View Full Version : Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
Shaolin Monk
03/10/2013, 21:44
Ανεβαινω καθε χρονο απο Κρητη. Φετος δεν ανεβηκα λόγω θανατου ενος μελους της οικογενειας μου. Ειναι λιγο μια ημερα. Δεν αξιζει για εμας ουτε για να μπουμε στο καραβι. Και ειναι μοναδικη στιγμη η συναντηση με φιλους απο ολη την Ελλαδα, αλλα η ωρα μιας εκδρομης δεν ειναι αρκετη για οσους κανουν ταξιδι. Καποιοι απο κοντα μπορουν παντα να κανουν μια συναντηση μονοημερη.
tsompanis
03/10/2013, 21:47
Μιας και ανοίχτηκε καινούργιο θρεντ σχετικά με την πανελλήνια,να πω και εγώ την άποψή μου,αλλά πρώτα τον λόγο για τον οποίο δεν ήρθα.
Το συγκεκριμένο σ/κ το είχα για την πάρτη μου και είχα σκοπό να φέρω γύρα παντού.
το πρόγραμμα είχε Γαλαξίδι παρασκευή και μηλίνα το σάββατο (είχα ανεβάσει και θρεντ για την διαδρομή).
όταν ρώτησα 2 μέρες πριν την παρασκευή τι παίζει,ποιοι θα πάνε κ.λ.π, η απάντηση που πήρα,είναι "όποιον δεις με μηχανή,γράπωσέ τον...δικός μας θα είναι"...
Σαν ατάκα μου αρέσει ειλικρινά,αλλά κάθε άλλο θα ήθελα,παρά να ψάχνομε κυριακή πρωί στην μηλίνα...
την παρασκευή όντως πήγα Γαλαξίδι και μέχρι αργά το βράδυ έμπαινα στο moto.gr να δώ καμιά εξέλιξη απο την πανελλήνια και δεν είχε ποστάρει κανείς τίποτε!
Λες και δεν τρέχει μια....
Σάββατο πρωί και δεν ήξερα αν θα έχει πάει κάποιος,τι γίνεται κ.λ.π
Υπέθεσα πως θα έχουν μαζευτεί κάποιοι λίγοι,οι οποίοι συνήθως (και άμα είναι λίγοι) πλακώνονται στα πιώματα...Μέσα έπεσα:lol:
Έτσι (μιας και δεν πίνω)αποφάσισα να φύγω προς Μεσσήνη-καλαμάτα το σάββατο το πρωί,που ήξερα πως θα βρώ στάνταρ παρέα απο γειτονικό φόρουμ.
Έμεινα εκεί βράδυ και την κυριακή την αφιέρωσα σε μια μεγάλη βόλτα μέσα απο τα βουνά την πελοπονήσου και στην συνέχεια Μεσολόγγι,αιτωλικό,αστακός,πρέβεζα,γιάννενα.
Πληροφοριακά...
Στα 700 χλμ της Κυριακής πρέπει να χαιρέτησα πάνω απο 200 μηχανάκια.
το mybike είχε στο γαλαξίδι 65 άτομα.
Η μέρα ήταν θαυμάσια και ξεχύθηκαν όλοι στους δρόμους.
Αυτά για μένα.
Για το τι μπορεί να φταίει,θα γράψω τι πιστεύω και ας κινδυνεύσω να με περάσετε στην σέντρα.:lol:
Πιστεύω αυτό που ανέφερε πιο πάνω ένα παλικάρι.
Η ετήσια αντιμετωπίστηκε απο τους υπευθύνους σαν μοτοβόλτα και είχε την τύχη της μοτοβόλτας.
Όχι δεν περίμενα να σφάξετε κοκόρια,αλλά υπολόγιζα τουλάχιστον ότι θα γίνονταν χαβαλές και ενημέρωση στο θρεντ όπως τις άλλες χρονιές και θα έπαιρνα μυρωδιά... τουλάχιστον
Παράλληλα η ατάκα που έχει χιλιοειπωθεί εδω μέσα "αν δεν σου αρέσει το μοτο.γρ,τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία" φαίνεται ότι έχει πιάσει τόπο μιας και πολλοί βρίσκονται σε άλλες παραλίες.
Επίσης το γεγονός ότι κάποιοι εκ των διαχειριστών έχουν ρίξει πολύ καζούρα σε νέα μέλη ή και σε παλιά ή σε άτομα που έχει τύχη να ρωτήσουν και κοτσάνες,έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες σε ενεργά μέλη.
Ναι το οικονομικό είναι για πολλούς ένας σοβαρός λόγος,αλλά στην τελική δεν είναι για όλους.
Οι βεστρομάδες π.χ είναι όλοι φραγκάτοι?
Γνωρίζω ότι ο συντονισμός μιας μεγάλης διοργάνωσης,απαιτεί τρέξιμο και πολλούς νταλκάδες στο κεφάλι.
Επίσης θα πρέπει να βρεθούν εθελοντές που θα αφιερώσουν χρόνο.Δύσκολο στους χαλεπούς καιρούς.
Πιστεύω με διάλογο και καλή πρόθεση όλα γίνονται.το ότι το ψάχνεται σημαίνει πως βρίσκεστε σε καλό δρόμο.:beer:
Πολυ μπερδεμενα τα γραφεις....δεν εχουμε κατι κοινο? Το ενδιαφερων/κ@υλ@/τρελα/κολλημα κλπ κλπ για τις μοτο δεν φτανει?
Μονο ανα μαρκα ή μοντελο πανε οι παρεες...αν ηταν ετσι θα ειχε εξαφανιστει το φορουμ σε 3 μηνες...
Αν δεν ειχαμε ενδιαφερων δεν θα διαβαζαμε θεματα οπως τι βρακι φορατε οταν οδηγατε... :eek::D
Επισης μια βολτα/εκδρομη/ετησια θα εχει μεσα και οδηγηση και απ' ολα....
Εγω παντως δε σας λεω γιατι δεν πηγα παρολο που ημουν μια ανασα μακρια...για να μη φαω καζουρα που λενε..:D:D:D
Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το ότι πχ οι Vstromαδες ίσως νοιώθουν μεγαλύτερο δέσιμο, ότι έχουν κάτι κοινό σε σχέση με εμάς. Σαφώς και όσοι είμαστε εδώ μέσα έχουμε κάποια βασικά κοινά, δε ξέρω αν όμως αυτά είναι ικανά να μας ενώνουν τόσο. Θα το ήθελα πάντως. Η σκέψη μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι πχ σε BMW ή Vstrom ετήσιες πάνε πάνω από 100 άτομα και κάποιες είναι και 3ήμερες.
Νομίζω δηλαδή ότι δεν είμαστε τόσο δεμένοι ως κοινότητα πλέον & ταυτόχρονα λόγω των κοινονικοοικονομικών καταστάσεων η μοτοσυκλέτα έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου πολλοί έχουν ήδη "φύγει" από το Μοτο, σε πιο κλειστές ομάδες μιας και ίσως εκεί τους ενώνει κάτι δυνατότερο, πχ Ταξίδια, μοντέλο μηχανής, ακόμα και ότι είναι κάτι το οποίο έχει πχ κάθε βδομάδα κάποια συνάντηση.
Εμείς εδώ είμαστε ουσιαστικά το πρώτο φόρουμ μοτοσυκλέτας που θα γραφτεί κάποιος. Ίσως ο ρόλος μας σα φόρουμ είναι άλλος. Σίγουρα πάντως δεν είμαστε κλειστό κλαμπ.
Όπως και να έχει, προσωπικά πολύ θα γούσταρα να καθιερωθεί ένα διήμερο ετήσιας σε κάποιο κάμπινγκ της Ελλάδας (διαφορετικό κάθε χρόνο) & γιατί όχι, όπως κάποιος εκεί ψηλά είχε σκεφτεί, αυτή η ετήσια να ενώνει το κόσμο από όλα τα φόρα, αφού σχεδόν όλοι έχουν περάσει από εδώ.
:wave2:
Billymuse
03/10/2013, 21:51
Να πώ και εγώ ταπεινά την αποψή μου. Σαν ιδέα η ετήσια προφανώς και με βρίσκει σύμφωνω να γίνεται μια φορά κάθε χρόνο. Σαν ευκαιρία που εκτός απ'ολα που αναφέρετε πιο πάνω αλλά και να γνωρίζεις και μέλη που βρίσκοντε μακριά απτην Αθήνα που λογικά οι πιο πολλοί είμαστε απτη πρωτεύουσα. Σίγουρα η επιλογή του μέρους ήταν πολύ σωστή απο γεωγραφικής απόψεως σαν να λέμε στη μέση της Ελλάδας και πάνω κάτω μοιρασμένη η απόσταση για τους βόρειους και τους νότιους. Και εγώ ψήφισα τουλάχιστον για μια διανυκτέρευση αλλά δυστηχώς με πρόλαβε η ανεργία όπως αρκετούς εδω μέσα. Όποτε ο κύριος λόγος που δεν ήρθα είναι οικονομικός. Σίγουρα η περίοδος δεν ήταν η καλύτερη συνφωνώ οτι πρέπει να είναι εκεί στο Μάιο που αρχίζουν να σκάνε οι ορέξεις μετά απο χειμώνα για ταξίδια. Απο κεί και πέρα είναι δύσκολος ο συντονισμός με τόσες διαφορετικές απόψεις αλλά θα φανεί χαζό αλλά μάλλον χρειάζονται 3-4 διαφορετικές ψηφοφορίες που θα έχουν να κάνουν με το τι θέλει το σύνολο. Σαν διάρκεια,μέρος,εποχή και ότι άλλο θα απαιτείται για μια σωστή ετήσια μιας και οι εποχές είναι δύσκολες. και με βάση τα αποτελέσματα οι admin θα παίρνουν τις αποφάσεις τους. Φιλάκια :beer:
AristidisZ
03/10/2013, 21:57
καλά οι ψηφοφορίες γράψαν ιστορία
πόσοι είχαν ψηφίσει για διήμερο ; καμιά 100στή αν θυμάμαι καλά ;
μετά ψηφίσαν οι μισοί για διαμονή (52 βλέπω), και πήγε το 1/5
βέβαια εδώ δε ξέρουμε τι ψηφίζουμε στις εκλογές, σιγά μη βγάζαμε άκρη από ψηφοφορία του φόρουμ :P
akis_trevor
03/10/2013, 22:01
εμενα παντως μαρεσει η ανομοιομορφια του φορουμ.σε φορουμ του μηχανακιου μου μπαινω μονο αν θελω να δω κανα τεχνικο.δεν εχω ποστ εκει,δεν μαρεσει πως λειτουργει.αυτο ειναι καλο επιπλεον γιατι μπορει να μαθαινεις για πραγματα που δεν εχεις ασχοληθει πχ οι ασφαλτινοι για χωμα και τουμπαλιν,για ανακατασκευες,για μαλακιες που γελαμε κλπ.δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα.ουτε και οι συναντησεις οι οποιες μπορουν να γινουν ανα περιοχη για ενα καφε.επισημα και ανεπισημα.οπως και γινονται αποτι εχω δει στην αθηνα.(βασκα οταν εισαι κομπλε κανονιζουμε πατρινοσυναντηση ;) ).
η απαντηση ειναι μπροστα στα ματια μας και ψαχνουμε να βρουμε τις οποιες αδυναμιες του φορουμ.κοιταχτε τα θεματα που εχουν ανοιχτει μεσα στο 13.3-4 σιδεροκωλες του σπυρακου,2-3 βολτες ακομα και 300 θεματα ασχετα με βολτες-κυριως πουλησα το αμαξι τι παπι να παρω κλπ- που δειχνει το προβλημα μας ως κοινωνια,μοτοσυκλετιστων και μη.μην ψαχνουμε να βγαλουμε απτη μυγα ξυγκι..
(βασκα οταν εισαι κομπλε κανονιζουμε πατρινοσυναντηση ;) ).
ι..
Κομπλέ δεν είμαι αλλά μια μπυροκαφεδοσυνάντηση την αντέχω. Σε λίγες μέρες ίσως μπορώ να πάμε για μπύρα στας Αθήνας να συναντήσουμε και τσοι Αθηναίοι.
Κανονίστε.
Μοτορεμαλι
03/10/2013, 22:29
Δεν ειρωνεύομαι.. & ξέρεις για εμάς που δε ζούμε Αθήνα, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα ξέρετε εκεί.
p.s Είδα το πμ σου.
Πάντως εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η κάθε παρέα θέλει να νοιώθει ότι έχει το δικό της 'Club", "λέσχη", whatever. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η λογική και δε τη κατάλαβα. Εξηγεί μόνο το ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά συλλογικότητα παρά μόνο παρέα. Ο καθένας πάντως κάνει ότι αισθάνεται.
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,αλλα γιατι δεν ειμασταν?
Γιατι οι Μοτεοι θεωρουν τις ομαδες και τους ομαδαρχες ψωνια που θελουν να ικανοποιουνται που εχουν εξουσια (καλα γιατι δεν ισχυει το ιδιο και με το μοτο.γρ???ποιος θεουλης ψυχολογος βγαζει αυτα τα συμπερασματα και πως?Μιλησε με κανεναν ποτε αραγε?)
Και οι δε (ομαδαρχοπροβατα) θεωρουν το μοτο σαν μοτοσυκλετιστες που βλεπουν τους υπολοιπους ''απο ψηλα''λες και κατι ειναι.
Αυτο το θεωρο ''κοντρα'',προσωπικα προσπαθησα να ερθω σε επαφη με παλαιους μοτεους για να φανει ο θεσμος,να ακουστει απο σταθμους,να μπει στις ομαδες,αλλα η αντιμετωπιση ειναι η ιδια με αυτην που εχω απο την αρχη που γραφω εδω.Δεν υπαρχει συζητηση,''εμεις αυτοι ειμαστε''και το καλυτερο?''αυτοι ειναι ετσι''.Κατα τα αλλα μας λειπει το πνευμα συλλογικοτητας....τι να πω....
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,αλλα γιατι δεν ειμασταν?
Γιατι οι Μοτεοι θεωρουν τις ομαδες και τους ομαδαρχες ψωνια που θελουν να ικανοποιουνται που εχουν εξουσια (καλα γιατι δεν ισχυει το ιδιο και με το μοτο.γρ???ποιος θεουλης ψυχολογος βγαζει αυτα τα συμπερασματα και πως?Μιλησε με κανεναν ποτε αραγε?)
Και οι δε (ομαδαρχοπροβατα) θεωρουν το μοτο σαν μοτοσυκλετιστες που βλεπουν τους υπολοιπους ''απο ψηλα''λες και κατι ειναι.
Αυτο το θεωρο ''κοντρα'',προσωπικα προσπαθησα να ερθω σε επαφη με παλαιους μοτεους για να φανει ο θεσμος,να ακουστει απο σταθμους,να μπει στις ομαδες,αλλα η αντιμετωπιση ειναι η ιδια με αυτην που εχω απο την αρχη που γραφω εδω.Δεν υπαρχει συζητηση,''εμεις αυτοι ειμαστε''και το καλυτερο?''αυτοι ειναι ετσι''.Κατα τα αλλα μας λειπει το πνευμα συλλογικοτητας....τι να πω....
Κόψε τα ναρκωτικά.
Edit : Επειδή μπορεί να μην εγινα σαφής πιο πανω. Δεν ξέρω ποιος τα έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα αλλά η μπάλα είναι στην κερκίδα. Αν νομίζει κάποιος βεβαια ότι τον καταδιώκουν ή τον υποβιβάζει η Ελιτ του μοτο, ας κάνει δροσερά ντουζάκια. Εχουμε μαλάκες εδώ μέσα, ενας εξ αυτών είμαι κι εγώ ενίοτε, έχουμε τιμόνια, έχουμε βρόντακες, έχουμε αμήχανους (οι περισότεροι μοντ πλέον) αλλά ελίτ δεν έχουμε. Ούτε είχαμε. Και δεν κοιτάμε κανέναν απο ψηλά.
Μοτορεμαλι
03/10/2013, 22:44
Κόψε τα ναρκωτικά.
Edit : Επειδή μπορεί να μην εγινα σαφής πιο πανω. Δεν ξέρω ποιος τα έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα αλλά η μπάλα είναι στην κερκίδα. Αν νομίζει κάποιος βεβαια ότι τον καταδιώκουν ή τον υποβιβάζει η Ελιτ του μοτο, ας κάνει δροσερά ντουζάκια. Εχουμε μαλάκες εδώ μέσα, ενας εξ αυτών είμαι κι εγώ ενίοτε, έχουμε τιμόνια, έχουμε βρόντακες, έχουμε αμήχανους (οι περισότεροι μοντ πλέον) αλλά ελίτ δεν έχουμε. Ούτε είχαμε. Και δεν κοιτάμε κανέναν απο ψηλά.
Καληνυχτα φιλε μου,παω να ξεκινησω την αποτοξινωση.Λαθος μου σιγουρα που μπηκα στην συζητηση.
SHOOTER045
03/10/2013, 23:07
:a014::a014::a014:
Εγω παντως αυτο που εισπρατω απο το moto.gr τα τελευταια χρονια ειναι αγενεια ...ειδικα στους καινουργιους χρηστες και σε ατομα που δεν ειναι ιδιαιτερως ενεργα μελη, γνωστοι και φιλοι!
Γραφω εδω μεσα (ελαχιστα αλλα αυτο δεν λεει κατι) απο το 2005 , μπαινω ομως καθε μερα σχεδον απο τοτε, και πραγματικα αυτη η λεξη μου ερχεται στο μυαλο.
Δλδ ειλικρινα ρε "sniper"...ειναι απαντηση διαχειριστη αυτη?
Και πριν μου πει καποιος γιατι εξακολουθω και χρησιμοποιω το forum απλα θα πω ....το οτι δινουμε ραντεβου στο συντριβανι δεν σημαινει οτι γουσταρουμε την πλατεια Συνταγματος ουτε και τα ατομα που βρισκονται πανω σε αυτην.
Αν πραγματικα σας ενδιαφερει το forum νομιζω ξερετε πολυ καλα τι πρεπει να γινει, αν παλι σας ενδιαφερει να το μικρυνεται....keep up the good work!
Pardalotzatziki
03/10/2013, 23:25
Αυτό που έγραψα έχει να κάνει με το ότι πχ οι Vstromαδες ίσως νοιώθουν μεγαλύτερο δέσιμο, ότι έχουν κάτι κοινό σε σχέση με εμάς. Σαφώς και όσοι είμαστε εδώ μέσα έχουμε κάποια βασικά κοινά, δε ξέρω αν όμως αυτά είναι ικανά να μας ενώνουν τόσο. Θα το ήθελα πάντως. Η σκέψη μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι πχ σε BMW ή Vstrom ετήσιες πάνε πάνω από 100 άτομα και κάποιες είναι και 3ήμερες.
Νομίζω δηλαδή ότι δεν είμαστε τόσο δεμένοι ως κοινότητα πλέον & ταυτόχρονα λόγω των κοινονικοοικονομικών καταστάσεων η μοτοσυκλέτα έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου πολλοί έχουν ήδη "φύγει" από το Μοτο, σε πιο κλειστές ομάδες μιας και ίσως εκεί τους ενώνει κάτι δυνατότερο, πχ Ταξίδια, μοντέλο μηχανής, ακόμα και ότι είναι κάτι το οποίο έχει πχ κάθε βδομάδα κάποια συνάντηση.
Εμείς εδώ είμαστε ουσιαστικά το πρώτο φόρουμ μοτοσυκλέτας που θα γραφτεί κάποιος. Ίσως ο ρόλος μας σα φόρουμ είναι άλλος. Σίγουρα πάντως δεν είμαστε κλειστό κλαμπ.
Όπως και να έχει, προσωπικά πολύ θα γούσταρα να καθιερωθεί ένα διήμερο ετήσιας σε κάποιο κάμπινγκ της Ελλάδας (διαφορετικό κάθε χρόνο) & γιατί όχι, όπως κάποιος εκεί ψηλά είχε σκεφτεί, αυτή η ετήσια να ενώνει το κόσμο από όλα τα φόρα, αφού σχεδόν όλοι έχουν περάσει από εδώ.
Προσωπικα το βλεπω αρκετα χαζο το να κανω παρεα με καποιους μονο και μονο γιατι εχουμε ιδια μηχανακια....
Σιγα το δεσιμο...αν πας σε καποια βολτα, με καποιον θα κολλησεις, ισως οχι με την πρωτη επαφη αλλα σιγα-σιγα..
Φορουμ=καφετερια....μπαινεις, βγαινεις, μιλας , δε μιλας, κανεις οτι θες...τι δεσιμο και λυσιμο...
+1 για το διημερο...καλυτερο απο μια βολτα με 200 μηχανακια(αποψη μου)...αλλα και oι βολτες απαραιτητες ειναι...μεσα απο ολα αυτα θα ερθει το δεσιμο.
καλά οι ψηφοφορίες γράψαν ιστορία
πόσοι είχαν ψηφίσει για διήμερο ; καμιά 100στή αν θυμάμαι καλά ;
μετά ψηφίσαν οι μισοί για διαμονή (52 βλέπω), και πήγε το 1/5
Αυτο οντως θελει σκεψη...
Μη βλεπεις κοντρες....αντιπαθειες ισως να εχεις, αλλα να μην κρινουμε και τον καθενα πισω απο το πληκτρολογιο. Δεν το λεω για σενα αυτο, ετσι?
Απλα μπορει π.χ. ο sniper να σου φαινεται μαλακας(Sniper συ ειπας) σε καποιες απαντησεις του, ισως και καπως αποτομος, αλλα απο κοντα μπορει να τον δεις αλλιως...
Απλα τα πραγματα...συμμετεχει ο καθενας οσο θελει... :wave2:
Να πω και κατι που ισχυει για πολλους δικυκλιστες....πολλοι ειμαστε μοναχολυκοι...οι μοναχολυκοι πολλες φορες κανουν παρεα...με μοναχολυκους...
tsompani...το οτι δεν πινεις δεν ειναι λογος να μην πας...πιες ΕΨΑ λεμοναδα...να βοηθησεις τα τοπικα προ'ϊοντα... :wave2:
Και αφου το ανεφερε ο Mike, ποσο κολλητοι ή οχι εισασταν στο voskoparty? Εγω θα ερχομουνα και μονο για τη φαση στη φυση...
....
Και πριν μου πει καποιος γιατι εξακολουθω και χρησιμοποιω το forum απλα θα πω ....το οτι δινουμε ραντεβου στο συντριβανι δεν σημαινει οτι γουσταρουμε την πλατεια Συνταγματος ουτε και τα ατομα που βρισκονται πανω σε αυτην.
....
Και πάρα πολύ ευγενική. Τα λες και μόνος σου.
Απλά μπερδεύεστε και νομίζετε ότι οι mod και οι admin είναι παντοκράτορες και παντογνώστες. Και διαγράφουμε την διαφορετική άποψη ή γνώμη ή μπαναρουμε το σύμπαν (σιγα τα ωά δλδ).
Το φόρουμ είναι οι χρήστες του. ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Αν δεν κάθεται ο Α ή ο Β, ειναι δικαίωμά του.
Εχεις ιδέα με τι άτομα ξεκίνησε το φορουμ το 2002; Αγένεια; Δεν εχεις ιδέα! Όταν τα παλικάρια αυτάα που δεν γράφουν καβαλάγανε μηχανάκια εμείς βγάζαμε το δάχτυλο απο τον κ@λο μας.
To ξερω οτι κανω μλκια που μπαινω στη συζητηση, αλλα το παρακατω δεν το καταλαβαινω:
Αν δεν ηταν διαχειριστης, θα ηταν οκ?
Τωρα που ειναι χαλασανε οι παστες?
Τι διαχειριζεται; Την τυχη του Milky Way?
Η τσεπωνει τους τοκους?
Το τι "ιδιοτητα" εχει καποιος εδω μεσα δεν εχει καθολου [αντε ελαχιστη] σημασια.
Αυτα και μονο γι'αυτο.
Αν ειναι να απαντησεις μην το παμε σε ανουσια κοντρα, απλα και μονο εξηγησε μου τι και πως διαφοροποιει την αποψη του σναϊπερ το οτι γραφει 'διαχειριστης' κατω απο το νικ του.
blackbusa
03/10/2013, 23:42
Κομπλέ δεν είμαι αλλά μια μπυροκαφεδοσυνάντηση την αντέχω. Σε λίγες μέρες ίσως μπορώ να πάμε για μπύρα στας Αθήνας να συναντήσουμε και τσοι Αθηναίοι.
Κανονίστε.
kanto an boreis prin tis 13 tou mina...14 ksanafevgw gia ta ksena...o kontarovasteas sou...:pipila:
Καλα ..."σιγα τα αυγα" ...αυτο ξαναπεστο.
Την τελευταια προταση δν την καταλαβα αλλα....
Κακως διαχωριζεις την διαχειρηση απο τα μελη.
Μια εκδηλωση του forum καλως η κακως, αυτοματως θετει εσας ως διοργανωτες-συντονιστες.
Αν ο αλλος δεν σε γουσταρει δεν θα ασχοληθει (ειδικα με την εκδηλωσγ και γενικα με το forum)
Μπορει να διαλεξει την παρεα του μεσα απο αυτο και να κανει τις βολτες του αλλα αυτο δεν ειναι "ετησια moto.gr".
Μια ετησια πρεπει να αντιμετοπιζεται ως θεσμος κατα την γνωμη μου. Πρεπει ο αλλος να προσπαθει να ερθει σε αυτην , οχι να ερχεται "αμα κατσει". Σε αλλα fora εγω αυτο εισεπραξα παντως.
Σιγουρα καποια μελη θελουν να "δεσει πιο πολυ το γλυκο" τυπου club-ακι ,ανηκω καπου κτλ και αυτο εκ των πραγματων να μην πρεπει να γινει.
Δικαιωμα σας αυτο, αλλα ατακες του στυλ "οποιος θελει καθεται", "αν δε γουσταρεις αλλου" διπλα σε εκδηλωσεις τυπου "ετησια μοτοβολτα" ,"πιτα moto.gr" κτλ δεν στεκονται. Δεν κολλαει το ενα με το αλλο
blackbusa
03/10/2013, 23:53
Καλα ..."σιγα τα αυγα" ...αυτο ξαναπεστο.
Την τελευταια προταση δν την καταλαβα αλλα....
Κακως διαχωριζεις την διαχειρηση απο τα μελη.
Μια εκδηλωση του forum καλως η κακως, αυτοματως θετει εσας ως διοργανωτες-συντονιστες.
Αν ο αλλος δεν σε γουσταρει δεν θα ασχοληθει (ειδικα με την εκδηλωσγ και γενικα με το forum)
Μπορει να διαλεξει την παρεα του μεσα απο αυτο και να κανει τις βολτες του αλλα αυτο δεν ειναι "ετησια moto.gr".
Μια ετησια πρεπει να αντιμετοπιζεται ως θεσμος κατα την γνωμη μου. Πρεπει ο αλλος να προσπαθει να ερθει σε αυτην , οχι να ερχεται "αμα κατσει". Σε αλλα fora εγω αυτο εισεπραξα παντως.
Σιγουρα καποια μελη θελουν να "δεσει πιο πολυ το γλυκο" τυπου club-ακι ,ανηκω καπου κτλ και αυτο εκ των πραγματων να μην πρεπει να γινει.
Δικαιωμα σας αυτο, αλλα ατακες του στυλ "οποιος θελει καθεται", "αν δε γουσταρεις αλλου" διπλα σε εκδηλωσεις τυπου "ετησια μοτοβολτα" ,"πιτα moto.gr" κτλ δεν στεκονται. Δεν κολλαει το ενα με το αλλο
den diorganwneis esy tou xronou tin organwsi tis etisias?
SHOOTER045
03/10/2013, 23:59
και δεν το κανατε εδω κοντα σε ενα επισκεψιμο τσιπουρο-καζανο που πληρωνεις-νοικιαζεις το οικημα
αγοραζεις τα σταφυλια ετοιμα-πατημενα
τα ξυλα
και βγαζεις το δικο σου τσιπουρο?
αλλα ακομα εδω θα ησασσταν και θα πινατε..........:p
...
Κανεις μ@λ@κια που μπαινεις στην κουβεντα....την ιδια μλκια εκανα και εγω πεντε ποστ πιο πανω!!!
Καμια κοντρα προς θεου ...απλα δεν νυσταζω οποτε ασ τα e-πουμε λιγο!
Οσων αφορα τη διαχειριση....απλα ενας ανθρωπος που καλειτε να επιβλεψει την τηρηση καποιων κανονων πρεπει τουλαχιστον να ειχει λιγο περισσοτερο διπλωματια. Οελει δεν θελει ειναι η εικονα του forum που διαχειριζεται στον ιδιο βαθμο που ειναι και τα μελη του forum η εικονα του!
Δεν θεωρω οτι αλλαζει κατι και ειλικρινα του δινω την σημασια που πρεπει.
Η ευγενεια σιγουρα ειναι ικανοτητα, σιγουρα ειναι επιλογη αλλα κατα την γνωμη μου επρεπε να ειναι και υποχρεωση.
Βεβαια η προταση που απομονωσες δεν ειναι μονη της......... παει με ολη την απαντηση οποτε δεν χρειαζεται να κρεμιεσαι απο εκει.
Την αποψη μου εξεφρασα απλα για να καταγραφει. Καμια διαθεση για καβγαδες
kanto an boreis prin tis 13 tou mina...14 ksanafevgw gia ta ksena...o kontarovasteas sou...:pipila:
:a9::a9::kiss:
AristidisZ
04/10/2013, 08:14
έχω την αίσθηση ότι ορισμένοι κακώς αναλώνεστε σε αναλύσεις επί αναλύσεων...
η πλειοψηφία του mod/admin team του moto έχει ένα χαρακτηριστικό:
μπορούν πολύ πιο εύκολα να αναλωθούν σε μια συζήτηση του στυλ "πόσα κιλά φτάνει η σφυρίδα", από ότι σε μια συζήτηση "η κατανάλωση του ΚΤΜ σε ελαφρά κατηφόρα"
βάσει αυτού κινούνται όλα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς
από τις κουβέντες, μέχρι τις βόλτες κλπ
αυτό για κάποιους συνιστά λόγο ξενερώματος, ενώ για άλλους το ακριβώς αντίθετο...
Pan (dvs)
04/10/2013, 08:41
Μεχρι στιγμης κραταω:
1)Tο οτι δεν υπαρχει το καταλληλο δεσιμο των μελων του φορουμ.
2)Το οτι σε αλλες μαζωξεις υπηρχε πολυς κοσμος και οι δρομοι ητανε γεματοι μηχανες.Κατι που το ειχα πει και εγω προηγουμενως.Αρα η κριση ναι μεν επιρεαζει καταστασεις αλλα μεχρι ενος σημειου.Αντι για 150 ας μαζευομασταν 50.
Καποιοι λενε αποψεις και τους αρπαζετε απο τα αυτια.Αν δεν ακουστουνε ομως,οσο και τραβηγμενες να ειναι εμεις θα χασουμε.Φυσικα αυτοι που απαιτουν οι υπευθυνοι του φορουμ η και τα μελη να ειναι πιο γλυκομιλητοι πρεπει και αυτοι να το κανουνε αυτο πρωτοι.Δεν γινεται να ξεκινας επιθετικα και να περιμενεις απο τον αλλο να ειναι υπερανω:)
amyroukai
04/10/2013, 09:43
Προσωπικά φέτος δεν γινόταν λόγω υποχρεώσεων και τις δύο ημέρες της εκδήλωσης.
Γενικότερα όμως, μιά που συζητάμε το μέλλον των ετήσιων εκδηλώσεων, έχω να πω το εξής: Πρωτοπήγα σε πίτα το 2007, στο Μικρολίμανο. Της κακομοίρας στο μαγαζί, δεν ήξερα κανέναν. Και μίλησα με πολύ κόσμο. Σνομπισμό και αγένεια δεν είχα από κανέναν. Το αυτό και στο δέλεαρ τότε που υπήρχαν οι παρασκευιάτικες και δευτεριάτικες μαζώξεις. Αυτό το οποίο κάνει διαφορά σε σχέση με τώρα είναι πως τότε είχε πολλές εκδρομές κάθε ΣΚ (αυτό θυμάμαι τουλάχιστον και αν κάνω λάθος με συγχωρείτε), οι πολέμαρχοι την δική τους, οι τουρίστες την δική τους, οι χωματεροί την δική τους και τις παρασκευές τους θυμάμαι να κανονίζουν διαδικαστικά και τις δευτέρες να λιώνουν στο πείραγμα και στα ανέκδοτα των εκδρομών. Το ότι δεν υπάρχουν λεφτά πλέον, είναι ζήτημα. Και όταν δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχουν βόλτες. Αν δεν υπάρχουν βόλτες, δεν έχει και πολύ νόημα να έχεις συνεχείς καφέδες. Και κόβονται και αυτοί... Και μπαίνει μετά αυτό που έγραψαν αρκετοί "δεν γνωριζόμαστε και δεν ερχόμαστε". Ναι παλικάρια μου, έχετε δίκιο. Αλλά και άδικο. Νέοπας ων, πηγαίνοντας σε βόλτες με τα γνωστά τιμόνια του μοτο.γρ npat, fillipos, roadspirit, bikerted και άλλους, δικάβαλος κιόλας, πήγαινα σε άγνωστες διαδρομές, με άγνωστο κόσμο, σε άγνωστο ρυθμό, καλωσόρισαν τον άσχετο, πέρασα όμορφα. Τους γνώρισα όσο τους γνώρισα εκεί. Δεν θα τους παντρευτώ κιόλας να θέλω να ξέρω τα πάντα για αυτούς και δεν με νοιάζουν τα πάντα κιόλας. Δεν έκατσε να κάνουμε ποτέ περισσότερη παρέα από την βόλτα. Σαν παρέα για βόλτα ήταν και παραμένουν οι καλύτερες αναμνήσεις που έχω μέχρι σήμερα. Οπότε η δικαιολογία "δεν σας ξέρω", μου ακούγεται λίγο ισχνή. Βόλτες παίζουν ακόμα, όποιος θέλει ας έρθει να μάθει.
Για το θέμα ετήσιας καθαρά, με τεράστια διαφορά, η καλύτερη που θυμάμαι ηταν το διήμερο στα Μετέωρα, με σοκαριστικά πολύ κόσμο, το πρωί το πάρκινγκ του σταθμού του τρένου ήταν γεμάτο μηχανές. Γκρουπ, οργάνωση τέτοια που επέτρεπε ανάμειξη των ομάδων κατά τις στάσεις σε όλη την διαδρομή, χαβαλές, τοπία απλώς μαγικά. Σίγουρα κάποιοι κουράστηκαν για να το πετύχουν, όπως και σε κάθε οργανωμένη ετήσια. Και δεν πιστεύω ότι το έκαναν για να λένε μετά "ΕΓΩ είμαι ο τελετάρχης" και να φουσκώνουν σαν παγώνια που μάζεψαν κόσμο. Γούσταραν τη φάση και προσέφεραν για όλους, όπως το έκαναν όλοι όσοι συμμετείχαν σαν οργανωτές κάθε χρονιά. Βέβαια είπαμε, πλέον λόγω χρημάτων δύσκολο... ή όχι; Το που θα γίνει η ετήσια φέτος δεν ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή. Άρα χρόνος να μαζευτούν κάποια χρήματα υπήρχε. Και ναι 800 χιλιόμετρα δεν είναι λίγα και ναι, είναι βαρετή η ΕΟ ως το Βόλο. Γινόταν όμως. Και γκρουπ δεν έγιναν, αλλά υπήρχαν "ιδιωτικές πρωτοβουλίες" για γκρουπ και πολύ το χάρηκα που το είδα, ότι δεν περίμεναν από κάποιον "μπαμπά" να τους πάρει από το χέρι και να τους πάει.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι και ανιδιοτέλεια έχουμε ακόμα στο φόρουμ και διάθεση για τα κοινά και σκεπτόμενο νου και σφραγισμένα κοπάδια δεν αφθονούν.
Τις πταίει; Η ψυχολογία που προκύπτει από τα λίγα λεφτά, αυτή τα χαλάει όλα, νομίζω. Αυτό που έγραψε κάποιος, ότι με μισθό 400-500 ευρώ που παίρνουν όσοι έχουν μιά υπαλληλική δουλειά, το να χαλάσουν τα μισά για ένα ΣΚ είναι "βαρύ" όσο καλά και αν προγραμματιστεί. Και όταν το μυαλό των περισσότερων είναι στην επιβίωση, με τι κέφι να πάνε να διασκεδάσουν; Το λίγοι και καλοί πάντως το προσυπογράφω. Δεν μαζεύτηκαν φέτος 150 μηχανές; Χεστήκαμε, δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας. Πέρασαν καλά αυτοί που πήγαν; ΜΟΝΟ αυτό έχει σημασία τελικά. Αυτό θα λειτουργήσει σαν φάρος για του χρόνου. Ότι είτε παρα πολλοί είτε πολύ λίγοι, είτε με λεφτά είτε χωρίς, στην ετήσια κάθε χρονιά περάσανε καλά όσοι πήγαν.
harris_x
04/10/2013, 09:57
[...] η καλύτερη που θυμάμαι ηταν το διήμερο στα Μετέωρα, με σοκαριστικά πολύ κόσμο, το πρωί το πάρκινγκ του σταθμού του τρένου ήταν γεμάτο μηχανές. [...]
:D
300531.
devil's animal
04/10/2013, 11:01
εγω θα πω μονο οτι το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr και εχουν παει σε αλλη γειτονια...
και παραλληλα αυτο επηρεαζει και οτι εχει να κανει με τις "εκδηλωσεις" του forum...ειτε λεγεται πιττα, ειτε ετησια...
γιατι αν φυγει ο φιλος που εχεις γνωρισει εδω μεσα, εσυ δυσκολα θα ακολουθησεις στην βολτα...αν φυγει και ο αλλος φιλος, πας ακομα πιο δυσκολα στην πιττα...εν ολιγοις αν ειχες δεσει με 2-3 ατομα και ξαφνικα βλεπεις κοσμο να "σπαει", θα σπασεις και εσυ, θες δεν θες...
ε, αν αυτο γινεται κατα κορον τα τελευταια 2 χρονια, ειναι λογικο να εχει χασει την δυναμικοτητα του το μαγαζι...και οι μονες παρεες ειναι αυτες που εχουν να κανουν με τους mod...ή αυτες που εχουν να κανουν με τον τοπο τους (π.χ. κρητικοι, λαρισαιοι, πατρινοι, κλπ)...
το moto.gr δεν απεκτησε ενεργο κοσμο, ουτε οταν εκλεισε μεγαλο, αδελφικο forum...
αρα, δεν φταινε οι χρηστες...
σκεψη προς προβληματισμο..
εγω θα πω μονο οτι το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr και εχουν παει σε αλλη γειτονια...
και παραλληλα αυτο επηρεαζει και οτι εχει να κανει με τις "εκδηλωσεις" του forum...ειτε λεγεται πιττα, ειτε ετησια...
γιατι αν φυγει ο φιλος που εχεις γνωρισει εδω μεσα, εσυ δυσκολα θα ακολουθησεις στην βολτα...αν φυγει και ο αλλος φιλος, πας ακομα πιο δυσκολα στην πιττα...εν ολιγοις αν ειχες δεσει με 2-3 ατομα και ξαφνικα βλεπεις κοσμο να "σπαει", θα σπασεις και εσυ, θες δεν θες...
ε, αν αυτο γινεται κατα κορον τα τελευταια 2 χρονια, ειναι λογικο να εχει χασει την δυναμικοτητα του το μαγαζι...και οι μονες παρεες ειναι αυτες που εχουν να κανουν με τους mod...ή αυτες που εχουν να κανουν με τον τοπο τους (π.χ. κρητικοι, λαρισαιοι, πατρινοι, κλπ)...
το moto.gr δεν απεκτησε ενεργο κοσμο, ουτε οταν εκλεισε μεγαλο, αδελφικο forum...
αρα, δεν φταινε οι χρηστες...
σκεψη προς προβληματισμο..
Ετσι γίνεται πάντα ρε μαν στις κλίκες. Το upper management σχηματίζει μια αυλή, και η πλέμπα την κάνει για αλλού.
Για πες μας κιόλας ρε μαν. Ποιά είναι τα αξιόλογα άτομα που έφυγαν απ΄τους admin/mods?
Και άν μπορείς, επειδή δεν τις πολυγουστάρω αυτές τις φωτοβολίδες, ποιές είναι οι ενεργές παρέες των mods?
Nicks ή ονόματα, φόρα εδώ. Βαρέθηκα να ακούω μασημένα λόγια.
devil's animal
04/10/2013, 11:12
Ετσι γίνεται πάντα ρε μαν στις κλίκες. Το upper management σχηματίζει μια αυλή, και η πλέμπα την κάνει για αλλού.
Για πες μας κιόλας ρε μαν. Ποιά είναι τα αξιόλογα άτομα που έφυγαν απ΄τους admin/mods?
Και άν μπορείς, επειδή δεν τις πολυγουστάρω αυτές τις φωτοβολίδες, ποιές είναι οι ενεργές παρέες των mods?
Nicks ή ονόματα, φόρα εδώ. Βαρέθηκα να ακούω μασημένα λόγια.
οποιος καταλαβε, καταλαβε...
(καπως ετσι απαντανε και οι mod)
manhunter
04/10/2013, 11:19
:D
300531.
Τι ωραία που είχαμε περάσει ρε Χαρούλη εε?
Αφού κάναμε και στάση στο Πορτο Λεόνε....
οποιος καταλαβε, καταλαβε...
(καπως ετσι απαντανε και οι mod)
Εγώ επειδή είμαι λίγο μαλάκας, και ΔΕΝ κατάλαβα...και επειδή τα γράφεις φόρα και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που ΔΕΝ κατάλαβαν...το κάνεις τάληρα ή θα συνεχίσεις τις αοριστίες για τα καλά παιδιά που φύγαν απ΄τους κακούς mods κι αρχίδια μάντολες?
devil's animal
04/10/2013, 11:29
Εγώ επειδή είμαι λίγο μαλάκας, και ΔΕΝ κατάλαβα...και επειδή τα γράφεις φόρα και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που ΔΕΝ κατάλαβαν...το κάνεις τάληρα ή θα συνεχίσεις τις αοριστίες για τα καλά παιδιά που φύγαν απ΄τους κακούς mods κι αρχίδια μάντολες?
δεν με απασχολει ρε φιλε οποιος δεν καταλαβε...
το γραφω παραπανω: οποιος καταλαβε, καταλαβε...
Εμένα μ΄απασχολεί όμως. Γιατί κατηγορείς συγκεκριμένα άτομα, μεταξύ των οποίων και εγώ, ανοιχτά στο φόρουμ και όχι στην παρεϊτσα σου σε κανένα καφέ.
Αν δεν είχες σκοπό να γίνεις συγκέκριμένος, αλλά απλά να πετάξεις μια μαλακία για να την πιάσουν "όσοι καταλαβαίνουν", έκανες πολύ άσχημα.
Ρε που ειναι ολοι αυτοί η αλήτες μηχανόβιοι, που βριζόντουσαν ολη την εβδομάδα στο Φόρουμ, την Κυριακή πηγαίνανε βόλτες και την δευτέρα ποσταρανε τσίπουρα, ξυσίματα και υπερπαράνομες τελικές χωρίς να είναι politically correct η συμπεριφορά τους?
Έχουμε γεμίσει ευεστητουλιδες που δεν τρώνε το φαί τους αμα δεν τους μιλάνε με ωραίο τρόπο και κρατάνε την ανασα τους και δεν έρχονται και στης βόλτες και αλλα πολλά εμπριμέ.
πόσο φλοροφορουμ θα γίνουμε ακόμα?
Εγω θα πρότεινα η πληγωμένες ψυχες να βρεθούνε ολες μαζι σε μια μπυραρία να πιουν τα τσαγακια τους και να πούνε τον πόνο τους αγκαλιασμένοι και αφού συγκινηθουν και κλάψουν στον ώμο του κολλητού τους να πανε ολοι μαζι μια μοτοβόλτα ΑΛΛΑ με νόμιμες ταχύτητες και μολις επιστρεψουν, να ποσταρουν ΜΟΝΟ στο f/b της φωτογραφιες.
Ετσι για να μάθουν οι ψωνισμένου μοντερειτορς και οι αλλοι παρατρεχαμενοι κολλητοί τους
:lol::p:lol:
μα πόσο σοβαροί γίναμε γμτ:cry:
devil's animal
04/10/2013, 11:55
Εμένα μ΄απασχολεί όμως. Γιατί κατηγορείς συγκεκριμένα άτομα, μεταξύ των οποίων και εγώ, ανοιχτά στο φόρουμ και όχι στην παρεϊτσα σου σε κανένα καφέ.
Αν δεν είχες σκοπό να γίνεις συγκέκριμένος, αλλά απλά να πετάξεις μια μαλακία για να την πιάσουν "όσοι καταλαβαίνουν", έκανες πολύ άσχημα.
εγω ειπα την γνωμη μου, οπως λεει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα...
δεν προσεβαλα κανεναν...
απλα ειπα οτι "το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr"...
ουτε κατηγοριες, ουτε τιποτα...
μην βλεπετε φαντασματα...
επισης το αν εκανα ασχημα ή οχι, θα το δειξει το μελλον...(εαν και εφοσον συνεχισουν τα πραγματα να υφιστανται οπως τωρα)...
btw, εγω δεν μιλαω ασχημα αν και οποτε "θα πετάξεις μια μ@λακία"..
pipe_smoker
04/10/2013, 12:00
Ρε συ devil's, με το μπαρδόν, αλλά ούτε κι εγώ κατάλαβα και δεν είναι η πρώτη φορά.
Δεν έχω καταλάβει και στο παρελθόν που έχω ξαναδιαβάσει παρόμοια ποστ από κάποιους για τις "μαύρες σελίδες της ιστορίας του moto.gr που έγραψαν κάποιοι μονταδόροι/αντμιναδόροι και οδήγησαν κάποια αξιόλογα μέλη σε φυγή".
Και δεν πρόκειται περί κουτσομπολιού. Απλά προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τί έγινε, πώς έγινε, ποιοί φύγανε και γιατί, και όλα αυτά. Να συμπληρώσω τις εντυπώσεις μου αν θες, να βγάλω κάποια συμπεράσματα ίσως. Να καταλάβω ποιά είναι η ιστορία αυτών των so called κλικών τέλος πάντων (όχι από ποιούς αποτελούνται. Χέστηκα.)
Αλλά όλο μισόλογα βλέπω. (δεν το λέω προκλητικά)
Τέσπα.
Προφανώς κάπου συγκεκριμένα αναφέρεσαι που ξέρεις ότι αυτός/οί που το διαβάζουν καταλαβαίνουν για τί πράγμα μιλάς.
Όπως είπες κι εσύ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε και δε σε απασχολεί όποιος δεν κατάλαβε οπότε χέστηκες κι άμα δεν κατάλαβα κι εγώ.
Δεν τρέχει και κάτι.
Απλά ίσως να ήταν πιο χρήσιμο αν ανοιγόταν κάποια στιγμή αυτή η κουβέντα, κι αν όχι να λυνόταν το όποιο πρόβλημα, τουλάχιστον να ξεκαθάριζε η κατάσταση.
(μπορεί να είναι και ξεκάθαρη βέβαια και απλά να μην το καταλαβαίνω εγώ επειδή δεν ξέρω/καταλαβαίνω και τα όσα έχουν προηγηθεί).
Anyway:beer:
Η αλήθεια είναι ότι όσοι "φωνάζουν" ή γκρινιάζουν για το τι είναι/έγινε/θα είναι το moto, είναι οι περισσότεροι γνωστοί με τους μοντς/αντμινς ή ήταν οι ίδιοι κάποτε μοντς.
Αν δεν έχουν την πρόθεση να πιάσουν έστω κατ ιδίαν τους μοντς/αντμινς να τους πουν τι νομίζουν ότι γινεται στραβά, τότε υπάρχει άλλου είδους θέμα.
Οι υπόλοιποι που έφυγαν κατα καιρούς κι έφτιαξαν δικά τους φόρα, ομάδες στο fb, παρέες και βολτάρουν ανά τον κόσμο, μαγκιά τους. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί γυρίζουν πισω εδώ μέσα και γκρινιάζουν. Δεν σας άρεσε, φυγατε.
ΟΚ, τι θέλετε τώρα; Να σας δώσει κάποιος τις στιγμές και τη ζωή που είχατε;
εγω ειπα την γνωμη μου, οπως λεει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα...
δεν προσεβαλα κανεναν...
απλα ειπα οτι "το admin/mod team παιζει σημαντικο ρολο που εχουν φυγει αξιολογα ατομα απο το moto.gr"...
ουτε κατηγοριες, ουτε τιποτα...
μην βλεπετε φαντασματα...
επισης το αν εκανα ασχημα ή οχι, θα το δειξει το μελλον...(εαν και εφοσον συνεχισουν τα πραγματα να υφιστανται οπως τωρα)...
btw, εγω δεν μιλαω ασχημα αν και οποτε "θα πετάξεις μια μ@λακία"..
Δεν βλέπει κανείς φαντάσματα. Ότι έγραψες είναι εντελώς ξεκάθαρο. Αν το να λές την άποψη σου σημαίνει μια δυο αόριστες κατηγορίες και όποιος "κατάλαβε κατάλαβε", για μαλακία το κόβω.
Κρίμα, νόμιζα οτι έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
blackbusa
04/10/2013, 12:10
Ρε που ειναι ολοι αυτοί η αλήτες μηχανόβιοι, που βριζόντουσαν ολη την εβδομάδα στο Φόρουμ, την Κυριακή πηγαίνανε βόλτες και την δευτέρα ποσταρανε τσίπουρα, ξυσίματα και υπερπαράνομες τελικές χωρίς να είναι politically correct η συμπεριφορά τους?
Έχουμε γεμίσει ευεστητουλιδες που δεν τρώνε το φαί τους αμα δεν τους μιλάνε με ωραίο τρόπο και κρατάνε την ανασα τους και δεν έρχονται και στης βόλτες και αλλα πολλά εμπριμέ.
πόσο φλοροφορουμ θα γίνουμε ακόμα?
Εγω θα πρότεινα η πληγωμένες ψυχες να βρεθούνε ολες μαζι σε μια μπυραρία να πιουν τα τσαγακια τους και να πούνε τον πόνο τους αγκαλιασμένοι και αφού συγκινηθουν και κλάψουν στον ώμο του κολλητού τους να πανε ολοι μαζι μια μοτοβόλτα ΑΛΛΑ με νόμιμες ταχύτητες και μολις επιστρεψουν, να ποσταρουν ΜΟΝΟ στο f/b της φωτογραφιες.
Ετσι για να μάθουν οι ψωνισμένου μοντερειτορς και οι αλλοι παρατρεχαμενοι κολλητοί τους
:lol::p:lol:
pappouli...
http://www.youtube.com/watch?v=NN_ZFIIAOV8
Δεν βλέπει κανείς φαντάσματα. Ότι έγραψες είναι εντελώς ξεκάθαρο. Αν το να λές την άποψη σου σημαίνει μια δυο αόριστες κατηγορίες και όποιος "κατάλαβε κατάλαβε", για μαλακία το κόβω.
+650 και επιπλέον, όποιος θέλει να καταλάβουν ΜΟΝΟ δυο-τρία άτομα στα οποία και απευθύνεται, καλύτερα να το πει ΜΟΝΟ στα δύο-τρια αυτά άτομα, αλλιώς εάν γράφει δημόσια θα πρέπει να εξηγεί και δημόσια
Δεν γιναμε σοβαροι ρε συ , απλα δεν θυμομαστε σε ποιά μπύρα ειμαστε :p
pappouli...
http://www.youtube.com/watch?v=NN_ZFIIAOV8
ο δεξια παντα μου θυμιζε τον Σοφιανό
και ο μεσαίος τον dιrty Θανάση :lol:
ο δεξια παντα μου θυμιζε τον Σοφιανό
και ο μεσαίος τον dιrty Θανάση :lol:
κι ο αριστερα τον βελζεβουλη και τους σερβίρει ο Τρούπης :eek:
amyroukai
04/10/2013, 12:34
Πρωτοφανές και ιδιοφυές! Λες να το υλοποιήσει κανείς σαν ιδέα; Α, για κάτσε... Χμ. Ναι. :lol:.
Επίσης, καίτοι δεν μ'απασχολεί το ποιός έχει ξινισμένα μούτρα με ποιόν, επειδή ο Σταύρος δεν ήταν ο πρώτος που ξίνισε με κάτι στο παρόν θρεντ, ουδείς είχε το θάρρος να πει παράπονο ξεκάθαρα με ονόματα κλπ. Υπονοουμενάκια και υπεκφυγές, τα οποία ακυρώνουν το παράπονο ουσιαστικά, αλλά τέλος πάντων, δεν έχει σχέση αν ο μοντ ή ο αντμιν είναι μαλάκας, πολύ μαλάκας, αδιάφορος ή πολύ καλός άνθρωπΑς με το αν θα μαζευτεί κόσμος σε μιά ετήσια ή σε άλλη εκδήλωση. Δεν πας για τα μούτρα του μοντ ή του ανμίν. Ούτε συμμετέχεις στο φόρουμ για να τον κάνεις χαρούμενο και να σε έχει φιλαράκι. Αν το πας έτσι το πράγμα, είσαι σε φόρουμ για λάθος λόγους. Ή μπορείς να ανοίξεις το moto-asskissers.gr, το moto-osfiokamptes.gr κλπ συναφή, έτσι για να θυμηθώ και τα γαμάτα αυτοκόλλητα που είχε κάποτε ο ορίζοντας στη βαλίτσα του...
devil's animal
04/10/2013, 12:47
Ρε συ devil's, με το μπαρδόν, αλλά ούτε κι εγώ κατάλαβα και δεν είναι η πρώτη φορά.
Δεν έχω καταλάβει και στο παρελθόν που έχω ξαναδιαβάσει παρόμοια ποστ από κάποιους για τις "μαύρες σελίδες της ιστορίας του moto.gr που έγραψαν κάποιοι μονταδόροι/αντμιναδόροι και οδήγησαν κάποια αξιόλογα μέλη σε φυγή".
Και δεν πρόκειται περί κουτσομπολιού. Απλά προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τί έγινε, πώς έγινε, ποιοί φύγανε και γιατί, και όλα αυτά. Να συμπληρώσω τις εντυπώσεις μου αν θες, να βγάλω κάποια συμπεράσματα ίσως. Να καταλάβω ποιά είναι η ιστορία αυτών των so called κλικών τέλος πάντων (όχι από ποιούς αποτελούνται. Χέστηκα.)
Αλλά όλο μισόλογα βλέπω. (δεν το λέω προκλητικά)
Τέσπα.
Προφανώς κάπου συγκεκριμένα αναφέρεσαι που ξέρεις ότι αυτός/οί που το διαβάζουν καταλαβαίνουν για τί πράγμα μιλάς.
Όπως είπες κι εσύ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε και δε σε απασχολεί όποιος δεν κατάλαβε οπότε χέστηκες κι άμα δεν κατάλαβα κι εγώ.
Δεν τρέχει και κάτι.
Απλά ίσως να ήταν πιο χρήσιμο αν ανοιγόταν κάποια στιγμή αυτή η κουβέντα, κι αν όχι να λυνόταν το όποιο πρόβλημα, τουλάχιστον να ξεκαθάριζε η κατάσταση.
(μπορεί να είναι και ξεκάθαρη βέβαια και απλά να μην το καταλαβαίνω εγώ επειδή δεν ξέρω/καταλαβαίνω και τα όσα έχουν προηγηθεί).
Anyway:beer:
κοιτα, να δεις αγαπητε pipe_smoker...
εσυ ειναι φυσιολογικο να μην καταλαβαινεις γιατι εισαι σχετικα νεο μελος...
το moto.gr δεν ηταν αυτο που βλεπεις τωρα..καποτε δεν δουλευαμε και γραφαμε...καθε πρωϊ ηταν 300-500 μελη μεσα και 150 μελη ενεργοτατα που εγραφαν για απειρα πραγματα...
πλεον τα πραγματα ειναι αλλιως...γραφονται ενα σωρο αλλα πραγματα πλην μοτοσυκλετας (που αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο), αλλα δεν υπαρχει η κινηση που υπηρχε τοτε...
αν γραφτουν τωρα συγκεκριμενα ονοματα και καταστασεις, τα post θα παρουν την αγουσα και πιθανοτατα να φαει ban αυτος που τα εγραψε...
γενικοτερα, δεν μπορεις να πεις ελευθερα την γνωμη σου για κατι...και δεν ειναι οτι προσβαλεις ή κατι αλλο...αν κατι δεν αρεσει, φευγει...
απο την στιγμη που ανελαβε το συγκεκριμενο team, τα πραγματα πηραν την κατηφορα...
και αυτο μπορει καποιος να το δει μονο οταν ειναι απο το 2004 εδω μεσα γιατι θα ξερει για τι πραγμα μιλαω...
η απαντηση οταν και οποτε εφευγε ενα post ή και ενα ολοκληρο thread ηταν "ετσι ειναι το μαγαζι, αν δεν σου αρεσει φευγεις"...
θα πεις εσυ "οκ, ετσι ειναι τα πραγματα και βρεθηκε ενα μ@λακας να χαλασει την σουπα"...
οταν ομως τα κρουσματα αυξανονται με γεωμετρικη προοδο, δεν παει στραβα ο γυαλος...εμεις στραβα αρμενιζουμε...
δεν ειμαι μονο εγω που εχω θιξει το θεμα moderation και administration...ειναι και αλλοι...πολλοι...οι οποιοι οι περισσοτεροι εχουν φυγει...
οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν ατομα αξιολογα και με δικη τους προσωπικοτητα που δεν μπορουσαν να αντεξουν αυτη την κατασταση και εκαναν την επιλογη τους...
οπως θα εχεις διαπιστωσει, οι admins και οι mods μπορουν κατα βουληση να ειναι ειρωνικοι και να μιλανε αποτομα χωρις καποια συνεπεια...
οταν ομως αυτο γυρισει μπουμερανγκ και ενα μελος τους απαντησει αναλογως, οι συνεπειες ειναι τα post του να εξαφανιζονται...
και αυτο συμβαινει ακομα και τωρα...
δεν ειναι λοιπον μονο τα λεφτα που δεν γινονται συναντησεις και καφεδες και βολτες κλπ...
δεν χρειαζονται πολλα λεφτα για να πιεις εναν καφε...οταν ομως ξερεις οτι θα δεις ατομα που μεσα στο moto.gr κανουν τους προυχοντες, απλα δεν πας...
και γι'αυτο δεν φταινε τα μελη...φταιει η "διευθυνση"...
δεν θα κανω την χαρη σε κανεναν να γραψω ονοματα και καταστασεις...
οσα threads ειναι ακομα ελευθερα για αναγνωση, μπορουν να διαβαστουν και να παρει καποιος μυρουδια για το ποιος και τι ειναι ο καθενας...καταλαβαινω οτι θα παρει χρονο, αλλα δεν γινεται διαφορετικα...
πολλα παλια μελη που διαβαζουν, καταλαβαινουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι γραφω...
τα νεοτερα μελη δεν μπορουν...
spyrakos35
04/10/2013, 12:54
δεν ξέρω/δεν με νοιάζει αν σε όλα έχεις δίκιο (όντας νέο κατ ουσία μέλος) αλλά,
+1 vroom για το θάρρος της γνώμης σου....
και το λέω φανερά και όχι μεσω του κουμπιού γιατί αν θέλουμε να κάνουμε τέτοιες κουβέντες, θα πρέπει να τις κάνουμε αντρίκια....
...
δεν χρειαζονται πολλα λεφτα για να πιεις εναν καφε...οταν ομως ξερεις οτι θα δεις ατομα που μεσα στο moto.gr κανουν τους προυχοντες, απλα δεν πας...
...
Και τ' ανάποδο.
devil's animal
04/10/2013, 13:04
Και τ' ανάποδο.
σωστοτατα.
οταν λοιπον δεν (αλληλο)συμπαθιουνται τα περισσοτερα μελη με τους mods/admins γιατι μας φαινεται περιεργο το γεγονος οτι δεν κανονιζεται τιποτα ή αν κανονιστει δεν εμφανιζεται κανεις?
οι μονοι που εξαιρουνται ειναι τα νεα μελη, που δεν ξερουν κατα βαση τους προαναφερθεντες...
σωστοτατα.
οταν λοιπον δεν (αλληλο)συμπαθιουνται τα περισσοτερα μελη με τους mods/admins γιατι μας φαινεται περιεργο το γεγονος οτι δεν κανονιζεται τιποτα ή αν κανονιστει δεν εμφανιζεται κανεις?
οι μονοι που εξαιρουνται ειναι τα νεα μελη, που δεν ξερουν κατα βαση τους προαναφερθεντες...
Δεν ξέρω, είμαι στην ομάδα διαχείρησης απο το 2004. Δεν εχω κάποια αντιπάθεια με κάποιον, μπορεί να έχουν με μένα αλλά πλην μίας περίπτωσης δεν μου έχει γίνει ευθέως γνωστό. Τουλαχιστον σε προσωπικό επίπεδο εκεί έξω, στον πραγματικό κόσμο, δεν έχω με κανέναν. Από το πληκτρολόγιο who gives a flying fuck.
Από κει και πέρα ή συνεχίζεις την κουβέντα αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα, είτε την σταματας.
Όχι τπτ άλλο αλλά εσύ συνεχίζεις και γράφεις εδώ μέσα και βόλτες κανονίζεις - ΟΚ στην ετήσια δεν πήγες, υποθέτω δεν ηθελες να δεις τα 10 παλικάρια που πήγαν;
Μπλα μπλα μπλα...
Και που λες devils...αν εσύ έχεις να πεις ιστορίες για την συντεχνία των admins-mods, κι εγώ και οι υπόλοιποι μπορούμε να σου πούμε χίλες ιστορίες για
άτομα που επιτούτου προσπάθησαν να τα κάνουν πουτ@να εδώ μέσα
άτομα που επιτούτου προσπάθησαν να βγάλουν φράγκα απ΄τα μέλη (εδώ να δεις κόσμο...)
άτομα που θεωρούσαν οτι έχουν περισσότερα δικαιώματα λόγω "παλαιότητας"
άτομα που επιτούτου προσπάθησαν να γίνουν mods και οταν δεν... βγήκε χολή και κόμπλεξ
άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο του μάρτυρα
άτομα που έχουν γενικότερα πρόβλημα και έχουν φύγει ή τους έχουν "φύγει" από όλα τα fora
άτομα που λόγω χαρακτήρα θεωρούν οτι μπορούν να επιβάλλουν αυτό που λένε
άτομα που έψαχναν μόνο γκόμενες εδώ μέσα
εκτός των παραπάνω, προσθέτεις και
άτομα που ήταν παρέα από το moto.gr, και έφτιαξαν δικό τους χώρο για να τα λενε καλύτερα. Μόλις μεγάλωσαν κι εκεί διάλυσε το παρεάκι και έγινε άλλο φόρουμ για λιγότερους κ.ο.κ
άτομα που παντρέυτηκαν, έκαναν παιδιά και δεν έχουν χρόνο
άτομα που ψάχνουν δουλειά εδώ και καιρό και δεν έχουν όρεξη-κέφι-χρόνο για forum
άτομα που παράτησαν τις μοτοσυκλέτες
άτομα μεγάλωσαν πιά και δεν γουστάρουν
και φυσικά άτομα που έχουν πρόβλημα μαζί μου ή με τον sniper ή με κάποιον άλλον. Προσωπικά, όταν έχω κάποιο θέμα με μέλος που τον ξέρω και με ενδιαφέρει, θα προσπαθήσω να το λύσω. Δεν θα κάτσω να λύσω και τα εσώψυχα του καθενός όμως.
devil's animal
04/10/2013, 13:14
Όχι τπτ άλλο αλλά εσύ συνεχίζεις και γράφεις εδώ μέσα και βόλτες κανονίζεις - ΟΚ στην ετήσια δεν πήγες, υποθέτω δεν ηθελες να δεις τα 10 παλικάρια που πήγαν;
καμια σχεση αυτο που λες για την ετησια...(μαλιστα ειχα κανει και thread για παρεα οταν ανεβαινα)..
επισης εγω καθομαι για συγκεκριμενο λογο εδω μεσα, που ειναι καθαρα προσωπικος...
αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχω το θαρρος του λογου μου και δεν μπορω να εκφρασω την αποψη μου στο θεμα "γιατι το moto.gr εχει πεσει σαν κινητικοτητα και κατ'επεκταση σε αλλες δραστηριοτητες, οπως βολτες, πιττα, ετησια κλπ"
αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχω το θαρρος του λογου μου και δεν μπορω να εκφρασω την αποψη μου στο θεμα "γιατι το moto.gr εχει πεσει σαν κινητικοτητα και κατ'επεκταση σε αλλες δραστηριοτητες, οπως βολτες, πιττα, ετησια κλπ"
Θεωρεί οτι εχει πέσει σε κινητικότητα και αλλες δραστηριότητες λογο του admin/mod team?
Πως το μετρας αυτό? Σε σχεση με παλαιότερα χρονια που ειχαμε χρονο και χρήμα?
Σε συγκριση με αλλα φόρα που ανέβηκαν σε σχέση με παλαιότερα χρόνια?
spyrakos35
04/10/2013, 13:18
να ρωτήσω εδώ - ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -
"εσείς πώς βοηθήσατε να είναι ζωντανό το φόρουμ κατά την έννοια που θέτει ο ντέβιλς?"
αν αρχίσουμε να απαντάμε σε αυτό το ερώτημα, ίσως και να βρουμε κάποια άκρη...
devil's animal
04/10/2013, 13:26
Θεωρεί οτι εχει πέσει σε κινητικότητα και αλλες δραστηριότητες λογο του admin/mod team?
Πως το μετρας αυτό? Σε σχεση με παλαιότερα χρονια που ειχαμε χρονο και χρήμα?
Σε συγκριση με αλλα φόρα που ανέβηκαν σε σχέση με παλαιότερα χρόνια?
δεν εχει να κανει τοσο ο χρονος (νομιζω) για το οτι εχει φυγει τοσος κοσμος...(ισα ισα πλεον πολλοι περισσοτεροι κανουν part time δουλειες ή και δεν δουλευουν καθολου, αρα υπαρχει χρονος)
ουτε το χρημα για τον εναν καφε την εβδομαδα (τυπου Δελεαρ ή pulp) η την μια βολτα τον μηνα...
δεν μπορω να συγκρινω με αλλα φορα, διοτι δεν συμμετεχω σε κανενα...
απλα ανεφερα οτι εκλεισε ενα μεγαλο, αδερφο forum και θα μπορουσε καποιος να υποθεσει (αυτονοητα) οτι καποια ατομα απο εκει, θα ερχοντουσαν στο moto.gr και θα ηταν ενεργα...
απλα ανεφερα οτι εκλεισε ενα μεγαλο, αδερφο forum και θα μπορουσε καποιος να υποθεσει (αυτονοητα) οτι καποια ατομα απο εκει, θα ερχοντουσαν στο moto.gr και θα ηταν ενεργα...
Μα ανοιξαν αλλο φορουμ τα ιδια τα μελη για να στεγαστουν
devil's animal
04/10/2013, 13:30
Μα ανοιξαν αλλο φορουμ τα ιδια τα μελη για να στεγαστουν
αυτο δεν το ηξερα..
dukeandthecity
04/10/2013, 13:36
αντε να πεσει κανα μπινελικι γιατι αυτοι οι νεοι πολυ μπρουκλιδες είναι.
ρε devil εσυ που εισαι και παλαιότερο μελος, πες μου ειλικρινά ποσες φορες το χρόνο αρχίζει η κουβεντα "βαρέθηκα την κλικα του μοτο.γρ - μου κουρεψανε τα ποστ μου". Και αυτο εχει να κανει με διαφορετικα μοντερεισον τημς καθε φορά. Αρα δεν μπορει να φταίει μονο το μοντερεισον.
LOUKILOUK
04/10/2013, 13:47
δεν ξέρω/δεν με νοιάζει αν σε όλα έχεις δίκιο (όντας νέο κατ ουσία μέλος) αλλά,
+1 vroom για το θάρρος της γνώμης σου....
και το λέω φανερά και όχι μεσω του κουμπιού γιατί αν θέλουμε να κάνουμε τέτοιες κουβέντες, θα πρέπει να τις κάνουμε αντρίκια....
Θα συνταχθώ στο πλευρό του Σπυράκου(που μοιάζει με την συγχωρεμέμη την Αλίκη... μια ζωή 35...!!!), δίπλα στον devil-Σταυρο, σαν σχετικά νέό μέλος και εγώ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πει ονόματα ο Σταύρος...οι ομάδα που διευθύνει το μοτό ούτε γνωρίζει ούτε μπορεί να φανταστεί...; παράξενο... μιλάμε για ομαδική απώλεια μνήμης ή μήπως επιλεκτική απώλεια μνήμης;
Όπως και να έχει η αυτοκριτική ποτέ δεν έκανε κακό σε κανένα, το να μπορείς επίσης να αφουγκράζεσε τον κόσμο που μπαίνει στο "μαγαζί" που διευθύνεις μόνο καλό μπορεί να κάνει, και στο "μαγαζί" και στον κόσμο ταυτόχρονα...
Ελάχιστους γνωρίζω προσωπικά από εδώ μέσα, νοιώθω απόλυτα τυχερός που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι παιδιά διαμάντια, αλλά και άτυχος ταυτόχρονα που δεν βολέυουν οι καταστάσεις να τα λέμε από κοντά ποιο συχνά...
Οι "ετήσιες" και οι "πίττες" θα έπρεπε να έχουν "χτιστεί" έτσι, που ο κόσμος να τις περιμένει και να ανυπομονεί... να ρωτάει ποτέ θα γίνουν, μήνες πριν, και να είναι σημειωμένες στο καλεντάρι ως must γεγονός που δεν πρέπει να χάσουμε...κάτι σαν τα 36άωρα ένα πράγμα...
υ.γ. Το γεγονός της παρουσίας και του ωραίου φίλου στις προηγούμενες ετήσιες σίγουρα βοηθούσε...κάπως έτσι και εγώ πρωτοεμφανίστικα σε ετήσια του μοτό πριν ακόμα γίνω μέλος...(04 ή το 05 δεν θυμάμε ακριβώς...) ;)
Pan (dvs)
04/10/2013, 13:52
Ποιες ητανε οι χρονιες που εγιναν οι πιο καλες συγκεντρωσεις και δεν εννοω ποσοτικα.
Μοτορεμαλι
04/10/2013, 13:53
Θα συνταχθώ στο πλευρό του Σπυράκου(που μοιάζει με την συγχωρεμέμη την Αλίκη... μια ζωή 35...!!!), δίπλα στον devil-Σταυρο, σαν σχετικά νέό μέλος και εγώ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πει ονόματα ο Σταύρος...οι ομάδα που διευθύνει το μοτό ούτε γνωρίζει ούτε μπορεί να φανταστεί...; παράξενο... μιλάμε για ομαδική απώλεια μνήμης ή μήπως επιλεκτική απώλεια μνήμης;
Όπως και να έχει η αυτοκριτική ποτέ δεν έκανε κακό σε κανένα, το να μπορείς επίσης να αφουγκράζεσε τον κόσμο που μπαίνει στο "μαγαζί" που διευθύνεις μόνο καλό μπορεί να κάνει, και στο "μαγαζί" και στον κόσμο ταυτόχρονα...
Ελάχιστους γνωρίζω προσωπικά από εδώ μέσα, νοιώθω απόλυτα τυχερός που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι παιδιά διαμάντια, αλλά και άτυχος ταυτόχρονα που δεν βολέυουν οι καταστάσεις να τα λέμε από κοντά ποιο συχνά...
Οι "ετήσιες" και οι "πίττες" θα έπρεπε να έχουν "χτιστεί" έτσι, που ο κόσμος να τις περιμένει και να ανυπομονεί... να ρωτάει ποτέ θα γίνουν, μήνες πριν, και να είναι σημειωμένες στο καλεντάρι ως must γεγονός που δεν πρέπει να χάσουμε...κάτι σαν τα 36άωρα ένα πράγμα...
υ.γ. Το γεγονός της παρουσίας και του ωραίου φίλου στις προηγούμενες ετήσιες σίγουρα βοηθούσε...κάπως έτσι και εγώ πρωτοεμφανίστικα σε ετήσια του μοτό πριν ακόμα γίνω μέλος...(04 ή το 05 δεν θυμάμε ακριβώς...) ;)
Το αυτο ακριβως,συμφωνω απολυτα.το ''οσοι πηγαν περασαν καλα και αυτο φτανει''το βλεπω σαν να ευλογουμε τα γενια μας την ωρα που το πραμα στραβωνει.
....
Νομίζαμε ότι ήσουν εξύριστος αγροίκος... τώρα, το αλλάζεις; :bawl:
Το αυτο ακριβως,συμφωνω απολυτα.το ''οσοι πηγαν περασαν καλα και αυτο φτανει''το βλεπω σαν να ευλογουμε τα γενια μας την ωρα που το πραμα στραβωνει.
Sorry, είσαι μέλος από το 2008 κι είμαι απο το 2002.... Ποιος είσαι; Δεν σ' έχω δει ποτέ. Λάθος, μια φορά στο Κάμελοτ που μας έγραψες στα @@ σου και δεν ηρθες να πεις ένα γεια.
Σόρρυ που δεν ήρθα να υποβάλλω τα σέβη μοιυ.
pipe_smoker
04/10/2013, 14:01
........
Με κάλυψες και ευχαριστώ για τον κόπο σου να απαντήσεις.
Θέλω μόνο να σχολιάσω το παρακάτω που, είτε νέο είτε παλιό μέλος, ο καθένας μπορεί να το βιώσει και να έχει άποψη επ'αυτού.
δεν ειμαι μονο εγω που εχω θιξει το θεμα moderation και administration...ειναι και αλλοι...πολλοι...οι οποιοι οι περισσοτεροι εχουν φυγει...
οι περισσοτεροι απο αυτους ηταν ατομα αξιολογα και με δικη τους προσωπικοτητα που δεν μπορουσαν να αντεξουν αυτη την κατασταση και εκαναν την επιλογη τους...
οπως θα εχεις διαπιστωσει, οι admins και οι mods μπορουν κατα βουληση να ειναι ειρωνικοι και να μιλανε αποτομα χωρις καποια συνεπεια...
οταν ομως αυτο γυρισει μπουμερανγκ και ενα μελος τους απαντησει αναλογως, οι συνεπειες ειναι τα post του να εξαφανιζονται...
και αυτο συμβαινει ακομα και τωρα...
Δεν πιστεύω ότι το πόσο αξιόλογο είναι ένα άτομο και πόσο "δική του" προσωπικότητα έχει είναι κριτήριο για να μείνει ή να φύγει από ένα φόρουμ.
Έχουμε αξιολογότατα άτομα εδώ μέσα, το καθένα με διαφορετική προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι ευνοούμενοι, ή "συμπάθειες" έστω για να το θέσω πιο λεπτά, του team.
(Ούτε και πιστεύω ότι το team είναι καμιά μασωνία ή ότι σώνει και ντε όλοι συμπαθιούνται μεταξύ τους.)
Το σε ποιό βαθμό θα δώσεις σημασία σε κάτι που συμβαίνει είναι ένας λόγος να σε κάνει να μείνεις ή να φύγεις από ένα φόρουμ.
Μπορείς κάλλιστα λοιπόν να μη δίνεις σημασία σε αυτά που, αν έδινες, θα σε ενοχλούσαν.
Αν κάποιος παίρνει τόσο στα σοβαρά ένα φόρουμ, έναν αντμίν που θεωρεί μαλάκα και κομπλεξικό (και ίσως δικαίως) κλπ, μάλλον πρέπει να ανησυχήσει για άλλα πράγματα περισσότερο.
Αν νιώθω τόσο μεγάλη ανάγκη να γράψω κάτι και συνέχεια μου το σβήνουν, ασχέτως του ποιός φταίει (εγώ που συνεχίζω ή αυτοί που το σβήνουν), μάλλον εγώ πρέπει να κοιτάξω λίγο καλύτερα το γιατί με πιάνει τέτοια κάψα που δε με αφήνουν να εκφραστώ, παρά το αν έχω δίκιο εγώ ή αυτοί.
Μιλάμε για ένα φόρουμ. Έλεος.
Τι κι αν ο σνάιπερ, ο τρούπερ, ο βύρωνας, ο μακ, ο παλιόγερας, ο βάντας, ο μπλέιντ, ο κάπταιν (αυτοί μου'ρχονται τώρα) είναι μαλάκες?
Αν είναι σε βαθμό αρρωστημένο, ναι σαφώς και μπορώ να φύγω και καλά θα κάνω. Αλλά αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε μάλλον θα είχαμε μείνει εδώ μέσα μόνο thorazin zombies, ή άβουλα πλάσματα, ή μέλη των κλικών των προαναφερθέντων.
Δε νομίζω όμως ότι είναι έτσι τα πράγματα.
Δε θέλω να ανατρέξω σε παλιές εποχές, ούτε να επαναφέρω κανένα κακό όνομα περί μοτοσυκλετιστών, ούτε και να κάνουμε εδώ πέρα μάθημα "Ψυχαναλύοντας έναν μηχανόβιο 101".
Παρ'όλα αυτά ας μου επιτραπεί το παρακάτω.
Δεν είμαστε φιλοσοφικό φόρουμ, ούτε το στέκι της γάτας. Μοτοσυκλετιστικό φόρουμ είμαστε.
Σαφώς και δεν είμαστε οι Hells Angels στην ιντερνετική τους μορφή, αλλά και καζούρα θα πέσει στον καινούριο, και σ'αυτόν που την απορία του και τον πόνο του μπορεί να θέλει να εκφράσει, και κάποιοι από εμάς μπορεί να κουβαλάμε και τα ψυχολογικά μας, και να νοιώθουμε τη μηχανή προέκταση του παπαριού μας, και να θέλουμε να μαμήσουμε τον κόσμο όλο, και να μας τη βιδώνει που δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν είμαστε εμείς στη θέση κάποιου μοντ/αντμίν για να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς συνέπειες (όχι?).
Προσωπικά, και καζούρα έχω φάει και έχω κοντραριστεί με μοντς/αντμίνς.
Σε λιγότερη εκτίμηση θα είχα τον εαυτό μου αν έπαιρνα βαρέως την καζούρα του oldman ενώ εγώ είχα το πρόβλημά μου και ζητούσα βοήθεια, αν τσινούσα σα γαϊδούρι κάθε φορά που ο sniper μου απαντούσε με τρόπο που μπορεί να μή μου άρεσε και πολύ, αν περίμενα στη γωνία τον κάπτεν να κοντράρω κάθε του ποστ επειδή έχουμε μανουριάσει στο παρελθόν.
Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λες, και δεν μπορώ εγώ να απαντήσω πχ στο βύρωνα με τον ίδιο τρόπο που θα μου απαντήσει αυτός γιατί μπορεί το ποστ μου να πάρει την άγουσα, κατ'εμέ συμβαίνουν τα εξής
1ον. αυτό είναι κάτι που δεν τιμά το βύρωνα, όχι εμένα.
2ον. αν όντως συμβαίνει αυτό το πράγμα, έχουν μάτια και το βλέπουν κι άλλοι. Δε χρειάζεται να μείνει το ποστ μου.
3ον. υπάρχουν και μαλάκες μοντ/αντμίν όπως υπάρχουν και μαλάκες απλά μέλη.
Να φύγω από το φόρουμ επειδή υπάρχει ένας (ή δυο ή τρεις) μαλάκας στο team δεν παίζει.
Αν δε μου αρέσει συνολικά κάτι, η θεματολογία, η πολιτική διαχείρησης και συντονισμού, το χρώμα του background, ναι εκεί μπορεί να φύγω. Αλλά αυτό είναι κάτι το καθαρά υποκειμενικό.
Το να αλλάξει το φόρουμ θεματολογία, "γραμμή", ή χρώμα στο background για να μη φύγω εγώ (ή και άλλοι 10) είναι παράλογο.
Η ταπεινή μου άποψη.
(Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί όπως είπες ως νέο μέλος δεν μπορώ και να τα καταλάβω.)
Μοτορεμαλι
04/10/2013, 14:03
Sorry, είσαι μέλος από το 2008 κι είμαι απο το 2002.... Ποιος είσαι; Δεν σ' έχω δει ποτέ. Λάθος, μια φορά στο Κάμελοτ που μας έγραψες στα @@ σου και δεν ηρθες να πεις ένα γεια.
Σόρρυ που δεν ήρθα να υποβάλλω τα σέβη μοιυ.
Η αληθεια ειναι πως και να εισουν εκει δεν σε ηξερα και δεν σου μιλησα,δεν περιμενω απο κανεναν να μου υπαβαλλει τα σεβη του και δεν παιζει το σεναριο να κανω το ιδιο,το οτι δεν εχουμε ξανασυναντηθει λεει κατι?και στην παλπ αρκετες φορες,και σε ετησιες,και σε βολτες κοντινες-μακρινες,και σε διημερο εχω ερθει με το μοτο.Το σιγουρο ειναι πως δεν εχω ουτε την μιση δραστηριοτητα απο την δικια σου εδω μεσα.Υπαρχει κατι λαθος????
Η αληθεια ειναι πως και να εισουν εκει δεν σε ηξερα και δεν σου μιλησα,δεν περιμενω απο κανεναν να μου υπαβαλλει τα σεβη του και δεν παιζει το σεναριο να κανω το ιδιο,το οτι δεν εχουμε ξανασυναντηθει λεει κατι?και στην παλπ αρκετες φορες,και σε ετησιες,και σε βολτες κοντινες-μακρινες,και σε διημερο εχω ερθει με το μοτο.Το σιγουρο ειναι πως δεν εχω ουτε την μιση δραστηριοτητα απο την δικια σου εδω μεσα.Υπαρχει κατι λαθος????
Υπάρχει κάτι σωστό;
ρε φίλε να σε (ξανα)ρωτήσω κάτι, για΄τί απάντηση δεν πήρα. Ποιοί είστε "εσείς" και "εμείς" που πρέπει να τα βρούμε? Κοινοί αγώνες και κοινές βόλτες κλπ.
Με ξέρεις? Με έχεις δει ποτέ? Εχουμε τσακωθεί/κοντραριστεί/μανουριάσει οπουδήποτε και δεν το ΄χω πάρει χαμπάρι? Εχουμε ανταλλάξει οποτεδήποτε κουβέντα για θέματα "δικά σας" και "δικά μας" ?
Ούτε που έχω ιδέα τι είσαστε, όχι να ΄χουμε και προβλήματα. Αστείο μου φαίνεται πραγματικά...
WTF ??:confused:
SHOOTER045
04/10/2013, 14:11
keep on cool.....:smokin::smokin::smokin:
dukeandthecity
04/10/2013, 14:19
Για (μένα) να χαρακτηριστει μια βολτα-συναντηση-ιεροτελεστια πετυχημενη πρέπει να:
1) Γυρίσουν όλα τα μελη της στα σπίτια τους αρτιμελη
2) Μην εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες κλπ κλπ
3) Να έχουν περασει καλά (κατα την διάρκεια του ταξιδιού κυρίως αλλα και στην παρέα)
4) Να έχουν γνωρίσει τουλάχιστον εναν ανθρωπο παραπανω απο ότι ήξεραν.
H μία ομάδα πάντως , από τι καταλαβαίνω από το Nick name του Μοτορεμάλι , είναι αυτή εδώ με το αντίστοιχο όνομα ,
https://www.facebook.com/groups/motoremalia/?fref=ts
Έτσι για να διευκολύνω τη κουβέντα και να δω που θα καταλήξει .
υγ. αν κάνω λάθος διορθώστε με
Για (μένα) να χαρακτηριστει μια βολτα-συναντηση-ιεροτελεστια πετυχημενη πρέπει να:
2) Μηνεχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβεςκλπ κλπ
3) Να έχουν περασει καλά (κατα την διάρκεια του ταξιδιού κυρίως αλλα και στην παρέα)
εξαιρώντας το 1 ολα τα αλλα δεν ειναι απαραίτητα
αρκεί να περασουν καλα αυτοι που πηγαν και ας εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες τα μοτορια ή να χάθηκαν ή να χιόνισε
Ουκ εν το πολλώ το ευ, αλλ' εν τω ευ το πολύ.
manhunter
04/10/2013, 14:24
H μία ομάδα πάντως , από τι καταλαβαίνω από το Nick name του Μοτορεμάλι , είναι αυτή εδώ με το αντίστοιχο όνομα ,
Aπό οσο ξέρω δεν είναι καμιά κλίκα. Τα μέλη που έχει η ομάδα είναι τα ίδια με εδώ.
Pan (dvs)
04/10/2013, 14:24
2) Μην εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες κλπ κλπ
Και να μη βρουμε την γυναικα μας με αλλον η αλλους στο κρεβατι:lol:
Ουκ εν το πολλώ το ευ, αλλ' εν τω ευ το πολύ.
εσυ το ευ εψαχνες και στο Ευη κατέληξες ;)
εσυ το ευ εψαχνες και στο Ευη κατέληξες ;)
:winka:
Και να μη βρουμε την γυναικα μας με αλλον η αλλους στο κρεβατι:lol:
αμα είναι με άλλες ;
:rolleyes:
3ον. υπάρχουν και μαλάκες μοντ/αντμίν όπως υπάρχουν και μαλάκες απλά μέλη.
Να φύγω από το φόρουμ επειδή υπάρχει ένας (ή δυο ή τρεις) μαλάκας στο team δεν παίζει.
Αν δε μου αρέσει συνολικά κάτι, η θεματολογία, η πολιτική διαχείρησης και συντονισμού, το χρώμα του background, ναι εκεί μπορεί να φύγω.
Αλλά αυτό είναι κάτι το καθαρά υποκειμενικό.
+990
Πολλοί δεν γράφουν πλέον,όμως σίγουρα μπαίνουν σχεδόν κάθε μέρα,άλλΩς τε μετά απο καιρό γίνεται(κακή δε ξέρω)συνήθεια το μοτ0.γρ
Μην την πέφτετε όλοι στον ντέβιλς και δίκιο έχει και σωστά τα λέει. Κι εγώ εισπράττω από πολλούς το ίδιο "Ξενέρωσα, δεν ξαναγράφω πιά, δεν είναι το ίδιο μοτό που κάναμε απίστευτη πλάκα, μπαίνω μια φορά την εβδομάδα" κλπ.
Επίσης ο Σταύρος δεν μιλάει για "μαφία" του μοντερέισον τιμ αλλά για συγκεκριμένες ενέργειες από έναν δυο που οι υπόλοιποι τις ενστερνίστηκαν και δεν είπαν κουβέντα.
Κάποιοι επιμένετε για ονόματα, θα γράψω μερικά όσα μου έρχονται τώρα στο μυαλό και σίγουρα θα έχω ξεχάσει πολλούς
Μακης 206, ρέιν, αρχαίος, εχετλαίος, ο Χρήστος ο crsk,μπαρτ,tpap κλπ. Συνυπολογίστε και αυτούς που ενώ έγραφαν τακτικότατα, τώρα γράφουν αραιά και που.Μπορώ αν κάτσω, να γράψω πάρα πολλούς αλλά ουσιαστικά το θέμα δεν είναι μόνο εκεί. Το θέμα είναι ότι το μοτό ήταν ζωντανό και δραστήριο, υπήρχε κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια, κάτι που σε "υποχρέωνε" να μπεις όποτε έβρισκες έστω και ελάχιστο χρόνο, να την πεις και να πειράξεις ιντερνετικούς και όχι μόνο φίλους, να πεις μια καλημέρα και τώρα σιγά σιγά παγώνει και μετά θα έρθει η σιωπή.
Σας παρακαλώ μην θεωρήσετε ότι θέλω να βλάψω την στέγη μας, τουναντίον θέλω να την προστατέψω και να την βοηθήσω.
Υ.Γ. ούτε γκόμενα θέλησα να βγάλω στο μοτό, ούτε λεφτά να κάνω ούτε να γίνω Χαλίφης στην θέση κανενός Χαλίφη.
Ναι οκ, αδιάφορο μου είναι γιατί δεν έχω FB. Τι έχω να βρώ μαζί τους προκειμένου να καταλάβω γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον που ΑΓΝΟΩ την ύπαρξη του? Τι έχω να συζητήσω/συμφωνήσω/κατανοήσω/ για να
Καλά, εκτός του οτι είναι ακατάλυπτο, με πιάνουν τα γέλια... WHO ARE YOU MOTOREMALIA και πρέπει να τα βρούμε κιόλας? :uplate::uplate::uplate:
Pan (dvs)
04/10/2013, 14:30
αμα είναι με άλλες ;
:rolleyes:
:a25::a25::a25:
manhunter
04/10/2013, 14:38
Το θέμα είναι ότι το μοτό ήταν ζωντανό και δραστήριο, υπήρχε κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια, κάτι που σε "υποχρέωνε" να μπεις όποτε έβρισκες έστω και ελάχιστο χρόνο, να την πεις και να πειράξεις ιντερνετικούς και όχι μόνο φίλους, να πεις μια καλημέρα και τώρα σιγά σιγά παγώνει και μετά θα έρθει η σιωπή.
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό ήταν για όλους, παλιούς και νέους. Εξάρτηση.
Χωρίς να έχω βρεί τον λόγο, δεν είναι όπως πριν. Αλλά πιο πολύ αλλάζω εγώ, παρά ο μικρόκοσμος του μοτό. Δεν νομίζω οτι φταίει κανένα πρόσωπο. Οι καιροί και οι συγκυρίες φταίνε δυστυχώς.
Μοτορεμαλι
04/10/2013, 14:39
ρε φίλε να σε (ξανα)ρωτήσω κάτι, για΄τί απάντηση δεν πήρα. Ποιοί είστε "εσείς" και "εμείς" που πρέπει να τα βρούμε? Κοινοί αγώνες και κοινές βόλτες κλπ.
Με ξέρεις? Με έχεις δει ποτέ? Εχουμε τσακωθεί/κοντραριστεί/μανουριάσει οπουδήποτε και δεν το ΄χω πάρει χαμπάρι? Εχουμε ανταλλάξει οποτεδήποτε κουβέντα για θέματα "δικά σας" και "δικά μας" ?
Ούτε που έχω ιδέα τι είσαστε, όχι να ΄χουμε και προβλήματα. Αστείο μου φαίνεται πραγματικά...
WTF ??:confused:
Δεν νομιζω ουτε να με ξερεις ουτε να σε ξερω προσωπικα,και σιγουρα δεν βλεπω λογο να εχουμε ανταλλαξει κουβεντες σε στυλ''δικα μας-δικα σας'',αυτο που πηγα να προτεινω απο την αρχη,αλλα πεφτω πανω σε τοιχο ειναι ''γιατι απλα να μην ενημερωνετε ο κοσμος καλυτερα αφου ξερουμε που ειναι''
Δειτε λιγο το σημερα λεω,ειναι απλο.
Για εμενα οπως ειπε το παλικαρι ποιο πανω η ετησια οπως και η πιτα ειναι κατι περαν της συνηθισμενης βολτας που ετσι και αλλιως καποιος θα παει μονος,με παρεα,με κλαμπ,με οτι θες.Στην ετησια ειδα-γνωρισα ατομα που ηρθαν απο Κρητη απο Λαρισσα απο παντου,ΜΑΓΙΚΟ.
Αυτο δεν γινετε ευκολα,η βολτα και το τριημερο γινονται για πλακα.Για ποιους κοινους αγωνες μιλαμε?ποιες κοινες βολτες?Εγω λεω απλα αν δεν θελετε να χαθει αυτο το μαγικο της ετησιας κατι πρεπει να αλλαξει.Πραγματικα δεν βλεπετε πως ο κοσμος μαζευεται σε παρεες στις ομαδουλες εκτος φορουμ?πραγματικα πιστευεται πως ειναι προβατα και καποιοι βοσκοι θελουν και τα μαζευουν εκει για να ικανοποιουν τον εγωισμο τους?Εγω πιστευω πως δεν ειναι ετσι,και αυτο που βλεπω λαθος ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζεται το θεμα.Δεν εχω προσωπικα με κανεναν αδμινμοντερε'ι'τορ κ.λ.π.,το μονο που θελω ειναι να εχω τον Σαολιν απο την Κρητη και να τον τραβαω βιδεο,τον Ταρα απο το Αργος με το σαραβαλακι του να νομιζει πως ειναι γρηγορος και να βαριεμε να τον ακουω,και ενα σωρο καγκουρες απο ολη την Ελλαδα,μαζεμενους σε μια ετησια που να μπορουν να ερθουν και να θελουν να ερθουν.(Αστο....ξερω...να κοψω τα ναρκωτικα.) χαχαχαχα
devil's animal
04/10/2013, 14:42
αντε να πεσει κανα μπινελικι γιατι αυτοι οι νεοι πολυ μπρουκλιδες είναι.
ρε devil εσυ που εισαι και παλαιότερο μελος, πες μου ειλικρινά ποσες φορες το χρόνο αρχίζει η κουβεντα "βαρέθηκα την κλικα του μοτο.γρ - μου κουρεψανε τα ποστ μου". Και αυτο εχει να κανει με διαφορετικα μοντερεισον τημς καθε φορά. Αρα δεν μπορει να φταίει μονο το μοντερεισον.
πολλες φορες, αλλα δεν εχει να κανει με κλικα...
εχει να κανει με νοοτροπια..(κατα την γνωμη μου παντα)...
και δεν νομιζω οτι οταν λενε 10-20-50 ατομα το ιδιο πραγμα φταινε αυτοι και οχι αυτοι οι 3-4 που αφορουν αυτο το team...
dukeandthecity
04/10/2013, 14:43
εξαιρώντας το 1 ολα τα αλλα δεν ειναι απαραίτητα
αρκεί να περασουν καλα αυτοι που πηγαν και ας εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες τα μοτορια ή να χάθηκαν ή να χιόνισε
για μένα εγραψα βρε γέρο :D για τις βλαβες ταλαιπωρία συμφωνο μαζί σου. Απλα δεν αντεχω την ταλαιπωρία του Προεδρου που καθε φορα κανει φωτορομαντζα με τα αχρηστα BMW. :D
.Πραγματικα δεν βλεπετε πως ο κοσμος μαζευεται σε παρεες στις ομαδουλες εκτος φορουμ?πραγματικα πιστευεται πως ειναι προβατα και καποιοι βοσκοι θελουν και τα μαζευουν εκει για να ικανοποιουν τον εγωισμο τους?
Και ποιός σας είπε οτι σκοπός του φόρουμ είναι να μαζεύεται ο κόσμος σε παρεούλες του φόρουμ? Με ταμπελίτσες και μπανεράκια και ταυτότητα moto.gr ντε και καλά?
Το ζητούμενο για το φόρουμ ειναι να βρεθούν άτομα που θα ταιριάξουν και εδώ και έξω και όπου κάνουν κέφι.
Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας. Προσωπικά ούτε σε παρέες του Δέλεαρ πήγαινα, ούτε ήμουν τακτικός θαμώνας καμμιάς παρέας είτε μελών είτε mods είτε οτιδήποτε. Αλίμονο αν το τακίμιασμα με κάποιους είναι προαπαιτούμενο για να περνάς καλά σε ένα φόρουμ.
Anyway, πολύ κουβέντα χωρίς λόγο. Ετήσια δεν βλέπω να ξαναγίνει, και πραγματικά δεν με ενδιάφέρει κιόλας.
ΥΓ. vaska: Κάποια απ΄τα άτομα που αναφέρεις δεν γράφουν επειδή υπάρχουν λόγοι που δεν γνωρίζεις. Δεν έχει να κάνει με γουστάρω δεν γουστάρω.
LOUKILOUK
04/10/2013, 15:21
Νομίζαμε ότι ήσουν εξύριστος αγροίκος... τώρα, το αλλάζεις; :bawl:
Υπήρξα σταθερά αξύριστος, άνθρωπος των σπηλαίων (μέχρι που πήρα άιφον τις προάλλες...), μοτοσυκλετιστής βαρεμένος και λάτρης του ωραίου φύλλου...δεν άλλαξα τίποτε...εκείνη με κάλεσε...και εγώ αναταποκρίθικα θετικά...:D
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον καπνιστη πίπας (ή πιπών...;.) σε όσα λέει...και εγώ έτσι λειτουργώ, γράφω και συνεχίζω... ή μήπως συνεχίζω και τους γράφω....; τεσπά όλα καλά με μένα ,αλλά και κάποιοι άλλοι σαν τον Devil κ τον Vaska έχουν κάποιο σοβαρό πόιντ...;)
Τελικά η φτώχια φέρνει γκρίνια...παλιότερα σχολιάζαμε τα καινούρια μηχανάκια που αγοράσαμε και τα αξεσουάρ -ρούχα που είχαμε στο μάτι....Ταξιδεύαμε- οδηγούσαμε περισσότερο, γράφαμε λιγότερο και όλα ήταν καλύτερα...
υ.γ. 110 μίλια για το τοπ φις κ τσιπς που κυκλοφορεί στο "νησί" χθες, τα μισά υπό βροχή και κανείς δεν γκρίνιαξε...
Ω ρε πστμ τι ξεκίνησα :dizzy::hypnotize:
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω, αλλά βλέπω ότι το πράγμα παίρνει λάθος δρόμο...
Κύριοι όσον αφορά την οργάνωση της ετήσιας φέτος, ολίγον τον παίξαμε. Ήταν η κρίση και η κακή μας ψυχολογία, ήταν ο χρόνος που δεν περίσσεψε, ήταν ότι βαριόμασταν δεν ξέρω, αλλά αποτύχαμε. Και βάζω τον εαυτό μου πρώτο σε αυτό.
Όταν οργανώνεις μια ετήσια την διοργανώνεις για να έρθει κόσμος. 10 άτομα σε ετήσια είναι αποτυχία. Την νοοτροπία του στήνουμε κάτι όπως λάχει και όποιος ήρθε ήρθε δεν την καταλαβαίνω. Το ότι αυτοί που πήγαν πέρασαν ωραία είναι γεγονός αναμφισβήτητο, μα και 2 άτομα να πήγαιναν πάλι ωραία θα πέρναγαν, τι θα λέγαμε πάλι όλα καλά;
Υποτίθεται ότι οργανώνουμε την ετήσια από τον Μάιο και οι συνεννοήσεις γίνονται με πμ και από ένα θρεντ στο φόρουμ. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα
Μέχρι και πρόσκληση είχαμε από ραδιοφωνικό σταθμό να προβάλουμε το γεγονός και τελικά νομίζω πως δεν πήγε κανείς να μιλήσει.
Ας το καταγράψουμε σαν αποτυχία και ας πάμε παρακάτω. Άνθρωποι ικανοί υπάρχουν εδώ και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν, και χώρος για όσους νέους θέλουν να βάλουν πλάτη επίσης. Αλλά να λέμε ότι τα κάναμε όλα καλά αυτό δεν το καταπίνω με τίποτα
Από ιδέες υπάρχουν πολλές, κόσμο να τις υλοποιήσει θέλουμε :beer:
ΥΓ. Για να είμαι δίκαιος να πω ότι ο Βύρωνας και ο MikeG ήταν από εκείνους που ασχολήθηκαν περισσότερο από όλους με αυτό, αλλά με δυο άτομα δεν κάνεις ετήσια.
ΥΓ2. Τα περί κλίκας, φβ, κλαμπ, κλπ με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Επίσης παρεξηγήσεις και κόντρες υπήρχαν και θα υπάρχουν σε ένα φόρουμ που φιλοξενεί τόσο κόσμο.
pipe_smoker
04/10/2013, 16:24
Μέχρι και πρόσκληση είχαμε από ραδιοφωνικό σταθμό να προβάλουμε το γεγονός και τελικά νομίζω πως δεν πήγε κανείς να μιλήσει.
:uplate::uplate::uplate:
Δηλαδή από ετήσια moto.gr θα γινόταν ετήσια gamo_to_panelladio.gr?
Δε λέω ότι θα έπρεπε να υπάρχει άτομο στο υποτιθέμενο σημείο συγκέντρωσης και να ζητάει από τον καθέναν το όνομα μέλους και το password του για να σιγουρευτεί ότι είναι μέλος στο φόρουμ ώστε να του επιτραπεί να ακολουθήσει στην εκδρομή.
Αλλά η εκδρομή είναι ΚΥΡΙΩΣ για τα μέλη του φόρουμ (αν κάνω λάθος διορθώστε με).
Αν έβγαζε κανείς διαφήμιση από ραδίου και τελεόρασης και μαζευόταν το μισό facebook με τα club του και τα κέρατά του, το v-strom club, το gixxer club, το mixxer club, η χρυσή αυγή (αυτοί πάνε παντού), και λέγανε μετά "Άντε αντμιναδόροι του moto, κουμαντάρετέ μας. Εσείς διοργανώνετε.", θα λέγαμε ποιός θα πέρναγε καλά στο τέλος.
Είπαμε... αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.
ΥΓ. Και πριν βιαστεί κανείς, σε καμία περίπτωση δεν υποννοώ "κλείσιμο πορτών" ούτε ελιτίζω.
ΥΓ2. Και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά antsoar. Με αφορμή αυτό που πόσταρες γράφω, αναφερόμενος και σ'αυτά που ειπώθηκαν περί fb, και στα "πάμε όλοι μαζί με τον Πανταζή", και στα "αν όλα τα μοτοφόρουμ/λέσχες/club της γης πιάναν γερά τα χέρια, τί ωραία ετήσια που θα κάναμε θαρρώ".
Anyway, πολύ κουβέντα χωρίς λόγο. Ετήσια δεν βλέπω να ξαναγίνει,.
γιατί?
επειδή φέτος πήγαν δέκα?
επειδη καποιοι δεν (σας) γουσταρουν?
επειδή ο καθένας θέλει μια δικιά του ετήσια?
επειδή βαρεθήκατε?
μην κάνουμε σαν μικρά παιδιά... η ετήσια θα πρέπει να γίνεται... και η φετινη μια χαρά είχε οργανωθεί και επικοινωνηθεί..
το γιατι απο τους 200 που ψήφισαν(και αρα ΘΕΛΑΝ να συμμετέχουν στην ετήσια) πήγαν οι 10 μπορεί να εχει να κανει με πολλούς παράγοντες...οικονομικούς,οικογενειακους ,υγείας κ.λ.π. αλλά σίγουρα δεν είχε να κάνει οτι δεν γουστάραμε ο ένας τα μούτρα του άλλου...
το φορουμ παγώνει? (το παγόνι ,φορουμ?)
μπορεί ναι μπορεί και όχι.. ετσι κι αλλιώς ολη η χώρα παγώνει ...
και , ναι , η απαντηση ειναι στερεότυπη.. οποιανου δεν του αρέσει το γραφει στα παλια του cookies...
και ας φύγουμε όλοι να μείνει μόνο ο παλιανθρωπας με τον σκοπευτη... αλλα ξέρετε κάτι... στα @@ τους...
γιατι ουτε λευτα βγαζουν απ αυτο , ουτε μας ζαλιζουν τα @@ με διαφημισεις ,ουτε εχουν στησει τα μαγαζακια τους μεσα στο φορουμ να ψαρευουν πελατακια... ενα τσουρμο μαζοχες εθελοντες ειναι ...
και εμενα μου λείπουν πολλα μελη που δεν γραφουν πια ...δεν ξερω τους λογους ...(πλην του εχετλαιου που το ειπε δημοσια)
ομως σκασαν και μερικα νεα φυντανια...
διαβαζω παραπονα για κλικες-αγενειες-λογοκρισιες-αδικιες...
εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι σοβαρο... ομως υπαρχουν και τα π.μ που δεν βλεπουμε...
οποιο μελος αισθανεται οτι προσβάλλεται ή αδικείται πρεπει να τους γραφει στα @@ του και να την κανει..
οποιο μελος αισθανεται οτι οι αντμιν προσβαλουν ή αδικουν αλλα μελη, πρεπει να τους γραφει στα @@ του και να την κανει..
το οτι οδηγαμε 2τροχους δεν μας κανει ουτε φιλους , ουτε κουμπαρους, ουτε μπατζανανακια....
ξεκολλάτε απο την λογικη του FB που οι φιλοι γινονται με friend request και add friend...
το οτι χαζολογαμε σε ενα φορουμ , δεν το κανει ουτε σπιτι μας ,ουτε αγελη μας , ουτε αδερφοτητα μας...
..και μην περιμενετε το φορουμ και το ποσταρισμα για να πατε μια βολτα... και μονοι σας μια χαρα θα τα καταφέρετε..
γιατί?
..και μην περιμενετε το φορουμ και το ποσταρισμα για να πατε μια βολτα... και μονοι σας μια χαρα θα τα καταφέρετε..
Εκεί ειναι ολο το ζουμί Γιώργη ...
Ειπανε ο καθενας μονος του και χαθηκε ο μπούσουλας ...
:smokin:
AristidisZ
04/10/2013, 17:34
ο ggs έκανε μακράν την καλύτερη τοποθέτηση :beer:
γιατί?
επειδή φέτος πήγαν δέκα?
επειδη καποιοι δεν (σας) γουσταρουν?
επειδή ο καθένας θέλει μια δικιά του ετήσια?
επειδή βαρεθήκατε?
μην κάνουμε σαν μικρά παιδιά... η ετήσια θα πρέπει να γίνεται... και η φετινη μια χαρά είχε οργανωθεί και επικοινωνηθεί..
το γιατι απο τους 200 που ψήφισαν(και αρα ΘΕΛΑΝ να συμμετέχουν στην ετήσια) πήγαν οι 10 μπορεί να εχει να κανει με πολλούς παράγοντες...οικονομικούς,οικογενειακους ,υγείας κ.λ.π. αλλά σίγουρα δεν είχε να κάνει οτι δεν γουστάραμε ο ένας τα μούτρα του άλλου...
το φορουμ παγώνει? (το παγόνι ,φορουμ?)
μπορεί ναι μπορεί και όχι.. ετσι κι αλλιώς ολη η χώρα παγώνει ...
και , ναι , η απαντηση ειναι στερεότυπη.. οποιανου δεν του αρέσει το γραφει στα παλια του cookies...
και ας φύγουμε όλοι να μείνει μόνο ο παλιανθρωπας με τον σκοπευτη... αλλα ξέρετε κάτι... στα @@ τους...
γιατι ουτε λευτα βγαζουν απ αυτο , ουτε μας ζαλιζουν τα @@ με διαφημισεις ,ουτε εχουν στησει τα μαγαζακια τους μεσα στο φορουμ να ψαρευουν πελατακια... ενα τσουρμο μαζοχες εθελοντες ειναι ...
και εμενα μου λείπουν πολλα μελη που δεν γραφουν πια ...δεν ξερω τους λογους ...(πλην του εχετλαιου που το ειπε δημοσια)
ομως σκασαν και μερικα νεα φυντανια...
διαβαζω παραπονα για κλικες-αγενειες-λογοκρισιες-αδικιες...
εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα κατι σοβαρο... ομως υπαρχουν και τα π.μ που δεν βλεπουμε...
οποιο μελος αισθανεται οτι προσβάλλεται ή αδικείται πρεπει να τους γραφει στα @@ του και να την κανει..
οποιο μελος αισθανεται οτι οι αντμιν προσβαλουν ή αδικουν αλλα μελη, πρεπει να τους γραφει στα @@ του και να την κανει..
το οτι οδηγαμε 2τροχους δεν μας κανει ουτε φιλους , ουτε κουμπαρους, ουτε μπατζανανακια....
ξεκολλάτε απο την λογικη του FB που οι φιλοι γινονται με friend request και add friend...
το οτι χαζολογαμε σε ενα φορουμ , δεν το κανει ουτε σπιτι μας ,ουτε αγελη μας , ουτε αδερφοτητα μας...
Συμφωνω σχεδον σε ολα...(εκτος απο το τελευταιο!) Ας μην ξεχναμε οτι ολοι απο το moto.gr γνωριστηκαμε...
:beer:
Το οικονομικο ειναι σιγουρα ενα απο τα κυριοτερα θεματα, για τις λιγοτερες εως σπανιες μοτοβολτες μας, αλλα θα το παλεψουμε! ;)
SHOOTER045
04/10/2013, 20:23
συμφωνω με τον ggs και ας ειμαι νεος και ας μου ξεφευγουν πολλα απο τα παλια δικα σας
εδω νομιζω υπαρχουν ποιο ωριμα παιδακια απο τα<ανηλικα>του face που ειναι ετοιμα να σου κανουν μυνηση αν δεν τους κανεις like
το οτι αγαπαμε τα διτροχα δεν μας κανει και κολλητους μεταξυ μας
καποιοι γνωριστηκατε ταιριαξατε καποιοι οχι καποιοι εφυγαν καποιοι ηρθαν
εδω μεσα εχω καποιες συμπαθειες-οχι ερωτα εξ αποστασεως-μπορει οταν και αν-γεροι και ορθιοι να μαστε ανταμωσουμε-να μαλωσουμε
η να σκοτωθουμε
π.χ εκεινον τον ανεκδιηγητο αουγκενταλερ
που τον παω με χιλια(βαση αυτον που λεει)
αλλα οταν βρεθουμε θα του ζητησω το λογαριασμο για τους καφεδες και τις μπυρες που μου εβγαλε απ την μυτη με τις μα@@κιες του.........
Λοιπόν..
Για μένα το moto, είναι οι Κρητικοί που διασχίζουν γη και θάλασσα για την ετήσια. Ο Κώστας που κατέβηκε με βροχή από την Ξάνθη για την πίτα και το ταξιδιωτικό του Γιάννη. Η Ερώτηση του "νεοσύλλεκτου" και ο χαβαλές. Ο γκρινιάρης. Ο ελ χυμαδωρ (αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του). Θρεντ σαν αυτό. Ο μοντερέιτορ στα ταξιδιωτικά, Παναγιώτης Βασιλάκης. Τα οδοιπορικά του γερόλυκου. Οι μοντες του Σπύρου. Οι ατάκες του oldman. Οι γνώσεις του sapila. Ένα ΠΜ στον DrBig. Motogp με τους Σαλλονικιούς. Τα γραπτά του φανερού πράκτορα και οι ιστορίες του npat. Το αυτοκόλλητο moto.gr πίσω από ένα κράνος στην Εγνατία. Αυτά και μερικές δεκάδες άλλα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλω να γνωρίσω για να χάνω τις συγκεντρώσεις λόγο ανασφάλειας ή επειδή δεν μου αρέσουν τα μούτρα ή ο χαρακτήρας κάποιων μελών.
Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί.
Pan (dvs)
04/10/2013, 21:27
Εγω πολυ πιο νεος (στο φορουμ) θα παρω το ρισκο να πω την αποψη μου.
Γκρινια υπαρχει οταν δεν υπαρχει επαφη.Εμεις λογω αποστασεων ειναι λογικο να δημιουργουμε αντιπαραθεσεις τις οποιες δεν θα ειχαμε αν γνωριζομασταν η θα τις ειχαμε αλλα θα ητανε πιο ηπιες.
Ο byron και o sniper δυο απο τους διευθυνοντες του φορουμ θα μπορουσανε να χαρακτηριστουνε με επιεικεια "επιθετικοι".Πριν απο λιγες μερες γνωρισα τον πρωτο και δεν τον θεωρω πλεον επιθετικο,απλα ανθρωπο με διαφορετικο τροπο εκφρασης.Κατι παρομοιο μπορει αν συμβει αν γνωρισω και τον δευτερο.Η αποψη λοιπον που εχουμε ο ενας για τον αλλον θα ειναι σωστη μονο εαν ερθουμε σε επαφη.Γι 'αυτο μην βιαζεται βιαστικα συμπερασματα για τους αλλους,κρατατε και καμμια πατινη.
Ακουσα διαφορα υπονοουμενα για τα ωφελη που μπορει να εχουνε απο τη λειτουργια του φορουμ.Θα σας πω κατι.30τοσες χιλαδες μελη και δεν εχουνε βαλει ουτε μια διαφημιση.Κατσε και μετρα τι χανουνε οι ηλιθιοι.Αντιθετα το στηριζουνε απο την τσεπη τους καποιοι απο αυτους,υποθετω.Αυτο που αυτοι στηριζουνε τοσα χρονια το εχουμε εμεις για να λεμε τις μαλακιες μας,να ξεδινουμε,να μαθαινουμε,να βρισκομαστε μεταξυ μας.
Μαλακιες εχουνε κανει και ειμαι σιγουρος αρκετες αυτα τα χρονια.Αλλα τα χρονια ειναι πολλα και ειναι δυσκολο να κρατας τις ισοροπιες.Δεν μπορεις να εισαι αρεστος σε ολους και το φορουμ να λειτουργει σωστα.Ο καθενας πεταει την παπαρια του και δεν βαριεσε.Καποιος ομως ειναι παντα σε ετοιμοτητα να την καλυψει.
Δεν προσπαθω να κανω το δικηγορο κανενος και απ'οτι φαινεται δεν μα χρειαζονται,αλλα ολα τα νομισματα εχουνε δυο οψεις και πρεπει να ερχομαστε και στη θεση του αλλου πριν πουμε βαριες κουβεντες (αυτο ισχυει και για τους διαχειριστες)
Τωρα μελη ερχονται και φευγουνε.Ε τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.Καθε μερα χαβιαρι καποτε το βαριεσαι.Καποιοι φευγουνε γιατι δεν τους αρεσει το κλιμα ,ε αλλοι τοσοι ερχονται γι'αυτο.
Το δια ταυτα.
Εχουμε ολοι συμφερον να λειτουργει σωστα το φορουμ χωρις ακραιες συμπεριφορες.Καλο ειναι αφου τα φραγκα ειναι μειωμενα να κανονιζουμε τοπικες συναντησεις ακομη και για ενα καφεδακι (εγω θα κανω μια κινηση στην Ηπειρο και βλεπουμε).Επισης οταν ερθει η ωρα για την επομενη ετησια (και ασε τον Βυρωνα να λεει το αντιθετο)να αναλλαβουμε ολοι τις ευθυνες μας για να γινει κατι πραγματικα καλο.Δεν αναφερομαι σε αριθμο συμμετοχων αλλα στην ποιοτητα της συναντησης.Να εχουμε πραγματικο λογο να ειμαστε εκει.
Δεν ξερω αν σας κουρασα αλλα εγω κουραστηκα να γραφω και παω για υπνο.
Καλη σας νυχτα και αφηστε και κατι να πεσει κατω.:wave2:
AUFGEBRACHT
04/10/2013, 21:34
Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί.
Εγώ πάντως δεν έχω facebook.
motomaniac
04/10/2013, 21:41
Βυρων κι εγω διακρινω επιθετικοτητα και κακκεντρεχεια απο καποιους. Η οποια δικαιολογειται ισως στα πλαισια του χιουμορ για καποιους, για μενα οχι. Εσυ δεν ανηκεις σε αυτα τα ατομα. Αντιθέτως. Κι ευτυχως που υπαρχετε κι εσεις.
Λοιπόν..
Για μένα το moto, είναι οι Κρητικοί που διασχίζουν γη και θάλασσα για την ετήσια. Ο Κώστας που κατέβηκε με βροχή από την Ξάνθη για την πίτα και το ταξιδιωτικό του Γιάννη. Η Ερώτηση του "νεοσύλλεκτου" και ο χαβαλές. Ο γκρινιάρης. Ο ελ χυμαδωρ (αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του). Θρεντ σαν αυτό. Ο μοντερέιτορ στα ταξιδιωτικά, Παναγιώτης Βασιλάκης. Τα οδοιπορικά του γερόλυκου. Οι μοντες του Σπύρου. Οι ατάκες του oldman. Οι γνώσεις του sapila. Ένα ΠΜ στον DrBig. Motogp με τους Σαλλονικιούς. Τα γραπτά του φανερού πράκτορα και οι ιστορίες του npat. Το αυτοκόλλητο moto.gr πίσω από ένα κράνος στην Εγνατία. Αυτά και μερικές δεκάδες άλλα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλω να γνωρίσω για να χάνω τις συγκεντρώσεις λόγο ανασφάλειας ή επειδή δεν μου αρέσουν τα μούτρα ή ο χαρακτήρας κάποιων μελών.
Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί. ετσι μωρη κουφαλα?? για μενα καμια αναφορα δλδ? καλαααααα... :lol:
να πω και εγω τη βλεκεια μου...
ειμαι μελος απο το 2009!
εδω μεσα εμαθα πολλα πραγματα για τον μοτοσυκλετισμο που αγνοουσα παντελως!
γνωρισα κοσμο καλο, αλλα και κακο! (κατα αναλογια 90-10 ευτυχως)
πηγα σε καφεδες, σε βολτες, σε ετησιες και περασα υπεροχα!
διαβαζω καθε βραδυ τα ποστ της ημερας και με ορισμενα ριχνω τρελο γελιο!
γενικα εδω μεσα διασκεδαζω αφανταστα
διαβαζω για ολες τις προηγουμενες ετησιες ποσο επιτυχημενες ηταν, και ξαφνικα διαβαζω μονο γκρινια επειδη ετυχε μια ετησια να στραβωσει...
και οχι να στραβωσει λογω κλιματος (καθως απ'οτι διαβασα οι 10 που πηγαν περασαν υπεροχα) αλλα λογω συμμετοχων!
τα ριχνετε ολοι στους αντμινς, οτι ο κοσμος δεν γουσταρει, οτι υπαρχει κοντρα με τις ομαδες, κτλ κτλ..
100+ ατομα φετος ψηφισαν για 2ημερο! 100+ ατομα δηλωσαν συμετοχη! και οι δυο (ημερησιες) ετησιες που εχω συμετασχει, τοσους μαζεψαν καθε φορα!
αλλα φετος πηγαν 10! και αυτο που φταιει ειναι οτι ετσι οπως εχει γινει το πραγμα γενικα με την κατασταση που ζουμε, δεν μπορει κανεις να προγραμματισει τιποτα πλεον!
πριν ανοιξει αυτη η κουβεντα, γα δειτε στο θρεντ της ετησιας ποσοι γραψαν "κριμα που δεν μπορεσα να ερθω"
αν καποιος δεν γουσταρε να παει δεν θα εμπαινε καν στον κοπο να ψηφισει η δηλωσει συμμετοχη! εδω εχουμε 100+ δηλωσεις αλλα 10 μονο συμμετοχες!
αρα δεν τειθεται θεμα "δεν γουσταρω" αλλου ειναι το προβλημα! και δεν ειναι στο φορουμ! το προβλημα ειναι εκει εξω....
akis_trevor
04/10/2013, 21:48
Εγω πολυ πιο νεος (στο φορουμ) θα παρω το ρισκο να πω την αποψη μου.
Καλη σας νυχτα και αφηστε και κατι να πεσει κατω.:wave2:
ο βυρωνας επιθετικος;δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο...τεσπα,αποψη σου.σεβαστη.
δεν νομιζω οτι η φετινη ετησια ειχε θεματα ποιοτητας,εστω οχι σοβαρα.κατ εμε εγινε μαλακια που αλλαξε το καμπινγ(στο οποιο προφανως ειναι μαλακια του υπευθυνου εκει),καποιοι ξενερωσαν,καποιοι ειχαν κλεισει και το ακυρωσαν εντελως κλπ κλπ.
οσο για τις κατα τοπους συναντησεις,γιατι το λεμε στους μοντς αυτο δεν ξερω.στο χερι μας ειναι να πιουμε καφε με τους συντοπιτες μας.
σιγουρα θα γινουν λαθη απο ολες τις πλευρες ποσο μαλλον οταν εχεις να διαχειριστεις ενα τερααααστιο φορουμ και τοσες εκατονταδες μαλακες σαν εμενα που λενε το μακρυ και το κοντο τους.το θεμα ειναι να μην υπαρχουν διακρισεις και να μην γινεται επιτηδες...
εγω νομιζω οτι το θεμα παει αλλου και δεν νομιζω οτι πρεπει.με αφορμη την ετησια που δεν πετυχε οσον αφορα την ποσοτητα εχει παει μοντς vs "θνητοι".
και για να πουμε και το αλλο....οταν ανακοινωθηκε η ετησια ποσοι λεγαμε ωω γαματο,θα κανουμε θα ρανουμε θα δειξουμε κλπ....μηπως εχουμε κι εμεις ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης τελικα;;;;
AUFGEBRACHT
04/10/2013, 21:51
Δε λέω, γόνιμος ο καλοπροαίρετος διάλογος και προβληματισμός, αλλά από την άλλη παίρνει δυσάρεστη τροπή τρόπο τινά η συζήτηση. Μισόλογα, αντιπάθειες, παράπονα, σε λίγο δεν αποκλείεται να πέσει και πρόταση για ψηφιακό εξοστρακισμό... Μην το ψειρίζετε ρε παιδιά, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, την ώρα μας περνάμε, μικρογραφία τις κοινωνίας είναι κι εδώ, κι εδώ θα υπάρχει ο ρουφιάνος, ο απατεώνας, ο έξω καρδιά, ο αγαθός, ο πονηρός, ο σεβαστός, ο λογικός... Εδώ και πολλά χρόνια περπατάς και βλέπεις πως έχει χαθεί το αβίαστο χαμόγελο, το αυθόρμητο, η χαρά από τα πρόσωπα των ανθρώπων, είτε κατσούφηδες και χαμένοι στις σκέψεις τους θα είναι όλοι ή θα χαζογελάνε επιτηδευμένα χωρίς λόγο και αιτία ψυχαναγκαστικά. Ειρήνη υμίν...