Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ(ΣΥΝΘΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

Νέο μέλος

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ(ΣΥΝΘΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)

Καλησπερα σε ολους
    πρωτο ποστ εδω και θα ηθελα τα φωτα σας μιας και μου προεκυψε ενα προβλημα που δεν εχω καθολου γνωση και δεν θελω να κανω καμια στραβη που θα με βαλει σε μπελαδες στο μελλον.
    Ειχα σοβαρο τροχαιο πριν απο 3.5 χρονια η μηχανη χαρακτηριστικε ολικη το δικαστηριο εγινε πριν απο λιγο καιρο και η αποφαση(δεν θελω μιαλω για το υψος της γιατι θα με παρουν τα ζουμια)επειδη δεν με ικανοποιησε πηγα εφαιτειο το εφαιτειο τηα γινει τον οκτωμβριο παρολαυτα πηρα οπως οριζει ο νομος καποια χρηματα απο τιμολογια και αποδειξεις στο μεσο διαστημα και αφου συμβουλευτικα την δικηγορο επρεπε να κανω οριστηικη διαγραφη της μηχανης και ετσι και εγινε η διαδικασια η γνωστη εφορια καταθεση πινακιδων απο εκει εστειλαν τα χαρτια στο υπουργειο και στο κτεο και απο κει ηρθε η αποφαση πως διεγραφη καταθεσα και αδεια κυκλοφοριας και ολα καλα..........η δικηγορος μετα απο ερωτηση μου μου ειπε πως μπορεις να δωσεις την μηχανη για ανταλλακτικα χωρις προβλημα φτανει να παρεις μαι υπευθηνη δηλωση οτι παραχωρεις την μηχανη για ανταλλακτικα στο ταδε....ο ταδε εκανε την ιδια δηλωση στην δηλωση επησης γραφει πως παραχωρήθηκε για ανταλλακτικα λογο τροχαιου εναντι του ταδε ποσου και ολικης καταστροφης μετα απο τροχαιο τα παντα αναλυτικα.....η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης πριν λιγες ωρες με ενοχλησε ο τυπος που την πηρε για ανταλλακτικα πως την εφτιαξε και θελει να την βγαλει στο δρομο και γω μπορουσα να την φτιαξω αλλα το κοστος υπερεβαινε την ολικη αξεια ακομα και απο καταστημα καινουρια αλλα αυτος ειναι συνεργειο και ειχε ρεστα ανταλλακτικα.την εψαξε και μου ειπε πως γινεται αλλα πρπει να παμε μαζι στο υπουργειο συγκηνωνιας να κανουμε τα χαρτια φανταζομαι πως εννοει μεταβιβαση ΔΕΝ ΞΕΡΩ να ειμαι ειλικρηνης.........τι να κανω γινεται????η ασφαλιστικη δεν μου ζητησε την μηχανη αν και πληρωσε για αυτην μεχρι τωρα απο την αποζημιωση πριν το εφετειο....μπορω να το κανω και να ξαναβγει σε κυκλοφορια η μηχανη????να περιμενω και εφετειο για να μην μπω σε μπελαδες????υποψιν πως οταν κατεθεσα την αδεια ο λογος που εγραψα γιατι στο ζηταει και με υπευθηνη δηλωση ειναι λογο τροχαιου ολικη καταστροφη!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ
    ΓΙΑΝΝΗΣ!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οτι πάει για ολική δε ξαναγυρνά πίσω (εκτος αν εχει αλλάξει κάτι)

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εφοσον διαγραφηκε η αδεια=το μηχανακι δεν μπορει να κυκλοφορησει,ουτε να ξαναβγει αδεια...αν καταλαβα καλα αυτο που λες.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    σωστα πηρα πισω απο την εφορια που τους εστειλε το υπουργειο ενα χαρτι σαν φωτοτυπια με σφραγιδα και υπογραφη την αδεια κυκλοφοριας η οποια ειναι χαρατηρισμενη ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ......αλλα αυτος μου ειπε πως ρωτησε και του ειπαν με παρουσια δικια μου γινεται ανακληση και μεταβιβαση για αυτο ρωταω μην κανω καμια μαλακια!!

οπως ειπες:οριστικη..το μηχανακι ειναι μονο για ανταλλακτικα.δεν μπορει να ξανακυκλοφορησει νομιμα στον δρομο..

Νέο μέλος
    μαλιστα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αν και απο τι καταλαβα αυτος πηρε τον κινητηρα και τον κοτσαρε στο δικο του γιατι βαρεσε μπιελα ο δικος του και για αυτο θελει να το κανει ειναι ομως το ιδιο μιας και μιλαμε για αριθμο πλαισιου και κινητηρα.......σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση να ειστε παντα ορθιοι και γεροι να γουσταρετε τα μωρα σας.....ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΛΑ !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μπερδεμενα τα λες

Νέο μέλος
    τι σε μπερδευει?????

Σε Αγγλικά φόρα, είχα επανειλημμένα διαβάσει για μηχανές που αγοράστηκαν από μάντρες υπό καθεστώς διαγραφής, επισκευάστηκαν, πέρασαν ΜΟΤ (κάτι σαν το ΚΤΕΟ μας αλλά πιο σοβαρός έλεγχος) και ξαναβγήκαν στο δρόμο. Μήπως υπάρχει καμμιά κοινοτική νομοθεσια;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, όταν ένα όχημα διαγραφεί οριστικά δεν ξανακυκλοφορεί στον δρόμο με την καμμία.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ναι ρε σεις αλλα εδω μαλλον δεν μιλαμε για το ιδιο μοτο. Αν καταλαβα καλα πηρε το μοτερ και το εβαλε στο δικο του πλαισιο, αρα μιλαμε για αλλλο μχανακι
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Νέο μέλος
    εννοεις οτι αυτοματος θεωρείται ανταλλακτικό ο κινιτηρας?????

ναι αλλα ο κινητηρας δεν εχει διαγραφει;αρα και απαγορευεται να δοθει αδεια σε οχημα με αυτον τον αρ.κινητηρα;αλλο αν το κανει παρανομα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ο κινητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά μιας και υπάρχει δήλωση ότι πουλήθηκε γι' ανταλλακτικά. Άλλο κινητήρας και άλλο ολική καταστροφή της μοτο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    ε να αυτο ειναι το θεμα μου τελικα τι να κανω εγω?????????ειμαι νομικα καλημενος σε κρατικες υπηρεσειες η οχι?????δηλαδη βγαινει καινουρια αδεια κυκοφοριας με τον αριθμο πλαισιου του κινητηρα μου????και αφου εχω το χαρτι ειμαι καλημενος ??και εμενα τι με θελει αυτος να παραστω αφου εχει τα χαρτια και φτιαχνει καινουρια για αλλαγη πλαισιου στην δικη του αδεια στην δικη του μοτοσυκλετα........σωστα?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα τροφοδοσίας μετά από ακινησία.
    από Acacius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2013, 20:57
  2. προβλημα μετα απο πλυσιμο των εσωτερικων του κρανους
    από thanasis41 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2012, 11:46
  3. Προβλημα με τα φρενα μετα απο αλλαγη παραμετρων
    από apsogos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2011, 12:57
  4. Πρόβλημα μετά από βροχή