PDA

View Full Version : Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Σελίδες : 1 2 [3] 4

sernodas2
04/10/2013, 22:01
είπαμε.......... μπλουζακια moto.gr οποίος πρόλαβε πρόλαβε ε?? ποσα δωσατε 10? ε τοσοι θα ηταν κ στην ετησια.

για να μαζεψεις κοσμο μαστοραααα.... πρεπει να κανεις κ κατι,οχι πολλα,μονο σεβασμο κ κατανοήσει θελει ο κοσμος, δεν μπορεις να καθεσε εκει ψιλα στον <<θρονο>> σου κ να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι

:wave2:

SHOOTER045
04/10/2013, 22:10
είπαμε.......... μπλουζακια moto.gr οποίος πρόλαβε πρόλαβε ε?? ποσα δωσατε 10? ε τοσοι θα ηταν κ στην ετησια.

για να μαζεψεις κοσμο μαστοραααα.... πρεπει να κανεις κ κατι,οχι πολλα,μονο σεβασμο κ κατανοήσει θελει ο κοσμος, δεν μπορεις να καθεσε εκει ψιλα στον <<θρονο>> σου κ να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι

ισως αν ειχε λουκουμακια
και κανενα φονταν να πηγαινανε περισοτεροι :a014:

teogtp
04/10/2013, 22:37
Τι να πω ρε σεις.......με μια πετρα στο χερι ειστε ολοι και περιμενετε στην γωνια......

SHOOTER045
04/10/2013, 22:43
και κανενα σακουλακι καφε απ τον απο πανω

vaska
04/10/2013, 22:48
ο βυρωνας επιθετικος;δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο...

+1200

AUFGEBRACHT
04/10/2013, 22:51
ισως αν ειχε και κανενα φονταν να πηγαινανε περισοτεροι

Kι αν είχε και φοντύ θα έρχονταν κι Ελβετοί...

MikeG
04/10/2013, 23:02
Ας γράψω και εγώ κάτι επιπλέον, μετά από κάμποσες ρακές και με τα μάτια να κρατιούνται με οδοντογλυφίδες.

α) Υπάρχει κάποιος που θέλει να γίνει mod ή admin? Ειλικρινά, όποιος θέλει ας μου στείλει ένα πμ ή ας το γράψει δημόσια. Όχι ότι εγώ έχω την εξουσία, απλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει εγώ θα τον δεχτώ με τη καλύτερη διάθεση.

β) Κλασικά υπάρχει ένα κράξιμο προς "εμάς" mod-admin, γιατί στη τελική έτσι πρέπει να είναι. Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

γ) Είμαστε οι χειρότεροι διαχειριστές ever! Όχι μόνο στο moto αλλά σε ότι φλορουμ υπάρχει.

δ) Όλοι από εδώ ξεκινάνε και πάνε στα άλλα φλόρα. Τυχαίο; Γιατί πάνε? Γιατί εδώ δεν είμαστε κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα. Καβαλάμε απλά μηχανή τέλος.

ε) Πάω πάλι για ρακές. Θα γράψω άλλη ώρα. Να ξέρετε μόνο ότι νοιώθω άσχημα & ότι έχω τρελό όνειρο να κάνουμε ΤΙΣ μαζώξεις και ΤΙΣ βόλτες, αλλά ....

vaska
04/10/2013, 23:06
Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

....

Ότι σωστότερο ειπώθηκε σήμερα.

SHOOTER045
04/10/2013, 23:12
Ας γράψω και εγώ κάτι επιπλέον, μετά από κάμποσες ρακές και με τα μάτια να κρατιούνται με οδοντογλυφίδες.

α) Υπάρχει κάποιος που θέλει να γίνει mod ή admin? Ειλικρινά, όποιος θέλει ας μου στείλει ένα πμ ή ας το γράψει δημόσια. Όχι ότι εγώ έχω την εξουσία, απλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει εγώ θα τον δεχτώ με τη καλύτερη διάθεση.

β) Κλασικά υπάρχει ένα κράξιμο προς "εμάς" mod-admin, γιατί στη τελική έτσι πρέπει να είναι. Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

γ) Είμαστε οι χειρότεροι διαχειριστές ever! Όχι μόνο στο moto αλλά σε ότι φλορουμ υπάρχει.

δ) Όλοι από εδώ ξεκινάνε και πάνε στα άλλα φλόρα. Τυχαίο; Γιατί πάνε? Γιατί εδώ δεν είμαστε κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα. Καβαλάμε απλά μηχανή τέλος.

ε) Πάω πάλι για ρακές. Θα γράψω άλλη ώρα. Να ξέρετε μόνο ότι νοιώθω άσχημα & ότι έχω τρελό όνειρο να κάνουμε ΤΙΣ μαζώξεις και ΤΙΣ βόλτες, αλλά ....

αρχισατε να βραζετε?

teo_g7
04/10/2013, 23:32
Λοιπόν..
Για μένα το moto, είναι οι Κρητικοί που διασχίζουν γη και θάλασσα για την ετήσια. Ο Κώστας που κατέβηκε με βροχή από την Ξάνθη για την πίτα και το ταξιδιωτικό του Γιάννη. Η Ερώτηση του "νεοσύλλεκτου" και ο χαβαλές. Ο γκρινιάρης. Ο ελ χυμαδωρ (αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του). Θρεντ σαν αυτό. Ο μοντερέιτορ στα ταξιδιωτικά, Παναγιώτης Βασιλάκης. Τα οδοιπορικά του γερόλυκου. Οι μοντες του Σπύρου. Οι ατάκες του oldman. Οι γνώσεις του sapila. Ένα ΠΜ στον DrBig. Motogp με τους Σαλλονικιούς. Τα γραπτά του φανερού πράκτορα και οι ιστορίες του npat. Το αυτοκόλλητο moto.gr πίσω από ένα κράνος στην Εγνατία. Αυτά και μερικές δεκάδες άλλα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλω να γνωρίσω για να χάνω τις συγκεντρώσεις λόγο ανασφάλειας ή επειδή δεν μου αρέσουν τα μούτρα ή ο χαρακτήρας κάποιων μελών.
Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί.

R E S P E C T

byron
05/10/2013, 00:41

Tα μπλουζακια ηταν 56 για την ακριβεια. Και παραλιγο να ηταν 57 αν εβρισκες τον χρονο να πληρωσεις αυτο που ειχες παραγγειλει, οπως εκαναν οι υπολοιποι.

Οτι να 'ναι πραγματικα...

Bradipous
05/10/2013, 01:23
Παρακολουθω το θεμα αυτες τις μερες και δεν ειχα σκοπο να ποσταρω οντας αφενος νεο μελος και αφαιτερου απων απο οποιεσδηποτε συναντησεις/βολτες εχουν γινει, για αυτο αλλωστε ουτε ψηφισα στις σχετικες ψηφοφοριες ουτε ανακατευτηκα με ετησιες, πιτε κλπ εφοσον ηξερα εξ αρχης οτι δεν θα παρεβρεθω. Με την τροπη ομως που εχει παρει βρηκα αφορμη να πω και 'γω πως βλεπω τα πραγματα απο την δικη μου οπτικη.

Απο οσα εχουν αναφερθει στο παρον νημα ολοι λιγο - πολυ εχουν δικιο. Πραγματικα δεν διαβασα καποιον που να ειναι απολυτως λαθος στα γραφομενα του.

Σχετικα με την διοικηση του μαγαζιου ομως, απο τον λιγο χρονο που ειμαι μελος αλλα με καθημερινο παρον, εχω σχηματισει μια γνωμη για τους περισσοτερους, που ομως δεν ειναι επι του θεματος ουτε και αφορα κανεναν να την αναλυσω (οπως και για πολλα μελη το ιδιο)...

Εχω να πω λοιπον οτι οπως ειναι φυσικο υπαρχουν λογιων λογιων "φρουτα" εδω μεσα και οι υπευθυνοι του μαγαζιου ειναι και αυτοι κανονικοι ανθρωποι οπως και τα απλα μελη του φορουμ. Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του, τον δικο του τροπο εκφρασης που πολυ ευκολα μπορει να παρεξηγηθει εφοσον ουτε τον ξερεις προσωπικα τον αλλο ουτε εχεις αμεση επαφη μαζι του κατα τον διαλογο. Ακομα πιο ευκολα παρεξηγησημο ειναι το χιουμορ του συνομιλιτη. Μπορει αυτο που για μενα ειναι αστειο, για τον αλλο να ειναι προσβολητικο. Μπορει να παρεξηγουμαι οταν σε μια ερωτηση μου δεν λαμβανω μια σοβαρη απαντηση αλλα απυθμενη καζουρα και τρολλαρισμα. Ο καθενας οπως το βλεπει.

Απο την μια ομως βλεπω να λενε μερικοι οτι καποιοι μονταντμινς ειναι αγενεις και προσβλητικοι και δεν παιρνουν στα σοβαρα τον κοσμο και απο την αλλη να λενε οτι λειπει αυτο το πειραγμα και ο χαβαλες που υπηρχαν καποτε. Εμενα αυτο μου φαινεται σα να φασκουν και αντιφασκουν.

Ισως θα επρεπε ορισμενες φορες να κρατουν περισσοτερο τις ισορροπιες οι υπευθυνοι, οπως και τα μελη φυσικα. Απο την αλλη ομως το φορουμ δεν ειναι μια ξερη εγκυκλοπαιδεια ή περιοδικο οπου μεσα υπαρχουν θεματα με συγκρισεις, τεχνικα χαρακτηριστικα και αλλες τετοιες θεωρητικες τυποποιημενες παπαριτσες που πολυ ευκολα βρισκει καποιος. Στο φορουμ θα βρεις και 5-6 γνωμες για το μοντελο (μηχανης, κρανους, εξοπλισμου μηχανης κ αναβατη κλπ) που θες να αγορασεις απο ανθρωπους που δεν εχουν καποιο προσωπικο συμφερον οταν αγοραζεις το προιον που σου προτεινουν.
Θα βρεις επισης και 10 θεματα που δεν εχουν σχεση με την μηχανη αλλα εχουν να κανουν με την επικαιροτητα και τον κοσμο στον οποιο ζουμε, με τα χομπι που εχουν ορισμενοι κ.ο.κ.

Ετσι λοιπον πολυ ευκολα μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις και αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων. Αν παλι καποιους τους ξενιζει τοσο πολυ αυτο το πραγμα και το μονο που ζητουν απο το φορουμ ειναι καποιες πληροφοριες για επιδιορθωσεις, πατεντες και μερεμετια στο μοτοσακο τους μπορουν καλλιστα να μην ασχολουντε με αλλα θεματα εκτος αυτων που τους ενδιαφερουν.

Εγω παντως περισσοτερο θα σπαζομουν και θα θεωρουσα πως δεν με σεβεται το φορουμ (οι αντμιν και οι μοντ δλδ) αν ηταν γεματο απο διαφημισεις που καθε 5" θα πεταγοντουσαν και θα μου εσπαγαν τα @@...

Φυσικα ολα αυτα ειναι αποτελεσμα της αφραγκιας που επικρατει αφου και πιο μιζεροι και γκρινιαριδες γινομαστε και εφοσον οι βολτες μειωνονται τα νευρα να τεντωνονται.

Υ.γ. Σορρυ αν σας κουρασα, βασικα για τις διαφημισεις ηθελα να πω. Τα υπολοιπα ειναι προλογος και σαλτσες... :lol:

binzis
05/10/2013, 07:27
Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και θα ήθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου… για την πορεία των εκδρομών, των συναντήσεων και του forum.
Είμαι φανατικός αναγνώστης από παλιά, εγγεγραμμένος από το 2009 και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όχι και τόσο ενεργό μέλος όπως παλιά, για να αποφύγω κάποιους μ@λ@κες και κάποιους ενοχλητικούς τύπους…
Δυστυχώς ή ευτυχώς το forum είναι μια μικρή κοινωνία, στην οποία δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια και ιδανικά για όλους. Συγχρόνως η ανωνυμία πίσω από μία οθόνη σε κάνει να γράφεις ότι παπαριά θέλεις, σε οποιονδήποτε θέλεις, χωρίς να τον γνωρίζεις , χωρίς να καταλαβαίνεις τις συνέπειες και μάλιστα με μέλη που έχουν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, γνώσεων και εμπειρίας .
Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα διαχείρισης που έχουν το κουράγιο και την υπομονή αφιλοκερδώς, να σπαταλούν το πολύτιμο χρόνο τους προσπαθώντας να διατηρήσουν το moto.gr
Τώρα κάποιοι είναι ευαίσθητοι και το παίρνουν σοβαρά και κάποιοι άλλοι κάνουν την πλάκα τους… έτσι είναι και στη πραγματική ζωή, στο οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον.
Η διαφορά είναι ότι εδώ στο e-περιβάλλον κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν οι εξής επιλογές:
1)Σε όποιον αρέσει… δέχεται το περιβάλλον όπως είναι και συνεχίζει να γράφει
2)Σε όποιον αρέσει… συμμετέχει μαζί με την ομάδα διαχείρισης η οποία αποτελείτε από αξιόλογα άτομα, ώστε να απομακρύνουν τις μειονότητες με κάποιο τρόπο και να δέσει καλύτερα η ομάδα.
3)Σε όποιον δεν αρέσει… μένει απλά σαν αναγνώστης για να μην χαλάει και τη ζαχαρένια του.
4)Και τέλος… σε όποιον δεν αρέσει… το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία… πατάει το κόκκινο “Χ” πάνω δεξιά στην οθόνη και τέλος.

Είχα την τύχη να γνωρίσω πάρα μα πάρα πολλά άτομα από εδώ μέσα, τόσα που κάποιος θα ήθελε 10 χρόνια ετήσιες και εβδομαδιαίους καφέδες για να τους γνωρίσει… και όχι τίποτα άλλο, επειδή κρατάω πάντα σημειώσεις, μπορώ να σας γράψω και λίστα με ονόματα…
Ε λοιπόν τα περισσότερα άτομα ήταν αξιόλογα, με κάποια από αυτά κρατάω φιλικές σχέσεις (βόλτες-καφεδάκια) και με κάποια άλλα, μακάρι να είχα το χρόνο να κάνω παρέα… Γνώρισα όμως και κάτι “διαμάντια” που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη… έτσι είναι …

Όσο για τις βόλτες να απαντήσω στον Αντώνη που ξεκίνησε την συζήτηση και να του θυμίσω ότι όταν ξεκίνησε η παρέα “οικογενειάρχες και μηχανόβιοι” με πρωτεργάτη τον ίδιο, κάναμε βόλτες 20-25 μηχανές, μετά 10, μετά 5 και τώρα ούτε που γράφουμε...Την ίδια ακριβώς πορεία έχουν και οι ετήσιες, που το περίεργο…!!! και όπως είπε και ο Βύρωνας δεν θα ξαναγίνει του χρόνου…

Δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι μας αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα που μας κάνουν να απέχουμε από αυτό που θέλουμε και να αναλώνουμε τη ζωή μας σε αυτό που πρέπει και σε αυτό που μας αναγκάζουνε να κάνουμε… γι’ αυτό η γκρίνια, η μιζέρια, τα νεύρα, και η κατιούσα πορεία σε ότι κάποτε ανθούσε…

Και κάτι τελευταίο… έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους από σχεδόν όλο τον κόσμο, το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε κ@λ@χαρακτήρες...

binzis
05/10/2013, 07:44
Tα μπλουζακια ηταν 56 για την ακριβεια. Και παραλιγο να ηταν 57 αν εβρισκες τον χρονο να πληρωσεις αυτο που ειχες παραγγειλει, οπως εκαναν οι υπολοιποι.

Οτι να 'ναι πραγματικα...

Να σου θυμήσω συζήτηση που είχαμε κάποτε...!!!
Ξέρεις σαν διαχειριστής πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν...
Κανονικά θα έπρεπε να είσασταν πιο αυστηροί...

byron
05/10/2013, 10:05
Να σου θυμήσω συζήτηση που είχαμε κάποτε...!!!
Ξέρεις σαν διαχειριστής πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν...
Κανονικά θα έπρεπε να είσασταν πιο αυστηροί...

Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε, αλλά όταν διαβάζω τόσο χαιρέκακα μηνύματα σαν του sernodas2 μου γυρίζει λίγο το μάτι.
Περίσσεψαν 2 μπλουζάκια που είχαν πληρωθεί από εμένα. Το Medium το κρατάω γιατί θα είναι συλλεκτικό κάποια μέρα :smokin:
το Large ήδη με ρώτησε κάποιο μέλος για να το αγοράσει, οπότε...no prob. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν άψογοι στην συναλλαγή τους.

Και ναι, τα μπλουζάκια που πληρώθηκαν ήταν 56. Δηλαδή καμμιά 45αριά μέλη (κάποιοι πήραν 2 ή και 3) είχαν σκοπό να έρθουν αλλά προφανώς κάτι απρόοπτο τους έτυχε. Παίζει βέβαια να μας πήραν και χαμπάρι στο μεσοδιάστημα και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια...

Κάποια στιγμή για την ενίσχυση του φόρουμ λέω να βγάλουμε μπλουζάκια με logo, " Πήλιο 2013 - Δεν πήγα!" :tooth:

TROOPER
05/10/2013, 10:12
εχετε μπερδεψει τη ζωη με το ιντερνετ.

καπου αυτα τα 2 ταυτιζονται και μπορει και να συνεργαζονται αλλα αν δεν δεις το σημειο που χωριζουν οι δρομοι τους καθεσαι και γραφεις κατεβατα για το τι φταιει που ο α και ο β δεν μιλανε στον γ και τον ε (τον δ δεν τον βαζω λογω φρονηματος και δικου μου και δικου του :lol: )

μαγκες το φορουμ μεγαλωσε πολυ. δεν μπορουμε να ειμαστε οπως ειμασταν πριν 5 χρονια. ενα παραδειγμα: εγω με τον χ μπορουμε να κανονισουμε να πιουμε εναν γκαιφε εκει. οταν μαζευτουμε 10 και ο ενας δεν εχει λ7, ο αλλος δεν εχει μηχανη, ο αλλος θελει να πιει καφε στη γειτονια του για να στηριξει την τοπικη αγορα, ο αλλος εκανε παιδι, ο αλλος πρεπει να δει τη γκομενα κλπ αντιλαμβανεστε οτι ο καφες γινεται μια πολυ δυσκολη υποθεση.

ε ετσι κι εδω μεσα παλια ειμασταν λιγοι και συνενοουμασταν. τωρα ειμαστε πολλοι και ειναι πολυ δυσκολοτερο να συνενοηθουμε ολοι με ολους. τα μοτορεμαλι για παραδειγμα αποφασισε οτι εδω μεσα δεν του αρεσει (δικαιωμα του!) και εφτιαξε την ομαδα του στο φβ και καλα εκανε. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το τι θελει απο εναν χωρο που ουσιαστικα δεν του κανει. προσεξτε δεν κρινω οτι δεν του κανει! προσπαθω να καταλαβω τι θελει και γιατι βλεπει ''κοντρες'' και αφου βλεπει κοντρες ποιος ο λογος να ασχολειται με αυτον που θεωρει οτι κοντραρεται.

γιατι φυγανε μελη και δεν γραφουνε....ξενερωσανε. μεγαλωσε το φορουμ και αποφασισανε να μεινουν στη παλια τους παρεα.
κανανε παιδια και τρεχουν και δεν φτανουν.
δεν εχουν δουλεια, λεφτα, μηχανακι και δεν θα ασχολουνται με φορουμ.
τους την εσπασε ο χ,ψ,ω μοντ/αντμιν και μετα απο ενα καλο χεσιδι (ον παμπλικ,λαιβ η με πμ) την πουλεψανε.
και?
οι υπολοιποι?
περιμενουνε απο την ''ηγετικη ομαδα'' της ''αδερφοτητας'' του μοτο να κανονισουνε εκδρομες, συναντησεις, βολτες, καφεδες και δεν σημαζευεται. απο μονοι τους? μπαααα. το γιατι ας το απαντησουνε οι ιδιοι στον εαυτο τους. σε καθε περιπτωση η κατηγορια στις συναντησεις-βολτες μεχρι την τελευταια φορα που ειδα ηταν ανοιχτη. τελευταια εναν σπυρακο βλεπω να οργανωνει βολτες, τον θωμα κατι μαλακιες με το παπι του και εμενα κανα καφε για τα τζιπι.

η διαφορα μας ειναι οτι ο σπυρακος στην βολτα και ψυχη να μην παει θα παει μονος του και θα περασει καλα, οθωμας θα καβαλησει το παπι του να παει με 20 χαω το τετραγωνο και θα μου ζαλισει τα @@ μια βδομαδα με την βραδυτητα που καταφερε να ολοκληρωσει την σιδεροκωλη βολταρα του κι εγω θα βριζω μονος μου τον μαλακα τον ντανι που ακομα τον βλεπω στο γκριντ και θα περασω ομορφα ως ο ''πινω καφε μονος μου''.
οι υπολοιποι θα κλαιτε γιατι ''αφου ειπα να βαλω βολτα γιατι δεν ηρθε κανενας?'' και ''μα αφου ειπαμε οτι θα ειμαστε 5 μηχανακια τι νοημα εχει να παμε βολτα οι 2 μας? λες να εχει αγριο σκοπο ο αλλος?'' και αλλα πολλα εμπριμε.

τα μοτορεμαλια εχουνε το παρεακι τους και μπραβο τους και καλα να περνανε.
ο χ,ψ,ω γουσταρει να παει βολτα.
ο αλλος δεν γουσταρει. ε και? οποιος θελει παει και οποιος θελει δεν παει. οποιος θελει γραφει και οποιος θελει δεν γραφει. οποιανου του γουσταρει καθεται και οποιος θελει φευγει. δεν υποχρεωνει κανεις-κανεναν και δεν ειναι τπτ απο τα παραπανω μαντατορυ που λενε και στο χωριο μου.

αντε και καλη τυχη μαγκες. παω να βρω τα φιλαρακια μου. βρειτε τα δικα σας και θα δειτε οτι θα νιωθετε πολυ καλυτερα. :wave2:

HelenKoR
05/10/2013, 10:13
[...]

Κάποια στιγμή για την ενίσχυση του φόρουμ λέω να βγάλουμε μπλουζάκια με logo, " Πήλιο 2013 - Δεν πήγα!" :tooth:
"Πήλιο 2013 - Δεν ήμουν κι εγώ εκεί" :lol:

byron
05/10/2013, 10:22
"Πήλιο 2013 - Δεν ήμουν κι εγώ εκεί" :lol:

Υπάρχει trademark από το κότερο ρε Helen. :lol:

blackbusa
05/10/2013, 10:23
η ψυχη ενος μοτοσυκλετιστικου φορουμ θα ειναι παντα ο χαβαλες στις βολτες...και οταν δεν μπορεις να πας βολτες θα κανεις χαβαλε σε εναν καφε...και οταν ουτε αυτο γινετε ο χαβαλες πισω απο ενα πληκτρολογιο...βεβαια μεχρι πριν πολυ καιρο αυτη η σειρα ηταν μια αλληλουχια...

απο το 2010 και μετα βλεπω οτι γραφονται μονο ατομα που ειναι ιντερνετακιδες και γουσταρουν απλα να περνανε την ωρα τους η να τρολλαρουνε...δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα κρισης...απλα πιστευω οτι το Μοτο ειναι σε μηχανικη υποστηριξη και περιμενουμε ποτε θα πεσουν και οι τιτλοι τελους...

καληνυχτα σας...

sapila racing
05/10/2013, 10:26
η ψυχη ενος μοτοσυκλετιστικου φορουμ θα ειναι παντα ο χαβαλες στις βολτες...και οταν δεν μπορεις να πας βολτες θα κανεις χαβαλε σε εναν καφε...και οταν ουτε αυτο γινετε ο χαβαλες πισω απο ενα πληκτρολογιο...βεβαια μεχρι πριν πολυ καιρο αυτη η σειρα ηταν μια αλληλουχια...

απο το 2010 και μετα βλεπω οτι γραφονται μονο ατομα που ειναι ιντερνετακιδες και γουσταρουν απλα να περνανε την ωρα τους η να τρολλαρουνε...δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα κρισης...απλα πιστευω οτι το Μοτο ειναι σε μηχανικη υποστηριξη και περιμενουμε ποτε θα πεσουν και οι τιτλοι τελους...

καληνυχτα σας...

Εγώ ψηλέ είμαι πιο αισιόδοξος.
Πιστεύω οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα ξανακανουμε βόλτες, θα ξαναπάρει ο κόσμος πίσω πινακίδες, θα ξαναπάρει μηχανάκι και θα ξαναπάρει μπρός και το φόρουμ.
Δεν μπορεί καπου πρέπει να τελειώσει αυτή η κατηφόρα.

antsoar
05/10/2013, 10:34
Πιστεύω οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα ξανακανουμε βόλτες, θα ξαναπάρει ο κόσμος πίσω πινακίδες, θα ξαναπάρει μηχανάκι και θα ξαναπάρει μπρός και το φόρουμ.

Συμφωνώ 100% και για αυτό λέω ότι μπορούμε και καλύτερα.

blackbusa
05/10/2013, 10:35

Αρη μου ελπιζω να εχεις δικιο...

andgeo
05/10/2013, 10:36
Φεύγεις μωρή βρωμιά ;

sernodas2
05/10/2013, 10:37
σε μια <<κοινωνία>> με τοσους μαντράχαλους που ασχολουνται με βιδες φλατζες κ μπιστονια ειναι λογικο να υπαρχουν αντιπαραθσεις κ ακομα ποιο λογικο να αντιλαμβανετε ο καθενας τα πραγματα απ την δικη του οπτική γωνιά,ιδικα αν δεν ξερεις κ με ποιον εχεις να κανεις.
οκ τα ειπαμε
ισως λαθος
ισως σωστα
δεν εχει σημασια ιδιαίτερα

σημασια εχει πως η συνταγη για την φετινη ετησια μαλλον απέτυχε.λιγο ο καιρος,λιγο η αλλαγη του καμπινκ,λιγο αναβολη που πηρε,, κ να σου η γκρινια.

οποτε καλο ειναι να κοιταξουμε μπροστα κ να ευχηθουμε του χρονου η αιτησια να εχει μεγαλη συμετοχη απο ανθρωπους που εχουν μια κοινη αγαπη

ΤΟΥΣ 2 ΤΡΟΧΟΥΣ

(και του χρονου!! καλλίτερα)

blackbusa
05/10/2013, 10:40
Φεύγεις μωρή βρωμιά ;

αν αναφερεσε σε εμενα λουλουκα εχω φυγει προ πολλου...

MikeG
05/10/2013, 10:49

Ας συνεχίσω λοιπόν.

στ) Ο περισσότερος κόσμος θέλει να νοιώθει μέλος μιας ομάδας & γιατί όχι αν μπορεί να περνάει και λίγο το δικό του.

Φτάνουν όμως οι διαπιστώσεις. Ας απαντήσω τώρα λίγο γενικά για κάποια γραφόμενα. Είμαι μέλος ενεργότατο από το 2004.Αναφερθήκατε κάποιοι σε κόσμο που κάποτε έγραφε, τώρα πια όχι. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όταν κάποιος είναι μέλος κάπου ενεργό, θα είναι για πάντα; Κύκλοι είναι όλα. Οι περισσότεροι που δε γράφουν πια έχουν αλλάξει οι ζωές τους σε σχέση με τότε και δεν έχουν κυρίως το χρόνο. Σαφώς θα υπάρχουν κάποιοι που ξενέρωσαν. Ε οι πιο πολλοί από αυτούς κάναν δικά τους μαγαζιά & κάποια έκλεισαν κιόλας. By the way, το Moto.GR έχει τη περισσότερη κίνηση από όλα τα μοτοσυκλετιστικά φλόρα, άρα τα μεγαλύτερα έξοδα, όμως τουλάχιστον είναι καθαρό από π@π@ριές εδώ μέσα (διαφημίσεις και άλλα).
Επίσης εν μέρη είναι λογικό όλοι πχ οι χωμάτινοι να θέλουν ένα δικό τους χώρο, οι ss άλλο και πάει λέγοντας, αφού όπως ήδη έχω γράψει οι περισσότεροι θέλουμε να νοιώθουμε μέλη μιας κλειστής αγέλης.

Επίσης μη παραβλέπετε το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολο για κάποιον να φτιάξει από την αρχή ένα φλόρουμ, ενώ τώρα είναι μερικά κλικς.

Εγώ πάντως βλέπω ότι κανείς δεν έχει όρεξη. Δε διαχωρίζω μέλη και admin-mods, στο μυαλό μου είναι το ίδιο. Εξαιρουμένων σίγουρα κάποιων ατόμων αυτό που εγώ εκλαμβάνω είναι κορεσμός, βαρεμάρα, σιχτίρισμα... γαμ@κατάσταση. Τους "Ταξιδιώτες" μόνο βλέπω να κινούνται κάπως. Οκ, οι εποχές που ζούμε μας κάνουν ίσως έτσι..

Τώρα ας μιλήσουμε για τους mods-admins που λέτε ότι διώχνουν το κόσμο. Το δέχομαι αυτό αν και νομίζω ότι δεν έχουν φύγει γι'αυτό οι περισσότεροι,ήδη έχω γράψει τους λόγους που πιστεύω. Λέτε λοιπόν ότι πρέπει αυτή η ομάδα να κρατάει μια σταθερή στάση και να μη προκαλεί μπλα μπλα. Συμφωνώ. Στη πράξη όμως όλοι είναι μέλη. Και κάποιοι είναι ιδιότροποι κάποιοι όχι. Εξάλλου δεν γράφω εδώ επειδή ντε και καλά όλοι είναι άψογοι, ούτε πάω στο τάδε μαγαζί για φαγητό επειδή είναι όλοι άψογοι. & δε καταλαβαίνω, αν πχ ένα μέλος έχει κόντρα με ένα άλλο μέλος (χαζό, αλλά ας το δεχτώ), θα πρέπει να φύγει ο ένας από τους 2; Του τρώει το φαΐ ή όλη η ζωή είναι εδώ μέσα.

Έχουν προταθεί τόσες φορές πράγματα και ποτέ δε βλέπω όρεξη. Το ξαναγράφω, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι και εμείς σα φλορα για τη μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Ότι και αν είναι αυτό, παρότι βέβαια ήδη παίζουμε σημαντικό ρόλο. Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη λοιπόν να την οργανώσουμε όλοι μαζί ή τέλος πάντων αρκετοί μαζί. Από τώρα. Εγώ το θέλω. Για να δούμε...

andgeo
05/10/2013, 10:49
ββ δεν then <3

manhunter
05/10/2013, 11:08
Nα πω και εγώ οτι είχα παραγγείλει μπλουζάκι, και το moderation team αρνηθηκε να μου στείλει, λέγοντας οτι ντροπιάζω το φόρουμ.

υγ : Σορρυ Βυρωνα, μαλακιστηκα δεοντως

harris_x
05/10/2013, 11:34
Nα πω και εγώ οτι είχα παραγγείλει μπλουζάκι, και το moderation team αρνηθηκε να μου στείλει, λέγοντας οτι ντροπιάζω το φόρουμ.

Ναι ρε, εσυ κι ο περπιρακης... :lol:

Anty12
05/10/2013, 14:01
Για (μένα) να χαρακτηριστει μια βολτα-συναντηση-ιεροτελεστια πετυχημενη πρέπει να:

1) Γυρίσουν όλα τα μελη της στα σπίτια τους αρτιμελη
2) Μην εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες κλπ κλπ
3) Να έχουν περασει καλά (κατα την διάρκεια του ταξιδιού κυρίως αλλα και στην παρέα)
4) Να έχουν γνωρίσει τουλάχιστον εναν ανθρωπο παραπανω απο ότι ήξεραν.

Άρα δεν είμαστε να βγαίνουμε απ' τα σπίτια μας εμείς........:rolleyes:

KostasV2
05/10/2013, 14:07
Τώρα ας μιλήσουμε για τους mods-admins που λέτε ότι διώχνουν το κόσμο. Το δέχομαι αυτό αν και νομίζω ότι δεν έχουν φύγει γι'αυτό οι περισσότεροι,ήδη έχω γράψει τους λόγους που πιστεύω. Λέτε λοιπόν ότι πρέπει αυτή η ομάδα να κρατάει μια σταθερή στάση και να μη προκαλεί μπλα μπλα. Συμφωνώ. Στη πράξη όμως όλοι είναι μέλη. Και κάποιοι είναι ιδιότροποι κάποιοι όχι.

Μιχάλη, εδώ θα διαφωνήσω. Μαζί με τη θέση του moderator, πηγαίνει και μια ευθύνη: να βοηθάει τα μέλη και να επιβλέπει (και να επιβάλλει αν χρειαστεί) την καλή λειτουργία του φόρουμ. Αν δεν μπορεί / δεν θέλει να λειτουργεί έτσι, μάλλον δεν κάνει για τη θέση.

makis206
05/10/2013, 15:07
Λιγη χαλαρωση με καλη διαθεση απο ολους χρειαζεται και..

..και εβδομαδιαιες συναντησεις μπορουν να ξαναδημιουργηθουν
..και το γουστο της βολτας με συμφορουμητες θα επιστρεψει ακομα κι οταν τα προβληματα ειναι πολλα - παντα πολλα προβληματα ειχαμε αν θυμαστε, οταν ομως η θεληση γινει παλι δυνατη..
..και το φορουμ θα ξαναοργανωσει ετησια και μαλιστα πιο επιτυχημενη απο καθε αλλη χρονια, γιατι ξερετε κατι; Οταν τα πραγματα πανε σκατα η παρεα ειναι αυτη που μπορει να τα κανει καλυτερα. Η παρεα ομως που επιθυμουμε να μπουμε, να συμμετεχουμε μεσα της και να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να την κανουμε πιο δυνατη. Οχι η παρεα που κοιταμε απ'την αρχη με το στραβο το βλεμμα και γινομαστε μελος της για να της υποδειξουμε τα ελαττωματα της..
..και οι "κλικες" θα εξαφανιστουν, τις περισσοτερες φορες ισως απλα τις πλαθαμε στον κουτοπονηρο εγκεφαλο μας, αποβαλετε ομως αυτη τη σκεψη και ισως στο τελος μεινει απλα το οτι εχουμε μπροστα μας ενα λιγο πιο δυνατο παρεακι, ισως επειδη η συναντηση των μελων του γινεται σε τακτικοτερη βαση.. τελος λοιπον στα σεναρια, ακομα κι αν υπηρξαν σαν "εργο", στο χερι ολων μας ειναι να το αφησουμε στο ραφι με τα αζητητα..
..και το χιουμορ θα επιστρεψει, και θα γελασουμε, και μπυρες θα πιουμε ολοι μαζι, ολοι μαζι. Ολοι οι μοτοσυκλετιστες μαζι απ'οποιον χωρο κι αν προερχομαστε τελος παντων!

..χαλαρωτης και καλη διαθεση τουλαχιστον εδω λοιπον, σ'αυτο που ολοι αγαπαμε με τον τροπο μας και που θελουμε να ξαναδουμε σαν εναν κοσμο υγιη ξανα στο μελλον. Εχουμε το βοτσαλακι μας, ας ξεχασουμε πως το πετουσαμε καποτε σ'αυτον τον χωρο κι ας το τοποθετησουμε σωστα αυτη τη φορα, σε μερος που θα πιασει τοπο για το καλυτερο ολων μας. Για την ρατσα μας, γι'αυτο που ειμαστε και που θελουμε να συνεχισουμε να ειμαστε.

:beer:

Nostradamus
05/10/2013, 16:29
Δεν διαβασα γιατι πρωτα ηθελα να γραψω μονο αυτο... Ελπιζω και ευχομαι αυτο το auto-banned να το αφαιρεσεις καποια στιγμη. :beer:

Κατα τα λοιπά. Ολα κάνουν κύκλους στην ζωη γιατί οχι και η κοινότητα του μότο.

teo_g7
05/10/2013, 18:40
. Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη

Βγάλαμε λαβράκι!!!!
Του χρόνου η ετήσια θα γίνει στην Ελάτη...

Όσο για τα υπόλοιπά ένα εχω να πω.Πολύ κακό για το τίποτα.

SHOOTER045
05/10/2013, 19:15
προσωπικα δεν εχω παει προς τα εκει
εποχη-χρονος?

byron
05/10/2013, 19:19
Βγάλαμε λαβράκι!!!!
Του χρόνου η ετήσια θα γίνει στην Ελάτη...

Εχω την εντύπωση οτι ο Mike είναι μπαστουνόβλαχος και ήθελε να πεί "ελάτε να" :tooth: :bawl:

sapila racing
05/10/2013, 19:28
Λιγη χαλαρωση με καλη διαθεση απο ολους χρειαζεται και..

Αμα είχες μπεί πριν την ετήσια κι έγραφες οτι θα πας, τότε θα είχε κι άλλες συμμετοχές! :D Κι ας μην πήγαινες! :lol:
Γεια σου Μάκη. :beer:

sober
05/10/2013, 19:55
Εχω την εντύπωση οτι ο Mike είναι μπαστουνόβλαχος και ήθελε να πεί "ελάτε να" :tooth: :bawl:

:bawl::bawl::wave2:

Μακηηηηη!!!! παντα χαιρομαι να σε ''βλεπω'' εδω! :beer::beer::wave2:

pektis
05/10/2013, 20:01
:lol::lol:

SHOOTER045
05/10/2013, 21:35
''ελατε να....πιουμε ρακες....'':beer:

daz
06/10/2013, 11:33
....

TROOPER
06/10/2013, 13:04
.................

Έχουν προταθεί τόσες φορές πράγματα και ποτέ δε βλέπω όρεξη. Το ξαναγράφω, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι και εμείς σα φλορα για τη μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Ότι και αν είναι αυτό, παρότι βέβαια ήδη παίζουμε σημαντικό ρόλο. Λέμε για ετήσια. ΟΚ, ελάτη λοιπόν να την οργανώσουμε όλοι μαζί ή τέλος πάντων αρκετοί μαζί. Από τώρα. Εγώ το θέλω. Για να δούμε...

προσωπικα χεστηκα για την μοτοσυκλετιστικη ελλαδα. οπως και αυτη χεστηκε για μενα. μη λεμε οτι να ναι...η μιση ελλαδα πηρε μηχανακι για λογους ευκολιας και εξοικονομισης χρηματος και εγινε και μοτοσυκλετιστικη η ετσι νομισε. δεν ελιτιζω αλλα ας προσγειωθουμε. επειδη μεγαλωσε ο ογκος των ανθρωπων που οδηγουνε μηχανη δεν σημαινει οτι γινανε μοτοσυκλετιστες (ασχετα αν αυτοι πιστευουν το αντιθετο). αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μεγαλωσει το φορουμ. απο ολους αυτους που μεινανε εδω μεσα ποσοι να ειναι πραγματικα μοτοσυκλετιστες? παπαρια μαντολες λεω εγω.

παμε τωρα και στα πρακτικα του θεματος. να οργανωσουμε λες ολοι μαζι η αρκετοι την ετησια. πως θα το κανεις αυτο βρε αγορι μου? ωραια. ερχετε ο χ με 482 ποστ και σου λεει ''μαστορα εγω γουσταρω να αναλαβω δραση για την ετησια.'' τελεια! ''θελω'' θα σου πει ''να ειμαι λιντερ η σκουπα σε γκρουπ.'' κι εσυ θα τον βαλεις ναι? μα πας καλα? μπορει να ειναι το μεγαλυτερο τιμονι του συμπαντος. εσυ τον ξερεις? και αν επειδη ειναι τιμονι σου παει το γκρουπ αθηνα καλαματα σε μιαμιση ωρα και στα χαντακια βρισκονται οι μισοι αναβατες του γκρουπ τι θα κανεις? θελω να πω οτι αυτοι που αναλαμβαναμε τοσα χρονια ετησιες ΞΕΡΕΝΟΜΑΣΤΑΝ! και δεν εννοω οτι ξερει ο σναιπερ τον μπαιρον κι επειδη τον ξερει του δινει ενα τιτλο ''λιντερ'' γιατι ειναι φιλαρακια. ξερει πως οδηγαει. ξερει ποιος ειναι σε σχεση με τη ''δουλεια'' του να παρεις ενα γκρουπ και να το πας απο το σημειο Α στο σημειο Β. ξερει οτι εχει αισθημα ευθυνης και αποφασιζει να γαμησει μια μερα του για να περασουνε καλα αλλοι. εσυ τον χ τον ξερεις? πως θα οργανωσουνε ατομα που δεν γνωριζεις ετησια?

ΑΡΑ? συμπερασμα: η ετησια ειναι μια εκδρομη απο μας για μας. και για να ''πετυχει'' πρεπει να οργανωθει απο εμας. και εμεις ειμαστε αυτοι που γνωριζομαστε. κοβοντας ομως τις συναντησεις δεν γνωριζεις νεα ατομα. κοβοντας τις βολτες δεν βλεπεις ποιος οδηγαει και πως. αν παλι κανεις συναντησεις και δεν ερχεται κανενας νεος δεν θα βρεις τον επομενο που θα παρει τη σκυταλη.

πως λοιπον θα οργανωσεις με ''τους ολους'' η ''τους αρκετους τελος παντων'' ετησια και πολυ περισσοτερο οντας εσυ στην κρητη?

φιλικα μποι μου!!! κουβεντα κανουμε και δεν υπαρχει ουτε υποψια επιθεσης εκ μερους μου. απλα δεν καταλαβαινω το πως. :beer:

spyro
06/10/2013, 14:50
πολλα διαφορετικά θέματα σε έναν κουβά ...

οι admin μια χαρα τα πανε, αφου στη τελική το μοτο.γρ έχει τα περισσότερα μέλη (άσχετο αν βοηθάει το όνομα) και παράλληλα δε μας πρήζουν τα banner.

εμένα όμως μ' αρέσει για άλλους λόγους. Καταρχήν έχει τη καλύτερη τεχνική κατάρτιση σε όλα τα μηχανολογικά θέματα για όλα τα μοντέλα. ακόμα και απο τα εξειδικευμένα φλόρα εδώ τα ξέρουν καλύτερα.

2ον έχει χιούμορ. γενικά σαν φόρουμ δείχνει οτι η αισθητική του φόρουμ συλλογικά έχει ένα κλίκ παραπάνω αίσθηση του χιούμορ

3ον έχει μέλη τα οποία δε ψαρώνουν. όπου και αλλού να χω κοιτάξει βλέπω εκατοντάδες παραδείγματα απο παιδιάστικες συμπεριφορές οπου χρησιμοποιούν φόρουμ για προσωπική προβολή. οι συγκεκριμένοι εδω μέσα πέρνουν πόδι σε λίγες μέρες αφότου γραφτούν. τους βλέπω μετά σε άλλα φλόρα να το παίζουν καμπόσοι και να έχουν παιδάκια τριγύρω τους ψαρωμένα να τους προσκυνάνε. το συγκεκριμένο δεν αφορά μόνο σε θέματα "ξέρεις πόσο γρήγορα πάω εγώ" και τέτοια, αλλά και σε θέματα παντός επιστητού. Οι ταξιδιώτες στο μοτο.γρ για παράδειγμα, προσέχουν πως προβάλλουν το τρισμέγυστο ταξίδι τους μέχρι το αλεποχώρι, γιατι εδω υπάρχουν παιδιά που έχουν φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου. σε άλλα φλόρα αραδιάζουν μερικοί 20σέλιδα αφιερώματα απο μια βόλτα 200χλμ απο την αθήνα.

Γενικώς, μοτοσυκλετιστικό πνέυνα εδω μέσα λίγοι προσπαθούν να πουλήσουν και όσοι προσπάθησαν την έκαναν για να βρούν αναγνώστες θύματα

4ον ώς το πιο πολυπληθέστερο φλόρουμ είναι μαθηματικά σίγουρο οτι θα έχει απο 5-6 ειδικούς σε οτιδήποτε θέμα τεθεί. απο μηχανές έως κλιματιστικά, pc, αυτοκίνητα, γεωμετρία, αστρολογία, κινηματογράφο, δομικά υλικά, δομημένα ομόλογα και παραγωντικές εξισώσεις..... κοινός αμα είναι να πεις κάτι για να αυτοπρβληθείς, το καλό που σου θέλω είναι να το ξέρεις καλά το θέμα γιατι θα φάς κράξιμο φιλαράκι.

5ον γενικά οι χρήστες γνωρίζουν ότι και να έχει κάνει εσύ και αισθάνθηκες στο μικρόκοσμο σου τεράστιος, μάντεψε. το χουν κάνει άλλοι πριν απο σένα.

6ον δε χρειάζεται threads του στυλ, "αξιολόγησε το nick του απο πάνω" και "αξιολόγησε την υπογραφή του απο πάνω" και "το πρώτο πράγμα που σου ρχεται στο μυαλό είναι... " για να έρθει σε κουβέντα. έρχεται σε κουβέντα γιατι ανα πάσα στιγμή θα υπαρχουν άλλοι 20 που συζητάνε κάτι σοβαρό. δε χρειάζεται να γεννήσει μαλακισμένα,παιδιάστικα thread για να βρει τρόπο να επικοινωνήσει.

7ον είναι έντονα πολιτικοποιημένο απο όλες τις πλευρές. για μένα αυτό είναι υγεία απο μόνο του.

8ον και σημαντικότερο ..... είναι το πιο ΛΑΙΚΟ μοτο-φόρουμ στην Ελλάδα και επεδή είναι τέτοιο το έχει χτυπήσει η κρίση περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο.

στη πορεία θα βγάλω και άλλα, προς το παρόν με φωνάζει ο γυιός για παιχνίδι και δε μπορώ να του χαλάσω το χατήρι ....

Nostradamus
06/10/2013, 15:03
....

well said.. :beer::beer:

* Sent απο το iphone 5S, φορώντας το calvin klain βρακι μου και το επιχρυσο ROLEX, και κουκουλωμενος με κουβέρτα και διπλές καλτσες γιατί δεν εχουμε λεφτα για oil..

KostasV2
06/10/2013, 15:15
Έχουμε ξεφύγει αρκετά από το αρχικό θέμα, αλλά μια και βλέπω να αναφέρεται από πολλούς το θέμα των διαφημίσεων στο φόρουμ, ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί το θεωρείτε τόσο σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα φόρα που συμμετέχω, έχουν διαφημίσεις για να καλύπτουν τα έξοδα τους. Προσωπικά δεν με ενοχλούν, γιατί ξέρω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν. Αν το moto έχει άλλους τρόπους για να καλύπτεται οικονομικά, με γειά του με χαρά του.

ggs
06/10/2013, 15:30
πολλα διαφορετικά θέματα σε έναν κουβά ...

στη πορεία θα βγάλω και άλλα, προς το παρόν με φωνάζει ο γυιός για παιχνίδι και δε μπορώ να του χαλάσω το χατήρι ....

Vroom-Vrooom-Vroooom-Vrooooom-Vroooooom

...και αν ειχα και εκτη θα εβαζα κι αλλο ενα...

daz
06/10/2013, 15:39
Ναι ρε Σπύρο! Ευχαριστώ. :beer:

...

* Sent απο το iphone 5S, φορώντας το calvin klain βρακι μου και το επιχρυσο ROLEX, και κουκουλωμενος με κουβέρτα και διπλές καλτσες γιατί δεν εχουμε λεφτα για oil..

:lol:

Έχουμε ξεφύγει αρκετά από το αρχικό θέμα, αλλά μια και βλέπω να αναφέρεται από πολλούς το θέμα των διαφημίσεων στο φόρουμ, ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί το θεωρείτε τόσο σημαντικό. Όλα τα υπόλοιπα φόρα που συμμετέχω, έχουν διαφημίσεις για να καλύπτουν τα έξοδα τους. Προσωπικά δεν με ενοχλούν, γιατί ξέρω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν. Αν το moto έχει άλλους τρόπους για να καλύπτεται οικονομικά, με γειά του με χαρά του.

Ε όχι και να λέμε ότι τα μπανεράκια και οι διαφημίσεις δεν είναι εκνευριστικά. Να προσέχω μη περάσει ο κέρσορας πάνω από το μπανεράκι και αυτό αρχίζει να κουδουνάει για να δω τι γράφει! Κάποια πράγματα πρέπει να τα εκτιμάμε. Το moto με τόσες χιλιάδες μέλη δεν έχει διαφημίσεις. Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο και σημαντικότατο. Αν δεν είναι τόσο σημαντικό για κάποιους αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει την πλειοψηφία.

ggs
06/10/2013, 15:53

εκτος του εκνευριστικου του πραγματος (που ειναι υποκριμενικο), σκεψου

που τελειωνει το "καλυπτω τα εξοδα μου" και που αρχιζει το "βγαζω κερδος" ?

απο την στιγμη που θα μπουν οι οροι "εσοδα-εξοδα" μιλαμε πλεον για μια επαγγελματικη λειτουργια ενοσ φορουμ με σκοπο το κερδος...

απο την στιγμη που εχεις σκοπο το κερδος , κανεις τα παντα για να αυξησεις τα χιτς αλλα και αλλες πηγες εσοδων... το "τα παντα" μπορει να περιλαμβανει και πραγματα που δεν θα ειναι ηθικα ακομη και αν ειναι νομιμα..

απο την στιγμη που θα εχεις σκοπο το κερδος ,δεν θαα εχεις πλεον εθελοντες αντμινσ/μοντσ αλλα εργαζομενους.... σκεψου τι μπορει να σημαινει αυτο...

το φορουμ θα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ οι χρηστες του....

αυτα βεβαια ειναι δικες μου σκεψεις.... τα παιδια που κουμανταρουν το φορουμ θα μας τα πουν πιο εγκυρα..

byron
06/10/2013, 16:04
εφόσον η κουβέντα έφυγε από το θέμα της ετήσιας, εγώ δεν καταλαβαίνω το παρακάτω.

Το moto.gr φτιάχτηκε από μια μικρή ομάδα που μεγάλωσε και όσοι ήταν εδώ μιλούσαν (περίπου) την ίδια γλώσσα. Όσοι είχαν πρόβλημα επικοινωνίας, είτε με τους "αποπάνω" είτε με τους γύρω τους, συνήθως την έκαναν με ελαφρά. Δικαίωμα τους και όλοι όμορφοι.

Το φλόρουμ εξακολουθεί να έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή ποτέ δεν ήταν "στρογγυλό" στις απόψεις που εξέφραζε η ομάδα διαχείρισης προκειμένου να είναι αρεστό σε όλους. Δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ στους στόχους μας να πλασάρουμε ένα προϊόν με καλό marketing προς την λαοθάλασσα του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.
Ο julius έτσι ήταν πάντα, ο sniper το ίδιο, o oldman επίσης.Τουλάχιστον έτσι τους θυμάμαι εγώ από τότε που διάβαζα, και πολύ πριν γίνω μέλος της ομάδας διαχείρισης. Επίσης αυτό που θυμάμαι, ήταν ανέκαθεν μια γκρίνια για τους mods και τις κλίκες και το αυταρχικό στύλ κλπ κλπ.

sorry αλλά δεν είμαστε "στρογγυλοί" όπως είπα. Αν είναι να φύγω εγώ ή ο sniper ή ο οποιοσδήποτε από εμάς από το team, θα το κάνω είτε γιατι δεν γουστάρω πιά, είτε επειδή κάποιος με τον οποίο μιλάω την ίδια γλώσσα και εκτιμώ, θα μου πει οτι είμαι μαλάκας και για το καλό του forum είναι καλύτερα να φύγω.

Το αν με θεωρεί ο χ,ψ,ζ αυταρχικό ή επιθετικό ή ηλίθιο...i dont give a flying fuck. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω βασικές διαφορές σε πολλά, σε πάρα πολλά θέματα ανεξάρτητα αν καβαλάει δίτροχο ή πατίνι ή πετάει αετό.
Το οτι οδηγάμε κάτι με δύο τροχούς είναι μία σύμπτωση και τίποτα περισσότερο.

Τι να πω ρε μάγκες...προσωπικά αν φάω πόρτα από κάποιο μαγαζί, απλά δεν ξαναπάω. Θέμα αξιοπρέπειας είναι, εκτός και η ανάγκη του να πετύχετε μικρές νίκες προς τον byron/sniper/McGyver/Trooper/MikeG και λοιπούς είναι αυτό που σας λείπει.

ΥΓ. Πέραν της κλάψας για το "those where the days", της κριτικής προς το team και της φιλικής παραίνεσης του να πάρουμε τον Μπούλο, κάποια πρόταση δεν έχω ακούσει. Είτε για το πως θα γίνει το φλόρουμ "politically correct" (η ανοχή στον μαλάκα είναι μια ιδέα, όπως και η "αυτοδιαχείριση από τους χρήστες" ) , είτε για να έρθει ο κόσμος στην ετήσια.
Κάτι πιο συγκεκριμένο, ή αρκεί η κριτική καφενείου και "όποιος κατάλαβε κατάλαβε"?

byron
06/10/2013, 16:06
εκτος του εκνευριστικου του πραγματος (που ειναι υποκριμενικο), σκεψου

που τελειωνει το "καλυπτω τα εξοδα μου" και που αρχιζει το "βγαζω κερδος" ?

απο την στιγμη που θα μπουν οι οροι "εσοδα-εξοδα" μιλαμε πλεον για μια επαγγελματικη λειτουργια ενοσ φορουμ με σκοπο το κερδος...

απο την στιγμη που εχεις σκοπο το κερδος , κανεις τα παντα για να αυξησεις τα χιτς αλλα και αλλες πηγες εσοδων... το "τα παντα" μπορει να περιλαμβανει και πραγματα που δεν θα ειναι ηθικα ακομη και αν ειναι νομιμα..

απο την στιγμη που θα εχεις σκοπο το κερδος ,δεν θαα εχεις πλεον εθελοντες αντμινσ/μοντσ αλλα εργαζομενους.... σκεψου τι μπορει να σημαινει αυτο...

το φορουμ θα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ οι χρηστες του....

αυτα βεβαια ειναι δικες μου σκεψεις.... τα παιδια που κουμανταρουν το φορουμ θα μας τα πουν πιο εγκυρα..

Τι να πούμε ?? +990 vroum

Μερικές φορές και τα αυτονόητα, πρέπει να γραφονται. Θα μπορούσαν και να γίνουν σημαία για το "τι θυσίες κάνουμε για σας ρε" αλλά το κρατάμε για αργότερα που θα κατέβουμε υποψήφιοι Δημαρχοι

AristidisZ
06/10/2013, 16:08
Νομίζω το έχεις πάρει πολύ επί του προσωπικού Βύρωνα :wave2:

o spyro τα είπε μια χαρά (όπως και ο ggs)

end of story

teo_g7
06/10/2013, 16:17
εφόσον η κουβέντα έφυγε από το θέμα της ετήσιας, εγώ δεν καταλαβαίνω το παρακάτω.

Το moto.gr φτιάχτηκε από μια μικρή ομάδα που μεγάλωσε και όσοι ήταν εδώ μιλούσαν (περίπου) την ίδια γλώσσα. Όσοι είχαν πρόβλημα επικοινωνίας, είτε με τους "αποπάνω" είτε με τους γύρω τους, συνήθως την έκαναν με ελαφρά. Δικαίωμα τους και όλοι όμορφοι.
Το φλόρουμ εξακολουθεί να έχει πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή ποτέ δεν ήταν "στρογγυλό" στις απόψεις που εξέφραζε η ομάδα διαχείρισης προκειμένου να είναι αρεστό σε όλους. Δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ στους στόχους μας να πλασάρουμε ένα προϊόν με καλό marketing προς την λαοθάλασσα του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα. Ο julius έτσι ήταν πάντα, ο sniper το ίδιο, o oldman επίσης.Τουλάχιστον έτσι τους θυμάμαι εγώ από τότε που διάβαζα, και πολύ πριν γίνω μέλος της ομάδας διαχείρισης. Επίσης αυτό που θυμάμαι, ήταν ανέκαθεν μια γκρίνια για τους mods και τις κλίκες και το αυταρχικό στύλ κλπ κλπ.

sorry αλλά δεν είμαστε "στρογγυλοί" όπως είπα. Αν είναι να φύγω εγώ ή ο sniper ή ο οποιοσδήποτε από εμάς από το team, θα το κάνω είτε γιατι δεν γουστάρω πιά, είτε επειδή κάποιος με τον οποίο μιλάω την ίδια γλώσσα και εκτιμώ, θα μου πει οτι είμαι μαλάκας και για το καλό του forum είναι καλύτερα να φύγω.
Το αν με θεωρεί ο χ,ψ,ζ αυταρχικό ή επιθετικό ή ηλίθιο...i dont give a flying fuck. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω βασικές διαφορές σε πολλά, σε πάρα πολλά θέματα ανεξάρτητα αν καβαλάει δίτροχο ή πατίνι ή πετάει αετό. Το οτι οδηγάμε κάτι με δύο τροχούς είναι μία σύμπτωση και τίποτα περισσότερο.

τι να πω ρε μάγκες...προσωπικά αν φάω πόρτα από κάποιο μαγαζί, απλά δεν ξαναπάω. Θέμα αξιοπρέπειας είναι, εκτός και η ανάγκη του να πετύχετε μικρές νίκες προς τον byron/sniper/McGyver/Trooper/MikeG και λοιπούς είναι αυτό που σας λείπει.

ΥΓ. Πέραν της κλάψας για το "those where the days", της κριτικής προς το team και της φιλικής παραίνεσης του να πάρουμε τον Μπούλο, κάποια πρόταση δεν έχω ακούσει. Είτε για το πως θα γίνει το φλόρουμ "politically correct" (η ανοχή στον μαλάκα είναι μια ιδέα) , είτε για να έρθει ο κόσμος στην ετήσια.
Κάτι πιο συγκεκριμένο, ή αρκεί η κριτική καφενείου και "όποιος κατάλαβε κατάλαβε"?

+οσα

Εγω σα νεότερο μέλος δεν πρόλαβα τις παλιες καλές μερες που όλοι εισασταν αγαπημένοι και δεν υπήρχε καζούρα και μπινελίκια αλλά αγάπες και λουλούδια.Εχω να πώ το εξής όμως - Όταν ηθελα να παρω μηχανή το moto.gr διαβασα
- Όταν ήθελα να πάρω εξοπλισμό το moto.gr διαβασα
- Όταν ήθελα να βρεθώ σε βόλτα με άλλα 100 μηχανάκια το moto.gr διαβασα
- Όταν ήθελα να μάθω πως στρίβει αυτο το εργαλείο που πήρα πάλι το moto.gr διαβασα

Κι απο τότε το διαβάζω κάθε μέρα.Δε γράφω πολύ και σίγουρα δε γράφω σε θέματα που δεν "κατέχω".Εμένα λοιπόν μου αρέσει το moto.gr και γι'αυτό το διαβάζω και θα συνεχίσω να το κάνω.

ΥΓ Και στη ετήσια θα πηγαινα (με το σκούτερ ενεκα ελειψης μηχανής) αλλα γαμήθηκε ο Δίας εκέινο το ΣΚ

byron
06/10/2013, 16:31

o spyro τα είπε μια χαρά (όπως και ο ggs)

end of story

Εχω μπερδευτεί ρε AristidiΖ και δεν ξέρω τι να κάνω. Οι μισοί λένε οτι είμαστε ΓΤΠΚ, και οι άλλοι μισοί για ΠΜΚ.
Ο γλάρος τι λέει, όλα καλά?

AristidisZ
06/10/2013, 16:37
Εχω μπερδευτεί ρε AristidiΖ και δεν ξέρω τι να κάνω. Οι μισοί λένε οτι είμαστε ΓΤΠΚ, και οι άλλοι μισοί για ΠΜΚ.
Ο γλάρος τι λέει, όλα καλά?

το ΠΜΚ τι είναι πάλι ;
π@λιολ@λ@κες ;;;
καλά είναι, μια χαρά, σε χαιρετάει, βλέπουμε μπαλλίτσα παρέα :bawl:

byron
06/10/2013, 16:49
το ΠΜΚ τι είναι πάλι ;
π@λιολ@λ@κες ;;;
καλά είναι, μια χαρά, σε χαιρετάει, βλέπουμε μπαλλίτσα παρέα :bawl:

Πουλί Μικρό Καβάλα

Πες του οτι έχει την τιμητική του. Μπήκε και στο poll. :beer:

pipe_smoker
06/10/2013, 17:18

Εκτός από την απάντηση που σου έδωσε ο ggs που ήταν to the point 100%, θα σου πω το εξής απλό για να γίνει κατανοητό μια κι έξω το γιατί είναι τόσο αρνητικό το θέμα διαφημήσεων.

Πες ότι ξεκινάει με τις καλύτερες προθέσεις, όχι δηλαδή να πάνε να βγάλουν λεφτά οι αντμιν/ιδιοκτήτες του site/γουατέβα, αλλά απλά για να βγαίνουν τα έξοδα συντήρησης που τώρα κάποιοι καλύπτουν από την τσέπη τους κι από ό,τι συνδράμουμε εμείς με κανά αυτοκολλητάκι ή κανά 3ευράκι από τα μπλουζάκια.

Και σου κοτσάρουν ένα μπανεράκι "φουσουμοτο.ντε" στο πλάι.

Είναι περιττό να σου πω το πού θα πρέπει να πάει το θρεντ με τα παράπονα για το συγκεκριμένο μαγαζάκι, ή τί λογοκρισία θα πρέπει να πέφτει κάθε φορά που θα έχει κάποιος παράπονα από μια αγορά του και θα θέλει να μοιραστεί το πρόβλημά του.

