Σύνδεση

View Full Version : Οριακό θα το έλεγα...

Σελίδες : [1] 2

skylaros
10/03/2014, 12:48
https://www.youtube.com/watch?v=SEjaOl9fVsk

Ποιος φταίει ;

bruno
10/03/2014, 12:53
Αυτος που παει με 270km/h.O.k μιλαμε φαρδος ο τυπος:cry:

spyrakos35
10/03/2014, 13:04
... μιλαμε φαρδος ο τυπος:cry:

ίσως σε ένα ποσοστό επειδή βρέθηκε χώρος να χωθεί....

αλλά τιμόνι σίγουρα.... πάρα πολλοί από εμάς θα είχαν καρφωθεί....

Julius
10/03/2014, 13:06

Ποιος φταίει ;

Όλοι φταίνε, τα γαμωαυτοκίνητα που εχουν κόψει ή σταματήσει και κοιτάνε, ο τυπάκος που πήγαινε με 270 αλλά έχει χέρια και @@ ώστε να μείνει ψύχραιμος και να το παλέψει να μην σκοτωθεί.

Κωλοφαρδία + Ψυχραιμία = το σκατό στην κάλτσα

GFawkes
10/03/2014, 13:06
Εχει ξαναπαιξει.....

δυστυχως ατυχηματα μπορει να συμβουν οπουδηποτε....αλλα δεν μπορεις να μπαινεις σε τυφλες στροφες με 280....

και εγω εχω παει με τοσα κατα καιρους αλλα οχι σε τυφλες στροφες....

Λαμπαδα στο Αγιο ο τυπας....

Pan (dvs)
10/03/2014, 13:09

Ποιος φταίει ;

Ποιος φταιει σχετικα με τι?

skylaros
10/03/2014, 13:29
Με το παρολίγον φιλάκι ή μάλλον όχι φιλάκι γιατί με τόσα γαλλικό ως τις αμυγδαλές θα ήταν.

Pan (dvs)
10/03/2014, 13:35
Αυτος που ετρεχε σε τυφλη στροφη.Θα μπορουσε να πεσει ενας βραχος.Θα εφταιγε ο βραχος?

stam2
10/03/2014, 13:39
Εχει ξαναπαιξει.....

δυστυχως ατυχηματα μπορει να συμβουν οπουδηποτε....αλλα δεν μπορεις να μπαινεις σε τυφλες στροφες με 280....

και εγω εχω παει με τοσα κατα καιρους αλλα οχι σε τυφλες στροφες....

Λαμπαδα στο Αγιο ο τυπας....

+1
εννοείς να το πάει λαμπάδα μέχρι τον Άγιο...? :cry:

byron
10/03/2014, 13:44
χαλασε το γυρολόγιο ρπμ...

Mits-fz6
10/03/2014, 13:50
Άγιο είχε το παιδί. Μπράβο στην ψυχραιμία του.

Joyrider
10/03/2014, 13:54
Οι κριτές φταίνε που δεν έβγαλαν κίτρινη σημαία. :lol:

toyar
10/03/2014, 13:55
εγω πηγα να σταματησω το βιντεο με το pause και δεν προλαβα:eek:
ασε που χεστηκα και πανω μου βλεποντας τον κωλο της bmw να ερχεται καταπανω μου:look:

STOYBI
10/03/2014, 14:14
Φταει οτι ενα μαλακας δεν μπορουσε να κατσει στην στροφη η να βαλει ενα τριγωνο η οτιδηποτε.....

Και πριν μου πειτε για τον τυπακο με τα 270 .....

Να σας πω οτι οι ιδιοι θα μπορουσαν να στεκονται και να εχουν πιασει κουβεντουλα ακριβως πισω απο μια στροφη, σε...... οποιδηποτε σημειο της ελλαδας που δεν θα μπορουσες να την παρεις ουτε με 80.....

Αυτος ειναι ο ελληνας δυστηχως... Ο γραψαρχιδισμος του σκοτωνει και με 0 ( μηδεν ) χιλμ.....

Pan (dvs)
10/03/2014, 14:27
Φταει οτι ενα μαλακας δεν μπορουσε να κατσει στην στροφη η να βαλει ενα τριγωνο η οτιδηποτε.....

Και πριν μου πειτε για τον τυπακο με τα 270 .....

Να σας πω οτι οι ιδιοι θα μπορουσαν να στεκονται και να εχουν πιασει κουβεντουλα ακριβως πισω απο μια στροφη, σε...... οποιδηποτε σημειο της ελλαδας που δεν θα μπορουσες να την παρεις ουτε με 80.....

Αυτος ειναι ο ελληνας δυστηχως... Ο γραψαρχιδισμος του σκοτωνει και με 0 ( μηδεν ) χιλμ.....

Γιατι "αυτος ειναι ο ελληνας" που σταματησε στο δρομο και γιατι οχι "αυτος ειναι ο ελληνας" για το παλικαρι που παει με 270.
Δηλαδη ο ενας ειναι ο καλος και ο αλλος οχι?

Ειχε πολυ τυχη αυτη τη φορα,ελπιζω να μην την ξαναχρειαστει.Αυτα μονο μια φορα γινονται.

Και μια χαζη ερωτηση.Ξερει κανεις τι αναγκασε τοσο κοσμο να σταματησει στη μεση του δρομου?

Lioulios
10/03/2014, 14:39
Αυτό θα πει φρένα !!!

STOYBI
10/03/2014, 14:45
Γιατι "αυτος ειναι ο ελληνας" που σταματησε στο δρομο και γιατι οχι "αυτος ειναι ο ελληνας" για το παλικαρι που παει με 270.

Ειχε πολυ τυχη αυτη τη φορα,ελπιζω να μην την ξαναχρειαστει.Αυτα μονο μια φορα γινονται.

Και μια χαζη ερωτηση.Ξερει κανεις τι αναγκασε τοσο κοσμο να σταματησει στη μεση του δρομου?

Γιατι εαν πηγαινε με 60 και ηταν σε αλλη στροφη τα θα ηταν...??

Οταν ο ταριφας σου κοκκαλωνει μετα απο στροφη και οχι μονο ενω εσυ πας με 40 και βροντας απο πισω του τι εισαι...???

Κια μια απαντηση στην οντως χαζη ερωτηση σου.....

Δεν εχει σημασια τι προκαλεσε και σταματησε τοσο κοσμος.....

Σημασια εχει οτι δεν εκαναν τιποτα να προστατεψουν τον υπολοιπους οδηγους και τους εαυτους τους οντως σταματημενοι μετα απο στροφη.....

Και για να μην κολλας με την συγκεκριμενη παραβαση της μοτο......

Εχε υποψιν οτι εαν στην θεση της μηχανης ηταν ενα πουλμαν η ενα φορτηγο με οχι πανω απο 100 κμ θα χρειαζοταν περισσοτερα μετρα απο το συγκεκριμενο μηχανακι με τα συγκεκριμενα χιλμ για να σταματησει...

Τοσο απλο.....!!!

buckley
10/03/2014, 14:51

Μιας και μαζευτήκαμε κι άλλοι χαζοί εδώ μέσα, αν σου απαντήσουν στην απορία σου ας μας πουν μετά πως βρέθηκε η κάμερα στο κόκπιτ ? (Ρωσία γίναμε...)

Billymuse
10/03/2014, 14:51

Οταν ο ταριφας σου κοκκαλωνει μετα απο στροφη και οχι μονο ενω εσυ πας με 40 και βροντας απο πισω του τι εισαι...???

Σημασια εχει οτι δεν εκαναν τιποτα να προστατεψουν τον υπολοιπους οδηγους και τους εαυτους τους οντως σταματημενοι μετα απο στροφη.....

Εχε υποψιν οτι εαν στην θεση της μηχανης ηταν ενα πουλμαν η ενα φορτηγο με οχι πανω απο 100 κμ θα χρειαζοταν περισσοτερα μετρα απο το συγκεκριμενο μηχανακι με τα συγκεκριμενα χιλμ για να σταματησει...

Τοσο απλο.....!!!

Ειναι απλο και οι 2 ειναι άκρως επικίνδυνοι για εντελώς διαφορετικούς λόγους, κλασσικά αμα έχει γίνει κάτι στο δρόμο όλοι κοιτάνε τι έχει γίνει στο χώρο
του ατυχήματος αγνοόντας τι έρχεται απο πίσω τους αν ειναι πάνω σε στροφή οτι θα δημιουργήσουν κάποιο ατύχημα..ο άλλος σε τυφλή στροφή 270
..ε...τι έχει κατα νού οτι πάντα ο δρόμος θα είναι χωρίς άλλα οχήματα...

Πάντως νομίζω οτι πάει να βρίσει τα θεία αλλα στη προκυμένη μάλλον αυτα τον σώσανε..

STOYBI
10/03/2014, 15:35
Δεν ξερω πια εαν πρεπει να αμφιβαλω το οτι ολοι.....

Μα ολοι εχουμε συναντησει, και σχεδον ολους μας εχει στειλει, οχημα σταματημενο πισω απο στροφη για τον ποιο.... Μα για το ποιο ηλιθιο λογο.

Οτι σε συγκεκριμενη περιπτωση οι 9 στους 10 οδηγους θα αφησουν το Δ στο πορτ μπαγκαζ απλα γιατι απαξιωσαν η γιατι ( και αυτο το εννοω ) δεν ξερουν τι χρησιμοτητα του ..... Δεν θα μου εκανε καμμια εκπληξη....

Προσπαθειστε λιγο να καταλαβετε οτι το συγκεκριμενο ειδος ατυχηματος ειναι ενα ατυχημα που εχει στειλει χωρις λογο σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο ....

Νομιμους οδηγους με φυσιολογικα χιλμ και χωρις καμερα στο κοπ κιτ τους....

Οταν λοιπον ξεκολησετε απο την φανφαρα του συγκεκριμενου βιντεο με τα ....270 Ας το ξανασυζητησουμε...!!!!

kostaspetrou
10/03/2014, 15:50
Φταίει ο αναβάτης!
Έχετε επίσης σκεφτεί τ'αυτοκίνητα να σταμάτησαν ελάχιστα πριν χωρίς να υπάρχει χρόνος να βάλουν το τρίγωνο;

Απ'τη στιγμή που πας σε τροφή χωρίς να έχεις δει την έξοδο και με ταχύτητες που δε σου επιτρέπουν να σταματήσεις/ελιχθείς με ασφάλεια φταίς εσύ.

Ας μη το κάνουμε σα την αντίστοιχη κουβέντα για ατύχημα σε διασταύρωση σε κατοικημένη περιοχή:φταίει αυτός που έβγαλε σιγά σιγά τ'αμάξι στη διασταύρωση με στοπ για να 'εχει ορατότητα ή ο άλλος που πήγαινε με 100;

Pan (dvs)
10/03/2014, 16:11

Τοσο απλο.....!!!

Δεν χρειαζετε να πω πολλα μιας και με καλυψε πληρως ο kostaspetrou.Αυτο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι οτι η παραβαση του αναβατη δεν με απασχολει.Με απασχολει ο ανευθυνος τροπος που διαχειριζετε τη ζωη του.Θα μου πεις δικη του ειναι....

Φταίει ο αναβάτης!
Έχετε επίσης σκεφτεί τ'αυτοκίνητα να σταμάτησαν ελάχιστα πριν χωρίς να υπάρχει χρόνος να βάλουν το τρίγωνο;

Απ'τη στιγμή που πας σε τροφή χωρίς να έχεις δει την έξοδο και με ταχύτητες που δε σου επιτρέπουν να σταματήσεις/ελιχθείς με ασφάλεια φταίς εσύ.

Ας μη το κάνουμε σα την αντίστοιχη κουβέντα για ατύχημα σε διασταύρωση σε κατοικημένη περιοχή:φταίει αυτός που έβγαλε σιγά σιγά τ'αμάξι στη διασταύρωση με στοπ για να 'εχει ορατότητα ή ο άλλος που πήγαινε με 100;

Μιας και μαζευτήκαμε κι άλλοι χαζοί εδώ μέσα, αν σου απαντήσουν στην απορία σου ας μας πουν μετά πως βρέθηκε η κάμερα στο κόκπιτ ? (Ρωσία γίναμε...)

Πιθανοτατα για να καταγραφουνε οι τελικες.:D

geez996
10/03/2014, 19:16
Φταίει ο αναβατης....
Ηθελε ποιο πολύ γκάζι... Τς τς τς... Ερασιτέχνες

:bawl:

vaska
10/03/2014, 19:48
Φταίει ο αναβάτης!

Με πρόλαβες, την ίδια ερώτηση είχα σκοπό να κάνω.

@ stoybi

Αλλάζουν τώρα λίγο τα δεδομένα έτσι???? Τα 270 με την καμία δεν δικαιολογούνται σε δρόμο που τον μοιράζονται και άλλα οχήματα παρά μόνο σε δρόμους με ελεγχόμενο περιβάλλον πχ πίστες.

Bradipous
10/03/2014, 19:55
Δεν ξερω αν προσεξατε ποιος ηταν ο οδηγος.
Μαλλον πολλοι απο εσας τον γνωριζετε προσωπικα, ε δεν τον ρωτατε να μας πει και αυτος πως εχουν τα πραγματα; :D

bruno
10/03/2014, 20:09
ΩΧ!Υπαρχει ανθρωπος που οδηγαει με τους αγκωνες εδώ μεσα;:D

faraway
10/03/2014, 20:27
Αφού ζει , τυχερός είναι .

STOYBI
10/03/2014, 21:19
Δεν ξερω πια εαν πρεπει να αμφιβαλω το οτι ολοι.....

Μα ολοι εχουμε συναντησει, και σχεδον ολους μας εχει στειλει, οχημα σταματημενο πισω απο στροφη για τον ποιο.... Μα για το ποιο ηλιθιο λογο.

Οτι σε συγκεκριμενη περιπτωση οι 9 στους 10 οδηγους θα αφησουν το Δ στο πορτ μπαγκαζ απλα γιατι απαξιωσαν η γιατι ( και αυτο το εννοω ) δεν ξερουν τι χρησιμοτητα του ..... Δεν θα μου εκανε καμμια εκπληξη....

Προσπαθειστε λιγο να καταλαβετε οτι το συγκεκριμενο ειδος ατυχηματος ειναι ενα ατυχημα που εχει στειλει χωρις λογο σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο ....

Νομιμους οδηγους με φυσιολογικα χιλμ και χωρις καμερα στο κοπ κιτ τους....

Οταν λοιπον ξεκολησετε απο την φανφαρα του συγκεκριμενου βιντεο με τα ....270 Ας το ξανασυζητησουμε...!!!!

vaska κ.λ.ποι..... :wave2:

vaska
10/03/2014, 21:22
Μαλλον πολλοι απο εσας τον γνωριζετε προσωπικα, ε δεν τον ρωτατε να μας πει και αυτος πως εχουν τα πραγματα; :D

Τώρα με μπρίζωσες, κάτσε να το δω μια ακόμα

AristidisZ
10/03/2014, 21:24
Τώρα με μπρίζωσες, κάτσε να το δω μια ακόμα

αν το βρεις στείλε κάνα pm γιατί και εγώ ψάχνω :D

Billymuse
10/03/2014, 21:25

Την πάτησες φίλος δες τι λέει στο description του βιδεο
Δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτ 2013

Επειδή η ελληνική κακή συμπεριφορά που χαρακτηρίζει μερικούς δεν περιγράφετε, το γράφω και εδώ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ! Είναι ένα βίντεο που βρήκα και ποστάρισω ως δείγμα του τι μπορεί να πάθει κανείς οδηγόντας με υπερβολικές ταχύτητες στο δρόμο.
Καλό θα ήταν λοιπόν, όσοι βρίζουν, ας διαβάσουν πρώτα τα σχόλια, γιατί βιάζονται να μιλήσουν και εκτίθονται!

KAWAMANRIDER
10/03/2014, 21:25
πρεπει να μαθουμε να ειμαστε "αντρα" οταν κανιβαβαλιζουμε να το απολαμβανουμε & να το ευχαριστιομαστε , δικαιολογιες δεν υπαρχουν , τουλαχιστον αν ειναι να φυγουμε ας φυγουμε πανω στην κ@βλα , ολα τα αλλα περι τριγωνων & καλαντων ειναι gay εντελως δικαιολογιες , ειμαι λεβεντης & γουσταρω να χαροπαλευω σε δημοσιο δρομο , νικαω τον γ@μημενο φοβο & δεν υπολογιζω τιποτα , γιατι σε δημοσιο δρομο στο συγκεκριμενο σημειο & με τετοια ταχυτητα οτιδηποτε βρεθει μπροστα σου γινεται πολυ απλα η βαρκα που θα σε περασει απεναντι ,

οποιοσδηποτε πει οτι μου φταιει αυτος ή ο αλλος ή ηταν αναδρομος ο ερμης απλα κοροιδευει τον εαυτο του , το εσωσε τα καταφερε & μπραβο του & δεν πηρε & κανεναν αλλο μαζι & τελειωνει εκει , γλυτωσε αυτος & τουλαχιστον αλλη μια ζωη , & αυτα θα γινονται εν ελλειψη πιστας & παιδειας για οποιον θελει να ξεκ@υλωνει στα ορια του & θα το κανει σε δρομο δημοσιο μεχρι να "χαιρετισει" αυτος & οποιος αλλος βρεθει στον δρομο του

ευτυχως για ' μενα συνηδητοποιησα σχετικα νωρις & αφου ειχα γλυτωσει αρκετα οτι θα με ποναγε περισσοτερο αυτο που θα εκανα σε αλλον ανθρωπο ή & σε ζωο ακομα παρα ο δικος μου πονος σε αυτον ή στον αλλο κοσμο , απλα & κυνικα , αν το τραγικο που μπορει να σου συμβει με 40χλμ το κυνηγας με τα 270 & ψαχνεις μετα δικαιολογιες καλυτερα να μην πηγαινεις ουτε με 20 ;)

vaska
10/03/2014, 21:27
Δεν είναι Ο Χρήστος, το λέει άλλωστε ότι απλά το ποστάρισε, δεν οδηγεί ο ίδιος.

Τώρα περνάω το μπινελίκι από φωνητικό αναλάιζερ και θα συγκρίνω με δείγματα φωνής που έχω από πάρα πολλά μέλη του moto.gr και θα σας πω.

:bawl::bawl::bawl:

Bradipous
10/03/2014, 21:32
Η αληθεια ειναι οτι κολλουσε ο σωληνας και δεν φορτωνε σχολια και περιγραφη.

:a35:

bruno
10/03/2014, 21:54
:lol: αφου περασε τα αμαξια,ριχνει και μιση Παναγια:bawl:

stynikop
11/03/2014, 00:54
πρεπει να μαθουμε να ειμαστε "αντρα" οταν κανιβαβαλιζουμε να το απολαμβανουμε & να το ευχαριστιομαστε , δικαιολογιες δεν υπαρχουν , τουλαχιστον αν ειναι να φυγουμε ας φυγουμε πανω στην κ@βλα , ολα τα αλλα περι τριγωνων & καλαντων ειναι gay εντελως δικαιολογιες , ειμαι λεβεντης & γουσταρω να χαροπαλευω σε δημοσιο δρομο , νικαω τον γ@μημενο φοβο & δεν υπολογιζω τιποτα , γιατι σε δημοσιο δρομο στο συγκεκριμενο σημειο & με τετοια ταχυτητα οτιδηποτε βρεθει μπροστα σου γινεται πολυ απλα η βαρκα που θα σε περασει απεναντι ,

οποιοσδηποτε πει οτι μου φταιει αυτος ή ο αλλος ή ηταν αναδρομος ο ερμης απλα κοροιδευει τον εαυτο του , το εσωσε τα καταφερε & μπραβο του & δεν πηρε & κανεναν αλλο μαζι & τελειωνει εκει , γλυτωσε αυτος & τουλαχιστον αλλη μια ζωη , & αυτα θα γινονται εν ελλειψη πιστας & παιδειας για οποιον θελει να ξεκ@υλωνει στα ορια του & θα το κανει σε δρομο δημοσιο μεχρι να "χαιρετισει" αυτος & οποιος αλλος βρεθει στον δρομο του

ευτυχως για ' μενα συνηδητοποιησα σχετικα νωρις & αφου ειχα γλυτωσει αρκετα οτι θα με ποναγε περισσοτερο αυτο που θα εκανα σε αλλον ανθρωπο ή & σε ζωο ακομα παρα ο δικος μου πονος σε αυτον ή στον αλλο κοσμο , απλα & κυνικα , αν το τραγικο που μπορει να σου συμβει με 40χλμ το κυνηγας με τα 270 & ψαχνεις μετα δικαιολογιες καλυτερα να μην πηγαινεις ουτε με 20 ;)

Όταν σε έπιασα - γιατί στις πρώτες δύο προτάσεις σου απορούσα πού θα το πας - κατάλαβα πως συμφωνώ απόλυτα!!!

devil's animal
11/03/2014, 01:08
εγω που τον εχω γνωρισει τον οδηγο και μου εχει μιλησει γι'αυτο που εγινε...
εχει παραδεχτει οτι εκανε μ@λακια ξεκαθαρα που ειχε τοσα χλμ εκει...
και στο οτι το εσωσε ειχε μεγαλο μεριδιο και η τυχη...

αυτο ομως, συμπληρωνω εγω, δεν αναιρει την μ@λακια που εκαναν αυτοι που σταματησαν εκει...

ολα τ'αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...
:wave2:

dimzan
11/03/2014, 01:15
εγω που τον εχω γνωρισει τον οδηγο και μου εχει μιλησει γι'αυτο που εγινε...
εχει παραδεχτει οτι εκανε μ@λακια ξεκαθαρα που ειχε τοσα χλμ εκει...
και στο οτι το εσωσε ειχε μεγαλο μεριδιο και η τυχη...

αυτο ομως, συμπληρωνω εγω, δεν αναιρει την μ@λακια που εκαναν αυτοι που σταματησαν εκει...

ολα τ'αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...
:wave2:

τελικα γιατι σταματησαν οι αλλοι εκει??

taisteal
11/03/2014, 01:19
Καλα τι λετε τωρα???προφανως για καποιο σοβαρο λογο σταματησαν μεσα στην εθνικη,δεν νομιζω οτι ανταλλασαν αποψεις στο καφενειο.
Αν ειχε γινει τροχαιο λιγα δεπτερολεπτα πριν δηλαδη,και το παλληκαρι εσκαγε με τα οσα επανω τι θα λεγαμε τωρα??
Απαραδεκτα τα 200+ σε δημοσιο δρομο.

p2panoulis
11/03/2014, 01:42
καλα ο μπροστα πως προλαβε κ εκοψε τοσο? καλυτερα αντανακλαστικα?

Viper4
11/03/2014, 02:31
μ'αρέσει που βρίζει κιόλας το ζώο!

bruno
11/03/2014, 02:32
Καλα τι λετε τωρα???προφανως για καποιο σοβαρο λογο σταματησαν μεσα στην εθνικη,δεν νομιζω οτι ανταλλασαν αποψεις στο καφενειο.
Αν ειχε γινει τροχαιο λιγα δεπτερολεπτα πριν δηλαδη,και το παλληκαρι εσκαγε με τα οσα επανω τι θα λεγαμε τωρα??

Πεστα ρε φιλε,κατι παλι με μηχανες εχει γινει μπροστα.Την εχω πατησει και εγω με αυτοκινητο 180+ καθαρα μαλακια δικια μου,ειχαν σταματησει λογο ατυχήματος μπροστα, εκει που είναι το compa cambana προς Ελευσινα.Τι φταιγαν οι ανρθωποι;Το εσωσα βεβαια στο παραπεντε.Τα ορια ταχύτητας είναι 80,σε αυτή την ταχυτητα προλαβαινεις να αντιδράσεις.

byron
11/03/2014, 07:16
+990

Ρε 'σεις, τι λετε? Προφανές είναι ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα, και μάλλον με μηχανή? Οι άνθρωποι μέσα και δίπλα στη νησίδα, εκεί που τους περνάει ξυστά, τι άλλο κάνουν? Χόρτα μαζεύουν?
Αν το ατύχημα είχε γίνει δευτερόλεπτα πριν, η ροή σταματάει. Δεν το ξέρει κανείς αυτό?

Και μην πει κανείς ότι έπρεπε να υπάρχει διέξοδο για να περάσει το gixxer. Όταν πάμε με όσα πάμε, στο μυαλουδακι πρέπει να υπάρχει και η πιθανότητα της πολύ στραβης, όπως εδώ.

buckley
11/03/2014, 08:01
+990

Ρε 'σεις, τι λετε? Προφανές είναι ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα, και μάλλον με μηχανή? Οι άνθρωποι μέσα και δίπλα στη νησίδα, εκεί που τους περνάει ξυστά, τι άλλο κάνουν? Χόρτα μαζεύουν?
Αν το ατύχημα είχε γίνει δευτερόλεπτα πριν, η ροή σταματάει. Δεν το ξέρει κανείς αυτό?

Και μην πει κανείς ότι έπρεπε να υπάρχει διέξοδο για να περάσει το gixxer. Όταν πάμε με όσα πάμε, στο μυαλουδακι πρέπει να υπάρχει και η πιθανότητα της πολύ στραβης, όπως εδώ.

Μεγάλο παιδί είσαι και κατάλαβες (μερικοί άλλοι δεν ξέρω )τι σκοπό έχει ο μάγκας όταν κουβαλάει κάμερα στο κοκπιτ που δεν είναι για λήψη πλάνων ντοκυμαντέρ της Ελληνικής υπαίθρου.Τώρα που την γλύτωσε στη Ρωσική ρουλέτα φαντάζομαι να έχει αναθεωρήσει συμπεριφορές (όχι ότι παίρνω κι όρκο βέβαια...)
Καλημέρα.

omrtlegol
11/03/2014, 08:04
καλα ο μπροστα πως προλαβε κ εκοψε τοσο? καλυτερα αντανακλαστικα?

και εμενα αυτη η απορια μου δημιουργηθηκε!!! ο χερας ειναι ο αλλος,που εκοψε ανετος!!!!

spyrakos35
11/03/2014, 08:23
και εμενα αυτη η απορια μου δημιουργηθηκε!!! ο χερας ειναι ο αλλος,που εκοψε ανετος!!!!

φαντάζομαι οτι ξέρετε σε πόσα μέτρα αντιστοιχεί ένα δεκατάκι του δευτερολέπτου στα 270+ έτσι???

BLiTzER
11/03/2014, 08:28
Αφαιρέθηκε ή δεν υπολόγισε σωστά ή απλά είναι πολύ αργός στα φρένα. Ο άλλος έχει εσωτερική, άρα βλέπει το εμπόδιο σίγουρα αργότερα και παρ'όλ'αυτά, κόβει νωρίτερα. Δείτε πως καθυστερεί να φρενάρει (ο πρώτος) κανά δευτερόλεπτο αφού φαίνονται τα αυτοκίνητα.

φαντάζομαι οτι ξέρετε σε πόσα μέτρα αντιστοιχεί ένα δεκατάκι του δευτερολέπτου στα 270+ έτσι???

7.5 :P

spyrakos35
11/03/2014, 08:38
Αφαιρέθηκε ή δεν υπολόγισε σωστά ή απλά είναι πολύ αργός στα φρένα. Ο άλλος έχει εσωτερική, άρα βλέπει το εμπόδιο σίγουρα αργότερα και παρ'όλ'αυτά, κόβει νωρίτερα. Δείτε πως καθυστερεί να φρενάρει (ο πρώτος) κανά δευτερόλεπτο αφού φαίνονται τα αυτοκίνητα.

7.5 :P

αυτό ακριβώς....

βάλε τώρα αγαπητέ omrtlegol οτι δεν του πήρε δεκατάκι να αντιληφθεί την κατάσταση, βάλτε οτι το έσωσε και μετά κρίνετε ποιος είναι ο χεράς....

;)

teogtp
11/03/2014, 08:54
αυτό ακριβώς....

βάλε τώρα αγαπητέ omrtlegol οτι δεν του πήρε δεκατάκι να αντιληφθεί την κατάσταση, βάλτε οτι το έσωσε και μετά κρίνετε ποιος είναι ο χεράς....

;)
Ο θεος;:D

devil's animal
11/03/2014, 09:03

+990

μμμ, δλδ σε κλειστο αυτοκινητοδρομο ο καθενας ειναι ελευθερος να σταματησει οπου θελει αρκει να θεωρει οτι εχει σοβαρο λογο...:hmm:
μαλλον οι ξενοι που βαζουν προστιμα γι'αυτον τον λογο ειναι μ@λακες...
μαλλον ειναι ακυρο το οτι σου μαθαινουν οτι μετα απο ενα ατυχημα στον δρομο ΠΡΕΠΕΙ να διαφυλαξεις αυτους που ερχονται και δεν εχουν ιδεα τι εχει συμβει μπροστα...
για τον ιδιο λογο (πανω κατω) ξερετε, δεν σταματαμε ετσι και μεσα στην πιστα...

οταν υπαρχει μια καμπη (οχι στροφη οπως γραφτηκε), και οι αλλοι οδηγοι δεν μπορουν να δουν τι εχει συμβει, ΔΕΝ σταματαμε πανω της, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ τι εχει συμβει γιατι μπορει να δημιουργησουμε χειροτερο ατυχημα με καραμπολα πολλων περισσοτερων οχηματων...οπως επισης δεν σταματαμε και μεσα σε τουνελ ή στην κορυφη μιας ανηφορας κλπ...
τα λεει πληρεστερα στο αρθρο 34 του ΚΟΚ (http://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok034.htm)...

στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει ενα Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ στην αριστερη λωριδα κλειστου αυτοκινητοδρομου...

ο μονος λογος που θα επρεπε να ειχε σταματησει καποιος θα ηταν για να προστατεψει καποιον τραυματια που βρισκεται στο οδοστρωμα για να μην τον παρουν φαλλαγγι οι διερχομενοι και φυσικα με προειδοποιητικο τριγωνο πολλα μετρα νωριτερα...

byron
11/03/2014, 09:05
Μεγάλο παιδί είσαι και κατάλαβες (μερικοί άλλοι δεν ξέρω )τι σκοπό έχει ο μάγκας όταν κουβαλάει κάμερα στο κοκπιτ που δεν είναι για λήψη πλάνων ντοκυμαντέρ της Ελληνικής υπαίθρου.Τώρα που την γλύτωσε στη Ρωσική ρουλέτα φαντάζομαι να έχει αναθεωρήσει συμπεριφορές (όχι ότι παίρνω κι όρκο βέβαια...)
Καλημέρα.

Μεγάλη κουβέντα αυτή, και έχει ξαναγίνει. Εξαρτάται τι την θέλεις, όμως. Δεν βλέπω τίποτα κακό να έχει κάποιος μια κάμερα και να τραβάει τη βόλτα του, ή να την έχει στην πίστα ή στο βουνό βέβαια.

Όταν γίνεται τρόπος να ανέβει η χαμηλή αυτοεκτίμηση (σύνδρομο μικρής τσουτσούς) που έχει κάποιος, υπάρχει σοβαρό θέμα.
Η παγίδα του να κάνεις πράγματα που υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανες, αλλά γίνονται μόνο και μόνο επειδή το "υπαγορεύει" η κάμερα...μιλάμε οτι πρέπει να είναι εντελώς μαλάκας κάποιος.

Ποιός ο λόγος να κάνει κάποιος το Σχιστό-Κόρινθος σε 18 λεπτά, αν ΔΕΝ υπήρχε κάμερα ?

https://www.youtube.com/watch?v=n3rmIQpijlg

Μ΄αρέσει το disclaimer στο video. :lol:

Μεταφορτώθηκε στις 29 Νοε 2011

Πρωτου κραξετε ολοι θ πρεπε ν γνωριζεται οτι ο συγκεκριμενος οδηγος ειναι πρωην οδηγος αγωνων κ φυσικα οχι 20χρονων παιδακι.

Yamaha R1 sxisto-korinthos 18lepta by Liolios Racing

byron
11/03/2014, 09:13
μμμ, δλδ σε κλειστο αυτοκινητοδρομο ο καθενας ειναι ελευθερος να σταματησει οπου θελει αρκει να θεωρει οτι εχει σοβαρο λογο...:hmm:
μαλλον ειναι ακυρο το οτι σου μαθαινουν οτι μετα απο ενα ατυχημα στον δρομο ΠΡΕΠΕΙ να διαφυλαξεις αυτους που ερχονται και δεν εχουν ιδεα τι εχει συμβει μπροστα...

οταν υπαρχει μια καμπη (οχι στροφη οπως γραφτηκε), και οι αλλοι οδηγοι δεν μπορουν να δουν τι εχει συμβει, ΔΕΝ σταματαμε πανω της, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ τι εχει συμβει γιατι μπορει να δημιουργησουμε χειροτερο ατυχημα με καραμπολα πολλων περισσοτερων οχηματων...οπως επισης δεν σταματαμε και μεσα σε τουνελ ή στην κορυφη μιας ανηφορας κλπ...
τα λεει πληρεστερα στο αρθρο 34 του ΚΟΚ (http://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok034.htm)...

στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει ενα Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ στην αριστερη λωριδα κλειστου αυτοκινητοδρομου...

ο μονος λογος που θα επρεπε να ειχε σταματησει καποιος θα ηταν για να προστατεψει καποιον τραυματια που βρισκεται στο οδοστρωμα για να μην τον παρουν φαλλαγγι οι διερχομενοι και φυσικα με προειδοποιητικο τριγωνο πολλα μετρα νωριτερα...

Ρε Σταύρο, πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Απορώ πραγματικά δηλαδή...

Δες το μαλακοβίντεο, και πρόσεξε οτι υπάρχουν 2-3 άτομα στη νησίδα που κάποιον βοηθάνε και μάλλον υπάρχει και ένα μηχανάκι ακουμπησμένο στη νησίδα?
Τι σημασία έχει οτι εκεί ήταν φορτηγό? Που ξέρεις οτι δεν κατέληξε εκεί το φορτηγό, για να μην πάρει κάποιον από κάτω που είχε ατύχημα μπροστά του? Ποιά είναι η διαφορά, αν εκεί που είναι το φορτηγό, υπήρχε κόσμος χτυπημένος, αυτοκίνητο ή μηχανή σταματημένη?

Βρες μου ένα video ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στον πλανήτη, οπου συμβαίνει ένα ατύχημα και ΑΜΕΣΑ δεν σταματάει η ροη της κυκλοφορίας. Για τα 30"-1 λεπτό-2λεπτά μιλάμε, όχι μετά από μία ώρα. Η μόνη διαφορά που έχω δει, είναι οτι συνήθως αφήνουν την ΛΕΑ ανοιχτή, όταν εμείς τις κλείνουμε και αυτές.

Πες καλύτερα οτι χέστηκε πάνω του, και τέλος.

STOYBI
11/03/2014, 09:14

Aστο..... Τζαμπα καιει η λαμπα.....

Τι να τους λες για τριγωνα ( οι μισοι θα σκεφτονται τα του πανοραματος.....)

Τι να τους λες οτι εαν η μηχανη ηταν πουλμαν η επικαθημενο με 100 κμ παλι τα ιδια μετρα με την μηχανη θα ηθελαν για να σταματησουν.....

Τι να τους λες οτι και ποσοι οδηγοι με φυσιολογικα χιλμ εφαγαν το κεφαλι τους μονο και μονο γιατι καποιος σταματησε πισω απο στροφη γιατι εψαχνε εναν δρομο...

Εκει... Για καμερα στο κοπκιτ και για 270 θα σου λενε....

Δυστηχως....!

GFawkes
11/03/2014, 09:21
Η λογική ειναι σε έλλειμμα σε αυτην την χώρα...

δεν ξερω τι αλλο σχολιο μπορουμε να κανουμε...

Τελικα τιποτε δεν είναι τυχαιο…εξ ου και η καταντια της χωρας μας….

Παντα η καμπουρα του αλλου.

devil's animal
11/03/2014, 09:35
Ρε Σταύρο, πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Απορώ πραγματικά δηλαδή...

Βυρωνα, η πλακα ειναι οτι δεν τα λεω μονο εγω...τα λεει ο νομος και αυτο εχει σημασια...τι μας νοιαζει τι λεει και τι πιστευει ο Σταυρος και ο καθε Σταυρος...

Δες το μαλακοβίντεο, και πρόσεξε οτι υπάρχουν 2-3 άτομα στη νησίδα που κάποιον βοηθάνε και μάλλον υπάρχει και ένα μηχανάκι ακουμπησμένο στη νησίδα?

ναι, και? αυτο τους δινει το δικαιωμα να σταματησουν τα οχηματα τους μεσα στον δρομο?

Τι σημασία έχει οτι εκεί ήταν φορτηγό?

ισως επειδη πιανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ογκο και κλεινει ολο τον δρομο με αποτελεσμα οποιος ερχεται να μην μπορει να περασει απο ΠΟΥΘΕΝΑ?? λεω εγω τωρα....:rolleyes:

Που ξέρεις οτι δεν κατέληξε εκεί το φορτηγό, για να μην πάρει κάποιον από κάτω που είχε ατύχημα μπροστά του?

μμμ, και επρεπε να σταματησει, ε?? να τραβηξει χειροφρενο μες στην μεση της εθνικης οδου...

Ποιά είναι η διαφορά, αν εκεί που είναι το φορτηγό, υπήρχε κόσμος χτυπημένος, αυτοκίνητο ή μηχανή σταματημένη?

η διαφορα ειναι οτι οταν σταματας πισω απο εναν χτυπημενο που δεν μπορει να κουνηθει τον προστατευεις με το οχημα σου...
οταν εχεις σταματησει επειδη ειδες ενα ατυχημα ή θελεις να δεις ή θελεις να βοηθησεις καποιον που εχει ατυχημα αλλα ειναι στην ακρη ηδη και οχι πανω στο οδοστρωμα..εισαι εν δυναμει και εσυ δολοφονος...

Βρες μου ένα video ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στον πλανήτη, οπου συμβαίνει ένα ατύχημα και ΑΜΕΣΑ δεν σταματάει η ροη της κυκλοφορίας. Για τα 30"-1 λεπτό-2λεπτά μιλάμε, όχι μετά από μία ώρα. Η μόνη διαφορά που έχω δει, είναι οτι συνήθως αφήνουν την ΛΕΑ ανοιχτή, όταν εμείς τις κλείνουμε και αυτές.

δεν προκειται να μπω σ'αυτο το παιχνιδι...απλουστατα γιατι μπορει ΟΛΟΙ να το κανουν λαθος...αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο...
αν θες μπες και εσυ στο youtube και βρες ποσα ατυχηματα εχουν συμβει απο σταματημενα οχηματα σε εθνικες οδους...(συνηθως Αμερικα που καταγραφουν οι καμερες των περιπολικων λογω μπατσων που τους σταματανε στην ΑΚΡΗ...σκεψου να ηταν μεσα στην μεση...)

Πες καλύτερα οτι χέστηκε πάνω του, και τέλος.

οπως εγραψα το παιδι μου παραδεχτηκε το λαθος του και φυσικα χεστηκε...ποιος δεν θα χεζοταν?

εγω νομιζω οτι συζηταμε γι'αυτο το σχολιο μου:

byron
11/03/2014, 09:56

Τι να τους λες οτι εαν η μηχανη ηταν πουλμαν η επικαθημενο με 100 κμ παλι τα ιδια μετρα με την μηχανη θα ηθελαν για να σταματησουν.....

Τι να τους λες οτι και ποσοι οδηγοι με φυσιολογικα χιλμ εφαγαν το κεφαλι τους μονο και μονο γιατι καποιος σταματησε πισω απο στροφη γιατι εψαχνε εναν δρομο...

Δυστηχως....!

Δυστυχώς, πρέπει να ανάψετε λίγο τη λάμπα και να δείτε οτι πιθανότατα έχει γίνει κάτι άσχημο εκεί.
Τωρα, αν εσείς μόλις σταματήσετε ορμάτε με τρίγωνα στα 30 μέτρα (δηλ. 4 δεκατάκια για το gixxer), φωσφοριζέ γιλέκα, και φωτοβολίδες στο οδόστρωμα για να τα δει ο απο πίσω...respect πραγματικά.

Σταύρο, τα επιχειρήματα της νομοθεσίας του ΚΟΚ για να δικαιολογηθεί το δικαίωμα του άλλου στα +φεύγα, είναι γα κλάμματα.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μαλακία (με αστεράκια), αλλά σεβασμό της μαλακίας που μας βαράει δεν μπορούμε να απαιτήσουμε.

KAWAMANRIDER
11/03/2014, 10:00
οταν ειμαι - ειμαστε εκτος πραγματικοτητας & δεν περιμενουμε οτι σε δημοσιο δρομο μπορει να βρεθει καποιο εμποδιο με ή χωρις αντιληψη για τον κοκ & αν βρεθει θα εχει & ικανοτητες περισσυλογης που θα ζηλευε & ουλαμος με Μ88 & LEOPARD STANDART , οτι αυτοματα ολα εμποδια θα εξαυλωθουν & εμεις αυλαβεις θα περασουμε απο μεσα :rolleyes: ,

οτι οποιοδηποτε εμποδιο & σε αυτες τις ταχυτητες μπορει να μας σκοτωσει ή να το σκοτωσουμε αν ειναι κατι ζωντανο ή & τα δυο , αυτο ισχυει στην πραγματικοτητα , στο tourist trophy στο ps κανεις restart & ολα οκ ;)

αν δεν αντιλαμβανεται καποιος κατι απο τα παραπανω & τοσα αλλα & οτι σε αυτες τις συνθηκες στον πραγματικο κοσμο μπορει να σκοτωσει ή να σκοτωθει & αναρωτιεται περι γνωσης του κοκ των αλλων & τριγωνου πανοραματος καλυτερα να μεινει στο ps τωρα που βγηκε & το 4 γ@μαει

δεν ειρωνευομαι κανεναν ουτε το παιζω σωστος , οι ζωες μας & των υπολοιπων πανω απ'ολα , αλλα αντι να γραφουμε προβληματισμους περι γνωσεως του κοκ & των αρθρων του δεν παμε ολοι μαζι στα αρμοδια υπουργεια & οπου αλλου να τα κανουμε πουτ@να μπας & φτιαχτει καμμια γ@μοπιστα της προκοπης να ξεκ@υλωνουμε με την ησυχια μας , τουλαχιστον οι νεοτερες γενιες να εχουν ελπιδα για κανα μνηματακι λιγοτερο

buckley
11/03/2014, 10:02

Δυστηχως....!

Κοίταξε να περιοριστείς στις εντουράδες γιατί όταν δικαιώνεις αυτούς που βάζουν κάμερα στο κοκπιτ για να βιντεοσκοπήσουν 300ρες στους Ελληνικούς δρόμους (γιατί φυσικά έχουν κατ εσέ το αναφαίρετο δικαίωμα) και μας τη λες που τους σχολιάζουμε είσαι εντελώς ανώριμος ως επικίνδυνος αγαπητέ.

devil's animal
11/03/2014, 10:03
Σταύρο, τα επιχειρήματα της νομοθεσίας του ΚΟΚ για να δικαιολογηθεί το δικαίωμα του άλλου στα +φεύγα, είναι γα κλάμματα.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μαλακία (με αστεράκια), αλλά υπόχρέωση σεβασμού της μαλακίας που μας βαράει δεν μπορούμε να απαιτήσουμε.

κανεις λαθος...
κανεις δεν προσπαθει να δικαιολογησει το δικαιωμα (ή αν θες την μ@λακια) του αλλου στα +φευγα...(πρωτος αυτος δεν το δικαιολογησε και το παραδεχτηκε)
και φυσικα ολοι εχουμε δικαιωμα στην μ@λακια...

αλλα οπως ο νομος οριζει συγκεκριμενα ορια στους δρομους, ετσι βαζει και αλλους κανονες που οφειλουμε να σεβομαστε και να τηρουμε...

οταν λοιπον καποιος παραδεχεται την μ@λακια του στα 270, ετσι πρεπει και οι αλλοι να παραδεχτουν την μ@λακια τους που σταματησαν...

και αφου κανενας απο αυτους δεν γραφει εδω (ουτε το παιδι με τα 270, ουτε οι αλλοι που σταματησαν) ας προσπαθησουμε να δουμε την συνυπαιτιοτητα του πραγματος...

spyrakos35
11/03/2014, 10:10
αν ήταν η νταλίκα τούμπα και κάθετα στο δρόμο χωρίς κανένα άλλο αμάξι, θα το συζητάγαμε τώρα?

faraway
11/03/2014, 10:11
αν ήταν η νταλίκα τούμπα και κάθετα στο δρόμο χωρίς κανένα άλλο αμάξι, θα το συζητάγαμε τώρα?

....και άλλα δεκάδες σενάρια . :(

Απορώ και γω , πιο το θέμα συζήτησης .

BLiTzER
11/03/2014, 10:13
γιατί φυσικά έχουν κατ εσέ το αναφαίρετο δικαίωμα

Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει με 30 ή 200 ή 300, όσο δεν ενοχλεί κάποιον.

Κατά τ'άλλα κι εγώ βάζω κάμερα και πηγαίνω με 70 (https://www.youtube.com/watch?v=-qPW2oHvtnU). Ας μην κατηγορούμε τους καμεράτους ^^

spyrakos35
11/03/2014, 10:13

ποιος τον έπαιξε πιο πολύ.....

ο χεράς?

ή

οι λοιποί?

και όλα αυτά χωρίς να έχουμε πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα τι, που, πως, πότε, γιατί....

STOYBI
11/03/2014, 10:17
Κοίταξε να περιοριστείς στις εντουράδες γιατί όταν δικαιώνεις αυτούς που βάζουν κάμερα στο κοκπιτ για να βιντεοσκοπήσουν 300ρες στους Ελληνικούς δρόμους (γιατί φυσικά έχουν κατ εσέ το αναφαίρετο δικαίωμα) και μας τη λες που τους σχολιάζουμε είσαι εντελώς ανώριμος ως επικίνδυνος αγαπητέ.

Oταν απο ολα τα παραπανω που εγραψα πιστευεις οτι θελω να δικαιολογησω τον αυτοχειρα με την καμερα.....??

Σου εδωσα μια ευκαιρεια να το καταλαβεις.....Μια Δυο.... Τρεις...???

Ασε με λοιπον εγω να περιοριστω στις εντουραδες κοιταξε ομως και εσυ να περιοριστεις στην ανανεωση καρτας της εθελ ( και με προσοχη γιατι και καποια απο αυτα τα λεωφορεια εχουν στο....κοπκιτ.... καμερα.... ) Αποφευγετα ...

;)

KAWAMANRIDER
11/03/2014, 10:18

αν ηταν σωστα τοποθετημενη η καμερα :a2:

faraway
11/03/2014, 10:19

Aυτό το δέχομαι :lol:

spyrakos35
11/03/2014, 10:20

Εισαι μιναρας

Χαχαχαχαχα

STOYBI
11/03/2014, 10:26
Δυστυχώς, πρέπει να ανάψετε λίγο τη λάμπα και να δείτε οτι πιθανότατα έχει γίνει κάτι άσχημο εκεί.
Τωρα, αν εσείς μόλις σταματήσετε ορμάτε με τρίγωνα στα 30 μέτρα (δηλ. 4 δεκατάκια για το gixxer), φωσφοριζέ γιλέκα, και φωτοβολίδες στο οδόστρωμα για να τα δει ο απο πίσω...respect πραγματικά.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μαλακία (με αστεράκια), αλλά σεβασμό της μαλακίας που μας βαράει δεν μπορούμε να απαιτήσουμε.

Τωρα να σου πω οτι στο βιντεο κυριως στο τελος του στο υπαρχουν αρκετοι ορθιοι.....

Τωρα να σου πω οτι εχουν σταματησει παραπολλα αυτοκινητα μια χαρα και σε ταξη για να εχει ΜΟΛΙΣ γινει το ...οτι εχει γινει....

Τωρα να σου ξαναπω και εσενα οτι δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο βιντεο.....

buckley
11/03/2014, 10:31
Oταν απο ολα τα παραπανω που εγραψα πιστευεις οτι θελω να δικαιολογησω τον αυτοχειρα με την καμερα.....??

Σου εδωσα μια ευκαιρεια να το καταλαβεις.....Μια Δυο.... Τρεις...???

Ασε με λοιπον εγω να περιοριστω στις εντουραδες κοιταξε ομως και εσυ να περιοριστεις στην ανανεωση καρτας της εθελ ( και με προσοχη γιατι και καποια απο αυτα τα λεωφορεια εχουν στο....κοπκιτ.... καμερα.... Απεφευγετα ...

;)

Ρε μπαγάσα μ' έκανες και γέλασα άκου ΕΘΕΛ ,έχω να μπω σε τέτοιο πράγμα από τότε που επίσημα οδηγώ δίτροχο (1981) αλλά και πάλι τι να σου πούμε εμείς όταν αισίως έχεις φτάσει τα 93 ,ζωή να χεις .

ΥΓ 1. για την αυτοχειρία του μάγκα δεν καίγομαι γι αυτούς που θα πάρει ενδεχομένως στο λαιμό του με ενδιαφέρει.
ΥΓ 2. Να μην ξεχάσω να σ' ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες.

STOYBI
11/03/2014, 10:45
Ρε μπαγάσα μ' έκανες και γέλασα άκου ΕΘΕΛ ,έχω να μπω σε τέτοιο πράγμα από τότε που επίσημα οδηγώ δίτροχο (1981) αλλά και πάλι τι να σου πούμε εμείς όταν αισίως έχεις φτάσει τα 93 ,ζωή να χεις .

ΥΓ 1. για την αυτοχειρία του μάγκα δεν καίγομαι γι αυτούς που θα πάρει ενδεχομένως στο λαιμό του με ενδιαφέρει.
ΥΓ 2. Να μην ξεχάσω να σ' ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες.

Ολοι στον κοσμο τουτο διτροχα καβαλαγαν πριν 30-40 χρονια της ζωης τους ( ειδικα οταν εβγαλαν τις βοηθητικες ...)

Το θεμα οτι καποιοι απο αυτους γραφουν εδω μεσα μεχρι και σημερα......

byron
11/03/2014, 10:52
Τωρα να σου πω οτι στο βιντεο κυριως στο τελος του στο υπαρχουν αρκετοι ορθιοι.....

Τωρα να σου πω οτι εχουν σταματησει παραπολλα αυτοκινητα μια χαρα και σε ταξη για να εχει ΜΟΛΙΣ γινει το ...οτι εχει γινει....

Τωρα να σου ξαναπω και εσενα οτι δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο βιντεο.....

Τα post τα δικά μου και τα δικά σου, αφορούν το συγκεκριμένο βίντεο. Αν είναι να ανοίξουμε κουβέντα περί οδηγικής συμπεριφοράς και τρία πουλάκια να την κάνουμε.
Προφανώς και κανείς δεν υποστηρίζει το να σταματάει κάποιος όπου γουστάρει ή να συζητάει όπως είπες σε προηγούμενο ποστ.

Αλλο αυτό όμως, και άλλον να το σταματήσει κάποιος/κάποιοι επειδή έχει συμβεί κάτι μπροστά σου.
Τα αυτοκίνητα είναι σε τάξη, επειδή με τα 80-100 που πάνε στον δρόμο αυτό (στις κεραίες είναι μάλλον), μπορούν να σταματήσουν σε τάξη.
Και πιθανότατα σε τάξη θα μπορούσε να σταματήσει και ο 270, όπως έκανε και ο μπροστινός του χωρίς δράματα και χωρίς να περάσει φίλερ δίπλα απ΄τον κόσμο.

Όποιος γουστάρει να πηγαίνει με +όσα στον δρόμο, θεωρώ οτι γνωρίζει πως παίρνει πολλά ρίσκα. Big games are for big boys...
Οι χριστοπαναγίες επειδή έχει γίνει ατύχημα, βγήκε κατσίκα, έσκασε το λάστιχο του μπροστινού, άλλαξε λωρίδα χωρίς φλας και τους χάλασε το γυρολόγιο ή χεστήκανε πάνω τους, είναι για γέλια πραγματικά.

IRA57
11/03/2014, 11:43
Τον ''πολισμαν'' που δεν κουνηθηκε ρουπι τον προσεξε κανεις? Σε αντιθεση με τον ''αντωνιο εκλασαμεντες'' που εγινε Κομανετσι και πηδηξε τη μπαρα...χαχαχαχαχαχα

Η συζητηση ειναι περιττη...
Πρωτα φταινε οι σταματημενοι που δεν εβαλαν τριγωνο και μετα φταιει και ο αλλος που πηγαινε με 270+ (και ποιος εδω με SS δεν το χει κανει αυτο?εμενα απο τα 50+χιλ.χιλ. που εχει το cbr τα 15-20χιλ.χιλ. ,και λιγα λεω, ετσι και χειροτερα εχουν γινει)

Dant3
11/03/2014, 11:52

Μου εχει τυχει.
Συγκεκριμενα στο Μενιδι.
Ετρεχα με φιλο να προλαβουμε ferry boat και πηγαιναμε με γρηγορο ρυθμο.
Και βλεπουμε πριν τη στροφη μια να χοροπηδαει και να κουναει χερια.
Κοψαμε και αμεσως μετα τη στροφη βλεπουμε νταλικα να εχει ντελαπαρει ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα και να εχει μπει στο δικο μας.
Εκεινη την ωρα εβγαινε ο οδηγος απο μεσα.
Αν δεν ηταν η γυναικα στη στροφη το πιο πιθανο να μπαιναμε στη καμπινα μαζι με τον οδηγο.
Και στο συγκεκριμενο κομματι δε τρεχαμε γιατι ειναι στροφες με γυαλι ασφαλτο.
Εκει δηλαδη γιατι ειχαν το μυαλο να κανουν το βασικο?

teo_g7
11/03/2014, 12:03

+όσα :beer:

Σύντομη ιστοριούλα
Τρίτη του Πάσχα,πριν κανα δυο χρόνια και επιστροφή Αθήνα απο ΕΟ Αθηνων-Λαμίας.
Κίνηση σχεδον καθόλου σε όλο το δρόμο απο Θεσσαλονίκη,ειδικα δεδομένης της ημέρας ωσπου φτάνω Μαλακάσα στις στροφές και πεφτω σε κίνηση.Εντάξει λεω δεν είναι τίποτα χαλαρά και θα φτασουμε.Και οι τρείς λωρίδες κολλημένες και πηγαίνουμε με 5-10 χλμ χωρίς να βλέπουμε μπροστά.Ωσπου φτάνω στη στροφή και τι βλέπω;;;;;

Έχει γίνει ατύχημα,αρκετα σοβαρο, στο αντίθετο ρευμα και οι δικοι μας έχουν κόψει και κοιτάνε....
:eek:
Μιλάμε μου έπεσε το σαγώνι...

Άλλο σκηνικο πιο προσφατο.
Λενορμαν στην έξοδο της υπόγειας στο ρευμα προς Περιστέρι (εκει που απαγορεύεται να συνεχισεις ευθεία και πρέπει να πας απο Πέτρας)
Ενας τύπος έχει ρίξει 2 παιδιά με μηχανάκι και έχουνε σταματήσει καμια δεκαριά οι οποιοί μόνο χαζεύουνε χωρίς να κάνουνε τιποτα.Εννοείται τα αυτοκίνητα μες τη μέση και τα παιδιά κάτω στο δρόμο.Σταμ΄τησα μόνο και μόνο για να ανοιξω λίγο το δρόμο γιατί κι όποιος ερχόταν ήθελε να κοιτάξει κι αυτός....

Μετα απο αυτά,κι απο άλλα που έχω δει στα αρκετα χιλιομετρα που έχω κάνει ανα την Ελλαδα,κυρίως με αυτοκίνητο,αλλα και με μηχανή εχω καταλήξει σε 2 συμπεράσματα.
1- Είμασε αιμοδιψείς!Ναι και δε σηκώνω κουβέντα.Θέλουμε να δούμε αιμα,δεν εξηγείται αλλιώς τοση περιεργεια για ενα ατύχημα.(και οχι δεν ειναι ενδιαφέρον η οτιδήποτε άλλο)
2-Δεν ξερουμε (κι ουτε και πρόκειται να μαθουμε) πως να συμπεριφερθούμε σε μια κατάσταση εκτακτης ανάγκης,οπως ενα ατύχημα στην ΕΟ.Έχουμε βεβαια σαν ελαφρυντικο οτι κανεις δεν μας εκπαίδευσε.

Αλλα πάλι, η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;;;:confused:

devil's animal
11/03/2014, 12:03
Εκει δηλαδη γιατι ειχαν το μυαλο να κανουν το βασικο?

σωπα μωρε...
η γυναικα που αναφερεις ηταν εξωγηινη...δεν τα κανουν αυτα τα πραγματα οι σωστοι...

απλα μολις βλεπουν κατι να εμποδιζει σε μια λωριδα το οδοστρωμα, σταματανε και αυτοι στην αλλη λωριδα και παροτρυνουν και αλλους να σταματησουν στις αλλες λωριδες για να δουν τι εχει γινει και να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ λωριδα ελευθερη γι'αυτους που ερχονται...και οποιος σταματησει, σταματησε...αλλιως ηταν μ@λακας που ετρεχε...κλειστος αυτοκινητοδρομος, στροφες, καμπες, γεφυρες και π@παρια μαντολες...:rolleyes:

1. H στάση και η στάθμευση επιτρέπoνται, αν δεν δημιoυργείται εξ αυτών κίνδυνoς ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και αν δεν υπάρχoυν σχετικές
απαγoρευτικές πινακίδες ή διαγραμμίσεις.
2. H στάση ή στάθμευση oχήματoς απαγoρεύεται:
στ) Πάνω και κάτω από τις γέφυρες, εκτός αν υπάρχoυν χώρoι για στάθμευση ειδικά πρooρισμένoι.
ζ) Πλησίoν και πάνω σε κυρτές καμπύλες αλλαγής των κατά μήκoς κλίσεων των oδών (ράχεων) και σε στρoφές ανεπαρκoύς oρατότητας για πρoσπέρασμα.
ιβ) Στoυς αυτoκινητόδρoμoυς και τις oδoύς ταχείας κυκλoφoρίας, εκτός των χώρων στάθμευσης, πoυ καθoρίζoνται με σήμανση.
ιγ) Σε λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης.
δ) Αν τo ελεύθερo μέρoς της oδoύ πoυ απoμένει είναι ανεπαρκές για την κυκλoφoρία των oχημάτων.
ε) Παράπλευρα άλλoυ oχήματoς, σε στάση ή στάθμευση, εκτός αν άλλως oρίζεται με ειδική σήμανση.
4. Eκτός κατoικημένων περιoχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνo στoυς χώρoυς πoυ έχoυν διατεθεί για τo σκoπό αυτόν ή στα ερείσματα των oδών, αν δε δεν υπάρχoυν τέτoια, όσo τo δυνατόν πλησιέστερα στo δεξιό άκρo τoυ oδoστρώματoς και παράλληλα πρoς τoν άξoνά τoυ, εκτός αν
απαγoρεύεται αυτό.

spyrakos35
11/03/2014, 12:08
1. H στάση και η στάθμευση επιτρέπoνται, αν δεν δημιoυργείται εξ αυτών κίνδυνoς ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και αν δεν υπάρχoυν σχετικές
απαγoρευτικές πινακίδες ή διαγραμμίσεις.
2. H στάση ή στάθμευση oχήματoς απαγoρεύεται:
στ) Πάνω και κάτω από τις γέφυρες, εκτός αν υπάρχoυν χώρoι για στάθμευση ειδικά πρooρισμένoι.
ζ) Πλησίoν και πάνω σε κυρτές καμπύλες αλλαγής των κατά μήκoς κλίσεων των oδών (ράχεων) και σε στρoφές ανεπαρκoύς oρατότητας για πρoσπέρασμα.
ιβ) Στoυς αυτoκινητόδρoμoυς και τις oδoύς ταχείας κυκλoφoρίας, εκτός των χώρων στάθμευσης, πoυ καθoρίζoνται με σήμανση.
ιγ) Σε λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης.
δ) Αν τo ελεύθερo μέρoς της oδoύ πoυ απoμένει είναι ανεπαρκές για την κυκλoφoρία των oχημάτων.
ε) Παράπλευρα άλλoυ oχήματoς, σε στάση ή στάθμευση, εκτός αν άλλως oρίζεται με ειδική σήμανση.
4. Eκτός κατoικημένων περιoχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνo στoυς χώρoυς πoυ έχoυν διατεθεί για τo σκoπό αυτόν ή στα ερείσματα των oδών, αν δε δεν υπάρχoυν τέτoια, όσo τo δυνατόν πλησιέστερα στo δεξιό άκρo τoυ oδoστρώματoς και παράλληλα πρoς τoν άξoνά τoυ, εκτός αν
απαγoρεύεται αυτό.

μιας και ξέρεις και τον ΚΟΚ τόσο καλά, πες μου ρε φίλε και για τα όρια ταχύτητας....

μην μου απαντήσεις, απλά πρέπει να ρίξω λάδι στην φωτιά..... :smokin:

devil's animal
11/03/2014, 12:12
μιας και ξέρεις και τον ΚΟΚ τόσο καλά, πες μου ρε φίλε και για τα όρια ταχύτητας....

μην μου απαντήσεις, απλά πρέπει να ρίξω λάδι στην φωτιά..... :smokin:

για να ριξω και εγω λιγο λαδι στην φωτια...:p

εχει καταντησει κουραστικο να λεμε οτι φταιει ΚΑΙ ο μοτοσυκλετιστης που πηγαινε με 270...
αλλα το οτι εκανε μ@λακια αυτος δεν σημαινει οτι δεν εκαναν και οι αλλοι...ενα..
και δεν υπαρχει μικροτερη ή μεγαλυτερη μ@λακια για να τις μετρησουμε ή περισσοτερο παρανομος και λιγοτερο παρανομος...δυο..

spyrakos35
11/03/2014, 12:16
ξέρεις, ίσως, λέω γω τώρα, το γεγονός οτι τα εμπόδια ήταν σταθερά (σταματημένα) και όχι κινούμενα (να μανουβράρουν γιατι η αριστερή λωρίδα είναι ελευθερη για συνέχιση της πορείας), να συνετέλεσε στην αποφυγή τους.....

να το δούμε και αυτό?

stefanos
11/03/2014, 12:22
για να ριξω και εγω λιγο λαδι στην φωτια...:p

εχει καταντησει κουραστικο να λεμε οτι φταιει ΚΑΙ ο μοτοσυκλετιστης που πηγαινε με 270...
αλλα το οτι εκανε μ@λακια αυτος δεν σημαινει οτι δεν εκαναν και οι αλλοι...ενα..
και δεν υπαρχει μικροτερη ή μεγαλυτερη μ@λακια για να τις μετρησουμε ή περισσοτερο παρανομος και λιγοτερο παρανομος...δυο..

Οι άλλοι ήταν μια μοτοσυκλέτα ένα βυτίο και καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα σταματημένα σε μιά "στροφή?!!" 280 χιλιομέτρων (λέγε με ευθεία).
Ο έτερος μοτοσυκλετιστής σταμάτησε, οπότε εμφανώς η ορατότητα αρκούσε ακόμα και για φρενάρισμα από 280.
Για να προειδοποιήσεις οχημα που πηγαίνει με 280 το τρίγωνο πρέπει να το βάλεις 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά και στην περίπτωση του "δικού" μας 3 χιλιόμετρα πράγμα που δεν κάνεις ούτε εσύ.

BLiTzER
11/03/2014, 12:24
Για να προειδοποιήσεις οχημα που πηγαίνει με 280 το τρίγωνο πρέπει να το βάλεις 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μακρυά και στην περίπτωση του "δικού" μας 3 χιλιόμετρα πράγμα που δεν κάνεις ούτε εσύ.

Οπότε η λύση είναι να μην το βάλεις καθόλου.

spyrakos35
11/03/2014, 12:25
Οπότε η λύση είναι να μην το βάλεις καθόλου.

για να το βάλεις, πρέπει να το έχεις.... :p

STOYBI
11/03/2014, 12:26
Οι άλλοι ήταν μια μοτοσυκλέτα ένα βυτίο και καμιά εικοσαριά αυτοκίνητα σταματημένα σε μιά "στροφή?!!" 280 χιλιομέτρων (λέγε με ευθεία).
Ο έτερος μοτοσυκλετιστής σταμάτησε, οπότε εμφανώς η ορατότητα αρκούσε ακόμα και για φρενάρισμα από 280.

Γιατι βρε Στεφανε 2χιλμ μακρυα....

Ποσα μετρα η χιλμ δηλαδη χρειαζετε ενα gsxr για να φρεναρει απο τα 270 απο περιεργεια ρωταω.....

BLiTzER
11/03/2014, 12:28
Απ'ότι φαίνεται στο βίντεο, γύρω στα 150 μέτρα :)

RaGe_Raptor
11/03/2014, 12:29
Γιατι βρε Στεφανε 2χιλμ μακρυα....

Ποσα μετρα η χιλμ δηλαδη χρειαζετε ενα gsxr για να φρεναρει απο τα 270 απο περιεργεια ρωταω.....

Είπαμε τα gixxer δεν έχουν φρένα αλλά όχι κι έτσι...!!!:lol:

devil's animal
11/03/2014, 12:31
οι πιο παρατηρητικοι θα ειδαν οτι εκει που περιπου φρεναρει το πρωτο gsxr εχει μια ταμπελα που ενημερωνει για parking...
εικαζω οτι ειναι στα 100 μετρα...

εκει που τελικα ακινητοποιειται το δευτερο gsxr ειναι το parking...
φυσικα δεν φρεναρει ο δευτερος εκει...φρεναρει πιο μετα...

αν ομως καποιος ειχε βαλει το τριγωνο εκει...εστω και στην αριστερη λωριδα...θα ειχε φρεναρει επαρκως...

Bladerunner
11/03/2014, 12:34
Ένα γενικότερο σχόλιο:

Επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε και πού θα μας στήσει καρτέρι ο χάρος, καλό είναι να φροντίζουμε να έχουμε περίσσιο χρόνο ή/και χώρο για να τον αποφύγουμε. Αν θέλουμε φυσικά.

RaGe_Raptor
11/03/2014, 12:36
Απο τη δική μου οπτική, όταν πας με οοοόσα σε δημόσιο δρόμο παίζεις το κεφάλι σου και όσων μοιράζονται το δρόμο μαζί σου.. Ναι είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά αλλά έτσι είναι. Παίζεις το κεφάλι σου διότι γίνονται πολλά απρόβλεπτα (μαλακίες δικές σου και άλλων) στο δρόμο . Δεν το παίζω παρθενοπιπίτσα αλλά βλέπετε τι γίνεται κάθε μέρα στους δρόμους.

stefanos
11/03/2014, 12:38
Δεν είδα να έχει πρόβλημα το gsxr, o αναβάτης του μάλλον δεν ήθελε να πιστέψει τι έβλεπε.
Ο άλλος αναβάτης ξεκάθαρα φρενάρει χωρίς δράματα απο τα 280.
Από την άλλη 2 λωρίδες δρόμος και στροφή τόσο ανοιχτή που μπαίνουν 280 άνετα έχει ορατότητα πολύ περισσότερη από όση χρειάζεσαι για να φρενάρεις με SS.

STOYBI
11/03/2014, 12:42
Απ'ότι φαίνεται στο βίντεο, γύρω στα 150 μέτρα :)

Οποτε αφου μιλαμε για το συγκεκριμενο βιντεο......

Εαν ηταν ενα επικαθημενο με 25 τονους φορτιο ( 45τον μικτο.... ) Με 100 χιλμ ( που χρειαζετε πανω απο 400 μετρα για να φρεναρει....)

Ολοι αυτοι οι σταματημενοι τι θα ηταν τωρα....

Κατα την γνωμη μου ... Μαρμελαδα...!!!!

Σοβαρα τωρα θελετε ντε και καλα να εμπεδωσω οτι μια μερα, θα ειμαι σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας με την ωραια μουσικλετα με τα 140 -150 χιλιομετρακια μου...

Και καθε ενας που θα εχω μπροστα μου...

Θα με στελνει αδιαβαστο οποτε πλησιαζει τυφλη στροφη ...

Και απο τα ιδια χιλμ με εμενα θα κοκκαλωνει και θα πεφτει στα 60 του οριου ταχυτητας ...

Μην τυχον εχει γινει κανενα ατυχημα απο πισω και δικαιως δεν εχει βγει ενας κοπανος να ειδοποιησει με τον α η β τροπο..???

Τον χρησιμοποιητε συχνα αυτον τον τροπο οδηγησης βρε λεβεντες..??

stefanos
11/03/2014, 12:57

Εαν ηταν ενα επικαθημενο με 25 τονους φορτιο ( 45τον μικτο.... ) Με 100 χιλμ ( που χρειαζετε πανω απο 400 μετρα για να φρεναρει....)

Σοβαρα τωρα θελετε ντε και καλα να εμπεδωσω οτι μια μερα, θα ειμαι σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας με την ωραια μουσικλετα με τα 140 -150 χιλιομετρακια μου...

Και απο τα ιδια χιλμ με εμενα θα κοκκαλωνει και θα πεφτει στα 60 του οριου ταχυτητας ...

Μην τυχον εχει γινει κανενα ατυχημα απο πισω και δικαιως δεν εχει βγει ενας κοπανος να ειδοποιησει με τον α η β τροπο..???

Το χεις πάρει ανάποδα.
Αν ήσουνα ξαπλωμένος στο αριστερό ρεύμα θα προτιμούσες να σταματήσω αριστερά με αλάρμ
παίρνοντας το ρίσκο να πέσει κάποιος στο αμάξι μου και να κατέβω να σε μαζέψω,
η να σε προσπεράσω και να παρκάρω δεξιά στο παρκιν προβλεπόμενα?
Και εφόσον είσαι ζωντανός μιά χαρά φρενάρεις με 140-150.

byron
11/03/2014, 12:59

Ε?
Πραγματικά αδυνατώ να σε παρακολουθήσω...

ΥΓ. Σιγά μην θέλει κανενα χιλιόμετρο ένα φορτηγό για να φρενάρει απ΄τα 100. Για φορτηγό λέμε, όχι για το Intercity.

BLiTzER
11/03/2014, 12:59
Το χεις πάρει ανάποδα.
Αν ήσουνα ξαπλωμένος στο αριστερό ρεύμα θα προτιμούσες να σταματήσω αριστερά με αλάρμ

Εσύ το'χεις πάρει ανάποδα :) Το θέμα δεν είναι τι θα προτιμούσε ο ξαπλωμένος ή ο όρθιος ή η κυρά Μαρία της γειτονιάς, αλλά πώς θα αποφύγεις να έχεις περισσότερα θύματα. Σίγουρα όχι σταματώντας στο αριστερό ρεύμα.

STOYBI
11/03/2014, 13:05
Ε?
Πραγματικά αδυνατώ να σε παρακολουθήσω...

ΥΓ. Σιγά μην θέλει κανενα χιλιόμετρο ένα φορτηγό για να φρενάρει απ΄τα 100. Για φορτηγό λέμε, όχι για το Intercity.

Εχεις οδηγησει συγκεκριμενο φορτηγο βυρωνα...???

STOYBI
11/03/2014, 13:09
Το χεις πάρει ανάποδα.
Και εφόσον είσαι ζωντανός μιά χαρά φρενάρεις με 140-150.

Να με παρατησεις εκει που ειμαι με το αμαξι σου....και να κατσεις με το Δ σου καμμια 100 μετρα πισω.....!!!

Τοσο απλα... Δεν θα με σωνες με καμμια πρωτη βοηθεια... Αλλων δουλεια θα ηταν αυτη....!

teo_g7
11/03/2014, 13:15
Να με παρατησεις εκει που ειμαι με το αμαξι σου....και να κατσεις με το Δ σου καμμια 100 μετρα πισω.....!!!

Τοσο απλα... Δεν θα με σωνες με καμμια πρωτη βοηθεια... Αλλων δουλεια θα ηταν αυτη....!
Και επιπλέον να φροντίσει ώστε ο υπόλοιπος δρόμος να παραμείνει ανοιχτος και για την ασφάλεια ολων των υπόλοιπων αλλά και για έρθουν έγκαιρα τα ασθενοφόρα κλπ!

skylaros
11/03/2014, 13:16
Επίτηδες το έβαλα το βίντεο για να ακολουθήσει αυτό... :D

1) Κρίνουμε αυτό που βλέπουμε.

2) Σφηνωμένος κάτω από το φορτηγό πιθανό να ήταν μοτοσυκλετιστής

3) Το ατύχημα συνέβη 1,15 sec πριν φτάσει το Gixer

Φυσικά τα παραπάνω είναι εικασίες όπως επίσης και το ότι έπρεπε να είχε μπει τρίγωνο πιο πίσω μιας που δε ξέρουμε πόσο πιο πριν είχε γίνει το συμβάν.

Λοιπόν πέραν της πλάκας ο κοκ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέει ότι αφήνουμε από το προπορευόμενο όχημα τόση απόσταση όση χρειάζεται για να σταματήσουμε, δηλαδή αν μπροστά μας είναι όχημα που ρίχνει άγκυρα και σταματάει από τα 300 σε 3 sec αυτό είναι πρόβλημα μας πρέπει να έχουμε απόσταση τέτοια που θα μας δώσει χρόνο. Επίσης όμως λέει πως η κίνηση στο οδόστρωμα θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο και προσαρμόζοντας την ταχύτητα έτσι ώστε πάντα να έχουμε ορατότητα ανάλογα με τα χιλιόμετρα μας. Δηλαδή αν είσαι σε μια καμπή με ορατότητα 200 μέτρα πρέπει να υπολογίζεις το μέγιστο της ταχύτητας σου και πόσο χρειάζεσαι για να σταματήσεις έγκαιρα. Αν είναι στροφή το ίδιο! Αν για παράδειγμα κάποιος βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο και έχει ορατότητα σε κλειστές στροφές στα 5 μέτρα πρέπει να έχει ταχύτητα τόσο ώστε να σταματάει στα πέντε μέτρα και ΟΧΙ παραπάνω. Ο τύπος με το gixer χρειαζόταν παραπάνω μέτρα για φρένα από τα χιλιόμετρα που βρισκόταν σύμφωνα με την ορατότητα που είχε και το χρόνο αντίδρασης του (που υποθέτω πως ήταν αργός γιατί κοίταζε να περάσει τον άλλο).

byron
11/03/2014, 13:19
Εχεις οδηγησει συγκεκριμενο φορτηγο βυρωνα...???

Μην επιμένεις. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα φορτηγό 40tn να χρειάζεται 400μέτρα για να φρενάρει απ΄τα 100km/h. :wave2:

KAWAMANRIDER
11/03/2014, 13:20
ειναι παρα πολυ απλο , τηρουμε αποστασεις απο τα προπορευομενα οχηματα ικανες να μας επιτρεψουν να επιβραδυνουμε με ασφαλεια σε συναρτηση παντα με την ταχυτητα που κινουμαστε , αναλογα φροντιζουμε παντα να εχουμε την καλυτερη δυνατη ορατοτητα οπουδηποτε κινουμαστε , πριν μπουμε στην στροφη προετοιμαζουμε σωστα την μοτοσυκλετα μας , φροντιζουμε αν δεν εχουμε ορατοτητα να προσαρμοσουμε την ταχυτητα ωστε να μπορουμε να φρεναρουμε αμεσα & με ασφαλεια κτλ, κτλ, ........ τα ξερετε ρε παιδια , τα βασικα λεμε ,

για να μην αδικουμε & οσους υποστηριζουν οτι φταινε & οι υπολοιποι - εφοσον υπηρχε η δυνατοτητα & χρονος - θα επρεπε επισημανουν το σημειο & να αφησουν μια λωριδα διαφυγης την αριστερη ή την εκτακτης αναγκης κτλ

αλλα οταν δεν εχεις ορατοτητα ή ειναι περιορισμενη εστω & λιγο , δεν συνεχιζεις ετσι , εχεις "μαζεψει" απο πριν , απλα πραγματα

george8mougios
11/03/2014, 13:20
Έχει σκεφτεί κανείς πως το ατύχημα ή ότι τέλος πάντων έγινε εκεί μπορεί να είχε γίνει πριν δευτερόλεπτα? Που να προλάβεις να βάλεις Δ??? Το να σταματάς πάνω στον δρόμο επειδή είχες ατύχημα ή για να βοηθήσεις κάποιον που έχει ανάγκη για μένα λέγεται ΑΜΕΛΕΙΑ. Το να τρέχεις με 270 σε οποιονδήποτε ελληνικό δρόμο για εμένα πάντα λέγεται ΕΓΚΛΗΜΑ...

KAWAMANRIDER
11/03/2014, 13:25
Επίτηδες το έβαλα το βίντεο για να ακολουθήσει αυτό... :D

1) Κρίνουμε αυτό που βλέπουμε.

2) Σφηνωμένος κάτω από το φορτηγό πιθανό να ήταν μοτοσυκλετιστής

3) Το ατύχημα συνέβη 1,15 sec πριν φτάσει το Gixer

Φυσικά τα παραπάνω είναι εικασίες όπως επίσης και το ότι έπρεπε να είχε μπει τρίγωνο πιο πίσω μιας που δε ξέρουμε πόσο πιο πριν είχε γίνει το συμβάν.

Λοιπόν πέραν της πλάκας ο κοκ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέει ότι αφήνουμε από το προπορευόμενο όχημα τόση απόσταση όση χρειάζεται για να σταματήσουμε, δηλαδή αν μπροστά μας είναι όχημα που ρίχνει άγκυρα και σταματάει από τα 300 σε 3 sec αυτό είναι πρόβλημα μας πρέπει να έχουμε απόσταση τέτοια που θα μας δώσει χρόνο. Επίσης όμως λέει πως η κίνηση στο οδόστρωμα θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο και προσαρμόζοντας την ταχύτητα έτσι ώστε πάντα να έχουμε ορατότητα ανάλογα με τα χιλιόμετρα μας. Δηλαδή αν είσαι σε μια καμπή με ορατότητα 200 μέτρα πρέπει να υπολογίζεις το μέγιστο της ταχύτητας σου και πόσο χρειάζεσαι για να σταματήσεις έγκαιρα. Αν είναι στροφή το ίδιο! Αν για παράδειγμα κάποιος βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο και έχει ορατότητα σε κλειστές στροφές στα 5 μέτρα πρέπει να έχει ταχύτητα τόσο ώστε να σταματάει στα πέντε μέτρα και ΟΧΙ παραπάνω. Ο τύπος με το gixer χρειαζόταν παραπάνω μέτρα για φρένα από τα χιλιόμετρα που βρισκόταν σύμφωνα με την ορατότητα που είχε και το χρόνο αντίδρασης του (που υποθέτω πως ήταν αργός γιατί κοίταζε να περάσει τον άλλο).

με προλαβες τα ιδια λεμε ;)