το σκεφτομουνα μερικα λεπτα πως να τιτλοφορησω το θεμα
το εφερα απο απο δω το εφερα απο κει στο τελος λεω<δεν γαμεις,οπως ειναι>
λοιπον το περιστατικο συνεβη σημερα πριν μερικες ωρες
εδω και μερικες μερες ψαχνω μια γιατρο την οποια θελω να μου δωσει ενα χαρτι για τον μικρο που κανει λογοθεραπειες(χανει το ρ-σ-ξ- κλπ)
το χαρτι-διαγνωση αυτο μαζι με την γνωματευση της λογοθεραπευτριας+τις αποδειξεις απο αυτην,θα τα δωσω στο ταμειο μου για να παρω χρηματα πισω
την εν λογο γιατρο την<ψαχνω>καμια βδομαδα τωρα,η συγκεκριμενη η αφαντη ηταν η ρεπο ειχε η φαντασμα,η δεν ξερω τι αλλο
προχτες πηγα παλι και ειχε ρεπο
και μου ειπαν οτι σημερα ειχε ΕΦΗΜΕΡΙΑ=πανε στο νοσοκομειο απο τις 9 το πρωι ως τις 9 το πρωι της αλλης μερας
πηγα λοιπον το μεσημερι,αφου το πρωι ειχε επισκεψεις γιατρειο κλπ
το μεσημερι που ημουν και εγω υπηρεσια πηγα απο εκει και την εψαχναν απο την παιδιατρικη,τα εξωτερικα ιατρεια και τις πρωτες βοηθειες
δεν μπορουσα να κατσω πολυ και εφυγα
ξαναπηγα στις 16:00+ παλι τα ιδια στις πρωτες βοηθειες της παιδιατρικης,ηταν ενας νεαρος ειδικευομενος που αφησε στο ποστο της
μου ειπε πως
-ειναι πανω
-απο πανω κατεβηκα
-στο γραφειο γιατρων κοιταξες?
-οχι
-εκει θα ναι
ξαναανεβαινω λοιπον πηγαινω χτυπαω πορτα
-την κυρια ********* ?
-δεν ειναι εδω
-μηπως ξερετε που ειναι?
-στις πρωτες βοηθειες της παιδιατρικης η στα εξωτερικα ιατρεια....
-περασα ερχομενος και δεν ειναι εκει
-τι να σου πω περιμενε θα ερθει
βγαινω εξω περιμενω λιγο
μου λεει μια νοσοκομα της παιδιατρικης που ηταν στο γκισε
-μην καθεσαι εδω πανε κατω στις Α΄βοηθειες
-απο το πολυ πανω κατω ανακατευτηκα
-ελα υπερβολικε,καπου εδω θα ειναι
-καλα-της λεω και φευγω
με πλησιαζει μια νεαρη νοσοκομα
-τζαμπα περιμενεις δεν ειναι εδω,εφυγε,ελα κατα τις 18:00
πηγα 18:15
ξεκιναω απο το ισογειο στις Α΄βοηθειες παιδιατρικης
δεν ειναι εκει
ανεβαινω,στο γραφειο γιατρων δεν ειναι εκει,στο εξεταστηριο παιδιατρικης δεν ειναι εκει,στις νοσοκομες δεν ειναι εκει,στις τουαλετες δεν ειναι εκει που ειναι??????????? οεο!!!!!!!!!!!!!
παω ξανα στο γκισε στις νοσοκομες-εχω ηδη ανεβασει παλμους
-την κυρια******** θα ηθελα
-ειναι κατω(η ιδια νοσοκομα που μου ειπε 2 ωρες νωριτερα οτι ειναι κατω)
-κοιτα κοκα κολα να ημουν απο το πολυ το πανω κατω θα ειχα σκασει,αν ημουν κατι αλλο θα ειχα τελειωσει
-τι εννοεις?
-ειναι η δεν ειναι εδω η γιατρος********?????????την ψαχνω μια βδομαδα τωρα,και σημερα εχω ερθει 3 φορες
-καπου εδω μεσα ειναι
-βελονα να ηταν τοσες φορες που την εψαξα θα την βρισκαμε
-υπερβολικο σε βρισκω
-παρτην τηλεφωνο τωρα να δουμε που ειναι
-δεν γινεται
-αν ηταν ενα παιδακι με σοβαρο προβλημα θα την παιρνατε?
-ναι
-αρα δεν ειναι εδω
-κοιτα-μου λεει-δεν ειναι εδω στο νοσοκομειο
-τοτε γιατι με ταλαιπωρεις πανω κατω?
-ε τι να σου ελεγα
φορτωνω και αλλο
-και δεν μου λες οταν ενας γιατρος εχει εφημερια ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ????
-περιπου
-οριστε?????
-κοιτα δεν πληρωνονται εφηεμεριες,τις παιρνουν με αερα μηνων
-και εμενα με εκοψαν ενα καρο λεφτα αλλα βρεξει χιονισει ειμαι στο ποστο μου
-δεν ειναι το ιδιο
-το ξερω,ακομα ειμαι στην δυσαρεστη θεση να βοηθαω κατι σαν εσενα
-και γιατι σε παρακαλω?
-επρεπε η οχι να ειναι εδω?
-ελα και εσυ δημοσιος υπαλληλος εισαι,σας εχω δει να πινεται καφε!!!!!!!!!!!!!
-δεν θα σου πω για τις προηγουμενες μερες που ηρθα,αλλα σημερα με φερατε ως εδω,αν η γιατρος*******,λειπει απο το μεσημερι ως τωρα και πινει καφε,θα τρυπησει το στομαχι της,και αυτο δεν ειναι διαλειμα αρμενικη βιζιτα το λενε ενταξει.και εγω η εμεις μπορει να πινουμε καφε εξω αλλα ειναι η δουλεια μας να ειμαστε εξω,και στην τελικη δεν παμε σπιτια μας,δεν βγαζουμε στολες,ουτε ξαπλωνουμε στον καναπε η στο κρεβατι,ουτε τρωμε εκει σαν την γιατρο σου
-παραφερεσαι τωρα,και φωναζεις χωρις λογο
-βρε αι στο διαολο κλωσα που θα μου πεις οτι παραφερομαι,με εχεις απ το μεσημερι πανω κατω και μου δικαιολογεις την αλλη που ειναι σπιτι της και εξεταζει δια τηλεφωνου με τον πιτσιρικα,οχι αδωνι χιτλερ θελετε να σας φτιαξει το μπουρδελο και να σας μαστιγωνουν ανα δυο ωρες να μην παραστρατισεται ξανα
-εισαι αναγωγος αναιδης-κλπ κλπ και αρκετα που δεν θυμαμαι-θα σου κανω μυνηση
-οτι ωρα θες ετοιμασε 100αρικο,κανε μου την μυνηση,και στο δικαστηριο οταν γινει,και με ρωτησουν<γιατι το εκανες αυτο>
θα ορκιστω στο ευαγγελιο και θα πω<με εβγαλε εξω φρενων η γιατρος*******που ενω ηταν εφημερια ηταν σπιτι της και την καλυπτατε ολοι,και ας με τιμωρησουν.εσυ τι θα πεις μετα?
φευγω αλλα θα ξαναρθω και κοιτα μην και την αλλη φορα δεν ειναι εδω η ********* ,και εμεις θα ανταμωσουμε παλι
το περιστατικο ειναι 100%πραγματικο,μου συνεβη σημερα,μπορει να μην θυμαμαι πιστα τους διαλογους αλλα ειπωθηκαν ετσι,με αυτην την σειρα,τα σχολια δικα σας