View Full Version : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ(ΣΥΝΘΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)
jk_bartender
27/02/2014, 15:15
Καλησπερα σε ολους
πρωτο ποστ εδω και θα ηθελα τα φωτα σας μιας και μου προεκυψε ενα προβλημα που δεν εχω καθολου γνωση και δεν θελω να κανω καμια στραβη που θα με βαλει σε μπελαδες στο μελλον.
Ειχα σοβαρο τροχαιο πριν απο 3.5 χρονια η μηχανη χαρακτηριστικε ολικη το δικαστηριο εγινε πριν απο λιγο καιρο και η αποφαση(δεν θελω μιαλω για το υψος της γιατι θα με παρουν τα ζουμια)επειδη δεν με ικανοποιησε πηγα εφαιτειο το εφαιτειο τηα γινει τον οκτωμβριο παρολαυτα πηρα οπως οριζει ο νομος καποια χρηματα απο τιμολογια και αποδειξεις στο μεσο διαστημα και αφου συμβουλευτικα την δικηγορο επρεπε να κανω οριστηικη διαγραφη της μηχανης και ετσι και εγινε η διαδικασια η γνωστη εφορια καταθεση πινακιδων απο εκει εστειλαν τα χαρτια στο υπουργειο και στο κτεο και απο κει ηρθε η αποφαση πως διεγραφη καταθεσα και αδεια κυκλοφοριας και ολα καλα..........η δικηγορος μετα απο ερωτηση μου μου ειπε πως μπορεις να δωσεις την μηχανη για ανταλλακτικα χωρις προβλημα φτανει να παρεις μαι υπευθηνη δηλωση οτι παραχωρεις την μηχανη για ανταλλακτικα στο ταδε....ο ταδε εκανε την ιδια δηλωση στην δηλωση επησης γραφει πως παραχωρήθηκε για ανταλλακτικα λογο τροχαιου εναντι του ταδε ποσου και ολικης καταστροφης μετα απο τροχαιο τα παντα αναλυτικα.....η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης πριν λιγες ωρες με ενοχλησε ο τυπος που την πηρε για ανταλλακτικα πως την εφτιαξε και θελει να την βγαλει στο δρομο και γω μπορουσα να την φτιαξω αλλα το κοστος υπερεβαινε την ολικη αξεια ακομα και απο καταστημα καινουρια αλλα αυτος ειναι συνεργειο και ειχε ρεστα ανταλλακτικα.την εψαξε και μου ειπε πως γινεται αλλα πρπει να παμε μαζι στο υπουργειο συγκηνωνιας να κανουμε τα χαρτια φανταζομαι πως εννοει μεταβιβαση ΔΕΝ ΞΕΡΩ να ειμαι ειλικρηνης.........τι να κανω γινεται????η ασφαλιστικη δεν μου ζητησε την μηχανη αν και πληρωσε για αυτην μεχρι τωρα απο την αποζημιωση πριν το εφετειο....μπορω να το κανω και να ξαναβγει σε κυκλοφορια η μηχανη????να περιμενω και εφετειο για να μην μπω σε μπελαδες????υποψιν πως οταν κατεθεσα την αδεια ο λογος που εγραψα γιατι στο ζηταει και με υπευθηνη δηλωση ειναι λογο τροχαιου ολικη καταστροφη!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ!
Οτι πάει για ολική δε ξαναγυρνά πίσω (εκτος αν εχει αλλάξει κάτι)
akis_trevor
27/02/2014, 15:27
εφοσον διαγραφηκε η αδεια=το μηχανακι δεν μπορει να κυκλοφορησει,ουτε να ξαναβγει αδεια...αν καταλαβα καλα αυτο που λες.
jk_bartender
27/02/2014, 15:42
σωστα πηρα πισω απο την εφορια που τους εστειλε το υπουργειο ενα χαρτι σαν φωτοτυπια με σφραγιδα και υπογραφη την αδεια κυκλοφοριας η οποια ειναι χαρατηρισμενη ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ......αλλα αυτος μου ειπε πως ρωτησε και του ειπαν με παρουσια δικια μου γινεται ανακληση και μεταβιβαση για αυτο ρωταω μην κανω καμια μαλακια!!
akis_trevor
27/02/2014, 15:45
οπως ειπες:οριστικη..το μηχανακι ειναι μονο για ανταλλακτικα.δεν μπορει να ξανακυκλοφορησει νομιμα στον δρομο..
jk_bartender
27/02/2014, 15:48
μαλιστα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αν και απο τι καταλαβα αυτος πηρε τον κινητηρα και τον κοτσαρε στο δικο του γιατι βαρεσε μπιελα ο δικος του και για αυτο θελει να το κανει ειναι ομως το ιδιο μιας και μιλαμε για αριθμο πλαισιου και κινητηρα.......σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση να ειστε παντα ορθιοι και γεροι να γουσταρετε τα μωρα σας.....ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΛΑ !!!!
μπερδεμενα τα λες :rolleyes:
jk_bartender
27/02/2014, 16:42
τι σε μπερδευει?????
amyroukai
27/02/2014, 16:55
Σε Αγγλικά φόρα, είχα επανειλημμένα διαβάσει για μηχανές που αγοράστηκαν από μάντρες υπό καθεστώς διαγραφής, επισκευάστηκαν, πέρασαν ΜΟΤ (κάτι σαν το ΚΤΕΟ μας αλλά πιο σοβαρός έλεγχος) και ξαναβγήκαν στο δρόμο. Μήπως υπάρχει καμμιά κοινοτική νομοθεσια;
sapila racing
27/02/2014, 17:03
Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, όταν ένα όχημα διαγραφεί οριστικά δεν ξανακυκλοφορεί στον δρόμο με την καμμία.
Ναι ρε σεις αλλα εδω μαλλον δεν μιλαμε για το ιδιο μοτο. Αν καταλαβα καλα πηρε το μοτερ και το εβαλε στο δικο του πλαισιο, αρα μιλαμε για αλλλο μχανακι
jk_bartender
27/02/2014, 17:10
εννοεις οτι αυτοματος θεωρείται ανταλλακτικό ο κινιτηρας?????
akis_trevor
27/02/2014, 17:27
ναι αλλα ο κινητηρας δεν εχει διαγραφει;αρα και απαγορευεται να δοθει αδεια σε οχημα με αυτον τον αρ.κινητηρα;αλλο αν το κανει παρανομα.
Ο κινητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά μιας και υπάρχει δήλωση ότι πουλήθηκε γι' ανταλλακτικά. Άλλο κινητήρας και άλλο ολική καταστροφή της μοτο.
jk_bartender
27/02/2014, 17:55
ε να αυτο ειναι το θεμα μου τελικα τι να κανω εγω?????????ειμαι νομικα καλημενος σε κρατικες υπηρεσειες η οχι?????δηλαδη βγαινει καινουρια αδεια κυκοφοριας με τον αριθμο πλαισιου του κινητηρα μου????και αφου εχω το χαρτι ειμαι καλημενος ??και εμενα τι με θελει αυτος να παραστω αφου εχει τα χαρτια και φτιαχνει καινουρια για αλλαγη πλαισιου στην δικη του αδεια στην δικη του μοτοσυκλετα........σωστα?
ναι αλλα ο κινητηρας δεν εχει διαγραφει;αρα και απαγορευεται να δοθει αδεια σε οχημα με αυτον τον αρ.κινητηρα;αλλο αν το κανει παρανομα.
Αν ειναι ιδια μοτοσυκλετα, και πάλι αν δε με απατά η μνημη μου οι αριθμοί κινητήρα ειναι ιδιοι, δεν διαφοροποιούνται απο μοτοσακο σε μοτοσακο (ιδιο μοντελο πάντα)
..η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης πριν λιγες ωρες με ενοχλησε ο τυπος που την πηρε για ανταλλακτικα πως την εφτιαξε και θελει να την βγαλει στο δρομο και γω μπορουσα να την φτιαξω αλλα το κοστος υπερεβαινε την ολικη αξεια ακομα και απο καταστημα καινουρια αλλα αυτος ειναι συνεργειο και ειχε ρεστα ανταλλακτικα.
σωστα πηρα πισω απο την εφορια που τους εστειλε το υπουργειο ενα χαρτι σαν φωτοτυπια με σφραγιδα και υπογραφη την αδεια κυκλοφοριας η οποια ειναι χαρατηρισμενη ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ......
μαλιστα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αν και απο τι καταλαβα αυτος πηρε τον κινητηρα και τον κοτσαρε στο δικο του γιατι βαρεσε μπιελα ο δικος του και για αυτο θελει να το κανει ειναι ομως το ιδιο μιας και μιλαμε για αριθμο πλαισιου και κινητηρα.......σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση να ειστε παντα ορθιοι και γεροι να γουσταρετε τα μωρα σας.....ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΛΑ !!!!
τελικα τι του εδωσες; το μοτερ μονο του η την μηχανη ολοκληρη μαζι με το πλαισιο;
ε να αυτο ειναι το θεμα μου τελικα τι να κανω εγω?????????ειμαι νομικα καλημενος σε κρατικες υπηρεσειες η οχι?????δηλαδη βγαινει καινουρια αδεια κυκοφοριας με τον αριθμο πλαισιου του κινητηρα μου????και αφου εχω το χαρτι ειμαι καλημενος ??και εμενα τι με θελει αυτος να παραστω αφου εχει τα χαρτια και φτιαχνει καινουρια για αλλαγη πλαισιου στην δικη του αδεια στην δικη του μοτοσυκλετα........σωστα?
Ή μπερδεμένα στα λέει ή μπερδεμένα τα έχεις καταλάβει. Αν έχεις πουλήσει τη μηχανή γι' ανταλλακτικά δεν χρειάζεται να πας σε καμία εφορεία. Ρώτα κι έναν δικηγόρο αλλά φρόντισε να του τα εξηγήσεις σωστά να καταλάβει τι ακριβώς προτίθεται να κάνει ο αγοραστής.
εφοσον του το εχεις πουλησει δεν εχεις καμια σχεση, τωρα αυτος εαν θελει να περασει το νεο κινητηρα στην αδεια της δικης του μοτο, υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια στο υπουργειο μεταφορων και παλι δεν εχεις καμια αναμηξη
sapila racing
27/02/2014, 18:34
Oταν λέμε όχημα εννούμε πλαίσιο, αριθμό πλαισιου δηλαδή.
Ο κινητήρας μπορεί να μπεί σε αλλη μηχανή κανονικά, αφού πωλήθηκε για ανταλλακτικά.
akis_trevor
27/02/2014, 18:41
σορρυ νομιζα πως και ο κινητηρας παει πακετο με το πλαισιο... thanks for the info!:)
p_sapelas
27/02/2014, 19:02
Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι.. έχεις κάνει ολική διαγραφή που σημείναι ότι το τάδε όχημα (αριθμός πλαισίου και κινητήρα πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο). Η υπεύθυνη δήλωση σου που παραχωρείς το όχημα σε ανταλλακτικά σε καλύπτει για όποια μεταβολή-μετατροπή κάνει ο άνθρωπος στον οποίο έδωσες το όχημα. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις μεταβίβαση.. Τί να μεταβιβάσεις το διεγραμμένο όχημα? Αφού κανονικά δεν υπάρχει άδεια κυκλοφορίας στην οποία αναφέρεται το όνομά σου. Από εκεί και πέρα ασε τον ενδιαφερόμενο να πάει στο μεταφορών να δεί τί χαρτιά χρειάζονται και ας σου πεί τί χαρτί θέλει ακριβώς από εσένα. Μόλις σου πεί τί χαρτί είναι αυτό εννοείται παίρνεις τηλέφωνο τoν δικηγόρο σου.. ΑΑΑ κ φυσικά δεν υπογράφεις τπτ που έχει μέσα την λέξη ΑΝΑΚΛΗΣΗ. Κατά τα άλλα η διαδικασία αλλαγής κινητήρα είναι απλή αρκεί να υπάρχει χαρτί από το οποίο προκύπτει η προέλευση του κινητήρα καθώς και η νόμιμη κατοχή του.
jk_bartender
27/02/2014, 20:56
Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι.. έχεις κάνει ολική διαγραφή που σημείναι ότι το τάδε όχημα (αριθμός πλαισίου και κινητήρα πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο). Η υπεύθυνη δήλωση σου που παραχωρείς το όχημα σε ανταλλακτικά σε καλύπτει για όποια μεταβολή-μετατροπή κάνει ο άνθρωπος στον οποίο έδωσες το όχημα. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις μεταβίβαση.. Τί να μεταβιβάσεις το διεγραμμένο όχημα? Αφού κανονικά δεν υπάρχει άδεια κυκλοφορίας στην οποία αναφέρεται το όνομά σου. Από εκεί και πέρα ασε τον ενδιαφερόμενο να πάει στο μεταφορών να δεί τί χαρτιά χρειάζονται και ας σου πεί τί χαρτί θέλει ακριβώς από εσένα. Μόλις σου πεί τί χαρτί είναι αυτό εννοείται παίρνεις τηλέφωνο τoν δικηγόρο σου.. ΑΑΑ κ φυσικά δεν υπογράφεις τπτ που έχει μέσα την λέξη ΑΝΑΚΛΗΣΗ. Κατά τα άλλα η διαδικασία αλλαγής κινητήρα είναι απλή αρκεί να υπάρχει χαρτί από το οποίο προκύπτει η προέλευση του κινητήρα καθώς και η νόμιμη κατοχή του.
ωραια επομενος εγω αυριο θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι εχει στο μυαλο του να κανει και θα ξαναστειλω με τις ακριβεις προθεσεις του ειπα πρωτα να κανω μια ερευνα ωστε να ξερω τι να του απαντησω αναλογος αυριο δηλαδη θα ξαναγραψω τι μου ειπε και φυσικα θα κανω και επικοινωνια με τον δικηγορο πριν προβω σε οτιδηπτε........ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση ολων αυρι σας ενημερωνω και περιμενω τις συμβουλες σας!!!
παιδια μη μπερδευεστε! αν σας καει ο κινητηρας, και τον αλλαξετε με εναν ολοιδιο κινητηρα, δεν χρειαζετε να δηλωσετε την αλλαγη! αυτο που η αδεια εγραφε και σειριακο αριθμο κινητηρα, εχει καταργηθει πανω απο 10 χρονια! πλεον γραφει μονο κωδικο κινητηρα και το δηλωνεις μονο οταν βαλεις διαφορετικο απο αυτον που ειχες!
κατα συνεπεια, εφ'οσον ο αγοραστης εχει στη νομιμη κατοχη του τη μηχανη σου για ανταλλακτικα, μπορει να χρησιμοποιησει οτιδηποτε απο αυτην ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ χωρις να δηλωσει οποιαδηποτε μεταβολη σε κανενα υπουργειο!
Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι.. έχεις κάνει ολική διαγραφή που σημείναι ότι το τάδε όχημα (αριθμός πλαισίου και κινητήρα πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο).
Δεμένα σαν πακέτο δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν (δηλ μοτο που να έχει και τα 2 επάνω της). Ανεξάρτητα ο κινητήρας μπορεί (σαν ανταλλακτικό).
soter3gm
28/02/2014, 05:25
Από τη στιγμή που διεγράφη από τους καταλόγους, το μηχανάκι δεν ξανά κυκλοφορεί ΠΟΤΕ 1
Από τη στιγμή που πούλησες σαν ανταλλακτικά το μηχανάκι έχεις τελειώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ με αυτό 2
Από τη στιγμή που ο άλλος θέλει να χρησιμοποιήσει το μοτέρ με την υπεύθυνη δήλωση που του έκανες πάει στο μεταφορών και κάνει αλλαγή κινητήρα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
Εσύ έχεις τελειώσει με αυτό το μηχανάκι οριστικά και αμετάκλητα το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κρατήσεις την υπεύθυνη δήλωση για το εφετείο .....ΑΥΤΑ
SHOOTER045
28/02/2014, 08:30
Οτι ειπε ο φιλος απο πανω
jk_bartender
28/02/2014, 20:08
μολις μιλησα με το τσακαλι και μου ειπε πως επειδη η δικια του μηχανη την εφαγε απο πισω και ειναι αθικτη η υπολοιπη θελει να βαλει το δικο μου πλαισιο στην δικια του.........ρωτησε λεει στο υπουργειο και του ειπαν πως εγω αν θελω να κανω ανακληση της οριστικης διαγραφης και μετα μεταβιβαση γινεται σε διαρκεια ενος ετους απλα αυτος πρεπει να βαλει το πλαισιο το δικο μου να περασει κτεο να παρει το οκ μαζι με εκινο το χαρτι και με μενα μαζι παμε στο υπουργειο και κανουμε τα υπολοιπα εγω δεν εχω κλεισει χρονο απο την διαγραφη γινεται η μου πουλαει προλογο ο τυπας και φαω καμια παπαρα στο εφετειο???δεν εχς προβλημα να βοηθεισω τον τσακαλι αν γινεται εγω απλα θελω να ειμαι καθαρος και να φαω κανενα πακετο.............
μηνα σχοληθεις φιλε. το μηχανακι εχει διαγραφει οριστικα. δεν ειανι οτι απλα καταθεσες πινακιδες για να μην πληρωσεις τελη.
του το πουλησες, και εχεις τελειωσει με αυτο.
δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις. αλωστε εν γνωση του αγορασε οχημα με οριστικη διαγραφη.
paramedic
01/03/2014, 14:28
Αφου του την πούλησες είναι δικιά του πάει και τελείωσε. Αν γουστάρει να πάει αυτός να ζητήσει την ανάκληση μιας και είναι δικιά του πια η μηχανή και ΟΧΙ δική σου. Εξάλλου έχει τα χαρτιά οτι του την πούλησες...
jk_bartender
01/03/2014, 14:51
μαλιστα απο τι καταλαβαινω ολοι μου λετε να μην ασχολιθω........και γω ετσι το σκεφτομουνα βεβαια απο περιεργεια θα κανω μια κρουση στο υποργειο την δευτερα να μαθω ακριβως τι γινεται και μετα βουρ δικηγορο για ενημερωση!
theofilos888
01/03/2014, 15:51
μαλιστα απο τι καταλαβαινω ολοι μου λετε να μην ασχολιθω........και γω ετσι το σκεφτομουνα βεβαια απο περιεργεια θα κανω μια κρουση στο υποργειο την δευτερα να μαθω ακριβως τι γινεται και μετα βουρ δικηγορο για ενημερωση!
Π'ηγαινε στο δικηγόρο πρώτα! Αυτό που σου ζητάει να κάνεις το τσακάλι που την πήρε αντιβαίνει με αυτό που σου ζήτησε ο δικηγόρος σου! Αν δεν θές να την φάς στο εφετείο και γενικότερα και να σου ζητάνε τα λεφτά πίσω, ξέχνα το!!!
Απο περιεργια ρωτα στο υπουργειο εαν υπαρχει τετοια διαδικαδια και πραξε αναλλογα
ρε φιλε γιατι καθεσαι και σκας? το πουλησες και τελος, δεν εχεις κανενα κερδος να ασχοληθεις με κατι που δε σου ανηκει πλεον. τελος!!
p_sapelas
02/03/2014, 11:57
πως εγω αν θελω να κανω ανακληση της οριστικης διαγραφης και μετα μεταβιβαση γινεται σε διαρκεια ενος ετους απλα αυτος πρεπει να βαλει το πλαισιο το δικο μου να περασει κτεο να παρει το οκ μαζι με εκινο το χαρτι και με μενα μαζι παμε στο υπουργειο και κανουμε τα υπολοιπα εγω δεν εχω κλεισει χρονο απο την διαγραφη
Εαν κάνεις ανάκληση οριστικής διαγραφής είσαι υποχρεωμένος (σε περίπτωση που το μάθει η ασφάλεια από την οποία αποζημιώθηκες, και πίστεψέ με το μαθαίνουμε) να επιστρέψεις την αποζημίωση που πήρες για τις Υ.Ζ. και να διακανονιστεί το όχημα σαν επισκευάσιμο στο 70% της αξίας (στην καλύτερη) που πήρες από την ολική. Στο ξαναείπα δεν υπογράφεις τπτ με την λέξη ανάκληση. Από εκεί και πέρα πράξε όπως νομίζεις αλλά θα τρέχεις σαν τον Βέγγο.
blackbusa
02/03/2014, 13:13
Για να μην κουραζεσε και για να μην σκας αδικα...καταρχην και το βασικοτερο το μηχανακι το εβγαλε σαν ολικη και διαγραφη η ασφαλιστικη μιας και η επισκευη ηταν ασυμφορη για αυτους......αρα εσυ δεν εκανες καμμια κομπινα...μετα οπως δικαιουσαι πουλησες σαν ανταλλακτικα τα περισσευουμενα κομματια...αρα παλι δεν εχεις κανενα νομικο προβλημα...οπως σου ειπαν παραπανω περισσοτερες απο μια φορες...αν εχεις ολα τα χαρτια οτι δεν ειναι πια στην ιδιοκτησια σου και στην κυριοτητα σου,πες στον τυπακο οτι εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα πια γιατι νομικα δεν εχεις καμμια δικαιοδοσια...το τι κανει ο αλλος δεν πρεπει να σε νοιαζει η να σε αφορα...ρωτα και τον δικηγορο σου που θα σου πει ακριβως τα ιδια πραγματα...καλο Πασχα...
catmaster
02/03/2014, 13:48
μολις μιλησα με το τσακαλι και μου ειπε πως επειδη η δικια του μηχανη την εφαγε απο πισω και ειναι αθικτη η υπολοιπη θελει να βαλει το δικο μου πλαισιο στην δικια του.........ρωτησε λεει στο υπουργειο και του ειπαν πως εγω αν θελω να κανω ανακληση της οριστικης διαγραφης και μετα μεταβιβαση γινεται σε διαρκεια ενος ετους απλα αυτος πρεπει να βαλει το πλαισιο το δικο μου να περασει κτεο να παρει το οκ μαζι με εκινο το χαρτι και με μενα μαζι παμε στο υπουργειο και κανουμε τα υπολοιπα εγω δεν εχω κλεισει χρονο απο την διαγραφη γινεται η μου πουλαει προλογο ο τυπας και φαω καμια παπαρα στο εφετειο???δεν εχς προβλημα να βοηθεισω τον τσακαλι αν γινεται εγω απλα θελω να ειμαι καθαρος και να φαω κανενα πακετο.............
διάβασα τη συζήτηση από την αρχή και το περίμενα ότι θα πάει εκεί το ζήτημα (στην αλλαγή πλαισίου από την δικιά σου )
μην κάνεις τίποτα πες του εγώ με την μηχανή καθάρισα και έφυγε από τα χέρια μου αλλιώς μπορεί να μπλέξεις άσχημα
αυτές τις λαμογιές τις κάνανε απο παλιά τα αλάνια και ξαφνικά το μηχανάκι που έγινε ακορντεόν βγαίνει και κυκλοφορά κανονικά (με το παράθυρο του νόμου)
Εαν κάνεις ανάκληση οριστικής διαγραφής είσαι υποχρεωμένος (σε περίπτωση που το μάθει η ασφάλεια από την οποία αποζημιώθηκες, και πίστεψέ με το μαθαίνουμε) να επιστρέψεις την αποζημίωση που πήρες για τις Υ.Ζ. και να διακανονιστεί το όχημα σαν επισκευάσιμο στο 70% της αξίας (στην καλύτερη) που πήρες από την ολική. Στο ξαναείπα δεν υπογράφεις τπτ με την λέξη ανάκληση. Από εκεί και πέρα πράξε όπως νομίζεις αλλά θα τρέχεις σαν τον Βέγγο.
απάντησε άψογα ο άνθρωπος από πάνω
:wave2:
Το λοιπόν παλουκαρια .....
Το 2013 ήθελα να αγοράσω ενα τέτοιο μοτορι που ειχε τρεχάματα με ασφαλιστική. Το μοτορι δεν ειχε τπτ αλλα το ειχε κανει οριστική διαγραφή.
ΠΑΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ μηχανολογικό να ρωτήσω για ανακλησει και ακουω το .....
1) ΜΟΝΟ ΜΈΧΡΙ ΕΊΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΡΙΣΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ
2) ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 20ΗΜΕΡΟ ΓΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Αυτα απο μενα :wave2::wave2:
jk_bartender
02/03/2014, 15:23
τιποτα δεν θα ασχοληθώ καν,τωρα μου λεει θα δωσει και φραγκα για να το κανουμε αλλα οχι θα φαει ακυρο η βοηθεια σας ηταν καταλυτική σας ευχαριστω ολους και το καθενα ξεχωριστα για τα φωτα του!!!!!καλο πασχα να εχετε και υγεια σε σας και τις οικογενειες σας!!!!!!!!!
catmaster
02/03/2014, 16:16
τιποτα δεν θα ασχοληθώ καν,τωρα μου λεει θα δωσει και φραγκα για να το κανουμε αλλα οχι θα φαει ακυρο η βοηθεια σας ηταν καταλυτική σας ευχαριστω ολους και το καθενα ξεχωριστα για τα φωτα του!!!!!καλο πασχα να εχετε και υγεια σε σας και τις οικογενειες σας!!!!!!!!!
ευχαριστούμε και καλά Χριστούγεννα (με το παλιό πάμε ;;; ):look:
:beer::lol: