View Full Version : αγορα τσοπερ
RORY FOR EVER
31/10/2013, 10:54
Rory καπου τα χεις μπλέξει.
Κανενας δεν αφόρισε, ούτε το παιξε ξερόλας και μόνον εσύ έχεις το πρόβλημα, οπότε ας σταματήσει εδω.
zinia αν πας για YBR ισως να δείς και το 250, με λίγα παραπάνω χρήματα θα σε πηγαίνει πιο άνετα σε μακρινές εξορμήσεις. τι να γινει...εγω τα βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια...ισως με κουρασε η οικονομικη κριση(!ωραια δικαιολογια,ετσι?)ισως με κουρασε το να ακουω τα ιδια και τα ιδια με το γνωστο εμπεριστατωμενο υφος "θα σε πιασει η μεση σου μ' αυτες τις μηχανες...ειναι βαριες...δε στριβουν...δε φρεναρουν..." και αλλα τετοια ανεκδοτα!Οχι, φιλε μου κανενα απολυτως προβλημα δεν εχω...Αν αποκτησω θα εξοστρακιστω μονος μου απο το φορουμ...
RORY FOR EVER
31/10/2013, 11:00
Rory καπου τα χεις μπλέξει.
Κανενας δεν αφόρισε, ούτε το παιξε ξερόλας και μόνον εσύ έχεις το πρόβλημα, οπότε ας σταματήσει εδω.
zinia αν πας για YBR ισως να δείς και το 250, με λίγα παραπάνω χρήματα θα σε πηγαίνει πιο άνετα σε μακρινές εξορμήσεις. Και κατι ακομη και το σταματαω...για μενα υπαρχει ενας αγραφος κανονας που ειναι πιο δυνατος απο οποιεσδηποτε οδηγιες καλης συμπεριφορας...Η αλληλεγγυη και ο σεβασμος αναμεσα σε ολους τους μοτοσυκλετιστες, ανεξαρτητα απο το τι οδηγουν(παπακι,σκουτερ, τσοπερια?!? η το τελευταιο ξυραφενιο ss που σαρωνει τα παντα στο περασμα του...)απο τα 14 ετσι νιωθω...Την καλημερα μου σε ολους...
Drake Ramore
31/10/2013, 11:03
Νταξ, η αλήθεια είναι το φόρουμ δεν είναι chopper friendly. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ σε ουκ ολίγα παρόμοια νήματα που μπαίνει κάποιος να ρωτήσει για τσόπερ και οι 9 στους 10 αντί να του απαντήσουν για αυτό που ρωτάει, τον σπρώχνουν προς street ή on-off. Είναι μια πραγματικότητα, τι να κάνουμε;
τι να γινει...εγω τα βλεπω απο τη δικη μου οπτικη γωνια...ισως με κουρασε η οικονομικη κριση(!ωραια δικαιολογια,ετσι?)ισως με κουρασε το να ακουω τα ιδια και τα ιδια με το γνωστο εμπεριστατωμενο υφος "θα σε πιασει η μεση σου μ' αυτες τις μηχανες...ειναι βαριες...δε στριβουν...δε φρεναρουν..." και αλλα τετοια ανεκδοτα!Οχι, φιλε μου κανενα απολυτως προβλημα δεν εχω...Αν αποκτησω θα εξοστρακιστω μονος μου απο το φορουμ...
:) δεν ειναι τυχαιο που ενω εχουν σταματησει να βγαινουν...ακομα τις προτιμουν και παραμενουν σ αυτες!
μακαρι να διαπιστωσω οτι τελικα μπορω να την οδηγω απροβληματιστα.ως τωρα μονο οπτικα τις καμαρωνω... :cry:
RORY FOR EVER
31/10/2013, 12:32
:) δεν ειναι τυχαιο που ενω εχουν σταματησει να βγαινουν...ακομα τις προτιμουν και παραμενουν σ αυτες!
μακαρι να διαπιστωσω οτι τελικα μπορω να την οδηγω απροβληματιστα.ως τωρα μονο οπτικα τις καμαρωνω... :cry:Γεια σου και παλι ζηνια...Εναν απειρο η αρχαριο αναβατη η μια γυναικα οπωσδηποτε πρεπει να τους προβληματιζουν το βαρος η το υψος της σελας...Κι επειδη δεν τα εχω μπλεξει καθολου,,, σε συμβουλευω να μη βιαστεις αλλα να καβαλησεις αρκετες μηχανες πριν καταληξεις καπου οριστικα...Η μοτο για μενα ειναι παθος, λατρεια, ψυχαγωγια, τροπος ζωης και ψυχωση και οχι κουραστικο επαγγελμα...Εδω θα ειμαστε να τα ξαναλεμε...
RORY FOR EVER
31/10/2013, 12:46
Επισης, καταθετω μια εμπειρια δυστυχως πολυ μονιμη και σταθερη που εχω τα τελευταια 30 χρονια απο τα διαφορα καφε της υπαιθρου...Μολις οι διαφοροι αργοσχολοι θαμωνες,την ωρα που πινουν τη φραπεδια τους δουν να περναει καποιος που εκανε το σκ...το του παξιμαδι για να αγορασει το μηχανακι που ζαχαρωνε στον υπνο και στον ξυπνιο του (MX,ON OFF, NAKED η αλλο...) τονε λουζουν με διαφορα κοσμητικα,,,"κοιτα τον αλητη, να το το κωλοπαιδο, δες πως τρεχει...παρε τηλεφωνο το τμημα..."και αλλα πολυ ωραια...Αυτες οι συμπεριφορες δειχνουν οτι σ' αυτη τη χωρα εχουν χαθει η καλοσυνη και ο σεβασμος...Αρα δεν ειναι το φορουμ το ζητουμενο...Η πλειονοτητα των Ελληνων δεν αγαπα και δε σεβεται τη μοτοσυκλετα, το γιατι δεν το εχω καταλαβει...Με τα παραπανω δεν ισχυριζομαι οτι ανακαλυψα την Αμερικη :) ...απλως καταθετω μια γνωμη και δηλωνω οτι αυτες οι συμπεριφορες με στενοχωρουν και με τσιτωνουν...Την καλημερα μου και παλι σε ολα τα μελη...
yianyian
31/10/2013, 13:09
Η μηχανή είναι σαν το sex, αν δεν σου κάνει στο μάτι όσο και να το παλέψεις με τα εσωτερικά χαρίσματα του άλλου, πάλι στο δεν θα μείνεις :lol:
Πάντως για την ιστορία τα τσόπερ και στρίβουν και φρενάρουν και γεωμετρία έχουν και χάνουν τα κιλά τους στα πρώτα μέτρα ισορροπίας.
Εννοείται ότι δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν έχουν το ίδιο στήσιμο σε σύγκριση με μια μηχανή τύπου ybr, cbf ή ninja.
Αυτονόητο δεν είναι? Περιμένεις ένα 4x4 τζίπ να έχει ίδια οδηγική συμπεριφορά με ένα διθέσιο?
Αλλά όπως σου είπα και στα προηγούμενα, ξέρεις τι καβαλάς και ξέρεις τα ελαττώματά του και τα προτερήματα. (Από πρώτο χέρι σου λέω -μιας και έχω και ένα dragstar 400- ότι αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις ένα γρήγορο street μηχανάκι στο δρόμο, το λιγότερο είναι να ντροπιαστείς και το περισσότερο να σε μαζεύουν από κάτω, βλέπε και τα περί φιλοσοφίας οδηγού που έγραψα στα προηγούμενα).
και βγηκα στη βολτα (θελω να πιστευω πως δεν ηταν ειρωνικο) για να δω μοντελα που μου προταθηκαν.
Όχι δεν ήταν ειρωνικό, στα γραπτά καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου, no problem :wave2:
RORY FOR EVER
31/10/2013, 14:32
Η μηχανή είναι σαν το sex, αν δεν σου κάνει στο μάτι όσο και να το παλέψεις με τα εσωτερικά χαρίσματα του άλλου, πάλι στο δεν θα μείνεις :lol:
Πάντως για την ιστορία τα τσόπερ και στρίβουν και φρενάρουν και γεωμετρία έχουν και χάνουν τα κιλά τους στα πρώτα μέτρα ισορροπίας.
Εννοείται ότι δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν έχουν το ίδιο στήσιμο σε σύγκριση με μια μηχανή τύπου ybr, cbf ή ninja.
Αυτονόητο δεν είναι? Περιμένεις ένα 4x4 τζίπ να έχει ίδια οδηγική συμπεριφορά με ένα διθέσιο?
Αλλά όπως σου είπα και στα προηγούμενα, ξέρεις τι καβαλάς και ξέρεις τα ελαττώματά του και τα προτερήματα. (Από πρώτο χέρι σου λέω -μιας και έχω και ένα dragstar 400- ότι αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις ένα γρήγορο street μηχανάκι στο δρόμο, το λιγότερο είναι να ντροπιαστείς και το περισσότερο να σε μαζεύουν από κάτω, βλέπε και τα περί φιλοσοφίας οδηγού που έγραψα στα προηγούμενα).
Συμφωνω απολυτα στο τελευταιο απο τα λεγομενα σου...
SHOOTER045
31/10/2013, 14:34
και γιατι δεν ψαχνεις να βρεις εναν αντρα με τσοπερ
και συ παιρνεις αλλου ειδους μηχανακι
οποτε θα τ αλλαζετε και θα εχεις 2 μηχανες+αντρα
αρα 3 σε 1
καλο ε?????????????????????
RORY FOR EVER
31/10/2013, 14:36
για ολα υπαρχει λυση...:a20:
Pan (dvs)
31/10/2013, 20:45
Επισης, καταθετω μια εμπειρια δυστυχως πολυ μονιμη και σταθερη που εχω τα τελευταια 30 χρονια απο τα διαφορα καφε της υπαιθρου...Μολις οι διαφοροι αργοσχολοι θαμωνες,την ωρα που πινουν τη φραπεδια τους δουν να περναει καποιος που εκανε το σκ...το του παξιμαδι για να αγορασει το μηχανακι που ζαχαρωνε στον υπνο και στον ξυπνιο του (MX,ON OFF, NAKED η αλλο...) τονε λουζουν με διαφορα κοσμητικα,,,"κοιτα τον αλητη, να το το κωλοπαιδο, δες πως τρεχει...παρε τηλεφωνο το τμημα..."και αλλα πολυ ωραια...Αυτες οι συμπεριφορες δειχνουν οτι σ' αυτη τη χωρα εχουν χαθει η καλοσυνη και ο σεβασμος...Αρα δεν ειναι το φορουμ το ζητουμενο...Η πλειονοτητα των Ελληνων δεν αγαπα και δε σεβεται τη μοτοσυκλετα, το γιατι δεν το εχω καταλαβει...Με τα παραπανω δεν ισχυριζομαι οτι ανακαλυψα την Αμερικη :) ...απλως καταθετω μια γνωμη και δηλωνω οτι αυτες οι συμπεριφορες με στενοχωρουν και με τσιτωνουν...Την καλημερα μου και παλι σε ολα τα μελη...
Aλλαξε καφετερια.
Βρες μια που σχολιαζουνε ,μονο, τις ομορφες περαστικες υπαρξεις.
RORY FOR EVER
31/10/2013, 21:00
Aλλαξε καφετερια.
Βρες μια που σχολιαζουνε ,μονο, τις ομορφες περαστικες υπαρξεις.
Τις εκοψα προπερσι, οταν ενας ιδιοκτητης καφε πηρε τηλ. την αστυνομια για να τσιμπησει 2 πιτσιρικαδες που εκοβαν δρομο γκαζωμενοι...Τελοσπαντων...Για ολα υπαρχει λυση...
Ας ειναι καλα τα μπαρ...Το ανεφερα ως παραδειγμα για να δειξω τη γενικευμενη νοοτροπια που υπαρχει...Χμ..αυτα τα σχολια ειναι πιο ωραια, αν εχουν να κανουν με την ταδε ωραια που περναει...
καταλαβαινω τι εννοεις... καποια ατομα απλα ετσι ειναι...
το μονο που θα μπορουσα να πω (πλεον) ειναι πως δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε ή και να χαλιομαστε για ατομα που δεν εχουν καμμια σημασια στη ζωη μας!
πας παρακατω και τελειωνει το θεμα.ειναι στο χερι μας ν ασχολουμαστε μ' οτι μπορει να μας κανει να χαμογελαμε.
αρκετα προβληματα εχουμε αλλωστε (οι περισσοτεροι υποθετω)...γιατι να φορτωνομαστε κι αλλα? :)
εκτος θεματος αμπελοφιλοσοφιες μου (σορρυ)...
μολις σχολασα και ειμαι σε μια περιεργη ριλαξ διαθεση :smokin:
Hell_Rider
31/10/2013, 21:57
μολις σχολασα και ειμαι σε μια περιεργη ριλαξ διαθεση :smokin:
παρε κατι να τσιτωσεις τοτε.... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=1AfNOKQdY-U
RORY FOR EVER
31/10/2013, 22:02
Το ανεφερα ως παραδειγμα χαρακτηριστικης νοοτροπιας...Ωραιος ο hell rider...vn 800 και Μεταλ
Hell_Rider
31/10/2013, 22:05
Το ανεφερα ως παραδειγμα χαρακτηριστικης νοοτροπιας...Ωραιος ο hell rider...vn 800 και Μεταλ
:beer:
σωστο αυτο αλλα....κι οσο κι αν σου κανει στο ματι....αν δεν υπαρχει η ικανοτητα...παλι στο δεν θα μεινεις! ειτε στο σεξ ειτε στη μηχανη...:uplate:
απολυτως κατανοητο κι οχι δεν περιμενω παρομοια συμπεριφορα.
απλα μεχρι πριν μπω εδω δε γνωριζα για το βαρος οτι μπορει να ειναι προβλημα για μενα,οπως δεν ηξερα κι αλλες κατηγοριες που θα μπορουσαν να ειναι για μενα.οποτε πλεον μετα την σχετικη ενημερωση που εχω,μενει να δοκιμασω κι αναλογα ν αποφασισω.με την καθοδηγηση που ελαβα (κι ευχαριστω πολυ) τουλαχιστον ξερω ΤΙ να δοκιμασω ωστε ν' αποφασισω πιο ευκολα.
αυτο δεν το καταλαβα (ολιγον ξανθια γαρ ) :p
Όχι δεν ήταν ειρωνικό, στα γραπτά καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις το ύφος του άλλου, no problem :wave2:
σωστο αυτο! οκ νο προμπλεμ :)
και γιατι δεν ψαχνεις να βρεις εναν αντρα με τσοπερ
και συ παιρνεις αλλου ειδους μηχανακι
οποτε θα τ αλλαζετε και θα εχεις 2 μηχανες+αντρα
αρα 3 σε 1
καλο ε?????????????????????
χαχαχαχααχαχαα μα τι πρακτικο μυαλο!!! μπα ευχαριστω δε θα παρω! βαρυ το τιμημα για ταγμενη ερημητισσα :p
παρε κατι να τσιτωσεις τοτε.... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=1AfNOKQdY-U
μ' εριξες στα σκληρα ακαρδε! :D
πολυ καλο! (αν και ειμαι σε αλλα ακουσματα...)
σ ευχαριστω
Hell_Rider
31/10/2013, 22:53
μ' εριξες στα σκληρα ακαρδε! :D
πολυ καλο! (αν και ειμαι σε αλλα ακουσματα...)
σ ευχαριστω
αν παρεις τσοπερ....ξεχασετα τα αλλα ακουσματα.... :D
εδω θα εισαι μετα... http://www.youtube.com/watch?v=pfwASNg6zBw http://www.youtube.com/watch?v=sKD33ydjAHs
χαχαχαχααχαχαα μα τι πρακτικο μυαλο!!! μπα ευχαριστω δε θα παρω! βαρυ το τιμημα για ταγμενη ερημητισσα :p
Πες το ντε και ψαχνουμε τζαμπα ..........
εδω εισαι
302695
SHOOTER045
31/10/2013, 23:02
και που πατε ρε τσοπεραδες χωρις τον υμνο σας..............
http://www.youtube.com/watch?v=rMbATaj7Il8
SHOOTER045
31/10/2013, 23:04
εδω εισαι
302695
και ειναι και φλατ μπαρ ε??????????????????
Hell_Rider
31/10/2013, 23:04
αυτος ειναι καλυτερος υμνος :P
http://www.youtube.com/watch?v=YmpvpypXKf0
αν παρεις τσοπερ....ξεχασετα τα αλλα ακουσματα.... :D
εδω θα εισαι μετα... http://www.youtube.com/watch?v=pfwASNg6zBw http://www.youtube.com/watch?v=sKD33ydjAHs
χααχαχααχαχαχααα να το δω κι αυτο (ν αλλαξω ΚΑΙ τις μουσικες προτιμησεις μου) και τι στον κοσμο!
ποοοοο αν καταληξω σ αυτες παντως....ενα ειναι σιγουρο....πως το αμαξι μου θα μουχλιασει! :D
Hell_Rider
31/10/2013, 23:12
χααχαχααχαχαχααα να το δω κι αυτο (ν αλλαξω ΚΑΙ τις μουσικες προτιμησεις μου) και τι στον κοσμο!
ποοοοο αν καταληξω σ αυτες παντως....ενα ειναι σιγουρο....πως το αμαξι μου θα μουχλιασει! :D
welcome to the club ;)
εδω εισαι
302695
χαχαχχαχαΧΑΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑΧαΧΑχαχαΧΑΧΑχαΧΑΧΑχα
ετσι! ειναι κι αυτο μια καλη λυση!
....και αν θες μεγαλυτερα κυβικα πας σε κατι τετοιο
302696
....διπλοκαμπουρη καλυτερα για να εχεις και back rest στα μεγαλα ταξιδια....
Τελικα ρε κιοραταδες μονο εγω ψαχνω για οχημα στο κοριτσι......:tooth:
αυτα ειναι!
εννοειται πουθενα!
αχχχχχχ παιζεις με τον πονο μου...
....και αν θες μεγαλυτερα κυβικα πας σε κατι τετοιο
302696
....διπλοκαμπουρη καλυτερα για να εχεις και back rest στα μεγαλα ταξιδια....
Τελικα ρε κιοραταδες μονο εγω ψαχνω για οχημα στο κοριτσι......:tooth:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα δε μπορωωωω! κλαιω!!!
σε καλο μας το γελιο!!!!
να σαι καλα!
welcome to the club ;)
αν σκεφτω οτι και την σκουτεριτσα μου,με τις βροχες δεν την αφηνω...κι ας ξερω οτι παιζει και να μ' αφησει στα μισα...ε τι πιθανοτητες να δωσω πως θ αφηνω την ονειρεμενη μου??? σε χιονια ισως???:confused:
Hell_Rider
31/10/2013, 23:35
αν σκεφτω οτι και την σκουτεριτσα μου,με τις βροχες δεν την αφηνω...κι ας ξερω οτι παιζει και να μ' αφησει στα μισα...ε τι πιθανοτητες να δωσω πως θ αφηνω την ονειρεμενη μου??? σε χιονια ισως???:confused:
τς τς τς....υπαρχει λυση και γιαυτο.....
302697
SHOOTER045
31/10/2013, 23:36
μπορεις ναφτιαξεις κατι τετοιο....
SHOOTER045
31/10/2013, 23:37
τσοπερ δεν ειπαμε?
Hell_Rider
31/10/2013, 23:39
τσοπερ δεν ειπαμε?
τσοπερ - custom :p
:lol::cry::lol::lol::lol: ειστε φοβεροι!
οκ οκ με πεισατε! θα ψαξω και κατι σε τρακτερ
Hell_Rider
31/10/2013, 23:46
Ειπαμε.........
302699
:moutza::bawl:
εχεις και σε κατι καλοκαιρινο ???
περαν της πλακας παντως......
η καρδια χτυπα για custom και θα στεναχωρηθω πολυ αν δω οτι δεν μπορω να την κουμανταρω... :(
Hell_Rider
31/10/2013, 23:52
η καρδια χτυπα για custom και θα στεναχωρηθω πολυ αν δω οτι δεν μπορω να την κουμανταρω... :(
αν η καρδια χτυπαει για εκει..τοτε μην το κουραζεις αλλο....μια χαρα θα την κουμανταρεις... :beer:
ασχετο.
μηπως γνωριζετε ποσο καιρο χρειαζεται (εστω περιπου) μια μετατροπη διπλωματος απο την μερα που θα κατατεθει???
:moutza::bawl:
εχεις και σε κατι καλοκαιρινο ???
Εδω βλεπουμε στην πλαζ Αλυκων Βολου(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας...) δυο φιλεναδες να κοβουν τσαρκα
για τεκνα.
302700
Hell_Rider
31/10/2013, 23:56
Εδω βλεπουμε στην πλαζ Αλυκων Βολου(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας...) δυο φιλεναδες να κοβουν τσαρκα
για τεκνα.
302700
:lol: ωραιος !!!
Hell_Rider
31/10/2013, 23:57
ασχετο.
μηπως γνωριζετε ποσο καιρο χρειαζεται (εστω περιπου) μια μετατροπη διπλωματος απο την μερα που θα κατατεθει???
στην ελλαδα ειμαστε..οποτε αγνωστο.... υπομονη να εχεις....
αν η καρδια χτυπαει για εκει..τοτε μην το κουραζεις αλλο....μια χαρα θα την κουμανταρεις... :beer:
μακαρι...:)
Hell_Rider
01/11/2013, 00:03
μακαρι...:)
πςςςς μεσα στην αισιοδοξια εισαι μιλαμε... :p
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:04
Ελπιζω να λυθηκε το μεσανατολικο οσο ελειπα...και ναι τα custom-cruiser πανε μονο με ροκ-μεταλ!συμφωνω και προσαυξανω...εκτος αν αγορασεις την καμηλα που σου προτειναν...που θα ειναι και πιο οικονομικη..
Κοιτα ......
Ναι ειναι δυσκινητα μηχανακια αλλα οτι και να παρεις καποια στιγμη θα φας τα μουτρα σου ΚΑΝΟΝΑΣ
Θα παραπατησεις,θα ξεχασεις την κλειδαρια στο δισκοφρενο,στο φαναρι θα ξεχασεις να κατεβασεις ποδι(μην γελατε μλκς εχει τυχει)
και ενα σωρο αλλες στραβες αλλα
Αισχρο mode on:
Αν σε κ@υλωνει μην κωλωνεις πουθενα παρτην και οπως λεμε σε "φιλο"συμφορουμητη
Στ'@ρχιδι@ σου κοπελια.......
Αισχρο mode off:
:wave2:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:13
...Οταν λες μετατροπη...εννοεις αναβαθμιση??Εαν ναι...λογικα σε κανα μηνα?20-25 εργασιμες...Δεν ειμαι βεβαιος..
στην ελλαδα ειμαστε..οποτε αγνωστο.... υπομονη να εχεις....
διαθετω μπολικη....ενημερωτικα ρωταω κι επειδη διαπιστωσα πως ο εκπαιδευτης χρειαστηκε 1 μηνα (ενω ηταν ετοιμα) για να τα καταθεσει μονο!
επισης δεν ξερω τι επικρατει ως προς το λαδωμα.υπαρχει περιπτωση να χρειαστει, ενω ηδη εχω γερμανικο διπλωμα για αμαξι και για 50αρι???:confused:
κι εννοω αν υπαρχει περιπτωση χωρις λαθη κατα την εξεταση,να σε κοψει απλα γιατι δεν λαδωσες?
πςςςς μεσα στην αισιοδοξια εισαι μιλαμε... :p
:) πιστεψε με....εχω σοβαρους λογους ν' αμφιβαλλω καλε μου για το αν καταφερω το βαρος της...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:18
διαθετω μπολικη....ενημερωτικα ρωταω κι επειδη διαπιστωσα πως ο εκπαιδευτης χρειαστηκε 1 μηνα (ενω ηταν ετοιμα) για να τα καταθεσει μονο!
επισης δεν ξερω τι επικρατει ως προς το λαδωμα.υπαρχει περιπτωση να χρειαστει, ενω ηδη εχω γερμανικο διπλωμα για αμαξι και για 50αρι???:confused:
κι εννοω αν υπαρχει περιπτωση χωρις λαθη κατα την εξεταση,να σε κοψει απλα γιατι δεν λαδωσες? :a13:
Hell_Rider
01/11/2013, 00:19
κι εννοω αν υπαρχει περιπτωση χωρις λαθη κατα την εξεταση,να σε κοψει απλα γιατι δεν λαδωσες?
εδω Λαρισα που ειμαι και προσφατα ο αδερφος μου εβγαλε διπλωμα για μηχανη ( το καλοκαιρι ) δεν λαδωσε και το πηρε με την πρωτη...ενταξει χρονια και αυτος με τις μηχανες κλπ... τωρα οσο για το γερμανικο δεν ξερω τι παιζει..παντως ο αδερφος μου ειχε αμερικανικο αλλα εδω ελλαδα δεν ισχυει και γιαυτο εβγαλε...
...Οταν λες μετατροπη...εννοεις αναβαθμιση??Εαν ναι...λογικα σε κανα μηνα?20-25 εργασιμες...Δεν ειμαι βεβαιος..
εννοω μετατροπη απο γερμανικο σ' ελληνικο.διαγραφη του γερμανικου κι εκδοση νεου ελληνικου.οι επικυρωμενες μεταφρασεις ειχαν γινει στο υπ.εξωτερικου.η μετατροπη στο υπ.μεταφορων.
μετα την εξεταση γινεται η αναβαθμιση και φτου ξαναμανα θα περιμενω (υποθετω)
καλα οχι οτι θα περιμενω το ξαναμανα...μολις ξεκινησω πορεια στην μεγαλυτερη και πανε ολα καλα στην εξεταση...πηρα και την μηχανη κι ας βγει οποτε θελει το διπλωμα
:a13:
χαχαχαχαχααα ωχχχχχχ με τρομαζει αυτο το σφυριγμα το πλανο!
Hell_Rider
01/11/2013, 00:30
http://www.youtube.com/watch?v=Xf9-YMhxJKk :winka:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:36
κι εννοω αν υπαρχει περιπτωση χωρις λαθη κατα την εξεταση,να σε κοψει απλα γιατι δεν λαδωσες? Οι νεοτεροι απο μενα ισως ξερουν καλυτερα τι παιζει...Οι νεαρες κυριες που εχω δει να εργαζονται εκει μεσα ηταν πολυ μαυρισμενες φετος...Να φταιει το λαδι...αραγε?Το αντηλιακο εννοω...
εδω Λαρισα που ειμαι και προσφατα ο αδερφος μου εβγαλε διπλωμα για μηχανη ( το καλοκαιρι ) δεν λαδωσε και το πηρε με την πρωτη...ενταξει χρονια και αυτος με τις μηχανες κλπ... τωρα οσο για το γερμανικο δεν ξερω τι παιζει..παντως ο αδερφος μου ειχε αμερικανικο αλλα εδω ελλαδα δεν ισχυει και γιαυτο εβγαλε...
ως τωρα οδηγουσα με το γερμανικο και δεν ειχα προβλημα στους ελεγχους.για ν ανεβω σε κυβικα ομως επρεπε να μεταφραστει πρωτα σε ελληνικο και να βγει καινουριο.
ακολουθουν τα μαθηματα 14 ωρες μονο πορεια γιατι ηδη υπαρχει για 50αρι (αν δεν υπηρχε χρειαζοταν και θεωρια καποιες ωρες) κι αφου περασεις στην εξεταση αναβαθμιζεται το νεο διπλωμα.
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:37
http://www.youtube.com/watch?v=Xf9-YMhxJKk :winka: για αλλη μια φορα ευγε!εδωσες ρεστα με αυτο το βιντεο...
Hell_Rider
01/11/2013, 00:38
ως τωρα οδηγουσα με το γερμανικο και δεν ειχα προβλημα στους ελεγχους.για ν ανεβω σε κυβικα ομως επρεπε να μεταφραστει πρωτα σε ελληνικο και να βγει καινουριο.
ακολουθουν τα μαθηματα 14 ωρες μονο πορεια γιατι ηδη υπαρχει για 50αρι (αν δεν υπηρχε χρειαζοταν και θεωρια καποιες ωρες) κι αφου περασεις στην εξεταση αναβαθμιζεται το νεο διπλωμα.
ετσι θα ειναι αφου το λες !!! πηγαινε γερα για τα μαθηματα λοιπον !!!!!
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:41
χαχαχαχαχααα ωχχχχχχ με τρομαζει αυτο το σφυριγμα το πλανο!Νομιζω οτι οι κανονες του φορουμ δεν επιτρεπουν να αναφερθουμε ανοιχτα σε κατι τετοιο...Τωρα αν καποια παλια μελη θελουν να μιλησουν...Εγω προτιμω να σφυριξω μια ροκια...το shadow play...
Hell_Rider
01/11/2013, 00:41
για αλλη μια φορα ευγε!εδωσες ρεστα με αυτο το βιντεο...
να το δει η zinia...πως οι αλλες οδηγανε 300 κιλα μηχανες...μια χαρα θα τα παει !!! μπας και παρει λιγο δυναμη και αισιοδοξια !!!! οσο για εσενα κυριε Rory οριστε ενα απο τα αγαπημενα μου.... http://www.youtube.com/watch?v=lUv-4dNX6Jw
Οι νεοτεροι απο μενα ισως ξερουν καλυτερα τι παιζει...Οι νεαρες κυριες που εχω δει να εργαζονται εκει μεσα ηταν πολυ μαυρισμενες φετος...Να φταιει το λαδι...αραγε?Το αντηλιακο εννοω...
:lol: οκ καταλαβα...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:45
να το δει η zinia...πως οι αλλες οδηγανε 300 κιλα μηχανες...μια χαρα θα τα παει !!! μπας και παρει λιγο δυναμη και αισιοδοξια !!!! οσο για εσενα κυριε Rory οριστε ενα απο τα αγαπημενα μου.... http://www.youtube.com/watch?v=lUv-4dNX6Jw:a18:
Hell_Rider
01/11/2013, 00:50
Αντε καληνυχτα απο εμενα παιδια !!!! να κλεισω και με ενα πολυ κλασικο αλλα τρελα αγαπημενο απο πολλους εδω μεσα πιστευω...
http://www.youtube.com/watch?v=CYiCjMOipn0
RORY FOR EVER
01/11/2013, 00:53
Κομματαρα!αντε καληνυχτα, next time κατεβαζω κι εγω το HELL CAT του RORY!
SHOOTER045
01/11/2013, 00:54
τα ευρωπαικα ισχυουν παντου,σε ολη την ευρωπη,ειτε το εβγαλες γερμανια,ιταλια,ισπανια κ.ο.κ
κανεις δεν κανεις μεταφραση
αν εχεις γερμανικο αυτοκινητου,ισχυει και εδω
αν ντε και καλα θες ελληνικο
βγαζεις φωτο(καταλληλες για διπλωμα νεου τυπου)πας συγκοινωνιων,πληρωνεις ενα παραβολο
και σε ειδοποιουν οταν βγει το καινουργιο
:) ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι σ' ολα τα παιδια!
RORY βιντεακι κολαση! :evil:
HELL υπεροχο και φευγατο κομματι!
καληνυχτα
τα ευρωπαικα ισχυουν παντου,σε ολη την ευρωπη,ειτε το εβγαλες γερμανια,ιταλια,ισπανια κ.ο.κ
κανεις δεν κανεις μεταφραση
αν εχεις γερμανικο αυτοκινητου,ισχυει και εδω
αν ντε και καλα θες ελληνικο
βγαζεις φωτο(καταλληλες για διπλωμα νεου τυπου)πας συγκοινωνιων,πληρωνεις ενα παραβολο
και σε ειδοποιουν οταν βγει το καινουργιο
μην μπερδευομαστε.στο κοκκινο το παλιο ευρωπαικο δε γινεται αναβαθμιση στην ελλαδα οταν εχει βγει στο εξωτερικο.τουλαχιστον για το δικο μου ετσι μου ειπαν.
απαιτησαν να βγαλω το νεο αφου μεταφραστει αυτο που εχω.η μεταφραση στο υπ.εξωτερικου κι οχι οπου να 'ναι και η φωτοτυπια του ευρωπαικου μου, επικυρωμενη ΜΟΝΟ απο το γερμανικο προξενειο (ως γερμανικο εγγραφο) κι οχι απο το ΚΕΠ.το τρεξιματακι στο προγραμμα δλδ :D
οταν βγαινει νεο διπλωμα εννοουνται οι φωτο και τα παραβολα.
Pan (dvs)
01/11/2013, 08:01
αυτος ειναι καλυτερος υμνος :P
http://www.youtube.com/watch?v=YmpvpypXKf0
Δεν πας καλα!!!Παρε πισω αυτα που γραφεις γιατι θα παρω τον SHOOTER045 ,θα κατεβουμε κατα τα μερη σου και δεν θα φυγουμε αν δεν γραψεις τιμωρια το Born to be wild τουλαχιστον 100 φορες.
Μη σου πω τις μισες στα κινεζικα.:D
Mιας και ταξιδευουμε κατα το Νοτο http://www.youtube.com/watch?v=Q5bQG5Mpz50 να μπαινει και η zinia στο νοημα σιγα-σιγα.
Hell_Rider
01/11/2013, 10:29
Δεν πας καλα!!!Παρε πισω αυτα που γραφεις γιατι θα παρω τον SHOOTER045 ,θα κατεβουμε κατα τα μερη σου και δεν θα φυγουμε αν δεν γραψεις τιμωρια το Born to be wild τουλαχιστον 100 φορες.
Mιας και ταξιδευουμε κατα το Νοτο http://www.youtube.com/watch?v=Q5bQG5Mpz50 να μπαινει και η zinia στο νοημα σιγα-σιγα.
το συχενομαι το born to be wild...χαχαχαχα :p
RORY FOR EVER
01/11/2013, 10:51
Ειναι φοβερο συγκροτημα οι L.Skynyrd... με πολυ καθαρο ηχο...Αν κι εγω ειμαι πιο πολυ προς Λεντ ζεπ. η ρεινμποου μερια...
ετσι! να στρωνω σιγα σιγα! :D
(χαζογελαω οταν φανταζομαι ν' ακουω ροκιες κ βλεπω να πεφτει μεγαλη καζουρα απο την κορη μου.ηδη με το που ανακοινωσα για την μεγαλυτερη μηχανη,υπεστη μεγαλο δουλεμα αλλα οκ δε μασαω.της εταξα διπλωμα αυτοκινητου...και αναθεωρησε.αρχισε να το αντιμετωπιζει πιο ψυχραιμα χεχεχε )
καλημερα!
RORY FOR EVER
01/11/2013, 10:57
Συγνωμη αλλα δεν κολλαει αλλο ειδος μουσικης σε αυτην την κατηγορια μοτο,καλα στο ειπε ο Βασιλης απο την αρχη...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EehgYdlXIIA
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Iwl1_c3Rqiw Στο 2ρο κομματι δες πως σολαρει ο αρχοντας της κιθαρας,,, απο το 2.25 μεχρι και το 5.00 λεπτο...και που να δεις στα λαιβ...:a54:
zinia....
Τσοπερ μπορει να μην αγορασεις .....
αλλα απο μουσικη μεχρι στιγμης πρεπει να εμαθες καποια πραγματα......
:tooth:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 11:32
Ετσι που ξεστρατιζουμε απο το θεμα καθε φορα...μας κοβω στο μπαλαουρο του φορουμ...:a49:
Ετσι που ξεστρατιζουμε απο το θεμα καθε φορα...μας κοβω στο μπαλαουρο του φορουμ...:a49:
Welcome to Moto.gr......
RORY FOR EVER
01/11/2013, 11:52
:lipssealed:
Pan (dvs)
01/11/2013, 14:12
το συχενομαι το born to be wild...χαχαχαχα :p
Μωρε δεν τη γλυτωνεις ΚΑΙ τις 100 στα κινεζικα.
SHOOTER045
01/11/2013, 15:12
μην μπερδευομαστε.στο κοκκινο το παλιο ευρωπαικο δε γινεται αναβαθμιση στην ελλαδα οταν εχει βγει στο εξωτερικο.τουλαχιστον για το δικο μου ετσι μου ειπαν.
απαιτησαν να βγαλω το νεο αφου μεταφραστει αυτο που εχω.η μεταφραση στο υπ.εξωτερικου κι οχι οπου να 'ναι και η φωτοτυπια του ευρωπαικου μου, επικυρωμενη ΜΟΝΟ απο το γερμανικο προξενειο (ως γερμανικο εγγραφο) κι οχι απο το ΚΕΠ.το τρεξιματακι στο προγραμμα δλδ :D
οταν βγαινει νεο διπλωμα εννοουνται οι φωτο και τα παραβολα.
δεν υπαρχει περιπτωση να σε γραψουν επειδη εχεις παλαιου τυπου ευρωπαικο διπλωμα οκ?
ουτε ειναι υποχρεωτικο να το κανεις αλλαγη μονη σου
SHOOTER045
01/11/2013, 15:13
και γιατι οχι στα σανσκριτικα η εστω στα αραμαικα......
Pan (dvs)
01/11/2013, 16:24
και γιατι οχι στα σανσκριτικα η εστω στα αραμαικα......
Γιατι σανσκριτικα δεν ξερω και μπορει να γραφει λαλακιες.
生野生
RORY FOR EVER
01/11/2013, 17:00
...Πλακα-πλακα μπορει εμεις οι τσοπεραδες(?!?)-τι ωραια λεξη!- να μην ξερουμε απο μηχανες...γιατι εχουμε καβαλησει τα μακρια καλαμια(συγν. πηρουνια ηθελα να πω...:p) που δε σπανε...μπορει να πηγαινουμε καθε λιγο και λιγακι στο φυσικοθεραπευτη, για θεραπεια μονιμων κακωσεων στην πλατη, στη σπονδυλικη στηλη, στη μεση...(για ολα φταινε οι τσοπεριες!:a015: ετσι?οπως λεμε οτι για ολα φταινε παντα οι εργαζομενοι!) να πασχουμε απο εγκεφαλοπαθειες, ζαχαροδιαβητη και ουρικο οξυ...(...φταινε τα βαρια μεταξονια και τα αθλια φρενα των καστομ_κρουιζερ...:a016:) αλλα τουλαχιστον ξερουμε απο μουσικη...:beer::a20::a022::a49::a13::a54: Ασχετο...για το αυξημενο ζαχαρο φταιει το κητος monachus_monachus η πεθερα μου με τα πολϊτικα γλυκα της...http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yyfNHlqymP8
Ειναι απλο, η γυναικα θελει να παρει μια μηχανη εχοντας σα μετρο συγκρισης το σκουτερακι. Ε, μαλλον καλυτερη θα ναι η μηχανη. Αν οδηγησει ομως στριτακι μικρο τοτε θα ειναι σιγουρη οτι η αποφαση της ειναι συνειδητοποιημενη και δικαιολογημενη.
Κοινως δε μπορεις να εχεις σαφη αποψη για μια μηχανη αν δεν την οδηγησεις.
Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω.
Κανω ενα τετραγωνο και σταματω εντρομος. Ζητημα να διενυσα 300-400 μετρα. Πριν τη στροφη παω να τσιμπησω λιγο το φρενο για να κοψω, ε δεν ηθελε να συνεργαστει οπως ειχα συνηθισει. Πολυ πατημα για μιση επιβραδυνση. Μετα παω να στριψω δεξια, καμια σχεση με αυτο που ξερω στριψιμο σε μηχανη. Σε διαδρομη εντος αθηνας φανταζομια θα χα κατεβασει πολλα καντηλια. Ισως καποιο αλλο τσοπεροειδες να ειναι καλυτερο απο τη δικη μυο εμπειρια, ομως η γεωμετρια τους και τα χαρακτηριστικα των φρενων τους δε μου δινουν αυτη την εντυπωση. Εννοειται οτι το cbf 125 που οδηγω μου φαινεται παιχνιδακι και πανευκολο σε σχεση με το τοτε steed. Δες και το cbf250 ή καποιο αλλο 250αρι. Παιζουν ολα στα 150-170 κιλα, και με υψος σελας περι τα 78εκατοστα. Δε νομιζω να εχεις θεμα με το υψος σου. Στο ειπα και στο 2ο ποστ, καλυτερα να κοιταξεις αλλη κατηγορια.
Θα κανεις και τα μαθηματα , θο δοκιμασεις κι αλλες μηχανες και ισως αλλαξεις αποψη
Hell_Rider
01/11/2013, 21:23
χαχαχαχαχα εο εο εο εο :P
Hell_Rider
01/11/2013, 21:25
ας βαλουμε και ενα λιγο ποιο σκληρο....
http://www.youtube.com/watch?v=lGDqxB6PII4
:rockon::rockon:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 21:25
DIMZAN Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω. ...ΛΟΙΠΟΝ, Το steed ειναι οντως βαρια μηχανη...τουλαχιστον και κατα τη δικη μου αποψη και παρα το γεγονος οτι ειμαι, υποτιθεται, εξοικειωμενος με αυτην την κατηγορια μοτο...Με την πεδηση δεν ειχα προβλημα...αλλα το εχω οδηγησει μονο περιστασιακα, δανεικο απο εναν φιλο, ο οποιος το εχει ακομη στην κατοχη του...Απο τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω μονο για τα περι cbf...Πολυ τιμιο μηχανακι, value for money, ιδανικο για εναν πρωταρη...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 21:32
ας βαλουμε και ενα λιγο ποιο σκληρο....
http://www.youtube.com/watch?v=lGDqxB6PII4
:rockon::rockon: Εισαι απεριγραπτος...χεχε.Εκανα ηδη αντιγραφη και μπηκε στο αρχειο...Ασχετο...η μηπως σχετικο??Αυτες οι μηχανες μπορουν να ονομαστουν CHOPPER!
Hell_Rider
01/11/2013, 21:37
Εισαι απεριγραπτος...χεχε.Εκανα ηδη αντιγραφη και μπηκε στο αρχειο...Ασχετο...η μηπως σχετικο??Αυτες οι μηχανες μπορουν να ονομαστουν CHOPPER!
βασικα οι συγκεκριμενες ειναι Custom...του Demaio του μπασιστα του group εβγαζε 140 αλογα στον τροχο... τις συγκεκριμενες τις χαρισαν σε μια συναυλια το 2008 στην Γερμανια μετα απο κληρωση στους Οπαδους...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 21:43
Εστω...Το βεβαιο,για μενα τουλαχιστον, ειναι πως στην ελλαδα οι πολλοι ονομαζουν τσοπερ... ο,τι εχει ψηλο κουρμπαριστο τιμονι, σαμαρια και πισω ραχη...140, ε??
Hell_Rider
01/11/2013, 21:47
προσπαθω να βρω το video αλλα τπτ...το εχω σε dvd..
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:17
... μια απορια, μιας και εισαι της ιδιας κατηγοριας μοτο...Ενας συντοπιτης σου τα τελευταια δυο χρονια ειχε ανεβασει στο car.gr μια xvs650 2007 προς πωληση...τι απεγινε?Τιμη αρκετα τσιμπημενη, βεβαια...
:):D:):lol::a014::lol: βρε τι παιδια ειστε εσεις? τον ασυμαζευτο εχετε!
χμμμ ναι τελικα διαπιστωνω πως περαν της εκπαιδευσης που θα χρειαστω για τα μεγαλυτερα κυβικα...θα χρειαστω κι εκπαιδευση στις μουσικες προτιμησεις.
και συγνωμη τωρα...θα ειναι πολυ τραγικο να οδηγω το βιραγκακι μου.....αλλα ν ακουω μαρλευ ή σπανουδακη??? :confused: :cry:
πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ??? :confused::cool:
Hell_Rider
01/11/2013, 22:20
... μια απορια, μιας και εισαι της ιδιας κατηγοριας μοτο...Ενας συντοπιτης σου τα τελευταια δυο χρονια ειχε ανεβασει στο car.gr μια xvs650 2007 προς πωληση...τι απεγινε?Τιμη αρκετα τσιμπημενη, βεβαια...
τι να σου πω... δεν γνωριζω ποιος και τι...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:21
χμμμ ναι τελικα διαπιστωνω πως περαν της εκπαιδευσης που θα χρειαστω για τα μεγαλυτερα κυβικα...θα χρειαστω κι εκπαιδευση στις μουσικες προτιμησεις.
και συγνωμη τωρα...θα ειναι πολυ τραγικο να οδηγω το βιραγκακι μου.....αλλα ν ακουω μαρλευ ή σπανουδακη??? :confused: :cry:
πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ??? :confused::cool: Ε, ο Μαρλει τρωγεται ρε παιδι μου...Σαντανα μηπως η Κλαπτον?
Hell_Rider
01/11/2013, 22:23
πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ??? :confused::cool:
:hmm: μωρε ακου και τσιγαρα αν θελεις :P
http://www.youtube.com/watch?v=c0QzepGhRiU
τυχαιο το τραγουδι..απλα ειδα αφισα σημερα οτι ειναι εδω Λαρισα και τραγουδαει...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:24
τι να σου πω... δεν γνωριζω ποιος και τι... Εχω ακομη τα στοιχεια του,,,αλλα αφου δεν ξερεις δεν πειραζει...Ουτως η αλλως η επομενη αγορα μου θα ειναι κατι καινουργιο...Αν υπαρχει...SR400-XV950R BOLT...
δεν υπαρχει περιπτωση να σε γραψουν επειδη εχεις παλαιου τυπου ευρωπαικο διπλωμα οκ?
ουτε ειναι υποχρεωτικο να το κανεις αλλαγη μονη σου
οκ.νομιζω οτι λεμε τα ιδια....με διαφορετικα λογια! :rolleyes:
εννοεις πως δεν ειναι υποχρεωτικο για την οδηγηση? αν ναι συμφωνω
απλα σχολιασα πως για την αναβαθμιση (τουλαχιστον του δικου μου διπλωματος) ηταν υποχρεωτικο να γινει η αλλαγη.
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:27
πρεπει ν ακουω ροκιες δλδ??? :confused::cool: Τον ασυμαζευτο...?? AUF GRIECHISCH BITTE??
:hmm: μωρε ακου και τσιγαρα αν θελεις :P
http://www.youtube.com/watch?v=c0QzepGhRiU
τυχαιο το τραγουδι..απλα ειδα αφισα σημερα οτι ειναι εδω Λαρισα και τραγουδαει...
μπαχαχαχαχαα ε ειπαμε! οχι και τσιγαρα! να μου λεγες ροκο κομματια να γινει! :p
ποοοοοοο που βρεθηκε αυτος εκει? ακομα τραγουδαει??? ελεος!