View Full Version : αγορα τσοπερ
Hell_Rider
01/11/2013, 22:30
μπαχαχαχαχαα ε ειπαμε! οχι και τσιγαρα! να μου λεγες ροκο κομματια να γινει! :p
ποοοοοοο που βρεθηκε αυτος εκει? ακομα τραγουδαει??? ελεος!
αμε αμε... και εμαθα σημερα...και πιστευω μονο εδω θα γινεται αυτο...υπαρχουν δυο μπουζουκτσιδικα...που λειτουργουνε απο τις 12 το μεσσημερι....
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:32
ιεροσυλια ρε παιδια...μηχανες και σκυλαδικα δεν πανε...Πανε?
Τον ασυμαζευτο...?? AUF GRIECHISCH BITTE??
το μ που χρωσταω εννοεις? χαχαχααα το κατεχουμε βλεπω το ντοιτς!
Hell_Rider
01/11/2013, 22:34
δεν πανε αλλα τι να κανουμε..ο καθενας εχει τα γουστα του !!! :look:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:34
το μ που χρωσταω εννοεις? χαχαχααα το κατεχουμε βλεπω το ντοιτς!Venig... μπαρμαν, βλεπεις...
καλα μη με μαρτυρησετε και πικραθουν οι τσοπεραδες.μονη στο σπιτι θα τ ακουω αλλωστε!
αντε κοψοχρονια!μια προσπαθεια να την κανω να "ενταχθω" μουσικα αλλα για τ αποτελεσμα τπτ δεν υποσχομαι!
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:39
Σωστο...Γι' αυτα θα τσακωθουμε??:a26: Σε διπλανο "δωματιο" πλακωνονται ο μοντερατορ με καμποσα μελη για την Κυριακη(ανοιγμα καταστηματων,κλπ).Ειδα φως και μπηκα, ειπα 2-3 γνωμες επεσε πετροπολεμος και ειπα να την κανω γιατι η επιστημονικη τους ορολογια κατι μου θυμισε...
Hell_Rider
01/11/2013, 22:40
καλα μη με μαρτυρησετε και πικραθουν οι τσοπεραδες.μονη στο σπιτι θα τ ακουω αλλωστε!
αντε κοψοχρονια!μια προσπαθεια να την κανω να "ενταχθω" μουσικα αλλα για τ αποτελεσμα τπτ δεν υποσχομαι!
παρε με το καλο την μηχανη που θελεις...αν ειναι τσοπερ τοτε θα το καταλαβεις και μονη σου...( για την μουσικη ) :wave2:
αμε αμε... και εμαθα σημερα...και πιστευω μονο εδω θα γινεται αυτο...υπαρχουν δυο μπουζουκτσιδικα...που λειτουργουνε απο τις 12 το μεσσημερι....
αυτα ειναι! θα γλυτωσουν την παντοφλα του σαβ/αδου οι παντρεμενοι!
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:41
αντε κοψοχρονια!μια προσπαθεια να την κανω να "ενταχθω" μουσικα αλλα για τ αποτελεσμα τπτ δεν υποσχομαι!τι να σου πω...ισως ναμαι κι εγω λιγο απολυτος...
Hell_Rider
01/11/2013, 22:41
Σωστο...Γι' αυτα θα τσακωθουμε??:a26: Σε διπλανο "δωματιο" πλακωνονται ο μοντερατορ με καμποσα μελη για την Κυριακη(ανοιγμα καταστηματων,κλπ).Ειδα φως και μπηκα, ειπα 2-3 γνωμες επεσε πετροπολεμος και ειπα να την κανω γιατι η επιστημονικη τους ορολογια κατι μου θυμισε...
δεν υπαρχει λογος να τσακαθουμε με κανεναν...δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ.. ολοι την ιδια τρελα κουβαλαμε..αλλοι λιγο περισσοτερο και αλλοι λιγο λιγοτερο...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:42
Ε οχι και παντοφλα!!Απο σκουποξυλο και πανω..
παρε με το καλο την μηχανη που θελεις...αν ειναι τσοπερ τοτε θα το καταλαβεις και μονη σου...( για την μουσικη ) :wave2:
κοντοζυγωνει αγαπητε μου :D
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:43
δεν υπαρχει λογος να τσακαθουμε με κανεναν...δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ.. ολοι την ιδια τρελα κουβαλαμε..αλλοι λιγο περισσοτερο και αλλοι λιγο λιγοτερο...Ακριβως ετσι...
+ 1
ε μα πες τα χρυσοστομε!
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:47
αντε κι ενα βιντεακι αφιερωμενο και στους 2 σας...Και οποιος δεν αγαπαει τα καστομ-κρουιζερ θα μπει εκει μεσα να κελαηδησει
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1hPxGmTGarM
Hell_Rider
01/11/2013, 22:52
Οριστε.... μεχρι και ο Al....
http://www.youtube.com/watch?v=ijs-qNd7zK8
RORY FOR EVER
01/11/2013, 22:57
Οριστε.... μεχρι και ο Al....
http://www.youtube.com/watch?v=ijs-qNd7zK8 :a013:
Ειναι απλο, η γυναικα θελει να παρει μια μηχανη εχοντας σα μετρο συγκρισης το σκουτερακι. Ε, μαλλον καλυτερη θα ναι η μηχανη. Αν οδηγησει ομως στριτακι μικρο τοτε θα ειναι σιγουρη οτι η αποφαση της ειναι συνειδητοποιημενη και δικαιολογημενη.
Κοινως δε μπορεις να εχεις σαφη αποψη για μια μηχανη αν δεν την οδηγησεις.
Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω.
Κανω ενα τετραγωνο και σταματω εντρομος. Ζητημα να διενυσα 300-400 μετρα. Πριν τη στροφη παω να τσιμπησω λιγο το φρενο για να κοψω, ε δεν ηθελε να συνεργαστει οπως ειχα συνηθισει. Πολυ πατημα για μιση επιβραδυνση. Μετα παω να στριψω δεξια, καμια σχεση με αυτο που ξερω στριψιμο σε μηχανη. Σε διαδρομη εντος αθηνας φανταζομια θα χα κατεβασει πολλα καντηλια. Ισως καποιο αλλο τσοπεροειδες να ειναι καλυτερο απο τη δικη μυο εμπειρια, ομως η γεωμετρια τους και τα χαρακτηριστικα των φρενων τους δε μου δινουν αυτη την εντυπωση. Εννοειται οτι το cbf 125 που οδηγω μου φαινεται παιχνιδακι και πανευκολο σε σχεση με το τοτε steed. Δες και το cbf250 ή καποιο αλλο 250αρι. Παιζουν ολα στα 150-170 κιλα, και με υψος σελας περι τα 78εκατοστα. Δε νομιζω να εχεις θεμα με το υψος σου. Στο ειπα και στο 2ο ποστ, καλυτερα να κοιταξεις αλλη κατηγορια.
Θα κανεις και τα μαθηματα , θο δοκιμασεις κι αλλες μηχανες και ισως αλλαξεις αποψη
πολυτιμα τα λογια σου.σ ευχαριστω.
βρισκω σημαντικο το οτι μ ενημερωσατε για τα μειον που εχουν οι customs που μ αρεσουν,για το ποιες αλλες θα μου ταιριαζαν αναλογως των "κυβικων" μου,ενημερωθηκα και μουσικα χαχαχαχαα (ε τι ακομα να θελω) και πλεον ξερω τι να κοιταζω και τι να δοκιμασω.
απο εκει και περα οπως το λες εχω αποφασισει να κανω.
να ξεκινησω τα μαθηματα και τις δοκιμες μου σ αυτες που εχω ξεχωρισει.οποτε θα δειξει...το αποτελεσμα!
το σιγουρο ειναι πως θα παρω αυτη που θα μ' αρεσει ΠΟΛΥ αλλα και που θα μπορω να την οδηγω χωρις φοβο...και μ ατελειωτο παθος!
Hell_Rider
01/11/2013, 23:03
το σιγουρο ειναι πως θα παρω αυτη που θα μ' αρεσει ΠΟΛΥ αλλα και που θα μπορω να την οδηγω χωρις φοβο...και μ ατελειωτο παθος!
:a013::a46:
RORY FOR EVER
01/11/2013, 23:04
...Δεν υπαρχει κατηγορια μοτο χωρις μειονεκτηματα...απλως εδω μεσα καποιοι υπερβαλλουν παραπανω απ' οσο πρεπει οταν μιλουν αρνητικα γι' αυτες τις μηχανες στο συνολο τους...Ντραγκσταρ, σαντοου, vl lc ιντρουντερ, βουλκαν, απιστευτες μηχανες,,,να μην αναφερω το συνολο των Hd..
αντε κι ενα βιντεακι αφιερωμενο και στους 2 σας...Και οποιος δεν αγαπαει τα καστομ-κρουιζερ θα μπει εκει μεσα να κελαηδησει
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1hPxGmTGarM
χαχαχαχαχαχαχαχαα ημαρτον βρε RORY!!!!
...Δεν υπαρχει κατηγορια μοτο χωρις μειονεκτηματα...απλως εδω μεσα καποιοι υπερβαλλουν παραπανω απ' οσο πρεπει οταν μιλουν αρνητικα γι' αυτες τις μηχανες στο συνολο τους...
ενα δωματιο εχει 4 γωνιες.αν βαλεις 4 ατομα στο δωματιο αυτο (ενα σε καθε γωνια) να σου περιγραψουν το δωματιο,θα στο περιγραψουν και οι 4 διαφορετικα...ενω θα μιλουν για το ιδιο δωματιο (κι αληθεια θα λενε και οι 4)...
σκεψου το λιγο αυτο ....
:a013::a46:
:D παντως ομολογω πως κι αυτο το εισεπραξα απο τα λεγομενα ολων των παιδιων εδω κι ευχαριστω για την βοηθεια.
RORY FOR EVER
01/11/2013, 23:19
ενα δωματιο εχει 4 γωνιες.αν βαλεις 4 ατομα στο δωματιο αυτο (ενα σε καθε γωνια) να σου περιγραψουν το δωματιο,θα στο περιγραψουν και οι 4 διαφορετικα...ενω θα μιλουν για το ιδιο δωματιο (κι αληθεια θα λενε και οι 4)...
σκεψου το λιγο αυτο .... στις μηχανες δε βγαινουν ετσι τα συμπερασματα...εχω διανυσει πανω απο 130.000κμ με αυτες τις μηχανες(τα 120.000 με τις 3 δικες μου μοτο...)και ξερω πολυ καλα το θεμα...Απλως η αντιπαθεια καποιων φερνει την προκαταληψη και ετσι παει περιπατο η αντικειμενικοτητα...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ...ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...
RORY FOR EVER
01/11/2013, 23:25
Το 2002 μου εκλεψαν ενα σκουτερακι που ειχα...Ειπα δεν παιρνω μια βιραγκο??Οσοι ειχαν βιραγκο μου ελεγαν παρε, αξιζει τα λεφτα της, κλπ, κλπ. Οσοι δεν ειχαν αλλα δεν ειχαν οδηγησει και ποτε τους καθως προτιμουσαν αλλες κατηγοριες μοτο μου ελεγαν ακριβως το αντιθετο...7 χρονια αυτη η μηχανη με εβγαλε αστερι...Κι εκανα πανω απο 50.000KM...
SHOOTER045
01/11/2013, 23:37
ενταξει και μενα μικρος οταν ημουν μου αρεσε το ΕΝ της kawasaki
αλλα μου περασε γρηγορα σαν το κρυωμα ενα πραμα
Hell_Rider
01/11/2013, 23:42
καληνυχτες και απο εμενα !!!! :ZZZ:
RORY FOR EVER
02/11/2013, 00:46
ενταξει και μενα μικρος οταν ημουν μου αρεσε το ΕΝ της kawasaki
αλλα μου περασε γρηγορα σαν το κρυωμα ενα πραμα εμενα δε μου εχει περασει...τι να γινει??Και για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα(αφου διαβασεις, αν θελεις, ο,τι εχω γραψει σχετικα με το θεμα...) δες την καινουργια xv950R η τη νεα SR400 35TH ANNIVERSARY 2013...Αν δε σ' αρεσουν ουτε κι αυτες οι μοτο...τοτε δεν εισαι γι' αυτην την κατηγορια...Παρε ενα απο τα νεα 500αρια της Χοντα...
RORY FOR EVER
02/11/2013, 00:47
Καληνυχτα σε ολους!DREAM ON...
SHOOTER045
02/11/2013, 02:13
τα γουστα μου γι αυτο το ειδος
αρχιζουν και τελειωννουν με4 γραμματα
V-MAX
V-MAX
:a10::a20::a18::a25::a25::a25::a25::a25::a25:
KotsosDR
02/11/2013, 09:25
V-MAX
ειπαμε ... ξερεις απο οπλα. :beer:
Pardalotzatziki
02/11/2013, 10:19
V-MAX
Και τι σχεση εχει με το ειδος? Ειναι κατηγορια απο μονο του...
RORY FOR EVER
02/11/2013, 10:43
V-MAX Θα ημουνα ο τελευταιος που θα ελεγε κατι αρνητικο γι"αυτη τη μηχαναρα!....αλλα δεν ειναι για το σημερινο μου βαλλαντιο...Πριν απο 15 χρονια ισως...
sapila racing
02/11/2013, 10:44
εμενα δε μου εχει περασει...τι να γινει??Και για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα(αφου διαβασεις, αν θελεις, ο,τι εχω γραψει σχετικα με το θεμα...) δες την καινουργια xv950R η τη νεα SR400 35TH ANNIVERSARY 2013...Αν δε σ' αρεσουν ουτε κι αυτες οι μοτο...τοτε δεν εισαι γι' αυτην την κατηγορια...Παρε ενα απο τα νεα 500αρια της Χοντα...
To SR δεν έχει καμμία σχέση με αυτες τις μοτοσυκλέτες που αναφέρεις, μπερδεύτηκες.
SR500 εχω εγω εδω και 23 χρόνια και 120.000 χλμ. Το μηχανάκι είναι ενα απλό μονοκύλινδρο που για την ηλικία του στρίβει και φρενάρει μια χαρά. Εχει μαλιστα και σχετικά γρήγορη γεωμετρία.
Είναι αντρικό μηχανάκι με μανιβέλα και χειροκίνητο αποσυμπιεστή και αν ο δρόμος έχει στροφές τα virago και λοιπά συναφή δεν θα το ξαναδούν. ;)
Το καινούριο μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο (βγαίνει απο το 1978) απλα έχει ψεκασμό. Μίζα δεν έχει.
Αν γουστάρεις εσύ Virago και γενικά custom μεγειά σου με χαρά σου, αλλά ασε και τους υπόλοιπους να έχουν την γνώμη τους.
RORY FOR EVER
02/11/2013, 10:52
To SR δεν έχει καμμία σχέση με αυτες τις μοτοσυκλέτες που αναφέρεις, μπερδεύτηκες.
SR500 εχω εγω εδω και 23 χρόνια και 120.000 χλμ. Το μηχανάκι είναι ενα απλό μονοκύλινδρο που για την ηλικία του στρίβει και φρενάρει μια χαρά. Εχει μαλιστα και σχετικά γρήγορη γεωμετρία.
Είναι αντρικό μηχανάκι με μανιβέλα και χειροκίνητο αποσυμπιεστή και αν ο δρόμος έχει στροφές τα virago και λοιπά συναφή δεν θα το ξαναδούν. ;)
Το καινούριο μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο (βγαίνει απο το 1978) απλα έχει ψεκασμό. Μίζα δεν έχει.
Αν γουστάρεις εσύ Virago και γενικά custom μεγειά σου με χαρά σου, αλλά ασε και τους υπόλοιπους να έχουν την γνώμη τους. ειναι η 2ρη φορα που μου λες οτι μπερδευτηκα(μιλαω τα ελληνικα της δυτικης ελλαδας φαινεται...) και ας το αφησω ασχολιαστο....Για το sr400 τα ειπαμε οι δυο μας σε αλλο δωματιο συζητησης...Την προτεινα ως ενα μοντελο καλης-καλης μηχανης...
sapila racing
02/11/2013, 11:08
ειναι η 2ρη φορα που μου λες οτι μπερδευτηκα(μιλαω τα ελληνικα της δυτικης ελλαδας φαινεται...) και ας το αφησω ασχολιαστο....Για το sr400 τα ειπαμε οι δυο μας σε αλλο δωματιο συζητησης...Την προτεινα ως ενα μοντελο καλης-καλης μηχανης...
δες την καινουργια xv950R η τη νεα SR400 35TH ANNIVERSARY 2013...Αν δε σ' αρεσουν ουτε κι αυτες οι μοτο...τοτε δεν εισαι γι' αυτην την κατηγορια
Ναι είναι η 2η φορά όντως, δεν φταίω εγώ που μπερδεύεσαι όμως.
Ανέφερες XV και SR στην ίδια πρόταση και μάλιστα τις ανέφερες σαν μοτο που ανήκουν στην ίδια κατηγορία ενώ απέχουν παρασάγγας η μια απο την άλλη και θεώρησα σωστό να βαλω τα πράγματα στην θέση τους.
Και μια φωτό με το SR μου και αναβατη τον κουμπαρο μου τον Μήτσο στον αγώνα στο Τατόι πριν μερικούς μήνες, οπου τερμάτισε 2ος στα μεχρι 500cc πίσω απο τον Βασίλη Γεωργακόπουλο με TZ250. :D
RORY FOR EVER
02/11/2013, 11:14
Ναι είναι η 2η φορά όντως, δεν φταίω εγώ που μπερδεύεσαι όμως.
Ανέφερες XV και SR στην ίδια πρόταση και μάλιστα τις ανέφερες σαν μοτο που ανήκουν στην ίδια κατηγορία ενώ απέχουν παρασάγγας η μια απο την άλλη και θεώρησα σωστό να βαλω τα πράγματα στην θέση τους.
Και μια φωτό με το SR μου και αναβατη τον κουμπαρο μου τον Μήτσο στον αγώνα στο Τατόι πριν μερικούς μήνες, οπου τερμάτισε 2ος στα μεχρι 500cc πίσω απο τον Βασίλη Γεωργακόπουλο με TZ250. :D Μαλλον δεν παρακολουθησες τα λεγομενα μου απο την αρχη, αλλα δε θα παρεξηγηθω γι'αυτο...Εβαλα τις 2 αυτες μηχανες στην ιδια προταση(συγνωμη για το ατοπημα, ετσι??) οχι γιατι πολλοι τις θεωρουν custom-cruiser αλλα γιατι θα ειναι οι επιλογες μου για αγορα μοτο του χρονου...
RORY FOR EVER
02/11/2013, 11:17
...και συγχαρητηρια για τη 2η θεση...
sapila racing
02/11/2013, 11:35
...και συγχαρητηρια για τη 2η θεση...
Στον SRTeam πανε αυτα, εγώ απλά του έδωσα την μηχανή να τρέξει.
Μαλλον δεν παρακολουθησες τα λεγομενα μου απο την αρχη, αλλα δε θα παρεξηθω γι'αυτο...Εβαλα τις 2 αυτες μηχανες στην ιδια προταση(συγνωμη για το ατοπημα, ετσι??) οχι γιατι πολλοι τις θεωρουν custom-cruiser αλλα γιατι θα ειναι οι επιλογες μου για αγορα μοτο του χρονου...
Δεν το διάβασα όλο το thread, αλλά ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για παρεξήγηση, αυτό έλειπε. Απλά το SR δεν ειναι στην κατηγορία Custom-Cruiser με την καμμία.
Πριν μερικά χρόνια στην παρέα μας υπήρχαν 5 SR500, τωρα εχουν μείνει 3, το ένα κλάπηκε και το άλλο το πούλησε ο παραπανω κουμπαρος οταν έκανε επέμβαση μηνισκου-χιαστού καθώς δεν μπορούσε πλέον να το βάζει μπρός.
Αν σκοπεύεις να αγοράσεις SR θα σου πρότεινα πρώτα να βρείς ενα να το καβαλήσεις για να δείς αν σε βολεύει και αν είσαι ΟΚ με την μανιβέλα του.
Πολλοί τα παράτησαν λόγω της δύσκολης μανιβέλας η οποία παραμένει και στο ψεκαστό.
Επίσης το ψεκαστό παίζεται αν θα εμφανιστεί ποτέ στην Ευρώπη, μπορεί και να μην το δούμε αν και ελπίζω να το ομολογκάρουν και να το φέρουν.
Παντως αν σκέφτεσαι πραγματικά για SR, ακόμα κι αν δεν έρθει ποτέ το ψεκαστό, μπορείς να βρείς ενα καλό απο τα παλιά και να είναι και 500 γιατί τα 400 είναι συγκριτικά 'λίγα'.
Αυτός ο κινητήρας δεν έχει μεγάλη ιπποδύναμη χωρίς μετατροπές, αλλά έχει καλή ροπή και απο πολύ χαμηλά. Σχεδιάστηκε εξ αρχής για 500 (για το ΧΤ500) και βγηκε και σαν 400 για την Ιαπωνία και καποιες χώρες με περιορισμούς.
Εχω οδηγήσει 400 και δεν έχει την ροπή, οπότε χάνει γενικώς.
Καλή συνέχεια! :)
RORY FOR EVER
02/11/2013, 11:49
Δεν το διάβασα όλο το thread, αλλά ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για παρεξήγηση, αυτό έλειπε. Απλά το SR δεν ειναι στην κατηγορία Custom-Cruiser με την καμμία.
Πριν μερικά χρόνια στην παρέα μας υπήρχαν 5 SR500, τωρα εχουν μείνει 3, το ένα κλάπηκε και το άλλο το πούλησε ο παραπανω κουμπαρος οταν έκανε επέμβαση μηνισκου-χιαστού καθώς δεν μπορούσε πλέον να το βάζει μπρός.
Αν σκοπεύεις να αγοράσεις SR θα σου πρότεινα πρώτα να βρείς ενα να το καβαλήσεις για να δείς αν σε βολεύει και αν είσαι ΟΚ με την μανιβέλα του.
Πολλοί τα παράτησαν λόγω της δύσκολης μανιβέλας η οποία παραμένει και στο ψεκαστό.
Επίσης το ψεκαστό παίζεται αν θα εμφανιστεί ποτέ στην Ευρώπη, μπορεί και να μην το δούμε αν και ελπίζω να το ομολογκάρουν και να το φέρουν.
Παντως αν σκέφτεσαι πραγματικά για SR, ακόμα κι αν δεν έρθει ποτέ το ψεκαστό, μπορείς να βρείς ενα καλό απο τα παλιά και να είναι και 500 γιατί τα 400 είναι συγκριτικά 'λίγα'.
Αυτός ο κινητήρας δεν έχει μεγάλη ιπποδύναμη χωρίς μετατροπές, αλλά έχει καλή ροπή και απο πολύ χαμηλά. Σχεδιάστηκε εξ αρχής για 500 (για το ΧΤ500) και βγηκε και σαν 400 για την Ιαπωνία και καποιες χώρες με περιορισμούς.
Καλή συνέχεια! :) Ευχαριστω για τις συμβουλες και την ενημερωση σχετικα με το sr400...Μακαρι να ερθει στην ελλαδα!Οποτε τα πραγματα θα ειναι ευκολα για μενα...Και πιο φτηνο θα ειναι σιγουρα απο την XV950 και πιο φιλικο...Ολα τα περιοδικα moto -καλως η κακως- ονομαζουν το sr400 custom...ΑΛΛΑ δεν ειναι αυτη η ουσια...Η ουσια ειναι οτι προκειται για πολυ καλη μηχανη..By the way...εχω οδηγησει αρκετα χλμ με SR400 αλλα δεν μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου ενημερο, μιας και δεν υπηρξα ποτε κατοχος μιας τετοιας μηχανης...
[http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AV87VDEO8AUurl]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OGd1rS5oDeA
RORY FOR EVER
02/11/2013, 17:33
Η ακομη καλυτερα μια photo compilation sr400 2013 35th anniversary http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nrsngrxqsGE
το βιντεακι με τη νεα xv950 να το αφησω για το βραδυ μετα το ντερμπι ?...:wave2: οχι καλυτερα τωρα πριν δω τον αγωνα...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_v9G8Hkep4c
Καλο βραδυ σε ολους, θα βγαλω τη συμβια εξω...και θα κερασω τους πικραμενους του ντερμπι...:wave2:
RORY FOR EVER
05/11/2013, 16:34
Δυστυχως...τα νεωτερα ηρθαν απο το Μιλανο της Ιταλιας (τα οποια και επιβεβαιωσα μεσω ενος Ιταλου γνωστου, αντιπροσωπου της Γιαμαχα...)ναι μεν το SR400 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!(για την Ελλαδα, ποιος ξερει...)αλλα η τιμη του θα ξεπερνα τις 6.000 ευρω(τουλαχιστον για τη γειτονικη μας χωρα...)http://www.eicma.it/2013/11/yamaha-sr400/ :lipssealed:
RORY FOR EVER
05/11/2013, 16:59
Καλή συνέχεια! :)
http://www.eicma.it/2013/11/yamaha-sr400/