PDA

View Full Version : Αυτή τη φορά υπάρχει πρόβλημα .....

Ασωτος
10/03/2014, 17:21
Που μπορεί να είναι, μέχρι να το βρω, από γελοίο μέχρι πολύ σοβαρό ...

Και όχι, δεν πρόκειται για γάτες ή γκραφιτι ....

Υπάρχει λοιπόν ένα σκουτεράκι, το γαϊδουράκι της δουλειάς με κάπου 25000 km στην πλάτη του, μετά από δώδεκα χρόνια.

Το βάζω και αυτό στο γκαράζ, μαζί με άλλα αυτοκίνητα/μηχανάκια.

Το είχα αφήσει λοιπόν, και μετά από μέρες, πάω να το πάρω. Βάζω μπροστά, και το λαμπάκι των λαδιών ανάβει και μένει αναμμένο. Τελείωσε το λάδι ; Μα όταν το άφησα, ούτε καν αναβόσβηνε, να μου πει έστω ότι λιγοστεύει. Βάζω λίγο λάδι στη βενζίνη, Motul 800 παρακαλώ, 8 το πρωί ήταν, που να βρω κανονικό λάδι. Το μεσημέρι, αδειάζω ένα ολόκληρο λίτρο, που το πήρε όλο και έπαιρνε και λίγο ακόμη. Ποτέ στα 12χρόνια που το έχω, δεν πήρε 1 λίτρο. Με 800 cc γέμιζε μέχρι επάνω ....

Μου μπαίνουν ιδέες.
Κοιτάω το χιλιομετρητή, 25107.

Περνάνε δύο τρεις μέρες, σπίτι δουλειά, τα χιλιόμετρα πήγαινε έλα άντε νάναι 3 κάθε μέρα. Ξανακοιτάζω το χιλιομετρητή, 25148.

Ξαναμπαίνουν ιδέες πολύ δυνατά, μια και η πρεσβυωπία είναι πολύ αισθητή πλέον ....

Το παρκάρω Παρασκευή βράδυ, με 25167 τσεκαρισμένο με γυαλιά ...

Το ξαναπαίρνω σήμερα το πρωί, πάω στο μαγαζί και ...ναι, 25201.

Ιδέα πρώτη, η γελοία που λέγαμε : μεγάλε το κοντέρ τάπαιξε .. Ναι αλλά τα χιλιόμετρα που πάω τα δείχνει κανονικά - δεν κυκλοφορώ με 20 να μου δείχνει 160. Υπάρχει περίπτωση να χάλασε ο μηχανισμός που μετράει τα χιλιόμετρα ;

Ελαφρυντικό ότι η στάθμη της βενζίνης μένει σταθερή εκεί που το έχω αφήσει

Ιδέα δεύτερη, και πολύ σοβαρή : Κάποιος/ κάποια παίρνει το μηχανάκι το βράδυ και κόβει βόλτες ....

Εδώ είμαστε, και το παρακολουθούμε πλέον ....

MG-KTiNoS
10/03/2014, 17:44
κάποιος πιτσιρικάς το κάνει...

(όλοι πάνω κάτω έχουμε μια τέτοια ιστορία να πουμε)

Κλειδωσε το και μην το κάνεις θέμα.
:)

Corki
10/03/2014, 18:20
βρες τον.........(μαλλον ο γιος σου ειναι ή κανας φιλος του)

Εξηγησε του οτι απλα το ζητανε....δεν το "κλεβουν"

Παρτου κρανος.......(του γιου σου)

Ασωτος
10/03/2014, 18:25
Εκεί πρωτοπήγε το μυαλό μου

αλλά

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ο γιός

(και πιστεύω ότι θα το ζητούσε)

Από κράνη, υπάρχουν 3 - 4 κάτω στο γκαράζ

skylaros
10/03/2014, 18:32
Γιατί δε ρωτάς? Αν είχε δίπλωμα δε θα το έπαιρνε στη ζούλα, θα το ήξερες πως το καβαλάει. Φυσικά μπορεί να μην είναι ο γιοκαρής σου αλλά κάνας άλλος που έχει πρόσβαση :) Έχουν πλάκα τα post Που κάνεις :D

Giorgos19
10/03/2014, 18:33

αλλά

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ο γιός

Ξεκίνησα να καβαλάω στα 14 υπό την επίβλεψη του φάδερ σε ελεγχόμενο χώρο. Η αλήθεια είναι πως αρκετά βράδια έπαιρνα κρυφά το μηχανάκι για μια γύρα στη γειτονιά. Μάλλον κάτι αντίστοιχο θα κάνει και ο γιος σου, ειδικά αν είναι στην ίδια ηλικία.
(εμένα πάντως με πήρε χαμπάρι ο πατέρας. Πίστευα ότι θα τη γλίτωνα τρομάρα μου. :lol: )

spyrakos35
10/03/2014, 18:37
(εμένα πάντως με πήρε χαμπάρι ο πατέρας.)

και?

Ασωτος
10/03/2014, 18:57
.
.
.
Έχουν πλάκα τα post Που κάνεις :D

Και να σκεφτείς ότι δεν γράφω συχνά

Τώρα τελευταία συμβαίνουν όλα τα παράξενα ...

Dbnn
10/03/2014, 19:00

αλλά

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ο γιός

Ναι ε? Στα 27 το έβγαλα πρίν ενα μήνα :lol:

Κάποιος το παίρνει φίλε μου δεν γίνεται να δείχνει σαν τρελός ο χιλιομετρητής. Πολύ τραβηγμένο.

sernodas2
10/03/2014, 19:05
εγω εβγαζα την ντιζα απ την μπροστα ροδα κ δεν εβαζα κ βενζινα,το κολοπαιδο!!!

(ελπιζω ο ενοχος να μην δει το ποστ μου κ κανει κ αυτος το ιδιο :D)

Ασωτος
10/03/2014, 19:20
Τέλος πάντων, για να μη σας κουράζω περισσότερο

Απόψε

Πάει κανονικά στο γκαραζ

Το παρκάρω σημαδεύοντας τη θέση του

και ξεβιδώνω το μπουζί

Σημειώνω ξανά το χιλιομετρητή (φορώντας τα γυαλιά)

Και σας ενημερώνω αύριο

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας:beer:

McTalas
10/03/2014, 19:28
Παντως αυτος που το περνει ειναι πολυ ενταξει αφου σου βαζει και βενζινα....

Bradipous
10/03/2014, 19:29
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ο γιός

Αυτο τωρα τι σχεση εχει; :confused:
Ισα ισα που για αυτο θα ελεγα πως ειναι ο βασικος υποπτος.
Για αρχη δεν κριβεις τα κλειδια να δεις πως παει το θεμα, ενω συγχρονως να παρακολουθεις αν μετραει σωστα το κοντερ εν κινηση; :D

vaska
10/03/2014, 19:41
Το παίρνει ο γιος μαζί με φιλαράκο του. Μην βγάλεις το μπουζί και μην κρύψεις τα κλειδιά. Βγάλε βενζίνη και αστους. Θα ξεμείνουν και θα πάει το σπρώξιμο γόνα.

Αύριο και αφού σιγουρέψεις με πολλούς τρόπους το ότι το μηχανάκι κινήθηκε, κουβέντιασε με τον κανακάρη σου. η κουβέντα έχει πάντα αποτέλεσμα ειδικά αν του δώσεις να καταλάβει τους κινδύνους. Πες του δε ότι ουσιαστικά το όχημα είναι ανασφάλιστο όταν το οδηγεί κάποιος δίχως δίπλωμα. Κόψε του τα πολλά πολλά με τον φιλαράκο που την κάνουν μαζί.

