View Full Version : επισκευή/ανακατασκευή bandit '96
roukos_x
11/06/2014, 11:39
περαστηκε κ το χρωμα, 2 χερια κ βερνικι θερμοκρασιας..
318183
κ επειδη δεν ειμεθα κ επαγγελματιες...
318184
περιμενω να στεγνωσουν κ παω στον αχρηστο να μου τις βαλει....αυτααααα!!!
SHOOTER045
11/06/2014, 12:36
Τα γράμματα tokico φωνάζουν άλλο χρώμα...
supraman
11/06/2014, 12:37
ενα μαυρο θα ηταν οτι πρεπει νομιζω στα γραμματα
roukos_x
11/06/2014, 12:52
μεσα στο μυαλο μου εισαστε !!! ειχα μαυρο χρωμα να βαλω, αλλα δεν ειχα μικρο πινελακι κ δεν ηθελα να το κανω με μπατονετα για να μην τα πασαλειψω. θα πεταχτω στα πρακτικερ σε λιγο να παρω κατι πραγματακια που θελω κ θα παρω κ ενα πινελακι για να το φτιαξω κ αυτο!!!
roukos_x
11/06/2014, 17:50
AXΡΗΣΤΟΣ!!! ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΕ!!! 12 του το πηγα να μου τις βαλει πανω...5 μου το εδωσε... τοσες ωρες για μια εξαερωση..τεσπα..
318191
νταξ'..καλη βγηκε, αλλα πολυ bling bling ρε παιδι μου...
αν δεν βαφτει στο ιδιο χρωμα το κεντρο της δισκοπλακας (που δεν ξερω αν εχει συγκεκριμενη ονομασια)
κ οι βασεις των αναρτησεων (που επισης δεν ξερω αν εχουν συγκεκριμενη ονομασια...)
εκτος κ αν μου χαρισει ο SHOOTER045 το upside που εχει... χεχεχε....
ΔΕΝ ΛΕΕΙ! ακυρες τελειως δειχνουν...
τεσπα...
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ που ειναι στο προστατευτικο ψυγειου... διακοσμητικες ειναι???
μου βγηκε η παναγια κ δεν βγαινουν με τπτ!!!
βρηκα αλλα 4 βιδακια απο την μπροστα μερια του ψυγειου, τα ξεβιδωσα, αλλα δεν εβγαιναν με τπτ!!!
τι σκατα???
ριξτε φωτα παρακαλω!!!
μαυρες με χρυσα γραμματα νομιζω θα ειναι πιο ομορφες.
το σκετο χρυσο χτυπαει καπως
roukos_x
11/06/2014, 18:23
ναι, αυτο ειπαμε ολοι,δες λιγο πιο πανω :P
SHOOTER045
11/06/2014, 19:32
Το up side το θέλω για το δικό μου
Τώρα που είπες για κέντρο τροχού
Το δικό μου είναι ήδη κόκκινο(ειναι το ν είπαμε )μου έδωσες ιδέα κόκκινες δαγκάνες, λευκά η μαύρα γράμματα και κοκκινα κέντρα, αλλά σκέφτομαι και για κόκκινες ζάντες με λευκό σιριτι
Μήπως το κόκκινο θα είναι too much?
roukos_x
11/06/2014, 20:49
απο ιδεες τπτ αλλο!
ρωτα με, μην ντρεπεσαι!!!
κ ως χρωματολογος θα σου πω.
δαγκανες με ασπρα γραμματα! το μαυρο θα χαθει..
κ αν βαλεις κ ασπρο -αυτο πως το ειπες- θα δενει κ θα σπαει την
πολλη κοκκινιλα!
Η αληθεια ειναι οτι θα πεσει πολυ κοκκινο σε αυτο το σημειο, αλλα
αν εχεις σκοπο να βαλεις κ αλλου κοκκινο (λεπτομερειες ή αυτοκολλητα οπως εχεις πει),
θα ειναι καλο!!αρκει να ειναι το ιδιο κοκκινο κ οχι πιο σκουρο εδω κ πιο ανοιχτο εκει..
κ οσο αφορα το αναποδο...μην το βαλεις...κοκκινο-ασπρο-χρυσο..θα γινει καρναβαλι. φερτο σε μενα :D :a05:
SHOOTER045
11/06/2014, 22:17
Κοίτα
Η κεφαλή του μοτέρ μου είναι κόκκινη
Από εκεί μου ήρθε η ιδεα
Αυτό το πως το είπα λέγεται σιριτι βγαίνει σε όλα τα χρώματα
Up side αν θες να κοιτάξω κάπου θα βρω
roukos_x
11/06/2014, 22:28
μου αρεσει ΤΡΕΛΑ το upside, αλλα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για κατι τετοιο!
ποσο μαλλον οσο ξερω οτι χρειαζονται αλλαγη κ αλλα πραγματα κ παει πολυ μακρυα το μαλλι!
αν εχω καταλαβει σωστα, το σιριτι ειναι αυτο το αυτοκολλητο που βαζουν γυρω-γυρω απο την ζαντα???
εγω το ηξερα ως "το αυτοκολλητο που βαζουν γυρω-γυρω απο την ζαντα"!!!
SHOOTER045
11/06/2014, 22:32
Ναι αυτό είναι το σιριτι
Όσο για το άλλο θα σου πω όταν ξεκινήσω τοποθέτηση
roukos_x
11/06/2014, 22:39
αντε ντε! ξεκινα! να δουν κ τπτ ουσιαστικο εδω οι θεατες
γτ εχουμε Προβολές: 10.654 κ απο μενα δεν εχουν δει ουτε κατσαβιδι!
χαχαχαχχααααααααααααα!!!
SHOOTER045
11/06/2014, 22:44
Το λίγο λίγο το βαριέμαι
Εξάλλου ο μάστορας που θα μου έκανε το τεποζιτο τώρα καίγεται, μαζεύει ροδάκινα
Μόλις παρκάρω τα μικρά στους παππούδες
Πιάνω δουλειά
roukos_x
12/06/2014, 20:47
μεχρι ΚΑΙ αυτο το σημειο ολα πηγαν τελεια!!!
318224
μετα τα πηρε ο δι@ολος κ τα σηκωσε!!!
οτι να'ναι βγηκε το ντεποζιτο!
η παροιμια λεει "της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα κ γελα"!!!!
εγω πιστευω οτι το πρωι θα κλαιω! χαχαχαχαααα!!!
τεσπα, ερασιτεχνες ειμαστε, ειναι στο προγραμμα αυτα....
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
roukos_x
22/06/2014, 19:21
δουλεψαμε λιγακι (12.00- 20.00) σημερα...
μου εφυγε η μεση.. κωλοβιδες... ΜΙΑ να ξεβιδωσει σωστα...δεν υπηρξε...
βαζω μονο 2, εχω αρκετο υλικο απο σημερα, αν θελετε να δειτε πειτε μου να βαλω κ τις υπολοιπες!
το μενου σημερα ειχε
Βαψιμο ψαλιδιων.
Βαψιμο δισκοπλακας,το κεντρο εννοω
βαψιμο μπρος-πισω φτερου.
βαψιμο μπροστα ζαντα.
το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι ενω πηγα στο ιδιο μαγαζι κ ζητησα ακριβως το ιδιο χρωμα
(μαυρο-σατινέ), μονο το ιδιο δεν ηταν! %$%#@$.... τεσπα... τωρα το'κανα!
318897
318898
SHOOTER045
22/06/2014, 22:45
Η διαδικασία πως έγινε?
Λύσιμο καλαμιων?
Ξεβράκωμα ζαντας κλπ
roukos_x
22/06/2014, 23:35
οχι βεβαια, για ποιον με περασες????
τα καλαμια βαφτηκαν επανω. μονωσα πολυ καλα απο τις τσιμουχες κ πανω
(κ εννοειται ολη την υπολοιπη μηχανη απο μπροστα κ εβαψα).
το λαστιχο δεν το εβγαλα..που να το βγαλω με αυτα τα λιγα εργαλεια που εχω???
(ασε που σπανε ενα-ενα με την σειρα...)
μονωσα το λαστιχο με χαρτοταινια, τις βασεις που πατανε οι δισκοπλακες κ την βαλβιδα κ εβαψα!
τις δισκοπλακες επισης η ιδια διαδικασια, μονωση εκει που παταει το μουαγιε... χαρτοταινια κ αγιος ο θεος!
επισης μετα απολα τα βαψιματα, ετριψα με πρασινο σφουγγαρι εκει που πατανε τα τακακια κ τα καλαμια απο πανω..
μην τυχον κ μεινει πουθενα χρωμα κ εχω τα παρατραγουδα του συμφορουμιτη με το τσοπερ!
ξερω, θα μπορουσε να γινει καλυτερα δουλεια, με καλυτερες βαφες...αλλα αυτα καταφερα!!!
SHOOTER045
22/06/2014, 23:41
Έτσι δίνε οδηγίες καθ για τους επόμενους
Καλή δουλειά φαίνεται
Είσαι μερακλής
Το ίδιο τώρα και στον πίσω τροχό
roukos_x
23/06/2014, 00:37
Θα ανεβασω φωτο που φαινονται πιο αναλυτικα... το πισω σε δυο βδομαδουλες το κοβω..
ρε παιδιά κάνετε πλάκα....
@shooter ρε φίλε
το μηχανάκι δεν είναι ποδήλατο, πήρα ένα σπρέι και το ριξα πάνω... μην τον προτρέπεις να συνεχίσει έτσι...
@roukos φίλε χωρίς παρεξήγηση, ούτως ή άλλως δικό σου είναι το βάζεις φωτιά και το καις, αλλά αυτό που κάνεις δεν είναι καλωπισμός είναι κακωπισμός...
Έβαψες δαγκάνες χωρίς να τις λύσεις: τσιμουχάκια γλύστρες, κλπ βάφτηκαν από πάνω δηλαδή... σε έξι μήνες τα μισά θα έχουν ξεφτίσει, συν ότι ξεράινονται.
Έβαψες μπότες χωρίς να λύσεις: Οι μπότες μαζεύουν πάνω τους ότι σκόνη πετραδάκια από μπροστινούς ή από το λάστιχο, σκόνη τακακιών κλπ... στο 10ο πλύσιμο στο χέρι, ή στο τρίτο πλύσιμο στο πλυντήριο θα έχει αρχίσει να σκάει το χρώμα...
και μετά απ' όλα αυτά γράφεις ότι δεν έχεις εργαλεία. Αν σου αρέσει πραγματικά να ασχοληθείς, άσε τα χρωματάκια και τα λεντάκια, πάρε δυο σειρές καλά και οικονομικά εργαλεία (εκμεταλλεύσου τη γνώση που υπάρχει στο φόρουμ) και ξεκίνα να λύνεις και να δένεις βίδες και να μαθαίνεις το μηχανάκι σου... Όταν μάθεις να λύνεις βίδες και αντικαταστήσεις και τις χαλασμένες με καινούριες λειτουργικές, τότε θα πας στο επόμενο βήμα, που είναι να βγάλεις τροχό, να βγάλεις δισκόπλακες, να μασκάρεις να βάψεις κέντρα. Να βγάλεις καλάμια, να τα πάρεις στα χέρια, να τους κάνεις μια καλή συντήρηση, και με την ευκαιρία να τα βάψεις κι όλας αφού το θες. Επίσης με το χρυσό μην ο παρακάνεις. Το μηχανάκι ήταν σχεδόν όλο μαύρο. Τώρα είναι υπερβολικά χρυσό μπροστά. Πιο διακριτικές αλλαγές.
Δεν τα λέω για να σου την πω, βλέπω ότι σου αρέσει να ασχοληθείς, αλλά νομίζω ότι έχεις ξεκινήσει εντελώς ανάποδα...
Edit: τώρα που το ξαναδιάβασα...
ΠΟΤΕ! πράσινο σφουγγάρι πάνω στην επιφάνεια τριβής των καλαμιών! προκαλείς αμυχές. WD40 και ένα μπαλάκι αλουμινόχαρτο με πίεση επάνω και τρίβεις... Θα γίνουν πιο καθρέφτης από καθρέφτη! όλα αυτά όταν τα πάρεις στο χέρι. Κάτι που όταν μάθεις, θα μπορεί να γίνει μέσα σε ένα τέταρτο το αργότερο!
SHOOTER045
24/06/2014, 09:01
Ποιο πάνω το παλικάρι έγραψε ότι σκέπασε και μονωσε γλιστρες τακάκια τσιμουχες κλπ
Γνωρίζω ότι βίδα που δεν βγαίνει την αντικαθιστουμε
Και νομίζω το έκανε
φαίνεται προχειροδουλεια, αλλά ο χρόνος θα δείξει
Για τις δαγκάνες του είπα ότι υπάρχουν χρώματα για αυτή την δουλειά που δεν σκάνε κλπ
Επίσης για τα καλάμια αυτά που αναφέρεις του τα επεσήμανα
Να σαι καλά πάντως
roukos_x
24/06/2014, 09:36
Πρωτος το λιθο βαλετω...
@shooter το είδα αυτό που έγραψε, αλλά ότι και να λέμε, θαύματα δεν γίνονται. δεν μπορείς να βάψεις μπότα σωστά αν δεν τη λύσεις.... πώς δηλαδή θα βαφτεί το χειλάκι στο πάνω μέρος που είναι λίγο έξω από την τσιμούχα...?
318961
ή δεν θα βαφτεί, ή θα βαφτεί αλλού έτσι κι αλλού αλλιώς, ή θα βαφτεί και η τσιμούχα, και όταν θα έρθει η ώρα να βγει θα ξεπετσιαστεί και το χρώμα....
ξαναλέω δεν μέμφομαι κανέναν... να βοηθήσω προσπαθώ. αν θέλουμε να ακούμε μόνο μπράβο και προχώρα έτσι, δεν βελτιωνόμαστε...
roukos_x
24/06/2014, 17:58
μιας που τωρα ειμαι χαλαρος...ας απαντησω πιο αναλυτικα?
οι δαγκανες βαφτηκαν πανω??? αυτο μου δινει την εντυπωση οτι δεν μπηκες στον κοπο καν να δεις
-οχι ολο το θεμα- αλλα την προηγουμενη σελιδα!
Συγνωμη, αλλα δεν ειχα κ χθες μηχανακι για να τα ξερω ολα αυτα!
Ουτε περνουσα την μερα μου στα συνεργεια..
Ουτε ελιωνα απο το πρωι μεχρι το βραδυ παρεα με μηχανικους κ γνωστες!
Μπορει να μην πηρα το καλαμι στο χερι, μπορει να μην εκανα βιδες ολο το μπροστινο,
αλλα τουλαχιστον ξερω τι πρεπει να βαφτει κ τι οχι!
Μια κυριακη ειχα ελευθερη να περασω τον χρονο μου οπως γουσταρα κ αυτο εκανα!
εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις γνωσεις κ τα εργαλεια που εχω καταφερει να μαζεψω μεχρι στιγμης!
κ οσο για το χρωμα..
νομιζω αυτο ειναι προσωπικο...
τυχαινει κ το επαγγελμα μου να εχει να κανει με χρωματα.
κ επειδη, ναι, μπορει να ειναι προχειροδουλεια.. μπορει να μην εγινε απο επαγγελματια..
αλλα να σου λυσω την απορια με μια φωτο!
318990
μιας που τωρα ειμαι χαλαρος...ας απαντησω πιο αναλυτικα?
οι δαγκανες βαφτηκαν πανω??? αυτο μου δινει την εντυπωση οτι δεν μπηκες στον κοπο καν να δεις
-οχι ολο το θεμα- αλλα την προηγουμενη σελιδα!
τις σελίδες τις έχω δει όλες μέχρι στιγμής, εσύ μάλλον δεν έδωσες βάση στα λόγια μου. Έβαψες τις δαγκάνες ολόκληρες, μαζί με βίδες, bleeders, και σίγουρα η άχνα πήγε και στις τσιμούχες των πιστονιών μέσα.... Άρα ναι βάφτηκαν όλα από πάνω.... και με χρώμα ή επεξεργασία που είναι αβέβαιο αν θα κρατήσει μετά από μια επαφή με υγρό φρένων, ή δυνατό υγρό καθαρισμού...
Συγνωμη, αλλα δεν ειχα κ χθες μηχανακι για να τα ξερω ολα αυτα!
Ουτε περνουσα την μερα μου στα συνεργεια..
Ουτε ελιωνα απο το πρωι μεχρι το βραδυ παρεα με μηχανικους κ γνωστες!
Μπορει να μην πηρα το καλαμι στο χερι, μπορει να μην εκανα βιδες ολο το μπροστινο,
αλλα τουλαχιστον ξερω τι πρεπει να βαφτει κ τι οχι!
Μια κυριακη ειχα ελευθερη να περασω τον χρονο μου οπως γουσταρα κ αυτο εκανα!
εκανα οτι καλυτερο μπορουσα με τις γνωσεις κ τα εργαλεια που εχω καταφερει να μαζεψω μεχρι στιγμης!
κ οσο για το χρωμα..
νομιζω αυτο ειναι προσωπικο...
τυχαινει κ το επαγγελμα μου να εχει να κανει με χρωματα.
κ επειδη, ναι, μπορει να ειναι προχειροδουλεια.. μπορει να μην εγινε απο επαγγελματια..
αλλα να σου λυσω την απορια με μια φωτο!
318990
το πως αντιδράς δείχνει ότι δεν επιθυμείς να μάθεις, κι ας πήρες μόλις χθες μοτο...
σίγουρα δεν είμαι εγώ ο καλύτερος γνώστης για βάψιμο εδώ μέσα, αλλά στη θέση σου θα αναρρωτιόμουν γιατί όλοι οι άλλοι εδώ που ασχολούνται μόνοι τους με βαψίματα μπαίνουν σε διαδικασίες να λύνουν και να κάνουν τόσες προετοιμασίες πριν βάψουν ή κάνουν την οποιαδήποτε δουλειά.
είχες μόνο μια κυριακή, δικαίωμά σου να την κάνεις ότι θέλεις. Αυτό που δεν σκέφτεσαι και δεν σου αρέσει να ακούσεις από εμένα, είναι το πόσες κυριακές στο μέλλον μπορεί να φας για να διορθώσεις τις ζημιές που μπορεί να κάνεις μέσα στην άγνοιά σου. Εκτός και αν δεν σε νοιάζει...
Τεσπά, από εμένα ολοκληρώνεται η συμμετοχή μου εδώ, αφού βλέπω ότι είναι ανεπιθύμητες οι συμβουλές. Καλή συνέχεια.
:wave2:
roukos_x
25/06/2014, 09:25
Οκ...δεκτο...δεν θα χαλαστουμε για μια δαγκανα κ μια τσιμουχα...ελα παλι να διαβασεις τις εξελιξεις τον χειμωνα που η μηχανη θα ειναι βιδες κ θα βαφτει εξ ολοκληρου απο επαγγελματια..
Ηλεκτροστατικες κλπ...μιας που εισαι φαν!
motomaniac
25/06/2014, 20:36
φιλος η τσαπατσουλια ειναι δεδομενη οσο καλα κι αν νομιζεις οτι τις εβαψες. οντως κι εμενα το υφακι δεν με αρεσε αλλα δεν ασχοληθηκα. κι αληθειαθα ασχοληθεις πολυ αν δεν κατι σοβαρο (ηδη εχεις προγραμματισει κατι οποτε οκ.)
SHOOTER045
25/06/2014, 22:47
Ρε το πειρατε το παιδί με τις πέτρες
Στην τελική έναν πειραματισμο έκανε
Και αν βγει λάθος δεν νομίζω να είναι χαζός και να μην καταλαβαινει
Πρώτη φορά λάθος,συγχωρειται
Δεύτερη φορά είναι επιλογή
Τα μέσα και ο χρόνος που είχε ήταν λίγος, αλλά όπως είπε ετοιμάζει ριζική αλλαγή τον χειμώνα
προσωπική μου γνώμη ,επίσης και εγώ έχω αρρωστήσει έχω πάρη δευτερη μηχανή για ανταλακτικά και έχω φτάση στη χιλιαρκο χωρίς να πάει μηχανικό ,κάνε ότι μπόρις μόνος σου πιστεβω ότι τα πας πόλη καλά εξάλου η μηχανή είνα και κοντά 20 χρόνων οπότε όσο και όμορφη να την κανείς πάντα θα έχεις τα μηχανικά που διστιχος βγάζουν όλα τα βανδιτ ,δεν θα την πηγενα σε επαγελματια για βάψιμο θα την κάνω μόνος μου εξάλου δεν σκοπεβο να με θάψι και όλας την κρατάω ένα διο χρονάκια και πάμε για αλλά πιο μεγάλα .
roukos_x
29/06/2014, 17:20
δουλεψαμε λιγακι σημερα παλι!
αυτη τη φορα ευκολα πραγματα!
εδω ο καινουριος κωλαρινος!!! :D
319286
319287
319288
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το κενο κ οι τρυπες που εμειναν απο τα παλια φλασακια...
πολυ με τρωει ο κωλος μου να παρω το ντρεμελ κ να κοψω οτι περισσευει...
το σκεφτομουν κ απο πριν αυτο γτ θα με βοηθουσε να δωσω κ μια κληση λιγο πιο διαγωνια στην πινακιδα που θελω..
