PDA

View Full Version : Αναστολή δραστηριοτήτων μοτοσυκλέτας στα Μέγαρα μέχρι νεοτέρας

Σελίδες : 1 2 [3] 4

akis_trevor
17/06/2014, 14:45
με πιστα δεν εχω ασχοληθει..καθολου..
πριν καποιους μηνες που σκοτωθηκε το παλικαρι,εβλεπα κοσμο να κραζει τους ιδιοκτητες της πιστας και οτι ειναι εγκληματιες κλπ κλπ..
και τωρα με την πρωτη ευκαιρια,ωωω ανοιξανε τα μεγαρα..ωωω να παμε για τρακ ντει...
οι δρομοι μας σαφως και ειναι χειροτεροι απο οποιαδηποτε πιστα,αλλα πας αναλογα.στην πιστα υποτιθεται πως πας για να τρεξεις,να στριψεις,να μαθεις να οδηγας(αν προκειται για σχολειο)να πλησιασεις τα ορια σου κλπ...
εφοσον εκλεισε λοιπον,δεν θα ηταν σωστο να διορθωθουν 1-2 βασικα πραγματα για να μην τσακιστει κανενα αλλο παλικαρι την επομενη φορα;;;τσαμπα τοσοι μηνες με αυτην την ιστορια;

sniper
17/06/2014, 14:48
πριν καποιους μηνες που σκοτωθηκε το παλικαρι,εβλεπα κοσμο να κραζει τους ιδιοκτητες της πιστας και οτι ειναι εγκληματιες κλπ κλπ..
και τωρα με την πρωτη ευκαιρια,ωωω ανοιξανε τα μεγαρα..ωωω να παμε για τρακ ντει...
οι δρομοι μας σαφως και ειναι χειροτεροι απο οποιαδηποτε πιστα,αλλα πας αναλογα.στην πιστα υποτιθεται πως πας για να τρεξεις,να στριψεις,να μαθεις να οδηγας(αν προκειται για σχολειο)να πλησιασεις τα ορια σου κλπ...
εφοσον εκλεισε λοιπον,δεν θα ηταν σωστο να διορθωθουν 1-2 βασικα πραγματα για να μην τσακιστει κανενα αλλο παλικαρι την επομενη φορα;;;τσαμπα τοσοι μηνες με αυτην την ιστορια;

Εχει εξαντληθεί και το θέμα κι εμείς που ασχολούμαστε χρονια με την πιστα των Μεγάρων.

Ναι, και βελτιώσεις θέλει και πολλά δίναμε και και και, αλλά παραμένει ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη απο το δρόμο με τις νταλικες και τα στοπ.

akis_trevor
17/06/2014, 14:56
Ναι, και βελτιώσεις θέλει και πολλά δίναμε και και και, αλλά παραμένει ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη απο το δρόμο με τις νταλικες και τα στοπ.

δεν διαφωνω καθολου σε αυτο :)

spyroszx
17/06/2014, 14:59
ααα πολυ ωραια,δεν εχεις ασχοληθει με πιστα,αλλα θελεις να αλλαξουν 1-2 πραγματα απο κατι που οπως λες...δεν ξερεις.
Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΑΠ[Ο ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

akis_trevor
17/06/2014, 15:04
ααα πολυ ωραια,δεν εχεις ασχοληθει με πιστα,αλλα θελεις να αλλαξουν 1-2 πραγματα απο κατι που οπως λες...δεν ξερεις.
Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΑΠ[Ο ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

please
διαβασε τι γραφω.δεν ειπα τρεξτε στους δρομους,καντε το ενα καντε το αλλο..
απλα εδω ειχε γινει τοτε μανουρα μεγαλη με τις ελλειψεις της πιστας κλπ και τωρα, ναι να ξανανοιξουν..
ειπα και στον sniper δεν αντιλεγω οτι ο δρομος ειναι 100 φορες χειροτερος.

spyroszx
17/06/2014, 15:10
please
διαβασε τι γραφω.δεν ειπα τρεξτε στους δρομους,καντε το ενα καντε το αλλο..
απλα εδω ειχε γινει τοτε μανουρα μεγαλη με τις ελλειψεις της πιστας κλπ και τωρα, ναι να ξανανοιξουν..
ειπα και στον sniper δεν αντιλεγω οτι ο δρομος ειναι 100 φορες χειροτερος.
Μια χαρά τα διάβασα. Δεν ξέρεις από πίστα ,άκουσες για ένα δυστύχημα,άκουσες για τους ιδιοκτήτες και υπόθεσης ότι στην πίστα πας........... Εγω πάω στην πίστα από το 96 είδα το ατύχημα(δυστυχώς μπροστά μου),ξέρω αΛο πίστα και ελπίζω αύριο μεπαύριο να βάλω και τους δύο γιους μου σε αυτό το κλειστό κολωχωραφο πριν πάρουν διπλωμα και βγουν στο δρομο

g_m900
17/06/2014, 16:45
Μα καλα...αυτοι οι μαλακες στο Moto gp γιατι δεν ακυρωσανε ολο το πρωταθλημα και να κλεισουν την πιστα της Σεπανγκ επ αοριστον οταν σκοτωθηκε ο Σιμονσελι???

κριμα στο παιδι το ξαναειπαμε.

ηταν ομως δυστυχως ο 1ος που γινεται αυτο στη συγκεκριμενη πιστα και για να μιλησω εντελως ψυχρα...ειναι ενας αριθμος μηδαμινος σε σχεση με το τι γινεται καθε μερα στο δρομο.
ασε που η πιστα εκλεισε λογω καταπατησης και οχι λογω του θανατου του παιδιου.
απλα το ατυχημα ηταν η αφορμη.

προσωπικα εχω παει 5 φορες στα Μεγαρα και καθε φορα οι συνθηκες ηταν και καλυτερες οργανωτικα.
εφευγα με ικανοποιηση που οδηγησα οσο πιο οριακα μπορουσα και μετα εφευγα ΓΕΜΑΤΟΣ και ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝ να οδηγησω γρηγορα σε δημοσιο δρομο.
οπως καταλαβαινετε ...οι περισσοτεροι ετσι φευγουν απο τα Μεγαρα η απο τις Σερρες.

οταν πηρα το 900 ημουν ενας ακομα κλασσικος TDMας.
Μαγκια, κλανια...κι ο κωλος φυσαρμονικα !!!
ομως με επιασε απο το σβερκο ο Περιστερας και ο Σμπρινης και μου κανανε πλυση εγκεφαλου για την πιστα γενικα και για τα οφελη που θα αποκομίσω με την εφαρμογη τους στο δρομο.
δεν μιλαω για πλαγιασματα ...αλλα για το φρεναρισμα.
δεν ειχα ιδεα πως να χειριστω το μηχανακι μου και το εμαθα...και το μαθαινω.

ειχα 1 σοβαρο τροχαιο περυσι με τη μηχανη και μονο που φρεναρα οπως επρεπε...κι οχι εντελως πανικοβλημμενος...με εσωσε απο χειροτερες καταστασεις...κι ας επεσα απο μπροστινο τελικα (αποφυγη αυτοκινητου που εκανε παρανομη στροφη στο Χιλτον).

θελω ανοιχτα τα Μεγαρα και μεχρι να μαζευτειτε εδω μερικοι και να παρετε δανειο να μας φτιαξετε την πιστα των ονειρων σας...απλα μην επιμενετε στην αρνητικοτητα σας ως προς την πιστα.
Τουλαχιστον μην προσπαθειτε να την επιβαλλετε.

sv1000s
17/06/2014, 17:19
+1000 για απο πανω!πιστα και παλι πιστα!ολα τα υπολοιπα περι δρομου ειναι πιπες!
που να πας να κανεις την κα@λα σου?στη επιδαυρο?που καθε κυριακη της καλες εποχες ηταν εμπολεμη ζωνη.
ολοι πηγαιναμε και που ζουμε τωρα μαλλον απο θαυμα ειναι.
οποιος δεν εχει μπει πιστα να δει τι παιζει ας μπει και μετα να μας πει,δρομος η πιστα?
πιστα και ας ειναι και χωραφι για μενα.

PQC
20/06/2014, 18:46
Εγώ έκραζα τον ιδιοκτήτη και τους διοργανωτές πριν το ατύχημα και μετά το ατύχημα. Το οτι θα πάω μέγαρα και πάλι δεν σημαίνει οτι δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο, και δεν μιλάω μόνο για τις υποδομές αλλά και για την νοοτροπία. Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι στον χώρο δεν είναι σοβαροί και αυτό περιλαμβάνει και εμάς τους συμμετέχοντες. Οπότε αν διεκδικούμε κάτι καλύτερο ίσως κάποτε να δούμε και κάτι καλύτερο έστω και σε επίπεδο οργάνωσης.

nktR
21/06/2014, 11:38
Μα καλα...αυτοι οι μαλακες στο Moto gp γιατι δεν ακυρωσανε ολο το πρωταθλημα και να κλεισουν την πιστα της Σεπανγκ επ αοριστον οταν σκοτωθηκε ο Σιμονσελι???

έχει καμμία επαφή η Πίστα της Σεπανκ με προδιαγραφές, για παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των ειδών αγώνων με την Καρτόπιστα των Μεγάρων χωρίς προδιαγραφές και χωρίς άδεια όπου ο κάθενας πάει εκεί μέσα και βάζει τη μαλακία του με τα τσιμεντένια μπλόκια γιατί με την βλακεία του νομίζει ότι κάνει καλά????

Και τι σχέση έχει το ατύχημα του Σιμονσέλι με το ατύχημα του Δημήτρη πάνω στα τσιμεντένια μπλόκια που έβαλαν οι "επαγγελματίες" εκεί????

Μην γράφετε ότι να΄ναι παρακαλώ και μας γυρνάτε τα μάτια ανάποδα...@##$

Εγώ έκραζα τον ιδιοκτήτη και τους διοργανωτές πριν το ατύχημα και μετά το ατύχημα. Το οτι θα πάω μέγαρα και πάλι δεν σημαίνει οτι δεν αξίζουμε κάτι καλύτερο, και δεν μιλάω μόνο για τις υποδομές αλλά και για την νοοτροπία. Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι στον χώρο δεν είναι σοβαροί και αυτό περιλαμβάνει και εμάς τους συμμετέχοντες. Οπότε αν διεκδικούμε κάτι καλύτερο ίσως κάποτε να δούμε και κάτι καλύτερο έστω και σε επίπεδο οργάνωσης.

Είπαμε η κάβλα που δεν έχει λογική είναι ότι πιο επικίνδυνο και δυστυχώς από ότι φαίνεται και αυτή είναι ανίκητη.
Δηλαδή μου πετούν την καραμέλα και την πιπιλάω και συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι αφού δεν θέλουν να κάνουν κάτι για να την βελτιώσουν από την κάβλα με συγχωροχάρτια πρέπει να πάω ΓΙΑΤΙ ....????? (γιατί = κατάντια) γιατί καλύτερα στα Μέγαρα με τα τσιμέντα, μπαριέρες, συρματοπλέγματα, χωρίς εξόδους διαφυγής, μπετόβεργες και όχι στο δρόμο.

Όταν πας πίστα πας να οδηγήσεις γρήγορα και 40% πιο γρήγορα από το δρόμο που σημαίνει ότι θες να φτάσεις στο όριό σου και αυτός είναι ο σκοπός της πίστας να οδηγήσεις γρήγορα ΑΛΛΑ με συνθήκες ασφαλείας που στα Μέγαρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Το 2000 οι αγωνιζόμενοι έκριναν την πίστα ακατάλληλη για χρήση μοτό και οι δραστηριότητες σταμάτησαν όπως και το πρωτάθλημα αλλά ως διά μαγείας μετά από ένα χρόνο οι ίδιοι την έκριναν κατάλληλη και ξεκίνησαν πάλι το παραμυθάκι με το δράκο.....και όλοι φυσικά πηγαίνουν με το άλλο παραμύθι των διοργανωτών "Στηρίξτε μας για να φτιάξουμε την πίστα, μέχρι και ασφαλτόστρωση ο ένας έταξε σε ραδιοφωνική εκπομπή...."

Όσο λοιπόν εμείς συμβιβαζόμαστε με την μπουρδελομετριότητα τόσο θα μας γράφουν στα @@ τους και θα το μαγαζάκι μια χαρά θα δουλεύει εις βάρος της ασφάλειάς μας.

Έχω βαρεθεί από το 2000 να γράφω τα ίδια, δεν περιμένω τίποτα, αλλά τουλάχιστον μην παρασύρετε κόσμο σε λάθος κατευθύνσεις και εξισώνεται τα ΜΕΓΑΡΑ=ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΙΣΤΑ γιατί κανείς δεν πρέπει να φουσκώνει μυαλά και να ωθεί τα παιδιά που πάνε εκεί ότι μπορούν να οδηγήσουν όπως σε μία πίστα προδιαγραφών.
Εγώ σε αυτή τη παρωδία της παραπληροφόρησης δεν συμμετείχα ούτε συμμετέχω να παραμυθιάζω φέροντας ευθύνη στον κόσμο που κατευθύνω προς τα εκεί.
Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει και όχι επειδή εγώ θέλω να κάνω τις βόλτες μου στην πίστα και εξυπηρετώντας κάποιους εν αγνοία μου και χωρίς δόλο μέσα από αυτό να παίζουν ρώσσικη ρουλέτα με ανθρώπινες ζωές.

Καλύτερα ενημερωμένος παρά αποβλακωμένος.
Καλή μας τύχη

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/06/2014, 12:08
:a23::a23::a23::a23::a23::a23::a23:

MG-KTiNoS
21/06/2014, 12:21
έχει καμμία επαφή η Πίστα της Σεπανκ με προδιαγραφές, για παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των ειδών αγώνων με την Καρτόπιστα των Μεγάρων χωρίς προδιαγραφές και χωρίς άδεια όπου ο κάθενας πάει εκεί μέσα και βάζει τη μαλακία του με τα τσιμεντένια μπλόκια γιατί με την βλακεία του νομίζει ότι κάνει καλά????

Και τι σχέση έχει το ατύχημα του Σιμονσέλι με το ατύχημα του Δημήτρη πάνω στα τσιμεντένια μπλόκια που έβαλαν οι "επαγγελματίες" εκεί????

Είπαμε η κάβλα που δεν έχει λογική είναι ότι πιο επικίνδυνο και δυστυχώς από ότι φαίνεται και αυτή είναι ανίκητη.
Δηλαδή μου πετούν την καραμέλα και την πιπιλάω και συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι αφού δεν θέλουν να κάνουν κάτι για να την βελτιώσουν από την κάβλα με συγχωροχάρτια πρέπει να πάω ΓΙΑΤΙ ....????? (γιατί = κατάντια) γιατί καλύτερα στα Μέγαρα με τα τσιμέντα, μπαριέρες, συρματοπλέγματα, χωρίς εξόδους διαφυγής, μπετόβεργες και όχι στο δρόμο.

Όταν πας πίστα πας να οδηγήσεις γρήγορα και 40% πιο γρήγορα από το δρόμο που σημαίνει ότι θες να φτάσεις στο όριό σου και αυτός είναι ο σκοπός της πίστας να οδηγήσεις γρήγορα ΑΛΛΑ με συνθήκες ασφαλείας που στα Μέγαρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Το 2000 οι αγωνιζόμενοι έκριναν την πίστα ακατάλληλη για χρήση μοτό και οι δραστηριότητες σταμάτησαν όπως και το πρωτάθλημα αλλά ως διά μαγείας μετά από ένα χρόνο οι ίδιοι την έκριναν κατάλληλη και ξεκίνησαν πάλι το παραμυθάκι με το δράκο.....και όλοι φυσικά πηγαίνουν με το άλλο παραμύθι των διοργανωτών "Στηρίξτε μας για να φτιάξουμε την πίστα, μέχρι και ασφαλτόστρωση ο ένας έταξε σε ραδιοφωνική εκπομπή...."

Όσο λοιπόν εμείς συμβιβαζόμαστε με την μπουρδελομετριότητα τόσο θα μας γράφουν στα @@ τους και θα το μαγαζάκι μια χαρά θα δουλεύει εις βάρος της ασφάλειάς μας.

Έχω βαρεθεί από το 2000 να γράφω τα ίδια, δεν περιμένω τίποτα, αλλά τουλάχιστον μην παρασύρετε κόσμο σε λάθος κατευθύνσεις και εξισώνεται τα ΜΕΓΑΡΑ=ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΙΣΤΑ γιατί κανείς δεν πρέπει να φουσκώνει μυαλά και να ωθεί τα παιδιά που πάνε εκεί ότι μπορούν να οδηγήσουν όπως σε μία πίστα προδιαγραφών.
Εγώ σε αυτή τη παρωδία της παραπληροφόρησης δεν συμμετείχα ούτε συμμετέχω να παραμυθιάζω φέροντας ευθύνη στον κόσμο που κατευθύνω προς τα εκεί.
Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει και όχι επειδή εγώ θέλω να κάνω τις βόλτες μου στην πίστα και εξυπηρετώντας κάποιους εν αγνοία μου και χωρίς δόλο μέσα από αυτό να παίζουν ρώσσικη ρουλέτα με ανθρώπινες ζωές.

Καλή μας τύχη

Αν είχε σκοτωθεί άνθρωπος στην Ιταλία με τον ίδιο τρόπο που σκοτώθηκε το παιδί στα μέγαρα
η πίστα θα είχε κατασχεθεί εντός 5 ημερών το αργότερο...
(όπως έγινε και με τον Ρομπόνι)
Φυσικά στην Ελλάδα προκειμένου να κάνουμε το δικό μας δεν υπολογίζουμε τίποτε.
Εδώ όμως πρέπει να μπαίνει ο νόμος και να σου λέει ότι..

όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος

EVI
21/06/2014, 15:32
@EVI : Κάτσε στ΄αυγά σου σπόρε. :moutza:

ναι αλλα παγκοσμιος σπορος οχι ο,τι και ο,τι :D

TROOPER
22/06/2014, 12:20

Καλή μας τύχη

πες τα ρε νικο!

:beer:

Ζεύκας
22/06/2014, 14:05
Καλα τα λέτε, αλλά για πείτε
μου και μένα που είμαι μικρό αγοράκι με καΥλες, τι να κάνω που δεν έχω ούτε χρόνο ούτε λεφτα να ανεβώ Σέρρες;

1. Να ξεθυμάνω σε ΑγιάννηΡώσσο και Επίδαυρο;

2. Να μπώ στο χωράφι των Μεγάρων;

pipe_smoker
22/06/2014, 15:22
μου και μένα που είμαι μικρό αγοράκι με καΥλες, τι να κάνω που δεν έχω ούτε χρόνο ούτε λεφτα να ανεβώ Σέρρες;

1. Να ξεθυμάνω σε ΑγιάννηΡώσσο και Επίδαυρο;

2. Να μπώ στο χωράφι των Μεγάρων;

Να σου απαντήσω εγώ που είμαι και ειδικός κι έχω βαρεθεί να λιώνω λάστιχα στις πίστες?:lol:

Δεν έχω μπει ποτέ Μέγαρα, εκτός από μια φορά συνοδηγός σε αυτοκίνητο γνωστού.

Σε σχέση με το δρόμο (είτε αυτός είναι ο Αγιάννης, είτε η Επίδαυρος, είτε το ΔΗΠΕΘΕ) δεν είχε:
1. Αυτοκίνητα
2. Νταλίκες
3. Ζώα (δεν ξέρω αν παίζει να πεταχτεί κανά ποντίκι από κανά θάμνο, να συναντήσεις κοπάδι πρόβατα πάντως το αποκλείω)
4. Γκρεμούς
5. Τυφλές στροφές που δεν ξέρεις αν εκεί που στρίβεις όμορφα κι ωραία, βγαίνοντας έχει σταματήσει ένα αγροτικό να κατέβει ο τσομπάνης να πάει προς νερού του

αυτά θυμάμαι μέσες άκρες.

Οπότε νομίζω ότι καλύτερα να πας Μέγαρα.

Στο πιο σοβαρό τώρα, επειδή νομίζω καταλαβαίνω το ύφος της ερώτησής σου και συμφωνώ, όπως συμφωνώ και με αυτό που έγραψε και ο sniper και με αυτά που έχουν γράψει πολλοί και διάφοροι, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καν για ποιό λόγο γίνεται σύγκριση.

Όσο μπουρδέλο κι αν είναι μια πίστα, είναι φαιδρό να γίνεται σύγκριση με τις συνθήκες οδήγησης στο δρόμο.

Το να μην πάει κάποιος ως "ένδειξη διαμαρτυρίας" προκειμένου να φτιαχτεί κάτι καλύτερο είναι άλλο καπέλο. ΟΚ το σέβομαι μέχρι ένα σημείο σα σκεπτικό.
Αλλά το να πει κάποιος "Η πίστα στα Μέγαρα/Σέρρες/Κατάρ/Σεπάνγκ/Μεπάνγκ είναι επικίνδυνη. Δε μπάω. Θα τρέξω στο δρόμο καλύτερα.", ή αντίστοιχα "Αφού είναι επικίνδυνη, ας μείνει κλειστή, νέτα σκέτα." είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

BLiTzER
22/06/2014, 15:36
Δε νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα. Όσοι δεν πηγαίνουν πίστα, είναι κυρίως επειδή προτιμούν τον δρόμο. Καλώς ή κακώς, τα Μέγαρα είναι η μοναδική επιλογή στην πρωτεύουσα, οπότε οι "πιστάκηδες", είτε τη γουστάρουν, είτε όχι, εκεί πηγαίνουν. Οι υπόλοιποι δε θα πήγαιναν ακόμα κι αν ήταν το Silverstone.

TROOPER
22/06/2014, 15:49
μου και μένα που είμαι μικρό αγοράκι με καΥλες, τι να κάνω που δεν έχω ούτε χρόνο ούτε λεφτα να ανεβώ Σέρρες

να παιξεις μια παχια να φυγουν τα χοντραδια.

μα σοβαρολογουμε?

ρωταμε τα αυτονοητα?

προφανως και αν θελεις να κανεις ενα σχολειο τα μεγαρα ειναι ιδανικα. ειναι ιδανικα για να πας με μειωμενες ταχυτητες και να δουλεψεις τεχνικες με ασφαλεια σε σχεση με τον δρομο.

αυτο τι σκατα σχεση εχει με πιστα, καυλες κλπ ομορφα δεν ξερω.

και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου...ξεκινησα με μεγαρα αλλα ξεκινησα με σχολεια και με προπονησεις πανω στις ασκησεις των σχολειων. οταν πλεον εκρινα οτι αλλαξα λεβελ, εκανα κτημα μου αυτα που μου διδαξανε στα σχολεια και πλεον αποφασισα να μην πηγαινω για να δουλεψω αλλα για να διασκεδασω τοτε τα μεγαρα ληξανε για μενα.

αυτο που δεν δεχομαι ειναι ακριβως αυτη η λογικη. ε να τι να κανουμε, καυλες εχουμε καπου πρεπει να τις βγαλουμε και αφου αυτο εχουμε σε αυτο θα ξεδωσουμε. οχι. αν δεν φτιαξουνε τις προδιαγραφες που πρεπει να εχει μια πιστα για μοτοσυκλετες, εγω δεν μπαινω για να πιεσω σε πιστα που φτιαχτηκε για καρτ.

απο κει και περα μεγαλα παιδια ειμαστε, ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει.

:wave2:

Bladerunner
22/06/2014, 16:00
Πέρα από τα άκρα, μαθητική παρέλαση ή σπάσιμο χρονομέτρων, υπάρχουν και άλλες βαθμίδες.

Πιέζουμε όσο σηκώνει η όποια ικανότητά μας, αλλά πιέζουμε και όσο σηκώνουν οι λοιπές συνθήκες. Οι συνθήκες λοιπόν που επικρατούν στην Πάχη, επιτρέπουν (πολύ) περισσότερη πίεση από ότι επιτρέπει η Επίδαυρος, Ρώσος κλπ.
Υπό αυτό το πρίσμα, όταν θελήσω να ξύσω το γόνατο επειδή με έχει πιάσει τρελή φαγούρα, θα προτιμήσω την Πάχη από το δρόμο. Γιατί εκεί θα ρισκάρω λιγότερο.
Σαφώς και αν μπορώ να μπω Σέρρες θα το προτιμήσω, γιατί εκεί μπορώ να πιέσω αρκετά περισσότερο με ακόμα χαμηλότερο ρίσκο.

sv1000s
22/06/2014, 16:00
και με τα δυο τα χερακια.:a31:.να γινει καλη δουλεια.

sv1000s
22/06/2014, 16:04
Πέρα από τα άκρα, μαθητική παρέλαση ή σπάσιμο χρονομέτρων, υπάρχουν και άλλες βαθμίδες.

Πιέζουμε όσο σηκώνει η όποια ικανότητά μας, αλλά πιέζουμε και όσο σηκώνουν οι λοιπές συνθήκες. Οι συνθήκες λοιπόν που επικρατούν στην Πάχη, επιτρέπουν (πολύ) περισσότερη πίεση από ότι επιτρέπει η Επίδαυρος, Ρώσος κλπ.
Υπό αυτό το πρίσμα, όταν θελήσω να ξύσω το γόνατο επειδή με έχει πιάσει τρελή φαγούρα, θα προτιμήσω την Πάχη από το δρόμο. Γιατί εκεί θα ρισκάρω λιγότερο.
Σαφώς και αν μπορώ να μπω Σέρρες θα το προτιμήσω, γιατί εκεί μπορώ να πιέσω αρκετά περισσότερο με ακόμα χαμηλότερο ρίσκο.

:a23::a23::a23::a23::a23:τα ειπες ολα φιλαρακι!

TROOPER
22/06/2014, 17:28
Πέρα από τα άκρα, μαθητική παρέλαση ή σπάσιμο χρονομέτρων, υπάρχουν και άλλες βαθμίδες.........

συμφωνω αλλα επειδη περα απο τα ακρα υπερτερει ο νομος της σχετικοτητας και επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι οι πολλοι μπορουν να βρουν τα ορια ωστε να μην τα ξεπερνανε, και επειδη αν τα ξεπερασουνε τα ορια, τα μεγαρα δεν εχουνε τον χωρο για να συγχωρεσουνε το λαθος, προσωπικα θεωρω οτι απλα ειναι ενα χωραφι. σιγουρα με λιγοτερα εμποδια απο τον δρομο αλλα σε καμια περιπτωση με τις συνθηκες για να πει κανεις οτι ειναι πιστα για μοτοσυκλετες.

Allst@rf
22/06/2014, 17:44
τα τελευταία χρονια με την ανθηση των τρακ ντει, ενα αλλο προβλημα που παρουσιαστηκε στην παχυ ηταν η πολυκοσμια...

προσωπικα πολλες φορες ειχα πληρωσει ολοημερο αλλα οταν πηγαινα και εβλεπα τοσο κοσμο ξενερωνα...

τρουπ γιατι λες ψεματα στον κοσμο οτι δεν πηγαινες μεγαρα... αφου ερχοσουν...

.... σαν θεατης... :lol:

Vagelis26b
23/06/2014, 23:07
Να σου απαντήσω εγώ που είμαι και ειδικός κι έχω βαρεθεί να λιώνω λάστιχα στις πίστες?:lol:

Δεν έχω μπει ποτέ Μέγαρα, εκτός από μια φορά συνοδηγός σε αυτοκίνητο γνωστού.

Σε σχέση με το δρόμο (είτε αυτός είναι ο Αγιάννης, είτε η Επίδαυρος, είτε το ΔΗΠΕΘΕ) δεν είχε:
1. Αυτοκίνητα
2. Νταλίκες
3. Ζώα (δεν ξέρω αν παίζει να πεταχτεί κανά ποντίκι από κανά θάμνο, να συναντήσεις κοπάδι πρόβατα πάντως το αποκλείω)
4. Γκρεμούς
5. Τυφλές στροφές που δεν ξέρεις αν εκεί που στρίβεις όμορφα κι ωραία, βγαίνοντας έχει σταματήσει ένα αγροτικό να κατέβει ο τσομπάνης να πάει προς νερού του

αυτά θυμάμαι μέσες άκρες.

Οπότε νομίζω ότι καλύτερα να πας Μέγαρα.

Στο πιο σοβαρό τώρα, επειδή νομίζω καταλαβαίνω το ύφος της ερώτησής σου και συμφωνώ, όπως συμφωνώ και με αυτό που έγραψε και ο sniper και με αυτά που έχουν γράψει πολλοί και διάφοροι, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καν για ποιό λόγο γίνεται σύγκριση.

Όσο μπουρδέλο κι αν είναι μια πίστα, είναι φαιδρό να γίνεται σύγκριση με τις συνθήκες οδήγησης στο δρόμο.

Το να μην πάει κάποιος ως "ένδειξη διαμαρτυρίας" προκειμένου να φτιαχτεί κάτι καλύτερο είναι άλλο καπέλο. ΟΚ το σέβομαι μέχρι ένα σημείο σα σκεπτικό.
Αλλά το να πει κάποιος "Η πίστα στα Μέγαρα/Σέρρες/Κατάρ/Σεπάνγκ/Μεπάνγκ είναι επικίνδυνη. Δε μπάω. Θα τρέξω στο δρόμο καλύτερα.", ή αντίστοιχα "Αφού είναι επικίνδυνη, ας μείνει κλειστή, νέτα σκέτα." είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

+1..

g_m900
24/06/2014, 15:05
Ξαναγραφω και επιμενω...

Ο Δημητρης που εφυγε αδικα λογω ακαταλληλοτητας της πιστας ηταν ενας απο εμας.
Ειχε παει αρκετες φορες στα Μεγαρα ξεροντας τι επικρατει και το υπεγραφε κιολας.
Εμενα τουλαχιστον παντα με βαζανε να υπογραψω την υπευθυνη δηλωση...οποτε ποιος μου φταει???
Ξερω οτι οσοι τον γνωριζατε προσωπικα...θιγεστε απο τα γραφομενα μου αλλα δυστυχως ετσι ειναι.

Απο κει και μετα...αν ανοιξει η πιστα και αποφασιστει γενικο μποικοταζ ωστε να ζημιωνει τον κατοχο της...μεχρι να φτιαξει τα απαραιτητα...με χαρα να συμμετεχω αν ειναι να βγει κατι απο αυτο.

Εμενα μου λειπει η πιστα.
Πηγα μια φορα Επιδαυρο και σιχτηριζα μεχρι να φτασω σπιτι.

Allst@rf
24/06/2014, 16:17
Ρε δε μου λειπει καθολου λεμε η επιδαυρος για στριψιμο...

harris_x
25/06/2014, 09:18
.... σαν θεατης... :lol:
όχι μόνο.... :evil:

έχω και φωτό...

Allst@rf
25/06/2014, 11:34
όχι μόνο.... :evil:

έχω και φωτό...

προ αμνημονευτων χρονων...

harris_x
25/06/2014, 13:27
προ αμνημονευτων χρονων...
όχι ιδιαίτερα... :a13:

Allst@rf
25/06/2014, 15:29

να τα, να τα...

δεν αντεξε να περιμενει ποτε θα στρωθουν οι σερρες και να ανοιξουν οι συμμετοχες του bikenet και ειπε να ξεκαβλωσει λιγο?

:tooth:

TROOPER
25/06/2014, 17:05

μα τι λες?

ποτε με ειδες τελευταια φορα στο μεγαρο?

EVI
25/06/2014, 18:08
μα τι λες?

ποτε με ειδες τελευταια φορα στο μεγαρο?

στο μεγαρο μπορει να εισαι στα μεγαρα ισως και οχι....το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι στο μεγαρο ησουν με παιδαρο ? χαχαχ

TROOPER
26/06/2014, 09:04
στο μεγαρο μπορει να εισαι στα μεγαρα ισως και οχι....το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι στο μεγαρο ησουν με παιδαρο ? χαχαχ

μονο με εναν? :lol:

Vagelis26b
26/06/2014, 23:39
Ξερει κανεις αν εχει προγραματιστει για το καλοκαιρι για μεγαρα trackday?

sotos 8
27/06/2014, 04:32
Εαν εχεις αθλητικό δελτίο , Τρακ Ντει εχει σήμερα για ιδιώτες μαζι με τους αγωνιζόμενους του αγώνα που θα γίνει το ΣαβατοΚυριακο.

harris_x
27/06/2014, 13:02
μα τι λες?

ποτε με ειδες τελευταια φορα στο μεγαρο?μαζί είμασταν :D
θα βρω τις φωτογραφίες και θα σΕ πω και ημερομηνία :winka:

Vagelis26b
27/06/2014, 14:02
Καταλαβα,ok thanks!

nktR
27/06/2014, 14:55
πίστα ανοικτά, αλλά προσωρινά.....????

ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18-06-2014
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 34394/26087
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΝΠΔΔ
Ταχ. Δ/νση : Κατεχάκη 56
Ταχ. Κώδ. : 115 25-Αθήνα
Πληροφορίες : Δ. Γιαβάρα
Τηλέφωνο : 213-2035688
FAX : 213-2035746

ΘΕΜΑ : «Χορήγηση Προσωρινής Άδειας λειτουργίας στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ (πίστα
χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού)».
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Έχοντας υπόψη:
1.Το Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/2010) ¨Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της
Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης¨.
2.Το Π.Δ. 135/2010 (ΦΕΚ 228/Α/2010) ¨Οργανισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής¨.
3.To Ν. 2503/1997 (ΦΕΚ 107/Α/30-5-1997) ‘’Διοίκηση, οργάνωση, στελέχωση της Περιφέρειας,
ρύθμιση θεμάτων για την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλες διατάξεις’’.
4.Το άρθρο 22 του Ν. 4049/2012 (Φ.Ε.Κ. 35/τ.Α΄/23-2-2012) ¨Αντιμετώπιση της βίας στα
γήπεδα, του Ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις¨.
5.Το Ν. 3207/2003 (ΦΕΚ 302/Α/24-12-2003) ‘’Ρύθμιση θεμάτων Ολυμπιακής Προετοιμασίας και
άλλες διατάξεις.’’
6.Τις διατάξεις του Ν.2725/1999 (Φ.Ε.Κ. 121/Α΄/1999) ¨Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός
αθλητισμός και άλλες διατάξεις¨ όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
7.Την αριθ. οικ. 46596/22-11-2004 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και
Αποκέντρωσης – Οικονομίας και Οικονομικών – Πολιτισμού –Δημόσιας Τάξης ‘’ Καθορισμός
λεπτομερειών εφαρμογής του άρθ. 56 Α του Ν. 2725/1999 κλπ.’’ (ΦΕΚ 1793/Β/6-12-2004) όπως
έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
8.Το Ν. 4178/2013 (Φ.Ε.Κ. 174/τ. Α΄/08-08-2013) ¨Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης-
Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις¨.
9.Tην υπ΄ αρ. ΤΥ-Δ/Φ550/οικ. 21406/13-08-2013 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών,
Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Φ.Ε.Κ.
2003/τ.Β΄/14-08-2013)¨Τροποποίηση της υπ΄ αριθ. 46596/22-11-2004 (Φ.Ε.Κ. 1793/Β/6-12-
2004) κοινής υπουργικής απόφασης περί καθορισμού λεπτομερειών εφαρμογής του άρθρου 56Α
του ν. 2725/1999 (Φ.Ε.Κ. 121/Α΄) ¨Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες
διατάξεις¨, όπως ισχύει.
10.Την υπ΄ αρ. οικ. 36347/30049/04-07-2013 (Α.Δ.Α. ΒΛ49ΟΡ1Κ-894) Απόφαση του Γ.Γ.Α.Δ.Α.
¨Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών
Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής¨.
11.Την υπ΄ αρ. ΤΥ-Δ/Φ550/οικ. 26437/26-09-2013 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών,
Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 2415/Β΄/27-09-2013) ¨Τροποποίηση –
συμπλήρωση της αρ. 46596/22-11-2004 (Φ.Ε.Κ. Β΄1793/6-12-04) κοινής υπουργικής απόφασης
περί καθορισμού λεπτομερειών εφαρμογής του άρθρου 56Α του Ν. 2725/99 (Φ.Ε.Κ. 121/Α΄)
¨Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις¨ όπως ισχύει¨.
12.Την υπ΄ αρ. ΤΥ-Δ/Φ550/οικ. 38637/24-12-2013 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών,
Εσωτερικών, Πολιτισμού - Αθλητισμού –Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Φ.Ε.Κ.
3317/τ. Β΄) ¨Τροποποίηση της υπ΄ αρ. 46596/22-11-2004 (Φ.Ε.Κ. Β΄1793/6-12-04) κοινής
υπουργικής απόφασης περί καθορισμού λεπτομερειών εφαρμογής του άρθρου 56Α του Ν.
2725/99 (Φ.Ε.Κ. 121/Α΄) ¨Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός και άλλες διατάξεις¨
όπως ισχύει¨.
13.Την υπ΄ αρ. 6644/5555/12-02-2014 (Α.Δ.Α. ΒΙΡΝΟΡ1Κ-2ΗΙ) Απόφαση του Γ.Γ.Α.Δ.Α. περί
Τροποποίηση της υπ΄ αρ. οικ. 36347/30049/04-07-2013 (Α.Δ.Α. ΒΛ49ΟΡ1Κ-894) Απόφαση του
Γ.Γ.Α.Δ.Α. ¨Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και
Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής¨.
14.Την υπ΄ αρ. 28320/22349/11-06-2014 (Α.Δ.Α. ΩΤ1ΜΟΡ1Κ-ΑΗΟ) Απόφαση του Γ.Γ.Α.Δ.Α.
¨Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών
Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής¨.
15.Το από 06-06-2014 Πρακτικό της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων
και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με το οποίο
εισηγείται τη χορήγηση προσωρινής άδειας λειτουργίας στον υπόψη αθλητικό χώρο μέχρι τις 30-
06-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις της K.Y.A. ΤΥ-Δ/Φ550/οικ. 38637/24-12-2013 (Φ.Ε.Κ.
3317/τ.Β΄).

nktR
27/06/2014, 14:56
και στο ρεζουμέ....

Η Επιτροπή σημειώνει επίσης ότι η εν λόγω εγκατάσταση θα πρέπει να διατηρείται από τον
Ιδιοκτήτη-διαχειριστή της στην εικόνα – κατάσταση όπως αυτή διαπιστώθηκε στην από 06-06
2014 αυτοψία και η Επιτροπή δεν θα βαρύνεται με μελλοντικές πιθανές αλλαγές ή αυθαιρεσίες, και
στην περίπτωση δε, όπου στην εγκατάσταση διαπιστωθούν παρεκκλίσεις και τροποποιήσεις από
την εγκεκριμένη κατάσταση (κατά ένα πιθανό μελλοντικό έλεγχο), θα προτείνεται άμεση διακοπή
της αδειοδοτήσεως του.

Αποφασίζουμε

Χορηγούμε προσωρινή άδεια λειτουργίας στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ (πίστα
χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού) μέχρι τις 30-06-2014, που βρίσκεται στη θέση Μαρμάρι-
Πάχη Μεγάρων.
Η άδεια χορηγείται δυνάμει i) του από 06-06-2014 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου
Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας
Δυτικής Αττικής & ii)της υπ΄ αρ. ΤΥ Δ/Φ550/οικ. 38637/24-12-2013 Κ.Υ.Α. των Υπουργών
Οικονομικών, Εσωτερικών, Πολιτισμού - Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
(Φ.Ε.Κ. 3317/τ. Β΄),

για να δοθεί η δυνατότητα στους υπευθύνους της εγκατάστασης να
συμμορφωθούν με τις προβλεπόμενες διατάξεις. .... τους χαϊδεύουμε κιόλας δηλαδή...@@@!!!! γαμώ !!!
δηλ. τόσο καιρό τι έκαναν..???
οπότε τίποτα δεν έκαναν για τη βελτίωσή της και την άνοιξαν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα για να γίνει μόνο ο αγώνας...??? δηλαδή ο αγωνιζόμενος και ο τρακντεάς της Παρασκευής δεν κινδυνεύει...????
καλά είμαστε για τον πι ούτσο και εμείς συμμετέχουμε σε αυτό...

Το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ (πίστα χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού) θα
χρησιμοποιείται για προπονήσεις και αγώνες αυτοκινήτου, φόρμουλα, καρτ και μοτοσυκλέτας των
κατηγοριών που προσδιορίζονται στο υπόψη πρακτικό.
Ο επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών είναι 500 (πεντακόσια) άτομα.
Ο επιτρεπόμενος αριθμός όρθιων θεατών είναι 200 (διακόσια) άτομα.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

Κοινοποίηση:
1.ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (σε δύο αντίγραφα)
Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Β. Δ.Ε.Α.Β.
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 37, Τ.Κ.: 15180-ΜΑΡΟΥΣΙ.
2.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ-ΝΟΤΙΟΥ-
ΒΟΡΕΙΟΥ-ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΤΑΔΙΟΥ 60, Τ.Κ.: 10564.
ΥΠΟΨΗ Κ ΜΑΡΟΛΑΧΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ.
3.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ
Μαρμάρι-Πάχη Μεγάρων Ν. Αττικής
Υπόψη κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
4.Α.Τ. ΜΕΓΑΡΩΝ
Κολοκοτρώνη 4, Τ.Κ.: 19100-Μέγαρα.
5.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Εθν. Αντίστασης 80 & Τσόκα, Τ.Κ.: 19200-Ελευσίνα.
Υπόψη κ Γκρέκα Κλεονίκη.
6.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΜΟΤΟΕ)
Κηφισίας 37 Ο.Α.Κ.Α. (ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ)
Τ.Κ.: 15123-Αττική.
7.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε. )
Κωστή Παλαμά 46, Τ.Κ.: 15232-Χαλάνδρι.

teo yzf r6
28/06/2014, 14:35
:( περασα σημερα τυχαια ,και λεω επητελους ξανα ανοιξε...μας βλεπω ολους να το γυρναμε στο εντουρο...

nathair
28/06/2014, 18:17
:( περασα σημερα τυχαια ,και λεω επητελους ξανα ανοιξε...μας βλεπω ολους να το γυρναμε στο εντουρο...

Υπάρχει ασφαλής πίστα για Εντούρο και που παρακαλώ, να το γυρίσω και εγώ!

nktR
28/06/2014, 18:59
είναι πραγματικά απίστευτα θρασύτατοι και επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι ...
Μετά τα τσιμεντένια μπλόκια στην κπιτς τώρα και μπάζα από μεγάλες πέτρες στην έξοδο της κ4 και τους έδωσαν και προσωρινά άδεια !!!319227

μετά από αυτό σηκώνω τα χέρια ψηλά...δεν υπάρχουμε....απλά @αμάμε και κανονίζουμε τα πάντα. ΤΕΛΟΣ.-

spyrakos35
28/06/2014, 21:14
είναι πραγματικά απίστευτα θρασύτατοι και επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι ...
Μετά τα τσιμεντένια μπλόκια στην κπιτς τώρα και μπάζα από μεγάλες πέτρες στην έξοδο της κ4 και τους έδωσαν και προσωρινά άδεια !!!319227

μετά από αυτό σηκώνω τα χέρια ψηλά...δεν υπάρχουμε....απλά @αμάμε και κανονίζουμε τα πάντα. ΤΕΛΟΣ.-

και βάσει του εγγράφου που ανέβασες, πρέπει να παραμείνει έτσι και να την βρουν έτσι σε τυχόν έλεγχο :cry:

ρε ελάτε αύριο στη βόλτα να στανιάρυμε.....

TROOPER
29/06/2014, 15:12
μαζί είμασταν :D
θα βρω τις φωτογραφίες και θα σΕ πω και ημερομηνία :winka:

για δες και πες. ειναι η μονη φορα που μπηκα απο τοτε που ανακαλυψα τις σερρες και ειναι σιγουρα πριν 2-2,5 χρονια! ;)

spyrakos35
29/06/2014, 20:39
για δες και πες. ειναι η μονη φορα που μπηκα απο τοτε που ανακαλυψα τις σερρες και ειναι σιγουρα πριν 2-2,5 χρονια! ;)

μην τον αποπαίρνεις μωρέ και συ.... εχει τόσο καιρό να καβαλήσει.... τα φάρμακα.... αστον, καταλαβαίνεις

:dizzy:

:rotflmao:

harris_x
30/06/2014, 09:02
κοντά είσαι, 29/05/2011 ;)

harris_x
30/06/2014, 09:04
μην τον αποπαίρνεις μωρέ και συ.... εχει τόσο καιρό να καβαλήσει.... τα φάρμακα.... αστον, καταλαβαίνεις

:dizzy:

:rotflmao:

:moutza::a36:

TROOPER
30/06/2014, 12:52
κοντά είσαι, 29/05/2011 ;)

δεν σου ειπα...2,5 χρονια πισω η μοναδικη φορα που μπηκα απο το 2009 που αρχισα να ανεβαινω πανω. ;):beer:

harris_x
30/06/2014, 12:57
δεν σου ειπα...2,5 χρονια πισω η μοναδικη φορα που μπηκα απο το 2009 που αρχισα να ανεβαινω πανω. ;):beer:
άντε να δούμε πότε θα ξαναπάμε πάνω.... :(

TROOPER
30/06/2014, 12:57
άντε να δούμε πότε θα ξαναπάμε πάνω.... :(

εγω παω κατω για την ωρα :lol:

harris_x
30/06/2014, 13:00
εγω παω κατω για την ωρα :lol:
:a36:

pipe_smoker
30/06/2014, 13:53
:a36:

Συμφωνώ κι επαυξάνω.

TROOPER
30/06/2014, 15:26
:kiss: και στους 2

devil's animal
01/07/2014, 09:14
Αποφασίζουμε

Χορηγούμε προσωρινή άδεια λειτουργίας στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ (πίστα
χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού) μέχρι τις 30-06-2014, που βρίσκεται στη θέση Μαρμάρι-
Πάχη Μεγάρων.

και μια παραταση (http://www.zougla.gr/automoto/article/anikto-mexri-teli-avgoustou-to-aftokinitodromio-megaron), ετσι για να μην φυγει η καλοκαιρινη περιοδος και μεινουν χαρμανηδες...
:plaf::hunter::faint:

GIXXERAKIAS
01/07/2014, 12:50
και μια παραταση (http://www.zougla.gr/automoto/article/anikto-mexri-teli-avgoustou-to-aftokinitodromio-megaron), ετσι για να μην φυγει η καλοκαιρινη περιοδος και μεινουν χαρμανηδες...
:plaf::hunter::faint:

"Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας ταχύτητας που ήταν προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου θα διεξαχθεί κανονικά.
"

:confused:

g_m900
02/08/2014, 14:14
Μου ηρθε αυτο σημερα μετα απο πολυ καιρο.

H TEAM65 ΔIOPΓANΩNEI TRACK DAY MOT/TΩN THN TETAPTH 6/8 ΣTHN ΠIΣTA MEΓAPΩN AΠO TIΣ 13:00 KAI META.ΠΛHPOΦOPIEΣ KAI ΔHΛΩΣEIΣ ΣYMMETOXΩN ΣTA : 6948300366,6930490783

Ρε μπας και κανανε λαθος το μερος?

McTalas
02/08/2014, 14:54
Και εμενα μου ηρθε.
Ελα παμε να ξεχαρμανιασουμε!!!!!

nathair
02/08/2014, 14:58
Το έχουνε και στο FB, οχι όμως στο website τους. Κάνουνε καλές διοργανώσεις αυτοί, προφανως έχετε ξαναπάει...;

TROOPER
02/08/2014, 15:02
Και εμενα μου ηρθε.
Ελα παμε να ξεχαρμανιασουμε!!!!!

κι εμενα μου ηρθε αλλα θα προτιμησω waterpoloundergroundski

nktR
04/08/2014, 10:50
ρε δε γμνται λέμε...
σα να μην πέρασε μια μέρα

sniper
04/08/2014, 15:13
ρε δε γμνται λέμε...
σα να μην πέρασε μια μέρα

1. Αύγουστος και πίστα...
2. Μισή μέρα (από τις 13:00 και μετά)
3. 40€
4. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην πίστα

Μλκς ψάχνουν... not bad...

tony_l
28/08/2014, 14:00
Βρε παιδιά, τι γίνεται μ'αυτα τα Μέγαρα; Τώρα είμαι στο σταθμό του Προαστιακού και βλέπω 2 -3 μηχανάκια και γυρνάνε μέσα... Εμείς πότε θα πάμε; :(

nktR
28/08/2014, 15:24
αρχές Οκτώβρη σε Πίστα,
Σέρρες και μόνο Σέρρες.

Μέχρι να φτιάξουν αυτά που δεσμεύθηκαν τα λαμόγια διαχείρησης του Κουκλοθέατρου Μεγάρων
= μόνο Μαύρο και αντιάμμοτσεμέντο.-

teo yzf r6
28/08/2014, 15:58
:a014:

nathair
28/08/2014, 16:01
Μέχρι να φτιάξουν αυτά που δεσμεύθηκαν τα λαμόγια διαχείρησης του Κουκλοθέατρου Μεγάρων

Τι θα φτιάξουνε;

tony_l
28/08/2014, 16:43
αρχές Οκτώβρη σε Πίστα,
Σέρρες και μόνο Σέρρες.

Δίκιο έχεις ρε Νίκο, αλλά δεν παλεύεται η αποχή... Είμαι κάθε μέρα δίπλα (στο στρατόπεδο για την ακρίβεια) και δεν παλεύεται η αποχή. Σήμερα που άκουσα ζουζουνίσματα κιόλας, ξύπνησαν άγρια ένστικτα μέσα μου. Άντε να δούμε τι θα φτιάξουνε και στις Σέρρες....

Dant3
28/08/2014, 17:59
Οτι και να λετε,πηρα και εγω στολη,μποτες εχω τη μηχανη και ειμαι με τη μπεκατσα στο χερι.
Δε μπορω να πηγαινω Ρωσσο και Πορτο Γερμενο συνεχεια.
Και απο θεμα ασφαλειας κιολας...και οτι δε βελτιωνεσαι εκει,απλα ξεκαβλωνεις.

billydurex
14/09/2014, 18:46
Κατι ακουσα για track day σε μια βδομάδα Μέγαρα γνωρίζει κανείς τπτ;

teo yzf r6
14/09/2014, 20:32
ποιος που ποτε ωρα????????:D

vagelis78
14/09/2014, 22:52
Κατι ακουσα για track day σε μια βδομάδα Μέγαρα γνωρίζει κανείς τπτ;

Αν λες για του Σοφούλη μάλλον ακυρώθηκε.

billydurex
15/09/2014, 07:47
Αν λες για του Σοφούλη μάλλον ακυρώθηκε.
α οκ αν γνωριζεις κατι παραπανω....τεταρτη θα ξερω σίγουρα

panos_zip
15/09/2014, 08:09
Ακυρώθηκε παιδιά. Ανέβηκε και σχετική ανακοίνωση στο φβ.

Τα μέγαρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

DrIoannis
15/09/2014, 15:12
Εχθές έκλεισα για 21/9. Ξέρω ότι στις 7/9 είχε αναβληθεί για 21/9. Αναβλήθηκε και αυτό? Δεν βλέπω ανακοίνωση.

nathair
15/09/2014, 16:34
Και εγώ είδα την ακύρωση, και μετά την έχασα. Δε τη βλέπω πλέον. Και το βλέπω ενεργό σαν event. Μυστήριο τελικά το αν έχει ακυρωθεί ή όχι....

Doberman
16/09/2014, 20:50
Η άδεια της πίστας Μεγάρων ανανεώθηκε προσωρινά και ισχύει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015.

Zpower
17/09/2014, 11:40
Η άδεια της πίστας Μεγάρων ανανεώθηκε προσωρινά και ισχύει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015.

Καλως ορισες ...

buckley
17/09/2014, 12:36

Αναμένω άρθρο στο "ιστορία και κλασικές μοτοσυκλέτες" ,γράφε εσύ να σχολιάζουμε εμείς οι μικρότεροι...

TROOPER
17/09/2014, 12:48

ευτυχως!!! σωθκαμαν!!!!

teo yzf r6
17/09/2014, 14:47
:a014: θα παμε να ριξουμε καμοια γυροβολια???

kouremenos
20/09/2014, 07:30
sos !!! τελικα θα γινει η οχι??? !!!!!
το ΤD 21-9 ?????????????? κατι σιγουρο ξερει καποιος ?

nathair
20/09/2014, 09:18
Εχει ακυρωθεί οριστικά, από ανάρτησή του Team65 στο FB:

"Αγαπητοί φίλοι,
θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για την αναμονή και την ταλαιπωρία και να σας ανακοινώσουμε ότι το Track Day της ΤΕΑΜ65 για την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου αναβάλλεται διότι με απόφαση του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων η πίστα την συγκεκριμένη ημερομηνία θα παραμείνει κλειστή."

Billymuse
20/09/2014, 13:43
Εχει ακυρωθεί οριστικά, από ανάρτησή του Team65 στο FB:

"Αγαπητοί φίλοι,
θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για την αναμονή και την ταλαιπωρία και να σας ανακοινώσουμε ότι το Track Day της ΤΕΑΜ65 για την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου αναβάλλεται διότι με απόφαση του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων η πίστα την συγκεκριμένη ημερομηνία θα παραμείνει κλειστή."

Tρομέρη αιτιολόγηση

kouremenos
20/09/2014, 15:39
Λίγο αργά αλλά το είδα και εγώ ...ευχαριστώ πάντως .
Κατι άκουσα για την αμέσως επόμενη Κυριακή ........ Αλλά μάλλον ράδιο αρβύλα θα είναι ....

nathair
20/09/2014, 22:39
Tρομέρη αιτιολόγηση

Ναι καλά. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ολως τυχαίως. Γιατί άραγε; Και τις άλλες ημερομηνίες τι θα κάνει; Διακοπές; Μακακίες κανονικότατες. Εγώ πάντως πάω 3ήμερο Σέρρες την επόμενη εβδομάδα :)

tony_l
21/09/2014, 20:15
Τι να πω κι εγώ που υπηρετώ στο αεροδρόμιο δίπλα στην πίστα και κάθε λίγες μέρες ακούω ζουζουνίσματα από αγωνιστικά που κάνουν προπόνηση... Παρτε με και μένα στην παρέα σας ρε παιδιά! :(

sniper
22/09/2014, 13:52
Δεν ξέρω αν ειναι κλειστα, αυτό που ξέρω ειναι ότι αυτη τη στιγμή έχει TD.

Bladerunner
22/09/2014, 14:30
Είναι αποκλειστικά για αγωνιζόμενους.

sniper
22/09/2014, 14:33

Merci.

GIXXERAKIAS
22/09/2014, 15:32
Και όμως...γυρίζουν αυτή την στιγμή και άτομα που δεν είναι αγωνιζόμενοι.

sniper
22/09/2014, 15:39
Και όμως...γυρίζουν αυτή την στιγμή και άτομα που δεν είναι αγωνιζόμενοι.

Μπορεί να εβγαλαν λισάνς...

Bladerunner
22/09/2014, 15:58
Μπορεί να εβγαλαν λισάνς...

Πολύ πιθανό.

GIXXERAKIAS
23/09/2014, 08:11
Ένα συγκεκριμένο άτομο που γύριζε εχθές δεν έχει λισάνς διότι τον ρώτησα.Και δέν είναι γνωστός κτλ στον χώρο,σάν εμάς ιδιώτης.:)

George_Sp
23/09/2014, 08:14
ασπροκόκκινο r6?

GIXXERAKIAS
23/09/2014, 09:07
ασπροκόκκινο r6?

Τσού.
(10characters)

TROOPER
24/09/2014, 11:57
κυριακη 28/9 td το team 65.

spyrakos35
24/09/2014, 11:59
κυριακη 18/9 td το team 65.

Και πως να ταξιδεψουμε πισω στο χρονο;

zephyr1
24/09/2014, 11:59
κυριακη 28/9 td το team 65.

edit

TROOPER
24/09/2014, 12:06
Και πως να ταξιδεψουμε πισω στο χρονο;

edit

σωστοι. το διορθωσα.

Dant3
24/09/2014, 13:10
κοστος ξερουμε?
παντως καπου ειχα ακουσει και 55Ε
μου φαινεται πατανε στο οτι ολοι καυλωμενοι θα πανε να σκασουνε και βαρανε οσο οσο.
ψηνομουν και εγω να παω αλλα 55Ε δε δινω για κανενα λογο...

zephyr1
24/09/2014, 13:30
κοστος ξερουμε?
παντως καπου ειχα ακουσει και 55Ε
μου φαινεται πατανε στο οτι ολοι καυλωμενοι θα πανε να σκασουνε και βαρανε οσο οσο.
ψηνομουν και εγω να παω αλλα 55Ε δε δινω για κανενα λογο...

6948300366-6930490783 για πληροφοριες και κρατησεις θεσεων.