαλε στό κόλπο πρώην Άνατολικού μπλόκ χώρες οί όποίες δέν ξέρω πότε θά σηκώσουν κεφάλι.
Οί Ίάπωνες προτιμούν τήν άγορά τής Νοτιοανατολικής Άσίας καί πρώην Σοβιετικής Ένωσης παρά τήν ξεπεσμένη Εύρώπη.
Ή Σουζούκι έκλεισε τό έργοστάσιο στήν Ίσπανία καί πάει γιά Ίνδίες καί λοιπά.
Εχει αύτό τής Ούγγαρίας γιά νά χτυπήσει Εύρώπη καί νά γλυτώσει τούς δασμούς.
Τέλος πάντων μεγάλη ίστορία,ένα είναι σίγουρο πώς ή Εύρώπη άργοπεθαίνει κι άν δέν άλλάξει τήν πολιτική
τού σκληρού νομίσματος στό τέλος οί ίδιοι οί Γερμαναράδες δέν θά πουλάνε ούτε τά χιλιοδιαφημισμένα τους προιόντα
διότι ή άγοραστική δύναμη τών Εύρωπαίων πολιτών θά έχει πάει στά 400 εύρώ βασικός καί σύνταξη...!!!
Ή χώρα μας ήδη νομίζω τρώει τήν κατραπακιά.....
AristidisZ
08/03/2014, 19:00
σήμερα είχα πάει στο river west, και έχουν στήσει μια μικρή έκθεση με Triumph, Yamaha, Suzuki και Bmw
το είδα από κοντά, μου άρεσε αρκετά, με πολύ άνετη θέση οδήγησης και σωστό όγκο
πάντως η τιμή ήταν στα 12950...
spyrakos35
08/03/2014, 20:25
σήμερα είχα πάει στο river west, και έχουν στήσει μια μικρή έκθεση με Triumph, Yamaha, Suzuki και Bmw
Σε ανταγωνιστες ανεβηκες για να μας πεις που ενοιωσες καλυτερα?
AristidisZ
08/03/2014, 20:32
Σε ανταγωνιστες ανεβηκες για να μας πεις που ενοιωσες καλυτερα?
στο Tiger, που δε μου άρεσε να σου πω την αλήθεια, και στο GS παλιότερα, που ναι μεν μου άρεσε σαν θέση, όμως νομίζω ότι ο όγκος του είναι αρκετά εμφανής (βέβαια την μπουμπού την οδήγησα κιόλας, οπότε είναι άλλο το μέτρο σύγκρισης)
el_hymador
08/03/2014, 20:38
στο Tiger, που δε μου άρεσε να σου πω την αλήθεια, και στο GS παλιότερα, που ναι μεν μου άρεσε σαν θέση, όμως νομίζω ότι ο όγκος του είναι αρκετά εμφανής (βέβαια την μπουμπού την οδήγησα κιόλας, οπότε είναι άλλο το μέτρο σύγκρισης)
...δεν μπορώ να κρατηθώ ρ.π.μ...
Δηλαδή ρε συ Αρίστο από τα 3 ποιο σου άρεσε περισσότερο; Το πρώτο, το δεύτερο ή το τρίτο; :tooth:
AristidisZ
08/03/2014, 20:43
...δεν μπορώ να κρατηθώ ρ.π.μ...
Δηλαδή ρε συ Αρίστο από τα 3 ποιο σου άρεσε περισσότερο; Το πρώτο, το δεύτερο ή το τρίτο; :tooth:
ένα ένα
το Tiger εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ σαν μηχανή από αυτά τα τρία
από την άλλη, έχω ένα βίτσιο με το κοντέρ, και το πως φαίνεται όταν κοιτάς κάτω
αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αντιπάθησα το TDM
το BMW μου αρέσει γιατί είμαι ψώνιο
είπα απλά ότι το Suzuki είναι και συμπαθητικό, και νομίζω θα είναι μανιτζέβελο στο δρόμο
τώρα μπορείς να κράξεις ελεύθερα :D
el_hymador
08/03/2014, 20:46
ένα ένα
το Tiger εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ σαν μηχανή από αυτά τα τρία
από την άλλη, έχω ένα βίτσιο με το κοντέρ, και το πως φαίνεται όταν κοιτάς κάτω
αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αντιπάθησα το TDM
το BMW μου αρέσει γιατί είμαι ψώνιο
είπα απλά ότι το Suzuki είναι και συμπαθητικό, και νομίζω θα είναι μανιτζέβελο στο δρόμο
τώρα μπορείς να κράξεις ελεύθερα :D
Δεν το 'πιασες αλλά δεν πειράζει... :beer:
Σε βαραντερο δεν? :lol:
Σε 990?
AristidisZ
08/03/2014, 20:48
Δεν το 'πιασες αλλά δεν πειράζει... :beer:
βοήθα λίγο ρε συ :p
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ RIVER WEST....??
Γιατί έμένα μού θυμίζει τό Νεστόριο.....είμαστε καί άπό χωριό.
montechristo
09/03/2014, 09:59
Eμπορικο κεντρο (mall για τους χωριατες...:D), διπλα στο ΙΚΕΑ στον Κηφισσο... Αξιζει μια σταση νομιζω, πριν κανω το Bandit, ON-Off... :lol:
Bradipous
09/03/2014, 10:10
Eμπορικο κεντρο (mall για τους χωριατες...:D), διπλα στο ΙΚΕΑ στον Κηφισσο... Αξιζει μια σταση νομιζω, πριν κανω το Bandit, ON-Off... :lol:
Τελικα αποφασησες να γυρνας με κουστουμι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139551&highlight=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9) ε; :lol:
nikos_abel
09/03/2014, 10:44
βοήθα λίγο ρε συ :p
Δε λόνγκεστ που λένε και στο χωριό του Τέρενς :lol:
AristidisZ
09/03/2014, 11:10
Τελικα αποφασησες να γυρνας με κουστουμι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139551&highlight=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9) ε; :lol:
όχι ρε συ, κατά τύχη βρέθηκα εκεί, έπρεπε να περάσει μία ώρα για να πάμε σε μια δουλειά
τι θα θεωρούσες πιο λογικό εσύ αν βρισκόσουν σε εμπορικό κέντρο που έχει μηχανές μέσα, να κοιτάς ρούχα ή μηχανάκια ; :p :p
Δε λόνγκεστ που λένε και στο χωριό του Τέρενς :lol:
το σκέφτηκα, αλλά η διατύπωση του Χυμαδούρη ήταν λάθος
θα έπρεπε να ρωτήσει τι πήρα τελικά, όχι τι μου άρεσε :D
TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.....!!!!
Στή Σουζούκι τό έχουνε ..??
Ή μόνο μαζί μέ τά ταγιεράκια..??
Δηλαδή έδώ νά τό ψάχνω σέ κανένα COSMOS..??
Έτσι δέν τό λένε στή ΣΥΜπρωτεύουσα, ΣΥΜβασιλεύουσα κ.λ.π....??
RaGe_Raptor
13/03/2014, 05:36
Με αυτή την τιμή δε νομίζω πως θα τσουλήσει .. Του χρόνου που θα το δίνουν 10.995€ ίσως:D
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.........ΕΔΩ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..!!
Πήγα καί τό είδα.
Άνάμεικτες οί έντυπώσεις.
Πολύ μαζεμένο,έλαφρύ,πιό έλαφρύ σχεδόν άπό τό 650 προφανώς δείχνει λόγω συγκέντρωσης μάζας
καί χαμηλού κέντρου βάρους,δέν δείχνει μέ τίποτε γιά χίλια,καλή σέλλα ,μπλιμπλίκια πολλά,
μινιμαλιστικό στύλ γιά οίκονομία μέ λιτά πλαστικά ,πίσω φαίνεται δεμένο καλά ,ύποπλαίσιο κ.λ.π...,
άναρτήσεις καλές φαίνονται καί ρυθμιζόμενες,μοτέρ έλπίζω νά έχουν λυθεί όλες οί παιδικές άσθένειες
μετά άπό 20 χρόνια άφού είναι βελτιωμένο άπό τά παλιά,θέση όδήγησης κλασσική on-off,προστασία
μπορεί καί νά θέλει ζελατίνα,πάντως όλη ή μούρη είναι ένα φαίριγκ,ποιότητα κατασκευής..??
Έδώ πρέπει νά τό ξαναδώ,μέ τήν πρώτη ματιά ίσως δέν έχω σωστή άποψη.
Είναι ξεβράκωτο μπροστά καί κάτω ,θέλει ποδιά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ,καί χούφτες άπαραίτητες.
13000 εύρώ τό μηχανάκι,άδεια καί ποδιά +χούφτες άλλα 500 εύρώ = 13500...!!!!!!
Έντάξει παιδιά τό παλιό χιλιάρι έκλεισε μέ τιμή 8500 περίπου.
5000 εύρώ διαφορά...??
ΝΟ............ω.............ΝΟ.......ΝΟ......ΝΟ......ΝΟ.............ΝΟ
έχεις δίκιο, με ένα χιλιάρικο παραπάνω παίρνεις το KTM τοεντεκανενήνταντε!
έχεις δίκιο, με ένα χιλιάρικο παραπάνω παίρνεις το KTM τοεντεκανενήνταντε!
KAΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ....??
Αύτοί έχουν μπλέξιμο μέ τίς πλεξούδες τώρα.......άστους τούς καημένους.
Ξεκίνησαν μέ άλουμινόφυλλα,πήγαν σέ προγράμματα,φίλτρα ,τρύπες,μοτέρ
καί κατέληξαν στό πλέξιμο.....
14500..?? χλωμό τό βλέπω.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3683178/
αντε 14,990
:a6::a3:
panosmatz
24/03/2014, 17:40
Καλησπερα σε ολους....
Οπως ολοι εχω και εγω την γνώμη μου...
1) Θα πουλούσε σαν τρελλο αν ειχε τόσο.....
Σε αλλη Ελλας ζούμε μαλλον.
Καταρχήν όσοι εχουν την δυνατοτητα να είναι buyers θα παρουν το καλύτερο ... προσοχή ΟΧΙ στα ματια τους και σιγουρα δεν αναφέρομαι σε τυχον ανάγκες...Οποτε μιλαμε για το ακριβότερο μονο και μόνο για να λενε: ναι ειναι τοσα cc, ναι οι αναρτήσεις του παίζουν και τον εθνικό ύμνο σε Φα ματζόρε, ΝΑΙ κανει εσπρεσο-τωρα περιμενω την αφτερ μαρκετ αφρογαλιερα και αλλες τετοιες αηδίες. Οποτε κύριοι αυτοι ΔΕΝ συγκινούνται αμα ειναι 2-3,000 χιλιαρικα φτηνοτερο - το αντίθετο μαλιστα.
Τελος ενα καλοπουλημένο μηχανημα 1000+ κυβικων την σημερον ημέρα και στην αγορα μας απαριθμεί καμμια 50-70αρια κομματια..
Πιο πανω ΜΟΝΟ αν προκειται για μαζικη αγορα απο φορεα δημοσιου χαρακτηρα.
2) Ειναι ασχημο, και μοιαζει με, και την είδες την μύτη του?
Χαλαρώστε..... καταρχήν η suzuki είχε παρουσιασει το style αυτο εδω και χρόνια - περαν ομως της suzuki και αλλες εχουν παρουσιασει μοτοσυκλετες με ρύγχος που και ασχημο ήταν και έπασχε και απο πριαπισμό.
Ξεχνατε το GS 1100 που κρέμαγε κιολας? ή μήπως το Multi διαθετει γαλλική μύτη?
Τελος να αναφέρω πρωτον πως η Suzuki ΠΟΤΕ δεν φημίστηκε πως διαθέτει Design..... αλλά και πως αρεσκεται μαλλον στο αντιθετο-βλεπε Hayabusa οπου το concept ήταν να είναι ισως το πιο ασχημο ever 2τροχο....
Γιατί? Ισως απλα γιατι είναι πιο ευκολα να αποτυπωθει στην συνείδηση του καταναλωτη.
3) Ειναι καλύτερο απο αυτό- κανει και αυτο αυτα που κανουν τα αλλα, το traction control θα παιξει σημαντικο ρολο και αλλες τετοιες γενικολογιες και κουβέντες διχως ιδιαιτερη ουσια για τεχνολογια που οι περισσοτεροι στο post δεν μπορουμε να αγορασουμε.
Ολες οι εταιρίες παρουσιαζουν την Χ προταση τους στον εκαστοτε τομεα.
Μαλιστα καποιες χρησιμοποιουν και δάνεια τεχνολογια για να παρουσιασουν και αυτες μια προταση.
Ετσι και η Suzuki παρουσιαζει και αυτη ακομα μια προταση........
Τι σημαινει πως να ξεπερασει το Χ μοντέλο ή το Ψ μοντελο του 2005 ήταν καλύτερο?
Εδω πετυχημενα μοντελα και δεν εχουν αντικατασταθει εσεις ακομα συγκρινετε ενα νεο μοντέλο με ενα παλαιοτερο και αλλης εταιριας?
ΔΕΝ υπήρχε περιπτωση να χρησιμοποιεί ακραια τεχνολογια! Τελος - μιλαμε για την Suzuki!
Οποτε αντι να δαπανήσει μιλιόνια σε Hot περιφερειακα και αλλα τετοια το εξόπλισε οσο καλύτερα μπορούσε...
Πιο απλο δεν γίνεται .....
4) κατα την ταπεινότατη αποψη μου είναι καλο το sutzuki αλλωστε παντα ήταν τιμια δίτροχα.....αναφέρεται όμως σε καταναλωτες που αγαπαν την μετριοτητα, η οποία δεν είναι κακή αν συνοδεύεται απο τιμιοτητα και ποσοτητα αλλα και την δημοφιλία (οσον αφορα την δημοφιλια δείτε ποσοι κατοχοι strom 650 το γυρισαν σε scooter )και την σημερον εποχή 2 πραγματα ΜΟΝΟ εχουν απήχηση:
a) το ακριβότερο
b) το φτηνότερο-αν και για το τελευταιο παιζεται καθως ο ελληνας θελει να παρει ενα κορυφαιο 2τροχο με πιρουνάρες - φρενούκλες-200 παρα 2,5 αλογα -και να δαπανήσει το πιο ελεεινο ποσο που μπορεί να διαθέσει..
Οποτε και για να φτάσουμε στο ψητο γιατί να αγορασει ενα Χ strom 1000 ενας ελληνας?
To εν λόγω μοντέλο μαλλον απευθύνεται σε άλλες αγορες που ακομα υπάρχουν καταναλωτες μεσαιας κλίμακας που αρκούνται με την ικανοποίηση των βασικών τους αναγκών και αναζητουν μια Νεα μοτοσυκλέτα.....
ΥΣ
εγω παντως υπο το πρισμα αυτο θα αγοραζα την kawasaki....πριν πεθανω εχω υποσχεθει στον εαυτό μου μια μεγαλη 4κύλινδρη.
ΥΣ 2
Terens το αποτυπωσες πιο αρτια απο τι θα μπορουσε καποιος....
"Πολύ μαζεμένο,έλαφρύ,πιό έλαφρύ σχεδόν άπό τό 650 προφανώς δείχνει λόγω συγκέντρωσης μάζας
καί χαμηλού κέντρου βάρους,δέν δείχνει μέ τίποτε γιά χίλια,καλή σέλλα ,μπλιμπλίκια πολλά,
μινιμαλιστικό στύλ γιά οίκονομία μέ λιτά πλαστικά ,πίσω φαίνεται δεμένο καλά ,ύποπλαίσιο κ.λ.π...,
άναρτήσεις καλές φαίνονται καί ρυθμιζόμενες,μοτέρ έλπίζω νά έχουν λυθεί όλες οί παιδικές άσθένειες
μετά άπό 20 χρόνια άφού είναι βελτιωμένο άπό τά παλιά,θέση όδήγησης κλασσική on-off,προστασία
μπορεί καί νά θέλει ζελατίνα..."
Αυτο ακριβως ειναι και μια προταση της εν λόγω εταιριας - ΚΑΛΟ φαινεται, με καλη εργονομια και πρακτικο ....
ΥΣ 3
Η συγκεκριμένη αποψη δεν εχει σκοπο να θίξει κανενα ....
καλησπέρα ειπα?
okeanis1234
24/03/2014, 17:50
KAΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ....??
Αύτοί έχουν μπλέξιμο μέ τίς πλεξούδες τώρα.......άστους τούς καημένους.
Ξεκίνησαν μέ άλουμινόφυλλα,πήγαν σέ προγράμματα,φίλτρα ,τρύπες,μοτέρ
καί κατέληξαν στό πλέξιμο.....
Τρελαινομαι οταν η φαντασια σου οργιαζει,και γεννας προβληματα χωρις να υπαρχουν...Εχεις σκεφτει να γινεις συγγραφεας?Σεναριογραφος?ψαξτο λιγο...που ξερεις,μπορει να τα κονομησεις και να καταφερεις τελικα να παρεις και εσυ ενα 1190...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3683178/
αντε 14,990
:a6::a3:
ADNENTURE ΚΑΙ BASIC...??
Μού φαίνεται ότι κλέβεις..!!:lol:
Τρελαινομαι οταν η φαντασια σου οργιαζει,και γεννας προβληματα χωρις να υπαρχουν...Εχεις σκεφτει να γινεις συγγραφεας?Σεναριογραφος?ψαξτο λιγο...που ξερεις,μπορει να τα κονομησεις και να καταφερεις τελικα να παρεις και εσυ ενα 1190...
Ο ΚΟΣΜΟΣ........ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
:lol::lol::lol:
Τών δημοσίων σχέσεων είσαι τής έν λόγω έταιρείας..??
Πήγαινε σέ φόρουμ τής έταιρείας πού γίνεται λόγος,
νά δείς πού θά έμπνευστείς καί σύ....είδικά
διάβασε τό κεφάλαιο ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ,είναι πολύ ένδιαφέρον....χο...χο....
καί μετά γραμμή γιά άγορά,έμείς οί λοιποί μαζεύουμε γιά νά τήν πάρουμε..!!
okeanis1234
24/03/2014, 20:04
Ο ΚΟΣΜΟΣ........ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ
:lol::lol::lol:
Τών δημοσίων σχέσεων είσαι τής έν λόγω έταιρείας..??
Πήγαινε σέ φόρουμ τής έταιρείας πού γίνεται λόγος,
νά δείς πού θά έμπνευστείς καί σύ....είδικά
διάβασε τό κεφάλαιο ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ,είναι πολύ ένδιαφέρον....χο...χο....
καί μετά γραμμή γιά άγορά,έμείς οί λοιποί μαζεύουμε γιά νά τήν πάρουμε..!!
Εσυ μαλλον εισαι των δημοσιων σχεσεων της BMW μου φαινεται......Η μηπως της Ducati...Μπα μαλλον στην triumph θα δουλευεις...
Οσο για τις ανακλησεις που λες αν ξερω η οχι...πιστεψε με ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα μιας και το εχω ενα χρονο το μηχανακι.Σε αντιθεση με εσενα που το πιθανοτερο δε θα το εχεις καβαλησει ποτε,και εκφερεις αποψη επι παντος επιστητου!:beer:
Pan (dvs)
24/03/2014, 21:27
Το ειδα και μου φανηκε πολυ μικρο,πολυ φτωχο.......δεν μου καθησε στο ματι,το περιμενα πιο εντυπωσιακο.
Εσυ μαλλον εισαι των δημοσιων σχεσεων της BMW μου φαινεται......Η μηπως της Ducati...Μπα μαλλον στην triumph θα δουλευεις...
Οσο για τις ανακλησεις που λες αν ξερω η οχι...πιστεψε με ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα μιας και το εχω ενα χρονο το μηχανακι.Σε αντιθεση με εσενα που το πιθανοτερο δε θα το εχεις καβαλησει ποτε,και εκφερεις αποψη επι παντος επιστητου!:beer:
AΣΤΟ ΦΙΛΕ...........ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ
Δέν άντέχει περαιτέρω,είσαι πολύ νέος έδώ μέσα
καλές βόλτες μέ ύγεία.......
MG-KTiNoS
25/03/2014, 07:51
Το ειδα και μου φανηκε πολυ μικρο,πολυ φτωχο.......δεν μου καθησε στο ματι,το περιμενα πιο εντυπωσιακο.
Mh φοβού...
Είναι για να πάρουν αξερουάρς οι γιούζερς και να το κάνουν καρνάβαλο ...
Σε 2η φάση !
:lol:
Pan (dvs)
25/03/2014, 08:09
Mh φοβού...
Είναι για να πάρουν αξερουάρς οι γιούζερς και να το κάνουν καρνάβαλο ...
Σε 2η φάση !
:lol:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
SHOOTER045
25/03/2014, 08:40
Αν εφτανα ποτε σε αυτα τα λεφτα ΚΤΜ θα επαιρνα
Ενταξει ωραιο δεμενο στιβαρο με μπλιμπλικια γιαπωνεζικο κλπ
ΑΛΛΑ δεν ειναι το πολυβολο που λεγεται ΚΤΜ
Που το πας σαν κυρια και σαν αληταμπουρας...
okeanis1234
25/03/2014, 11:49
AΣΤΟ ΦΙΛΕ...........ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ
Δέν άντέχει περαιτέρω,είσαι πολύ νέος έδώ μέσα
καλές βόλτες μέ ύγεία.......
Εγινε ρε terens παλιουρα...Εγω ο νεος σε αφηνω να συνεχισεις τον πολεμο σου στα πορτοκαλι εργαλεια!
Αφου η γνωμη καποιου μετραει αναλογα με το ποσες δημοσιευσεις εχει κανει σε ενα forum,εσυ πρεπει να εισαι πολυ μα πολυ σοφος.
Καλες βολτες και σε εσενα με οτι κ αν επιλεξεις να καβαλας...
Εγινε ρε terens παλιουρα...Εγω ο νεος σε αφηνω να συνεχισεις τον πολεμο σου στα πορτοκαλι εργαλεια!
Αφου η γνωμη καποιου μετραει αναλογα με το ποσες δημοσιευσεις εχει κανει σε ενα forum,εσυ πρεπει να εισαι πολυ μα πολυ σοφος.
Καλες βολτες και σε εσενα με οτι κ αν επιλεξεις να καβαλας...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........
Το νέος στο έγραψα για να μάθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...!!!
Και όχι για να το παίξω παλιοσειρα..
Πάντοτε το μισούσα αυτό.
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς με τα ΚΤΜ
αλλά αυτά που γράφω τα ξέρει όλη
Η ΕΥΡΩΠΗ....
Φιλιά....!!!!
SHOOTER045
25/03/2014, 14:57
Δεν εχει καβαλησει κατεμι γι αυτο μιλαει....
okeanis1234
25/03/2014, 16:58
Δεν εχει καβαλησει κατεμι γι αυτο μιλαει....
Ειμαι σιγουρος...:wave2:
okeanis1234
25/03/2014, 17:03
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........
Το νέος στο έγραψα για να μάθεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...!!!
Και όχι για να το παίξω παλιοσειρα..
Πάντοτε το μισούσα αυτό.
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς με τα ΚΤΜ
αλλά αυτά που γράφω τα ξέρει όλη
Η ΕΥΡΩΠΗ....
Φιλιά....!!!!
ΕΓΩ τραβαω ζορι με τα KTM??????Φιλε μου εγω δεν τραβαω κανενα ζορι...περναω τελεια καθε φορα που καβαλαω το 1190 μου...το ζορι εσυ το τραβας,ειναι γνωστο σε ολο το forum πλεον...Αμα καμμια φορα ανεβω Θεσσαλονικη θα σε παω βολτα,να αναθεωρησεις...:beer:
ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ............
Όταν γράφουμε τά κουσούρια άπό κάποιο μηχανάκι δέν έχουμε κάτι προσωπικό,
άπλά έδώ μέσα γράφουμε τίς έντυπώσεις μας.
Λεβέντες μου τό έκανα βόλτα τό 1190 κακώς λέτε όχι..!!
Θά μού πείς άπό μιά βόλτα κρίνεις..??
Ε......αύτά πού ήθελα τά είδα,καί τά ύπόλοιπα περί προβλημάτων τά διάβασα άπό
κατόχους μοτό..!!
Δέν τά έβγαλα άπό τό μυαλό μου,άν αύτοί γράφουν ψέμματα ,τότε κι έγώ ψέμματα
σάς είπα....
Τώρα έδώ μέσα γράφουμε γιά τό Βεστρόμ 1000 τό καινούργιο..!!!
Τό ΚΤΜ άπερρίφθει άπό έμένα,γιά σάς μπορεί νά είναι τό καλύτερο.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ καί δέ μού κάνει γιά χίλιους λόγους.
Άν έχετε κάποιο σχόλιο γιά τό 1000 περιμένω νά τό κουβεντιάσουμε..!!
amyroukai
26/03/2014, 07:51
Θρεντακι για το βεστρωμ, παλι με τα κατεμ και άσχετα πραγματα τόσες σελίδες. Δεν μπορω να καταλάβω...
okeanis1234
26/03/2014, 08:21
Θρεντακι για το βεστρωμ, παλι με τα κατεμ και άσχετα πραγματα τόσες σελίδες. Δεν μπορω να καταλάβω...
Του terens πεστα που ειναι και "παλιος" και πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα...
pipe_smoker
26/03/2014, 09:20
Λεβέντες μου τό έκανα βόλτα τό 1190 κακώς λέτε όχι..!!
Σωστα, εδω μεσα λεμε για το strom.
Απλα επειδη δε θυμαμαι, και πραγματικα ειμαι περιεργος να διαβασω την κριτικη σου, εχεις γραψει στο αναλογο θρεντ τις εντυπωσεις σου απο το 1190?
Ειλικρινα ρωταω.
Αν θυμασαι να μου δωσεις λινκ, γιατι εχει πιασει και 500 σελιδες και θα μου φυγει η ψυχη να ψαχνω.
Περι του στρωματος τωρα, μονο που το βλεπω να ξερασω μου ερχεται.
Οποτε δε θα εμπαινα καν στον κοπο να το ψαξω περισσοτερο.
ΚΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ ...................
Είχα πάρει 2 δραμαμίνες.......
lleonidas
05/10/2018, 21:16
Suzuki V-Strom 1000 2019 (https://www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2019/2019-suzuki-vstrom-1000)
399881
Suzuki V-Strom 1000XT Adventure 2019 (https://www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2019/2019-suzuki-vstrom-1000xt-adventure)
399882
Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για κάθε μότο
είναι και το κόστος σέρβις..
Σαν κάτοχος v-strom 650 k7 και k9 Από το 2006 τα σέρβις ήταν πάντα σε νορμάλ τιμές.
Πέρισυ το Νοέμβρη αγόρασα το V-strom 1000XT 2018 .
Και εχτές έκανα το σέρβις των 12000χμ..
Έκλαψα .. λάδια φίλτρα μπουζι 311ευρώ και κάτι ψιλά. (Φίλτρο αέρα k&n αλλά μιλάμε για 30-40 πάνω από το απλό..)
Και όσο σκέφτομαι ότι ένας βασικός λόγος που έμεινα Suzuki και δεν πήγα Ducati,BMW ή ktm ήταν η φθηνότερη συντήρηση..
23,36+φπα το κάθε μπουζι;;;
Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το V-strom,
Μετά από ένα 36ωρο και ένα τουρ Βαλκάνια 5200 χιλιομέτρων.
RaGe_Raptor
31/10/2019, 09:53
Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για κάθε μότο
είναι και το κόστος σέρβις..
Σαν κάτοχος v-strom 650 k7 και k9 Από το 2006 τα σέρβις ήταν πάντα σε νορμάλ τιμές.
Πέρισυ το Νοέμβρη αγόρασα το V-strom 1000XT 2018 .
Και εχτές έκανα το σέρβις των 12000χμ..
Έκλαψα .. λάδια φίλτρα μπουζι 311ευρώ και κάτι ψιλά. (Φίλτρο αέρα k&n αλλά μιλάμε για 30-40 πάνω από το απλό..)
Και όσο σκέφτομαι ότι ένας βασικός λόγος που έμεινα Suzuki και δεν πήγα Ducati,BMW ή ktm ήταν η φθηνότερη συντήρηση..
23,36+φπα το κάθε μπουζι;;;
Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το V-strom,
Μετά από ένα 36ωρο και ένα τουρ Βαλκάνια 5200 χιλιομέτρων.
Μα τι μπουζί φοράει ρε παιδί μου κι έχει 3πλασια τιμη!?
Εκείνη την ώρα, πιθανόν από το μικρό εγκεφαλικό που πέρασα
δεν ρώτησα, έδωσα με τρεμάμενο χέρι την κάρτα,
καβαλησα και έφυγα.
Στο σπίτι χτύπησα τον κωδικό του στο νετ
0948200635 και μου έβγαλε.
sapila racing
31/10/2019, 10:34
Εκείνη την ώρα, πιθανόν από το μικρό εγκεφαλικό που πέρασα
δεν ρώτησα, έδωσα με τρεμάμενο χέρι την κάρτα,
καβαλησα και έφυγα.
Στο σπίτι χτύπησα τον κωδικό του στο νετ
0948200635 και μου έβγαλε.
Απ οτι βλεπω μπορείς να τα αγοράζεις πολύ φτηνότερα.
https://www.carpimoto.it/en-GR/Bike_Suzuki_DL-1000-XT-V-Strom-17-/Specific/Brand_NGK/Service-Parts/Spark-Plugs/43832_LMAR8BI-9-NGK-LMAR8BI-9-Spark-Plug-for-Suzuki-DL-1000-V-Strom-17-.htm
Είμαι στην εγγύηση..
Στο επόμενο όμως δεν θα είμαι και θα αλλάξουν πολλά.
DoctoR_k6
31/10/2019, 11:30
Μα τι μπουζί φοράει ρε παιδί μου κι έχει 3πλασια τιμη!?
Iridium...τι αλλο?
Αλλα στα 12 αλλαγη του ιριδιου?
Εδω τα απλα τα αλλαζουν στα 12Κ στην Suzuki (στο δικου μου πχ).
Περιεργο.
RaGe_Raptor
31/10/2019, 11:36
Iridium...τι αλλο?
Περιεργο.
Lazer iridium. Στο αυτοκίνητο μου που θέλει lazer platinum, καποτε τα πλήρωσα 19€/τεμ. Τώρα 40€ η 4αδα
Εδιτ :αλλά, ναι. 12χιλ χλμ είναι πολύ λίγα για μπουζί ιριδίου
Απ οτι βλεπω μπορείς να τα αγοράζεις πολύ φτηνότερα.
https://www.carpimoto.it/en-GR/Bike_Suzuki_DL-1000-XT-V-Strom-17-/Specific/Brand_NGK/Service-Parts/Spark-Plugs/43832_LMAR8BI-9-NGK-LMAR8BI-9-Spark-Plug-for-Suzuki-DL-1000-V-Strom-17-.htm
Πήγα να τα αγοράσω τώρα προκαταβολικά,
αλλά έχουν ένα τεμάχιο ☹
Iridium...τι αλλο?
Περιεργο.
Όντως τραγικό να πληρώνεις ιριδίου και να σου βάζει αλλαγή τόσο σύντομα.Η Honda στα ιριδίου δίνει αντικατάσταση ανα 48.000km.Μαζεύεται σεβαστό ποσο για κάποιον που κάνει καμια 25.000km το χρόνο.
RaGe_Raptor
31/10/2019, 15:04
Όντως τραγικό να πληρώνεις ιριδίου και να σου βάζει αλλαγή τόσο σύντομα.Η Honda στα ιριδίου δίνει αντικατάσταση ανα 48.000km.Μαζεύεται σεβαστό ποσο για κάποιον που κάνει καμια 25.000km το χρόνο.
Ας ρίξει μια ματιά ο φίλος νικ μορ στο owner's manual, αποκλείεται να δίνει η Σουζούκι αλλαγή μπουζί στις 12κ. Μάλλον για ελληνική Πρωτοτυπία του εξουσιοδοτημένου πρόκειται.
Εδιτ : ο πίνακας των Service intervals του 2014 DL1000 γραφει inspect στις 12.000 και Replace στις 24.000 χλμ για τα μπουζί.
Ας ρίξει μια ματιά ο φίλος νικ μορ στο owner's manual, αποκλείεται να δίνει η Σουζούκι αλλαγή μπουζί στις 12κ. Μάλλον για ελληνική Πρωτοτυπία του εξουσιοδοτημένου πρόκειται.
Εδιτ : ο πίνακας των Service intervals του 2014 DL1000 γραφει inspect στις 12.000 και Replace στις 24.000 χλμ για τα μπουζί.
Θεώρησα δεδομένο οτι θα το έχει δει ο φίλος!Κακώς!!!!Απο οτι φαίνεται έπεσε θύμα του κλασσικού Ελληνάρα μάστορα που προτείνει συντήρηση στα μισά km απο όσα γράφει το μάνιουαλ. :evil::evil::evil:
(και πάλι λίγα δίνει η Σουζούκι αλλά τα 12 ήταν καθαρή κλοπή)
DoctoR_k6
31/10/2019, 16:27
Καλα ας δουμε τι θα μας πει γιατι δεν θεωρω πως καποιος επισημος θα κανει τετοια λαμογια.
Δεν γινεται να μην το ανακαλυψει ενας πελατης.
Η Ηonda πλατινα εβαζε νομιζω ε? Οντως 48αρια αλλα αν θυμαμαι τσιμπαγανε αρκετα.
Τα 24 μπορει να ειναι για τον συγκεκριμενο τυπο μπουζι που δινει η Σουζι.
Πιθανως η H βαζει καλυτερο κ ακριβοτερο.
extisatokat
31/10/2019, 16:47
Εγω παντως στο μεζεδακι μου,που ειναι και διχρονο και καιει και λαδακι, με τακτικο τριψιματακι με μαλακη συρματινη βουρτσα καθε 5000 χλμ, το μπουζακι το αλλαζω καθε 35000 λογω μικρης μειωσης του παχους στην ακιδα, αλλα χωρις αισθητη πτωση αποδοσης και αυξηση καταναλωσης.Αλλο μπουζι βεβαια το ενα αλλο το αλλο.Τα μεταξωτα βρακια..................................................κλπ,κλπ.
Καλα ας δουμε τι θα μας πει γιατι δεν θεωρω πως καποιος επισημος θα κανει τετοια λαμογια.
Δεν γινεται να μην το ανακαλυψει ενας πελατης.
Η Ηonda πλατινα εβαζε νομιζω ε? Οντως 48αρια αλλα αν θυμαμαι τσιμπαγανε αρκετα.
Τα 24 μπορει να ειναι για τον συγκεκριμενο τυπο μπουζι που δινει η Σουζι.
Πιθανως η H βαζει καλυτερο κ ακριβοτερο.
Όλοι κοροϊδευουν τον κόσμο και προτείνουν αλλαγές λαδιών στα 6.000km αντί για 12.000km που γράφει το μάνιουαλ(Σε NC700-750).Εξουσιοδοτημένος σε παλικάρι με NC750 ολοκαίνουργιο τον έβαλε να ανοίξουν για βαλβίδες γιατι δήθεν άκουγε κάτι περίεργο στα 1.000km και μάλιστα τον χρέωσε κανα 80αρι χαριστικά κιόλας!:lol:
Μόλις το ανέφερε αμέσως του δώσαμε κάποιες κατευθύνσεις και ο εξουσιοδοτημένος θα του αφαιρέσει το 80αρι απο το επόμενο σέρβις που θα πάει.
Και άντε πες πως ήταν όντως τόσο αρρύθμιστες οι βαλβίδες απο το εργοστάσιο(σχεδόν απίθανο),γιατί τον έβαλε και πλήρωσε 80 ευρώ εφόσον έχει εγγύηση?Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.Μην εμπιστεύεστε κανέναν!
DoctoR_k6
31/10/2019, 23:11
Εγω παντως στο μεζεδακι μου,που ειναι και διχρονο και καιει και λαδακι, με τακτικο τριψιματακι με μαλακη συρματινη βουρτσα καθε 5000 χλμ, το μπουζακι το αλλαζω καθε 35000 λογω μικρης μειωσης του παχους στην ακιδα, αλλα χωρις αισθητη πτωση αποδοσης και αυξηση καταναλωσης.Αλλο μπουζι βεβαια το ενα αλλο το αλλο.Τα μεταξωτα βρακια..................................................κλπ,κλπ.
Πόσο κοστίζει το μπουζί σου κ το κάνεις αυτό?
Κ σε πόση περίοδο κάνεις 35Κ?
Όλοι κοροϊδευουν τον κόσμο και προτείνουν αλλαγές λαδιών στα 6.000km αντί για 12.000km που γράφει το μάνιουαλ(Σε NC700-750).Εξουσιοδοτημένος σε παλικάρι με NC750 ολοκαίνουργιο τον έβαλε να ανοίξουν για βαλβίδες γιατι δήθεν άκουγε κάτι περίεργο στα 1.000km και μάλιστα τον χρέωσε κανα 80αρι χαριστικά κιόλας!:lol:
Μόλις το ανέφερε αμέσως του δώσαμε κάποιες κατευθύνσεις και ο εξουσιοδοτημένος θα του αφαιρέσει το 80αρι απο το επόμενο σέρβις που θα πάει.
Και άντε πες πως ήταν όντως τόσο αρρύθμιστες οι βαλβίδες απο το εργοστάσιο(σχεδόν απίθανο),γιατί τον έβαλε και πλήρωσε 80 ευρώ εφόσον έχει εγγύηση?Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.Μην εμπιστεύεστε κανέναν!
Καλά πολλοί βρίσκουν κ τα κάνουν αλλά είναι θέμα χρόνου να γυρίσει εναντίον τους κ δεν συμφέρει.
Να σου πω στα 12 εγώ δεν θα τα άλλαζα.
Στα 6 μόνος μου κ στα 12 στο συνεργείο για την σφραγίδα της εγγύησης.
Μετά Αλέκος.
extisatokat
31/10/2019, 23:22
Πόσο κοστίζει το μπουζί σου κ το κάνεις αυτό?
Κ σε πόση περίοδο κάνεις 35Κ?
NGK B8HS
3 EURO
AΠΛΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΟΥΖΙ
ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
Η αγορά και τα σέρβις έχουν γίνει, σε γνωστό
αντιπρόσωπο/μάστορα της σουζουκι.
Εξάρχεια το συνεργείο.
Η σουζουκι έχει μειώσει τα εξουσιοδοτημένα της
και ο καπερνεκας που πήγαινα τόσα χρόνια
και χρεωνε πολύ λογικά είναι εκτός.
Η αλήθεια είναι πως δεν ρώτησα πολλά, μόνο για το φίλτρο αέρα επέμεινα ,μίας που
τα είχε λύσει όλα και είπα άλλαξε το να τελειώνουμε.
Τα υπόλοιπα τα άφησα απάνω του.
Δεν πειράζει, τώρα έγινε.
Μάθημα για το μέλλον.
Του χρόνου που θα χρειαστώ μεγάλο σέρβις θα είμαι εκτός εγγύησης και σε άλλο μάστορα,
μια φορά πιάστηκα κορόιδο.