View Full Version : XT 600 από ακινησία... Να το πάρω;
dimitrisag
16/07/2014, 12:07
Μη βαράτε μάγκες, αν ήταν στο χέρι μου το τσίμπαγα καιρό τώρα. Ακόμα κ αν έκανα πιάτσα για να τα μαζέψω.. Αλλά μπλέκονταν αντικειμενικές μαλακίες από πλευράς πολητή που δεν είναι τόπος και χρόνος να συζητηθούν...
Τεσπα... Πολλά τα λεφτά Άρη τώρα...
lykourgi
16/07/2014, 13:21
Δηλαδή ο πωλητής είχε αντικειμενικά προβλήματα που τον εμπόδιζαν να προχωρήσει στην πώληση, αλλά ταυτόχρονα αύξησε και την τιμή.
Μάλλον δεν θέλει να το πουλήσει.
theofilos888
16/07/2014, 13:34
Μην μπλέξεις! Μακριά!!!!! Βρές κάποιο άλλο από το γνωστό σάιτ! Για να στα γυρνάει έτσι, φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να το δώσει ή ήθελε να σε καψουρέψει για να σου ζητήσει τα επιπλέον χρήματα! Αυτά τα περί αντικειμενικών δυσκολιών τα ακούω βερεσέ! Με 1000 ευρώ παίρνεις έτοιμο μηχανάκι και δεν τρέχεις σα το βέγγο να το μαζέψεις!
dimitrisag
17/07/2014, 12:37
Για να περάσει ΚΤΕΟ ένα μηχανάκι που είναι τόσο καιρό ακίνητο δεν πρέπει να του γίνουν όλα τα service, να του αλλαχτούν και λάστιχα, γενικά τέλοσπάντων να είναι έτοιμο για το δρόμο;
zannisvel
17/07/2014, 12:47
Θεωρητικα κοιτανε λαστιχα, φρενα, φωτα, ηλεκτρικα, εξατμιση, καυσαερια, αναρτησεις και γενικα να βρισκεται το οχημα σε καλη και ασφαλη μηχανολογικη κατασταση.
dimitrisag
17/07/2014, 12:57
Θεωρητικα κοιτανε λαστιχα, φρενα, φωτα, ηλεκτρικα, εξατμιση, καυσαερια, αναρτησεις και γενικα να βρισκεται το οχημα σε καλη και ασφαλη μηχανολογικη κατασταση.
...άρα αν το 1000ρικο εμπεριέχει και αυτά μου φαίνεται πως μπορεί να μου έρθει και μια η άλλη (με την ακολουθία μιας γνώμης από μηχανικό):confused:
notakos600
17/07/2014, 13:17
Πρόσεξε πολύ που θα δώσεις το χιλιάρικό σου αρχηγέ για να μην βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να πεις: ''Δεν τα έτρωγα καραμέλες;''....
dimitrisag
17/07/2014, 13:21
Πρόσεξε πολύ που θα δώσεις το χιλιάρικό σου αρχηγέ για να μην βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να πεις: ''Δεν τα έτρωγα καραμέλες;''....
Εμένα μου λες.. Το ξεψηρίζω όσο δεν πάει όπως είναι φανερό. ;)