Τώρα ωραία λέμε "αντμινς είστε μαλάκες και το ΜΠαίρνετε".
Άμα βάλεις μπανεράκι, πριν προλάβεις να πεις "μου έστειλε λάθος νούμερο κράνος το φουσουμοτό και τώρα δε σηκώνουν τηλέφωνα", έχει φύγει το θρεντάκι σου κι εσύ μαζί, γιατί αλλιώς φεύγει ο σπόνσορας και γυρνάν όλα εκεί που ήταν (να πληρώνουν δηλαδή πάλι από την τσέπη τους κάποιοι).

Χίλιες φορές λοιπόν να ανεχτώ το ότι δεν ξύπνησε καλά το πρωί ο μακγκάιβερ και μου σβήνει ένα άκυρο θρεντ, παρά να μου σβήνουν θρεντ ουσίας που θα θέλω να κουβεντιάσω την αξιοπιστία ενός μαγαζιού κλπ.

(κι επειδή κι εγώ έχω περάσει από άλλα φόρουμ που λειτουργούσαν με μπανέρια, ο ιδιοκτήτης αρχικά για να καλύπτει τα έξοδα τα είχε βάλει, αλλά στην πορεία κονόμαγε τα άντερά του, δεν έγραφε αράδα, και άφηνε στο φόρουμ να γίνεται της καραποτάνας, να παίρνει όοοο,τι δρόμο λάχαινε, μόνο και μόνο για να αυξάνεται ο αριθμός μελών και να εμφανίζονται κι άλλοι με τα μπανεράκια τους;) )

Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής του, αλλά νομίζω με το δίκιο του το έχει πάρει προσωπικά.
Έχει πέσει ένα κύμα "επίθεσης" προς την ομάδα συντονισμού και παίρνει μπάλα όσους είναι εκεί μέσα.
Κι εγώ αν ήμουν προσωπικά θα το έπαιρνα.
Τώρα αν το έχει πάρει πιο βαριά απ'όσο ίσως αξίζει και χαλιέται παραπάνω, αυτό είναι ένα άλλο (δικό του) θέμα.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με Βύρωνα, Τρούπερ, και Σπύρο.

taisteal
06/10/2013, 17:24
πιθανον με την ψηφοφορια να φανει τι στ'αληθεια εφταιξε και ημασταν 10 ατομα,ΑΝ απαντησουν ολοι με ειλικρινεια...το καλυτερο θα ηταν να το αφησουμε πισω το φετινο,και να οργανωθει η επομενη οσο καλυτερα γινεται...

blackrose
06/10/2013, 17:35
πιθανον με την ψηφοφορια να φανει τι στ'αληθεια εφταιξε και ημασταν 10 ατομα,ΑΝ απαντησουν ολοι με ειλικρινεια...το καλυτερο θα ηταν να το αφησουμε πισω το φετινο,και να οργανωθει η επομενη οσο καλυτερα γινεται...

+1000:wave2:

byron
06/10/2013, 17:37
Α και να μην ξεχάσω...
ότι και αν ψηφίσετε, ΔΕΝ φαίνεται σε κανέναν. Ούτε καν στους admins.

Ίσως ο McGyver αν μπει σε κώδικες και φάει τα αυτιά του, να δει τι ψήφισε ο pipe_Smoker, αλλά αμφιβάλλω γιατί

* Είναι γνωστή η ακεραιότητα του ανδρός McG
* Είμαι σίγουρος οτι έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από το να γίνει κατίνα
* Αυτός κι αν είναι πρεζάκι-σκλάβος του moto.gr, και θέλει περισσότερο από τον καθένα το καλό του forum.

Ave

pipe_smoker
06/10/2013, 17:39

Μέχρι στιγμής ο γλάρος του Αρίστου παλέυει δίπλα δίπλα με ολόκληρη οικονομική κρίση για τη δεύτερη θέση, και την πρωτιά παίρνει η παντόφλα :tooth:

Hell_Rider
06/10/2013, 17:41
Διαβαζω τοσες μερες και το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο καθενας βγαζει τα " ψυχολογικα " του. Οι Admin ειναι εκει γιατι εχουν την ικανοτητα να ειναι εκει ! δεν γινετε να ειμαστε ολοι το ιδιο ικανοι...( οι παλιοι ελεγαν πως αν βγεις στην πλατεια μια βολτα και φωναξεις Προεδρε θα γυρισουν οι Μισοι...) ετσι ειμαστε εδω στην Ελλαδα...νομιζουμε πως ξερουμε τα παντα και κανουμε τα παντα..για να ειναι εκει αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι τυχαια !!! οτι μπορουν κανουν... 1 κ 1 κανουν 2 ! την μια χρονια θα γινει στην Κεντρικη Ελλαδα την αλλη ποιο Νοτια την αλλη ποιο Βορεια κλπ...δεν γινετε να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι καθε χρονια...και απ οτι βλεπω το γνωριζουν αυτα οι Admin και προσπαθουν για το καλυτερο για Ολους Μας ! Εγω προσωπικα δεν ηρθα φετος αν και ειμουν πολυ κοντα, για τον λογο που ψηφισα κι ολας οτι δεν ηξερα κανεναν ! μπορειτε να το θεωρειτε "χαζο" αλλα δεν ειμαι τυπος που θα ξεκινησει μονος του για να βρω καποια ατομα που δεν γνωριζω...ειναι πολλα... το μετανιωσα οσο δεν παει ομως τωρα...ειληκρινα ! ελπιζω του χρονου να τα πουμε και ας ερθω και μονος μου !!! ( να ειμαστε καλα πανω απ ολα ) αυτα απο εμενα ! παντα φιλικα...δεν εχω να χωρισω τπτ με κανεναν σας ! :wave2:

pipe_smoker
06/10/2013, 17:42
Ίσως ο McGyver αν μπει σε κώδικες και φάει τα αυτιά του, να δει τι ψήφισε ο pipe_Smoker...

Και πάλι τσάμπα θα τα έτρωγε κοτζάμ αυτιά γιατί εγώ δεν ψηφάω:D

teo_g7
06/10/2013, 17:52
Μέχρι στιγμής ο γλάρος του Αρίστου παλέυει δίπλα δίπλα με ολόκληρη οικονομική κρίση για τη δεύτερη θέση, και την πρωτιά παίρνει η παντόφλα :tooth:

ΧΑΧΑΧΑ....Ούτε ο Χιτσοκ τέτοια επιτυχία με τα πουλιά!!!

AristidisZ
06/10/2013, 17:53
ΧΑΧΑΧΑ....Ούτε ο Χιτσοκ τέτοια επιτυχία με τα πουλιά!!!

Κάτσε να βγάλει τα συλλεκτικά αυτοκόλλητα ο Χίος να δεις τι έχει να γίνει :bawl:

Pan (dvs)
06/10/2013, 18:21
Ουτε βρηκαμε και πιθανοτατα ουτε θα βρουμε ακρη.Δεν γινεται γιατι βαζουμε και αλλα δεκα θεματα ταυτοχρονα.
Ελπιζω η ψηφοφορια να ξεκαθαρισει λιγο τα πραγματα.

ERRIKA
06/10/2013, 18:32
Ας καταθέσω τους δικούς μου λόγους μιας που δεν υπάρχουν στους "λόγους" της ψηφοφορίας.
Δεν πήγα (ούτε καν δήλωσα ότι θα πάω) γιατί:
- Ήταν διήμερη (απαγορευτικό για μένα)
- Δεν ήθελα να κάνω τόσα χιλιόμετρα μόνη μου.

Θεωρώ πολύ επιτυχημένες τις προηγούμενες ετήσιες γιατί:
- Ήταν μονοήμερες: πολύ πιο εύκολα ξεκλέβει κανείς μία ημέρα αντί για δύο (όρα και κατηγορία: παντόφλα)
- Ήταν οργανωμένες: Τα χιλιόμετρα (είτε 200 είτε 500) "βγαίνουν" πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα και χαλαρά εάν τα κάνεις με παρέα. Σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα μέχρι το Πήλιο μόνη μου. Ακόμη και για Λιβαδειά θα το σκεφτόμουν. Μπορεί τα group να φαίνονται σε πολλούς κονστιπέ και κουραστικά, όμως αυτά ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Είχαμε ΠΑΡΕΑ σε όλη την εκδρομή.

Ελπίζω (διότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) σε μια ετήσια σύντομα, με την πετυχημένη δοκιμασμένη συνταγή. :wave2:
:a07::a07::a07:

vaska
06/10/2013, 18:43
Ο Vaska δεν ήρθε λόγω ασθενείας, τι να ψηφίσει οεο???

:confused::confused:

Red Rider
06/10/2013, 18:45
Νομίζω πως λείπει και η επιλογή "δεν έχω μηχανή"
Εγώ εκτός απο την έλλειψη-σοβαρού-μηχανακίου για αυτή την διαδρομή,γέννησε και η γυναίκα μου στις 19 οπότε..
Και για να πώ και την ταπεινή μου γνώμη,η ετήσια δεν οργανώνεται μονάχα,αλλά χτίζεται καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου.
Τί εννοώ.
Οι συχνές συναντήσεις είναι η ψυχή του φόρουμ και μέσα απο αυτές αναπτύσσονται οι διαπροσωπικές σχέσεις,που ωθούν κάποιον να συμμετέχει σε ένα τέτοιο γεγονός.
Οι άνθρωποι έχουμε γίνει κλειστοί και επιφυλακτικοί και δύσκολα φεύγουμε ένα 2ήμερο με μια άγνωστη παρέα.Και εκείλ ειτουργούν καταλυτικά τα συχνά καφεδάκια και οι μπυρίτσες..
Απολογούμαι που πετάγομαι και λέω την παπάρα μου,αφου δεν είμαι και το ενεργότερο μέλος.. cheers

calmen
06/10/2013, 18:54
γιατι δεν πηγα..
επιλογη μερους ηταν φοβερη
το οτι δεν υπηρχαν γκρουπ δεν ηταν προβλημα..οταν..οδηγεισ μηχανη εισια εσυ η μηχανη σου και η μουσικη σου ..μπορει και να με ανχωνε εαν υπηρχαν ..εχω μαθει να πηγαινω με τον δικο μου ρυθμο..
το καμπινκ ηταν οτι καλυτερο
το οτι δεν ηξερα κανενα δεν ηταν προβλημα..πιστεω οτι ετσι περνασ καλυτερα...εαν ηξερα 2-3 ατομα και ημουν συνεχεια με αυτους..δεν θα γνωριζα κανεναν αλλον
και αφου ηταν ολα αυτα γιατι δεν πηγα.....
γιατι ε?
πολυ απλα...δεν υπαρχουν λεφτα..και οταν λεμε δεν λεμε ΔΕΝ!
δεν ειναι τα χλμ ουτε διοδια(να και αυτο εχω τροπο..:cool: )
αλλα φαγητα ποτα και αλλα τοσα..ηταν 200$ στο νερο για το παπανερο..και απλα ΔΕΝ .
μακαρι να αλλαξουν λιγο τα πραγματα..για ολους..

mikes
06/10/2013, 19:03
εγω δεν ηρθα επειδη πλεον εχω ξεμεινει με το 250αρι, και επειδη τα σαββατα δουλευω! αν δεν δουλευα σαββατα, χαλαρα το καβαλαγα και ανεβαινα πηλιο σαββατο πρωι, 4 ωρες δρομος ειναι! αλλα το να καβαλησω το 250αρι μετα απο 6 ωρες δουλειας το σαββατο το απογευμα, να με βρει η νυχτα στο δρομο, και να πρεπει να καβαλησω παλι την κυριακη το μεσημερι να κατεβω αθηνα, απλα δεν μου βγαινει! γιατι ετσι θα εγραφα 700 χλμ για να περασω καλα μιση μερα, αν περναγα καλα βεβαια μετα απο ολη τη κουραση του σαββατου! αν ηταν σε καποια αποσταση μεχρι 200 χλμ απο αθηνα, δλδ κανα διωρο οδηγηση, δε θα το σκεφτομουν καν!

οποτε για πεστε μου τι να ψηφισω, εκτος και αν η επιλογη "ο γλαρος του αριστειδη" σημαινει στην πραγματικοτητα "ανωτερα βια"

byron
06/10/2013, 19:16
Νομίζω πως λείπει και η επιλογή "δεν έχω μηχανή"

Ορθόν, προστέθηκε. :beer:

Pan (dvs)
06/10/2013, 19:19
Το συνολικο κοστος για μενα απο Ιωαννινα (300+300χλμ) και μια διανυκτερευση σε σκηνη ητανε 110-120 ευρω.Το γραφω γιατι διαβασα κατι περιεργα νουμερα.

KostasV2
06/10/2013, 19:39
Γιατί δεν ήρθα: Πολλά χρήματα για να έρθω από Ηράκλειο, σε συνδυασμό με την έλλειψη κινήτρου-παρέας που θα με ξεσηκώσει για να κάνω τον κόπο...

Πάντως το διήμερο θεωρώ ότι ήταν σωστή επιλογή.

daz
06/10/2013, 19:40
Του γλάρου του aristidisZ είναι για τους λοιπούς λόγους έτσι?

Γιατί μπορεί να ερμηνευτεί ότι κάποιος δεν ήρθε για κάτι ασήμαντο.

taisteal
06/10/2013, 19:45
το δεν ηξερα κανεναν το ακουω βερεσε...ουτε εγω ηξερα κανεναν και πηγα,ημουν σιγουρος οτι θα περασω καλα,οπως και εγινε.ολα τα παιδια ηταν φιλικοτατα με γελιο με τα παντα.τα φραγκα ειναι σοβαρος λογος,αλλα οχι να διαβαζω και χαζα...

φιλικα παντα :wave2:

ERRIKA
06/10/2013, 19:50
Του γλάρου του aristidisZ είναι για τους λοιπούς λόγους έτσι?

Ε κι εγώ αυτό ψήφισα για τους "λοιπούς λόγους" που ανέλυσα ανωτέρω. :look:

MG-KTiNoS
06/10/2013, 19:55
Εγώ δεν πήγα στην ετήσια γιατί δεν είχα λεφτά.
Λυπάμαι όμως που την έχασα.
ΑΝ πάνε καλύτερα τα πράματα του χρόνου θα έρθω.
Γενικά περνάω καλά εδώ...
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και γνώρισα και την παρέα του Σπυράκου
που πήγαμε μια ωραία βόλτα και πιθανόν να ξαναπάμε.
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν για τη δυνατότητα που μου δίνουν
αν μη τι άλλο να ξεχνιέμαι λίγο.

Hell_Rider
06/10/2013, 20:16
το δεν ηξερα κανεναν το ακουω βερεσε...ουτε εγω ηξερα κανεναν και πηγα,ημουν σιγουρος οτι θα περασω καλα,οπως και εγινε.ολα τα παιδια ηταν φιλικοτατα με γελιο με τα παντα.τα φραγκα ειναι σοβαρος λογος,αλλα οχι να διαβαζω και χαζα...

Tom ο καθενας ειπε τους λογους του....δεν ειμαστε ολοι ιδιοι χαρακτηρες...εγω ειμαι ποιο κλειστος... για εσας δεν ξερω..για εμενα αυτος ηταν ο λογος... ειχαμε γνωριστει στην Αναβρα...αλλα δεν ειδα οτι ξεκινησες την κυριακη..αν το εβλεπα πιστεψεμε θα ερχομουν ;)

taisteal
06/10/2013, 20:24
ok man,σεβαστο..απλα το να δεις προεδρα ιδρωμενο να βριζει,τον γαλλο να ψαχνει πως να τεντωσει την αλυσιδα,και να γνωρισεις βυρωνα + τα υπολοιπα παιδια ειναι εμπειρια απο μονο του..

:beer::beer:

Cpt. Haddock
06/10/2013, 20:27
Δεν πήγα....

Γιατι πολυ απλα δεν έχω μια. Η μηχανη θέλει λάδια και λάστιχα.

Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα, πρωί-βραδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να ξελασπώσω.

Μου χρειάζεται και το τελευταίο ευρω που μπορω να μαζεψω.

Τόσο απλα. :wave2:

KostasV2
06/10/2013, 20:28

Sorry, αλλά να περάσω 2 βράδια στο καράβι, να κάνω 600km μόνος (απ' ότι ξέρω δεν διοργανώθηκαν γκρουπ), να ξοδέψω 300-400 ευρώ, για να είμαι με άτομα που δε γνωρίζω (και αντίθετα από σένα δεν είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά μαζί τους), μου φαίνεται κάπως. Χαίρομαι που περάσατε καλά, και ίσως στην επόμενη οι συνθήκες να με κάνουν να θέλω να έρθω. Για τη φετεινή πάντως, δεν ψηνόμουνα.

Hell_Rider
06/10/2013, 20:29
ok man,σεβαστο..απλα το να δεις προεδρα ιδρωμενο να βριζει,τον γαλλο να ψαχνει πως να τεντωσει την αλυσιδα,και να γνωρισεις βυρωνα + τα υπολοιπα παιδια ειναι εμπειρια απο μονο του..

:beer::beer:

Ειμαι σιγουρος..πιστεψεμε...χεχε και μετανιωσα...την επομενη φορα ομως να ειμαστε καλα και θα σας γνωρισω και θα με γνωρισετε ( το τελευταιο ειναι απειλη...) :priest:

sniper
06/10/2013, 20:32
Τι να πούμε ?? +990 vroum

Μερικές φορές και τα αυτονόητα, πρέπει να γραφονται. Θα μπορούσαν και να γίνουν σημαία για το "τι θυσίες κάνουμε για σας ρε" αλλά το κρατάμε για αργότερα που θα κατέβουμε υποψήφιοι Δημαρχοι

Δεν εχω κάτι άλλο να πω εγώ, με κάλυψες.

Δημαρχος εγώ δεν κατεβαίνω πάντως. Προτιμώ την κεντρική πολιτική σκηνή.

taisteal
06/10/2013, 20:34
οκ,ειναι λογικο ετσι οπως το θετεις γιατι ειναι καραβια κτλ στη μεση,τα οποια ειναι και κοστος και χρονος.τα ατομα που δεν γνωριζεις ομως,αν δεν ερθεις πως θα τα γνωρισεις?αν ημουν κι εγω σε νησι θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παω,αλλα οσο αφορα τους αγνωστους κτλ,αν εχεις διαθεση τους γνωριζεις και περνας καλα.:wave2:

AristidisZ
06/10/2013, 20:35
Προτιμώ την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στα @@ μας

(θα σκαγα αν δεν έβρισκα ευκαιρία να το πω :bawl: )

teogtp
06/10/2013, 20:39
Στα @@ μας

Τσ τσ τσ !....τροποι σου λεει ο αλλος και μετα απορειτε πως δεν εχει δουλεια το μαγαζι......:tooth:
Aristidiz vs Sniper=1-0!

vaska
06/10/2013, 20:57
Tom ο καθενας ειπε τους λογους του....δεν ειμαστε ολοι ιδιοι χαρακτηρες...εγω ειμαι ποιο κλειστος... για εσας δεν ξερω..για εμενα αυτος ηταν ο λογος... ειχαμε γνωριστει στην Αναβρα...αλλα δεν ειδα οτι ξεκινησες την κυριακη..αν το εβλεπα πιστεψεμε θα ερχομουν ;)

Εγώ να δεις πόσο κλειστός χαρακτήρας είμαι bill. Στην Ανάβρα δεν σε ήξερα αλλά δεν νομίζω να γλύτωσες από τα πειράγματά μου, βέβαια πιο πολύ την άκουσαν η Helen & MILF. Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ βόλτες κι ετήσιες του μοτο, ποτέ δεν πέρασα άσχημα σε όσες συμμετείχα και το κακό είναι ότι για και σχέδια και την περίμενα πως και πως αλλά βλέπεις η απεργία του νοσοκομειακού προσωπικού μου κόστισε +15 μέρες, οπότε βγήκα εκτός προγράμματος.

Τες πα ελπίζω στην επόμενη.

Hell_Rider
06/10/2013, 21:06
Εγώ να δεις πόσο κλειστός χαρακτήρας είμαι bill. Στην Ανάβρα δεν σε ήξερα αλλά δεν νομίζω να γλύτωσες από τα πειράγματά μου, βέβαια πιο πολύ την άκουσαν η Helen & MILF. Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ βόλτες κι ετήσιες του μοτο, ποτέ δεν πέρασα άσχημα σε όσες συμμετείχα και το κακό είναι ότι για και σχέδια και την περίμενα πως και πως αλλά βλέπεις η απεργία του νοσοκομειακού προσωπικού μου κόστισε +15 μέρες, οπότε βγήκα εκτός προγράμματος.

Τες πα ελπίζω στην επόμενη.

και δεν με χαλασαν...χαχαχα αλλα δεν ειχα ερθει μονος μου :p τεσπα ! στην επομενη θα χαρω να σε δω ξανα !!!να βγαλουμε και καμια φωτο τα κοψιδια...:tooth:

vaska
06/10/2013, 21:08
και δεν με χαλασαν...χαχαχα αλλα δεν ειχα ερθει μονος μου :p τεσπα ! στην επομενη θα χαρω να σε δω ξανα !!!να βγαλουμε και καμια φωτο τα κοψιδια...:tooth:

Αγαπάμε Θεσσαλικό κλιμάκιο, εκείνονα τον Μπούστη τον mad πότε θα δούμε σε μάζωξη είναι ένα θέμα.

sniper
06/10/2013, 21:09
Στα @@ μας

Νόμισα ότι τα έχει πάρει η αρκούδα...

Hell_Rider
06/10/2013, 21:16
Αγαπάμε Θεσσαλικό κλιμάκιο, εκείνονα τον Μπούστη τον mad πότε θα δούμε σε μάζωξη είναι ένα θέμα.

αγαπαμε vaska !!!! θελει να κανει εντυπωση....χαχαχαχα θα τον δειτε και αυτον..( σε καμια προβατοσυναντηση...)

AristidisZ
06/10/2013, 21:18
Νόμισα ότι τα έχει πάρει η αρκούδα...

ο γλάρος είπαμε ;)

el-Gatto
06/10/2013, 22:39
Το θέμα του συγκεκριμένου thread είναι η Παν/νια Μοτο.γρ ,αν δεν κάνω λάθος.
Γιατί πήγα - Γιατί δεν πήγα.

Δεν είναι το > Γιατί παρακολουθώ το φόρουμ Μοτο.γρ;
Δεν είναι το > Τι μ'αρέσει στο Μοτο.γρ.
Δεν είναι το > Τι και ποιοί ΔΕΝ μ'αρέσουν στο Μοτο.γρ.

Οπότε ,αγαπητέ μου spyro ,όσο κι αν συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα απ'όσα γράφεις ,
(διαφωνώ kάθετα με τον υποτιμητικό τρόπο ,με τον οποίο αναφέρεσαι γι'αυτούς που μπορούν να φτάσουν λιγότερο μακριά απο το Β.Ακρωτήρι & το Μαρόκο ,και παρ'όλα ταύτα έχουν την "αναίδεια"κατ'εσέ να εκφράσουν δημόσια τη χαρά τους)
και με όλη την εκτίμηση που γνωρίζεις οτι σου έχω ,δεν παύεις να είσαι εκτός θέματος.

Αναφέρομαι δε προσωπικά σ'εσένα φίλε Σπύρο ,μια κι έχω την τύχη να σε γνωρίζω -λίγο- προσωπικά ,και για κανέναν άλλο λόγο.
Εχοντας το προνόμιο να έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα λοιπόν ,αν παρεξηγηθείς για την τοποθέτηση μου ,μπορώ να σου την αναλύσω κατ ιδίαν κ με μπύρες.
Αλλά και για να πάρω πάσα ,ωστε να μιλήσω κ γι'αυτούς που δεν γνωρίζω προσωπικά.

Tο ίδιο εκτός θέματος λοιπόν ,πιστεύω οτι είναι κ όσοι μιλούν για "κλίκες" , "κακούς" admins και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Και οχι μόνο εκτός θέματος ,αλλά και εκτός πραγματικότητας.

Αφού όμως οι διαχειριστές της παρούσης διαδυκτιακής παρέας ,φαίνεται να μην έχουν αντίρηση την παράθεση των εκτός θέματος απόψεων ,νομίζω οτι "νομιμοποιούμαι" πλέον κι εγώ ,να βγώ εκτός θέματος.

Η Κλίκα λοιπόν ,ορίζεται ως ,η υπόγεια οργάνωση μιάς μικρής ομάδας ανθρώπων ,που δρά μέσα σε μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων ,με σκοπό την χειραγώγηση των πολλών ,προς όφελος των λίγων.(της κλίκας δηλ)
Ας μου πεί κάποιος σοβαρός άνθρωπός λοιπόν ,ποιό είναι το όφελος της υποτιθέμενης "κλίκας" των αδμινς και των συνεργατών τους ,ώστε να θέλουν να φτιάξουν.....κλίκα...;
Ισως το φτωχό μου το μυαλό να μη φτάνει μέχρι εκεί που ,εγώ τουλάχιστον ,να βλέπω έναν λόγο.
Κι επειδή συνήθως χωρίς κίνητρο ,δεν υπάρχει κι έγκλημα ,μπούρδες το κατηγορητήριο.

Ας έρθουμε τώρα στους "κακούς" admins.
Ολες οι εκδηλώσεις της κοινωνικής συναναστροφής ,διέπονται απο κάποιους κανόνες.
Κάποιοι θεωρούν αυτονόητο να τους σέβονται τους κανόνες.
Κάποιοι άλλοι θέλουν να συμμετέχουν ,αλλά με τους δικούς τους όρους ,και εκτός κανόνων ,λειτουργώντας όπως τους συμφέρει-αρέσει.
Κάποιοι λοιπόν πρέπει να φροντίσουν για την τήρηση των κανόνων ,ώστε να μη γίνει μπάχαλο ,αλλά και για να μήν αδικούνται αυτοί οι μ@λ@κες που τους σέβονται.
Αυτοί οι κάποιοι ,επειδή είναι συγκεκριμένοι κι έχουν "εξουσία" ,γίνονται διακριτοί ,και κάποιες φορές δυσάρεστοι.
Οι εκάστοτε αρμόδιοι λοιπόν για την τήρηση των κανόνων ,φαντάζουν πάντοτε σαν οι "κακοί" της κοινωνίας-ομάδας.

Ολοι φαντάζομαι έχουμε μνήμη.
Οσοι την έχουν επιλεκτική ,ας μη συνεχίσουν να διαβάζουν.

Οσοι συνεχίζουν λοιπόν ,θα θυμούνται φαντάζομαι τον κακό δάσκαλο που έβαζε διαγώνισμα όταν δεν είχαμε διαβάσει.
Ο μπάτσος επίσης ,είναι κακός για τον κλέφτη ,γιατι δε του επιτρέπει να κλέψει.
Οι γονείς είναι κακοί για τα παιδιά στην εφηβεία ,γιατι δεν τους επιτρέπουν να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς έλεγχο.

Ποιός όμως είναι τελικά ο "κακός";
Αυτός που φροντίζει για την τήρηση των κανόνων;
ή
Αυτός που θέλει να εκμεταλλευτεί όλους & όλα προς όφελός του ,επειδή έτσι γουστάρει ,χωρίς κανένα κόστος ,χωρίς κανένα κανόνα.

Ρητορικό το ερώτημα -ή- Υπόθεση εργασίας ,για όποιον έχει τη διάθεση.

Αν και είμαι κι εγώ αρκετά χρόνια στο Μοτο.γρ ,δε γράφω συχνά.
Είτε γιατί δεν έχω κάτι καινούργιο να πώ ,είτε γιατι εχω καλυφθεί απο προλαλλήσαντες ,είτε γιατί δεν έχω το χρόνο να κάνω αυτό που κάνω τώρα.

Οταν θεωρήσω οτι έχω κάτι να πώ ,το λέω-γράφω ,ανταποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την προσφορά προς εμένα των όσων έχω πάρει-μάθει ,διαβάζοντας εδώ τόσα σημαντικά θέματα σε σχέση με αυτό που αγαπάμε και υποτίθεται οτι μας ενώνει.
Τη Μοτοσυκλέτα κ τη ΜοτοΚίνηση.

Παρ'όλο που δεν εκφράζομαι συχνά ,μπαίνω καθημερινά στο φόρουμ.
Εχω ξενυχτήσει με υπέροχα ταξιδιωτικά.
Εχω γελάσει με το χαβαλέ που παίζει.
Εχω συγκινηθεί με κάποιες ιστορίες.
Εχω στεναχωρηθεί με τα κακά μαντάτα.
Εχω μάθει πράγματα που μ'ενδιέφεραν.
Εχω θαυμάσει ανακατασκευές.
Εχω ψωνίσει-πουλήσει απο αγγελίες εδώ.
Εχω γνωρίσει και κάποια άτομα απο δώ.

Γενικά στη σύντομη Μοτο-ζωή μου ,Ποτέ δεν πήγα σε κάποια βόλτα-συνάντηση-εκδήλωση με σκοπό να γνωρίσω κάποιους.
Πήγα για τη βόλτα.
Τόσο απλά.

Ποτε -ευτυχώς- δε μου έλειψε η παρέα.
Οποιους γνώρισα προσωπικά ,απλά έτυχε να τους γνωρίσω σε κάποια βόλτα-εκδήλωση-TrackDay ,και, ανταλλάσοντας και διαδυκτιακά ονόματα ,ανακαλύψαμε οτι σερφάρουμε στα ίδια φόρουμ.
Με κάποιους κάνουμε παρέα και κοινές βόλτες ,επειδή τυχαίνει να έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα και να εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος.
Με κάποιους άλλους απλά χαιρετιόμαστε όταν βρεθουμε τυχαία στο δρόμο.
Δεν είναι δυνατό ούτε και φυσιολογικό να γίνουμε όλοι κολητοί με όλους.
Ούτε να γουστάρουμε όλοι τα ίδια πράγματα.
Αυτός όμως δεν είναι κ λόγος να κατακρίνουμε τους διαφορετικούς απο εμάς.

el-Gatto
06/10/2013, 22:40
Νομίζω όμως οτι είναι ώρα να έρθω και λίγο.....εντός θέματος.

Γιατί κ Πως κ Τι με την Παν/νια Μοτο.γρ
Δεν πήγα στην Παν/νια.
Οπως δεν έχω πάει ποτέ και σε καμία επισήμως οργανωμένη βόλτα-συνάντηση του Μοτο.γρ.

1ας λόγος είναι οτι απο εμπειρία μου ,όταν πάς βόλτα με άλλους 100 ,περισσότερα είναι τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσεις και να χαλαστείς ,παρά οι γνωριμίες ουσίας που θα κάνεις.
Για παράδειγμα:
Με τον Βύρωνα ,τον οποίον εκτιμώ βάσει του διαδυκτιακού του προφίλ ,έχουμε βρεθεί πρίν απο χρόνια σε 2 πολυπληθείς μοτοβόλτες.
40-45 μοτός.
Οπως επίσης και σε κάποια TrackDays.
Παρ'ολο που θα'θελα να τον γνωρίσω προσωπικά ,δεν έκατσε.
Εκείνος στην παρέα του ,εγώ στη δικιά μου ,δεν υπήρξε αρκετός χωρο-χρόνος.

2ος λόγος είναι οτι ΕΥΤΥΧΩΣ ,και παρέες έχω ,και κ αρκετές μοτο-βόλτες κάνω.
Πολλές φορές λοιπόν ,η επίσημη διοργάνωση ενός event απο το φόρουμ ,συμπέφτει με αντίστοιχη οργάνωση κάποιας άλλης βόλτας ή μάζωξης με την παρέα μου.
Οπως ακριβώς έγινε και φέτος ,όπου το Σ-Κ που το Μοτο.γρ έστησε 2ήμερο ,εμείς είχαμε στήσει εδώ κ μήνες OnOffάδικο Π-Σ-Κ-Δ 4ήμερο.
Ευτυχώς δέν ανέβασα θρέντ με το πώς τα περάσαμε ,γιατι κάναμε σκάρτα 1.000κμετρα σε 3,5 μέρες ,κ μάλλον θα'τανε πολύ λίγο για κάποιους.

3ος λόγος είναι οτι κάποιες φορές σκέφτηκα να έρθω σε μιά βολτα του Μοτο.γρ ,αλλά δεν μπορούσα μια κι είχα πάει την προηγούμενη ,ή είχα κανονίσει κάτι για την επόμενη ,και δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σ'αυτή τη ζωή.

Εχω πάει μόνο σε κανα δυό ΟνΟφφάδες που έχουν στηθεί εδω μέσα ,εχω περάσει υπέροχα ,κι έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα με τα οποία μιλάμε κ συμβολτάρουμε ,όποτε βρούμε κοινό χρόνο.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ,δεν χρειάζεται να μαζεύει 100 & 150 νοματαίους στις βόλτες-συναντήσεις του το φόρουμ για να θεωρείται επιτυχημένο.
Ούτε και χρειάζεται όλοι να συμφωνούν-συμπαθούν όλους για να συνεχίζει να υπάρχει.
Αυτό που χρειάζεται είναι όλοι να σεβόμαστε όλους ,και να ασχολούμαστε περισσότερο με αυτό που μας ενώνει.
Τη Μοτοσυκλέτα.
.
.
.
.
Τα σέβη μου και τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους είχαν την καλή διάθεση να το διαβάσουν όλο.

granazi
07/10/2013, 10:38
Αν εφταναν τα χρηματα στην ετησια θα πηγαινα και σκασιλα μου αν ο χ ψ μοντερειτορ κοιταει αφ υψηλου γραφει εριστικα φοραει καλτσες με τον μικι μαους η κανει πιπα (με την εννοια του καπνιστη παντα γιατι ειστε και βρωμικα μυαλα)
επισης σκασιλα μου αν στα μελη του φορουμ υπαρχει μια μεριδα που ψαχνει πελατες ψαχνει γκομενα ψαχνει επιβεβαιωση η δεν ξερω και εγω τι αλλο μπορει να ψαχνει.
μεγαλα παιδια ειμαστε υποτιθεται οτι ξερουμε ποιοι ειμαστε και τι αναγκη θελουμε να καλυψουμε σε οποιαδηποτε ενασχοληση μας ειτε σε φορουμ ειτε σε αλλο τομεα της ζωης μας.
Η ομαδα που διαχειριζεται το μοτο κατα την προσωπικη μου γνωμη κανει πολυ καλη δουλεια, ειναι εθελοντες ειναι αμισθοι κανουν το κεφι τους.
Δυσκολο να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι αδυνατο να ταιριαζουμε ολοι σε ολα.
Ολοι εχουμε κερδισει κατι απο εδω μεσα, ειτε ενα φιλο ειτε μια ωραια βολτα ειτε διαβαζοντας κατι χρησιμο....παμε παρακατω σαν το Γαλατικο χωριο

Stabak
07/10/2013, 11:24
Το moto.gr των 35Κ μελών με 1Κ ημερήσιο τοπ σύνδεσης και δεν ξέρω και γω ποσα μέλη ταυτοχρονης συνδεσης μ.ο φτάνει να κάνει ετήσια με 10 άτομα;

Μάλλον λογικό δεν ειναι ρε παιδιά; Εδω ο άλλος δεν κανει κλικ... και δεν μιλάω για τα 10 αλλα και 50 άτομα να ταν μάλλον αναπάντεχο θα ακουγόταν.

Μην το ψάχνετε, δειτε το σαν ενα λογικό αποτέλεσμα και αφήστε το να πάρει τον δρόμο του. Ισως αν δεν γινει ξανά να λείψει, ισως και να μην λειψει ποτέ. Ο ενθουσιασμός και η κατλα δεν μεταδίδεται μαζίκα και εύκολα. Αν δεν υπάρχει αυτό το στοιχειο ισως να ειναι καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου η εκδήλωση ωστε να γεννησει την ανάγκη για κάτι καινουργιο, αυθόρμητο και μαζικό. Με το στανιό δεν γίνονται αυτα τα πράγματα... Κάπου, κάποτε...

EVI
07/10/2013, 13:58
βαρεθηκα καπου στις 10η σελιδα (μαλλον δε θυμαμαι) ενταξη κουλαδακια μου? τα ειπαμε ολα? μιας και ειχα καλα νεα σημερα και εχω μεινει μεσα μερικους αιωνες δε σταματατε τη μουρμουρα να παμε για εναν καφε ? πλακα θα εχει :P να αναλυσουμε γιατι δεν πηγαμε στην ετησια και γιατι τα χονΔα κυκλοφορουν ακομα στους δρομους? :P

sniper
07/10/2013, 13:59
βαρεθηκα καπου στις 10η σελιδα (μαλλον δε θυμαμαι) ενταξη κουλαδακια μου? τα ειπαμε ολα? μιας και ειχα καλα νεα σημερα και εχω μεινει μεσα μερικους αιωνες δε σταματατε τη μουρμουρα να παμε για εναν καφε ? πλακα θα εχει :P να αναλυσουμε γιατι δεν πηγαμε στην ετησια και γιατι τα χονΔα κυκλοφορουν ακομα στους δρομους? :P

Γιατι τα οδηγούν γαμάτοι τύποι.

:smokin:

EVI
07/10/2013, 14:04
Γιατι τα οδηγούν γαμάτοι τύποι.

:smokin:

θελω ενα αυτογραφο :a07:

sniper
07/10/2013, 14:05
θελω ενα αυτογραφο :a07:

Μολών λαβέ. :bawl: :moutza: