View Full Version : ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
SHOOTER045
01/02/2014, 15:35
Πιστευω οτι θα τα<βρουμε>μεταξυ μας...
Pan (dvs)
01/02/2014, 15:48
στους ιδιους δρομους ναι,οχι με την ιδια κατευθυνση ομως...
E και, τι εγινε,μονο τα προβατα πανε ολα μαζι.
Eχω μερικες ερωτησεις προς απαντες γτ εχασα την μπαλα...
1)ΠΟΙΟΝ απο εσας εχει σταματησει αστυνομικος ενω πηγαινατε με 200χλμ??? Σιγα μη σας προσπερασε και σας περιμενε κ στην διασταυρωση:rolleyes:
ΣΣ: Οι καμερες δεν πιανονται,αλλωστε αυτες φωτογραφιζουν απαντες,δε το σκεφτονται εκεινη την στιγμη αν εισαι ενστολος ή οχι:smokin:
2)Απο ποτε το Στρωμα παει κατω απο 150km? Ειχα την εντυπωση οτι απο τοσο ξεκινα το κοντερ του... Δεν εχω δει κ πολλα βεβαια αλλα του ΝΙΟ234629384798237 ετσι ειναι:look:
Αρα τα 200 μια χαρα ειναι για στρωσιμο:D
3)Τα 150-160 γτ δε σας φαινονται παρανομα(που ειναι!!!) και σκαλωνεται με τα 200? Υπαρχει λιγο παρανομος και πολυ παρανομος? Κατι σαν το ολιγον εγκυος ας πουμε???:eek:
4) Και τελος παντων,ποιος ταξιδευει στην εθνικη με κατω απο 150(Η Πατρων-Κορινθου δε νομιζω να λογιζεται απο κανενα ως εθνικη ε!!! )???
(Εκτος εμου ,ενεκα ιταλικου που μπορει να σκορπισει ανα πασα ωρα :smokin: )
5)Οσοι ειχατε/εχετε leasing αυτοκινητο μην μου πειτε οτι το προσεχετε σαν το δικο σας ,γτ θα ανεβω στην ταρατσα και θα σαλτισω!;)
Αφτια, ειπα να γραψω και εγω κατι μιας κ ειχα καιρο, ειναι δυσκολες εποχες γεροντια μου :beer::beer::beer:
SHOOTER045
01/02/2014, 16:12
Ρωτησα απο κατοχους στρομ να μαθω σε συγκριση με το μανιουαλ
Τα υπηρεσιακα που περασαν απ τα χερια μου
Τα προσεχα περισοτερο απ τα δικα μου
Και θα θελα η τυπισα της φωτο να μου δωσει τα κλειδια του στρομ και να την παω βολτα
akis_trevor
01/02/2014, 16:14
E και, τι εγινε,μονο τα προβατα πανε ολα μαζι.
αλλο εννοουσα εγω..
η τυπισα της φωτο
Ειπα να βαλω κατι που να αξιζει μεσα σε αυτες τις 7 σελιδες (μην μου προσβληθει κανεις,θα του παρει ο διαολος τις μπιελες και ολα τα μπουζονια ):smokin:
Αντε αλλη μια "για το καλο" και φιλια στα μαγουλακια ολων, δυστυχως στην πιτα δε θα παρεβρεθω... :beer:
Bradipous
01/02/2014, 16:19
Εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πας να παρεις το στρωμα απο αθηνα εφοσον δεν ειναι μεταχειρω; :confused:
Εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πας να παρεις το στρωμα απο αθηνα εφοσον δεν ειναι μεταχειρω; :confused:
Ιου-Ιου
Μπιπ-Μπιπ
Γουνκ-Γουνκ-Γουνκ
ΒΒΒΒζζζζζζζζζζζζ
(Ειναι οι ηχοι οταν πιανουν κανεναν στο κατοπι) :smokin:
Bradipous
01/02/2014, 16:32
Ιου-Ιου
Μπιπ-Μπιπ
Γουνκ-Γουνκ-Γουνκ
ΒΒΒΒζζζζζζζζζζζζ
(Ειναι οι ηχοι οταν πιανουν κανεναν στο κατοπι) :smokin:
Αυτο το καταλαβα μπρε...
Μονο εκει πουλαν -μετατρεπουν- υπηρεσιακα δηλαδης;
Και πηγαινει ο καθε αστυνομικος για να παραλαβει την μηχανη οδικως;
Αυτο το καταλαβα μπρε...
Εκει ειναι το racing team-custom shop.......
Με το καλο να φτασεις SHOOTER και καλο δρομο στην επιστροφη.
Οι 6.5-7.0κ στροφες δεν νομιζω να προξενησουν καμια βλαβη, ενεκα στρωσιματος, μα μην το εχεις <κλειδωμενο> σε αυτα τα χλμ, μια διακυμανση στην ταχυτητα - στροφες δεν θα ειναι κακο. Και κανε και τις στασεις σου.
Το δικο μου (δεν ειναι στρωμα) δεν το "εστρωσα" ακολουθωντας τις οδηγιες του κατασκευαστη, μετα απο 40κ χλμ λαδια δεν μου καιει, βαλβιδες δεν χρειαστκε να ρυθμισω (αλλαξω καπελοτα) μεχρι τωρα, θορυβους περιεργους δεν κανει και καταναλωνει οσο καυσιμο και των υπολοιπων ιδιοκτητων που γνωριζω.
SHOOTER045
01/02/2014, 20:47
Αυτο το καταλαβα μπρε...
εκει παραλαμβανονται καινουργια
μπαινουν φαροι σειρηνες διακριτικα(πινακιδα-αυτοκολλητα)
ενιοτε τα στελνουν με φορτωτικη τραινο η φορτηγο
και πολλες φορες τα παραλαμβανουμε αυτοπροσωπως
θα το φερω οπως πρεπει και οπως χρειαζεται
μακαρι να ειναι περπατημενο και στρωμενο να μην εχω αγχος....:D
μια σταση στην επιστροφη για καυσιμο καπου στην μεση-ο τεο ακουει????-και για καφε και μετα επιστροφη
δυστηχως αν και το ρωτησα σημερα
δεν παιζει να αλλαξει ημ/νια και να το κανω σ/κ
ωστε να ερχομουν και στην πιτα
γιατι κυριακη τα συνεργεια στην αμυγδαλεζα ειναι κλειστα
SHOOTER045
02/02/2014, 00:35
λοιπον
αφου πηρα το οκ απο το μεγαλο αφεντικο(παντοφλα)θα ξεκινησω νωριτερα την πεμπτη για να ειμαι βραδακι Αθηνα(ακους Στελιο υπ ευθυνη σου θα με εχεις-<να πας να βρεις τα παιδια τον Στελιο>ειπε η ΣΟΦΑΡΑ
τωρα με καποιον καπως θα επικοινωνησω φτανοντας και κατι που ειπατε για room32 ειμαι μεσα
Bradipous
02/02/2014, 02:33
λοιπον
αφου πηρα το οκ απο το μεγαλο αφεντικο(παντοφλα)θα ξεκινησω νωριτερα την πεμπτη για να ειμαι βραδακι Αθηνα(ακους Στελιο υπ ευθυνη σου θα με εχεις-<να πας να βρεις τα παιδια τον Στελιο>ειπε η ΣΟΦΑΡΑ
τωρα με καποιον καπως θα επικοινωνησω φτανοντας και κατι που ειπατε για room32 ειμαι μεσα
Τελικα θα αρχισω να πιστευω οσα λενε για τον Χιο, ακομα δεν πηγες και σε χαλασε δωματια με τους μαντραχαλαδες ονειρευεσαι. :cry:
:lol::lol:
Pan (dvs)
02/02/2014, 10:15
λοιπον
αφου πηρα το οκ απο το μεγαλο αφεντικο(παντοφλα)θα ξεκινησω νωριτερα την πεμπτη για να ειμαι βραδακι Αθηνα(ακους
Αφου την καταφερες καλα να περασεις.
spyrakos35
02/02/2014, 10:44
Τελικα θα αρχισω να πιστευω οσα λενε για τον Χιο, ακομα δεν πηγες και σε χαλασε δωματια με τους μαντραχαλαδες ονειρευεσαι. :cry:
:lol::lol:
δερμάτινα, τσιπουρα, rooms.....
καταλαβαίνεις τώρα....
τα αγόρια θέλουν κόλπα.....
SHOOTER045
02/02/2014, 10:52
Guest star go-go boy o ΧΙΟΣ...
stynikop
02/02/2014, 13:39
...308850
Φιλε μου, αυτο θα ηταν πολυ χρησιμο για πολλους! Αλλα οσο θα ειναι το πληκτρολογιο μεσο για να ξεδινει και να εκτονωνει τα αποθημενα του ο ...ξερολας, ο απατημενος, ο μεθυσμενος, ο καταπιεσμενος κτλ (ετσι ωστε τη μαλακια του να τη βγαζει εδω και οχι αλλου), δε με πειραζει να διαβαζω τις βλακεια του καθενος αναμεσα σε αυτα που με ενδιαφερει να διαβασω.
Οταν τη μαλακια του ομως τη βγαζει οπως εδω και αλλου, τοτε ειναι που αναρωτιεμαι αν αξιζει ... :lol:
Eχω μερικες ερωτησεις προς απαντες γτ εχασα την μπαλα...
Αφτια, ειπα να γραψω και εγω κατι μιας κ ειχα καιρο, ειναι δυσκολες εποχες γεροντια μου :beer::beer::beer:
Σωστος σε ολα σου :a013:
BTW, η κοπελα με τις <μπαλες> σε ποιο ΚΑΠΗ ειναι να παω να γραφτω;;;
λοιπον
Αφου πηρες ΤΗΝ εγκριση μαλλον δεν της εχεις αναφερει τον Χιον και την ιδιαιτερη φροντιδα του, ετσι;; :lol:
Θα φροντισω να τελειωνω νωρις Πεμπτη και να ειμαι απευθειας διαθεσιμος!
Φιλια στη Σοφια
taisteal
02/02/2014, 14:20
stynicop αν και το θεμα εληξε με αναγκαζεις να σου απαντησω γιατι φωτογραφιζεις εμας που ειχαμε μια διαφωνια στο παρον θρεντ με τον shooter.
δεν νομιζω να με γνωριζεις προσωπικα και εκφρασεις του στυλ ξερολας απατημενος μεθυσμενος κτλ να τις κρατησεις για αυτους που γνωριζεις προσωπικα.
διαβαζε αυτα που σε ενδιαφερουν και ασε τους χαρακτηρισμους.το αν λεει καποιος μαλακειες η οχι υπαρχουν αλλοι να το κρινουν,δεν σε εβαλε κανενας κριτη να κρινεις ποιος θα λεει και τι.
motomaniac
02/02/2014, 14:26
stynicop αν και το θεμα εληξε με αναγκαζεις να σου απαντησω γιατι φωτογραφιζεις εμας που ειχαμε μια διαφωνια στο παρον θρεντ με τον shooter.
δεν νομιζω να με γνωριζεις προσωπικα και εκφρασεις του στυλ ξερολας απατημενος μεθυσμενος κτλ να τις κρατησεις για αυτους που γνωριζεις προσωπικα.
διαβαζε αυτα που σε ενδιαφερουν και ασε τους χαρακτηρισμους.το αν λεει καποιος μαλακειες η οχι υπαρχουν αλλοι να το κρινουν,δεν σε εβαλε κανενας κριτη να κρινεις ποιος θα λεει και τι.
δε νομιζω οτι αναφερθηκε σε εσενα παντως. μαλλον γενικα μιλαγε.
taisteal
02/02/2014, 14:30
Ειναι ηλιου φαεινοτερο σε ποιους αναφερθηκε.ειναι θλιβερο να χαρακτηριζουμε συμφορουμιτες με τετοιες εκφρασεις.ειδικα αυτους που δεν γνωριζουμε προσωπικα.
SHOOTER045
02/02/2014, 14:43
Peace men.....
Peace...
SHOOTER045
02/02/2014, 14:48
Φιλε μου, αυτο θα ηταν πολυ χρησιμο για πολλους! Αλλα οσο θα ειναι το πληκτρολογιο μεσο για να ξεδινει και να εκτονωνει τα αποθημενα του ο ...ξερολας, ο απατημενος, ο μεθυσμενος, ο καταπιεσμενος κτλ (ετσι ωστε τη μαλακια του να τη βγαζει εδω και οχι αλλου), δε με πειραζει να διαβαζω τις βλακεια του καθενος αναμεσα σε αυτα που με ενδιαφερει να διαβασω.
Οταν τη μαλακια του ομως τη βγαζει οπως εδω και αλλου, τοτε ειναι που αναρωτιεμαι αν αξιζει ... :lol:
Σωστος σε ολα σου :a013:
BTW, η κοπελα με τις <μπαλες> σε ποιο ΚΑΠΗ ειναι να παω να γραφτω;;;
Αφου πηρες ΤΗΝ εγκριση μαλλον δεν της εχεις αναφερει τον Χιον και την ιδιαιτερη φροντιδα του, ετσι;; :lol:
Θα φροντισω να τελειωνω νωρις Πεμπτη και να ειμαι απευθειας διαθεσιμος!
Φιλια στη Σοφια
Σιγα μην της ελεγα οτι θα βγουμε εξω με εναν μουρλο
Εσενα ξερει εσενα εμπιστευεται
Θα μαθω αυριο τι ωρα θα φυγω απο εδω
Και θα σου πω τι ωρα περιπου θα ειμαι κατω
Χαλαρωσε και μην χαλας το προγραμμα σου
Θα βγαλουμε ακρη
stynikop
02/02/2014, 19:04
Ειναι ηλιου φαεινοτερο σε ποιους αναφερθηκε.ειναι θλιβερο να χαρακτηριζουμε συμφορουμιτες με τετοιες εκφρασεις.ειδικα αυτους που δεν γνωριζουμε προσωπικα.
Χαλαρωσε, γενικα μιλουσα... ουτε ξερω τι πινεις , ουτε ξερω ποτε το πινεις...
Συμφωνω μαζι σου για τους χαρακτηρισμους στους συμφορουμιτες. Αν ξαναδιαβασεις θα διαπιστωσεις πως δεν χαρακτηρισα κανεναν - αν υπηρξαν χαρακτηρισμοι δεν προηλθαν απο μενα.
Εγω εκανα μια γενικη διαπιστωση για την συμπεριφορα και τη διαθεση για συντροφικοτητα-επιθετικοτητα στο ιντερνετ και στο/στα φορουμ, με αφορμη την εικονα-σχολιο του φιλου παραπανω. Αλλα το να αποκαλλουμε +φορουμιτες δεν φτανει απο μονο του, πρεπει να περιορισουμε την ταση μας να βλεπουμε τους αλλους ανταγωνιστικα αν θελουμε να φτασουμε καπου, ειτε αυτο το καπου ειναι ενα θετικο κλιμα στην ομαδα, ειτε ειναι μια πιο ομορφη κοινωνια : τι μας ενωνει, οχι τι μας χωριζει ( ΑΝ θελουμε να ημαστε ενωμενοι, γιατι αν δεν θελουμε καλα να παθουμε!)
Και παλι μην το παρεις προσωπικα
:a15:
stynikop
02/02/2014, 19:07
Σιγα μην της ελεγα οτι θα βγουμε εξω με εναν μουρλο
Εσενα ξερει εσενα εμπιστευεται
Θα μαθω αυριο τι ωρα θα φυγω απο εδω
Και θα σου πω τι ωρα περιπου θα ειμαι κατω
Χαλαρωσε και μην χαλας το προγραμμα σου
Θα βγαλουμε ακρη
Οφ κοοοορς
:beer:
SHOOTER045
05/02/2014, 15:51
Παιδες ακυρη η καθοδος
Λογω κρυωματος- οξειας ιγμοριτιδας που με τουμπαρε
Θα ενημερωσω για νεα ημ/νια
zannisvel
05/02/2014, 15:59
Παιδες ακυρη η καθοδος
Λογω κρυωματος- οξειας ιγμοριτιδας που με τουμπαρε
Θα ενημερωσω για νεα ημ/νια
Περαστικά... Αν και ημουν ετοιμος για πρωινα τσιπουρακια...
:antiviosi:
SHOOTER045
05/02/2014, 16:15
Παιρνω ενα σωρο μαλακιες αμοξιλ-ντεξα ρινα-ενα σιροπι και μεσουλιντ γμω την ποιτανα μου
Αλλα ακομα σκατα
Παω να την πεσω Γιατι παλι αιωρουνται ολα
Παιρνω ενα σωρο μαλακιες αμοξιλ-ντεξα ρινα-ενα σιροπι και μεσουλιντ γμω την ποιτανα μου
Αλλα ακομα σκατα
Ασχημο πραγμα τα γεραματα...........
:a024:
nikos_abel
05/02/2014, 19:56
Αλλα ακομα σκατα
Βρε πάρε 1/2 λίτρο ρακί, ρίξε 10 κουταλιές μέλι και βράσε, περδίκι θα γίνεις.
Κι αν δε γινεις, θα ρίξεις τέτοιο ύπνο που μέχρι να ξυπνήσεις θε εχεις συνέλθει :lol:
Περαστικά αγορίνα
SHOOTER045
05/02/2014, 23:51
Ασχημο πραγμα τα γεραματα...........
:a024:
θα σου λεγα ειδικα εσενα αλλα θα μας κοψουνε το ε.σ.ρ
DimChios
06/02/2014, 11:05
ψηλε... καθε εμποδιο που λενε...
ειχα ενα ασχημο συμβαν κι εγω και δε θα βρισκομασταν... οταν προκυψει ξανα να ενημερωσεις...
:wave2:
stynikop
06/02/2014, 11:54
No worries man,
Περαστικα γρηγορα
SHOOTER045
13/03/2014, 15:01
επανερχομαι
λογω οτι η διαδικασια αργησε και οι μη ενστολοι ισως δεν καταλαβαινουν με τι εχω να κανω με τους πανω απο μενα
ερχομαι Αθηνα αυθημερον
δηλαδη θα φυγω απο εδω σαββατο ξημερωματα
υπολογιζω 10-11 το πρωι να ειμαι Αθηνα-αμυγδαλεζα
παιρνω το στρωμα και γυρναω πισω
ο ελευθερος χρονος ανυπαρκτος,ουτε για τσιγαρο-ασε που το εκοψα κιολας
οποτε επιφυλασομαι για καποια ατομα που ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα
και καποιους που ηθελα να ξαναδω
DimChios
13/03/2014, 15:11
επανερχομαι
λογω οτι η διαδικασια αργησε και οι μη ενστολοι ισως δεν καταλαβαινουν με τι εχω να κανω με τους πανω απο μενα
ερχομαι Αθηνα αυθημερον
δηλαδη θα φυγω απο εδω σαββατο ξημερωματα
υπολογιζω 10-11 το πρωι να ειμαι Αθηνα-αμυγδαλεζα
παιρνω το στρωμα και γυρναω πισω
ο ελευθερος χρονος ανυπαρκτος,ουτε για τσιγαρο-ασε που το εκοψα κιολας
οποτε επιφυλασομαι για καποια ατομα που ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα
και καποιους που ηθελα να ξαναδω
δυσκολο να προλαβεις να ερθεις προς τα εδω αν ειναι ετσι
:rolleyes:
spyrakos35
13/03/2014, 15:42
δυσκολο να προλαβεις να ερθεις προς τα εδω αν ειναι ετσι
:rolleyes:
γλύτωσες και να ξεχάσεις να ρωτήσεις για καφέ..... :lol:
SHOOTER045
13/03/2014, 16:31
αυτην την φορα θα κατεβω με αλλους δυο
και θα γυρισουμε παρεα
οποτε τα περιθωρια να ξεμυτισω ειναι πολυ στενα εως ανυπαρκτα
DimChios
13/03/2014, 16:51
γλύτωσες και να ξεχάσεις να ρωτήσεις για καφέ..... :lol:
:moutza::lol:
αυτην την φορα θα κατεβω με αλλους δυο
και θα γυρισουμε παρεα
οποτε τα περιθωρια να ξεμυτισω ειναι πολυ στενα εως ανυπαρκτα
Μαλλον σε πηρανε χαμπαρι τι ρεμπεσκες εισαι και στειλανε και ντανταδες για να σε προσεχουν.:owned::a48:
stynikop
14/03/2014, 18:27
Μαλλον σε πηρανε χαμπαρι τι ρεμπεσκες εισαι και στειλανε και ντανταδες για να σε προσεχουν.:owned::a48:
Αααα τι του ειπεεεεεεεεε :p
Δημητρη, πες μου αν παρελαβες.
SHOOTER045
15/03/2014, 00:03
παρελαβα
απλα επαιζε η μικρη με το τηλ και εσβησε απο μπαταρια
τωρα νανι γιατι σε 3 ωρες ξεκιναω
ευχαριστω πολυ Στελιο
Pan (dvs)
15/03/2014, 18:13
Ρε teo περιμενες #138 δημοσιευσεις για να το καταλαβεις?:D