τι λετε???
roukos_x
29/06/2014, 17:26
κ ενα ακομα θεμα. Το ειχα αγορασει κ το ειχα αρκετο καιρο πανω, αλλα ειπα να το φτιαξω λιγο πιο σωστα!
ο λογος για τον κοκοβιο.. οπως θα δειτε κ στις φωτο, η πατεντα που ειχα κανει ηταν να κοψω ενα κομματι
απο ενα δευτερο σελακι κ να το κολλησω μονο κ μονο για να μαγκωνει στην βαση του.
Εκτος του οτι δεν ηταν πολυ ανθεκτικο, το τελειωμα του κοκοβιου ηταν εντελως στον αερα..
το τραβουσες δλδ κ σηκωνοταν.
θα δειτε επισης οτι ειχε δυο τρυπες τις οποιες τις εκλεισα γτ τις εβλεπα κ μου γυρνουσε το ματι...
τεσπα.. για πειτε ιδεες για μια πιο γερη βαση.
319289
319290
σε περιπτωση που σκεφτηκατε να εβαζα ολο το σελακι απο κατω..
η απαντηση ειναι πως δεν γινεται. Εννοειται οτι το προσπαθησα, αλλα δεν χωρουσε.
Η πρωτη κινηση ηταν να κοψω το χειλακι περιμετρικα..παλι δεν χωρουσε.
Εβγαλα ολο το μαξιλαρακι κ παλι δεν χωρουσε! γι'αυτο κ κατεληξα να κοψω κ να κρατησω αυτο το κομματι μονο!!!
σας ακουω....
SHOOTER045
29/06/2014, 18:56
Ίσως αν έβαζες τον κοκοβιο επάνω να σου έλεγα
Έχω τσεκάρει και εγώ κάποιους αλλά τους έχω στον υπολογιστή
Αν και αν θες αυτοκόλλητα για την ουρά πες μου σε άσπρο κόκκινο τα έβγαλα σε έναν φίλο
roukos_x
29/06/2014, 19:08
εχω μια φωτο, αν κ δεν νομιζω να σε βοηθησει σε κατι...
319296
οσο για τα αυτοκολλητα... δεν εχω αποφασισει ακομα τι θελω :P
SHOOTER045
29/06/2014, 19:30
Έχω δει εδώ μέσα να φτιάχνουν μήτρα με φελιζόλ
Μετα πολυεστερας και τα κουμπωματα είναι άλλο θέμα
roukos_x
29/06/2014, 20:00
αν λεμε για την ιδια μετατροπη, εκεινος ειχε κανει ολη την ουρα απο φελιζολ κλπ κλπ...
χμ...λες να το παλεψω με αφρο πολυουρεθανης??? να γεμισω ολο το μεσα κ μετα να παιξω αναλογως???
SHOOTER045
29/06/2014, 20:27
Ο αφρός κολάρο και λερώνει άσχημα
Φρόντισε να καλύψεις το μηχανάκι και κάτω από την επιφάνεια που θα γεμίσεις θέλει κάτι σε ναυλον η χαρτί για να βγει μετά το καλούπι του αφρού, κάτι ανάλογο είχε φτιάξει ο motomaniac
roukos_x
29/06/2014, 20:32
κατσε, περιμενε! μαλλον δεν με εχεις καταλαβει! τον κοκοβιο τον εχω, δικος μου! εδω, διπλα μου ειναι!
μια γερη βαση θελω να φτιαξω για να καθεται σωστα κ γερα πανω στην μηχανη!
οχι να φτιαξω δικο μου απο την αρχη...
motomaniac
29/06/2014, 20:34
Ο αφρός κολάρο και λερώνει άσχημα
Φρόντισε να καλύψεις το μηχανάκι και κάτω από την επιφάνεια που θα γεμίσεις θέλει κάτι σε ναυλον η χαρτί για να βγει μετά το καλούπι του αφρού, κάτι ανάλογο είχε φτιάξει ο motomaniac
ζελατινη φαγητου. κακως πετσοκοψε το σελακι τοσο ασχημα. καποιος τροπος θα υπηρχε να ενωθει με το μονοσελο.
roukos_x
29/06/2014, 20:56
ζελατινη φαγητου. κακως πετσοκοψε το σελακι τοσο ασχημα. καποιος τροπος θα υπηρχε να ενωθει με το μονοσελο.
με την σεγα! στο ποδι!!!
Τι εργαλείο είναι το άτιμο...........
roukos_x
18/08/2014, 21:58
ενα δειγμα της σημερινης δουλειας.
ειμαι ολιγον τι κομματια κ δεν τελειςσα αυτο που αρχισα, οποτε αναλυτικες φωτο, αλλη φορα!
ηταν ετσι....
321800
κ εγινε ετσι..
321801
roukos_x
19/08/2014, 14:45
λοιπον, το μενου ειχε το πενταλ του πισω φρενου, την βαση του που ειδατε πιο πανω κ το καπακι της τρομπας φρενου
(το οποιο ειναι κ βαση για το πισω πενταλ).
το συγκεκριμενο κομματι ηταν ενα απο τα πιο σιχαμερα κομματια πανω στην μηχανη, το εβλεπα κ μου γυρνουσε το ματι.
βεβαια δεν ελειψαν κ τα παρατραγουδα με τις βιδες. Η μια βιδα της τρομπας φρενου ( η επανω), ειχα κολλησει για τα καλα..
κοπηκε εννοειται κ ενα κομματι εχει μεινει κολλημενο μεσα. εχει καποια ασπρα κομματια στην επαφη με τις στροφες...αλατα????
δεν ξερω...
δεν την εχω βγαλει ακομα, τωρα μολις τελειωσα με γυαλισματα κ παω εξω να δω τι θα κανω..
Στα προηγουμενα κομματια που γυαλισα ειχα ενα θεμα με οξειδωση.. ξερετε τωρα, εκει που ειναι γυαλισμενα κ ολα τζιτζι, με την πρωτη βροχη γεμισαν λεκεδες κ θαμπωσαν. Ενας κυριος μου ειπε να βαλω βερνικι gloss για να τα προστατεψω απο την οξειδωση..κ το εκανα!
το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο, το πως θα συμπεριφερθουν ομως κ το ποσο θα κρατησουν..θα το δουμε!
ακολουθουν φωτο.
roukos_x
19/08/2014, 14:49
πρωτα απολα, με το που τα εβγαλα, εκαναν μπανιο για αρκετες ωρες μεσα σε wd40..
321832
βρωμια 23 χρονων...
321833
μια φωτο απο το κομματι που μου γυρνουσε το ματι καθε φορα που το εβλεπα...
321834
roukos_x
19/08/2014, 14:55
μετα ακολουθησε πολυ καλο τριψιμο με σκληρη οδοντοβουρτσα, ζεστο νερο κ σαπουνι.
τα στεγνωσα πολυ καλα κ αυτο ηταν το αποτελεσμα.
321835
ενα απο αυτα τα κομματια ηταν κ η βαση του πενταλ που εβαλα πιο πανω.δεν την ξανανεβαζω, για να μην πιανω πολυ χωρο!
ακολουθησε τριψιμο με γυαλοχαρτα... τα γνωστα, απο πολυ χοντρο μεχρι πολυ ψιλο
(μου φαινεται θα ψαξω να βρω κ νουμερα ανω των 1500, μιας κ το αποτελεσμα θα μπορουσε να ειναι κ καλυτερο!).
στο τελος κρεμα για γυαλισμα μεταλλων κ τριψιμο με σφουγγαρακι στο dremel..
roukos_x
19/08/2014, 14:56
κ εδω τα αποτελεσματα!
(να σημειωσω οτι στο συγκεκριμενο κομματι, το μεσα μερος,τα δυο τριγωνακια δλδ, δεν μπορουσα να τα τριψω κ να τα γυαλισω,
γι'αυτο κατεληξα στο να τα βαψω μαυρα...)
321837
roukos_x
19/08/2014, 15:00
κ ολο μαζι...
321838
μολις τα μονταρω θα βγαλω κ μια ακομα φωτο..
Υ.Γ.
αυτο που πανε κ ψεκαζουν με σπρεϋ οτι βρουν μπροστα τους, ειλικρινα, με εξοργιζει!
δεν λεω..εχω κ εγω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στο πρεϋ, μιας που δεν εχω αερογραφο κ κομπρεσερ...
αλλα αυτο ειναι τραγικο!
μα καλα, πας κ ψεκαζεις οοοτι μεταλλικο βρισκεις με ενα ασημι χρωμα, χωρις καλα καλα να εχεις καθαρισει τις βρωμιες απο κατω??????
ελεος δλδ! αυτο το μηχανακι ηταν τελειως κακοποιημενο...
SHOOTER045
19/08/2014, 15:20
Ωραίος ο ρουκος
Κιπ τριβειν
roukos_x
19/08/2014, 16:42
μολις γυρισα απο εξω.
ολα μια χαρα.
καθαρισα τα υπολειμματα τις βιδας.
βρηκα αλλη ιδια κ ειπα να την κανω περαστη (με παξιμαδι).
μεχρι που στα μισα εσπασε κ η καινουρια.
ξενερωσα κ μπηκα μεσα.
ωχουυυυυυυυυυυυ!!!!
ρε πεδεδs δεν ξέρω πως να ανοιξω θέμα, στο φόρουμ ξέρουμε τη κινητήρας μπενει χωρίς μετατροπές, το vc για παραδηγμα η καπιο αλο από τα gsf???η γενικότερα από Suzuki? δυστυχώς ο δικός μου δεν άντεξε
roukos_x
25/07/2015, 19:21
σημερα μετα απο καιρο, δουλεψα λιγο! απιστευτη ψυχοθεραπεια, αλλα κ απιστευτος πονος στην πλατη!!
δυστυχως λογω ελειψης ενος εργαλειου...σταματησε η δουλεια για σημερα!
νιωθω περιφανος με την παρτη μου, διοτι ξεκινησα για μονοπατια που δεν ειχα ξαναπατησει, αλλα τα πηγα μια χαρα!
προς το παρον ουτε ζημιες, ουτε απωλειες!κρατησα μερικες φωτο..αν θα τα βρω σκουρα στο δεσιμο...θα δειξει! λοιπον,ξεκιναμε!
μερικες φωτο πριν αγγιξω οτιδηποτε.. πιο πολυ τις εβγαλα για να συγκρινω με την εργοστασιακη αναρτηση κ μετα με την αναποδη!
338918
338919
roukos_x
25/07/2015, 19:23
συνεχιζουμε με το λυσιμο...
338920
338921
roukos_x
25/07/2015, 19:27
καποιος θα γινει σαυρα...... :D
338922
εδω να πω, οτι τα αναποδα, δεν εχουν φτιαχτει...
ολη η ιστορια γινεται για δοκιμη! ω..ναι... στο τελος θα ξαναμπουν επανω ολα τα μαμα...
μιλησα με τον μηχανικο κ μου ειπε οτι αυτη τη περιοδο δεν παιζει να ασχοληθει γτ πνιγεται κ στο καπακι κλεινει για διακοπες!
η προταση μου ηταν να αλλαξει τσιμουχες κ λαδια κ να με αφησει να παιξω με την ησυχια μου...
αλλα ως σοφος...προτινε, να κανω την δοκιμη, να δουμε αν ολα ειναι κομπλε...
κ αν ειναι να παω να τα ελεγξει..
κ κυριως... ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ!!!
δεν ειχα σκοπο...τον ακουσα κ εβαλα μπροστα την δουλεια!
στην πορεια, ειδα οτι το ενα στοπ του clip on ειναι σπασμενο, φαινεται κ στην φωτο...
Αν το παω σε μηχανουργειο, μπορουν να φτιαξουν κομματι?
σκεφτομαι μην το αφησω ετσι κ να ειμαι σαν να τραβαω κουπι μετα.
roukos_x
25/07/2015, 19:31
κ μιας που το πεδιο πλεον ηταν καθαρο...
ενας απο τους φοβους μου..
η κλειδαρια! πως βγαινει????? τι διαολο βιδες ειναι αυτες????
338923
roukos_x
25/07/2015, 19:34
αλλος πονος...το κοντερ! ειναι σε αθλια κατασταση! προς το τελος, ασχοληθηκα λιγο μονο με αυτο.
το ανοιξα τελειως να δω τι παιζει!
Α. παιζει να βρουμε κανενα καπακι λαμπτηρων σε καλυτερη κατασταση?
υπαρχει τροπος να φτιαχτει αλλο? καλουπι ισως? ειλικρινα, οσο καιρο εχω την μηχανη, το βλεπω κ μου γυρναει το ματι!
ενα απο τα πιο χαλια κομματια επανω της!
338924
ενω απο μεσα...καθαρο-καθαρο, με τα χρωματακια του... σουπερ!
αν βαλω λαμπακια led για να φωτιζει λιγο πιο δυνατα, θα εχω προβλημα με τα ηλεκτρικα?
επισης...τι λαμπακια ειναι αυτα???
338925
roukos_x
25/07/2015, 19:41
Β. στροφομετρο, ταχυμετρο..
κ εδω ηθελα να αλλαξω λαμπακια. Να βγαλω αυτο το κιτρινο που εχουν κ να βαλω επισης led! (ασπρο εννοειται)
το θεμα ειναι οτι ουτε αυτες μπορεσα να βγαλω. Με μια φλατζουλα ειναι σφινωμενα, αλλα φοβηθηκα να τα τραβηξω μην τυχον κ εκανα ζημια!
δυο το καθε οργανο..μια πανω μια κατω
338926
Γ. μετρητης χιλιομετρων, μικρος.
Απο τοτε που την πρωτοπηρα, δεν δουλευε..
τωρα με το ανοιγμα, πηρα χαμπαρι οτι δουλευει, αλλα ειναι στραβωμενος πολυ!
δεν πατιεται μεσα για να μηδενισει ο μετρητης. το μηδενιζεις χειροκινητα.
αλλα... πως διαολο θα το ανοιξω για να το φτιαξω??? ολο το οργανο φαινεται να κρατιεται απο το νικελ στεφανι κ δεν θα ηθελα να το σπασω!
ξερει κανεις πως ανοιγει??
338927
Δ. μολις λυθει η απορια με το ανοιγμα του οργανου, θα ηθελα να βαψω κ τις βελονες με ενα κοκκινο διαφανο (να φωτιζουν κιολας).
κοκκινες ειναι κανονικα, οι δικες μου εχουν γινει κιτρινες..
Pan (dvs)
25/07/2015, 19:50
Στo μηχανουργειο λογικα γινεται.
Στην κλειδαρια αν βλεπω καλα ειναι αστερακια (Τορξ).
Αν βαλεις led πισω,δεν θα εχεις λογικα κανενα προβλημα.Υπαρχει η πιθανοτητα να αναβουνε με μια ελαχιστη καθυστερηση (?).
Το καπακι των λαμπτηρων δεν καταλαβαινω πως ειναι.Βαλε και καμμια αλλη φωτο.
roukos_x
25/07/2015, 19:51
κ επειδη μεχρι κ τωρα που γραφω, δεν εχει ερθει ο χορηγος εργαλειων (ακομα περιμενω), ειπα να παιξω λιγο με το καινουριο μου παιχνιδι!
κ αρχισα το μονταρισμα!
338928
ολως περιεργως, στον αξονα δεν ηθελε αποσταστη. Ειχε εναν βεβαια απο πριν, αλλα οσους εχω ακουσει οτι εκαναν αυτη τη μοντα, εβαλαν λεει κ αποστατη!
εβαλα λοιπον κ εγω αυτον που ηδη ειχε, κουμπωσα κ την μαλακιτσα με την ντιζα για τα χιλιομετρα, βιδωσα κ....κομπλε!!!
προσπαθησα να δω τι παιζει κ με τις βασεις για τα οργανα.
οι δυο απο τις τεσσερις βασεις, ταιριαζουν πολυ καλα, οι αλλες δυο απεχουν λιγο, αλλα δεν ειναι κοπος, δυο τρυπιτσες στις ηδη υπαρχουσες βασεις κ ειμαστε τζιτζι!
ενδεχομενως να παιξω με αποστατες εδω.. 1- 1.5 ποντακι για να κατεβουν τα οργανα λιιιιιιγο πιο κατω.. θα δουμε τελευταια στιγμη!
roukos_x
25/07/2015, 19:54
κ εδω μερικες χυμα φωτογραφιες!!
ελπιζω αυριο να μου δωσουν το γ@μωεργαλειο να ξεβιδωσω την γ@μωβιδα του σταυρου κ να κουμπωσω ολο το αλλο μπροστινο!!!!
338929
338930
338931
Pan (dvs)
25/07/2015, 19:54
Αν βαλεις led πισω,δεν θα εχεις λογικα κανενα προβλημα.Υπαρχει η πιθανοτητα να αναβουνε με μια ελαχιστη καθυστερηση (?).
ΥΓ το οργανο φαινεται φιξ.Καλο θα ητανε να μην το ανοιξεις.Στην αντιθετη,ισιωνεις το μεταλλο σιγα σιγα και το κλεινεις οπως ητανε.
roukos_x
25/07/2015, 19:55
ελπιζω αυριο να εχω καινουριο υλικο!!! τα λεμε!!!!:wave2:
338932
338933
338934
roukos_x
25/07/2015, 19:57
μια μικρη καθυστερηση δεν νομιζω να ειναι κατι το τραγικο!
ανεβασα αλλη μια απο το καπακι..σαπιο, ραγισμενο, θολο..
Pan (dvs)
25/07/2015, 20:00
Το καπακι το πας σε λαμαρινα και στο τριβει με αλιφαδωρο.Λογικα θα γινει σαν καινουργιο.
roukos_x
26/07/2015, 13:06
κ εκει που ξεκινησα γεματος χαρα , επιασε τρελη μπορα κ τα μαζεψα κ κρυφτηκα!
οποτε λιγα πραγματα για σημερα...
εχουμε κ λεμε
οι σταυροι εχουν διαφορά. θα χρειαστει να μεγαλωσω λιγο το μηκος του σιδερου στο κατω μερος του λαιμου.
338944
338945
τι προτεινετε?
roukos_x
26/07/2015, 13:09
κ τελος, ισα που προλαβα να το βιδωσω στα γρηγορα κ να το δω!
η μουρη χαμηλωσε, αγριεψε κ φαινεται πιο ντουκι! μ'αρεσει!!!
να εβαφα τις μπουκαλες μαυρες?
338946
roukos_x
26/07/2015, 20:57
Υπαρχει κανεις να διαβαζει το συγκεκριμενο θεμα κ να θελει ή να ξερει να απαντησει σε καποιες ερωτησεις που εχω κανει παραπανω???????
makaros33
26/07/2015, 22:41
Υπαρχει κανεις να διαβαζει το συγκεκριμενο θεμα κ να θελει ή να ξερει να απαντησει σε καποιες ερωτησεις που εχω κανει παραπανω???????
καλησπέρα
όπως καταλαβαίνεις ζητάς δύσκολα πράγματα μέσα στο καλοκαίρι, μιας και όλες η ανακατασκευες γινονται για πρακτικούς λόγους απο το φθινόπωρο έως την άνοιξη και το καλοκαίρι απολαμβανουμε την ανακατασκευή μας .
επομένως ανέμενε θεού φώτιση και συμφουρητη απάντηση :D:D
roukos_x
26/07/2015, 23:11
ωραια λογικη. δλδ τον χειμωνα βοηθαμε τον συμφορουμητη κ το καλοκαιρι τον γραφουμε...
επειδη το καλοκαιρι δεν κανουν ανακατασκευες???
αν ειναι δυνατον...πιπιλα δλδ.
giorgos.bmw
26/07/2015, 23:29
Μην τα παίρνεις άδικα δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να σου απαντήσει. Όσο για μένα προσωπικά θα σου απαντούσα αν ήξερα από μετατροπές μιας και κάνης μετατροπή και όχι ανακατασκευή. Με το συγκεκριμένο επιχείρημα που πας να κάνης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. :beer:
roukos_x
27/07/2015, 00:04
καλα, δεν θα σφαχτουμε κιολας! :lol:
ααα...για τον τιτλο δεν ευθυνομαι εγω! αλλος τον εβαλε!
strokt up
27/07/2015, 00:25
Μην βάψεις τις μπουκάλες μαύρες. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο :( καλή τύχη με το εγχείρημα, έχω κάνει ήδη προσθήκη στις παρακολουθήσεις :)
roukos_x
27/07/2015, 00:34
Μην βάψεις τις μπουκάλες μαύρες. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο :( καλή τύχη με το εγχείρημα, έχω κάνει ήδη προσθήκη στις παρακολουθήσεις :)
να μην τις βαψω γιατι δεν θα ειναι ωραιες..ή για καποιο τεχνικο λογο? εχεις βαψει εσυ?
motomaniac
27/07/2015, 01:35
φιλε ενα εχω να απαντησω... με τοσο φοβο (διαβασε ποσες λεξεις φοβος και παραγωγα της χρησιμοποιεις) ελπιζω να μην ψηφισεις ποτε. για τα αλλα ασε την μηχανη σου σε καποιον εμπειρο και πανε παρτην ετοιμη.
strokt up
27/07/2015, 01:40
να μην τις βαψω γιατι δεν θα ειναι ωραιες..ή για καποιο τεχνικο λογο? εχεις βαψει εσυ?
1-> δεν θα είναι ωραίες, είναι πιο καλές έτσι όπως είναι....σπάει λίγο η μαυρίλα
2-> χωρίς ηλεκτροστατική δεν νομίζω να σε συντροφεύσει για πολύ το χρώμα
Δες και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=nQPAYfLCLtw
roukos_x
27/07/2015, 02:50
1-> δεν θα είναι ωραίες, είναι πιο καλές έτσι όπως είναι....σπάει λίγο η μαυρίλα
2-> χωρίς ηλεκτροστατική δεν νομίζω να σε συντροφεύσει για πολύ το χρώμα
Δες και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=nQPAYfLCLtw
ηλεκτροστατικη,κανενα προβλημα! κατα πασα πιθανοτητα το μεκανακι δεν θα μεινει μαυρο. ή γκρι ή ασπρο,αλλα οκ..ειναι κατι που κανονιζεται κ μετα αυτο!
roukos_x
27/07/2015, 02:52
φιλε ενα εχω να απαντησω... με τοσο φοβο (διαβασε ποσες λεξεις φοβος και παραγωγα της χρησιμοποιεις) ελπιζω να μην ψηφισεις ποτε. για τα αλλα ασε την μηχανη σου σε καποιον εμπειρο και πανε παρτην ετοιμη.
ευχαριστω για τις ψυχολογικες κ πολιτικες συμβουλες,
αλλα δεν γραφω εδω για να λυσω αυτου του ειδους τα προβληματα μου!
sapila racing
27/07/2015, 14:00
Μονο εγω βλέπω το USD να ειναι πολύ πιο κοντό σε μήκος απο το original σε βαθμό που να ειναι τελείως ακατάλληλο?
Ελπίζω να μπορείς να το πας πίσω εκεί που το πήρες να παρεις τα λεφτά σου τουλάχιστον.
motomaniac
27/07/2015, 14:18
Μονο εγω βλέπω το USD να ειναι πολύ πιο κοντό σε μήκος απο το original σε βαθμό που να ειναι τελείως ακατάλληλο?
Ελπίζω να μπορείς να το πας πίσω εκεί που το πήρες να παρεις τα λεφτά σου τουλάχιστον.
το bandit εχει τα κλιπον απο πανω απο την πλακα. το gsxr απου κατω. αν το δεις ετσι δεν εχει τοση διαφορα. αλλα θα γινει υπερβολικα σκυφτο. το srx να δεις διαφορα που ειχε...
με αυτο το πηρουνι καλυτερα να βαλει τιμονι μπροστα παρα κλιπον. Θα ειναι υπερβολικα αβολο πιστευω
sapila racing
27/07/2015, 16:56
Δεν είναι μόνο το θέμα του πόσο άβολη θα ειναι η θεση οδήγησης.
Ασχέτως του αν θα έχει τιμόνι η κλιπ ον και αν αυτα ειναι πανω η κατω απο την πλάκα, το πηρούνι ειναι όπως το βλέπω τουλαχιστον 10 πόντους πιο κοντό από το original.
Η γεωμετρία της μοτοσυκλέτας θα αλλάξει τόσο ριζικά που ειναι πολύ πιθανόν να κουνάει ασχημα ακόμα και στα 120 σε ευθεία.
roukos_x
27/07/2015, 18:03
αν οντως κανει κατι τετοιο ή γενικα δω οτι μου προκαλεσει προβληματα στην οδηγηση, θα το βγαλω.
Να το γυρισω πισω πριν καν το δοκιμασω δεν υπαρχει περιπτωση.
Ειμαι διατεθημενος να το παω για επισκευη οπου κ χρειαζεται, να το φορεσω, να το κυκλοφορησω
κ ΑΝ τοτε δω το παραμικρο, θα το βγαλω.
Αλλα οχι να το στειλω ετσι...εφαγα τον κοσμο για να το βρω.
roukos_x
27/07/2015, 18:11
δεν εχει τρομερη διαφορα στην θεση οδηγησης. εγινε σαν ss :rolleyes:
338985
sapila racing
27/07/2015, 18:14
αν οντως κανει κατι τετοιο ή γενικα δω οτι μου προκαλεσει προβληματα στην οδηγηση, θα το βγαλω.
Να το γυρισω πισω πριν καν το δοκιμασω δεν υπαρχει περιπτωση.
Ειμαι διατεθημενος να το παω για επισκευη οπου κ χρειαζεται, να το φορεσω, να το κυκλοφορησω
κ ΑΝ τοτε δω το παραμικρο, θα το βγαλω.
Αλλα οχι να το στειλω ετσι...εφαγα τον κοσμο για να το βρω.
Πως να στο δώσω να καταλάβεις οτι δεν κάνει?
Αν το κυκλοφορήσεις με αυτό το πηρούνι και σαβουρντιαστείς στην 1η βόλτα ισως ειναι λίγο αργά για να αλλάξεις γνώμη.
Σε μοτοσυκλέτες που θέλουμε να κανουμε πιο γρήγορη την γεωμετρία για την πίστα κατεβάζουμε τις πλάκες στα καλάμια. Κανουμε δηλαδή το ίδιο που πας να κανεις με αυτό το πηρούνι.
Μονο που τις πλάκες τις κατεβάζουμε 1 άντε 1μιση πόντο το πολύ γιατί παραπάνω γίνεται επικίνδυνο! Εσυ πας να το χαμηλώσεις μπροστά 10 πόντους!
Εγω εφ όσον το είδα έπρεπε να το γράψω και το έγραψα, εσυ τωρα εχεις την πληροφορία και θα πράξεις όπως νομίζεις.
roukos_x
27/07/2015, 18:18
σεβαστο! κ τετοια θελω να ακουω απο εσας που ειστε πιο εμπειροι, τα εχετε κανει κ ξερετε!
roukos_x
27/07/2015, 18:31
το bandit εχει τα κλιπον απο πανω απο την πλακα. το gsxr απου κατω. αν το δεις ετσι δεν εχει τοση διαφορα. αλλα θα γινει υπερβολικα σκυφτο. το srx να δεις διαφορα που ειχε...
ειχες το προβλημα που περιγραφει ο sapila racing?
motomaniac
27/07/2015, 21:44
ειχες το προβλημα που περιγραφει ο sapila racing?
και ναι και οχι. το πιρουνι του σρχ ηταν τοσο χαλι που το στατικο του sag ηταν τεραστιο. το μηχανακι εγινε υπερβολικα κοφτερο κι ειχα συχνα ελαφρωμα μπροστινου με κινδυνο tank slapping. αλλα το καραγουσταρα. εγινε ξυαρφι και ξαπλωνε για πλακα.
Αρη την αποσταση απο την κατω τιμονοπλακα μεχρι τον αξονα της ροδας πρεπει να προσπαθησει να κρατησει ιδια. η απλα κοντα. κι αυτην διαφορα πρεπει να μετηρθει με αναβατη πανω. δηλαδη θελει αρκετη δουλεια στο βαλε βγαλε.
strokt up
28/07/2015, 00:03
Γιατί όχι μάυρο;; Η γνώμη μου είναι όλο μαύρο μεταλλικό και παίξε με κάποιο άλλο χρώμα στις ζάντες
roukos_x
28/07/2015, 01:25
λοιπον, παιδια,εχετε απολυτο δικιο. Εψαξα σε ξενα φορουμ κ διαβασα οτι οι περισσοτεροι τα αποκλειουν επειδη ειναι πιο κοντα. Μονο.
Μονο επειδη ειναι πιο κοντα.
Κανεις δεν αναφερει προβλημα στην συμπεριφορα οδηγησης(!)
Φαινεται οι περισσοτεροι να προτιμουν gsxr750 καλαμια, γιατι ειναι πιο μακρια.
Εριξα μια ματια στον τυπο που τα αγορασα κ δειχνει να εχει απο 750.
Θα παρω αυριο τηλ. κ ο Θεος βοηθος..
roukos_x
28/07/2015, 01:28
Γιατί όχι μάυρο;; Η γνώμη μου είναι όλο μαύρο μεταλλικό και παίξε με κάποιο άλλο χρώμα στις ζάντες
μπα..εχω δει κ δεν μου αρεσει. Να, κατι τετοιο σκεφτομαι
338995
motomaniac
28/07/2015, 08:46
το νου σου. τα καλαμια απο τα 750 και τα 1100 νομιζω σκανε τα χρωμια η τρωγονται. κοιτα οτι παρεις να μην εχει φθορες.
roukos_x
28/07/2015, 09:16
το νου σου. τα καλαμια απο τα 750 και τα 1100 νομιζω σκανε τα χρωμια η τρωγονται. κοιτα οτι παρεις να μην εχει φθορες.
ναι, μου εχει δειξει ο μηχανικος μου πως να τα τσεκαρω απο τοτε που ειχαν αρχισει να εμφανιζονται σκουριες στα δικα μου!
δεν εχω παρει τηλ ακομα..θα εχω νεα το απογευμα! θενξ! :a013:
roukos_x
28/07/2015, 10:10
θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται.
Τα μαμα καλαμια εχουν 83εκ μηκος
του gsxr400 εχουν 72εκ μηκος.
του gsxr750 εχουν 72εκ μηκος.
δουλευομαστε τωρα???
πηρα τηλ, ευτυχως ηταν στις καλες του κ με βοηθησε κ μου ειπε πως μπορουμε να βαλουμε απο ninja που ειναι αρκετα πιο μακρια..
τωρα ναι, εχουν αρχισει κ με πιανουν τα διαολια μου. :mad:
edit:
μιλησα κ με μηχανικο κ με εκραξε.
Μια χαρα θα ειναι.Λεει.
κ επειδη τα πηρα, παω τωρα εξω να την ξανακανω μαμα να παω κ μια βολτα! :D :wave2:
roukos_x
28/07/2015, 15:37
πως σκατα μπαινει η ντιζα γκαζιου????
μου εχει βγαλει την παναγια. μεσα στην γκαζιερα, εκει που δενει η ντιζα με το γκριπ, εχει δυο τρυπες.μικρη αποσταση μεταξυ τους
Την εβαλα στην πιο μεσα κ μολις εβαλα μπροστα η μηχανη βαρεσε κοφτες! (ηταν κ μεσημερι..:D)
καμια οδηγια??
sapila racing
28/07/2015, 15:41
πως σκατα μπαινει η ντιζα γκαζιου????
μου εχει βγαλει την παναγια. μεσα στην γκαζιερα, εκει που δενει η ντιζα με το γκριπ, εχει δυο τρυπες.μικρη αποσταση μεταξυ τους
Την εβαλα στην πιο μεσα κ μολις εβαλα μπροστα η μηχανη βαρεσε κοφτες! (ηταν κ μεσημερι..:D)
καμια οδηγια??
Οι δυο τρυπες αντιστοιχούν κανονικά σε 2 ντίζες.
Η μια ανοίγει τα σλαιντ και η αλλη τα κλείνει.
roukos_x
28/07/2015, 16:42
μα δεν υπηρχε εξ αρχης κατι αλλο. Κ η βλακεια εγινε απο την ωρα που το ξηλωνα.
Με το που ανοιξα το κουτακι που ειναι μεσα η ντιζα, αυτη εφυγε απο το γκριπ πριν καλα καλα δω πως ηταν τοποθετημενη..
(αν βοηθαει, το γκριπ δεν εχει επιστροφη)
κ στο manual δεν γραφει απολυτως τπτ.. :a06:
edit:
ξαναπηγα, δεν αντεξα. τελικα ολη η ιστορια ηταν η δευτερη τρυπα.
Ουτε ενας ποντος διαφορα η μια με την αλλη.. τι να πω..
το πιο τραγικο ομως ειναι αυτο που ειδα για πρωτη φορα..
339005
τα σχολια δικα σας!
sapila racing
29/07/2015, 14:02
Tα ποστ σε σχεση με τρυπες κλπ σβηστηκαν.
Και το θεμα ολόκληρο το βλέπω σύντομα να παει στο customizing μια και με USD δεν ανηκει στις ανακατασκευές....
roukos_x
29/07/2015, 15:09
Tα ποστ σε σχεση με τρυπες κλπ σβηστηκαν.
Και το θεμα ολόκληρο το βλέπω σύντομα να παει στο customizing μια και με USD δεν ανηκει στις ανακατασκευές....
κανενα προβλημα με το που θα μετακινηθει.
αυτο δημιουργηθηκε απο καποιον mod οταν το ειχα πρωτοπαρει κ ειχα καποια προβληματακια κ γραφαμε ολοι στο γενικο θεμα του bandit 400.
με την ευκαιρια αλλαξτε κ την χρονολογια! του 96 δεν ειναι σιγουρα! 89-90 ισως! :-p
argiris34
29/07/2015, 22:16
Ένταξη μπροστινό θα αλλαξεις, με το αμορτισέρ πίσω που ήταν σούπα από το 92 θα κανείς τίποτα ή θα χορεύει καρσιλαμα σε κάθε ευκαιρία
Σπαμ ον τι σκατά είναι ο καρσιλαμας?
roukos_x
29/07/2015, 23:49
ναι, πρεπει να αλλαξω κ πισω.. θα ζητουσα λεπτομερειες οταν θα ερχοταν η ωρα να ασχοληθω κ με αυτο..
Ξερω οτι πρεπει να αλλαξω κ πισω γτ μια φορα που πηρα εναν φιλο, ο πισω βατηρας κοπανουσε πανω στο ψαλιδι (ψαλιδι δεν λεγεται???)
σορρυ αλλα εχω πιει τις μπυρες μου τωρα :beer:
τι προτεινετε???
ναι, πρεπει να αλλαξω κ πισω.. θα ζητουσα λεπτομερειες οταν θα ερχοταν η ωρα να ασχοληθω κ με αυτο..
Ξερω οτι πρεπει να αλλαξω κ πισω γτ μια φορα που πηρα εναν φιλο, ο πισω βατηρας κοπανουσε πανω στο ψαλιδι (ψαλιδι δεν λεγεται???)
σορρυ αλλα εχω πιει τις μπυρες μου τωρα :beer:
τι προτεινετε???
προτείνω να φτιάξεις με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος τα μπροστινά, να βάλεις και μια ανάρτηση πίσω aftermarket, σε οικονομική λύση στα 330 παίζει η hagon με κόκκινο ή μαύρο ελατήριο, να ρίξεις ένα βαψιματάκι σε κάποιο από τα μαμά χρώματα, να βάλεις και τα μαμά αυτοκόλλητα και να κλείσει η ανακατασκευή.