Σύνδεση

View Full Version : Πρωτη Μηχανη

Σελίδες : 1 [2]

tsiligiorgis9
01/05/2014, 20:47
Παιδια για μεταβίβαση μονο στο υπουργειο μεταφορών και πρωινές ωρες;σαββατο πρωι ή καθημερινές απογευματα ειναι κλειστό;

makaros33
01/05/2014, 21:05
Παιδια για μεταβίβαση μονο στο υπουργειο μεταφορών και πρωινές ωρες;σαββατο πρωι ή καθημερινές απογευματα ειναι κλειστό;

και στο ΚΕΠ του δήμου που μένεις μπορείς να κάνεις την μεταβίβαση

tsiligiorgis9
01/05/2014, 21:19
Εχει αλλάξει φιλε και ειναι μονο στο υπουργειο

Χρηστος34
23/06/2014, 13:48
Καλη σας ημερα

Θα ηθελα πολύ την βοηθεια σας.

Σκοπευω να αγορασω μηχανη και είμαι διχασμένος.

Θα σας παρουσιασω τα θελω μου και θα ηθελα την βοηθεια σας και να μου προτινεται τι να αγορασω.

Πρωτα από όλα θα προβω σε αγορα μεταχειρισμενη μηχανης.

Μιας μηχανης από την οποια περιμενω πρωτα να είναι ανετη στην οδηγηση αλλα και για τον συνεπιβατη μου.

Θα ηθελα να μπορω να παω καποια ταξίδια με αυτην γιαυτο με νοιαζει να είναι ανετη και για τον συνεπιβατη.

Δευτερον οσον το δυνατον πιο ευκολη στην οδηγηση μεσα στην πολη.

Τιμη δεν εχω αποφασισει ακομα εάν και ξερω ότι είναι συναντικο απλατο αφηνω τελευταιο γιατι θελω να βρω αυτό που θα μου ταιριαζει και μπορω να δωσω κατι παραπανω.

Σας ευχαριστω πολύ και αναμενω απαντηση σας.

McGyver
23/06/2014, 13:52
Καλη σας ημερα

Θα σας παρουσιασω τα θελω μου και θα ηθελα την βοηθεια σας και να μου προτινεται τι να αγορασω.

Μιας μηχανης από την οποια περιμενω πρωτα να είναι ανετη στην οδηγηση αλλα και για τον συνεπιβατη μου.

Θα ηθελα να μπορω να παω καποια ταξίδια με αυτην γιαυτο με νοιαζει να είναι ανετη και για τον συνεπιβατη.

Τιμη δεν εχω αποφασισει ακομα εάν και ξερω ότι είναι συναντικο απλατο αφηνω τελευταιο γιατι θελω να βρω αυτό που θα μου ταιριαζει και μπορω να δωσω κατι παραπανω.

Μην κάνεις hijacking σε όποιο σχετικό θέμα διαβάζεις...

Καλώς ήλθες.

TROOPER
23/06/2014, 14:00
Καλη σας ημερα

bmw 650 gs

andreastwin
29/06/2014, 12:02
μηπως θα ηταν καλητερα να ξεκινησεις με παπι 125-135 cc.για αρχη να παρεις και τον αερα του δρομου και τις στραβης που θα σου τυχει,ειναι πιο συνετο για προτομπαρκο σε μηχανη.