View Full Version : Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
MG-KTiNoS
17/12/2013, 14:32
:alien:
:moutza:
Να θυμίσουμε επίσης ότι επί των ημερών του κουβάλησε ολόκληρo Railbus του ΟΣΕ στο Αγρίνιο για να παίξει το μηχανοδηγό πάνω σε 100 μέτρα γραμμής στα δήθεν εγκαίνια :mad:!!! Όσο είδαμε γραμμή τόσο είδαμε και τραίνα...
kalgeorge
17/12/2013, 17:32
ο κύριος Υπουργός Μεταφορών που κάποτε έλυνε κι έδενε, έδινε χάρη για κλήσεις και παραβάσεις...
τώρα αναλαμβάνει άλλος να του δώσει χάρη...
γιατί αυτά που προβλέπονται δεν νομίζω να τον πιάσουν...
re ti mlks eiste eseis re.......NA GEMISEI THN BATARIA ithele o anthrwpos....amesws na pesete na ton fate...
gia des kati anthrwpoi re....
http://news247.gr/eidiseis/liaphs_esfala_kai_prepei_na_plhrwsw_evala_mprosta_to_ix_gia_na_gemisw_thn_mpataria.2556686.html
MG-KTiNoS
17/12/2013, 17:40
re ti mlks eiste eseis re.......NA GEMISEI THN BATARIA ithele o anthrwpos....amesws na pesete na ton fate...
gia des kati anthrwpoi re....
http://news247.gr/eidiseis/liaphs_esfala_kai_prepei_na_plhrwsw_evala_mprosta_to_ix_gia_na_gemisw_thn_mpataria.2556686.html
:lol:
ναι ρε φίλε εδώ με το μπιλιάδρο γίνεσαι βουλευτής μια μπαταρία μας χάλασε?
http://www.iefimerida.gr/news/135328/%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81
Pan (dvs)
17/12/2013, 17:52
Μεγαλος ξεφτυλας,ρε παιδια.
θα ειναι και αυτος του κινηματος δεν πληρωνω...
MG-KTiNoS
17/12/2013, 18:31
Μεγαλος ξεφτυλας,ρε παιδια.
ποιός απ όλους ?
:D
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα πριν πολλά χρόνια την φάτσα του κάτι μου κάθησε στραβά... Σκατόβλαχος και λίγδης του κερατά μου έκανε. Τελικά η διαίσθησή μου ήταν σωστή. Στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα σκατόψυχε βρωμιάρη...
el_hymador
17/12/2013, 18:39
Οι περισσότεροι απ αυτούς είνα και ψιλικατζίδες! Έχουν γαμηθεί να τρώνε μύρια και μπορεί να ξεφτυλιστούν για ένα πακέτο τσίχλες, τόσο μαλάκες μιλάμε...
Pan (dvs)
17/12/2013, 18:48
ποιός απ όλους ?
:D
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα πριν πολλά χρόνια την φάτσα του κάτι μου κάθησε στραβά... Σκατόβλαχος και λίγδης του κερατά μου έκανε. Τελικά η διαίσθησή μου ήταν σωστή. Στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα σκατόψυχε βρωμιάρη...
Θες και αλλα στοιχεια?
Θες και αλλα στοιχεια?
μα ούτε με αυτά καταλήγεις σε έναν μόνο
Οι περισσότεροι απ αυτούς είνα και ψιλικατζίδες! Έχουν γαμηθεί να τρώνε μύρια και μπορεί να ξεφτυλιστούν για ένα πακέτο τσίχλες, τόσο μαλάκες μιλάμε...
Πόσο τσίπιδες ρπμ...
το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Λιάπη -Εχει 20 ακίνητα και τρία αυτοκίνητα
iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/135361#ixzz2nl6jc4Q6
Και μπορεί όλα τα ποστ να αναφέρονται στον λιγδιάρη αλλά δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου και η μαγκιά των πιτσιρικάδων της Διας που δεν μάσησαν από το "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε" και τον μπουζούριασαν... Αυτονόητο και συνηθισμένο μεν για άλλες χώρες αλλά σχετικά πρωτόγνωρο για την Ελλάδα...Ίσως τελικά κάτι να αρχίζει να αλλάζει σε αυτό το μπουρδέλο...
el_hymador
17/12/2013, 21:14
Και μπορεί όλα τα ποστ να αναφέρονται στον λιγδιάρη αλλά δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου και η μαγκιά των πιτσιρικάδων της Διας που δεν μάσησαν από το "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε" και τον μπουζούριασαν... Αυτονόητο και συνηθισμένο μεν για άλλες χώρες αλλά σχετικά πρωτόγνωρο για την Ελλάδα...Ίσως τελικά κάτι να αρχίζει να αλλάζει σε αυτό το μπουρδέλο...
Δεν τον είχαν αναγνωρίσει βέβαια... απ ότο γράφεται στο τμήμα κατάλαβαν ποιος είναι...
Δεν τον είχαν αναγνωρίσει βέβαια... απ ότο γράφεται στο τμήμα κατάλαβαν ποιος είναι...
Αμφιβάλλω. Μάλλον τον αναγνώρισαν με τη μια τι μαλάκας είναι και τον μπουζούριασαν. :tooth:
ΔΙΑΣ respect λέμε :lol:
Κοίτα... Ακόμα και αν δεν τον αναγνώρισαν στην αρχή είναι σίγουρο ότι θα έγινε γνωστό κατά την στιχομυθία... Δεν τον πήγαν στο τμήμα χωρίς να ξέρουν ποιός είναι...
ναι... οντως κατι αλλαζει στην ΕΛ.ΑΣ :lol:
αξιοπρεπεια και πολιτισμος...:lol:
αμα με πετύχουν χωρίς δίπλωμα+ασφάλεια+πλαστές πινακίδες σαν τον Λιαπη θα με "μπουζουριασουν" κι εμενα...:kiss:
"περαστε σας παρακαλω απο το τΙμημα οποτε μπορειτε να λυθει η παρεξηγησις ....
παρκινγκ για το τουαρεγκ θα σας εχουμε αποξω , καθως και καμερες που θα αποθανατισουν την πάταξη του εγκληματος...
η ΥπΕρΕσια θα σας διαθεσει προσωπικό υπαρχιφυλακα και διπλο καπουτσινο απο τα εβερεστ ":bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=hIaFl4ta6W0
kalgeorge
17/12/2013, 21:31
τελικά κάτι να αρχίζει να αλλάζει σε αυτό το μπουρδέλο...
a diladi kai stis alles xwres dineis 1000 euro kai tin kaneis san kurios?
i allu tha se eixan mesa gia plastografisi klp kpl ?
el_hymador
17/12/2013, 21:39
Ναι αλλά έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην είναι ο Λιάπης αλλά κάποιος άσχετος που έχει πλαστογραφήσει τη μουτσούνα του; :hypnotize:
Δεν ήταν πλαστές οι πινακίδες. Αφού είχαν αυτοκόλλητο Gratsias.
Πάντα φαινόταν έξυπνος και έντιμος νέος.
kalgeorge
17/12/2013, 22:12
Ναι αλλά έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην είναι ο Λιάπης αλλά κάποιος άσχετος που έχει πλαστογραφήσει τη μουτσούνα του; :hypnotize:
re mipws eiani pinakides apo kamia porsche kai ta evale sto VW?
XAXAXAXAX
el_hymador
17/12/2013, 22:31
Με αφορμή την πλατογράφηση της πινακίδας κυκλοφορίας από τον Λιάπη, αποκαλύπτεται σκάνδαλο μεγατόνων στις σχετικές έρευνες της τροχαίας, αφού πολλές επίσης πινακίδες επιφανών πολιτικών πρόσώπων αποδεικνύονται πλαστές!!! Τα μέχρι τώρα ευρύματα είναι σοκαριστικά:
305987
Pan (dvs)
18/12/2013, 07:41
μα ούτε με αυτά καταλήγεις σε έναν μόνο
Αντε να βοηθησω λιγο ακομη,....αλλα ως εδω.
Το μυστήριο για το πώς το εννοούσε ο ...ποιητής, όταν πριν από λίγα χρόνια συνέγραφε το βιβλίο του με τίτλο « Για ένα νέο ήθος», λύθηκε χθες, όταν ο συγγραφέας του-που δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη-συνελήφθη από την Αστυνομία.
http://www.zeronews.gr
Πόσο τσίπιδες ρπμ...
έτσι είναι αυτό το συνάφι... όσα και να 'χουν κλέψει από το κράτος, θέλουν κι άλλα, πες το φοροκλοπή, απλήρωτα σήματα, αδήλωτη περιουσία, κεφάλαια σε οφσορ... κλπ κλπ
υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι ο άρρωστος κλέφτης, κλέβει από τη μια του τσέπη για να τα βάλει στην άλλη...
Ρε,κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
Το αποτελεσμα μετραει.
Παραδειγμα
1.Βοσκοπουλος...5εκ χρεη...τον κανιβαλησαν στα ΜΜΑ ...και στο τελος του εκλασαν μια μαντρα..
2.Γαβαλας.... κατι χιλιαδες η εκ ,ενας Συριος το θυμα που ειχε την βιοτεχνια που φορτωθηκε καπου στα 200χιλιαρικα χρεη..ο Λακης κανενα χρονο στην στενη...και τωρα στις Τν να βγαινει και απο πανω.
3.Τσοχατζοπουλος...κανενα χρονο στην στενη για πανω απο 100εκ ...και τωρα ελευθερος
4.Παπαντωνιου ....1 εκ σε λογαριασμο της γυναικας του στην ελβετια ...θα του κλασουν τα παπαρια στο τελος
Εχει και αλλους που απλα δεν θυμαμαι.
Αποτελεσμα .... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!!!
Φανταζομαι τι θα γινεται στην πυραμιδα της ρεμουλας!
Ολα ειναι σταχτη στα ματια των κοροιδων (εμεις) αυτοι νομοθετουν φωτογραφικα για την παρτι τους ,δεκαετιες τωρα και πιτευεται οτι θα γινει τιποτα!?
Θα χρειαστουν νεες φυλακες και σε περιοδο λιτοτητας χρημα για νεες κατασκευες δεν προβλεπετε.
Παρατηρηση.
Αυτο το να διακομοδουμε καταστασεις αντι να τους γαμαμε την μανα και τον πατερα που τους πεταγε μας εχει φερει σε αυτη την κατασταση ,λαμογια να κυβερνανε ,να μην υπαρχει ποτε τιμωρια και να ειναι μια χωρα μπουρδελο.
Αν η δικαιοσυνη ηταν ανεξαρτητη ΔΕΝ θα ειχαμε φτασει ποτε σε αυτο το σημειο αλλα επειδη δεν ειναι ...
Η πραγματική πινακίδα του Μ. Λιάπη
305996
Ο Μιχάλης Λιάπης είναι άνθρωπος που ΔΕΝ βάζει ταμπέλες!
Shiatman
18/12/2013, 10:19
Αν η δικαιοσυνη ηταν ανεξαρτητη ΔΕΝ θα ειχαμε φτασει ποτε σε αυτο το σημειο αλλα επειδη δεν ειναι ...
Αρεπουτάνα μίντια... εκεί που ασχολούμασταν όλοι με τον τσίπη το Λιάπη, έγιναν και κάτι ψιλά στα παρασκήνια που κανένας δεν είδε, ούτε άκουσε!!
Ούτε βιντεάκια στα γιουτούμπε, ούτε γελιογραφίες, ούτε τζίφ, ούτε άζαξ, ούτε ένα ανέκδοτο ρε αδερφέ!!
http://unfollow.com.gr/web-only/6862-eirinodikes1/
3.Τσοχατζοπουλος...κανενα χρονο στην στενη για πανω απο 100εκ ...και τωρα ελευθερος
...
Εχει βγει ο Τσοχατζόπουλος? :confused:
AristidisZ
18/12/2013, 10:39
Εχει βγει ο Τσοχατζόπουλος? :confused:
δε διαβάζεις κουλούρι μου φαίνεται...
δε διαβάζεις κουλούρι μου φαίνεται...
τι ειναι το κουλούρι πάλι? KLR ?
AristidisZ
18/12/2013, 13:56
τι ειναι το κουλούρι πάλι? KLR ?
εδώ είσαι (http://www.tokoulouri.com/)
MG-KTiNoS
18/12/2013, 15:19
Μέσα είναι ο Άκης και η γυναίκα στο Δαφνί (και δεν κάνει πλάκα, έχει σαλτάρει)
:cool:
E ρε κτίνος, λίγο το ΄χεις ?
Από ΄κει που κυκλοφορούσε με τις Kelly και τα μαντήλια της Hermes, από ΄κει που ξύπναγε και έβλεπε την Ακρόπολη gro plan, από ΄κει που έβαζε στη ντουζιέρα κουρτίνες από μετάξι...να καταλήξει στη ψυρρού να σκοτώνει κατσαρίδες με τη Vogue*?
Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου...:eek:
*Copyright by Lakis Gavalas
el_hymador
18/12/2013, 16:17
E ρε κτίνος, λίγο το ΄χεις ?
Από ΄κει που κυκλοφορούσε με τις Kelly και τα μαντήλια της Hermes, από ΄κει που ξύπναγε και έβλεπε την Ακρόπολη gro plan, από ΄κει που έβαζε στη ντουζιέρα κουρτίνες από μετάξι...να καταλήξει στη ψυρρού να σκοτώνει κατσαρίδες με τη Vogue*?
Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου...:eek:
*Copyright by Lakis Gavalas
Γιατί το ότι συναναστρέφεται με μπασκλασαρίες και κατιναριά που το πας; Απαπά, δράμα...
Pan (dvs)
18/12/2013, 18:05
Χαρακτηρηστε με οπως θελετε ,αλλα η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγετε κρυο.:a29:
Άξιος συνεχιστής του μπαμπά και του παππού....ευτυχώς που δεν τον πείραξε κανείς να γίνει μακελιό οπως μας ειπε το άλλο τζάκι ο Λοβέρδος(απόγονος τραπεζιτών)
στο μέλλον και όσο θα ενημερώνονται κι αυτοί που κοιμούνται ακόμα θα τα έχουμε με τον Παπαδόπουλο όχι μόνο για την χούντα που επέβαλε...αλλά γιατί αφού έβλεπε ότι αυτοί που τον ανέβασαν(ΗΠΑ) πανε να τον κλειδαμπαρώσουν στο χρονοντούλαπο....δε πήρε ένα g3 να φαει τα μεγαλύτερα λαμόγια όλων των εποχών...τους αυτοαποκαλούμενους ''δημοκράτες'''!!!την συμμορία των ''εθναρχων'' και των ''ηγετων''...εντάξει τα τζάκια ειναι πολλά,θα πιάναν δουλειά άλλοι.....απλά τουλάχιστον να μας ξαλαφρώσει απο μερικά...τότε ήταν η ευκαιρία...τώρα σκάμε και κολυμπάμε και ασχολούμαστε με όλα τ άλλα εκτός απ τους υπευθύνους.....
http://www.ted.com/talks/lang/el/george_papandreou_imagine_a_european_democracy_without_borders.html?
προσεξτε τι ευχεστε μερικοι!!!
καποτε ειπε καποιος οτι αν θυσιαζεις την ελευθερια σου για την ασφαλεια σου δεν σου αξιζει ουτε η ασφαλεια ουτε η ελευθερια!
:wave2:
καποτε ειπε καποιος οτι αν θυσιαζεις την ελευθερια σου για την ασφαλεια σου δεν σου αξιζει ουτε η ασφαλεια ουτε η ελευθερια!
Μάλλον δεν είχε διαβασει τα ψιλά γραμματα του συμβολαίου με την ασφαλιστική ...
Με αφορμη αυτα που γραφει ο Xlitos
Το 2010 ειχα ανεβασει σε συτο το φορουμ αρθρο της Αγγλικης εφημεριδας Daily mail που ειχε την δηλωση καποιου απο την Κομισιον -Μπαροζο νομιζω- που ελεγε οτι υπαρχει κυνδυνος εμφυλιου πολεμου στην Ελλαδα....και αυτη η δηλωση ηταν ΠΡΙΝ σφυξουν οι κωλοι οικονομικα.
πολλοι σχολιασαν οτι ο -Μπαροζο -δεν ξερει τι λεει ,δεν υπαρχει περιπτωση κλπκλπ
Ομως αν κανεις διαβασει την ιστορια της Ελλαδας θα δει οτι παντα υπηρχαν κατι τυποι που λογω οτι η ηθικη τους ηταν σε σχεση με το τι θα κονομησουν (μιλαμε οτι τετοια μορφη καπιταλισμου ουτε στις ΗΠΑ δεν υπαρχει ακομα) ,δεν ειναι να απορει καποιος με οτι συμβαινει σημερα. Σε μια πολυ ωραια συζητηση ο Μιμης Ανδρουλακης ειχε περιγραψει ΠΩΣ τα χουγια της Τουρκοκρατιας περασαν στους Ελληνες.Αν διαβασει κανεις την Ιστορια της Αθηνας του Τσιφορου θα δει οτι συμπιπτουν οι αποψεις με τον Ανδρουλακη αλλα και ενα ντοκ του ΣΚΑΙ που στην ουσια ελεγε οτι αποταξαμε τους Τουρκους λογω οικονομιας,το ιδιο και με τους Ενετους κλπους που περασαν απο αυτα τα χωματα.
Σε συζητηση πριν πολλα χρονια που ειχα με εναν φιλο "αστερι" στις πολιτικες επιστημες ,ειχε πει οτι η Χουντα επεσε λογω οικονομιας και οχι λογω πολυτεχνειου.Αυτο αποδυκνυεται και σημερα,δεν μπα να χτυπιοσαστε...μονο οταν σκασει η οικονομια αλλαζουν τα πραγματα ,γιατι ειναι εκ των πραγματων,δηλ δεν υπαρχει λαδι να λαδωσει αντερο και να ειστε ευτυχισμενοι ως προς το βασικο ανθρωπινο ενστικτο.
Στην ιδια συζητηση εμαθα οτι η Ελλαδα ειχε ζητησει να γινει προτεκτορατο της Αγγλιας και η Αγγλια αρνηθηκε.
Ο λογως που "μας εφεραν" βασιλια ηταν ο ιδιος για τον οποιο τοποθετησαν βασιλιαδες και στην Σαουδικη Αραβια και μεση Ανατολη.
Στην Ελλαδα μετα την επανασταση υπηρχαν τα "τζακια" που λεμε και σημερα και οπως θα εχετε καταλαβει στην μορφη δημοκρατιας που ζουμε ,που η νοοτροπια προερχεται απο τους παππουδες μας που και αυτοι την πηραν απο τους παππουδες τους,το βουλευτιλικη ειναι κληρονομικο.
Στην Ελλαδα εφεραν τον βασιλια για να μην αρχησουν οι εχθροπραξιες της μιας οικογενειας με την αλλη (τζακιου) και βεβαια τα θυματα θα ηταν τα κοροιδα που δεν ειχαν συγγενεια εξ αιματος αλλα εξ μαλακιας,πορωσης προς το αφεντικο τους.Ετσι μας εκατσε ο βασιλιας (λογω ανικανοτητας δικης μας) για να ισσοροπει τα πραγματα.
Στην Μεση ανατολη ,οι Αγγλοι αφησαν στο ποδι τους τους πιο ισχυρους ληστες ,που αναβαθμιστηκαν σε σειχηδες βασιλεις.
Ο Πατακος σε μια συνεντευξη στον Παπαχελα -την μοναδικη - ειχε πει οτι ο "τυπος" ,της εποχης με τα δημοσιευματα ηταν που προετρεψε τους συνταγματαρχες λογω της πολιτικης ανικανοτητας.Δλδ αυτο που συμβαινει και σημερα.
Εδω ομως θελω να προσθεσω οτι για καποιο λογω ,που δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ,γινεται της πουτανας απο μυστικες υπηρεσιες μπλεγμενες πισω απο οτιδηποτε.
Στην συλληψη των Ξηρων -17Ν- μετα τον κανιβαλισμο μαθαμε οτι ειχαν παρτιδες με πρακτορες και Αμερικανους και Ρωσσους και Ισραηλινους και ...και...και
Στην υποθεση Siemens (ισως θυμαστε και τις υπολοπες) το ανωτατο στελεχος ηταν ο καλητερος πρακτορας της Σταζι και εμενε στην Ελλαδα και ειχε και εξοχικο ο Χανς σε καποιο νησακι.
Ο Ανδρουλακης εβγαλε βιβλιο -που δεν εχω ακομα διαβασει -με την ιστορια Ελληνικου καρφιου στο ΚΚΕ την περιοδο νομιμοποιησης του και μια σειρα αλλων πρακτορων που ειχαν εξουσια -ηταν κομματικοι τσοπανηδες,δλδ ειχαν προβατα ψηφοφορους και οργανα εξουσιας-
Με ολα αυτα που συμβαινουν σημερα και την ψεκασμενη αντιδραση που εχει ο κοσμος ,που λεει παντα "θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα" δλδ νοοτροπια θυματος και του καλλιεργημενου ωχ αδερφισμου και μη μου σπατε τ αρχιδια κλπ κλπ η ιστορια πολυ φοβαμαι οτι θα επαναληφθη.Στο μελλον -αν δεν σκασει το κανονι απο αλλη χωρα και τυχαια βρεθουμε σε καλητερη κατασταση- θα σας κανουν αυτο που κανουν τωρα,θα σας κλεβουν την φρατζολα το ψωμι και θα σας πετανε ενα κομματακι οποτε θα αισθανεσται ευχαριστημενοι. Πριν πω το παραδειγμα ξεκαθαριζω οτι εγω ΔΕΝ ειχα η εχω φορτωθει δανεια και δεν χρωστουσα σε κανεναν,ουτε Δ.Υ ειμαι η ημουν! Σας λενε για πληστειριασμο της πρωτης κατοικιας οτι θελει η Τροικα και οτι η κυβερνηση φερνει αντισταση...σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου απο τα ΜΜΑ απλα για να σας προιδεασουν το τι ερχεται και να μην σας ερθει ξαφνικο...1,2,3 βδομαδες...στο τελος λενε δεν γινοταν αλλιως και επρεπε να πουμε ναι στους απαχθεις ορους και θα βγαινει σε πλειστηριασμο μονο κατοικιες που εχουν μια αξια 10...η τιμη 10 δεν ειναι τυχαιο.Ειναι για να νομιζεις οτι εσυ που εισαι στο 9 θα την γλυτωσεις ,το ιδιο αυτος που ειναι στο 8,7,6...3...το 2κ1 ειναι παραγκες που δεν τους ενδιαφερουν αφου προθεση ειναι σας στηλουν ολους σε παραγκες.Ετσι λοιπον την "τρωει" η πρωτη "φουρνια" αλλα οποιοσδηποτε μπορει να καταλαβει οτι στην Ελλαδα τιποτα δεν ειναι σιγουρο εκτος της Τροικας ,σε πρωτη φαση βρισκει οσους εχουν σπιτακια αξιας 9 ,τους βαζει χερι και τελος ..η αντιδραση περναει στα πολυ ψιλα...μετα παμε στον τιμη 8...μια απο τα ιδια ...ο 10 στα παπαρια του γιατι οτι ηταν να χασει το εχασε ,ο 7 κανει τον σταυρο του γιατι πιστευει οτι δεν θα ερθει η ωρα του και ετσι την τρωει και ο κυριος με τιμη 8 και αντε γεια...μετα παει κορδονι η ιστορια..βασισμενη στα λογια της μαμας σας που ακουσε και αυτη απο την μαμα της...μην τους κανεις παρεα ειναι αλητες ,κατσε εδω μην μπλεκεις,μακρυα εσενα τι σε νοιαζει κλπ κλπ. Με απλα λογια αυτο το μπουρδελο κρατος εκμεταλευεται την νοοτροπια που εχει δημιουργηθει αιωνες τωρα
kalgeorge
19/12/2013, 12:59
Άξιος συνεχιστής του μπαμπά και του παππού....ευτυχώς που δεν τον πείραξε κανείς να γίνει μακελιό οπως μας ειπε το άλλο τζάκι ο Λοβέρδος(απόγονος τραπεζιτών)
στο μέλλον και όσο θα ενημερώνονται κι αυτοί που κοιμούνται ακόμα θα τα έχουμε με τον Παπαδόπουλο όχι μόνο για την χούντα που επέβαλε...αλλά γιατί αφού έβλεπε ότι αυτοί που τον ανέβασαν(ΗΠΑ) πανε να τον κλειδαμπαρώσουν στο χρονοντούλαπο....δε πήρε ένα g3 να φαει τα μεγαλύτερα λαμόγια όλων των εποχών...τους αυτοαποκαλούμενους ''δημοκράτες'''!!!την συμμορία των ''εθναρχων'' και των ''ηγετων''...εντάξει τα τζάκια ειναι πολλά,θα πιάναν δουλειά άλλοι.....απλά τουλάχιστον να μας ξαλαφρώσει απο μερικά...τότε ήταν η ευκαιρία...τώρα σκάμε και κολυμπάμε και ασχολούμαστε με όλα τ άλλα εκτός απ τους υπευθύνους.....
http://www.ted.com/talks/lang/el/george_papandreou_imagine_a_european_democracy_without_borders.html?
kala den vrethike kaneis naton arxisei sta xastoukia kai sta giaourtia???
imarton me ton kathe karagiozi
Με ολα αυτα που συμβαινουν σημερα και την ψεκασμενη αντιδραση που εχει ο κοσμος ,που λεει παντα "θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα" δλδ νοοτροπια θυματος και του καλλιεργημενου ωχ αδερφισμου και μη μου σπατε τ αρχιδια κλπ κλπ η ιστορια πολυ φοβαμαι οτι θα επαναληφθη.Στο μελλον -αν δεν σκασει το κανονι απο αλλη χωρα και τυχαια βρεθουμε σε καλητερη κατασταση- θα σας κανουν αυτο που κανουν τωρα,θα σας κλεβουν την φρατζολα το ψωμι και θα σας πετανε ενα κομματακι οποτε θα αισθανεσται ευχαριστημενοι. Πριν πω το παραδειγμα ξεκαθαριζω οτι εγω ΔΕΝ ειχα η εχω φορτωθει δανεια και δεν χρωστουσα σε κανεναν,ουτε Δ.Υ ειμαι η ημουν! Σας λενε για πληστειριασμο της πρωτης κατοικιας οτι θελει η Τροικα και οτι η κυβερνηση φερνει αντισταση...σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου απο τα ΜΜΑ απλα για να σας προιδεασουν το τι ερχεται και να μην σας ερθει ξαφνικο...1,2,3 βδομαδες...στο τελος λενε δεν γινοταν αλλιως και επρεπε να πουμε ναι στους απαχθεις ορους και θα βγαινει σε πλειστηριασμο μονο κατοικιες που εχουν μια αξια 10...η τιμη 10 δεν ειναι τυχαιο.Ειναι για να νομιζεις οτι εσυ που εισαι στο 9 θα την γλυτωσεις ,το ιδιο αυτος που ειναι στο 8,7,6...3...το 2κ1 ειναι παραγκες που δεν τους ενδιαφερουν αφου προθεση ειναι σας στηλουν ολους σε παραγκες.Ετσι λοιπον την "τρωει" η πρωτη "φουρνια" αλλα οποιοσδηποτε μπορει να καταλαβει οτι στην Ελλαδα τιποτα δεν ειναι σιγουρο εκτος της Τροικας ,σε πρωτη φαση βρισκει οσους εχουν σπιτακια αξιας 9 ,τους βαζει χερι και τελος ..η αντιδραση περναει στα πολυ ψιλα...μετα παμε στον τιμη 8...μια απο τα ιδια ...ο 10 στα παπαρια του γιατι οτι ηταν να χασει το εχασε ,ο 7 κανει τον σταυρο του γιατι πιστευει οτι δεν θα ερθει η ωρα του και ετσι την τρωει και ο κυριος με τιμη 8 και αντε γεια...μετα παει κορδονι η ιστορια..
αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο δόγμα του σοκ, με μία δόση από ελληνική σταρχιδιστική, είμαιγιατηνπάρτημου, νοοτροπία
MG-KTiNoS
19/12/2013, 13:29
...Στην αναφορά της για το 2013,[2] η Κομισιόν επιχαίρει για τη μείωση του «μοναδιαίου κόστους εργασίας» (διαβάστε των μισθών για να μιλάμε πιο απλά) σε Ιρλανδία, Ισπανία, Λιθουανία και Σλοβακία και το πάγωμα του σε Βέλγιο και Σλοβενία.[3] Η Κομισιόν θεωρεί, από την άλλη, αρνητικό ότι δεν υπήρξε μείωση σε Γερμανία, Τσεχία και Λουξεμβούργο, ενώ κρίνει την καθοδική πορεία ανεπαρκή στην περίπτωση της Φινλανδίας...
-------------------------------------------------------------------
Ε για μόλα
Ε για λέσα
βάλε και τ @@ μέεεσαααα....
:a08:
kalgeorge
19/12/2013, 13:38
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2559316.ece
"""Τα πράγματα του ψυγείου τα βγάζουμε στο μπαλκόνι μας για να διατηρούνται ""
kala den vrethike kaneis naton arxisei sta xastoukia kai sta giaourtia???
imarton me ton kathe karagiozi
τον Γιωργάκη τον φυλάει η Μοσάντ....και θεωρητικά μπορεί να το σκεφτεί κάποιος εύκολα αλλά υπάρχει και παράδειγμα....είχε παρκάρει μια μέρα το υπερπολυτελές μαύρο τζιπ του σ΄ενα δρόμο που ήταν κοντά σε καφετέρια κι έναςε τυχαιος φοιτητής το τράβηξε φωτο κα ιμπήκε μέσα να το δείξει στη παρέα του...μπήκαν 2 ντερέκια μέσα του πήραν το κινητό με το έτσι θέλω και του σβήσαν την φωτο..μόνο μυστικες υπηρεσίες ασχολούνται τόσο σχολαστικά με λεπτομέρειες...
να και η φωλιά των αυριανών τσιφλικάδων
http://denplirono.wordpress.com/2013/12/19/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/
άφαντος ο Μισέλ Λιάπης!!!!
κάπου πήρε το αυτί μου το πρωί, από επιβάτη αεροπλάνου ότι τον είδαν να πετάει για Ταϋλάνδη!!!!! και τώρα το άκουσα στις ειδήσεις ότι εξαφανίστηκε!
είναι δυνατόν????!!!
MG-KTiNoS
19/12/2013, 18:03
Γιατί δεν είναι???
Σιγά μη κάτσει εδώ να ακούει εμάς.
kalgeorge
20/12/2013, 14:19
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/arxhgos_el_as_gia_metanastes_na_toys_kanoyme_to_vio_aviwto.2561326.html
MG-KTiNoS
20/12/2013, 15:07
ΤΟ... ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Εξωτικές διακοπές για να... φορτίσει μπαταρίες
Αγνόησε τη Δικαιοσύνη και έφυγε εκτός Ελλάδας προς... άγνωστη κατεύθυνση.
306155
Pan (dvs)
20/12/2013, 16:48
Kατι ακουστηκε για μια δυμετρη Ρουμανα.
Αν ισχυει αυτο,εγω ειμαι μαζι του.Ψεματα να πω?Το ιδιο θα εκανα.
MG-KTiNoS
20/12/2013, 17:28
a. σπάνιο να βρεις ΡΟυμανα 2 μέτρα...
(Ουκρανέζα μπορεί) \
β. Η Ασία έχει πολύ γκομενάκι και τρελά κόλπα
(άρα για να πάρεις από δω?)
γ Ο άνθρωπος δε ν καλά στην υγεία του οπότε...
(το πιο πιθανό είναι να τον πήγαν εκεί κάτω και να ξεφουσκώσει το θέμα)
Η μλκια για μένα είναι που δεν λένε ότι έχει πρόβλημα και γράφουν ένα κάρο ιστορίες
-Ελληναράδες πουριτανοί-
el_hymador
20/12/2013, 17:57
Αντιπροσωπευτικό δείγμα έλληνα πολιτικού... και μη μου πείτε ότι δεν είναι όλοι τα ίδια σκατά! Υπόληψη 0, τσίπα 0, συνειδητοποίηση 0, αντίληψη πραγματικότητας 0. Στον πο*τσο του λέλουδα για τη ζημιά που έκανε, γίναμε βούκινο -δικαίως- στο εξωτερικό, έδωσε δικαίωμα σε κάθε οστρογότθο και κάθε αγγλοσαξωνίδα να αναπαράγει τις στερεότυπες μαλακίες περί λαμόγιων ελλήνων.... αν είχε έστω ένα γραμμάριο φιλότιμο, θα έπρεπε να είναι εδω και να σέρνεται από κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα ζητώντας συγνώμη από τους πάντες και τα πάντα, θα έπρεπε να είχε μόνος τους διαγραφεί από το κόμμα του και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο προκειμένου να σώσει ότι μπορεί. Όχι γιατί προσωπικά γουστάρω την διαπόμπευση και τον εξεφτελισμό του, αλλά ως ένδειξη -έστω και επιτηδευμένης- σοβαρότητας και ανάλειψης των ευθυνών.
Δεν μπορεί φουκαράδες πολίτες να είναι υπόλογοι και να εξεφτελίζονται μέχρι εσχάτων για ψύλλου πήδημα, δεν γίνεται οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε υποστεί τις συνέπειες της "πολιτικής" που εκφράστηκε από το συνάφι αυτών των πουσταράδων και αυτός ο γαμημένος να αγνοέι επιδεικτικά και με περίσσεια θρασύτητα τα γεγονότα, κοροϊδέυοντας μάλιστα με δηλώσεις του τύπου "με άγγιξε η κρίση" και "είμαι συνατξιούχος". Στ΄αρχίδια του, πήγε το ταξιδάκι του... νομικά δεν έκανε κάτι μεμπτό, επιτρέπεται η έξοδος του από την χώρα, όπως και το να ορίσει αντιπρόσωπο στο δικαστήριο.... ηθικά όμως; Αυθάδεις και προκλητικοί μια ζωή.
Αντιπροσωπευτικό δείγμα έλληνα πολιτικού... και μη μου πείτε ότι δεν είναι όλοι τα ίδια σκατά! Υπόληψη 0, τσίπα 0, συνειδητοποίηση 0, αντίληψη πραγματικότητας 0. Στον πο*τσο του λέλουδα για τη ζημιά που έκανε, γίναμε βούκινο -δικαίως- στο εξωτερικό, έδωσε δικαίωμα σε κάθε οστρογότθο και κάθε αγγλοσαξωνίδα να αναπαράγει τις στερεότυπες μαλακίες περί λαμόγιων ελλήνων.... αν είχε έστω ένα γραμμάριο φιλότιμο, θα έπρεπε να είναι εδω και να σέρνεται από κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα ζητώντας συγνώμη από τους πάντες και τα πάντα, θα έπρεπε να είχε μόνος τους διαγραφεί από το κόμμα του και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο προκειμένου να σώσει ότι μπορεί. Όχι γιατί προσωπικά γουστάρω την διαπόμπευση και τον εξεφτελισμό του, αλλά ως ένδειξη -έστω και επιτηδευμένης- σοβαρότητας και ανάλειψης των ευθυνών.
Δεν μπορεί φουκαράδες πολίτες να είναι υπόλογοι και να εξεφτελίζονται μέχρι εσχάτων για ψύλλου πήδημα, δεν γίνεται οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε υποστεί τις συνέπειες της "πολιτικής" που εκφράστηκε από το συνάφι αυτών των πουσταράδων και αυτός ο γαμημένος να αγνοέι επιδεικτικά και με περίσσεια θρασύτητα τα γεγονότα, κοροϊδέυοντας μάλιστα με δηλώσεις του τύπου "με άγγιξε η κρίση" και "είμαι συνατξιούχος". Στ΄αρχίδια του, πήγε το ταξιδάκι του... νομικά δεν έκανε κάτι μεμπτό, επιτρέπεται η έξοδος του από την χώρα, όπως και το να ορίσει αντιπρόσωπο στο δικαστήριο.... ηθικά όμως; Αυθάδεις και προκλητικοί μια ζωή.
Γιατί ρε συ Χυμ να μην το κάνει; Όταν το άλλο το "λεβεντόπαιδο", ο Κίμωνας ο Κουλούρης ντε, παράσερνε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό, τι του συνέβη; Του κλ@σανε μια μάντρα. Εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι ένα χρυσόψαρο έχει πολύ μεγαλύτερη μνήμη από τον "κυρίαρχο λαό".
Άι σιχτίρ, μας έχω σιχαθεί....
:yuck:
Εχουν ξεφτιλιστει τα παντα. Στην Ιταλια λεει ενας της κυβερνησης ειχε βαλει την γραματεα του να υπογραψει συμβολαιο οτι θα την φυστικωνει 4 φορες τον μηνα με μηνιαια μπονους 3000 Ευρο :cry:
Τετοιος λαος ειμαστε τετοιους πολιτικους εχουμε...
Απο τον Ανδρεα της αλλαγης και των σκανδαλων, περασαμε στον αυτοματο πιλοτο της EU του Σιμυτη και αργωτερα του Κωστακι.
Τα πολιτικα κομματα σε αυτην την χωρα, απο τα μεσα του 90 και μετα, εχουν σταματησει να παραγουν πολιτικη σκεψη και απλα συμφωνουν ή διαφωνουν με οτι μας ερχετε απο εξω. Καπως ετσι οι κραυγες των ουγκ της ΧΑ βρηκαν απηχηση οταν μας εκατσε η κριση. Οι κομματικοι μηχανισμοι ταυτιστικαν με την οργανωση του δημοσιου και ουσιαστικαν τα κομματικα στελεχη (απο βουλευτες μεχρι "συνδικαλιστες") ειχαν σαν μονη ασχολία το μοιρασμα της κρατικης πιτας.
Με βασικη αρχη το ποσους ψηφους για ποσους διορισμους οι "εκλεκτοι" της κοινωνιας ανοιγαν μαγαζια για την εξηπηρετηση της πελατιας. Η πολιτικη εκφραση εμενε μονο για τα προσχηματα και στα ακίνδυνα τετρημενα λογια που χαιδευαν τα (αναλογα) αυτια του κυριαρχου λαου.
Και ξαφνικα το παρτι τελειωσε και η μουσικη σταματισε και πλεον η σιωπη της πολιτικης ειναι εκοφαντικη. Μονο οι ουγκ ακουγωνται γιατι ολοι οι αλλοι εχουν σωπασει μεσα στην αμηχανια τους.
Ο Λιαπης, ο Αης, ο Γιωργακης και ολα τα αλλα παιδια δεν επαθαν ξαφνικα παρακρουση και αρχισαν να κανουν τρελες. Ετσι ηταν και παλιοτερα. Διεκπεραιωσεις κορυφης εκαναν οι ανθρωποι, (αλλοι γιατι απλα δεν μπορουσαν για κατι παραπανω και αλλοι γιατι ειχαν επιγνωση της θεσης τους), δεν ηταν εκφραστες πολιτικων θεσεων. Η συνηθεια δισκολα κοβετε.
Αμα εσυ δλδ ειχες κλησει (ή σου ειχαν κανει δωρο) την διαμονη σε ενα ακριβο ξενοδοχειο για τις γιορτες, θα αφηνες την προκαταβολη να χαθει επειδη ειχες εκει κατι πτεσματακια και αυτοφορα... Αστα για μετα τις γιορτες βρε παιδι μου. Να ξεσκασουμε λιγο τωρα που μπορουμε... Ετσι δεν θα σκευτωταν και ο μεσος Ελληνας ψηφοφορος;
Αμα σε σταματαγανε εσενα πηομενο και χωρις διπλωμα δεν θα εψαχνες και εσυ να βρεις τροπο να γλυτωσεις;
Αμα σου προσφερανε μερικα εκατομοιριακια δεν θα εκανες τα στραβα ματια;
Αμα σου προσφερανε πολλα εκατομοιριακια δεν θα εβαζες και ενα χερακι να βοηθησεις;
Αμα εισουν ενας παο αυτους τους λιγους που θα λεγανε οχι (βεβαια απο την θεωρια στην πραξη πολλα αλλαζουν) δεν θα σε φωναζαν οι περισσοτεροι κοροιδο;
Αυτη ειναι η Ελλαδα τετοιους πολιτες εχει, τετοιους πολιτικους βγαζει.
Τετοιος λαος ειμαστε τετοιους πολιτικους εχουμε...
Απο τον Ανδρεα της αλλαγης και των σκανδαλων, περασαμε στον αυτοματο πιλοτο της EU του Σιμυτη και αργωτερα του Κωστακι.
Τα πολιτικα κομματα σε αυτην την χωρα, απο τα μεσα του 90 και μετα, εχουν σταματησει να παραγουν πολιτικη σκεψη και απλα συμφωνουν ή διαφωνουν με οτι μας ερχετε απο εξω. Καπως ετσι οι κραυγες των ουγκ της ΧΑ βρηκαν απηχηση οταν μας εκατσε η κριση. Οι κομματικοι μηχανισμοι ταυτιστικαν με την οργανωση του δημοσιου και ουσιαστικαν τα κομματικα στελεχη (απο βουλευτες μεχρι "συνδικαλιστες") ειχαν σαν μονη ασχολία το μοιρασμα της κρατικης πιτας.
Με βασικη αρχη το ποσους ψηφους για ποσους διορισμους οι "εκλεκτοι" της κοινωνιας ανοιγαν μαγαζια για την εξηπηρετηση της πελατιας. Η πολιτικη εκφραση εμενε μονο για τα προσχηματα και στα ακίνδυνα τετρημενα λογια που χαιδευαν τα (αναλογα) αυτια του κυριαρχου λαου.
Και ξαφνικα το παρτι τελειωσε και η μουσικη σταματισε και πλεον η σιωπη της πολιτικης ειναι εκοφαντικη. Μονο οι ουγκ ακουγωνται γιατι ολοι οι αλλοι εχουν σωπασει μεσα στην αμηχανια τους.
Ο Λιαπης, ο Αης, ο Γιωργακης και ολα τα αλλα παιδια δεν επαθαν ξαφνικα παρακρουση και αρχισαν να κανουν τρελες. Ετσι ηταν και παλιοτερα. Διεκπεραιωσεις κορυφης εκαναν οι ανθρωποι, (αλλοι γιατι απλα δεν μπορουσαν για κατι παραπανω και αλλοι γιατι ειχαν επιγνωση της θεσης τους), δεν ηταν εκφραστες πολιτικων θεσεων. Η συνηθεια δισκολα κοβετε.
Αμα εσυ δλδ ειχες κλησει (ή σου ειχαν κανει δωρο) την διαμονη σε ενα ακριβο ξενοδοχειο για τις γιορτες, θα αφηνες την προκαταβολη να χαθει επειδη ειχες εκει κατι πτεσματακια και αυτοφορα... Αστα για μετα τις γιορτες βρε παιδι μου. Να ξεσκασουμε λιγο τωρα που μπορουμε... Ετσι δεν θα σκευτωταν και ο μεσος Ελληνας ψηφοφορος;
Αμα σε σταματαγανε εσενα πηομενο και χωρις διπλωμα δεν θα εψαχνες και εσυ να βρεις τροπο να γλυτωσεις;
Αμα σου προσφερανε μερικα εκατομοιριακια δεν θα εκανες τα στραβα ματια;
Αμα σου προσφερανε πολλα εκατομοιριακια δεν θα εβαζες και ενα χερακι να βοηθησεις;
Αμα εισουν ενας παο αυτους τους λιγους που θα λεγανε οχι (βεβαια απο την θεωρια στην πραξη πολλα αλλαζουν) δεν θα σε φωναζαν οι περισσοτεροι κοροιδο;
Αυτη ειναι η Ελλαδα τετοιους πολιτες εχει, τετοιους πολιτικους βγαζει.
Οι Ελληνες ΔΕΝ ειναι φασιστες!
Θα πρεπει να ειναι εντελως μαλακας καποιος να πιστευει οτι εχει σχεση με τον Αδολφο, εκτος και αν ειναι Γερμανος η Αυστριακος.
Η Χ.Α ειναι το αποτελεσμα οπως πολυ σωστα ειπε ενας ηθοποιος στην εκπομπη του Χατζηνικολαου του κρατους που σε πολλα ,αυτονοητα πραγματα δεν δουλευει.Παραδειγμα
10 αραπηδες,η 10 πακιστανοι η 25 αλβανοι μενουν σε ενα διαμερισμα ,δεν πληρωνουν ενοικιο ,ο ιδιοκτητης ειναι χεσμενος "που να παω να μπλεξω" δλδ εχουν κανει καταληψη του διαμερισματος και οι ενοικοι της πολυκατοικιας ειναι αγανακτησμενοι με την κατασταση να εχουν πουτανες κλπ στην πολυκατοικια τους + συνθηκες υγιυνης επιπεδου ινδιας...εκει λοιπον αφου η αστυνομια δεν επεμβαινει...ο αγανακτισμενος στο Παγκρατι,Αγ.Παντελεημονα,Πατησια,Κυψελη και γενικα σε ΟΛΗ την Αθηνα...παιρνει ενα τηλ εναν ΧΑ και κανει το αυτονοητο που δεν κανει η αστυνομια και ο λεχριτης που νοικιασε το σπιτι σε καταυλισμο.
Το σπιτι του κεθενος ειναι η περιουσια του...με αυτα που γινονται αυτη η περιουσια εχει χασει την αξια της...και πριν αρχησει καποιος τις "εξισωμενους εγκεφαλοφιλοσοφικους αυνανισμους" ..ΠΟΙΟΣ θα εδινε λεφτα σγμερα να αγορασει σπιτι στον Αγ.Παντελεημονα,πλατεια Αμερικης,Κυψελη,ΑγΕλευθεριο κλπ κλπ?Οταν βλεπεις να πουλανε σπιτια για 10000 ευρω και 4000ευρω στην Κυψελη ,καταλαβαινεις σε τι σημειο εχουν φτασει οι ανθρωποι απο το μπουρδελο νομος/ κρατος .
Σε καμμια Ευρωπαικη πρωτευουσα τα σπιτια το κεντρο δεν ειναι υποβαθμισμενο,αντιθετα ειναι οι πιο ακριβες περιοχες.
Αν βρει καποιος ΜΙΑ πρωτευουσα που εχει κεντρο μπουρδελερι σαν την Ελλαδα εγω θα δεχτω οτι ολος ο συλλογισμος μου ειναι λαθος.
Παρεπιπτοντως στην Ιταλια υπαρχει ενα κινημα "Φορκονι" που τους εχει τρομαξει ολους και τα εχει κανει ολα πουτανα στις μεγαλητερες πολεις της Ιταλιας...τα δικα μας στο συνταγμα πριν 3 χρονια ειναι πταισμα...αλλα δεν σας το λενε τα ΜΜΑ...μην ξυπνησετε παλι
Οι Ελληνες ΔΕΝ ειναι φασιστες!
Δεν ξερω γιατι κανεις παραθεση το δικο μου σχολιο μιας και δεν μπορω να βρω πως απαντας σε εμενα..
Εν παση περιπτωση καλο ειναι να ξερουμε τι ενωουμε με καθε λεξη (τα εχω ξανα πει αυτα).
Ο εθνικοσοσιαλισμος και ο φασισμος στην Ελλαδα εχει εξαιρετικα λιγους οπαδους. Εχουμε ομως διαχρονικα παρα πολους "ουγκ" που γουσταρουν την κουλτουρα του "φασιμου" (δλδ την βια και την δυναμη του ισχυρου) και μαλιστα ειναι διασκορποι σε ολους τους πολιτικους χωρους (απο τερμα αριστερα μεχρι τερμα δεξια).
Την μονιμη ροπη και τα ασταπιαια αντανακλαστικα προς την βια οχι μονο τα εχουμε σαν κοινωνια αλλα πολλες φορες τα προβαλουμε και σαν θετικα στοιχεια "μαγκιας" και κουλτουρας.
Απο την αιματηρη και σκληρη βια στα γηπεδα, μεχρι τον τσαμπουκα χωρις νοημα ή λογο, μεχρι ακομα και τον μηδενικό σεβασμο που δειχνουν οι περισσοτεροι Ελληνες οδηγοι στους συναθρωπους τους. Ειδικα η οδηγηκη συμπεριφορα ειναι χαρακτιριστικη. Γιατι το αληθηνο προσωπο του καθενος φαινετε μονο οταν αποκτησει δυναμη και το τιμονη σου δινει μεγαλη δυναμη.
Με αλλα λογια ναι, πολλους συνειδητοποιημενεους φασιστες δεν εχουνμε. Η υποκουλτουρα του φασισμου ομως καλλιεργειτε παντος πολλα χρονια.
el_hymador
30/12/2013, 00:09
Ρε κοίτα να δεις πράγματα... πέφτει ο Ερντογάν... και να δεις που θα αντικατασταθεί από κάποια μαριονέτα - ανδρείκελο ή από μια κυβέρνηση συνασπισμού με δοσίλογους (σαν και τη δική μας ένα πράμα). Η Τουρκία ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ, όλη η Μεσόγειος και ειδικά η ανατολική πλευρά της είναι στρωμένη πλέον. Θα μου πεις ότι στο Ισραήλ δεν έχει συμβεί κάτι, θα σου πω ότι ειδικά επειδή δεν έχει συμβεί στο Ισραήλ κάτι αλλά έχει συμβεί σε όλους τους υπόλοιπους το κάτι της, από αραβική άνοιξη, ξαφνικό οικονομικό ντουβρουτζά, εμφύλιους και δεν συμμαζεύεται, είναι να ψυλλιάζεται κανείς...
MitsosNaked
30/12/2013, 09:40
Ρε κοίτα να δεις πράγματα... πέφτει ο Ερντογάν... και να δεις που θα αντικατασταθεί από κάποια μαριονέτα - ανδρείκελο ή από μια κυβέρνηση συνασπισμού με δοσίλογους (σαν και τη δική μας ένα πράμα). Η Τουρκία ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ, όλη η Μεσόγειος και ειδικά η ανατολική πλευρά της είναι στρωμένη πλέον. Θα μου πεις ότι στο Ισραήλ δεν έχει συμβεί κάτι, θα σου πω ότι ειδικά επειδή δεν έχει συμβεί στο Ισραήλ κάτι αλλά έχει συμβεί σε όλους τους υπόλοιπους το κάτι της, από αραβική άνοιξη, ξαφνικό οικονομικό ντουβρουτζά, εμφύλιους και δεν συμμαζεύεται, είναι να ψυλλιάζεται κανείς...
Η κατάσταση δέν είναι καθόλου στρωμένη στην Ανατολική Μεσόγειο. Μα καθόλου όμως. Με τον ίδια ευκολία που μπορεί να πέσει κάποιος(βλέπε ερντογάν, άσσαντ, μουμπάρακ κλπ) μπορεί να αρχίσει εμφύλιος, να ανέβει κανένα ακραίο ισλαμιστικό(όχι μουσουλμανικό) κόμμα και να τα φέρει όλα τούμπα. Το δέ Ισραήλ έχει πάθει αρκετά αυτό το διάστημα αλλά δέν τα βγάζει προς τα έξω. Ο λόγος που είναι σε καλύτερη θέση απο τους γείτονες του είναι πάνω κάτω οι εξής 1) Η αποφυγή μεγάλων εσωτερικών συγκρούσεων είναι αποκλειστικά θέμα επιβίωσης(άν πάθει κανα χοντρό σκηνικό έτοιμοι είναι όλοι στη γειτονιά να του την πέσουν). Γι αυτό και όλοι οι πρωθυπουργοί και υψηλόβαθμοι του είναι πρώην στρατηγοί ανιστράτηγοι με τρελλή εμπειρία σε πολέμους και ειδικές μονάδες(με μία έννοια το δημοκρατικό του πολίτευμα το διοικούν στρατιωτικοί). 2) Έχει κρατήσει ουδέτερη στάση στη Συρία και την Αίγυπτο εν αντιθέσει με την Τουρκία. Τρέμει στην ιδέα να πέσει ο Άσσαντ και ήδη η πτώση του Μουμπάρακ του έχει κάνει τρελλή ζημιά. Η Ιορδανία πέρα απο κάτι πορείες και φασαριούλες μιά χαρά τα πάει μέχρι στιγμής.
el_hymador
30/12/2013, 10:42
To "στρωμένη" σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει χώρες και κράτη *δελο με σοβαρά οικονομικά και πολιτικά προβλήματα, καθότι στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται ;) Οι δε εμφύλιοι, πρσφέρουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για "ειρηνευτικές" επεμβάσεια από τα παγκόσμια λαμόγια, που με αυτό τον τρόπο αποκτούν άλλοθι για να πατήσουν γερά το πόδι τους σε μέρη που σε άλλες περιπτώσεις μια εισβολή θα φαινόταν εντελώς αναίτια και θα καρφωνόντουσαν. Σύντομα μπορεί να το δούμε και αυτό το έργο απροκάλυπτα, γιατί μέχρι στιγμής γίνεται π.χ. στη Συρία αλλά με υπόγειο τρόπο. Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να περάσουν απαρατήρητες... ξαφνικά όλη η βόρεια αφρική έκανε την επανάσταση της, επί δεκαετίες ολόκληρες ανεχόντουσαν και υπέμεναν απίστευτα καθεστώτα αλλά μέσα σε λίγους μήνες του τσίμπησε ομαδικά μύγα και ανέτρεψαν την καθεστηκυία πολιτική τάξη, προκαλλόντας grande πολιτική αποσταθεροποίηση ή και ξεπάστρεμα των πιο επικίνδυνων (βλέπε Καντάφι). Η Κύπρος ήταν έτοιμη να κάνει το μπαμ, αλλά έφαγε την σαν κεραυνό εν αιθρία σφαλιάρα της και γονάτισε, το ίδιο συνέβει και με όλες τις οικονομικές κρίσεις που απλώθηκαν σαν πανούκλα στις χώρες του νότου. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν πληρούντα οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά ας πούμε στη δική μας περίπτωση αλλά ζητιάνοι, με μεγάλο χρεός και διαλυμένο δημόσιο τομέα είμασταν εδώ και χρόνια, παραδόξως πως όμως η κρίση ξέσπασε χρονικά στο σημείο που ξέσπασε σε χρόνο dt, ούτε καταλάβαμε από που μας ήρθε, ξυπνήσαμε μια μέρα και είμασταν "σε οικονομική κρίση". Σε ότι αφορά στο Ισραήλ, ξαφνικά πάλι όλοι οι γείτονες του στην ευρύτερη περιοχή προσπαθούν να οικοδομήσουν γέφυρες συνεργασίας μαζί του, αποκαθιστώντας τις κακές ή κάκιστες σχέσεις τους: http://www.gfmag.com/archives/182-december-2013/12815-an-odd-twist-in-the-geopolitics-of-gas.html#axzz2owmp1OVS. Όλοι στην γειτονία χτυπηθήκαμε εκεί που μας πονάει, εμείς και η Κύπρος, ως κράτη ευρωπαϊκά πάθαμε οικονομική κρίση, οι Τούρκοι ως πιο μετριοπαθείς μουσουλμάνοι πάθανε πολιτική κρίση και η Σύρια & Αίγυπτος που είναι κάπως πιο ταλιμπανέζοι, πολιτικόθρησκευτική κρίση. Πολλές οι συμπτώσεις ρε γαμότο...
Pan (dvs)
30/12/2013, 12:53
Εχουν ξεφτιλιστει τα παντα. Στην Ιταλια λεει ενας της κυβερνησης ειχε βαλει την γραματεα του να υπογραψει συμβολαιο οτι θα την φυστικωνει 4 φορες τον μηνα με μηνιαια μπονους 3000 Ευρο :cry:
Ναι ρε ο αθεοφοβος.:lol:
blackbusa
15/01/2014, 17:15
http://www.youtube.com/watch?v=MYn0lTeFNV4
MG-KTiNoS
15/01/2014, 18:21
Κι αφού
γράψαμε 108757492 ποστ
είπαμε για τους κακούς εμπόρους της Ελλάδας
τη μπίστα που δεν έχουμε
τα καρτέλ
τα δάση
και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
ΠΑΡΤΕ Ν ΕΧΕΤΕ
http://www.periodista.gr/greece/item/491
Πόσο άκυρα είναι ΟΛΑ όσα είπαμε ρε πστ μου ????!!!!
μας γ@μησες πρωινιάτικα......
kalgeorge
16/01/2014, 17:11
kseftiliki.....
http://gr.news.yahoo.com/%ce%ac%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%ac%ce%b9%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%bd%ce%b1-142600656.html
el_hymador
16/01/2014, 17:40
kseftiliki.....
http://gr.news.yahoo.com/%ce%ac%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%ac%ce%b9%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bb-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac-%ce%bd%ce%b1-142600656.html
ναι ίδρωσε το αυτί του... χάλια ψυχολογία μετά το χέσιμο του Farage... :rolleyes:
Ν.Δ, ΠΑ.Σοκ, ΡΗΜΑΔ κλπ χορεύουν τα καγκέλια.... ο farage δεν τους αγγίζει..
είναι μέχρι να τους σωριάσει ο chuck....
http://www.youtube.com/watch?v=Pc1f_u0nST8
http://www.agrinionews.gr/%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7/
ένα ωραίο κειμενάκι που θα πιαστώ απ αυτό ακούγοντας όλο και πιο συχνά από σοβαρά άτομα ότι ξεκινάει μια είδους ''κάθαρση'' με μεγάλα ονόματα....το που θα σταματήσει δε ξέρουμε
Βασικά για να μην μπερδευτεί κανείς...
α)Η CIA ξεκινάει την ''κάθαρση''....ούτε η κυβερνηση ούτε η αντιπολίτευση ούτε κάποιοι ''επαναστάτες'' διακαστές......αδιαφθοροι δικαστές πάντα υπήρχαν κανα δυο και πάντα τους απομόνωναν γιατί η κομματική επιχειρηματική και δικαστικη ΣΥΜΜΟΡΙΑ είχε μεγάλα πλοκάμια...
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
αυτό που βλέπουμε κα ιθα δούμε και τους επόμενους μήνες είναι εντολές από CIA....θα πάρουν υπο την προστασία τους τους ''αδιαφθορους'' νεους δικαστες,θα εκβιάσουν και κάτι παιδεραστές παλιούς και θα τους δώσουν ό,τι χρειάζονται για να μπουν κάμποσοι φυλακή(αυτό έλειπε ολόκληρη CIA να μην έχει στα συρτάρια της ΟΛΟ το αμαρτωλό παρελθόν της μεταπολίτευσης...)
β)Η CIA φυσικά δεν το κάνει για εσένα και εμένα...δε την νοιάζουν οι ανάγκες μας αν και έχει μέσα άτομα Έλληνες...ο λόγος που θέλει να ''σπάσει'' τη συμμορία που δημιουργήθηκε είναι γιατι 3-4 Ελληνικές οικογένειες κάνα κουμάντο κα ιείχαν μαζέψει όλο τον πλούτο της Ελλάδας...κι επειδή ο εμπορικός και ορυκτός πλούτος μας είναι απλά τεράστιος και θα παίξει μπάλα η Μεσόγειος σιγά μην αφήνανε κάτι κατσαπλιάδες σα τους Βαρδινογιαννέους να την διαχειρίζονται και να το παίζουν αυτοκράτορες.Το πόσο μεγάλη συμμορία είνα ιφάνηκε κα ιαπό το μνημόνιο...προσπαθούσαν οι ξένοι να τους αποδυναμώσουν και να τους πάρουν τη κλεμένη περιουσία μεσω τραπεζων κι αυτοί τα βγαζαν τελειως απ τις τράπεζες και μέναμε εμεις οι μαλάκες να πληρώνουμε το λογαριασμό...αυτός ήταν ο λόγος που φάγαμε τόσο μεγάλη οικονομική π@ύτσα εκτός των άλλων...
Το μόνο καλό της υπόθεσης είανι ότι δε ψαρώνουν οι πολίτες στα προβοκάτσια της ετοιμοθάνατης συμμορίας...απο τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός δεν αντιδράει δυνατά και οργανωμένα κα ιαποτελεσματικά τότε καλό είνα ινα κάτσει στ αυγά του σε αυτό το ελεγχόμενο στημένο παιχνίδι που παίζεται εκτός κι αν τα πράγματα φύγουν τελείως εκτός ελέγχου και πάμε να τα χάσουμε όλα...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...μόνο δημάρχους κι εκεί μεγάλη προσοχη(πχ Μπουτάρης...πιάσαμε κυριολεκτικά ΠΑΤΟ με τον Σκοπιανοεβραιοτουρκοαλβανοgayλάγνο,αυτό το σάπιο κουφάρι που θέλει να λέγεται Άνθρωπος)
Αν αληθεύει αυτό ,
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/blog-post_6937.html
αναρωτιέμαι ρε γμτ , τόσες άδειες πήρε αυτός , τώρα σε αυτήν τη τελευταία του ήρθε να ξεκινήσει πάλι το αντάρτικο ?
Τωρα που το Πασοκ δείχνει να μην μπαίνει καν στη βουλή , και η ΝΔ με το ζόρι αντιπολίτευση ( σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ) ?
Τώρα που ψήνεται η φόλα των ευρω εκλογών ?
Ποιον εξυπηρετεί άραγε αυτή η κατάσταση ?
Δεν ξέρω .... αλλά αναρωτιέμαι τι έργα θα δούμε τους επόμενους μήνες . :winka:
MG-KTiNoS
20/01/2014, 18:00
Αν αληθεύει αυτό ,
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/blog-post_6937.html
αναρωτιέμαι ρε γμτ , τόσες άδειες πήρε αυτός , τώρα σε αυτήν τη τελευταία του ήρθε να ξεκινήσει πάλι το αντάρτικο ?
\:
gamiseta omws...
Καλυτερα να παρακολουθω κανενα σιτε για εξωγήινους και εσωγηινους...
Την περιπτωση η Ελλαδα να ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο με παρα πολλους λαλακες και ελαχιστο ρολο στον παγκοσμιο γιγνεστε και να γελαει η ημφιλιος με τον σοβινισμο μας το εχουμε αποκλησει ως ενδεχομενο ετσι?
kalgeorge
20/01/2014, 21:45
http://news247.gr/eidiseis/politiki/article2603309.ece
el_hymador
21/01/2014, 00:26
gamiseta omws...
Καλυτερα να παρακολουθω κανενα σιτε για εξωγήινους και εσωγηινους...
Την περιπτωση η Ελλαδα να ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο με παρα πολλους λαλακες και ελαχιστο ρολο στον παγκοσμιο γιγνεστε και να γελαει η ημφιλιος με τον σοβινισμο μας το εχουμε αποκλησει ως ενδεχομενο ετσι?
Γελάνε είναι γεγονός. Από εκεί και έπειτα σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου τυχαία ωστόσο προσωπικά αρνούμαι τις ευκόλως εννοούμενες θεωρίες συνωμοσίας μόνο και μόνο γιατί η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία.
nikos_abel
22/01/2014, 12:28
Α ναι, ο δικοματισμός καταργήθηκε αν θυμάμαι καλά.
http://www.nooz.gr/greece/mprosta-me-35-monades-o-suriza
Α ναι, ο δικοματισμός καταργήθηκε αν θυμάμαι καλά.
http://www.nooz.gr/greece/mprosta-me-35-monades-o-suriza
το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ενισχυμένο στο 6,5%,
Όταν μπλέκουν Νεπέριοι λογάριθμοι στον απειροστικο λογισμό, υπάρχει μια μικρή απόκλιση ...
το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ενισχυμένο στο 6,5%,
Όταν μπλέκουν Νεπέριοι λογάριθμοι στον απειροστικο λογισμό, υπάρχει μια μικρή απόκλιση ...
απέθαντο το μπορδ3λο... δεν λέει να ψοφήσει... το πρώτο ζόμπι κόμμα ever....
Μπείτε εδώ και ρίξτε βρίσιμο στην προσπάθεια Κρεατοποίησης της Ευρώπης από τα Εβραιόπουλα...
http://www.youtube.com/user/worldpostvideo/videos
Ποσο γελια χωρα ειμαστε τελικα...
οχι σοβαρα το ρωταω... υπαρχει καποια κλιμακα?
Όταν ημιες φκιαχναμί παρθινωνις, οι άλλ τρουωγαν πα στα διεντρα, αλλα που να ξερς τουώρα ισι ιστουρια
Ου ο Αντωνς μας εϊ γαμησ λιγλακι, αλλά εινι μη τ μπατριδα κι τ σημαία κι του θιό και τουώρα θα μας μράσει κανα ψλο απ του πλιόνασμα κι θα διωξ τς μαβρς, οχι μι σφαιρες μωρέ μην εισι χαζός, αλλά μι φουνές και απειλες.. Ου συρζας θιελ να μας παρ τα σπιτια κ να φέρ τς μαβρς ιδώ κι δεν πστεβνι στου θιό αυτοί , ουποτε Αντώνη κι ξηρο ψουμί και έχει κ αλλς πατριωτες ου τοπος, ζητου η ελλας
http://tvxs.gr/news/ellada/sygklonistikes-martyries-apo-tin-tragodia-sto-farmakonisi
Red Rider
23/01/2014, 19:27
http://tvxs.gr/news/ellada/sygklonistikes-martyries-apo-tin-tragodia-sto-farmakonisi
Και κερατάδες και δαρμένοι..
blackbusa
23/01/2014, 22:58
και νεκρ...εεεε....χαμενοι...
εντιτ...8 βρεφη...ΓΤΜΠΣΠΓΠ...:a35:
AUFGEBRACHT
23/01/2014, 23:08
Αφού ο Βαρβιτσιώτης διέταξε ΕΔΕ μωρέ και η αλήθεια θα λάμψει γαμώ το σπίτι τους... ειλικρινά από χτες που το είδα είμαι ράκος, συγκλονιστική φιγούρα ο τραγικός πατέρας που έχασε γυναίκα και 3 ανήλικα παιδιά σε δευτερόλεπτα, το βλέμμα του και η απόγνωσή του δεν περιγράφονται. :(
Αφού ο Βαρβιτσιώτης διέταξε ΕΔΕ μωρέ και η αλήθεια θα λάμψει γαμώ το σπίτι τους... ειλικρινά από χτες που το είδα είμαι ράκος, συγκλονιστική φιγούρα ο τραγικός πατέρας που έχασε γυναίκα και 3 ανήλικα παιδιά σε δευτερόλεπτα, το βλέμμα του και η απόγνωσή του δεν περιγράφονται. :(
Μερικά ερωτήματα:
Πως λέγεται η χώρα/καθεστώς που ο πολιτικός προϊστάμενος προτρέπει και δίνει ασυλία σε απόπειρα μαζικών ανθρωποκτονιών ή ανθρωποκτονιών εκ προθέσεως σε ιεραρχικά κατώτερα όργανα, σε ώρα υπηρεσίας, τα οποία εκτελούν με ιδιαίτερο ζήλο αυτές τις εντολές/εγκλήματα; Πως λέγεται αυτός και πως λέγονται αυτοί; Πως λέγεται η χώρα που γίνονται όλα αυτά και στην τηλεόραση παίζει σήριαλ και το πόπολο περιμένει εκλογές και στα @ γενικώς να ούμε ; Πως λέγονται τα όργανα δικαιοσύνης που ακούν τα παραπάνω και αλλάζουν κανάλι, σε κάτι πιο ευχάριστο ;
Αν το είχαν κάνει αυτό σε κανένα Κρητικό (για να είμαστε και αληθοφανείς) και του έπνιγαν γυναίκα και 3 παιδιά και ο Κρητικός έκανε πως το ξεχνούσε και μια ωραία μέρα έπαιζε χειρομπομπίδες και μολύβια στον πολιτικό προϊστάμενο ή και στα όργανα αυτά και τους αφάνιζε μέχρι 2 γενεών, θα τον λέγαν τρομοκράτη ή ότι πήρε το αίμα του πίσω; (άλλο ποιος συμφωνεί με την ενέργεια ή το χαρακτηρισμό της...)
Γιατί αν ο κύριος αυτός με την αφανισμένη οικογένεια και οι άλλοι που χάσαν γυναίκες μείνουν Ελλάδα, εγώ στο υπουργείο ναυτιλίας, δεν πλησιάζω που να μου χαρίσουνε βαπόρια...
Για το έγκλημα αυτό και για όλα αυτά τα εγκλήματα, δεν μας ξεπλένει τίποτα..Σκατά στα μούτρα μας...
Όποιος είναι δάσκαλος πρέπει να παίζει μια φορά το μήνα στους μαθητές του τη "Δίκη της Νυρεμβέργης", εκεί που ο Spencer Tracy λέει στη Ντιντριχ "δεν μάθατε τίποτα; δεν ακούσατε τίποτα; δεν σας το είπε κάποιος ; ; ; " (ότι εξοντώνονταν εκατομμύρια στους φούρνους...)
Παλιά στα σχολεία ο δάσκαλος προσπαθούσε για τις αταξίες που έκαναν οι μαθητές, να τους δημουργήσει το αίσθημα της ενοχής, της ντροπής και της ευθύνης ως μέτρο και όριο όσων κάνουμε, άλλοτε πετυχημένα, άλλοτε όχι...Ε μάλλον το μάθημα εκείνο όπως και άλλα ξεχάστηκαν ή παρερμηνεύθηκαν..
nikos_abel
24/01/2014, 06:47
Αν το είχαν κάνει αυτό σε κανένα Κρητικό (για να είμαστε και αληθοφανείς) και του έπνιγαν γυναίκα και 3 παιδιά και ο Κρητικός έκανε πως το ξεχνούσε και μια ωραία μέρα έπαιζε χειρομπομπίδες και μολύβια στον πολιτικό προϊστάμενο ή και στα όργανα αυτά και τους αφάνιζε μέχρι 2 γενεών, θα τον λέγαν τρομοκράτη ή ότι πήρε το αίμα του πίσω; (άλλο ποιος συμφωνεί με την ενέργεια ή το χαρακτηρισμό της...)
Πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή η τρομοκρατία και οι λόγοι που υπάρχει γενικότερα....
αν τη πιάσουμε θα ακουστούν απίστευτα πράγματα....
Μερικά ερωτήματα:
Πως λέγεται η χώρα/καθεστώς που ο πολιτικός προϊστάμενος προτρέπει και δίνει ασυλία σε απόπειρα μαζικών ανθρωποκτονιών ή ανθρωποκτονιών εκ προθέσεως σε ιεραρχικά κατώτερα όργανα, σε ώρα υπηρεσίας, τα οποία εκτελούν με ιδιαίτερο ζήλο αυτές τις εντολές/εγκλήματα; Πως λέγεται αυτός και πως λέγονται αυτοί; Πως λέγεται η χώρα που γίνονται όλα αυτά και στην τηλεόραση παίζει σήριαλ και το πόπολο περιμένει εκλογές και στα @ γενικώς να ούμε ; Πως λέγονται τα όργανα δικαιοσύνης που ακούν τα παραπάνω και αλλάζουν κανάλι, σε κάτι πιο ευχάριστο ;
να προσθέσω κι εγώ ένα ερώτημα?
πως λέγεται η χώρα στην οποία κλείνουν δρόμοι με εντυπωσιακά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κόσμος που θέλει να πάει σπίτι του δεν μπορεί, κόσμος που πάει στη δουλειά του δεν μπορεί, γίνεται ένα χάος γενικότερα, επειδή τα ντοπια αλλά και τα ευρωπαϊκά εκλεγμένα καμάρια θα πάνε για δεξίωση στο ζάππειο....?
πως λέγεται η χώρα που διαπράττονται εγκλήματα από τις αστυνομικές αρχές "επειδή αυτές είναι οι εντολές από πάνω"....?
και πάει λέγοντας....
MG-KTiNoS
24/01/2014, 09:06
H χώρα του μαλάκα....
blackbusa
24/01/2014, 22:00
H χώρα του μαλάκα....
η χωρα του ωχαδερφισμου,του λαμογιου,του παρτακια,ρατσιστη και του κρυφου Χρυσαυγιτη...και δεν εννοω αυτους που ψηφισαν τους κολοφασιστες...του μαλακα οχι παντως...
8 βρεφη χαθηκανε...νταξ δεν ηταν και 9...ας ασχοληθουμε τωρα με την πραγματικη απειλη που εχει το ονομα Ξηρος...
Ας πούμε οτι οι λιμενικοί είναι βάρβαρα ζώα ουγκ κλπ, τα μωρά θα σκοτώναν? Σώσανε τους μαντράχαλους και αφήσανε τα παιδιά και μια γυναίκα να πνιγούν?
Το οτι τους τραβούσανε πίσω απο κει που ήρθανε και ξαφνικά η βάρκα έφερε τούμπα μόνη της δεν λεει κάτι?
Το οτι πουλήσαν οτι είχαν και δεν είχαν για το "εισητήριο" να ερθουν "Ευρώπη" και τελικά τους γυρνούσε πίσω το κακό λιμενικό, ειναι αρκετό πιστεύω για να πανε καποιοι στο σχέδιο "ναυαγός-άσυλο."
Θέλω να πιστεύω οτι οι γονείς των παιδιών δεν ηταν μέσα σε αυτούς.
Και οι λιμενικοί είπαν επίσης οτι τους ειδαν που πήγαν στη άκρη της βάρκας για να φέρει τούμπα. Ας πιστέψει ο καθένας όποιον θέλει, αλλα γενικά ειναι συχνό φαινόμενο να βουλιάζουν τις βάρκες μόλις δουν λιμενικό για να δικαιούνται άσυλο.
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι εχουμε ανάμεσα μας ανθρώπους που θα πνίγανε μωρα. :)
Κατι που δεν καταλαβαινω.
Το σκαφος του Λιμενικου ρυμουλκουσε το πλοιαριο πισω στα Τουρκικα υδατα;
Και τι θα ελεγε στους γειτονες "Ε! παλικαρια μηνπυροβολατε απλα κατι σας επεσε;":confused:
AUFGEBRACHT
24/01/2014, 23:17
Ας πούμε οτι οι λιμενικοί είναι βάρβαρα ζώα ουγκ κλπ, τα μωρά θα σκοτώναν? Σώσανε τους μαντράχαλους και αφήσανε τα παιδιά και μια γυναίκα να πνιγούν?
Το οτι τους τραβούσανε πίσω απο κει που ήρθανε και ξαφνικά η βάρκα έφερε τούμπα μόνη της δεν λεει κάτι?
Το οτι πουλήσαν οτι είχαν και δεν είχαν για το "εισητήριο" να ερθουν "Ευρώπη" και τελικά τους γυρνούσε πίσω το κακό λιμενικό, ειναι αρκετό πιστεύω για να πανε καποιοι στο σχέδιο "ναυαγός-άσυλο."
Και οι λιμενικοί είπαν επίσης οτι τους ειδαν που πήγαν στη άκρη της βάρκας για να φέρει τούμπα. Ας πιστέψει ο καθένας όποιον θέλει, αλλα γενικά ειναι συχνό φαινόμενο να βουλιάζουν τις βάρκες μόλις δουν λιμενικό για να δικαιούνται άσυλο.
Οι Ιταλοί λιμενικοί πάντως δεν είχαν κανένα πρόβλημα πριν κάποια χρόνια να εμβολίσουν το δουλεμπορικό που ήταν γεμάτο Αλβανούς και να στείλουν δεκάδες γυναίκες και μωρά στον υγρό τάφο... Γιατί να μην υπάρχουν και δικοί μας αντίστοιχοι;
blackbusa
24/01/2014, 23:29
δεν ειχα σκοπο να γραψω αλλο...το ποιος λεει την αληθεια δεν εχει καμμια σημασια...το θεμα ειναι οτι πνιγηκαν 8 μωρα...εχοντας σαν δεδομενο οτι δεν το προκαλεσαν οι λιμενικοι (λεμε τωρα) τι εκαναν οταν ειδαν 8 μωρα στην θαλασσα???
http://www.lifo.gr/now/greece/41133
ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ Χ
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 8 ΒΡΕΦΗ....ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???
ΑΠΟΚΡΙΣΗ:???
Οι Ιταλοί λιμενικοί πάντως δεν είχαν κανένα πρόβλημα πριν κάποια χρόνια να εμβολίσουν το δουλεμπορικό που ήταν γεμάτο Αλβανούς και να στείλουν δεκάδες γυναίκες και μωρά στον υγρό τάφο... Γιατί να μην υπάρχουν και δικοί μας αντίστοιχοι;
Οι Ιταλοί έχουν γενικά σκληρή πολιτική για να αποφύγουν λαθρομετανάστες. Ισως είχαν εντολές, ίσως ειναι κάτι που δεν ξέρουμε..
Σε αντίθεση με εμάς που μια ζωη τα σύνορα είναι πιο ανοιχτά απο την Τζούλια... δεν υπάρχει λόγος έτσι ξαφνικά να αλλάξει τόσο το σύστημα. Αν βγει καμιά Χ.Α τοτε ναι, θα το πίστευα οτι δεν μπαίνει κανείς και αστους να πνιγούν αν πέσουν μέσα.
Και πόσα άτομα να ήταν οι λιμενικοί? Αν όντως καποιοι απο αυτούς το κάνανε, δεν θα μιλήσει κανείς? Φαντάζομαι πρέπει να είσαι πολύ σάικο να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα μετα απο κάτι τέτοιο. :uplate:
Πάντως δεν υπάρχει λογική... να σκοτωσεις τα μωρά και να σώσεις τον πατέρα.
1ον, αν καποιος απο αυτους ηταν εγκληματίας θα ήταν οι ενηλικοι.
2ον και να μην ηταν εγκληματίες, θα γίνουν μετα απο αυτο.
Μπάζει απο παντού.
AUFGEBRACHT
24/01/2014, 23:38
Οι Ιταλοί έχουν γενικά σκληρή πολιτική για να αποφύγουν λαθρομετανάστες. Ισως είχαν εντολές, ίσως ειναι κάτι που δεν ξέρουμε..
Σε αντίθεση με εμάς που μια ζωη τα σύνορα είναι πιο ανοιχτά απο την Τζούλια... δεν υπάρχει λόγος έτσι ξαφνικά να αλλάξει τόσο το σύστημα. Αν βγει καμιά Χ.Α τοτε ναι, θα το πίστευα οτι δεν μπαίνει κανείς και αστους να πνιγούν αν πέσουν μέσα.
Και πόσα άτομα να ήταν οι λιμενικοί? Αν όντως καποιοι απο αυτούς το κάνανε, δεν θα μιλήσει κανείς? Φαντάζομαι πρέπει να είσαι πολύ σάικο να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα μετα απο κάτι τέτοιο. :uplate:
Πάντως δεν υπάρχει λογική... να σκοτωσεις τα μωρά και να σώσεις τον πατέρα.
1ον, αν καποιος απο αυτους ηταν εγκληματίας θα ήταν οι ενηλικοι.
2ον και να μην ηταν εγκληματίες, θα γίνουν μετα απο αυτο.
Μπάζει απο παντού.
Τώρα ειλικρινά τα γράφεις σοβαρά αυτά;... Ο blackbusa παραπάνω τα είπε ΟΛΑ!!
δεν ειχα σκοπο να γραψω αλλο...το ποιος λεει την αληθεια δεν εχει καμμια σημασια...το θεμα ειναι οτι πνιγηκαν 8 μωρα...εχοντας σαν δεδομενο οτι δεν το προκαλεσαν οι λιμενικοι (λεμε τωρα) τι εκαναν οταν ειδαν 8 μωρα στην θαλασσα???
http://www.lifo.gr/now/greece/41133
ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ Χ
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 8 ΒΡΕΦΗ....ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???
ΑΠΟΚΡΙΣΗ:???
"Είχαν πάρει κάμερα και τραβούσαν όσα γίνονταν. Πηγή: www.lifo.gr"
Μακάρι να βρεθεί :)
Και λεω εγω τωρα.. αν τους έβλεπα να γυρίζουν την βάρκα με τόσα μωρά, μόνο και μόνο για να μείνουν στην χώρα, και εγω θα τους έβριζα.
AUFGEBRACHT
24/01/2014, 23:41
"Είχαν πάρει κάμερα και τραβούσαν όσα γίνονταν. Πηγή: www.lifo.gr"
Μακάρι να βρεθεί :)
Και λεω εγω τωρα.. αν τους έβλεπα να γυρίζουν την βάρκα με τόσα μωρά, μόνο και μόνο για να μείνουν στην χώρα, και εγω θα τους έβριζα.
Golden dawn alert!!!
Golden dawn alert!!!
Μην ξεκινάμε με ταμπέλες. Συζήτηση κάνουμε.
Αν αυτο που υπέθεσα ηταν αλήθεια, εσυ θα τους χάιδευες? είπα "λεω εγω τώρα" μια υπόθεση.
AUFGEBRACHT
24/01/2014, 23:49
Μην ξεκινάμε με ταμπέλες. Συζήτηση κάνουμε.
Αν αυτο που υπέθεσα ηταν αλήθεια, εσυ θα τους χάιδευες? είπα "λεω εγω τώρα" μια υπόθεση.
Tί συζήτηση κάνουμε ρε μάστορα; Να συζητήσουμε ΕΑΝ αυτό που "υπέθεσες" είναι αλήθεια; Έχεις παιδιά; Είσαι γονιός; Εσένα τί σου φαίνεται πιο αληθοφανές, να πνίξει κάποιος το σπλάχνο του ή να του το πνίξουν άλλοι; Σοβαρολογείς;
Tί συζήτηση κάνουμε ρε μάστορα; Να συζητήσουμε ΕΑΝ αυτό που "υπέθεσες" είναι αλήθεια; Έχεις παιδιά; Είσαι γονιός; Εσένα τί σου φαίνεται πιο αληθοφανές, να πνίξει κάποιος το σπλάχνο του ή να του το πνίξουν άλλοι; Σοβαρολογείς;
Κανα δυό ηταν γονείς, όχι όλοι. Ποτέ δεν είπα οτι ο γονιός τα έπνιξε προς θεού. :)