IRA57
10/03/2014, 19:49
Kai αν βγαινει με γκομενα? Χαλαστρα θα του κανεις?
Ασ'το παιδι να μ@μησει πρωτα και μετα...
:D

George_Sp
10/03/2014, 19:52
γράφω για να παρακολουθώ το θέμα. θέλω να δω που θα καταλήξει! :D

DimChios
10/03/2014, 19:57
Βαγγελη... ΕΓΩ ήμουν ο "ενοχος" στα 14-15 ;)

vaska
10/03/2014, 21:13
Kai αν βγαινει με γκομενα? Χαλαστρα θα του κανεις?
Ασ'το παιδι να μ@μησει πρωτα και μετα...
:D

Να μαμήσει ρε το παιδί, ποιος είπε να μην μαμήσει, αλλά να προσέχεινα μην του μαμηθεί το σπίτι αν εμπλακεί σε ατύχημα και είναι ανασφάλιστος. Και δεν βάζω μέσα τον παράγοντα να σπάσει κανένα χέρι - πόδι το γκομενάκι και να ζητάει μετά ο πατέρας της τον ουρανό με τ' άστρα.

"Παθώς" στα 16 μου κι ο πατέρας μου έβγαλε το φίδι από την τρύπα. Ο δε πατέρας της το πόσο με αγάπησε δεν λέγεται.

mikes
10/03/2014, 21:18
ολοι λετε για τον γιο του οτι ειναι σιγουρος ενοχος!

το ενδεχομενο να υπνοβατει ο ιδιος τη νυχτα και να παιρνει το μηχανακι, να κοβει βολτες και να του βαζει και βενζινη, και το αλλο πρωι που ξυπναει να μη θυμαται χριστο, δεν το λαμβανει κανεις υπ'οψιν εεε??? :wave2: :lol: :lol: :lol:

taisteal
10/03/2014, 21:21
Ταινια με τον Μουστακα νομιζω????δασκαλος το πρωι και αλητεια το βραδυ????

:vroum::vroum::lol::lol::lol:

dimzan
10/03/2014, 21:25
νομιζω το θεμα θα μεινει στην ιστορια..

και ποιος δεν εχει σουφρωσει κλειδια για να παει βολτα οταν οι δικοι του κοιμουνται.

εχω βηξει απειρες φορςε για να βγαλουμε το συναγερμο απο το αμαξι της οικογενειας του τοτε κολλητου.

επισης το χουμε σπρωξει για να μην ακουστει η μιζα. το κλασσικο κρατα τσιλιες να σπρωξω εγω κλπ κλπ..

φυσικα το τηλ μετα "ΠΠΠΠΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ ΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙ" χαχαχαχαχααχ αξεχαστα!

εμεις ειμασταν κυριοι κια βαζαμε βενζινη παντα. επισης ειμασταν παρανομοι για λιγο, μετα κλεισαμε τα 18 και βγαλαμε διπλωματα.

εγω εκτος απο βενζινη φροντιζα να παρκαρω και στην ιδια θεση το αμαξι, και ειχα μαθει οτι ειχαμε επασφαλιστρο αρα ημουν πιο ανετος :D μια μερα βεβαια με σταματησαν οι μπατσοι και ξεδιπλωθηκε το παραμυθι οταν γυρισα σπιτι...

Ειτε οι γνωστοι μου ηταν επισης πολυ διαολοι, ειτε οντως τα περισσοτερα παιδια οταν πλησιαζουν τα 18 βλεπουν αμαξι-μηχανη και γλυφονται και το παιρνουν κρυφα.

οποτε η αποψη μου ειναι πιαστον, μιληστε, πες του οτι ξερεις οτι το παιρνει κρυφα και οτι οπως σωστα ιπωθηκε αμα γινει η στραβη (που δεν αργει) θα την πληρωσουν κι αυτοι που δε φταινει ακριβα...

spyrval
10/03/2014, 21:30
Κοιτάω το χιλιομετρητή, 25107.

Περνάνε δύο τρεις μέρες, σπίτι δουλειά, τα χιλιόμετρα πήγαινε έλα άντε νάναι 3 κάθε μέρα. Ξανακοιτάζω το χιλιομετρητή, 25148.
.................................................................................................... .......................................................................
Το παρκάρω Παρασκευή βράδυ, με 25167 τσεκαρισμένο με γυαλιά ...

Το ξαναπαίρνω σήμερα το πρωί, πάω στο μαγαζί και ...ναι, 25201.

