Καλησπερα σε ολους
πρωτο ποστ εδω και θα ηθελα τα φωτα σας μιας και μου προεκυψε ενα προβλημα που δεν εχω καθολου γνωση και δεν θελω να κανω καμια στραβη που θα με βαλει σε μπελαδες στο μελλον.
Ειχα σοβαρο τροχαιο πριν απο 3.5 χρονια η μηχανη χαρακτηριστικε ολικη το δικαστηριο εγινε πριν απο λιγο καιρο και η αποφαση(δεν θελω μιαλω για το υψος της γιατι θα με παρουν τα ζουμια)επειδη δεν με ικανοποιησε πηγα εφαιτειο το εφαιτειο τηα γινει τον οκτωμβριο παρολαυτα πηρα οπως οριζει ο νομος καποια χρηματα απο τιμολογια και αποδειξεις στο μεσο διαστημα και αφου συμβουλευτικα την δικηγορο επρεπε να κανω οριστηικη διαγραφη της μηχανης και ετσι και εγινε η διαδικασια η γνωστη εφορια καταθεση πινακιδων απο εκει εστειλαν τα χαρτια στο υπουργειο και στο κτεο και απο κει ηρθε η αποφαση πως διεγραφη καταθεσα και αδεια κυκλοφοριας και ολα καλα..........η δικηγορος μετα απο ερωτηση μου μου ειπε πως μπορεις να δωσεις την μηχανη για ανταλλακτικα χωρις προβλημα φτανει να παρεις μαι υπευθηνη δηλωση οτι παραχωρεις την μηχανη για ανταλλακτικα στο ταδε....ο ταδε εκανε την ιδια δηλωση στην δηλωση επησης γραφει πως παραχωρήθηκε για ανταλλακτικα λογο τροχαιου εναντι του ταδε ποσου και ολικης καταστροφης μετα απο τροχαιο τα παντα αναλυτικα.....η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης πριν λιγες ωρες με ενοχλησε ο τυπος που την πηρε για ανταλλακτικα πως την εφτιαξε και θελει να την βγαλει στο δρομο και γω μπορουσα να την φτιαξω αλλα το κοστος υπερεβαινε την ολικη αξεια ακομα και απο καταστημα καινουρια αλλα αυτος ειναι συνεργειο και ειχε ρεστα ανταλλακτικα.την εψαξε και μου ειπε πως γινεται αλλα πρπει να παμε μαζι στο υπουργειο συγκηνωνιας να κανουμε τα χαρτια φανταζομαι πως εννοει μεταβιβαση ΔΕΝ ΞΕΡΩ να ειμαι ειλικρηνης.........τι να κανω γινεται????η ασφαλιστικη δεν μου ζητησε την μηχανη αν και πληρωσε για αυτην μεχρι τωρα απο την αποζημιωση πριν το εφετειο....μπορω να το κανω και να ξαναβγει σε κυκλοφορια η μηχανη????να περιμενω και εφετειο για να μην μπω σε μπελαδες????υποψιν πως οταν κατεθεσα την αδεια ο λογος που εγραψα γιατι στο ζηταει και με υπευθηνη δηλωση ειναι λογο τροχαιου ολικη καταστροφη!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ!