View Full Version : ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ
SHOOTER045
07/12/2013, 21:19
το σκεφτομουνα μερικα λεπτα πως να τιτλοφορησω το θεμα
το εφερα απο απο δω το εφερα απο κει στο τελος λεω<δεν γαμεις,οπως ειναι>
λοιπον το περιστατικο συνεβη σημερα πριν μερικες ωρες
εδω και μερικες μερες ψαχνω μια γιατρο την οποια θελω να μου δωσει ενα χαρτι για τον μικρο που κανει λογοθεραπειες(χανει το ρ-σ-ξ- κλπ)
το χαρτι-διαγνωση αυτο μαζι με την γνωματευση της λογοθεραπευτριας+τις αποδειξεις απο αυτην,θα τα δωσω στο ταμειο μου για να παρω χρηματα πισω
την εν λογο γιατρο την<ψαχνω>καμια βδομαδα τωρα,η συγκεκριμενη η αφαντη ηταν η ρεπο ειχε η φαντασμα,η δεν ξερω τι αλλο
προχτες πηγα παλι και ειχε ρεπο
και μου ειπαν οτι σημερα ειχε ΕΦΗΜΕΡΙΑ=πανε στο νοσοκομειο απο τις 9 το πρωι ως τις 9 το πρωι της αλλης μερας
πηγα λοιπον το μεσημερι,αφου το πρωι ειχε επισκεψεις γιατρειο κλπ
το μεσημερι που ημουν και εγω υπηρεσια πηγα απο εκει και την εψαχναν απο την παιδιατρικη,τα εξωτερικα ιατρεια και τις πρωτες βοηθειες
δεν μπορουσα να κατσω πολυ και εφυγα
ξαναπηγα στις 16:00+ παλι τα ιδια στις πρωτες βοηθειες της παιδιατρικης,ηταν ενας νεαρος ειδικευομενος που αφησε στο ποστο της
μου ειπε πως
-ειναι πανω
-απο πανω κατεβηκα
-στο γραφειο γιατρων κοιταξες?
-οχι
-εκει θα ναι
ξαναανεβαινω λοιπον πηγαινω χτυπαω πορτα
-την κυρια ********* ?
-δεν ειναι εδω
-μηπως ξερετε που ειναι?
-στις πρωτες βοηθειες της παιδιατρικης η στα εξωτερικα ιατρεια....
-περασα ερχομενος και δεν ειναι εκει
-τι να σου πω περιμενε θα ερθει
βγαινω εξω περιμενω λιγο
μου λεει μια νοσοκομα της παιδιατρικης που ηταν στο γκισε
-μην καθεσαι εδω πανε κατω στις Α΄βοηθειες
-απο το πολυ πανω κατω ανακατευτηκα
-ελα υπερβολικε,καπου εδω θα ειναι
-καλα-της λεω και φευγω
με πλησιαζει μια νεαρη νοσοκομα
-τζαμπα περιμενεις δεν ειναι εδω,εφυγε,ελα κατα τις 18:00
πηγα 18:15
ξεκιναω απο το ισογειο στις Α΄βοηθειες παιδιατρικης
δεν ειναι εκει
ανεβαινω,στο γραφειο γιατρων δεν ειναι εκει,στο εξεταστηριο παιδιατρικης δεν ειναι εκει,στις νοσοκομες δεν ειναι εκει,στις τουαλετες δεν ειναι εκει που ειναι??????????? οεο!!!!!!!!!!!!!
παω ξανα στο γκισε στις νοσοκομες-εχω ηδη ανεβασει παλμους
-την κυρια******** θα ηθελα
-ειναι κατω(η ιδια νοσοκομα που μου ειπε 2 ωρες νωριτερα οτι ειναι κατω)
-κοιτα κοκα κολα να ημουν απο το πολυ το πανω κατω θα ειχα σκασει,αν ημουν κατι αλλο θα ειχα τελειωσει
-τι εννοεις?
-ειναι η δεν ειναι εδω η γιατρος********?????????την ψαχνω μια βδομαδα τωρα,και σημερα εχω ερθει 3 φορες
-καπου εδω μεσα ειναι
-βελονα να ηταν τοσες φορες που την εψαξα θα την βρισκαμε
-υπερβολικο σε βρισκω
-παρτην τηλεφωνο τωρα να δουμε που ειναι
-δεν γινεται
-αν ηταν ενα παιδακι με σοβαρο προβλημα θα την παιρνατε?
-ναι
-αρα δεν ειναι εδω
-κοιτα-μου λεει-δεν ειναι εδω στο νοσοκομειο
-τοτε γιατι με ταλαιπωρεις πανω κατω?
-ε τι να σου ελεγα
φορτωνω και αλλο
-και δεν μου λες οταν ενας γιατρος εχει εφημερια ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ????
-περιπου
-οριστε?????
-κοιτα δεν πληρωνονται εφηεμεριες,τις παιρνουν με αερα μηνων
-και εμενα με εκοψαν ενα καρο λεφτα αλλα βρεξει χιονισει ειμαι στο ποστο μου
-δεν ειναι το ιδιο
-το ξερω,ακομα ειμαι στην δυσαρεστη θεση να βοηθαω κατι σαν εσενα
-και γιατι σε παρακαλω?
-επρεπε η οχι να ειναι εδω?
-ελα και εσυ δημοσιος υπαλληλος εισαι,σας εχω δει να πινεται καφε!!!!!!!!!!!!!
-δεν θα σου πω για τις προηγουμενες μερες που ηρθα,αλλα σημερα με φερατε ως εδω,αν η γιατρος*******,λειπει απο το μεσημερι ως τωρα και πινει καφε,θα τρυπησει το στομαχι της,και αυτο δεν ειναι διαλειμα αρμενικη βιζιτα το λενε ενταξει.και εγω η εμεις μπορει να πινουμε καφε εξω αλλα ειναι η δουλεια μας να ειμαστε εξω,και στην τελικη δεν παμε σπιτια μας,δεν βγαζουμε στολες,ουτε ξαπλωνουμε στον καναπε η στο κρεβατι,ουτε τρωμε εκει σαν την γιατρο σου
-παραφερεσαι τωρα,και φωναζεις χωρις λογο
-βρε αι στο διαολο κλωσα που θα μου πεις οτι παραφερομαι,με εχεις απ το μεσημερι πανω κατω και μου δικαιολογεις την αλλη που ειναι σπιτι της και εξεταζει δια τηλεφωνου με τον πιτσιρικα,οχι αδωνι χιτλερ θελετε να σας φτιαξει το μπουρδελο και να σας μαστιγωνουν ανα δυο ωρες να μην παραστρατισεται ξανα
-εισαι αναγωγος αναιδης-κλπ κλπ και αρκετα που δεν θυμαμαι-θα σου κανω μυνηση
-οτι ωρα θες ετοιμασε 100αρικο,κανε μου την μυνηση,και στο δικαστηριο οταν γινει,και με ρωτησουν<γιατι το εκανες αυτο>
θα ορκιστω στο ευαγγελιο και θα πω<με εβγαλε εξω φρενων η γιατρος*******που ενω ηταν εφημερια ηταν σπιτι της και την καλυπτατε ολοι,και ας με τιμωρησουν.εσυ τι θα πεις μετα?
φευγω αλλα θα ξαναρθω και κοιτα μην και την αλλη φορα δεν ειναι εδω η ********* ,και εμεις θα ανταμωσουμε παλι
το περιστατικο ειναι 100%πραγματικο,μου συνεβη σημερα,μπορει να μην θυμαμαι πιστα τους διαλογους αλλα ειπωθηκαν ετσι,με αυτην την σειρα,τα σχολια δικα σας
αυτή θελει να τη βρεις που μενει, και να πας μερα που θα εχει εφημερια και θα είναι σιγουρα σπιτι της, κατά τις 3-4 τα ξημερώματα να της χτυπήσεις κουδουνι....
να δηλωσω οτι ειμαι απο τους πρωτους που θα κατηγορησου τους γιατρους οταν και αμα χρειαζεται
χωρις διαθεση να υπερασπιστω τη συγκεκριμενη συναδελφο,μιας και ουτε την ξερω ουτε τιποτα,να σου επισημανω αν επιτρεπεις ενα-δυο πραγματα μπας και σε βοηθησω να καταλαβεις πως εχουνε ενδεχομενως τα πραγματα
υπαρχουνε,αν δεν το ξερεις, οι εφημεριες οι ενεργεις,οπου οι γιατροι υποχρεουνται να βρισκονται στον χωρο εργασιας και να εξεταζουνε κτλ
και υπαρχουνε και οι εφημεριες ετοιμοτητας,οπου οι γιατροι ειναι σπιτι τους και αν και εφοσον χρειαστει,τους καλουνε για καποιο περιστατικο.αυτες οι τελευταιες,ειναι ετσι με βαση το νομο και τον κανονισμο λειτουργιας,δεν κανει κατι παρανομο ο γιατρος δλδ που δεν ειναι στο νοσοκομειο,κεντρο υγειας η δεν ξερω κι εγω τι αλλο.αυτες πληρωνονται και για τον λογο αυτο και λιγοτερο απο τις αλλες
τελος,υπαρχουνε και οι μικτες εφημεριες
μηπως λεω εγω μηπως κατι τετοιο εννοουσε η υπαλληλος που σου ειπε οτι η γιατρος ειναι σπιτι της?? το επιχειρημα με τα λεφτα που οντως τα περνουμε με καθυστερηση αρκετων μηνων, δεν ειναι επιχειρημα αν και εφοσον η γιατρος επρεπε να ειναι στο ποστο της και δεν ητανε.
το σχολιο για τον αδωνι ας το αφησουμε καλυτερα ασχολιαστο διοτι εδω εισαι πολυ φαουλ,αλλα δεν ειναι της παρουσης και κατανοω τον εκνευρισμο και την ταλαιπωρια σου.
εντελως φιλικα,
γιαννης
Hell_Rider
07/12/2013, 22:00
ανεβαινω,στο γραφειο γιατρων δεν ειναι εκει,στο εξεταστηριο παιδιατρικης δεν ειναι εκει,στις νοσοκομες δεν ειναι εκει,στις τουαλετες δεν ειναι εκει που ειναι??????????? οεο!!!!!!!!!!!!!
πηγες και εκει βρε αθεοφοβε????
μην την ψαχνεις με τους γιατρους...το 2010 ειχα προβλημα με την μεση μου..εκλαιγα απο τον πονο..παω στο ικα και μου λενε κλεισε ραντεβου...οκ λεω..κλεισε μου για αυριο και μου λεει σε εναν μηνα εχουμε ελευθερο...πηγαινε καλυτερα εξω... οπου ο γιατρος ειναι ο ιδιος και στο Ικα αλλα εχει και ιατρειο εξω...παει το 50αρι για 2 λεπτα δουλεια για να μου δωσει χαπια...
motomaniac
07/12/2013, 22:04
δεν ξερω πως θα αντιδρουσα στην θεση σου. πιθανων θα εκανα επωνυμη κι έγγραφη καταγγελια τουλαχιστον. αν κι εφοσον αυτο που λεει ο Γιαννης ισχυει στην περιπτωση απλα θα εβγαινα φαουλ.
motomaniac
07/12/2013, 22:05
αυτο για τον αρχιμαλακα ουτε εγω θα το σχολιασω
Hell_Rider
07/12/2013, 22:10
μηπως λεω εγω μηπως κατι τετοιο εννοουσε η υπαλληλος που σου ειπε οτι η γιατρος ειναι σπιτι της?? το επιχειρημα με τα λεφτα που οντως τα περνουμε με καθυστερηση αρκετων μηνων, δεν ειναι επιχειρημα αν και εφοσον η γιατρος επρεπε να ειναι στο ποστο της και δεν ητανε.
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι τον κοροιδευαν απο την αρχη...τον ταλαιπωρησαν τοοοσες φορες..θα μπορουσαν απλα απο την αρχη με απλα λογια να τον πουνε οτι εχει εφημερια ετοιμοτητας και ειναι σπιτι της..απλα και ξεκαθαρα... το οτι την δικαιολογουσε κατι μου βρωμαει....
Hell_Rider σε αυτο συμφωνουμε,επρεπε εξαρχης να του πουνε του ανθρωπου οτι η γιατρος δεν ειναι εκει και να μην την περιμενει αδικα.
απο κει και μετα,ξαναλεω οτι δεν ξερω τι ακιρβως παιχτηκε,λεω μονο οτι υπαρχει και αυτη η περιπτωση που πολυς κοσμος δεν ξερει και που να το ξερει κιολας?δεν ειναι δουλεια του
Hell_Rider
07/12/2013, 22:42
ναι δικιο εχεις...γιαυτο και ρωτησε καποιον που ηξερε...ουτε εγω το ηξερα..και καλα που μας το ειπες κι ολας !!! :a013:
Kostas2B
07/12/2013, 22:56
Το Λαμογισταν εχει πολυ γερά θεμέλια,δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα!
Μπορει αυτος ο Αδωνις να ειναι βλακοφατσα,αλλα σε πολλα πράγματα εχει δίκιο.
Σε ποιο νοσοκομείο ειχε παει κλιμάκιο του ΣΔΟΕ νομίζω και οι συνδικαλιστές δεν το άφηναν να κάνει έλεγχο τις προάλλες;
Σαπίλα παντού δυστυχώς...και δε μπορεις να βρεις και το δίκιο σου γιατί κανένας δεν κάνει σωστά τη δουλεια του!
SHOOTER045
07/12/2013, 22:59
το οτι δεν μου ειπαν-ειπε απο την αρχη που ειναι φαινεται λιγο υποπτο σε σχεση με αυτα που αναφερει ο φιλος οσον αφορα το<ειδος>τηςεφημεριας
αν ηταν<νομιμη>γιατι μου ελεγε παπαριες???
και το ηταν σπιτι το εμαθα οφ δη ρεκορντ απο αλλη νοσοκομα,απλα η συγκεκριμενη κλωσσα,πιαστηκε στα λογια μου
ενταξει για τον αδωνι μου ρθε πανω στην τρελλα,αφου δεν ειπα τιποτα χειροτερο παλι καλα
SHOOTER045
07/12/2013, 23:02
πηγες και εκει βρε αθεοφοβε????
.
αμε
τι νομιζες?το,ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ-ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΚΥΡΙΑ *******ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ
σπαμ ον
δεν υπαρχει θεμα,μην ανησυχεις,απλα με τον μπουμπουκο υπαρχουνε πολλα που δεν ξερει ο κοσμος,το τελυταιο μονο αφορα ετσι για να ξερετε,συμφωνιες τρελων λεφτων με φαρμακοβιομηχανιες,ειναι πολλα τα λεφτα αρη,γιαυτο διαφωνω στο οτι εχει δικιο και καλα σε πολλα θεματα,δεν ξερει την τυφλα του αλλα ταχει κανει θαλασσα...
σπαμ οφ
κριμα διοτι ειναι αποτι καταλαβα και στην ειδικοτητα μου και ευχαριστως να βοηθουσα,αλλα σου πεφτω λιγοοοοο μακρυα...μακαρι να βρεις γρηγορα λυση,πρεπει να βρεις την συγκεκριμενη γιατρο η οποιοσδηποτε αλλος με την ιδια ειδικοτητα σου κανει?
ενγραφη καταγγελια σε ολους τους αρμοδιους , φορεις , με ολη την ιστορια ... στο υπουργειο στον διοικητη του νοσοκομειου κλπ κλπ τουαλαχιστον να της διμιουργησεις προβλημα της κ&ριολας :D
SHOOTER045
07/12/2013, 23:28
ενγραφη καταγγελια σε ολους τους αρμοδιους , φορεις , με ολη την ιστορια ... στο υπουργειο στον διοικητη του νοσοκομειου κλπ κλπ τουαλαχιστον να της διμιουργησεις προβλημα της κ&ριολας :D
δεν βριζουμε,θα σε μαλωσω....:Dμπορει να ειναι μια καθως πρεπει γιατρος...305284
θα ξαναπαω,θα την βρω,θα παρω το χαρτι και μετα θα μαρσαρω:vroum::vroum::vroum::vroum:
για να γινει καταγγελια πρεπει να ειμαι σιγουρος
και εγω δεν ειμαι....
τηλέφωνο Δευτέρα πρωί:
Ναι, καλημέρα σας, από το Μεγκαντένα τηλεφωνούμε από την εκπομπή τάδε. έχουμε μία καταγγελία για την ιατρό τάδε ότι απουσιάζει από τη θέση της εν ώρα υπηρεσίας, είναι αλήθεια?
όχι ποιος σας το είπε αυτό??
έχουμε καταγγελθείσες περίπτωσεις και μάλιστα σήμερα θα περάσουμε για ρεπορτάζ κατά την τάδε ώρα...
και την τάδε ώρα πας εκεί και τη βρίσκεις. πως σου φαίνεται.....???
xristos x
07/12/2013, 23:39
Να συμφωνησω με τον nobody οσον αφορα τον "μπουμπουκο" και απλα στο ολο περιστατικο το κακο ειναι οτι τα πραγματα γιναν οφδερεκορντ οπως λες. τι θελω να πω.... φταιει το προσωπικο του νοσοκομειου απο την μια που σε ετρεχε πανω κατω αφου θα μπορουσαν με ενα τηλεφωνο να συνενοηθουν αλλα "φταις" και εσυ που ετρεχες και δεν το επαιξες τυπικα.... ο διαλογος επρεπε να εχει αρχισει και τελειωσει καπως ετσι..." -Δεν ειναι εδω η κυρια ******** , -Ευχαριστω πολυ, ποια μερα θα ειναι στο νοσοκομειο, σε ποιο τηλεφωνο μπορω να επικοινωνησω με το ιατρειο της στο νοσοκομειο την μερα εκεινη με την ιδια ωστε να μην εχει δουλεια και να μπορεσει να με εξυπηρετησει, πως ονομαζεστε εσεις (στην υπαλληλο)σας ευχαριστω πολυ και παλι κυρια ταδε..........
θα ειχες γλιτωσει και τα νευρα και τον κοπο, με ευγενεια και ευθειες κουβεντες. Στην εφημερια της δεν ειναι στα καθηκοντα της να δινει πιστοποιητικα ουτε ειναι και επειγον για να την παρουν τηλεφωνο αν ειναι σε ετοιμοτητας, αυτα γινονται στα τακτικα ιατρεια.
Φιλικα και χωρις παρεξηγηση αν κατι μου ξεφευγει απο το περιστατικο :beer:
SHOOTER045
08/12/2013, 00:20
Να συμφωνησω με τον nobody οσον αφορα τον "μπουμπουκο" και απλα στο ολο περιστατικο το κακο ειναι οτι τα πραγματα γιναν οφδερεκορντ οπως λες. τι θελω να πω.... φταιει το προσωπικο του νοσοκομειου απο την μια που σε ετρεχε πανω κατω αφου θα μπορουσαν με ενα τηλεφωνο να συνενοηθουν αλλα "φταις" και εσυ που ετρεχες και δεν το επαιξες τυπικα.... ο διαλογος επρεπε να εχει αρχισει και τελειωσει καπως ετσι..." -Δεν ειναι εδω η κυρια ******** , -Ευχαριστω πολυ, ποια μερα θα ειναι στο νοσοκομειο, σε ποιο τηλεφωνο μπορω να επικοινωνησω με το ιατρειο της στο νοσοκομειο την μερα εκεινη με την ιδια ωστε να μην εχει δουλεια και να μπορεσει να με εξυπηρετησει, πως ονομαζεστε εσεις (στην υπαλληλο)σας ευχαριστω πολυ και παλι κυρια ταδε..........
θα ειχες γλιτωσει και τα νευρα και τον κοπο, με ευγενεια και ευθειες κουβεντες. Στην εφημερια της δεν ειναι στα καθηκοντα της να δινει πιστοποιητικα ουτε ειναι και επειγον για να την παρουν τηλεφωνο αν ειναι σε ετοιμοτητας, αυτα γινονται στα τακτικα ιατρεια.
Φιλικα και χωρις παρεξηγηση αν κατι μου ξεφευγει απο το περιστατικο :beer:
σημερα ηταν η τριτη φορα που πηγαινα-τριτη μερα συγκεκριμενα-
τις δυο προηγουμενες ειχε ιατρειο αλλα που ηταν οεο??????????
υπεθεσα οτι στην εφημερια θα την βρω σιγουρα
αλλα παπαλα........
SHOOTER045
08/12/2013, 00:21
τηλέφωνο Δευτέρα πρωί:
Ναι, καλημέρα σας, από το Μεγκαντένα τηλεφωνούμε από την εκπομπή τάδε. έχουμε μία καταγγελία για την ιατρό τάδε ότι απουσιάζει από τη θέση της εν ώρα υπηρεσίας, είναι αλήθεια?
όχι ποιος σας το είπε αυτό??
έχουμε καταγγελθείσες περίπτωσεις και μάλιστα σήμερα θα περάσουμε για ρεπορτάζ κατά την τάδε ώρα...
και την τάδε ώρα πας εκεί και τη βρίσκεις. πως σου φαίνεται.....???
εχω ποιο απλο<πο@@στικο>τροπο
αν φτασω εκει θα σου πω
Η άλλη πλευρά του νομίσματος:
"Αρχές Ιουνίου είχα τροχαίο (όπως ίσως θυμάσαι) και μετά από εξετάσεις έπρεπε να νοσηλευτώ στην πλαστική χειρουργική στο Άγιος Ανδρέας. Με ανέλαβαν 7 ειδικευόμενοι και 2 επιμελητές Α. Μου παρείχαν τα πάντα όλα, με αντιμετώπισαν σαν αδερφό τους ή δεν ξέρω 'γω τι άλλο, μέχρι και τηλ. στο κινητό μου με έπαιρναν για την πορεία της υγείας μου. Σημείωσε δε ότι ποτέ και σε κανέναν δεν έδωσα μισό ευρώ. Διατηρώ με όλους θαυμάσιες σχέσεις ακόμα και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα για αλλαγή." Άψογοι σε όλα τους και πολύ περισσότερο από τυπικοί στις εφημερίες τους.
Παντού και πάντα θα υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Στη δικιά σου περίπτωση η τύπισσα θεωρεί το νοσοκομείο τσιφλίκι της και θέλει κάποιος να την επαναφέρει στην τάξη. Τακτοποίησέ το, (είμαι σίγουρος έχεις πολλούς τρόπους) ώστε να την κάνεις ρόμπα αλλά και να έχει και τις επιπτώσεις που πρέπει.
AUFGEBRACHT
08/12/2013, 07:56
Πρίν καιρό μίλαγα με γιατρό του ΙΚΑ, φούλ βαμμένος Κουκουές (νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και τα σχετικά τσιτάτα). Ο συγκεκριμένος γιατρός του ΙΚΑ όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του "δέχεται" καμιά ωρίτσα τους δύσμοιρους ασφαλισμένους στα γραφεία του ΙΚΑ και μετά τους παραπέμπει στο προσωπικό του ιατρείο για να τα τσεπώσει χοντρά. Ο εν λόγω λοιπόν ιατρός άρχισε τα κομμουνιστικά χιλιοειπωμένα τσιτάτα και μου έλεγε για την κατάσταση της υγείας και γιατί απεργούσε εκείνη την ημέρα και όταν τον ρώτησα ποιά είναι τα αιτήματά τους πέταγε ένα αόριστο απεργούμε για την υγεία γιατί την έχουν κάνει χάλια (οι πολιτικοί πλην ΚΚΕ- αυτός και οι γιατροί αμέτοχοι στην κατάσταση που επικρατεί). Εν τη ρύμη του λόγου λοιπόν ο εξοργισμένος και απεργούντας ιατρός του ΙΚΑ αρχίζει να βρίζει τους μαλάκες του επιθεωρητές του ΙΚΑ, οι οποίοι δε φτάνει που τους έχουν μειώσει το μισθό, του έριξαν καμπάνα και πρόστιμο. Όταν τον ρώτησα γιατί του έριξαν πρόστιμο, μου είπε ότι έκαναν ξαφνική έφοδο για να δουν εάν όλοι οι ιατροί ήταν στο πόστο τους και αυτός έλειπε (αδικαιολόγητα κατά αυτούς), οι ασφαλισμένοι περίμεναν απ' έξω κι αυτός είχε κλείσει το γραφείο και είχε φύγει. Όταν τον ρώτησα γιατί είχε κλείσει το ιατρείο μου απαντά με φυσικότητα και με αφήνει σύξυλο: ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΝΑΓΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ... ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
σουτερ θα σου πω την δικη μου αποψη.
οι γιατροι και νοσοκομες κι ολος ο κλαδος αυτος εδω στην ελλαδα για μενα ειναι ΗΡΩΕΣ. και με αυτες τις συνθηκες. εχουμε αξιολογους και πολυ καλους γιατρους.
οπως πολυ σωστα ειπε ο βασκα επεσες στην περιπτωση.
τα τυπου "καναλια-π@στικα-αδωνις-κτλπ" εγω τα θεωρω εντελος ακυρα. ΧΡΕΟΣ μας ειναι η απλη ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ. χωρις να περιμενουμε απο αυτην την καταγγελια δικαιωση. κι απο την αλλη πλευρα δεν ξανασχολουμε με την γιατρο αυτην.
οταν υπαρχουν πολλες καταγελιες τοτε καποιοι θα πουν για κατσε εδω κατι συμβαινει. οταν η καταγγελια ειναι μια ε θα πουν χαζος πελατης. αυτο πιστευω επρεπε να κανουμε ολοι μας.
:beer:
bros400pgm
08/12/2013, 08:22
Το ειδα και αυτο στην ζωη μου :dizzy:
skylaros
08/12/2013, 11:30
Να σου πω και εγώ σαν Ελληνάρας την αποψάρα μου. 1. Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου να επιδείξεις υπομονή και μια κάποια ευγένεια, αναγνωρίζω πως είναι δύσκολο και ίσως θα πρέπει να καταπιείς τα νεύρα που σου δημιουργούν. 2)Αν φτάσεις σε σημείο να πεις δε μπα να #$%#$% όλα και είσαι έτοιμος να υποστείς ταλαιπωρία με το μικρό για να ξαναγίνουν τα ίδια πράγματα αλλού ή έστω από άλλον τότε πήγαινε στον εισαγγελέα υπηρεσίας αφού έχεις τσεκάρει πως και στην επόμενη εφημερία της ΔΕΝ είναι εκεί και πες του να την ψάξει και αυτός. Προσωπικά είμαι πολύ υπομονετικός σε τέτοιες καταστάσεις και μπορεί να περιμένω και πολύ και να επαναλάβω και πολλές φορές, από την άλλη αν μέσα μου περάσει ένα όριο δεν έχω ούτε υπομονή ούτε επιμονή ούτε και θα έπρατα νόμιμα, όσες φορές έχω κάνει υπομονή στο τέλος έχει γίνει η δουλειά μου, στις άλλες περιπτώσεις περισσότερο άσχημα νιώθω μετά. Επειδή η όλη διαδικασία περιλαμβάνει και παιδί να σκεφτείς την όποια ενδεχόμενη ταλαιπωρία του μικρού σου, μόνο αυτό σαν συμβουλή :) Τώρα τα γενικά περί γιατρών κλπ στην οικογένεια μου έχουμε υποφέρει πολύ από γιατρούς ανίδεους, από γιατρούς σφραγιδάκιδες και ακόμα περισσότερο από γιατρούς φακελάκια (φακελάρες) Από την άλλη μέσα σε όλο αυτό έχω γνωρίσει και άτομα που πραγματικά έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να βοηθάνε και μάλιστα κάτω από πραγματικά τραγικές συνθήκες.
SHOOTER045
08/12/2013, 12:01
Προσφατα πηγα αθηνα-ΩΝΑΣΕΙΟ και μονο που δεν μου εστρωσαν ροδοπετελα,παλαιοτερα περασαμε χειρουργειο με την μικρη μου,και μας παιρνουν τηλ τι κανει(το μικρο θαυμα)ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΟ
Εγω για μενα εχω επισκεφτει απειρες φορες το424και ημουν σπολυτα ικανοποιημενος
Αλλα το χτεσινο ηταν το κατι αλλο
Ποσο υπομονη να εκανα παραπανω?αφου εμαθα οτι ηαλλη με δουλευε αλλα ξαναπηγα και περιμενα
Θα ξαναπαω θα κανω την δουλεια μου ο κοσμος να χσλασει-ειμαι σκυλος σε κατι τετοια-δεν θελω εκδικηση για την ταλαιπωρια μου,αλλα θα την κανω ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
Υπαρχουν γιατροι που τιμανε ορκους,ανθρωπους,οου δεν τους βλεπουν σαν ευρο
Και υπαρχουν και τα λαμογια,οι βδελες του συστηματος,αυτοι θελουν μαστιγιο και καροτο
AUFGEBRACHT
08/12/2013, 13:53
Υπαρχουν γιατροι που τιμανε ορκους,ανθρωπους
Τις προάλλες ένας γιατρός έλεγε δημοσίως ότι δεν έχει ορκιστεί πουθενά κι ότι ο περιώνυμος "όρκος του Ιπποκράτη" είναι μύθος και μια μπαρούφα και μισή, δεν υπάρχει τέτοιος όρκος... (όχι ότι άμα υπάρχει-υπήρχε θα άλλαζε κάτι).
spyrakos35
08/12/2013, 14:24
εχω ποιο απλο<πο@@στικο>τροπο
αν φτασω εκει θα σου πω
Πολυ το αργεις.....
Όταν πηγες εκει που θα κανει λογοθεραπεια το παιδι,σου συστηνουν καποιο γιατρο που σου δινει χαρτι για το ταμειο σου.Τουλαχιστον ετσι εγινε στην μικρη μου,πηγαμε με ραντεβού συστημένοι από τον λογοθεραπευτή σε γιατρο σε νοσοκομειο,πληρωσα 60ε και όλα καλα.Πες τους μηπως εχουν αλλον γιατρο,μην ασχολείσαι αμα δεις τι γινετε στα παιδων με τους γιατρους αν δεν εισαι δικος τους,θα παρεις οπλο.
SHOOTER045
08/12/2013, 20:32
Όταν πηγες εκει που θα κανει λογοθεραπεια το παιδι,σου συστηνουν καποιο γιατρο που σου δινει χαρτι για το ταμειο σου.Τουλαχιστον ετσι εγινε στην μικρη μου,πηγαμε με ραντεβού συστημένοι από τον λογοθεραπευτή σε γιατρο σε νοσοκομειο,πληρωσα 60ε και όλα καλα.Πες τους μηπως εχουν αλλον γιατρο,μην ασχολείσαι αμα δεις τι γινετε στα παιδων με τους γιατρους αν δεν εισαι δικος τους,θα παρεις οπλο.
ετσι ακριβως εγινε
αλλα λογω οτι ειμαι επαρχια(πλεον)ενα νοσοκομειο υπαρχει και αυτο αναιμικο
για να παω σε αλλον πρεπει να κατεβω σαλονικα
100χλμ Χ2
εγω θα το παρω το χαρτι,δεν τους κανω την χαρη
αλλα ηθελα να καταδειξω την ξεφτιλα τους :moutza::moutza::moutza:
Pan (dvs)
08/12/2013, 21:19
σουτερ θα σου πω την δικη μου αποψη.
οι γιατροι και νοσοκομες κι ολος ο κλαδος αυτος εδω στην ελλαδα για μενα ειναι ΗΡΩΕΣ. και με αυτες τις συνθηκες. εχουμε αξιολογους και πολυ καλους γιατρους.
οπως πολυ σωστα ειπε ο βασκα επεσες στην περιπτωση.
τα τυπου "καναλια-π@στικα-αδωνις-κτλπ" εγω τα θεωρω εντελος ακυρα. ΧΡΕΟΣ μας ειναι η απλη ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ. χωρις να περιμενουμε απο αυτην την καταγγελια δικαιωση. κι απο την αλλη πλευρα δεν ξανασχολουμε με την γιατρο αυτην.
οταν υπαρχουν πολλες καταγελιες τοτε καποιοι θα πουν για κατσε εδω κατι συμβαινει. οταν η καταγγελια ειναι μια ε θα πουν χαζος πελατης. αυτο πιστευω επρεπε να κανουμε ολοι μας.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Οντως υπαρχουνε αρκετοι στο χωρο της υγειας που κανουνε με πολυ σωστο τροπο τη δουλεια τους.Ειναι γι'αυτους ομως ,μια δουλεια.Απο ενα σημειο και μετα πολλοι απο αυτους γινονται ζωα.Μας αντιμετωπιζουνε σαν οντα κατωτερης φυλης.
Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να τους βλεπω με συμπαθεια και να κατανοω τον απαραδεκτο τροπο της συμπεριφορας τους.Οι συνθηκες ειναι αυτες που τους κανουνε κακους επαγγελματιες?Υπαρχουνε πολλοι χειροτερες συνθηκες σε αλλους κλαδους και ομως δεν αντιδρουνε ετσι οι αλλοι εργαζομενοι.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που δουλευουνε στο χωρο της υγειας εχουνε τοποθετησει τους εαυτους τους μια κατηγορια πανω απο εμας.Η συμπεριφορα τους ειναι βαρβαρη,αθλια,απαραδεκτη και αρκετες φορες υποκριτικη (και γιγα λεω).
Μπραβο σε οσους εργαζομενους ,στο χωρο της υγειας, αντιστεκονται στην πλειοψηφια αυτων των αθλιων και θεωρουνε οτι αυτο που κανουνε ειναι κατι παραπανω απο δουλεια.
Ναι ,εχω συναντησει μερικους απο αυτους και εχουνε κερδισει το σεβασμο μου.
MG-KTiNoS
08/12/2013, 21:35
αύριο θα δω τι μπορώ να κάνω...
:(
ετσι ακριβως εγινε
αλλα λογω οτι ειμαι επαρχια(πλεον)ενα νοσοκομειο υπαρχει και αυτο αναιμικο
για να παω σε αλλον πρεπει να κατεβω σαλονικα
100χλμ Χ2
εγω θα το παρω το χαρτι,δεν τους κανω την χαρη
αλλα ηθελα να καταδειξω την ξεφτιλα τους :moutza::moutza::moutza:
Yπομονη θελει,μην κανεις φασαρια πριν παρεις το χαρτι,μπορει να είναι χειροτερα με τσαμπουκάδες,φιλικα στο λεω.
SHOOTER045
09/12/2013, 08:48
Yπομονη θελει,μην κανεις φασαρια πριν παρεις το χαρτι,μπορει να είναι χειροτερα με τσαμπουκάδες,φιλικα στο λεω.
το οτι τους την ειπα στα μουτρα δεν ηταν τσαμπουκας,απλα ειναι τοσο αναισθητοι,που τους φτυνεις και νομιζουν οτι βρεχει
-δεν εβρισα
-δεν απειλησα
-δεν ειπα θελετε χιτλερ η γκεμπελς η παπαδοπουλο,ειπα<καλα σας κανει ο αδωνις>-σ.σ. τα ονοματα ειναι τυχαια,ως ακραιες συμπεριφορες,ουδεμια σχεση με αυτους και το συνοθυλευμα τους
-ξερω τι θα κανω οταν παρω το χαρτι
Να ρωτήσω κάτι που μάλλον δεν κατάλαβα..
Η έκδοση χαρτιού-πιστοποιητικού ή ότι δήποτε άλλου παρεμφερούς θεωρείται επείγον περιστατικό ..??
SHOOTER045
09/12/2013, 13:41
Οχι-τουλαχιστον ετσι νομιζω
Γιατι?
Γιατί, άσχετα από το που κατέληξε η συζήτηση, το έναυσμα δεν ευσταθεί ...;)
SHOOTER045
09/12/2013, 15:30
κοιτα πηγα αλλες δυο φορες πριν το θεατρο του σαββατου
οταν δε πηγα την πεμπτη μια νοσοκομα με ρωτησε γιατι την ψαχνω και μου ειπε να παω το σαββατο που ειναι εφημερια και θα μου το κανει
καμμια αλλη απορια?:cool:
bros400pgm
09/12/2013, 15:31
Ολες αυτες τις φορες, με τα ρουχα της δουλειας εισασταν?:lol:
οταν δε πηγα την πεμπτη μια νοσοκομα με ρωτησε γιατι την ψαχνω και μου ειπε να παω το σαββατο που ειναι εφημερια και θα μου το κανει
Μπαα.. καλύφθηκα..
(απλά ήθελα να διαπιστώσω αν όντως ήξερες ότι αυτό που ζητούσες στην εφημερία ήταν τουλάχιστον παράτυπο..)
SHOOTER045
09/12/2013, 16:57
Ολες αυτες τις φορες, με τα ρουχα της δουλειας εισασταν?:lol:
Την πρωτη οχι
Την δευτερη που με παρεπεμψαν για την τριτη,ναι
Οπως και την τριτη.και εξηγω τον λογο οτι δεν μενω εκει που υπηρετω- δουλευω
Αλλα 25χλμ μακρια και πηγαινα μονος
Λες να χρειαζομαι και συνοδεια για ενα χαρτι?
SHOOTER045
09/12/2013, 17:02
Μπαα.. καλύφθηκα..
(απλά ήθελα να διαπιστώσω αν όντως ήξερες ότι αυτό που ζητούσες στην εφημερία ήταν τουλάχιστον παράτυπο..)
Κοιτα την πεμπτη που ρωτησα και. Την νοσοκομα,και τον αντικαταστατη γιατρο περι τινως προκειται
Μου ειπαν ελα στην εφημερια
Να μην ηξεραν και αυτοι?
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Οντως υπαρχουνε αρκετοι στο χωρο της υγειας που κανουνε με πολυ σωστο τροπο τη δουλεια τους.Ειναι γι'αυτους ομως ,μια δουλεια.Απο ενα σημειο και μετα πολλοι απο αυτους γινονται ζωα.Μας αντιμετωπιζουνε σαν οντα κατωτερης φυλης.
Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να τους βλεπω με συμπαθεια και να κατανοω τον απαραδεκτο τροπο της συμπεριφορας τους.Οι συνθηκες ειναι αυτες που τους κανουνε κακους επαγγελματιες?Υπαρχουνε πολλοι χειροτερες συνθηκες σε αλλους κλαδους και ομως δεν αντιδρουνε ετσι οι αλλοι εργαζομενοι.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που δουλευουνε στο χωρο της υγειας εχουνε τοποθετησει τους εαυτους τους μια κατηγορια πανω απο εμας.Η συμπεριφορα τους ειναι βαρβαρη,αθλια,απαραδεκτη και αρκετες φορες υποκριτικη (και γιγα λεω).
Μπραβο σε οσους εργαζομενους ,στο χωρο της υγειας, αντιστεκονται στην πλειοψηφια αυτων των αθλιων και θεωρουνε οτι αυτο που κανουνε ειναι κατι παραπανω απο δουλεια.
Ναι ,εχω συναντησει μερικους απο αυτους και εχουνε κερδισει το σεβασμο μου.
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου.
κι οταν μου τυχαινει κανεις μαλακας οταν παω για θεματα υγειας μου και βλεπω οτι μου συμπεριφερεται απαξιωτικα τον αποριπτω και παω σε αλλον γιατρο.
οπως για παραδειγμα υπαρχουν αρκετοι μαλακες μηχανοβιοι απλα κανω στην μπαντα να φευγει μακρια μου. ουτε αντιπαραθεση ουτε τιποτα. αντιθετα οταν βλεπω καποιον να ειναι σωστος πεφτει κι ο χαιρετισμος. πιστεψε με το εκτιμαει πολυ ο αλλος.
καλο ειναι να λεμε τα καλα διοτι παντα στεκομαστε στα ασχημα επειδη ακριβως στιγμτιζουν το μυαλο.
Pan (dvs)
09/12/2013, 18:58
δεν διαφωνω καθολου μαζι σου.
κι οταν μου τυχαινει κανεις μαλακας οταν παω για θεματα υγειας μου και βλεπω οτι μου συμπεριφερεται απαξιωτικα τον αποριπτω και παω σε αλλον γιατρο.
οπως για παραδειγμα υπαρχουν αρκετοι μαλακες μηχανοβιοι απλα κανω στην μπαντα να φευγει μακρια μου. ουτε αντιπαραθεση ουτε τιποτα. αντιθετα οταν βλεπω καποιον να ειναι σωστος πεφτει κι ο χαιρετισμος. πιστεψε με το εκτιμαει πολυ ο αλλος.
καλο ειναι να λεμε τα καλα διοτι παντα στεκομαστε στα ασχημα επειδη ακριβως στιγμτιζουν το μυαλο.
Mε τον μηχανοβιο εχεις την επιλογη και την ανεση.Στην περιπτωση της υγειας ειναι πολυτελεια να ψαξεις για αλλο γιατρο.
Τον μηχανοβιο δεν τον πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα σαν φορολογουμενος ,ενω αυτον που εργαζεται στον χωρο της υγειας τον χρυσοπληρωνεις επισημα ,αλλα και ανεπισημα.
Προσφατα εζησα απο κοντα μια περιπτωση και τους σιχαθηκε η ψυχη μου.Μεχρι και πριν απο αυτο δεν ειχα ουσιαστικο προβλημα.Οχι οτι κανανε σωστα τη δουλεια τους,απλα δεν ξεπερνουσανε πολυ τα ορια.Το κακο ειναι οτι απο εδω και περα,θα θυμαμαι μονο την χειροτερη.:wave2:
ΥΓ.Kαι για να μην τα κανουμε ολα ισιωμα,μου εχουνε τυχει και περιπτωσεις αναλογες με του Vaska.
Κοιτα την πεμπτη που ρωτησα και. Την νοσοκομα,και τον αντικαταστατη γιατρο περι τινως προκειται
Μου ειπαν ελα στην εφημερια
Να μην ηξεραν και αυτοι?
Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις..??
Μιλάμε για εξυπηρέτηση (που μπορεί να είναι κοινός τόπος αλλά δεν παύει να απέχει από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εφημερίας..)
Θα καταλάβαινα όλη αυτή την μανούρα (και πολύ χειρότερη) αν υπήρχε ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..
Υ.Γ.
Το φόρτωμά σου όχι μόνο το δικαιολογώ αλλά προσωπικά το βρίσκω και λίγο..;) - αυτό όμως δεν αναιρεί το μη βασιμον της συζήτησης..:wave2:
αυτον που εργαζεται στον χωρο της υγειας τον χρυσοπληρωνεις επισημα
Το σχολικό με τα πιτσιρίκια και τις καλόγριες πότε το ανατινάζω ..???
spyrakos35
10/12/2013, 12:00
Το σχολικό με τα πιτσιρίκια και τις καλόγριες πότε το ανατινάζω ..???
πριν ή αφού πηδήσεις τις καλόγριες? :p
πριν ή αφού πηδήσεις τις καλόγριες? :p
Αυτό θα μας το πει ο επίσημα χρυσοπληρωμένος nobody...
spyrakos35
10/12/2013, 12:14
Αυτό θα μας το πει ο επίσημα χρυσοπληρωμένος nobody...
μέχρι να τον βρούμε να μας το πει, έχω την εντύπωση οτι ο panDVS έχει κατά νου όχι μόνο την νομιμη μισθοδοσία αλλά και την "μαύρη".... όπως και το οτι ιδιωτεύουν οι περισσότεροι (με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται)
τωρα αν στην κουβέντα αυτή, είναι πιο "σωστό" το να τα βάλουμε όλα σε έναν κουβά ή να κρατήσουμε κουβαδάκια, δξ/δα..... σορρυ
μέχρι να τον βρούμε να μας το πει,
θα έχει πιει ένα κουβά τσίπουρο σε μακρινή απόσταση από την θέση εφημερίας του...
SHOOTER045
10/12/2013, 14:00
Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις..??
Μιλάμε για εξυπηρέτηση (που μπορεί να είναι κοινός τόπος αλλά δεν παύει να απέχει από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εφημερίας..)
Θα καταλάβαινα όλη αυτή την μανούρα (και πολύ χειρότερη) αν υπήρχε ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..
Υ.Γ.
Το φόρτωμά σου όχι μόνο το δικαιολογώ αλλά προσωπικά το βρίσκω και λίγο..;) - αυτό όμως δεν αναιρεί το μη βασιμον της συζήτησης..:wave2:
Ειμαι ποντιος και ξεροκεφαλος
Ακομα και ετσι η συνταξη πιστοποιητικου απαιτει κλεισιμο ρσντεβου-εξετασης?
Για να μην αναφερω οταν περασα την μικρη μου επιτροπη δεν τους εφτανε ο φακελλος μεγεθους λεξικου,ηθελαν να δουν με τα ματια τους τις ουλες-σημαδια για να πειστουν οτι σε αυτην εκανσ επεμβαση
Κσι σα να μην εφτανε αυτο,ημουν θεατης σε πασχων που τον φερανε με φορειο απο την αιμοκαθαρση,για να βεναιωθουν και για αυτον
Οπως επισης γιατρος<περασε>ασθενη του εχοντας ο ιδιος του τον φακελλο
Για να μην αναφερω τα προσφατα με τους αθιγγανους και τα ανυπαρκτα παιδια που γεννουσαν καθε μηνα
Αντε με το τριμπουρδελο
Και εχω κατι ακομα πολυ ποιο σοβαρο
Αλλα θρλω να βεβαιωθω πρωτα
Pan (dvs)
10/12/2013, 14:50
μέχρι να τον βρούμε να μας το πει, έχω την εντύπωση οτι ο panDVS έχει κατά νου όχι μόνο την νομιμη μισθοδοσία αλλά και την "μαύρη".... όπως και το οτι ιδιωτεύουν οι περισσότεροι (με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται)
τωρα αν στην κουβέντα αυτή, είναι πιο "σωστό" το να τα βάλουμε όλα σε έναν κουβά ή να κρατήσουμε κουβαδάκια, δξ/δα..... σορρυ
Και η νομιμη ειναι πολυ σε σχεση με αυτο που προσφερουνε καποιοι.Τις περισσοτερες φορες το μονο που θελουμε σαν ανθρωποι ειναι ενα χαμογελο για να παρουμε κουραγιο.Δεν κανουνε που δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους (οι περισσοτεροι) αλλα ακομη και αν την κανουνε,την κανουνε σαν να μας κανουνε χαρη.
Για τα "αλλα" δεν θα πω ποσα πληρωσε η μανα μου για επεμβαση στα ματια ,δεν θα πω ποσα πληρωσα εγω για αλλο ατομο.Ουτε θα πω ποσα συμφωνηθηκε να παρει ο γιατρος για να συστησει γαζες κατακλησης σε αλλο ατομο,παρουσια μου.Εχω και αλλα ,αλλα δεν εχει νοημα.Ολοι εχουνε παρομοια περιστατικα.
Τωρα οποιος θελει να ανατιναξει το σχολικο ας το κανει ,αλλα οχι με πιτσιρικια.Ας βαλει αυτους που πρεπει μεσα.
Ακομα και ετσι η συνταξη πιστοποιητικου απαιτει κλεισιμο ρσντεβου-εξετασης?
Προφανέστατα...
Εγώ μπορώ να έρθω στην ασφάλεια και να βγαλω ταυτότητα ότι ώρα γουστάρω..??
SHOOTER045
10/12/2013, 16:30
Προφανέστατα...
Εγώ μπορώ να έρθω στην ασφάλεια και να βγαλω ταυτότητα ότι ώρα γουστάρω..??
το ανεφερα νωριτερα
ρωτησα και μου ειπανελα στην εφημερια
κοιτα σε μεγαλες πολεις σου κλεινουν ραντεβου οι συναδελφοι για ταυτοτητα που ειναι εξειδικευμενο,οι ωρες παιζουν και ποικιλουν
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ,ΓΝΗΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΛΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑ@@@ΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΑΠ ΤΟ ΓΑΒΓΙΖΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
ΠΡΙΝ ΤΟ "ΚΑΙ" ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ...!!!
nikos_abel
10/12/2013, 16:37
Έμεινες από επιχειρήματα :lol:
Έμεινες από επιχειρήματα :lol:
Δεν προλαβαίνω ρεεεεε... Έχω τον Κτηνο στα καλοριφέρ που θέλει υγρασία αλλά όχι τόσο πολύ...
SHOOTER045
10/12/2013, 16:42
κανε μου μυνηση....:smokin:
nikos_abel
10/12/2013, 16:45
Δεν προλαβαίνω ρεεεεε... Έχω τον Κτηνο στα καλοριφέρ που θέλει υγρασία αλλά όχι τόσο πολύ...
Ναι, φταίει που η υγρασία είναι "σχετική" :lol:
ελα συγνωμη,επινα κατι τσιπουρα εν ωρα εφημεριας ενω ταυροχρονα πηδουσα τις καλογριες του oldman που μου καθησαν ολες και φωναξαν και τις φιλες του,μιας και ειμαι χρυσοπληρωμενος,με φωναξε κανεις?
κανε μου μυνηση....:smokin:
το παίζεις μάγκας επειδή η μήνυση γραφεται ανάποδα...??:smokin:
και φωναξαν και τις φιλες του
Δεν έιπαμε κι έτσι, γιατρέ μου ...:eek:
Allst@rf
10/12/2013, 16:57
:bawl:
Με πεθανες
SHOOTER045
10/12/2013, 17:00
οχι κυριολεκτω
εδω ηρθε μια μερα ενας και ημουν παρων που ηθελε να μυνησει τον εαυτο του
εσυ γιατι να μην κανεις μυνηση σε μενα γιατι εβαλα , πριν το και?
SHOOTER045
10/12/2013, 17:05
πιαστηκα ε?
πιαστηκα ε?
εεε όλο θα πιάνεις...???
SHOOTER045
10/12/2013, 17:12
εεε όλο θα πιάνεις...???
κατσε να σηκωθω τοτε να αρχισω τις διατακτικες να φυγει το πιασιμο.....:cool:
bros400pgm
10/12/2013, 17:20
Eνταξει ο ανθρωπος δεν ζητησε την Αρτα και τα Γιαννενα. Εκει που καθεται στην εφημερια ο αλλος να βαλει μια τζιφρα- σιγα το πραμα. Σε λιγο θα βγει κανενας και θα πει οτι φταιει κιολας που εν ωρα υπηρεσιας την αναζητουσε.:rolleyes:
Eνταξει ο ανθρωπος δεν ζητησε την Αρτα και τα Γιαννενα. Εκει που καθεται στην εφημερια ο αλλος να βαλει μια τζιφρα- σιγα το πραμα.
5 σελίδες ιστορία, αυτό καταλαβες εσύ ..??
SHOOTER045
10/12/2013, 17:25
και εξηγω τον λογο οτι δεν μενω εκει που υπηρετω- δουλευω
Αλλα 25χλμ μακρια
δλδ 50χλμ πανε ελα για ενα χαρτι
Pan (dvs)
10/12/2013, 17:45
Το κομμα εμπαινε παντου μεχρι προσφατα,αλλαξε κατι?;)
motomaniac
10/12/2013, 17:53
Το κομμα εμπαινε παντου μεχρι προσφατα,αλλαξε κατι?;)
οχι πριν το και δεν μπαινει. το και ειναι μια "ανασα " απο μονο του. αλλα και εγω το βαζω επειδη με αρεσει κι ας ξερω οτι ειναι λαθος.. εδω αλλοι δεν πανε στην θεση τους ενω εχουν εφημερια..
εδω αλλοι (δεν ητανε γιατροι θα μου πειτε) δεν πηγαινανε επι 7 συνεχομενα ετη τις δευτερες στη δουλεια τους και εμφανιζονταν μονο απο την τριτη και μετα...
SHOOTER045
10/12/2013, 18:33
εδω αλλοι (δεν ητανε γιατροι θα μου πειτε) δεν πηγαινανε επι 7 συνεχομενα ετη τις δευτερες στη δουλεια τους και εμφανιζονταν μονο απο την τριτη και μετα...
Γνωριζω τραυματιοφορεα,που για 11χρονια δεν πατουσε στην δουλεια ενω υπηρχαν 3-4 που τον καλυπταν με το αζημιωτο,του χτυπαγαν καρτα
Ενω αυτος δραστηριοποιουταν στον χωρο των επιχειρησεων -καφε-μπαρ κλπ
Τον εβγαλαν διαθεσημοτητα αλλα δεν τιμωρηθηκε
Του εκαναν μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιαςτου...
Του εκαναν μεταθεση κοντα στον τοπο κατοικιαςτου...
Αμα έιναι παντρεμένος είναι αρκετα σκληρή τιμωρία...
lefteris95
12/12/2013, 20:23
εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι τον κοροιδευαν απο την αρχη...τον ταλαιπωρησαν τοοοσες φορες..θα μπορουσαν απλα απο την αρχη με απλα λογια να τον πουνε οτι εχει εφημερια ετοιμοτητας και ειναι σπιτι της..απλα και ξεκαθαρα... το οτι την δικαιολογουσε κατι μου βρωμαει.... σωστος