Βρε μπας και είσαι Πόντιος μαντράς; Ανάποδα το κάνεις! :D

virus
10/03/2014, 21:47

15αχρονο βλαμενο γω. του θειου μου την βεσπα. ταχαμε σημαδεψει ολα. πως ηταν παρκαρισμενη βγαλαμε ντιζα ενα μπλοκακι σημειωσεις. ξερεις απο που μας ανακαλυψε;

μυγακια στο κρανος :bawl::bawl:

byron
10/03/2014, 22:23
καλά..εγώ έπαιρνα και το αυτοκίνητο. Πρόβλημα parking δεν υπήρχε τότε, έφτιαχνα τη θέση όπως ήταν, ένα μαξιλαράκι που έβαζε ο πατέρας...όλα στην εντέλεια. Μέχρι που ένα βράδυ κλείδωσα με την ασφάλεια και είχα τα κλειδιά μέσα...

Περίμενα από κάτω μέχρι τις 7 για να ξυπνήσουν, και είπα οτι είχα πάει στο φούρνο.:D

ΥΓ. Συμφωνώ με τον IRA πάντως.:lol:

Μικe777
10/03/2014, 22:48

(ελπιζω ο ενοχος να μην δει το ποστ μου κ κανει κ αυτος το ιδιο :D)
σιγα μην του εβαζα και βενζινη του πατερα μου στα 16-17!
παλι αυτος θα την πληρωνε και να του ειχα βαλει!!:lol:

bruno
10/03/2014, 23:00
Εμενα κλειδωνε και το γκαραζ..που να ξερε ότι ανοιγε η πορτα και χωρις κλειδι.

stynikop
10/03/2014, 23:50
Το 'χω.
Λοιπόν, η δεσποινίδα που έδιωξες από την αποθήκη τις προάλλες επέστρεψε και για να σ' εκδικηθεί σου παίρνει το μηχανάκι για να πηγαίνει νυχτερινά σουλάτσα με το γκόμενο με τη γραβάτα.
Δεν είναι τίποτα, μου 'χει τύχει και μένα το ενενηντατρίω!!! :D

Για την περίπτωση που κάνω λάθος όμως δώσε διπλό χαρτζιλίκι στον μικρό και εξήγησέ του και την εφαρμογή της κ@πότας!!! :p

Viper4
11/03/2014, 02:26
Το παίρνει ο γιος μαζί με φιλαράκο του. Μην βγάλεις το μπουζί και μην κρύψεις τα κλειδιά. Βγάλε βενζίνη και αστους. Θα ξεμείνουν και θα πάει το σπρώξιμο γόνα.

Αύριο και αφού σιγουρέψεις με πολλούς τρόπους το ότι το μηχανάκι κινήθηκε, κουβέντιασε με τον κανακάρη σου. η κουβέντα έχει πάντα αποτέλεσμα ειδικά αν του δώσεις να καταλάβει τους κινδύνους. Πες του δε ότι ουσιαστικά το όχημα είναι ανασφάλιστο όταν το οδηγεί κάποιος δίχως δίπλωμα. Κόψε του τα πολλά πολλά με τον φιλαράκο που την κάνουν μαζί.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!

Ασωτος
11/03/2014, 08:39
Καλημέρα

Ο γιόκας την έκανε τη δουλειά

Ήρεμη αλλά αυστηρή συζήτηση, συμφωνία κυρίων ότι σταματά και βγάζει δίπλωμα μετά τις πανελλήνιες ...

Έβγαινε βόλτα αργά το βράδυ προς ξημερώματα - στα συν ότι φορούσε πάντα το κράνος

DimChios
11/03/2014, 09:04
Ταινια με τον Μουστακα νομιζω????δασκαλος το πρωι και αλητεια το βραδυ????

:vroum::vroum::lol::lol::lol:

ΡΟΖ ΓΑΤΟΣ :p

DimChios
11/03/2014, 09:08
Καλημέρα

Ήρεμη αλλά αυστηρή συζήτηση, συμφωνία κυρίων ότι σταματά και βγάζει δίπλωμα μετά τις πανελλήνιες ...

Έβγαινε βόλτα αργά το βράδυ προς ξημερώματα - στα συν ότι φορούσε πάντα το κράνος

:beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Τελικα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν οσο και να αλλαζουν οι εποχες!!!

:a10:

Sele
11/03/2014, 10:11

Έκανε λίγο νιάου νιάου στα κεραμίδια η φάση.
Boys will be boys. :beer:

OldMan
11/03/2014, 11:52
Ρε Βαγγελη είσαι απίθανος...:p

Υ..Γ.
ΣΕ καμια βδομαδα πέτα του την σπόντα: "Σωκράτη, σαν σε είδε ο μπαμπάς των δίδυμων κατα τις αργάμιση να ντριφταρεις το R1 στο φανάρι Ιταλίας και Σόλωνος... Μπας και γνωρίζεις τπτς περί το εν λόγω κακούργημα..??..??";)

nickald
11/03/2014, 12:33
Μην του ξεκόβεις την επαφή του παιδιού. Να τον έχεις απο κοντά και να του δείχνεις κάπου κάπου 2 πράγματα.

Το μικρόβιο το έχει και αν τον αποστειρώσεις μέχρι να βγάλει το δίπλωμα θα είναι χειρότερα.

Να ήμουν στην θέση σου θα τον έχωνα για κανένα σέρβις, πλύσιμο κλπ..... να μάθει και τις υποχρεώσεις που έχει το δίκυκλο

zannisvel
11/03/2014, 12:36
Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Να αρχίσουμε να συζητάμε για ποιο μηχανάκι να πάρει μετά τις πανελλήνιες? ή θα έχει να κάνει με το τι θα βγάλει?

spyrakos35
11/03/2014, 12:38
Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Να αρχίσουμε να συζητάμε για ποιο μηχανάκι να πάρει μετά τις πανελλήνιες? ή θα έχει να κάνει με το τι θα βγάλει?

αφού είπαμε.... υπάρχει και R1 :rolleyes:

zannisvel
11/03/2014, 12:45
Τοτε να πουμε για ελαστικα, γιατι σιγουρα θα ειναι χαλια μετα απο τοσο drift....:lol:

Bowleno
11/03/2014, 15:19
Καλημέρα

Εγώ έπαιρνα το αμάξι του μπαμπά :D (δεν είχε μΕχανάκι, τα φοβόταν)

Το κράνος το φορούσε για να προστατέψει το κεφάλι του όντως η για να μην τον πάρει μάτι καμιά γλωσσού γειτόνισσα και στο σφυρίξει; :p

Ο δικός μου είναι 12 ετών, λέτε να αρχίσω να κρύβω τα κλειδιά; :confused:

virus
11/03/2014, 17:19
Καλημέρα

γατονι τελικα με μικροβιο. να τον παρεις μαζι σου σε καμια βολτα απο δω μεσα να γνωρισει κι αλλους με το ιδιο μικροβιο.

τελος καλο ολα καλα :beer:

Giorgos19
11/03/2014, 17:34
και?

Ίδια κατάληξη με παρακάτω Σπύρο!

Καλημέρα

:beer::beer::beer:

vaska
11/03/2014, 18:25
Βρόμαγε "από μέσα" η δουλειά.

Μην του κόψεις τις βόλτες, πάρτον σε αλάνες και χωράφια να του το δίνεις να οδηγάει να ξεκ@λώνει. Και πιο κολλητοί θα γίνετε και όταν θα έρθει η ώρα να πάρει δικό του δεν θα είναι με καρυδωμένο το γκάζι συνέχεια μιας και περίοδος στέρησης δεν θα έχει υπάρξει.

Φιλαράκια και όπου τον παίρνει ας κάνει και καμία βόλτα δεν έιναι κακό.

devil's animal
11/03/2014, 19:01
δωσε στο παιδι την Ρενα να ξεκ@υλωσει και να πουλησει και λιγο μουρη σε κανενα γκομενακι...:smokin:
τι σκουτερ και αηδιες...:p

Ασωτος
11/03/2014, 20:18
Λοιπόν.

Μια και το θέμα φαίνεται να κλείνει

και τελικά ήταν σοβαρό - πιστεύω ότι το πρόλαβα

Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση :

Οι ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει :

- Το τελειωμένο λάδι καύσης

- Τα πολλά - ανεξήγητα - χιλιόμετρα, το οργανάκι δούλευε κανονικά

- Η σταθερή ποσότητα βενζίνης, για τα χιλιόμετρα που είχε κάνει

- Το λερωμένο από κάτω κράνος - δεν το ανέφερα γιατί νόμιζα ότι εγώ το λέρωσα κατά λάθος

Ο βασικός ύποπτος και ''ένοχος'' :

Ένας 18άρης, που διαβάζει για να δώσει Πανελλήνιες. Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα μηχανοκίνητα, γιός μου είναι, έχει οδηγήσει αυτοκίνητο, καρτ, σκούτερ, μηχανή εντούρο. Πάντα όμως ελεγχόμενα. Δηλαδή σε χώρο ανοικτό - ελεύθερο, με διακριτική την παρουσία μου ,και με πολλές συμβουλές, οδηγίες, υποδείξεις. Πάνω στο R1 είδε και ένοιωσε πολλά, από σούζα μέχρι να ξεκινάμε με πράσινο στο φανάρι και ο άλλος να περνά στη ψύχρα με κόκκινο και 60 - 70 χιλιόμετρα - κατάλαβε πόσο εύκολα τραυματίζεσαι ή σκοτώνεσαι .. Κατάλαβε πόσο χρειάζεται το κράνος, και το φορούσε όταν έβγαινε ...

Δεν είχε δείξει όμως, και το τονίζω αυτό, την πολύ έντονη επιθυμία να οδηγήσει μόνος του, να θέλει να είναι συνέχεια πάνω σε δίκυκλο και εκεί είχα μπερδευτεί αν ήταν αυτός ή κάποιος άλλος/φίλος του

Στα δια ταύτα :

Από τη στιγμή που τον ρώτησα, και το επιβεβαίωσε με εκείνο το χαμόγελο του παιδιού, που το πιάνεις με το χέρι μέσα στο βάζο με το γλυκό ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν είχε νόημα ή αποτέλεσμα να βάλω τις φωνές, τις απειλές ή για κάποιους πιο μεγάλους το ξύλο .

Ήρεμα, αυστηρά, οι δυό μας , με παραδείγματα, του είπα για τους κινδύνους που υπάρχουν, νύχτα σε μεγαλούπολη, χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους και πόσο μπορεί να τον επηρεάσει στην υπόλοιπη ζωή του .

Έδειξε ότι το κατάλαβε και απολογήθηκε, ρίχνοντας το βάρος στην πίεση του διαβάσματος και στην ανάγκη για έστω μικρή και παράνομη εκτόνωση. Με διαβεβαίωσε ότι αυτές τις λίγες φορές που είχε βγει, δεν συνέβη κάτι, που θα μας κάνει να τρέχουμε οικογενειακώς και ζήτησε, μόλις τελειώσει με τις εξετάσεις, δίπλωμα - του είπα ότι θα πάει και για αυτοκίνητο και για μηχανή

Θα παρακολουθήσω για λίγο την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι το θέμα έχει λήξει προς το παρόν

Αυτά για μένα - για τα δικά σας παιδιά, σκεφτείτε, πονηρευτείτε και ...πράξτε αναλόγως

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας

Βαγγέλης

sapila racing
11/03/2014, 20:20
Πολύ καλά εξελίχθηκε το θέμα μαι μπράβο για τον τρόπο που το χειρίστηκες.
Στα υπ όψιν και για μας....

virus
11/03/2014, 20:27
Από τη στιγμή που τον ρώτησα, και το επιβεβαίωσε με εκείνο το χαμόγελο του παιδιού, που το πιάνεις με το χέρι μέσα στο βάζο με το γλυκό ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν είχε νόημα ή αποτέλεσμα να βάλω τις φωνές, τις απειλές ή για κάποιους πιο μεγάλους το ξύλο .

και μονο για αυτη την οξυδερκεια και την αντιμετωπιση :a10:

βεβαια παιζει ρολο και ο χαρακτηρας του μικρου ;)

αιντε να τον χαιρεσαι :beer:

Sapadak
11/03/2014, 20:31
Nα τον χαιρεσε :beer: , και κρατα του προικα τη Ρενα σου, μεχρι να βγαλει για απεριοριστα

vaska
11/03/2014, 20:35
"Αντράκι" λοιπόν ο γιοκαρής και μπράβο του και μπράβο σου. Την εκτίμησή σου την κερδίζεις μέρα με τη μέρα μέσω της συμπεριφοράς.

Είναι πολύ σημαντικό που κατάλαβε ότι σε περίπτωση στραβής θα τρέχατε οικογενειακώς και είναι πολύ σημαντικό για σένα να καταλάβεις τις ανάγκες του.

Ο πατέρας μου "έφυγε" πριν από 1 χρόνο και δεν περνάει μέρα που να μην τον σκέφτομαι. Έχασα έναν πολύ καλό φίλο έναν δυνατό κολλητό. Ήταν σχολείο για μένα κι ας είχαμε κι εντονότατες διαφωνίες. Μέσα από την διαφωνία μαθαίνεις.

Να είσαι κοντά του όσο μπορείς και να δείχνεις κατανόηση στις ανάγκες του, τις οποίες πρέπει ν' αφιερώσεις χρόνο να εκτονώνεις.

Πολλές φορές μπορεί εσύ να είσαι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης, γιατί έτσι πρέπει. Στην ηλικία του γιου σου τα παιδιά περνάνε μεγάλα ζόρια, με διάβασμα, υποχρεώσεις, ανασφάλειες για το αύριο. Σε όλα αυτά η βόλτα με το μηχανάκι έρχεται σαν κάθαρση, έρχεται να εκτονώσει τις πιέσεις (για τους ίδιους λόγους πάμε κι εμείς βόλτες - πίστα) και γυρίζουμε σπίτι κουρασμένοι μεν, με φορτισμένες μπαταρίες δε.

Από κοντά και αρωγός του και μόνον κερδισμένοι θα βγείτε και οι δυό σας, άσε που θα χτιστεί μια σχέση την οποία τπτ δεν θα μπορεί να κλονίσει.

:beer:

Ασωτος
11/03/2014, 21:06
Νάστε όλοι καλά,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Άσχετο, αλλά βρήκα το απόγευμα το R1 παρκαρισμένο ανάποδα. Η κόρη μου είχε το κόκκινο κλειδί της στο μπρελόκ, πάνω στο γραφείο της ...

Βρε λες ; :lol::lol:

vaska
11/03/2014, 21:09
Νάστε όλοι καλά,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Άσχετο, αλλά βρήκα το απόγευμα το R1 παρκαρισμένο ανάποδα. Η κόρη μου είχε το κόκκινο κλειδί της στο μπρελόκ, πάνω στο γραφείο της ...

Βρε λες ; :lol::lol:

ρε φίλε, εδώ έχεις πρόβλημα

:bawl:

Allst@rf
11/03/2014, 21:41
Πες της να μην ξαναπαρει το κοκκινο κλειδι γιατι ετσι και χαθει δε θα μπορεις να βγαλεις αντικλειδι...

IRA57
11/03/2014, 21:45
Δεν μας ειπες...τη μενα-γκο την μ@μησε τελικα?

virus
11/03/2014, 21:46

+750

τωρα ταιριαζει ο τιτλος με το περιεχομενο του θρεντ :lol:

spyrakos35
11/03/2014, 22:29

η κόρη πάει πιο γρήγορα από τον μπαμπά??? :D

George_Sp
11/03/2014, 23:01
παρακαλώ να καρφιτσωθεί το θέμα με ένα πιο δόκιμο τίτλο για να διαβαστεί γιατί αξίζει. :beer: