PDA

View Full Version : -10 χρόνια προσδόκιμο

Σελίδες : 1 2 3 [4]

vaska
02/06/2014, 16:16
http://blog.focuswebtv.gr/?p=254524

Στα σχόλια αυτού που ποστάρισες:

Αλέξανδρος: 02/06/2014 στις 14:59 (http://blog.focuswebtv.gr/?p=254524#comment-3450)
Είμαι γείτονας του ηλίθιου να ξέρετε ότι πλήρωσαν την εξαγορά της ποινής και ο κύριος είναι ήδη έξω!
Επιπλέον δεν σας φταίει το χωριό μας, ο δράστης δεν ζει στο χωριό μας, ήρθε να δείρει τους ηλικιωμένους γονείς του και έφερε το σκυλί για να τους εκφοβίσει. Είναι αλκοολικός και τους κλέβει την σύνταξη για να πίνει.
Πριν μιλήσετε βάλτε κανένα καρότο στο στόμα σας να δώσετε στον εγκέφαλό σας μερικά δευτερόλεπτα να σκεφτεί.

tzimidis
02/06/2014, 16:56
Telika too good to be true........

MG-KTiNoS
02/06/2014, 16:57
Στα σχόλια αυτού που ποστάρισες:

Αλέξανδρος: 02/06/2014 στις 14:59 (http://blog.focuswebtv.gr/?p=254524#comment-3450)
Είμαι γείτονας του ηλίθιου να ξέρετε ότι πλήρωσαν την εξαγορά της ποινής και ο κύριος είναι ήδη έξω!
Επιπλέον δεν σας φταίει το χωριό μας, ο δράστης δεν ζει στο χωριό μας, ήρθε να δείρει τους ηλικιωμένους γονείς του και έφερε το σκυλί για να τους εκφοβίσει. Είναι αλκοολικός και τους κλέβει την σύνταξη για να πίνει.
Πριν μιλήσετε βάλτε κανένα καρότο στο στόμα σας να δώσετε στον εγκέφαλό σας μερικά δευτερόλεπτα να σκεφτεί.

Είναι να απορείς πως τον έχωσαν ΜΟΝΟ για το σκλι !
:rolleyes:

Τώρα το παραπάνω επιβεβαιώνει κάτι που πίστευα πάντα.
όποιος είναι ικανός να κακοποιήσει ένα ζώο είναι ικανός να κάνει κι άλλα πράγματα το ίδιο άσχημα ή και χειρότερα.
Το χωριό τους παρήγαγε έναν ακόμα κουράδα και αυτοί τόσο μαλάκες που δεν πάνε να τα πούνε αλλά κρατάν
τη
ΠΟΥΣΤΟ-:moutza:ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ
(λυπάμαι για αυτούς αλλά έτσι είναι)
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ

vaska
02/06/2014, 17:43
Είναι να απορείς πως τον έχωσαν ΜΟΝΟ για το σκλι !
:rolleyes:

Τώρα το παραπάνω επιβεβαιώνει κάτι που πίστευα πάντα.
όποιος είναι ικανός να κακοποιήσει ένα ζώο είναι ικανός να κάνει κι άλλα πράγματα το ίδιο άσχημα ή και χειρότερα.
Το χωριό τους παρήγαγε έναν ακόμα κουράδα και αυτοί τόσο μαλάκες που δεν πάνε να τα πούνε αλλά κρατάν
τη
ΠΟΥΣΤΟ-:moutza:ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ
(λυπάμαι για αυτούς αλλά έτσι είναι)
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ

Διαφωνώ, ντροπή σε μας που ανεχόμαστε τους κάφρους

MG-KTiNoS
02/06/2014, 17:57
βρε αυτοί βλέπουν το μλκ να κακοποιεί τους παπούδες και δε λένε τίποτα...
Κι εμείς ανεχόμαστε???

ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΣ???
(γιατί εγώ σίγουρα θα επερνα το 100 τηλέφωνο το λιγότερο)

vaska
02/06/2014, 18:09
βρε αυτοί βλέπουν το μλκ να κακοποιεί τους παπούδες και δε λένε τίποτα...
Κι εμείς ανεχόμαστε???

ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΣ???
(γιατί εγώ σίγουρα θα επερνα το 100 τηλέφωνο το λιγότερο)

Ααα αυτούς εννοείς κάφρους?? τότε οκ μαζί σου

sonic22
03/06/2014, 09:16
Απο την μια η πουστομερτα των βλαχων και απο την αλλη η αδιαφορια των "πρωτεβουσιανων" για προβληματα των συνανθρωπων τους που "δεν ειναι δικο μου προβλημα".

Οι πρωτοι ξερουν αλλα δεν θα μιλησουν, οι δευτεροι δεν θελουν να ξερουν...

Οι πρωτοι αν ασχοληθουν θα πρεπει να εμπλακουν οι ιδιοι στο προβλημα προσωπικα, οι δευτεροι στην καλυτερη θα παρουν τηλεφωνο στην αστυνομια ή καποια αρμοδια αρχη ωστε να βγαλουν εκεινοι το φιδι απο την τρυπα.

vaska
02/07/2014, 15:15
Έλα Κώστα σου έχω νέα, κι άλλος αντιγραφέας του δικού σου.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=312959&catid=6

Ξεκώλιασμα και φωτιά θέλουν οι πούστηδες.

Billymuse
02/07/2014, 20:17

''Ελπίζω οι τύψεις να τον κάνουν να αναθεωρήσει την πράξη που έκανε και να έχει μετανιώσει''
Γιατί τόσο κόσμια:confused:,μπορεί να πει ''εύχομαι να πάθει καρδιακό στον ύπνο του'' για παράδειγμα;)

nicksior
25/07/2014, 10:15

Αυτό μάλιστα είναι σοβαρό θέμα για δημοσίευση !

Από όλο τον τύπο..

Λες και είναι ο μοναδικός ψυχικά άρρωστος στη χώρα..

Εν αντιθέσει με αυτό το θέμα ...

http://www.rodiaki.gr/article/283757/oi-prwtes-plhrofories-gia-thn-katastash-toy-mwroy-poy-katakreoyrghthhke-apo-skylo

...που δεν χρήζει προσοχής και αναπαραγωγής από τα «μέσα» έντυπα και τηλεοπτικά.

Χαλάει μήπως την προπαγάνδα κάποιων ? Την εικόνα που θέλουν να προβάλλουν προκειμένου να δικαιολογήσουν τις επιδοτήσεις που λαμβάνουν ? (και είναι πολλά τα λεφτά)

Καλό το συναίσθημα αλλά χωρίς γνώση δεν οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.
Ενίοτε δε, σε επικίνδυνα ..

Γιατί τα ζώα είναι ζώα , έχουν το ακαταλόγιστο και καλώς το έχουν , ενώ οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και ευθύνονται για ότι κάνουν αλλά και για οτι.. Δεν κάνουν...

nikos_abel
25/07/2014, 10:26
Αυτό μάλιστα είναι σοβαρό θέμα για δημοσίευση !

Από όλο τον τύπο..

Λες και είναι ο μοναδικός ψυχικά άρρωστος στη χώρα..

Εν αντιθέσει με αυτό το θέμα ...

http://www.rodiaki.gr/article/283757/oi-prwtes-plhrofories-gia-thn-katastash-toy-mwroy-poy-katakreoyrghthhke-apo-skylo

...που δεν χρήζει προσοχής και αναπαραγωγής από τα «μέσα» έντυπα και τηλεοπτικά.

Χαλάει μήπως την προπαγάνδα κάποιων ? Την εικόνα που θέλουν να προβάλλουν προκειμένου να δικαιολογήσουν τις επιδοτήσεις που λαμβάνουν ? (και είναι πολλά τα λεφτά)

Καλό το συναίσθημα αλλά χωρίς γνώση δεν οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.
Ενίοτε δε, σε επικίνδυνα ..

Γιατί τα ζώα είναι ζώα , έχουν το ακαταλόγιστο και καλώς το έχουν , ενώ οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και ευθύνονται για ότι κάνουν αλλά και για οτι.. Δεν κάνουν...

Επειδή είμαι από άλλο πλανήτη, πιστεύω ότι δεν έφταιγε ο σκύλος που όρμηξε στο κοριτσάκι, αλλά οι γονείς του.

Αλλά είμαι από άλλο πλανήτη.

nicksior
25/07/2014, 11:04
Επειδή είμαι από άλλο πλανήτη, πιστεύω ότι δεν έφταιγε ο σκύλος που όρμηξε στο κοριτσάκι, αλλά οι γονείς του.

Αλλά είμαι από άλλο πλανήτη.

Αν απ ότι έγραψα κατάλαβες αυτό ότι δηλ έφταιγε ο σκύλος ..
Τότε τι να πω?
Οντως είσαι απο αλλο πλανήτη.

H.A.Balafoutre
25/07/2014, 11:44
Παιδιά...λίγο να συμφωνήσουμε κάπου..είναι τραγικό άνθρωποι να κάνουνε κακό σε ζώα. Είναι επίσης τραγικό ζώα να κάνουνε κακό σε ανθρώπους...η βία είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει κι αν δεν το καταλαβαίνουνε τα ζώα, εμείς οφείλουμε να το επιβάλουμε ή να τα προστατέψουμε ή να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να μην συμβαίνουνε και από τη μια και από την άλλη μεριά, άσχημα και τραγικά περιστατικά. Σε αυτό πιστεύω συμφωνούμε όλοι.

Το ζήτημα για μένα είναι πως ως άνθρωποι δεν θα έπρεπε να περιορίζουμε αυτές τις προσπάθειες μόνον σε ότι έχει να κάνει με τα ζώα. Θα έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς και για τα τρομερά γεγονότα που συμβαίνουνε γύρο μας και πολύ κοντά στη χώρα μας. Όταν άνθρωποι σκοτώνουνε ανθρώπους. Μέσα στις οργανωμένες κοινωνίες, κι αν δεν είναι δεν δικαιολογούμαστε να τις αφήσουμε έτσι, ούτε τα ζώα πρέπει να βασανίζουντε ούτε οι άνρθωποι. Απλά λέω πως δεν πρέπει να τελειώνει το ενδιάφέρον μας μόνον προς τη μια κατεύθυνση, την προστασία των ζώων. Είμαστε υποχρεωμένοι να βελτιώσουμε τις κοινωνίες μας προς κάθε κατεύθυνση. Αλλιώς κινδυνεύουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε, να διαιωνίζουντε αυτά τα τραγικά περιστατικά και δεν διαμορφώνουμε μια αντίληψη συνολική. Χάνουμε τη συνοχή μας για την προστασία μας, ένα από τα κυρίαρχα ένστικτα πάνω στα οποία βασίστηκε ο άνθρωπος για να φτιάξει τις κοινωνίες του. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Το μίσος, είναι αδιέξοδο. Πιστεύω και σε αυτό συμφωνούμε όλοι.

nikos_abel
25/07/2014, 12:38
.η βία είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει

http://www.youtube.com/watch?v=jyT_HDBGY18

Η βία είναι φυσικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής. Και μάλιστα η βία με πραγματικό πόνο και πολλές φορές αργό και βασανιστικό θάνατο
χωρίς ελπίδα

http://www.youtube.com/watch?v=dVRhRzE_AkQ

Τώρα. η ανούσια και χωρίς ουσιαστικό στόχο ή λόγο βία, είναι μεγάλο θέμα και σηκώνει πολύ ανάλυση.

nicksior
25/07/2014, 15:48
Αν ανοίξετε ένα λεξικό στο λήμμα «βία» θα διαβάσετε ..

«Βία είναι η χρησιμοποίηση σωματικής, υλικής και πνευματικής δύναμης, που αποβλέπει στην επιβολή της θέλησης ενός ατόμου σε ένα άλλο μ' εξαναγκασμό.»

Είναι προφανές λοιπόν πως η βία , όταν ασκείται , χαρακτηρίζει την ανθρώπινη και μόνο συμπεριφορά.

Τα ζώα δεν έχουν θέληση να επιβάλλουν , δεν έχουν πνευματική υπεροχή , δεν αποβλέπουν σε εξαναγκασμό προς ίδιον όφελος (σύνθετη νοητική λειτουργία που δεν διαθέτουν) . Άρα δεν έχει νόημα να γράφουμε για βίαια ή μη βίαια ζώα επειδή λειτουργούν βάσει γενετικού καθορισμού ή πιο απλά βάσει των ενστίκτων τους τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα και έτσι μεταβιβάζονται από γενιά στις επόμενες γενιές χωρίς εξέλιξη ή έστω με ελάχιστη εξέλιξη που οφείλεται κυρίως στην ανάγκη προσαρμογής.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των ζώων (δηλ απόδοση ανθρώπινων χαρακτηριστικών) στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης ζωοφιλίας , μπορεί συναισθηματικά να φαίνεται σαν πολύ σωστή ενέργεια αλλά στην πραγματικότητα βλάπτει και τα ζώα και τους ανθρώπους..

Αν οι τραγικοί γονείς του άτυχου βρέφους είχαν πραγματική γνώση των πραγματικών αναγκών και των πραγματικών αντιδράσεων του σκύλου τους , αυτό που συνέβη δεν θα είχε συμβεί ..

Επίσης νομίζω , ότι δίκαια απορώ , γιατί γεγονότα τραγικά σαν αυτό του δημοσιεύματος αποκρύπτονται (και είναι αρκετά) εν αντιθέσει με την υπέρ προβολή άλλων που αφορούν σε καταπάτηση των δικαιωμάτων των ζώων.

Σαφώς και είναι καταδικαστέος (κατ εμέ ψυχικά άρρωστος) όποιος βασανίζει το όποιο ζώο αλλά και δεν θα εξισώσω τη ζωή του παιδιού μου με τη ζωή του σκύλου μου..

Καλό είναι πριν αποκτήσουμε σκύλο , ιδιαίτερα κάποια «βαριά» ζώα , να φροντίζουμε να μαθαίνουμε σχετικά γι αυτόν από κτηνίατρο ή επιστημονικά βιβλία και όχι από τις ταινίες Ντίσνεϊ ή κάποιες τρελαμένες γεροντοκόρες.

Οι εξωγήινοι επίσης καλό είναι να αποφεύγονται..:wave2:

tzimidis
25/07/2014, 16:18
Αν ανοίξετε ένα λεξικό στο λήμμα «βία» θα διαβάσετε ..

«Βία είναι η χρησιμοποίηση σωματικής, υλικής και πνευματικής δύναμης, που αποβλέπει στην επιβολή της θέλησης ενός ατόμου σε ένα άλλο μ' εξαναγκασμό.»

Είναι προφανές λοιπόν πως η βία , όταν ασκείται , χαρακτηρίζει την ανθρώπινη και μόνο συμπεριφορά.

Τα ζώα δεν έχουν θέληση να επιβάλλουν , δεν έχουν πνευματική υπεροχή , δεν αποβλέπουν σε εξαναγκασμό προς ίδιον όφελος (σύνθετη νοητική λειτουργία που δεν διαθέτουν) . Άρα δεν έχει νόημα να γράφουμε για βίαια ή μη βίαια ζώα επειδή λειτουργούν βάσει γενετικού καθορισμού ή πιο απλά βάσει των ενστίκτων τους τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα και έτσι μεταβιβάζονται από γενιά στις επόμενες γενιές χωρίς εξέλιξη ή έστω με ελάχιστη εξέλιξη που οφείλεται κυρίως στην ανάγκη προσαρμογής.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των ζώων (δηλ απόδοση ανθρώπινων χαρακτηριστικών) στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης ζωοφιλίας , μπορεί συναισθηματικά να φαίνεται σαν πολύ σωστή ενέργεια αλλά στην πραγματικότητα βλάπτει και τα ζώα και τους ανθρώπους..

Αν οι τραγικοί γονείς του άτυχου βρέφους είχαν πραγματική γνώση των πραγματικών αναγκών και των πραγματικών αντιδράσεων του σκύλου τους , αυτό που συνέβη δεν θα είχε συμβεί ..

Επίσης νομίζω , ότι δίκαια απορώ , γιατί γεγονότα τραγικά σαν αυτό του δημοσιεύματος αποκρύπτονται (και είναι αρκετά) εν αντιθέσει με την υπέρ προβολή άλλων που αφορούν σε καταπάτηση των δικαιωμάτων των ζώων.

Σαφώς και είναι καταδικαστέος (κατ εμέ ψυχικά άρρωστος) όποιος βασανίζει το όποιο ζώο αλλά και δεν θα εξισώσω τη ζωή του παιδιού μου με τη ζωή του σκύλου μου..

Καλό είναι πριν αποκτήσουμε σκύλο , ιδιαίτερα κάποια «βαριά» ζώα , να φροντίζουμε να μαθαίνουμε σχετικά γι αυτόν από κτηνίατρο ή επιστημονικά βιβλία και όχι από τις ταινίες Ντίσνεϊ ή κάποιες τρελαμένες γεροντοκόρες.

Οι εξωγήινοι επίσης καλό είναι να αποφεύγονται..:wave2:

Diladi DEN yparxoyn biaia zoa?????

nicksior
25/07/2014, 22:23
Diladi DEN yparxoyn biaia zoa?????

Όχι!

Κατά τη γνώμη μου.

Η βία σαν έννοια , αφορά συνειδητή παρεκκλίνουσα ανθρώπινη συμπεριφορά που αποσκοπεί σε προσωπικό όφελος με αθέμιτα μέσα.
Ενώ , το λιοντάρι πχ , δεν ασκεί βία , απλά λειτουργεί βάσει του μοναδικού γενετικού του προκαθορισμού χωρίς δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής.

Στα ζώα οι έννοιες καλό -κακό απλά δεν υπάρχουν.

Η ηθική είναι ανθρώπινο (μεταβλητό) κατασκεύασμα και αφορά ανθρώπους.

tzimidis
25/07/2014, 23:08
δηλαδή εκείνα τα δυο σκυλιά που είναι δεμένα με αλυσίδα για άγκυρες στην ταράτσα της πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό στην αγίου νικολάου απέναντι από την εκκλησία των παλαιοημερολογιτών και που γαβγιζουν σαν να είναι διασταύρωση αμσταφ με ροτβάϊλερ σε οιστρο με ολίγη από μεγάλο δανό και γονίδια αγίου βερνάρδου/ντόγκο αρτζεντίνο κάθε που περνάει μύγα 37 στενά πιο κάτω και που ακούς τις αλυσίδες να σέρνονται και να χτυπάνε με λύσσα και μανία στα κάγκελα και που για ΄χαρη τους από κει περνάω πλέον μόνο με αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα,
ΔΕΝ είναι βίαια.
θα μου πεις δεν φταίνε αυτά , φταίει ο μαλάκας που τα έκανε έτσι,και συμφωνώ απόλυτα , αλλά όπως και νά΄χει , πως θα τα χαρακτήριζες?

nicksior
26/07/2014, 19:12
δηλαδή εκείνα τα δυο σκυλιά που είναι δεμένα με αλυσίδα για άγκυρες στην ταράτσα της πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό στην αγίου νικολάου απέναντι από την εκκλησία των παλαιοημερολογιτών και που γαβγιζουν σαν να είναι διασταύρωση αμσταφ με ροτβάϊλερ σε οιστρο με ολίγη από μεγάλο δανό και γονίδια αγίου βερνάρδου/ντόγκο αρτζεντίνο κάθε που περνάει μύγα 37 στενά πιο κάτω και που ακούς τις αλυσίδες να σέρνονται και να χτυπάνε με λύσσα και μανία στα κάγκελα και που για ΄χαρη τους από κει περνάω πλέον μόνο με αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα,
ΔΕΝ είναι βίαια.
θα μου πεις δεν φταίνε αυτά , φταίει ο μαλάκας που τα έκανε έτσι,και συμφωνώ απόλυτα , αλλά όπως και νά΄χει , πως θα τα χαρακτήριζες?

Θα τα χαρακτήριζα άκρως επικίνδυνα .

Εκπαιδευμένα από κάποιον βίαιο άνθρωπο-ιδιοκτήτη που δίνει διέξοδο στην δική του επιθετικότητα μέσω των σκύλων του.

Εκπαίδευση σημαίνει αξιοποίηση των φυσικών προτερημάτων του σκύλου πχ δύναμη, αντοχή (γι αυτό ο τύπος επέλεξε ογκώδη ζώα όπως πολύ παραστατικά τα περιγράφεις) και κάποιων εκ των βασικών ενστίκτων τους πχ τα ένστικτα της κυριαρχίας και της προστασίας της αγέλης .

Με διαφορετική εκπαίδευση θα μπορούσαν να οδηγούν έναν τυφλό ή να σέρνουν έλκηθρο στην Αλάσκα .

Δηλ πιστεύω , πως μία πράξη αξιολογείται σαν βίαιη όταν είναι συνειδητή επιλογή .

Μπορεί όμως και να αυθαιρετώ γιατί τότε δημιουργούνται ερωτήματα όπως..

Ο στρατιώτης στον πόλεμο ασκεί βία ?

Ο μονομάχος στο Κολοσσαίο ασκούσε βία ή μήπως ο θεατής?

tzimidis
09/09/2014, 01:19
Akousa oti o taberniaris stin eyboia katadikastike se 30.000 prostimo kai aporrifthike kai i efesi tou.
eimai periergos na do an telika isxysei i apofasi kai an plirosei.

SHOOTER045
09/09/2014, 07:51
Αν ακυρώθηκε η έφεση
Ισχύει η πρωτοδικη ποινή κανονικότατα

Bowleno
29/09/2014, 15:01
τσογλαναρά "κυνηγέ"... (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231351544)

Δεν αλλάζουν ρε πτμ :(

Pan (dvs)
29/09/2014, 15:10
τσογλαναρά "κυνηγέ"... (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231351544)

Δεν αλλάζουν ρε πτμ :(

Νομος των κυνηγων."Καλυτερα ενα φυσιγγι παρα να το ταιζω".

akis_trevor
29/09/2014, 15:12
το ειδα κι εγω :(
ειδα και για 2 πιτσιρικαδες που βαλανε φωτια σε σκυλακο αλλα εχουν κατεβει τα βιντεο κλπ κλπ.εγιναν καταγγελιες και γραφεται οτι εχει παρει τον δρομο της η υποθεση..
σε περιπτωσεις βασανισμων κλπ ειμαι υπερ της αποψης οφθαλμος αντι οφθαλμου...

Bowleno
29/09/2014, 15:15
Νομος των κυνηγων."Καλυτερα ενα φυσιγγι παρα να το ταιζω".

Τα σκυλιά ΔΕΝ του ανήκαν... λεπτομέρειες, θα μου πεις....

nicksior
29/09/2014, 16:11
Νόμος του φασισμού " Διαστρεύλωσε την είδηση για να διαμορφώσεις εντυπώσεις"

Ε.. φασιστάκια..

Οχι πως δεν θα μπορούσε να είναι και κυνηγός και μηχανόβιος και.. ο παπάς της ενορίας...
Σκατοκέφαλοι υπάρχουν παντού..
Σαν αυτούς του περιβάλλοντος του "γνώστη" των κυνηγετικών νόμων , που του μετέδωσαν την γνώση..
Και βέβαια στην προκειμένη περίπτωση πουθενά δεν αναφέρεται ο δράστης σαν κυνηγός ,ουτε καν δικό του ήταν το όπλο..

nicksior
29/09/2014, 16:29
Να! Πάρτε και 'αλλους "κυνηγούς" βασανιστές , απο το δικό σας site τα βρήκα ,

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231259853

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231342285

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231336864

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231339345

Κανένα απο τα σκυλιά δεν είναι κυνηγετικό ούτε δράστης κυνηγός , αλλά δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα να τους βαφτίσετε ..

Και ο Sniper (σκοπευτής) έχει κυνηγετικό όπλο , αν και πολέμιος του κυνηγιού και ο γείτονάς μου ο αλβανόφοβος επίσης , αν τρελαθούν και σκοτώσουν την πεθερά τους , σίγουρα θα γράψετε "κυνηγός σκότωσε ..."

Pan (dvs)
29/09/2014, 16:34
Τα σκυλιά ΔΕΝ του ανήκαν... λεπτομέρειες, θα μου πεις....

Λεπτομερειες....σε λεω.

Νόμος του φασισμού " Διαστρεύλωσε την είδηση για να διαμορφώσεις εντυπώσεις"

Ε.. φασιστάκια..

Οχι πως δεν θα μπορούσε να είναι και κυνηγός και μηχανόβιος και.. ο παπάς της ενορίας...
Σκατοκέφαλοι υπάρχουν παντού..
Σαν αυτούς του περιβάλλοντος του "γνώστη" των κυνηγετικών νόμων , που του μετέδωσαν την γνώση..
Και βέβαια στην προκειμένη περίπτωση πουθενά δεν αναφέρεται ο δράστης σαν κυνηγός ,ουτε καν δικό του ήταν το όπλο..

Δημοκρατη πηρες φορα.Ολοι οι κυνηγοι ,δεν ειναι ιδιοι φυσικα και ειναι αδιαφορο αν αυτος ειναι κυνηγος η οχι,τουλαχιστον σε εμενα.
Τωρα αν διαφωνεις,στο αν πυροβολουν η οχι τα σκυλια που δεν κυνηγανε...

Vice
29/09/2014, 16:39
Το δικό σου το πρόβλημα είναι αν είναι κυνηγός ή όχι ο δράστης; Ευτυχώς δεν ειναι μέλος του σκακιστικού ομίλου καλαβρύτων γιατί θα θιγόντουσαν και αυτοί και ποιος τους ακουγε

SHOOTER045
29/09/2014, 16:58
Και εγώ έχω δυο πιστόλια
Μια χραπα χρουπα
Και ένα τόξο
Είμαι και σε σκοπευτικό σύλλογο
Δεν είμαι κυνηγός
Τι πάει να πει?
Όποιος έχει όπλα σκοτώνει αδέσποτα?
Η οποίος είναι κυνηγός σκοτώνει τα σκυλιά που δεν θέλει?
Μην τρελαίνεσαι
Εγώ δεν κατάλαβα από την είδηση ότι όλοι οι κυνηγοί σκοτώνουν αδέσποτα
Εσύ γιατί το πηγές εκεί!
Κουλαρε αδερφέ

nicksior
01/10/2014, 10:07
Καταρχήν ανακαλώ το «φασιστάκια» .

Είναι ασύμμετρα βαρύς χαρακτηρισμός σε μια επιπόλαιη ενέργεια απόδοσης παραπλανητικού τίτλου σε μια είδηση παντελώς άσχετη με αυτόν ...

Υπάρχει ελαφρυντικό , μιας και η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ , ώστε να επηρεάσουν την κοινή γνώμη κατά το δοκούν , κατά πως φαίνεται , μας έχει «μολύνει» με έναν τρόπο σκέψης που περιέχει φασιστικά στοιχεία.

Φασιστικά στοιχεία επίσης εμπεριέχει η ισοπεδωτική φράση «Όλοι…» που εκμηδενίζει την μοναδικότητα και διαφορετικότητα της ανθρώπινης προσωπικότητας .Όλοι οι κυνηγοί , Όλοι οι ταξιτζήδες , Όλοι οι γιατροί , Όλοι οι μπάτσοι , Όλοι οι μηχανόβιοι κλπ ..

Μπορώ να φανταστώ τον Γκαίμπελς να χρησιμοποιεί επιλεγμένα παραδείγματα και να αναφωνεί «Όλοι οι Εβραίοι…»

Το θέμα είναι πως η επιρροή μας στο ζήτημα «ποιες πληροφορίες δεχόμαστε» είναι περιορισμένη γιατί δεν μπορούμε να βρούμε πληροφορίες που δεν ξέρουμε ότι μας λείπουν …

Λίγη επιφύλαξη λοιπόν δεν βλάπτει .. και λίγη προσοχή επίσης.

Φιλικά μιας και μου ήρθε στο νου ένα πολύ καλό βιβλίο του Ερνστ Αλεξαντερ Ραουτερ ,
«Πως κατασκευάζεται μια γνώμη σένα κεφάλι» . Σας το συνιστώ.

http://www.pare-dose.net/4740

Άντε για να μη χαλάμε τις καρδιές μας .

:wave2:

KAWAMANRIDER
01/10/2014, 14:08
σορυ για το σπαμ ,

οφ τοπικ ον

ετσι επειδη το πιασαμε με τους κυνηγους ,

προσωπικα ειμαι εναντιον του κυνηγιου αλλα τουλαχιστον αφου γινεται να γινεται με περιορισμους και στην τελικη το θυραμα να καταναλωνεται , τελοσπαντων ,

πριν κανα μηνα σε παρεα , ενας "κυνηγος" - τον οποιο δεν ηξερα - που ειχε κορδωσει σαν γαλοπουλα για τα κατορθωματα του και μου τα ειχε κανει τσουρεκια περηφανευτηκε οτι με παρεα καταφερναν να χτυπανε μεχρι και αετους :eyepop:

ε ........... δεν κρατηθηκα και αυθορμητα γυρναω και του λεω - καλα ρε φιλε μα εισαι εντελως μ@λακας και οι αλλοι οι μ@λακες οι φιλοι σου αετους βρε μ@λακα , ο τυπος ηταν ντουλαπα και αν με επιανε στα χερια του το πιθανοτερο θα ηταν οτι θα με παταγε κατω σαν μουστο ,

δεν κολησα ομως και μου γυρισε το ματι αυθορμητα , τι ξεφτιλα τον ειπα , τι μ@υνοπανο , ουτε και εγω θυμαμαι , προφανως ντραπηκε απο την αντιδραση μου και μου αρχισε τον προλογο οτι ηταν πριν πολλα χρονια , ηταν πιτσιρικαδες δεν ειχαν μυαλο και τετοια ,

βεβαια η αντιδραση μου δεν ηταν τυχαια ειδικα για τους αετους , τους εβλεπα απο την σκοπια οταν ημουν φανταρος και ηταν απο τα πιο ομορφα που εχω δει στην ζωη μου , πως ειναι δυνατον οι μ@λακες να σκοτωνουν ετσι αυτα τα πουλια , μισοι αντρες ρε π@υστη μου

οφ τοπικ οφ

nicksior
01/10/2014, 14:16
@KAWAMANRIDER

Πολύ καλά έκανες ! Και λίγα του είπες !

Pan (dvs)
01/10/2014, 14:18
Καταρχήν ανακαλώ το «φασιστάκια» .

Με εχει πει φιλος πασοκο και ακομη μιλιομαστε.Σιγα μην χαλναγαμε τις καρδιες μας, για το φασιστακια.

TROOPER
01/10/2014, 16:07
αναρωτιεμαι (καλα δεν αναρωτιεμαι και πολυ) επειδη τις τελευταιες μερες ολο για βασανισμους ζωων διαβαζω στο διαδυκτιο (σε ειδησεογραφικα σαιτ), αραγε τωρα τελευταια αυξηθηκανε τα περιστατικα βασανισμου ζωων, αραγε τωρα αποφασισανε για καποιους λογους τα σαιτ να μας ''ενημερωνουν'' η και τα 2?

nikos_abel
01/10/2014, 16:28
αναρωτιεμαι (καλα δεν αναρωτιεμαι και πολυ) επειδη τις τελευταιες μερες ολο για βασανισμους ζωων διαβαζω στο διαδυκτιο (σε ειδησεογραφικα σαιτ), αραγε τωρα τελευταια αυξηθηκανε τα περιστατικα βασανισμου ζωων, αραγε τωρα αποφασισανε για καποιους λογους τα σαιτ να μας ''ενημερωνουν'' η και τα 2?

;)...

Pan (dvs)
01/10/2014, 17:25

Oπως ειπε και συμφορουμιτης σε αλλο θεμα,μοδα ειναι....

θα περασει.

akis_trevor
01/10/2014, 19:49
Oπως ειπε και συμφορουμιτης σε αλλο θεμα,μοδα ειναι....

θα περασει.

Μηπως θα ηταν καλυτερο να σταματησει;;;;

Pan (dvs)
01/10/2014, 21:32
Μηπως θα ηταν καλυτερο να σταματησει;;;;

Ακη,ειδικα στο συγκεκριμενο φορουμ ναι.Υπαρχουνε αλλα φορουμ γι'αυτα τα θεματα.

Φυσικα,το καλυτερο ειναι να σταματησουνε να κανουνε αυτα τα αισχη καποιοι,αλλα δυσκολο το βλεπω.Υπαρχει πολυ αρρωστια γυρω μας.

akis_trevor
01/10/2014, 23:33
Ακη,ειδικα στο συγκεκριμενο φορουμ ναι.Υπαρχουνε αλλα φορουμ γι'αυτα τα θεματα.

Φυσικα,το καλυτερο ειναι να σταματησουνε να κανουνε αυτα τα αισχη καποιοι,αλλα δυσκολο το βλεπω.Υπαρχει πολυ αρρωστια γυρω μας.

Δεν ημουν ξεκαθαρος.αυτο εννοουσα,να σταματησει δηλαδη η κακοποιηση τους,απο αρρωστα ανθρωποειδη...

Pan (dvs)
02/10/2014, 20:06
Aκη αυτο,δυστυχως, δεν γινεται.:beer:

SONone
03/10/2014, 13:27
εδω βασανίζουμε ανθρώπους, το ιδιο μας το είδος, σε αλλα ειδη θα κωλώναμε?
καπου χιουμοριστικα διάβαζα πως αν ερχόντουσαν εξωγήινοι θα μας σκότωναν φυσικα γιατι ειμαστε το χειρότερο είδος με την μεγαλύτερη καταστροφική μανια για τα υποληπα ειδη και το μικρο περιβαλον μας ακομα.

nikos_abel
03/10/2014, 14:09
εδω βασανίζουμε ανθρώπους, το ιδιο μας το είδος, σε αλλα ειδη θα κωλώναμε?
καπου χιουμοριστικα διάβαζα πως αν ερχόντουσαν εξωγήινοι θα μας σκότωναν φυσικα γιατι ειμαστε το χειρότερο είδος με την μεγαλύτερη καταστροφική μανια για τα υποληπα ειδη και το μικρο περιβαλον μας ακομα.

Μπα, θα βγάλετε μόνοι σας τα μάτια σας, δε χρειάζεται να επέμβουμε....

nicksior
05/10/2014, 16:20
Αλάνθαστο τεστ για εξακρίβωση αν κάποιος είναι εξωγήινος ή όχι είναι να του ρίξεις με τρόπο ένα 50ευρο στο ρείθρο του πεζοδρομίου…
Αν σκύψει να το σηκώσει… Δεν είναι!

Βέβαια τότε κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς εσύ εξωγήινος…

nikos_abel
05/10/2014, 18:32
Αλάνθαστο τεστ για εξακρίβωση αν κάποιος είναι εξωγήινος ή όχι είναι να του ρίξεις με τρόπο ένα 50ευρο στο ρείθρο του πεζοδρομίου…
Αν σκύψει να το σηκώσει… Δεν είναι!

Βέβαια τότε κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς εσύ εξωγήινος…

Κάνεις λάθος. Πολύς κόσμος έχει χρόνια να δει 50ευρώ, οπότε θα το κοιτά και θα νομίζει ότι είναι διαφημιστικό. Άρα το τεστ θα αποτύχει :p

HolyDiver
11/10/2014, 12:01

Είμαστε όλοι κλέφτες, τεμπέληδες, φοροφυγάδες, ανάξιοι, βρωμιάρηδες ελληναράδες, μαζί τα φάγαμε και είμαστε επιπλέον όλοι και απάνθρωπα κτήνη που βασανίζουμε ανυπεράσπιστα ζωάκια.

Με τα παιδιά που λιποθυμάνε στα σχολεία θα ασχολούμαστε?

TROOPER
11/10/2014, 16:04
Είμαστε όλοι κλέφτες, τεμπέληδες, φοροφυγάδες, ανάξιοι, βρωμιάρηδες ελληναράδες, μαζί τα φάγαμε και είμαστε επιπλέον όλοι και απάνθρωπα κτήνη που βασανίζουμε ανυπεράσπιστα ζωάκια.

Με τα παιδιά που λιποθυμάνε στα σχολεία θα ασχολούμαστε?

δεν ξερω τι εισαστε ολοι εσεις.

εμενα επιτρεψτε μου να διαχωρισω την θεση μου. :wave2:

HolyDiver
13/10/2014, 09:11
δεν ξερω τι εισαστε ολοι εσεις.

εμενα επιτρεψτε μου να διαχωρισω την θεση μου. :wave2:

Στην προσπάθεια ενοχοποίησης των πολιτών για τη τωρινή κατάσταση από πολιτικούς, διαπλεκόμενους δημοσιογράφους κτλ, παρουσιάζουν την κακοποίση ζώων ως κάτι που γίνεται από την πλειοψηφία των Ελλήνων, για να αισθανόμαστε ακόμα πιο "ένοχοι", κατώτεροι ....
Αυτό εννοούσα με τη παραπάνω τοποθέτηση μου :wave2:

TROOPER
15/10/2014, 17:00
Στην προσπάθεια ενοχοποίησης των πολιτών για τη τωρινή κατάσταση από πολιτικούς, διαπλεκόμενους δημοσιογράφους κτλ, παρουσιάζουν την κακοποίση ζώων ως κάτι που γίνεται από την πλειοψηφία των Ελλήνων, για να αισθανόμαστε ακόμα πιο "ένοχοι", κατώτεροι ....
Αυτό εννοούσα με τη παραπάνω τοποθέτηση μου :wave2:

εγω παλι βλεπω οτι σε καθε περιπτωση ενοχοποιουνται ρομα, αλλοδαποι και λοιποι αποκληροι για να μεινει αναμενη η φλογα του εθνικ(ιστικ)ου μας αισθηματος. ;)