Σύνδεση

View Full Version : Με δάγκωσε σκύλος ενώ οδηγούσα

Σελίδες : 1 [2] 3

kostaskk
04/04/2014, 17:08
εχω παθει το ιδιο 3+ φορες (με θηρία σκυλιά μόνα τους αλλα και με αγέλη) πονάει αρκετά το μικρο δαχτυλάκι του ποδιου αν δαγκωθεί απο κατι που μοιάζει με πιτμπουλ ενω φοράς σαγιονάρα

πάντα κατεβαίνω απο το μοτο και αρχίσω να τα κυνηγάω με σκοπό να σκοτώσω (αν προλαβω κανενα)
σχεδον αμέσως ακομα και αγέλη να ειναι θα αρχίσουν να τρεχουν να ξεφύγουν καθος αυτο τους λεει το ένστικτο να κανουν αν δουν κατι μεγαλητερο απο αυτα να τα απειλει
(μια φορα ειχα κυνηγήσει και με την μηχανη ενα σε απομερο μερος)

ευκολα γινεται ατυχημα ειδικα αν εισαι σε φαναρι και σε κυνηγάνε καθος ξεκινας
αν δαγκωσουν το ποδι σου δεν το αφινουν και μπορει να σου αλλαξουν την πορεια σου
μπορουν να τρεξουν μεχρι και με 50km/h (τοσο ειχα μετρισει εγω) με δαγκασε με κοκκινο-αλλαγη σε πρασινο και απο τα 0-50km/h ειχε το ποδι μου στο στομα του και με τραβουσε ενο επιτάχυνα τερμα με 50αρι διχρονο (δεν επεσα)

αν εχω την τυχη να μου ξανασυμβει θα δοκιμασω το πως ειναι να κανεις burnout πανω σε δερμα

nicksior
04/04/2014, 17:12
εχω παθει το ιδιο 3+ φορες (με θηρία σκυλιά μόνα τους αλλα και με αγέλη) πονάει αρκετά το μικρο δαχτυλάκι του ποδιου αν δαγκωθεί απο κατι που μοιάζει με πιτμπουλ ενω φοράς σαγιονάρα ............

Εσύ .. Με σαγιονάρα στο μηχανάκι ....

Πας φιρι-φιρι να ...

Σε δαγκώσουν Ολοι ..

Εδω μέσα.

:cry:

MG-KTiNoS
04/04/2014, 17:13
αν εχω την τυχη να μου ξανασυμβει θα δοκιμασω το πως ειναι να κανεις burnout πανω σε δερμα

Όταν θα το δοκιμάζεις να εύχεσαι να μην είμαι εκεί γιατί εγώ θα κάνω μπερν άουτ πάνω σου με τογίοτα κορόλα του 96....

amyroukai
04/04/2014, 17:16
...ενω φοράς σαγιονάρα

πάντα κατεβαίνω απο το μοτο....

αν δαγκωσουν το ποδι σου...

αν εχω την τυχη να μου ξανασυμβει θα δοκιμασω...
Εγώ λέω ότι μάλλον ζηλεύουν την μιτσούκο χαβαΐνας 4 σε 1 ελεύθερη, οπότε δοκίμασε να την πετάξεις χωρίς να κατέβεις, θα την κυνηγήσουν και θα γλιτώσεις. Ντάξ θα πας για καφέ εντελώς ξυπόλητος, αλλά και με τη σαγιονάρα σιγά την προστασία που έχεις. :bawl:

nicksior
04/04/2014, 17:20
........ με τογίοτα κορόλα του 96....

του 96 ? Καλή χρονιά !!
Αλλοι πίνουν άλλοι μεθάνε...

akis_trevor
04/04/2014, 17:20
Κι εσένα το ένστικτο σου λέει ότι την πέφτεις σε κάτι πιο αδύναμο από σένα.εύγε αντρακλα ελληναρα...

MG-KTiNoS
04/04/2014, 17:29
του 96 ? Καλή χρονιά !!
Αλλοι πίνουν άλλοι μεθάνε...

Δεν πίνω ποτέ σχεδόν.
:cool:

MG-KTiNoS
04/04/2014, 17:31
Σήμερα είναι και η παγκόσμια μέρα των αδέσποτων, αλλά θα τους πω να την αλλάξουν.
Να την μπουν η ΜπαγγόΖμια μέρα του Μαχλέμπα...

:moutza:

nicksior
04/04/2014, 17:31
Δεν πίνω ποτέ σχεδόν.
:cool:

Γι αυτό έχεις νεύρα !
:wave2:

MG-KTiNoS
04/04/2014, 17:32
Γι αυτό έχεις νεύρα !

Δεν έχω...

Απλά δε γουστάρω τους μαχλέμπες που βασανίζουν ζώα.

nicksior
04/04/2014, 17:41
Απλά δε γουστάρω τους μαχλέμπες που βασανίζουν ζώα.

Ποιός έγραψε για βασανισμό ρε σύ ?
Το θέμα ήταν και είναι τι κάνεις αν σου επιτεθούν..
Καταλαβαινόμαστε ή να πάρουμε χάπια?

Κι εσύ που "σκοτώνεις" άνθρωπο στο δόγμα της ζωολατρείας σου σε τι διαφέρεις απο τον Χίτλερ που σκότωνε ανθρώπους στο δικό του σκατο-δόγμα ???

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.

kostaskk
04/04/2014, 17:42
Όταν θα το δοκιμάζεις να εύχεσαι να μην είμαι εκεί γιατί εγώ θα κάνω μπερν άουτ πάνω σου με τογίοτα κορόλα του 96....
εντάξει λογικά εισαι απο τα ατομα που οταν τους κάνουν επιθεση χωρις λογο καθετε και βλέπει
κατσε να σε φανε και μετα ξαναπερνα μολις βγεις απο το νοσοκομείο να τα ταΐσεις ή παρτα σπίτι σου
και μην ξεχασεις να αφισεις και λιγο νερο διψάνε τα καημένα

kostaskk
04/04/2014, 17:47
Εγώ λέω ότι μάλλον ζηλεύουν την μιτσούκο χαβαΐνας 4 σε 1 ελεύθερη, οπότε δοκίμασε να την πετάξεις χωρίς να κατέβεις, θα την κυνηγήσουν και θα γλιτώσεις. Ντάξ θα πας για καφέ εντελώς ξυπόλητος, αλλά και με τη σαγιονάρα σιγά την προστασία που έχεις. :bawl:
καμια σχέση...
3 ωρα το βραδυ καλοκαίρι
μονος σε χαλαρη βολτα που θα πηγαινα και ξυπόλητος γιατι ετσι γούσταρα
σταμάτημα σε φαναρι χωρις ψυχη πουθενα (εκει έγινε. αν ηταν καμια κοπελα θα την έβρισκαν το πρωι σε κομματια)
ουτε καφεδες ουτε μιτσουκο

Pan (dvs)
04/04/2014, 17:49
Ποτε δεν θα το πιστευα,αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου,οτι εχουνε φαει τα σκυλια το μισο φορουμ.

vaska
04/04/2014, 17:54
..............................
Αφού όμως πρώτα περιθάλψουμε-προστατέψουμε άστεγους , τσιγγανάκια , πρεζάκια και λοιπούς αναξιοπαθούντες γιατί …. Κανενός ζώου (μα κανενός) η ζωή δεν αξίζει περισσότερο από την ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου!
Αδέσποτο ροτβαιλοειδές απέκοψε , ναι έκοψε τον γλουτό μιας κοπελίτσας ,οικιακής βοηθού , που είχε βγάλει βόλτα στο καροτσάκι του , το μωρό της οικογένειας , ευτυχώς δεν επιτέθηκε και στο μωρό..
Πριν περίπου τρία χρόνια στην γειτονιά μου.

Εδώ αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Στο δικό μου μυαλό και για τα δικά μου δεδομένα (και με παραδείγματα) υπάρχουν πολλοί "άνθρωποι" που για την ζωή τους προσωπικά εγώ (αλλά και πολλοί άλλοι με τους οποίους έχω συζητήσει) δεν δίνω δυάρα, αντίθετα με τον οποιονδήποτε κοπράκο που βρέθηκε εκεί που βρέθηκε όχι από επιλογή του αλλά και στο κάτω κάτω κάνει αυτό που επιτάσσει το ένστικτό του.

MG-KTiNoS
04/04/2014, 18:05
Ποιός έγραψε για βασανισμό ρε σύ ?
Το θέμα ήταν και είναι τι κάνεις αν σου επιτεθούν..
Καταλαβαινόμαστε ή να πάρουμε χάπια?

Κι εσύ που "σκοτώνεις" άνθρωπο στο δόγμα της ζωολατρείας σου σε τι διαφέρεις απο τον Χίτλερ που σκότωνε ανθρώπους στο δικό του σκατο-δόγμα ???

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.
΄1.

2. Ανοίγεις γκάζι και φεύγεις

3. Το σκατδόγμα το δικό μου λέει ότι άνθρωποι που λένε τέτοιες μαλκιες είναι κάφροι.
Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι άνθρωποι -σαν κι εσένα- που πανέ για κυνήγι ενώ η φύση καταρρέει δίπλα τους -και για εντούρο θα πρόσθετα-
πέρα από απίστευτα εγωιστές κάποια βλάβη παραπέρα την έχουν -στο κεφάλι μέσα-
Τώρα ξύλο από μικροί είναι, έλλειψη πατρικής φιγούρας θα σε γελάσω.

Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι ότι το 90% από αυτούς που γράφουν εδώ
σε μερικά χρόνια θα έχουν τρακάρει, θα έχουν τσακιστεί, θα έχουν σακατευτεί
γενικά.
Δεν νομίζω όμως να πάνε να βαρέσουν κανένα κωλοεργολάβο και ξέρεις γιατί???
Γιατί έτσι είναι Ο ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ
Τσαμπουκάς στα εύκολα ΚΟΤΑ στα δύσκολα

nicksior
04/04/2014, 18:09
Πάσο !

Nikosgus
04/04/2014, 18:14
Ναι κανενος ζωου η ζωη δεν αξιζει πανω απο τον ανθρωπο, απλα γιατι εμεις ειμαστε οι μαγκες που αναγκαζουμε τα ζωα να ζουν με τους δικους μας νομους με το ετσι θελω! Οτι εκει ειναι δρομος κτλ. Ειναι ειδηση ξαφνικα οταν σκυλος δαγκωσει ανθρωπο την ωρα που εμεις καθε λεπτο τα χτυπαμε με τα οχηματα και οσα ειναι τυχερα πεθαινουν αμεσως, οσα δεν ειναι υποφερουν μεχρι να πεθανουν στις ακρες των δρομων. Μπραβο στον παθων για τον τροπο που το αντιμετωπισε αν και δεν επρεπε να ψαχτει για λυσσα, τα σκυλια εξιταρονται να κυνηγουν πατζακια για παιχνιδι. Αν σταματησει καποιος και τα φωναξει κοντα, το 99% θα ερθουν κουνοντας ουρα. Η συμπεριφορα της λυσσας ειναι εντελως διαφορετικη.

zami
04/04/2014, 18:26
Το εχω παθει και εγω αρκετες φορες.Μαλιστα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εαν δεν απλωσεις ποδι(για να το αποφυγεις εννοω και οχι για ν ατο χτυπησεις) το πιο πιθανο ειναι να μην δαγκωσει.Επισης τα σταματα ο εντονος θορυβος (κορνα η ακομη καλυτερα ενας συντομος δυνατος τραχυς θορυβος απο εμενα)..Εχω χασει δυο παντελονια ετσι..Μαλιστα, σε γνωστο δρομο στην Δραπετσωνα, κατοικοεδρευει ενα τετοιο γλυκο σκυλακι που δαγκωνει μοτοσυκλετιστες...Την πρωτη φορα που με δαγκωσε(ευτυχως φορουσα μποτα) κατεβηκα κατω και πηγα να το πυροβολησω...Την δευτερη φορα, αφου εκανα τα εμβολια κλπ , πηρα την αρμοδια υπηρεσια του Δημου και ηρθαν αμεσως να το μαζεψουν...Φυσικα δεν το μαζεψαν διοτι εγιναν κωλος με μια φαρμακοτριφτρα η οποια τα εχει λεει "σαν δικα της"....Τελος, αν ξαναγινει, θα παρω το νομο στα χερια μου, θα ριξω φολα.......στην φαρμακοτριφτρα!

AristidisZ
04/04/2014, 18:28
ρε κερατάδες, θα με κάνετε να παραιτηθώ :bawl:

btw και εγώ αν βλέπω πολύ απειλητικά τα πράματα, συνήθως ή κάνω παράκαμψη, ή σβήνω και τα αρχίζω στις φωνές

συνήθως πιάνει

spyro
04/04/2014, 18:28
φοβισμένοι άνθρωποι εναντίον φοβισμένων σκυλιών.

ήθελα να ξέρα που τα παθένετε όλα αυτά. τόσα χρόνια στους δρόμους ούτε ένα πρόβλημα με σκύλο. οι απειλές αμέτρητες αλλά στο τέλος όλα καλά. ακόμα και τα περήφημα σκυλιά αρκούδες στα Βαρδούσια που φυλάνε τα πρόβατα στα λιβάδια που πέτυχα κανα 2 φορές, .... μόνο γάβγισμα. εγώ απλά προσπέρασα

ειλικρινά δε καταλαβαίνω πως τα κατάφέρνεται να φέρετε τη κατάσταση στο "ή η ζωή η δικιά μου ή η ζωή του σκύλου". δηλαδή τι επιχείρημα είναι αυτό και πως να το νικήσεις

:confused:

Red Rider
04/04/2014, 18:29
Κι εσένα το ένστικτο σου λέει ότι την πέφτεις σε κάτι πιο αδύναμο από σένα.εύγε αντρακλα ελληναρα...

Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό..

pektis
04/04/2014, 18:37
Εγινε θεμα και αυτο...
Απλα ανοιγεις το γκαζι και φευγεις, δεν χρειαζεται τπτ αλλο:rolleyes:

Pan (dvs)
04/04/2014, 18:43
Ξεστρατιζουμε απο το θεμα.

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι σωστος η οχι ο βασανισμος ενος ζωου,φυσικα και δεν ειναι.Ουτε τινος η ζωη ειναι πιο πολυτιμη,και οι δυο ζωες ειναι,ασχετα αν εμεις επιβληθηκαμε με απειρους τροπους σε ολα τα υπολοιπα οντα.

Το θεμα ειναι αν ο ανθρωπος,σε περιπτωση που του επιτεθει ζωο,εχει το δικαιωμα να προστατευτει.Δεν λεμε να το πλακωσει στις κλωτσιες μεχρι θανατου ,αλλα και δεν θα ανοιξει διαλογο μαζι του.Οπως το ενστικτο του σκυλου του δινει την εντολη να δαγκωσει,ετσι και το ενστικτο του ανθρωπου του δινει την εντολη να επιβιωσει.Κανεις μας δεν θα πηγαινε εις γνωση του να τον δαγκωσουνε σκυλια,θα κανει το παν για να το αποφυγει.Σιγουρα ομως οταν γινεται αυτο,ακομη και ο ποιο φιλοζωος θα αντιδρασει.

Μη λεμε οτι να ναι.Ποιος φιλοζωος θα εβλεπε οποιοδηποτε ζωο να επιτιθεται σε ανθρωπο (ακομη και σε αλλο ζωο) και θα εμενε απαθης.Θα βλεπατε σκυλια να επιτιθενται σε παιδακι και θα το παιζατε φυλοζωοι?Πλαααακα με κανετε?
(Οι πεθερες εξαιρουνται απο το παραπανω παραδειγμα.)

Μενω διπλα σε σχολειο και η πιτσιρικαρια μου φερνει οτι ζωο μπορει να φανταστει καποιος για να το κανω καλα.Η αγαπη μου για τα ζωα ειναι αποδεδειγμενα δεδομενη.Αλλα υπαρχει και η λογικη που λεει οτι οπως πρεπει να αποτρεπουμε με καθε τροπο την κακοποιηση ζωου το ιδιο πρεπει να κανουμε και στις κακοποιησεις ανθρωπων.

Και μην μου πειτε οτι το ζωο εκεινη τη στιγμη δεν εχει την λογικη να καταλαβει τι κανει,γιατι ειμαι σιγουρος οτι καταλαβατε αυτο ακριβως που θελω να πω.

McTalas
04/04/2014, 18:43
Αντι-λυσικο δεν χρειαζεται
Κανεις tetagam το καθαριζεις με μπεταντιν και εισαι κομπλε.

γιωτάς
04/04/2014, 18:52
Αν δεν σ' έχει κυνηγήσει Ελληνικός Ποιμενικός στ' Άγραφα γιατί θεώρησε ότι μπήκες στα χωράφια του, δεν ξέρεις την φράση "χέστηκα απάνω μου".

.....Τέλος

Δεν έχω ξαναοδηγησει με τέτοια ταχύτητα στο χώμα.... Έτσι μου έρχεται να πάρω σκύλο μόνο και μόνο για προπόνηση....

Αν κάποιος βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση και βρήκε ψυχραιμία να το συζητήσει με το αρκουδοσκυλο, να μας πει πώς και να τον φωνάζουμε sensei...

kostaskk
04/04/2014, 18:59
΄1.

2. Ανοίγεις γκάζι και φεύγεις

3. Το σκατδόγμα το δικό μου λέει ότι άνθρωποι που λένε τέτοιες μαλκιες είναι κάφροι.
Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι άνθρωποι -σαν κι εσένα- που πανέ για κυνήγι ενώ η φύση καταρρέει δίπλα τους -και για εντούρο θα πρόσθετα-
πέρα από απίστευτα εγωιστές κάποια βλάβη παραπέρα την έχουν -στο κεφάλι μέσα-
Τώρα ξύλο από μικροί είναι, έλλειψη πατρικής φιγούρας θα σε γελάσω.

Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι ότι το 90% από αυτούς που γράφουν εδώ
σε μερικά χρόνια θα έχουν τρακάρει, θα έχουν τσακιστεί, θα έχουν σακατευτεί
γενικά.
Δεν νομίζω όμως να πάνε να βαρέσουν κανένα κωλοεργολάβο και ξέρεις γιατί???
Γιατί έτσι είναι Ο ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ
Τσαμπουκάς στα εύκολα ΚΟΤΑ στα δύσκολα

είσαι λαθος παντού και άτομο απου ακούει αυτα που του 'λενε' και γενικα τις παπαριες τις κοινωνίας και πιστεύει σε αυτα χωρίς να το εχει ψαξει να δει τι ειναι σωστο και τι οχι
δόγμα οπως το λες.

καταρχήν για μενα καθε ζωη ειναι ίση,δεν αντιπαθώ τα ζωα

μια ζωη ανθρώπου και μια ζωη κατσαρίδας εχει ίδια αξια για μένα καθώς μας θεωρώ ζωα
αν εσυ θεωρείς τον εαυτο σου κατι ανώτερο απο ζωο τοτε μάλλον αλλαξε γνωμη γιατι η ζωουλα σου δεν εχει καμια ελπιδα να αλλαξει κατι στον κοσμο. ούτε αυτα που θα ζησεις θα σημαίνουν κατι,ουτε θα ειναι ποιο σημαντικά απο οτι ζει ενα ποντίκι,ασχετα με το τι θεωρείς εσυ
η ζωη σου δεν ειναι τιποτα οπως και αλλων άπειρου αριθμου ανθρώπων και ζώον που εχουν ιδια αρχη και τελος
θα φας μπριζολες και νερο θα πεις και καμια μαλακια και θα καταλήξεις μια μαζα απο ασβέστιο σε καποιο νεκροταφείο

για σενα λοιπόν που θες να το παίξεις φιλόζωος στον κοσμο αυτο το ζωο 'ανθρωπος' έτυχε να ειναι ποιο έξυπνο απο τα αλλα και να αναπτυχθεί σε μεγαλο βαθμο ενω τα αλλα οχι.

οποτε ο άνθρωπος εκμεταλευεται ολα τα αλλα ζωα του πλανήτη (οπως θα εκανε και οποιοδήποτε αλλο ζωο αν εφτανε την νοημοσύνη μας)
βεβαια ο ανθροπως δεν εκμεταλευεται μονο αλλα σκοτώνει χωρις λογο,βασανιζει χωρις λογο, ή νομιζει οτι ειναι σωστος κάνοντας αυτο εξαιτίας των δογμάτων

δεν μπορείς να βρίζεις τον χιτλερ που εκανε σαπουνια τους εβραιους ενω φορας παππουτσια απο δερμα καποιου ζωου που σκοτώθηκε νεο χωρις να φταιει και έζησε μια τραγική ζωη οπως ακριβός και οι εβραιοι. κανεις το ιδιο πραγμα με τον χιτλερ απλα δεν το καταλαβαινεις

αθώα ζωα που δεν φταίνε σε τιποτα γενιουνται και μεγαλώνουν σε φυλακες με σκοπο να γινουν κρεας και να ψηθούν(ενω τα χτυπανε κιολας χωρις λογο)

πολλες φορες δεν σκοτώνονται για να καλύψουν τις βασικες μας ανάγκες κατι που θα ηταν εν μεροι λογικο αλλα σκοτώνονται για ακυρους και χωρις ουσια λογους
που εξυπηρετούν τον καταναλοτισμο και τις ηλιθιες χωρις ουσια/παραλογες συνήθειες του ειδους μας (βλεπε τσαντες και αλλα χιλιαδες άχρηστα πράγματα)

ζωα φυλακιζονται βασανίζονται,σκοτώνονται χωρις λογο,χωρις να εχουν κανει κατι κακο, υποφερουν και αλλα πολλα για να εχει η γκομενα σου τσαντα που δεν την χρειαζεται για να επιβιωσει και θα την αλλάξει σε 2 μηνες.

μαθε λοιπων να υπερασπιζεσαι αυτα τα ζωα που δεν φταινε σε τιποτα,αλλαξε την ζωη σου..
μην επιβαρινεις σε κανενα βαθμο αρνητικά την ζωη αλλων ζώων που δεν φταινε σε τιποτα και δεν εχουν κανει κατι κακο (να μην χρησιμοποιεις τιποτα ζωικης προελευσης εκτος απο τα απαραιτητα για να ζήσεις και μονο)
κατσε σκεψου, δες ποιος ειναι ο εγωιστης,ποιος ειναι ο χιτλερ

και μετα ελα να μιλήσουμε για ζωα που έχουν κανει οντος κακο και κανουν επιθεσεις χωρις λογο και το πως πρεπει να τιμωριθουνε

μου μαθατε ολοι και γινατε φιλοζωοι επιδη ειναι στην μοδα και γεμίζεται τις κοιλαρες σας με πιτογυρα τα οποια θα γινουν σκατα χωρις λογο και για αυτο σφαζουμε τα διπλα γουριουνια απο οτι χρειαζόμαστε

στο θεμα burnout δεν εκανα πλακα.
απο την στιγμη που καποιος θα μου επιτεθει χωρις λογο και απροιδοποιητα και θα μου προκαλέσει σωματικη βλαβη εχω καθε δικαιωμα να του κανω οτι θελω μετα για εκδίκηση
(και αυτο ειναι το burnout γιατι ετσι μου κάπνισε)

αν το ζωο που επιτεθει χωρις λογο ειναι ανθρωπος τοτε δεν θα κανω αυτο που θελω γιατι πιθανον να μπω φυλακη ή να αποκλειστω κοινωνικα
μαλλον ειμαι και εγω αρκετα εγωιστής και δεν θελω να περασω 10-20 χρονια στην φυλακη
απο την αλλη ο θυτης λογικά θα τιμωρηθεί απο το σύστημα δικαιοσυνης μας οποτε θα ειμαι οκ απο θεμα εκδικισης και δεν αξιζει να περασω σε κελί 20 χρονια για αυτον.
end off story και ασε κατω το πιτογυρο

οσο για το 2 που λες ανοιξε γκαζι και φυγε απλα δεν γινεται, οταν βρεθεις σε ιδια θεση θα δεις

DrEvil
04/04/2014, 19:05
Οτι να 'ναι....

Αντρες με τις μποτες τους.
Σκυλοι με τα δοντια τους.
Κτηνη με τις κορολλες τους (χεστηκα πανω μου με την απειλη αυτη, πολυ ματσο η τοποθετηση του)
Ολοι στον τσαμουκα. Για τα παντα και για το τιποτα.

Πατε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε.

kostaskk
04/04/2014, 19:13
και φυσικα ολα τα παραπανω αφου εισαι οκ με τους συνανθρώπους σου.

το βρίσκω τραγικο να ταΐζουμε γατες και χαμστερ ενω θα μπορούσαμε να ταΐζουμε ανθρωπους που πεθαινουν απο την πείνα
ηλιθιες ανθρώπινες συνιθιες μη λογικες

αυτά κτινος αλλη φορα δες να βοηθήσεις κανα συνάνθρωπο
θα μπορουσες να ειχες βρει εναν αστεγο τωρα και να τον βαλεις να μενει στην αποθήκη σου
σου και ασε τις συζιτησεις για τα σκυλάκια στα φορουμ κανε το λογικο και ασε τα λογια

http://www.comedylab.gr/video/1822/55-mikeius-vs-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CE%B6%CF%89%CE%BF%CE%B9?AVS=916e64239346e0d63e6c7011920b7bfa
παρε και λιγη καφριλα

KotsosDR
04/04/2014, 19:14
Εγω παντως μεγαλωσα στα Αγραφα , σκυλια παντου και παντα εβρισκα μπροστα μου ειτε με ποδια ειτε με μηχανη ... ποτε δε με δαγκωσε κανενα , δεν θελει να φοβασαι , θελει ψυχραιμια και οχι πανικο

το να τυχεις αγελη αγριεμενη και να πανικοβληθεις ειναι το χειροτερο ...

το να πατησεις φρενο και πεις κατι του τυπου : τι θες ρε? και με την ψυχολογια σαν να το λες σε καποιον που χαλβαδιαζει τη γυναικα σου εχει τις περισσοτερες φορες αποτελεσμα να κοκαλωσει , και να φυγει παιζοντας το αλεκος με υφος " παλι ρομπα εγινα στα αλλα σκυλια ρε π@υστη μου"...

Sele
04/04/2014, 19:47
To ότι έχουν αναγκαστεί αρκετοί εδώ πέρα να μπουν στη διαδικασία να απολογηθούν για ποιο λόγο θα κλωτσούσαν σκυλί το οποίο τους επιτίθεται στα καλά καθούμενα και μπορεί να προκαλέσει από το μικρότερο τραυματισμό έως και κίνδυνο για τη ζωή σου (σε περίπτωση πτώσης ή σοβαρής μόλυνσης) σοβαρά με ξεπερνάει.

Πραγματικά κάνουμε πλάκα τώρα; Δεν υπάρχει ρε μάγκες πάντα η δυνατότητα να ανοίξεις γκάζι και να φύγεις. Μπορεί να είσαι σε φανάρι, μπορεί να έχεις μπουλντόζα μπροστά σου να σου κλείνει το δρόμο κλπ, προφανώς η πρώτη σκέψη είναι να αποφύγεις το σκηνικό αλλά αν δεν μπορείς, θα κάτσεις να διακινδυνεύσεις τη σωματική σου ακεραιότητα για να μην σε πουν χίτλερ (παναγία και χριστέ) ή στα 2-3 δευτερόλεπτα που έχεις για να αντιδράσεις θα κάτσεις να κάνεις session ψυχοθεραπείας στο σκυλί για να του αποδείξεις τη ματαιότητα του δαγκώματος;

Φίλε Κτήνος σε παρακαλώ εάν τύχει σκηνικό και είσαι εκεί δίπλα, πριν να σκάσει την κλωτσιά ο αλήτης μοτοσυκλετιστής άνοιξε την πόρτα του κορόλα και βγάλε για αντιπερισπασμό το δικό σου πόδι να το δαγκώσει ο σκύλος και να του φύγει η κ@υλα. Έτσι και ο ένας θα έχει γλιτώσει το δάγκωμα, ο σκύλος στα τέτοια του έτσι κι αλλιώς, πόδι να 'ναι κι ό,τι να 'ναι και εσύ θα νιώσεις ωραία που τον βοήθησες να γίνει πρώτος μάγκας στη γειτονιά και το βράδυ θα του κάτσει η σκυλίτσα που του το έπαιζε δύσκολη. Και όλοι κερδίζουν!

Πονάνε τα μυαλά μας λέμε...

ΥΓ: Προτείνω όλοι εμείς οι σαδιστές να οργανώνουμε κάθε σ/κ επιχειρήσεις σκούπα σε διάφορες περιοχές Αθήνας/Πειραιά όπου θα μαζεύουμε αδέσποτα και θα τα βασανίζουμε μέχρι θανάτου. Zieg heil και δε συμμαζεύεται.

zami
04/04/2014, 20:06
έχουμε ξεφύγει εντελώς...
Νόμιμο και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός από εμάς είναι να αμυνθεί απέναντι σε οποιοδήποτε απρόκλητη επίθεση με κάθε πρόσφορο (ίδιο ή ηπιότερο) μέσο...Δεν θα δαγκώσω φυσικά το σκυλί, θα αντιδράσω με τα δικά μου "όπλα".
Από την άλλη, αν και είχα σκύλο παρα πολλά χρόνια, και όταν "έφυγε" δεν ξαναπήρα άλλον γιατί πόνεσα πολύ με τον χαμό του, δεν τον έβαζα σε καμία περίπτωση στην ιδια μοιρα με έναν άνθρωπο(άσχετα που πολλές φορές ήταν πολύ καλύτερος από πολλούς ανθρώπους...). Το σωστό να λέγεται..

byron
04/04/2014, 20:40
Από την άλλη, αν και είχα σκύλο παρα πολλά χρόνια, και όταν "έφυγε" δεν ξαναπήρα άλλον γιατί πόνεσα πολύ με τον χαμό του, δεν τον έβαζα σε καμία περίπτωση στην ιδια μοιρα με έναν άνθρωπο(άσχετα που πολλές φορές ήταν πολύ καλύτερος από πολλούς ανθρώπους...). Το σωστό να λέγεται..

Ααααα, τα παραλές !! Μα γιατί? Μήπως είσαι εμπαθής και ψιλοναζιστούλης??

Εδώ κάποιοι...μέχρι γαμπρό τους μπορεί και να έκαναν τον μούργο της γειτονιάς, και εσύ τα θεωρείς κατώτερα όντα? Τςτςςτςς :nono:

Bradipous
04/04/2014, 21:09
Απ' οτι κατάλαβα ανήκω στο 1% των μοτο/στων που δεν τους έχει επιτεθεί σκυλί, γατί, μουλάρι, άλογο, τράγος, κρι-κρι, λευκός καρχαρίας, τυρανόσαυρος, ο κινγκ κονγκ και ο γκοτζίλα. :confused:

zami
04/04/2014, 21:12
Ααααα, τα παραλές !! Μα γιατί? Μήπως είσαι εμπαθής και ψιλοναζιστούλης??

Εδώ κάποιοι...μέχρι γαμπρό τους μπορεί και να έκαναν τον μούργο της γειτονιάς, και εσύ τα θεωρείς κατώτερα όντα? Τςτςςτςς :nono:
βρε λες?να πάω να το κοιτάξω????να ανησυχήσω?

Απ' οτι κατάλαβα ανήκω στο 1% των μοτο/στων που δεν τους έχει επιτεθεί σκυλί, γατί, μουλάρι, άλογο, τράγος, κρι-κρι, λευκός καρχαρίας, τυρανόσαυρος, ο κινγκ κονγκ και ο γκοτζίλα. :confused:
ποτέ δεν είναι αργά.....πλάκα κάνω!έτσι να μείνεις, δεν χρειάζονται όλες οι εμπειρίες....

akis_trevor
04/04/2014, 21:25
Μην είσαι τόσο σίγουρος για αυτό..

για το οτι ο σκυλος ειναι πιο αδυναμος απτον ανθρωπο;
αν αυτο εννοεις,ασε με να εχω αυτη την αποψη και να επιμεινω σε αυτην.ασχολουμαι χρονια με σκυλους και εχοντας 3 και προσπαθωντας να βοηθησω αδεσποτακια αμεσα και εμεσα..

macedonas
04/04/2014, 21:39
Εδώ στην επαρχία πάλι που ζω και μεγάλωσα εγώ είναι απλούστερα τα πράγματα !
Τα ζώα είναι ζώα και οι άνθρωποι άνθρωποι. Τι ενοώ : Έχω ένα σκύλο στην αυλή ελεύθερο και ένα κοντής ράτσας μπασταρδάκι μέσα στο σπίτι το οποίο υπεραγαπάμε όλοι.
Αν για κάποιο λόγο κάποιο κοπρόσκυλο δαγκώσει κάποιο από τα παιδιά μου ενώ κάνουν ποδήλατο ..........
Και όχι μόνο εγώ αλλα το 99% των κατοίκων που ζουν εδώ.
Μπορεί να μεγαλώσαμε με τα ζώα αλλά , άλλα απο αυτά τα σφάξαμε για να τα φάμε , άλλα τα ξεπουπουλήσαμε άλλα τα βράσαμε ζωντανά (σαλιγκάρια ) και η σχέση μας με τα ζώα είναι κάπως διαφορετική.
Και σίγουρα δεν έχουμε αυτά τα ψευτοδιλήμματα για το αν αξίζει η ζωή του περισσότερο . του χειρότερου εχθρού μου η ζωή αξίζει 1000 φορές παραπάνω απο του ποιο ακριβού ζώου.

chris4204
04/04/2014, 21:46
Θάνατος στα αδέσποτα, τιμή και δόξα στους απανταχού μπογιες :smokin:
Πόσο γκαου και τρολ μπορει να εισαι ?

nihristo
04/04/2014, 21:50
1. Σβηνω μηχανή βγάζω κράνος φτύνω κάτω
2. Σηκώνω πόδι ή ανεβαίνω σέλα γκαζώνοντας
3. Σβήνω μηχανή και τους μιλάω

chris4204
04/04/2014, 22:04
Απλά κάποιοι εδώ μέσα είναι για λύπηση... Θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το παρόν μιας και αρκετές από τις απόψεις ορισμένων εδώ μέσα άνετα θα μπορούσαν να είναι ποινικό αδίκημα κακοποίησης ζώου. Έχουν κλείσει και σελίδες για παρόμοια θέματα και απόψεις. Ελπίζω πραγματικά τα περισότερα περί κακοποίησης να ήταν πλάκα για να ανάψουν τα αίματα . Αδυνατώ να πιστέψω υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοί εδώ μέσα.

DrEvil
04/04/2014, 22:07
Απλά κάποιοι εδώ μέσα είναι για λύπηση
Αδυνατώ να πιστέψω υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοί εδώ μέσα.
Συμφωνουμε απολυτα.
Αλλα μονο σε αυτο.

taisteal
04/04/2014, 22:08
Μαμηθηκε ενα θεμα..
Περυσι μου βγηκε αδεσποτο σκυλι ,δεν ετρεχα,με πεταξε κατω και εβγαλα το γονατο μου.στο κρεβατι ενα μηνα..
Ενστικτωδως οταν σηκωθηκα κοιταξα το σκυλι που δεν ειχε παθει τιποτα,και μετα επεσα κατω γιατι βγηκε το γονατο.
Δεν θυμωσα,το ζωντανο δεν καταλαβε τι εγινε ουτε το εκανε εσκεμμενα,αναγκαζεται να ζει στις πολεις με εμας,με ο,τι αυτο συνεπαγεται..
Αυτα που δεν παλευονται ειναι τα τσοπανοσκυλα στα βουνα,σε κυνηγανε ακομη και καταπανω τους να πας με κοφτες..δεν νιωθουν..
Κατα τα αλλα λογικο να αμυνθεις σε επιθεση,αλλα υπαρχουν και αναιμακτοι τροποι αμυνας..
Αυτα.

bruno
04/04/2014, 22:12
Απλά κάποιοι εδώ μέσα είναι για λύπηση... Θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το παρόν μιας και αρκετές από τις απόψεις ορισμένων εδώ μέσα άνετα θα μπορούσαν να είναι ποινικό αδίκημα κακοποίησης ζώου. Έχουν κλείσει και σελίδες για παρόμοια θέματα και απόψεις. Ελπίζω πραγματικά τα περισότερα περί κακοποίησης να ήταν πλάκα για να ανάψουν τα αίματα . Αδυνατώ να πιστέψω υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοί εδώ μέσα.

Τωρα ποιος πρεπει να κλειδωθεί...το θεμα η¨καποιοι-ος εδώ μεσα:confused:

catmaster
04/04/2014, 22:13
Εδώ πρέπει να μπεί ο Στουβις να γράψει την ιστορία με τα τσοπανόσκυλα που των κυνηγάγανε απο πίσω απο το αλεποχώρι μέχρι τα μέγαρα.

Το σκατό στην κάλτσα.

:lol::bigcry::lol::rotflmao:

θυμήθηκα τώρα εκείνο το μαύρο το πατεντιάρη που είχε φάει σε μια σεζόν τον Sniper τον Pactain κι εμένα , είχε προτίμηση σε moderators και όταν τον κόζαρα μετά στο Δέλεαρ έκανε το κουνέλι ο πούστης και ήταν μες στην τρελή χαρά (κλασικός αντιεξουσιαστής και τσιράκι των users κανονικό λέμε) :lol:

διαβάζω , διαβάζω έχει χαθεί η μπάλα , το τόπι , το μέτρο γενικώς.... κάτι σαν την εποχή μας

μια χαρά κατά τα άλλα
(έκανε σεισμό η μου φάνηκε ;; )

:confused:

DrEvil
04/04/2014, 22:14
Αυτα που δεν παλευονται ειναι τα τσοπανοσκυλα στα βουνα,σε κυνηγανε ακομη και καταπανω τους να πας με κοφτες..δεν νιωθουν..

νοιωθουν, οτι απειληται η επικρατεια τους. το κοπαδι που φυλανε
αλλωστε δεν εχουν καθε μερα να αντιμετωπισουν μια μοτο στον τοπο τους.

απο κει και περα, ανοιωθος ειναι αυτος που υπολογιζει την ακεραιοτητα του σκυλου πιοτερο απο του ανθρωπου.

(μιας και ολα ειναι παρεξηγησιμα, να πω οτι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα και σιγουρα οχι σε σενα ταϊστηλ)

ERRIKA
04/04/2014, 22:15
Ευτυχώς δεν κυκλοφορώ πλέον συχνά σε περιοχές με αδέσποτα. Στην Αθήνα τα έχουν εξαφανίσει (οι Πάκι μάλλον) και εκεί που μένω ο Δήμος τα μαζεύει. Παλιότερα, που έμενα στο Δήμο Παλλήνης, με κυνηγούσαν μία στις δύο φορές που έφευγα απ'το σπίτι. Δεν κινδύνεψα ποτέ πολύ γιατί απλά είχα ανοιχτό δρόμο να επιταχύνω και να την κάνω εγκαίρως. Πείτε με ναζίστρια, αλλά την ώρα που επιτάχυνα ψιλοχ@σμένη έως χοντροχ@σμένη τα φαντασίωνα φέτες λαδορίγανη.

chris4204
04/04/2014, 22:19

chris4204
04/04/2014, 22:21
Αν θεωρείτε ότι αυτα πού λέω ενοχλούν τόσο ας κλειδωθω...

byron
04/04/2014, 22:24

Δεν την παλεύεις μία.

Ή βγάζεις γούστα με ιστορίες σαδομαζόχ, ή απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά. Όπως και να είναι κουράζεις, όχι επειδή έχεις άλλη άποψη αλλά επειδή επιμένεις να διαστρεβλώνεις ότι διαβάζεις.

Τα καρότα για κλείσιμο σελίδων και λοιπές φίφες, πες τα σε καμμιά ομάδα υποστήριξης.

KAWAMANRIDER
04/04/2014, 22:25

κοιτα νομιζω μια συνεδρια την χρειαζεσαι :wave2:

byron
04/04/2014, 22:25

Κανενα δυο μέτρα αλυσίδα, έχεις εύκαιρη?

DrEvil
04/04/2014, 22:27
που;

taisteal
04/04/2014, 22:29
Ηρεμηστε ρε παιδες..

Sele
04/04/2014, 22:30

Απλά για γέλια. Ευτυχώς για σένα πάντως δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα κακοποίησης της λογικής. Θα είχες μπει ισόβια.

bruno
04/04/2014, 22:32
Ρε γαβ γαβ :D

ERRIKA
04/04/2014, 22:35

Προς ενημέρωσή σου, οι απόψεις και οι σκέψεις δεν είναι ποτέ ποινικά αδικήματα. Μόνο οι πράξεις. Εγώ συμπέρανα ότι δεν υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που θα χαίρονταν, ή έστω θα κάθονταν, σε ένδειξη της φιλοζωίας τους, να τους δαγκώσει ένα σκυλί, αδέσποτο ή δεσποζόμενο δεν κάνει διαφορά. Ο καθένας θα κάνει ότι καλύτερο και προσφορότερο για να αποφύγει τον κίνδυνο και όταν κάποιος ή κάτι σου την πέφτει, και δεν έχεις άλλη επιλογή, θα του την πέσεις κι εσύ. Βασικός κανόνας επιβίωσης.

DrEvil
04/04/2014, 22:41
Προς ενημέρωσή σου, οι απόψεις και οι σκέψεις δεν είναι ποτέ ποινικά αδικήματα. Μόνο οι πράξεις. Εγώ συμπέρανα ότι δεν υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι που θα χαίρονταν, ή έστω θα κάθονταν, σε ένδειξη της φιλοζωίας τους, να τους δαγκώσει ένα σκυλί, αδέσποτο ή δεσποζόμενο δεν κάνει διαφορά. Ο καθένας θα κάνει ότι καλύτερο και προσφορότερο για να αποφύγει τον κίνδυνο και όταν κάποιος ή κάτι σου την πέφτει, και δεν έχεις άλλη επιλογή, θα του την πέσεις κι εσύ. Βασικός κανόνας επιβίωσης.

Εσυ δεν μετρας.
Φαινεται απο το αβαταρ σου.

Bradipous
Παντως ρε μαγκες αυτο το πραγμα εχει αρχισει να γινεται κουραστικο.
Ολα τα θεματα καταληγουν σε αντιπαραθεση των δυο ακρων γιατι μερικοι δε λεν να καταλαβουν τα αυτονοητα και πρεπει να εξηγουμε και να αναλυουμε απλα πραγματα, την κοινη λογικη.

Μεσα σε ενα 12ωρο το νημα εχει φτασει τις 11 σελιδες και 150+ ποστς χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να εχει ειπωθει κατι ουσιωδες περα του αυτονοητου.
Οτι κανενας μας δεν σχεδιαζει πριν ξεκινησει με την μοτο του πως θα προσφερει οσο το δυνατον πιο οδυνηρο θανατο στο αδεσποτο της γειτονιας, σαν αλλος jigsaw, ανευ λογου και αιτιας. Ομως ουτε θα καθισει κανεις μας να τον διαμελισει οποιοδηποτε αδεσποτο επειδη εχει ψυχολογικα και δεν γουσταρει τους μηχανοβιους που φερουν ακραποβιτς και δεν εχουν πινακιδα (εκτος και αν ειναι Κ9) ή τους την δινει το λαστιχο επειδη ειναι πιρελλι και οχι ντανλοπ.

chris4204
Για να ξεκαθαρίσουμε. Σίγουρα ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα. Προφανώς κάποιους τους παρεξήγησα αλλά μου είναι αδύνατο να δεχτώ ότι κάποιοι περνούν τόσο ελαφρα την καρδιά την κακοποίηση ενός ζώου. Είπα και πριν ότι σίγουρα θα υπάρξει περίπτωση σου θα χρειαστεί η κλωτσιά αλλά όχι βλέπω από μακριά απλώνω πόδι και παμε...

ERRIKA
04/04/2014, 22:45
Για να ξεκαθαρίσουμε. Σίγουρα ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα. Προφανώς κάποιους τους παρεξήγησα αλλά μου είναι αδύνατο να δεχτώ ότι κάποιοι περνούν τόσο ελαφρα την καρδιά την κακοποίηση ενός ζώου. Είπα και πριν ότι σίγουρα θα υπάρξει περίπτωση σου θα χρειαστεί η κλωτσιά αλλά όχι βλέπω από μακριά απλώνω πόδι και παμε...
Mε την ειδεχθή εξαίρεση του Βύρωνα που είναι τσαντάκιας, αλήτης, μηχανόβιος και αμετανότητος αδεσποτοκυνηγός, ( :bawl: ) δε νομίζω κάποιος άλλος να υποστήριξε κάτι τέτοιο. Τσάμπα χτυπιέσαι τόση ώρα.

Sele
04/04/2014, 22:49
Παντως ρε μαγκες αυτο το πραγμα εχει αρχισει να γινεται κουραστικο.
Ολα τα θεματα καταληγουν σε αντιπαραθεση των δυο ακρων γιατι μερικοι δε λεν να καταλαβουν τα αυτονοητα και πρεπει να εξηγουμε και να αναλυουμε απλα πραγματα, την κοινη λογικη.

Μεσα σε ενα 12ωρο το νημα εχει φτασει τις 11 σελιδες και 150+ ποστς χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να εχει ειπωθει κατι ουσιωδες περα του αυτονοητου.
Οτι κανενας μας δεν σχεδιαζει πριν ξεκινησει με την μοτο του πως θα προσφερει οσο το δυνατον πιο οδυνηρο θανατο στο αδεσποτο της γειτονιας, σαν αλλος jigsaw, ανευ λογου και αιτιας. Ομως ουτε θα καθισει κανεις μας να τον διαμελισει οποιοδηποτε αδεσποτο επειδη εχει ψυχολογικα και δεν γουσταρει τους μηχανοβιους που φερουν ακραποβιτς και δεν εχουν πινακιδα (εκτος και αν ειναι Κ9) ή τους την δινει το λαστιχο επειδη ειναι πιρελλι και οχι ντανλοπ.

Αδερφέ δεν υπάρχει αντιπαράθεση δύο άκρων. Υπάρχει αντιπαράθεση ενός άκρου ενάντια στη λογική. Κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι υπέρ της κακοποίησης των ζώων. Το αυτονόητο που αναφέρεις είπαν όλοι και 1-2 άτομα απλά διαστρέβλωσαν την άποψη αυτή και άρχισαν σταυροφορία κατά των "βασανιστών". Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Red Rider
04/04/2014, 22:55
για το οτι ο σκυλος ειναι πιο αδυναμος απτον ανθρωπο;
αν αυτο εννοεις,ασε με να εχω αυτη την αποψη και να επιμεινω σε αυτην.ασχολουμαι χρονια με σκυλους και εχοντας 3 και προσπαθωντας να βοηθησω αδεσποτακια αμεσα και εμεσα..

Αυτό εννοώ.
Τελοςπαντων επειδή τραβάει το θέμα,ενας σκύλος μπορεί να κάνει ζημιά είτε σε μοτοσυκλετιστές, είτε να σε ξεσκίσει πεζό,εκτός αν μιλάμε για σκύλους τσέπης.Και δεν έχω δει ποτέ τέτοιο αδεσποτο.
Αν ένας σκύλος αποφασίσει να σε φάει,δύσκολα γλιτώνεις και αυτό μάλλον γκρεμίζει την ανισόρροπη φιλοζωΐα πολλών.

Bradipous
04/04/2014, 22:57
Αδερφέ δεν υπάρχει αντιπαράθεση δύο άκρων. Υπάρχει αντιπαράθεση ενός άκρου ενάντια στη λογική. Κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι υπέρ της κακοποίησης των ζώων. Το αυτονόητο που αναφέρεις είπαν όλοι και 1-2 άτομα απλά διαστρέβλωσαν την άποψη αυτή και άρχισαν σταυροφορία κατά των "βασανιστών". Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Σωστα, στο συγκεκριμενο δεν υπαρχουν τα 2 ακρα (υπαρχει το 1).
Απλα αναφερθηκα στη γενικοτερη ταση που πλεον εχουν ολα τα νηματα να παιρνουν τροπη αντιπαραθεσης.

byron
04/04/2014, 23:00
Mε την ειδεχθή εξαίρεση του Βύρωνα που είναι τσαντάκιας, αλήτης, μηχανόβιος και αμετανότητος αδεσποτοκυνηγός, ( :bawl: )

Φαντάσου να του ΄λεγα, οτι το χόμπι μου είναι τα βράδια να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο και μόλις δω αδέσποτο να του ανοίγω διάπλατα την πόρτα πάνω στη μάπα.
Εγκεφαλικό... :tooth: :tooth:

chris4204
04/04/2014, 23:02
Συμφωνώ ότι η δίκη μου άποψη. Είναι η μια άκρη η άποψη του βύρων στην σελίδα 1 δεν είναι η άλλη άκρη ?

byron
04/04/2014, 23:05
Μου επιτρέπετε εμένα να αποχωρήσω. Ενα αιμοβόρο Yorkshire μου κατούρησε το βράδυ την ρόδα στο scooter και πάω να το βρώ. Οι προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Non pasaran you little piece of British shit. :mad:

Bradipous
04/04/2014, 23:09
Προσωπικά, δεν διακινδυνεύω close calls με αδέσποτα. Συνήθως φοράω μπότες, οπότε τα κλωτσάω στη μούρη μόλις πλησιάσουν για να δαγκώσουν.

Συμφωνώ ότι η δίκη μου άποψη. Είναι η μια άκρη η άποψη του βύρων στην σελίδα 1 δεν είναι η άλλη άκρη ?

:nono:

Είναι αυτοάμυνα.

KAWAMANRIDER
04/04/2014, 23:13

λοιπον θα κανω μια προσπαθεια γιατι αλλωστε συμφορουμιτες ειμαστε :beer:,

μαλλον εχεις παρανοησει καποια πραγματα που εχουν γραφτει ,

α ) καταρχας οπως θα καταλαβες αρκετοι που εγραψαν οτι θα υπερασπιζονταν την σωματικη τους ακεραιοτητα το συνοδευσαν με την εξηγηση της εσχατης λυσης εφοσον δεν θα ειναι εφικτο να αποφυγουν με αλλο τροπο την επιθεση του σκυλου για να προστατευτουνε , αρα μιλαμε οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση & μονο της στιγμης που δεχονται επιθεση απο τον σκυλο ειναι θυματα & οχι θυτες εφοσον αυτοι δεχονται την επιθεση

β ) επισης ολοι σχεδον εγραψαν οτι ειχαν σκυλο ή γενικοτερα ειχαν επαφη με τα ζωα αλλα δεν εγραψε κανενας οτι περα απο την συμβιωση & την ανατροφη του ζωου αρεσκεται στην καθημερινοτητα του να επιτιθεται για κανεναν λογο σε αδεσποτα σκυλια , απο χομπι , ιδεολογια κτλ
αρα μιλαμε για ανθρωπους που στην καθημερινοτητα η συναστροφη τους με σκυλους οικοσιτους ή αδεσποτους ειναι ειρηνικη & αρμονικη

γ ) για κανα δυο συμφορουμιτες ισως η εξοντωση του επικινδυνου σκυλου θα ηταν πιθανον η καταληξη , αλλα ουτως ή αλλως ειναι ηδη θυματα που ζητουν προστασια απο ενδεχομενη επιθεση στο μελλον απο τον ιδιο σκυλο στους ιδιους ή σε αλλους ανθρωπους , σε καθε περιπτωση εχει προηγηθει η επιθεση του σκυλου , αλλα πολυ πιθανον & η θεση της πολιτειας εφοσον δεν μπορει ενα αγριο ζωο να περιοριστει με αλλο τροπο θα ηταν η ευθανασια προκειμενου να προστατευτουν οι πολιτες , αντιλαμβανομαι & γνωριζω οτι ο σκυλος ειναι αλλιως δεμενος με τον ανθρωπο & δεν μιλαμε για θηρευτη αλλου ειδους οποτε η ευθανασια θα ειναι η τελικη αλλα εσχατη λυση & απο πλευρας πολιτειας

δ ) προσωπικα μου εχουν επιτεθει σκυλια με μηχανη , εκανα ολες τις προσπαθειες με τροπο αναιμακτο να αποφυγω το δαγκωμα & ειχε επιτυχια εκτος απο μια που με δαγκωσε γιατι ηρθε αθορυβα & δεν τον ειχα παρει καν χαμπαρι , ηταν επιπολαιο το δαγκωμα γιατι δαγκωσε το προστατευτικο της μποτας

ε ) αν δεν ειχα καμμια αλλη επιλογη να προστατεψω την σωματικη ακεραιοτητα την δικια μου , οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου ή & του σκυλου μου οπως εγραψαν & ολοι οσους κραζεις παραπανω πιθανον & να σκοτωνα τον σκυλο & για να καταλαβεις ποσο αγαπαω τα σκυλια , εχω ρισκαρει την ζωη μου για σωσω την σκυλα μου απο αλλο ζωο , οπως επισης για να γλυτωσω μια γυναικα & τον σκυλο της απο αλλο σκυλο , τα καταφερα & δεν χρειαστηκε να τραυματιστει το επιτιθεμενο ζωο αλλα αν χρειαζοτανε η καταληξη θα ηταν δυστυχως οχι αναιμακτη για το επιτιθεμενο ζωο , επαναλαμβανω ως εσχατη λυση

στ ) ολοι οι συμφορουμιτες εγραψαν για την λογικη & κοινως αποδεκτη απο ολους - φιλοζωους & μη - στα πλαισια του νομιμου & δικαιου δικαιωματος να προστατευτουν & την ασκηση βιας ως εσχατη λυση που θα ειχαν στην συγκεκριμενη περιπτωση επιθεσης απο σκυλο & μονο

αν εχεις την καλοσυνη διαβασε με λιγη προσοχη οσα εγραψα εγω & κυριως πριν απο εμενα τα υπολοιπα μελη με τα οποια στραβωσες

ολα τα παραπανω χωρις ιχνος παρεξηγησης & εντελως φιλικα :a10:

vaska
04/04/2014, 23:21
Ευτυχώς δεν κυκλοφορώ πλέον συχνά σε περιοχές με αδέσποτα. Στην Αθήνα τα έχουν εξαφανίσει (οι Πάκι μάλλον) και εκεί που μένω ο Δήμος τα μαζεύει. Παλιότερα, που έμενα στο Δήμο Παλλήνης, με κυνηγούσαν μία στις δύο φορές που έφευγα απ'το σπίτι. Δεν κινδύνεψα ποτέ πολύ γιατί απλά είχα ανοιχτό δρόμο να επιταχύνω και να την κάνω εγκαίρως. Πείτε με ναζίστρια, αλλά την ώρα που επιτάχυνα ψιλοχ@σμένη έως χοντροχ@σμένη τα φαντασίωνα φέτες λαδορίγανη.

Ναζίστρια Ναζίστρια Ναζίστρια. ΟΚ τώρα??

Να περιμένω εξώδικο τώρα ή μήνυση, έφεση κι ανακοπή ???

el_hymador
04/04/2014, 23:37
Ok οι urbanious coproskylious ας πούμε ότι αν κινηθουν απειλητικά προς το πόδι τρώνε μια κλωτσιά και την ακούνε... άμα έισαι σε κανά βουνό και στην πέσει tsopanoskylious oresivious λέτε να μασήσει με κανά κλώτσο; Εγώ πιστευω ότι αφου ακρωτηριάσει το πόδι που τον κλώτσηε, μετά θα στο βάλει στον κ*λο και θα σε σείρει στο μαντρί να κάνουν χάζι τα πρόβατα... :tooth:

chris4204
04/04/2014, 23:41
Θα μείνω απλά στο εσχάτη λύση όπου συμφωνώ. Για τα υπόλοιπα ας μου επιτραπεί να κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Και περί φιλοζωισμου η οχι απλά θα ρωτήσω πόσοι έχουν σταματήσει να βοηθήσουν σκύλο που χτύπησε όχημα με 2 ή 3 ρόδες. Και κάτι ακόμα. Επειδή αναφέρθηκαν οι άστεγοι. Οι πλειοψηφία ως άνθρωποι είχαν η έχουν την δυνατότητα εργασιασ και επιβίωσης. Ο σκύλος δεν το επέλεξε των ανάγκασαν οι άνθρωποι.

akis_trevor
04/04/2014, 23:43
Αυτό εννοώ.
Τελοςπαντων επειδή τραβάει το θέμα,ενας σκύλος μπορεί να κάνει ζημιά είτε σε μοτοσυκλετιστές, είτε να σε ξεσκίσει πεζό,εκτός αν μιλάμε για σκύλους τσέπης.Και δεν έχω δει ποτέ τέτοιο αδεσποτο.
Αν ένας σκύλος αποφασίσει να σε φάει,δύσκολα γλιτώνεις και αυτό μάλλον γκρεμίζει την ανισόρροπη φιλοζωΐα πολλών.

3 σκυλια εχω μαζεψει απτον δρομο.η μια 12 κιλα η αλλη 9.δεν τα λες και γομαρια.κυκλοφορει ενας τσοπανης με νεας γης εδω στην γειτονια.δεν εχει πειραξει ουτε γατα.
αν ο ανθρωπος αποφασισει να σε φαει,ΔΕΝ γλιτωνεις και αυτο σιγουρα γκρεμιζει την αποψη πολλων περι ανθρωπων και τερατων.
διαφωνουμε οριζοντια καθετα διαγωνια κλπ.κρατα την αποψη σου για σενα να κρατησω την δικια μου για μενα
ο ανθρωπος φταιει για τα αδεσποτα και (στις περισσοτερες περιπτωσεις) για την συμπεριφορα τους και αυτο δεν θελει,παρα κοινη λογικη..

zentakiasSF
05/04/2014, 00:00
Το δικο μου περιστατικο πριν 2 βδομαδες.

Στην πλατεια στον Κεραμεικο (Γκαζι), στη μια καφετερια προς τα πανω οπως ξερετε υπαρχουν 2-3 σκυλια μεγαλουτσικα.
Οπως περνουσα απο εκει ρολλαριστος συμπλεκταρισμενος να τσουλαει η μηχανη ισα ισα slow motion, βλεπω τα σκυλακια απο αραχτα στον ηλιο να με εχουν κυκλωσει,να με γαβγιζουν ασταματητα και να αγριευουν.
Το καφε το μεγαλο κανει να μου αρπαξει το δεξι ποδι κ το σηκωνω προς τα πανω, ερχεται αμεσως απο αριστερα κ ορμαει να μου πιασει το αριστερο ποδι!
Εβαλα δυναμη να τραβηξω πανω το ποδι, και ευτυχως μου εσκισε μονο το τζιν και μου εκανε γρατσουνιες διπλα απο τη γαμπα.
Ουτε να σταματησω μπορουσα γιατι εβγαζε μεχρι κ σαλια-αφρους ουτε να γκαζωσω γιατι εχει πλακακι που γλυστραει.
Αν ξαναγινει παρομοιο περιστατικο ομως, δεν θα φταιω ουτε για τα σπασμενα τσαουλια στο σκυλο ουτε για τιποτα.
Καθαρη αυτοαμυνα λεγεται!

Την επομενη μέρα αφησα τη μηχανη απο την πανω μερια (οπως παμε για την πλατεια απο την ιερα οδο) και οταν πηγαινα προς τα κατω στην πλατεια,
τα σκυλια δεν αφηναν εναν τυπακο με παπί να περασει!
Βγηκε το αφεντικο της καφετεριας που λογικα ταϊζει κ συντηρει τα σκυλια αυτά κ ετσι εφυγε ο αλλος μετα απο 15 λεπτα!

bruno
05/04/2014, 00:04
Σκεψου να ακουγες κατι ξενους που ειχα στην δουλεια,ορκιζονταν ότι τα σκυλια είναι σαν προβατινα, με την μονη διαφορα στα πλευρα του σκυλου είναι πιο στρογγυλα και αυτό τους χαλαγε:lol:

KAWAMANRIDER
05/04/2014, 00:04
Θα μείνω απλά στο εσχάτη λύση όπου συμφωνώ. Για τα υπόλοιπα ας μου επιτραπεί να κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Και περί φιλοζωισμου η οχι απλά θα ρωτήσω πόσοι έχουν σταματήσει να βοηθήσουν σκύλο που χτύπησε όχημα με 2 ή 3 ρόδες. Και κάτι ακόμα. Επειδή αναφέρθηκαν οι άστεγοι. Οι πλειοψηφία ως άνθρωποι είχαν η έχουν την δυνατότητα εργασιασ και επιβίωσης. Ο σκύλος δεν το επέλεξε των ανάγκασαν οι άνθρωποι.

εγω σκυλο τραυματισμενο ακομα δεν εχει χρειαστει να βοηθησω , αλλα μαζεψα ενα γατι που το ειχαν χτυπησει στο δρομο , ημουν με την μηχανη & εβρεχε καταρακτωδως , το γατι δεν μπορω να σου περιγραψω πως ειχε γινει , παρολ' αυτα το εβαλα μεσα στο μπουφαν χωρις να με νοιαζει πως θα γινομουνα μετα εγω , οσο καλυτερα μπορουσα το κρατουσα ασφαλες & με εννοια στον δρομο , στην βροχη & στο γατι εφτασα στον πλησιεστερο κτηνιατρο , το γατι ανεπνεε ακομα , εκανε χειρουργειο & νοσηλευτηκε για δυο μερες αλλα τελικα δεν την παλεψε , ολα τα πληρωσα απο την τσεπη μου & δεν ηταν - για την δικια μου οικονομικη δυνατοτητα δεν ηταν & λιγα - πολλοι θα με ελεγαν απλα τρελο , αλλα παλι θα το εκανα για σκυλο , παπια , ελαφι & οποιοδηποτε ζωντανο ,

αλλα στα πλαισια της δικιας μου αντιληψης αν ηταν μεταξυ ζωου & ανθρωπου θα επελεγα τον ανθρωπο , ενας αστεγος ανθρωπος ειναι απο τις τραγικοτερες καταστασεις & η σωτηρια του αφορα ολα τα ειδη , αν δεν μπορουμε να περιθαλψουμε & να προστατευσουμε το δικο μας ειδος πως θα φροντισουμε τα υπολοιπα ζωντανα του πλανητη & να ξερεις η αγαπη & η προσφορα απο ανθρωπο σε ανθρωπο παρολο που ειμαστε για πολλα καταπτιστο ειδος ειναι ευτυχως μεταδοτικη & μενει στην αντιληψη αρκετων ανθρωπων που εχουν λαβει βοηθεια , αυτη η προσφορα μπορει να γινει βιωμα καποια στιγμη & να περιλαμβανει & την προσφορα σε ολα τα εμβυα πλασματα του πλανητη

IRA57
05/04/2014, 00:26
1. Κυκλοφοραω χρονια με μηχανακια και ακομα και γνωστες αγελες που κηνυγανε που και που συγκεκριμενα μηχανακια/αυτοκιντητα δεν με κηνυγησαν...
Ενας με κηνυγουσε στη Ν.φιλ/φεια και απλα ή σταματαγα ή ανοιγα γκαζι...
Και για τον συγκεκριμενο (οπως και για ολα) φταινε οσοι αλλοι τον κλωτσησανε ή τον παρατησανε.......και αυτους θα τους εσπαγα το σαγονι πολυ ευχαριστως...

2. Μερικοι ''μαγκες'' εδω μεσα...βαλτε μυαλο...γιατι οπως ομολογειτε...σε ανθρωπους δεν θα κανατε το ιδιο λογο νομου.
Κοινως...ειστε ΚΟΤΕΣ!

3. Πριν κατηγορησετε οσους τα ταιζουν και ψαχνουν σπιτια σε αδεσποτα ,κοιταξτε πρωτα τα μουτρα σας που πηγατε και αγορασατε σκυλο απο πετ-σοπ ή γεννα ιδιωτη/''εκτροφεα'' ή εχετε βαλει αγγελιες ''ψαχνει νυφη/γαμπρο'' για το σκυλο σας...και μετα μην αναρωτιεστε απο που ξεφυτρωνουν τα αμοιρα τα αδεσποτα...

Το οτι εχετε σκυλο ή γατα δεν σημαινει οτι τα αγαπατε...

4. Γερικη σκυλιτσα στη Ν.Χαλκηδονα που το μονο που εκανε ηταν να αραζει σε πεζοδρομια...την ειδα με σπασμενη σπονδυλικη στηλη μες τα αιματα...απο αυτοπτη μαρτυρα την κλωτσησε ''μαγκας'' με μηχανη...
Η σκυλιτσα αυτη σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν υπαρχει περιπτωση να δαγκωνε...με το ζορι περπαταγε...και πεθανε βασανιστηκα...

Οπου και ειναι ο συγκεκριμενος ή και να το διαβαζει αυτο...η σκυλιτσα θα σε συγχωρουσε αλλα εγω σου ευχομαι σκατα στα μουτρα σου και νταλικα να σε πατησει...τσοφλι!

5. Σκυλος θα ''φαει'' ανθρωπο? στο τζουρασικ παρκ ζειτε?

Υ.Γ. Αν δεν υπηρχε ο σκυλος ο ανθρωπος πολυ πιθανον να ηταν ακομα σε σπηλιες και να μαζευει βελανιδια...
http://www.youtube.com/watch?v=J3Gd1PnExpw
http://www.youtube.com/watch?v=9Sn9jIUKzQs

chris4204
05/04/2014, 00:34
Να αγιάσει το στομα σου !

zentakiasSF
05/04/2014, 01:07
Πολλοι λετε το ιδιο πραγμα και απλα δεν το καταλαβαινετε.
Ειπαμε, το να το παιζει καποιος μαγκας κλωτσοντας απλα για το παιξει ιστορια, ειναι λαθος!

Δεν ειπαμε οτι θα σε φαει το σκυλι, αλλά οταν ερχεται επιθετικα και σου αρπαζει το ποδι με κινδυνο να σου κανει ζημια στον μυ, να σε τραυματησει ή να σε ριξει κ ισως σπασεις κανενα χερι ή ποδι (δεν υπολογιζω ζημια στη μηχανη που θα γινει αν πεσεις) τοτε και μονο τοτε ΠΡΕΠΕΙ να αμυνθεις, ειτε με φωνες, ειτε με τη βια (κλωτσια).

Στην περιπτωση που λετε αν ερχόταν ανθρωπος απειλητικα δειχνοντας αγριες προθεσεις οπως ο σκυλος και απλωνε χερι, βεβαιως και θα τον εσπαγα στο ξυλο αν ηθελε να με βλαψει ή να με χτυπησει!

IRA57
05/04/2014, 01:55
Τοτε γιατι οσοι δεν απλωνουμε ποδι για κλωτσια δεν εχουμε δαγκωθει?
Οι φωνες χειροτερα θα κανουν τα πραγματα...

Εγω εχω και ενα πατεδακι των 50λεπτων προχειρο...
Κοιταμε αλλου και ριχνουμε και ενα ''χασμουρητο''...δοκιμασμενα δουλευει

Α!...και γιατι οχι να μην μαθουμε και τιποτα?
http://www.youtube.com/results?search_query=dog+calmng+signals

nicksior
05/04/2014, 06:47
Ας γραφτεί και κάτι χρήσιμο.
Η Λύσσα είναι φοβερή ζωο-ανθρωπονόσος , όταν εκδηλωθούν τα συμπτώματα δεν υπάρχει θεραπεία (θεραπεία υπάρχει όταν εφαρμοσθεί προληπτικά και πριν την εμφάνιση της).
Κύριος φορέας του ιού της λύσσας είναι οι αλεπούδες και δευτερευόντως τα αδέσποτα σκυλιά –γάτες που μπορεί να μολυνθούν από αυτές , γι αυτό η επαρχία είναι πιο ευάλωτη.
Η ασθένεια ήταν εξαφανισμένη στην Ελλάδα δυστυχώς όμως επανέκαμψε με καμιά 50ριά κρούσματα μέχρι σήμερα , κυρίως από Λάρισα και πάνω (αλλά όχι μόνο).
Μεταδίδεται μέσω του σάλιου του άρρωστου ζώου , γι αυτό ….
Αν σας δαγκώσει σκύλος , γάτα , τρωκτικό … Ο αντιτετανικός ορός , μπεταντιν κλπ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ!
Για να μη γράφω σεντόνια σας παραπέμπω στη σελίδα του υπουργείου .
Εκεί μιλούν οι γιατροί οπότε εμείς σωπαίνουμε .

http://www.keelpno.gr/el-gr/%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE% B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B6%CF%89%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9/%CE%BB%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B1.aspx

nicksior
05/04/2014, 07:22
Όλοι έχουμε τις απόψεις-ιδέες μας , τις πιστεύουμε και πορευόμαστε μ αυτές.
Άλλο πράγμα όμως είναι το να πιστεύω σε κάτι και άλλο το φανατίζομαι με κάτι..
Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στις απόψεις-ιδέες του μπορεί και να θυσιαστεί υπερασπιζόμενος τες.
Ο φανατικός όμως μπορεί να σκοτώσει γι αυτές.. (Δεν είναι δικό μου , κάπου το έχω διαβάσει αλλά αξίζει).
Αυτός που επιλέγει μεταξύ ζώου και του πλέον ουτιδανού ανθρώπου , το ζώο, ας σκεφτεί ότι αύριο μπορεί να βρεθεί το παιδί του (δικαίως ή αδίκως , δεν έχει σημασία) σε παρόμοια σύγκριση και η επιλογή να είναι η σωτηρία του ζώου.
Φίλε Βάσκα , για σένα (αλλά και για άλλους) το καρφί!!

tzimidis
05/04/2014, 07:47
Pantos an eprepe na klotsiso bromiko tsigganaki-ypopti skatofatsa-skyli, pou me plisiazoun kai oi 3 apeilitika, to skyli tha to klotsousa teleytaio.........

y.g. mia kali lysi gia tous sons of anarchy wannabe macho gangnam style pagkosmious pou zoun anamesa mas,
einai na odigoun exontas eleythero na anemizei to trito podi , etsi tha apospatai i prosoxi tou skylou apo ti gampa.

amyroukai
05/04/2014, 08:11
Εγώ να σας ευχαριστήσω γιατί ξυπνησα, διάβασα τις τελευταίες σελίδες και έχω λιώσει στο γέλιο. Βυρωνα-Ευρι τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς. :bawl:

kokkiklhs
05/04/2014, 08:28
Κατσε να αρχισει η σαιζον να ρθουν τιποτα πλοια με μουαμελουκους και να δεις πως θα λιγοστεψουν

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::a20:
Έλιωσα στο γέλιο, λέμεεεε!!! Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Δηλαδή ρε "φιλόζωοι" συμφορουμίτες, πρέπει ο κάθε αναβάτης να έχει σπουδάσει κυνοψυχολογία πριν από κάθε βόλτα, ώστε να ξέρει ακριβώς πώς θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κάθε random επίθεση χωρίς να βλάψει τα ζώα, αλλά και να κατανοήσει εις βάθος τα κίνητρα που την προκάλεσαν;
Νομίζω κι εγώ ότι μια συζήτηση de profundis με το ζώο θα ήταν η καλύτερη λύση και μέσω εντατικών διαπραγματεύσεων το πιθανό δάγκωμα να περιοριστεί π.χ. σε απλό γλείψιμο, ώστε κι ο σκύλος να φύγει ευχαριστημένος, κι ο δικυκλιστής αλώβητος (μόνο σαλιωμένος)... :D
Αρχίστε λοιπόν να μαθαίνετε τα κοπράκια της γειτονιάς σας ελληνικά, μπας και διά του διαλόγου αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις.

Εννοείται ότι όποιος κλωτσάει και κακοποιεί ζώα (ή και ανθρώπους) για διασκέδαση είναι άρρωστος, αλλά όταν βρίσκεται σε άμυνα μια κλωτσιά ψηλοκρεμαστή είναι η πιο ανώδυνη λύση που ενδείκνυται!
Όποτε βλέπω να μου την πέφτουν σκυλιά στο δρόμο, ανοίγω γκάζι και απλώνω πόδι, συνήθως φοβούνται και φεύγουν πριν πέσει η κλωτσιά, 2-3 φορές μόνο έχει τύχει να βρω στόχο, χωρίς ουσιαστικά να το επιδιώκω... βέβαια δε μου έχει τύχει τέτοια φάση π.χ. σε φανάρι, όπου δεν υπάρχει χώρος για διαφυγή!
Γιατί πρέπει να προβλέψω την πιθανή συμπεριφορά του σκύλου όταν περνάω από μπροστά του χωρίς να τον ενοχλήσω (εκεμμένα, άσχετα με το τι αντιλαμβάνεται αυτός); Ας προβλέψει εκείνος τη δική μου!! Τα σκυλιά φημίζονται για την εξυπνάδα και την αντίληψή τους!! :D

Πριν 2 βδομάδες πέρασα εδώ στο νησί με το μηχανάκι μπροστά από μια κοπροσκυλίτσα, η οποία δε γύρισε καν να με κοιτάξει! Πάρκαρα λίγο πιο πέρα και ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ, η δικιά σου ήρθε τελείως αθόρυβα και απρόκλητα από πίσω και μου την άναψε στη γάμπα! Δεν κατάλαβα τι έγινε! Αμέσως μετά είδα ότι σε ένα διπλανό χαμόσπιτο είχε τα μωρά της, προφανώς αισθάνθηκε ότι τα απειλώ... αααα, ξέχασα, κάποιοι κακοί άνθρωποι μάλλον είχαν έρθει νωρίτερα (πιθανότατατα και με μηχανάκι) και επιχείρησαν να πειράξουν ή να πάρουν τα κουτάβια, έπρεπε να το είχα προβλέψει!! :p
Για την ιστορία, ούτε την κλώτσησα μετά, ούτε την κυνήγησα, ούτε φώναξα το μπόγια να την μαζέψει, διότι λυπήθηκα τα μωρά της... Αντ'αυτού, η ωραία μου βόλτα στη Βρίσα και τα Βατερά της Λέσβου μετατράπηκε σε επίσκεψη στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου και ακολούθως σε αναζήτηση ανοιχτού φαρμακείου για αντιτετανικό, μιας και ήταν Κυριακή...

Τελευταία ερώτηση προς "φιλοζώους":
Αν την ίδια απρόκλητη επίθεση τη δεχόταν κάποιος είτε πάνω σε μηχανάκι είτε πεζός από ΑΝΘΡΩΠΟ, διότι έτσι του κάπνισε, είναι σαλεμένος, αισθάνεται ότι απειλήθηκε η περιοχή, τα παιδιά του, η περιουσία του κλπ, θα το κάνατε θέμα αν έπεφτε κάνα κλωτσίδι από το θύμα της επίθεσης;

Cpt. Haddock
05/04/2014, 08:29
Πόσο γκαου και τρολ μπορει να εισαι ?

Δε φανταζεσαι. Τέτοια θρεντ ειναι το ψωμί μου.

:lol::bigcry::lol::rotflmao:

θυμήθηκα τώρα εκείνο το μαύρο το πατεντιάρη που είχε φάει σε μια σεζόν τον Sniper τον Pactain κι εμένα , είχε προτίμηση σε moderators και όταν τον κόζαρα μετά στο Δέλεαρ έκανε το κουνέλι ο πούστης και ήταν μες στην τρελή χαρά (κλασικός αντιεξουσιαστής και τσιράκι των users κανονικό λέμε) :lol::

Αυτός ο πουστης μας είχε κάνει καλοκαιρινούς, εγω ειχα πέσει κιόλας αφού απο τη και αυτός απο την άλλη η μάντρα :lol:

Και μετα οταν αρρώστησε βάλαμε ολοι λεφτα να γίνει καλα ο μουργος :D

devil's animal
05/04/2014, 08:40
να ενα thread που ταιριαζει αυτο το βιντεο (https://www.youtube.com/watch?v=q3ymA5Clw8s&list=TLuojfx2Bccs6vx-IUhmxcyWZSeIZ4_ddh)...:D

spyro
05/04/2014, 09:20
προσοχή παιδιά.

τα μάτια σας 14

κυκλοφορούν αδέσποτοι σκύλοι εκεί έξω. το νου σας μπορεί να σας καταστρέψουν.....

αμα πετύχετε και κανέναν ενημέρωστε μας μπας και μαζευτούμε καμια 10αρια να πάμε να κάνουμε ντου οργανωμένο για να χει αποτέλεσμα. δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα

irinia
05/04/2014, 09:25
Όλοι έχουμε τις απόψεις-ιδέες μας , τις πιστεύουμε και πορευόμαστε μ αυτές.
Άλλο πράγμα όμως είναι το να πιστεύω σε κάτι και άλλο το φανατίζομαι με κάτι..
Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στις απόψεις-ιδέες του μπορεί και να θυσιαστεί υπερασπιζόμενος τες.
Ο φανατικός όμως μπορεί να σκοτώσει γι αυτές.. (Δεν είναι δικό μου , κάπου το έχω διαβάσει αλλά αξίζει).
Αυτός που επιλέγει μεταξύ ζώου και του πλέον ουτιδανού ανθρώπου , το ζώο, ας σκεφτεί ότι αύριο μπορεί να βρεθεί το παιδί του (δικαίως ή αδίκως , δεν έχει σημασία) σε παρόμοια σύγκριση και η επιλογή να είναι η σωτηρία του ζώου.
Φίλε Βάσκα , για σένα (αλλά και για άλλους) το καρφί!!

AN ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ..............ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ

Νά άγαπάω πιό πολύ τά ζώα.....μιά καί γνώρισα τούς άνθρώπους..??
Κανείς βέβαια νοήμων άνθρωπος δέν θά έμπαινε στό δίλλημα
πού έντελώς καταχρηστικώς θέτεις..!!!!!
Άπλά καί μόνο άπό ένστικτο όπως τό κάθε ζώο ύπερασπίζεται τά όμοια του
έτσι κι ό άνθρωπος σέ περίπτωση κινδύνου βλέπει πρώτα τό είδος του.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ένέργεια είναι.........ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ...!!
Καί φυσικά άν μού τήν πέσει σκύλος λειτουργώντας μέ τό ένστικτο
τής αύτοσυντήρησης θά τού τή χώσω χωρίς νά λογαριάσω πόσο θά τόν πονέσω
όταν δέν έχω περιθώριο διαφυγής.
Καί αύτό θά τό κάνω όχι έπίτηδες φυσικά,άλλά ό θάνατος σου ή ζωή μου,σέ τελική
έγώ τί τού έκανα..??
Άν έχει άλλα βιώματα τό ζώο ή περίεργη ψυχολογία δέν θά τήν άναλύσω πληρώνοντας
τήν ταλαιπωρία πού όλοι ξέρουμε μέ τόν όρό κατά τής λύσσας πού είναι πολύ έπώδυνη
θεραπεία,χρονοβόρα,ψυχοφθόρα καί πολλά άλλα...!!!!
Τυχαίνει νά έχουμε 4 σκυλιά στήν οίκογένεια,κόλευ,τσομπάνο βόδι,λυκόσκυλο καί μιά λουλού.
Κανένα δέν δαγκώνει ,κανένα δέν έπιτίθεται,γυρνάνε έλεύθερα όλοι τά χαιδεύουν
άπλά τό βράδυ γαυγίζουν προειδοποιητικά όταν κάποιος πλησιάσει καί δέν τόν ξέρουν.
Έκεί δέν μπαίνεις θά σέ στριμώξουν,δέν πιστεύω όμως ότι θά σέ δαγκώσουν άν δέν προκαλέσεις.
Έτσι πρέπει νά είναι τά ζώα,σύντροφοι μέ νοημοσύνη,όχι φονιάδες νά τρώνε άλυσσίδες.
Πάντως άν σέ κυνηγήσουν καλύτερα νά κολλήσεις τά πόδια νά μήν προεξέχει τίποτε,
παρά νά άπλώσεις γιά κλωτσιά άν δέν έχεις μπότα.
Κάποιες φορές πήγα έπάνω τους κορνάροντας καί φωνάζοντας καί έμειναν παξιμάδι.
Μιά φορά στά Γρεβενά στά όρεινά παραλίγο νά μού ξηλώσουν τόν προφυλακτήρα άπό
τό αύτοκίνητο καί πήγαινα καί μέ 40-50 δέν ήθελα όμως νά τά χτυπήσω,άπλά νά τά διώξω
φοβόμουνα μήπως καί πατήσω κάποιο.
Καί τά ζώα όπως οί άνθρωποι έχουν τό χαρακτήρα τους καί φυσικά έξαρτάται τό πώς τά μεγάλωσαν
καί πάλι δυστυχώς οί άνθρωποι.
Γιαυτό βλέπετε άλλα γατάκια,γίγαντες μέ ψυχή μωρού καί άλλα αίμοβόρικα γεμάτα μίσος...!!!!

akis_trevor
05/04/2014, 09:46
@kokkiklhs:προς τι η ειρωνεία?
Όπως μόνος σου λες κάποιος "άνθρωπος"φρόντισε να την κάνει να φοβάται.σε ότι έχει νΑ κκάνει με αδέσποτα ο άνθρωπος φταίει.
Και στην τελική εγω τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ να βοηθάω κάποια ζώντα πλάσματα.

byron
05/04/2014, 10:07
Όπως μόνος σου λες κάποιος "άνθρωπος"φρόντισε να την κάνει να φοβάται.σε ότι έχει νΑ κκάνει με αδέσποτα ο άνθρωπος φταίει.
Και στην τελική εγω τουλάχιστον προσωπικά προσπαθώ να βοηθάω κάποια ζώντα πλάσματα.

Καλά, έχουμε χάσει μπάλες, τοπία, κοινή λογική...
Δεν διάβασα από κανέναν τίποτα διαφορετικό απ'όσα λες παραπάνω. Δεν μισεί κανείς τα ζώα. Δεν σπάει πλάκα κάνεις μαζί τους, εκτός και είναι ψυχοπαθής.

Από το αυτονόητο της αυτοάμυνας, άμα την δει στραβά μαζί μας για οποιονδήποτε απροκλητο λόγο, μέχρι να πέσουμε στα τέσσερα να μας ρίξει και ένα φουτσο για να εξιλεωθουμε από όσα έχει προκαλέσει ο άνθρωπος στον πλανήτη... Είναι για κλάματα και γέλια και πιθανόν για καμμία συνεδρία σε ψυχίατρο.

Μου κάνει εντύπωση που είπες ότι ασχολείσαι και με σκυλιά...
Τα σκυλιά είναι αγελέα ζώα. Νοιώθουν καλύτερα σε αγέλες, μεταφράζουν τα πάντα σε αγέλη. Το αφεντικό τους είναι ο αρχηγός, η οικογένεια τα υπόλοιπα μέλη. Προστατεύουν, παίζουν, επιτίθενται γιατί αυτό είναι το ένστικτο τους. Αν βρεθούν και σε αγέλη όμοιων, ακολουθούν την καύλα του αρχηγού που πρέπει να επιβεβαιώνει την κυριαρχία του με διάφορους τρόπους. Περιοχή, τους υπόλοιπους, τα θηλυκά κλπ κλπ.

Δεν έχουν όλα τα σκυλιά δύσκολη παιδική ηλικία και ψυχολογικά τραυματα. Ίσα ίσα που συνήθως αυτά τα ζώα είναι φοβισμένα και αποφεύγουν τις πολλές επαφές.

Αν κάποιος συμπάσχει τόσο που να βάζει σε δεύτερη μοίρα την ακεραιότητα του...I rest my case.

pipe_smoker
05/04/2014, 10:10
Τέτοια θρεντ ειναι το ψωμί μου.

:eek:
Ετσι και υποψιαστω οτι το υπολοιπο τιμ πληρωνεται για τις υπηρεσιες του, θα πεθανω σαν την τελευταια ποντια ποϊτανα.

Ή εναλλακτικα, θα ζητησω αναδρομικα 0,10€ για καθε λεξη που εχω γραψει εδω μεσα, θα ξεχρεωσω ΔΝΤ και λοιπους, και μετα εφυγα για περμανεντ βακεϊσον:bawl:

akis_trevor
05/04/2014, 10:18
Βύρωνα δεν είπα ποτέ ούτε να τα αφήσεις να σε βάλουν κατω ούτε να σε δαγκώνουν κι εσύ να του μιλάς γλυκά.το 90% των αδέσποτων έχουν δύσκολη παιδική ηλικία και φοβούνται πραγματα.απλά θεωρω σαν πρωτη λυση τον καλό τρόπο και σαν τελευταία την βία όταν δεν σε παίρνει άλλο.απλά 2-3 με τον τρόπο ποΥ μιλάνε είναι πολύ "μπρουταλ" και δεν.....

kokkiklhs
05/04/2014, 10:34

Όλα καλά και συμφωνώ, αλλά διάβασα όλο το thread και πολλές "ζωοφιλικές" απόψεις (δε συμπεριλαμβάνεται η δική σου) αισθάνομαι ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων μας, εξ ου κι η ειρωνία...
ΩΣΤΟΣΟ, τι φταίει ο ανύποπτος και φιλήσυχος/φιλόζωος δικυκλιστής να δέχεται επίθεση από οποιοδήποτε ζώο με κίνδυνο να χτυπήσει/σκοτωθεί/υποστεί ζημιές, επειδή κάποιοι άσχετοι (μπορεί εξ άλλου και κανείς άνθρωπος να μην έχει πειράξει ποτέ επίτηδες κάποιο σκυλί που θα μας δει και θα επιτεθεί για δικούς του λόγους) ενόχλησαν προηγουμένως το ζώο;
Δηλ είμαστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι και πρέπει να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την απρόκλητη επιθετικότητα κάθε σκύλου, επειδή ορισμένοι γκάου άνθρωποι ΜΠΟΡΕΙ να τον πείραξαν κάποτε και αυτός υπέστη ψυχικό τραύμα;
Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά... στο κάτω κάτω, τα σκυλιά που ζουν σε αστικό περιβάλλον θα έπρεπε, βάσει συνθηκών να έχουν προσαρμοστεί στην ανθρώπινη παρουσία και να έχουν "κοινωνικοποιηθεί" τρόπον τινά, όπως και πράγματι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις αδεσπότων σκύλων. Παραμένουν και πολλαπλασιάζονται κοντά στον άνθρωπο, διότι ακριβώς κατά κανόνα οι πιο πολλοί δεν τα πειράζουν κι επί πλέον βρίσκουν ευκολότερα τροφή και καταφύγιο.
Επειδή ακριβώς όμως, όπως κι οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα έχουν χαρακτήρα, όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πιο πάνω, δε φέρονται όλα το ίδιο απέναντι στον άνθρωπο...
Επί πλέον, για να δώσω κι ένα "τραβηγμένο" παράδειγμα, και σε μένα π.χ. μπορεί να έχουν φερθεί άσχημα κάποιοι άνθρωποι, πρέπει όποιον βλέπω στο δρόμο και δε μου αρέσει, να του την πέφτω και να τον αρχίζω στα χαστούκια; Ή μήπως τα σκυλιά δεν έχουν λογική και αντίληψη, διότι τόσα χρόνια ακούω τους κυνόφιλους να λένε το ακριβώς αντίθετο...
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αρκετό από φιλοζωικής απόψεως το να μην ενοχλούμε τα αδέσποτα κάθε είδους που δε μας ενοχλούν (εννοώ επίθεση στα καλά καθούμενα, κι όχι π.χ. ο σκύλος γαυγίζει κι η γάτα νιαουρίζει και μου σπάνε τα νεύρα, οπότε αρχίζω τις κλωτσιές) κι ενδεχομένως αν δούμε κάποιο σε ανάγκη να το βοηθάμε, εφόσον υπάρχει από την πλευρά μας η δυνατότητα...

Κι επειδή το thread ξέφυγε τελείως από τον αρχικό του σκοπό, εύχομαι στον ομοιοπαθόντα jannisvel ταχεία ανάρρωση από τη δαγκωνιά και να μη του ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο...

akis_trevor
05/04/2014, 10:39
Δεν είπα οτι φταίω εγω κι εσύ είπα οτι φταίει ο άνθρωπος.το αν ευθυνεσαι και πόσο μόνο εσύ το ξερεις όπως εγω για μένα κλπ.
Δεν θελω ούτε να πείσω κανέναν ούτε να παρει σκύλο κλπ.απλά οτι και αυτά θύματα είναι.αν ρα βοηθήσεις μια φορά δεν το ξεχνάνε ποτέ ενώ ο άνθρωπος..?

kokkiklhs
05/04/2014, 10:45
Δεν είπα οτι φταίω εγω κι εσύ είπα οτι φταίει ο άνθρωπος.το αν ευθυνεσαι και πόσο μόνο εσύ το ξερεις όπως εγω για μένα κλπ.
Δεν θελω ούτε να πείσω κανέναν ούτε να παρει σκύλο κλπ.απλά οτι και αυτά θύματα είναι.αν ρα βοηθήσεις μια φορά δεν το ξεχνάνε ποτέ ενώ ο άνθρωπος..?

Έτερον εκάτερον! Η εκτεταμένη απάντηση δεν απευθύνεται τόσο σε σένα, όσο στους ακραιφνείς "ζωόφιλους" του φόρουμ!! Εξ άλλου με σένα είπα ότι συμφωνώ και πράγματι το εννοώ, αλλά μετά πάει μακριά η βαλίτσα για να αναλύσουμε τα βαθύτερα ΑΙΤΙΑ περίεργης συμπεριφοράς του κάθε ζώου ή ανθρώπου...
Το προκείμενο είναι το πώς μπορεί να αντιδράσει κάποιος αναβάτης σε απρόκλητη και αναπάντεχη επίθεση σκύλου, οπότε κι εκείνος ενστικτωδώς και στιγμιαία θα αισθανθεί ότι δεν έχει άλλη επιλογή άμυνας από την κλωτσιά.
Προσωπικά όποτε δέχομαι επίθεση σκύλου πάνω στο μηχανάκι το πόδι μου φεύγει και το γκάζι ανοίγει χωρίς να καθήσω να το σκεφτώ/επεξεργαστώ/προγραμματίσω...
:beer:

sonic22
05/04/2014, 10:48
Υπανθρωπος βασανιζει αδεσποτα σκυλια με φτυαρι...
https://www.youtube.com/watch?v=GmtxCi7riAI

μια ζωη ανθρώπου και μια ζωη κατσαρίδας εχει ίδια αξια για μένα
Εχεις δικιο, ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα του Δυτικου κοσμου ειναι η εξαφανιση του ιου της ευλογιας, που οντας ζωντανος οργανισμος εχει καθε δικαιωμα να σε τρωει ζωντανο... Το ιδιο και ο ΗΙV και η πανουκλα που μεταφερουν τα αξιαγαπητα χαδιαρικα τρωκτικά.

δεν μπορείς να βρίζεις τον χιτλερ που εκανε σαπουνια τους εβραιους ενω φορας παππουτσια απο δερμα καποιου ζωου που σκοτώθηκε νεο χωρις να φταιει και έζησε μια τραγική ζωη οπως ακριβός και οι εβραιοι.
Αρα αφου δεν καταδικαζουμε ακομα σαν κοινωνια τους ιδιοκτητες φαρμας ή τους γουναραδες ας μην καταδικασουμε και τους ναζι...

Και εγω παλια που εμενα Αθηνα οταν εβλεπα στην εισοδο του ασανσερ την ημερομηνια απολυμανσης και μυοκτονιας κουλουριαζομουν στην πορτα του ασανσερ και εκλεγα για κανα τεταρτο και μετα για αντιποινα σκωτονα του ενοικους των 5 πρωτων οροφων. Μετα τον πεμπτο ποναγανε τα ποδαρια μου και πηγενα σπιτι να δω ΤV.

THEOD
05/04/2014, 11:07
Κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... :smokin:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93093&highlight=%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B1

doctoras
05/04/2014, 11:13
Μην ανησυχείς, δεν έχεις τίποτα.

Μόνο αν η κοπέλα σου σε δει έτσι :a8: να της εξηγήσεις πως δεν είναι επειδή έχει ντυθεί υπέροχα αλλά επειδή μάλλον θα τη δαγκώσεις όπου νά 'ναι :lol:.

Περαστικά ρε.

:lol::lol::lol: θεός!

ego_o_idios
05/04/2014, 13:13
Πως εχουν τα πραγματα,

Τεταρτη βραδυ οδηγω με τη κοπελα μου με τη μηχανη στη Μαρίνα Ζεας στον Πειραια και εξω απο τα FloCafe μου την πεφτουν 3-4 αδεσπωτα. Λογω του οτι ειμαι φιλοζωος και δεν ηθελα να τα πατησω ουτε να τα κλωτσησω περναω αργα απο μπροστα τους και ενα απο αυτα μου εκνε τη ζημια. Μου εριξε μια δαγκωματια κατω απο το γονατο που δε νομιζω οτι θα τη ξεχασω ποτε. Δε μ'αφηνε να φυγω. Δεν ειναι η πρωτη φορα που με δαγκωνει σκυλος και ετσι δεν εχασα τη ψυχραιμια μου ουτε πηγα να πεσω. Τα ακουσα βεβαια απο τη κοπελα μου που με δαγκωσε το σκυλι :lol:.

Anyway, η συνεχεια εχει ως εξης. Χαρη του Αδωνη τα ανοιχτα φαρμακεια στο Πειραια ειναι ελαχιστα, και αφου τα γυρισα ολα τελικα βρηκα ενα και εκανα αντι-τετανικο ορο, πηρα αντιβιωση, και ρωτησα για αντιλυσικο και εκει επαθα το σοκ 1200€....:eyepop: αλλα μου ειπε οτι τα αδεσπωτα του Πειραια ειναι εβολιασμενα. Λεω φαρμακοποιος ειναι, μου ελειπαν και κατι ψηλα για να παρω το αντιλυσικο και πηγα σπιτι.

Εχθες πηρα το Δημο και τους ειπα το περιστατικο, εκανα μια αιτηση και μου ειπαν οτι θα το ερευνησουν. Λεω καλα.....
Τελικα με πηραν σημερα, εχουν βρει το σκυλο και ειναι εμβολιασμενος απο το 11/13. Μετα τη δουλεια σημερα θα παω να το βρω και να το γνωρισω, ειναι υπο την προστασια του λιμενικου και της εκει περιοχης και ειναι γνωστο για τη ζωηρη του συπεριφορα.

Σας το λεω για να ειστε ενημερωμενοι και να μη βρεθειτε προ εκπληξεως σε περιπτωση που περασετε απο εκει. Και για να μην χρειαστει να περασετε ολο αυτο.

Thanks guys:wave2:

i na kseroume oti ima arxisis ke dagkonis ke esi oti ise lisasmenos...:lol::lol::lol:

notakos600
05/04/2014, 13:42
i na kseroume oti ima arxisis ke dagkonis ke esi oti ise lisasmenos...:lol::lol::lol:

Όταν λες ''λυσσασμένος'' βάζεις μέσα και τον εαυτό σου που έχεις λυσσάξει με τα greeklish;