View Full Version : Riding School
akis_trevor
02/02/2016, 15:15
αν καποιος ξερει,εκει κοντα(σχετικα) κανενα ξενοδοχειο κλπ,ας ριξει ενα πμ.κατι οικονομικο ψαχνω.
ειτε θα ανεβω απο το σαββατο,ειτε θα ξεκινησω ξημερωματα-αξημερωτα και θα ερθω αυθημερον.
οταν κοντευει ο καιρος θα χρειαστω και καποιες οδηγιες για το πως το βρισκω :D .
αν καποιος ξερει,εκει κοντα(σχετικα) κανενα ξενοδοχειο κλπ,ας ριξει ενα πμ.κατι οικονομικο ψαχνω.
ειτε θα ανεβω απο το σαββατο,ειτε θα ξεκινησω ξημερωματα-αξημερωτα και θα ερθω αυθημερον.
οταν κοντευει ο καιρος θα χρειαστω και καποιες οδηγιες για το πως το βρισκω :D .
Hotel Midas..εγγυηση!:D
akis_trevor
02/02/2016, 19:06
Hotel Midas..εγγυηση!:D
Το λες απο προσωπικη εμπειρια;;:bawl:
amyroukai
02/02/2016, 20:29
Αν συμμαζέψω την αποθήκη ανταλλακτικών που ονομάζω σπίτι, είμαι ούτε 5 λεπτά, κοιμάσαι εδώ.
Όλοι για λεβελ 1 ε; Γμτ. Ε το πολύ θα έρθω για καφέ...
akis_trevor
02/02/2016, 20:58
Αν συμμαζέψω την αποθήκη ανταλλακτικών που ονομάζω σπίτι, είμαι ούτε 5 λεπτά, κοιμάσαι εδώ.
Όλοι για λεβελ 1 ε; Γμτ. Ε το πολύ θα έρθω για καφέ...
Ευχαριστω πολυ γιαννη αλλα μαλλον θα ανεβω με τον αντωνη= geros21.
Αν αλλαξει κατι μιλαμε.
Ψησε κανεναν κι ελατε για το δευτερο λεβελ. :D
Παιδια τελικα για 21 ειναι κανενας που δε βολευεται; Ας δωσουμε ενα "παρων" οσοι ειμαστε ΟΚ με τη συγκεκριμενη ημερομηνια, ωστε να κλεισει. Προσωπικα εχω στειλει και τα στοιχεια μου με mail.
Επειδη εχω να προγραμματισω καποια πραγματα μεσα στο μηνα (φανταζομαι δε θα ειμαι κι ο μονος), μην βγαινουμε τελευταια στιγμη και αρχισουμε τις αλλαγες.
:beer:
akis_trevor
04/02/2016, 16:00
Παιδια τελικα για 21 ειναι κανενας που δε βολευεται; Ας δωσουμε ενα "παρων" οσοι ειμαστε ΟΚ με τη συγκεκριμενη ημερομηνια, ωστε να κλεισει. Προσωπικα εχω στειλει και τα στοιχεια μου με mail.
Επειδη εχω να προγραμματισω καποια πραγματα μεσα στο μηνα (φανταζομαι δε θα ειμαι κι ο μονος), μην βγαινουμε τελευταια στιγμη και αρχισουμε τις αλλαγες.
εγω τον καιρο φοβαμαι...:rolleyes:
εγω τον καιρο φοβαμαι...:rolleyes:
Ο καιρος ειναι γνωστος και κοινος για ολους μας ασταθμητος παραγοντας. Αν δεν ειναι καλος εννοειται πως το σχολειο θα αναβληθει.
Απο εκει και περα ομως ας αρχισουμε να δηλωνουμε ποιοι ειμαστε μεσα για τις 21. Μη φτασουμε εκει κοντα και μετα αρχισουν τα "δεν μπορω", "δε βολευει", κτλ τελευταια στιγμη.
anavatis19
04/02/2016, 16:56
Εγω μεσα εκτος απροοπτου οποιασδηποτε φυσεως..επειδη ειναι 20 μερες σχεδον μπροστα μας και μονο! Παρων λοιπον
nick_VFR
04/02/2016, 17:00
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι θα προτιμούσα να γινόταν το σχολείο Απρίλιο ή έστω Μάρτιο, για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να έχουμε καλό καιρό, η ημερομηνία με βολεύει. Φαντάζομαι ότι και για όσους δεν λένε τίποτα, ισχύει το ίδιο.
Θα ήθελα όμως να το σκεφτώ λίγο ακόμα. Μέχρι πότε έχουμε περιθώριο να δηλώσουμε και να στείλουμε στοιχεία;
Και κάτι ακόμα: αν τελικά μας τα χαλάσει ο καιρός, είναι σχεδόν βέβαιο ότι την επόμενη Κυριακή (28/2) ΔΕΝ θα μπορέσω... :(
Κι εγω μεσα ειμαι για 21/2!! Εστειλα και mail με τα στοιχεια μου!! Βεβαια δεν εχω παρει απαντηση!
stratoss2
04/02/2016, 20:38
Και εγω είμαι μέσα για 21/2.
Καλημέρα αν και όχι τόσο καλή με τη βροχή... Μέχρι τώρα έχω τα στοιχεία των εξής:
akis_trevor
Ohm
ΜΑΡΙΖΑ
vespap
ptc
Αργώ να απαντήσω στα mail γιατί έχω κάποια θεματάκια υγείας...
anavatis19
06/02/2016, 15:42
αν εχω παραλαβει την μηχανη μου και εγω μεσα
powerglove
06/02/2016, 19:00
Καλησπέρα προλαβαίνω να δηλώσω και εγώ ; πληροφορίες και τιμή ;
Καλησπέρα προλαβαίνω να δηλώσω και εγώ ; πληροφορίες και τιμή ;
Φυσικά. Η τιμή είναι 120€. Δες εδώ για τα υπόλοιπα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139978&page=7&p=2700117&viewfull=1#post2700117
powerglove
06/02/2016, 19:19
Ευχαριστώ έστειλα ήδη το mail !
Δεν το έχω λάβει, δεν έχω mail με αυτό το nickname... Μπορείς να το στείλεις ξανά σε παρακαλώ.
Μέχρι τώρα έχω:
akis_trevor
Ohm
ΜΑΡΙΖΑ
vespap
ptc
stratoss2
ΑΚΑ
diopa
Ευχαριστώ
Και εγώ μέσα.,σας εστειλα ήδη e-mail!! :)
και γω μεσα για 2 ατομα....εστειλα και τα στοιχεια μας με email!!
powerglove
07/02/2016, 17:46
Δεν το έχω λάβει, δεν έχω mail με αυτό το nickname... Μπορείς να το στείλεις ξανά σε παρακαλώ.
ισχύ να το ξαναστείλω ; μετά δεν μου απάντησες μέσο email ;
Άρα τα κλείσαμε τα 10 άτομα. :a3:
Μένει να μας κάνει το χατήρι κι ο καιρός τώρα...:sun:
anavatis19
07/02/2016, 21:03
Μέχρι τώρα έχω:
akis_trevor
Ohm
ΜΑΡΙΖΑ
vespap
ptc
stratoss2
ΑΚΑ
diopa
Ευχαριστώ
εχω στειλει κ εγω μαιλ
spyros21
08/02/2016, 17:15
Καλησπέρα,
μέσα και εγώ, έστειλα και e-mail!
Ρε σεις μαζευτηκαμε τελικά!!!
Μπράβο ρε παιδιά χαίρομαι πολύ που θα γίνει το μάθημα,που θα γνωριστουμε απο κοντά και είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε τέλεια!!
Ρε σεις μαζευτηκαμε τελικά!!!
Μπράβο ρε παιδιά χαίρομαι πολύ που θα γίνει το μάθημα,που θα γνωριστουμε απο κοντά και είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε τέλεια!!
Μπραβο και σε σενα που το ξεκινησες!
Μπραβο και σε σενα που το ξεκινησες!
Μέχρι τώρα έχω:
akis_trevor
Ohm
ΜΑΡΙΖΑ
vespap
ptc
stratoss2
Powerglove
diopa
spyros21
veloujr (2 συμμετοχές)
Από anavatis19 δεν έχω πάρει mail... μπορείς σε παρακαλώ να το στείλεις ξανά ή να στείλεις sms.
Ευχαριστώ
akis_trevor
09/02/2016, 14:25
για μενα μολις δυσκολεψε πολυ... :(
γ@μημενε μερφυ..
θα κανω οτι μπορω και μεσα στην εβδομαδα θα ενημερωσω ειτε ετσι ειτε αλλιως.
nick_VFR
11/02/2016, 23:02
Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά είδα τον καιρό στο accuweather. Φαίνεται ότι θα μας κάνει το χατίρι! :a46:
Μόλις έστειλα και εγώ mail. Ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό και να μην υπάρχουν ακόμα μπλόκα αγροτών μέχρι τότε!! :look:
εγω δεν θα μπορεσω για αυτη την ημερομηνια γιατι δεν εχω καλα λαστιχα
και δεν περισσευουν λεφτα αλλα ειμαι μεσα για την επομενη!
ευχομαι να περασετε Super ολοι:beer::beer:
Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά είδα τον καιρό στο accuweather. Φαίνεται ότι θα μας κάνει το χατίρι! :a46:
Μόλις έστειλα και εγώ mail. Ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό και να μην υπάρχουν ακόμα μπλόκα αγροτών μέχρι τότε!! :look:
ευχομαι να περασετε Super ολοι:beer::beer:
Ευχαριστούμε Mike!!!
Εύχομαι στην επόμενη να τα καταφέρεις :beer:
mesastou
13/02/2016, 19:17
εύχομαι να περάσετε Super όλοι:beer::beer:
Αν έχουν ακόμα γόμα είναι ένας καλός τρόπος να τα τελειώσεις...
Ο σκοπός δεν είναι να πας γρήγορα αλλά να μάθεις τον σωστό τρόπο. Οι απαιτήσεις από τα λάστιχα δεν είναι μεγάλες... γνώμη μου ...
Ας επιβεβαιώσει η Jarv αν συμφωνεί ... (από την άλλη είναι και το ψυχολογικό ... που εκεί δεν χωρά κουβέντα )
amyroukai
13/02/2016, 19:25
Προφανώς δεν έχετε μπεί autofestival, δεν είναι μέγαρα.
Δεν μαζεύει ταχύτητες τέτοιες που θα φάνε λάστιχα. Μπορεί να μην τα πατήσεις καν τέρμα.
Το ωραίο με την εν λόγω "πίστα" είναι πως έχει πολλές στροφές, μικρές ταχύτητες οπότε επικεντρώνεται ο μαθητής στην τεχνική και τις πολλές επαναλήψεις της άσκησης στον κάθε γύρο, χωρίς να τρομαζει. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.
Προφανώς δεν έχετε μπεί autofestival, δεν είναι μέγαρα.
Δεν μαζεύει ταχύτητες τέτοιες που θα φάνε λάστιχα. Μπορεί να μην τα πατήσεις καν τέρμα.
Το ωραίο με την εν λόγω "πίστα" είναι πως έχει πολλές στροφές, μικρές ταχύτητες οπότε επικεντρώνεται ο μαθητής στην τεχνική και τις πολλές επαναλήψεις της άσκησης στον κάθε γύρο, χωρίς να τρομαζει. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.
+636
Για οποιον θελει να παρει μια γευση για το χωρο οπου θα γινει το μαθημα μπορει να δει το παρακατω βιντεο.
https://youtu.be/lB5uXs4Ikic?t=120
akis_trevor
13/02/2016, 20:56
Δυστυχως το ταιμινγκ εκατσε πολυ ασχημα και δεν θα τα καταφερω.:( 1000 συγγνωμη παιδες.
Να πατε,να το ευχαριστηθειτε.ελπιζω σε καποιο επομενο να το καταφερω να το κανω επιτελους.
Αυτές είναι οι συμμετοχές:
Ohm
ΜΑΡΙΖΑ
vespap
ptc
stratoss2
Powerglove
diopa
spyros21
veloujr (2 άτομα)
nick_VFR
Επαναλαμβάνω πως από "anavatis19" δεν έχω πάρει mail, πρέπει να ξέρω άμεσα αν θα έρθεις τελικά.
Ευχαριστώ
anavatis19
14/02/2016, 14:09
περιμενω να δω αν θα παραλαβω την μηχανη εντος της εβδομαδας..υπαρχει προβλημα αν δηλωσω συμμετοχη μεχρι πεμπτη?
Άρα είμαστε 11, δηλαδή ψιλοοριακά...
https://youtu.be/2yS8CW0tN0s. :p
Καλέστε την Πέμπτη και αν υπάρχει θέση θα σας βάλω, αλλά δεν σας το υπόσχομαι.
And now we wait...
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=309
:a014: :priest: :sun:
anavatis19
15/02/2016, 16:49
Καλέστε την Πέμπτη και αν υπάρχει θέση θα σας βάλω, αλλά δεν σας το υπόσχομαι.
μακαρι γιατι δυστυχως δεν ειναι στο χερι μου αλλα στου εμπορου και της τραπεζας
Καλησπέρα, σας γράφω λεπτομέρειες.
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 08:00 θα πρέπει να είσαστε στο Riding School (πρώην Auto Festival). Θερμή παράκληση, επειδή το μάθημα είναι πολλές ώρες, υπολογίζω πως θα τελειώσουμε γύρω στις 17:30, δεν πρέπει να αργήσετε γιατί αυτή την εποχή νυχτώνει νωρίς.
Με τον εξοπλισμό που έχει ο καθένας.
Το δίπλωμα σας να έχετε μαζί.
Γεμάτο ρεζερβουάρ.
Αν δεν ξέρετε να έρθετε πειτε μου να σας κατευθύνω.
Μέσα στην ημέρα θα έχετε από εμάς, είναι μέσα στην τιμή, νερό, καφέ και κάτι ελαφρύ για το μεσημέρι.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνείτε μαζί μου στο 6941633040
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, σας γράφω λεπτομέρειες.
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 08:00 θα πρέπει να είσαστε στο Riding School (πρώην Auto Festival). Θερμή παράκληση, επειδή το μάθημα είναι πολλές ώρες, υπολογίζω πως θα τελειώσουμε γύρω στις 17:30, δεν πρέπει να αργήσετε γιατί αυτή την εποχή νυχτώνει νωρίς.
Με τον εξοπλισμό που έχει ο καθένας.
Το δίπλωμα σας να έχετε μαζί.
Γεμάτο ρεζερβουάρ.
Αν δεν ξέρετε να έρθετε πειτε μου να σας κατευθύνω.
Μέσα στην ημέρα θα έχετε από εμάς, είναι μέσα στην τιμή, νερό, καφέ και κάτι ελαφρύ για το μεσημέρι.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνείτε μαζί μου στο 6941633040
Ευχαριστώ
Υπαρχει καποιο βενζιναδικο κοντα στη σχολη (αφου βγουμε απο Εθνικη δλδ) ή να γεμισουμε πριν βγουμε απο την Εθνικη σε καποιο ΣΕΑ;
stratoss2
15/02/2016, 20:32
Η πληρωμή πως θα γίνει και μέχρι πότε πρέπει να γίνει?
ψηνεται κανεις να μαζευτουμε να παμε παρεα?
Βενζινάδικο έχει στον παράδρομο της εθνικής αν μπείτε από τον Αγ. Στέφανο. Αν γεμίσετε το ρεζερβουάρ το προηγούμενο βράδυ είσαστε εντάξει, εκτός αν έρχεστε από μακρυά.
Η πληρωμή θα γίνει την Κυριακή το πρωί όταν φτάσετε.
Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα... :cry:
352237
Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα... :cry:
352237
:a7::bigcry::a027::a52::a52::a52::a52::a52::a52:
Δεν θα βρέχει, τα είπαμε τα συμφωνήσαμε...
μόνο το Meteo δίνει βροχή, κανένα άλλο site ελληνικό και ξένο
Δεν θα βρέχει, τα είπαμε τα συμφωνήσαμε...
Μαλλον και το meteo διαβαζει moto.gr! :D
352327
Πλέον και meteo και weather δίνουν βροχή για την Κυριακή.
Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε; Μπορεί να γίνει Σάββατο που έχει καλό καιρό ή πάμε για άλλη Κυριακή;
Το weather δεν δίνει βροχή, το meteo αλλάζει συνεχώς, αν δεις Skai kairos & Poseidon που είναι τα πλέον αξιόπιστα θα δεις πως δίνουν ελαφριά βροχή τη νύχτα ή νωρίς το πρωί, άρα δεν έχουμε πρόβλημα. Το Σάββατο δυστυχώς δεν γίνεται γιατί ο χώρος δεν είναι ελεύθερος.
Καλημέρα, πολλές οι ερωτήσεις θα προσπαθήσω να απαντήσω. Αρχικά για την ημερομηνία, αν καταφέρετε να μαζευτείτε 10 άτομα μπορούμε να κάνουμε σχολείο σε ημερομηνία που θα επιλέξετε εκτός από 14/2. Επειδή είναι χειμώνας δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τι καιρό θα κάνει. Συνήθως τους "κακούς" μήνες αποφασίζουμε 4-5 ημέρες πριν, αφού δούμε όλα τα site του καιρού. Άρα αυτό θα το δούμε, ξέρω πως πρέπει να κάνετε το πρόγραμμά σας αλλά με βροχή ή πολύ κρύο είναι δύσκολο να γίνει σχολείο.
...
Νιωθω λιγο αβολα που ειμαι ο μονος που το θιγω το θεμα, αλλα θελω να ξερω τι ακριβως εχει αποφασιστει. Αν καταλαβαινω καλα αυτη τη στιγμη ειμαστε στη λογικη οτι επειδη καποια site δινουν λιγη ή καθολου βροχη, θα αγνοησουμε οσα δινουν βροχη και θα ελπισουμε να ειμαστε τυχεροι, σωστα;
Δλδ ειμαστε στη φαση που εχει αποφασιστει οτι το σχολειο θα γινει σιγουρα την Κυριακη, ο,τι καιρο κι αν εχει;
Επισης στο προηγουμενο σχολιο μου αναφερομουν στο weather.gr, το οποιο δινει βροχη (και μαλιστα ισχυρη) αυτη τη στιγμη.
352477
Θα ηταν καλο να εκφρασουν και αλλοι τη γνωμη τους, γιατι αν τελικα σηκωθουμε την Κυριακη και δουμε βροχη, πιθανοτατα καποιοι που αυτη τη στιγμη δε μιλανε πολυ απλα να μην εμφανιστουν και τελικα να χαλασει για ολους μας (διοργανωτες και συμμετεχοντες) το σκηνικο.
Από την Δευτέρα έχει αλλάξει πολλές φορές ο καιρός, αν ανατρέξουμε στις προβλέψεις των τελευταίων μηνών θα δούμε πως τα site δίνουν διαφορετικές προβλέψεις πάντα. Έτσι κι' αλλιώς όλοι έχουμε προγραμματίσει την Κυριακή μας, άρα καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο και ή θα κοιμηθούμε περισσότερο την Κυριακή ή θα κάνουμε μάθημα.
Ο Ποσειδώνας δίνει ελαφριά βροχή τα ξημερώματα
Σκάι καιρός (η Σούζη είνια πολύ καλή) δίνει βροχή μέχρι τα ξημερώματα
accuweather δίνει ηλιοφάνεια
Meteo news Αρναούτογλου δεν δίνει βροχές στην Αττική
Από την Δευτέρα έχει αλλάξει πολλές φορές ο καιρός, αν ανατρέξουμε στις προβλέψεις των τελευταίων μηνών θα δούμε πως τα site δίνουν διαφορετικές προβλέψεις πάντα. Έτσι κι' αλλιώς όλοι έχουμε προγραμματίσει την Κυριακή μας, άρα καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο και ή θα κοιμηθούμε περισσότερο την Κυριακή ή θα κάνουμε μάθημα.
Ο Ποσειδώνας δίνει ελαφριά βροχή τα ξημερώματα
Σκάι καιρός (η Σούζη είνια πολύ καλή) δίνει βροχή μέχρι τα ξημερώματα
accuweather δίνει ηλιοφάνεια
Meteo news Αρναούτογλου δεν δίνει βροχές στην Αττική
Αυτο ηθελα να ακουσω, οτι δλδ δε σκοπευουμε να κανουμε το μαθημα no matter what. Ευχαριστω πολυ.
θετικη σκεψη παιδια...σαββατο βραδυ θα χουμε την τελικη ενημερωση φανταζομαι
powerglove
18/02/2016, 16:56
δεν νομίζω να βρέξει τξν Κυριακή παιδιά ...:)
Θετική σκέψη παιδιά!!!!
Πάντως έχει τύχει πολλές φορές το μετεο να τα κάνει μαντάρα και να μας χαλάει βόλτες τζάμπα!
Εγώ πιστεύω πως θα έχει καλό καιρό την Κυριακή.
Είναι λίγο σκοτσέζικο ντους όλη αυτή η κατάσταση, για όλους μας,έχω μπει εδώ κ δύο εβδομαδες σε άπειρα sites για τον καιρό και κάθε μέρα δείχνουν κ διαφορετική πρόγνωση!
Ptc καλά κανεις κ θίγεις το θέμα καιρού, λίγη υπομονή για όλους μας....
Εγώ απλα ήθελα να ακούσω ποιά ήταν η απόφαση που είχε παρθεί από τους διοργανωτές. Αφού υπάρχει ελαστικότητα όλα καλά. Αυτό που φοβόμουν ήταν μη φτάσουμε την Κυριακή να πούμε πως τώρα είναι αργά για να αναβληθεί κάτι και να κάνουμε το σχολείο ακόμα και με βροχή.
Ας ευχηθούμε να μας κάνει το χατήρι ο ήλιος... :cool:
anavatis19
18/02/2016, 17:08
εγω δεν θα προλαβω να εχω την μηχανη μεχρι τοτε και παει για την αλλη βδομαδα..οποτε ακυρος..αν γινει την επομενη βδομαδα λογω καιρου ειμαι μεσα αλλιως στο επομενο σχολειο
Ο θεουλης θα μας κανει μια χαρα καιρο!!! Θετικη σκεψη!!!!!!!!! :-)
Καλημέρα σε όλους, ραντεβού αύριο το πρωί στις 08:00 στο Riding School. Εκτός από το ΜΕΤΕΟ που δίνει ελαφριά βροχή το πρωί, όλα τα υπόλοιπα δίνουν μέχρι τις 2-3 τη νύχτα μόνο. Άρα τα λέμε αύριο.
Καλημέρα σε όλους, ραντεβού αύριο το πρωί στις 08:00 στο Riding School. Εκτός από το ΜΕΤΕΟ που δίνει ελαφριά βροχή το πρωί, όλα τα υπόλοιπα δίνουν μέχρι τις 2-3 τη νύχτα μόνο. Άρα τα λέμε αύριο.
Καλημέρα!!!!
Ραντεβού αύριο λοιπόν..!!
powerglove
20/02/2016, 17:23
ΘΑ συναντηθούμε ποιο νωρίς πουθενά να πάμε όλοι μαζί ή θα βρεθούμε εκεί κατευθείαν ; Εγώ βγαίνω εθνική από Π. ράλλη .
amyroukai
20/02/2016, 20:00
Θα πάω Οίτη αύριο.
Αναγκαστικά θα φύγω από Βόρεια, το σπίτι είναι 5 λεπτά απ' την πίστα.
Εσείς βέβαια πρέπει 8 να είστε εκεί και δεν νομίζω ότι σας προλαβαίνω πριν το μάθημα, αλλά είναι πιθανό να περάσω για ένα γρήγορο γειά.
προβλημα της τελευταιας στιγμης...ο δευτερος που θα ερχοταν μαζι μου ειναι με πυρετο και η συμμετοχη του ειναι αμφιβολλη...
powerglove
21/02/2016, 05:37
Βλέπω ψιλόβροχο εξω οι δρόμοι είναι βρεγμενοι ... ερχόμαστε ?
Καλημέρα κι από Χαλκίδα. Μια από τα ίδια κι εδώ.
Φαντάζομαι πως δεν άλλαξε κάτι.Ελπίζω μόνο και με τις ακυρώσεις να μη δε πιάνουμε το όριο των 10.
powerglove
21/02/2016, 05:50
Μίλησα με ένα φίλο που είναι Αγ. Στέφανο μου ειπαι πως είναι βρεγμένα πρίν λίγο έβρεχε και κρατά καιρό ακόμα ...
Καλημέρα!
Ωρωπό χάλια ο καιρός, βρέχει ασταμάτητα...
powerglove
21/02/2016, 05:59
Έστειλα μυνημα στην Αρβανιτακη και μου ειπαι οτι μενει βόρεια και οτι δεν βρέχει και θα γίνει κανονικά
Καλημερα!! Εγω θα ξεκινησω σιγουλια- σιγουλια! Και βλεπουμε...
Εκτός κι αν έριχνε καρέκλες λογικό είναι να μη θέλουν αναβολές. Το θέμα είναι αν κάποιος αλλάξει γνώμη λόγω καιρού να το πει τώρα γιατί τα νούμερα είναι οριακά και αν πάμε καμία 7-8 βλέπω να τρώμε άκυρο.
powerglove
21/02/2016, 06:05
Δεν ξέρω Προσωπικά ο καιρός δεν με πείθει .... ελπίζω να μην πάμε εκεί και να μην κάνουμε οτι πρέπει να κάνουμε λόγο βρεγμενης πίστας ή να μας στείλουν πίσω
Μίλησα με την κυρια Ιωάννα κ θα γίνει κανονικά το μάθημα!!!
Δεν ξέρω Προσωπικά ο καιρός δεν με πείθει .... ελπίζω να μην πάμε εκεί και να μην κάνουμε οτι πρέπει να κάνουμε λόγο βρεγμενης πίστας ή να μας στείλουν πίσω
Κοίτα, σίγουρα δε θα είναι όσο καλά θα ήταν με στεγνή πίστα. Αφού όμως κανείς άλλος δεν εξέφρασε προβληματισμό όταν μιλούσαμε για τον καιρό και οι διοργανωτές ήταν ξεκάθαροι ότι η βρεγμένη πίστα ή το ψιλόβροχο δεν αποτελούσαν λόγο αναβολής, τώρα Δεν αλλάζει κάτι.
Ας το δούμε θετικά, θα κάνουμε ένα riding school σε ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας.
Καλό δρόμο και με προσοχή.
powerglove
21/02/2016, 06:20
Οκ τα λέμε εκεί ! (ΚΑφέ θα εχει ??? )
amyroukai
21/02/2016, 06:47
Από Κηφισιά, οι αναφορές είναι ότι δεν βρέχει και ο καιρός ανοίγει.
Περάσαμε καταπληκτικα,μάθαμε πολλά κ πανω απ όλα αποκτήσαμε καλύτερη σχέση με την μοτοσυκλέτα μας.
Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε, χαρηκα που σας γνώρισα και ελπίζω να τα ξαναπουμε!
Ο κύριος Χουντρας καταπληκτικος δάσκαλος,όπως επείσης κ ο Χρήστος ο δάσκαλος μου και τα αλλά δυο παιδιά που ηταν εκεί.
Οσοι δεν έχετε παει σας το συνιστω ανεπιφύλακτα!
Επόμενο ραντεβού για το δεύτερο level....!
powerglove
21/02/2016, 18:33
Περάσαμε καταπληκτικα,μάθαμε πολλά κ πανω απ όλα αποκτήσαμε καλύτερη σχέση με την μοτοσυκλέτα μας.
Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε, χαρηκα που σας γνώρισα και ελπίζω να τα ξαναπουμε!
Ο κύριος Χουντρας καταπληκτικος δάσκαλος,όπως επείσης κ ο Χρήστος ο δάσκαλος μου και τα αλλά δυο παιδιά που ηταν εκεί.
Οσοι δεν έχετε παει σας το συνιστω ανεπιφύλακτα!
Επόμενο ραντεβού για το δεύτερο level....!
Όντος και οι 2 κορυφή !!! (είχα και εγώ τον Χρήστο στην πίστα ) χάρηκα που γνώρισα και αλλά παιδιά και ένα διδυμάκι ! όντως αποκτάς πολλά πράγματα !!!
Ωραια εμπειρια. Οσο πιο νεος οδηγος ειναι καποιος που το παρακολουθει, τοσο το καλυτερο.
Σε γενικες γραμμες καλη η οργανωση και πραγματικα αψογοι ολοι οι εκπαιδευτες.
Χαρηκα και για τη γνωριμια με οσους motαιους βρεθηκαμε. :beer:
@ amyroukai : Τελικα ηρθες; Μηπως ησουν εσυ που μου ελεγες για τα ταξιδια σε Βαλκανια και Ισπανια; (τωρα που ξαναειδα οτι σκοπευες να περασεις εκανα το συνδιασμο)
anavatis19
21/02/2016, 20:24
σας ζηλεψα ρε μαγκες..στην επομενη θα ειμαι 100% μεσα. ο καιρος θα ειναι ακομα πιο ιδανικος σε 1 μηνα απο τωρα κιολας. μακαρι να μαζευτει κοσμος οπως τωρα. και απο οτι λετε εσεις που ειστε πιο εμπειροι φανταστειτε για εναν απειρο οδηγο μοτοσυκλετας σαν εμενα ποσο θα με βαλει στο νοημα. γτ αν την μαθω κατα καποιο τροπο λαθος θα δυσκολευτω να αλλαξω συνηθειες σε ενα σχολειο σωστα?
σας ζηλεψα ρε μαγκες..στην επομενη θα ειμαι 100% μεσα. ο καιρος θα ειναι ακομα πιο ιδανικος σε 1 μηνα απο τωρα κιολας. μακαρι να μαζευτει κοσμος οπως τωρα. και απο οτι λετε εσεις που ειστε πιο εμπειροι φανταστειτε για εναν απειρο οδηγο μοτοσυκλετας σαν εμενα ποσο θα με βαλει στο νοημα. γτ αν την μαθω κατα καποιο τροπο λαθος θα δυσκολευτω να αλλαξω συνηθειες σε ενα σχολειο σωστα?
Τι να σου πω φιλε, απο εμπειρια αλλο τιποτα! :lol:
Στραβαδια ειμαστε οι περισσοτεροι. Αλλα το παλευουμε...
Το καλο με το να εισαι νεος ειναι οτι δε θα εχεις προλαβει να δημιουργησεις κακες συνηθειες σε βαθμο που να δυσκολευτεις να τις ξεπερασεις. Ειναι δλδ ο σκληρος δισκος σχετικα αγραφτος και δε θα χρειαστει πολυ σβησε-γραψε.
amyroukai
21/02/2016, 22:31
Πέρασα το πρωί, μόλις είχατε μπει μέσα, νομίζω είδα ένα ER6?
Δεν είχε νόημα να σταματήσω γιατί δεν θα σας έβλεπα και θα έχανα πολύτιμο εκδρομικό χρόνο περιμένοντας να βγείτε και να μιλήσετε με εκπαιδευτές πρώτα.
Ελπίζω να ήταν όμορφα :)
Στο επόμενο level μας βλέπω μαζί.
anavatis19
21/02/2016, 23:11
στο πρωτο level τι μαθατε? αν παει καποιος στο δευτερο πειραζει? θα εχει χασει κατι σημαντικο?
στο πρωτο level τι μαθατε? αν παει καποιος στο δευτερο πειραζει? θα εχει χασει κατι σημαντικο?
Τα βασικά του πώς στρίβουμε σωστά. Τιμόνι, θέση σώματος, ματιά, γκάζι, φρένο.
Για να παρακολουθήσεις το δεύτερο πρέπει να έχεις κάνει το πρώτο.
Αρχικά ευχαριστούμε που ήσαστε (σχεδόν) όλοι εκεί, περαστικά στον φίλο.
Κρίμα που δεν κατάφερα να μείνω μαζί σας μέχρι το τέλος αλλά ήταν άθλος που οδήγησα και κάθισα τόσο.
Ιωάννα Αρβανιτάκη
Αρχικά ευχαριστούμε που ήσαστε (σχεδόν) όλοι εκεί, περαστικά στον φίλο.
Κρίμα που δεν κατάφερα να μείνω μαζί σας μέχρι το τέλος αλλά ήταν άθλος που οδήγησα και κάθισα τόσο.
Ιωάννα Αρβανιτάκη
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα ξαναπουμε..!
Σας εύχομαι ως τότε να έχετε αναρρώσει πλήρως και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστουμε καλύτερα.
Ευχαριστούμε και για τις φωτογραφίες που ανεβάσετε ώστε να πάρουμε μια γεύση...!!
anavatis19
22/02/2016, 16:49
ε θα ερθω στο δευτερο τοτε..νταξει ηταν εισαγωγικα τα πρωτα οποτε
ε θα ερθω στο δευτερο τοτε..νταξει ηταν εισαγωγικα τα πρωτα οποτε
Για να παρακολουθησεις το δεύτερο θα πρέπει να έχεις παρακολουθησει το πρώτο..!