View Full Version : γαλαξιδι-λιμνη μορνου 16/3.
Υπάρχει κι εναλλακτική. Πάω εγώ στη μαμά του πέκτις, φορτώνει εμένα ταπεράκια για να τα δώσω στο παιδί, κι αν δει ο Πέκτις τι χρώμα έχουν, να μου τρυπήσει την μύτη.
Πεκτις στείλε πμ με την διεύθυνση του πατρικού σου
:beer:
Θα της κανω εκπληξη στο γυρνα vaska!!
Το σκεφτομαι αν δεν βαριεμαι να γυρισουμε παρεα!:lol:
Eγώ δεν τον ξέρω αυτον τον nio1981 δε πιστεύω να είναι κανένας χριστιανοταλιμπαν?
Και αυτός πατρινός ε.χχμμμ (πολλοί μαζεύονται γμτ)
αν εισαι καλο παιδι μπορει και να σε αφησω να με χαιδεψεις...λιγο.μην κολλησουμε και κορεους...
amyroukai
14/03/2014, 18:22
Ντάξει παιδιά, οι αθηναίοι ΑΝ πάμε, θα γυρίσουμε... https://www.youtube.com/watch?v=H1UcppTdcjs
Billymuse
14/03/2014, 18:27
αν εισαι καλο παιδι μπορει και να σε αφησω να με χαιδεψεις...λιγο.μην κολλησουμε και κορεους...
311893
Τόσα χλμ μονοκοπανιά σε μια μέρα με GS??
unstoppable λέμε όχι αστεία!!
:bawl:
Ντάξει παιδιά, οι αθηναίοι ΑΝ πάμε, θα γυρίσουμε... https://www.youtube.com/watch?v=H1UcppTdcjs
311894
Πω πω...... στο τελος θα το πιστεψω ρε
Billymuse
14/03/2014, 18:35
και μετα σου λεει έφταιγε το Varadero
311895
και μετα σου λεει έφταιγε το Varadero
311895
:cry::lol::moutza:
amyroukai
14/03/2014, 18:41
Δεν έχει GS ο Πέκτις. Βασικά είχε πάει στην BMW και τους είπε σας δίνω το Bandit είναι μαμά εκτός από εξάτμιση ζελατίνα ξένον μανιτάρια αντίβαρα φίλτρο κλπ ψιλολόγια, μου δίνετε ένα 1200ADV και 500 ευρώ και πατσίζουμε, είναι σπάνιο μοντέλο, άσκιστο και άστρωτο είναι ακόμα, με κλέβετε αλλά τι να κάνω, σας δίνω τζαπάν λέμε, ατσάλι χαμαμάτσου. Φήμες λένε ότι τον συνόδευσαν ευγενικά ως την πόρτα και του είπαν "άι χαμαχάσου" και από τότε αποφάσισε ότι όλος ο κόσμος είναι χαζός και δεν ξέρει από μηχανές και ορκίστηκε να κρατήσει το κωλέκτορς άιτεμ μέχρι να πεθάνει όλο το σόι του Μητσοτάκη. Και ο πρόεδρος συγκινίθηκε και του έκανε δώρο λίγο από την τύχη του, για να τον θυμάται πάντα.
https://www.youtube.com/watch?v=1Ue65Qne7nc
Παει και αυτο το θρεντ..........:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=5tJs2WcTSLc
Pan (dvs)
14/03/2014, 19:21
Δεν έχει GS ο Πέκτις. Βασικά είχε πάει στην BMW και τους είπε σας δίνω το Bandit είναι μαμά εκτός από εξάτμιση ζελατίνα ξένον μανιτάρια αντίβαρα φίλτρο κλπ ψιλολόγια, μου δίνετε ένα 1200ADV και 500 ευρώ και πατσίζουμε, είναι σπάνιο μοντέλο, άσκιστο και άστρωτο είναι ακόμα, με κλέβετε αλλά τι να κάνω, σας δίνω τζαπάν λέμε, ατσάλι χαμαμάτσου. Φήμες λένε ότι τον συνόδευσαν ευγενικά ως την πόρτα και του είπαν "άι χαμαχάσου" και από τότε αποφάσισε ότι όλος ο κόσμος είναι χαζός και δεν ξέρει από μηχανές και ορκίστηκε να κρατήσει το κωλέκτορς άιτεμ μέχρι να πεθάνει όλο το σόι του Μητσοτάκη. Και ο πρόεδρος συγκινίθηκε και του έκανε δώρο λίγο από την τύχη του, για να τον θυμάται πάντα.
https://www.youtube.com/watch?v=1Ue65Qne7nc
Ζητησε λιγα το κοροιδο και τους εβαλε σε υποψιες.Ακου 500....
Ζητησε λιγα το κοροιδο και τους εβαλε σε υποψιες.Ακου 500....
Μην τσιμπας ρε...εγω ποτε δεν θα πλησιαζα bmw....κρυφο απωθυμενο του amyroukai ειναι...:rolleyes:
Pan (dvs)
14/03/2014, 20:15
Μην τσιμπας ρε...εγω ποτε δεν θα πλησιαζα bmw....κρυφο απωθυμενο του amyroukai ειναι...:rolleyes:
Εχε τον απο κοντα.Αν πεσει κατι στην αντιληψη σου,ενημερωσε με.Εγω θα βαλω την πισσα και εσυ τα πουπουλα.:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
amyroukai
14/03/2014, 20:18
Μην τσιμπας ρε...εγω ποτε δεν θα πλησιαζα bmw....κρυφο απωθυμενο του amyroukai ειναι...:rolleyes: φανερό είναι. Οδήγησαν gs1200 και λατρεψα και θέλω ενα.
φανερό είναι. Οδήγησαν gs1200 και λατρεψα και θέλω ενα.
Κανε τραμπα με τον vaska ρε bmwδακια!!
Κανε τραμπα με τον vaska ρε bmwδακια!!
μπλα μπλα μλπα
Ο VaskaΣ είναι ΧΕΡΑΣ, τι να κλάσει ο Αμουρι???
:D
φανερό είναι. Οδήγησαν gs1200 και λατρεψα και θέλω ενα.
και χλευαζεις εμανα που θελω μπονεβιλ ρε?? ντροπη!!
makis206
14/03/2014, 22:34
Σπυράκος και Μικές δεν;;;;:ZZZ:
Α κάτι ακόμα μην το ξεχάσω, γυναίκες θα φέρετε;:lol:
Απ'οτι διαβαζω μαλλον για ξεκαρφωμα......:p
taisteal
14/03/2014, 22:59
Ενημερωνω απαντες,εχει ραλλυ σπριντ στον Μπραλο,οποτε εχετε τον νου σας στα περιξ γιατι θα εχει γκαζοφονιαδες
μικες τελικα δεν :( εχει αιμοδοσια την κυριακη...
μακη επιφυλασομαι για βολταδα καλη σε μαγευτικο μερος μετα καταναλωσης κοψιδιων (τα οποια θα κουβαλήσουμε και θα ψησουμε μονοι μας!)
να εισαι σε ετοιμότητα!
amyroukai
15/03/2014, 06:46
Μακουλη δεν διαβαζεις με προσοχή, αλλιώς δεν θα ρωτουσες. Πολλα τα "πλαςουαν".
Για τα περί bmw απαξιω. Το 1200 στρίβει. Κολασμενα. Και πλεον εχει και γκαζια. Το μπονβιλ απλά στάζει λάδια. Και το μπρεβα ομοίως.
Τι φασόλια άραγε...
spyrakos35
15/03/2014, 07:47
Σπυράκος έπρεπε να εξασφαλίσει το απαντόφλωτο ok από την κυρά.....
τα δωσε όλα, το πήρε, θα δώσει και το παρών..... :wlae:
υγ.... το απόγευμα θέλω να βγάλω την νεαρά βολτούλα οπότε αναλόγως το πώς θα μας πάει η ώρα θα την κάνω.....
theofilos888
15/03/2014, 07:51
Μια πολυ καλη ιδεα για ταπεροφαγητο ειναι η πιτα. Η φασολια μαυροματικα σαλατα. Η αστακομακαροναδα. Η φιλετο γκραν σενιαν. Ετσι για να δινω ιδεες. Εγω τοστακια.......:D
spyrakos35
15/03/2014, 08:24
Τι φασόλια άραγε...
φασολια μαυροματικα σαλατα.
τη βλέπω τη δουλειά......
http://www.youtube.com/watch?v=R6dm9rN6oTs
:lol:
Καλημερα σας,σιγουρα θα ερθω αλλα δεν ξερω ωρα επιστροφης, υποχρεωσεις...κλπ.παω και σιγα-σιγα,θελω το χρονο μου.:wave2:
Τι έγινε ρε πεινάλες Αθηναίοι. ακούσατε τσάμπα πορτοκάλι Αχαΐας και μαζευτήκατε??? :p
Άντε ρε καιρό είχαμε να βγούμε μια καλή βόλτα :wave2:
Ο Σπυρος ερχετε για να "συνετισει" το ποιμνιο του που τολμησε να αναφερει αμαρτωλες ταβερνες και κοψιδια......
Ο Σπυρος ερχετε για να "συνετισει" το ποιμνιο του που τολμησε να αναφερει αμαρτωλες ταβερνες και κοψιδια......
ή για ν' αμαρτήσει και ο ίδιος με πρόφαση ότι δεν ήταν δικιά του η βόλτα
spyrakos35
15/03/2014, 11:24
ή για ν' αμαρτήσει και ο ίδιος
Εγω γυναικες φιλων δεν πειραζω.-
Billymuse
15/03/2014, 11:29
Εγω γυναικες φιλων δεν πειραζω.-
ούτε εγω τις πειράζω...αλλα τις αδερφές των γυναικών τους όμως.. :evil:
Νατα μας!
sotostzav
15/03/2014, 11:40
Ηρεμησε τιγρη....
akis_trevor
15/03/2014, 12:05
Καλημερα σας,σιγουρα θα ερθω αλλα δεν ξερω ωρα επιστροφης, υποχρεωσεις...κλπ.παω και σιγα-σιγα,θελω το χρονο μου.:wave2:
γεια σου φιλε..δεν ξερω απο που εισαι,οποτε σε βαζω με τσι αθηναιους..πληροφοριες για ωρες κλπ στο πρωτο ποστ...
@geros21:οκ φιλαρακι,καταχωρηθηκες κι εσυ :)
Ηρεμησε τιγρη....
Καμμια τυχη λεμε.......http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139897&page=11
:p
Κοιτα ρε που μαζευτηκε λαος:D
Πολυ χαιρομαι;)
theofilos888
15/03/2014, 13:38
Κοιτα ρε που μαζευτηκε λαος:D
Πολυ χαιρομαι;)
Ναι αλλα εσυ δεν εισαι σιγουρος..... :D
Ο ντόκτορ είπε επειδή είναι φρέσκιες οι πληγές ακόμα να αποφύγω μεγάλη διάρκεια καβάλα στ'άλογο...οπότε μάλλον με βλέπω για την επόμενη εκδρομούλα.....:cry::cry:
theofilos888
15/03/2014, 13:41
Ο ντόκτορ είπε επειδή είναι φρέσκιες οι πληγές ακόμα να αποφύγω μεγάλη διάρκεια καβάλα στ'άλογο...οπότε μάλλον με βλέπω για την επόμενη εκδρομούλα.....:cry::cry:
Περαστικα σου και με το καλο θα σε ξαναδουμε γερο!!!!!
spyrakos35
15/03/2014, 14:05
Περαστικα σου και με το καλο θα σε ξαναδουμε γερο!!!!!
γέρο?
ή
γερό?
βαζε τόνους ρε φίλε....
γέρο?
ή
γερό?
βαζε τόνους ρε φίλε....
Χαχαχαχα μάλλον στο γερό υποθέτω οτι συγκλίνει ο τόνος....ανα ξεκινησετε να με φωνάζετε γέρο απο τα 30 καλύτερα να αρχίσω να παραγγέλνω Π απο τώρα σπύρο :lol:
spyrakos35
15/03/2014, 14:10
Χαχαχαχα μάλλον στο γερό υποθέτω οτι συγκλίνει ο τόνος....ανα ξεκινησετε να με φωνάζετε γέρο απο τα 30 καλύτερα να αρχίσω να παραγγέλνω Π απο τώρα σπύρο :lol:
στα 30 σου δεν θα έπρεπε να έχεις καθόλου τεχνικές δυσκολίες.....
οπότε ο τόνος συγκλίνει όπου γουστάρουμε..... γΕρο....
:p
Mα.....Αφού.....αλλάαααα....ξέρειιιιις......δε φταίω εγώ...:cry::cry::cry:
taisteal
15/03/2014, 14:25
Αγορακια,σας εχω μακαρονοπιτα καρατουμπανο..
Για οσους δεν νηστευουν φυσικα ε??
:cool:
Billymuse
15/03/2014, 14:34
Για βάλε καμια φώτο (δεν είμαι και πολυ του ζυμαρικού)
akis_trevor
15/03/2014, 14:36
τετοια λεγε εσυ να μαζευτουνε κι αλλοι.....
@billymuse μετα την ψητουρα ερχεται το ζυμαρικο... ;)
taisteal
15/03/2014, 14:37
Τι φωτο ρε μλκ οτι να'ναι λες??:lol:
Αμα δεν εισαι του ζυμαρικου να μην φας!!!!
Μαρτης ειναι και δεν λειπει απο την Σαρακοστη,οποτες εκει και τοτε.:beer:
Αυτοί οι γιατροί όλο μ@λακίες λένε κι εμένα τέτοια χαζά μου έλεγαν κι έχασα την ετήσια
:mad:
δεν πειράζει, στην επόμενη να είσαι καλά
:wave2:
;);)
Αυτοί οι γιατροί όλο μ@λακίες λένε κι εμένα τέτοια χαζά μου έλεγαν κι έχασα την ετήσια
:mad:
δεν πειράζει, στην επόμενη να είσαι καλά
Μωρέ είναι που είμαι 1 βδομάδα που βγήκα απο το χειρουργείο και τραβάνε και τα κωλοράμματα,ειδάλλως θα σού λεγα που θα τον έγραφα και εγώ το γιατρό.... :D
akis_trevor
15/03/2014, 16:33
ωραιος ρε τζιμ.και δεν ειχες ποσταρει τοσες μερες και ελεγα δεν θα ερθεις....:beer:
theofilos888
15/03/2014, 16:41
Γουσταρω που θα κανουμε παρελαση στο γαλαξιδι..... φουλ παουερ..... :p
Billymuse
15/03/2014, 16:46
ωραιος ρε τζιμ.και δεν ειχες ποσταρει τοσες μερες και ελεγα δεν θα ερθεις....:beer:
Φίλος θα φέρω και άλλο ενα μηχανάκι παρέα,ίσως ψήσω και άλλο ένα :beer:
Γιωργο θέλω φώτο απο τα ζυμαρικά επειδή ειμαι οπτικός τύπος και αν κάτι μου αρέσει στην εμφάνιση το δοκιμάζω:moutza: στα μούτρα μ το ξέρω
theofilos888
15/03/2014, 16:56
Γιωργο αστον να λεει ο,τι θελει. Βασιλακης καιλας με το ονομα. Μακαρονοπιτα γουσταρωωωωωωω
Ακη παιζει να βρεθειτε το πρωι με κανα 2 πατρινους φιλους μου... ο ενας με v-strom και ο αλλος με varadero...;)
Κι επειδής μαζευόμαστε μπόλικοι καλό θα είναι να σας ενημερώσω ότι το αντίτιμο συμμετοχής στην βόλτα ορίζεται σε 2€ κατ' άτομο στους επιβαίνοντες σε δίκυκλο κάτω των 650 cc και σε 3€ στους υπόλοιπους. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Μ.Κ.Ο. "Για την αναβίωση της Μπαγκέτας - Τάπερ - στις Motoεκδρομές και τον οργασμό του Πορτοκαλοφάγου Μηχανόβιου", τα γραφεία της οποίας στεγάζονται στην Κωνσταντινουπόλεως 31-33 στην Πάτρα.
:p:p
akis_trevor
15/03/2014, 17:35
@pektis & billy:
σε οσους θελετε να πειτε,εννοειται,κανενα προβλημα..ισα ισα..
μονο μην ζητανε πορτοκαλια for free..:D
κοιτα να δεις που θα χωριστουμε σε γκρουπ στο τελος!!
akis_trevor
15/03/2014, 17:36
Κι επειδής μαζευόμαστε μπόλικοι καλό θα είναι να σας ενημερώσω ότι το αντίτιμο συμμετοχής στην βόλτα ορίζεται σε 2€ κατ' άτομο στους επιβαίνοντες σε δίκυκλο κάτω των 650 cc και σε 3€ στους υπόλοιπους. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Μ.Κ.Ο. "Για την αναβίωση της Μπαγκέτας - Τάπερ - στις Motoεκδρομές και τον οργασμό του Πορτοκαλοφάγου Μηχανόβιου", τα γραφεία της οποίας στεγάζονται στην Κωνσταντινουπόλεως 31-33 στην Πάτρα.
:p:p
βασιλακη,μην ξηγιεσαι αλλιωτικα ομως..εγω ποσοστο δεν εχω;;;;;;
theofilos888
15/03/2014, 17:37
@pektis & billy:
σε οσους θελετε να πειτε,εννοειται,κανενα προβλημα..ισα ισα..
μονο μην ζητανε πορτοκαλια for free..:D
κοιτα να δεις που θα χωριστουμε σε γκρουπ στο τελος!!
Καλα, κατσε να ξηπνησουν το πρωι μερικοι μερικοι..... ;)
:rolleyes::look:
akis_trevor
15/03/2014, 17:42
ναι,δεν αποκλειεται..εγω για την περιπτωση που θα θελησουν κανα 2 ακομα το εκανα το θεματακι και προς μεγαλη μου εκπληξη μαζευτηκαμε 15+ ατομα.και πολυ χαιρομαι γιαυτο..
παντως και μονος μου την εκανα την βολτα οποτε.... :)
theofilos888
15/03/2014, 17:51
ναι,δεν αποκλειεται..εγω για την περιπτωση που θα θελησουν κανα 2 ακομα το εκανα το θεματακι και προς μεγαλη μου εκπληξη μαζευτηκαμε 15+ ατομα.και πολυ χαιρομαι γιαυτο..
παντως και μονος μου την εκανα την βολτα οποτε.... :)
Να ξερεις εγω για τα πορτοκαλια ερχομαι. Για την ακριβεια για ενα πορτοκαλι. Δε θα σας τα φαω κιολας.... χαχαχαχα :D
akis_trevor
15/03/2014, 17:53
εγω εχω ετοιμασει την σακουλιτσα μου..ειναι και τελος εποχης,αλλα καναμε οτι μπορεσαμε:lol:
φετος εχει δοκιμη για να δουμε τι παραγγελιες θελουμε για του χρονου... το τερπνον μετα του ωφελιμου :cool:
theofilos888
15/03/2014, 18:01
εγω εχω ετοιμασει την σακουλιτσα μου..ειναι και τελος εποχης,αλλα καναμε οτι μπορεσαμε:lol:
φετος εχει δοκιμη για να δουμε τι παραγγελιες θελουμε για του χρονου... το τερπνον μετα του ωφελιμου :cool:
:beer: :a013:
Billymuse
15/03/2014, 18:20
Για μένα το λες η για τον Τζανή το πάρτυ άνιμαλ που χθες ξενύχταγε στον κρίκο:uplate:
Pan (dvs)
15/03/2014, 18:38
Προσφερω υπηρεσιες αφυπνισης (εναντι συμβολικου ποσου φυσικα).
Καλα να περασετε ρε.
makis206
15/03/2014, 18:50
Παίδες εμείς άκυροι τελικά αν και ουσιαστικά δεν δήλωσα ακόμα συμμετοχή, στην πραγματικότητα πολύ θα θέλαμε να έρθουμε αλλά κάτι μια ψιλοϋποχρεωσούλα που έχουμε και που καλό θα ήταν να μην αφήσουμε στην άκρη για άλλη μέρα, κάτι που το οικονομικό αυτές τις μέρες πάει λίγο πίσω.. αναβάλουμε για επόμενη βόλτα με ένα ειλικρινέστατο "δυστυχώς" στο τέλος. Bad timing που λένε αλλά οκ, καλά να είμαστε και θα έχουμε ευκαιρίες.
Καλά να περάσετε εσείς και γεμίστε μας φωτογραφίες ε.!:beer:
sotostzav
15/03/2014, 19:00
Ανοιγει ο καιρος φιλαρακι!!!μην μασας....περαστικα και αγυριστα να ναι ρε!!!
Ανοιγει ο καιρος φιλαρακι!!!μην μασας....περαστικα και αγυριστα να ναι ρε!!!
Θενκ γιου σουτηράκ'.....Έχουμε και Acrop(s)olis σε 2 βδομαδες ρεεεειιι :beer:
Billymuse
15/03/2014, 19:41
Θενκ γιου σουτηράκ'.....Έχουμε και Acrop(s)olis σε 2 βδομαδες ρεεεειιι :beer:
Αν δεν έρθεις στην επόμενη βόλτα θα αναλάβουμε εγώ και ο Σωτήρης να σου σκίσουμε τα ράματα :a25::a22:
theofilos888
15/03/2014, 19:47
Αν δεν έρθεις στην επόμενη βόλτα θα αναλάβουμε εγώ και ο Σωτήρης να σου σκίσουμε τα ράματα :a25::a22:
Το αδελφατο του τρομου...... :p
παντως μιας και δεν θα ερθω αυριο, αν κανεις θελει να παει και να γυρισει τσακ μπαμ, του δανειζω το 250....
.... αρκει να εχει χερια να μπορει να το παει...
Billymuse
15/03/2014, 19:53
παντως μιας και δεν θα ερθω αυριο, αν κανεις θελει να παει και να γυρισει τσακ μπαμ, του δανειζω το 250....
.... αρκει να εχει χερια να μπορει να το παει...
θα το φορτώσουμε σε κανα τρέιλερ γιατι θα έρθει και ο κόμης Μητσοτάκουλας μαζί οπότε κάποιο μηχανάκι θα μας μείνει
spyrakos35
15/03/2014, 19:53
Παίδες εμείς άκυροι τελικά αν και ουσιαστικά δεν δήλωσα ακόμα συμμετοχή, στην πραγματικότητα πολύ θα θέλαμε να έρθουμε αλλά κάτι μια ψιλοϋποχρεωσούλα που έχουμε και που καλό θα ήταν να μην αφήσουμε στην άκρη για άλλη μέρα, κάτι που το οικονομικό αυτές τις μέρες πάει λίγο πίσω.. αναβάλουμε για επόμενη βόλτα με ένα ειλικρινέστατο "δυστυχώς" στο τέλος. Bad timing που λένε αλλά οκ, καλά να είμαστε και θα έχουμε ευκαιρίες.
Καλά να περάσετε εσείς και γεμίστε μας φωτογραφίες ε.!:beer:
έμαθε οτι θα είμαι και εγώ και μουτρωσε???? :lol:
Ντροπή και αίσχος...τέτοιες απειλές μου ρίχνεις και θα αμολύσω τον Κόμη και μετά άντε να βγάλεις άκρη κακομοίρη μου.....χαχαχαχαχα
Billymuse
15/03/2014, 20:05
Ντροπή και αίσχος...τέτοιες απειλές μου ρίχνεις και θα αμολύσω τον Κόμη και μετά άντε να βγάλεις άκρη κακομοίρη μου.....χαχαχαχαχα
Πηρα τα μέτρα μου
311966
Πηρα τα μέτρα μου
311966
Χαχαχαχαχααχ τι μλκς!!!!!:moutza:
υ.γ. Το κουτάκι το κράτησες για να του το πετάξεις στη μούρη?χαχαχαχα
makis206
15/03/2014, 20:17
έμαθε οτι θα είμαι και εγώ και μουτρωσε???? :lol:
Γιατί να μουτρώσει ρε; Τα σουβλάκια της έφαγες;:lol:
Billymuse
15/03/2014, 20:19
Χαχαχαχαχααχ τι μλκς!!!!!:moutza:
υ.γ. Το κουτάκι το κράτησες για να του το πετάξεις στη μούρη?χαχαχαχα
το κράτησα για αναμνηστικό :cool:
Πάω να πιώ κανα ποτάκι Μην αργήσει κανείς το πρωί εντάξει???
;)φιλακια ρε
το κράτησα για αναμνηστικό :cool:
Πάω να πιώ κανα ποτάκι Μην αργήσει κανείς το πρωί εντάξει???
;)φιλακια ρε
Εχεις καταντησει ο Μακης σε νεα εκδοση!!:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=cpDehvLRT2E
amyroukai
15/03/2014, 20:24
Εχεις καταντησει ο Μακης σε νεα εκδοση!!:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=cpDehvLRT2E
Και εσύ ο Μητσοτάκης σε νέα έκδοση αλλά δεν το κάνουμε θέμα. Καλά, μπορεί και να το κάνουμε.
Και εσύ ο Μητσοτάκης σε νέα έκδοση αλλά δεν το κάνουμε θέμα. Καλά, μπορεί και να το κάνουμε.
Εσυ ειδικα...https://www.youtube.com/watch?v=kRHfhsUIBec
:lol::bawl:
αντε τα λεμε αυριο...
mpampis200
15/03/2014, 21:02
Ρε παιδια επειδη με τα πορτοκαλια και με τα πολλα πολλα το εχασα λιγο.. Απο το περιπτερο οι Αθηναιοι θα ξεκινησετε στις 9 και θα περασετε απο μαλακασα; Αν ναι να σας συναντησω στα mcdonalds.. Γιατι θα ξεκινησω απο ευβοια!
Κοίτα να δεις επιτυχία η βόλτα του Άκη, μωρέ μπράβο!!!
Που ήσουνα κρυμμένος παλικάρι μου εσύ τόσον καιρό??? εεεετσι να βάζεις βόλτες να μας μαζεύεις.
:beer:
sotostzav
15/03/2014, 21:09
Ρε παιδια επειδη με τα πορτοκαλια και με τα πολλα πολλα το εχασα λιγο.. Απο το περιπτερο οι Αθηναιοι θα ξεκινησετε στις 9 και θα περασετε απο μαλακασα; Αν ναι να σας συναντησω στα mcdonalds.. Γιατι θα ξεκινησω απο ευβοια!
Καλησπερα φιλε μου.Θα βρεθουμε στο περιπτερο και θα φυγουμε απο Μανδρα,την παλια εθνικη..Οποτε αν θες,η εισαι στο περιπτερο στο Χαιδαρι στις 9 η αλλιως μας συναντας στην διασταυρωση Ερυθρων-Πλαταιων περιπου 10 χιλιομετρα μετα την Θηβα.Εκει θα ειμαστε κατα τις 9:30 με 9:40 υπολογιζω..Αν θες κατι αλλο,ρωτας:beer:
Έλα ρε Μπαμπίνο, θα χαρούμε να σε δούμε στη βόλτα!!!!!!!
Λάδια Τσεκ, αέρας Τσεκ, Βενζίνη ΟΚ
μάσα
311967
311968
311969
Τσεκ λέμε
mpampis200
15/03/2014, 21:28
κλασικος Βασιλης!!!!!! λοιπον θα σας βρω στο περιπτερο στις 9! τα λεμε το πρωι...
spyrakos35
15/03/2014, 21:30
:uplate:
ρε βάσκα....
φτιάχνεις σαντουιτσακια για όλη την παρέα ρε?
ρισπέκτ ρε φίλε......
gior-gos
15/03/2014, 21:32
Πωωωωωωωωωωωωω ρε φιλε.....
και γαμω τις φωτογραφιες!!!
Πολντοκατασταση :lol:
:beer::beer:
:uplate:
ρε βάσκα....
ρισπέκτ ρε φίλε......
εεε ναι ρε φίλε κι αφού δεν μπορώ να βάλω γαριδομακαρονάδα στα σαουντιτσάκια είπα να βάλω μαρούλια και ντομάτες.
Εδώ τα καλά Σάουντιτς!!!
ΚΑλα να εβαζες μαρουλια και ντοματες εγω βλεπω να τα τουρμπιζεις και με πολλα οκτανια μαγιονεζες,αλατια,αλλαντικα...
ΚΑλη διασκεδαση παιδια και προσοχη παντα στο δρομο!!:beer:
Ωρε Βασιλη!
Τύφλα να έχει το εβερεστ........
Πως το συμπερανες αυτο???:look:
Εγω στις φωτο μονο για τον ιδιο βλεπω φαγητο:smokin:
@vaska:Στο φοντο οι πιγκουινοι φοριουνται απο την συζηγο??? :bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Pardalotzatziki
15/03/2014, 22:20
Καλη βολτα παιδια.. :beer:
να περασετε ομορφα αλανια!
@vaska:Στο φοντο οι πιγκουινοι φοριουνται απο την συζηγο??? :bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Nαι ρε μλκ ....................
Για ξεκάρφωμα.......................
Τι ήθελες δηλαδής να φορέσει;;;;;;;;;;;;;;
Τάρανδους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:lol::rotflmao: