View Full Version : ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
SHOOTER045
29/01/2014, 23:32
Λοιπον οπως ανεφερα σε αλλο θεμα επικειται καθοδος στην Αθηνα
ακριβη ημ/νια δεν ξερω ακομα
θα την μαθω ομως λιαν συντομως
θα παραλαβω καινουργιο V STROM 650 και θα το ανεβασω Εδεσσα
απ οτι μιλησα με καποιους απο εδω και επειδη θα εχω περιορισμενο χρονο
το πιθανοτερο ειναι να παω στο μαγαζι του Dim chios και οποιος εχει χρονο να πιουμε ενα καφεδακι ας απαντησει εδω
θελω να ρωτησω τους κατοχους vstrom και μονο(παρολο που ειχα καποτε ενα τετοιο για 7 μηνες,αλλα μονο για μεσα την πολη)
στο ταξιδι πως ειναι?
καταναλωση?Αθηνα-Εδεσσα ειναι κοντα 600χλμ
με 2 γεμισματα με βγαζει?γιατι πρεπει να βρω συμβεβλημενο βενζιναδικο με την αστυνομια και να ξαναγεμισω
σαν καινουργιο δεν θα το<σπασω>:D:D:D:D
θυμαμαι με εμενα επανω και φουλ φορτο-σειρηνες φαρο βαλιτσες οπλα παλασκες
στον περιφερειακο θεσ/νικης διακοσαριζε
για το ταξιδι μια ταχυτητα 150-160 ειναι εφικτη η θα το ανατιναξω?
σφαξτο να στρωσει καλα :lol:
κι οχι δεν εχω στρωμα:smokin:
makis206
29/01/2014, 23:40
Ενημέρωσε για το πότε και τον δρόμο για το καφέ του Χίου ( :lol: ) τον έχω μάθει απ'έξω και χωρίς να ανοίγω το gps πλέον :smokin:
Λεπτομέρειες για το V-στρώμα θα σου δώσουν άλλοι, για το πως συμπεριφέρεται στο ταξίδι νομίζω δεν χρειάζεται διευκρινήσεις, πασάς θα φτάσεις σπίτι σου..:p
SHOOTER045
29/01/2014, 23:53
εν ετη 2000 το εκανα πρωτη φορα τοτε ανεβασαμε suzuki gsx f750p
μετα το 2004 ηρθα παλι αυθημερον με την κυρα εγκυο να παρω ενα super tenere 750
και το μαμημενο χτυπησε ρεζερβα πριν τον αλμυρο(εκει ειναι τα πεθερικα μου και παω συχνα)και μπηκα με την ψυχη στο στομα να γεμισω να μη με γνωρισει κανενας-εννοειται δεν εβγαλα κρανος ΠΟΥΘΕΝΑ για να μην φαω κραξιμο
και συνεχισα
ξανακατεβηκα το 2008 με το tenere για μια εκπαιδευση
και τωρα αλλη μια
ελπιζω να εχω χρονο και να δω αρκετους
θα εξαρτηθει απο το ποτε θα ξεκινησω απο εδω σε συναρτηση με το φυλλο πορειας που θα εχω(αν θα δικαιολογουν διανυκτερευση η οχι-αν οχι θα παιξει τελευταιο λεωφορειο για αθηνα
ξημερωματα κηφισσο
στου τσιου για καφε
μετα αμυγδαλεζα για παραλαβη μοτο
και βρουμ πισω
λεωφορειο για αθηνα
ξημερωματα κηφισσο
αμυγδαλεζα για παραλαβη μοτο
στου τσιου για καφε
και βρουμ πισω
τωρα μιλας σωστα :D
SHOOTER045
30/01/2014, 00:06
θα δειξει
παιζει και αυτο το σεναριο
α θα εχω και τσιπουρο μαζι μου........:beer:
makis206
30/01/2014, 00:13
α θα εχω και τσιπουρο μαζι μου........:beer:
Τώρα μιλάει άριστα :lol:
Τώρα μιλάει άριστα :lol:
ετσι!!
να του μεινη και κανα λιτρακι τσιπουρο. θα φτασει εδεσσα χωρις να χρειαστη βενζιναδικο :bawl:
MG-KTiNoS
30/01/2014, 00:53
ok εγώ μέσα...
soter3gm
30/01/2014, 05:23
εν ετη 2000 το εκανα πρωτη φορα τοτε ανεβασαμε suzuki gsx f750p
μετα το 2004 ηρθα παλι αυθημερον με την κυρα εγκυο να παρω ενα super tenere 750
και το μαμημενο χτυπησε ρεζερβα πριν τον αλμυρο(εκει ειναι τα πεθερικα μου και παω συχνα)και μπηκα με την ψυχη στο στομα να γεμισω να μη με γνωρισει κανενας-εννοειται δεν εβγαλα κρανος ΠΟΥΘΕΝΑ για να μην φαω κραξιμο
και συνεχισα
ξανακατεβηκα το 2008 με το tenere για μια εκπαιδευση
και τωρα αλλη μια
ελπιζω να εχω χρονο και να δω αρκετους
θα εξαρτηθει απο το ποτε θα ξεκινησω απο εδω σε συναρτηση με το φυλλο πορειας που θα εχω(αν θα δικαιολογουν διανυκτερευση η οχι-αν οχι θα παιξει τελευταιο λεωφορειο για αθηνα
ξημερωματα κηφισσο
στου τσιου για καφε
μετα αμυγδαλεζα για παραλαβη μοτο
και βρουμ πισω
Πρόσεξε μην πάρεις καμιά πατάτα η Αμυγδαλέζα δεν είναι και το πιο αξιόπιστο μαγαζί χα χα χα (επίσημα:moutza:)
theofilos888
30/01/2014, 06:08
Στο ταξιδι δεν θα σου συνιστουσα να πας πανω απο 130 με 140. Ειναι καλη ταχυτητα για στρωσιμο. Με ενα τεποζιτο διανυει περιπου 400 χλμ. Πηγαινα αθηνα - ιωαννινα χωρις σταση. Δεν θα καταλαβεις ταξιδι. Τωρα καταναλωση με τσιπουρο δεν ξερω! Αν ειναι εκεινο το καταπληκτικο που ειχαμε στην ευβοια...... χικ! Ωραιο τσιπουρο! Μπραβο!
Μέχρι 5000 στρ/λεπτό 5-5,5 λίτρα/100 χλμ. Επειδή όμως υπάρχει κίνδυνος να σε πάρει ο ύπνος πας με 7200 στρ/λεπτό, 160 χλμ/ώρα και καις 6,5-7 λίτρα/100 χλμ. Το ντεπόζιτο είναι 22 λίτρα αν δε κάνω λαθος. Καλό δρόμο.
SHOOTER045
30/01/2014, 07:17
Καλημερα παιδες και ευχαριστω για τις απαντησεις,μονο καιρο να εχω καλο,το κρυο δεν με πειραζει, βροχη δεν θελω
Μαλλον σημερα θα μαθω το ποτε θα κατεβω
Το υγρο πυρ θα το αφησω στου χιου να τραταρει οσους περνατε απο εκει
MG-KTiNoS
30/01/2014, 07:25
να το καταβροχθίσει και μετά να μας γράφει στα @@ του...
-θες να πεις-
:lol:
SHOOTER045
30/01/2014, 07:30
Για να παιζει καλυτερα το< οργανο> του...
DimChios
30/01/2014, 10:20
ΩΧ!
DimChios
30/01/2014, 10:21
Να θυμηθω να παω να βγαλω αδεια ΚΑΦΕ - ΟΥΖΕΡΙ :rolleyes::cry:
stynikop
30/01/2014, 11:32
Για να παιζει καλυτερα το< οργανο> του...
[Αφελής mode ON] Εχω ακουσει πως ειναι καλος οργανοπαιχτη ο Χιος, αλλα τι οργανο παιζει;; [Αφελης mode OFF]
Στα ειπα και κατ' ιδιαν, οσο λιγο χρονο κι αν εχεις θα σε δω ;)
AristidisZ
30/01/2014, 11:35
[Αφελής mode ON] Εχω ακουσει πως ειναι καλος οργανοπαιχτη ο Χιος, αλλα τι οργανο παιζει;; [Αφελης mode OFF]
:a014:
DimChios
30/01/2014, 11:47
Στα ειπα και κατ' ιδιαν, οσο λιγο χρονο κι αν εχεις θα σε δω ;)
κατ επαγγελμα ή κατ εξακολουθηση?
stynikop
30/01/2014, 11:53
Αααα, ο ανθρωπος ορχηστρα λεμε :lol:
DimChios
30/01/2014, 11:59
μαλακιες μωρε!
:bawl:
nikos_abel
30/01/2014, 13:58
[άσχετο mode on] Θυμήθηκα αυτό :
"Ρε συ, ο Μπομπ Ντύλαν παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα ταυτόχρονα και τον θεωρούν ιδιοφυία.
Ο μπαρμπα Τάκης στο χωριό που παίζει κιθάρα, φυσαρμόνικα, ντέφι στο ένα πόδι και πιατίνια στα γόνατα
γιατί θεωρείται ο τρελός του χωριού;"
[άσχετο mode off]
SHOOTER045
30/01/2014, 16:21
Λοιπον πεμπτη αναχωρω απο εδω την ωρα δεν την αποφασισα(θα παιξει οικογενειακη συσκεψη)
Αν ειμαι σχετικα νωρις θα πρεπει να διανυκτερευσωαν μου το επιτρεπει το φυλλο πορειας
Ειδαλως με το τελευταιο πεμπτη βραδυ
Ξημερωματα παρασκευης στου χιου να τα πιουμε και να τα πουμε
Και μετα επιστροφη
DimChios
30/01/2014, 16:46
Λοιπον πεμπτη αναχωρω απο εδω την ωρα δεν την αποφασισα(θα παιξει οικογενειακη συσκεψη)
Αν ειμαι σχετικα νωρις θα πρεπει να διανυκτερευσωαν μου το επιτρεπει το φυλλο πορειας
Ειδαλως με το τελευταιο πεμπτη βραδυ
Ξημερωματα παρασκευης στου χιου να τα πιουμε και να τα πουμε
Και μετα επιστροφη
Την επομενη ή σημερα?
Να κανω μπανιο αν ειναι!
Cpt. Haddock
30/01/2014, 17:37
Kλαρινο… (χωρις πλακα :tooth: )
Pan (dvs)
30/01/2014, 18:02
Την επομενη ή σημερα?
Να κανω μπανιο αν ειναι!
Για μπανιο το πας μακρια,αλλα ενα ντουζακι....καντο καλου-κακου.
SHOOTER045
30/01/2014, 18:31
Την επομενη ή σημερα?
Να κανω μπανιο αν ειναι!
Κανεις δεν κανεις
Δεν το αποφευγεις....
AUFGEBRACHT
30/01/2014, 19:00
Εντάξει, είναι VStrom αλλά όχι και 160 με πρώτη ταχύτητα...
SHOOTER045
30/01/2014, 19:05
Αν ητανε busa ομως...
jorge's garage
30/01/2014, 23:19
κλήση στον εαυτό σου έκοψες? :p
SHOOTER045
30/01/2014, 23:21
αχαχαχαχαχα
οχι :cool::cool::cool:
ΑΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 110-120
Γιά τά πρώτα 800 χλμ.,έτσι γράφει ό κατασκευαστής κάτω άπό 5000 στροφές....!!!
Καί έννοείται πώς ταξίδι μέ σταθερό γκάζι είναι ότι χειρότερο γιά στρώσιμο.
Όπως έγραψε καί κάποιος φίλος μέ αύτήν τήν ταχύτητα θά ξεπεράσεις άνετα
τά 350 χλμ. μέ τά 22 λίτρα τού ρεζερβουάρ.
spyrakos35
31/01/2014, 07:24
θελω να ρωτησω τους κατοχους vstrom και μονο(παρολο που ειχα καποτε ενα τετοιο για 7 μηνες,αλλα μονο για μεσα την πολη)
στο ταξιδι πως ειναι?
με 2 γεμισματα με βγαζει?γιατι πρεπει να βρω συμβεβλημενο βενζιναδικο με την αστυνομια και να ξαναγεμισω
στον περιφερειακο θεσ/νικης διακοσαριζεγια το ταξιδι μια ταχυτητα 150-160 ειναι εφικτη η θα το ανατιναξω?
κυρ αστυνόμε κόψε κανα χιλιομετράκι γιατι τα xxxxxx όλα τα παιδάκια
amyroukai
31/01/2014, 08:04
Να παρατηρήσω τα εξής: Καινούριο μηχανάκι, άστρωτο, ταξίδι 160;
επίσης, η λουμπίνα ο Χίος δεν εμφανίζεται ποτέ και πουθενά γιατί όλο έχει δουλειές, περίοδο, μητρικά, κόψιμο κλπ αλλά κατά τα λοιπά περάστε να κεραστείτε τσίπουρο... (βλέπεις Χίε ότι για το route32 δεν σου λέω τίποτα, ουπς μου ξέφυγε).
Και τέλος πάντων, έμαθες πότε κατεβαίνεις τελικά, μήπως πιούμε ένα καφέ κάπου όλ τουγκέδερ γιατί έμεινα στο "περιμένω να μάθω για διανυκτέρευση" και μετά σπαμ...
DimChios
31/01/2014, 09:44
(βλέπεις Χίε ότι για το route32 δεν σου λέω τίποτα, ουπς μου ξέφυγε)
ειτε πεις ειτε δεν πεις... άλλος το κανονιζει του οποιου του απαντησα "μεσα ΑΝ δεν δουλεύω, ΑΝ δεν μπλέξω" κλπ... οτι λεω παντα δλδ και οτι λεει η εμπειρία μου μιας και το προγραμμα μου ειναι ρδέλο!
:cool:
ενω στο μαγαζι θα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΑ ;)
amyroukai
31/01/2014, 09:48
Αν δεν πάει ο Χίος για καφέ, θα πας για καφέ στον Χίο. Παλιά λαϊκή παροιμία :P
Λοιπον οπως ανεφερα σε αλλο θεμα επικειται καθοδος στην Αθηνα
ακριβη ημ/νια δεν ξερω ακομα
θα την μαθω ομως λιαν συντομως
θα παραλαβω καινουργιο V STROM 650 και θα το ανεβασω Εδεσσα
απ οτι μιλησα με καποιους απο εδω και επειδη θα εχω περιορισμενο χρονο
το πιθανοτερο ειναι να παω στο μαγαζι του Dim chios και οποιος εχει χρονο να πιουμε ενα καφεδακι ας απαντησει εδω
στο ταξιδι πως ειναι?
Τώρα εμένα όλο αυτό γιατί δεν μου αρέσει????
Θεωρώ πως μέσα στον γενικότερο κομπασμό σου διαφεύγει κάτι.
Και δεν μιλάω για μένα, είμαι 45 και δεν μπορεί κανείς να μ' επηρεάσει και να με αναγκάσει να΄κάνω κάτι που δεν θέλω, και ναι κι εγώ έχω βαρέσει πολλές φορές διακοσάρες αλλά δεν είμαι ένστολος και δεν μπαίνω σε μοτοφόρουμ να το διαλαλήσω. Από την άλλη μεγάλο παιδί είσαι, θεωρώ καταλαβαίνεις τι λέω αλλά να είσαι έτοιμος όταν κανένα πιτσιρίκι με κανένα από αυτά τα κτηνάκια των 160+ ίππων, στην πει άσχημα, όταν τον σταματήσεις για υπερβολική ταχύτητα. Και θα είναι τουλάχιστον άνανδρο να τον γράψεις.
Αυτά από εμένα καλή κάθοδο και καλή επιστροφή να έχεις!
Joyrider
31/01/2014, 09:58
Οι αστυνομικοί που εκφράζουν ορθώς τα παράπονά τους ότι τα υπηρεσιακά δεν έχουν βενζίνες, δεν έχουν ανταλλακτικά κτλ ελπίζω να μην είναι οι ίδιοι που τα διακοσαρίζουν, και που τα στρώνουν στην εθνική με 150.
Καλά για την εκμετάλλευση της ιδιότητας ουδέν σχόλιο :lol:
zannisvel
31/01/2014, 10:29
[/U][/B]Τώρα εμένα όλο αυτό γιατί δεν μου αρέσει????
Και δεν μιλάω για μένα, είμαι 45 και δεν μπορεί κανείς να μ' επηρεάσει και να με αναγκάσει να΄κάνω κάτι που δεν θέλω, και ναι κι εγώ έχω βαρέσει πολλές φορές διακοσάρες αλλά δεν είμαι ένστολος και δεν μπαίνω σε μοτοφόρουμ να το διαλαλήσω. Από την άλλη μεγάλο παιδί είσαι, θεωρώ καταλαβαίνεις τι λέω αλλά να είσαι έτοιμος όταν κανένα πιτσιρίκι με κανένα από αυτά τα κτηνάκια των 160+ ίππων, στην πει άσχημα, όταν τον σταματήσεις για υπερβολική ταχύτητα. Και θα είναι τουλάχιστον άνανδρο να τον γράψεις.
Να υπενθυμίσω πρωτα απο ολα οτι και οι ενστολοι ειναι ανθρωποι, δευτερον δε ξερουμε αν το εκανε εν ωρα υπηρεσιας η οχι, και αν οντως το εκανε εν ωρα υπηρεσιας μηπως ηταν αναγκαιο να το 200αρισει.
Τον δικιγορο του διαβολου κανω και πραγματικα δεν θελω να καταλειξει αλλο ενα θεμα σε αντιπαραθεση για το τι κανει και τι δεν κανει ενας αστυνομικος. Ολοι μας εχουμε ενα κοινο, την αγαπη μας για τις μηχανες, ας μεινουμε σε αυτο και ας καλοδεχτουμε ενα μελος που πραγματικα εχει δειξει οτι αγαπαει τις μηχανες.
Πολυ φιλικα
Love you all!!
Να υπενθυμίσω πρωτα απο ολα οτι και οι ενστολοι ειναι ανθρωποι, δευτερον δε ξερουμε αν το εκανε εν ωρα υπηρεσιας η οχι, και αν οντως το εκανε εν ωρα υπηρεσιας μηπως ηταν αναγκαιο να το 200αρισει.
Τον δικιγορο του διαβολου κανω και πραγματικα δεν θελω να καταλειξει αλλο ενα θεμα σε αντιπαραθεση για το τι κανει και τι δεν κανει ενας αστυνομικος. Ολοι μας εχουμε ενα κοινο, την αγαπη μας για τις μηχανες, ας μεινουμε σε αυτο και ας καλοδεχτουμε ενα μελος που πραγματικα εχει δειξει οτι αγαπαει τις μηχανες.
Πολυ φιλικα
Love you all!!
Κανονικά δεν θα απαντούσα για να μην πάρει άσχημη τροπή το θρέντ, αλλά θα σου πω πως το βλέπω εγώ.
α) Αδιαφορώ για το αν οι ένστολοι είναι ή όχι άνθρωποι ( με τις αδυναμίες τους - αυτό φαντάζομαι θες να πεις) και μένω στο ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια και
β) Ακόμα κι αν ήταν ανάγκη να διακοσαρίσεις, δεν μπαίνεις και το διαλαλείς σε μοτοφόρουμ που μπαίνουν καθημερινά νέα παιδιά με σκοπό να συμβουλευτούν τους παλιότερους.
Κατά τ' άλλα κι εγώ σας αγαπώ όλους!
stynikop
31/01/2014, 11:02
[/U][/B]Τώρα εμένα όλο αυτό γιατί δεν μου αρέσει????
Όλες οι γνώμες σεβαστές vaska. Και δεν νομίζω πως χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά, επειδή τον έχω γνωρίσει και δικαιούμαι να πω την άποψή μου, τον παίρνεις λίγο απ' τα μούτρα, με "κομπασμούς" κτλ, ενώ πολλοί από τους φίλους μας ή γνωστούς μας το παίζουν γλήγοροι, ξερόλες και ραλίστες σε σχετικά και άσχετα θέματα και με λόγο ή χωρίς.
Ο κομπασμός εδώ λίγο υπερβολική λέξη. Σε ένα θέμα που αναφέρεται σε συγκεκριμένο ταξίδι με συγκεκριμένη μηχανή, ρωτάει αν στη μεταφορά της μηχανής μπορεί να κάνει ένα ταξίδι με 150-160, δεδομένου πως είναι καινούρια και πως γνωρίζει πως η μηχανή διακοσαρίζει και φορτωμένη. Και γιατί να μην έχει διακοσαρίσει; εδώ, μέσα στην πόλη ο άλλος μου κάνει σούζες (με υπηρεσιακή, όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα), στον περιφερειακό δε θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα και λογικά να διακοσαρίσει σε μετάβαση για απάντηση κάποιας κλήσης; ή πρέπει να πάει σαν κΕρία με το τσιγάρο στο χέρι και μετά τα κλασικά "και πού είναι η πολιτεία" κτλ; Ή κάποιος από μας δεν έχει αναφέρει κάποια στιγμή σε άσχετη συζήτηση ταχύτητες για κλήση;
Αλλά καταλαβαίνω κι αυτό που λες, πως κάποιος ένστολος δεν είναι σαν όλους τους άλλους και έχει μεγαλύτερη ευθύνη... στον κόσμο.
Όμως, πιστεύω δεν μπορούμε να έχουμε 2 σταθμά για τους ανθρώπους που θα μπαίνουν στο φόρουμ και θα μοιράζονται μαζί μας τον χρόνο και τις εμπειρίες τους, ανάλογα με το αν έχουν κάποιο σήμα ή όχι, δεδομένου πως κανένας μας δεν θα είναι προκλητικός.
Στο δια ταύτα, ο SHOOTER είναι ένα από τα ένστολα παιδιά που έχει αναζητήσεις και ανησυχίες και μπήκε στο φόρουμ να τις μοιραστεί μαζί μας, όπως κάνουμε όλοι μας, και νομίζω πως πολλές φορές έχει δείξει πως προσπαθεί να κρατά ισορροπίες στις συζητήσεις. Νομίζω είναι καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κοντά σε παρόμοιους ανθρώπους με αναζητήσεις, σε οποιοδήποτε φόρουμ.
Το σχόλιο που έκανε παραπάνω, δεν το βλέπω ούτε να παρακινεί πιτσιρικάδες να τρέχουν φαστ εντ φιούριους, ούτε έχει την βαρύτητα μιας ολόκληρης συζήτησης που μπορεί να έχει γίνει με θέμα γιατί πάω άγιο και τρέχω σαν να παίζω στο δικό μου προσωπικό video game, και γιατί στην Επίδαυρο όλοι οι άλλοι στο δρόμο μου είναι κομπάρσοι στη δική μου ιστορία.
Vaska πάντα φιλικά, σαφέστατα δεν εννόησα εσένα, ούτε κανέναν συγκεκριμένο!
edit: Ως προς τον Καίσαρα και τη γυναίκα του, τείνω πάντα να συμφωνώ..
να πω κι εγώ μια άποψη....?
το μηχανάκι είναι καινούριο, θέλει στρώσιμο, άρα κανονικά δεν πρέπει να πάει πάνω από 100χ.α.ω για τα πρώτα 800 χλμ...
επειδή είναι αφάνταστα κουραστικό να πηγαίνεις ΕΟ με 100, προτείνω αντί για τα 536 χλμ της διαδρομής από ΕΟ να κάνεις την παρακάτω διαδρομή μέσα από επαρχιακές οδούς https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7&daddr=38.1118153,23.4201602+to:38.4881716,22.8790821+to:39.3403361,22.3957755+to:40.1800754,21.98645 26+to:%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%85&hl=el&ie=UTF8&ll=40.403039,22.346191&spn=1.658544,2.469177&sll=40.084376,22.777405&sspn=1.666369,2.469177&geocode=FaWlQwIdSA5qAQ%3BFUeKRQIdAF1lASlVQaVo8KyhFDHAdoJjbVjZ9A%3BFWtISwIdahtdASm9S1rXIY6gFDHpMGOJ61 QbBw%3BFTBJWAIdf7tVASnZ6nlc47xYEzGzxuEx525Lqg%3BFWsZZQIdlHxPASmN0R_gMDFYEzF3LpFVMtImtQ%3BFWGHbgId4XJ QAQ&mra=dpe&mrsp=4&sz=9&via=1,2,3,4&t=m&z=9 επιλέγοντας στο τελευταίο κομμάτι να πάς ή από Πτολεμαΐδα ή από Βέροια (γλυτώνεις 20χλμ δρόμου).
Έτσι το μηχανάκι θα δουλέψει και θα στρωθεί καλύτερα, (δουλεύοντας και 3η, 4η, 5η) θα ευχαριστηθείς τη διαδορμή πιο πολύ, δεν θα σου τη σπάνε κάθε λίγο τα διόδια ή οι κουτάκηδες που περνάνε δίπλα σου με 200, και η αυτονομία που θα βγάλει θα είναι εύκολα άνω των 350 χλμ... Θεωρητικά όταν στρωθεί ΣΩΣΤΑ το μηχανάκι θα πρέπει με 100 χαω να μπορεί να βγάζει και 450χλμ... Θυμήσου αν είσαι ψηλός να σηκώσεις 2 θέσεις τη ζελατίνα πριν ξεκινήσεις το ταξίδι, αν και αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου δεν θα σε ενοχλεί ο αέρας, συν ότι το vstrom μετά τα 120-130χαω εμφανίζει κραδασμούς, οπότε με τα 100 θα ταξιδέψεις πολυθρονάτα και άνετα...!
Σκέψου το.... και καλό δρόμο!
Όλες οι γνώμες σεβαστές vaska. Και δεν νομίζω πως χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά, επειδή τον έχω γνωρίσει και δικαιούμαι να πω την άποψή μου, τον παίρνεις λίγο απ' τα μούτρα, με "κομπασμούς" κτλ, ενώ πολλοί από τους φίλους μας ή γνωστούς μας το παίζουν γλήγοροι, ξερόλες και ραλίστες σε σχετικά και άσχετα θέματα και με λόγο ή χωρίς.
Ο κομπασμός εδώ λίγο υπερβολική λέξη. Σε ένα θέμα που αναφέρεται σε συγκεκριμένο ταξίδι με συγκεκριμένη μηχανή, ρωτάει αν στη μεταφορά της μηχανής μπορεί να κάνει ένα ταξίδι με 150-160, δεδομένου πως είναι καινούρια και πως γνωρίζει πως η μηχανή διακοσαρίζει και φορτωμένη. Και γιατί να μην έχει διακοσαρίσει; εδώ, μέσα στην πόλη ο άλλος μου κάνει σούζες (με υπηρεσιακή, όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα), στον περιφερειακό δε θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα και λογικά να διακοσαρίσει σε μετάβαση για απάντηση κάποιας κλήσης; ή πρέπει να πάει σαν κΕρία με το τσιγάρο στο χέρι και μετά τα κλασικά "και πού είναι η πολιτεία" κτλ; Ή κάποιος από μας δεν έχει αναφέρει κάποια στιγμή σε άσχετη συζήτηση ταχύτητες για κλήση;
Αλλά καταλαβαίνω κι αυτό που λες, πως κάποιος ένστολος δεν είναι σαν όλους τους άλλους και έχει μεγαλύτερη ευθύνη... στον κόσμο.
Όμως, πιστεύω δεν μπορούμε να έχουμε 2 σταθμά για τους ανθρώπους που θα μπαίνουν στο φόρουμ και θα μοιράζονται μαζί μας τον χρόνο και τις εμπειρίες τους, ανάλογα με το αν έχουν κάποιο σήμα ή όχι, δεδομένου πως κανένας μας δεν θα είναι προκλητικός.
Στο δια ταύτα, ο SHOOTER είναι ένα από τα ένστολα παιδιά που έχει αναζητήσεις και ανησυχίες και μπήκε στο φόρουμ να τις μοιραστεί μαζί μας, όπως κάνουμε όλοι μας, και νομίζω πως πολλές φορές έχει δείξει πως προσπαθεί να κρατά ισορροπίες στις συζητήσεις. Νομίζω είναι καλό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι κοντά σε παρόμοιους ανθρώπους με αναζητήσεις, σε οποιοδήποτε φόρουμ.
Το σχόλιο που έκανε παραπάνω, δεν το βλέπω ούτε να παρακινεί πιτσιρικάδες να τρέχουν φαστ εντ φιούριους, ούτε έχει την βαρύτητα μιας ολόκληρης συζήτησης που μπορεί να έχει γίνει με θέμα γιατί πάω άγιο και τρέχω σαν να παίζω στο δικό μου προσωπικό video game, και γιατί στην Επίδαυρο όλοι οι άλλοι στο δρόμο μου είναι κομπάρσοι στη δική μου ιστορία.
Vaska πάντα φιλικά, σαφέστατα δεν εννόησα εσένα, ούτε κανέναν συγκεκριμένο!
edit: Ως προς τον Καίσαρα και τη γυναίκα του, τείνω πάντα να συμφωνώ..
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ...............Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Μιμείται, άντιγράφει.....αύτό άρκεί.
Τό πρώτο πράμμα,θά έπαιρνες ένα καινούργιο μηχανάκι πού θά 'εσκαγες 7000 εύρώπουλα
καί στό πρώτο του ταξιδάκι θά πήγαινες 160 όταν ό κατασκευαστής λέει 110...???
Καί μάλιστα σέ συνεχόμενη πορεία πολλών χλμ..??
Μάλλον θά πονούσες......
Κάτω άπό τή σέλλα κάθε Βεστρόμ έχει ένα βιβλιαράκι πού γράφει πώς στρώνεται.
Συνεπώς ΑΧΡΗΣΤΗ ή έρώτηση.
Ό καθένας πού λέει ότι καβαλάει πάνω άπό 15 χρόνια μηχανάκι έπίσης ξέρει τί σημαίνει
νά ταξιδεύει μέ τήν τελική του...!!!,άπλά πράμματα.
Όσο γιά τό τελευταίο μέρος δέν είναι τό καλύτερο άπό τή μιά νά λές είμαι ό νόμος καί άπό τήν
άλλη νά δηλώνεις πώς πάς μέ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ μηχανάκι μέ ταχύτητες πού τόν κάθε τρίτο θά
τόν μπαγλάρωνες καί θά τόν πήγαινες ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!! έννοείται χωρίς λόγο .
Έγώ είμαι ό Χ κάγκουρας καί κρίνομαι άπό τούς 20000 έδώ μέσα.
Όταν δηλώνω όμως έκπρόσωπος καί ύπερασπιστής τού νόμου πού προσπαθώ νά συνετίσω τά παλικαράκια
πρέπει νά είμαι πολύ προσεκτικός σέ αύτά πού γράφω...!!!
Θεωρώ ότι έγινε άπό άφέλεια στήν προσπάθεια νά νοιώσει ένας άπό μάς......
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ....???
Δέν τό νομίζω.....ύπάρχει μιά διαχωριστική γραμμή άνάμεσα μας,ό νοών.......
το μηχανάκι είναι καινούριο, θέλει στρώσιμο, άρα κανονικά δεν πρέπει να πάει πάνω από 100χ.α.ω για τα πρώτα 800 χλμ...
επειδή είναι αφάνταστα κουραστικό να πηγαίνεις ΕΟ με 100, προτείνω αντί για τα 536 χλμ της διαδρομής από ΕΟ να κάνεις την παρακάτω διαδρομή μέσα από επαρχιακές οδούς https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7&daddr=38.1118153,23.4201602+to:38.4881716,22.8790821+to:39.3403361,22.3957755+to:40.1800754,21.98645 26+to:%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%85&hl=el&ie=UTF8&ll=40.403039,22.346191&spn=1.658544,2.469177&sll=40.084376,22.777405&sspn=1.666369,2.469177&geocode=FaWlQwIdSA5qAQ%3BFUeKRQIdAF1lASlVQaVo8KyhFDHAdoJjbVjZ9A%3BFWtISwIdahtdASm9S1rXIY6gFDHpMGOJ61 QbBw%3BFTBJWAIdf7tVASnZ6nlc47xYEzGzxuEx525Lqg%3BFWsZZQIdlHxPASmN0R_gMDFYEzF3LpFVMtImtQ%3BFWGHbgId4XJ QAQ&mra=dpe&mrsp=4&sz=9&via=1,2,3,4&t=m&z=9 επιλέγοντας στο τελευταίο κομμάτι να πάς ή από Πτολεμαΐδα ή από Βέροια (γλυτώνεις 20χλμ δρόμου).
Έτσι το μηχανάκι θα δουλέψει και θα στρωθεί καλύτερα, (δουλεύοντας και 3η, 4η, 5η) θα ευχαριστηθείς τη διαδορμή πιο πολύ, δεν θα σου τη σπάνε κάθε λίγο τα διόδια ή οι κουτάκηδες που περνάνε δίπλα σου με 200, και η αυτονομία που θα βγάλει θα είναι εύκολα άνω των 350 χλμ... Θεωρητικά όταν στρωθεί ΣΩΣΤΑ το μηχανάκι θα πρέπει με 100 χαω να μπορεί να βγάζει και 450χλμ... Θυμήσου αν είσαι ψηλός να σηκώσεις 2 θέσεις τη ζελατίνα πριν ξεκινήσεις το ταξίδι, αν και αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου δεν θα σε ενοχλεί ο αέρας, συν ότι το vstrom μετά τα 120-130χαω εμφανίζει κραδασμούς, οπότε με τα 100 θα ταξιδέψεις πολυθρονάτα και άνετα...!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.............ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Γιατί πάντα θέλει .......... ΤΡΟΠΟ καί όχι κόπο
ΜΠΡΑΒΟ..........
devil's animal
31/01/2014, 12:33
ΑΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 110-120
Γιά τά πρώτα 800 χλμ.,έτσι γράφει ό κατασκευαστής κάτω άπό 5000 στροφές....!!!
Καί έννοείται πώς ταξίδι μέ σταθερό γκάζι είναι ότι χειρότερο γιά στρώσιμο.
αφου μετα απο τοοοοοσα που εχουν γραφτει εδω μεσα για σωστο στρωσιμο με θερμικους κυκλους, εσεις προτεινετε οτι λεει ο τυφλοσουρτης το manual, τοτε I rest my case...
καντε ενα search και δειτε πως ειναι ο σωστος τροπος να στρωνεται ενα μοτερ και μετα παρακινηστε τον να το πηγαινει με 120 για 5000χλμ μην πω για 10000χλμ, να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο...:rolleyes:
αφου μετα απο τοοοοοσα που εχουν γραφτει εδω μεσα για σωστο στρωσιμο με θερμικους κυκλους, εσεις προτεινετε οτι λεει ο τυφλοσουρτης το manual, τοτε I rest my case...
καντε ενα search και δειτε πως ειναι ο σωστος τροπος να στρωνεται ενα μοτερ και μετα παρακινηστε τον να το πηγαινει με 120 για 5000χλμ μην πω για 10000χλμ, να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο...:rolleyes:
ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ..........
Τί νά πώ..??
devil's animal
31/01/2014, 12:43
ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ..........
Τί νά πώ..??
ουτε search δεν μπορουμε πλεον να κανουμε, ετσι??:rolleyes:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=50820&highlight=%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=56730&p=1112394&viewfull=1#post1112394
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=20928&p=342400&viewfull=1#post342400
ετσι στα γρηγορα...
Pan (dvs)
31/01/2014, 12:57
Αν και μου φαινετε οτι ρωτας για να ρωτας,να πω και γω την λαλακια μου.
Ολες οι μηχανες ειναι στρωμενες απο τα εργοστασια.Πας μια χαλαρη βολτουλα με ταχυτητες εωε 120 και αυτο ειναι.
και αφού μετά από τόοοσα που έγραψα συμπέρανες ότι τον παρακινώ να πηγαίνει με 120 για 5000 χλμ I rest MY case....
δρόμος επαρχιακός σημαίνει αλλαγές ταχυτήτων, στροφών κινητήρα, φρενάρισμα, στάσεις....
δρόμος ανοικτός όπως η Εθνική σημαίνει μονοτονία σε slow motion...
αν πάλι θεωρείς ότι τα τόοοοσα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα και οπουδήποτε αλλού από τον κάθε "ειδικό" είναι καλύτερα από τις συμβουλές του κατασκευαστή, τα ρέστα μου....
devil's animal
31/01/2014, 13:06
και αφού μετά από τόοοσα που έγραψα συμπέρανες ότι τον παρακινώ να πηγαίνει με 120 για 5000 χλμ I rest MY case....
δρόμος επαρχιακός σημαίνει αλλαγές ταχυτήτων, στροφών κινητήρα, φρενάρισμα, στάσεις....
δρόμος ανοικτός όπως η Εθνική σημαίνει μονοτονία σε slow motion...
αν πάλι θεωρείς ότι τα τόοοοσα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα και οπουδήποτε αλλού από τον κάθε "ειδικό" είναι καλύτερα από τις συμβουλές του κατασκευαστή, τα ρέστα μου....
οπως ειδες δεν διαφωνησα στον επαρχιακο δρομο που εγραψες...
εκανα συγκεκριμενη παραθεση, και οτι εγραψα, το εγραψα βαση αυτου...
ο επαρχιακος δρομος, οι αλλαγες ταχυτητων και οι στροφες (θεωρητικα) ειναι σωστα σε σχεση με την μονοτονια...
και παλι ομως το στρωσιμο ειναι συγκεκριμενο...
τελος, τα βλεπω τα ρεστα σου και ειμαι αλλα τοσα μεσα, οσον αφορα τους "ειδικους" και τις συμβουλες του κατασκευαστη...
MG-KTiNoS
31/01/2014, 13:10
:beer::beer::beer:
tsaka 3s
makis206
31/01/2014, 13:48
Ρε'σεις μήπως να πάρει ένα Χόντα που δεν σπάει δεν χαλάει ούτε στο στρώσιμο τελικά;
Αρκεί να μην πέσει στα χέρια του Τρούπη :lol:
Pan (dvs)
31/01/2014, 13:59
Κανονικά δεν θα απαντούσα για να μην πάρει άσχημη τροπή το θρέντ, αλλά θα σου πω πως το βλέπω εγώ.
α) Αδιαφορώ για το αν οι ένστολοι είναι ή όχι άνθρωποι ( με τις αδυναμίες τους - αυτό φαντάζομαι θες να πεις) και μένω στο ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια και
β) Ακόμα κι αν ήταν ανάγκη να διακοσαρίσεις, δεν μπαίνεις και το διαλαλείς σε μοτοφόρουμ που μπαίνουν καθημερινά νέα παιδιά με σκοπό να συμβουλευτούν τους παλιότερους.
Κατά τ' άλλα κι εγώ σας αγαπώ όλους!
Φυσικα και δεν πρεπει να παιρνει ασχημη τροπη κανενα θεμα,οταν αυτα που λεει καποιος ειναι λογικα.Δεν πρεπει να φαινετε οτι επικροτουμε τους πιο ακραιους τροπους οδηγησης.
Οχι οτι εμεις τα κανουμε ολα σωστα.
amyroukai
31/01/2014, 14:00
Δεν ήταν μόνο τα χέρια του τρούπη, ήταν και του μάστορα με τα χίλια χρόνα εμπειρία, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
...
Θεωρώ ότι έγινε άπό άφέλεια στήν προσπάθεια νά νοιώσει ένας άπό μάς......
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ....???
Δέν τό νομίζω.....ύπάρχει μιά διαχωριστική γραμμή άνάμεσα μας,ό νοών.......
Ή δεν κατάλαβα τι εννοείς ή αυτό που έγραψες δεν είναι καθόλου ωραίο ή και τα δύο.
Σε ποιο απ' τα τρία ρίχνεις την ψήφο σου?
Που 'σαι sCooter45 ακούεις? Σύμφωνα με ένα αρθρο του kevin ash μπορείς να σκίσεις τον κινητήρα επιστρέφοντας στο σπίτι σου και να αρχίσεις την διαδικασία στρωσίματος αφού φτάσεις. :cool: :D
"Και μην ανησυχείτε, αν έχετε σκίσει εξ' αρχής τον κινητήρα. Μπορείτε πάντα να αρχίσετε το στρώσιμο αργότερα, για να επισκευάσετε και να σταθεροποιήσετε τις επιφάνειες των εξαρτημάτων. Από την στιγμή που ένας κινητήρας θα στρωθεί πλήρως, δεν έχει σημασία το πώς η πότε ξεκίνησε το στρώσιμο, και η μέγιστη ισχύς τους δεν θα επηρεαστεί".
Kostas2B
31/01/2014, 15:53
Καταρχάς καλορίζικο (που δε σου είπε κανεις) και καλο στρωσιμο...
Ίσως τα πούμε απο κοντά στον DimLesvos αν εννοούσες την επόμενη Παρασκευη,αλλιώς άργησα να δω το θρεντ!!!
Οι κινητηρες ειναι στρωμενοι.
Και οσο και εαν αυτο μας χαλαει δεν ειμαστε οι "πρωτοι". Την εχουν ξεπαρθενεψει αλλοι, τουλαχιστον οσον αφορα τον κινητηρα.
:wave2:
Και οσο και εαν αυτο μας χαλαει δεν ειμαστε οι "πρωτοι". Την εχουν ξεπαρθενεψει αλλοι, τουλαχιστον οσον αφορα τον κινητηρα.
Το ότι κάποιος έσκισε τον κινητήρα επάνω στον πάγκο πριν καν τον βάλει επάνω στο πλαίσιο δεν σημαίνει οτι είναι στρωμένος.
Με τις σύγχρονες τεχνικές κατασκευής η ανάγκη στρωσίματος είναι μικρότερη αλλά υπάρχει.
Δεν βρίσκω κάποιο λινκ με το αρθρο του kevin ash αλλά παλαιότερα το είχα αντιγράψει σε .doc
σα θες στο κάνω μετατροπή σε pdf και στο στέλνω. Τα γράφει πολύ ωραία και αναλυτικά, ώστε να καταλαβει και ο πιο άσχετος τι συμβαίνει στον κινητήρα μας κατά τα πρώτα χλμ.
Όσον αφορα τον ιδανικό τρόπο που μπορεί να γίνει το στρώσιμο θα βρεις αναλυτικότερα άρθρα στο νετ όπως επίσης και πολλές απαντήσεις στον προβληματισμό του τερενς, αν ο κατασκευαστής είναι μλκ ή όχι.
SHOOTER045
31/01/2014, 16:46
Προς vaska-terens-joyrider και τους λοιπους που μου τα εχωσαν
Ειπα οτι διακοσαρισα με στρωμα 650
Αλλα οχι κατω απο ποιες συνθηκες
Σιγουρα δεν εκανα κοντρες ουτε περιεργεια για το ποσο πιανει ουτε μαλακιζομουν
Οπως τοσες φορες εχω περασει φιλερ κυνηγωντας η για να ανοιξω δρομο ετσι εγινε και τοτε
Δοξα το ΘΕΟ παντα ειχα μηχανη δικη μου να ξεκαυλωνω και δεν ειχα ΠΟΤΕ την αναγκη του υπηρεσιακου για να ξεκαυλωνω η για να μαθω να οδηγαω
Τωρα αν μεσα απ αυτο καποιοι εκφραζεται το μενος το μισος και γω δεν ξερω τι αλλο με γεια σας και χαρα σας χεστηκαμε και η βαρκα εγυρε
Δεν γραφτηκα στο φορουμ απι ζηλια προς καποιους δεν το εχω αναγκη
Αλλα για να μαθω και να μοιραστω
Και δεν ειπα οτι οδηγαω 15 Χρονια μοτο
Ειπα οτι οδηγαω 15χρονια επαγγελματικα
Κατω απω ολες τις συνθηκες
Και αλλα 10 πριν
Και το θεμα το ανοιξα αφενος να παρω συμβουλες-δεν ειμαι παντογνωστης-και αφετερου να δω φιλους
Οκ?
MG-KTiNoS
31/01/2014, 17:03
Προς vaska-terens-joyrider και τους λοιπους που μου τα εχωσαν
-δεν ειμαι παντογνωστης-
Οκ?
O Terens ΕΙΝΑΙ !
taisteal
31/01/2014, 17:08
Γραφτηκες για να μαθεις οπως λες,αλλα θρεντ δεν εχεις αφησει αναπαντητο..για ολα εχεις αποψη..και μπαινεις και μας γραφεις οτι 200ρισες..μπραβο...και μετα το σωζεις λεγοντας οτι ησουν εν ωρα καθηκοντος..
ουτε μενος ουτε μισος παιζει,απλα λεμε αυτα που βλεπουμε.
Pan (dvs)
31/01/2014, 17:40
Aφηστε ρε και τιποτε να πεσει κατω.Δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε τις καρδιες μας επειδη καποιος λεει και μια κουβεντα παραπανω.
:a6:Παρτε και ενα ανεκδοτο ,του φιλου Αιμιλιου απο Ηπειρωτικο φορουμ,για να ηρεμησετε.
......
Ένα πρωί πλησιάζει στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς ένας τύπος καβάλα σε ένα ποδήλατο.
Στους ώμους του κρέμονται δύο σάκοι.
- "Επ, που πάς εσύ", τον ρωτάει με καχυποψία ο φύλακας. "Τι έχεις μέσα στους σάκους;"
- "Άμμο", απαντάει ο τύπος.
- "Τι άμμο και μαλακίες μου λες. Χθεσινός είμαι; Κατέβα αμέσως για έλεγχο."
Κατεβαίνει αυτός και αρχίζει να ψάχνει ο τελωνειακός μέσα στην άμμο.
Μετά από δύο ώρες ψαξίματος δε βρίσκει τίποτα και αφήνει τον τύπο να περάσει.
Την άλλη μέρα το πρωί η ίδια δουλειά. Ο τύπος με το ποδήλατο πλησιάζει,
τον σταματάει ο τελωνειακός, του παίρνει τους σάκους και μετά από τέσσερεις ώρες επίμονου ψαξίματος τον αφήνει να περάσει.
Την τρίτη μέρα να σου πάλι ο τύπος, καβάλα στο ποδήλατο με τους δύο σάκους να κρέμονται στους ώμους του.
- "Ρε γαμώτο, πάλι εσύ; Τι θα γίνει με την περίπτωση σου; λέγε τι κουβαλάς μέσα στους σάκους."
- "Άμμο."
- "Καλάααα... Κατέβα για έλεγχο."
Έξι ώρες παιδευόταν ο τελωνειακός. Εξέτασε την άμμο κόκκο προς κόκκο αλλά τίποτα. Επί έξι μήνες, κάθε πρωί ο τύπος ερχότανε, έπινε τον καφέ του όσο ο τελωνειακός ξεσκιζότανε να βρει κάτι μέσα στην άμμο και πέρναγε απέναντι καβάλα στο ποδηλατάκι του με τους δυο σάκους άμμο.
Μέχρι στο χημείο του κράτους είχε στείλει την άμμο ο τελωνιακός μπας και βρει τίποτα ύποπτο αλλά τίποτα.
Κόντευε να τρελαθεί. Ένα πρωί δεν άντεξε και του λέει:
- "Άκου να δεις φίλε, δεν αντέχω να σε ψάχνω άλλο. Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά, κι εγώ σου υπόσχομαι ότι ούτε θα σε συλλάβω, ούτε θα σε πειράξω, ούτε τίποτα."
- "Εντάξει."
- "Κάνεις λαθρεμπόριο;"
- "Κάνω."
- "Και τι διάολο βγάζεις λαθραία απ` τη χώρα τόσο καιρό;"
- "Ποδήλατα."
:beer:
Vstrommer71
31/01/2014, 17:44
Eπιτελους ενα thread με ομορφη,μεχρι ωρας,αντιπαραθεση!
Γρηγορα στο ψητο:
Κατα πρωτον μπραβο και γειασαν του μαγκα του shooter45 που μπαινει και εκτιθεται στον οχλο,οντας ενστολος,καθοτι υπαρχουν πολλα παλικαρια ενστολοι οι οποιοι ντρεπονται να το δημοσιοποιησουν,λες και ειναι αμαρτια.
Αγαπητε φιλε,ξερεις οτι η ελληνικη κοινωνια εχει καταντησει οχετος και ολοι ειμαστε ετοιμοι για καβγα λογω της γενικοτερης καντηφλας που εχει πεσει στον ερημο τουτο τοπο.Ορθα λοιπον πραττεις και καταθετεις την αποψη σου,οπως αλλωστε κανουμε ολοι εδω μεσα.Απλα ξερεις οτι απαξ και σταμπαριστεις,γινεσαι ο ευκολος στοχος.Και προϋποθετει γερο στομαχι και ηθικη ακεραιοτητα(ή ατελειωτη σταρχιδικη σταση) για να αντεξεις.
Εγω θα πω το γνωστο οτι υπαρχουν καλοι και κακοι παντου,απλα να μου επιτρεψεις να πιστευω οτι ειδικα στις ταξεις των ενστολων τα ποσοστα καλωσυνης,ας πουμε,δυστυχως βαινουν μειουμενα.Οχι για κανεναν αλλο λογο,αλλα το συνεχες ανακατεμα στον βουρκο της μετριοτητας που λεγεται Ενοπλαι Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας αλεθει ακομα και τις ευγενεστερες ψυχες.Ευχομαι ολοψυχα να εχεις γλυτωσει προσωπικα.
Παμε στα επομενα,καθοτι πρωην βεστρομακιας:Μια χαρα ταξιδακι θα κανεις,απλα απολαυσε το.Αν πας απο επαρχιακο,οπως ειπε ο προλαλησας,θα ταλαιπωρηθεις λιγο αλλα αν εχεις το μικροβιο του ταξιδευτη θα το χαρεις.Σε τετοιες ταχυτητες και ρυθμους το μηχανακι θα βγαλει γυρω στα 350-400 χλμ με ενα ντεποζιτο
Σου ευχομαι καλο ταξιδακι και να αποφευγεις τον οργανοπαιχτη εκ Χιου,ειναι μεγας παλιοχαρακτηρας.Εξωλης και προωλης που θα ελεγε και η Λουκα:D
"Κάνεις λαθρεμπόριο;"
- "Κάνω."
- "Και τι διάολο βγάζεις λαθραία απ` τη χώρα τόσο καιρό;"
- "Ποδήλατα."
Κάποια από αυτές τις μέρες πρέπει να πέρασε και με το δικό μου ποδήλατο!...
Στο θέμα...
αν αυτό το νήμα το άνοιγε οποιοσδήποτε άλλος πλην μπάτσος, θα είχε ήδη περίσσιες προσκλήσεις για κέρασμα και φιλοξενία..
...αν λέει πολλά ένας βόρειος/-α είναι δικαιολογημένος/-η και για αυτό τους/τις γουστάρουμε!...
...αν είναι να βγάλουμε πέρα από τη γνώμη μας και κακία, καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε!
DimChios
31/01/2014, 17:57
Σου ευχομαι καλο ταξιδακι και να αποφευγεις τον οργανοπαιχτη εκ Χιου,ειναι μεγας παλιοχαρακτηρας.Εξωλης και προωλης που θα ελεγε και η Λουκα:D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
:D
DimChios
31/01/2014, 18:00
...γενικοτερα τωρα, θα ελεγα να κοψετε λιγο τη μαλακια γιατι απο ενα σημειο και επειτα κατανταει αηδια και γραφικο
Cpt. Haddock
31/01/2014, 18:10
Ελα τωρα που ασχολειστε με την κουλομαρια τον Βασκα να πουμε… :tooth:
O Terens ΕΙΝΑΙ !
EΣΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ............ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΣΩ
Λόγω ρόζ φύλλου πορείας......
SHOOTER045
31/01/2014, 18:14
Γραφτηκες για να μαθεις οπως λες,αλλα θρεντ δεν εχεις αφησει αναπαντητο..για ολα εχεις αποψη..και μπαινεις και μας γραφεις οτι 200ρισες..μπραβο...και μετα το σωζεις λεγοντας οτι ησουν εν ωρα καθηκοντος..
ουτε μενος ουτε μισος παιζει,απλα λεμε αυτα που βλεπουμε.
Ναι απανταω σε οτι με ενδιαφερει
Σε χαλαει?
Εχω πολλα ενδιαφεροντα
Που ειναι το προβλημα?
Ουτε εχω αναγκη να σωσω τιποτα οκ?
Εχω ανωτερους και εχω και θεο να λογοδοτησω
Και στην τελικη δεν ειπα οτι θελω να δω εσενα ουτε ζητησα την δικη σου γνωμη για το ταξιδι οκ?
taisteal
31/01/2014, 18:16
οπως απαντησες κι εσυ στο δικο μου θρεντ για το μηχανακι μου με ειρωνεια και σου την ειπα.
ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα ενδιαφεροντα....
ουτε εγω θα ηθελα να δω εσενα,για κανενα λογο.....
Ή δεν κατάλαβα τι εννοείς ή αυτό που έγραψες δεν είναι καθόλου ωραίο ή και τα δύο.
Σε ποιο απ' τα τρία ρίχνεις την ψήφο σου?
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.............ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ
Καί ή Πυθία ξύλινα τείχη είπε ,κι ό Ντέμης 22 Σεπτέμβρη πήγε καί έφτιαξε στόλο...!!!
Ελα τωρα που ασχολειστε με την κουλομαρια τον Βασκα να πουμε… :tooth:
Καπιτανο λείπεις και έχουν αποθρασυνθεί όλοι! Ειδικά αυτός ο vaska. Τις προάλλες μου έλεγε ότι είναι ευκαιρία τώρα που λείπεις, να ξεπεράσει το postcount σου, που λένε και στο χωριό σου!
.........
Τωρα αν μεσα απ αυτο καποιοι εκφραζεται το μενος το μισος και γω δεν ξερω τι αλλο με γεια σας και χαρα σας χεστηκαμε και η βαρκα εγυρε
................... ανοιξα αφενος να παρω συμβουλες-δεν ειμαι παντογνωστης-και αφετερου να δω φιλους
Οκ?
δεν σε μισώ (εγώ τουλάχιστον) ρε φίλε, πως είναι δυνατόν άλλωστε αφού δεν σε ξέρω, σχολιάζω αυτά που γράφεις που για μένα είναι τουλάχιστον απαράδεκτα μιας και γράφονται δημόσια. Θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Κατά τ' άλλα και φιλαράκια να δεις και να συμβουλευτείς και να συμβουλέψεις. Από μένα ελεύθερα
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ....???
30-40 δεύτερα τέρμα γκάζι μόνο τό μοτέρ στόν πάγκο κι άν δέν τά φτύσει
περνιέται σέ μοτό.
Αύτό άλλιώς τό λένε όχι στρώσιμο.
Στρώσιμο είναι αύτό πού προτείνει ό κατασκευαστής στό μάνουαλ.
Όταν βέβαια λέει 800χλμ. νά δουλεύει ή μοτό μέχρι τίς 5000 στροφές
δέν έννοεί νά βάλουμε 6η καί νά πάμε 800χλμ...
Άπό τό στρώσιμο δέ έξαρτάται ή μακροζωία του,ή κατανάλωση λαδιού κ.λ.π...
Καπιτανο λείπεις και έχουν αποθρασυνθεί όλοι! Ειδικά αυτός ο vaska. Τις προάλλες μου έλεγε ότι είναι ευκαιρία τώρα που λείπεις, να ξεπεράσει το postcount σου, που λένε και στο χωριό σου!
Λες τώρα να πιάσουμε τον καπιτάνο??? Πλάκα θα είχε, ειδικά αν τον βρίζαμε στα Ελληνικά, χαμπάρι δεν θα έπαιρνε !!!
Ναι απανταω σε οτι με ενδιαφερει
Σε χαλαει?
Εχω πολλα ενδιαφεροντα
Που ειναι το προβλημα?
Ουτε εχω αναγκη να σωσω τιποτα οκ?
Εχω ανωτερους και εχω και θεο να λογοδοτησω
Και στην τελικη δεν ειπα οτι θελω να δω εσενα ουτε ζητησα την δικη σου γνωμη για το ταξιδι οκ?
οπως απαντησες κι εσυ στο δικο μου θρεντ για το μηχανακι μου με ειρωνεια και σου την ειπα.
ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα ενδιαφεροντα....
ουτε εγω θα ηθελα να δω εσενα,για κανενα λογο.....
Get a room! :tooth:
Λες τώρα να πιάσουμε τον καπιτάνο??? Πλάκα θα είχε, ειδικά αν τον βρίζαμε στα Ελληνικά, χαμπάρι δεν θα έπαιρνε !!!
:bawl: :bawl: :bawl:
Cpt. Haddock
31/01/2014, 18:32
:bawl: :bawl: :bawl:
Εκλιπαρω τη συγγνωμη σας? :cool:
RaGe_Raptor
31/01/2014, 18:34
ΕΔΩ (https://www.facebook.com/photo.php?v=660703140659094) το καλό το στρώσιμο...ανάβεις κι ένα τσιγαράκι...:smokin:
Joyrider
31/01/2014, 18:40
Ρε συ και στο άλλο θρεντ δεν έλεγες πόσο ωραία ζούζα κάνει το Pegaso; (σβήστηκαν τα ποστ...) Εκείνο κάτω από ποιες συνθήκες καταδίωξης έγινε;
Kostas2B
31/01/2014, 18:43
Shooter εφόσον θα έρθεις την Παρασκευη,απ´οτι κατάλαβα δηλαδή,γιατί δεν το συνδυαζεις να μείνεις και το Σάββατο ώστε να έρθεις στην Πίτα και να φύγεις Κυριακή με την ησυχία σου;
SHOOTER045
31/01/2014, 19:18
Shooter εφόσον θα έρθεις την Παρασκευη,απ´οτι κατάλαβα δηλαδή,γιατί δεν το συνδυαζεις να μείνεις και το Σάββατο ώστε να έρθεις στην Πίτα και να φύγεις Κυριακή με την ησυχία σου;
Δεν δικαιολογουν παραπανω διανυκτερευση
Και παλι θα παιξει και ο καιρος
SHOOTER045
31/01/2014, 19:19
Ρε συ και στο άλλο θρεντ δεν έλεγες πόσο ωραία ζούζα κάνει το Pegaso; (σβήστηκαν τα ποστ...) Εκείνο κάτω από ποιες συνθήκες καταδίωξης έγινε;
Απο αποτομο ανοιγμα γκαζιου
akis_trevor
31/01/2014, 19:21
τοση εγκληματικοτητα εκει πανω,τοσες καταδιωξεις,σουζες,200αρες γιατι δεν βαζετε καμερες στα οχηματα να βγει κανα fast and furios vvii greek edition?:p
Άπό τό στρώσιμο δέ έξαρτάται ή μακροζωία του,ή κατανάλωση λαδιού κ.λ.π...
Και τα ΚΤΜ ? :D
Και τα ΚΤΜ ? :D
AΣΤΑ ΑΥΤΑ..............ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τού άναβάτη όμως όχι τής μοτό..!!
SHOOTER045
31/01/2014, 20:24
τοση εγκληματικοτητα εκει πανω,τοσες καταδιωξεις,σουζες,200αρες γιατι δεν βαζετε καμερες στα οχηματα να βγει κανα fast and furios vvii greek edition?:p
Μετα το θρεντ με την θρησκεια-φυλακιση
Βρηκαμε αλλο παιχνιδακι?
akis_trevor
31/01/2014, 20:27
Μετα το θρεντ με την θρησκεια-φυλακιση
Βρηκαμε αλλο παιχνιδακι?
εγω δεν παιζω εδω.εκτος κι αν ειναι θεμα στα ανεκδοτα.ειδικα στο θεμα της φυλακισης,πολυ σοβαρα ειπα οσα ειπα.
χιουμορ κανω,γιαυτο και το emoticon στο τελος.αν δεν...πειτε μου να ξερω...
spyrakos35
31/01/2014, 20:57
ρε παιδιά ήμαρτον......
ώρες ώρες όχι sniper, απόσπασμα στην καισαριανή χρειαζόμαστε.......
Pan (dvs)
31/01/2014, 21:32
ρε παιδιά ήμαρτον......
ώρες ώρες όχι sniper, απόσπασμα στην καισαριανή χρειαζόμαστε.......
Kαι μετα θα φταινε οι κακοι Moderators.
Εδω πρεπει να βρουμε τι κοινο εχουμε ρε παιδια και οχι τροπους για να φαγωνομαστε.Για ηρεμηστε,μην τα παιρνετε ολα τοσο στα σοβαρα.Καντε λιγο πλακα να χαλαρωσουμε ολοι.Δεν χορτασατε γκρινια και μιζερια απο την καθημερινοτητα σας?
Ολοι στους ιδιους δρομους ταξιδευουμε.
taisteal
31/01/2014, 21:38
Οσα χρονια γραφω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με κανεναν moderator,με κανενα μελος,και κανενα προβλημα γενικα γιατι σεβομαι ολα τα μελη,και μιλαω οπως πρεπει.γκρινια και μιζερια δεν εχω,και ηρεμος ειμαι,αλλα δεν μπορω και να διαβαζω βλακειες και να τις κανω και κορνιζα....
Pan (dvs)
31/01/2014, 21:41
Ρε Γιωργο..........
Vstrommer71
31/01/2014, 22:04
...308850
Lioulios
31/01/2014, 22:08
AΣΤΑ ΑΥΤΑ..............ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τού άναβάτη όμως όχι τής μοτό..!!
Εγώ μετά από αυτό έκλεισα σαν αναγνωστης αντιπαραθέσεων .
SHOOTER045
01/02/2014, 08:09
Οσα χρονια γραφω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με κανεναν moderator,με κανενα μελος,και κανενα προβλημα γενικα γιατι σεβομαι ολα τα μελη,και μιλαω οπως πρεπει.γκρινια και μιζερια δεν εχω,και ηρεμος ειμαι,αλλα δεν μπορω και να διαβαζω βλακειες και να τις κανω και κορνιζα....
Να μπω λιγο στην λογικη σου
Τις βλακειες αν θες τις διαβαζεις αν θες οχι δικαιω.μα σου-κατα το αλλο θρεντ με βαση δικη σου λογικη σχολιο-<αφου τους εθιγε ο παστιτσιος μα μην τον διαβαζαν-δικιμασε να κανεις το ιδιο
Δεν ειν κακο
Εκτος αν κρατας μανιατικο που εθιξα το μοτο σου
Απο εκει και περα ολοι οσοι μου την<λετε>εισαστε οι απολυτα νομιμοι και σωστοι?
Το λοιπον εγω την αντιπαραθεση την σταματαω εδω
Ολοι οσοι τσιγκλατε σας παρακαλω βρειτε αλλο θεμα μπας και βρεθω με κανα δυο ατομα που με ενδιαφερουν να γνωρισω
akis_trevor
01/02/2014, 14:19
Ολοι στους ιδιους δρομους ταξιδευουμε.
στους ιδιους δρομους ναι,οχι με την ιδια κατευθυνση ομως...
motomaniac
01/02/2014, 14:53
Καλο σου ταξιδι ρε Μητσο. προσοχη με αυτον τον Χιο τα χειροτερα διαβαζουμε εδω μεσα... :moutza:
DimChios
01/02/2014, 15:33
Καλο σου ταξιδι ρε Μητσο. προσοχη με αυτον τον Χιο τα χειροτερα διαβαζουμε εδω μεσα... :moutza:
Με τιμάς!
:D