Σύνδεση

View Full Version : BMW 1200 GS Adventure 2014

Σελίδες : [1] 2 3

Sapadak
08/10/2013, 06:32
'Νεο' μοντελο για το 2014
Μεγαλυτερο τεπόζιτο (30 λίτρα)
Ανασχεδιασμένα πλαστικά
Μεγαλυτερη ζελατινα
Wind deflectors
Μικρές διαφοροποιήσεις στο κινητήρα για καλυτερο οφφ-ροαντινγκ

300871

300872

paramedic
08/10/2013, 07:01
Το απλό μου αρέσει τρελά. Αυτό ίσως όχι τόσο αλλά αν το δω από κοντά θα είναι πιο όμορφο προφανώς. Αρκεί να βγει αξιόπιστο αν και δεν στηρίζεται εκεί η BMW για τις πωλήσεις του....

McGyver
08/10/2013, 07:12
Μεγαλυτερο τεπόζιτο (30 λίτρα)

Κάνω κάτι πράξεις και :bawl:!

Wind reflectors

Deflectors ρε :lol:...

DrBig
08/10/2013, 07:23

Ποτε δεν ξερεις με την τεχνολογια της BMW....

McGyver
08/10/2013, 07:25
Ποτε δεν ξερεις με την τεχνολογια της BMW....

:rotflmao:

Sapadak
08/10/2013, 07:33

Τς τς τς

Σαν κάτοπτρο δουλευει βρεεεεεε
Μπεεμβε λέμε :lol:

υγ
διορθωθηκε

endopandou
08/10/2013, 07:48
300875
Αυτό το στέγαστρο πάνω απο τον μπροστινό τροχό τι ρόλο έχει;

McGyver
08/10/2013, 07:49

Είναι αξεσουάρ μόνο για την ελληνική αγορά για να κρύβει τα ballasts των HIDs που βάζουμε για να κάνουμε σήματα στους εξωγήινους.

endopandou
08/10/2013, 07:56
Και το άνω ''εμπρόσθιο'' κάγκελο είναι για να πιάνει καλύτερο σήμα;

DrBig
08/10/2013, 08:24
Συμφωνα με τα λογια του R&D της εταιρειας 'ρυγχος εμπνευσμενο απο τις ελληνικες τριηρεις για να εμβολιζει τον ανταγωνισμο'

byron
08/10/2013, 08:29
Συμφωνα με τα λογια του R&D της εταιρειας 'ρυγχος εμπνευσμενο απο τις ελληνικες τριηρεις για να εμβολιζει τον ανταγωνισμο'

:tooth: :tooth:

GIXXERAKIAS
08/10/2013, 08:32

Μλκίες......

.....καθαρή αντιγραφή Vstrom 2014 είναι.
:bawl::bawl::bawl:

Nostradamus
08/10/2013, 08:44
300875

Αντε να το παρετε παιδια να δουλεψουμε και εμεις οι μηχανικοι να βγαλουμε καμια αδεια νομιμοποιησης αυθαιρετου...

endopandou
08/10/2013, 10:08
Και έλεγα τι μου θυμίζει...
300908
300909
Βέβαια τα can am είναι υγρόψικτα... τεσπα ας μην γινόμαστε κακοί... :giggle:

Ερ. Το mp3 είναι της piaggio?...

Sapadak
08/10/2013, 11:34
Βέβαια τα can am είναι υγρόψικτα... τεσπα ας μην γινόμαστε κακοί... :giggle:

.

Και το μπεΕΜβε επίσης

Ερ. Το mp3 είναι της piaggio?...
Ναι

vaska
08/10/2013, 11:43
Προς όλους τους από πάνω: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Πολύ θα θέλατε κιορατάδες να έχετε έναν τέτοιο θησαυρό στο γκαράζ σας αλλά επειδηΣ δεν, ρίχνετε λάσπη. Ειδικά κάτι γλήγοροι με τουόνα και δεν συμαζεύετε

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

el_hymador
08/10/2013, 11:50
Γαμάτο είναι, ο παπαφίγκος που δένει;

foogr01
08/10/2013, 19:07
Το είδα στο mototriti. Είχε και την κατάλληλη περιγραφή κάτω από μία φωτό :

"Θωρηκτό παντός καιρού και εδάφους, έτοιμο για τον γύρο του ηλιακού συστήματος."

:bawl: :lol: :bawl: :lol:

AristidisZ
08/10/2013, 19:58
καθήστε να δούμε αν θα την εγκρίνει ο Τέρενς και μετά βλέπουμε

faraway
08/10/2013, 20:07
Xμμμμ.... αν και το απλό μου αρέσει , αυτό μου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς βάσει των φωτογραφιών και του όγκου του , που υπερβάλει επικίνδυνα . :cool:

Είμαι βέβαια της άποψης πως από κοντά αλλιώς θα γράφει ( δλδ καλύτερα) ;) , ωστόσο και πάλι αναρωτιέμαι , Αν το απλό full comple φτάνει τα 21000 € σχεδόν , αυτό πόσο θα φτάνει , τα 25000+ € ?? :eek::eek:

Πολλά τα λεφτά Άρη , και δεν τα αξίζει !! ( όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα δίτροχα με τέτοιες τιμές εξωφρενικές )
Τίποτα παραπάνω δεν θα κάνει ο μέσος αναβάτης με δαύτο , από τι με το 1200 gs προηγούμενης γενιάς που μπορεί να το πάρει με 7000€ και με τα ρέστα να γυρίσει την Ευρώπη 5 φορές . ;)

ggs
08/10/2013, 20:20
ΠΑΡΕΕΕ - ΠΑΡΕΕΕ !!! :a49:

3asy Ride.

3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ, 3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

Είστε ένα ανήσυχο πνεύμα που λατρεύει την ελευθερία κινήσεων που χαρίζει μία μοτοσικλέτα BMW;
Τότε σίγουρα θα λατρέψετε και το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asy Ride από την BMW Financial Services και την BMW Motorrad.
Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει άνεση και ευελιξία παρέχοντάς σας:

- Ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση
- Μοναδικό σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου: 3,3%
- Εύκολη εξόφληση σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις
- Ελευθερία και ευελιξία επιλογών στην εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης
- Με τη λήξη του δανείου σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω λύσεις. Σίγουρα μία ταιριάζει σε εσάς.

Εναλλακτική Επιλογή 1: Την ανταλλάσετε!
Στη λήξη του δανείου θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο μοντέλο; Ανταλλάζετε τη μοτοσικλέτα σας με μία καινούρια στον Επίσημο Έμπορο κατόπιν συμφωνίας.
Εναλλακτική Επιλογή 2: Την ανανεώνετε!
Μπορείτε να ζητήσετε αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης μέχρι και για 36 μήνες.

Εναλλακτική Επιλογή 3: Την κάνετε δική σας!
Την έχετε “ερωτευτεί” και δεν θέλετε να την αποχωριστείτε; Απλά εξοφλείτε την τελευταία μεγάλη δόση και την κάνετε δική σας.

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ.
Η BMW Financial Services σας προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες τόσο για την μοτοσικλέτα σας με τα ασφαλιστικά προγράμματα Basic Cover, Top Cover και Maxi Cover όσο και για το δάνειό σας με τα προγράμματα BMW Προστασία Δανείου και BMW Προστασία Δόσης.

DrBig
08/10/2013, 20:22
με επεισες!
Που υπογραφω?

faraway
08/10/2013, 20:24
Ενοικιάσεις ακινήτων και μακρόχρονο leasing real estate , by bmw motorrad :lol::lol:

ggs
08/10/2013, 20:27
με επεισες!
Που υπογραφω?

Α.. ώστε δόκτωρ Είστε ένα ανήσυχο πνεύμα που λατρεύει την ελευθερία κινήσεων που χαρίζει μία μοτοσικλέτα BMW;:lol:

daz
08/10/2013, 20:31
:lol:

RaGe_Raptor
08/10/2013, 20:33
Xμμμμ.... αν και το απλό μου αρέσει , αυτό μου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς βάσει των φωτογραφιών και του όγκου του , που υπερβάλει επικίνδυνα . :cool:

Είμαι βέβαια της άποψης πως από κοντά αλλιώς θα γράφει ( δλδ καλύτερα) ;) , ωστόσο και πάλι αναρωτιέμαι , Αν το απλό full comple φτάνει τα 21000 € σχεδόν , αυτό πόσο θα φτάνει , τα 25000+ € ?? :eek::eek:

Πολλά τα λεφτά Άρη , και δεν τα αξίζει !! ( όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα δίτροχα με τέτοιες τιμές εξωφρενικές )
Τίποτα παραπάνω δεν θα κάνει ο μέσος αναβάτης με δαύτο , από τι με το 1200 gs προηγούμενης γενιάς που μπορεί να το πάρει με 7000€ και με τα ρέστα να γυρίσει την Ευρώπη 5 φορές . ;)
:a10:

DrBig
08/10/2013, 20:33
Α.. ώστε δόκτωρ Είστε ένα ανήσυχο πνεύμα που λατρεύει την ελευθερία κινήσεων που χαρίζει μία μοτοσικλέτα BMW;:lol:

Εννοειται! θα ειναι χαλασμενη, δεν θα μπορω να την φτιαξω και επιτελους θα μπορω να πηγαινω οπου θελω!

irinia
08/10/2013, 20:42
καθήστε να δούμε αν θα την εγκρίνει ο Τέρενς και μετά βλέπουμε

ΨΗΘΗΚΑ.................ΛΕΜΕ

Τό παίρνω καί πάω γιά τόν γ-ύ-ρο στό Βαρδάρι, φοβερό,
καί μετά τής γής μέ ένα φορτηγό πάντα τεχνική ύποστήριξη
μή ξεχνιώμαστε......ά καί πανάλαφρο έτσι,έτοιμο νά περάσει
άπό λίμνες καί φαράγγια.
Έννοείται ότι δέν άσχολούμαστε μέ τό θέμα άξιοπιστία,όπως είπε
καί ό φίλος παραπάνω ή BMW δέν βασίζεται έκεί γιά νά πουλήσει.......
Μπρός στά κάλλη λοιπόν ...............
Τ' ΕΙΝΑΙ............Ο ΠΟΝΟΣ....??????
Έγκρίνω , καί έπαυξάνω,
άπάνωωωωωωωω της παλοΥκάρια μου.
Σιγά τώρα 21-22 χιλιαρικάκια,σιγά τά ώά........

daz
08/10/2013, 20:45
Σαν ζεστό ψωμί θα πουλήσει λέμε!

daz
08/10/2013, 20:58
Μόνο με μια bmw μπορείς να ζήσεις καταστάσεις σαν αυτές.

300972

-Φίλε για τον γύρο του κόσμου καλά πάω?
-Όλο ευθεία!

300973

ggs
08/10/2013, 21:07
ενταξει,καλος ο χαβαλες αλλα τα εργοστασια βγαζουν μοντελα γουοναμπι μπεεμβε τσιες...

αρα, η κατηγορια εχει ψωμι και το πιο ζεστο θα εξακολουθει να ειναι το τσιες...(που ειναι και το αυθεντικο σουπερουαου μαστοδοντο )

εμεις που ειμαστε αφραγκοι θα κανουμε χαβαλε , αλλα οι φραγκατοι (στους οποίους απευθύνεται) παλι το τζιες θα παρουν..

AUFGEBRACHT
08/10/2013, 21:11
ενταξει,καλος ο χαβαλες αλλα τα εργοστασια βγαζουν μοντελα γουοναμπι μπεεμβε τσιες...

Εάν δε δίνουν 5 χρόνια οδική δωρεάν τζάμπα θα τα βγάζουν...

irinia
09/10/2013, 20:12
ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Τί είναι αύτά τά βρούμ...............πού βλέπω συνέχεια..??

bulmont
10/10/2013, 18:12
ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τί είναι αύτά τά βρούμ...............πού βλέπω συνέχεια..??

E, να τώρα που δεν έχουμε μοτοσυκλέττα ή λεφτά γιά
καύσιμα, καβαλάμε μιά καρέκλα ανάποδα και κάνουμε Βρούμ,βρούμ
με το στόμα................

sapila racing
10/10/2013, 18:20

:lol: :beer:

vaska
10/10/2013, 19:28

χαχαχα εξακολουθείς να είσαι όσο μαλάκας ήσουν πριν φύγεις.

Βλακέντιε Βαγγέλη :beer:

Kostas2B
10/10/2013, 21:03
Αυτή η εταιρία δίνει ρέστα στο marketing... Το παραμύθι του unstoppable το έχουν χαψει πολλοί!

Ένα ειναι το πραγματικό adventure GS που υπήρξε ποτέ,το 1150. Πήγαινε ακομα και με ένα κύλινδρο! Απο κει και μετά για τα υπόλοιπα μοντελα,το labtop πρεπει να υπάρχει μαζί για παν ενδεχόμενο,χώρια απο διάφορες άλλες ψιλομαλ@κιουλες που συνηθίζουν να χαλάνε,βλάβες αδικαιολόγητες για τα λεφτα της!
Ρωτήστε BMWδακηδες να σας πουν...

irinia
10/10/2013, 23:37
Αυτή η εταιρία δίνει ρέστα στο marketing... Το παραμύθι του unstoppable το έχουν χαψει πολλοί!

Ένα ειναι το πραγματικό adventure GS που υπήρξε ποτέ,το 1150. Πήγαινε ακομα και με ένα κύλινδρο! Απο κει και μετά για τα υπόλοιπα μοντελα,το labtop πρεπει να υπάρχει μαζί για παν ενδεχόμενο,χώρια απο διάφορες άλλες ψιλομαλ@κιουλες που συνηθίζουν να χαλάνε,βλάβες αδικαιολόγητες για τα λεφτα της!
Ρωτήστε BMWδακηδες να σας πουν...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..........................

Συκοφαντίες,ζήλιες,κακίες.......

paramedic
10/10/2013, 23:53
Αν είχαμε φράγκα θα το παίρναμε όλοι ρε σεις. Θα είχαμε και φράγκα για να το πηγαίνουμε συνεργείο κάθε μήνα που θα χάλαγε οπότε χεστήκαμε αν έβγαζε πρόβλημα. Απλά αυτά που κάνει το συγκεκριμένο μηχανάκι το κάνει και ένα μηχανάκι των 3.000€ και δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος σε αυτό εκτός από το γεγονός ότι στην καφετέρια μετράει περισσότερο απο το μηχανάκι των 3.000€. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραστών του αυτό μετράει αλλά ευτυχώς όχι σε όλο μιας και πολλοί του κάνουν την χρήση που του αρμόζει.

SHOOTER045
11/10/2013, 00:13
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..........................

..

Συκοφαντίες,ζήλιες,κακίες.......

περυσι ερχομενος απο διακοπες με το παλιο μου cb-το πουλησα σε ξαδερφακι και το δαννειστηκα-στο υψος της λαρισας συνανταω καποιο γνωστο μου γιατρο με gs 2012
εκεινη την επετειακη παπαρια που το χπληρωσε και γω δεν ξερω ποσο παραπανω,να ειναι στην ακρη του δρομου με την γυναικα του
σταματαω ρωταω κλπ
απαντηση:δεν ξερω εκει που πηγαινα σταματησε,χτυπαει μιζα αλλα δεν παιρνει,βενζινη εχει πριν ρωτησεις-μου ειπε
τελικα αφου ειχε ξεφορτωσει τον τρακτορα εεεεεεεεε το gs ηθελα να πω ηρθε το παλικαρι απο το εξουσιοδοτημενο
κουμπωσε το λαπτοπ και το μηχανακι πηρε μπροστα
κατι για αναβαθμιση κατι για προγραμμα λογισμικο
κατι χαζα λεγανε
ειπα-ολα καλα τωρα??????????
μου ειπαν ναι
κουμπωσα το κρανος,χτυπησα μιζια στο γερο CB-πηρε αμεσως η καλη μου
και γελαγα μεχρι τα τεμπη
απο τοτε οποτε με βλεπει δεν κανει ποτε αναφορα για το συμβαν
και σε παρεες που εχουμε βρεθει κατα τυχη δειχνει σαν να φοβαται μην ντροπιασω την νταλικα του
παλι την καβαλαει ομως,,συνεχιζει
αρα μυαλο δεν εβαλε.........

Lioulios
11/10/2013, 01:49
Sory , αλλά ...Δεν μπόρεσα να κρατηθώ

301085

ggs
11/10/2013, 06:53
μηχανες της BMW μην παρετε.... παρτε μετοχες της...;)

BMW Motorrad: Συνεχίζει ανοδικά στις πωλήσεις

Πλώρη για νέο ρεκόρ στις ετήσιες πωλήσεις της έχει βάλει η BMW Motorrad, σύμφωνα και με τα στοιχεία των πρώτων εννέα μηνών του 2103. Ανακοινώθηκε η τιμή του R 1200 GS στη Γερμανία.
Συγκεκριμένα οι πωλήσεις της γερμανικής εταιρίας για τους πρώτους εννιά μήνες του 2013 σημείωσαν αύξηση 8,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012.

Συνολικά η BMW προμήθευσε 93.154 μοτοσικλέτες και scooter στην παγκόσμια αγορά έναντι των 85.944 μονάδων πέρσι. Ειδικά για τον μήνα Σεπτέμβρη σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 0,5% με 9.264 δίκυκλα να βρίσκουν τον δρόμο τους προς τις αντιπροσωπείες της BMW έναντι 9.215 μονάδων τον ίδιο μήνα πέρσι.

«Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2013 καταφέραμε να σημειώσουμε πέντε νέα ρεκόρ στις πωλήσεις μας, στη σειρά. Το Σεπτέμβριο είμαστε επίσης μερικές μονάδες επάνω από τον αντίστοιχο μήνα ρεκόρ πέρσι, ο οποίος είχε επηρεαστεί θετικά λόγω του λανσαρίσματος των νέων maxi scooter μας…Παρά τη συνεχιζόμενη χαμηλή ζήτηση στις ευρωπαϊκές αγορές είμαστε σίγουροι ότι θα κλείσουμε το 2013 με άλλο ένα ρεκόρ στις πωλήσεις.», δήλωσε ο Heiner Faust, επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW Motorrad.

Παράλληλα η BMW ανακοίνωσε και την τιμή του νέου R 1200 GS Adventure για την αγορά της Γερμανίας η οποία ανέρχεται στα 15.900, για τη βασική έκδοση. Στην τιμή του νέου mega οn-off που θα βρίσκεται στις εκθέσεις την Ανοιξη του 2014 περιλαμβάνεται και 19% Φ.Π.Α.

Διαθέσιμο την Ανοιξη του 2014 θα είναι και το νέο δικύλινδρο Roadster που δημιουργήθηκε για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας και εθεάθη πριν από λίγες ημέρες να δοκιμάζεται στο δρόμο. Και αυτό θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη EICMA.

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/BMW-Motorrad-Synexizei-anodika-stis-pwlhseis_98285.asp

Pan (dvs)
11/10/2013, 08:17
Kατασκευαζεις μια μηχανη.Προβληματα αξιοπιστιας απειρα ,προβληματα εξυπηρετησης απειρα,προβληματα γενικως απειρα.
Την πουλας ενα σκασμο λεφτα και πανε ενα σκασμο ανθρωποι και την αγοραζουνε.

Μετα ερχεσαι και με ρωτας αν μας ψεκαζουνε.Αντε πες μου τι να σου πω...

T E O
11/10/2013, 22:25
αυτο το GS του 2014 ειναι απλα γαματο αλλα πρεπει να ναι πανακριβο, θα πιανει το εικοσαρικο?

faraway
12/10/2013, 06:52
To 20ρικο το πιάνει το απλό αν το φορτώσεις full comple .

Το adv λογικά θα ξεκινάει απο το 20ρικο και βάλε .

endopandou
12/10/2013, 07:54
Ναι αμέ υπεργαμάτο είναι, σαν πολιορκητικός κριός ένα πράμα :giggle:

irinia
12/10/2013, 08:27
H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.....................

Πέρσυ πού άνέβηκα μέχρι τό Άμβούργο, φόρτωναν τά GS μέ τά 30λιτρα τεπόζιτα
σέ τρέιλερ καί τά κατέβαζαν άπό τό Βορρά, Άμβούργο ,Άννόβερο,Βρέμη κ.λ.π.....
στίς Άλπεις γιά νά στροφάρουν στίς ύπέροχες όντως διαδρομές μέ τή φανταστική άσφαλτο
καί μετά πάλι φόρτωμα καί μέ τό στέισιον BMW καί Μερσεντές έπιστροφή.......
Μιλάμε ότι κατακαλόκαιρο άν διασχίσεις τή Γερμανία κάθετα θά φάς μέχρι καί 2-3 βροχές ήμερησίως.
Κάπου θά σέ πετύχει δέ γίνεται,όπότε κι αύτοί οί σούπερ ταξιδιώτες.......τρέιλερ καί στέισιον βάγκον...!!!
Έμείς βέβαια έδώ είμαστε άλλο πράμμα,άγοράζουμε γιά νά ζήσουμε τήν περιπέτεια τής Νότιας Άμερικής,
άγοράζουμε γιά νά ζήσουμε τό ταξίδι στήν Άφρική,άγοράζουμε γιά νά ταξιδέψουμε μέχρι τόν Γάγγη
σάν νέοι Άλέξανδροι.............ή τό πολύ πολύ γιά Σύνταγμα -Κολωνάκι, Άριστοτέλους-Λευκό Πύργο
πού έχει καί πιάτσες μέ πιπίνια νά ούμ.......
Όμως πολύ τό κουράζουμε τό θέμα ......... ΚΤΜ, BMW, VSTROM, καί όλα τά συναφή δέν θάχουνε
καί ίσα μέ 100 πωλήσεις σέ όλη τή χώρα γιά τό 2014....???
Άντιλαμβάνεστε μέ τί άσχολούμαστε,έχοντας τήν άνεργία στά ύψη ,μέ 60% στούς νέους άνθρώπους.
Θά μού πείτε ότι έδώ γράφουμε γιά μοτό καί μόνο γιά μοτό.......
ΝΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙ@.......................νά περνάει ή ώρα

lspiros
12/10/2013, 08:55
και με νεα σειρα αξεσουαρ:bawl:
301151

Lioulios
12/10/2013, 15:19
και με νεα σειρα αξεσουαρ:bawl:
301151

Μλκα ...Κλαίω ... ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

301190
301191

faraway
12/10/2013, 15:33
Όχι ρε , δεν μπορεί ...ψέματα θα ναι !! :uplate:

:lol::bigcry::lol::bigcry:

daz
12/10/2013, 16:25
H απάντηση στην απαγόρευση του ελεύθερου κάμπινγκ. :lol:

endopandou
12/10/2013, 16:28
:tooth:

SHOOTER045
12/10/2013, 20:03
αμα του βαλουν και ενα<μαχαιρι>εμπρος γινεται μπουλντοζα η γκρειντερ το καλοκαιρι
και ρατρακ για το χιονι το χειμωνα........:moutza:

dimmie_72
12/10/2013, 20:20

κοτζάμ TOURATECH ρε φίλε κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι άμα δε πουλήσουν κάνα προστατευτικό; κάνα φτεράκι, κάνα μπουκαλάκι, κάνα ποτενσιόμετρο ξεκάρφωτο καλύπτει να βγει το μεροκάματο...:p

Antwnis
13/10/2013, 00:42

Θέλω ένας έγκριτος νομικός να μας πεί, θεωρείται ελεύθερο κάμπιγκ ή όχι????
Να μας το στοιχειοθετήσει!!

Όμως.. Αν πιάσει κανενας δυνατός αέρας το βράδυ που θα ροχαλίζει ο κάτοχος / κατασκηνωτής, θα δεί τον ουρανό σφοντύλι στην κυριολεξία!
:rotflmao::rotflmao:

LOUKILOUK
13/10/2013, 02:12
Kατασκευαζεις μια μηχανη.Προβληματα αξιοπιστιας απειρα ,προβληματα εξυπηρετησης απειρα,προβληματα γενικως απειρα.
Την πουλας ενα σκασμο λεφτα και πανε ενα σκασμο ανθρωποι και την αγοραζουνε.

Μετα ερχεσαι και με ρωτας αν μας ψεκαζουνε.Αντε πες μου τι να σου πω...

Μην σου κάει καμία εντύπωση. Διάβασα περιοδικά μοτό και εδώ της Βρετανίας και νόμιζα ότι διάβαζα περιοδικό που εκδίδει η ίδια η γερμανική BMW...μιλάμε για παραλλήρημα και φανατισμό...και ο κόσμος πιστευει τους "ειδικούς"...
Φυσικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση μάλλον... δυσκολεύομαι να πιστέψω και τις υπερβολές που διαβάζω κατά καιρούς κατά της BMW ...
Γνώμη μου είναι ότι τα μοντέλα που κυκλοφορούν πλέον από ευρωπαικές και γιαπωνέζικες εταιρίες έχουν πάνω κάτω τον ίδιο βαθμό αξιοπιστίας ...κράξτε λεύτερα...έχω και Ιαπωνα και Ευρωπαίο πλαίον...

υ.γ. Τώρα βέβαια αν με διαβάσει ο "γιαγιά αρκούδα" θα με μαλώσει και ίσως έχει τα δίκια του....

irinia
13/10/2013, 04:12
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.................

Δίκαιο,άλλά είναι πολύ μακρυά αύτή ή μέρα..............νομίζω.
'Εχει βγεί Γιαπωνέζικη μηχανή τών 19000 εύρώ μέ 60 άνακλήσεις............???
Αύτό τό πάνω μέ τό κάτω...............λίγο μακρυά πρέπει νά είναι

Pan (dvs)
13/10/2013, 09:20
LOUKILOUK
Το αστειο ειναι οτι ,αυτες τις υπερβολες,τις ακους απο τα στοματα μπεμβεδακηδων.Αυτο δεν γινοτανε παλαιοτερα,το κανανε γαργαρα.Ισως απ'ότι μου ειπε καποιος απο αυτους ,για να μην χασει αξια η επενδυση τους.
Προσωπικα εχω γνωρισει διαμαρτυρομενους και μη.Η γενικη αισθηση παντως ειναι οτι πλεον υπαρχει προβλημα.

T E O
13/10/2013, 09:47
εγω θα εβαζα τη σκηνη κατω και θα βαζα το bmw μεσα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα

faraway
13/10/2013, 09:50
Και αυτό υπάρχει λέμεεεεεε.....διαλέχτεεεεεε :lol::lol:

301284

AUFGEBRACHT
13/10/2013, 10:52
To θέμα μας είναι το 1200 του 2014 ή ό,τι αστείο βρίσκουμε από GS πρηγούμενων μοντέλων;

theofilos888
13/10/2013, 11:52
Το θέμα μας είναι το αστείο GS του 2014 που θα πρέπει να δώσεις ένα μικρό διαμέρισμα για να το αγοράσεις και να μπείς σε περιπέτειες και να λές πως είσαι ο γενικός γαμάω πρωτευούσης-προαστίων και πέριξ! Να μου λείπει με το ρδέλο που όταν το αγοράζεις παίζεις λόττο και πρώτο μαζί!!! Κι αν σου κάτσει;;;;;; :yuck:

daz
13/10/2013, 14:35
To θέμα μας είναι το 1200 του 2014 ή ό,τι αστείο βρίσκουμε από GS πρηγούμενων μοντέλων;

Αυτά τα δύο πάνε μαζί. :D

iliasfyntanidis
13/10/2013, 18:31
Παίδες εαν έκανε 15 χιλιαρικα θα λέγαμε όλοι πόσο γαμάτο ειναι και τα σχετικά ζουμιά...Αυτή ειναι η αλήθεια ή ειναι και αυτο ενα τμήμα της.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού λένε...
Και όχι δεν εχω BMW αλλα θα ηθελα να εχω,οπως και ενα 990 και ενα 996 κ.ο.κ

endopandou
13/10/2013, 18:52

Τι λες βρε Ηλία; Ζηλεύουμε τα υπεγαματοτούμπανα μπε ε ε μβέ με την ημιυρόψυκτη μοτερούκλα των 100 αλόγων και τα 300 κιλά βάρους? Νταξ... προσωπικά πιο εύκολα πηδούσα την Ελένη Λουκά απ το να καβαλήσω το υπερωκεάνιο γκαζάδικο GS. :tooth::tooth:

daz
13/10/2013, 20:55
Παίδες εαν έκανε 15 χιλιαρικα θα λέγαμε όλοι πόσο γαμάτο ειναι και τα σχετικά ζουμιά...Αυτή ειναι η αλήθεια ή ειναι και αυτο ενα τμήμα της.
Και όχι δεν εχω BMW αλλα θα ηθελα να εχω,οπως και ενα 990 και ενα 996 κ.ο.κ

Έχεις δίκιο.

Και ξέρεις γιατί δεν λένε τα ίδια για τα multi και τα 990, παρόλο που και αυτά είναι πανάκριβα?
Γιατί τα bmw είναι ακριβότερα..

αφού δεν σταματάς να τα πληρώνεις ούτε μετά την αγορά τους.

SHOOTER045
13/10/2013, 21:22
ειναι το status symbol να πληρωνεις μια ζωη την μπεμβε

vaska
13/10/2013, 21:44
Τι λες βρε Ηλία; Ζηλεύουμε τα υπεγαματοτούμπανα μπε ε ε μβέ με την ημιυρόψυκτη μοτερούκλα των 100 αλόγων και τα 300 κιλά βάρους? Νταξ... προσωπικά πιο εύκολα πηδούσα την Ελένη Λουκά απ το να καβαλήσω το υπερωκεάνιο γκαζάδικο GS. :tooth::tooth:

εεε αυτά τα λένε νωρίτερα, έφυγα για τη Λουκά πάραυτα

:bawl:

AUFGEBRACHT
13/10/2013, 22:00
Το θέμα μας είναι το αστείο GS του 2014 που θα πρέπει να δώσεις ένα μικρό διαμέρισμα για να το αγοράσεις και να μπείς σε περιπέτειες και να λές πως είσαι ο γενικός γαμάω πρωτευούσης-προαστίων και πέριξ! Να μου λείπει με το ρδέλο που όταν το αγοράζεις παίζεις λόττο και πρώτο μαζί!!! Κι αν σου κάτσει;;;;;; :yuck:

- Η αγορά του είναι προαιρετική καταρχάς
- Ένα μικρό διαμέρισμα έχει χαράτσι, ενώ αυτό δεν έχει
- Ο γενικός ή γενικώς;
- Το ρδέλο να λείπει, το κόμπλεξ να υπάρχει;
- Είχες ποτέ GS;

iliasfyntanidis
13/10/2013, 23:24
Στην παρέα έχουμε τον Θοδωρή με το 990 και τον Βασίλη με το 1200.
Και οι δυο με υποχρεώσεις άρα οδηγοί του 15άγουστου...
Ο Θοδωρής είχε την ατυχία να αλλάξει τρόμπα συμπλέκτη,ανορθωτή,κάποια άλλη φορά χάθηκε το ψυκτικό(ακόμα το ψάχνουμε...) αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι το ΚΤΜ μια μέρα άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες στο γκάζι.Πεταλόυδα και 1000 κάτι ευρώ η ζημιά είπε ο γιατρός.Ο Θοδωρής ήξερε ότι το μηχανάκι του ήταν ένα όπλο στα κατάλληλα χέρια και παρόλο που δεν διέθετε τέτοια πούλησε το ΚΤΜ και ξναπήρε ΚΤΜ(καινούργιο) αυτό το άσπρο με το travel kit....
Η χρήση που του κάνει παραμένει η ίδια.
Ο Βασίλης από την άλλη αγόρασε το 1200 και παρόλο που έκανε λίιιγο πιο βαρβάτη χρήση αναγκάστηκε να αλλάξει ανάρτηση(εμπρός)και αυτή καλύφθηκε από τον αντιπρόσωπο και επίσης του δόθηκε μηχανάκι αντικατάστασης.Τίποτε άλλο ώσπου μία μέρα το μηχανάκι ''έκανε φτερά'' και μας βλέπει από κάπου εκεί ψηλά τώρα.
Στην ερώτηση μου Βασίλη τι μηχανάκι θα πάρεις στο μέλλον εάν μπορέσεις''1200 πάλι''μου απήντησε....
Και οι δύο οδηγοί οπως είπα παραπάνω καβαλούσαν όποτε τους το επέτρεπαν οι συνθήκες.Ήξεραν τι είχαν άσχετα αν δεν είχαν κάνει κάτι από αυτά για τα οποία είχαν σχεδιαστεί τα μηχανάκια τους ούτε στο ελάχιστο.Και οι δύο ζουν-ζούσαν με την εικόνα του φορτωμένου-λερωμένου μοτο στην άλλη άκρη της γής με γκαζάκια και σκηνες στο δάσος,άρα το marketing έκανε καλά την δουλειά του ως εδώ..
Η εταιρίες πούλησαν δηλαδή και το βασικότερο θα ξαναπουλούσαν σε αυτούς τους αναβάτες που δεν ήξεραν τι είχαν πάρει αλλά είχαν δει,διαβάσει....
Με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια τώρα...
Το 1200 είτε το θέλετε είτε όχι είναι η κορωνίδα τον μεγάλων on-off?Και αν δεν είναι πρώτο τότε 2ο?
Ποιο είναι καλύτερο το Varadero,Capo,Vstrom,Ducati 1200?
To GS και το ΚΤΜ μονοπωλούν την κατηγορία(με το 2ο καλύτερο εκτός δρόμου,βέβαια η ΚΤΜ έκανε μικρή στροφή προς την άσφαλο φέτος..)εδώ και καιρό και δεν νομίζω πως υπάρχει αναβάτης που θα συμβιώσει μαζί τους και θα βρεί τόσα μείον,όσα γράφονται εδώ πέρα.Είπαμε τα λεφτά είναι πολλά το καβαλάνε άσχετοι με ύφος και όντως είναι status symbol όπως και πολλά άλλα(ρούχα,αυτοκίνητα)τραβάει το γυναικείο μάτι αλλά το μηχανάκι διαθέτει ποιότητα κύλησης,φορτώνεται,πάει σχεδόν παντού,είναι άνετο,καίει πολύ λιγότερο για τον κυβισμό του και,και...
Σιγουρα δεν χρειάζεται κάποιος για να κάνει τον γύρο του κόσμου ένα 1200 παρά μόνο ένα Vstrom και αγάπη για την μοτοσυκλέτα αλλά αυτό που μας ενοχλεί ίσως είναι το κοινό του(αυτό που θέλουμε να δούμε όμως όπως τον σαγιοναράκια,γιάπη) και η τιμή του ίσως και η χώρα προέλευσης.
Τα 100 άλογα για την χρήση για την οποία προορίζεται είναι μια χαρά αλλά με μία ροπή από χαμηλά πανταχού παρούσα από το ρελαντί και τα κιλά για ένα μηχανάκι που θέλει να φευγει με όλα τα πράγματα των ιδιοκτητών του τα θεωρώ φυσιολογικά.Όλα τα άλλα πόσο ζυγίζουν ρε παιδιά?
Το ότι είναι αερόψυκτο(τα παλιά) είναι συν εφόσον αυτό σημαίνει χαμηλό βάρος και αξιοπιστία και απλούστερη σχεδίαση.Το ότι το καινούργιο είναι εν μέρη υδρόψυκτο για μένα σημαίνει δύο πράγματα.Πάει να ικανοποιήσει την μερίδα των αναβατών που θεωρούν την αερόψυξη πισωγύρισμα και φυσικά επιπλέον ίππους.Εάν δεν κάνω λάθος ψύχεται μονάχα η κορώνα του εμβόλου.
Τέλος πάντων καλά να είμαστε να έχουμε την υγειά μας και λεφτά να τα καμαρώνουμε στο Κολωνάκι και στην Κηφησιά.
Οι άλλοι οι τολμηροί ας κάνουν τον γύρο του κόσμου με αυτά για να βγουν μετά κάποιοι να τους αποκαλέσουν τρελούς.Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε....

daz
14/10/2013, 00:56
...
Οι άλλοι οι τολμηροί ας κάνουν τον γύρο του κόσμου με αυτά για να βγουν μετά κάποιοι να τους αποκαλέσουν τρελούς.Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε....

Όλα καλά τα είπες, αυτό το τελευταίο τι το ήθελες?

Δεν έχει σημασία με τι θα κάνεις τον γύρο του κόσμου φίλε μου. Αρκεί να τον κάνεις! Το πόση τρέλα κουβαλάει αυτός που επιχειρεί κάτι τέτοιο συνήθως το ξέρουν λίγοι.

Μόνο όσοι έχουν gs δεν ξέρουν τι θέλουν. Όλοι οι άλλοι ξέρουν!
Μια bmw θέλουν αλλά δεν το παραδέχονται. :lol:

Ρε bmwδακιδες δεν θα μπείτε να φαγωθούμε?

Ηλία μην το παίρνεις κατάκαρδα. Το μηχανάκι είναι ικανό για πολλά. Και σε πολλά είναι πάρα πολύ καλό μάλιστα. Όχι όμως γι' αυτά που υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει. Ο λόγος που πέφτει όλο αυτό το κράξιμο είναι ότι ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι τέτοια μηχανάκια όχι μόνο ιδανικά δεν είναι, αλλά είναι τα πλέον ακατάλληλα για να επιχειρήσεις αυτά που υπόσχονται. Και όλο αυτό είναι αστείο. gs να το κυνηγάνε καμήλες. gs με ατσαλάκωτους λευκοφορεμένους αναβάτες που ζουν το όνειρο. gs να παλεύουν με λιοντάρια κτλ :lol: Το μόνο πιο αστείο απ' αυτό είναι να βλέπεις την ίδια εικόνα αλλά αντί για bmw o λευκοφορεμένος να είναι καβάλα σε ένα μπλε Super Tenere. :lol:

Νταξ μια χαρά μηχανάκια είναι (όσο είναι και τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους) αρκεί να μην υπερβάλουμε.

Τίποτα δεν βρίσκω υπερβολικό στο μηχανάκι (με βάση την κατηγορία που ανήκει) εκτός απ' τις απόψεις του κόσμου γι' αυτό.

vaska
14/10/2013, 07:20
- Η αγορά του είναι προαιρετική καταρχάς
- Ένα μικρό διαμέρισμα έχει χαράτσι, ενώ αυτό δεν έχει
- Ο γενικός ή γενικώς;
- Το ρδέλο να λείπει, το κόμπλεξ να υπάρχει;
- Είχες ποτέ GS;

+1200

301393

από την χθεσινή βολτούλα μας. Είναι και καμιά δεκαριά ακόμα που δεν φαίνονται. Λόγω τιμής δεν χάλασε κανένα.

faraway
14/10/2013, 07:33
Πόσα χρόνια η ίδια ιστορία . :cool:

Ξεκωλάτε ρεεεεε και οι μεν και οι δε . :wave2:

endopandou
14/10/2013, 08:21
Είναι πραγματικά θαυμαστό το ότι η μπε ε ε μβέ κατάφερε να γυρίσει σε όφελός της το μεγαλύτερο μειονέκτημα των μοτό της που ήταν ο όγκος και το βάρος. Δηλαδή πραγματικά :a23: στο μοναδικό μάρκετινγκ των ΓερμανώνΕ.

Διαφωνώ ως προς την κατηγορία παίδες. Η κατηγορία mega on-off είναι παρεξηγημένη γιατί τα περισσότερα μοτά που ανήκουν σε αυτήν απλά δεν μπορούν να κινηθούν αξιοπρεπώς εκτός δρόμου. Το ότι θα διαβούν με άνεση πλοίου έναν βατό χωματόδρομο δεν είναι off για εμένα, όπως επίσης και τα απίθανα που μπορούν να κάνουν με αυτά 100 αναβάτες στον κόσμο με αφήνουν αδιάφορο.
Το μοναδικό mega on-off που δικαιούται τον τίτλο είναι το ΚΤΜ, τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε και ανήκουν στην κατηγορία mega-jeep Κολωνακίου (και αυτά και πολλοί ιδιοκτήτες τους)
Τα παραμύθια για ακρωτήρια, βεδουίνους και τον Ιντιάνα Τζόουνς είναι υπερπαραγωγές του μάρκετινγκ οι οποίες καλώς ή κακώς η μόνη πραγματική σχέση περιπέτειας που έχουν με ένα varadero ή ένα gs φορτωμένο που έπεσε απ το στάντ, αφορά στην Ηράκλεια προσπάθεια του αναβάτη να το σηκώσει. Οn μηχανάκια είναι όλα αυτά με look κάπως off και καλύτερη δυνατότητα μετακίνησης σε χωματόδρομους απο ένα street.

Θέλω να πω πως οκ με την πλάνη που πασάρει το κάθε εργοστάσιο αλλά ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς για το τι είναι και το τι αντιπροσωπεύουν τα μοτά.
Εκεί που απλά πάω πάσο είναι να πει κάποιος 'εμένα με καψώνει και μόνο που το βλέπω και το θέλω να κάνω το κομμάτι μου', σαν τα τσόπερ ένα πράμα που απο ουσία είναι 0, αλλά αντιπροσωπεύουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής για κάποιους, τον οποίο κάποιοι άλλοι θέλουν να αντιγράψουν, ενταχθούν, θαυμάζουν, βάλτε ότι θέλετε...
Κοντολογίς adventure με tοuratek, προβολάκια και καφετέρια δεν πάει για εμένα. Δεν διεκδικώ όμως κάνα αλάθητο και πραγματικά εύχομαι όλοι οι αναβάτες να είναι ασφαλείς και χαρούμενοι με ότι οδηγούν.:beer:

Γκαζάδικο...:tooth:

faraway
14/10/2013, 09:00
Kάτσε ρε συ ,

ποιος είπε ότι η κατηγορία που ονομάζεται mega on off αφορά και στην ουσία off χρήση .
Μεγάλα tourer είναι με δυνατότητα να φορτωθούν , με άνετη θέση οδήγησης , με εξαιρετική προστασία απο αέρα-βροχή , με δυνατότητα να κρατήσουν μεγάλες μέσες ωριαίες σε εθνικούς δρόμους , και με ικανότητα απλά να περάσουν βατούς χωματόδρομους .

Εεεεε σε αυτά και το Bmw αλλά και τα υπόλοιπα της κατηγορίας είναι απλά υπέροχα .

Τώρα off road πραγματικό , τοιχάκια , μονοπάτια , ποτάμια ...κτλ είναι απλά ανέκδοτα , και όπως είπες αφορούν μόνο 50-100 αναβάτες ανά το πλανήτη που και 500 κιλά μηχανάκι να τους έδινες πάλι θα το πέρναγαν .
Οι υπόλοιποι περνάνε το χωματόδρομο από τη Φράγκιστα μέχρι τα Άγραφα και thats it , που και αυτό όμως δεν το κάνεις με ένα vrf 800 ας πούμε ( αν και το έχω κάνει παρέα με dorso κάποτε :D) .

Τώρα επίσης θεωρίες , ότι πραγματικό on off είναι το 990 , με προβληματίζουν . Εκτός αν τα 200 κιλά του στεγνό , θεωρούνται ιδανικά για αυτή τη δουλειά .

Μη μπερδεύεστε με τις φωτογραφίες του Σπανού και άλλων 5-10 ατόμων , αυτοί και με τενερε 750 τα ίδια θα έκαναν . ;)

Το ίδιο παραμυθάκι τρώμε όλοι , και αναλωνόμαστε μόνιμα σε οπαδικούς καυγάδες όπως και τα fun club των Βίσση - Βανδή .
Δεν διαφέρουμε και πολύ . :lol::lol:

spyrakos35
14/10/2013, 09:05
εγώ ξέρω οτι το νέο μοντέλο είναι το πιο όμορφο από τα μαστόδοντα που βγήκανε....

όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμοί ένθεν και ένθεν.....

@faraway...... βανδή ρε φίλε, βανδή.... ;)

faraway
14/10/2013, 09:07
@faraway...... βανδή ρε φίλε, βανδή.... ;)

Eννοείτε ρε φίλε Βανδή . Τι ? Με την αλλή τη πατσόγρια θα είμασταν , 500 χρονών και ακόμα τραγουδάει . :lol::lol::lol:

DrBig
14/10/2013, 09:16
Τώρα επίσης θεωρίες , ότι πραγματικό on off είναι το 990 , με προβληματίζουν . Εκτός αν τα 200 κιλά του στεγνό , θεωρούνται ιδανικά για αυτή τη δουλειά .

Φυσικα, γιατι αν ηταν ελαφρυτερο θα εχανε στο 'on'

DrBig
14/10/2013, 09:17
εγώ ξέρω οτι το νέο μοντέλο είναι το πιο όμορφο από τα μαστόδοντα που βγήκανε....

Εγω ξερω οτι 1+1=2 αλλα μεχρι εκει :lol:

AristidisZ
14/10/2013, 09:21
Διαφωνώ ως προς την κατηγορία παίδες. Η κατηγορία mega on-off είναι παρεξηγημένη γιατί τα περισσότερα μοτά που ανήκουν σε αυτήν απλά δεν μπορούν να κινηθούν αξιοπρεπώς εκτός δρόμου. Το ότι θα διαβούν με άνεση πλοίου έναν βατό χωματόδρομο δεν είναι off για εμένα, όπως επίσης και τα απίθανα που μπορούν να κάνουν με αυτά 100 αναβάτες στον κόσμο με αφήνουν αδιάφορο.

Kάτσε ρε συ ,

ποιος είπε ότι η κατηγορία που ονομάζεται mega on off αφορά και στην ουσία off χρήση .
Μεγάλα tourer είναι με δυνατότητα να φορτωθούν , με άνετη θέση οδήγησης , με εξαιρετική προστασία απο αέρα-βροχή , με δυνατότητα να κρατήσουν μεγάλες μέσες ωριαίες σε εθνικούς δρόμους , και με ικανότητα απλά να περάσουν βατούς χωματόδρομους .

Τώρα off road πραγματικό , τοιχάκια , μονοπάτια , ποτάμια ...κτλ είναι απλά ανέκδοτα , και όπως είπες αφορούν μόνο 50-100 αναβάτες ανά το πλανήτη που και 500 κιλά μηχανάκι να τους έδινες πάλι θα το πέρναγαν .
Οι υπόλοιποι περνάνε το χωματόδρομο από τη Φράγκιστα μέχρι τα Άγραφα και thats it , που και αυτό όμως δεν το κάνεις με ένα vrf 800 ας πούμε ( αν και το έχω κάνει παρέα με dorso κάποτε :D) .

αυτό ακριβώς :) :)

αααααααααααα και που είστε
το καλύτερο milf είναι η Κοκκίνου

Lioulios
14/10/2013, 09:24
Aπλά κουβεντιάζουμε ρε ...

Και θεωρούμε αδιανόητο να παίρνει κάποιος ένα σκασμό λ7 και να πηγαίνει καμαρωτός καμαρωτός να πάρει ένα μηχανάκι μιας εταιρίας που έχει προβληματίσει .

...Με την ίδια λογική θεωρώ αδιανόητο επίσης να δώσει κάποιος πολύ λιγότερα ,αλλά εξίσου πολλά και να πάρει 990 που τα πουλάνε ακόμα και καπάκι να παραγγήλει τρόμπα συμπλέκτη γιατί 100% θα τον αφήσει ....Και δεν το έφτιαξαν ποτέ .

Αν και με χαλάει το μπροστινό φτερό στο 1200 , το υπόλοιπο μηχανάκι για κάποιο λόγο μου αρέσει .... Εϊναι πολλά τα λ7 όμως και εγώ που θέλω ον όφ το θέλω για να το έχω ον ...να πηγαίνω τις βόλτες μου άνετα με τη γυναίκα μου και να το βάζω και στα χώματα να παίζω με τα φιλαράκια μου ...Όσο μπορώ και όσο ξέρω .

endopandou
14/10/2013, 09:28
Όσο μπορώ και όσο ξέρω .
Όσο μπορεί η τσέπη σου θες να πεις γιατί αν πέσει αυτός ο μοτοσακός κάτου θα πρέπει να πουλήσεις γκαρσονιέρα για να το φτιάξεις. Συμφωνείς?

faraway
14/10/2013, 09:29
@ Lioulios

Συμφωνούμε !! ;)

Σαφέστατα τα λεφτά είναι πάρααααααα πολλααααααα (αδιανόητα για την Ελλάδα του σήμερα) , το έχω πει εξάλλου μερικά ποστ παραπάνω . :D

spyrakos35
14/10/2013, 09:30
Εγω ξερω οτι 1+1=2 αλλα μεχρι εκει :lol:

στα μαθηματικά, γιατί στα οικονομικά δεν ισχύει.... :p

Lioulios
14/10/2013, 10:02
Λίγο γέλιο .

Αγόρι: Θα με παντρευτείς...?
Κορίτσι: Έχεις δικό σου σπίτι..?
Αγόρι: Όχι..
Κορίτσι: Έχεις BMW ?
Αγόρι: Όχι..
Κορίτσι: Τι μισθό παίρνεις..?
Αγόρι: Δεν παίρνω μισθό....αλλά...(τον διακόπτει)
Κορίτσι: Δεν παίρνεις μισθό...αλλά....αλλά τι??? Δεν έχεις τίποτα...Πως να σε παντρευτώ...μου λες?? Φύγε σε παρακαλώ..!!
Αγόρι: (μιλώντας στον εαυτό του) Έχω 2 εξοχικά, 5 οικόπεδα δικά μου, 3 Φεράρι, 2 Πόρσε...Γιατί ρε γαμώτο να χρειάζομαι και BMW..? Πως να παίρνω μισθό όταν εγώ είμαι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ

DrBig
14/10/2013, 10:29
στα μαθηματικά, γιατί στα οικονομικά δεν ισχύει.... :p

Αν οι οικονομολογοι καταλαβαιναν μαθηματικα, θα ισχυε κι εκει... :p

makis206
14/10/2013, 11:18
Ωραίο πράγμα ρε παιδί μου, πολύ ωραίο πράγμα, πραγματικά δηλαδή.. δύο προβλήματα έχω μόνο, δεν χωράει στο μπάνιο να βάλω πάνω του τα καλλυντικά της Αγάπης που μου τα ξάπλωσε πάνω στο πλυντήριο και κάθε που μπαίνει η "κυρίως πλύση" νομίζεις πως μπήκε στο σπίτι ο Κουασιμόδος και παίζει τη "Δευτέρα Παρουσία".. και λεφτά παιδιά, πολλά λεφτά. Κι όταν έχεις το ΙΚΕΑ δίπλα δεν συμφέρει με την καμία λέμε.. άλλο βέβαια το "Γερμανικό" το έπιπλο αλλά κάτι μου λέει πως ούτε κι αυτό δεν τα πάει καλά με την υγρασία του μπάνιου.

Κι ένα τρίτο πρόβλημα που μεσολάβησε μόλις, άντε να το ξεχωρίσεις απ'τη χέστρα όταν ο χρόνος πιέζει υπερβολικά, δεν θέλει πολύ μη νομίζετε. Ένας ελληνικός καφές και δυο τσιγάρα δρόμος είναι..:D

Kostas2B
14/10/2013, 12:25
Ηλία μην το παίρνεις κατάκαρδα. Το μηχανάκι είναι ικανό για πολλά. Και σε πολλά είναι πάρα πολύ καλό μάλιστα. Όχι όμως γι' αυτά που υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει. Ο λόγος που πέφτει όλο αυτό το κράξιμο είναι ότι ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι τέτοια μηχανάκια όχι μόνο ιδανικά δεν είναι, αλλά είναι τα πλέον ακατάλληλα για να επιχειρήσεις αυτά που υπόσχονται. Και όλο αυτό είναι αστείο. gs να το κυνηγάνε καμήλες. gs με ατσαλάκωτους λευκοφορεμένους αναβάτες που ζουν το όνειρο. gs να παλεύουν με λιοντάρια κτλ :lol: Το μόνο πιο αστείο απ' αυτό είναι να βλέπεις την ίδια εικόνα αλλά αντί για bmw o λευκοφορεμένος να είναι καβάλα σε ένα μπλε Super Tenere. :lol:

Απόστολε,αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις, τυχαίο το χρώμα στο Super Tenere???

vaska
14/10/2013, 12:48
Ωραίο πράγμα ρε παιδί μου, πολύ ωραίο πράγμα, πραγματικά δηλαδή.. δύο προβλήματα έχω μόνο, δεν χωράει στο μπάνιο να βάλω πάνω του τα καλλυντικά της Αγάπης που μου τα ξάπλωσε πάνω στο πλυντήριο και κάθε που μπαίνει η "κυρίως πλύση" νομίζεις πως μπήκε στο σπίτι ο Κουασιμόδος και παίζει τη "Δευτέρα Παρουσία".. και λεφτά παιδιά, πολλά λεφτά. Κι όταν έχεις το ΙΚΕΑ δίπλα δεν συμφέρει με την καμία λέμε.. άλλο βέβαια το "Γερμανικό" το έπιπλο αλλά κάτι μου λέει πως ούτε κι αυτό δεν τα πάει καλά με την υγρασία του μπάνιου.

Κι ένα τρίτο πρόβλημα που μεσολάβησε μόλις, άντε να το ξεχωρίσεις απ'τη χέστρα όταν ο χρόνος πιέζει υπερβολικά, δεν θέλει πολύ μη νομίζετε. Ένας ελληνικός καφές και δυο τσιγάρα δρόμος είναι..:D

Ο παλιός καλός Μάκης

:bawl:

irinia
14/10/2013, 13:42
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ........

Σάς είδα νά προβληματίζεστε καί νά γράφετε αύτά πού φωνάζω πολύ καιρό τώρα.
200+ κιλά καί OFF ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ πώς νά τό κάνουμε,είναι μέγα παραμύθι.
Μαγκιά του όποιος τό παίρνει γιά νά τό παρκάρει στό Κολωνάκι,άλλά σταματείστε
καί μερικοί νά γράφετε βλακείες περί κόμπλεξ κ.λ.π....
Κανείς δέν ξέρει τή τσέπη κανενός έδώ μέσα........καί δέν είναι άπαραίτητο νά
διακατέχεται κάποιος άπό κόμπλεξ ότι έπειδή δέν μπορεί νά άγοράσει βγάζει
τό μηχανάκι ΑΧΡΗΣΤΟ....!!!
'Εσύ πού μάς άποκάλεσες κομπλεξικούς ξέρεις τό πορτοφόλι μας..??
Έχεις νά άπαντήσεις κάτι στίς 60 ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ....??
Άλλά άπευθύνομαι καί σέ όλους έσάς τούς κατόχους τών ΚΤΜ........
Γιά τό BMW τά βλέπετε,γιά τό δικό σας..??
Καλά κάνετε καί γουστάρετε δικαίωμα σας,τό ζητούμενο όμως όταν λέμε
γιά άξιοπιστία είναι ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!
'Εγώ όποιο μηχανάκι έβγαλε θέμα τό έστειλα καί ΕΚΡΑΞΑ, δέν πά νά ήτανε
καί άπό τή ΝΑΣΑ.......
Άν κάποιος τό άγαπάει γιαυτά πού προσφέρει καλώς κάνει ,άν δέν μπορεί
γιά οίκονομικούς λόγους νά τό στείλει, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,όχι όμως νά
λέμε καί ότι δέν έχει θέματα....!!!!!!
Ό φίλος παραπάνω έγραψε μερικά πολύ σωστά πράμματα.
Άς μή χάνουμε τό νόημα λεβέντες.........
Χθές τό άπογευματάκι κάπου άνάμεσα Άγιο Παντελεήμονα καί Άνω Σκοτίνα πρός Καρυά,
κάπου έκεί στίς Νότιες πλαγιές τού Όλύμπου
πέρασε μιά παρέα μέ 6 μηχανάκια άν μέτρησα καλά.
Είχε άπ'όλα ,καί ΚΤΜ καί Τρανσάλπ...........'εγώ μάζευα κάστανα...........χο....χο
Τούς χάρηκα...........έκεί είναι ή ούσία καί όχι στά καφέ νά γυαλίζουν τά προβολάκια
καί οί άνοξείδωτες άκράποβιτς....!!
Καί δέ θά πάψω νά τό φωνάζω ότι δέ χρειάζεται ΧΛΥΔΑ
γιά νά ζείς καί νά περνάς ΟΜΟΡΦΑ....!!!!
Άκου 270 κιλά OFF...........

AristidisZ
14/10/2013, 13:46
'Εγώ όποιο μηχανάκι έβγαλε θέμα τό έστειλα καί ΕΚΡΑΞΑ

βασικά δε μας λες ποιο μηχανάκι ΔΕΝ έχεις κράξει ; :bawl:
:beer:

irinia
14/10/2013, 14:28
βασικά δε μας λες ποιο μηχανάκι ΔΕΝ έχεις κράξει ; :bawl:
:beer:

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ................

Άν μιλάμε γιά σήμερα.............ότι καλύτερο

ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ.............μετά τό 2003 χωρίς καμμία παιδική άρρώστια.
Κατάφερε νά μείνει 8 χρόνια στά χεράκια μου,4,5 τό παλιό καί 3,5 περίπου
τό καινούργιο....!!!!
Γιαυτό καί σήμερα μετά άπό 15 σχεδόν χρόνια κυκλοφοράει μέ έλάχιστες άλλαγές...!!!
ΧΤ.............όλη ή σειρά άπό τό 80 μέχρι σήμερα τρομερή...!!!

daz
14/10/2013, 15:52
Απόστολε,αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις, τυχαίο το χρώμα στο Super Tenere???

Ναι το χρώμα είναι τυχαίο. Μου ήρθε γιατί όλες τις κουλές φωτό τις παρουσιάσανε με μπλε τενερε.

Θέλω να πω πως τα μηχανάκια είναι μια χαρά γι' αυτό που φτιάχτηκαν να κάνουν και το περιέγραψε πολύ όμορφα ο faraway εδώ..

Αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν η bmw και η Yamaha κτλ διαρρηγνύουν (έτσι δεν γράφεται?) τα ιμάτία τους ότι τα 1200αρια τους, μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο απ' αυτό και πολύ περισσότερο υπάρχουν αναβάτες που το πιστεύουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να γελάω και να το διακωμωδώ. Και όσοι κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω ταλαιπωρήθηκαν. Και όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αλλά επίσης έχασαν πολλές διαδρομές που αν οδηγούσαν κάτι άλλο θα τις επιχειρούσαν. Το να πάω Μογγολία με bmw μπορώ να το κάνω. Αλλά δεν θα το κάνω με bmw γιατί με οτιδήποτε άλλο θα το απολαύσω περισσότερο και θα περάσω από μέρη που ΕΓΩ το bmw δεν μπορώ να το πάω. Δεν θα ξεκινήσω με 10μελή παρέα μόνο και μόνο για να έχουμε χέρια να σηκώνουμε και να σπρώχνουμε φορτωμένα βαρίδια. Οπότε για μένα είναι ακατάλληλο για adv touring. Για Touring όμως είναι μια χαρά. Τις βλάβες δεν τις συμπεριλαμβάνω ούτε την τιμή κτήσης. Μιλάω για pure μοτοσυκλετισμό απαλλαγμένο απ' τα υπόλοιπα βάρη.

Διαβάζω σε adv rider και horizon.. Κάποιος πούλησε το tenere 660 στην μέση του rtw ταξιδιού του γιατί ήταν βαρύ και πήρε ktm 690 (Ή το παλιότερο? Δεν θυμάμαι!). Τι να λέμε από κει και πέρα? Σε κάποια μέρη θα βρεθείς μια φορά στην ζωή σου, αν χάσεις τις μισές διαδρομές γιατί το μηχανάκι σου είναι πολύ βαρύ τότε τι να το κάνεις? Αλλά μην το πάμε μακριά. Που να το χορτάσεις λάστιχα το θεριό όταν κινείται αποκλειστικά εκτός δρόμου? Τα λάστιχα τι είναι καραμέλες ή τα βρίσκεις στην άκρη του δρόμου?

Φορτώνουμε τα μηχανάκια μας με βαλίτσες, μελετημένες λέει για εκτός δρόμου οδήγηση. My ass.. Τοποθετούν το βάρος πίσω και ψηλά. Καμιά δεν έχει την σωστή θέση πάνω στη μηχανή και αυτό θα το καταλάβεις όταν αναγκαστείς να την σπρώξεις (τι να κάνεις λέει?) ή να την σηκώσεις. Ο άλλος που έχει χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές έκανε τον δρόμο των οστών και bam road φόρτωσε την μηχανή με τέτοιο τρόπο που όλο το βάρος τοποθετείται κοντά στο κέντρο βάρους της μηχανής. Οπότε καλές και οι αλουμινένιες της touratec αλλά το ιδανικό διαφέρει, όταν μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις.

Οπότε όλα αυτά που έχουν χώσει μέσα στην συνείδηση του κάθε ανήσυχου, είναι αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αλλού είναι η ομορφιά των 1200cc, 280kgr και 100hp.

'Εγώ όποιο μηχανάκι έβγαλε θέμα τό έστειλα καί ΕΚΡΑΞΑ, δέν πά νά ήτανε
καί άπό τή ΝΑΣΑ.......

Α να γεια σου! Γιατί όλοι φοβούνται να κράξουν αυτό που καβαλάνε? Όσες φορές έχω επισημάνει τα θετικά της μηχανής μου άλλες τόσες έχω τονίσει της αδυναμίες της. Δεν με πλήρωσε κανένας για να την διαφημίσω ούτε έκπτωση μου έκανε η Yamaha όταν την αγόρασα.

Άν μιλάμε γιά σήμερα.............ότι καλύτερο

ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ............

:lol: O άνθρωπος που τονίζει επανειλημμένα το υπερβολικό προτιμάει busa.

ΧΤ.............όλη ή σειρά άπό τό 80 μέχρι σήμερα τρομερή...!!!

Ναι, άνοιξε θέμα στις αντιπαραθέσεις να τα πούμε. :lol: (Αν βρω χρόνο)

SHOOTER045
14/10/2013, 15:53
τα μπουσα αντεχουν γιατι δεν μπορουν να τα πανε οι κατοχοι τους και δουλευουν ρελαντι καφετερια-σπιτι-δουλεια-σπιτι

makis206
14/10/2013, 15:57
Πέρα απ' την πλάκα (είναι αυτές οι τύψεις που με τρώνε κάθε φορά που κράζω κάτι.. :D) όλα τα μηχανάκια καλά είναι αρκεί βέβαια να μας αρέσουν.. :lol:

zami
14/10/2013, 16:25
τα μπουσα αντεχουν γιατι δεν μπορουν να τα πανε οι κατοχοι τους και δουλευουν ρελαντι καφετερια-σπιτι-δουλεια-σπιτι
+ 1000 απο εμενα!

road spirit
14/10/2013, 16:45
Αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν η bmw και η Yamaha κτλ διαρρηγνύουν (έτσι δεν γράφεται?) τα ιμάτία τους ότι τα 1200αρια τους, μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο απ' αυτό και πολύ περισσότερο υπάρχουν αναβάτες που το πιστεύουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να γελάω και να το διακωμωδώ. Και όσοι κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω ταλαιπωρήθηκαν. Και όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αλλά επίσης έχασαν πολλές διαδρομές που αν οδηγούσαν κάτι άλλο θα τις επιχειρούσαν. Το να πάω Μογγολία με bmw μπορώ να το κάνω. Αλλά δεν θα το κάνω με bmw γιατί με οτιδήποτε άλλο θα το απολαύσω περισσότερο και θα περάσω από μέρη που ΕΓΩ το bmw δεν μπορώ να το πάω. Δεν θα ξεκινήσω με 10μελή παρέα μόνο και μόνο για να έχουμε χέρια να σηκώνουμε και να σπρώχνουμε φορτωμένα βαρίδια. Οπότε για μένα είναι ακατάλληλο για adv touring. Για Touring όμως είναι μια χαρά. Τις βλάβες δεν τις συμπεριλαμβάνω ούτε την τιμή κτήσης. Μιλάω για pure μοτοσυκλετισμό απαλλαγμένο απ' τα υπόλοιπα βάρη.

Διαβάζω σε adv rider και horizon.. Κάποιος πούλησε το tenere 660 στην μέση του rtw ταξιδιού του γιατί ήταν βαρύ και πήρε ktm 690 (Ή το παλιότερο? Δεν θυμάμαι!). Τι να λέμε από κει και πέρα? Σε κάποια μέρη θα βρεθείς μια φορά στην ζωή σου, αν χάσεις τις μισές διαδρομές γιατί το μηχανάκι σου είναι πολύ βαρύ τότε τι να το κάνεις? Αλλά μην το πάμε μακριά. Που να το χορτάσεις λάστιχα το θεριό όταν κινείται αποκλειστικά εκτός δρόμου? Τα λάστιχα τι είναι καραμέλες ή τα βρίσκεις στην άκρη του δρόμου?

Φορτώνουμε τα μηχανάκια μας με βαλίτσες, μελετημένες λέει για εκτός δρόμου οδήγηση. My ass.. Τοποθετούν το βάρος πίσω και ψηλά. Καμιά δεν έχει την σωστή θέση πάνω στη μηχανή και αυτό θα το καταλάβεις όταν αναγκαστείς να την σπρώξεις (τι να κάνεις λέει?) ή να την σηκώσεις. Ο άλλος που έχει χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές έκανε τον δρόμο των οστών και bam road φόρτωσε την μηχανή με τέτοιο τρόπο που όλο το βάρος τοποθετείται κοντά στο κέντρο βάρους της μηχανής. Οπότε καλές και οι αλουμινένιες της touratec αλλά το ιδανικό διαφέρει, όταν μιλάμε για δύσκολες καταστάσεις.

Οπότε όλα αυτά που έχουν χώσει μέσα στην συνείδηση του κάθε ανήσυχου, είναι αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αλλού είναι η ομορφιά των 1200cc, 280kgr και 100hp.

well said !!

Kostas2B
14/10/2013, 16:53
Το θέμα δεν ειναι τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Στα κατάλληλα χέρια μπορούν να πανε οπουδήποτε,όχι μόνο τα βαριά ον οφ αλλά οποιοδήποτε μηχανάκι!
Ο Βροχιδης επέλεξε XR250,ο Μητσακης πέρυσι έκανε όλη την Αφρική και την Λατινική Αμερική με KTM 990 SMT,πήγε με παπι Καππαδοκια,το αλλο το παιδί (δε θυμάμαι το όνομα του) πήγε με Vespa στο Nordkapp. Οπότε,δε λέμε ότι τους πήγαν τα μηχανάκια εκεί που πήγαν αλλά η θέληση τους...Αυτο ειναι αλλο θέμα βέβαια!

Το νέο GS μπορει να σε παει το γύρο του κόσμου; Σαφώς και μπορει...
Εσυ μπορεις να το πας το γύρο του κόσμου; Χλωμό για την πλειοψηφία...

Νομίζω ότι η αρνητική στάση πολλών,και εγω μέσα,οφείλεται στο ότι το GS δεν αποτελεί value for money αλλά αντιθέτως ειναι ένας τρύπιος κουμπαράς που λόγω του άριστου μάρκετινγκ έχει πείσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς ότι ειναι το no1 και ολα τα αλλα ειναι υποδεέστερα κατα πολυ! Κοινώς τα 20000 που απαιτούνται για την απόκτηση του ειναι παααρα πολλα για την αμφιλεγόμενη αξιοπιστία του,νούμερο ένα παράγοντας για εμένα τουλάχιστον!
Επίσης,η τακτική της BMW να κάνει ανακλήσεις κάθε λίγο και λιγάκι για την παραμικρή μαλ@κιουλα αποτελεί επίσης ένα είδος μάρκετινγκ. Όταν θα παει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης (που για να πήρε BMW σημαίνει ότι δεν πεινάει κιόλας) να διορθώσει κάτι για το οποίο έχει βγει ανάκληση,μόλις μπει στο μαγαζί θα δει το μπουφανακι Rallye 3,θα δει καμία τριπλέτα,κανενα tank bag,οτιδήποτε μπορει να του γυαλισει,μέχρι και μπρελοκ και θα το πάρει. Θα νιώθει ήδη οικεία την εταιρία,μια μεγαλη οικογένεια...
Που όταν θα έρθει η ώρα να σπάσει κανένας άξονας,ουκ ολίγα τα περιστατικά,θα του πει η εταιρία "ξέρετε δεν έχετε εγγύηση,αλλά λόγω καλής θελησεως σας κάνουμε μια έκπτωση και θα πληρώσετε ΜΟΝΟ 1500 ευρώ"...για κάτι το οποίο υποτίθεται ότι δε σπάει (σχεδόν) ποτέ...

Δε μπορώ να συνεχίσω αλλο το σεντόνι γιατί γράφω απο το κινητό.

daz,για πλάκα ρώτησα...Στην Αμερική έχουν πάθει πλάκα με το ST,μη βλέπεις που εδω το έχουμε εγω και κανα δυο τρεις τέσσερις άλλοι!!!

faraway
14/10/2013, 17:05
Mια διόρθωση μόνο ,

..... (που για να πήρε BMW σημαίνει ότι δεν πεινάει κιόλας) ....

μην το λες αυτό . Πολλοί είναι αυτοί που χωρίς να έχουν και κάποια ιδιαίτερη επιφάνεια , αλλά χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά προγράμματα της bmw έβαλαν 10 χρόνια δόσεις για να το πάρουν .
Πάρε αύριο τηλέφωνο σε μία οποιαδήποτε αντιπροσωπεία bmw , και θα δεις το πρώτο πράγμα που θα σου πουν είναι το χρηματοδοτικό .

Που εν τέλει είναι καλό για κάποιον που θέλει να αποκτήσει το μηχανάκι , αλλά δεν είμαστε όμως και στο 2008 που τα 5ετη /6ετη /10ετη δάνεια τα έιχαμε όλοι βούτυρο στο ψωμί μας .
Πλέον δύσκολα δεσμέυεται κάποιος για τόσα χρόνια . ;)

Kostas2B
14/10/2013, 17:35
Mια διόρθωση μόνο , μην το λες αυτό . Πολλοί είναι αυτοί που χωρίς να έχουν και κάποια ιδιαίτερη επιφάνεια , αλλά χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά προγράμματα της bmw έβαλαν 10 χρόνια δόσεις για να το πάρουν .

Αυτο ειναι αλλο φιλε μου...Ποιος ο λογος να βαλεις δοσεις σε κατι που θα σε πνιγει για καποια χρονια ξεπληρωνοντας το και δε θα μπορεις να το χαρεις αφου θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να πληρωσεις τις δοσεις...Δε λεω για 2-3 χρονια δοσεις αλλα για 5 και πανω!
Και αυτα στα γραφει καποιος που το 2008 χρεωθηκε για να παρει ενα Mazda RX8 και το πληρωνει ακομα αφου το πουλησε στα μισα λεφτα 2,5 χρονια μετα!!!

Πριν λιγο καιρο,ειχα ρωτησει ενα κατοχο GS αν ξερει ποσα θα πληρωσει για να αλλαξει δισκοπλατω οταν ερθει η ωρα ή νωριτερα αν παθει καμια ζημια. Εγω ηξερα,ειχα ρωτησει στη Motion n Style και μου ειχαν πει 900 ευρω. Η απαντηση του ηταν "Γιατι? Εχει δισκοπλατω? Καθε ποτε θελει αλλαγη?".
Υπαρχουν και αυτοι που δεν ξερουν τι πηραν...