PDA

View Full Version : γαλαξιδι-λιμνη μορνου 16/3.

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

vaska
12/03/2014, 19:49
Ναι.......

χαχαχα με τι ρε μλκ??? με το σκούτερ???

ή με το παπππππάκι το ΚΤΜ που αγόρασες μπρούκλη???

Έλα με το σκούτερ καλύτερα μη ξεμείνει πουθενά στα βουνά το ρδέλο σου και σε τραβολογάω.

:moutza:

vaska
12/03/2014, 19:51
Αν είναι 11 Γαλαξίδι οι Πατρινοί το 9.30 είναι αργά. Θα πρέπει και να μην αργήσουμε στον καφέ για να προλάβουμε το υπόλοιπο με μέρα, είναι ζόρικη διαδρομή.

Επίσης το επιστροφή από τα βουνά θα τσούξει το κρύο. Αναλόγως το τι ώρα θα γυρνάμε, ίσως καλύτερα να γυρίσουμε από ΕΟ Πατρών, ή Δεσφίνα-Δίστομο-Λιβαδειά κλπ.

εδιτ: Αν είναι 10 Γαλαξίδι οι Πατρινοί (τώρα που ξαναδιάβασα την δεύτερη σελίδα) εμείς δεν προλαβαίνουμε να πιούμε καφέ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ένα εΞπρέσο "στο πόδι" ίσως.
...

Το κάνουμε και 11 Γαλαξίδι Γιάννη, να προλάβουμε να πούμε δυο κουβέντες στον καφέ.

Δεν είναι πρόβλημα.

amyroukai
12/03/2014, 19:52
χαχαχα με τι ρε μλκ??? με το σκούτερ???

ή με το παπππππάκι το ΚΤΜ που αγόρασες μπρούκλη???

Έλα με το σκούτερ καλύτερα μη ξεμείνει πουθενά στα βουνά το ρδέλο σου και σε τραβολογάω.

:moutza:
Τέρενς, εσύ είσαι με άλλο λογαριασμό;

amyroukai
12/03/2014, 19:54
Το κάνουμε και 11 Γαλαξίδι Γιάννη, να προλάβουμε να πούμε δυο κουβέντες στον καφέ.

Δεν είναι πρόβλημα.

Και πάλι Βασίλη στο τρέξιμο πρέπει να είμαστε. 2 ώρες είναι οριακό, ειδικά για γκρουπ. Ντάξει, δεν πειράζει.

Σουτήρ αναλόγως με το τι ώρα θα βγούμε Ευπάλιο το βλέπουμε το θέμα επιστροφή.

Billymuse
12/03/2014, 20:05
Και πάλι Βασίλη στο τρέξιμο πρέπει να είμαστε. 2 ώρες είναι οριακό, ειδικά για γκρουπ. Ντάξει, δεν πειράζει.

Σουτήρ αναλόγως με το τι ώρα θα βγούμε Ευπάλιο το βλέπουμε το θέμα επιστροφή.

Εγώ έχω 1 θέμα για μια υποχρέωση τη κυριακή και αν έρθω με βλέπω για το καφέ στο γαλαξίδι να κάθομαι...βαράτε με αλύπητα τώρα

akis_trevor
12/03/2014, 20:06
Καθε φορα που βλεπω το θρεντ το διαβαζω "Γαλαζια Λιμνη" :a11:

δηλαδη νομιζεις με βασκα leader δεν ειναι εφικτο να βγουμε εκει;:cry:
@bulmont: :beer:
@athens boys:εγω το 10 το εγραψα στο περιπου για να εχουμε χρονο για καφε και να ανεβουμε στην λιμνη,να χαζεψουμε,να βγαλουμε τις φωτος μας κλπ.οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,εσεις ειστε πιο μακρυνοι εσεις κανονιζετε ωρες.

vaska
12/03/2014, 20:15
δηλαδη νομιζεις με βασκα leader δεν ειναι εφικτο να βγουμε εκει;:cry:
@bulmont: :beer:
@athens boys:εγω το 10 το εγραψα στο περιπου για να εχουμε χρονο για καφε και να ανεβουμε στην λιμνη,να χαζεψουμε,να βγαλουμε τις φωτος μας κλπ.οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,εσεις ειστε πιο μακρυνοι εσεις κανονιζετε ωρες.

Vaska leader δεν μπαίνει με τπτ, πίσω θα είναι και θ' απολαμβάνει την διαδρομή και όπου πάει ο λαός θα πάει. Όχι που θα οδηγεί με τα μάτια καρφωμένα στο gps και θα του την λέτε κι από πάνω.
Πίσω και θα τρώει πορτοκαλάκια :p

taisteal
12/03/2014, 20:18
Κανονιστε τις ωρες για να πιουμε καφε σαν ανθρωποι,να πουμε δυο κουβεντες..οχι στο ποδι.
Εσεις Αθηναιοι πως σας βολευει??

Billymuse
12/03/2014, 20:22
Κανονιστε τις ωρες για να πιουμε καφε σαν ανθρωποι,να πουμε δυο κουβεντες..οχι στο ποδι.

θα φέρεις και καμια ξαδέρφη η αδερφή σου να ξέρω τι να λέω αμα είναι :look:

taisteal
12/03/2014, 20:25
:moutza::moutza::moutza::moutza:

Μπορεις απλα να μην μιλας :lol::lol::lol:

akis_trevor
12/03/2014, 20:26

το αυτο....

bulmont
12/03/2014, 20:27
Στη δικη μου τη λιμνη ,που ειναι και φυσικη,δεν ερχεσαι.Σε αυτη που ειναι τεχνιτη ,αμεσως.

Καλααααααααααααααα.

Και στην δική σου λίμνη έχω έρθει κι' έχω βολτάρει
πολλές φορές ...............

Παραπονιάρηηηηηηηηη.................................

Cpt. Haddock
12/03/2014, 20:30
Τα ίδια ακριβώς διαβάζουμε, παιδικά απωθημένα μάλλον Ηλία.

:D

:blush:

gior-gos
12/03/2014, 21:42
Επισης μπορουμε στο γυρισμο να παρουμε το φερρυ απο Αγ. Νικολαο και να περασουμε Αιγιο.

Δεν ξερω βεβαια αν αυτη την εποχη δουλευει το πορθμειο και τι ωρες ειναι τα δρομολογια.

Αν ειναι ο δρομος μας απο κει ρωταμε.

pektis
12/03/2014, 21:54
θα φέρεις και καμια ξαδέρφη η αδερφή σου να ξέρω τι να λέω αμα είναι :look:

Δεν παιζεσαι λεμε!!:lol::lol::lol:

nio1981
12/03/2014, 22:21
αμουρι ετοιμασου να δοκιμασεις την χαρα της παντοφλας....εχω ετοιμασει ηδη το πακετο.ε φιλος εισαι....θα βοηθησεις....

Billymuse
12/03/2014, 22:23
Δεν παιζεσαι λεμε!!:lol::lol::lol:

άστο έχεις χάσει επεισόδια,για άλλο λέμε;)

Hayate
12/03/2014, 23:02
άστο έχεις χάσει επεισόδια,για άλλο λέμε;)

Όντως άστο Τζανή....ενας θεός ξέρει πώς το γλύτωσε.....γι αυτό πάρτου κανα κουτάκι τσίχλες αυτή τη φορά....χαχαχαχαχαχα

Xlitos
13/03/2014, 00:11
Παίζει να έρθω από Αγρίνιο αν έχω προλάβει ν αλλάξω ελαστικά,τα χω σχεδόν με λινά απ το Δεκεμβρη...τι να βάλω Sportsmart ή S20?

nio1981
13/03/2014, 00:25
Παίζει να έρθω από Αγρίνιο αν έχω προλάβει ν αλλάξω ελαστικά,τα χω σχεδόν με λινά απ το Δεκεμβρη...τι να βάλω Sportsmart ή S20?

εισαι σε λαθος τοπικ....βαλε ταπεκιερικ και ελα.....:a9:

Xlitos
13/03/2014, 00:53
εισαι σε λαθος τοπικ....βαλε ταπεκιερικ και ελα.....:a9:

... :p

amyroukai
13/03/2014, 01:16
Όντως άστο Τζανή....ενας θεός ξέρει πώς το γλύτωσε.....γι αυτό πάρτου κανα κουτάκι τσίχλες αυτή τη φορά....χαχαχαχαχαχα
Μη σκάς. Θα πάρει κουτάκι Άμστελ ο Τζανής, ξέρει εκείνος. Έγινε η δουλειά σου, στανταράκι. Ο Μπίλις δεν θα φτάσει ποτέ στον καφέ... Και στην "υποχρέωση", κοίτα να δεις που έγινε υποχρέωση το πήδημα στις νέες γενιές, κάποτε ήταν ευχαρίστηση. Μα τι λέω, ούτε αυτό θα το προλάβει. Αμστελ και πέκτις λέμε. killer combo.

Νομίζω πως το 11 είναι εφικτό, αν φύγουμε 9 και δεν χαζέψουμε στο δρόμο. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, καθόμαστε και στο Χάνι Ρερέσι κατιτίς εκεί στη ρεματιά για να τσιμπ.... να μιλήσουμε εννοώ, πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.

sotostzav
13/03/2014, 01:56
Μη σκάς. Θα πάρει κουτάκι Άμστελ ο Τζανής, ξέρει εκείνος. Έγινε η δουλειά σου, στανταράκι. Ο Μπίλις δεν θα φτάσει ποτέ στον καφέ... Και στην "υποχρέωση", κοίτα να δεις που έγινε υποχρέωση το πήδημα στις νέες γενιές, κάποτε ήταν ευχαρίστηση. Μα τι λέω, ούτε αυτό θα το προλάβει. Αμστελ και πέκτις λέμε. killer combo.

Νομίζω πως το 11 είναι εφικτό, αν φύγουμε 9 και δεν χαζέψουμε στο δρόμο. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, καθόμαστε και στο Χάνι Ρερέσι κατιτίς εκεί στη ρεματιά για να τσιμπ.... να μιλήσουμε εννοώ, πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.

Και γω πιστευω πως 9 ειναι καλα για πουλελε...Τα πιο κλειστα κομματια ειναι ουσιαστικα καπου 50 χιλιομετρα συνολικα μεχρι το Γαλαξιδι,οποτε προλαβαινουμε..Οποτες ας παμε να δειρουμε τον Βασιλακη (γιατι τελικα καταλαβα πως εκει αποσκοπουν τα τυπου "εχω μια υποχρεωση" που λεε,θελει σπανκινγκ στο ποπουδακιι:)) και ας πορευτουμε ολοι μαζι αγαπημενοι!!!:vroum:

vaska
13/03/2014, 07:00
Βάσιμες κι έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι:

ο Γιώργος aka Taisteal ξεκίνησε από σήμερα και κάνει την διαδρομή με τη βέσπα τίγκα στο φαγώσιμο. Σκοπός του είναι να θάψει τρόφιμα σε επιλεγμένα σημεία της πορείας της βόλτας, να έχει κατιτίς να ματσουλάει, αλλά να έχει και το μηχανάκι αλαφρύ.

Δεν είναι να μένει χωρίς φαΐ αυτός με την καμία :p

Ο ΝΙΟ123456789 γυαλίζει δέρματα, καθαρίζει κράνη, βάζει ξύστρες στις επιγονατίδες ελλείψει 36ώρου φέτος προτίθεται να ξύσει με τους αγκώνες ο τακάκιας.

Ο Σεΐχης aka Bulmont φτιάχνει λίστα με τα παρτ νάμπερς αναλωσίμων για το KTM (πάνω τρόμπα συμπλέκτη, κάτω τρόμπα συμπλέκτη κλπ), να τα ψωνίσει σήμερα να τα έχει μαζί του στην βόλτα μη τυχόν και τον αφήσει το παρτάλι του.

Ο Άκης μαζεύει πορτοκάλια

και ο vaska πετάει τάπες στα βαρέλια περιμένοντας να περάσει η ώρα να βάλει βενζίνη στο αξιόπιστο unstoppable. ;)

Υ.Γ.
Ο camen αναπόσπαστο μέλος του Πατρινού κλιμακίου γυαλίζει τα μπατόνς του μιας και τους μήνες που έχουν υποψία υγρασίας είναι διασώστης - ορειβάτης με τα μηχανάκια του κλεισμένα στο γκαράζ να καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα για τη φόρτιση των μπαταριών απ' ότι βενζίνη.

amyroukai
13/03/2014, 07:29
Αυτο το "γυαλίΖει τα μπατον του"είναι πρόστυχο.

Θα τα φέρει για το σπανκινγκ;

Α ναι. Ο νιονιο, θα ντυθεί Ζινα γουοριορ πρινσες, αλλά θα παγαινει κοκο, μην τον σαπίσει η αφεντρα στο ξύλο;

akis_trevor
13/03/2014, 07:51
παιδια,πειτε,αν ειναι να αφησω τα πορτοκαλια και να παρω τα μαστιγια...

vaska
13/03/2014, 07:57

Θα τα φέρει για το σπανκινγκ;

Α ναι. Ο νιονιο, θα ντυθεί Ζινα γουοριορ πρινσες, αλλά θα παγαινει κοκο, μην τον σαπίσει η αφεντρα στο ξύλο;

συ είπας

theofilos888
13/03/2014, 07:58
παιδια,πειτε,αν ειναι να αφησω τα πορτοκαλια και να παρω τα μαστιγια...

Μαστιγια εχουμε. Κανενα ζευγαρι χειροπεδες και καμια αλυσιδα θέλουμε!!!! Χαχαχαχαχα

akis_trevor
13/03/2014, 07:59
Μαστιγια εχουμε. Κανενα ζευγαρι χειροπεδες και καμια αλυσιδα θέλουμε!!!! Χαχαχαχαχα

ευκολακι...αυτα ειναι τα light,τα εχουμε στο πρωτο συρταρι...:lol:

nio1981
13/03/2014, 08:18
Το τσουπι μου ειναι εκπαιδευμενο.απο πανω θα σας περναμε κ θα συζηταμε κ για τα ζωδια.

Τι φαντασιωσεις εχεις μαζι μου μωρη λινατσα?

amyroukai
13/03/2014, 08:46
Το τσουπι μου ειναι εκπαιδευμενο.απο πανω θα σας περναμε κ θα συζηταμε κ για τα ζωδια.
Mαθαίνω πως και εσύ εκπαιδευμένος είσαι. Σήκω. Κάτσε. Ξάπλωσε. Κάνε τον ψόφιο κοριό. Καλό παιδί, πάρε ένα μπισκοτάκι. Τι γεύση να φέρουμε, κοτόπουλο ή μοσχάρι;

Μα, για ζώδια; Δεν μπορώ να πω και τίποτα, μην πας σβήσουν τα ποστ ρε γμτ, ξέρεις, χριστόςκαιαπόστολοςκαιοιάγιοιούλοι τι διαβάζουν τα μάτια μου πρωινιάτικο...

vaska
13/03/2014, 08:46

Τι φαντασιωσεις εχεις μαζι μου μωρη λινατσα?

Εγώ το τσουπί σου φαντασιώνομαι όχι τα τριχωτά σου μούτρα, αλλά αυτό νομίζω το ξέρεις. Οπότε μιλάς για τον Αμουρι προφανώς και μάλλον έχεις δίκιο. Έπρεπε να έβλεπες τα μούτρα που κατέβασε στην πίτα όταν του είπαμε ότι δεν θα έρθεις.

Παιδιά αν αγαπιέστε να παρθείτε ρε. :p

amyroukai
13/03/2014, 08:51
Παιδιά αν αγαπιέστε να παρθείτε ρε. :p
Καλό το γκομενάκι Μπιλάκο αλλά μακριά ρε συ. Όχι άλλο. Από την άλλη, είναι εκπαιδευμένο και πειθήνιο... Δεν ξέρω, με βάζεις σε σκέψεις.

εδιτ: Και ιδού η αλήθεια, να τι διάβασε ο Άκης Τρέβορ και αποφάσισε να χαρίσει πορτοκάλια στον Βασίλη:
Πορτοκάλι
Αν δώσετε ένα πορτοκάλι σε κάποιον τότε αυτός θα σας ερωτευθεί κεραυνοβόλα. Απανωτά πάντως πειράματα (περίπου ένα καφάσι) δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη δοξασία. (πηγή: http://www.athensvoice.gr/article/taste-voice/%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85 )

vaska
13/03/2014, 09:20
Καλό το γκομενάκι Μπιλάκο αλλά μακριά ρε συ. Όχι άλλο. Από την άλλη, είναι εκπαιδευμένο και πειθήνιο... Δεν ξέρω, με βάζεις σε σκέψεις.

εδιτ: Και ιδού η αλήθεια, να τι διάβασε ο Άκης Τρέβορ και αποφάσισε να χαρίσει πορτοκάλια στον Βασίλη:
Πορτοκάλι
Αν δώσετε ένα πορτοκάλι σε κάποιον τότε αυτός θα σας ερωτευθεί κεραυνοβόλα. Απανωτά πάντως πειράματα (περίπου ένα καφάσι) δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη δοξασία. (πηγή: http://www.athensvoice.gr/article/taste-voice/%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85 )

Τι διαβάζεις μωρέ πανάθεμά σε??? και σε είχα για σοβαρό άτομο........

nio1981
13/03/2014, 09:40
Με ποθειτε το ξερω κ επειδης εχω δωθει αλλου με μειωνετε.τι να κανουμε.να ειχατε εκδηλωθει νωριτερα.

sotostzav
13/03/2014, 11:49
Να κανονισω να φερω μπουμαν,φωτιστες και τα λοιπα?Θα ειναι softcore η hardcore η ταινια?Ο τιτλος "το moto.gr στην αγρια φυση" ειναι πιασαρικος?Ειναι πολλα τα ερωτηματα και θελουν απαντηση.....:D

teogtp
13/03/2014, 11:57
Να κανονισω να φερω μπουμαν,φωτιστες και τα λοιπα?Θα ειναι softcore η hardcore η ταινια?Ο τιτλος "το moto.gr στην αγρια φυση" ειναι πιασαρικος?Ειναι πολλα τα ερωτηματα και θελουν απαντηση.....:D

"Τα κουρδιστα πορτακαλια στην λιμνη του Πορνου"
Ετσι νομιζω ειναι καλυτερα.........

sotostzav
13/03/2014, 11:59

Τεο........Εισαι καλλιτεχνης φιλε.....:bawl:

vaska
13/03/2014, 12:15

τι μαλάκα είναι :bawl:

vaska
13/03/2014, 12:19
Θέλω πολύ να σας ακολουθήσω και εγώ,όλα θα εξαρτηθούν απο το τι θα με πει ο ντοκτορ το σαββάτο που θα κοπουν τα ράμματα....

Ράμματα σου κόβω κι εγώ δεν είναι θέμα και νοσοκόμα να σε περιποιηθεί όλο και κάποια θα βρεθεί. Μην άγχεσαι !!!

amyroukai
13/03/2014, 12:21
Tα κουρδιστά παρτάλια στη λίμνη του πόρνου. ντάξει, ούτε ο κουροσάβα δε μας πιάνει.

Θα έχουμε τα αγαπημένα της βόρειας ελλάδας και όχι μόνο, κουτουμουενδεκαενενήντα και μπεμπε-με-τριβάλιτσο.

akis_trevor
13/03/2014, 13:48
"οι πορτοκαλοφαγοι με τα δερματινα στην λιμνη του πορνου" ο πληρης τιτλος αλλα χαρην συντομιας τεο::beer:
@amyroukai:τι πορτοκαλια του πηγα,τι δωσε μου κανα αυτοκολλητακι μοτο.γρ τι κασπερσκυ του ζητησα,αυτος εκει,βραχος..ουτε να μου πει να παμε λιγο στα ενδοτερα να κοιταξει το τροφοδοτικο μου δηλαδη..:bawl:
εν το μεταξυ θα φτασει κυριακη και θα ψαχνομαστε που παμε,με ποιους συναντιομαστε,τι ωρα....:cry:

camen
13/03/2014, 14:16
Βαριεμαι να διαβασω 10 σελιδες παλιο μουτρα... Το ψηνω πολυ ,εχω κ λαστιχα να πατησω:p
Απλα παιζει και ενα σεναριο πεζοποριας για να στρωσω τα μπατον:cool:

ΥΓ:Θα παιξει ταπερακι? Μπακετουλες κ ετσι?
Να ξερω να προετοιμαστω, εγω το ψηνω παντως να αραξουμε καπου εκτος ταβερνομαγαζου;)

camen
13/03/2014, 14:18

Το προστυχο ειναι το αλλο με το "πομολο" :smokin:

@taisteal με τις πολλες αδερφοξαδερφες : Θα ερθεις οντως με το βεσπινι???

akis_trevor
13/03/2014, 14:20
Βαριεμαι να διαβασω 10 σελιδες παλιο μουτρα... Το ψηνω πολυ ,εχω κ λαστιχα να πατησω:p
Απλα παιζει και ενα σεναριο πεζοποριας για να στρωσω τα μπατον:cool:

ΥΓ:Θα παιξει ταπερακι? Μπακετουλες κ ετσι?
Να ξερω να προετοιμαστω, εγω το ψηνω παντως να αραξουμε καπου εκτος ταβερνομαγαζου;)
ψψψψ...ασε τα μπατον και τα σκι κι ελα για ξεσκι...αφου βλεπεις,ολοι μεσα στην καυλα ειμαστε...;)

camen
13/03/2014, 14:22
ολοι μεσα στην καυλα ειμαστε...;)

Αυτο φοβαμαι :uplate:
Κ καλα εσυ εχεις ενα Γωγουλινι, οι αλλοι???????
Δεν τον αρπαξαμε παλια, τωρα στα γεραματα για μια βολτα να γινΟμε ντιντιδες??? :smokin:

akis_trevor
13/03/2014, 14:27
δεν γ@μιεται;οτι φαμε...αυτη η βολτα εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα.θα συλλεξουμε εμπειριες!!!:cry:
σε βαζω στην λιστα...ε;

camen
13/03/2014, 14:28
σε βαζω στην λιστα...ε;

Κ δε με βαζεις... Τσαμπα ειναι:D

amyroukai
13/03/2014, 14:28
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Είπαμε οι εξ Αθηνών ορμώμενοι να ξεκινήσουμε στις 9 από περίπτερο Χαϊδαρίου, η δριαδρομή από ότι είδα δεν είχε αντιρρήσειςς, οπότε θα πάμε από Κυριάκι-Δίστομο-Δεσφίνα-Ιτέα, ξεκάθαρο και αυτό (και παρακαλώ όποιος έχει όποια αντίρρηση/πρόταση για κάτι διαφορετικό δημοκρατία είμαστε, να το συζητήσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα). Αυτό σημαίνει, περίπου 11 στο Γαλαξίδι (μπορεί και 11.30). Οπότε καθόμαστε όσο νομίζετε και πάμε μετά πάμε την βόλτα Λιδορίκι ποτάμι Ευπάλιο Ναύπακτο και αποφασίζουμε για τα περαιτέρω. Επί προσωπικού, θα προτιμούσα ν'αποφύγω το σκηνικό βουνού και νύχτας λόγω θερμοκρασιών και υγρασίας αυτή την εποχή, οπότε αρκετά πιθανό βλέπω το να επιστρέφω μέσω ΕΟ Πατρών καίτοι κWλ0δρομος. Αλλά η επιστροφή ανοιχτή στον καθ' έναν να κάνει τον δρόμο του, φαντάζομαι.
Αν κανονίσετε λοιπόν να είστε και εσείς στο Milk-o-vinegar εκείνες τις ώρες, είναι όλα ΟΚ.

akis_trevor
13/03/2014, 14:32
οποτε,αποτι καταλαβα εσεις θελετε 2-2.5 ωρες απο την ωρα που θα φυγετε για γαλαξιδι.
να βαλω 9 η ωρα στο περιπτερο συναντηση στο πρωτο ποστ;
κι εμεις τρελα πατρινα αγορια να αναχωρησουμε κατα τις 10 απο εβερεστ ν.ε.ο;

amyroukai
13/03/2014, 14:36
9 αναχώρηση και παρακαλούνται θερμά οι συμμετέχοντες να έρθουν με γιομάτα τεπόζιτα. Οποιος θέλει να πιεί και το εΞπρέσο του ας πάει πιο νωρίς από τις 9, όσο νωρίτερα επιθυμεί ο ίδιος.

akis_trevor
13/03/2014, 14:41
οκ,ενημερωθηκε και το πρωτο ποστ.να βρεθουμε ολοι παρεα.τωρα 10-20 λεπτα πανω κατω,οκ λογικο ειναι.
αααα...ταπερακια,τοστακια,μπαγκετουλες και πορτοκαλακια;;;;οχι μαγαζι;

amyroukai
13/03/2014, 14:44
Καλύτερα αυτό να τεθεί σε ψηφοφορία.

akis_trevor
13/03/2014, 14:47
σωστος.ξεκινατε,ψηφιζουμε...
ας κανω την αρχη..γαματες οι μπριζολες κλπ αλλα κοστιζουν.1-2 μπαγκετουλες απτο σπιτι και θα ειμαστε κομπλε.βρισκουμε ενα πλατωμα καπου στα ορεινα περιξ της λιμνης που ειναι και ομορφα και τσιμπαμε εκει...
next..

amyroukai
13/03/2014, 14:51
ΟΚ, έχει ωραία πλατεία στο Λιδωρίκι αν θυμάμαι καλά, με θέα λίμνη, παγκάκια, θα αφήσουμε τις μοτό προσεκτικά στο δρόμο και... Πάμε για τάπερ πάλι.

camen
13/03/2014, 15:11
+249 στο ταπερ κ απο εμενα, περαν του οικονομικου ζητηματος, ειναι αλλιως η φαση με ταπερ:beer:

taisteal
13/03/2014, 15:43
Θωμα με βεσπα θα ερθω το πιο πιθανο..μεσα κι εγω για ταπερ,και θα ετοιμασω και φαγητο εκπληξη για ολους,να χλαπακιασουμε :D

spyrakos35
13/03/2014, 15:44
είδατε πώς τα έχω εκπαιδεύσει τα αγόρια μου????

:lol:

camen
13/03/2014, 15:44
Θωμα με βεσπα θα ερθω το πιο πιθανο.

Θα παρω τον Καβασακο τοτες να πατησω τα παπα:smokin:

pektis
13/03/2014, 16:26
Καλα εσεις παρτε ταπερ & εγω θα παρω απο την ψησταρια!

vaska
13/03/2014, 16:34
Για τσι Πατρινοί μια χαρά είναι αναχώρηση 10:00 από Έβερεστ. Δεν θα ξυπνήσει και νωρίς το milfάκι μου, που στεναχωριέται με τα πολύ πρωινά μην και σπάσει το δερματάκι της.

Κι εγώ από φαΐ ότι πείτε, θέτε μπαγκετούλα οκ μπαγκετούλα, θέτε ταβερνείο οκ ταβερνείο. Μόνο όπου σταματήσουμε για καφέ μην το κάνουμε στο παδάρι, να έχουμε λίγο χρόνο να πούμε δυο βλακείες.

Και Λιδωρίκι υπάρχει πλατεία (το Λιδωρίκι μια πλατεία είναι όλο κι όλο) που μπορούμε να κάτσουμε να τα πούμε, να φάμε κλπ.

Άκη λάβε υπ' όψιν σου ότι σχεδόν όλο το Πατρινό κλιμάκιο θα είμαστε διπλοί (;) για να κανονίσεις ανάλογα λιέω)!

@ camen Μια φορά να σε δω να βγάλεις κανένα Ευρωπαϊκό για βόλτα και τι στον κόσμο και μια φορά να πεις με βεβαιότητα ότι θα έρθεις ρπμ. Όλο θα δούμε, έχω να στρώσω τα μπατόν, είναι ανάδρομος ο Ερμής, έχω μάθημα τσόκαρο- παντόφλα από την δικιά μου. Σταδιάλα ρε που σε κάνει ότι θέλει! :moutza:

vaska
13/03/2014, 16:36
είδατε πώς τα έχω εκπαιδεύσει τα αγόρια μου????

:lol:

Καβάλα ρε το τζαπανάκι κι έλα (να φορτίσει λίγο και η μπαταρία). Πλάκα θα έχει. Θα είναι κι ο camen στο είπα ?? :bawl:

camen
13/03/2014, 16:41
Θα είναι κι ο camen στο είπα ?? :bawl:

Δε ξερει αν θα ειναι, ειπε οτι ΜΠΟΡΕΙ να ειναι! Θα τον δειτε στις 10 στα Εβερεστ αν ειναι! :smokin:

Τα ευρωπαικα ειναι για καμια σοβαρη διαδρομη, οχι για το Γαλαξιδι... ΚαΦασακι κ πολυ σας πεφτει:moutza:

akis_trevor
13/03/2014, 16:44
γιαυτο ειπαμε να φτασουμε περιπου μαζι στο γαλαξιδι να πιουμε καφεδια με την ησυχια μας να τα πουμε ολοι παρεα.
θα το εχω υποψην μου μπιλ,θα μιλησουμε και κατ' ιδιαν ;)

camen
13/03/2014, 16:45
Καλα εσεις παρτε ταπερ & εγω θα παρω απο την ψησταρια!

Δεν εχεις ταπερ ή δε ξερεις να μαγειρευεις? :D:smokin:

θα μιλησουμε και κατ' ιδιαν ;)

Δε μ αρεσουν αυτα, καθολου δε μ αρεσουν:look:

akis_trevor
13/03/2014, 16:46
Δε μ αρεσουν αυτα, καθολου δε μ αρεσουν:look:

μην εισαι ζουλιαρης,σε εχω κι εσενα υποψην μου...:bawl:

camen
13/03/2014, 16:48
Θα εχετε κ θυληκα παρεα? :D

akis_trevor
13/03/2014, 16:54
ολο και κατι θα χουμε.:)

camen
13/03/2014, 17:34
ολο και κατι

Δλδ δεν ειστε σιγουροι αν ειναι θηλυκα? Μυριζομαι ολιγον Μπλε Στρυδι την φαση της βολτας, τρομαζω!:cry:

amyroukai
13/03/2014, 17:39
Πεκτις υπάρχει λύση. Πάς στη μαμά, σε φορτώνει ταπεράκι, φεύγεις με πατρινούς από εβερεστ, γυρνάς αθήνα το βράδι. θεά σε έφτιαξα πάλι.

pektis
13/03/2014, 18:32
Δεν εχεις ταπερ ή δε ξερεις να μαγειρευεις? :D:smokin:

:

Να μαγειρευω ξερω, αλλα δεν θα παρω ταπερ την στιγμη που στην πλατεια του χωριου εχει ψησταρια!!:p

pektis
13/03/2014, 18:33
Πεκτις υπάρχει λύση. Πάς στη μαμά, σε φορτώνει ταπεράκι, φεύγεις με πατρινούς από εβερεστ, γυρνάς αθήνα το βράδι. θεά σε έφτιαξα πάλι.
Πως με προσεχεις.......!!:a07::lol:

akis_trevor
13/03/2014, 19:47
Δλδ δεν ειστε σιγουροι αν ειναι θηλυκα? Μυριζομαι ολιγον Μπλε Στρυδι την φαση της βολτας, τρομαζω!:cry:

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...:bawl:

μιλησα με ενα φιλο που ειχε παει πριν καποιους μηνες και εχει ενα μερος περνωντας την λιμνη και πριν κατηφορισουμε προς ναυπακτο(δεν ξερω σε ποιο σημειο ακριβως,μου εδειξε και φωτο) που εχει 2 βρυσες και παγκακια με χωρο να κατσουμε.απλα το δινω σαν εναλλακτικη για μασαμπουκα,αν και το βλεπουμε επι τοπου αυτο..

sotostzav
13/03/2014, 20:21
Εγω τον Σπυρακο δεν τον προδιδω...Ταπερμανια!!!!!

theofilos888
13/03/2014, 20:24
ταπερ και το θεο δόξα!!!! (μια λιχουδια τοπική θα τσιμπήσουμε ναι;;;;;;)

nio1981
13/03/2014, 20:51
ελα λεμε και κανονιζω γκουρμε μπακετουλα κ ισως και καμια πιτουλα...και οχι πιπουλα που ακουσε ο τρισκαταρτος καμεν.η ντροπη τον δικυκλιστωνε...ουστ ψωριαρη....

mikes
13/03/2014, 20:57
@ camen μια φορά να πεις με βεβαιότητα ότι θα έρθεις ρπμ. Όλο θα δούμε, έχω να στρώσω τα μπατόν, είναι ανάδρομος ο Ερμής, έχω μάθημα τσόκαρο- παντόφλα από την δικιά μου. Σταδιάλα ρε που σε κάνει ότι θέλει! :moutza: ειπε αυτος που δηλωνει σιγουρα σε ολες τις βολτες και ακυρωνει το μεσημερι της προηγουμενης γιατι "κατι του ετυχε"... :lol::p

να ερθω.... να μην ερθω.... ( μια μαργαριτα να μαδησω ρε παιδιααα...) χμμμ.... :hmm:

παντως αν ερθω θα εχω κι εγω μαζι μου κατι να σας κερασω.... :smokin: :a13:

311818

vaska
14/03/2014, 04:10
ειπε αυτος που δηλωνει σιγουρα σε ολες τις βολτες και ακυρωνει το μεσημερι της προηγουμενης γιατι "κατι του ετυχε"... :lol::p

να ερθω.... να μην ερθω.... ( μια μαργαριτα να μαδησω ρε παιδιααα...) χμμμ.... :hmm:

παντως αν ερθω θα εχω κι εγω μαζι μου κατι να σας κερασω.... :smokin: :a13:

311818

Όλες τις φορές που ακύρωσα γιατί "κάτι μου έτυχε", δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς Μικέ.

mikes
14/03/2014, 06:53
Όλες τις φορές που ακύρωσα γιατί "κάτι μου έτυχε", δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς Μικέ.

i know! χουμορ κανω!! :beer:

akis_trevor
14/03/2014, 08:36
οποτε κλεινουμε σε ταπερ...ενημερωνω και το αρχικο ποστ.

amyroukai
14/03/2014, 09:10
Και ο Χίος τα ίδια λέει κάθε φορά. Πες αλήθεια, σου κάνει ιδιαίτερα: "100 τρόποι να αποφύγεις μιά βόλτα". :bawl:

Μιά και σήμερις. Τι στο καλό να φτιάξω άραγε...

nio1981
14/03/2014, 09:46
Φασολαδα να μας κλασεις μια μαντρα @@ :P

sotostzav
14/03/2014, 10:31
Και ο Χίος τα ίδια λέει κάθε φορά. Πες αλήθεια, σου κάνει ιδιαίτερα: "100 τρόποι να αποφύγεις μιά βόλτα". :bawl:

Μιά και σήμερις. Τι στο καλό να φτιάξω άραγε...

Φτιαξε κατι νηστισιμο....

amyroukai
14/03/2014, 13:44
Φασολαδα να μας κλασεις μια μαντρα @@ :P

Φτιαξε κατι νηστισιμο....

OK, φασολάδα. Θα τρώτε και καυσαέριο και καμμένο λάδι από την εξάτμιση και μεθάνιο από την "εξάτμιση". Σούπερ. :P
Επιδόρπιο ψητό χαλβά με φέτες πορτοκάλι και κανέλα, στον μπόξερ; Να κάνει και κάτι χρήσιμο το όγδοο θαΒμα της ανθρωπότητος.

Billymuse
14/03/2014, 13:51
Eγώ δεν τον ξέρω αυτον τον nio1981 δε πιστεύω να είναι κανένας χριστιανοταλιμπαν?
Και αυτός πατρινός ε.χχμμμ (πολλοί μαζεύονται γμτ)

amyroukai
14/03/2014, 13:59
Παντοφλοταλιμπάν είναι. Άλλοι γλιτώνουμε, άλλοι παθαίνουν σύνδρομο Στοκχόλμης και γουστάρουν.
Καλός είναι μωρέ... Να δω αν θα έχει άδεια να κάνει πλακίτσα ή θα το παίζει σοβαρός κύριος.

Είναι πολλοί και είναι παντού και είναι και καλά παιδιά οι άτιμοι, άσχετα με το πόσο τυχεροί είναι μερικές φορές. Και ΕΙΔΙΚΑ εσύ πρόσεχε, ικανό τον έχω τον πέκτι να πάρει μιά εξάδα άμστελ και να πάει να στήσει δόκανα για cbf500.

Billymuse
14/03/2014, 14:02
Παντοφλοταλιμπάν είναι. Άλλοι γλιτώνουμε, άλλοι παθαίνουν σύνδρομο Στοκχόλμης και γουστάρουν.
Καλός είναι μωρέ... Να δω αν θα έχει άδεια να κάνει πλακίτσα ή θα το παίζει σοβαρός κύριος.

Είναι πολλοί και είναι παντού και είναι και καλά παιδιά οι άτιμοι, άσχετα με το πόσο τυχεροί είναι μερικές φορές. Και ΕΙΔΙΚΑ εσύ πρόσεχε, ικανό τον έχω τον πέκτι να πάρει μιά εξάδα άμστελ και να πάει να στήσει δόκανα για cbf500.

Α θα έρθει τελικά μαζί μας ο κόμης Μητσοτάκουλας?
311862

amyroukai
14/03/2014, 14:06
Α θα έρθει τελικά μαζί μας ο κόμης Μητσοτάκουλας?
Δεν διάβασες; Θα έρθει για να μας φέρει τη γνωστή του τύχη και δεν θα νηστέψει κιόλας αφού θα κάνει ντου σε ταβερνείο. Μετά κλαίγεται που είν' ακριβές οι βόλτες...

Billymuse
14/03/2014, 14:08
Δεν διάβασες; Θα έρθει για να μας φέρει τη γνωστή του τύχη και δεν θα νηστέψει κιόλας αφού θα κάνει ντου σε ταβερνείο. Μετά κλαίγεται που είν' ακριβές οι βόλτες...

Και η μπαναγιά μαζί μας,θα πάμε με μέση ωριαία 30-40 χιλιόμετρα για ασφάλεια

vaska
14/03/2014, 14:15

Υπάρχει κι εναλλακτική. Πάω εγώ στη μαμά του πέκτις, φορτώνει εμένα ταπεράκια για να τα δώσω στο παιδί, κι αν δει ο Πέκτις τι χρώμα έχουν, να μου τρυπήσει την μύτη.

Πεκτις στείλε πμ με την διεύθυνση του πατρικού σου
:beer:

Billymuse
14/03/2014, 14:18
Υπάρχει κι εναλλακτική. Πάω εγώ στη μαμά του πέκτις, φορτώνει εμένα ταπεράκια για να τα δώσω στο παιδί, κι αν δει ο Πέκτις τι χρώμα έχουν, να μου τρυπήσει την μύτη.

Πεκτις στείλε πμ με την διεύθυνση του πατρικού σου
:beer:

όχι ρε άστον να έρθει απο την εθνική να δει και τους δικούς του να πει κανα γειά και στη Πάτρα
συνονόματε να σου λείπουν τέτοιες χάρες..:a28::a28::a28:

amyroukai
14/03/2014, 14:20
Καλά ρε, δεν ντρέπεσαι; θα κλέψεις τα ταπεράκια της πεκτομάνας;

εδι: κλαρινάκο μπορείς να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να ξεφορτωθείς το τυχερό παιδί, ε;

Billymuse
14/03/2014, 14:32
Καλά ρε, δεν ντρέπεσαι; θα κλέψεις τα ταπεράκια της πεκτομάνας;

εδι: κλαρινάκο μπορείς να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να ξεφορτωθείς το τυχερό παιδί, ε;

:a29: γελάς φιλαράκι αλλα είσαι ο επόμενος στη λίστα του να το ξέρεις..

SONone
14/03/2014, 14:57
τον κοντραρετε γιαυτο σας γκαντεμιαζει! εγω που τον αγαπαω και δεν τον θεωρω γρουσουζη μια χαρα τα παμε!!! :D

theofilos888
14/03/2014, 15:40
τον κοντραρετε γιαυτο σας γκαντεμιαζει! εγω που τον αγαπαω και δεν τον θεωρω γρουσουζη μια χαρα τα παμε!!! :D

Ναι αλλα δε θα ερθεις μαζι να νοιωεεις την αγαπη!!!! Χαχαχαχαχαχα

theofilos888
14/03/2014, 15:40

Ναι αλλα δε θα ερθεις μαζι να νοιωεεις την αγαπη!!!! Χαχαχαχαχαχα

amyroukai
14/03/2014, 17:41
:a29: γελάς φιλαράκι αλλα είσαι ο επόμενος στη λίστα του να το ξέρεις..
Ναι. Ξαναλέω: Συνάντηση κάμελοτ, φούιτ σωλήνες ψυγείου. ΔΥΟ μαζί, ψάξε βρες τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό σε κανονικές συνθήκες. Βόλτα στερεά, καπούτ συναγερμός. Ετοιμασία για βόλτα πελοπόνησσο, μείναμε από ανταλλακτικά. Όταν λες "είμαι ο επόμενος" τι εννοείς; Αμα είναι να με πάρει καμμιά νεκροφόρα, άστο καλύτερα, τρώω φασόλια και σπίτι μου. (τακάκια δεν αλλάζω πάντως σήμερα, από Δευτέρα, ότι είναι να χαλάσει να μην μου κόψει τη βόλτα...)

Πόσες βόλτες έχεις πάει μαζί του είπαμε; :)

pektis
14/03/2014, 18:08
Ναι. Ξαναλέω: Συνάντηση κάμελοτ, φούιτ σωλήνες ψυγείου. ΔΥΟ μαζί, ψάξε βρες τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό σε κανονικές συνθήκες. Βόλτα στερεά, καπούτ συναγερμός. Ετοιμασία για βόλτα πελοπόνησσο, μείναμε από ανταλλακτικά. Όταν λες "είμαι ο επόμενος" τι εννοείς; Αμα είναι να με πάρει καμμιά νεκροφόρα, άστο καλύτερα, τρώω φασόλια και σπίτι μου. (τακάκια δεν αλλάζω πάντως σήμερα, από Δευτέρα, ότι είναι να χαλάσει να μην μου κόψει τη βόλτα...)

Πόσες βόλτες έχεις πάει μαζί του είπαμε; :)
Φιρμα με κανατε ρε φ@υστηδες!!!
Ειστε προληπτικοι ρεεε??:moutza::look:

pektis
14/03/2014, 18:11
Και η μπαναγιά μαζί μας,θα πάμε με μέση ωριαία 30-40 χιλιόμετρα για ασφάλεια
Σε φαγανε τα ξενυχτια και δεν βλεπεις τα κουτακια στο δρομο........
Εγω γιατι τα βλεπω ρε?

https://www.youtube.com/watch?v=3PPdncX-EO8

amyroukai
14/03/2014, 18:11
Φιρμα με κανατε ρε φ@υστηδες!!!
Ειστε προληπτικοι ρεεε??:moutza::look:

Πειράζει που είσαι μεγάααλη φίρμα, πειράααζειιιιιιιι; Όχι, δεν πειράζει.