PDA

View Full Version : Riding School

Σελίδες : 1 2 [3]

ptc
22/02/2016, 17:33
σημερα παρελαβα το μηχανακι μου και ειμαι και εγω πλεον της οικογενειας των 2 τροχων.. καβασακι βερσυς 650 2016..χρωμα λευκο. για το δευτερο σχολειο θα δω τι θα κανω θελω πολυ να ερθω και να καλυψω το κενο του πρωτου καπως

Ωωωω, με γειες!!! :a013:
Πολυ ωραιο μηχανακι. Και καινουργιλα κιολας, super!

Παντως σιγουρα να το κανεις το 1 φιλε. Ακουγονται απλα πραγματα, αλλα πιστεψε με οι περισσοτεροι τα εχουμε λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μας. Συμφωνα και με τα λεγομενα του κυριου Χουντρα δικαιωμα συμμετοχης στο 2 εχουν μονο αναβατες που εχουν κανει το 1.

jarv
22/02/2016, 17:33
Όπως είπε και ο ptc παραπάνω για να παρακολουθήσει κάποιος το 2ο επίπεδο πρέπει πρώτα να έχει κάνει το 1ο, φαντάζομαι πως είναι κατανοητό.

anavatis19
22/02/2016, 17:43
ναι το καινουργιο ειναι αλλη αισθηση παντα. μου θυμηζει οταν πηρα το αμαξι καινοιυργιο..οι γονεις δηλαδη..20 χρονων κουτατο αμαξι και οχι οτι και οτι..για 2 χρονια με κοιταζαν ολοι..φοβερη αισθηση.

anavatis19
22/02/2016, 17:43
Όπως είπε και ο ptc παραπάνω για να παρακολουθήσει κάποιος το 2ο επίπεδο πρέπει πρώτα να έχει κάνει το 1ο, φαντάζομαι πως είναι κατανοητό.

πως μπορω τοτε να κανω το πρωτο και να μπορεσω να ειμαι στο δευτερο οταν γινει?

mariza
22/02/2016, 18:05
επειδη εδω ομως ειναι φορουμ και δεν ειναι κατανοητος ο τονος του αλλου ειναι λογικο να παρεξηγηθει ο οποιοσδηποτε. τελος παντων ολα καλα. δυστυχως δεν μπορεσα να ειμαι εκει γιατι σημερα παρελαβα το μηχανακι μου και ειμαι και εγω πλεον της οικογενειας των 2 τροχων.. καβασακι βερσυς 650 2016..χρωμα λευκο. για το δευτερο σχολειο θα δω τι θα κανω θελω πολυ να ερθω και να καλυψω το κενο του πρωτου καπως

Καμία πρόθεση να σε προσβάλει ή να σε ειρωνευτεί, πλάκα κάνουμε.
Εχεις δίκιο οτι είναι φόρουμ κ δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος του άλλου.

Καλώς ήρθες και επίσημα στην οικογένεια των δυο τροχών, φαντάζομαι θα πετάς στα σύννεφα (εγώ πάντως όταν την απεκτησα έκανα μέρες να κοιμηθώ απο την χαρά μ) Καλοταξιδο κ παντα όρθιος!!
Μιλά με την κυρία Αρβανιτακη μπες κ στο site της σχολής ώστε να ενημερωθεις για το πότε θα γίνει πάλι το level 1 και αν με το καλό το κανεις,κάνουμε όλοι μαζί το 2.

jarv
22/02/2016, 18:11
στο site του σχολείου θα δεις τις ημερομηνίες, επιλέγεις πότε μπορείς και παρακολουθείς το 1ο. Όσοι από το forum θα παρακολουθήσουν το 2ο σίγουρα δεν θα το κάνουν άμεσα. Πρέπει να δουλέψουν αρκετά τις ασκήσεις και μετά να πάνε στο επόμενο βήμα, άρα έχεις χρόνο.

mariza
22/02/2016, 18:37
Ωραια εμπειρια. Οσο πιο νεος οδηγος ειναι καποιος που το παρακολουθει, τοσο το καλυτερο.
Σε γενικες γραμμες καλη η οργανωση και πραγματικα αψογοι ολοι οι εκπαιδευτες.

Χαρηκα και για τη γνωριμια με οσους motαιους βρεθηκαμε. :beer:

@ amyroukai : Τελικα ηρθες; Μηπως ησουν εσυ που μου ελεγες για τα ταξιδια σε Βαλκανια και Ισπανια; (τωρα που ξαναειδα οτι σκοπευες να περασεις εκανα το συνδιασμο)

Ο τυχερός του κλήρου που είναι???
Να μας πεί εντυπώσεις ..!

ptc
22/02/2016, 18:46
Και για οποιον θελει να διαβασει και το πρωτο μερος του "Οδηγηστε εξυπνα και με ασφαλεια":

http://media.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/0300_id1068889_id4072889.pdf

amyroukai
22/02/2016, 18:48
Και για οποιον θελει να διαβασει και το πρωτο μερος του "Οδηγηστε εξυπνα και με ασφαλεια":

http://media.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/0300_id1068889_id4072889.pdf

Ωραίο το λινκ.

Bladerunner
23/02/2016, 12:03
Οι φωτογραφίες μεταφέρθηκαν εδώ: (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93407&page=24&p=2712119&viewfull=1#post2712119)

noodles
24/02/2016, 14:15
352804352805

ο τυπος στην 1η φωτο αριστερα ειναι ο στεργιος νενες? ειναι εκπαιδευτης στο σχολειο?

jarv
24/02/2016, 17:09
O Στέργιος είναι πολλά χρόνια εκπαιδευτής στο Riding School.

jarv
24/02/2016, 17:11
H έκπτωση στα μέλη του forum εξακολουθεί να ισχύει σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει αρκεί να είναι εγγεγραμμένο μέλος πριν τον Δεκέμβριο του 2015.

akis_trevor
24/02/2016, 21:38
H έκπτωση στα μέλη του forum εξακολουθεί να ισχύει σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει αρκεί να είναι εγγεγραμμένο μέλος πριν τον Δεκέμβριο του 2015.

Εκπτωση=120€;;

jarv
25/02/2016, 07:00
Εκπτωση=120€;;

Σωστά

wthanasis
25/02/2016, 22:59
Καλησπέρα.
Υπάρχει μήπως στα πλάνα, η υλοποίηση κάποιου σχολείου και πιο βόρεια για να βολέψει και τους μη αθηναίους ?

jarv
26/02/2016, 10:35
Σε ποια περιοχή;

Angelos675
26/02/2016, 11:03
Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι και εγώ!

jarv
26/02/2016, 14:36
Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι και εγώ!

Για σχολείο στα βόρεια;

Angelos675
26/02/2016, 14:47
Για σχολείο στα βόρεια;

Για το σχολείο που αναφέρονται τα παιδιά που έγινε στις 21/2 αν είδα καλά.. Δεν το είχα δει.
Θα γίνει ξανά ?

anavatis19
26/02/2016, 16:50
στο επομενο που θα γινει τον μαρτιο και καποιοι απο εδω θα πανε στο 2ο εγω μπορω να παω να κανω το πρωτο εκεινη την μερα γιατι δεν θα μπορω το 2ο?

jarv
26/02/2016, 17:26
στο επομενο που θα γινει τον μαρτιο και καποιοι απο εδω θα πανε στο 2ο εγω μπορω να παω να κανω το πρωτο εκεινη την μερα γιατι δεν θα μπορω το 2ο?

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το 1ο ή το 2ο επίπεδο θα πρέπει να στείλει συμμετοχή με τα πλήρη στοιχεία του στο joannaarvan@gmail.com ή στο info@motrac.gr. Για το Μάρτιο υπάρχουν ήδη πολλές συμμετοχές οπότε θα πρέπει να γίνει άμεσα.

nick_VFR
26/02/2016, 20:15
Ο τυχερός του κλήρου που είναι???
Να μας πεί εντυπώσεις ..!

Επέστρεψα στην βάση μετά από 8 ώρες συνεχούς εξάσκησης σε όσα μάθαμε στο σχολείο! :vroum:

Για το ίδιο το σχολείο με κάλυψαν οι προλαλήσαντες: πλέον έχω άλλη σχέση με την μοτοσικλέτα! Και σίγουρα είναι αλλιώς να διαβάζεις κάποια πράγματα στο νετ και αλλιώς να τα εφαρμόζεις σε περιβάλλον πίστας (όπου έχεις την ευχέρεια να επικεντρώσεις σε αυτά ακριβώς και να μην ανησυχείς για πολλά άλλα που μπορεί να συμβαίνουν σε ένα δημόσιο δρόμο...) και μάλιστα να έχεις τον εκπαιδευτή δίπλα σου να σου επισημαίνει 5 πράγματα που κάνεις λάθος ώστε να διορθωθείς.

Χώρια που αποκτάς περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου μετά το σχολείο. Ήμουν ο τυχερός που έκανε ένα test ride το ducati monster 821 στο τέλος της ημέρας και μου έκανε εντύπωση το πώς το πήγα λίγο πιο γρήγορα από όσο θα πήγαινα κανονικά ένα δανεικό όχημα (κανονικά, θα πήγαινα σαν κότα!). Όμορφο μηχανάκι με καλές, κάπως σφιχτές αναρτήσεις (ή μήπως είχαν υψηλότερη πίεση στα λάστιχα; :confused: ) και αρκετά καλά φρένα. Δεν είχα ξαναοδηγήσει στο παρελθόν μηχανάκι με τιμόνι (clip-on μόνο). Το τιμόνι ήταν αρκετά μακρύ, άνοιγαν αρκετά τα χέρια σε σχέση με ο,τι έχω συνηθίσει. Και φυσικά όρθια θέση οδήγησης (πάλι κάτι που δεν έχω συνηθίσει!) Δεν μου άρεσε που τα όργανα ήταν όλα ψηφιακά, αλλά φαντάζομαι ότι αυτά είναι σημεία των καιρών, οπότε να τα συνηθίζουμε σιγά-σιγά. Δεν ένιωσα καθόλου αυτό που λένε για τα γυμνά, ότι σε χτυπάει πολύ ο αέρας, αλλά από την άλλη δεν ανέπτυξα και τόσο μεγάλες ταχύτητες!

Και τώρα που τελείωσε το σχολείο και ο καιρός μας έκανε τόσο μεγάλη χάρη (ελάχιστα συννεφάκια στον ουρανό), θα πω κάτι και ας με κράξετε: προτιμούσα να το κάναμε με αυξημένο βαθμό δυσκολίας (κοινώς, με βρεγμένο οδόστρωμα)! :evil:

wthanasis
26/02/2016, 23:09
Σε ποια περιοχή;

Σέρρες πχ. Γενικά σε ακτίνα max 200χλμ από Θεσσαλονίκη.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι για κάποιο σχολείο σε άλλες πόλεις και αν συνεργάζεστε με αυτούς,
αλλά κρίνοντας καθαρά προσωπικά, με δεδομένη την προσιτή τιμή του σχολείου, ιδιαίτερα σε μια παρόμοια ομαδική συμμετοχή,
βρίσκω βατή από χρόνο και έξοδα μια εξόρμηση ως 200χλμ.

jarv
27/02/2016, 07:43
Για να γίνει σχολείο στην πίστα των Σερρών όπως καταλαβαίνεται θα πρέπει να αλλάξει η τιμή της συμμετοχής κατά πολύ καθώς και ο αριθμός των συμμετεχόντων. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Όμως μπορεί να γίνει σχολείο στο Ρύσιο, έχουμε κάνει ήδη εκεί διήμερο σχολείο και είναι ιδανικά.

wthanasis
27/02/2016, 15:51
Για να γίνει σχολείο στην πίστα των Σερρών όπως καταλαβαίνεται θα πρέπει να αλλάξει η τιμή της συμμετοχής κατά πολύ καθώς και ο αριθμός των συμμετεχόντων. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Όμως μπορεί να γίνει σχολείο στο Ρύσιο, έχουμε κάνει ήδη εκεί διήμερο σχολείο και είναι ιδανικά.

Το Ρύσιο είναι η τελειότερη περίπτωση για εμένα, απλά όπως είχα πει δεν γνωρίζω τις απαιτήσεις για μια τέτοια διοργάνωση και γι΄αυτό ανέφερα τις Σέρρες (δεν έχω πάει ποτέ σε πίστα γενικότερα).
Αν γίνει κάποιο σχολείο στο Ρύσιο μπορείτε να με συμπεριλάβετε από τώρα στη λίστα συμμετεχόντων.
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

anavatis19
01/03/2016, 22:44
Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το 1ο ή το 2ο επίπεδο θα πρέπει να στείλει συμμετοχή με τα πλήρη στοιχεία του στο joannaarvan@gmail.com ή στο info@motrac.gr. Για το Μάρτιο υπάρχουν ήδη πολλές συμμετοχές οπότε θα πρέπει να γίνει άμεσα.

εκανα την εγγραφη μου για το επομενο σχολειο στις 20!

οσοι πιστοι προσελθετε

stathis78
02/03/2016, 12:27
Πόσο είναι το κόστος; Μόλις αλλάξω λάστιχα (σε κανά μήνα) θα πάω σίγουρα να παρακολουθήσω το 1ο επίπεδο.

jarv
04/03/2016, 10:45
Πόσο είναι το κόστος; Μόλις αλλάξω λάστιχα (σε κανά μήνα) θα πάω σίγουρα να παρακολουθήσω το 1ο επίπεδο.

Το κόστος για τα μέλη του moto.gr είναι 120,00 ευρώ

stathis78
04/03/2016, 19:20
Καλά είναι 120 ευρώ. Μόλις είμαι έτοιμος, ένα μήνα πρίν θα πάρω τηλ. για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ

anavatis19
12/03/2016, 13:32
τελικα θα γινει αυτο το μηνα στις 20?

anavatis19
18/03/2016, 10:24
Θα έρθει κανένας άλλος την Κυριακή;;; εγώ μόνο αν βρέχει δεν θα ερθω. Το θεωρώ λίγο τρελό να είμαι με βροχή κ να προσπαθώ να οδηγήσω σωστά. Αλλά ευτυχώς ο καιρός θα είναι λογικά καλος

mariza
18/03/2016, 11:32
Θα έρθει κανένας άλλος την Κυριακή;;; εγώ μόνο αν βρέχει δεν θα ερθω. Το θεωρώ λίγο τρελό να είμαι με βροχή κ να προσπαθώ να οδηγήσω σωστά. Αλλά ευτυχώς ο καιρός θα είναι λογικά καλος

Θα έχει καλό καιρό την Κυριακή!
Αφου τελειώσει το μάθημα και φύγεις θα δείς αμέσως μεγάλη διαφορά!
Να δώσεις χαιρετίσματα στον δάσκαλο μ, Χρήστο Παρδάλη :wave2:
Καλά να περάσεις :beer:

sniper
18/03/2016, 12:00
Θα έχει καλό καιρό την Κυριακή!
Αφου τελειώσει το μάθημα και φύγεις θα δείς αμέσως μεγάλη διαφορά!
Να δώσεις χαιρετίσματα στον δάσκαλο μ, Χρήστο Παρδάλη :wave2:
Καλά να περάσεις :beer:

Είναι στατιστικό δεδομένο πλέον, ότι αμέσως μετά από μαθήματα (όχι την ίδια μέρα, λιγες μέρες μετά) είναι το παράθυρο για ατύχημα λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Και ναι μεν, καλά κάνουμε και νοιώθουμε έτσι (όντως μετά από ένα σχολείο γνωρίζουμε παραπάνω) αλλά αφενός μάθαμε μέσα στην ασφάλεια της πίστας αφετέρου πρέπει να γράψεις χιλιόμετρα εξασκώντας αυτά που έμαθες στον δημόσιο δρόμο (και σε πίστα σαφώς).

Οπότε λίγο προσοχή και καλά μαθήματα!

anavatis19
18/03/2016, 17:00
Σας ευχσαριστω παιδες! καλο αυτο που ειπες περι εμπιστοσυνης σκοπευτη! και πολυ λογικο..οντως η υπερβολικη σιγουρια σε ολα τα θεματα μπορει να σου την κανει ασχημα! θα το εχω υποψιν..αλλα ετσι κ αλλιως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε 2 ροδες οσο εχω στις 4. ημουν κ ειμαι κουτακιας φανατικος. η μηχανη ειναι αλλη φαση απλα την πηρα για την τρελα μου και για λογους οτι βολευει σε κινηση, διακοπες κτλ. κτλ.

anavatis19
20/03/2016, 18:33
καταπληκτικο το σχολειο απλα! πολυ μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση με τη μηχανη μου και πολλες γνωσεις πανω σε αυτην και την οδικη και οδηγικη συμπεριφορα! φοβερος και ο εκπαιδευτης μου στεργιος νενες! ναι ο γνωστος μπαρμαν απο το κωνσταντινου και ελενης! Νικολαααα θεος!

7Tolis
21/03/2016, 07:22
Αυτόν το έχω πετύχει με βαραντερο να ξυνει τα πάντα στον Μπραλο πριν καμιά 15 χρόνια περίπου.

viper1
21/03/2016, 07:49
Αυτόν το έχω πετύχει με βαραντερο να ξυνει τα πάντα στον Μπραλο πριν καμιά 15 χρόνια περίπου.

Και αυτο τον κανει καλο δασκαλο?

7Tolis
21/03/2016, 07:54
Πριν 15 χρόνια έγραψα δε ξέρω αν το είδες. Δε ξέρω για δάσκαλο αλλά τη προοπτική την είχε υποθέτω.

anavatis19
21/03/2016, 16:53
Πριν 15 χρόνια έγραψα δε ξέρω αν το είδες. Δε ξέρω για δάσκαλο αλλά τη προοπτική την είχε υποθέτω.

;):beer:

mariza
22/03/2016, 08:22
καταπληκτικο το σχολειο απλα! πολυ μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση με τη μηχανη μου και πολλες γνωσεις πανω σε αυτην και την οδικη και οδηγικη συμπεριφορα! φοβερος και ο εκπαιδευτης μου στεργιος νενες! ναι ο γνωστος μπαρμαν απο το κωνσταντινου και ελενης! Νικολαααα θεος!

:beer::a18:

Cpt_Slow
20/06/2016, 13:43
παιδια καποιο site για να παρακολουθω ποτε θα γινουν τα επομενα?

harris_x
20/06/2016, 14:11
παιδια καποιο site για να παρακολουθω ποτε θα γινουν τα επομενα?

http://www.motorcycleridingacademy.com/imerologio?cid=25#

Cpt_Slow
20/06/2016, 16:50
γινονται μονο αθηνα η και καπου πιο κοντα στη θεσσαλονικη?

harris_x
20/06/2016, 17:48
γινονται μονο αθηνα η και καπου πιο κοντα στη θεσσαλονικη?
έχουν γίνει και στην Θεσσαλονίκη, καλύτερα όμως να μιλήσεις μαζί τους.

Cpt_Slow
28/06/2016, 11:28
δυστυχως δεν ειναι στο προγραμμα καποιο, θα πρεπει να το οργανωσει καποιος απο εδω μου ειπαν για να ερθουν.